TISE-FM200-porakoneen vuokraus (200 mm)

Rakennamme taloja TISE-tekniikan avulla.

Asennuksen valvonta.

Geodeettinen kartoitus.

Neuvontapalvelut.

Projektin kylpy "Bath" tekniikan TISE

Talojen rakentaminen perinteiseen tekniikkaan

Tähän mennessä on olemassa useita perinteisiä talotekniikan tekniikoita. Ensinnäkin on syytä panna merkille kehys, monoliittinen rakentaminen ja talojen rakentaminen puusta.

Yksityisten talojen rakentamiseen käytetään seuraavia rakennustekniikoita:

 • kehyksen rakentaminen;
 • puutalojen rakentaminen;
 • modulaarinen rakenne;
 • talojen rakentaminen kaasu- ja vaahtobetonista;
 • Thermo.
Lisätietoja.

Talon suunnittelupalvelut

Kaunis, luotettava ja mukava koti - monien ihmisten unelma. Valitettavasti kaikilla ei kuitenkaan ole varaa omistautua jopa vaatimattomaan asuntoon, puhumattakaan mökistä, koska kiinteistöjen hinnat eivät toisinaan aiheuta vain yllätystä vaan järkytystä. Tosi, TISE-rakentamisen ansiosta monien ihmisten unelma omistuksen rakentamisesta on tullut todellisuudeksi. TISE mahdollistaa lyhyemmän ajan ilman erityisiä rakennustarvikkeita ja kuljetuksia talon rakentamiseksi kohtuulliseen hintaan. Ennen rakentamisen jatkamista on kuitenkin kehitettävä tulevaisuuden rakennushanke.

Ensinnäkin talon hankkeen avulla voit hankkia rakennusluvan, taata kaikkien rakenteiden ja rakennuselementtien luotettavuuden sekä paloturvallisuusstandardien ja turvatoimenpiteiden noudattamisen. Lisäksi projektin ansiosta voit selvimmin nähdä, miten talo seuraa rakentamista.

Kahden kerroksen talo "Azov"

Haluatko asua talossa, jossa on tilavat huoneet ja parvekkeet, joissa jokaisella perheenjäsenellä olisi oma paikka, jossa kaikki olisi mukavaa? Olet varmasti vastannut "kyllä".

Kolmen tarinan talo "Hope"

Kun henkilö haluaa tulla yksityisen talon omistajaksi, ensinnäkin pyritään varmistamaan, että se täyttää kolme perusvaatimusta: luotettavuus, tila ja mukavuus.

Kahden tarinan talo "Unelma"

Esittelemme teidän huomionne kaksikerroksisen talon "Unelma" -projektin, jonka ovat kehittäneet yrityksen "TISE" asiantuntijat.

Porauspaalut, joilla laajennetaan TISE

Kolmiulotteinen TISE-mallin malli, jossa on grillage

Tekniikan säätiöt TISE: n suosio kasvaa. Tämäntyyppisen säätiön tekniset ominaisuudet ja alhaiset lopulliset kustannukset tekevät siitä suosittua ja suosittua. TISE-perustusten tärkein "kohokohta" on puolipallon laajeneminen paalujen alapäässä.

Tämä laajeneminen antaa säätiölle hyvän tukikapasiteetin ja tekee siitä hyvin vastustuskykyisiä pakkasuihkun voimia vastaan. Useimmissa tapauksissa tätä laajentamista kehittävät TISE-käsiporat. Kaikista Boers-tyypeistä on suosituin yhtiön perustajan kädenpora "TISE-F". Päätimme kirjoittaa muutamia sanoja kokemuksistamme poraamalla paaluilla ja kehittämällä niitä. Tämä artikkeli auttaa saamaan käsityksen tästä prosessista, joka on hyödyllinen ihmisille, jotka päättävät rakentaa tämän tyyppistä säätiötä omillaan. On tärkeää huomata, että työ on kevyesti fyysisesti helpompaa korkealla vedenkorkeudella. Veden runsauden vuoksi maaperä pehmenee ja porataan paljon helpommin kuin kuivassa tilassa (tästä syystä neuvoa kaataa vettä kuivaan kuoppaan manuaalisen porauksen aikana). Kuitenkin on paljon vaikeampaa tehdä työtä laadullisesti ja jatkuva veden virtaaminen kaivoon keväällä kuin kesän tai syksyn keskellä.

Porauksen laajentaminen poran TISE-F avulla

Porakoneet TISE-F rakennustyömaalla

TISE-paalujen kehittäminen.

Pilarin pystysuora osa voidaan porata kolmella päätoimisella tavalla: käsiporakone, moottoripora ja porakone. On syytä sanoa, että aluksi runko porataan vaaditulle syvyydelle, ja vain silloin ruuvin maadoitusyksikkö lepää pohjan pohjalle ja laajenee.

TISE pino akseli

Pora-asema TISE-F

MANUAL BUR.

Ei ole väliä kuinka hyvä ja huomaavainen käsiporan muotoilu on, se on edelleen MANUAL-työkalu, ja siihen liittyvällä työllä on valtava määrä raa'aa voimaa. Tietenkin, pehmeässä maastossa työ menee paljon nopeammin kuin kiinteässä. Vaikeimmat ovat tapaukset, joissa maaperässä on kivet, taistelu tai rauniot. Kyllä, taitavia käsiä keskimäärin maaperän kovuuden vuoksi on mahdollista kehittää 30 laajennusta manuaalisella porauksella 5-7 päivää tai jopa pidempään. Kaiken kaikkiaan, pieni määrä paaluja (5 kpl) on viisasta käyttää seuraavaa porausmenetelmää. Koko sarja "TISE-F" ei eroa lujuudella ja kestävyydellä, kehittäjä odottaa päivittävän säännöllisesti harjoituksia kuluttajien keskuudessa. Yleisimpiä vikoja ovat porakoneiston kiertäminen, sitä on säännöllisesti korjattava, minkä takia monet työntekijät päivittävät porat itse.

Päivitetty TISE-F-porakassi 50x50x3 mm: n turbosta

Aseta kierrepora TISE-F

Kierukka.

Voit vuokrata keskimäärin 2-3 tuhatta ruplaa päivässä ja useita satoja ruplaa bensiinille. Hyvä moottoripora, joka lyhentää aikaa, hermoja ja ehkä rahaa maksaa noin 3 tuhatta ruplaa päivässä. Hyvä moottoripora merkitsee haluttua halkaisijaa olevan epävakaisen ruuvin, mieluiten ruuvilla pitäisi olla sulake kiviä vastaan, ruuvissa tulee olla terävä veitsi alhaalta ja tuottava moottori. Muista kiinnittää huomiota ruuvin halkaisijaan; pienemmällä ruuvin halkaisijalla ei voi sovi maaperän poratangolle TISE. Tässä tapauksessa sinun on kehitettävä manuaalisesti runkoja, jotka ovat työvoimavaltaisia. Kun veitset veitsellä työvaiheessa, on järkevää teroittaa veitsi käsin, mikä säästää aikaa.
Kaksi kokematonta ihmistä, joilla on hyvä moottoripora keskipitkän kestävän maaperän työtä nopeutta, on 10-15 kuoppaa päivässä, mahdollisesti enemmän. Jos maaperä on suuri määrä kivistä - kuten se menee, mutta suorituskyky saattaa laskea useita kertoja. On järkevää porata kuopat, joiden halkaisija on yli 300 mm raskailla laitteilla.

Moottorikiristinruuvi

RAKENTAA KONE.

Porauslaitteen vaihtaminen (japani) maksaa 12-15 p. plus 30-50 ruplaa kilometriä kohti tiestä. Muutos on 7 tuntia, kahdeksas tunti otetaan toimitettavaksi, laitteiden asentamiseen / kokoamiseen sivustossa. On hyvä sanoa, että hyvä tekniikka maksaa noin 14-15 tuhatta ruplaa. Hyvä tekniikka - tämä tarkoittaa ennen kaikkea löysää ruuvia (tarkista ensin sen halkaisija alussa, jos se on pienempi kuin ilmoitettu 5 mm, silloin on parempi soittaa toiseen koneeseen - poran TISE ei mahdu tällaiseen kuoppaan), hyvä toimija (huono operaattori voi porata pitkään, ja mikä tärkeintä, matala tarkkuus). Kun kaivojen määrä on yli 18-20 kappaletta, käytämme raskaita laitteita, koska se aina perustelee itseään taloudellisesti. Keskimääräistä muutosta varten tällainen tekniikka voi porata 50-70 kuoppaa jopa 2 metrin syvyyteen. Lisään vielä, että kun teet työtehtäväsi aikaisemmin (esimerkiksi kaikki porattiin vain 2 tuntia, eikä 7: ssä), saatat saada alennuksen, mutta vähimmäismäärä on enintään 2 tuhatta ruplaa. Erityisen tärkeää on käyttää porauslaitetta, jolla on suuri määrä halkaisijaltaan 300 mm: n porauksia (35 kappaletta).

Porauslaite (japani)


On tilanteita, joissa pyöräkurssin laitteet (sama "japanilaiset") eivät voi kulkea alueen läpi rakennuspaikkaan. Jos tämä ongelma on todennäköinen, valmistele matkasi etukäteen. Jos koulutus jostain syystä on mahdotonta, tässä tapauksessa voit käyttää laitteita radalla. Tällaiset laitteet toimitetaan autolla paikalle, joten tämä vaihtoehto maksaa enemmän. Porauksen muutos on keskimäärin 13-15 tuhatta ruplaa, mutta toimitus maksaa 60-80 ruplaa kilometriä kohden.

Poraa hyvin kauhoja

TISE-paalujen kehittäminen.

"TISE-F" -PÄÄSTÖN KEHITTÄMINEN.

Kuten porauspaalujen tapauksessa, laadullinen laajeneminen on seurausta raa'asta voimasta. Tässä on syytä huomata, että TISE-poran säilyttämiseksi ei kannata lisätä kahvan vipua, kun käyttövaiheessa on tukki kiinteällä maahan tai kivellä. Vivun kasvattamisen seurauksena teline yksinkertaisesti kääntyy ylös ja se on korjattava. Tämä todennäköisesti auttaa useiden terävien shokkiliikkeiden avulla auran avulla, mikä on helpompaa yhdelle henkilölle. On myös hyödyllistä kaataa vettä kaivoon pehmentämään maaperää.

Standardipora TISE-F

Veitsen kiinnitys telineeseen ja piikkejä veitsellä

Muunnettu jalusta ja veitsi TISE-F


Laajentumisen nopeus riippuu maaperästä ja työntekijöiden taidoista. Vähiten miellyttävä työmaata on maaperä, jossa on suuria kiviä. Kun työntekijämme työskentelevät yhdessä porakoneella, suoritetaan keskimäärin 10-12 laajennusta päivässä. Edellä mainitut porat "TISE-F" rikkovat tarpeeksi nopeasti. Puolet boerista murtautuvat aivan ensimmäiseen esineeseen. Teleskooppisen telineen kiertymisen lisäksi aura (leikkuuterä) kiinnittyy usein ja tämä kiinnike on usein keitettävä. Porausten enimmäisikä on noin 80-100 leveä eikä enää. Joukkoamme vahvistavat Boers itse. Yhtiömme kehittää omia liitetiedostojaan käsinsuuntimien haittojen ratkaisemiseksi. Omien mekanismien käyttö on tarkoitus aloittaa kesällä 2016.
Pääasiallinen neuvonta henkilöä, joka päättää suorittaa laajentamista omillaan on saada kärsivällisyyttä ja vahvuutta tai löytää vahvoja kaverit tähän työhön.

LAITTAMINEN RAKENNUSKONEEN OHJESTA.

Porauslaite, joka kykenee poraamaan reikä heti laajentumisesta, on aina aina mielenkiintoinen vaihtoehto. Mutta hän on, kuten kaikki muu, omat vivahtonsa. Ensinnäkin tällaiset laitteet Moskovan alueella ovat pienet ja kauden aikana ne on varattava etukäteen. Toiseksi sen kustannukset ovat melko suuret - keskimäärin 1,2 tuhatta / ruplaa kuoppaa kohden laajenee; Kolmanneksi laitteiden keskuudessa on paljon heikkolaatuisia laitteita, se toimii melko hitaasti, et pysty tekemään 30-40 paalua vaihdosta. Jos vertaat paalujen poraamista käsin, usein käsin tapahtuva poraus on halvempaa. eli Voit säästää hieman kaavamalla trunkit moottorilla tai perinteisellä porakoneella ja houkutella ystäviä tai vapaita työntekijöitä kehittymään.

Jotkut versiot leviävät poraamalla raskaita koneita

Yksi tekniikan laajentajien vaihtoehdoista

Päätelmät.

Kuinka aiot porata kuopat TISE-säätiölle? Vähimmäisbudjetin tapauksessa (muuten otat meihin yhteyttä tämän pyynnön yhteydessä), voimme neuvotella harjoittelua moottorikelan laajentamisessa tai tekniikalla. Laajentamiseen löydät ihmisiä, jotka voivat hyväksyä rahaa sinulle fyysisesti. Tietenkin poratun laajennuksen laatu on tarkistettava huolellisesti ennen kaatamista. Paras tapa tarkistaa on kääntää veitsi 360 astetta avatussa tilassa; kannattaa sanoa, että kuopat voivat murentua ja tämä häiritsee testiä. Laajennuksen ihanteellinen puolipallon muoto säilyy, kunnes infuusio on melko harvinainen, yleensä se tapahtuu kesällä tai syksyllä.

Pile foundation TISE tee se itse. Vaiheittainen virheanalyysi

Tärkeä vastuuvapauslauseke:
Kaikki kuvattu materiaali on vain kokemukseni. Tämä ei ole sääntö "miten se tehdään", mutta vain "miten päätin tehdä sen". Mutta henkilökohtaisesti haluan oppia jonkun toisen kokemuksesta ja muiden virheistä, koska omiani ei voida välttää, joten päätin kirjoittaa tällaisen mietinnön. Nyt voit tehdä sen.

Pile perustus TISE. Vaihe 1. Paalupohjan asettaminen

Ennen kuin asetat säätiön, minä suunnitellut maalasi sen Archicadissa (Archicad 16).
Tässä on video, joka näyttää tämän tekemisen (vain 3 minuutissa):

Kun merkitsin TISEN paalun perustan käytännössä.
Laitoin nämä rätit ja venytin kierteet (äärimmäiset ääripäiden ääripäiden reunat, äärimmäiset - tulevien sisäisten paalujen keskuksissa):

Sitten kierteet saadaan 90 astetta toisiinsa. Joten vedin kaikki kierteet. Vietimme kaiken ilman kokemusta noin 6 tuntia yhdessä. Seuraavan kerran minun piti käsitellä tällainen merkintä, kaikki oli paljon helpompaa.

Muuten olen tehnyt valtavan virheen tämän pylväsperustan merkinnässä. Se oli tarpeen kiristää langat välittömästi tason, se sitten säästää minua monta tuntia hyppäämällä oikealla tasolla tasoittaa korkeus kaikkien paaluilla, ja salli myös minun laittaa paalut paljon tasaisemmin kuin ne ovat lopussa. No, kun rakennan seuraavan kehysrakennuksen omiin käsiini, harkitsen!

Tärkein asia venytyksen jälkeen on mitata paitsi diagonaalien lisäksi myös kaikkien peräkkäisten nelikulmaisten sivujen, koska jopa diagonaalit voivat olla jopa isosceles trapezium.

Lopullisia merkintätapoja ei ole vielä, haluan sanoa myöhemmin myöhemmin diagonaaleissa. Aikaa "ennen porausta" talon ja sen sivujen lävistäjä keskittyivät toisiinsa jopa mm (14 metriä pitkiä läpimitaltaan). Kun porat reikiä, on erittäin vaikeata tehdä kaikkea tarkalleen mm, joten virhe on ilmeisesti. Tällä hetkellä kaikki 35 reikää on porattu, 8 paalua on tulvattu, jäljellä on 27, sitten minä vietän kaikki mittaukset uudelleen.

Voit katsella videota minun paikkakentältä täällä. Säätiön sävelkorkeus TISE on 1,8 metriä pitkä kotona ja 2,3 metriä pitkin kannet. Per 100 neliömetriä kääntyi 35 paalua.

Pile perustus TISE. Vaihe 2. Poraamme reiät paalujen alla.

Alueen merkitsemisen jälkeen otin TISE-poran, jonka halkaisija oli 250 mm naapurista (mutta laajentamatta, vain porata). Hän porasi kaikki kaivokset, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Kuten ymmärrät, ilman TISE-porata, ei ole mitään perustetta TISElle.

Ennen poraamista löysin tulevan paalun keskikohdan (tai reunan - lähelle pylväitä lähelle) yläsyvyllä ja sitten galvanoidulla putkella, jonka läpimitta oli 250 mm, merkin tulevan paalun paikan. Kuinka täsmälleen videossa näytetään:

Täyttäessä 35 reikää 1,6 metrin syvyydessä ja tekemällä TISE-laajennuksen, vietin yhdeksän päivää 4 tunnin ajan, jonka välissä oli myös 4 vuorokauden lepoa (eli yhteensä 13 päivää):

1 vrk - käsin porattu 14 reikää 0,5 metriä ja 21 reikää 0,2 metriä (eräänlainen merkintä, mutta syvyys);
2 vrk - käsin porataan jäljelle jääneet 21 reiät 0,5 metriin;
3 päivää - 11 reikää jopa 1,6 metriä porattiin käsin ja 8 laajennusta;
4 vrk - moottoripyörä vuokrataan kahdelle toimijalle ja 24 reikää porataan 1,1 metriä;
Päivä 5 - 10 reikää jopa 1,6 metriä porattiin käsin ja kaksi laajennusta;
6 päivää - 5 laajennusta tehdään, porata on rikki;
7. päivä - ruuvitaltta korjataan;
8 päivää - 7 lisää laajennuksia tehdään;
9. päivä - jäljelle jäävät kuusi laajennusta (hooray).

Kuvia tästä vaiheesta:
Myrskyreikä, jokaisen maaperän vapauttamisen jälkeen, laittoin taso 2 puolelta poraukseen:

TISE: n kasa kasvaa:

Mutta tämä itse tehty 3 metrin pora teki tämän laajentumisen:

TISE-porausvaiheen virheet:
1. Nyt en halua tehdä TISE 250 mm: n perustan, mutta voisin tehdä 200 mm, 1-2 kerroksinen kehys on tarpeeksi voimaa ja tarvitsen 20% vähemmän työtä ja materiaalia. Lisäksi, tärkeintä, 200 mm: n moottoripyörää voidaan käyttää yhdelle käyttäjälle, mikä helpottaisi porausta ja sen tarkkuutta. Jotkut ihmiset haluavat jälleenvakuuttaa. Uskokaa, että kehysrakennuksessa liiallinen jälleenvakuutus ei yksinkertaisesti ole tarpeen, se on ylimääräinen henkilövoiman ja resurssien kustannuksella.

2. Moottoriporaa ei ollut syytä ottaa mukaan. Hyvin epätarkka, hän tekee kaiken, olisi parempi tehdä kaikki käsiporakoneella. Minun piti korjata paljon ja uudistaa se joka tapauksessa. Mutta se koskee moottorikyniä kahdelle toimijalle, joista yksi sanoo paljon paremmin. Mutta 250 mm: ssä on harvinainen yhdistää 250 mm: n ruuvipyörä, joten palaamme jälleen kerran virheen numeroon 1 paalujen kokoon.
3. Poratut reiät oli suljettava välittömästi. Muutaman sateen jälkeen 30-40 cm hiekkaa meni takaisin reikiin. On myös parasta ottaa hiekkaa välittömästi lähelle reikiä ja jättää sen lähellä paaluja, kuten minäkin. Mutta ei liian pitkälle, koska silloin sinun on jauhaa paaluilla (jos ne ovat korkealla maasta).

Olen edelleen jättänyt poratut reiät melko kauan vahinkoa aiheuttaen, jos se jätetään useita päiviä, tämä ongelma ei synny.

Pile perustus TISE. Vaihe 3. Täytä kasa.

On hyvin pelottavaa työskennellä betonin kanssa ensimmäistä kertaa, ei ole selvää, onko seos oikea vai ei. Mutta toisaalta, TISE: n perusta on paljon turvallisempi kuin ruuvin perusta ja itse asiassa lähes ikuinen. Ja tämä aihe on avoinna tähän asti (kunnes talo on 20 vuotta vanha, en ole varma siitä, että kaikki on kunnossa).

Ensimmäinen päivä Käytettiin 3 tuntia org. koulutusta. Sitten hän kaatoi 4 tunnissa ensimmäisen kasa. Koepaperi oli hyvin pitkä ja tein sen myös hiekasta, sementistä ja vedestä, mikä osoittautui erittäin vaikeaksi.

Toinen päivä Valmistettu paremmin, osti OPGS ja pehmittimen C-3. Silloin se meni. Betoni oli paksu, ilman ylimääräistä vettä, kuten ensimmäisenä päivänä. Vain 7 tuntia kaadutin 4 paalua, kesti 12 erää 90 litraa.

Yhteensä kesti noin kymmenen päivää täyttämään 35 paalua, joten yhdessä vaimoni kanssa (isäni ajoittain auttoi) kaadettiin 3-4 paalua päivässä.

Betoniarvoja (kauunoissa): 1 sementti, 1 hiekka, 4 OPGS ja 0,5 vesi + 150 grammaa C-3 liuoksessa 36% (so. Kuuma vesi 300 ml + 150 grammaa C-3). Vesi / sementti-suhde on 1/2. Kun 8 paunaa kaadettiin, myös OPGS: ää tilattiin ja hiekka poistettiin suhteesta, joka oli tehty vain 1-4-0,5.

Miten kaadutin paalut (vaiheittainen raportti):
- kaadetaan betonin ensimmäinen osa sulkemiseen
- Asen sylinterin kattolamateriaalin, joka ei ole kiinnitetty toisiinsa millään tavoin, pilarin seinämien tasoitus (ne ovat hieman yli 250 mm: n levyisiä, ja se on vieläkin kätevämpää, koska galvanoidun putken 250 mm seisoo hyvin). kiinnitä sylinteri neilikkailla 60-70 mm pinoon. jotta sylinteri ei putoaisi.
- Tehdän erän ja kaadetaan betoni uudelleen paaluun. Nyt asetan 3 vahvistuspalkkia niin, että ne ryömi ylös tulevan paalun korkeuteen. Yleensä se on mahdollista ja myöhemmin, mutta betoni on takavarikoitu puoli tuntia, sitten vahvistus oli vaikea lisätä.
- jokaisen uuden betonikerroksen jälkeen, varmasti värisemään sitä 10-15 sekuntia uuden kerroksen korkeuteen + 10 cm vanhoja.
- Minä kaadetaan betonia alas nollatasolle, värisemään, laitoin putken. Huomaan, kuinka paljon se pitäisi roikkua maan päällä mittanauhalla, loput korkeus, jonka kaivaisin sen sisällä ruberoidia (enemmän, koska silloin et halua leikata putkea betonilla, mutta on aina helpompaa laittaa putki vaneriin).
- Työnnä putki tasolle, kaadetaan sen sivuille niin, ettei se jätä tasolle (se jättää joka tapauksessa, mutta vähemmän).
- Minä kaadetaan betonia siihen, tärisevät, valvotaan, että varusteet eivät jätä paikkansa, ohjaavat paalun tasoa ja sen korkeutta maan yläpuolella (se voi mennä alas).
- kun putki on täysin täytetty betonilla, värisemään ja työnnetään siihen pin M10 75 cm: iin (25 cm halkaisijan yläpuolella, pin mittari). mutteri ruuvataan pohjan alaosaan n. 5 cm pohjasta, sitten 2 aluslevyä ja toinen mutteri (niin että nastat eivät vedä grillata ulos betonista). Asetin nastat tasolle ja katson nauhamitta pilarin reunoilta (pitäisi olla noin 12,5 cm).
- Tarkastelen paalun tasoa. Lisään hiekalle 20-30 cm hiekkaa, jotta tuuli ei ravisteta siihen asti, kunnes se jäätyy.
- Kannatan nastat ja kasa muovipussilla. Laitoin hiekkaa päälle ja kaada vettä päälle.

Yhteensä: Koko säätiö käytettiin noin 25 vuorokautta (lepoa ja ottaen huomioon loukkaantumisen kaikki 35).

Pile-pohjainen hoito TISE

Kun paalut kaadetaan, heitin hiekkaa heihin (kun ne kuivuvat, voit korvata hiekan sahanpurulla), ruiskuttaa sen päälle ja laita sitten pussi päälle ja sitoa ne paaluun. Joka päivä hän otti pussiinsa ja kaadettiin hiekkaan päälle kastelupulloista tai letkusta.

Tässä on kuvia (tehty väärin, peitin ensin pakkauksen ja sitten ripotella hiekkaa eikä päinvastoin):


Täällä voit nähdä ja pultit paalussa.

Tässä on paalujen viimeinen kuva kuukauden kuluttua niiden altistumisesta:


Pallojen tasaisuutta voidaan säätää lisäämällä. betonikerros tai erilainen paksuus vesitiiviin vaneriin.

TISE-säätiön virheilmoituksen vaiheet:
1. Päätin vaimentaa betonia ilman raunioita, mitään puuttua, kaikki kiinni, vietti paljon sementtiä ja vettä (mikä vähensi betonimerkkiä). Peskobetonia saatiin, mutta kaikki eivät pitäneet sitä sopivana säätiölle.
2. Unohdin laittaa pehmittimen betoniin ensimmäisellä paalulla, ongelma syntyi jälleen vedellä.
3. Ensimmäisessä paalussa hän asetti vahvistuksen epätarkasti, ja se juuttui sivulle
4. Galvanoitu putki on viileä, mutta on erittäin hankalaa laittaa ne ruberoidiin, jos ruberoidisylinteri on sama koko. sinun on tehtävä reikä ja sylinteri hieman kauemmaksi (pari cm) kuin putki.

Tee-se-itse-kustannukset TISE-sarakkeen perusta

Tässä on minun arviot kustannuksista TISE (100 m²: n talo):
- galvanoidut ilmanvaihtoputket, joiden läpimitta on 250 mm 40 kpl. (leikataan haluttuun kokoon 50-100 cm, koska kaltevuus paikalla) = 7800 ruplaa.
- Vahvistus 40 barrausta 11,7 metriä, joista kukin leikattiin 6: ksi 1,95 metriä = 6 700 ruplaa.
- Sementti 2 tonnia = 10 000 ruplaa.
- Pehmennin S-3 15 kg. = 1000 ruplaa
- Niitit ja mutterit aluslevyillä - 2200 ruplaa
- Ruberoid 10 kpl - 3000 ruplaa
- OGS 15 tonnia - 14 000 ruplaa (voidaan korvata 5 tonnilla raunioilla, se muuttuu halvemmaksi)
- Deep vibrator = 2500
- Betonisekoitin - (annettiin juuri ensimmäistä kertaa, sen jälkeen jouduin vuokrata sen ja lisäsin 250 ruplaa päivässä tai 7-10 tuhatta ruplaa ostaa - vuoden 2015 hinnat ovat varmasti kalliimpia).
Yhteensä: 48 tuhatta ruplaa + betonimylly. Yhteenvetona, sitten 50 tuhatta + omaa työtä. Vuokranantajana on noin 100 tuhatta.

Muistutan palveluistamme - kehitämme teknisen tehtävän rakennustöiden rakentamiseksi rakennuksille tai teille, kehitämme laatuprojektin kehysrakennukselle edullisesti ja tuokaa myös sinulle saksalaissyntyinen Beltermo millä tahansa alueella.

Yamoburin edullinen vuokraus Moskovassa ja alueella

Vuokrasta per shift:

manuaalinen
laitteet

mini
kuormaaja

lasti
auto

Poraus tise. Mekaaninen pora TISE.

Halpoimme halpoja reikiä perustuksiin käyttäen TISE-tekniikkaa Moskovassa ja Moskovan alueella! Sitoudumme toteuttamaan kaikki edulliseen poraukseen liittyvät kysymykset.

Yrityksemme on ollut monen vuoden ajan mukana kaikenlaisten porausreikien, myös TISE-säätiön paaluissa, reiällä. Useiden vuosien ajan olemme saaneet runsaasti kokemusta porauksesta. Johtajat ovat aina valmiita vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi, neuvomaan ja joukkueet alkavat työskennellä sovittuna ajankohtana.

Jos kerran olet joutunut kaivaamaan manuaaliseen reikään noin metrin päähän mökilläsi, voitte kuvitella, että tämä on paljon työtä. Ja jos tarvitset muutamia reikiä, sinun täytyy työskennellä ilman joutokäyntiä. Siksi auttaa tällaisissa asioissa tulee yamobur. Yamobur on tärkein ja välttämättömiä avustaja reikiä porauksessa, erityisesti TISE-säätiön paalujen osalta.

Mikä tekniikka valita, kun poraus säätiön TISE?

 • Yamobur - kuorma-auto
 • Liukuohjattu kuormauslaite
 • Käsi-Tekniikka

Yamoburan käyttö porakonepohjalla TISE

Yamoburan käyttö on tulossa erittäin suuriksi. Syynä on kohtuullinen hinta ja laadukas työ. Reiän suorana tarkoituksena on porata halkaisijaltaan 80-250 mm reikiä.

Perusteet aiheuttavat aina monia kysymyksiä ja kiistanalaisia ​​mielipiteitä, erityisesti TISE-teknologian perusta. Tekijä on R.N. Yakovlev. Kirjassaan hän kuvaili yksityiskohtaisesti TISEN säätiön rakentamisen vaiheita.

Pähkinänkuoressa tämä säätiö voidaan kuvata seuraavasti: se on pino-ja-kasa rakenne, jonka paalut ovat porattu reikää kuoppia syvyyteen huurre penetration, ja grillaus yhdistää paalut eivät kosketa maata, kuin "roikkuu". Pino itse on kääntyneen kynnen ulkonäkö - siinä on jatke, ts. jotain korkokenkiä. Tällainen TISE-kellarikerroksen taitava rakenne mahdollistaa maaperän jäädyttämisen paineen välttämisen ja paalujen puristamisen maasta, mikä on melko usein kausiluonteinen ilmiö.

Säätiön valtava etu TISE-tekniikan mukaan - voidaan rakentaa lähes millekin maaperälle, jopa hyvin ongelmallisiksi - hiekka- ja savimaahan. TISE-teknologia-säätiö on paras vaihtoehto rakentamiselle maaperälle, mäkiselle maalle tai rinteelle. Tämäntyyppinen säätiö tunnistaa täydellisesti seismiset värähtelyt eivätkä välitä sitä rakennukselle.

Säätiön rakentaminen TISE ei ole niin aikaa vievää kuin se tuntuu. Tärkein ja vaikein hetki tässä on TESEN paalujen poraus. Poraus suoritetaan käsinporauskoneilla, Bobcat (mini-loader) tai porakoneilla GAZ-66 VM-302: n perusteella. Kaivojen täydellisyyden ansiosta tällainen säätiö voidaan rakentaa suhteellisen lyhyessä ajassa ja noudattaen kaikkia tekniikan sääntöjä.

Useimmiten TISE-tekniikan pohjan rakentamisessa sovelletaan käsikäyttöistä yamobur. Tämä reikä mahdollistaa sen suunnittelun ansiosta mahdollisuuden porata reikiä ja laajentaa paalun pohjaa. Voimme tarjota sinulle, jos sivustosi antaa vapaan tilan ja muita tehokkaampia reikiä.

TISE-paaluille tarkoitettujen reikien poraus suoritetaan tiukasti haluttuun maaperän jäädyttämiseen - 1,5-1,85 m. Laajennus toteutetaan myös tekniikan mukaan, muuten paalin kantavuus laskee jyrkästi.

Säätiön alaisten porausten kustannukset

Palvelun kustannukset TISE-säätiön reikien poraamiseksi jokaiselle asiakkaalle ovat erilaiset. Syynä tähän on työmäärä. Mutta kuitenkin voimme tarjota erittäin kilpailukykyisen hinnan. Tärkeintä on, että tällaisen pienen rahan määrä säästää voimaa, hermoja ja aikaa. Ja voit viettää aikaa järkevästi, ja laadimme laadullisesti palveluitamme tiukasti määritellyn aikataulun mukaisesti.

Teemme halpoja paalujen porauksia TISE-säätiölle ja tarjoamme myös vuokrata kuorma-autojen perusteella kaikentyyppisiä reikäkaivolaitteita - käsikirjaa, Bobcatia (minikoneistoa) tai kuopan reikiä. Annamme neuvoja kaikista asioista.

Ei niin kauheaa rahan menetystä - ajanhukkaa!

Boer yksi. Uusi rakentamisstrategia - TISE

Uusi rakentamisstrategia - TISE (yksilöllisen rakentamisen ja ekologian tekniikka) - sisältää useita alkuperäisiä ja samalla yksinkertaisia ​​ratkaisuja. Yksinkertaisuus ja esteettömyys tekevät TISEstä välttämätöntä, jos haluat säästää rahaa mahdollisimman paljon rakennusten rakentamisen aikana. Ja sen perustana on manuaalisen säätöporan käyttö.

Säätörakenne toteutetaan käyttämällä TISE-F 10 kg painoporaa.
Porakoneessa on liukupalkki ja taitettava aura. Se toimii tehokkaasti millä tahansa, jopa kiinteällä savimaasta ja on erittäin helppokäyttöinen. Sen pituus voi vaihdella 1,2-2,2 m.

Muodostunut ruskealla reiällä, jonka läpimitta on 250 mm ja joka on asetettu jäätymissyvyyden alapuolelle, on puolipallon muotoinen ontelo, jonka halkaisija on 500-600 mm (kääntyvä aura). Keskimääräinen porausaika on 1 tunti. Kun kaivo on täytetty raudoituksella ja betonilla, muodostetaan perustuspylväs, joka kykenee imemään jopa 16 tonnin kuormia. Pohjasta pilari erotetaan paitapaidalla. Tällainen pylväs (jossa jatke jatkuu) ei "vedä ulos" mitään pakkasta.

Säätiön rakentamisen teknologia TISEn pohjalta mahdollistaa pylväs- tai pylväsnauman perustamisen. Kun rakennetaan teippiä (grillaus) ja maata levittävän maaperän päälle, asetetaan 10 - 15 cm: n ilmaväli, joka suljetaan sitten ulkopuolisella sokealla alueella. Pylväiden keskimääräinen nousu kattoterassille 2 kerroksessa on 1,5 m.

TISEN rakentama sarake-nauha-säätiö ei ole rajoitettu yksittäisen rakentamisen käyttöön.


Manuaalisen säätöporan TISE-F käyttö säästää jopa 50% säätiön kustannuksista. Joten varmuudella voimme sanoa: "Hinta on vähäinen - ja hyödyt ovat valtavat!"

Avaimet käteen

Pile-perustustekniikka TISE on nykyaikaistettu tavanomaisen tylsän perustuksen ratkaisu. Ero on siinä, että kuopan poraukseen käytetään erikoisporaa, joka mahdollistaa tilan laajentamisen paalun pohjaan. Säätiön tuloksena oleva "kantapää" kasvattaa kantokykyä ja jakaa tasaisesti kuorman kotona, eikä myöskään anna kuohuttamaan maaperää nostamaan säätiön pohjaa.

Säätiön teknologian hinta, hiero.

* Edellyttäen, että tontilla on sähkö, vesi ja prikaatin elinolosuhteet.

Hintaan sisältyy:

Asiantuntijan aloittaminen, alueen suunnittelu, näiden valmistelu. toimeksiantoja

Kaivaminen, poraus, kaivojen asentaminen navat, kaivaminen kaivannon

Hiekkalaatikko pohjan alla

Säätiön kustannukset sisältävät materiaaleja, jotka toimitetaan kohteeseen (25 km: n säteellä kaupungista)

Teemme myös lisätoimenpiteitä vedenpoistojärjestelmien asennuksen, vedenpitävyyden ja säätöeristyksen tekemiseksi, teemme kaivoja vesihuoltoon, asennamme septisäiliöitä ja jätevedenpuhdistamoita.

TISE-teknologia - avaimet käteen -hinta

Oletko päättänyt tilata avaimet käteen -TISE-kellarin rakentamisen Voronezhin ja Kalunan alueelle kohtuuhintaan? Etsitkö kokenutta tiimiä? Ota yhteyttä - olemme työskennelleet yli 5 vuotta. Rakennamme paalusäätiötä käyttäen TISE-tekniikkaa ottaen huomioon kaikki vaatimukset ja standardit.

TISE on yksilöllisen rakentamisen ja ekologian tekniikka. Toisin sanoen - turvallinen ja mukava kehitys, joka on 3-4 kertaa halvempi. Säätiön rakentamiseen käytetään erikoistekniikkaa - poraa, joka voi porata pinoja, joilla on alempi jatke. Sen ylläpitokustannukset ovat vähäiset.

Työn alussa on merkitty akselit ja kenttä, sitten kuopat porataan ja vedenkestävät, sitten asiantuntijat alkavat valmistaa ja asentaa vahvistushäkit, betonikuopat. Rostverk TISE on järjestetty ja vedenpitävä työn lopussa ja myös välttämättä vahvistettu saumoilla, joiden läpimitta on noin 10 mm ja betoni.

Miksi juuri tämä tekniikka on kehityksen perusta? Vastaus on yksinkertainen - paalut, joilla on pienempi laajeneminen, ovat edullisia, koska ne lisäävät kantokykyä yli 10 kertaa. Niskatukeen on lisätty 60 senttimetrin halkaisija, minkä seurauksena kukin napa kestää noin 15 tonnia.

Ribbon säätiö TISE

etuja:

 • Suunnittelu sopii paneelirakennuksiin ja raskas puiset kaksikerroksiset talot.
 • Se on rakennettu lieppeihin, saviin, hiekkaan ja hiekkasaumoihin.
 • Soveltuu pohjaveden eri tasoille.
 • Muuttaa kestävyyttä.
 • Erottu mahdollisimman lyhyessä ajassa.
 • Työt voidaan tehdä sekä jäädytyssakselilla 1,5 metriä että jopa permafrostia.
 • Seinien lämmönjohtavuutta voidaan verrata kolmen metrin tiilimuuriin.
 • Joidenkin muutosten jälkeen paalut ovat eniten maanjäristyksiä kestäviä, suositellaan alueilla, joilla on korkea seisminen aktiivisuus.

Tilaa TISE-säätiön hintalaskelma juuri nyt - asiantuntijat auttavat sinua mielellään. Keskustelemme hankkeen yksityiskohdista, sopisimme arvioihin ja määräaikoihin voidaksemme aloittaa työn lähitulevaisuudessa ja saada täydellisen tuloksen!

Säätiön rakentaminen TISE

Edut:

 • Laaja kokemus ja erikoisammattitutkinto.
 • Moitteeton maine. Suuri määrä kehittäjiä ja yksilöitä suosittelee meitä.
 • Kaikki työ tehdään tiukkojen standardien ja vaatimusten mukaisesti.
 • Julkaistu virallinen takuu.
 • 100% projektin loppuun saattamisesta ajoissa.
 • Edullinen hinta. Emme yliarvioi arviota tarpeettomasti. Työskentelemme tuloksesta.

Palvelut yamobur Voronezh

Yamobur minikaivuri

Yamobur Yanmar

Yamobur JCB

Yamobur JCB

Yamobur Isuzu

Yamobur ISUZU ILF

Yamobur-poraus, BKM, porauskone

Yamobur BKM-302B GAZ-66

Yamobur bm-811

Yamobur 1200 ruplasta tunnissa

Yamobur isuzu

Yamobur jcb

Yamobur VOLVO BL71

Yamobur Caterpiller 422f delta dr10

Yamobur, joka perustuu nelivetoon KAMAZ 4310

Yamobur BKM 317

Yamobur BKM 317

Yamobur BKM 317

Yamobur Kamaz 43118 Kanglim 2056

Yamobur Vuokraa VOLVO EC 25 / BOBCAT 175 erikoislaitteet

Yamoburin tarjousporaus

Yamobur-maastoauto Aichi, Tadano, Caterpillar.

Yamobur vuokraa Caterpiller 422f

Yamobur bm 302

Yamobur BKM-317 GAZ-3308: n perusteella

Yamobur Gidrobur Impulse M10, joka perustuu CAT 428E: hen

Yamobur Junjin SA-040C

Yamobur Rent Appliances

Yamobur Drilling borilka () gaz66

Yamobur Drilling borilka () gaz66

Yamobur BKM-317

 • 1 (nykyinen)
 • 2
 • "

Poraus paalujen, pilarien, säätiö - vuokrata reiän Voronezh

Voronezh yamobur -palvelut, joiden kustannukset Spetstekhnika-yritys kykenee täyttämään vuokralaisen tarpeet, ovat vaatimuksia mistä tahansa rakennusyrityksestä, samoin kuin yksityisasiakkaista, jotka hoitavat asuntoalueita tai rakentavat pieniä rakenteita.

Tämän tekniikan käyttö on paras vaihtoehto siinä tapauksessa, että on tarpeellista porata kuopat paalujen alla. Tietenkin tällainen työ voidaan tehdä manuaalisesti, mutta vakavasti se vie liian paljon aikaa tai valtava määrä työntekijöitä. Sekä ensimmäinen että toinen vaihtoehto eivät voi olla hyväksyttäviä rakennusyrityksille, joten niille tarjottavat reiät tarjoavat mahdollisuuden säästää rahaa ja nopeuttaa rakentamisen prosessia.

Myös yamoburin vuokrauksen kustannukset mahdollistavat tämän tekniikan käyttämisen jonkin muun työn suorittamiseksi: rakentaminen aidat, suurien puiden istuttaminen tai puiden istuttaminen suurille alueille, sarakkeiden asentaminen paalusäätiöön ja niin edelleen.

Jos puhumme palvelujemme laadusta, on syytä huomata, että kaikki laitteet ovat säännöllisesti teknisiä tarkastuksia, joiden avulla voit tunnistaa ja poistaa kaikki mahdolliset toimintahäiriöt ajoissa tai estää niiden esiintyminen.

Niinpä Voronezhin kaivojen vuokraushinta "Special Equipment" -yhtiöltä on täysin turvattu, sillä se takaa, että velvoitteet täyttyvät ajoissa.

Kaivureikämme ovat MTZ-80, KAMAZ, ISUZU, GAZ 66, HINO PANGER, Mitsubishi, Hyundai ja Komatsu, joiden puomin pituudet ovat 1,5 m, 2 m, 3 m, 4 m, 9,5 m, 11 m ja 12 Niitä käyttävät vain ammattitaitoiset kuljettajat ja huolletaan pätevä henkilökunta.

Yamoburin vuokran kustannusten selkeyttämiseksi, jotka ovat välttämättömiä sinulle ja saadaksesi kaikki tarvittavat neuvottelut, soita puhelinnumerosi, joka on mainittu sivuston tällä sivulla.

Haluan täten vapaasti, omasta tahdostani ja kiinnostuksestani, suostumuksen Media Solutions LLC: lle, joka sijaitsee Tyumenissa, ul. 50 vuotta Komsomol 19-76 (jäljempänä "operaattori") henkilötietojensa automaattisesta ja ei-automaattisesta käsittelystä seuraavan luettelon mukaisesti:

 • nimi, puhelin, sähköpostiosoite ja muut yksittäiset viestintätavat täyttämällä seuraavat lomakkeet verkkosivustolla http://spcteh.ru (jäljempänä Sivusto):
  • rekisteröinti sivustolla;
  • Mainosten lisääminen laitteiden vuokraukseen, laitteiden myynti, palvelut, materiaalien myynti;
  • muuttaa mainoksesi tietoja;
  • lähettää pyyntöjä asiakkaiden lisääntymisestä sivustolta;
  • maksetun mainospaikan maksaminen;
  • arvostelujen kirjoittaminen;
  • hakee alennusta;
  • valituksen tekeminen, jos kielto kieltäytyy aluekohtaisilla alennuksilla;
  • tilaa soittopyyntö mainoksen omistajalta;
  • hakea ilmoituksessa mainituista palveluista;
  • hakea palveluiden valintaa;
  • osakkeiden ja erikoistarjouksien merkintä;
  • Palautelupalvelujen käyttö sivuston hallinnosta;
 • sivuston pääsyn lähde ja tiedonhaun tai mainonnan kysely;
 • käyttäjälaitteen tiedot (mukaan lukien käyttäjälaitteen ominaispiirteet, versio ja muut ominaisuudet);
 • mukautetut napsautukset, sivunäkymät, kenttien täyttäminen, bannereiden ja videoiden näyttäminen ja katselu;
 • yleisösegmenttejä kuvaavat tiedot;
 • istuntoparametrit;
 • tietoa vierailun ajankohdasta;
 • käyttäjätunnusta, joka on tallennettu evästeeseen

informaatiopalvelujen tarjoamiseksi ja foorumin esittelemiseksi erikoiskuljetus- ja rakennuslaitteita koskevien tietojen sijoittamiseksi, mainostustietojen tarjoamiseksi ja mainonnan optimoimiseksi.

Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä hyväksyy myös:

 • Vastaanottaa informatiivisia SMS-viestejä LC: ssä määritettyyn puhelinnumeroon;
 • Tietojen saaminen sähköpostiviestissä LC: ssä määritettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Annan myös suostumukseni siihen, että operaattori luovuttaa henkilötietoni kolmansiin osapuoliin ja toteuttaa henkilötietojen rajatylittävää siirtoa henkilökohtaisten tietojen käsittelyn tavoitteiden saavuttamiseksi.

Henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn oikeudellisten vaatimusten täytäntöönpanon varmistamiseksi operaattori voi:

 • käsitellä henkilötietoja keräämällä, tallentamalla, järjestämällä, tallentamalla, muokkaamalla, määrittelemällä, käyttämällä, jakamalla, tunnistamalla, estämällä ja tuhoamalla henkilökohtaisia ​​tietoja;
 • käyttää automaattista henkilötietojen käsittelymenetelmää Internetissä tapahtuvan lähetyksen yhteydessä;

Tämä suostumus tulee voimaan vahvistamisen jälkeen, ja se on voimassa viisi vuotta, jollei Venäjän federaation nykyisen lainsäädännön toisin määrätä.

Henkilötietojen käsittelyn suostumuksen peruuttaminen suoritetaan lähettämällä hakemus kirjallisesti operaattorin oikeudelliselle osoitteelle.

Vahvistan, että olen tietoinen oikeudesta peruuttaa suostumukseni tekemällä vastaava kirjallinen asiakirja, jonka voi lähettää operaattorille. Jos henkilötietojen käsittelyä koskeva lupa peruutetaan, operaattorilla on oikeus jatkaa henkilötietojen käsittelyä ilman suostumustani, jos on perusteltua syyt, jotka on määritelty liittovaltion laissa 27.7.2006 annetun lain 6 §: n 2 momentin 1 osan 2-11 ja 11 §: n 2 momentissa. №152-ФЗ "Tietoja henkilötiedoista".

Porausperustan porauksen valinta

Porakoneen käyttäminen paalupohjalla on edullinen mutta erittäin kätevä tapa luoda täyteainepohja, jonka pohjassa on jatke. Tämän laitteen avulla voit säästää aikaa ja vaivaa kaivamaan kaivoa tai ajoa paaluilla. Lisäksi poran avulla ne kaivaavat joskus pieniä viemäreitä liukuportteihin. Porauslaite mahdollistaa tasaisten seinien purkamisen, mikä on hyvin vaikeaa saavuttaa tavanomaisen lapion kaivamisen yhteydessä.

Mikä on tise - f

Kun rakennat talon omilla käsillä, usein ei ole mahdollista palkata erityisiä rakennustarvikkeita kaivosten tai kaivosten kaivamiseksi säätiölle. Bur tise f, melko yksinkertainen tapa tehdä tyhjiä paalusäätiöön. Voit työskennellä hänen kanssaan yksin, koska erityinen muoto leikkausosat, tyhjentää tilaa yhden paalun kestää 1-2 tuntia.

Boer keksittiin 90-luvulla, jolloin yksityinen rakennusala alkoi kasvaa nopeasti. Perinteisen tisboraaksin käytön ansiosta pilari- ja paalusäätiön rakentamiskustannukset pienenevät jopa 4 kertaa.

 • kädensijan avulla voit pyörittää poraa yksin tai yhdessä;
 • sauva, pää ja pidennys, jolloin voit säätää porauksen syvyyttä, saavuttaa 2,2 m;
 • maaperän keräilijä mahdollistaa nopeasti kerääntyneen maaperän keräämisen;
 • taitettava aura, tämä myrsky tarjoaa mahdollisuuden tehdä ylimääräinen tyhjiö luoda pinoja paksuuntumista.
 • Voit luoda hiekka- tai sora-alusta laajempia paaluja, mikä antaa rakenteen vakauden.

Edut ja haitat

Perusrakenteen luominen poraamalla säätiö on edullinen tapa säästää paljon aikaa pino-, pylväs- tai nauhapilaripohjan rakentamisessa. Huolimatta siitä, että ajatus perustaa nopeasti perustuslain houkuttelevuuteen, on päätettävä, käytetäänkö rahaa rakeille tai kenties tällaisen säätiön rakentaminen ei sovellu tähän maaperään.

Manuaalinen pora on melko kallis asia, ja ennen kuin ostat sen, sinun on ymmärrettävä, mitä etuja ja haittoja se antaa omistajalle. Suurissa kaupungeissa voit vuokrata porat palkalla tunnissa, päivässä tai porakoneilla.

Valmis kaivoja säätiön kaatamiseksi

 1. Yksinkertaisuus, tärkeintä, mitä sinun tarvitsee tietää oikeaan käyttöön, on käännä sitä myötäpäivään ja poistaa maa ajoissa.
 2. Säätiön saraketyypin rakentamiseen kuluneen ajan vähentäminen.
 3. Ympäristönsuojelu työskentelyn aikana käyttää vain painovoimaa ja manuaalista työtä laitteen selaamiseen.
 4. Luotettavuus ja mekanismin yksinkertaisin rakenne eivät anna huolehtia kalliista korjauksista, mutta vain usein käytettäessä leikkausosia on teroitettava.
 1. Hinta vaihtelee 3-5 tuhannesta ruplasta.
 2. Se on vaikea käyttää kalliilla mailla, vastaanotin voi kaapata kivet, joiden halkaisija on vain 5 cm.
 3. On vaikea käyttää kuivalla, tiivistetyllä maaperällä, lisävaatimusta voidaan tarvita esikuormitusvesiin kaivoihin. Erityisen vaikeita paikkoja manuaalisen mekanismin käyttämisessä ei ole mahdollista.

Käyttö

Valmistustyön jälkeen kädensija on asennettu ensimmäiseen sauvaan ja maaperäkokoonpano asetetaan reikään. Poraa pyörittämällä myötäpäivään, 10-20 cm: n välein, se poistetaan ja vapautuu maaperästä. Kun kahva on 30 cm korkeudella maasta, sinun on kiinnitettävä toinen palkki.

Ennen kuin aloitat porauksen, sinun on kaivaa reikä 10-20 cm syvällä sopivalla halkaisijalla. Tällainen valmiste poistaa epämiellytyksen kasvien pintajuuriin ja mahdollistaa porauksen tasaisen muodostamisen. Kovaa maaperää poraamalla kaivoja valmistetaan 1-2 vuorokaudessa ja ajoittain vedellä vettä maaperän erottumisen helpottamiseksi.

Poraus jatkuu, kunnes poraus saavuttaa 15-20 cm jäädytystason alapuolella. Kun tämä vaatimus täyttyy, siirry laajentuvan alustan luomiseen. Tällöin aura kiinnittyy boraaksiin ja lasketaan kohotetussa asennossa. Kun poranteri lepää maahan, aura saa laskea, pyörii neljäsosaa edestakaisin. Kun aura alkoi laskeutua, jatka poraamista myötäpäivään.

Ennen irrotettavan porauksen irrottamista maasta aura on nostettava alkuperäiseen asentoonsa. Tontin pohjan valmistelu valmistuu, kun aura on kokonaan laskettu ja muodostaa tasainen alusta syvyyteen. Tämä näkyy säätököyden pituudella ja maan määrässä tölkissä.

Millä mekanismilla videon voi nähdä laajentavat syvennykset jäätymisasteen alapuolella:

Tee omat kädet

Talonrakentamisessa ei useinkaan ole mahdollista ostaa perustaporaa, mutta se voidaan tehdä itsenäisesti. Tietenkin yksittäisen mekanismin laatu on erilainen kuin tehdas tuottaa.

On olemassa useita tekniikoita kotimaisten porakoneiden valmistukseen. Yksinkertaisin vaihtoehto on tehdä yksinkertainen pora ja erikseen aura, jossa on aura.

Porausmenetelmä:

 1. Kahva on hitsattu halutun pituisen putken pyörimiseen, 50-70 cm kumpaankin suuntaan. Jos jäädytystaso on yli 1,5 m, on parempi tehdä kädensija irrotettavaksi aksiaalisen putken pituuden jatkamiseksi.
 2. Poikittainen poikkipalkki on hitsattu vastakkaisella puolella.
 3. Ristikkopalkin halkaisijaltaan halutun teräslevyn ympyrä on hitsattu.
 4. Pyöreän sahanterän tai teräslevyn puolikkaat on hitsattu ympyrään 30 asteen kulmassa.
 5. Sahan reunat taivutetaan 3-4 cm vaakatason alapuolella.
 6. Valmis porauspää on teroitettu ja tarkistettu niin, että se menee suoraan.
Erillinen aura

Auraprosessin valmistusmenetelmä:

 1. Putki on hitsattu putkeen yhdeltä puolelta ja maan vastaanottimen toiselta puolelta.
 2. Kaksi liitoslevyä hitsataan 2-3 mm: n levyille ja niihin kiinnitetty työntövoima.
 3. Putkessa on hitsattu 4-5 cm ulkonema, johon työntövoiman toinen pää on kiinnitetty saranoihin.
 4. Kiinnitä vahva köysi auraan, joka nostaa auran. Joskus, jotta köysi ei ole sotkeutunut ja vääntynyt, silmukoita 1-2 mm leveä hitsataan pitkin putken pituutta.

Yksinkertaisempi versio improsoidusta porauksesta on "klassinen" malli, jossa porausreuna ja aura yhdistetään yhteen muotoon. Työkalun luomiseksi sinulla on oltava laaja kokemus asennuksesta ja hitsauksesta.

Kun luodaan säätiö monoliittipylväät, tise boor mahdollistaa kaivannon tai kaivannon kaivamiseksi käytetyn ajan ja vaivaamisen. Ei ole tarvetta yhdenmukaistaa, koska tällainen porata voi vain asettaa tasomaiset kuopat. Ei ole tarvetta rakentaa muotti ja sen jälkeen nukkua avoimilla alueilla. Porauksen jälkeen sinun tarvitsee vain luoda hiekkalaatta, asettaa vesitiivis ja kaada betoniseos. Koska se on helppokäyttöinen ja kyky luoda itse tai vuokrata tällainen pora, se sopii yksityiseen rakentamiseen.

Vuokraa

Halkaisija 300 mm. Pidennys 600 mm. Max. Pituus: 2,20 metriä poraamalla, 3 metriä ilman porausta. Paino 12 kg. Vakuusmaksu: 5 000 hieroa.

Mainos ei ole aktiivinen

Mainosten sijoittaminen kaupungin resurssin pääsivulle

Sijoittaminen kaupunkisi ilmoitusten luetteloon

Mainos nostetaan yläpuolelle.

Bur TISE 300 mm. poraus jopa 600 mm.

kuvaus

Halkaisija 300 mm. Pidennys 600 mm. Max. Pituus: 2,20 metriä poraamalla, 3 metriä ilman porausta. Paino 12 kg. Vakuusmaksu: 5 000 hieroa.

Mainosten sijoittaminen kaupungin resurssin pääsivulle

Sijoittaminen kaupunkisi ilmoitusten luetteloon

Mainos nostetaan yläpuolelle.