Säätölevyt 20 x 20 x 40: hinta, ominaisuudet ja sovellus

Kuva 1 - Pohjustuslohkot 200 x 200 x 400

Kerrostalotus riittää usein rakennuksiin, jotka eivät ole monikerroksisia, niissä on kellareja sekä kellarikerroksia.

Jos erikoistekniikkaa ei voida soveltaa, lohkojen 20 x 20 x 40 (cm) pohja voidaan asettaa manuaalisesti, koska kunkin paino on 30-35 kg. Tämä säätiö ei ole hämmästyttävää sääolosuhteille, koska se on jo täysin muodostunut ja 100% vahva.

Yksi tärkeimmistä 200 x 200 x 400 säätiölohkoihin vaikuttavista asioista on hinta: riippuu taloudellisista mahdollisuuksista, minkä tyyppisen säätiön valitaan rakentamiseen.

Mitä he pitävät?

Kuva 2 - Valmiit kuljetusalustaan ​​200 x 200 x 400

Peruslohko on konkreettinen tuote, joka on valmistettu erityisessä muodossa ja saavuttanut suurimman lujuuden. Peruslohkojen valmistus on sarjamuotoinen ja valmistettu GOST 13579-78: n mukaisesti. Tällaisia ​​materiaaleja käytetään erilaisten emästen, kuten teipin, muodostamiseen perustuksesta tai pilareista (paalut). Standardikoko:

 • leveys 200 mm;
 • korkeus 200 mm;
 • pituus 400 mm.

Tekniset tiedot

Kuva 3 - Lohkojen 200 x 200 x 400 piirustuskennoja

Tällaisia ​​kokoja tukevat lattiat rakentavat kellareja, kellareja, kellareja.

[kärki] Tärkeää! Monikerroksisen rakennuksen rakentamiseksi ja mahdollisuuksien mukaan käytä FBS-lohkoja säätiön pohjassa. [/ Vinkki]

edut

Peruslohkon 20 x 20 x 40:

 • ei ole tarpeen palkata suurta määrää työntekijöitä ja käyttää erityisiä raskaita laitteita;
 • ei tarvita muottien valmistusta, mikä on edellytys monoliittiselle levylle tai nauhalle;
 • suuri nopeus rakennuksen rakentamisessa: säätöpohjien perustus voidaan helposti taittaa käsin;
 • mahdollisuus perustaa säätiö milloin tahansa vuoden, koska nämä materiaalit ovat jo valmiita tuotteita ja eivät vaaranna halkeilua tai romahdusta kuin tulva monoliitti;
 • ei odottaa aloittaa seinien rakentamista.

puutteet

Tällaisten tuotteiden haitat ovat:

 • kyvyttömyys luoda vankka perusta pienen koon vuoksi;
 • betonin korkea kulutus munien aikana.

Siksi perusta, joka yhdistää parhaat ominaisuudet, voidaan tehdä säätiölohkoista: tekniset ominaisuudet, laajuus ja kustannukset ovat optimaaliset ja täysin verrattavissa muihin materiaaleihin.

Peruslajin lohkojen 20 x 20 x 40: n peruskorjaus: perustaa perusta sisältää seuraavat osat:

 • raaka-aineiden kustannukset;
 • tuotannon hinta;
 • kuljetuskustannukset.

[kärki] Tärkeää! Joissakin tapauksissa, jos tuotanto sijaitsee samassa paikassa, jossa se myydään, ja tehtaalla on oma varasto, toimituskulut lasketaan erikseen ostaessaan tavaraerän. [/ Tip]

Kuva 4 - Lohkojen perusta 200 x 200 x 400

Säätiölohkojen 20 x 20 x 40 hinta vaihtelee keskimäärin 35-65 ruplaa kappaletta kohden. Tällainen voimakas hajotus johtuu useista syistä:

 1. Eri alueet, joilla ne tuottavat. Niissä paikoissa, joissa ei ole niin paljon kasveja, on heikko kilpailu ja tuotannon kustannukset ovat korkeammat.
 2. Valmiiden tuotteiden tyyppi. Jos se on keraamisia betonituotteita, niiden kustannukset ovat alhaisemmat kuin kiinteiden tuotteiden hinnat.
 3. Myyjäpyynnöt. Tehdasteollisuuden tuotteiden ostaminen on aina halvempaa kuin tavaraerän tilaaminen jälleenmyyjältä.

Jos toimitus lasketaan erikseen, osa myyjistä voi tehdä alennuksen ostamalla suuria määriä tavaroita.

video

Video osoittaa perustusseinien asentamisen 200 x 200 x 400 lohkossa.

tulokset

20 x 20 x 40 perustan lohko, jonka hinta on keskimäärin 50 ruplaa kappaletta kohden, on yksi kätevimmistä materiaaleista talon perustamisen ilman erikoislaitteita. Materiaalin tiheyden vuoksi, joka on 1350 - 2250 kg / m². m ja pieni paino (30 - 35 kg) tällainen säätiö on erinomainen valinta perustan matalan rakennusten tai kellarien.

rakennuspalikat 20x20x40

Nykyään rakentamisen alalla alkoi saada rakennuspalikoita. Niiden tärkein etu on korkea lujuus ja kestävyys. Lisäksi voit ostaa vastaavanlaisen tuotteen mistä tahansa koosta, mutta nykyään useimmiten rakentajat käyttävät materiaalia, jonka mitat ovat 20x20x40mm.

Rakennelohkojen tuottamiseen voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja, joiden seurauksena valmistetulla tuotteella voi olla omat ominaispiirteensä.

Artikkelissa on liima hiilihappopeton lohkojen hinnasta ja käyttöominaisuuksista.

betoni

Tällaiset tuotteet ovat kaikkein oudokkaimpia, niitä on hyvin vaikea varastoida ja kuljettaa. Käytä niitä pystysuoran suojarakenteen rakentamisessa. Tämän lähestymistavan avulla on mahdollista alentaa kustannuksia ja vauhdittaa kaikkia rakennusurakoita.

GOST 6133-84: n mukaan 20 x 20 x 40 mm: n betonilohkoilla on seuraavat ominaisuudet:

 1. Tuotteen paino voi olla 30-35 kg.
 2. Tyyppi - corpulent ja ontto. Ensimmäiselle vaihtoehdolle on tyypillistä käyttää sitä vain talon tai kellarikerroksen perustamiseksi. Kiinteitä materiaaleja on kysyntää seinien, kattojen ja väliseinien rakentamisessa.
 3. Valmis tuotemerkki voi saavuttaa M25 - valon ja myös saavuttaa M500 - raskas.

Käytettäessä käytettyjä betonilohkoja tällaisia ​​komponentteja:

 • laadukas portlandsementti,
 • karkea hiekka,
 • kivi muru.

Harvoissa tapauksissa koostumus voi sisältää erilaisia ​​lisäaineita, jotka antavat plastisuutta ja vastustuskykyä ilmakehän ilmiöihin. Näiden tuotteiden hinta voi nousta 25-45 ruplaa kohti. Ja mitä betonirainan laatua voit lukea artikkelissa.

Mikä on tämän artikkelin mukainen ilmastetun betonilohkon 1 m-3 paino.

Videorakenteissa 20x20x40:

Hiekkasementti

GOST 6133-99: n mukaan 20 x 20 x 40 mm: n mitatuilla tuotteilla voi olla seuraavat ominaisuudet:

 • paino - 14-18 kg;
 • lämmönjohtavuus - 0,4-0,55 W (m * s);
 • vahvuus - M-35;
 • pakkasenkestävyys - F-25;
 • kiven tiheys on 940-1100 kg / m 3.

Hiekkasementtilohkot saadaan hiekkabetoniseoksella käyttämällä vibropressointimenetelmää. Tämän tekniikan ansiosta on mahdollista saada aikaan suuri puristuslujuus ja pitkäaikainen käyttö. Lisäksi tuotannon aikana on mahdollista saada ihanteelliset geometriset mittasuhteet ja käytännön tietojen vastaavuus mainituilla. Siten voit saada tuotteen, jolla on ihanteellinen geometria ja ominaisuudet.

Ilmastetut betonilohkojen etuja ja haittoja sekä sovelluksen ominaisuuksia on mainittu artikkelissa.

Hiekkasementti voi olla kahta tyyppiä: kiinteä ja ontto. Onteloiden määrä voi olla 2,4, 7 ja 8. Onteloille tuotteille pieni lujuus on ominaista, mutta ne voivat saavuttaa erinomaisen lämpösuojauksen, ovat äänenpitävät ja painavat vähemmän.

20x20x40 mm: n hiekkasementtilohkoja käytetään kantavien seinien, tukipylväiden, pohjojen ja kellareiden rakentamisessa. Seinää asettaessasi voit saavuttaa puolen korttelin, yhden rivin, puolitoista tai kaksinkertaisen paksuuden. Korkea indikaattori materiaalinvoimakkuudesta ja erinomaisista lämpöeristysominaisuuksista mahdollistaa onton kiven käytön ulkoseinien asennuksessa. Sementistä ja hiekasta saatu lohko voi vastustaa ympäristön aggressiivista vaikutusta, joten se on aktiivisesti mukana teollisessa rakentamisessa.

Ja mikä on ontto laatta, voit lukea artikkelissamme.

Tästä artikkelista voit oppia, että on parempi höyrystettyä betonia, kaasua ja vaahtotasetta.

Videossa - lohkojen 20x20x40 perusteet tekevät itse:

Tämän materiaalin etuja ovat:

 • helppo asentaa;
 • kivenlavaus ja maalaus;
 • hyväksyttävät kustannukset;
 • kestävyys ja pitkäaikainen käyttö;
 • ympäristöystävällisyys;
 • Erinomainen eristys ja seinäeristys.

Jos päätät ostaa tämän materiaalin, se maksaa 25-65 ruplaa kappaletta kohden.

Rakennustöiden luonnollinen hiekka on kooltaan keskimäärin ja artikkelissa on sen käyttöominaisuudet.

Miten GOST 8736 93: n mukaisen hiekan moduulikoko voi oppia artikkelista.

sementti

Tällä rakennusmateriaalilla on tällä hetkellä suuri kysyntä. Syynä on se, että sementtilohkot 20x20x40 mm ovat erittäin helppoja asentaa, minkä ansiosta jopa kokematon henkilö voi tehdä kaiken työn. Käytä betonilohkoja yksityisten talojen tai monikerroksisten rakenteiden rakentamiseen. Laajan tuotevalikoiman ansiosta on mahdollista valita menestyksekkäin vaihtoehto tiettyihin tarkoituksiin.

Sementtilohkojen tärkeimmät edut ovat:

 • lujuus ja vakaus;
 • kestävyys;
 • palonkestävyys;
 • energiansäästö;
 • optimaalinen lämpötila, kosteus;
 • äänieristys.

Kaasupallon lohkot ominaisuus ja sovelluksen ominaisuudet on määritelty artikkelissa.

Esitetyn tuotteen kustannukset voivat olla 33 - 45 ruplaa erikseen.

perusta

Tälle tuotteelle on ominaista erityinen muoto ja suurin lujuus. 20x20x40 mm: n kokoinen säätölohkon valmistusprosessi on luonteeltaan sarja ja toteutetaan ottaen huomioon GOST 13579-78.

Käytä valmiita tuotteita erilaisten pohjojen, kuten nauhateosten, rakentamiseen. Lisäksi perustilohkot ovat välttämättömiä seinien rakentamiseksi kellariin, kellariin ja kellariin.

Taulukko 1 - Materiaalin tiedot

Block Foundation

Kaikista tunnetuista menetelmistä on suhteellisen halpaa ja luotettava rakentaa pieni puutalo, kylpylä tai kodinhoitohuone maaseudulla. Paras vaihtoehto olisi runkorakenne, joka on asennettu pylväspohjaiseen betonilohkoon. Välittömästi on syytä tehdä varaus, että pylväspohjan lohkotyypitys ei tarkoita FBS-lohkojen tai muiden vastaavanlaisten teräsbetonituotteiden käyttöä tonnikalaa painavana. Kyse on siitä, miten yhdistää pylväsperusta lohkojen 20x20x40, joka painaa alle 30 kg, ei enempää.

Betonielementtien pilarin perustuksen tekniikan perusteet

Mikä on mielenkiintoinen tällainen säätiön muunnelma:

 • Taitojen ja tietyn järjestelytavan tuntemuksen takia tällainen sarakepohja on rakennettu lohkojen käsin yhdeksi, enintään kahdeksi päivälle;
 • Kymmenen pilarin vaatimattoman perustuspylväsjärjes- telmän rakentamisen kustannukset ovat noin 3 tuhatta ruplaa edellyttäen, että pylväspohjan lohkot ostettiin valmiiksi 50 ruplaa kohden ja suurin osa työstä tehtiin käsin;
 • Se on helpompaa, nopeampaa ja halvempaa tehdä perustan vaalealle puurakenteelle, jota yksinkertaisesti ei ole olemassa, ja vaikeimmassa rakenteessa on pilarirakenteen tukipintojen geometria ja tasot.

Rakenna pylväsperusta säätiölohkojen päälle

Kuten mökkirakennuksessa tahansa, säätiön lohkotuote voidaan rakentaa useita tunteja päivässä vapaa-ajalla ja fyysisellä voimalla. Työ ei ole kova, ei vaadi suurta määrää kaivamaan kaivoksia tai kaivoksia. Mutta on yksi piirre - pylväsperustan rakentaminen vaatii ensinnäkin erittäin vakavaa valmistelutyötä. On tarpeen luoda lohkot, asentaa majakat ja maamerkit, joihin materiaali asetetaan sementtilaastille. Helpoin tapa tehdä tämä hieno osa työstä välittömästi, kun tarvittavat tiedot ovat tuoreita muistiin, kuinka merkitä sivuston. Katso, miten tiivistää ja kohdistaa tyynyn lohkojen 20x20x40 sarakkeen alapuolelle:

Kaksi sanaa sarakepohjan rakennuspalikoista

Säätiön rakentamiseen käytetään useimmiten monoliittisia kivejä, jotka on valettu värähtelevään koneeseen tai M100-150-merkkisen betonin betonista. Helpoin ja halvempi asia ostaa tällaista materiaalia kuin yrittää tehdä sitä itse. Se on suhteellisen kallis, eräiden mökkien tai kodinhoitohuoneen rakentamisesta omistajilta voi ostaa materiaalin jäännöksiä, varsinkin kun et tarvitse niin paljon, 40-50 kappaletta.

Useimmiten käytetään pylväsperustaisten rakenteiden rakentamista varsin objektiivisista syistä 20 x 20 cm: n pituudelta ja pituudeltaan 40 cm:

 • Lohkon koko määrittää sen pienen painon. Riippuen käytetystä täyteaineesta yhden kiven massa on 30 - 32 kg, minkä vuoksi on helppoa nostaa ja sijoittaa lohkot ilman lisätyökaluja ja lisävarusteita.
 • Useimmiten lohkot tehdään vibropressoihin vakiomuodossa vaahtobetoniin tai sementtilohkoon. Samanaikaisesti saadaan valukiveksi, jonka alkuperäisen lujuuden on ylittänyt käsityöläisen betonivalun;
 • Menestyksekkäät mittasuhteet tekevät siitä suhteellisen helpoksi taittua perustuspylvään taittamista ja tasoittaa tasoa ilman, että jyrsintä leikattaisi tuen yläosaa.

Sivuston merkitseminen ja tyynyn kannattimien tyynyn valmistelu

Valmistuksen alkuvaiheessa on välttämätöntä tehdä oikea merkintä asennuspisteiden kohdalla pilarin kannattimille. Voit tehdä tämän käyttämällä runkopalkin palkkipalkin kokoa ja muotoa, joka perustuu pylväisiin. Projektin luonnoksen mukaan on tarpeen laskea puun keskiviivan tarkat mittasuhteet ja siirtää se johdinten avulla maahan. Tulevan pohjan sivujen pituuksien millimetrin vaatimusten noudattamisen lisäksi sinun on tarkistettava, että vierekkäisten sivujen välinen oikea kulma on havaittavissa.

Tämän seurauksena kulmien pylväsmateriaalien asennuksessa olisi oltava neljä pääkohtaa, joiden välissä on rakenteeltaan tai merkintäjohtoa venyttämättä. Samanaikaisesti panokset, joille lanka tai johto on kiinnitetty, on sijoitettava säätiön kehän ulkopuolelle.

Samalla tavoin sinun on kohdistettava juovamerkkien sijainti korkeuteen siten, että havaitaan tarkka horisontin taso.

Seuraavassa vaiheessa on tarpeen valmistaa tyynyt asennuspaloille. On luotettavampaa syventää sarakkeen tukia maahan 20-25 cm, mutta tässä tapauksessa on tarpeen käyttää jokaista saraketta varten lisäparin lohkojen sijasta kahden rivin sijasta kolmeen riviin.

Jos teet ylimääräisen maadoituksen maaperään 50 cm: n säteellä tuen ympärille, pääset sitten sarakkeen tukemattomaan versioon. 30-35 cm: n syvyyteen kaivettuun ojaan on tarpeen kaataa kaksi kerrosta hiekkaa, jossa on keskimmäinen paksusekoitettu kerros. Kaatunut materiaali peitetään perusteellisesti kerroksittain siten, että pinnalla on pieni kerros pölyhiekkaa.

Pylväspohjapintojen asennus

Lohkojen sijoittaminen pylvästukeen pohjaan suoritetaan käyttäen samaa tekniikkaa kuin tiilen asettaminen. Korkea mekaaninen lujuus muurauslaastia ei tarvita, kunhan se on muovia, mutta ei levitä betoniin. Hiekkapohja, johon lohko asetetaan, kostutetaan ja välittömästi peitetään ohut kerros laastilla, jonka paksuus on 1-1,5 cm. Lohkot voidaan sijoittaa betonikerrokseen.

Lohkon sijainti on tasoitettava jännitetyistä johtimista ja rakennustasosta siten, että tukipinnan hyvä täyttö liuoksella varmistetaan eikä horisonttia ole tukossa.

Seuraavien parin korttelin kun makaat neljänneskierrosta, jolloin rivien ligaatio saadaan. Jos on kolmas rivi, se on myös sidottava alareunaan.

Joissakin tapauksissa ohjattu tyynyt lohkojen asettamiseksi tehdään betonilevyjen muodossa, jotka puhdistetaan ja yhdenmukaistetaan horisontin kanssa laastin ennalta asettamisen jälkeen. Tällöin tyynyn päällinen hiekkaa ei kaadeta, ja muurauslaasti on sijoitettu suoraan soraan, jossa sora on vuotanut nestemäisellä betonilla.

Viimeistely ja pinoaminen

Muurauslaastin asettamisen jälkeen pylväsosien lohkojen pohja puhdistetaan, aukot hierotaan laastilla, rappeutuvat ja vedetetään. Jos pylväitä asennetaan pitkin majakoita oikein, ilman tukipinnan tukkeutumista, voit jatkaa säätämisen säätämistä palkilla.

Grillityön puukehys valmistetaan puusta etukäteen, useimmiten kahden L-muotoisen elementin muodossa. Nurkkaliitoksen alaosa, joka lepää lohkojen pylväsrakenteisiin, on vahvistettu metallilevyllä. Parin metallilevyjen välissä on ankkurivaippa, joka upotetaan sauman päälle kahden ylemmän lohkon väliin.

Kehyksen kaksi puolta on sijoitettu kannattimiin ja keskittyvät sarakkeen tukien akseleille, minkä jälkeen ne liitetään laastarilla. Puutavara kiinnittyy myös välitelineisiin, mutta ilman levyjä palkit yksinkertaisesti sidotaan pehmeällä langalla ylempiin lohkoihin tai kuten video:

johtopäätös

Lohkojen perustuksen lujuus ja kestävyys riippuvat pitkälti vanteenpalkin ja lohkotukien oikeasta liitoksesta, joten usein palkin lisäksi kulmista tai puulevyistä on sijoitettu muita nurkkapidikkeitä ja tukirakenteita. Epäsuotuisin tekijä on vanteiden palkin heikkous, jonka voimakas pystysuuntainen taipuma johtaa kapenemiseen, joka voi jakaa tuen.

Säätölevy 40x20x20 paino

Lohko on pohja, koko on puhdas 390x190x188, ihanteellinen perustusten rakentamiseen ilman lastaus- ja purkamekanismeja, vaikeasti tavoitettavissa olevissa paikoissa. Paino 30 kg.

Säätölohkojen 20x20x40 käyttö tarjoaa seuraavat edut:
1. Raskasta rakennuskalustoa ei tarvita eikä myöskään houkutella asiantuntijoita;

2. Sen ei tarvitse rakentaa ja purkaa sitten työvoimavaltaista muottirakennetta kuin teippi monoliittisen perustuksen alla;
3. Säätiön rakentamisen nopeus kasvaa merkittävästi lohkojen asennuksen helppouden ja kätevyyden vuoksi;
4. Tällaisen materiaalin perustaminen on mahdollista milloin tahansa vuoden aikana.
5. Lohkojen 20x20x40 pohjan viimeistelyn jälkeen voit siirtyä välittömästi seuraavien kerrosten rakentamiseen.

9.65 Seinäseinästä rakennetut perustukset, kellari seinät ja jalustat
materiaalit tulisi pääosin suunnitella suurista betonilohkoista.
Lisäksi on sallittua käyttää pieniä betonilohkoja ja kivet, luonnonkivet.
säännöllinen ja epäsäännöllinen muoto, monoliittinen betoni ja betoni, klinkkeri,
korpulentti keraaminen tiilimuovi muovaus.

Lohkojen tekniset vaatimukset - GOST 6133-99: n mukaan

Lohkojen 20x20x40 pohjan asettaminen

Rakennusten kestävyyden varmistamiseksi rakennuttajat rakentavat erilaisia ​​malleja perustaan. Säätiön rakentamisessa on tärkeää säätiön luotettavuuden varmistaminen, joka määrittelee rakenteen resurssitoiminnan. Perus, jonka tyypit ja tyypit ovat erilaisia, olisi valittava ottaen huomioon maaperän kosteuspitoisuus ja rakenteen massa. Melko yleinen ratkaisu on upotettu sarakepohja lohkoista 20x20x40. Se on kestävä ja pystyy kestämään ylimääräisen kuormituksen, joka tapahtuu, kun päällekkäisyyttä vahvistetaan.

Pylväslajityyppien perusteet

Pilarin perustukset ovat osoittautuneet myönteisesti kevyiden rakennusten rakentamisessa, jotka perustuvat puupalkkeihin, lokeihin tai esivalmistettuihin kehikkoihin. Pylväsrakenteen perusteet ovat tehokkaita tiheillä maaperillä, joilla on merkittävä jäätymisaste. Tarvittaessa rakennusten rakentaminen pilkkoutumilla, pylväspohja on ainoa oikea vaihtoehto. Säätiön perusteet ovat eri malleja, samoin kuin niiden rakennusmateriaaleja.

Oikea lähestymistapa valittavantyyppisen säätiön kotona tekee rakennuksen vahvan ja tehokkaan käyttää rahaa rakentamiseen

Valmistukseen voidaan käyttää seuraavia rakennusmateriaaleja:

 • luonnonkivi;
 • palanut tiili;
 • betonilohkot;
 • puiset sauvat;
 • teräsbetonipylväät;
 • metalliprofiilit;
 • asbestisementtiputket.

Rakennuksen seinämien kestävyyden varmistamiseksi on tärkeää tehdä alustava laskelma ja valmistaa tukipylväiden pystysuuntaisuuden ylläpitämiseksi ja tuke- mien tarvittavan poikkipinta-alan varmistamiseksi riippuen käytetyistä materiaaleista.

On tärkeää noudattaa tukipintojen vähimmäiskokoa koskevia vaatimuksia käytetyistä materiaaleista riippuen:

 • raakakivi - 60x60 cm;
 • butobetoni - 40 x 40 cm;
 • teräsbetoni - 30x30 cm;
 • tiili - 50x50 cm;
 • puupalkit - 20-40 cm;
 • asbestisementtiputket - halkaisija 20 cm;
 • pohjakerrokset - 40x40 cm.

Maaperän louhinnan ja priyamkovin muodostumisen jälkeen kukin muodostettu vaimennustyyny, joka sopii suunnitellulle pohjalle. Se suoritetaan tarvittavan määrän sekoitettua hiekkaa ja raunioita käyttäen. Sitten vuodevaatteet kostuvat ja rypytetään.

Pienet rakennukset, kehysrakennukset ja matalan rakennuksen rakennukset, jotka on pystytetty tukipilariin

Tässä vaiheessa valmiste päättyy ja muodostetaan yksi seuraavista tyyppisistä pylväsperiaatteista:

 • lohko. Se on valmistettu vakio betonista tai betoniteräksistä. Lohkojen asennus suoritetaan sementtilaastilla;
 • betoni. Kun se on rakennettu, paneelilevykehikko, jossa on vahvistustangot, kaadetaan esivalmennetulla betoniliuoksella;
 • tiili tai rauniot. Valmistukseen käytetty kivirakennusmateriaali on betonoitu sementtisementtisideaineella;
 • putki. Se eroaa metalli- tai asbestisementistä valmistettujen putkien käyttämisestä tukielementteinä. Putkien pohjataso on suurella syvyydellä;
 • puuta. Se perustuu tukipalkkeihin, jotka on valmistettu puusta, joka on kyllästetty antiseptiseen koostumukseen. On tärkeää vedenpitävä puun osa maahan.

Päätös rakennusmateriaalien valinnasta pylväspohjan valmistusta varten tehdään sen kuormituskyvyn laskemisen jälkeen ottaen huomioon talon paino ja maaperän luonne. Karkean hiekan ja savifraktion maaperässä kohonneissa pitoisuuksissa on suositeltavaa asettaa pylväsperusta etusijalle. Tukipylväät erottuvat monenlaisilla poikkileikkausmuodoilla. Ne ovat pyöreitä, neliöitä tai suorakulmioita.

Päättäessä rakentaa pylväspohja, muista, että sen rakenne ei salli kellarinvarustusta. Vapaa tila tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden tarkkailemattomaan sijaintiin rakennuksen sähkö-, viemäri- ja muiden viestintöjen lattian alle.

Missä tapauksissa ei ole tarpeen tehdä perustusta FBS-merkin lohkoilta 20х20х40

Rakennuksen rakenteelliset ominaisuudet ja maaperän luonne eivät aina salli pylväsperustan käyttöä FBS-lohkojen perusteella. Rajoitukset johtuvat seuraavista kohdista:

Asentamalla pylväsperusta, voit tehdä työn itse.

 • maan kaltevuus horisontaalisiin liikkeisiin. Tällaisilla maaperillä pylväsperustaan ​​kohdistuu sivusuuntainen leikkaus;
 • rakennuksen lisääntynyt massa, jonka rakentaminen suunnitellaan maaperä, jolla on pienempi kantavuus. Pilarin perustukset eivät voi tukea massiivisten seinien painoa.

Merkittävät korkeuseroerot aiheuttavat myös vaikeuksia pylvästyypin pohjan rakentamisessa.

Lohkot 20x20x40 - soveltamisala

Rakennusteollisuudessa suositeltavat 20x20x40 cm: n pohjaseinät ovat suorakulmaisen suuntaissuuntaisen muotoisia tuotteita.

Suhteellisen pienet mittasuhteet, joilla on melko pieni paino, mahdollistavat erilaisten rakennustöiden suorittamisen nopeutetulla nopeudella:

 • pylväsrakenteen perustusten rakentaminen;
 • teippityypin perusrakenteiden rakentaminen;
 • asunto- ja teollisuuslaitosten pääseinien rakentaminen.

Pieni lohkojen massa ja kätevä koko mahdollistavat nopean rakennustoiminnan sekä ammattiurheilijoiden että yksityisten kehittäjien toimesta.

Säätölevyt (koot 20x20x40) - suositukset valintaan

Kun suunnittelet lohkojen 20x20x40 perustan rakentamista omiin käsiisi, on tärkeää ottaa vastuu rakennusaineiden valinnasta. On syytä kiinnittää huomiota FBS-tuotemerkin tuotteisiin, joiden tekninen valmistusprosessi on nykyisten standardien vaatimusten mukainen.

Kyky valita halpa ja laadukas materiaali

Lohkotuotteita valittaessa kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • lohkojen maksimikuormitettavuus, jonka tuet altistuvat kuormille rakenteen massasta;
 • alustavien laskelmien tulokset ottaen huomioon maaperän ominaisuudet ja pystytettävän rakennuksen paino;
 • lohkotuotteiden suorituskykyominaisuudet, jotka takaavat lohkojen jäätymisvastuksen sekä niiden lämmöneristysominaisuudet;
 • käyttöä eri tyyppisten aggregaattien lohkotuotteissa, joiden ominaisuudet vaikuttavat tuotteiden turvamarginaaliin.

Lohkoja valittaessa tarkista myös todistusten ja laatupassien saatavuus sen varmistamiseksi, että lohkot täyttävät voimassa olevien lakisääteisten asiakirjojen vaatimukset.

Talonrakennuslohkot - ominaisuudet ja ominaisuudet

Kun päätät rakentaa pohjan lohkojen 20x20x40 cm, tutkia tarkasti materiaalin ominaisuuksia sekä analysoida sen etuja ja haittoja.

Pysykäämme esteettömien rakennusmateriaalien suorituskykyyn:

 • pituus on 400 mm;
 • leveys on 200 mm;
 • korkeus ei ole yli 200 mm;
 • yhden lohkon massa on alueella 38-34 kg;
 • ominaispaino on 1,65-2,2 t / m3;
 • lämmönjohtavuuskerroin ei ylitä 1,16 W / mK;
 • pakkasenkestävyys on 50 sykliä ja indikaattori F50.

Tämän tekniikan avulla voit nopeasti rakentaa lohkojen tukipylvään perustan omiin käsiisi yhdelle henkilölle

On huomattava, että valmistajien tarjoamat, 20x20x40 cm: n perustilohkot standardin vaatimusten mukaisesti ovat itse asiassa hieman erikokoisia - 390x190x188 mm. Suorituskyvyn nopeuttamiseksi valmistajat käyttävät pyöristettyjä mittoja.

Ontelojen läsnäolo on tärkeä piirre eri versiossa valmistetuille tuotteille:

 • monoliittisia lohkoja käytetään perustuksen perustuksiin sekä rakentamiseen kellareihin ja kellareihin;
 • onttoja tuotteita kysytään sisätilojen rakentamisen, kattovalaisimien ja seinärakenteiden rakentamiseen.

Block-tuotteilla on useita etuja:

 • ei ole tarvetta käyttää erikoisrakennustarvikkeita lohkojen nostoon;
 • ei ole tarvetta houkutella merkittävää työvoimaa säätiön rakentamiselle;
 • ei ole tarvetta kerätä muottiosastoa kiinnittämällä nauha- pohja tai rakentamalla sarakepohja;
 • kiihdytetyt laskeutumisnopeudet, joiden takia rakentamisen syklin kesto pienenee;
 • mahdollisuus käyttää rakennusta mihin aikaan tahansa vuodesta riippumatta lämpötilasta ja sääolosuhteista;
 • hyväksyttävän kuormituskapasiteetin, jonka avulla voidaan havaita rakenteen massa ja maaperän reaktio;
 • edullinen hinta, joka mahdollistaa huomattavasti rakennuskustannusten kokonaiskustannusten alentamisen.

Työt alkavat tarvittavien rakennusmateriaalien oikean laskemisen mukaan kehysrakennuksen tai muun rakennuksen FBS: n aikaisemmin valmistetun suunnitelman mukaan

Joitakin pieniä kysymyksiä ovat:

 • säästämiseen käytettävän sementtiseoksen kulutuksen lisääminen;
 • lisäeristyksen tarve vähäisten lämpöeristysominaisuuksien kanssa;
 • materiaalin herkkyys kosteudelle, joka edellyttää luotettavaa vedenpitävyyttä.

20x20x40-lohkojen tekniset ominaisuudet ja käyttöominaisuudet mahdollistavat niiden käytön alhaisen rakennuksen säätiörakenteiden rakentamiseen sekä kellareiden rakentamiseen.

Rakennustekniikka ja tärkeät kohdat säätiön rakentamisessa

Saraketyypin rakentamisen yhteydessä on tärkeää tarkastella seuraavia vivahteita:

 • ylläpitää etäisyys lohkotukien välillä välillä 1,3-3 m;
 • jotta varmistetaan etäisyys maaperän tasosta tuen korkeimmalle tasolle 0,3-0,6 m;
 • ylläpitää vaimennushiekan ja sora- pintojen paksuutta 15-20 cm: n tasossa;
 • täytä tukien ja maaperän välinen tila hiekalla ja rauniolla.
 • laske pohjan kantavuus, varmistaen rakenteen vakauden.

Tekniikka, jonka mukaisesti pystytään pylväspohjaksi tai 20x20x40-lohkojen liuskajohto, rakennetaan seuraavat vaiheet:

Jotta estettäisiin mekaaniset vaurioita ja rakenteiden vinoutumista pylväät, tiilet tai kantavien seinien lohkot ei tule asentaa.

 1. Suorita tarvittavat laskelmat.
 2. Rakennusmateriaalien tarve.
 3. Valmistelutapahtumat.
 4. Layout-rakennustyömaa.
 5. Maaperän poisto.
 6. Täyttävät tyynyt.
 7. Muuratut lohkot.
 8. Vedeneristystyöt.

Käsittelemme yksittäisten vaiheiden täytäntöönpanon ominaisuuksista.

Aiomme tehdä lohkojen perustan - valmistelutyöt

Valmisteluvaiheessa suoritetaan seuraava työ:

 1. Maaperän luonteen määrittäminen, maaperän jäädyttämisen taso ja vesipatsaiden syvyys.
 2. Rakennuspaikan puhdistaminen roskista ja kasvillisuudesta lisäämällä hedelmällistä maaperää.
 3. Pintasuunnittelu ja pohjarakenteen muoto.

Valmistelun jälkeen siirry maanrakennustöihin.

Ruoanlaitto kuoppaan lohkojen pylväiden alle

Maaperän talteenotto säätöön tapahtuu manuaalisesti tai pienikokoisten rakennuslaitteiden avulla. Maaperän talteenoton yhteydessä on tärkeää säilyttää seinien pystysuuntaus ja mennä syvemmälle maaperään, ylittäen maaperän jäädytysnopeuden 0,5 m: llä. Kaivon pohja on tasoitettava.

Rakennussääntöjen mukaan lohkojen kannat on asennettava kulmiin talon kehän sisäpuolelle ja sisäisten väliseinien leikkauksen alle.

Sarakepidikkeiden asennus

Lohkojen asennus suoritetaan seuraavan algoritmin mukaisesti:

 1. Aseta tyyny hiekalle ja raunioille.
 2. Kostuta ja paina vuodevaatteita.
 3. Estää sementtilaasti.
 4. Säädä oikea asennus.
 5. Pyyhi saumoja.

Rakenna tukee ennalta määritettyä korkeutta nollamerkin yläpuolella.

Vedeneristyskyky

Vedeneristyssuojaukseen käytetään seuraavia menetelmiä:

 • päällystetään peruspinta bitumikomposiitilla;
 • Pohjamateriaalin seinien suojaus.

On tärkeää asettaa katon materiaali päällekkäisyydellä 15-20 cm ja levittää päällystekoostumuksia kaksikerroksisen käsittelyn suorittamiseksi. Suojaava vedeneristys estää kosteuden pääsyn ja ei salli pohjaveden pestä sementtilaasti. Kun säätöasennus on valmis, tarvitaan sokea alue. Se myös suojaa pohjaa kosteuden kielteisiltä vaikutuksilta.

johtopäätös

Lohkojen 20x20x40 perustana on aika testattu rakenne, joka takaa matalien rakennusten vakauden ja pitkäikäisyyden. On tärkeää käyttää korkealaatuisia materiaaleja perustuksen rakentamiseen ja huolellisesti tutkimaan tekniikkaa. Riippumaton työn suorittaminen vähentää kustannusten määrää.

Estä paino 20x20x40

Vastaus kysymykseen: kuinka paljon säätiölohko painaa 20x20x40, mahdollistaa luonnollisen alkuperämateriaalin myynti- ja valmistuspaikan. Tiettyjen sääntöjen ja määräysten (GOST 13579-78 ja GOST 6133-84) mukaan, kun tuotteiden valmistus tapahtuu vibropressoimalla, yhden tuotannon yksikön massa voi vaihdella välillä 30-35 kiloa.

Koko muovattujen suorakulmaisten rakenteiden tuottamiseen käytetään korkealaatuista betoniseosta, johon voi kuulua:

 • puhdas hiekka;
 • hieno murskattu kivi ja vesi;
 • korkealaatuinen sementtilaasti (laajennettu savibetoni).

Betonimassalla, erikoismuotoilla ja värähtelevällä pöydällä valmistetaan tuotteiden muovaus, joka lähetetään sitten puristamiseen ja kuivaukseen kammioon.

Betonilohkon ominaispiirteet 20x20x40

Yleiset betonilohkot 20x20x40 paino ja ominaispiirteet, jotka riippuvat edellä olevista tekijöistä, on ominaista voimakas lujuus, veden kestävyys ja hyvät lämpöominaisuudet. Optimaalinen lämmönjohtavuus (0,56 W / m 0 C) ja tuotteiden jäätymisvastus (F50) estävät rakennusmateriaalin kutistumisen asennuksen aikana.

Peruslohkon paino on 20x20x40, sen vakiomitat (pituus - 400 mm, leveys ja korkeus - 200 mm kussakin), huokoisuus tai tiheys (enintään 2250 kg / m²) betoniseoksesta.

Pohjaosan 20x20x40 edut

Kellarin, kellarikerrosten ja autotallien rakentaminen yhdistettynä voimakkaaseen rakennusmateriaaliin. Siksi 20x20x40-kokoisia ja 35 kg: n painoisia pohjalohkoja ei tarvitse käyttää ylimääräisiä resursseja (alhainen työvoimakkuus), mikä pienentää asennuskustannuksia. Monoliittiset säätönauhat, kun ne on asianmukaisesti asetettu, tarjoavat kestävyyden ja luotettavuuden kaikentyyppisille rakennuksille.

Betonilohkon 20 20 40 optimaalinen paino mahdollistaa rakenteen erilaisissa ilmasto-olosuhteissa.

Kohtuulliset hinnat betonilohkolle 20x20x40

Vieraillessasi erikoistuneen luettelon sivustolla voit selvittää, kuinka paljon 20x20x40 betonipilari painaa ottaen huomioon tuotantokustannukset. Sähköisen myymälän kätevä toiminta mahdollistaa ostosten hankkimisen nopeasti ja edullisesti. Portaalissa näet rakennusmateriaalien tuotantotekniikan, saat ilmaisen kuulemisen ja valitset tavarat vaaditussa määrin.

"Tuotteet" ja "Galleria" -luokissa on selkeästi esitelty joukko tavaroita rakennus- ja koristustöiden rakentamiselle, rakennuksille ja puutarhatuotteille. Rakennusmateriaalien hankkimisen kanta-alueet organisaatiossa edistävät pitkäaikaista yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

Betonin lohkojen käyttö 20x20x40 cm perustuksen rakentamiseen

Nykyään markkinat tarjoavat valtavan valikoiman materiaaleja, jotka on tarkoitettu kaikenlaisten rakenteiden rakentamiseen. Niistä betonilohkot ovat suurimmassa kysynnässä. Ne ovat käytännöllisiä, kestäviä, säänkestäviä, kestävät raskaita kuormia ja niillä on alhainen markkinakustannus.

Venäjän kuluttajien suosituimmat ovat lohkot 20x20x40 säätiölle. Niiden käyttö mahdollistaa talon perustan nopeasti rakentamisen eikä pelkää sen muodonmuutosta lisärakennuksen aikana.

Betonituotteiden valmistuksessa käytettiin sardidiittiä. Siinä on erinomaiset lämmönkestävyysominaisuudet (lämmönjohtavuuskerroin 0,82 W / m OS) ja pakkasenkestävyys (50 Mzr). Ei kutistu. Peruslohkojen tuotannolla lisätään M100-tuotemerkin sementtiä, jolla on kestävyys.

Valmistusprosessissa käytetään vain luonnollista alkuperää olevia materiaaleja. Puolikuivaista vibropressointitekniikkaa käytetään lohkojen muodostamisessa, jonka pohjana on korkealaatuisesta sementistä, hiekasta, vedestä ja hienoista murskakivestä valmistettu betonisekoitus. Sitten tuote lähetetään muottiin ja sitten jalostetaan värähtelevään pöytään. Tämän jälkeen lohkot puristetaan ja upotetaan läpinäkyvään kammioon. Koko prosessi täyttää GOST 6133-84: n vaatimukset.

Ensiksi lohkoilla on edullinen markkina-arvo, mikä on joskus ratkaiseva tekijä rakennusmateriaalien ostamisessa. Niiden huomattavan koon ja helppokäyttöisyyden ansiosta ne antavat lyhyen aikaa rakentaa talon, varaston, teollisuusrakennelman tai muuntyyppisen rakenteen perustan ja seinät, mikä vähentää huomattavasti työaikaa.

Perustablokit 20x20x40 ovat täysin vaarattomia ihmisten terveydelle ja niiden käyttö ei aiheuta vahinkoa ympäristölle.

Asennuksen aikana ei ole tarpeen lisätä asiantuntijoita ja käyttää raskaita laitteita. Valmiin tuotteen paino on vain 32 kg, mikä mahdollistaa betonilohkon talon perustamisen 20 x 20 x 40 manuaalisesti.

Mutta tärkein etu on, että säätiön asettaminen voidaan tehdä milloin tahansa sääolosuhteista riippumatta. Lisäksi työn päätyttyä voit välittömästi jatkaa ylimääräisten kerrosten jatkokäsittelyä.

Kaikki tämä viittaa siihen, että 20x20x40 cm lohkot ovat perustan optimaalinen materiaali.

Käyttö rakentamisessa

Laajennettuja savityyppejä käytetään mökeissä ja matalissa taloissa, joissa on maanalaiset tilat. Niitä käytetään myös kellariin, autotalliin, varastointiin, teollisiin ja hallinnollisiin tiloihin tarkoitettujen seinien ja väliseinien rakentamiseen. Betonielementit osoittautuivat myös erinomaisiksi monoliittisen perustuksen kellarista (asennus tehdään vahvistetulle nauhalle).

Hyvin usein niitä käytetään kesäkeittiöiden, terassien, verannan ja muiden avointen tilojen rakenteessa. Aineiston teknisten ominaisuuksien ansiosta on mahdollista työskennellä yksityisen sektorin kanssa, mutta asiantuntijoiden ja käsityöläisten osallistumista ei tarvita. Jotkut käsityöläiset käyttävät niitä talonrakentamisen rakentamiseen.

Rakennuksen rakentamisen yhteydessä rakennuksen on suoritettava seuraavat vaiheet:

 • kaivaa kaavion suunnitellusta syvyydestä, peitä se hiekalla ja paina sitä;
 • estää tarvittava korkeus ja tasoittaa ne betoniseoksilla;
 • tehdä vedenpitävyys millään tavalla mahdollista.

Lohkojen perustuksen laitteen viimeinen vaihe - sokea alue.

Moskovan lohkojen keskihinta

Tavaroiden hankinta on tehtävä vain ajallisesti testatuilta toimittajilta, jotka antavat todistuksen tuotteen laadusta.

Moskovan kustannukset vaihtelevat 38-57 ruplaa / kpl. On mahdollista ostaa betonilohkoja säätiölle 20x20x40 missään rautakaupassa. Kaikki riippuu materiaalin tyypistä ja suunnittelusta. Esimerkiksi laajennetun saviovien lohkojen keskimääräiset kustannukset ovat noin 44 ruplaa / kpl. Ja corpulent-tuotteita voi ostaa 54 ruplaa / kpl. Jotkut toimittajat toimittavat tavaroita hintaan 38 ruplaa / kpl ja tarjoavat alennuksen. Sen koko määrittää ostettujen tavaroiden määrän.

Tuotantokustannukset perustuvat hinta + toimituskustannuksiin. Toimitusmaksu riippuu toimituskohteen ja toimittajan varaston etäisyydestä.

Betonielementit FBS: n mitat, paino ja merkintä.

Betonilohkot kellari seinille. Lajeja.

Basement wall blocks on jaettu kolmeen tyyppiin:

FBV - kiinteä, jossa on leikkaus hyppääjille ja ohittaminen viestinnästä kellareihin ja teknisiin maanalaisiin;

FBP - ontto (avaa tyhjät aukot).

Seuraavassa kuvataan yksityiskohtaisemmin kiinteän betonin lohkojen FBS. Jos olet kiinnostunut FBS: stä, joka on valmistettu betonista huokoisilla aggregaatteilla (laajennettu savi betoni) tai tiheästä silikaattibetonista sekä lohkoista FBV tai FWP, lue lisää GOST 13579-78 * "Betonilohkot kellari seinille Tekniset olosuhteet".

Jatkuvien kellari seinämien lohkot (FBS)

Rakennuksessa käytettiin laajimmin betonilohkoja FBS raskasta betonia (indeksi T merkinnän lopussa). Suurin osa niistä valmistaa esiohjatut nauhalevyt, rakennusten kellari-seinät, maanpitävät seinät. Asennussilmukoiden lisäksi FBS-lohkojen liittimet puuttuvat.

FBS-lohkojen edut:

1. Suuri lujuus.
2. Nopeat kiinnitysseinät.
3. Kestävyys (vaihtoehtona on mahdollista käyttää toisen käden lohkoja).
4. Laaja.
5. Suuri paino (kun se on tehty pidätinseinästä).

FBS-lohkot:

1. Korkeat kustannukset.
2. Suuri paino - purkamiseen ja asennukseen tarvitaan nosturi.
3. Korkea lämmönjohtavuus 0,9 - 1,75 W / (m • rakeet).

merkki

FBS-lohkojen mitat ja paino

Lohkoissa on GOST 13579-78: ssä määritetyt vakiokoot. Leveys riippuen vaaditusta seinämän paksuudesta on 300, 400, 500, 600 mm. Korkeus on 600 mm: n monikerta (580 mm lohko ja 20 mm paksuus liuoksessa) ja 300 mm: n monikerta (280 mm lohko ja 20 mm liuos). Pituus on 2380 mm, 1180 mm ja 880 mm, pystysuora sauma tehdään myös 20 mm paksuisesta liuoksesta.

FBS-lohkojen mitat ja paino

Säätiön suunnittelulaskelmassa otetaan huomioon FBS-lohkojen paino sallitun kuormituksen parametrien mukaan rakennetun rakenteen pohjan alueella. Jos maaperän kantavuus rakennustyömaalla on pienempi kuin maanpinnan yläpuolella oleva kokonaispaino + sen tukipuolelle asetettujen lohkojen massa, sinun on etsittävä toinen säätiön muunnelma, muutettava elementtien mitat ja paino, tukialue, suunnitteluratkaisujen yhdistelmiä (esim. Kasa grillage -tyyppinen tuki). Arvioissa on myös kuljetus- ja hankintakustannuksia, koneiden ja mekanismien työtä.

Miten selvittää lohkot

Perustablokit ovat monoliittisia betonielementtejä, joita käytetään liuskajohdon pystysuorien seinien tai erillisten tukien asentamiseen kevyisiin runkorakenteisiin, hirsuhisseihin.

Tarkoituksen mukaan elementtejä käytetään kellarissa olevan laitteen seinärakenteisiin, jotka sijaitsevat kellareiden syvemmissä perustiloissa ja jaetaan kolmeen tyyppiin:

 • kiinteänä aineena;
 • kiinteä leikkaus (mahdollisuudesta hyppäämiseen tai viestinnän kulkuun);
 • ontto (FBP avoimilla pohjalla pohjasta).

Tämän tuotteen lateraalisissa päissä on urat, jotka täytetään sideaineliuoksella varmistaakseen lohkojen liittämisen samaan riviin toistensa kanssa.

Yläosassa on kaksi asennuskierrosta, jotka voidaan asentaa koukkujen avulla. Monoliitin kokonaismassa vahvistetaan kantokyvyn parantamiseksi (on ilmoitettava projektissa).

Esimerkki FBS-lohkojen ulkoasusta näkyy tässä kuvassa:

Oikein tallennettu FBS

Tuotannon materiaali on raskas, laajennettu savi ja silikaatti tiheä betonimerkki.

Rakentamisessa luotettavien perustusten asentamiseen käytetään lineaarisia tukirakenteita FBS raskaasta betonista. Tiivis silikaattilevyn, FBV: n ja FBP: n keraamitekniset betonia FBS (huokoiset täyteaineet paistettua savesta) on kuvattu yksityiskohtaisesti GOST 13579-78 *: ssä, koska ne ovat materiaaleja kellariseinien laitteille.

ominaisuudet

Ei ole erityistä tarvetta laskea standardin perustilohkon paino - tuotteet valmistetaan tiukasti M100- tai M200-brändin kiinteän kokoisen betonimuodon mukaan. Liuos tiivistetään pakollisella vibropressoinnilla, saadut aihiot höyrytetään erityisissä kammioissa tietyn ajan, joten niillä on lähes sama tiheys ja tilavuus.

Näiden valmistusedellytysten perusteella tietyn tuotemerkin perustuslohkojen paino sisältää vertailutaulukon:

Tuotemerkki sisältää kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit selvittää, kuinka paljon tarvittava säätölevy painaa ja tietää painon, joka on 1 m³ betonia, josta se valmistetaan.

Merkki, joka merkitsee tuotemerkkiä, osoittaa kaikki FBS: n mitat dm: ssä.

Esimerkiksi FBS 24-4-6-t tarkoittaa tuotteita, jotka ovat 240 cm pitkä, 40 cm leveä ja 60 cm korkea.

 • T - raskas betoni raunioihin;
 • L - kevytbetoni;
 • P - laajennettu savi toimii sardiinina;
 • C - silikaattiliuosta.

Rakennetun perustan rakentaminen valmiista PBS: stä, jolla on asianmukainen suunnittelun perustelu, joka perustuu alueen geologisiin olosuhteisiin, vähentää työhön tarvittavaa aikaa (suhteessa vaadittuun betoni-monoliitin voimakkuuteen) ja tämän rakennuksen osan kustannukset.

Miksi sinun on kyettävä ainakin laskemaan alustavasti perustuksen järkevä versio FBS-korttelista omalle talolle, voit kuulla tämän videon asiantuntijalta:

Laske itse

Itse laskettaessa tarvittavien lohkojen määrää käytetään geometrian tuntemusta: on tarpeen jakaa suunnitellun perustuksen kokonaistilavuus 1 valitun lohkon tilavuudesta. Mutta kaikki ei ole niin yksinkertaista - maaperän pohjan on kestettävä rakentaminen.

Tarkastele laskentasarjaa seuraavassa esimerkissä:

 1. Tulevan rakennuksen paino (ulkoiset ja sisäiset seinät, katot, katto, laitteet ja huonekalut) on noin 12 000 kg.
 2. Säätiön pylväsvarsien rakentamiseksi valitse FBS 2-2-4-t. Se vie 17 tukipistettä, joiden kokonaispinta-ala on 6 800 cm2 (2 dm x 2 dm x 17 kpl). Korkeudella 2 lohkoa ne tarvitsevat 34 kappaletta, joiden kokonaispaino on 30 kg x 34 = 1 020 kg.
 3. Rakennuksen kokonaispaino säätiölle on 13,020 kg. Katsomme kuormitusta 1 cm2 maaperälle: 13 020/6 800 = 1 915 kg / cm2.

Ratkaisu: jos maaperän kantavuus on rakennustyömaalla 2 kg / cm2 ja sitä korkeampi, niin perustus valitaan oikein, muuten on tarpeen muuttaa perustilohkojen (pistemäärä tai brändi) kokonaisviitealue suuressa suunnassa.

Perusteellinen kokoelma, joka ohjaa oikean perustan, on yhteisyritys 22.13330.2011 sekä päivitetty versio SNiP 2.02.01-83.

Alueilla, joilla on heikot ominaispiirteet, painojakauman alaa kotona voidaan lisätä luomalla erityinen tyyny FBS: lle. Se voidaan järjestää monella tavalla:

 1. Keskimmäisen jakeen hiekasta, joka kaadettiin laajenemaan pohjaan 35 ° kulmassa (kummallakin puolella) lasketun paksuuden kerroksella. Täytemäärän syvyys määritetään seuraavasti: lohkot ovat 3 dm leveä ja hiekka paksuus 0,2 m, sitten alustalle laskettava kuormansiirtonopeus rakentuu kellariin 0,63 m.
 2. Leanbetoni, jossa vahvistusta. Pohja on hieman leveämpi kuin lohko ja se suorittaa kaksoisfunktion: se jakaa painon ja estää yleisen rakenteen epämuodostumasta eri vetoelementeistä.
 3. Valmiit betonituotteet tehdasvalmisteisiin.
Teollisten tyynyjen käyttö painojakauman alueen lisäämiseksi

Itsenäisesti tuottaa vankan pohjan perustekanteiden pystysuuntaisten seinien asentamiseksi vähäisemmäksi keräysnauhaksi, ei vaadi merkittävää materiaalien kulutuksen lisäämistä vaan lisää rakennussäätiön vakautta ja lujuutta koko toiminnan ajan.

Tässä valokuvassa näkyy näyte FBS-pohjaisen pohjan valmistelusta.

Asennusvaiheessa lohkot asetetaan valmiiseen betoniin tai itsenäiseen valmistukseen tehtyyn sementti-hiekkalaastiin. Pystysuorat liitokset täyttyvät myös laastilla. Jotta FBS tarvitsee kuorma-auton nosturin ja tiimin, joka koostuu 5 tai useammasta ihmisestä (strop ja laasti työ).

Laskelmien käytännön toteutuksessa on otettava huomioon, että sauman paksuus perustilohkojen riveissä on enintään 40 mm. Projektin laatimisessa lohkojen pituus ja korkeus saadaan enemmän kuin todellinen 20 mm, ja elementtien väliset liitokset on merkitty viivalla.

Säätölevyt 20x20x40 cm

Kuluttajamarkkinoilla voit ostaa kaikenlaisia ​​rakennusmateriaaleja ja orientaatiota, ne eroavat teknisistä indikaattoreista ja ominaisuuksista sekä käyttöalueesta. Kuluttajista suosituimpia olivat FBS 20x20x40 cm, joita käytetään usein rakennuksen, seinien ja väliseinien rakentamiseen.

Käsite ja ominaisuudet

Betonilohko on konstruktiivinen tehdasvalmiste, joka on tarkoitettu käytettäväksi rakennusteollisuudessa. Tällainen perinteinen tiili, jota käytetään rakenteiden sulkevien rakenteiden rakentamiseen. Säätiön sopivin vaihtoehto on 20x20x40 lohkon koko. Materiaalin ominaisuudet tuottavat seuraavat parametrit:

1. Todellinen koko - 39x19x18.8 cm. Käytännöllisyyden vuoksi mitat ovat pyöristettyjä.

2. Paino - 30-35 kg / kpl.

3. Tuotantomateriaali - B7,5-B: n raskaan betonin valmistus.

4. FBS-tyyppiset kiinteät lohkot; leikkaamalla leikkausviestintään; ontto tuotteita pohjan rakentamiseen.

5. Lujuusaste - indikaattori vaihtelee M25: stä M500: een hyvin kevyeksi ja raskaaksi.

6. Tiheys - 2200 kg / m3 (täysikokoiselle rakenteelle) ja 1650 (ontto).

Tuotesovellus

Samanlaisia ​​lohkoja käytetään kellarikerroksella varustettujen matalien ja korkeiden rakennusten perustusten rakentamiseen. Teollisuus- tai hallintotilojen seinät ja väliseinät voidaan myös rakentaa niistä. Jos puhumme hyppääjien ja päällekkäisyyksien monimutkaisista muodoista (kun elementit on nivelletty eri kulmissa), tyhjät FBS: t ovat kiellettyjä. Mutta niitä voidaan menestyksekkäästi käyttää rakentamisen perustaksi.

Tehdasvalmisteiden käyttö helpottaa myös avaruuksien rakentamista: terasseja, verannat jne. Betonilohkojen 20x20x40 pohjan monoliittinen osa on optimaalinen ratkaisu, kun asennat työtä vahvistetulle nauhalle.

Laskentamateriaalin laajamittainen käyttö säätiön rakentamisessa johtuu useista eduista:

1. ei tarvitse palkata ammattihenkilöstöä ja erikoisvarusteiden käyttöä rakennusprosessissa;

2. tehokkuus työssä: lohkojen käyttö kädessä 20x20x40 antaa nopeuden rakentamista;

3. FBS on pienempiä betonilaattoja vasten, mikä takaa yksinkertaisuuden ja saavutettavuuden tulevan rakenteen ulottuvuuksien säätelyssä.

4. helppo asentaa;

5. muottiyksikön tarve on poistettava - pakollinen edellytys monoliittisen levyn tai nauhan tapauksessa;

6. pitkä takuuaika;

7. kohtuuhintainen hinta keskivertokuluttajalle;

8. lisääntynyt vastustuskyky happamille ja muille aggressiivisille aineille;

9. Mahdollisuus rakentaa missä tahansa säässä: FBS - valmisbetonituote, jota ei voida hävittää, toisin kuin täyteaineen rakenne;

10. ei tarvitse odottaa ennen työn aloittamista seinien asentamisessa;

11. Betonilohkojen valmistukseen käytettävä materiaali ei aiheuta uhkaa ihmisten terveydelle ja ympäristölle.

Tehdasvalmisteiden eduilla on myös joitain haittoja. Tämä laite on uusi vesivoima ja lämpöeristys, koska rakenteiden asennus väistämättä muodostaa aukkoja liitospintojen välillä. Jotta tukirakenteen lujuus vahvistettaisiin lujittavien sauvien lohkojen välille ja kaadetaan betoniliuokseen.

Hintaan sisältyy seuraavat osat:

 • kuljetuskustannukset;
 • tuotantokustannukset;
 • raaka-aineiden kustannukset, puhumme lähinnä betonin merkistä.

Jos myymälä sijaitsee tuotteiden myyntipaikalla ja laitoksella on oma varasto, kuljetuskustannukset voidaan laskea myöhemmin välittömästi lähetyksen yhteydessä.

Keskimäärin 20x20x40 cm: n lohkot maksoivat 35-65 ruplasta yhdestä kappaleesta. Tällainen merkittävä hintaindikaattoreiden ero voidaan selittää seuraavilla syillä:

1. Alueelliset erot tuotantopaikalla. Alhaisimmilla tehtaiden keskittymillä kilpailuasema pienenee ja tuotteet alhaisemmat.

2. Erilaisia ​​viimeisteltyjä malleja. Täyteläisen täyteläisen PBS: n hintaominaisuudet.

3. Myyjän pyynnöt. Suurten tehtaiden tuotteiden hankinta on kannattavin vaihtoehto, koska tuotannon laajuus tässä tapauksessa vaikuttaa siihen, että yhtiöllä on mahdollisuus alentaa hintaa.

Kun kerralla on suuri tavaralähetys, myyjä asettaa tukkuhinnan, joka on keskimäärin 15-20% alhaisempi kuin vähittäismyyntihinta. Ennen lopputuotteiden ostamista suosittelemme, että päätetät materiaalin, josta rakentaminen on suunniteltu. Joten voit selvittää rakenteen perustan paineen, hakea sopivat tuotteet ja laskea tarvittavan numeron.

Näin ollen 20x20x40 betonilohkojen käyttö ylimitoitettujen perusrakenteiden rakentamisprosessiin on erinomainen vaihtoehto, joka mahdollistaa sekä aineellisten että tilapäisten resurssien säästämisen.