Tiekarttojen perusteet

Tiemerkkien betonitiivisteitä käytetään pysyvien ja väliaikaisten kiinnittimien kiinnittämiseen julkisilla teillä, pääsyllä teollisiin ja maatiloihin.

Tiemerkkien perustana on katkaistun pyramidin muoto, joka toimii tienviitojen pohjana ja jota voidaan joskus käyttää esteinä ajoneuvojen liikkumisen järjestämiseen tien korjaamilla, pysäköintialueilla ja pysäköintialueilla.

Tiejohtajista on kolme päätyyppiä: säätiö F1, säätiö F2, säätiö F3, poikkeavat toisistaan ​​pohjan mitat. Tiemerkkien F1, F2 ja F3 perustukset ovat raskasta betonia, joka on vahvistettu hitsatulla verkolla halkaisijaltaan 50 mm: n metalliputken avulla. On mahdollista valmistaa perustuksia F1, F2, F3 käyttäen erilaisia ​​läpimittoja sisältäviä putkia tai ilman teknisiä reikiä.

Tehtaalla valmistettujen tienviittojen perustana on käyttöikänsä lisääntyminen, nämä tuotteet tulisi asentaa ainoastaan ​​ammattimaisille tienrakennusorganisaatioille.

Säätölohko F1

Betonituotteet Plant Delta Trade tuottaa betoniteräksen F1 perustilohkossa työasiakirjojen mukaisesti: cipher 2175РЧ, numero 1-1, ja myy ne toimittamalla Moskovassa, Moskovan alueella, Pietarissa ja muilla Venäjän alueilla.

Hintaluettelo perustuslohkoille, salaus 2175R, numero 1-1

 • Lähettää

Säätiölohkot ?? tuotanto ja myynti toimituksen kanssa

Betonituotteiden valmistus valmistaa perustanostoja ja myy niitä toimittamalla Moskovassa, Moskovan alueella, Pietarissa ja muilla Venäjän alueilla, jotka on tuotettu työasiakirjojen mukaisesti: koodi 2175R, numero 1-1. Toimitus tehdään mahdollisimman pian asiakkaan rakennustyömaille. Voit ostaa säätiölohkoja yhtiömme valitsemalla haluamasi kalenteripäivän toimituspäivän. Voit myös noutaa tuotteita itsenäisesti käyttämällä tehtaiden purkupaikkoja ja varastoja. Yhdessä tuotemerkin F1 kanssa usein ostaa tuotteita seuraavista merkinnöistä:

Tie-merkkien F-1 sarja 3.503.9-80

F-1-sarjan 3.503.9-80 tienviitanormaali.

Tuottavuus (päivässä): 16

Betonin tilavuus: 0,35 m³.

Yksityiskohtainen kuvaus

Tiemerkin betoniperustustot on tarkoitettu pysyvän tai tilapäisen kiinnittymisen merkitsemiseen valtatiet, teollisuus- ja sisävesien tietä.

Katso myös tienviitta f-2 GOST 10704-91.

F-1: n tuotannon materiaalin ominaisuudet:

 • betonin puristuslujuus B25
 • 80% vapautumislujuus, todellinen puristuslujuus MPa 31,95
 • betonilämpötila on F300, veden kestävyys on W6.
 • upotettuja osia, sarjavälineitä, GOST ja TU 5476-001-65715402-2012.

Betonituotteita valmistetaan tehtaalla käyttäen värähtelevää valuteknologiaa.

Lähetys millä tahansa kuljetusvälineellä missä tahansa maassa.

Lohkokanta F 1.300

Säätölaite F 1.300 (geometriset mitat: 1200 x 3000 x 700) sarakkeessa 3.501.1-144 "Rautatien ja moottoriteiden putkistojen pyöreiden betonityöryhmien putket", paino 5,80 tonnia. osat ovat seitsemän senttimetriä paksuja. Niiden valmistuksessa käytetään puristuslujuutta B20, pakkasvastusluokkaa F200 ja F100 (riippuen alueen keskimääräisestä ilman lämpötilasta), vedenkestävyysluokkaa W6.

Online tilaus -
nopea ja kätevä

Vuosien kokemus
työtä ja virheetöntä
maine

sertifioinnit
ominaisuuksia
kaikki tuotteet

Toimitus Voronezh,
Voronezhin alue,
RF-

Tukkumyyntituotteet
ja vähittäiskauppa

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta? Ota yhteyttä asiantuntijaan:

Ф 1L-40-252

Raudoitetut betonipohjat putkiputkille F 1l-40-252 ovat massiivisia, suuren lujuuden omaavia tuotteita, joita käytetään tukevasti kiinnittämään ja suojelemaan putken putket vahingoittumiselta ja heikentymiseltä. Vesiputket ovat keinotekoisia rakenteita, joita käytetään siirtämään pysyviä tai säännöllisiä viemäreitä maanteiden tai rautateiden alta. Pohjat tarjoavat tarvittavan kiinnityksen ja vakauden putken alla pengerteen alla.

Kaistat F 1l-40-252 perustuvat putkiston tukemiseen, suojelemaan niitä maaperässä olevan kostean ympäristön haitalliselta vaikutukselta ja mekaanisista vaurioista. Raudoitettu betoni, jota käytetään kaatopaikkojen perustusten tuottamiseen, siirtää helposti kuormitukset, jotka kulkevat pengertä pitkin kulkevilta teiltä tai rautateiltä. Betonilla on poikkeuksellisia ominaisuuksia - korkea palonkestävyys, veden kestävyys ja kestävyys, joten se on erittäin suosittu kaikilla rakennusalueilla.

Raudoitetut betonipohjat sulkimet F 1l-40-252 edustavat tasaista massiivista kuvioa suorakulmaisesta profiilista ja kiinteästä osasta. Tuotteiden ympärillä on korkean lujuuden omaava ruostumattomasta teräksestä valmistettu ankkuri, joka ei salli betonikiven venyttämistä putkiputkien painon alle.

Peräpeitekierrokset F 1l-40-252 on asennettu putken keskiosan ja putken alapuolelle. Esivalmistettujen perustusten asennus tehdään sopivaan kokoon etukäteen valmistetulla kuopalla. Ensinnäkin perustilohko asennetaan putken ulostulopään alle, joka haudataan 25-30 cm maanpinnan alapuolella. Sitten loput perustilohkot asetetaan, lähtemällä poistopäähän ja päättyen putken tulopuolella. Lohkojen välinen korkeusero on täynnä hiekkaa ja soraa. Perustusten asentamisen jälkeen pohjamaali asetetaan tasaisen pinnan muodostamiseksi. Luotu pinta täytetään sementtilaastilla, ja vasta sen jälkeen putket asennetaan. Putken seinämän ja pohjan väliin jäävät aukot on täytetty soran ja hiekan seoksella. Seoksen tarvittava lujuus otetaan käyttöön Portland-sementillä. Putkien asentamisen jälkeen pinnat puhdistetaan ja kaikki niiden väliset elementit ja liitokset ovat vesitiiviitä.

Raudoitetut betonipohjat sulkupyydyille F 1l-40-252 valmistetaan täysin sarjojen 3.501.3-185.03 "Aaltopahvisten metallirakenteiden kanssa aallotuksilla 150x50 mm rautateille ja teille" annettujen ohjeiden mukaisesti ja Cipher 2119RCh, numero 1-1 " Suorakulmaiset konkreettiset vesikruunuputket rautateille ja moottoriteille ".

Läpivientiputkien F 1l-40-252 perustukset on valmistettu raskaasta betonirakenteesta, jonka puristuslujuusluokka B20 on GOST 26633-91: n mukaan. Jäätymisluokan betoniluokka vaihtelee F200: stä F300: een rakennusalueen ilmasto-olosuhteiden mukaan. Vedenpitävyysluokka - W6. Lisäksi betoniseokseen lisätään erityisiä vettähylkiviä ja ilmanvaihdottavia lisäaineita, jotka poistavat ylimääräisen veden ja ilman, mikä tiivistää betonirakennetta.

Sulkupintojen F 1l-40-252 perustukset on vahvistettu GOST 5781-82: n mukaisella luokkaan A-I lujitetulla teräksellä. Nostolenkit, jotka ovat välttämättömiä kuljetuksen ja asennuksen helpottamiseksi, on valmistettu teräksestä, joka on sama luokka kuin päävahvistus. Kaikki betoniterästen metalliset osat ovat korroosiota edeltävää koulutusta.

Raudoitetut betonijärjestelmät, jotka ovat kuormitettuja ja siten erittäin tärkeitä rakenteita, näiden tuotteiden valmistuksen laatu eivät riipu ainoastaan ​​vesiväylärakenteiden luotettavuudesta vaan myös penkereen kulkevien teiden turvallisuudesta. Tältä osin perusteet ovat melko vakavia vaatimuksia tuotannon laadulle, jota valvotaan kaikissa tuotannon vaiheissa.

Kaatumisten F 1l-40-252 perusteet olisi poistettava pinnasta. Vain pienet kuoret ja betonivirrat ovat sallittuja, joiden pinta-alan on oltava enintään 5 mm. Sallitut kutistuma-aukot ovat alle 0,3 mm. On huomattava, että näiden halkeamien määrä on pieni, muuten pinnalla voi olla epäselvyyttä, mikä voi johtaa konkreettiseen sakeutumiseen, mikä vaikuttaa negatiivisesti tuotteiden tukitoimintoon. Vahvistimen reagointi on ehdottomasti sallittua, koska perustuksia käytetään maanpinnalla ja ovat siksi suorassa kosketuksessa pohjavesien kanssa, mikä väistämättä johtaa elementtien korroosiota.

Raudoitetut betonipohjat putkistoihin F 1l-40-252 varastoidaan työasentoon, vaakasuoraan, yksitellen tai riveinä. Tuotteiden väliin on asennettava paikan päällä asennuskierteitä 20-30 cm paksuisia puupaneeleja, joiden alapäässä on oltava vuori, jonka leveys on vähintään 30 cm. Perusrakenteiden kuljetus tapahtuu samoissa olosuhteissa kuin varastoinnin aikana. Tuotteet on kiinnitettävä tukevasti iskutukien estämiseksi. Käsittely ja asennustyöt on tehtävä mahdollisimman varovasti, välttäen vaurioita ja haketusta.

Vesiputkien F 1l-40-252 betoniteräksen kustannuksia ja saatavuutta voidaan selventää soittamalla myyntiosastoon puhelimitse: (812) 309-20-78 9-00-18-00.

Jos haluat asentaa nämä tuotteet, soita numeroon (812) 309-20-78 tai sähköpostitse: [email protected]

Tuotteiden keskitetty toimittaminen asiakkaan sivustoon on mahdollista.

Olemme myös valmiita tarjoamaan betonipohjaisten betonipäällysteiden tuotantoa asiakkaan yksilöllisten luonnosten ja / tai piirustusten mukaan.

Säätölohko F1-10-130

Seulontalohko

Massiiviset kaarevat lohkot, joihin on asetettu aaltoputkia, estävät metalliputkistojen siirtymät, repeämät ja muodonmuutokset. Putket, joiden reikä on 1-8 metriä, toimivat teiden ja rautateiden altaiden alta. He tarvitsevat vankkoja ja vankkoja perustuksia, jotka kuljettavat tyypillisiä kuormituksia - tärinää, tärinää, tilapäisten kuormien lisääntymistä, hukkumista ja jäätymistä.

F1-10-130: n kiinteän pohjan on kiinnitettävä putket ja laadittava läpäisemättömät poikkipinnat (joiden osalta tarvitaan myös F-3-seulontalohkoja). Kiinteät pohjalevyt asetetaan pohjan pohjalle hiekka-sora-alustalle. Maanraudoitetuille betoniperustustöille tehtävät työt toimitetaan korkealla korroosionkestävyydellä.

Raskasbetonin B20-B30 vedenpitävyys ei ole pienempi kuin W6-W8, mutta modernin lisäaineen ansiosta betoniin perustuksilla on entistä suurempi indikaattori. Rakenteiden ilmastoalueista riippuen kaarevat putkilinjat saavat luokan jäätymisvastuksen. Indikaattorit F200-F300 minimikynnys betonin oikealle ja vasemmalle perustukselle. Periaatteessa putkistojen perustukset ovat hydrofobisia ja suojattuja korroosiota vastaan. Betonikerros vahvistukseen on huolellisesti säädetty, se on vähintään 20 mm.

Putkien sisäpuolella on vahvistettuja betonilaatikkoja, jotka suojaavat niitä leikkaamiselta ja hankaavalta kulumiselta. Betonin B20-B30 käyttämien lohkojen tuottamiseen erikoistehosteilla, jotka edesauttavat työtä vaikeissa maaperässä ja kemiallisissa olosuhteissa.

Säätiölohkot

Lohkojen koordinaatiomitat, sarjan 3.501.3.185.03 mukaan, pituus ovat 1650-4050 mm, jakso 1110x770, 1110x1000 mm. Koon ja painon perusteella nämä ovat melko suuria ja vakavia suojarakenteita piippujen lohkoille. Peruslohkojen valmistus nykyaikaisten standardien mukaan säädetään suurta tiheyttä sisältävästä raskaasta betonista polymeeristen lisäaineiden kanssa. Betonin korkea laatu ja teräsverkkojen ja -kehysten vahvistaminen edellyttävät tuotteiden tarkkuutta ja pitkäikäisyyttä. Kaistaleiden pohjaseinäkoneissa on korkea korroosionesto ja tehtaan vedenpitävyys.

Pohjarakentaminen

Pohjustuslohkoja, joissa on erikoisrakenne puoliperäisillä leikkauksilla putkistoihin, on jaettu oikealle ja vasemmalle. Vahvistettu betonipäällysteet ovat välttämättömiä pyöreiden aaltoputkien kiinnittämistä varten, vähentäen kuormitusta dynaamisilta värähtelijöiltä ja pinnankorkeuden värähtelyiltä, ​​estäen repeämien, siirtymien, pengertien tulvan. Esivalmistetut lohkolohkojen avulla voit järjestää halutun pituisen putken, koska 3.501.3.185.03 -sarjassa on monenlaisia ​​pohjalevyjä ja putkien metalliosia. Peruslohkojen tuotanto noudattaa toimintavaatimuksia - kestävät lujat, jäykkyyden ja halkeamiskestävyyden testatut lujat lohkot, joiden biostabiliteetti ja isostoykost on korkea. Pohja-elementit ovat maaperän ja pohjaveden kohtalaisen aggressiivisen vaikutuksen alaisena. Yhdistetyn rakenteen ansiosta putkiputket on järjestetty paitsi tasaiselle, myös kaltevalle maastolle. Sarjan 3.501.3.185.03 julkaisu nro 0. Materiaalit aallotettujen metalliputkien suunnitteluun ovat korkealaatuisten betonielementtien käyttö - laatat, lohkot, antifiltraattiset näytöt. Usein lohkoja käytetään tällaisten näyttöjen tekemiseen putkissa.

Tuotemerkintä

Sarjassa 3.501.3.185.03 säädetään seuraavasta yksiköiden järjestyksestä:

putken aukko senttimetreinä,

vasen tai oikea lohko,

leveys senttimetreinä.

Esimerkiksi analysoimme tuotemerkin F1-10-130 (1330x770x1000 mm), jossa:

Säätölohko F1

Keräilijöiden ja keräystekniikkojen F-1 vahvistetut betonielementit ovat erikoislaatuisia tuotteita, joita käytetään maanalaisen esivalmistettujen keräimien ja keräystunneleiden laitteissa. Teräsbetoni- ja keräystunneleita käytetään betonirakenteissa, jotka suojaavat kaapeli-, viemäri- ja lämmitysverkkoja, putkistoja ja muita teknisiä järjestelmiä ympäristövahinkojen vaikutuksesta.

Keräilijöiden ja keräystekniikkojen F-1 vahvistetut betonielementit mahdollistavat saman keräysputken sijoittamisen useisiin eri putkistoihin ja yhteyksiin ja sisällön turvallisuuden varmistamiseksi ulkoisista vaikutteista. Esivalmistettuja keräilyelementtejä käytetään laajasti esineiden, kuten siltojen, tunneleiden ja ylikulkujen, rakentamisessa. F-1-elementtejä on myös käytetty laajasti metro-tunneleiden suunnitteluun.

Rakennetut betoniteräkset ja betoniteräsputket ovat laajennettuja poikkileikkaukseltaan ympyränmuotoisia tai suorakaiteen alaisia ​​maanalaisia ​​tunnelirakenteita, jotka on asetettu tiettyyn syvyyteen erityisellä tavalla - käyttämällä suojan läpivientiä. Tämä menetelmä mahdollistaa maanalaisten tunneleiden rakentamisen tuhoamatta pinnan, joka sijaitsee rakenteilla olevan tunnelin yläpuolella. Tämä menetelmä on merkityksellinen rakennettaville suurille kaupungeille ja kaupungeille, joissa käytetään tai suunnitellaan valtava määrä maanalaisia ​​huoltovälineitä.

Tunneleiden ja keräimien suojaaminen on prosessi, jossa maaperän reiän jatkuva kehittäminen tapahtuu erityisen tunnelointisuojan avulla. Tunnelin suojus on metallinen vaippa, jonka vuoraus, halkaisija tai sivut ovat yhtä suuret kuin suunnitellun tunnelin ulkohalkaisija tai sivut. Suojuksen poikkileikkausmuoto riippuu louhinnan muodosta ja tunnelin kohdasta, ja se voi olla pyöreä, elliptinen, kaareva tai suorakulmainen.

Tällä menetelmällä on muita etuja: tunneleita voidaan sijoittaa mihin tahansa hydrogeologisiin olosuhteisiin, ja myös munintavoiman maksimaalinen syvyys lisääntyy merkittävästi. Tunnelointisuoja koostuu kolmesta pääosasta - etu-, keski- ja takaosa. Etuleikkaus - suoritetaan suoraan reiän kehittyminen puristamalla maahan. Keskiosassa, tukevalla, on hydrauliset liittimet, joiden avulla kilpi liikkuu tunnelin kehittyessä. Takana oleva takareuna suojaa kehitystä ja sallii sisennysmenetelmän keskeyttämisen asentamatta (kutsutaan vuoraukseksi) vahvistettuja kiinteitä tai esivalmistettuja lohkoja ja keräilytunneleiden yksittäisiä elementtejä.

Esivalmistettujen keräimien ja keräystunneleiden F-1 raudoitetut betonielementit valmistetaan Institute Mosinzhproektin kehittämän sarjan ja työpiirustusten mukaan.

Teräsbetoni, josta valmistetaan esivalmistettuja keräilijöitä ja F-1-keräystunneleita, on ylivoimaisesti kestävin rakennusmateriaali. Betonin suuri lujuus mahdollistaa sen käytön myös äärimmäisissä olosuhteissa, esimerkiksi suurella syvyydellä maan alla, jossa tuotteilla on melko voimakas paine maaperästä ja erilaiset vaikutukset maaperässä olevista kemiallisista yhdisteistä. Vahvistettu betonirakenteiden kestävyys lukuisiin kuormituksiin johtaa seuraaviin tärkeisiin etuihin - kestävyyteen. Vahvistettu betonituotteet eivät menetä alkuperäisiä ominaisuuksiaan 50-70 vuoden käytön jälkeen! Siksi ei ole yllättävää, että sellaisten tärkeiden tilojen rakentamisessa kuin maanalaisissa laitoksissa ja metro-tunneleissa käytetään betoniterästä, jolla on myös pieni sähkönjohtavuus ja korkea kosteudenkestävyys ja palonkestävyys.

Esivalmistettujen keräimien ja keräystunneleiden elementit F-1 on tehty raskaasta betonista, jonka puristuslujuusluokka ei ole pienempi kuin B22.5. Jäätymisenkestävyysyksiköiden betoniluokka määräytyy rakennustilan toimintatilan ja ilmasto-olosuhteiden mukaan, mutta ei pienempi kuin F50. Betonin vesitiivisluokka on määritelty alueelta W6 - W8, koska tuotteita käytetään ympäristöä, jolle on ominaista korkea kosteusindeksi.

Keräilijöiden ja keräystekniikkojen F-1 vahvistetut betonielementit on vahvistettu GOST 5781-82 -standardien mukaisilla luokkien A-I, А-II ja А-III kuumavalssatuilla teräsrakenteilla varustetuista hitsatuista silmistä, tasomaisista kehyksistä ja tangoista.

Keräilijöiden ja keräystunneleiden F-1 esivalmistetut elementit ovat erittäin tärkeitä tuotteita, joiden tuotannon laatu riippuu viestintäverkkojen ja tunneleiden turvallisuudesta. Siksi näiden tuotteiden laatuun sovelletaan melko tiukkoja vaatimuksia.

Kuluttajalle toimitettavien tuotteiden betonissa ei sallita halkeamia, lukuun ottamatta kutistumista ja pinnan teknisiä halkeamia, joiden leveyden ei tulisi olla yli 0,1 mm. Reaming on ehdottomasti kielletty. Työstökerroksen betonikerroksen paksuuden tulee olla vähintään 20 mm, paksuuspoikkeama ei saa olla yli 5 mm.

Keräilijöiden ja keräystekniikkojen F-1 esivalmistettujen elementtien valmistuksessa sallitaan seuraavat enimmäispoikkeamat suunnittelumittauksista: ± 10 mm pituudeltaan, ± 8 mm: n sisäosien mitat (halkaisija tai korkeus ja leveys), ± 5 mm seinien paksuus, ± 5 mm - teknisten taitteiden ja leikkausten mukaan. Poikkeamat päätypintojen kohtisuuresta, jolle on tunnusomaista, että päätypinnan ja sivupinnan välinen kulma poikkeaa oikeasta kulmasta, ei saa olla yli 10 mm. Pituuden ero tuotteiden lävistäjien välillä ei saisi ylittää 8-12 mm.

Keräilijöiden ja keräystunneleiden F-1 raudoitetut betonielementit, jotka on varastoitu suunnitelluilla kohteilla, lajiteltuna brändin mukaan. Alareunan alapuolelle on asennettu puiset nauhat, joiden väliin on sijoitettu puiset nauhat, jotka asetetaan pystysuoraan toistensa päälle.

Keräilijöiden ja keräystunneleiden kuljetus F-1 olisi toteutettava varotoimenpiteiden noudattamisen seurauksena. Tuotteita on syytä lujittaa huolellisesti ajoneuvojen suojaamiseksi pitkittäisiltä ja poikittaisilta siirtymisiltä.

Yrityksessä GC "BLOCK" ei voi vain tilata keräilijöiden ja keräystekniikkojen F-1 vahvistettuja betonielementtejä, vaan myös neuvotella asiantuntijoidemme kanssa valitsemalla vaaditut teräsbetonituotteiden rakenteet. Myyntiosastomme voi selvittää etukäteen ja määrittää keräilijöiden ja keräystunneleiden F-1 vahvistettujen betonielementtien hinnan ja laskea tilauksen kokonaiskustannukset. Voit ostaa F-1-keräilijän ja keräilytunnelin F-1 raudoitettuja elementtejä ja kuulla yleisiä hankinta- ja toimitusasiakirjoja soittamalla GC "BLOCK" -yrityksen numeroihin: Pietari: (812) 309-22-09, Moskova: (495) 646- 38-32, Krasnodar: (861) 279-36-00. Yrityksen toimintatapa: ma-pe 9.00-18.00. Yritys GC "BLOCK" toimittaa keräilijöiden ja keräilyn tunnelien F-1 raudoitettua betonielementtiä kaikkialla Venäjällä suoraan asiakkaalle tai rakennustyömaalle, jos infrastruktuuri sallii.

Keräilijöiden ja keräystunneleiden F-1 vahvistuvien elementtien asennukseen, soita numeroon (812) 309-22-09

Säätiö F1

Beton-S, Voronezh, 15. elokuuta 2017 lähtien

Siirry verkkosivustoon

Vahvistetut betonilaatat, joissa ei ole esijännitysvahvisteita ja esipainetuilla laatoilla, on suunniteltu pysyvien ja tilapäisten kaupunkien teiden asennuspinnoitteiden asentamiseen. paikoissa järjestettäville teille.

Tuotemerkki: FD; Alkuperämaa: Venäjä; Ilmoitamme kiinnostuksestasi teräsbetonilaattoja, joissa ei ole jännitteitä, ja esipainetuilla laatoilla käytetään pysyviä kokoonpinnoitteita.

Vahvistetut betonilaatat, joissa ei ole esijännitysvahvisteita ja esipainetuilla laatoilla, on suunniteltu pysyvien ja tilapäisten kaupunkien teiden asennuspinnoitteiden asentamiseen. paikoissa järjestettäville teille.

Vahvistetut betonilaatat, joissa ei ole esijännitysvahvisteita ja esipainetuilla laatoilla, on suunniteltu pysyvien ja tilapäisten kaupunkien teiden asennuspinnoitteiden asentamiseen. paikoissa järjestettäville teille.

Säätölohko F1

Säätölevyt F 1 ovat teräsbetonisia rakennuselementtejä, joilla on suuri puristuslujuus, jäätymisvastus ja veden kestävyys. Raskasbetonin vahvistetut lohkot on suunniteltu käytettäväksi erilaisissa ilmastollisissa olosuhteissa, myös pohjoisilla alueilla, jalankulkijoiden tukien ja laskeutumisten rakentamisessa. Säätölohkojen F 1 avulla voit tehdä luotettavan yhteyden muiden rakenneosien kanssa kokoonpanon aikana. Elementtien geometristen parametrien tarkkuus vähentää kokoonpanoaikaa ilman liitoksen luotettavuuden menetystä, ja huolellisesti valitut materiaalit varmistavat rakenteen kestävyyden ja turvallisuuden.

1. Merkintämahdollisuudet

Valmistaja, joka käyttää merkittyä merkintää (dekoodaus alla), joka heijastaa tuotteen pääominaisuuksia. Sarja 3.501.1-165 Suunniteltiin 2 tyyppistä pohjalevyä, jotka eroavat ominaisuuksista:

2. Päähakemus

Pohja-elementit F 1 yhdessä muiden sarjan elementtien kanssa on suunniteltu jalankulkijoiden tukien ja laskujen rakentamiseen. Rakennuselementtejä käytetään millä tahansa ilmastoalueella. Vahvistetut lujitetut teräsbetonituotteet toimivat täysin eri lämpötilavaiheilla sademäärän vaikutuksen alaisena. Materiaalit ja tuotantotekniikka on valittu siten, että varmistetaan jalankulkijoiden kestävyys ja turvallisuus sekä laskujen jatkuva käyttö. Kylmimmän viiden päivän lasketun lämpötilan mukaan teräslajit valitaan vahvistamiseen kuukausittaisten keskimääräisten indikaattorien mukaan, betonin rikki-vastustus muodostuu. Säätölohkoja f 1 käytetään yhdessä muiden kehitettyjen elementtien kanssa Sarja 3.501.1-165, jonka avulla tukien ja kokoonpanojen rakenteet kootaan lyhyessä ajassa - tätä helpotetaan tuotteiden muoto, rakenteellisten reikien, reunojen esiintyminen sekä suuriulotteinen tarkkuus.

3. Merkintäkuvaus

Kunkin tehtaalla valmistetun, vahvistetun betonituotteen aikana tuotetun kirjaimen ja numeroiden välinen indeksi sisältää tuotteen nimen ja koon sekä erityiset käyttöolosuhteet. Esimerkiksi perusyksikkö F 1:

1. F - perusyksikkö;

2. 1 - Sarjojen kehyskoodien lukumäärä.

Pohjoisille käyttöolosuhteille suunnitelluilla tuotteilla on lisämerkintä "c".

Säätölohkojen yleiset mitat f 1:

Betonin määrä = 4;

Geometrinen tilavuus = 8,424.

4. Valmistusmateriaalit ja tuotteen ominaisuudet

Säätiön F 1 lohkojen valmistukseen materiaalit valitaan ottaen huomioon olosuhteet, joissa niitä käytetään - erilaiset ilmastoalueet, lämpötilahäviöt sekä saostumisen ja kuormituksen vaikutukset - vaakasuorat ja pystysuorat. Säätölohkojen F 1 vahvistaminen suoritetaan luokkien A-1 ja A-11 terällä, josta ristikot ja kehykset tehdään yhdellä kahdesta menetelmästä: kosketuspistehitsaus tai neuletiheys. Tällöin teräksen laatu valitaan sovellusalueen mukaan. Pohjuslohkojen f 1 betonitointi suoritetaan luokkaan b25 kuuluvalla raskaalla seoksella puristuslujuuteen. Jäätymisvastus vaihtelee käyttöolosuhteista riippuen - F 200 alueille, joiden lämpötila-indeksi on -20 ° C ja korkeampi, F 300 alhaisemmilla lämpötiloilla. Vedenkestävyys riippuu myös hyödyntämisalueesta - W6 tai W8 (pohjoisille alueille). Kun betoni saavuttaa myyntivoiman, lohkot kulkevat sarjan testejä ja valvontamenettelyjä, joiden avulla voidaan tunnistaa tuotteen todelliset parametrit. Saadut tiedot dokumentoidaan, lohkot on leimattu ja laadukkaat tuotteet, jotka täyttävät kokonaan vaaditut parametrit projektille, toimitetaan asiakkaalle pääsääntöisesti muiden komponenttien kanssa. Sarja 3.501.1-165.

5. Varastointi, kuljetus ja varastointi

Säätölohkojen F 1 säilytystä ja kuljetusta varten ne erotellaan erikseen eri merkinnöistä valmistetuista tuotteista, jotka on asetettu huolellisesti tasoitetulle pinnalle puupäällysteiden avulla pinoiksi. Lohkojen väliin on asennettu puun vuoraus, jonka paksuus on 40 mm ja pituus vähintään tukipinnan leveys. Yhdessä pinossa voi olla enintään kaksi korttelia, asennuksen aikana on välttämätöntä päästää vapaasti tehtaan merkinnän tarkastukseen, yksittäisten rakennuselementtien talteenottoon ja nostamiseen. Lastaamiseen, purkamiseen ja asentamiseen erikoislaitteilla, rullalaitteilla. Kuljetusta varten lohkot on kiinnitetty huolellisesti, jotta vältettäisiin kaikki muutokset, vaikutukset, minkä seurauksena tuote (halkeamat, pintakuviointi) ja myös ajoneuvo voivat vaurioitua. Kaikki työt on suoritettava betonituotteiden käsittelyä koskevien sääntöjen mukaisesti - vain tässä tapauksessa tuotannon aikana saadut ominaisuudet pysyvät ehjinä toiminnan alkamiseen saakka.

Foundation block F-1-sarja 3.501-61

Tuotteen merkintävaihtoehdot:

1. F-1

2. F 1

Voit tilata F-1-sarjan 3.501-61 lähettämällä pyynnön lomakkeella verkkosivustolla ja kirjoittamalla siihen sähköpostilla. Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen tai soittamalla numeroon +7 (800 ) 301-17-45 (maksuton Venäjä).

Tuotanto teräsbetonituotteita asiakkaiden piirustusten mukaan

Toimitus tapahtuu Novosibirskin, Pietarin, Moskovan, Kazanin, Khabarovskin, Rostov-on-Donin, Jekaterinburgin, Simferopolin

ilmainen puhelu Venäjällä

199178, Venäjä, Pietari,
EMB. Smolenka-joen, 33A, BC "On Smolenka" of. 7,192

Soita sinut takaisin

Viestisi on lähetetty onnistuneesti!

Toimitus alueille

Toimitamme toimituksen mille tahansa Venäjän federaation alueelle. Toimitusvelvollisuutemme täyttyvät lähetyksen koosta ja raaka-aineista, vastaanottajamaan liikenneverkon määrästä ja tilasta riippumatta.

"Prom ZHBI" lähettää päivittäin kymmeniä tonnia betonituotteita eri puolille maata. Tavalliset asiakkaamme ovat suuria urakoitsijoita Kaliningradista, Vladivostokista, Arkangelin ja Belgorodista, Nizhny Novgorodista ja Astrakhanista. Rakennusyritysten ja operatiivisten organisaatioiden Prom-ZHBI: n tilausten pysyvyys johtuu seuraavista syistä:

 • toimitusehtojen noudattaminen (betonituotteiden ehdot, nimikkeistö ja määrä)
 • tilausten nopea käsittely
 • raudoitetun betonin tuotteiden kuljetusta koskevien sääntöjen noudattaminen
 • laaja kokemus betonituotteiden kuljetusten järjestämisestä, joka mahdollistaa ylivoimaisen esteen siirtymisen kauttakulussa
 • vakiintunut logistiikkajärjestelmä (valitsimme kätevimmän ja edullisen toimitusvaihtoehdon)

Meiltä saat aina tilatut materiaalit ajoissa. Järjestämme tuotannossamme valmistettujen tavaroiden toimitus.

Yrityksen valmistamien tuotteiden valikoiman alhaiseen hintaan täydentää demokraattinen toimituskustannus. Tässä tapauksessa kaikki organisaatiotyöt, joita yritys Prom-ZHBI ottaa. Hallitsemme:

 • tilauksen poiminta ja merenkulku
 • reitti ja matka-aika
 • toimitusaika määränpäähän ja tilauksen täydellisyys purkauspisteessä

Riippumatta siitä alueesta, jossa olet, toimitukset järjestetään mahdollisimman nopeasti: aina, kun odotat rahtia, se saapuu sinulle ajoissa ja ilman vaivaa omalta osaltasi.