FBS-korttelit Voronezhissa

Säätiön rakentaminen on ratkaiseva tehtävä, ja se on kaiken kaikkiaan taakasta ylätasanteilta. Peruslohkoista voidaan rakentaa tehdasvalmisteinen säätö, josta sinun tarvitsee ostaa laadukasta materiaalia.

FBS (Foundation Blocks Continuous) käytetään erilaisten rakennusten, sekä asuinrakennusten ja teollisuuden tai varastoiden, sekä seinien, telineiden, siltojen, luiskien jne. Perusrakenteiden ja kellari seinien rakentamiseen. Niitä käytetään myös esteinä ja aidoissa. Jotta perustilohkojen FBS olisi vahva ja kestävä, niillä on oltava tiettyjä teknisiä ominaisuuksia.

Materiaalin tiheys ei saisi olla pienempi kuin 1800 kg / kuutiometri, eikä tuotteen sisäpuolella tulisi olla tyhjiöitä. Lyhennän kirjain C tarkoittaa, että lohkot ovat kiinteät. FBS: n salauksen purku on "seinäblokkeja" tai "rakennuspalikoita", tämä on väärä.

Valmistetaan myös FBP: itä (ontto, tyhjiin aukkoina) ja FBV (joissa on leikkauksia muniville viestinnöille).

FBS: n sisäpuolella voi olla sekä vahvistettu että vahvistettu, jälkimmäinen vaihtoehto on yleisempi, vahvempia tuotteita, joilla on suurempi lujuus, voidaan tehdä tilauksesta. FBP: tä käytetään seinien rakentamiseen, ne toimivat pysyväksi muottirakenteeksi, lisäävät raudoitusta aukkoihin ja täyttävät ne konkreettisella ratkaisulla. FBW: issä on leikkauksia helpottamaan viestien lähettämistä, paitsi että ne ovat samoja FBS: ää (ne ovat myös kiinteitä). Ne on tehty konkreettisissa tehtaissa tilaamaan tiettyjä rakennushankkeita.

Piirros osoittaa, kuinka säätiö estää PBS: n järjestämisen.

GOST 13579-78: n mukaan kaikkien näiden tyyppisten betonilohkojen käyttämistä käytetään kellari- ja aluslohkojen rakentamiseen, jolloin perustusten rakentamiseen voidaan käyttää jatkuvaa tyyppiä (FBS). Vaikka tämä ei ole FBS: n päätavoite, niiden perustukset ovat vahvat ja kestävät oikealla laitteella.

Valmistettaessa FBS: ää, joka on tiivistetty värähtelevällä pöydällä tai upottamalla värähtelevillä täryttimillä, käytetään valumuottiin erikoismuotoja, joiden avulla voit tarkkaan seurata tuotteen geometriaa. Rakeista geometriaa olevat elementit eivät pysty muodostamaan tiheää asentoa, ja liian suuret saumat voivat kulkea kosteuden läpi. Betoni on höyrytetty nopeaan karkaisuun ja kovettumiseen. Tämän tekniikan avulla betoni voi saada jopa 70% vahvuutta päivässä useiden viikkojen sijaan. Höyrystämällä tai ilman sitä ei ole vaikutusta lopputuotteen laatuun.

Tekniset tiedot

GOST, joka säätelee FBS: n tuotantoa ja teknisiä ominaisuuksia, sisältää seuraavat kokoluokat:

 • 2380, 1180 pitkä ja lisäksi 880 mm pitkä,
 • 300, 400, 500 ja 600 mm leveä
 • 280 tai 580 mm korkea.

Pienikokoisia lajikkeita, kuten 600 * 600 * 600 mm tai 400 mm. Jokainen tuote on suorakaiteen muotoinen suuntaissärmiö, jonka päissä on urat tiiviimpään muuraukseen, joka on täytetty laastilla seinän tai pohjan rakentamisen aikana, ja asennuslenkit, joihin ne on kiinnitetty liikuttamiseen ja asennukseen.

PBS-pohjalevyt on valmistettu raskasta (tiheydeltään 2400 kg / kuutiometri), silikaatti (tiheys 2000 kg / kuutiometri) tai paisutettu savi (tiheys 1800 kg / kuutiometri) betonia. Betonin lujuuden tulisi olla

 • vähintään betoniarvon M100 B7.5,
 • vähintään betoniarvolle M150, B12,5,
 • raskaalle betonille - B3.5 (M50) - B15 (M200).

Kuvassa olevassa taulukossa on tietoja eri betonilaitteiden FBS-lujuudesta ja massasta.

FBS: n jäätymisvastuksen tulisi olla vähintään 50 jäädytys-sulatusjaksoa, veden kestävyys - W2.

Tyyppimerkintä ilmaisee sen mitat desimaaleina, pyöristettynä. Merkintä osoittaa myös betonityypin:

 • "T" - raskas betoni,
 • "P" - laajennettu savi (huokoisissa aggregaateissa),
 • "C" - silikaatti.

Annan esimerkin. FBS-24-4-6 t on betonilohko, jonka mitat ovat 2380 * 400 * 580 mm, joka koostuu raskasta betonia. Se voidaan merkitä eri tavalla:

Lohkojen massa on 260 kg ja sitä korkeampi, joten niiden perustuksen rakentamiseen tarvitaan erikoislaitteita. Kotelorakennuksessa käytetään useimmin lohkoja, joiden paksuus on 60 cm. Lohkon paino on 24-6-6 (2380 * 60 * 58 mm, yksi suosituimmista) 1960 kg. Kuvassa oleva taulukko esittää FBS: n mitat ja massat. Kokorajan poikkeaman pituuden tulee olla 13 mm, leveys ja korkeus 8 mm, leikkauksen koko 5 mm.

Lohkoissa on kiinnityskorvakkeet (silmukat), jotka sijaitsevat lohkon yläpinnalla. Silmukoissa käytetään kuumavalssattuja vahvikkeita tai jaksottaista profiilia. Tarvittaessa FBS voidaan tilata ilman silmukoita, tämä on sallittu standardien mukaan.

Lohkoilla voi olla valmiit tai viimeistelemättömät pinnat, eli ne voidaan kiinnittää koristeaineisiin, kuten laatat. Tämä ominaisuus riippuu FBS: n erityisestä tyypistä. Materiaalin pinnan on oltava sileä, ilman syviä halkeamia, pinnalle vain pienet halkeamat, joiden leveys on enintään 0,1 mm, ovat hyväksyttäviä betonityyppisille ja silikaattityypeille ja enintään 0,2 mm laajennetulle savibetonille.

Käytetyt perustilohkot

FBS ei käytännöllisesti katsoen ole romahtanut ajallaan, niin usein uusien uusien tilojen sijasta on sallittua käyttää halvempia toisen käden lohkoja ja niiden ominaisuudet ovat lähes samat kuin uusilla. Kussakin tapauksessa betonin tuhoutumisaste on kuitenkin arvioitava. On parempi ottaa asiantuntija tähän tarkoitukseen. Kuten uusia, käytettyjä tuotteita, on parempi ostaa hyvämaineisilta valmistajilta, usein niitä myydään betonituotteisiin.

Edut PBS: n käyttämisestä säätiölle

Joissakin tapauksissa PBS: n käyttö säätiöön on paljon kätevämpää kuin monoliittisen pohjan kaataminen.

 • Aika kutistuu - kaadettu betoniperusta pakastuu ja saavuttaa voimaa noin neljässä viikossa.
 • Vakiokoot helpottavat tämän aineiston vaaditun määrän laskemista.
 • Lisämateriaaleista (muotti, ristikko) ei veloiteta kustannuksia.
 • Voit valita haluamasi koon ja haluamasi ominaisuudet.
 • Kestävyys - asianmukaisella asennuksella valmistajat lupaavat yli 100 vuoden lohkojen käyttöikää.
 • FBS ei ole muuttunut ajan kuluessa.

Tällaisen säätiön haitat ovat tarve käyttää laitteita lohkojen kuljetukseen ja asentamiseen, mikä johtaa säätiön hinnan nousuun.

PBS: n perusta

Lohkojen perustukset voidaan rakentaa maaperään, johon voidaan valmistaa esiohjatut liuskan pohjat. Mikä parasta, jos maa on kivinen tai karkea hiekka. Heikommassa maassa joka kahden rivin jälkeen tehdään betonivahvavyötä. Myös vahvistusvyö on kaadettava kaivon pohjaan ennen FBS: n asennusta. Kaivon pohja on tasoitettava, peitettävä hiekalla (jos maa ei ole hiekkainen) ja tiivistetty.

Huonosti maaperä voi rakentaa ajoittaisen perustan. Tämä vähentää käytetyn materiaalin määrää ja siten myös käteiskustannuksia. Tällaiselle pohjalle on jätetty tyhjät lohkot, jotka ovat täynnä maata ja varovasti paikoillaan.

Myös heikoilla maaperillä ensimmäinen rivi ei ole peräisin tavallisista FBS-levyistä, vaan erityisistä tyynylohkoista, joilla on suurempi leveys, mikä lisää säätiön perustan alaa.

Lohkojen väliin jää jäljelle enintään 70 cm: n raot, ne täytetään alukkeella ja varoen ne tiukasti kerroksittain. Jo tavalliset FBS: t sijoitetaan "tyynyjen" riviin niin, että niiden väliset saumat kuuluvat alemmalle riville.

On suositeltavaa ostaa FBS kauemmin kuin mahdollista - niin säästössä on vähemmän saumoja, joten se on vahvempi. Video näyttää FBS: n perustan ja kellarin rakentamisen.

Yleensä säätiöihin käytetään lohkoja, joiden korkeus on 580 mm, ne ovat kätevämpiä. Mitä heikompi maaperän kantavuus on, sitä suositellaan suurempia lohkoja. Savi- ja siipikarjalle on parasta ottaa suuria teräsbetonituotteita kokoa 24-6-6 ja hiekkapohjaisille - lyhyemmille 12-6-6. Seinämän pituus on optimaalinen 4-5 lohkojen käyttämiseksi tämän perusteella ja valita FBS: n pituuden.

FBS: n vahvuuden ansiosta seinät voidaan tehdä paksummaksi kuin perustus. On hyväksyttävää, että seinä työntyy 10 cm toiselta sivulta tai 6 cm kummastakin.

johtopäätös

FBS-lohkot ovat materiaalia yhdistetyn alustan nopealle laitteelle. Niillä on suuri vahvuus, pitkä käyttöikä. Mutta jotta säätiö olisi vahva, sinun on hankittava laadukkaita materiaaleja, joilla on tarvittavat tekniset ominaisuudet.

Lohkojen perustuksen tekeminen fbs, askel askeleelta ohjeita

Jos etsit tietoja säätiön rakentamisesta maailmanlaajuisilla verkkosivuilla, voit törmätä säätiöön salaperäisellä lyhennelmällä FBS. Se kuulostaa kauniilta, mutta monet eivät tiedä, miten tämä nimitys tarkoittaa ja mitä se tarkoittaa. Yritämme ymmärtää, mitä se on, jossa tällaista säätiötä käytetään ja miten sitä rakennetaan.

Säätiön seinämä - nämä ovat kolme kirjainta. Ja käytetään luomaan nopeasti säätiö. Tämän rakennusmateriaalin pääpiirteet ovat se, että sitä voidaan käyttää luomaan luotettava precast-pohja tai fbs-lohkojen kellarikerros hyvin lyhyessä ajassa.

Itse asiassa sinun tarvitsee vain laittaa tuotteet maahan, liittää ne yhteen, betonielementit ja kaikki - säätiö on valmis. Hän ei tarvitse kestää kovettamista, ei vaadi asennusta.

Tämän rakenteen haittapuoli on lohkoelementtien välinen liitäntä. Tästä syystä PBS: n käyttöä ei suositella niissä paikoissa, joissa kohoaa maata. On paljon luotettavampaa tehdä monoliittinen nauhalevy, upotettu jäädytyspisteen alapuolelle tai tehdä laattojen versio tästä mallista.

Toinen negatiivinen piste FBS: n käyttämisestä on niiden suuri paino. Tästä syystä on tarpeen koota pohja tällaisista lohkoista erikoislaitteiden avulla. Esimerkiksi nosturi tai auto-manipulaattorin ääritapauksessa.

tuotanto

Pääsääntöisesti ne tehdään betonituotteiden tehtailla ja sen jälkeen ne myydään. Teollisuustuotannon vuoksi säätölohkojen mitat voivat olla erilaisia. Tehtaat ovat erikoistuneet tällaisten tuotteiden tuotantoon ja niillä on kaikki tarvittavat muodot ja laitteet.

FBS: n toinen versio on käsityötaito. Se käyttää erikoispuristinlaitetta. Valmis betoni kaadetaan yksikköön, jonka jälkeen se jakaa automaattisesti virtauksensa värähtelevään muottiin. Seuraavaksi asennettuihin kiinnikkeisiin asennetaan koneeseen (erityiset silmukat, joista nosturi nousee) ja laite puristaa sen tulevaan yksikköön ja tekee värähtelevistä liikkeistä. Sen jälkeen yksikkö poistaa muodon ja siirtyy toiseen paikkaan.

Mitkä ovat (koot)

Nimen perusteella FBS: n päätavoite on valmistella talon pohja ja seinät. Säätää FBS-lohkojen mitat GOST 13579-78. Tämän sääntelyasiakirjan mukaan perustuslohkojen mitat voivat olla:

 • korkeus h 0,3, 0,6 mm;
 • leveys B - 0,3, 0,4, 0,5 ja 0,6 m;
 • Pituus L on 0,6, 0,8, 0,9, 1,2 ja 2,4 metriä.

merkki

Jokaisella GOST 13015.2-81 -tuotetyypillä on oma yksilöllinen merkintä, jossa FBS-lohkon koko ja betonimerkki, josta se valmistetaan, salataan. Esimerkiksi FBS 24-6-6 t, jossa kirjain "T" tarkoittaa, että se on valmistettu raskasta betonia.

On olemassa useita konkreettisia FBS-tyyppejä, jotka on suunniteltu suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä. Tärkeimmät tyypit ovat:

 • PBS: ssä;
 • FBP (perusta ontto);
 • UDB (yhtenäiset rei'itetyt lohkot)

Mihin tarkoituksiin voidaan soveltaa

FBS: ää käytetään usein monikerroksisten asuinrakennusten säätiöiden ja kellareiden rakentamisessa sekä karjankasvatusrakentamisen, kuten latoissa, sikahousuissa. Yksityisessä asuntorakentamisessa käytän niitä melko harvoin, koska on tarpeen käyttää raskaita laitteita, joista jokaista tuntia maksetaan erikseen. Tarvittaessa voit rakentaa lohkon perustan talolle.

Mikä on halvempi säätiö, monoliitti tai fbs?

Käytettäessä käytettyjä fbs lohkoja tällainen säätiö on paljon halvempaa ja nopeammin rakennettu. Ostaessasi kannattaa kiinnittää huomiota niiden laatuun, ja on suositeltavaa tietää aikaisemmat asennuspaikkansa. Neuvostoliitossa he rakensivat rakentaa erilaisia ​​kemikaalivarastoja.

asennus

Lohkoperustan kokoaminen, kuten kaikki muutkinkin, alkaa kaivannon merkinnällä ja valmistelulla. Merkintä tehdään samalla tavoin kuin liuskan perustus on säädetty, tosiasiassa tämä on esivalmistettu nauha-pohja.

Tulevan kaivannon leveyden määrittämiseksi on tarpeen tietää lohkojen leveys ja lisätä sen kahdeksaa senttimetriä kummallakin puolella. Tämä aukko on välttämätöntä, koska peruskorjausvaiheessa olevat romutukset auttavat korjaamaan FBS: n tarkan asennuksen, ja tämän vuoksi sinulla on oltava hieman enemmän tilaa kuin perusrakenteiden leveys.

Kaivannon syvyys valitaan maaperän tyypistä riippuen. Jos maaperä on savi, on syytä syventää perustusta alle sen tason, jolle maa on jäädytetty.

Kaivannon valmistuttua valmistetaan hiekka tyyny. Hiekkakerroksen paksuus, jos maaperä kallistuu, voi saavuttaa 30-35 cm: n, 15 cm riittää normaalille maaperälle, kun pad on tehty, voit aloittaa lohkojen asentamisen.

FBS-lohkot asennetaan peräkkäin tulevaisuuden rakenteen ympärille. Liitokset on tiivistetty betonilla. Siinä tapauksessa, että on tarpeen rakentaa pohja kellariseinien muodossa, on tarpeen asentaa ne päällekkäin tiilimuurausperiaatteen mukaisesti. Ulkopuolella ja sisäpuolella nivelet hierotaan kipsiin paremman tiivisteen aikaansaamiseksi.

Kun säätö on koottu, suorita sen vedeneristys. Tämäntyyppisen pohjan eristämiseksi voit käyttää kaikkia käytettävissä olevia materiaaleja, mutta on parempi käyttää pinnoitetta. Tarvittaessa tällainen säätö voidaan lämmittää edelleen. Seinien ja pohjan liitoskohdassa on oltava vedenpitävä materiaali

johtopäätös

FBS on luotettava ja vahva materiaali, joka on kätevä käyttää monikerroksisten rakennusten rakentamiseen. Mutta jos yksityisen rakenteen perustaminen on välttämätöntä, on parempi käyttää muita säätiöitä, koska FBS-lohkojen itsenäinen asennus on mahdotonta näiden tuotteiden suuren painon vuoksi.

Siinä tapauksessa, että kuitenkin päätetään rakentaa lohkoperustan, sen tyynyn merkitseminen ja valmistelu tehdään samalla tavalla kuin se valmistetaan liuskajohdoksi. Myös tämän tyyppiselle alustalle voit käyttää kaikenlaisia ​​vesi- ja lämpöeristyksiä, joita käytetään liuska-alustoissa.

Lohkojen perusta FBS: kuinka tehdä lohko säätiö

Talon nauhan perusperusta on uskomaton katsottu olevan yksi luotettavimmista, kestävämpiä ja stabiileja kuormia. Mutta se rakennetaan pitkään - pari päivää louhintaan, pari muottirakenteeseen ja vähintään kaksikymmentä betonilaastin kovettumiselle. Rakennusprosessin nopeuttamiseksi kehittäjät korvaavat usein sen esivalmistettujen FBS-lohkojen esivalmistetulla pohjalla. Tämä vaihtoehto on paljon helpompi tehdä, ja asennus- ja asennusaika on paljon vähemmän.

pitoisuus

Mikä on PBS-lohkojen perusta?

PBS: n pohjan rakentaminen on hiekattujen tyynyjen erikokoisten betonilevyjen muuraus. Joskus rivien väliin asennetaan vahvistettu betonivyö, mutta monet rakennuttajat tekevät ilman niitä. Lisäksi perusbetoni on suojattu vakiovarusteilla vedenpitäviksi kaikissa maan rakenteissa.

Niin he näyttävät

Usein FBS kutsutaan "seinäksi", mutta tämä on pohjimmiltaan väärä. On oikeampaa kutsua niitä "kiinteiksi" tai "jatkuviksi osiksi". Itse asiassa nämä ovat betoniterästuotteita, jotka on tarkoitettu yksinomaan säätiöiden ja kellari seinien rakentamiseen. Rakentaminen niistä asuintaloissa ja muissa rakennuksissa on täysin mahdotonta. Ne ovat liian raskas.

Lajiin perustuvat lajit

On suositeltavaa valita se vain niille alueille, joilla on kuivia ja matala-asteisia maaperä. Itse asiassa toimivaltainen laskelma mahdollistaa tällaisen tuen järjestämisen missä tahansa talossa ja maaperässä. PBS-betoniteräkset alun perin suunniteltu nopeuttamaan ja yksinkertaistamaan rakentamista. He pystyvät kestämään huomattavia kuormia, sinun tarvitsee vain valita ne oikein.

Se näyttää lohkoperusteelta

Rakennuksen pohjakerroksessa on mahdollista rakentaa kaikki tunnetut rakennusmateriaalit. Tässä ei ole rajoituksia. Mutta samalle talolle SIP-paneeleista, jotka on erotettu painostaan ​​kevyesti, on parempi valita halvemmat ruuvipallot. Yleensä tarkasteltavan seinämän perusteella on kuitenkin mahdollista asentaa tiilistä, vaahtobetonialustasta, puusta ja lokista rakentamalla sääntöjä ja määräyksiä. Kaikki mökin omistajan harkinnan mukaan.

FBS-lohkojen edut ja haitat

Edut ovat:

Nopea työskentely;

Ei tarvitse vaurioittaa betonia tai tilata kuorma-autoa;

Soveltuvuus lähes kaikkiin maaperään;

Laadukkaat betonituotteiden valmistustehokkuudet;

Ei tarvetta muottiin.

Perustablokit tuodaan rakennustyömaalle täysin valmiina työmuotoon. Näistä sinun tarvitsee vain asettaa kytkin. Odota, että betoni asettaa ja asettaa heille voimakkuutta ei tarvita. Yksityisen talon tällaisen säätiön rakentamisen nopeus huomioon ottaen haitta pystyy antamaan pelkästään säätiön paalut. Tämä mahdollisuus kilpailla yleensä on vaikeaa.

PBS: n perussäde on seuraava:

Kallis verrattuna tavalliseen monoliittiseen nauhan analogiin;

Vaikeudet leikata betonituotteita halutun kokoiseksi palasiksi;

Tarve käyttää erikoislaitteita (nosturi tai vinssit).

FBS-laitteen valinta johtuu usein aikakustannusten minimoinnista. Lisäksi sen rakenne voidaan tehdä myös talvella. Tämä on kuitenkin maksettava tarvetta houkutella nostolaitteita. On mahdotonta asettaa manuaalisesti tuoteperusta, vaan ne ovat liian raskas. Tämän seurauksena tämä vaihtoehto on 15-25% kalliimpaa kuin analoginen monoliittisen nauhan muodossa.

Nostinta tarvitaan nostoon.

Tärkeintä - kun verrataan monoliittiseen, rakennusten perustarpeiden lohkotaipumus heikkenee jonkin verran kantavuudessa. Ja jos se kestää edelleen korkeita pystysuuntaisia ​​kuormia, silloin vaakasuorilla on vakavia ongelmia. Voimakasta kallistamista varten lohko voidaan yksinkertaisesti puristaa tukirakenteesta.

Asennusohjeet

Betoniperusta tekee kaiken ohjeiden mukaisesti neljässä vaiheessa:

Lohkojen suunnittelu ja valinta.

Louhintatyöt, joissa poltetaan tyynyjä hiekasta.

Asennus (vahvistuksella tai ilman).

Hankkeen valmistelu on parempi antaa ammattilaiselle. Näin voit saada säätiön haluamiin ominaisuuksiin vähimmäismateriaalikustannuksilla. FBS on saatavana eri kokoisina. Kuitenkin liian suuri koko - ylimääräinen jäte ja stressi maassa. Näitä tuotteita on valittava betonista tulevien seinien erityisten parametrien mukaisesti. Mutta yleensä alariville otetaan leveys 400 mm, ja seuraavaksi korkeammaksi - 300 mm.

Kaikki perustuslohkot on jaettu neljään alalajiin:

FBS - kiinteä tavallinen.

FBP - alla olevilla tyhjiöillä maaperän kuormituksen vähentämiseksi.

FBV - leikattu pituus viestintään.

FL - puolisuunnikkaan muotoiset levyt alariville.

GOST: n mukaan näiden kirjainten jälkeinen merkintä sisältää kolme numeroa (pituusleveyskorkeus desimaaleina) ja kirjaimet "T", "P" tai "C", mikä ilmaisee käytetyn betonin tyypin. Ensimmäisessä tapauksessa se on "raskas" versio sementistä, hiekasta ja raunioista. Toisessa, "huokoinen" analogi, jossa keramiittibetonia käytetään täyteaineena. Kolmanneksi se on "silikaatti" -tuote, joka on valmistettu lisäämällä kalkkia. Säätiön rakenne tehdään aina luokan "T" avulla. Vain niillä on tarvittavat kantavuutensa eivätkä pelkää kosteutta.

Maapallon vaihe on vakio. On syytä kaivaa kaivanto syvyyteen paikan alapuolisen maaperän jäätymispisteen alapuolella. Sitten pohjasta valmistetaan 30-40 cm paksuinen hiekka, jonka jälkeen FL-levyt asetetaan myöhemmin. Täällä on tärkeää tehdä kaikki niin, että koko kaivauksen aikana hiekkakerros on vaakatasossa. Muussa tapauksessa pohja todennäköisesti muuttuu vinoutumaksi.

On lähes mahdotonta jakaa betonipohjan kahteen osaan vaaditusta koosta. Jos muuraustyöt eivät ole tyhjiä, ne täytetään tavallisesti tiilillä kipsämällä tätä aukkoa. FBS riviin ylhäältä aina asennettuna offsetilla, pystysuuntaisten saumojen ansiosta täällä ei sallita. Muuraukseen käytetään tavanomaista sementtilaastia, jonka lujuus on vähintään M100.

Jos vahvistusta tarvitaan, on tarpeen asettaa 2-5 tankoa yksittäisessä kerroksessa jo muodostetun rivin päälle. Samanaikaisesti käytetään samoja tekniikoita kuin perustusnauhalle. Vain vahvikehihna saadaan yksiriviseksi.

Vedeneristysmateriaalille on asetettu yläkerroksen päälle katemateriaali tai muu valssattu analogi. Jopa pehmeä katto sopii näihin tarkoituksiin, vain se maksaa enemmän. Muurattu puoli on kokonaan peitetty mastilla. Vedeneristyskerroksen on peitettävä betonia kaikilla puolilla kosteuden vaikutuksen minimoimiseksi. Joten se kestää kauemmin.

Suosittelemme artikkelin lukemista: Ondulin-levyn koot.

Ennen kuin aloitat lohkopaikan rakentamisen mökille, sinun on suunniteltava kaiken huolellisesti. On tarpeen tarjota alusta lohkojen purkamiseksi ja nosturin paikalle. Pilarien asennus ei ole tarpeen monoliittisen nauhan perustamista tai valua varten. Täällä ilman erikoislaitteita ei voi tehdä.

Valmistele pinta: merkitse lankojen rivi lankojen avulla ja aseta vedenpitävä pohja

Valmista ratkaisu ja napauta ensin

Vapauta ensimmäinen venytetyllä tasolla

Teemme toisen ratkaisun ensimmäiseksi

Säädä sijainti manuaalisesti romun avulla

Samoin pinoamme kaikki seuraavat.

Lohkojen perusta ja sen soveltaminen

Lohkon suunnittelu arvioiden mukaan on hieman kalliimpaa kuin monoliittinen nauha, mutta sitä rakennetaan paljon nopeammin kuin se. Kantoominaisuuksien mukaan ne ovat monessa suhteessa samankaltaisia, mutta tärkein asia on, että sivussa oleva FBS ei saisi olla liian voimakas liikkeessä.

Nopeammin kuin tämä vaihtoehto, voit tehdä pohjan vain ruuvipinoille. Mutta jälkimmäinen valitaan usein vain kevyiden rakennusten osalta seinien rakentamiseksi, joissa käytetään CIP-paneeleja tai kevytbetoni-betonia. Lohkojen pohja on yleisempää. Rakenna se itse on helppoa. Yllämainitut vaiheittaiset ohjeet antavat sinun suorittaa kaiken, välttääkseen aloittelijoille mahdollisesti aiheutuvia virheitä.

Osta FBS-korttelit Voronezhissa

Osta FBS-korttelia, joiden arvo on 600 ruplaa

FBS-lohkoja käytetään laajasti säätiöiden järjestämiseen rakennusten ja rakenteiden lukumäärän ja tarkoituksen rakentamisessa. Tarjoamme vakiokokoisten vankojen pohjaosastojen valikoiman, jonka avulla voimme käyttää tuotteitamme perustusten rakentamiseen pikarakenteisille rakennuksille (runko), vähäisille rakennuksille tai työpajoille, pääkaupunkiseudun monikerroksisille asuinrakennuksille.

FBS-lohkojen rakenteelliset ja toiminnalliset ominaisuudet - suuri tiheys, vastustuskyky ulkoisille vaikutuksille, kyky varmistaa lohkojen tarkka kiinnitys toisiinsa - antavat niiden käyttää perustana säätiöiden järjestämiselle missä tahansa tilanteessa: talvella ja kesällä rakennettaessa asuinrakennuksia tai tuotantorakennuksia.

FBS-pohjaiset lohkot ovat jokaisen rakennuksen välttämätön ja perustavanlaatuinen elementti, ne ottavat itsestään rakennuksen koko kuorman, joten FBS-lohkojen valinta riippuu useista ulkoisista olosuhteista. Säätiön valinta ja sen muoto määrittävät rakennustyön geologiset ja hydrogeologiset olosuhteet, rakennuksen tarkoituksen ja muotoilun piirteet, FBS-lohkojen ja säätiön siirrettävän kuormituksen määrän sekä rakennusorganisaation tuotantokyvyn.

Mitään monimutkaisuutta ei voi rakentaa ilman FBS: ää. FBS-lohkot ovat nykyaikaisen rakentamisen perusta.

Laaja valikoima FBS-lohkoja on välttämätöntä, koska modernissa rakennuksessa on erilaisia ​​rakennuksia niiden ominaisuuksien ja tarkoituksen mukaan. FBS: n eri muodoissa voit toteuttaa minkä tahansa suunnittelun tai teknisen ratkaisun. Siksi FBS-lohkojen käyttäminen perustana on optimaalisin ratkaisu.