Block Foundation

Kaikista tunnetuista menetelmistä on suhteellisen halpaa ja luotettava rakentaa pieni puutalo, kylpylä tai kodinhoitohuone maaseudulla. Paras vaihtoehto olisi runkorakenne, joka on asennettu pylväspohjaiseen betonilohkoon. Välittömästi on syytä tehdä varaus, että pylväspohjan lohkotyypitys ei tarkoita FBS-lohkojen tai muiden vastaavanlaisten teräsbetonituotteiden käyttöä tonnikalaa painavana. Kyse on siitä, miten yhdistää pylväsperusta lohkojen 20x20x40, joka painaa alle 30 kg, ei enempää.

Betonielementtien pilarin perustuksen tekniikan perusteet

Mikä on mielenkiintoinen tällainen säätiön muunnelma:

 • Taitojen ja tietyn järjestelytavan tuntemuksen takia tällainen sarakepohja on rakennettu lohkojen käsin yhdeksi, enintään kahdeksi päivälle;
 • Kymmenen pilarin vaatimattoman perustuspylväsjärjes- telmän rakentamisen kustannukset ovat noin 3 tuhatta ruplaa edellyttäen, että pylväspohjan lohkot ostettiin valmiiksi 50 ruplaa kohden ja suurin osa työstä tehtiin käsin;
 • Se on helpompaa, nopeampaa ja halvempaa tehdä perustan vaalealle puurakenteelle, jota yksinkertaisesti ei ole olemassa, ja vaikeimmassa rakenteessa on pilarirakenteen tukipintojen geometria ja tasot.

Rakenna pylväsperusta säätiölohkojen päälle

Kuten mökkirakennuksessa tahansa, säätiön lohkotuote voidaan rakentaa useita tunteja päivässä vapaa-ajalla ja fyysisellä voimalla. Työ ei ole kova, ei vaadi suurta määrää kaivamaan kaivoksia tai kaivoksia. Mutta on yksi piirre - pylväsperustan rakentaminen vaatii ensinnäkin erittäin vakavaa valmistelutyötä. On tarpeen luoda lohkot, asentaa majakat ja maamerkit, joihin materiaali asetetaan sementtilaastille. Helpoin tapa tehdä tämä hieno osa työstä välittömästi, kun tarvittavat tiedot ovat tuoreita muistiin, kuinka merkitä sivuston. Katso, miten tiivistää ja kohdistaa tyynyn lohkojen 20x20x40 sarakkeen alapuolelle:

Kaksi sanaa sarakepohjan rakennuspalikoista

Säätiön rakentamiseen käytetään useimmiten monoliittisia kivejä, jotka on valettu värähtelevään koneeseen tai M100-150-merkkisen betonin betonista. Helpoin ja halvempi asia ostaa tällaista materiaalia kuin yrittää tehdä sitä itse. Se on suhteellisen kallis, eräiden mökkien tai kodinhoitohuoneen rakentamisesta omistajilta voi ostaa materiaalin jäännöksiä, varsinkin kun et tarvitse niin paljon, 40-50 kappaletta.

Useimmiten käytetään pylväsperustaisten rakenteiden rakentamista varsin objektiivisista syistä 20 x 20 cm: n pituudelta ja pituudeltaan 40 cm:

 • Lohkon koko määrittää sen pienen painon. Riippuen käytetystä täyteaineesta yhden kiven massa on 30 - 32 kg, minkä vuoksi on helppoa nostaa ja sijoittaa lohkot ilman lisätyökaluja ja lisävarusteita.
 • Useimmiten lohkot tehdään vibropressoihin vakiomuodossa vaahtobetoniin tai sementtilohkoon. Samanaikaisesti saadaan valukiveksi, jonka alkuperäisen lujuuden on ylittänyt käsityöläisen betonivalun;
 • Menestyksekkäät mittasuhteet tekevät siitä suhteellisen helpoksi taittua perustuspylvään taittamista ja tasoittaa tasoa ilman, että jyrsintä leikattaisi tuen yläosaa.

Sivuston merkitseminen ja tyynyn kannattimien tyynyn valmistelu

Valmistuksen alkuvaiheessa on välttämätöntä tehdä oikea merkintä asennuspisteiden kohdalla pilarin kannattimille. Voit tehdä tämän käyttämällä runkopalkin palkkipalkin kokoa ja muotoa, joka perustuu pylväisiin. Projektin luonnoksen mukaan on tarpeen laskea puun keskiviivan tarkat mittasuhteet ja siirtää se johdinten avulla maahan. Tulevan pohjan sivujen pituuksien millimetrin vaatimusten noudattamisen lisäksi sinun on tarkistettava, että vierekkäisten sivujen välinen oikea kulma on havaittavissa.

Tämän seurauksena kulmien pylväsmateriaalien asennuksessa olisi oltava neljä pääkohtaa, joiden välissä on rakenteeltaan tai merkintäjohtoa venyttämättä. Samanaikaisesti panokset, joille lanka tai johto on kiinnitetty, on sijoitettava säätiön kehän ulkopuolelle.

Samalla tavoin sinun on kohdistettava juovamerkkien sijainti korkeuteen siten, että havaitaan tarkka horisontin taso.

Seuraavassa vaiheessa on tarpeen valmistaa tyynyt asennuspaloille. On luotettavampaa syventää sarakkeen tukia maahan 20-25 cm, mutta tässä tapauksessa on tarpeen käyttää jokaista saraketta varten lisäparin lohkojen sijasta kahden rivin sijasta kolmeen riviin.

Jos teet ylimääräisen maadoituksen maaperään 50 cm: n säteellä tuen ympärille, pääset sitten sarakkeen tukemattomaan versioon. 30-35 cm: n syvyyteen kaivettuun ojaan on tarpeen kaataa kaksi kerrosta hiekkaa, jossa on keskimmäinen paksusekoitettu kerros. Kaatunut materiaali peitetään perusteellisesti kerroksittain siten, että pinnalla on pieni kerros pölyhiekkaa.

Pylväspohjapintojen asennus

Lohkojen sijoittaminen pylvästukeen pohjaan suoritetaan käyttäen samaa tekniikkaa kuin tiilen asettaminen. Korkea mekaaninen lujuus muurauslaastia ei tarvita, kunhan se on muovia, mutta ei levitä betoniin. Hiekkapohja, johon lohko asetetaan, kostutetaan ja välittömästi peitetään ohut kerros laastilla, jonka paksuus on 1-1,5 cm. Lohkot voidaan sijoittaa betonikerrokseen.

Lohkon sijainti on tasoitettava jännitetyistä johtimista ja rakennustasosta siten, että tukipinnan hyvä täyttö liuoksella varmistetaan eikä horisonttia ole tukossa.

Seuraavien parin korttelin kun makaat neljänneskierrosta, jolloin rivien ligaatio saadaan. Jos on kolmas rivi, se on myös sidottava alareunaan.

Joissakin tapauksissa ohjattu tyynyt lohkojen asettamiseksi tehdään betonilevyjen muodossa, jotka puhdistetaan ja yhdenmukaistetaan horisontin kanssa laastin ennalta asettamisen jälkeen. Tällöin tyynyn päällinen hiekkaa ei kaadeta, ja muurauslaasti on sijoitettu suoraan soraan, jossa sora on vuotanut nestemäisellä betonilla.

Viimeistely ja pinoaminen

Muurauslaastin asettamisen jälkeen pylväsosien lohkojen pohja puhdistetaan, aukot hierotaan laastilla, rappeutuvat ja vedetetään. Jos pylväitä asennetaan pitkin majakoita oikein, ilman tukipinnan tukkeutumista, voit jatkaa säätämisen säätämistä palkilla.

Grillityön puukehys valmistetaan puusta etukäteen, useimmiten kahden L-muotoisen elementin muodossa. Nurkkaliitoksen alaosa, joka lepää lohkojen pylväsrakenteisiin, on vahvistettu metallilevyllä. Parin metallilevyjen välissä on ankkurivaippa, joka upotetaan sauman päälle kahden ylemmän lohkon väliin.

Kehyksen kaksi puolta on sijoitettu kannattimiin ja keskittyvät sarakkeen tukien akseleille, minkä jälkeen ne liitetään laastarilla. Puutavara kiinnittyy myös välitelineisiin, mutta ilman levyjä palkit yksinkertaisesti sidotaan pehmeällä langalla ylempiin lohkoihin tai kuten video:

johtopäätös

Lohkojen perustuksen lujuus ja kestävyys riippuvat pitkälti vanteenpalkin ja lohkotukien oikeasta liitoksesta, joten usein palkin lisäksi kulmista tai puulevyistä on sijoitettu muita nurkkapidikkeitä ja tukirakenteita. Epäsuotuisin tekijä on vanteiden palkin heikkous, jonka voimakas pystysuuntainen taipuma johtaa kapenemiseen, joka voi jakaa tuen.

Teräsbetonituotteiden valmistus käsijalalle: TsKS ja FBS

ZHBI-4: n kasvibetonituotteiden valikoimaa edustaa paitsi rakennusmateriaalit, joita käytetään rakennusten tukien muodostamiseen ja niiden välittämiseen, mutta myös seinien rakentamiseen suoraan käytettäviin asemiin. Yksi näistä tuotteista on käsin luotuja lohkoja.

Mitkä ovat lohkot käsien asettamiseen?

Käsintehtäviin tarkoitettujen teräsbetonituotteiden tuotanto on tiukasti säännelty. Näiden tuotteiden vahvuus ja kestävyys ovat erittäin tiukat vaatimukset. Tehtaamme tarjoaa kahden tyyppisiä käsilevyjä:

 • Vibropressoimalla tehdyt CCS - lohkot. Käytetään muurattuihin seiniin.
 • FBS - korpulentti pohja lohkojen raskaasta betonista

Rakenteellisesti molemmat lohkotyypit ovat samanlaisia ​​ja edustavat monoliittista tuotetta, jossa on molemmilta puoliltaan asennettavat aukot ja sarana, mikä helpottaa niiden kuljetusta ja kuljetusta.

Lohkot TsKS ja FBS eroavat pieninä mitoina. Merkinnöissään tuotteen salatut mitat. Siten FBS 36.36.30 -tuotteella on seuraavat parametrit: pituus ja leveys - 36 cm, korkeus - 30 cm.

Missä manuaalinen muuraus estää CCS: n ja FBS: n?

Tässä jaksossa esitettyjä molempia muutoksia käytetään paneelilevyjen ja tiilien rakennusten ja rakenteiden rakentamisessa.

Kuten nimestä käy ilmi, FBS-tuotteet on suunniteltu järjestämään rakennusten tuet. Heidän avullaan voit perustaa säätiön omalla kädelläsi, kun rakennat taloa omaan juoniin. Säätiön lisäksi FBS-lohkoja käytetään kellari-seinien asentamiseen (nimi löytyy usein "kellarikerroksen lohkoista"), teknisestä maanalaisesta, kellarista ja nauhan perustuksesta. Lisäksi niitä käytetään usein muissa kuin asuinalueissa.

Tyypillisiä ЦКС-lohkoja käytetään useiden tilojen manuaaliseen asentamiseen.

Kuinka saada konkreettisia tavaroita käsiin asettamisen yhteydessä?

Plant ZhBI-4 tarjoaa FBS: n ja TsKS: n tyyppisten käsien asentamiseen tarvittavien määrien hankkimisen rakennusmäärässä, joka toimitetaan suoraan esineeseen. Omalla laivastomme avulla voimme nopeasti suorittaa kaikki tilaukset ja toimittaa konkreettisia tavaroita suoraan niiden asennuspaikkaan.

Kun viestitään etukäteen laitoksen työntekijöille, on mahdollista tehdä lasku, joka perustuu lastin painoon, valitse optimaalisesti sopiva kuljetus ja selaa toimituspäivämääriin. Lohkojen varaaminen oikeaan määrään tehdään vain sataprosenttisen ennakkomaksun edellytyksenä.

Käsittelemme TsKS- ja FBS-lohkojen lastaamista ja purkamista suurella vastuulla, koska ymmärrämme, kuinka tärkeää on säilyttää esitys laadukkaaseen muuraukseen. Tarjoamme tilaisuuden määrätä nämä konkreettiset tavarat vaaditussa määrin.

Betonituotteiden valmistus ja toimitus
ja rakennusmateriaalit

Miten FBS-lohkot voidaan pinota asianmukaisesti säätiölle

Laite on FBS-lohkojen esivalmistettu nauhatyökalu.

Huolimatta siitä, että raudoitetut betonielementit ovat raskaita ja suuria, niiden suosio kasvaa nopeasti. Loppujen lopuksi niitä voidaan käyttää rakentamaan luotettavia ja kestäviä perustuksia, jotka kestävät raskaita kuormituksia.

Sellaisista syistä rakennetaan korkeita asuin- ja hallintorakennuksia. Tällaisen säätiön käyttö on kuitenkin perusteltua vain seuraavissa tapauksissa:

 • kun sinun täytyy rakentaa säätiö mahdollisimman lyhyessä ajassa, joka voi tulla jopa muutamassa päivässä. Ja tässä tärkeässä roolissa ei pelkästään rakennuksen nopeus, vaan myös rakenteen laatu ja kestävyys. Vain fbs-lohkorakenteet saattavat rakentaa säätiön mahdollisimman lyhyessä ajassa, ja tämä voidaan tehdä omalla kädellä käyttämällä vähimmäisrakennustarvikkeita;
 • yksityisen rakentamisen tapauksessa, etenkin rakentamiskokemuksen puuttuessa. Tyypillisesti tällaisia ​​säätiöitä käyttävät yksityiset kehittäjät, koska asennus on äärimmäisen yksinkertaista, ei ole monimutkaisia ​​laskelmia maan kuormituksista, rakennusten ominaisuuksien valinnasta ja muista parametreista. Sinun tarvitsee vain tietää tulevan rakennuksen ulottuvuudet ja tietyn rakennusmateriaalin parametrit. Hänellä on myös suosio yhdellä ominaisuudella - sellaisenaan ei ole vahvistettavaa vyötä, ja tämä on vieläkin suurempi rakennuskustannusten minimointi;
 • Jos esiintyy erilaisia ​​maaperä samassa rakennuspaikassa. Tällaisissa tapauksissa suositellaan nauhapohjaa, ja sitä on laajennettava kaikkien maaperäkerrosten päälle samanaikaisesti. Vain rakennettaessa rakenteita sinun täytyy muistaa, että ne kuuluvat tiheään hiekka-sora-tyyny.

Miksi FBS estää niin suosittuja?

Betonielementtien perustus FBS - tiilien taloon.

Riippuen koosta ja painosta, ne sopivat erinomaisesti rakennusten ja kantavien seinien rakentamiseen. Se on vain paljon tulevaa rakennusta, joka on otettava huomioon, koska se on valtava, jos käytät tällaisia ​​betonilohkoja.

Mutta tuotteiden massasta huolimatta rakennus on kestävä ja luotettava, joka pystyy kestämään jopa raskas tuuli. Ja tärkeintä on se, että koko rakenne voidaan tehdä omilla kädillä mahdollisimman nopeasti.

 • asennusnopeus;
 • suunnittelun yksinkertaisuus ilman erityistä rakennustuntemusta;
 • lujuus, vakaus, luotettavuus ja suuri poisto maaperän kausittaisten liikkeiden aikana;
 • kaikki pohja-elementit muodostavat yhden monoliittisen rakenteen tehdaskiinnittimien vuoksi.

Ainoat haitat, joiden kautta kaistalevyvalmisteisia pohjia ei käytetä laajalti, on tarve käyttää usein tehokkaita nostolaitteita.

Lohkojen hinta on korkea ja suojaa kellarista tai kellarista, johon tarvitaan luotettava vedeneristys.

Lohkojen perusta FBS tekee sen itse

Itse asiassa säätiön rakentamisen vaiheittaiset ohjeet eivät ole monimutkaisia, mutta sitä on noudatettava pienimmässä yksityiskohdassa. Ja ensin sinun on laskettava, kuinka monta lohkoa se tarvitsee tällaisen säätiön rakentamiseen.

Vaaditun lukumäärän laskeminen

Säätiö estää FBS: n

Ennen lohkojen ostamista ja pinoamista sinun on laskettava tarvittava määrä heistä. Tätä varten sinun on tiedettävä tulevan rakennuksen ulottuvuudet. Muurauksen laakeritilavuus voidaan laskea käyttäen seuraavaa kaavaa:

V = l * a * h, missä

l on säätiön pituus

a on pohjan paksuus

Sitten tulos on jaettava yhden blokin tilavuudella. Koska kaikki tällaiset tuotteet ovat tehdasvalmisteita, on helppo laskea rinnakkaispipon tilavuus. Tuloksena on useita rakennuselementtejä.

Mutta täällä sinun on myös muistettava, että suuret rakenteet painavat paljon, joten sinun on käytettävä tehokkaita koneellisia laitteita asentamaan ne. Sen vuoksi on parasta laskea välittömästi tarvittava määrä pienikokoisia FBS-lohkoja, joten on helpompaa asentaa ne.

Tällä hetkellä valmistajat tarjoavat useita kokoisia yksiköitä, mikä tekee asennus- ja määrälaskelmista melko yksinkertaisen. Betonirakenteiden korkeus on 58 cm, vaikka laskelmissa sitä usein pidetään 60. Sivut ovat kupera muodoltaan pintoja, mutta ne eivät välttämättä ole välttämättömiä, koska ne voivat olla tasaisesti muotoiltuja. Tässä rakennustyyppi riippuu kehittäjän taloudellisista kyvyistä.

Erityispiirteistä on syytä muistaa, että asennus alkaa betonilla tai vuorattu hiekkamaljakolla, pohjalla. Lisäksi muninta on äärimmäisen yksinkertainen: sinun tarvitsee vain oikein suorittaa se tavallisena tiilenä (ellei materiaali ole paljon enemmän).

Tarvittavat työkalut ja materiaalit säätiön asennukseen

FBS-lohkojen asennus nosturilla

Säätiön asennus on yleensä äärimmäisen yksinkertaista ja vie vähän aikaa. Asennuksen nopeus riippuu maaperätyypistä ja tulevan rakennuksen massasta. Joka tapauksessa on ehdottomasti tehtävä betonisia rakenteita valmistetulle pinnalle, ja sen asennus vie paljon aikaa. Tarvittavat työkalut:

 • Rakennustaso, taso, salvat ja pitkä köysi, mieluiten kelalla tai lahdella;
 • Lapio tai kannettava kaivukone. Valinta riippuu tulevan pohjan koosta ja pohjan lasketun leveydestä;
 • Hieno jauhe ja murskattu kivi tyynyn rakentamiseksi;
 • Työkalu tyynyjen tyynyille;
 • Itse asiassa betonilohkot;
 • Puiset lankut tai palkit muottien asennusta varten;
 • Betoniliuos.

Esivalmistettu säätiö voidaan rakentaa tämän tyyppisistä rakenteista:

 • FBS 24-6-6 (pituus - 240 cm, korkeus - 60 cm);
 • FBS 24-4-4 (pituus - 240 cm, korkeus - 40 cm);
 • FBS 12-6-6 (pituus - 120 cm, korkeus - 60 cm);
 • FBS 12-4-4 (pituus - 120 cm, korkeus - 40 cm).

Nämä ovat lueteltuja standardoituja kokoja, mutta monet rakennusyritykset tarjoavat muita kokoja.

Ostaessaan kukin kehittäjä päättää itsenäisesti mitä ja mikä koko ostaa.

Ota välittömästi huomioon jalustan mitat sekä tuotteiden yhteensopivuus GOSTin kanssa.

Ensimmäinen rakennusvaihe

FBS: n asennus nauhalohkot

Jos laitat lohkot fbs perusta, sinun täytyy muistaa, että ensimmäinen vaihe on aina tärkein.

Valmisteluvaihe koostuu seuraavista toimista:

 • Sivuston valmistelu. Tätä varten sinun on tasoitettava pinta, poista suuret kasvit, mukulakivet ja maaperän maksimaalinen kuperuus. Ennen rakentamista on syytä selvittää, millainen maaperä on syvällä. Pohjan syvyyden valinnassa on myös otettava huomioon pohjaveden sijainti ja maaperän jäädytyspaikka. Tämä vaihe voidaan jakaa erillisiin töihin riippuen maaperätyypistä:
 • Rakentaminen savimaahan. Tällaisissa tapauksissa sinun täytyy kaivaa kaivanto ennalta määrätylle syvyydelle, sitten asettaa kaivannon pohjalle hiekka- ja sora-alusta ja tampata se alas. Tyyny voidaan tehdä eri menetelmillä riippuen rakennustarvikkeiden saatavuudesta sivustossa. Sen tulee koostua useammasta kerroksesta, joiden paksuus on 10-20 cm. Sitten pehmustetta sekoitetaan värähtelevällä levyllä tai muulla työkalulla. Sen jälkeen, kun se on pehmustettu, kiinnitetään trapetsisen muodon FB-levyt. Levyjä käytetään lisäämään kuorman tehokasta aluetta maaperään, tekemään säätiö vahvemmaksi ja kestävämmäksi maaperän vaakasuorille liikkeille. Sitten jo levyille FBS: n lohkot asetetaan porrastetuille kerroksille.
 • Hiekkapohjaisille maille on toivottavaa käyttää eri tekniikkaa fbs-lohkojen asettamiseen. Täällä sinun täytyy myös kaivaa kaivanto, mutta tyynyä ei käytetä maaperän ominaisuuksien takia. Kaivannon pohja on yksinkertaisesti pujotettu, laatta asetettu tai betonilaatta kaadetaan 10 cm: n paksuiseksi, ja siihen asetetaan lohkoja. Mutta hiekkainen maa rakentaa teipin pohja lohkojen helpompaa ja halvempaa.

Toinen vaihe

FBS-lohkojen säätiö

Tämä on konkreettisten lohkojen todellinen vaihe. Rakennuksen sääntöjä on noudatettava, ja sinun on aloitettava rakennuksen kulmista ja kantavien seinien risteyksistä.

Ensimmäinen kerros sijaitsee betoniliuoksella, mieluiten melko tiheä, mutta ei soraa tai murskattua kiveä. Tämä lohkojen asennus muistuttaa klassista tiilimuurausta.

Lohkojen asennuksessa on välttämätöntä järjestää välittömästi sopiva pukeutuminen rakennuksen kulmissa, eikä asennuskohtien välisten saumojen ole sattumanvarainen. Jokainen pallo on edelleen vesitiivistynyt nestemäisellä hartsilla, kumilla tai kattopyyhkeellä.

Tärkeää on myös vaaka- ja pystysuuntainen rakenne. Horisontaalinen tarkistus erityisillä majakoilla, köydet ja taso. Vaakatason poikkeama ei saa olla yli 2 astetta ja pystysuunnassa - 3 astetta.

Myös lohkojen asennuksen aikana lohkojen väliin jäävien aukkojen, aukkojen tai aukkojen muodostaminen ei saa olla sallittua, koska tällaiset aukot aiheuttavat pohjan nopean tuhoutumisen.

Viimeinen vaihe

Viimeinen rakennusvaihe

Kun rakennusta rakennetaan kaikentyyppisissä maissa lukuun ottamatta hiekkaa, lopullisessa vaiheessa on mahdollista lopettaa säätiön rakentaminen FBS-lohkoilta. Vain maaperän pohjaksi on tarpeen suorittaa useita toimia, jotka ovat pakollisia:

 • Lohkojen vedenpitävyys katemateriaalin tai nestekumin, bitumin;
 • Vedeneristyskerroksen kuivumisen jälkeen on tarpeen täyttää pohja ulkopinnalla ja sisäpuolella hiekalla. Lisäksi jokainen hiekkakerros on räjähtänyt, voit myös asentaa viemärijärjestelmän ja betonisokean alueen.

FBS-pohjainen käsikäyttöinen manuaalinen asennus raskaasta betonista (PGS-täyteaine - murskattu murskattu kivi)

Käytetään mökkien, talojen, kotitalousrakennusten, aitojen, kellari seinien, autotallien, maanalaisen pysäköinnin alhaisempiin kellareihin. Aleksinskyn tehdas tuottaa ja vapauttaa perustuslohkoja valmistajan hintaan. Tutustu yksityiskohtaisiin hintoihin ja toimituskuluihin (Moskovan alue) soittamalla meille numeroon +7 (495) 509-39-21.

Yksityiskohtaiset tiedot

FBS-raskasbetonilohkojen etuja:

 • korkea lujuus M150-M200 ja kestävyys
 • Betonin tiheys on noin 2300 kg / m3
 • Lohkojen pieni koko on 20x20x40cm ja pieni paino on 33 kg
 • perustablokkarakenteiden luotettavuus;
 • mahdollisuus rakentaa rakenteita erilaisiin maaperään ja maaperään sekä eri ilmastovyöhykkeisiin;
 • Manuaaliset muurausyksiköt eivät vaadi erityisiä laitteita purkamiseen, pinoamiseen ja siirtämiseen.
 • Perusholkien alhaiset kustannukset

Manuaaliset perustilohkot

Säätiö on yksi rakentamisen tärkeimmistä vaiheista. Tämä on tulevaisuuden rakentamisen luusto. FBS-pohja-alueet - suosituin ja käytettävissä oleva materiaali pohjan rakentamiseksi. Lohkojen käyttö säätiön alapuolella vähentää merkittävästi koko talon kustannuksia ja nopeuttaa myös säätiön rakentamista. Jokin edellä mainituista lohkojen komposiittisen perustuksen laatu ja lujuus on verrattavissa monoliittisiin perustuksiin. FBS-lohkojen perusta on talon "kehyksen" tärkein rooli - se jakaa tasaisesti koko rakennuksen painon pystysuorat kuormat kokonaan sen pohjalle.

Säätiölohkot ovat raskasbetonin tuotteita, jotka ovat välttämättömiä minkä tahansa asunnon rakentamisen alkuvaiheessa. On olemassa useita tyyppisiä perustilohkoja: raudoitetut betonilohkot FBS, hiekkalaatat, betonilohkot, raskasbetonilohkot, käsin laidat pohjaosat. Jokainen lohkotyypillä on sen etuja ja haittoja, joten voit paremmin kuulla suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa tiettyjen lohkojen käytöstä. Vahvistetut betonilohkot ovat erittäin vahvoja, luotettavia ja kestäviä, joten rakentajat ovat tyytyväisiä FBS-lohkojen rakentamiseen korkeisiin rakennuksiin. Mökkien, yksityisten talojen rakentamiseen käytettävät raskasbetonilohkot.

Yhtiö 71BLOCK hallinnoi ns. Manuaalisen muovausperuslohkon tuotantoa. Pääolosuhteita käsittelevien perustilohkojen käytöllä on mahdollisuus purkaa ne, asettaa ne ja siirtää ne rajoitetulle rakennustyömaalle houkuttelematta erikoisvarusteita, kuten kuormausnostureita, kuormaimia ja manipulaattoreita.

FBS-pohjainen lohko, joka on kooltaan 20x20x40 cm, painaa noin 33 kg. Näin voit siirtää lohkoja vaivattomasti ja purkaa ne. Käsintehtyjen säätiöiden käyttö yksinkertaistaa merkittävästi rakennuksen rakentamista talon, mökki, hozblok, autotalli. Tämä vähentää aikaa ja työvoimakustannuksia sekä säästää rahaa rakennusten rakentamiseen.

Raskasbetonilohkoja käytetään myös teollisuusrakennusten ja laitosten seinien, teknisten kerrosten ja kellarien rakentamiseen. Tällaisten lohkojen laatu asettaa vakavia vaatimuksia: vastustuskyky veden tunkeutumiselle, riittävä betonin puristuslujuus, rikki kestävyys, maaperän geologisten indikaattoreiden ja kuormituksen noudattaminen. On myös otettava huomioon säätiön pinta-ala, sisäisten väliseinien ja kantavien seinien sijainti sekä sarakkeen etäisyys.

Alexinsky Wall Block Plant 71Blok tuottaa FBS-peruslohkoja GOST 13579-78. Peruslohkojen koko on yleensä 20-20-40 cm. Riippuen maan ja maaperän tyypistä, johon rakennusta rakennetaan, ne voidaan lisäksi vahvistaa teräsvahvikkeella, jotta FBS-lohkot saisivat erityislujuuden. Rakennusten perus- ja päätehtävä on käyttää käsin tehtyjä kappaleita, jotka on valmistettu GOSTin vaatimusten mukaisesti. Raskasbetonin seinälohkojen suorakulmainen muoto, helppo asentaa, on edullinen. FBS-lohkoja käytetään lohkojen, tiilien, puun, kehysrakennusten seinien rakentamiseen. Pohjaseinämiä, joita voidaan käyttää seinien rakentamiseen, ovat yleensä onttoja säästäen raaka-aineita ja materiaaleja sekä helpottamaan ja edullisempaa. Lämpö- ja äänieristysominaisuuksia FBS ei vaikuta mitoituksen vuoksi. Hollow-lohkot ovat noin 25% halvempia kuin täyteläiset.

Kiinteä betonilohko toimii rakennusten ja rakenteiden kantavien seinien pohjana. Kiinteät lohkot ovat välttämättömiä aidojen, pilarien ja tukirakenteiden rakentamiselle. Muurauslaitoksen 71Block käsikappaleet on valmistettu raskasta betonia. Täyteaineena käytettiin hiekkaa ja soraa (CBC). Lohkot on valettu metallimuotoihin, samalla kun varmistetaan niiden pintojen laatu ja niiden geometristen ulottuvuuksien tarkkuus. Betonilohkoja valmistetaan puolikuivaisella vibropressoinnilla, jota seuraa kuivaus uunissa. Pohjustuslohkot hankkivat suuren lujuuden, huuruvastuksen ja vedenkestävyyden.

Säätölohkojen tekniset ominaisuudet ovat lähellä tätä rakennesektorin maksimiarvoa. Talojen, rakennusten, ansiorakenteiden ja ansiorakenteiden, kellari-seinien ja autotallien, alempien maanalaisten pysäköintialueiden sokeus - tämä on epätäydellinen luettelo käsinpesuosastojen mahdollisesta käytöstä. Tällaiset lohkot on merkitty eri tavoin: TsKS-100k, TsKS-100p, FBS, KSR-PR-39-150-2300-F35, SKTs-1PRP jne.

Hinnat ja toimitukset

FBS-lohkon läsnäolo sekä hinnat ja toimituskulut löytyvät hinnastosta. Tai soittamalla meille puhelimitse +7 (495) 509-39-21. Meiltä takaamme erinomaisen tuotteen laadun ja nopean jakelupalvelun. Kun soitat, on mahdollista tilata lohkoja, maksu suoritetaan paikan päällä toimituksen jälkeen. Tällaisten lohkojen huomattavan painon vuoksi koneiden maksimikuormituskyky on rajoitettu. Joten 15 metrin pituinen trukki voi toimittaa vain 720-780 kappaletta lohkoja ja manipulaattori 7 metriä - vain 300.

Rakentamme lohkojen vankkaa ja käytännöllistä perustetta: vinkkejä, ohjeita, elämän hakkerointia

Talo, kylpy, huvimaja, kuisti, kesäkeittiö - kaikki alkaa säätiöstä. Säätiö on täysin rakentamisen perusta. Sen kustannukset ovat kolmannes kokonaiskustannuksista. Siksi on niin tärkeää valita oikea tyyppi ja materiaali säätiön. On aivan mahdollista rakentaa säätiö omalla kädelläsi, mikä säästää paljon rahaa.

Miksi tarvitsemme säätiön

Termi "säätiö" on peräisin latinaksi. "Fundamentum" tarkoittaa "perusta".

Säätiö on maanalainen tai vedenalainen osa rakennetta, joka siirtää maaperän pohjalle staattisen kuorman, joka aiheutuu rakenteen painosta ja tuulen aiheuttamasta lisäkuormituksesta tai veden, ihmisten, laitteiden tai ajoneuvojen liikkumisesta. Oikein suunniteltu säätiö siirtää kaikki kuormat maaperään siten, että rakenteiden saamatta jääminen ja tuhoutuminen on mahdotonta.

Collier-tietosanakirja

http://dic.academic.ru

Säätiö säästää taloa vaikeiden maaperän "huonon luonteen" ilmenemismuodoista eikä vain pohjavedestä vaan myös tavallisesta "säännöllisestä" sademäärästä. Säätiön on kestettävä rakenteen paino. Voit rakentaa ylellisen ja erittäin kalliin talon, mutta jos suunnittelu, syvyys ja perustusmateriaali valitaan väärin, vauraimmassa maaperässä, rakennus saostuu ja halkeilee. Ennen kuin rakennat lohkojen perustan, sinun on varmistettava, että se sopii tähän rakenteeseen.

Lohkoperustan valinnan riippuvuus alueen ominaisuuksista

On tarpeen tilata geodeettinen päätelmä sivuston ominaisuuksista ennen talon suunnittelua.

Voit tietysti selviytyä naapureista - mutta se ei ole täysin luotettava. Joskus myös lähialueet ovat hyvin erilaisia ​​maaperässä, vedessä ja muissa ominaisuuksissa.

maa

Oppikirja "Maaperä. Säätiöt. Optimaalisen perustan valinta "luokittelee maaperän seuraavasti:

 1. Kallioinen maa on melko kiteinen kallio, kivi, ei maa ja sedimenttikivi (dolomiitit, puristetut hiekkakivet, liuskekivi, kuori rock, kalkkikivi). Jokainen säätiö kuin kasa yksi on hyväksyttävää (on vaikea porata kivi).
 2. Kongloraatit - kiviaineksen lajikkeiden palaset; älä pese ja älä vaihda tilavuutta, jäädyttää; Kaikki säätiöt ovat hyväksyttäviä.
 3. Kalkkimaiset maaperät:
  • liittyvä - savi ja loamy; syväjäädytetty; jotka pystyvät "kellumaan" ja liikuttamaan, vain raskaat perustelut ovat sopivia;
  • sitomat hiekka- ja hiekka-alueet; kun ne ovat märät, ne ovat alttiita siirtymään, ne jäätyvät matalasti; minkä tahansa tyyppiset perustukset ovat sopivia.
Maaperän tyyppi voi vaihdella myös viereisillä alueilla

Jos sivustosi on joukko kiviä, koskematonta hiekkakiveä tai sedimenttikiviä, voit helposti asettaa lohkon perustan. Hyvin myös, jos alueen maaperä koostuu hiekasta tai tiheästä loemaisesta maaperästä.

Taulukko: Pohjan perustan vähimmäissyvyys hiekassa ja savessa

Lähitulevaisuudessa ymmärrys siitä, mitä maaperää on omalla alueella, on vanhanaikainen tapa: porata reikä puutarha-porakoneella ja tutkia maastonäytteitä eri syvyyksistä. Näyte kostutetaan vedellä, ja jos sitä voidaan vaivata taikinana, niin se on lieju. Jos maa liukenee veteen, on suuri osa taipuisasta komponentista. Jos sakka putoaa, siinä on savea ja hiekkaa sen yläpuolella.

Maaperän testaamiseksi laita näyte vesilasiksi.

pohjaveden

Pohjavesi on maaperän tärkein ominaisuus. Jos taso on pieni, niin lohkojen matala teippi on täydellinen meille. Jos se on melko korkea, nauha olisi haudattu suurempaan syvyyteen.

Jäätymissyvyys

Jäätymisen syvyys alueella on keskimäärin yhtä metriä, mutta poikkeamat ovat myös mahdollisia. Jos olet tekemässä lohkojen upotettua pohjaa, sen alapuolella pitäisi olla maaperän jäätymispisteen alapuolella.

Pohjan pohjan on oltava maaperän jäädyttämisen enimmäissyvyyden alapuolella, jotta maaperän turvotus ei vaikuta jäädyttämisen aikana. Turvallinen syvyys riippuu vuotuisista lämpötilavaihteluista, paikallisten maaperän vaihteluista ja vaihteluväleistä sekä pohjaveden tavanomaisesta tasosta. Lisäksi joskus on sattumanvaraisia ​​muutoksia savi- maaperässä, jota ei pidä sallia luonnollisen perustan alapuolella.

Collier-tietosanakirja

http://dic.academic.ru

Jäätymisen syvyys on tekijän syvyyteen vaikuttava tekijä

Vaarallisin tekijä liittyy suoraan maaperän ja maaperän luokituksen tasoon.

Vesi "linssejä"

Jos läpäisevä hiekka tai hiekkasauma savi muodostuu, sedimentit tunkeutuvat ylempään maahan ja jäävät sen alle ns. "Linsseinä", jotka sijaitsevat läpäisemättömän pohjan päällä ja voivat vahingoittaa pohjaa voimakkaasti. Sinun täytyy olla varma siitä, ettei linssipohjan asettamisen tapaan ole "linssejä".

Linssien läsnä ollessa maaperässä käytetään vain paalun ja nauhan perustusta.

Säätiön valinta

Kaikista edellä mainituista tekijöistä - maaperä, vesitasapaino, linssien läsnäolo, huurteen tunkeutumisen syvyys yhteen yhteen geodeettiseen lopputulokseen ja perustan muodon valinta lohkoista. Mutta se riippuu mieltymyksistäsi, jo olemassa olevista lohkoista ja jopa kaudesta. Siksi sinun on ymmärrettävä jokaisen lohkopohjan rakentamisen tärkeimmät edut, välitavoitteet ja vaaralliset hetket.

Kuten jo tiedämme, lohkojen perustana on kaksi tyyppiä: pylväs ja nauha.

 1. Lohkojen nauhan perustus ei ole kovin syvä eikä syvä ja syvä. Se on rakennettu laajennetusta savesta, vaahdosta ja hiutaleista, betonilohkoista, betonipaneeleista, jotka on asetettu vedenpoistoseoksen tyynyyn. Ei kovin sopiva epäluotettaville maaperäille, mutta ongelma on ratkaistu pääsääntöisesti syventämällä ja laajentamalla "nauhaa", sijoittamalla laajennetun betonin tai lohkon pohja tyynylohkoista ja luomalla kiinteä betoniteräksinen grillata. Hihnan pohja maaperästä riippuen voi olla haudattu, syvälle istutettu tai haudattu.
 2. Lohkojen sarake perustus, ehkä helpoin ja halvin rakennus. Se voi olla myös pieni, ei- ja syvätermi, ja se on myös tehty laajennetusta savesta, vaahdosta ja hiekkakivistä, betonilohkoista, betonipaneeleista (ei-monoliittisista pylväät), jotka on sijoitettu kaivoihin (jos haudattu) tai vain maahan (jos ei ole haudattu) seosta. Soveltuu kevyisiin rakennuksiin, kuten runkoihin, huviloihin ja kasvihuoneisiin ja mihin tahansa maaperään, lukuun ottamatta suolaa. Rakentamisen aikana matala pylväspohjainen lohkojen pohja käyttäen puinen grillata

lohkot

Block - rakentava elementti tai tuote, tavallisesti tehdasvalmisteinen, jota käytetään nykyaikaisessa teollisessa rakentamisessa (esim. Tilavuus, seinä, ikkuna).

wikipedia

Katsotaanpa tätä ihmeellistä materiaalia: mikä on hyvä ja kuinka vaikeaa on rakentaa säätiö.

 • lohkojen standardointi: yleensä, jos lohkoa tuotetaan virallisessa tuotannossa, sen tarkat mittasuhteet ovat tiukasti säädettyjä (betonilohkoille tämä on GOST 13579-78);
 • rakentamisen nopeus (betoninauhalle rakentamisen aika määräytyy betonin kovettumisen aikana);
 • suhteellinen halpa;
 • vaikeissa maissa lohkoraudoitettu rakenne kestää paremmin muodonmuutoksia;
 • helppo asennus, joka ei vaadi erityisiä taitoja (lisäksi, jos jokin meni pieleen, voit purkaa pohjan ja taittaa sen uudelleen);
 • valtava koko ja lukuisat lohkot mahdollistavat minkä tahansa monimutkaisuuden, koon ja suunnittelun perustan;
 • lohkojen rakenteellisesti on järjestetty tyhjiöitä, uria, lujitussiskoja ja jopa uria laastin paksuudelle, mikä tekee asennuksesta erittäin helpon.
 • jotkin lohkolajit sekä betonilaatat tarvitsevat tekniikan - nosturin tai vintturin;
 • Interblock-liitokset eivät tarjoa tiukkuutta - täten säätiö tarvitsee pystysuoran vedenpitävyyden;
 • lohkoperustetta ei vieläkään näytetä suuritehoisille rakennuksille.

Lohkojen lajit perustuksen rakentamiseen

Lohkot ovat rinnakkaisnauhat, jotka on tehty kiinteästä tai vaahdostetusta betonista eri täyteaineilla tai ilman niitä. Lohkon tyyppi määrää koko ja painon, lämmöneristeen ja säätiön muodon.

Betonimylkeissä voi olla erilaisia ​​täyteaineita.

Betonielementit

Betonielementit ovat monoliittisia ja ilman ilmakuplia. Ne luokitellaan useiden kriteerien mukaan:

 • niiden valmistamiseen valulla tai puristamalla käytettyä eri betonia - raskaita, kevyitä ja kevyitä;
 • tilauksesta on jaettu seinään, kellariin, säätiöön;
 • niiden eristysominaisuuksien parantamiseksi, ne on tehty rakoiksi, ontoksi tai reikiin, mutta on myös kiinteitä lohkoja;
 • lohkot on vahvistettu ja ilman vahvistusta.

Seinäbetonilohkoja käytetään myös perustuksiin, joilla ei ole suurta kuormitusta.

Seinäbetonilohkot ovat kaikissa väreissä ja koossa.

Mutta jos perustuksen tulisi olla kiinteä, käytä sitten konkreettisia peruspilareita kiinteäksi (FBS). Ne voidaan vahvistaa (raskaat suuret lajit) ja ei.

Betoniraudat, joissa on raskaita rakennuksia

Myös pohjapaneeleja, joita kutsutaan "FL-lohkoiksi" - on peräisin raskasta betonia sisältävästä "nauhapohjasta". Jokapäiväisessä elämässä niitä kutsutaan "tyynyiksi" huumorilla. Ne vahvistetaan aina.

Perustapohjien tehtävänä on lisätä perusalaa

He sopivat ensin. Suuremman alueen ansiosta ne jakavat päällirakenteiden ja rakennuksen painon.

Suuremmasta alueesta johtuen PL-lohkot jakavat päällirakenteiden ja rakennuksen painon

FBS- ja FL-lohkojen yhtenäiset kokot ovat melko suuria. Niiden massa voi olla jopa kaksi tonnia ja tiheys - jopa 2500 kg / m 3. Nämä lohkot vaativat käyttämään kuorma-auton nosturia ja tähän tarkoitukseen on lujitussilmukat yläpinnalle.

Yhden kokoiset FBS- ja FL-lohkot ovat melko suuria.

Vaahtobetonialustat

Vaahtokerros keksittiin lisäämään eristystä ja vähentämään lohkojen painoa, joka oli loistavasti tehty. Se on solupäällyste, jossa on huokosia, jotka on muodostettu lisäämällä erityistä vaahtoa käsittelyyn sekoittimessa ilman kiinteytystä autoklaavissa. Vaahtolohkoilla on mielenkiintoinen laatu: ensin lohkot ovat melko pehmeitä (termi "tuoreet vaahtolohkot"), ja ne voidaan leikata tavallisella sahalla ja erikoislaitteilla; mutta he saavat enemmän voimaa ajan myötä. Vaahdolohkoja käytetään myös perustukseen, mutta sen hyvin kevyisiin lajikkeisiin.

Vaahtobetonialustat - askel eteenpäin rakentamisessa

Kaasutilikaattilohkot

Näissä lohkoissa olevat huokoset eivät ole syntyneet vaahdolla, vaan kuten hiivataikina, kalkin ja alumiinipulverin kemiallisen reaktion avulla kaasun muodostumiseen, joka muodostaa kuplia. Kalkista nämä lohkot ovat valkoisia ja tyylikkäitä. Mutta sama kalkki aiheuttaa suuren hygroskooppisuuden, joten kaasusilikaattilohkot tarvitsevat vakavaa vedenpitävyyttä. Ne autoklavoidaan, joten niillä on suurempi yhdentymisaste. Koska kaasulisilikaatin lujuus ja kovuus on paljon parempi kuin vaahtobetoni, se soveltuu kiinteämmille perustuksille.

Kaasutilikaattilohkot - valkoinen ja tyylikäs

Kuonan lohkot

Kun he olivat hyvin yleisiä. Tavallinen liuos sekoitetaan yksinkertaisesti kuonan kanssa ja kuivataan muodossa, joten ne ovat "piikikäs" ja melko hauras. Ne ovat melko edullisia, mutta eivät vaadi monimutkaisia ​​tuotantolaitteita, joten usein ne ovat pieniä käsityövalmistajia, ja sementtilohkot ovat kooltaan ja muodoltaan epätasaisia. Ne ovat melko raskas, vaikka niiden koko on pienempi kuin vaahtobetonissa: 40x20x20 cm (ja puolilohkot ovat 40x12x20 cm). Niitä käytetään vähän seinille, koska ne aiheuttavat haitallisia kaasuja, mutta niitä käytetään laajasti kaikkiin säätiöihin niiden alhaisten kustannusten vuoksi.

Kuona estää täysikokoisen - hyvin yleinen materiaali kerran

Keraamilohkot

Niiden valmistuksessa kuona lisätään liuokseen, mutta lisätään savi (poltettu vaahtokerros). Nämä lohkot ovat vähiten hygroskooppisia kaikista (paitsi betonista) ja yksi kevyimmistä. Ne ovat myös usein ontto. Laajennettujen savilohkojen mitat ovat samoja kuin karkeiden lohkojen mitat, ja ne ovat lähes yhtä halpoina. Ne ovat myös usein käsityöläisiä, joten koon koko on suuri.

Laajennetut savipilvet ovat täysikokoisia laatua paremmin kuin kuonakivet

Puubetonielementit

Toisella tavalla niitä kutsutaan "puuta betoniksi". Täyteaine on suurien jakeiden sahanpuru. Tällaiset lohkot, jopa joissakin ominaisuuksissa, ovat lähellä puuta: ne ovat kevyitä, joustavia ja niillä on hyvät lämpöeristysominaisuudet mutta ovat hygroskooppisia; Siksi tarvitaan myös varovainen vedeneristys. Puubetoni on erittäin suosittu rakennusmateriaalina, mutta sitä käytetään harvoin säätiöihin. Niiden mitat ovat 50x25x30 cm ja 50x25x20 cm.

Arbolitovy estää ominaisuuksia puuhun

Huokoiset keraamiset lohkot

Nämä kauniit, lämpimät, vedenpitävät ja kestävät lohkot, joiden mitat ovat 51x25x21,9 cm ja 38x25x21,9 cm, voidaan luonnollisesti sijoittaa pohjaan. Mutta ne ovat erittäin kalliita, joten jopa seinien rakentamisessa käytetään harvoin. Vaikka teoriassa kaikki on mahdollista. Ja yhtäkkiä talon rakentamisesta oli varaa, etkä tiedä, mitä käyttää.

Eri kootut huokoiset keraamiset lohkot - kalliita säätiölle

Materiaalin valinta

Yhteenveto kaikista tiedoista:

 • tiheä, savi- ja hiekkalaatikoita, joiden lämpöeristys on parempaa, mutta suuret rakennemuutokset johtuvat käsityötuotteiden tuotannosta, eivät kovin vahvat, sopivat keskipitkän nauhan ja pylvään perustuksiin;
 • vaahtobetoni- ja kaasusilikaattilohkot ovat halpoja, ne ovat kaikki samoja, sileitä ja kevyitä, mutta niiden hygroskooppisuus vaatii suuria ponnistuksia säätiön vedenpitäviksi; niitä kuitenkin käytetään laajasti näihin tarkoituksiin;
 • arbolitovy-lohkot altistuvat muodonmuutokselle ja ovat erittäin hygroskooppisia;
 • keraamiset lohkot ovat erittäin kalliita;
 • betonilohkot - kestävimmät, sopivat raskaille perustuksille, mutta myös heikosti lämpöeristetyt ja vaikeimmat; silti niiden käyttö nauhalevyssä on säätiön laadun suurin takuu kaikissa maaperän kunnossa.

Sarakkeen upotettu ja ei upotettu lohko-pohja

Helpoin pylväspohja, syvyydestä riippumatta, helpoin tapa laatia lohkot.

Tämä pohja on tehty lohkosta (seinäbetoni, laajennettu savi, vaahtobetoni) tai tiili. Tarkastelemme maahan upotettua perustetta, joka asennetaan suoraan maahan; pienet ja syvytetyt eroavat toisistaan ​​vain siinä, että erilainen luku lohkoista sopii hiekkamurtajyynyn kartiomaisen reiän reikään, ja syvä reikä kaadetaan kaivettuun ennen tätä maata.

Pylväsperusta (piirtäminen kahteen paikkaan, pieni ja syvä) osoittaa sen rakentamisen periaatteet

Vaaditut työkalut

Säätiön rakentamiseen tarvitaan:

 • betonisekoittimen (tai sekoituskammion sekoittamiseen käsin);
 • lapio;
 • lapio;
 • manuaalinen auto;
 • tamper (manuaalinen tai vibro);
 • kumi-vasara;
 • vesitaso (tai laser taso);
 • rulettirengas

Pilarin perustuksen asteittainen luominen

 1. Rakentamisen paikka.
 2. Valmistamme maata: ruohon niittämistä, puiden vääntämistä, tasoittaa vaaka. Ensinnäkin maaperän pinta poistuu roskista, puut, pensaat ja niiden systeemi poistetaan.
 3. Käytämme lankaa ja panoksia merkitsemään maata (puolet metrin kummallakin puolella on pidempi kuin perustus) ja paikat, joissa "pylväät" ovat. Se vie tarpeeksi pylväitä, jotta ne ovat enintään puolitoista metriä toisistaan. Sitten rakenne on vankka. Säätiön rakentaminen alkaa merkinnällä.
 4. Syvämme maata 0,3 metrin etäisyydellä sivuston rajoista (tämä voidaan tehdä vain pilareiden sijainnissa, sitten tarvitaan vähemmän raunioita).
 5. Me täytämme soraa, täytämme sen vedellä ja kaada se.
 6. Laitamme murskattua kiviä kahdella tai neljällä (ensimmäisessä tapauksessa toisessa, toisessa kerroksessa kohtisuorassa orientaatiossa) lohkossa itsenäisesti valmistetulla (M400 sementti, hiekka ja murskattu kivi 1, 2 ja 5 osaa) liuoksella. Anna liuoksen kovettua. Sama periaate - tiilet, mutta ne menevät enemmän. Valmisbetonin ostaminen ei ole sen arvoista, koska kulutus on pieni. Laitimme reiän rauniolla neljään (kohtisuoraan suuntaan) lohkot
 7. Peitämme vedeneristyspilarien yläosaa sulavalla bitumilla ja asetamme kateaineita.
 8. Rakennamme grillata puupalkista.
 9. Liitämme sen lankatuilla kylkiluilla. Rostverk on sijoitettava yli 10 cm: n etäisyydelle maasta

Video: lohkojen sarakkeen rakentaminen

Lohkojen kaistaleet

Jos olet aloittanut säätiön rakentamisen, se tarkoittaa, että sinulla on geodeettinen raportti maaperästä, pohjaveden pinnankorkeus, paikan jäätymisaste ja talon projekti. Esimerkiksi aiot rakentaa yhden tarinan talosta lokista.

Laskettaessa säätiötä tarvitaan koko talon projekti

Oletetaan, että geodeettinen lopputulos on suotuisa, joten säätiön ei pitäisi olla erityisen syvä.

On muistettava, että vaikka sallitun vähimmäissyvyys lohkojen nauhalevystä onkin oltava vähintään kaksi lohkoa korkeudella.

On olemassa kaksi tapaa, ja niiden valinta riippuu tulevan talon painosta: perustaa suuret (esimerkiksi 2380x500x580 mm) FBS- ja FL-lohkot (esimerkiksi 2400x800x300 mm) kaikkiin sääntöihin. "Nauhalla" on paljon vähemmän saumoja, se on vahvempi ja laadukas monoliitti. Mutta tämä edellyttää kuorma-nosturin ja kaivukoneen käyttöä kaivamaan valtava kaivanto. Kyllä, ja talon tulevaisuudelle tällainen säätiö on tarpeeton ja uskomattoman kallis, vaikka voimme tehdä vankan perustan vain talon ympärille ja sisäseinien risteyksissä on tarpeeksi seinälohkojen sarakkeita.

Laskin-online lohkot FBS perusta pituus 44 metriä

Online-laskin ja yksinkertaisin laskelma, joka perustuu Keski-Venäjän likimääräisiin hintoihin, osoittavat, että vain FBS-yksiköt maksaisivat meidän tapauksessa yli 250 tuhatta ruplaa.

Ja vielä tarvitaan PL-yksikköjä (jotka ovat vielä kalliimpia), liuos ja hiekka- ja sora-seos.

Esimerkki suurien lohkojen PBS ja FL käytöstä

Työn tärkein ero on kaivannon leveydellä.

 1. "Tyynyt" asetetaan alas - betoniraudoitushihnalle tai yksinkertaisesti hiekalle. Tyypillisten tyynyjen asennus tapahtuu yleensä nosturin avulla
 2. Seuraavaksi lohkot pinotaan liuokseen.
 3. Rivien välissä on ristikkopalkkeja.
PBS- ja FL-lohkojen perusta - uskomattoman pääoma, uskomattoman kestävä ja erittäin harvoin tarvitaan

Vähemmän raskaille rakenteille tehdään ns. Ajoittainen säätö - kun PL-lohkoja ei sijoiteta lähelle toisiaan, niiden välinen sallittu etäisyys on enintään 0,7 metriä; Näin voit säästää hieman.

"Väliaikainen säätiö" - FL-lohkot eivät ole lähellä

Video: FBS: n ja FL: n kiinteiden perustusten rakentaminen

Mutta on parempi käyttää pieniä seinälohkoja (esimerkiksi 200x200x400 mm), ns. "Kädessä pidettäviä" - joita henkilö voi nostaa kädellään ja ilman "tyynyjä". Lisäksi tällainen säätiö on melko riittämätön bar-muotoiselle ei-raskaalle talolle.

Pieni betonilohkareiden pohja

Ensin sinun täytyy piirtää lohkojen asettelua säätiölle, jotta voimme ymmärtää, kuinka monta ja mitä niistä tarvitaan. Jos säätiön kulmat eivät sovi lukuisiin lohkoihin, voit tilata "ylimääräisiä" haluttuihin lohkoihin kulmien asettamista varten. Samalla tavalla tarvitaan lohkoja, joissa on aukot viestintään (vesihuolto, viemäröinti) ja hengitysteihin. Niitä voi tilata myös. Ja voit laittaa vakio lohkot aukot, jotka sitten osittain täynnä ratkaisu.

On olemassa monia online-säätiö laskimia. Mutta kaikki ne on suunniteltu suurikokoisille FBS-lohkoille. Voit käyttää seinän laskinta syöttämällä siihen lohkojen tiedot ja säätiön koko.

 1. Saadaan tulokset vaadittavasta määrästä raudoitustangot ja poikkileikkaus lujitustangoista. Lujittavan hihnan asennus: osa, sijainti, lukumäärä
 2. Asettamme tarvittavat luvut - nauhan paksuus on 0,3 metriä, nauhan pituus, leveys ja korkeus, betonin merkki ja klikkaa "laske" -painiketta.
 3. Betonin nauhalankojen online-laskimet ovat kuitenkin monta, ja ne auttavat laskemaan betonin kulutuksen nauhan vahvistamiseen. Laskelmat tehdään yleensä SNiP 52-01-2003 "Betoni- ja betoniteräsrakenteet", SNiP 3.03.01-87 ja GOST R 52086-2003 mukaisesti. Kiinnitys laastille, joka tarvitaan muuraukseen
 4. Saamme tuloksia: nauhan pituus, muurauksen kokonaispinta-ala, seinämän paksuus, tarvittava lohkojen lukumäärä, niiden tilavuus ja kustannukset, liuoksen likimääräinen paino ja muut tiedot. Täytä lomakkeet, joiden tiedot perustuksemme ovat.
 5. Täytämme perustietomme tiedot: lohkon mitat, seinien kokonaispituudet (ympärysmitat), kulmissa olevan nauhan korkeus, paksuus, muurauslaastien paksuus muurausverkossa (ja kuinka monta kertaa käytämme sitä), keskihinnan keskihinta Keski-Venäjällä, estopaino. Napsauta painiketta "laske". Saamme lasketun tuloksen
 6. Lisäksi selvitetään tarvittava määrä liuosta. Syötä lujittavan hihnan parametrit tukipohjalle
 7. Teipillä oleva betoni tarvitsee noin 5 m 3, ja ottaen huomioon lohkojen ja ylemmän vahvikekerroksen levittämiseen käytettävä ratkaisu, sinun on käytettävä sitä 6 tai 7 m 3: n marginaalilla.
Lopputulos lujituksen lukumääristä ja poikkileikkauksesta

Laskelmat osoittavat myös lujittavan hihnan parhaan sijainnin.

Laskutuksessa on esitetty vahvikkeen sijainti vahvistusvyöhykkeessä

Käsintehdyt pohjaosat

Perusrakenteita käytettäessä käytetään tavallisesti peruslohkoja FBS. Ne eivät vain kanna kuormaa päällystetyistä seinistä ja lattialevyistä, vaan myös auttavat varustamaan kellarissa. Näiden tuotteiden koko ja paino edellyttävät kuitenkin suurikokoisten laitteiden käyttöä toimitukseen ja asennukseen, mikä ei aina ole mahdollista.

Hyvä materiaali esineille, joissa on vaikea päästä trukinostureihin ja raskaisiin kuorma-autoihin, ovat Besser-brändin runko-hiekkalaatikoita. Näiden tuotteiden koko on 390x190x190 mm ja niiden paino on 29,2 kg. Ne voidaan helposti purkaa ja koota käsin, minkä vuoksi niitä kutsutaan käsin asettamiseksi. Pakkaus kuormalavalla on 75 kpl, kuormalavan paino on 2,2 tonnia. Siksi kuljetukseen voidaan käyttää manipulointilaitteita, joiden kuormituskapasiteetti on vähintään 2,5 tonnia.

Koska hiekosementtituotteet eivät ole yhtä kalliita kuin Besserin keramitsit-betonilohkot, käsin tehtyjen perustusten lohkojen hinta on melko verrattavissa FBS: n hintoihin. FBS 24-4-6 on 41 tilavuusprosenttia. Kun Besserin keskimääräinen hinta on 50 ruplaa, sama määrä on 2050 ruplaa. Ja FBS 24-4-6 maksaa noin 2400 ruplaa, ts. vähän kalliimpaa. Tietenkin asennuksen aikana useampia ratkaisuja kulutetaan, mikä tasoittaa niiden kustannukset tasaisesti.

 • pieni paino ja koot mahdollistavat laitteiden käytön välttämisen,
 • demokraattinen hinta, joka on verrattavissa johonkin muuhun säätiön aineistoon.

Kaikilla Besserin tuotteiden eduilla on syytä muistaa haitat. Hiekosementin koostumus sisältää vain hiekkaa, sementtiä ja vettä, eli se on M-100 -luokan liuos eikä betoni, kuten FBS: n tapauksessa. Murskattu kivi, kuten suuri täyttö, se ei ole. Oikein käytettynä tämä ei ole ongelma, koska perustuksen pitäisi pitää kuormaa vain puristuksessa ja M-100-laatusovellus selviytyy tästä ei ole pahempaa kuin konkreettinen. Mutta kuka takaa, että säätö ei vaikuta muihin kuormituksiin, esimerkiksi sivuttaisleikkaukseen. Rikkomisen puuttuminen, samoin kuin niiden pieni koko, asettavat tiettyjä rajoituksia muurien käyttämisestä näistä lohkoista perustana.

Tärkeimmät haitat, jotka asettavat rajoituksia:

 • ei rakeita koostumuksessa,
 • pienet koot, jotka eivät salli kompensoimalla suunnittelemattomia kuormituksia munimessa.

Soveltamisala rajoittuu hienoksi maadoitettuun perustukseen pienten 1-2 kerroksisten talojen alapuolella, yleensä valopaneelista tai puusta, mutta käytännössä on taloja ja tiiliä, ts. raskailla seinillä. Samalla alapinnan alapuolella olevan maan on oltava luotettava - pienillä siirtymillä ja maan pettämisellä, suuret lohkot pystyvät kompensoimaan koon muutosta, mutta pienien hiekosementtilohkojen asettaminen ei ole mahdollista.

Ylösnousemuslaitos ZhBKiI
+7 (49644) 3-30-93, +7 (495) 928 - 4294