Bitumimateriaalin kuluminen 1 m2: n alapuolelle vedenpitävänä

Bitumi-mastilla on eräs varsin yleisistä vedeneristysmateriaaleista. Sitä voidaan käyttää rakennuksen pohjan ja katon vedenpitävyyteen sekä yksittäisten rakenteellisten elementtien valmisteluun esimerkiksi pilareille, jotka muodostavat esteitä tai pieniä arkkitehtonisia muotoja.

Bittityyppien tyypit

Bitumi-mastille on olemassa useita kymmeniä kauppanimiä, mutta vain muutama, tai melko kolme, mastattityyppiä. Ne eroavat toisistaan ​​sovelluksessa ja koostumuksessa. Mastin ensimmäistä versiota käytetään yhdessä aggressiivisten kemiallisten liuottimien kanssa. Useimmiten ne perustuvat synteettisiin materiaaleihin, jotka sekoitettuina antavat liuoksen, jota voidaan levittää käsiteltävään pintaan kuumentamatta sitä ensin. Näiden mastisten ominaispiirre on niiden suuri vaara, joten niiden on työskenneltävä vain hengityssuojaimia käytettäessä.

Toinen vaihtoehto, toisin kuin ensimmäinen, vaikka se koostuu synteettisistä materiaaleista, tavallinen vesi toimii sen liuottimena. Tämä lisää huomattavasti sen käytön turvallisuutta. Ainoa vaikeus niiden käytössä on tarve kunnioittaa ympäristön lämpötila-indikaattoreita. Niiden ei tulisi ylittää +5 - +30 astetta.

Kolmas vaihtoehto mastiksi on käytetty pitkään. Se on perinteinen, mutta samaan aikaan tällainen mastisuus aiheuttaa paljon vaikeuksia. Sen käyttö edellyttää lämmitystä ja siihen käytetään erityisiä työkaluja. Kuumasovellusmastit ovat vaarallisia mestareille työskennellessään niiden kanssa, koska niiden sulamispiste on melko korkea, mikä lisää lämpöpalovamman riskiä.

Bitumimateriaalin kuluminen 1 m2: ksi pohjustuksen vedenpitävänä

Vedenpitävään pohjaan voidaan käyttää kaikkia päätyyppisiä bitumimastisia. Kuitenkin niiden kulutusmäärät ovat jonkin verran erilaiset. Kylmän levitysmenetelmän mastoja kulutetaan 1-1,5 kg / m2, edellyttäen, että yhden kerroksen paksuus on noin 0,5-1 mm. Kulutus kasvaa suhteellisesti kasvavien kerrosten lukumäärän mukaan.

Teknisten ongelmien takia kuumaa mastia levitetään paksummalla kerroksella - 2 mm. Siksi raaka-aineiden kulutus kasvaa vastaavasti ja on 2 kg / 1 m2. On syytä harkita, että kerrosten lukumäärä ei voi olla alle kaksi, eli virtausta on nostettava vähintään kahdesti.

Bitumipolymeerimassan kulutus 1 m2: n osalta

Käytetään usein vain vedenpitävyyden, mutta vedenpitävän kerroksen liittämiseen pohjaan, joten niiden kulutus on hieman erilainen kuin perusparametrit. Valmistajan tuotemerkin, kemiallisen koostumuksen ja tällaisen masten tarkoituksen mukaan sen kulutus voi vaihdella 0,8-3 kg / m2.

Biomassan TechnoNIKOL kulutus 1 m2 kohden

Technonicol-bitumimastit eroavat toisistaan ​​koostumukseltaan, ja niiden kulutus eroaa toisistaan. Esimerkiksi kattorakenteisiin käytettyä TechnoMast-mastityyppiä voidaan käyttää esimerkiksi 1 - 3,5 kg / m2. Yrityksen TechnoNIKOL, nimittäin Vishera ja Fixer, tuottaman bitumipolymeerimassan määrä on vähintään 0,8 kg / m2.

Bitumikumin kumitiiviste AquaMast

Toinen tyyppinen mastituotanto TechnoNIKOL - bitumi-kumi-seos AquaMast. Sitä ei käytetä ulkotiloissa, vaan tilojen sisätilojen vedenpitävyyteen, esimerkiksi kylpyhuoneiden käsittelyyn. Sen kulutus vaihtelee 0,5-1,5 kg / m2

Talon rakentamisen aikana tärkeä rooli on säätiön ja tukien vedenpitävyys. Tämä takaa talon hyvän suojan kosteudelta, mutta myös sienen ja homeen ulkonäöltään. Hyvä ratkaisu vedenpitävyyteen on bitumimuovin käyttö. Mutta hyvää tulosta varten, sinun ei pidä ainoastaan ​​valita oikeanlaista materiaalia, vaan myös laskea oikein kulutusnopeus.

Bitumimastikan lajit, niiden ominaisuudet

Bitumi-mastista suositellaan perustusten, kattojen ja erilaisten metalliputkien vedeneristämiseen. Oikea vedeneristys estää kosteuden tunkeutumisen betonituotteiden vahvistamiseen. Tätä tarkoitusta varten käytetään erityisiä formulaatioita, jotka poikkeavat käyttötavoissa. Ne voivat sisältää erilaisia ​​lisäaineita ja komponentteja, jotka vahvistavat, sallivat mastin käytön märällä pinnalla, lisäävät vastustuskykyä korroosion esiintymiseen.

Masten koostumuksen lisäkomponentit lisäävät rakennuksen kestävyyttä. Jos talo on pieni, niin lisäaineita ei voida soveltaa. Suurilla esineillä on kuitenkin tämä haitta: muutamassa vuodessa pohjavesi voi imeytyä betonipohjan huokosten läpi talon kehyksen kiinnitykseen. Rakennuksen tällainen tuki rikkoo ja säätiön kuormitus kasvaa merkittävästi. Tämän välttämiseksi on parempi käyttää vedenpitävyyttä, joka sisältää erityisiä vahvistuskomponentteja - ne eivät ainoastaan ​​suojaa kosteutta vastaan, vaan myös lisäävät lujuutta.

Vesitiivistykseen käytetään 2 päätyyppistä materiaalia, jotka eroavat käyttötavoissa: kuuma ja kylmä.

sovellus vaatii materiaalin esilämmitystä. Tällaista mastetta levitetään vain kuumaksi, ja kovettumisen jälkeen se hankkii monoliittisen päällysteen. Tämä käyttötapa edellyttää lisälaitteiden käyttöä, joten sen käyttö ei ole kovin suosittua.

Kylmä menetelmä on yksinkertaisempi: ennen kuin käytät tällaista seosta, sinun tarvitsee vain sekoittaa, ja voit käyttää sitä valmiilla alustalla. Erillisellä kylmällä levitetyllä seoksella on pitkä elinikä. Mutta tällä ryhmällä on omat ominaisuutensa: ennen käyttöä on yhdistettävä ja sekoitettava useita eri säiliöissä varastoituja osia. Kylmämuovausmasto on myös jaettu seokseen, jossa on vesipohja ja liuotinpohjainen seos.

Bitumin kulutusmääräykset vedenpitäviksi: bitumin kulutus 1m2: ksi

Riippuen siitä millaisesta mastista käytetään (kylmä tai kuuma) on erilainen ja sovellusmenetelmä. Kylmä menetelmä vaatii suurta materiaalin kulutusta kuumuuden vastaisesti. Taulukossa 1 voidaan tarkastella aineen kulutuksen vertailukelpoisia ominaisuuksia käytettäessä kuumaa ja kylmää vedeneristysmenetelmää.

Taulukko 1. Erityyppisten bitumimateriaalien kulutuksen vertailukelpoisuus

Ennen bitumiineristeen käyttämistä pitäisi olla perehtynyt pakkauksessa olevan kuivan jäännöksen indikaattoriin. Aineiston kulutus riippuu tästä arvosta.

Taulukossa 1 annettuja indikaattoreita käytetään rakennusten perustusten vedeneristämiseen, mastille kuluu keskimäärin 2 kg / m2. Mutta jos katon vedeneristys suoritetaan, kulutus voi nousta 5 kg / m2. On suositeltavaa noudattaa tätä kerrospaksuutta vähentämättä tätä lukua.

Kuivan jään arvon vaikutusta mastin kulutukseen voidaan pitää esimerkkinä.

 1. Vedenpitävä pinta-ala on 30 m2.
 2. Kylmään veteen perustuvaa bitumimastaria käytetään.
 3. Seoksen kuiva jäännös on 60%.

Kun käytetään yhtä kerrosta tällaista mastia sen kuivumisen jälkeen, vain 60% alkuperäisestä painosta jää pinnalle. Siksi pinnan täytyy asettaa toinen 1 kerros.

On huomattava, että 60%: n kuiva-aineen indikaattori ei ole kovin alhainen. Kaikki mastit, tämä indikaattori vaihtelee 20 prosentista 70 prosenttiin. Jos ostat bitumimastia kuivalla jäännöksellä, joka on 20% sijasta 60%, sinun on käytettävä vähintään 5 kerrosta.

Kuiva-aineen indikaattori riippuu seoksen määrästä, joka on osa seosta. Kun bitumimastia levitetään pinnalle, liuotin haihtuu, joten materiaali kutistuu.

Kun hankit bitumimateriaalia vedeneristykseen, on kiinnitettävä huomiota kuivan jäännöksen arvoon. Joissakin tapauksissa on halvempaa hankkia kallis vaihtoehto, jonka indikaattori on 60% kuin budjettivaihtoehto, jonka indikaattori on enintään 30%. Tässä tapauksessa yksi kalliin materiaalin paketti vastaa useita halpoja.

Vaaditut materiaalit ja työkalut

Kun olet valinnut optimaalisen mastiksin vedeneristykseen, valmistele tarvittavat työkalut:

 • Roller.
 • Harjaa kovaa harjaksia.
 • Laaja harja.
 • Metal ämpäri.
 • Veitsi.
 • Paksuudesta.
 • Lähde, jossa voit lämmittää mastille (kuumalle levitysmenetelmälle).
 • Liuotin (kylmäliuotinjärjestelmään).

Valmisteltuasi kaiken tarvittavan työn, voit jatkaa vedenpitävyyden toteuttamista. Toimi näin, odota, kunnes sää on kuiva ja pinta, jolla työ suoritetaan, kuivuu kokonaan.

Vedeneristys bitumilla. Askel askeleelta

Vesitiivistystyö koostuu seuraavista vaiheista:

 • Pintapuhdistus.
 • Valmistusmateriaali.
 • Kasvatetaan pieni osa bitumista.
 • Soveltaminen pinnalle.
 • Varmista materiaalin täydellinen kuivaus.

Ensinnäkin pinta puhdistetaan harjalla, jossa on jäykät harjakset ja sitten puhtaalla kostealla liinalla ja jätetään kuivumaan. Tämän jälkeen valmistetaan bitumiseos. Jos liuottimessa käytetään kylmää laskeumaa, on noudatettava tätä ohjetta: kaada seos säiliöön, kaada liuotin ja sekoita se. Ratkaisun pitäisi olla melko paksu, kuten kissel. Laimennusta varten voit noudattaa tiettyä seosta koskevia ohjeita.

Voit helpottaa ratkaisun sekoittamisen työtä käyttämällä poraa, jolla on suuttimet.

Sitten laimennettua mastetta levitetään harjalla valmistetulla pinnalla. Harjaa käytetään vaikeasti tavoitettavissa olevissa paikoissa, mutta materiaalia levitettäessä suuriin tasaisiin pintoihin on parempi käyttää telaa.

Pintamaalaus

On välttämätöntä levittää materiaalia nauhoihin ja hajottaa se yhteen suuntaan, jos pystyasentoa käsitellään. Vedenpitävänä vaakatasossa voit kuitenkin yksinkertaistaa työtä: metallivaunusta kaada pieni määrä seosta pinnalta ja sileä se rullalla.

Kun työskentelet mastinen kylmä sovellus, et voi kiirehtiä, koska tämä materiaali kovenee päivässä. Siksi tällainen työ voidaan tehdä yksin.

Käytä toista kerrosmastia, odota päivää täysin kuivan ensimmäisen kerroksen kuivumisesta.

Mastinen kylmäsovellus voi vähentää merkittävästi työvoimakustannuksia, koska tämä menetelmä ei vaadi lisäkuumennusta seoksesta. Mutta tällaisen menetelmän miinus on suuren määrän liuottimia, jotka haihtuvat kiinteytymisen jälkeen. Siksi kylmää levitettyä mastista kulutetaan enemmän kuin kuumana.

Jos käytät mastista kuumaa sovellusta, työtä vaikeuttaa se, että sen on suoritettava monta kertaa nopeammin. Materiaalin kuumentamisen jälkeen se on välittömästi levitettävä pinnalle ja tasoitettava, koska tällainen bitumi jäätyy 2 minuutissa. On parempi työskennellä yhdessä tämän mastikon kanssa: kun toinen sulaa materiaalin, toinen on levitettävä pinnalle.

Käytettäessä bitumi mastista kuumaa menetelmää, sinun on noudatettava seuraavia sääntöjä:

 • Sovelletaan sekoitus pystysuorilla alueilla ylhäältä alaspäin.
 • Nauhat ovat päällekkäin 100 mm: n marginaalin kanssa.
 • Älä sula suurta määrää materiaalia, muutoin se kuivuu nopeasti kauhassa ja on kypsytettävä uudelleen.

Materiaalin sulattamiseksi on tarpeen asettaa murskattu bitumi kauhaan, sen jälkeen sekoitetaan kunnes täydellinen liukeneminen.

Ammattimaiset vinkit

Perusteita vedenpitävyyteen:

 • On parempi työskennellä kuumalla kittiastialla nollan yläpuolella. Jos työskentelet nollan alapuolella, bitumi muuttuu hauraaksi ja on mahdollista, että se voi murentua tulevaisuudessa.
 • Kun kaikki työ on tehty, käytettyjen työkalujen pinta käsitellään liuottimella.
 • On suositeltavaa käyttää suojavaatteita ja hengityssuojainta, kun työskentelet materiaalin kanssa. Nämä turvallisuustoimenpiteet suojaavat hengitysteitä haihtuvia yhdisteitä vastaan ​​liuotin haihtumisen seurauksena.
 • Hoito tarvitsee vain kuivan pinnan. Jos käytät mastista kuumaa levitystä märälle alustalle, hartsi kiehuu ja kuplat muodostavat kuivuneen materiaalin yläkerroksen.

Kuinka käyttää vedenpitävyyttä oikein, löytyy tästä videosta. Esitetään vaiheittaiset ohjeet materiaalin levittämiseen.

Vedeneristys bitumimateriaalin avulla ei ole kovin vaikea tehtävä. Tässä työssä tärkein tehtävä on puhdistaa pinnat perusteellisesti työhön, valmistaa materiaali ja soveltaa sitä ohjeiden mukaisesti. Bitumiset mastit soveltuvat sekä betoni- että tiilipintaan sekä metallille tai puulle.

Bitumia pidetään yleisenä vedenpitävänä materiaalina.

Bitumi on asfalttimainen materiaali, jota valmistetaan keinotekoisesti. Se muodostuu luonnollisen bitumin käsittelystä johtuen, sitä käytetään laajalti rakennusalalla. Aineella on hyvät suojaavat ominaisuudet, estää kosteuden negatiiviset vaikutukset alustalle. Jotta voitaisiin ymmärtää, kuinka paljon seosta tarvitaan tiettyjen tehtävien suorittamiseen, on tarpeen määrittää bitumin kulutus 1 m2: n vesitiivistettä kohti.

Materiaalikustannukset voivat vaihdella useiden tärkeiden tekijöiden mukaan:

 • tyypin bitumimaali;
 • pinta-tyyppi;
 • työn tyyppi;
 • perustan laatu.

Se on tärkeää! Bitumin kulutus määritetään yleensä muutamassa minuutissa, koska pakkauksen valmistaja ilmoittaa sen. Tässä ovat kustannukset neliömetriltä päällysteen paksuuden perusteella - 1 mm. Lisäksi on tarpeen laskea tarvittava indikaattori ottaen huomioon levitetyn kerroksen pinta-ala ja ominaisuudet.

Seoksen kulutusmäärät

Silloin tapahtuu, että säiliökapasiteetti rakennusaineella ei ole vaadittuja indikaattoreita. Sitten sinun on etsittävä tietoja taulukoissa ja normeissa, jotta lasketaan tarvittavan seoksen optimaalinen tilavuus. Välittömästi huomaamme, että bitumin kulutuksen määrittäminen perusmääriin 1 m2 kohden on suoritettavan työn tyyppi ja koostumuksen tyyppi.

 1. Jos on tarpeen suorittaa päällyste, jonka tarkoituksena on suojata betonipohjaa kosteudelta ja muilta negatiivisilta tekijöiltä, ​​bitumi sulatetaan aluksi. Sitä käytetään nestemäisessä muodossa erityisellä harjalla tai harjalla. Käytetään kuumaa bitumia 1,5-2 kg neliömetriä kohden. Pinnoitteen paksuus ei saa olla alle 2 mm.
 2. Vedenpitävät vedeneristysmenetelmät katon suojaamiseksi, seosta käytetään suuria määriä. Tämä johtuu siitä, että on tärkeää tarjota täydellinen eristys, joka estää kosteuden pääsyn sisään. Bitumin kulutus 1 m2: n kohdalla kerroksen paksuuden ollessa 2 mm on 2-2,5 kg. Jos aiot päällystää pinnan lisäpaperimateriaalilla, seosta kuluu vähemmän. 1 neliöön. m tarvitsee noin 1 kg sideainetta. Jalostuksen jälkeen se asetetaan ruperoidiksi.
 3. Tienrakentaminen on toinen alue, jossa bitumikoostumuksia käytetään monenlaisten tehtävien suorittamiseen, esimerkiksi kaatumiseen. Kun impregnointi suoritetaan kullekin senttimetrin paksuudelle, käytetään emulsion litraa, jos puhumme pohjasta. Samaa indikaattoria suhteessa pinnoitteeseen tarvitaan 1,5 - 2 litraa seosta. Alemman asfaltikerroksen pohjustukseen bitumin kulutus per m2 on 0,3-0,4 l. Noin samat kustannukset havaitaan emulsion jakelussa esilangoitetulla pinnalla myöhempää asennusta varten. Jos pohja on sijoitettu raunioksesta, virtausnopeus, kun bitumia kaadetaan kohti m2 on 0,9 litraa.

Tässä ovat likimääräiset parametrit, joten on suositeltavaa ostaa materiaali pienellä marginaalilla - noin 10%. Näin vältytään työprosessin usein esiintyneestä puutteesta, lisäaikaa puuttuvan tilavuuden hankkimisesta.

Runkorakenteen kyllästäminen

Mitä tulee pinnoitteiden ja pohjojen järjestelyyn, jotka ovat pohjimmiltaan pölkkyjä, on usein välttämätöntä varmistaa pinnan lujuus ja suojata se kosteudelta. Sitten käytetään kuumaa bitumia, joka jakautuu tasaisesti jakeisiin.

Kun soraa kyllästetään, koostumuksen tunkeutumisen syvyys riippuu impregnoinnin tyypistä: kevyt tai syvä. Ensimmäisessä suoritusmuodossa koostumus läpäisee runkopatjan 4-6 cm, jälkimmäisessä - 6-8 cm.

Määritä bitumin kulutuksen raakamaidon kaatamiseksi on helppoa. Keskimäärin 1-1,1 litraa senttiä kohti. Perustuu neliömetriin. Niinpä on helppo laskea nestemäisen bitumin kulutus koko suoritettavan työn osalta.

Rakentaminen bitumi

Esimerkkejä bitumin laatuista

Ennen tehtävän aloittamista on tärkeää valita käytettävän materiaalin merkki. Laajamittainen rakennusbittumi BN 70/30. Päätarkoitus - erilaisten rakenteiden vedeneristys. Sitä käytetään tällaisiin tarkoituksiin:

 • katon vedeneristys;
 • vedenpitävyysprosessit perustuksiin ja väliseinien liitoksiin;
 • perusbetoni- ja puupinnat;
 • metallirakenteiden käsittely.

Ennen käynnistystä materiaali kuumennetaan. Sen jälkeen, kun haluttu paksuus on pinnalla. Kulutus vaihtelee 1-1,5 kg / neliö. Päällysteen korkeus on 1,5-2,5 mm. Jos tarvitset vedenpitävyyttä 2 kerroksessa, kustannukset kasvavat vastaavasti. Mutta seuraavalla kerroksella tarvitaan vähän vähemmän suojaavaa ainetta - noin 1 kg neliömetriä kohden.

Obmazochnaya -vesieristys on monikerroksinen (2-4-kertainen) vesitiivis päällyste muovi- tai nestemäisistä koostumuksista, joiden kokonaispaksuus on useita millimetrejä.

Bitumipinnoite on halvin menetelmä betonin ja metallirakenteiden pintojen vedeneristykseen ja korroosiosuojaukseen, mutta sen soveltamisalaa rajoittaa bitumipinnoitteiden kestävyys.

Vedeneristyspinnoitteen luotettavuuden ja kestävyyden parantamiseksi on vältettävä puhtaasti bitumipäällysteiden käyttöä ensisijaisesti niiden riittämättömän veden ja halkeamiskestävyyden takia. Esimerkiksi bitumipäällysteet, viiden vuoden käytön jälkeen märällä maaperällä, ovat veden imeytymistä 12%.

Vesitiiviys on tärkein vedenpitävän pinnoitteen ominaisuus, joka määrittää sen kestävyyden. Testit osoittavat, että kun vedeneristysmateriaali on kyllästynyt vedellä (veden absorptio yli 5%), se menettää jopa 15% sen alkuperäisestä lujuudesta (vedenvastuskerroin 0,85) ja sen jälkeen kaskadin tuhoutuminen. Puhtaissa bitumeissa diffuusiivisen veden imeytyminen on erittäin voimakasta ja kolmen vuoden kuluttua rakennusbitti on tuhoutunut.

Vedenkestävyyden parantamiseksi sinun on täytettävä bitumi mineraalisella täyteaineella tai yhdistettävä se polymeeri-lisäaineilla, eli valmistaa bitumi (bitumi-polymeeri) mastiksi.

Ohuen päällystyspinnoitteen toinen ominaisominaisuus on sen halkeamiskestävyys terävin lämpötilanvaihteluilla tai rakenteen halkeamien muodostumisella. Päällysteen aiheuttamat lämpötilan rasitukset määräytyvät pinnoitteen ja sen pohjan lineaarisen lämpötilan laajenemisen kertoimen erojen sekä vedenpitävän materiaalin rakenteellisten ja mekaanisten ominaisuuksien erotuksella.

Stamps bitumi vedeneristys

Öljypitoisuus 90/10 (25 kg) - 19,40 ruplaa / kg

Obmazochnaya vedenpitäväksi bitumi BN ja BN 70/30 90/10 netreschinoustoychiva - pinnoite alhaisessa lämpötilassa crack erikseen läpi 5-7 cm: toisaalta, bitumista päällyste pystypinnoille kourun omalla painollaan, koska niitä kuumennetaan suorassa auringonvalossa 60. -70 ° C; siksi pehmenemislämpötila ja sen ja haurastumislämpötilan välinen ero - muovausväli (lämpötila-alue, kun materiaali on viskoosi-muovisessa tilassa, joka aikaansaa jännityksen rentoutumisen) normalisoidaan pinnoitemateriaalille.

Tavanomaisissa rakenteissa olevista bitumeista plastisuusväli ei ylitä 90 ° C ja sen lisääntyminen petrokemian menetelmillä on hyvin vaikeaa, mutta polymeerien lisäaineet mahdollistavat bitumipolymeerimastikat, joiden plastisuusväli on 150 ° C tai enemmän.

Polymeerien lisäaineet

Analyysi rakenne- ja reologiset ominaisuudet bitumi-polymeeri koostumuksia voitelevia ei ainoastaan ​​mahdollista määrittämään oikein, halkeilunkestävyyden päällysteitä vaan myös luokitella polymeerisistä lisäaineista luonteesta niiden vaikutukset rakenteesta bitumipäällysteitä, jakamalla ne seuraaviin ryhmiin:

 • rakenteelliset lisäaineet ovat sellaisia ​​kumeja, jotka "ompelevat" koko bitumin hyytymisrakennetta ja varmistavat materiaalin joustavuuden muotolujuuden koko lämpötila-alueella;
 • pehmitettävät aineet, kuten lateksit, jotka ainoastaan ​​laimentavat tai raken- tavat bitumikolloidin dispersioainetta muuttamatta merkittävästi sen haurauslämpötilaa (lukuun ottamatta KORS);
 • täyttö lisäaineita - kuten kumimurskaa ja mineraalitäyteaineita, joiden tehokkuus vaikuttaa vain tulos kääntämisen bitumi kalvo adsorptio sitoutuneena - ne vain tehostaa veden kestävyys ja lämmönkestävyys pinnoitteiden ilman omaa merkittävää vaikutusta niiden halkeilunkestävyyden matalissa lämpötiloissa.

Tutkimusvoimat kieltääkseen vedenpitävyyden käytön pitkäaikaisissa rakenteissa nestemäisten bitumien, bitumiemulsioiden ja kuuman bitumin vedenpitäviksi - vedenkestävyyden olosuhteissa.

Olosuhteiden perusteella on halkeamisvastus muuttujaan käyttölämpötiloissa, olisi poistettava vedenpitäväksi bitumi, kuuma bitumi-kumi sementit, ja mitä tulee mekaanisen lujuuden bitumi-polymeeri-vedenpitäväksi maanalaisissa rakenteissa täytyy olla suojattu, ja on näkyvissä olevat pinnat vahvistettu lasikuidulla materiaalien (lasi kangas, lasi kangas), joka lisää kustannuksia ja vaikeuttaa vedenpitäviä pinnoitteita.

Kuitenkin vedenpitävä pinnoite on taloudellisin suojapinnoite, joka vaatii työ- ja materiaalinkulutuksen vähimmäistasoa. siksi olisi suositeltavaa niissä tapauksissa, joissa suunnitellun vedenpitävyyden kestävyys ja luotettavuus ovat sallittuja.

Vedenpitävyyden erityyppisten teknisten ja taloudellisten ominaisuuksien analysointi antaa meille mahdollisuuden antaa suosituksia niiden käytöstä:

 • tavanomaisten maanalaisten rakenteiden, kellarien ja perustusten suojelemiseksi, bitumipolymeerin tai bitumi-kumimateriaalin vedeneristys on suositeltavaa;
 • Vedenpitävät päällysteet avoimilla pinnoilla ja kattopäällysteillä on välttämättä tehtävä pehmitetyistä koostumuksista, joiden plastisuusväli määrätään käyttölämpötilojen perusteella ja koostumus valitaan talteen perustuen rakenteellisten ja mekaanisten ominaisuuksien analyysin tuloksiin ja lämpötilojen rasitusten laskemiseen talvella. Sopivin bitumipolymeerimassa, jossa on rakenteeltaan lisäaineiden pehmittimiä.

Bitumiset mastit perustuksen (päällystys) vedenpitävyyteen - koko totuus virtauksesta

Mikä on paras bitumimateriaali vedenpitävälle pohjalle? Milloin sitä ei voida käyttää? Opit kaikki bitumimateriaalin käytön edut ja haitat sekä tutustut sen päätyyppeihin ja sovellusmenetelmiin.

Saadut tiedot antavat sinulle mahdollisuuden jättää aikaa etsimään vastauksia kysymyksiin, mutta aloittamaan tehtävän välittömästi.

Obmazochnaya

Bitumiset ja bitumipolymeerimassat edustavat päällystyseristyksen tyyppiä. Materiaalin perusta, nimestä selkeästi, on öljypitoisuus.

Erityisten lisäaineiden, liuottimien ja täyteaineiden lisäämisen ansiosta materiaali on täysin käyttövalmis.

TechnoNIKOL numero 24

Yksi bitumimastisarjan edustajista on mastinen vedeneristys teknonicol nro 24. Liimauslujuus metallilla ja betonilla on GOST 26589-94 ja se on 0,1 MPa.

Tämä on aineiston valmistajan virallisia tietoja, jotka ovat julkisia ja jotka ovat kaikkien saatavilla.

Tällainen tarttuvuus mahdollistaa materiaalin lujittavan lujittamisen pohjan pinnalla ja estää sen tuhoutumisen aggressiivisen ympäristön negatiivisten vaikutusten vuoksi. Materiaali on myös testattu joustavuuden ja vedenläpäisevyyden suhteen 0,03 MPa paineessa ja täyttää kaikilta osin tämäntyyppisten materiaalien vaatimukset.

TechnoNIKOL numero 33

Toinen edustaja obmazochnoy eristäminen, joka on ihanteellinen vedeneristys nauha säätiö, betonipilot ja kellarit, tämä on vettä emulsio bitumi mast TechnoNIKol numero 33.

Lateksin ja polymeerimateriaalien sekoituksen ansiosta se on puoliksi nestemäisessä tilassa ja on täysin käyttövalmis.

Aineisto, kuten edellinen, vastaa GOST 26589-94.

Teknisolin nro 33 testattaessa vaatimukset esitettiin tiukemmiksi kuin mastiksi nro 24, ja hän vastusti heidän arvokkuuttaan.

Esimerkiksi tuotteen joustavuus testattiin lämpötilassa - 25 astetta ja siinä ei ole halkeamia, joten sen käyttö on mahdollista pohjoisilla alueilla, puhumattakaan loput.

Lisäksi nro 33 on lisääntynyt kiinnittyminen alustaan, joka on 0,6 MPa eikä anna kosteutta paineessa 0,1 MPa 24 tunnin ajan. Aineiston ominaisuuksien perusteella on sallittua soveltaa sitä äärimmäisissä olosuhteissa. Esimerkiksi uima-altaiden, kylpyhuoneiden vedenpitävyys sekä pohjan suojaaminen suorassa kosketuksessa aggressiivisen materiaalin kanssa.

Aikaisemmat materiaalit kuulu- vat tyyppiin, jossa käytetään kylmää laskeumaa, joka ei vaadi esilämmitystä. Tarkastele nyt seuraavia näkymiä käyttämällä kuumapintaisen käsittelyn tekniikkaa.

Pohjustus bitumipitoisuus - aquamast-mastinen

Se jakautuu tuotteeksi, joka on täysin valmis vedenpitävyyteen, ei vaadi liuottimien laimentamista, sisältää kaikki tarvittavat mineraalitäyteaineet.

Sitä käytetään vedenpitävien nauhojen ja laattojen perustuksiin, paaluihin.

Pohjamateriaalin vedeneristysmateriaalin kulutus (kerrospaksuus enintään 1,5 mm 2-3 kerroksessa) on 1 kg / m2.

Kuuma sovellettu mastasia

Helppo säilytys ja kuljetus ovat tämän tyyppisiä materiaaleja, jotka on pakattu erikoispaperipusseihin, joissa on silikonisäiliöitä ja jotka on pakattu 30 kg: n kussakin.

TechnoNIKOL numero 41

Mastic hot application technonicol numero 41, on hiukan erilaiset ominaisuudet verrattuna kylmä tyyppisiä materiaaleja.

Esimerkiksi metalli-pinnan materiaalin tarttumislujuus lisääntyy suhteessa ympäristön lämpötilan laskuun ja -25 ° C: n tasolle saavuttaa arvoa 0,1 MPa, mikä jopa ylittää GOST 26589-94: n vaatimukset.

Tietenkin tekniikan nro 41 materiaalin levittäminen on hieman monimutkaisempaa kuin kylmämuovaus, mutta se sopii paremmin metallisten paaliruuvien perustuksiin.

Kulutus / m2

Määritä tarkka virtausmäärä vain noin, koska kerroksen paksuuden mukaan tämä luku muuttuu.

Lisäksi materiaalin käyttö on sallittua useissa kerroksissa, mikä lisää merkittävästi sen kulutusta.

Mutta sinun ei pidä unohtaa, että suojelun laatu kasvaa suhteessa kulutukseen.

Valmistajan mukaan bitumimassan kulutusmäärät ovat seuraavat:

 • TechnoNIKOL numero 21 - 3,5 kg / m2
 • TechnoNIKOL numero 24 - 1 kg / m2
 • TechnoNIKOL numero 33 - (3,5-4,5) kg / m2

Teknologia ja menetelmät vedeneristysmastin käyttämiseksi

Manuaalinen tila

Tärkein menetelmä vedeneristysmastin käyttämiseen, joka ei vaadi lämmittämistä, on manuaalinen, se sisältää useita vaiheita:

 1. Emäksen valmistus. Tässä vaiheessa kellarin kerroksen pohja tai betonipohja on puhdistettava pölystä ja likaisuudesta sekä öljypinnoista, jos ne ovat läsnä.
 2. Pohjamaalipinta. Tämä on erittäin tärkeä asia, koska alustuksen ansiosta on mahdollista saada mastiksin maksimaalinen tarttuvuus pohjaan.

Pintakuivan kuivumisen jälkeen voit siirtyä betonilaattojen asentamiseen tai lattian asentamiseen.

Menetelmä "kuumaa" mastista

Kuumalla vedeneristysmenetelmällä kalkki on ensin lämmitettävä 150-300 ° C: n lämpötilaan, mikä on mahdotonta joissakin tilanteissa eikä se ole turvallinen.

Tämä tekniikka vedenpitävällä pohjalla bitumimateriaalilla vaikeuttaa huomattavasti vedenpitävyyden asentamista ja on sen vuoksi vähemmän suosittu. Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että kylmän vedeneristyskerroksen soveltaminen on paljon kätevämpää ja turvallisempaa.

Oikean materiaalin valitseminen

Oikean vedenpitävän materiaalin valitsemiseksi sinun on ymmärrettävä muutamia peruspisteitä:

 • On tarkoituksenmukaista soveltaa bitumiseosta pintojen käsittelyyn, joilla on monimutkainen geometrinen muoto.
 • Valssattujen vedeneristys kattaa nopeasti ja melko helposti kannen suuret alueet.
 • Kylmäeriste on kätevä käyttää kellarissa ja paikoissa, joissa ei ole mahdollista käyttää sähköä.
 • Jokainen tyyppinen mastinen technonicol on suunniteltu ratkaisemaan tietty joukko tehtäviä.

Näin ollen, ottaen huomioon nämä hetket ja ajatella eteenpäin tulevaa työtä ja perustetta, jota on suojeltava, ei ole vaikeata valita sopivaa materiaalia.

Hyödyllinen video

Visuaaliset ohjeet bitumimuovin ja pohjamaalin levittämiseksi alla olevaan videoon:

Maaperään upotettujen rakenteiden vedeneristys (vesitiiviit kellarit ja perustukset)

Vedenpitävät maanalaiset rakenteet - tehtävä, joka edellyttää vakavaa lähestymistapaa. Pintakerrokset, jotka ovat jatkuvasti kosketuksissa veden kanssa, esimerkiksi uima-altaiden, säätiöiden, kellareiden, kanavien, raudoitettujen betonisäiliöiden jne. Seinät tarvitsevat vedenpitävyyden, joka voi säilyttää ominaisuutensa pitkään.

Vedeneristys käyttäen bitumia ja bitumipolymeerimastoja TehnoNIKOL, viittaa hioma-aineen vedenpitävyyteen. Betonimateriaalin / metallipilarin tai -laatan käsittelyn seurauksena muodostuu kalvo, joka mahdollistaa tehokkaasti kosteuden säilyttämisen, estäen perusmateriaalin muodonmuutoksen. Tämäntyyppisten vedeneristyskellojen tai vedeneristysperustusten etu - betonin tai metallipatsaan koko pinnan korkea suoja.

TechnoNIKOL Corporationin valikoimassa on useita erilaisia ​​materiaaleja vedenpitävälle alustalle:

TechnoNICOL Mastic nro 21 (TechnoMast) ja TechnoNICOL Mate nro 24 (MGTN) vedeneristysmastit käytetään vedenpitävään pohjaan, kosteaan ympäristöön tai muuhun kosteaan pohjaan, kellariin, paikkoihin ja muihin esineisiin. Näiden mastisten välinen ero on se, että ne ovat täysin käyttövalmiita, niitä voidaan käyttää alhaisissa lämpötiloissa, muodostaa suuritehoisia pinnoitteita ja lisätä rakennusten rakenteiden käyttöikää.

Työn aikana tällaiset mastikat levitetään pinnalle, jota käsitellään perinteisellä tavalla harjalla, spatulilla tai irtotavarana tasaamalla. Pohjan vedenpitävyys on tärkeä osa talon rakentamista.

Perustusten vedeneristykseen on syytä mainita moderni bitumi-lateksikoostumus Mastic asfalttiemulsiota TECHNONICOL nro 33 (ruiskutettu). Koostumukselle on tunnusomaista nopea jähmettyminen ja mahdollisuus suoraa kerrostumista pinnalle ilman lämmitystä. Ilmatäytteisen suihkutuslaitteen käyttö voi vähentää huomattavasti työhön kuluvaa aikaa. Mastic Techno NICOL nro 33: n ruiskutuksen toinen etu on se, että materiaalin suuri joustavuus ja vetolujuus. Tämä mahdollistaa vedenpitävän kerroksen säilymisen ehjänä myös merkittävien muodonmuutosten vuoksi. Materiaali on myös täysin käyttövalmis, sopii sisäalueilla työskentelyyn, koska se ei sisällä liuottimia, se ei ole palavaa. Vähentää aikaa ja kustannuksia

Eristävä lähestymistapa vaaditaan materiaaleille vedeneristys kellareille. Sisäpuolen suojaamiseksi kosteuden kielteisiltä vaikutuksilta, vedenpitävät kellarit ja muut tilat estävät veden haitallisten vaikutusten estämisen paitsi materiaali- ja rakennerakenteille myös haitallisten terveysvaikutusten jatkuvan käytön seurauksena. Kosteus aiheuttaa haitallisten bakteerien ja sienten lisääntymistä, joiden itiöt ovat terveydelle haitallisia. Siksi sisätiloissa on usein suositeltavaa käyttää bitumiemulsioita. Tällaiset materiaalit ovat vesipohjaisia, joten ne ovat ympäristöystävällisiä ja helppokäyttöisiä.

Mastikerroksen ja vedenpitävä emulsio TechnoNIKOL nro 31 on ihanteellinen vedenpitävien kellareiden valmistukseen. Liuotteeton, ei-palava. TECHNICON No. 31 -mastetta levitetään kerroksittain harjalla, rullalla tai irtotavarana tasoittamalla erikoisleikkauksia. Sallittu käytettäväksi märkäpelissä.

Vedenpitävä "Technonikol" säätiölle

Kun rakennat omaa kotiasi, on erittäin tärkeää ottaa huomioon monia kohtia, jättäen huomiotta, mikä voi johtaa seuraamuksiin. Yksi näistä hetkistä on säätiön vedeneristys. Sovi siitä, että pohjan pohjaveden suojelemiseksi talon on suojattava riittävästi. Tällainen suojaus on erikoismateriaaleja, ero, joka meidän aikamme on melko suuri. Tällaiset materiaalit eroavat toisistaan ​​laatua, hintaluokassa, sekä niiden soveltamistapaa.

"Technonikol" -perusteen vedenpitävyys meidän aikanamme on melko yleistä. Tämä materiaali on erittäin suosittu monien rakentajien kanssa korkealaatuisen, laajan valikoiman ansiosta sekä teknisten ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta voit käyttää tätä materiaalia erilaisissa rakennustöissä.

Pinnan esikäsittely

"TechnoNIKOL": n vesitiiviitä koostumuksia edustaa melko suuri joukko materiaaleja, joista kerrotaan jäljempänä. Kuitenkin riippumatta siitä, mitä materiaalia käytät, on yleisiä sääntöjä pintakäsittelyyn.

 1. Ensinnäkin sinun on tehtävä pinta tarkastus, on erityisen tärkeää suorittaa tämä tarkastus vanhojen talojen, koska pilkottu, säröillä ja mureneminen joissakin osissa sitä löytyy niiden pinnalle.
 2. Muista poistaa vanha maali tai vanha vedeneristys.
 3. Sinun on tehtävä korjauksia, jotka parantavat tarttumista ja vahvistavat seinien rakennetta.
 4. Yksi valmistuksen tärkeimmistä vaiheista on huoneen kosteuden hallinta. Sallittu kosteus ilmoitetaan itse materiaalille, ja se mitataan käyttämällä erityistä työkalua, jota kutsutaan kosteusmittariksi.

Rakenneominaisuuksista riippuen voit kiinnittää sellaisia ​​vedenpitäviä materiaaleja:

Kaikilla edellä esitetyillä vedeneristysmateriaaleilla on monia etuja sekä joitain haittoja, jotka sinun on harkittava ostaessaan. Siksi tarkastelemme lyhyesti jokaista materiaalia erikseen.

Pinnoitus ja ruiskutettu vedeneristys

TechnoNicol-päällystyskoostumukset ovat lakkakeita tai alukkeita, jotka perustuvat rakennusbittumiin. Tällaisia ​​materiaaleja levitetään maaliharjalla, lastalla, rullalla tai käyttämällä erikoistyökalua, joka suihkuttaa vedeneristysyhdistelmää pohjapintaan.

Nämä mastikat levitetään kuumaan tai kylmään. Kylmämuovaus voi koostua yhdestä tai kahdesta komponen- tista. Vedenpitävässä materiaalissa, jossa on kaksi komponenttia, tämä kalkki vaatii yksittäisten komponenttiensa alustavan sekoittumisen. Kylmämuovia käytetään ilman esilämmitystä. Tästä huolimatta kuumia koostumuksia käytetään vain esilämmityksen yhteydessä ja lämmityslämpötilan on oltava vähintään 180 astetta. Kuumennetut levyt voivat tunkeutua paljon syvemmälle täyttämällä joitakin halkeamia ja muita vaurioituneita alueita. Seinien pinnan tarttumisen parantamiseksi käytä primereitä, jotka toimivat pohjamaalina.

Technonicolin päällystysaineisiin kuuluvat päätyypit, kuten:

 • mastinen "TechnoNIKOL" № 24 - yksiosainen bitumimastinen, jota käytetään kylmäkäyttöön. Tämä materiaali on varsin kätevä käyttää, koska voit käyttää sitä itsekseen rullaparannalla tai harjalla. Kuitenkin ennen levittämistä, sinun on pohjamaalattava pinta;
 • mastinen "TechnoNIKOL" № 21 (TechnoMAST) on materiaali, jolla on suuri lujuus ja veden kestävyys. Sitä käytetään kylmässä, mutta nolla lämpötilassa sitä on lämmitettävä. Sitä käytetään kahteen kerrokseen;
 • mastinen "TechnoNIKOL" numero 33. Koostumus valmistetaan bitumipitoisella vettä emulsiolla ja muilla komponenteilla ilman orgaanisia liuottimia. Voidaan levittää rullalla, harjalla tai ruiskulla;
 • mastinen "TechnoNIKOL" kuuma hakemusnumero 41 tai numero 45 (eureka). Ensinnäkin tämä materiaali on tarkoitettu tiivistämään pieniä halkeamia ja muita vaurioita betonista, lohkoista ja teräsbetonista valmistetuista seinistä;
 • bitumipitoinen vedenpuhdistus AguaMast. Tätä koostumusta käytetään yksinomaan korkealla kosteudella oleviin perustuksiin ja kellariin;
 • alusta "Technonikol" №04. Tätä ainetta käytetään sisätiloissa ennen mastiksin levittämistä. Käytetään parantamaan tarttumista.

Edellä esitetyillä koostumuksilla on paljon etuja, kuten levittämisen helppous, materiaalien kestävyys, pakkasenkestävyys, hyvä tarttuvuus seinien pinnalle, aineen monipuolisuus, voit käyttää sitä paitsi peruspinnan, myös sisäisten kellarihuoneiden ja jopa vedenpitävyyden katto. Kaikkien muiden materiaalien ominaisuuksista sinun tulisi tutustua ostaessasi rautakauppaan.

Rulla vedeneristys

Säätiön liimaus (rullattu) vedeneristys suoritetaan tiettyjen sääntöjen mukaisesti. Tämä tekniikka sisältää valmistelutöitä, kuten pinnan tasoittamista, ulkonemien ja maaleiden poistoa, pintojen rasvanpoistoa ja rappauskuoppia. On myös välttämätöntä päästä eroon ulkonevat raudoitteet ja muut elementit, jotka voivat vahingoittaa vedenpitävää materiaalia. Seuraavaksi sinun on asennettava kerros päällystysvesieristys, jonka on oltava kokonaan kovettunut ennen sen käsittelymateriaalin levittämistä.

Yhtiö "TechnoNIKOL" tuottaa melko suuren määrän valssattuja vedeneristysmateriaaleja, joiden valinta voi vain hämmentyä. Siksi kerromme sen suosituimmista lomakkeista.

 1. Technoelast ALPHA. Se perustuu alumiinikalvon kerrokseen sekä polyesteriin. Materiaalilla on suuri etu, koska se ei vain eristä huonetta kosteudelta, vaan myös estää haitallisten radioaktiivisten kaasujen tunkeutumisen huoneeseen, kuten radoniin, butaaniin ja metaaniin.
 2. Technoelast MOST. Kestävä materiaali, jonka paksuus on enintään 5 mm. Siinä on kaksi lajiketta - B ja C.
 3. Technoelast GREEN PPE. Pohjimmiltaan tämä materiaali on suunniteltu eristämään talon maanalaisen osan seinämät puiden juurijärjestelmien tunkeutumisriskistä.

Kalvon vedeneristys

Kalvoon asennettu vedeneristys suoritetaan useissa kerroksissa. Ensinnäkin, sinun on ensin pinnoitettava pinta alustalla, ja sitten hitsata kaksi kerrosta "Technoelast EPP". Ja sitten pinta peitetään erikoisella kalvolla, jossa on piikkejä.

Kalvon päätavoite on varmistaa pohjaveden poistaminen talosta kuivatusjärjestelmän läpi sekä kellarin vedenpitävyys.

Jotkut säännöt vedenpitävyydestä toimii

Vedenpitävä "TechnoNIKOL" on säätiön laatu, mutta materiaalin käyttö tästä valmistajasta ei ole ehdoton suojan taso, jos samalla laiminlyödään työ- ja toimintaohjeet.

Jotta vältetään tulevaisuudessa vedeneristysongelmat, noudata näitä sääntöjä:

 1. Vedeneristys on tehtävä lämpimällä ja kuivalla säällä. Jos kuitenkin päätät tehdä vedenpitävyyttä talvella, käytä vain sellaisia ​​materiaaleja, jotka on suositeltavaa käyttää nolla lämpötilassa.
 2. Vedenpitävät materiaalit on valittava ottaen huomioon maan hydrogeologiset olosuhteet sekä säätiön rakenteelliset ominaisuudet.
 3. Vedeneristyskerros levitetään vain kuivalla pinnalla, joten kannattaa tarkistaa seinät ennen niiden kiinnittämistä. Jos seinät osoittautuvat märiksi, sinun on odotettava niiden kuivumista kokonaan tai prosessin nopeuttamiseksi käyttämällä vodkaa, lämpö-aseita tai muita laitteita.
 4. Jokaisella vedeneristysmateriaalilla on omat ominaisuutensa, joita sinun tulee harkita. Siksi kun valitset vedenpitävyys "Technonikol", pidä mielessä, että jokaisella näistä materiaaleista on omat ominaisuutensa sekä käytön aikana että käytön aikana.

johtopäätös

Vesitiivistyksen toteuttaminen on pakollinen osa työtä, joka on välttämätöntä, jotta talosi voi kestää pitkään. Luotamme siihen, että artikkelimme ajatukset ovat käytännöllisiä sinulle ja voit suojata kotisi pohjaveden haitallisilta vaikutuksilta. TechnoNIKOLin materiaalit auttavat sinua tekemään tämän työn laadullisesti ja nopeasti.

Luettelo ja tekniikka vedenpitävästä pohjasta "TechnoNIKOL" - pinnoituksesta, rullasta tai liimauksesta

Ympäristön kosteus vaikuttaa kielteisesti kaikkiin rakennusrakenteen elementteihin, etenkin sen osalle, joka on haudattu maahan. Perusta, joka on rakennuksen perusta, on tehty betonista. Tämä materiaali, jolla on suuri mekaaninen lujuus, imeytyy hyvin kosteuteen.

Jäätymistä laajentamalla vesi tuhoaa monoliittisen tuotteen sisäisen rakenteen. Lisäksi korroosion kohteena ovat jäykistyskehyksen vahvistusmetallit. Tämän prosessin kriittisen kehityksen myötä pohjakerroksen särkyä esiintyy, rakennuksen rakenne epämuodostuu ja sen toiminta muuttuu mahdottomaksi.

Tuotevalikoima "TechnoNIKOL"

Vedenpitävyys ja tarjoukset "Technonikol"

Vedenpitävyys kastuu epämiellyttävän vaikutuksen estämiseksi. Säätiön suojaus tehdään pääasiassa pintakäsittelyllä tai päällystämällä käsitellyt pinnat vedeneristysmateriaaleilla. Käytettyjen valssattujen materiaalien liimaukseen, toisessa tapauksessa bitumimastilla.

 • "Tekhnoelast EPP" - sisäänrakennettu valssattu materiaali kuitulasikankaan tai polyesterin perusteella. Molemmilla puolilla on bitumi- ja polymeerikerrokset. Ulkopuolella materiaali peitetään hienolla sironnalla, joka estää tarttumisen telan sisäpintaan. Materiaali kestää jopa 0,2 MPa: n hydrostaattisia kuormia ja on suunniteltu kattamaan pohjat pohjaveden läheisyydelle.
 • "Technoelast ALPHA" perustuu kahdenvälisiin polyesteriraaka-aineisiin. Materiaali on vahvistettu alumiinifoliolla ja päällystetty bitumilla polymeerisellä polyastifierillä. Käytetään erityistapauksissa, kun säätiö on radioaktiivisen radonin emittoija.
 • Technoelast Barrier on itseliimautuva kerros polymeerikalvoa, joka sopii jalostettaessa kellarin sisäpintoja.
 • "Barrier Light" on edellisen muutoksen kehitys, ja sillä on ulkopuolinen ulkopuolinen kuitukangas, mikä helpottaa viimeistelypinnoitteiden käyttöä.
 • Technoelast MOST sopii erinomaisesti vaakapintojen suojaamiseen.
Valssattu vedeneristysbrändi "TechnoNIKOL"

Tämän yrityksen tarjoaman laajan vedenpitävyyden ansiosta voit valita tarvittavia materiaalityyppejä vastustamaan veden aggressiivisia vaikutuksia vaikeimmissa tapauksissa.

Vedenpitävän vedenpitävyyden "TechnoNIKOL"

Kun käytät "Tekhnonikol" -eristystä vedenpitävyyteen, on noudatettava tiettyjä teknisiä standardeja työprosessissa. Valmisteluvaiheessa käsitelty pinta tasoitetaan. Kaikki silmätarkastuksessa havaitut syvennykset, halkeamat ja murtumat on kipsattu sementtilaastilla ja tasoitettu lastalla.

Jyrsintä katkaisee epäsäännöllisyydet, ulkonemat ja terävät kulmat. Liitospinnat suorassa kulmassa ovat pyöristettyjä. Pohja puhdistetaan perusteellisesti rasvakertymistä, roskia, likaa, pölyä, kuivataan rakennuskuivaimella ja peitetään pohjamaalilla. Se levitetään vedeneristyskerrokseen ja vuotaa kunnes se on täysin kuiva.

Sivulla, joka on valmistettu siten, että viidentoista senttimetrin päällekkäisyydestä, valssattua materiaalia levitetään tahmeaksi, tiiviisti puristetaan ja tasoitetaan. Liinavaatteiden leikkaaminen tehdään siten, että muodostettaessa muodostetaan mahdollisimman pieni määrä liitoksia.

Alukkeen nro 4 tarkoitus

Technonicol valmistaa pohjamaalia nro 4, joka on homogeeninen musta nestemäinen, joka perustuu maaöljybitumin vesimulsiolle. Tämän materiaalin päätavoite on helpottaa ja vähentää rakennusteknisten elementtien vedenpitävyyden suojaamista. Primer No4: llä on erinomaiset ominaisuudet, kuivausaika on vain noin kuusikymmentä minuuttia. Sen toiminnalliset edut ovat seuraavat:

 • tarjoaa hyvän tartunnan vedenpitävälle materiaalille pinnalle, johon sitä käytetään;
 • kestää korkeita lämpötiloja;
 • on korroosiota aiheuttavat ominaisuudet;
 • voidaan käyttää liimapohjana telanvalmistuksessa;
 • voit työskennellä tämän alukkeen kanssa alhaisissa ympäristön lämpötiloissa;
 • siirtää vettä pinnasta, johon sitä käytetään;
 • on erinomainen tunkeutumisvoima;
 • ei tahmeutta käytön aikana.
Aluke nro 4 "Technonikol"

Ennen pohjamaalin nro 4 käyttämistä se on sekoitettava perusteellisesti, ja pinnan, johon se levitetään, tulee puhdistaa likaa ja kuivata. Tämä materiaali on tarkoitettu pohjalevyn pohjaksi, johon rullattava vedeneristys asetetaan, mikä antaa erinomaisen tarttuvuuden käsitellylle pinnalle.

Pinnoitetun vedenpitävyyden valikoima "TechnoNIKOL"

Alustan vedenpitävät materiaalit ovat erilaisia ​​muovia, joita käytetään kuumana tai kylmänä. Kuumamastisten kuumennusprosessi on monimutkaisempi, mutta nämä materiaalit tunkeutuvat entisestään materiaalin rakenteeseen paremmin täyttämällä kaikki olemassa olevat ontelot. Kylmä mastics voi koostua yhdestä tai kahdesta komponen- tista, toisessa tapauksessa on tarpeen sekoittaa komponentteja ennen käyttöä. Yhtiö "Technonikol" valmistaa seuraavia päällystyseristyslajeja:

 • TECHNOMAST-mastilla, jolla on erinomainen kestävyys, on No21-seos, joka sisältää kumin lisäaineita vedenpitävyyden lisäämiseksi. Mastista levitetään kylmäksi, ja sen on lämmitettävä ympäristön lämpötilassa.
 • Mono-komponentti mastinen perustuu bitumiin - MHNT No24. Tämä materiaali säilyttää täydellisesti hydrostaattiset kuormitukset lujittavan täyteaineen ansiosta, joka on sen koostumus, suojaa tehokkaasti kapillaarisen kosteuden vaikutuksesta.
 • Kuuma sovellus koostuu EUREKA-mastista, joka ennen käyttöä on lämmitettävä sata-kahdeksankymmentä astetta. Polymeerit ja mineraalitäyteaineet ovat osa.
 • Emulsio - bitumipohja - seos nro 33, joka sisältää lateksi - komponentteja ja polymeerimodifikaattoreita. Se levitetään ruiskupullolla ja kuivuu nopeasti.
 • Kuumasinkitty vesitiivis bitumi - AquaMast, joka sisältää sen mineraalisäysaineiden ja täyteaineiden koostumuksessa. Kun käytät tätä materiaalia, sinun tulee tarkkailla paloturvallisuustoimenpiteitä ja työskennellä hengityssuojaimessa.
Valikoima mastinen yritys "Technonikol"

Oikein levitetyn päällystysmastin muodostaa yhtenäinen suojapinta ilman aukkoja ja saumoja. Työtä helpotetaan käytettäessä yhdisteitä, jotka eivät vaadi esilämmitystä ennen käyttöä.

Ominaisuudet ja käyttö "kuuma" ja "kylmä" mastiksi

Yrityksen "Technonicol" tuottamilla kuumalla ja kylmällä pinnoitusmateriaalilla on seuraavat fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet:

 • Kylmä levitysmasto MGTN No24 - suurin leikkausvoima on 2 kN / m, tarttuvuus on vähintään 0,1 MP, kosteuden imeytyminen 24 tunnissa on 0,4%, kestolämpötila on 80 astetta. Yhden neliömetrin käsittelyn materiaalin kulutus on yksi kilogramma. Pakkaussäiliöt 3, 10 ja 20 l kauhojen muodossa.
 • TECHNOMAST-mastit, käyttövalmiit, nro 21 - betonin kiinnittyminen vähintään 0,6 MP, maksimi leikkausvoima - 4 kN / m, kosteuden imeytyminen 24 tuntia - enintään 4%, ylläpitolämpötila - 110 astetta.
 • Kylmämuovattu mastattu nro 33 - liimausvoima - 0,6 MP, kosteuden imeytyminen - enintään 4%, kestää lämpötilaa - 140 astetta.
 • EUREKA No41 kuumasovellus - kestää lämpötilaa - 105 astetta, betonirakenteen tartunta - vähintään 0,8 MP, maksimi leikkausvoima on 4 kN / m.
 • Bitumi vedenkestävä kuuma käyttö AquaMast - tarttuvuus - vähintään 0,1 MP, kosteuden imeytyminen - enintään 1% 24 tunnin ajan, kestää lämpötilaa - 80 astetta.
Pohja puhdistetaan ja pohjustetaan.

Ennen pinnoitemateriaalien levittämistä käsitelty pinta puhdistetaan ja pohjustetaan alukkeella. Kuoren materiaaleja käytettäessä kuumasovellusmateriaaleilla on hyvät toiminnalliset ominaisuudet, mutta työtekniikka on vaikeampaa kuin "kylmä" mastoaineiden käyttäminen.

Teknologian soveltaminen katkaistun vedenpitävyyteen "Technonikol"

Säätiön "Technonikol": n sulkeutuva vedeneristys suojaa rakennuksen rakenteiden seinämiä ja väliseinämiä kosteutta nostettaessa kapillaarejaan. Tuote, nimeltään "TechnoNIKOL-200", valmistetaan sopivasti leikattujen rullien muodossa ja sisältää polyesteri- ja polymeeri-bitumin sitovia komponentteja. Valssatut materiaalit sijoitetaan pohjakerroksen alapuolelle olevalle bitumimateriaalille kaksikymmentä senttimetriä ja paikoissa, joissa seinät ja pohjapinnat pinnoitetaan. Levyllä on erinomaiset käyttöominaisuudet, sen palvelusaika on noin viisikymmentä vuotta.

Kalvo- ja katkaisuvesieristys "TechnoNIKOL"

Kalvon vedeneristyspäällysteen tarkoitus "TechnoNIKOL"

Kalvonvesieristyspinnoite suojaa maaperään upotetun rakennuksen osia maaperän veden aggressiivisista vaikutuksista. Technonicolin valmistaman erikoiskalvon PLANTER Geon päätavoite on vedenpitävä kellari nollapisteen alapuolelle ja pohjaveden ohjaaminen viemärijärjestelmään. Tämä tuote sietää altistumista alhaisille lämpötiloille.

Huomaa: on erityisen mukavaa puhua korkealaatuisista Tehnonikol-tuotteista. Toivomme, ja voitte arvostaa sitä. Seuraava video on erinomainen lisäys esitettyyn materiaaliin.