Betonilohkojen matot b 5

Lohkot on valmistettu raskasta betonia, mikä antaa heille lisävoimaa sekä fysikaaliseen että aggressiiviseen kemialliseen hyökkäykseen. Lohkojen valmistukseen käytetään vain parhaita, erikoisvalmisteisia raskaita laatuja M200 ja M300, ja erityisluokka vedenkestävyyttä ja pakkasenkestävyyttä sanelee tietyn hankkeen olosuhteet. Polymeeripäällysteitä käytetään usein altaissa, joissa veden kulutuskestävyys ja veden kestävyys eivät salli hydraulisten rakenteiden kulumisen veden virtausten vaikutuksesta hiekassa, joka on ripustettu siihen.

Lokeron B.5 lohko on valmistettu vibropressoimalla. Lohkot on vahvistettu luokan A-I, Ac-II, A-II, A-III terästangoilla. Korkealaatuisen raudoituksen ansiosta tuotteen massa on 197,5 kg.

Lohkojen suuri lujuus antaa heille mahdollisuuden toimia pitkään ilman korvaamista ja korroosiota.

Tavallisesti nimeän lokeron lohkot kirjaimilla ja numeroilla - tuotetyyppi, koko, korkeus ja leveys desimaaleina.

Esimerkiksi,, (1000 h 180 h 450 mm), jossa:

 • B - lokeroyksikkö;
 • Luku on vakiokoko;
 • Numero on korkeus;
 • Luku on leveys.

Tuotteen sivulla ilmoitetaan tuotteen merkki ja paino.

Tuotteen laadunvalvonta

Tuotteet, jotka ovat läpäisseet laadunvalvonnan, kestävät vuosikymmeniä ilman korjausta tai korvaamista, mikä tekee ostoksesta taatusti kannattavan. Tarkastetaan erätastia ja hävitetään tuotteet, jotka sisältävät seuraavat virheet:

 • Kaikkien kokoisten venttiilien altistuminen;
 • Leveät halkeamat;
 • Kaarevuus yli 6 mm;
 • Suuri määrä kuoria, virtoja ja betonin betonia.

Hyväksymistesteissä ohjaavat lokeroelementtien seuraavat parametrit:

 • betonin lujuus (betoniluokka puristuslujuuteen, karkaisukestävyys);
 • vahvistamisen ja upotettujen tuotteiden vaatimustenmukaisuus;
 • hitsattujen liitosten vahvuus;
 • betonin suojakerroksen paksuus raudoitukseen;
 • kolmiulotteinen tarkkuus;

Perälaatikoiden B-5 mukana on oltava tekninen passi, joka osoittaa:

 • betonin lujuus ja keskimääräinen tiheys;
 • betonin myyntivalmius ja betonin todellinen myyntitiheys;
 • brändi betoniin, joka palvelee ja kestää veden kestävyyttä;
 • tuotteiden valmistuspäivä;
 • betonituotteiden määrä;
 • ilmoitus valtion standardin noudattamisesta.

Kuljetus ja varastointi

Jotta syvytelineet olisivat sopivissa käyttötilanteissa, niiden kuormituksen, kuljetuksen ja varastoinnin tulisi olla mahdollisimman tarkkoja.

Tuotteet säilytetään enintään 2, 5 metriä korkeissa paikoissa niiden alueilla, joissa on asennuskierteitä, tiivisteitä.

Teleskooppiset lokerot B-5 (Betonilohko)

Betonilohko B-5 valmistetaan raskaiden betonilaatujen laitoksissa, minkä ansiosta se voidaan antaa suurella lujuudella ja kestävyydellä fysikaalisille ja kemiallisille vaikutuksille. Jäätymisen ja veden kestävyyden indikaattorit valitaan käyttöolosuhteiden mukaan. Lohko tuotetaan vibropressoimalla.

Lohko on muodoltaan suorakulmainen, ja se on osa viemärijärjestelmää, joka on tarpeen ylimääräisen kosteuden poistamiseksi raskaiden sateiden ja tulvien aikana. Tuotteen tarkoituksena on vahvistaa tie- ja sillanrakentamisjärjestelmiä sekä poistaa sadevedet teiden rakentamisessa ja siviilivälineiden rakentamisessa.

Yhtiö "VIEer Group" tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa teleskooppiset tarjottimet edullisin ehdoin. Luetteloomme sisältää sertifioituja tuotteita, jotka ovat kestäviä. Tarjoamme asiakkaillemme moitteetonta palvelua, toimitusaikaa ja laadunvarmistusta. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä verkkotuen asiantuntijoihin tai soita numeroon 8 (495) 640 74 04.

Tieastio B-5 (betonilohko)

Betonilohkossa B-5 on suorakaiteen muotoinen viistetty pohja. Se on valmistettu betonista (luokka 22.5) käyttämällä lujitetta maksimaalista lujuutta. Tuotanto tapahtuu sarjan 3.503.166 mukaisesti. Vedenkestävyyden ja pakkasenkestävyysluokka riippuu käyttöpaikasta ja ilmasto-oloista.

Vahvistettu betonituote on osa viemärijärjestelmän suunnittelua, joka on rakennettu ylimääräisen nesteen poistamiseksi valtateiltä, ​​mikä estää lian syntymisen, vähentää onnettomuusriskiä ja pidentää ajoradan käyttöikää. Se on erittäin kestävä aggressiivisille ulkoisille tekijöille.

Yritys "Viever Group" tarjoaa tienvarsilaitteiden ostoa kohtuullisin kustannuksin. Luettelomme sisältää vain sertifioituja tuotteita, joihin sovelletaan asianmukaisia ​​tarkastuksia. Mahdollisuus tukku- ja vähittäismyynnin hankintaan, toimitukseen mahdollisimman lyhyessä ajassa ja ammatillisessa lähestymistavassa - takaamme asiakkaillemme parhaat edellytykset. Voit tehdä tilauksen soittamalla meille puhelimitse 8 (495) 640 74 04 (ma-pe klo 9.00-18.00).

Estä betoni B5

Betonilohkoja B5 moottoriteillä käytetään erilaisten vesivirtojen poistamiseen tienpinnasta ja jalkakäytävästä myrskyviemärijärjestelmään. Löytyi laaja sovellus kotimaanrakentamisessa alhaisen hinnan ja korkean suorituskyvyn takia.

Yleistä Tekniset tiedot Asiakkaat näistä tuotteista

Betonilohko B5 on valmistettu raskaasta betonista, minkä ansiosta sillä on lisäksi vahvuus sekä fysikaaliseen että aggressiiviseen kemikaaliin. B5-lohkojen tuotannossa käytetään vain raskasmetallien M200 ja M300 betonia, ja vaadittu pakkasvastuksen ja vesiresistenssin luokka määräytyy kyseisen hankkeen olosuhteiden mukaan.

Edellä mainittujen lisäksi on syytä huomata, että polymeeripäällysteitä käytetään usein alustojen vuorauksessa, mikä ei salli hydraulisten rakenteiden kulutusta korkean kulumiskestävyyden ja vedenkestävyyden vuoksi veden virtausten vaikutuksesta hiekassa, joka on ripustettu siihen. Tällaisten tuotteiden hinta kasvaa vastaavasti.

Block b 5 -koot

Yrityksessä GC "BLOCK" voit tilata betonilaatikoita B-5 pengertereille ja viemäröintitiloille sekä neuvotella asiantuntijoidemme kanssa valitsemalla tarvittavat betonirakenteet. Myyntiosastomme voi tarkistaa etukäteen betonilohkon B-5 hinnan ja laskea tilauksen kokonaiskustannukset. Voit ostaa betonilohkoja B-5 ja kuulla yleisistä hankinta- ja toimitusasiakirjoista soittamalla seuraavien yritysten puhelinnumeroihin: GK BLOCK: Pietari: (812) 309-22-09, Moskova: (495) 646-38-32, Krasnodar: ( 861) 279-36-00. Yrityksen toimintatapa: ma-pe 9.00-18.00. Yritys GC Blok toimittaa betonilohkoja B-5 Venäjälle suoraan asiakkaan toimitiloihin tai rakennustyömaalle, jos infrastruktuuri sallii.

Betonilohkojen B-5 asentamiseen, soita numeroon (812) 309-22-09

Lokalohko B-5

Sarjan 3.503.1-66 betonilohko B-5 on elementti tieverkoston yhdistämisestä.

Välilehti. 1 normit lastausvälineisiin eurofour- ja rautatievaunujen kuormalavoilla

Tuottavuus (päivässä): 88

Betonin määrä: 0,079m³.

Yksityiskohtainen kuvaus

Block-lokero B-5 on suunniteltu vahvistamaan tieverkosto- ja sillanrakenteita.

Lisäksi voimme ostaa seuraavien sarjojen 3.503.1-66 sivupalkkien lokeroita:

Side-kaistalevyjen valmistukseen tarkoitetun materiaalin ominaisuudet:

 • betonin puristuslujuus B25
 • 80% vapautumislujuus, todellinen puristuslujuus MPa 31,95
 • betonilämpötila on F300, veden kestävyys on W6.
 • upotettuja osia, sarjavälineitä, GOST ja TU 5476-001-65715402-2012.

Betonituotteita valmistetaan tehtaalla käyttäen värähtelevää valuteknologiaa.

Lähetys millä tahansa kuljetusvälineellä missä tahansa maassa.

Soita puh. +7 (351) 262-90-40 tai lähetä pyyntö sivustolta.

Estä betoni B5

Betonilohkoja B5 moottoriteillä käytetään erilaisten vesivirtojen poistamiseen tienpinnasta ja jalkakäytävästä myrskyviemärijärjestelmään. Löytyi laaja sovellus kotimaanrakentamisessa alhaisen hinnan ja korkean suorituskyvyn takia.

Pyydä hinnasto

Yleistä tietoa

Betonilohko B5 on valmistettu raskaasta betonista, minkä ansiosta sillä on lisäksi vahvuus sekä fysikaaliseen että aggressiiviseen kemikaaliin. B5-lohkojen tuotannossa käytetään vain raskasmetallien M200 ja M300 betonia, ja vaadittu pakkasvastuksen ja vesiresistenssin luokka määräytyy kyseisen hankkeen olosuhteiden mukaan.

Edellä mainittujen lisäksi on syytä huomata, että polymeeripäällysteitä käytetään usein alustojen vuorauksessa, mikä ei salli hydraulisten rakenteiden kulutusta korkean kulumiskestävyyden ja vedenkestävyyden vuoksi veden virtausten vaikutuksesta hiekassa, joka on ripustettu siihen. Tällaisten tuotteiden hinta kasvaa vastaavasti.

Block b 5 -koot

Betonituotteet Plant Delta Trade tuottaa betonilohkon B-5 työasiakirjojen mukaan: sarja 3.503.1-66 ja myy niitä toimittaessa Moskovassa, Moskovan alueella, Pietarissa ja muilla Venäjän alueilla.

Teiden tieverkojen esivalmistettujen betonituotteiden hinnasto, sarja 3.503.1-66

 • Lähettää

Betoniraudat on valmistettu teillä? tuotanto ja myynti toimituksen kanssa

Betonituotteiden tuotanto tuottaa teiden teiden tyhjennyslaitoksia esivalmistetuista betonituotteista ja myy niitä toimittamalla Moskovassa, Moskovan alueella, Pietarissa ja muilla Venäjän alueilla, jotka on tuotettu työasiakirjoilla: sarja 3.503.1-66. Toimitus tehdään mahdollisimman pian asiakkaan rakennustyömaille. Voit ostaa valmiiksi valmistettuja betonituotteita viemäröintivälineistä yrityksesi teillä valitsemalla haluamasi kalenteripäivän toimitusaika. Voit myös noutaa tuotteita itsenäisesti käyttämällä tehtaiden purkupaikkoja ja varastoja. Yhdessä tuotemerkin B-5 kanssa usein ostaa tuotteita seuraavista merkinnöistä:

Betonilohko (B-5), sarja 3.5031.1-66

Betonilohko B-5 on suorakaiteen muotoinen teräsbetonituote, jossa on viistottu alaosa. Tällaiset lohkot on sisällytetty tienpoistojärjestelmien viemäröintiin, joka on suunniteltu suorittamaan liiallisen kosteuden ulosvirtaus tiellä, mikä puolestaan ​​voi johtaa tien onnettomuuksiin ja myös aiheuttaa likaa. Lokalohkot asennetaan vahvistamaan tieliikenne- ja siltarakenteiden viemäröintijärjestelmää sekä erilaisia ​​sadevesiä sekä tieliikenteessä että maa- ja vesirakennustöissä. Nämä betonilohkot on valmistettu siten, että niiden kestävyys kosteudelle tai aggressiiviselle ympäristölle on erittäin korkea.

Kaikissa tienrakennuksen osissa on aina tiettyjä laatuvaatimuksia, joita on noudatettava tiukasti. Lokeroiden osalta nämä vaatimukset ovat sarjassa 3.503.1-66. Tämän sarjan piirustukset kuvaavat betonilevyjen pituuden, leveyden ja vastaavasti leikkeen korkeuden millimetreinä.

Tämän luokan betonituotteet ovat riittävän raskaita betonia, mikä lisää resistenssin lisääntymistä sekä fysikaalisiin että kemiallisesti aggressiivisiin vaikutuksiin. Näiden betonilohkojen valmistukseen valitaan vain parhaita, erityisesti valmistettuja raskaita betonityyppejä (useammin ne ovat M200- tai M300-betonimerkkejä), ja veden kestävyys- ja jäätymiskestävyyskerroin riippuu jo konkreettisen rakennusprojektin olosuhteista. Usein alustatilanteissa käytetään erilaisia ​​polymeeripäällysteitä, joilla on suuri kulutuskestävyys ja vedenpitävyys, joten tällaisten lohkojen avulla valmistetut hydrauliset rakenteet eivät kuluta pitkään voimakkaiden vesivirtojen ja hiekkapuhallusten toimintaa.

Valmistetaan betonilohkoja B-5 käyttämällä tärinän puristusmenetelmää.

Nämä lohkot on vahvistettu luokan A-I, Ac-II, A-II, A-III teräsvahvisteilla siten, että tuloksena oleva lohko painaa noin 197,5 kg.

Lohkot B-5 palvelevat hyvin pitkään, eivät ruostu, niitä ei tarvitse vaihtaa usein. Kaikki tämä johtuu niiden vahvuudesta.

Betonituotteet, jotka ovat läpäisseet perusteellisen laadunvalvonnan, kestävät useita vuosikymmeniä ilman tarvetta vaihtaa ja korjata, mikä tarkoittaa, että näiden lohkojen ostaminen on erittäin kannattavaa.

Jotta lokerot ovat käyttökelpoisessa kunnossa, ne on toimitettava, kuljetettava ja varastoitava mahdollisimman oikein.

Nämä teräsbetonista valmistetut tuotteet säilytetään paikoissa, joiden korkeus on korkeintaan 2,5 metriä, ja niiden välissä, joissa asennussilmukat on asennettu, kiinnitetään erityisiä tyynyjä.

Yhtiö "Galleon-SK" tarjoaa betonilohkoja sarjassa 3.503.1-66 sekä muita teräsbetonituotteita laajalla valikoimalla kohtuuhintaan. Jos haluat tilata haluamasi tuotteen, soita: (863) 256-34-57; (863) 256-75-50; (863) 261-30-81 tai osoitteessa: Rostov-on-Don, ul. Krasnoarmeyskaya, 200, toimistot 701, 704. Yrityksen "Galleon-SK" -liiketoiminnan asiantuntijat ovat valmiita tarjoamaan konsulttipalveluja kaikista uusista asioista sekä auttamaan ostettujen tavaroiden kuljettamiseen määränpäähänsä. On kannattavaa ja kätevää tehdä yhteistyötä Galeon-SK LLC: n kanssa - takaamme sinulle yksilöllisen lähestymistavan ja korkeatasoisen palvelun.

Varoitus! Jos haluat lajitella (laskeva tai nouseva), napsauta haluamaasi parametria taulukon otsikossa.

Block b 5 -koot

Lohkot pysähtyvät B 5: een, joita käytetään putkipintojen vesilinjan rakentamisessa. Tällaisten teknisten rakenteiden päätavoite ei ole pelkästään kertyneen veden ja lian poistaminen, vaan myös jäteveden ja sateen luotettava organisointi, joka pesee pinnat tai siltoja ja tuhoaa ne. Pitkäaikainen tierakenteiden käyttö ei ole mahdollista, joten jatkuvatoimiset vedenjakelujärjestelmät, joissa on suuri vesivirta, on rakennettu erityisten sääntöjen mukaan vahvistamalla. Käytä monimutkaisia ​​valikoivia elementtejä, jotka eivät salli vesistöjen romahtamista pitkään aikaan. Tätä varten johdon rakentamisessa on käytettävä pysähdyksen B 5 erityisiä lohkoja. Tämä on suorakaiteen muotoinen monoliittielementti, jonka yksi pinnasta on pieni viiste.

1. Merkinnän kirjoitusvaihtoehdot.

Lohkot pysäyttävät B-merkin nykyisen standardin ehtojen mukaisesti - Sarja 3.503.1-66. Merkkien saa tallentaa eri tavoin:

2. Pääasiallinen soveltamisala.

Lohkot pysähtyvät B 5, jota käytetään tie- ja rautatiekisojen viemäröintijärjestelmien rakentamisessa, jossa vesistöjä painetaan. Lohkojen asennus tehdään yhdessä nopean virtauksen teleskooppisten kasettien kanssa. Alustat yksinkertaisesti piirretään toisiinsa (sitten monoliittisesti korkean lujuuden omaavalla sementtilaastilla) kaltevalla pinnalla muodostaen kanavan. Tämän rakenteen vakaus saavutetaan asentamalla tukilohkojen sivut. Tarvittaessa tukiosan laajentaminen käytti muiden merkkien lohkoja. Levyjen B 5 asennuksen ydin on luotaessa luotettavaa tukea, joka suojaa vesistöä päisteistä ja silloista johtuvien siirtymien ja siirtymien varalta.

3. Merkintäkuvaus.

Merkit sisältävät perustiedot - tuotteen tyyppi ja sen koko, joka kuvaa elementin kantokykyä. Tietolomake standardien ehtojen mukaisesti Sarja 3.503.1-66 ja laittaa lohkon sivulle mustalla pysyvällä maali. Lisäksi ilmoitetaan betonituotteiden erän julkaisupäivä, valmistajan tiedot ja paino. Nimitystä ei saa pyyhkiä koko laitteen käytön aikana.

B 5: n pääominaisuudet:

Betonin määrä = 0,079;

Geometrinen tilavuus = 0,081.

4. Valmistusmateriaalit ja niiden ominaisuudet.

Tee lohkojen pysäytä B 5 raskasta betonin lujuusluokkaa B 30 ja edellä. Vastaanota tuotteita tehtaalla järjestettävän teknologian vibropressoinnin avulla. Betonin on vastattava tiukkoja pakkasenkestävyysvaatimuksia (F200-300 -luokitus eli enintään 300 jäätymis-sulatusjaksoa, jos tuotteessa ei ole näkyviä haittoja), veden kestävyys (W6-luokka, betonin korkea kestävyys kosteuden imeytymiseen) ja halkeamiskestävyys, sillä B5-levyjä käytetään ankaraa ympäristöolosuhteet, jotka ovat erittäin aggressiivisia. Parametrit saavutetaan lisäämällä erityisiä pehmittämistä, ilmanvaihtoa ja kaasua muodostavia lisäaineita. Lisä hydrofobinen suoja lisää tuotteen kestävyyttä veden jatkuvaan toimintaan.

Lujuusominaisuuksien parantaminen suoritetaan vahvistamalla levyt teräksisellä tilarakenteella. Ne on valmistettu luokan A-I teräksestä, Ac-II (lämpökovettuvalla), A-II, A-III GOST 5781-82 kosketusvastushitsaus. Massiivisten tuotteiden nostamisen helpottamiseksi levyn rungossa olevaan korkeuteen lisätään PS-1-luokan metallisarana. Kemiallinen korroosiota vastustuskykyinen asennus, jos asennat lohkot pysähtyy korkean emäksisyyden omaavissa maissa. Kaikki metalliset osat pinnoitetaan öljymaaleilla. Suojatoimenpiteiden kompleksi mahdollistaa korroosioprosessien kehittymisen estävän yksikön ja koko rakenteen elinikää.

5. Kuljetus ja varastointi.

Massiiviset teräsbetonilohkot pysähtyvät B 5: llä, joka kuljettaa riittävän kapasiteettisia erikoisajoneuvoja. Kaikkien elementtien on oltava tiukasti kiinni putoamasta teräslangasta. Tuotteiden väliin on sijoitettu paksuja levyjä (jopa 40 mm paksu), jotka estävät tuotteiden vahingoittumisen. Tällöin levyt voidaan toimittaa rikki ja asennettaviksi.

Lohkojen varastointi suoritetaan paaluilla, joiden korkeus on enintään kaksi tai kolme riviä tai 2,5 metriä. Kerrokset on myös eristetty riittävän paksuisilla tyynyillä. Ne sijoitetaan kiinnityslenkkien alueelle. Tuotteiden toimittaminen suoritetaan erikoislaitteiden avulla. Nostolaitteiden nostolaitteiden lastaus suoritetaan luotettavasti, kaikki toimenpiteet suoritetaan turvaohjeiden ja turvatoimenpiteiden mukaisesti. Valmiiden tuotteiden huolellinen käsittely kuljetuksen aikana varmistaa niiden eheyden.

B-5 Betonielementit

B-5: n ominaisuudet

Lohkolohkot vahvistettu betoni B-5

Lohko B-5 rakenteellisesti edustaa suorakulmaista betonirakennetta, jolla lujitetaan sekä luonnollisia että keinotekoisia maantieajoneuvoja. Tällaista raudoitettua betonilohkoa käytetään useimmin tienrakentamisessa, jossa sitä käytetään rinteiden vahvistuslevyjen kanssa.

Pysäytyslohkojen rakenne kompensoi maaperän liikkeen aiheuttamia kuormia. Tarvittaessa lohkopysäke asennetaan rinteen pohjaan ja toimii tukena seuraavien levyjen asentamiselle tai erityisille ristikkorakenteille rinteiden vahvistamiseksi. Tällä tavalla asennetaan linnoitusseinä, joka estää pengerteen liukumista alaspäin. Tienrakennuksen lisäksi betoniterästen pysäytystä käytetään sillan, viemäröintijärjestelmien jne. Lujittamiseen.

Betonielementtien sääntelyvaatimukset pysähtyvät

Painopisteitä tehdään tiukasti voimassa olevan normatiivisen ja teknisen dokumentaation (NTD) mukaisesti. Vapautuksen 1 "sarjan 3.503.9-78" mukaan teollisuus tuottaa lohkon, jonka kokonaismitat ovat 1000x400x500 mm. Sen muotoilu mahdollistaa jonkin yläpinnan viipaleen, joka on tarkoitettu telakointiin vahvistuslevyn kanssa.

B-5: n lohkolla pitäisi olla riittävän suuri paino, jolla on suuri lujuus, joten se on valmistettu erityisen raskaasta betonista, jossa:

 • tiheyden on oltava vähintään 2200. 2500 kg / m. cc.;
 • puristuslujuus määritetään luokan B15 avulla.

Koko rakenteen lujuutta lisätään vahvistamalla lohko erityisellä teräskehyksellä, joka koostuu:

 • luokan A-I teräsputkiosat. Alli;
 • BP-I-lanka.

Korroosiosuojasta valmistettu kehys altistetaan korroosionestokäsittelylle.

B-5: n betonielementti, jota käytetään ulkoilmassa, on kestettävä ympäristön vaikutukset, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:

 • pakkasenkestävyys - ei huonompi kuin luokka F200;
 • vedenpitävä - ei pienempi kuin W6.

Jos kyseessä on toiminta kemikaalisesti aggressiivisten aineiden altistumisen yhteydessä, tuotteille on tehtävä erityinen suojaava käsittely.

Laadunhallinta

Vahvistettu betonilohkojen pysäytys B-5 on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön. Vahingon tapahtuessa vaurioitumisen seinän pohjan korvaaminen on melko vaikeaa toteuttaa, joten sen valmistuksen laadun on oltava korkeimmalla tasolla. Jotta potentiaaliset asiakkaat saisivat vain tuotteita, jotka on valmistettu tiukasti NTD: n vaatimusten mukaisesti, 100% lohkoista tarkastetaan silmämääräisesti. Samaan aikaan tuotteet hylätään välittömästi, joissa:

 • venttiiliputket;
 • leveät halkeamat;
 • poikkeamat lohkon kokonaismitasta yli 8 mm;
 • lohkon paksuuden poikkeama on suurempi kuin 5 mm;
 • suurimman koon poikkeama suoruuteen on yli 10 mm.

Myös sen lohkojen havaitsemiset estävät ohjauksen:

 • kutistumisparametreja yli 20 mm ja / tai leveämmän kuin 0,1 mm.
 • kuoret, lastut ja nodules, joiden syvyys on yli 10 mm ja yhteensä enintään 5 kpl.

  Betonilohkojen valmistuksen laadun parantaminen estää myös säännöllisten testien suorittamisen, joiden aikana tarkistetaan teknisten asiakirjojen noudattamista:

  1. Betonin lujuus (myös karkaisu).
  2. Betonikerroksen paksuus.
  3. Kokonaiset mitat.
  4. Pintalaatu.
  5. Hitsauksen vahvistuskehyksen vahvuus.
  6. Hihnan silmukoiden läsnäolo.

  Valmistettujen lohkojen erän laatu vahvistetaan passilla. Se osoittaa:

  • betonin merkki ja sen tiheys;
  • betonin lujuusluokka;
  • huurteen ja kosteuden kestävyysluokan tuotteet;
  • puolueiden lohkojen lukumäärä;
  • valmistuspäivä.

  Block b 5 -koot

  Löysitkö tämän konkreettisen tavaran toisessa tuotannossa halvemmalla?
  Kerro meille, ja ehkä me alentamme hintaa sinulle.

  • Hinta alv
  • 815 hieroa.
  • - + Osta
  • Kirjanmerkeissä

  Tilauksesta 500 000 ruplaa. mahdolliset ennakkomaksuvaihtoehdot:

  Mahdollisuus vaiheittaiseen maksamiseen sovitaan erikseen.

  Betonituotteet PK Ekspert valmistaa betonilohkareita B-5: llä ja tarjoaa ostaa betonituotteita 815 ruplan hintaan. joka toimitetaan Venäjän kaikilla alueilla Moskovan, Pietarin, Nizhny Novgorodin ja Jekaterinburgin tuotantolaitoksilta.

  B-5-tyyppisten betoniterästuotteiden valmistus toteutetaan sarjan 3.503.1-66 mukaisella projektidokumentaatiolla "Valmisbetonituotteet valuma-automaateilla".

  Vakiintuneen logistiikan ansiosta betonituotteet toimitetaan ajoissa asiakkaan rakennustyömaalle. Toimitus tapahtuu rautateitse, PC EKPERT: llä tai meritse.

  Lopeta lohkot

  Lopetuslohkot sarja 3.503.1-66
  Lohkojen pysäytys on yksi vedenpoistojärjestelmien osista. Lohkopysähtäimet on suunniteltu teleskooppilevyjen asentamiseen ja maantieajoneuvojen maanteiden rinteiden vahvistamiseen. Organisaatiomme on valmis tarjoamaan minkä tahansa sellaisten betonituotteiden valmistukseen, jotka ovat välttämättömiä vesijärjestelmän (raudoituslevyt, teleskooppiset lokerot, betonilohkolevyt)

  Pysäytyslohko B-9 on suorakaiteen muotoinen raudoitettu betonituote, jossa on viistottu alaosa. Tuotetta käytetään viemärijärjestelmässä. Sulkukytkintä B-9 käytetään kanavien kiinnittämisessä, joita käytetään putkien asentamiseen valtatiealueen pinnalle.

  Vesiin on asennettu erityiset vesijohdot, jotka takaavat ylimääräisen nesteen pääsyn valtatieltä, teiltä. Tämä vähentää mutafläiden ulkonäköä puolestaan ​​vähentäen onnettomuuksien lukumäärää. Yhtiömme toteuttaa korkealaatuisia lohkoja, jotka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista.

  Pysäytysbetonia B-9 käytetään siviilivedyn rakentamiseen, tiensillan tyyppiä. Lohkot ovat lisänneet kestävyyttä aggressiiviselle ympäristölle, kosteudelle. Kaikki rakennuselementit valmistetaan sarjan 3.503.1-66 koon mukaan.

  Yrityksen tuotteiden valmistuksessa käytetään raskasbetonia sisältävä betoni, joka tarjoaa vaikuttavan osoitteen tuotteiden voimakkuudesta. Päällystysmateriaali on polymeeripäällyste, jolla on huomattava kulutuskestävyys, joka estää rakenteiden tuhoutumisen, pitkäaikaisen käytön voimakkaissa vesivirroissa, mutavedessä.

  Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu myös lokero B-6, jota käytetään veden pudotukseen pinnasta ja korkeudesta. Tuotteet ovat laajalti käytössä liittovaltion tyyppisen tiekannan rakentamisessa. B-6-kasetit on vahvistettu B-9-lohkoilla.

  Yrityksemme myydään levyjä P-1, joita käytetään joustovälineiden, kartion, pienten ja keskisuurten siltojen, putkiputkien linnoitusrakenteissa.

  Yritys tarjoaa asiakkailleen lohkon B 2-22-40, joka on valmistettu suuritehoisesta betonista, jota käytetään vedenpoisto- ja tulvaveden reiteillä. Lohko B2-22-40 on asennettu asfaltin reunaan, välittää myrskytyyppistä vettä erityisiin viemäriverkon vastaanottimiin. Tällaiset lohkot suojaavat teitä eroosioilta, kastelulta, tarjoavat pitkäkestoisen kankaalle.

  Tarjolla olevaa B-7-alustaa käytetään nopeasti veden käyttämisessä autoteiden valtateillä. Lokeroissa on yksinkertainen muotoilu, joka mahdollistaa vedenpoiston asentamisen sijoittamalla alustan toiseen lokeroon. Lokeron asennus edellyttää lohkojen B-9 käyttöä.

  PSK-SK-tehdas tarjoaa laadukkaita lohkoja, muita betonituotteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista betonityypeistä. Valmistamme kaikki GOST-tyyppisten konkreettisten tuotteiden päätyypit sekä standardit, yksittäisten asiakkaiden piirustusten mukaan kohtuullisin ja miellyttävin hinnoin. Ammatilliset työntekijät antavat asiakkaille neuvoja, oikeiden mallien valintaa, järjestävät toimitukset rakennustyömaalle.