Kuinka laimentaa bitumi-kimmoisuus

Erilaisia ​​rakennusrakenteita, kuten talon katto, säätiö, vesihuollon osat ja muut betonista, metallista, betonista ja puusta valmistetut rakenteet, tarvitsevat luotettavan vedenpitävyyden. Tätä tarkoitusta varten käytetään bitumimastista. Tämä on kitti, jota käytetään vedenpitävän ja saumattoman pinnoitteen luomiseen.

Tämä on kaikkein tärkeintä erotettaessa muusta rakenteesta suihkut, altaat ja kylpyammeet suoraan suojelemaan talon kattoa ja seiniä ulkoisista ilmakehän vaikutuksista. Käytetään usein tieliikenteessä.

Bitumimastia valmistetaan puhtaassa muodossaan ja eri polymeerien lisäaineilla, jotka muokkaavat sen toimintoja. Yritämme vastata sen soveltamisalaan, samoin kuin erilaisiin kysymyksiin, kuten rotuun ja tarpeeseen lämmittää bitumimastia, tässä artikkelissa.

Mastiset lajikkeet ja lisäaineiden vaikutukset

Valmistusmenetelmästä riippuen bitumimastia voidaan jakaa kahteen ryhmään:

 1. Kuuma. Tämän mastikan saattamiseksi kuntoon, kun sitä voidaan halkaista kaikkiin tarvittaviin rakenteisiin, se on lämmitettävä noin 160 celsiusasteeseen. Tämän lämmittelyn avulla bitumi pehmentää itsensä ja mastikasta tulee haluttu johdonmukaisuus.
 2. On kylmä. Tällaista bitumimastia ja sitä on laimennettava liuottimella, koska sitä ei voi lämmittää, mutta se on itsessään vakaa. Kun ohennettu kitti levitetään pinnalle, liuotin haihtuu ja seos kovettuu.

Voit erottaa bitumin kitti ja koostumus:

 • yhden komponentin. Ne ovat yksinkertaisesti nestemäistä bitumia. On käytettävä välittömästi avaamisen jälkeen, muuten ne kovettuvat hyvin nopeasti. Ne eivät tarvitse mitään valmistelua käytettäväksi;
 • kaksi-komponentti. Se on bitumin seos, jossa on erilaisia ​​polymeerisiä elastisia lisäaineita, jotka antavat mastille uusia ominaisuuksia, joten se soveltuu erilaisiin erikoisteoksiin.

Mitä lisäaineita voi olla mastilla ja miten ne vaikuttavat sen laatuun

 1. Polyuretaania. Se parantaa elastisuutta: bitumi-mastia, jonka lisäys on hyvin vaikea murtaa ja se voi venyttää 20 kertaa enemmän.
 2. Öljy. Öljyn ainesosia käytetään rakenteisiin, putkiin, tietoliikenteeseen, joka altistuu pohjaveden ja maaperän suorille vaikutuksille, myös perustaksi. Elokuva tällaisessa kitti ei ole kova, mutta erittäin tahmea eikä levitä. Pitkään se ei murtaudu ja pysyy ehjänä. Se voidaan jäähdyttää -50 asteeseen ilman seurauksia ja kuumennetaan +80 ° C: seen.
 3. Kumimuruja. Mahdollistaa kumin bitumi-kimmoisuuden, joka ei pelkää tärinää, venytystä ja iskua. Tämä koostumus voidaan jäähdyttää vain -40 ° C: seen ja kuumennetaan jopa +100 ° C: seen. Hyvä katto, puiset rakenteet.
 4. Lateksia. Valmistettaessa bitumiin lisätään emulsiota, joka perustuu synteettiseen kumi- lateksiin. Tällaista kittiä voidaan käyttää ilman lämmitystä, sitä voidaan käyttää rakennuksen katossa ja ulko- puolella.
 5. Kumia. Se antaa kylmän seoksen ulostuloon, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Päällystäminen sellaisen bitumin kanssa on aina sileä ja yhtenäinen.

Kuinka laimentaa bitumi-mastia

Jos käytät kylmää yhtä komponenttiseosta, ja sinun on tehtävä siitä ohuempi, valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

Useimmiten matala-oktaaninen autobensiini toimii liuotina. Nestemäisen koostumuksen polymerointi tapahtuu 24 tunnin kuluttua levityksestä edellyttäen, että työ suoritetaan ulkoilmassa. Valitessasi bitumin mastin laimentamista, on tärkeää muistaa, että bensiini on syttyvä aine ja sen höyryt ovat räjähtäviä. Vedeneristysten aikana avoimen liekin mahdollisuus on suljettava pois, on kiellettyä savua.

Vedeneristys tehdään harjalla. Jokainen myöhempi kerros asetetaan 24 tunnin kuluttua edellisestä.

Miten laimentaa bitumi-polymeerimastia?

Mastityyppiä käytetään rakennusmateriaalina, sitä käytetään vedeneristysmateriaalina. Mastiksin valmistuksessa on asetettu erilaisia ​​lisäaineita, jotka muuttavat koostumuksen ominaisuuksia. Jotta laadullisesti valmistettaisiin koostumusta, sinun on ensin määritettävä, mihin tarkoitukseen sitä käytetään.

Bitumimateriaalilajit

Mastiksilla on eroja, jotka riippuvat käytetyistä lisäaineista, joita käytetään koostumuksen valmistuksessa.

Mastit eroavat toisistaan ​​käyttöominaisuutena, kuumamainen materiaali kuumennetaan 160 asteeseen, ja vasta sitten ne alkavat levittää pinnalle vedenpitäviksi. Kun lämpötila nousee tähän tasoon, bitumi muuttuu muoviksi ja se on helppo levittää.

Kylmien lajien koostumukset eroavat käyttökohteissa, mastiksit laimennetaan erityisellä liuottimella, ei ole tarpeen lämmittää. Kun materiaali jähmettyy, liuotinelementit haihtuvat. Nestemäisen bitumin on hajotettava kerralla, avaamisen jälkeen, muuten se vain kuivuu.

Myös materiaalit eroavat käyttötarkoituksessa, koostumukset ovat yksiosaisia ​​ja kaksiosaisia. Ensimmäisen tyypin koostumus voidaan välittömästi levittää pinnalle astian avaamisen jälkeen, mutta materiaalia on käytettävä kaikki kerralla, muuten se kovettuu ja se ei enää sovellu käytettäväksi. Tämäntyyppiset mastit eivät vaadi lisäaineita, se on heti käyttövalmis.

Kaksikomponenttityypin koostumus, sinun on ensin valmisteltava ja jatkettava sovellusta, ja pinnoitteella on parhaat ominaisuudet.

Mitä lisäaineita käytetään mastitabitumin laimentamiseen?

Ennen bitumimateriaalin laimentamista sinun on määriteltävä, mitä toimintoja se tarvitsee tehdä, joten materiaali voi olla seuraavia tyyppejä: bitumi-kumi, bitumi-polyuretaani, bitumiöljy, bitumi-lateksi ja bitumikumi. Nämä materiaalit perustuvat bitumiin ja polymeerisiä lisäaineita käytetään apuelementteinä riippuen siitä, mitkä mastisuusominaisuudet muuttuvat.

Polyuretaani- ja kumin lisäaineet tekevät koostumuksesta joustavamman, mastiksilla on kyky venyttää eikä muodosteta halkeamia tai kyyneleitä.

Öljyilman elementit estävät koostumuksen kovettumisen, tällaiset mastit suojaavat putkia ja muuta viestintää kosteuden tunkeutumiselta. Kattoja varten tällainen materiaali ei ole sopiva.

Kun lisäät murusikumia, muodostuu kestäviä ja luotettavia pinnoitteita, joilla on pitkä käyttöikä. Tällaista koostumusta voidaan levittää mille tahansa pinnalle, se tukee värähtelyä, venyttelyä ja mekaanisia vaurioita ja kykenee kestämään huomattavan kuormituksen. Tämä mastilla voidaan suojata katto-, puu- ja metallirakenteita. Se kuivuu päivän aikana, ja täysi voima saavutetaan viikossa.

Jos kumi lisätään, koostumusta voidaan käyttää kylmänä, sitä ei tarvitse kuumentaa ja pinta on yhtenäinen ja yhtenäinen.

Mikä on laimennettua mastitabitumityyppiä?

Mastista levitetään pinnalle lämpötiloissa -10... +50 astetta, ensin se on sekoitettava hyvin. Sovelluksen yksinkertaistamiseksi bitumimastia voidaan laimentaa erikoisliuottimella, joka sisältää orgaanista tyyppiä, mukaan lukien tolueeni, bensiini tai valkoinen haju. Tällaisia ​​liuottimia käytetään, jos mastisuus on liian paksu ja sitä on vaikea työskennellä sen kanssa, elementit on otettava käyttöön vähitellen ja koostumusta sekoitetaan hyvin. Seoksen liuotin ei saisi olla yli 20 prosenttia, muuten koostumus on huono laatu. Nämä liuottimet puhdistavat työkaluja, joita käytettiin bitumimateriaalin levittämiseen.

Kuinka käyttää bitumi-mastia?

Laita mastinen bitumimuoto kahdella tavalla, käsin ja mekaanisesti. Ruiskuta käytettäessä piirustukset osoittautuvat laadullisemmiksi. Ensimmäistä menetelmää käytetään, jos pinta on pieni. Ja ruiskutetta käytetään pintojen käsittelyyn huomattavasti. Tämä käyttötapa on korkealaatuisempaa ja mahdollistaa vaikeasti tavoitettavien alueiden sulkemisen. Niinpä seinien ja kattojen pintaan käytetään mastista. Kumirouhe tulee tällaiseen rakenteeseen, kiitos sen, että mastiksestä tulee joustava ja vahva, tasaisesti ulkoisia vaikutteita vastaan.

Ensinnäkin pinta puhdistetaan likaa ja poistoja, jos sellaisia ​​on. Kaikki halkeamien ja sirujen muodossa olevat virheet on peitettävä, eli ne on kohdistettava kaikkiin kohtiin, sitten ne on kuivuttava ja käytettävä primäärikokoonpanoa bitumipitoisen alukkeen muodossa. Voit ostaa sen tai tehdä sen itse:

 1. Bensiiniä tai moottoriöljyä kuumennetaan säiliöissä, minkä jälkeen lisätään vähitellen pieniä bitumipaloja.
 2. Sitten koostumus kuumennetaan 200 asteen lämpötilaan ja sekoitetaan jatkuvasti.

Bitumiauhe levitetään ruiskulla, rullalla tai harjalla, riippuen pinnoitettavan pinnan tilavuudesta. Koostumus levitetään päällekkäisillä raidoilla, sen ei pitäisi olla enempää kuin 10 senttimetriä. Ensimmäisen sovelluksen kuivauksen jälkeen suorita toinen kerros. Jos masten paksuus saavuttaa 4 kerrosta, tarvitaan vahvistus lasikuitujen avulla.

Jos pinta on märkä, niin materiaalin kanssa on vaikea työskennellä. Mastic on hyvin levitetty kuivalla ja lämpimällä pinnalla, kovaa harjalla tai suihkeella. Kerroksen paksuus ei saa olla alle 2 millimetriä. Kun työskentelet mastiksella lämmössä, sitä käytetään useissa ohuissa kerroksissa.

Kun kuplat muodostavat, ne leikataan, kuivataan ja täytetään mastiksella lasikuidusta.

Bitumin tyyppinen mastikulutus

Murskausmassan määrä, joka on kulutettu lisättämällä murusikumista ja kumia, riippuu kerroksen paksuudesta ja siitä, kuinka paljon niitä käytetään. Esimerkiksi jos haluat liittää ruberoidin, kulutus on jopa 800 g / m2.

Jos materiaalia käytetään eristeenä, niin 10 millimetrin kerroksella se kestää jopa 18 kiloa / m2. Lateksilisäaineen avulla materiaalin kulutus on enintään 7 kiloa / m2.

Pintaeristyksen materiaalin kulutus ei ole pieni, mutta päällyste on korkealaatuista. Jos eristys suoritetaan kerroksessa, esimerkiksi kellareissa, perustuksissa ja muissa rakenteissa, mastiksin kulutus lateksilla on jopa 7 kiloa m2. Katon käsittelyyn käytetään yleensä jopa 4 kerrosta, kun käytetään erityistä vahvistusverkkoa. Kun käytetään mastia öljyjen lisäyksen kanssa, virtausnopeus on enintään 1,5 kiloa, jos käytetään kahta kerrosta, sitten enintään 3.

Bitumityypin mastia käytetään erilaisiin tarkoituksiin: kattopintojen rakentaminen, kattopäällysteiden korjaus, liitosten ja nivelen täyttö, erilaisten pintojen suojaaminen ja vedeneristys.

Bitumityypin liuottamiseksi laimennetaan liuotinta, tolueenia, bensiiniä, valkoista henkeä tai ääritapauksissa voidaan käyttää kerosiinia. Jotkin formulaatiot voidaan laimentaa tavallisella tai käytetyllä öljyllä. Ennen koostumuksen laimentamista, se on lämmitettävä. Tällainen pinta kuivuu hieman pidemmäksi kuin ilman laimennusta.

Eri lisäaineita voidaan sisällyttää bitumityyppisiin mastteihin, jotka muuttavat koostumuksen ominaisuuksia, esimerkiksi kumirumua tai kumia, edistävät materiaalin elastisuutta, eivät sido itseensä halkeamia tai vaurioita venytyksen aikana. Jos bitumityyppinen mastisuus on liian paksu ja käyttö on vaikeaa, koostumus laimennetaan haluttuun konsistenssiin orgaanisilla liuottimilla. Materiaalin mekaaninen levittäminen on laadultaan korkeampaa, koska se sallii koostumuksen tasaisen pinnalle ja käsitellä vaikeasti tavoitettavia alueita.

Mitä käytetään bitumipitoisuuden laimentamiseen ennen töitä?

Jotta voidaan hyvin ymmärtää, miten ja miten laimennetaan bitumi-mastista, on tarpeen ymmärtää yksityiskohtaisemmin sen käytön vaikeudet, erottaa tyypit ja määritellä sovelluksen laajuus oikein. Tuotetta voidaan käyttää rakennuskentän eri osiin. Pääsääntöisesti se on olennaisen tärkeää katon, pohjan, kylpyhuoneen, altaiden, vesijohtojärjestelmän osien ja muiden elementtien, jotka tarvitsevat suojaavan pinnoitteen, vedeneristämisen prosessiin.

pitoisuus

Rakennusmateriaalien lajikkeet

Valmistusmenetelmästä riippuen eristyspäällyste jaetaan kahteen luokitukseen:

 1. Kuuma bitumipitoisuus. Jotta materiaali saisi aikaan sen toiminnan kannalta välttämättömän johdonmukaisuuden, se on tarpeen kuumentaa jopa 160 ° C: seen kiinteässä säiliössä. Vain tällä lämpötilajärjestelmällä rakennusmateriaali pehmenee ja tulee nestemäiseksi.
 2. Kylmä bitumi. Tällöin tuotteen lämmitystä ei tarvita, vaikka materiaalilla olisi paksu rakenne. Bitumi-kimmoisuus on hämäämätöntä kuin laimentaa. Raaka-aineeseen lisättävä neste lisää sen "kylmää" sulamista, jonka jälkeen johdonmukaisuus on helppo levittää haluttuun pintaan. Ajan myötä liuottimet haihtuvat, jolloin pinnoite saavuttaa alustavan jäykkyyden.

VIDEO: Kuvien valmistelu työhön

Mitä voidaan käyttää liuottimena ja lisäaineina?

Bitumin laimentamisen oikean määrittämiseksi on otettava huomioon sen pinnan ominaisuudet, jolla sitä on tarkoitus käyttää. Tästä tekijästä riippuu tuotteen tiheys, joka voi korjata ja pitää lopullisen jäädytyksen. On myös syytä määrittää, mitkä toiminnot sen pitäisi tehdä. On olemassa 5 tyyppisiä mastista:

 • kumi-bitumi;
 • polyuretaani;
 • öljy;
 • kumi- bitumi;
 • lateksia.

Näiden tuotteiden tärkein komponentti on bitumi, muut lisäaineet toimivat lisäkomponenteina.

Suunniteltu betonin, metallin, puun ja muiden rakenteiden, putkilinjojen, putkien, auton pohjojen suojaamiseksi, korroosionestoon ja vedenpitävyyteen.

Ainekset polyuretaanin ja kumin muodossa antavat rakennusmateriaaleille joustavuutta, joten valmiin tuotteen voi venyttää ilman halkeilua. Öljyversiolla ei ole kykyä täysin jäädyttää ja sitä käytetään putkijärjes- telmissä. Kumifraktioiden lisäämisessä saadaan kestävä pinnoite, joka soveltuu kaikentyyppisiin pinnoitteisiin.

Rakennusmateriaali jaetaan pinnalle -10... + 50 ° C: n lämpötilassa, mutta aloitusta varten sitä sekoitetaan perusteellisesti. Prosessin helpottamiseksi tuote laimennetaan orgaanisella alkuperältään nestemäisellä aineella. Kumin-bitumi-masten liuottamiseksi käytä nesteitä:

Nämä aineet voidaan huolellisesti laimentaa vain, jos tuotteen sakeus on liian paksu ja toimii sen kanssa, minkä vuoksi se muuttuu monimutkaisemmaksi. Yhden valitun nesteen osuudet eivät saa ylittää 20% bitumimassan kokonaismäärästä. Toisessa tapauksessa pinnoitteen lyhytaikaista tai viivästynyttä kuivausta saattaa esiintyä ongelma.

Laimennetaan valkoisella alkoholilla tai liuottimella ja sekoitetaan hyvin perusteellisesti.

Vaatimusten noudattamatta jättämisen seurauksena voi olla tuotteen liiallinen juoksevuus. Tämä pinnoite menettää tartunnansa ja kykynsä välttää kosteutta. Joten kuin istuttaa uudelleen, on parempi peittää varovasti purkki.

Seoksen valmistusta koskevat perussäännöt

On yksi tärkeämpi vivahde, joka vaikuttaa siihen, miten bitumimastia laimennetaan - miten sitä käytetään. Tällä hetkellä on kaksi tapaa:

 • manuaalinen - harjalla tai telalla;
 • mekaaninen - erikoislaitteiden avulla.

Toinen vaihtoehto suihkulla on suuri tapaus, jossa haluat asentaa mastiksille vaikeasti tavoitettavia paikkoja. Sen avulla yhtenäinen jatkuva kerros luodaan. Ensimmäistä menetelmää käytetään parhaiten, jos haluat käsitellä pienen alueen.

VIDEO: Kuinka nopeasti laimentaa hartsi alustassa säätiön hoitoon

Vedenpitävät materiaalit

Työn pakollinen vaihe on sen pinnan valmistaminen, jolla on tarkoitus käyttää kumitumpumateriaalia. Jos se irtoaa, se on puhdistettava perusteellisesti, pestävä, kuivataan ja käsiteltävä alukkeella, joka parantaa tarttumista materiaaliin.

Tätä työkalua myydään markkinoilla bitumin alukkeen nimellä, mutta se voidaan valmistaa itsenäisesti. Tämä vaatii vain muutamia bitumipartikkeleita, jotain bensiiniä ja käytettyä moottoriöljyä. Polttoaineen ja öljyn seosta kuumennetaan, minkä jälkeen siihen lisätään murskattua bitumia ja konsistenssi nostetaan lämpötilavaihteluun 195-200 ° C.

Jalostus laimennetulla bitumilla vedenpitävyydelle suoritetaan levittämällä ruiskupistoolilla, harjalla tai rullalla, kaikki riippuu alueesta, joka tulisi peittää. Sakeutta sovelletaan pienissä raidoissa. Lisäksi jokaisen seuraavan rivin pitäisi olla hieman edellisestä - jopa 100 mm. Ensimmäisen kerroksen täydellisen kovettumisen jälkeen ne alkavat työskennellä toisen kanssa. Pinnoitteen kokonaispaksuus ei saa ylittää 2 mm.

Muista, että jos tarvitset vähintään 4 kerrosta bitumimuovia, sinun on tehtävä lisävahviste lasikuidun avulla.

Mastikulutus

Kumin tai kumityyppisen bitumimassan määrä riippuu täysin siitä, kuinka paksu päällyste on ja kuinka monta kerrosta suunnitellaan käytettäväksi. Esimerkiksi noin 0,8 kg seosta vaaditaan ruberoidin kiinnittämiseksi m 2: a kohden. Mutta jos rakennusmateriaalia käytetään vedenpitävänä päällysteenä, niin kerroksen paksuuden ollessa 10 mm se jättää jopa 19 kg / m 2. Lateksituotteen tapauksessa virtausnopeus ei ylitä 7 kg / m 2.

Tuotteen hinta pintojen eristämiseksi ei ole pieni. Mutta koska päällyste on korkealaatuista, joissakin tapauksissa riittävän tiiviyden saavuttamiseksi yksi kerros riittää. Tämä menetelmä soveltuu kellarin, perustuksen ja muiden tukirakenteiden käsittelyyn, täällä tarvitaan vain 6-8 kg / m 2. Katonvesieristyksen luominen vaatii vähintään kolme kertaa koostumuksen. Tämä on perusteltua sillä, että talon päällekkäisyyksien pinta-ala vaatii parempaa suojelua kosteudelta.

Alusta voidaan levittää valmistettuun pintaan millä tahansa tavalla.

Bitumi-mastia käytetään usein lattian, korjauskattojen, tiivistysliitosten ja saumojen vahvistamiseen. Tämän komponentin liuotina käytetään tavallista kerosiinia tai käytetty moottoriöljyä. Ennen laimennusta se lämmitetään perusteellisesti ja sekoitetaan pääkomponentin kanssa. Tämä pinnoite kovettuu hitaammin kuin laimennettuna.

Kuinka säilyttää kokoonpano?

Varastointia varten rakennusaine siirretään muoviseen kauhaan, jossa on ilmatiiviin kansi tai tavallisiin pulloihin. Tällaisissa olosuhteissa se ei voi menettää toiminnallisia ominaisuuksiaan pitkään. On tärkeää ymmärtää, että tuote voidaan tallentaa vain, jos sitä ei ole sekoitettu täyteaineisiin.

Saumaton rakennusmateriaali on jo pitkään ollut johtava markkinaratkaisu viimeistelytuotteiden markkinoilla, joka tuottaa tänään valtavan määrän. Jotkut ovat kestäviä, toiset käytännöllisiä. Bitumiset mastit puolestaan ​​kykenevät yhdistämään kaksi ominaisuutta samanaikaisesti ja lisäksi se ottaa kaikki ulkoisten tekijöiden vaikutuksen itsensä painoon, mikä lisää materiaalien käyttöikää.

VIDEO: Mihin suuntaan katon oikea asento

Kuinka laimentaa bitumi-mastia?

Jos tämä on valmis bitumi-kalkki, niin en suosittele sen laimentamista. Valmistaja on pääsääntöisesti sisällyttänyt kaikki tarvittavat aineosat siihen ja sen myöhempi laimennus voi johtaa sen vaurioitumiseen, myös ei-toivottujen reaktioiden vuoksi, joita on esiintynyt tuntemattoman liuottimen ja mastikomponenttien välillä. Suosittelen sen vain lämmetä, jos ei ole avotulta, voit yksinkertaisesti vesihauteessa. Laita säiliö mastiksella suuriin astiaan vedellä ja lämmitä sitä tasaisesti. Tämä on kaikkein uskollinen tapa. Ennen kuin aloitat työn, varmista, minkä tyyppinen mastisi on "kuuma" tai "kylmä". Jos se on tarpeeksi kuumaa, vain lämmitä se ja se vie sopivan koostumuksen.

Kylmämuovia voidaan laimentaa yleisellä liuottimella - puhdas bensiini. Esimerkiksi tällainen -

Tämä on melko neutraali ja tehokas öljytuotteiden liuotin, joka sisältää mastista.

Sekoitusta tulee tehdä huolellisesti, jolloin kaikki kerrosmastit nostetaan kokonaan säiliöön yhtenäisyyden saavuttamiseksi. On myös ymmärrettävä, että laimennetun masten polymerointi-aika on suuri ja seuraava kerros tulee tehdä myöhemmin kuin valmistajan ilmoittama.

Bensiini (kuten minkä tahansa muun liuotin mastin koostumuksessa) lisää sen myrkyllisyyttä, joten on vältettävä avointa tulta huoneessa ja järjestää hyvä ilmanvaihto.

Mitä sinun tarvitsee tietää päätettäessä, miten laimentaa bitumi-mastia

Bitumi-mastilla on erilaisia ​​aineita, jotka ovat hyvin liimaa, sementtiä tai täytä raot ja reiät, joten ne ovat täysin veden läpäisemättömiä. Tämä kitti kovettuu nopeasti liuottimen haihdutuksen vuoksi, joka on koostumukseltaan tai johtuen kemiallisista aineista, jotka on sekoitettu valmistuksen valmisteluun.

Useimmiten tätä materiaalia käytetään saumattomien pinnoitteiden luomiseen katon korjaamiseen ja asennukseen liittyvään työhön. Mastiks on merkityksellinen putkistojen, vesitiivistyksen tai höyrysulkujen yhteydessä kylpyhuoneissa, suihkeissa tai altaissa olevissa huoneissa.

Mastinen huoneeseen

Mitä on jalostukseen

Jotta mastit eivät menettäisi ominaisuuksiaan tai päinvastoin, seoksen käyttökelpoiset ominaisuudet ovat parantuneet, se on laimennettava asianmukaisesti.

Päällystetyypistä riippuen mittasuhteet muuttuvat samoin kuin masten paksuus, muuten se ei pidä kiinni pinnalle, ennen kuin se on täysin kuiva, jos sitä käytetään kattoon.

Käytetystä mastetyypistä riippuen aineet, jotka liuottavat / laimenevat, muuttuvat.

Näihin aineisiin kuuluvat:

 • Bensiini tai kerosiini;
 • Valkoinen henki;
 • Bensiini galosha.

Mittasuhteet vastaavat käytettävän mastin määrää, jolloin niiden rikkoutuminen johtaa hitaaseen kuivaamiseen tai aikaansaavan liuoksen virtaavuuteen. Ja sen seurauksena - vähentää sovitetun liuoksen tarttuvuutta tai hyödyllisiä ominaisuuksia. Hän ei ole luotettavaa suojaa, joka kulkee kosteutta.

Kuinka laimennetaan ja valmistetaan liuos

Toinen tärkeä seikka, joka vaikuttaa siihen, miten sinun täytyy kasvattaa mastista, menetelmää pinnalle levittämiseen. Tämä on:

 • Manuaalinen sovellusmenetelmä;
 • Mekanisoitu tapa erityislaitteiden avulla.

Ensimmäinen menetelmä on merkityksellinen, jos työn volyymit ja laajuus ovat pieniä ja toinen on parempi käyttää, kun on suuri pinta-ala käsiteltäväksi.

Toinen menetelmä on kätevämpää, jos vaikeasti saavutettavia paikkoja käsitellään mastiksella.

Automaattinen mastisuoritus

Pakollinen toimenpide - pinnan valmistaminen, joka aiheuttaa bitumipintoja. Jos pinta kuoriutuu, se puhdistetaan, kuivataan ja pohjamaalia levitetään vuorovaikutukseen mastiksin kanssa. Tätä aluketta myydään nimellä bitumialuke, joka on ostettu tai valmistettu omin käsin.

Valmistusta varten otetaan muutamia paloja puhdasta bitumia, joka on laimennettu bensiinillä tai moottoriöljyllä.

Tee tämä ensin kaada säiliöbensiiniin / öljyyn, lämmitä ja lisää sitten murskattu bitumi.

Seosta kuumennetaan 190-200 asteen lämpötilaan, kun sitä sekoitetaan jatkuvasti. Ota laatusäiliö, joka kestää samanlaisen lämpötilan. Säiliön tilavuus määräytyy käytettävän seoksen tilavuuden mukaan. Jos alue on pieni, tarpeeksi kauhoja, jos se on useita neliöitä, kapasiteetin on oltava sopiva tai valmistusprosessi on suoritettava useita kertoja.

Sovelluksen yksityiskohdat

Valmistettu seos levitetään harjalla tai rullalla riippuen työn monimutkaisuudesta ja tilavuudesta. Harvoin harvinaisissa tapauksissa mastikauppaa varten laitetaan leveä spatula.

 • Päällekkäiset materiaalit niin, että kerrokset ovat päällekkäin 5-10 cm.
Soveltaminen lastalla
 • Uusi kerros levitetään sen jälkeen, kun edellinen on jäähtynyt hieman.
 • Tiloissa, joissa on uima-allas tai katto, käytetään 2-4 kerrosta samanlaista eristettä, jotka edelleen vahvistetaan lasikuituverkolla ja eristetään edelleen.

Mastikulutus ja sen vaikutus ruoanlaittoon

Mastiksin kulutus, joka käyttää kumirumua tai kumia, riippuu siitä, kuinka monta kerrosta aiot käyttää. Myös työtyyppi, pinta, johon mastista levitetään ja kunkin kerroksen paksuus vaikuttavat kulutukseen.

Jos käytät katodin pääeristekerroksena bitumimateriaalia, tämän kerroksen paksuus on 10 mm ja virtausnopeus 16 kg / neliömetri. metri. Samaan aikaan katolle käytetään 3-4 kerrosta.

Jos tavallisen veden ja muiden putkien käsittelyä ja suojaamista korroosiolta, kosteudelta tai muilta kielteisiltä ympäristövaikutuksilta on käytettävä, käytetään bitumimastista 2 kerrosta. Laimentamiseksi tässä tapauksessa käytetään öljyä.

Voiteluaineen laimentamiseksi käytä bensiiniä / öljyä, mutta myös tärpättiä. Mikä tahansa orgaaninen liuotin tekee. Älä käytä tavanomaista asetonia tai sen tyyppejä. Jotkut kasvattivat mastista dieselpolttoainetta, mutta tässä tapauksessa koostumus on heterogeeninen ja keittoprosessi viivästyy. Mutta tässä tapauksessa ne takaavat, että tuloksena oleva ratkaisu kykenee kvalitatiivisesti kaikkiin huokosiin ja karheuteen, koska nestetilassa saavutetaan paras tartunta ja eristys. Mastinen eroaa dieselpolttoaineesta, kuivuu nopeammin, kun dieselöljy haihtuu nopeasti.

Ota huomioon, että dieselpolttoaine vahingoittaa maalausta, se lopulta irrottaa. Jos aiot käyttää lisävärjäystä, älä käytä dieselpolttoainetta.

Ruoanvalmistusmenetelmässä on useita hienouksia, bensiinin, dieselpolttoaineen avulla. Tosiasia on, että ne näyttävät pieninä paloina seoksessa. Mutta jos työn laatu sallii tällaisen pienen puutteen, älä huoli. Jos aiot käyttää bitumi-mastia sovellettavaksi auton runkoon, on parempi valita Valkoinen henki.

Oikeat mittasuhteet ja ruoanvalmistusmääräykset

Mitä mittasuhteiden, joita rakentajan on noudatettava seoksen valmistamisen suhteen, ovat erilaisia.

Otetaan huomioon, että koostumuksen kypsyttämiseen käytettävä kattila ei lataudu yli 70 prosenttia, muuten seos syttyy keittoprosessin aikana ja se on hankala häiritä sitä.

Keittotaskua ei ole asennettu tulipalon yläpuolelle, mutta lähellä, parhaiten erikoisjalustalla

Keittämisen lämpötilaa ei tarvitse ylittää, muuten bitumi hajoaa. Ei ole suositeltavaa sallia suuria lämpötilahäviöitä, muuten seos muuttuu koostumukseltaan heterogeeniseksi.

Jotta ymmärrät, että ylikuumeneminen on voimakasta, katsokaa kauhua - ominaisten keltaisten tai vihreiden kuplien ilmestyminen osoittaa tämän.

Ensinnäkin bensiini tai muu neste, jota käytetään bitumiseoksen laimentamiseksi, lisätään kattilaan, bitumi pannaan pieniin osiin, sitten seos sekoitetaan perusteellisesti, kunnes se on täysin liuennut.

Rakentajia valmistettaessa seosta ohjataan omalla kokemuksellaan. Ne määrittävät seoksen valmiuden sen tiheyden mukaan. Voimakas nesteytyminen johtaa siihen, että mastista tulee pohjamaali, jota asiakkaat eivät ole tyytyväisiä, sillä alukkeiden materiaalien kulutus on korkeampi kuin mastiksi. Ongelmaa pahentuu, jos kustannukset ja tarve käyttää mastia määritettiin etukäteen.

Valmistetun ratkaisun tärkein kriteeri on homogeenisuus.

Varastointia varten bitumimastia kaadetaan ilman täyteainetta tavallisiin muovipulloihin, suljettuina. Joten se tallennetaan loputtomiin. Tarvittaessa se puristetaan pullosta.

Miten voit laimentaa bitumi-mastia?

Bitumiset mastit ovat tänään erittäin suosittuja, niitä käytetään erilaisiin töihin, esimerkiksi rakennusten vedenpitävyyteen, tie- ja kattotyöhön. Käytetty bitumimastilla voi olla erilaiset ominaisuudet johtuen seoksen lisäaineiden vaihtoehdoista. Ennen työskentelyn aloittamista on ehdottomasti määritettävä, millä edellytyksillä mastista käytetään, mitä ominaisuuksia se tarvitsee maksimoidakseen käytettävän eristyksen laadun. Mastia itseä voidaan käyttää paitsi erillisenä materiaalina, mutta myös lisäaineena esimerkiksi katemateriaalin liimaamiseen.

Mastivalmisteen laadun kannalta on suositeltavaa päättää etukäteen sen käytöstä.

Mastinen luokitus

Kaikki mastit, koostumuksesta riippuen, voidaan luokitella erilaisten ominaisuuksien mukaan. Tämä koskee paitsi käyttöolosuhteita, myös mitä lisäaineita käytetään seoksen valmistamiseen. Teknologisten ominaisuuksien mukaan on olemassa useita tyyppejä mastikoita. Ne luokitellaan mahdollisuudella käyttää niitä tietyissä lämpötiloissa, olosuhteissa, jotka aikaansaavat kovettumisen, bitumin pehmenemisen. Kuumaa mastia ennen levittämistä, sinun on lämmitettävä 160 ° C: n lämpötilaan, jonka jälkeen ne peitetään eristyksellä. Tässä lämpötilassa bitumi menee muoviin tilaansa.

Kylmissä seoksissa sovelletaan eri käyttötapaa. Ainoastaan ​​on välttämätöntä laimentaa bitumiin liima-aine liuottimella. Lämmitystä ei tarvita, liuotin kovettamisen jälkeen vain haihtuu.

Nestemäistä bitumia tulee käyttää heti kannen avaamisen jälkeen, jotta se ei kuivuisi.

Masten tyyppisen työn mukaan voidaan erottaa yksi ja kaksi komponenttia. Ensimmäisen ryhmän koostumuksilla on mahdollisimman yksinkertainen valmiste, massaa levitetään välittömästi astian avaamisen jälkeen, se myydään käyttövalmiina, lisäaineita ei tarvita. Säiliötä ei kuitenkaan voida säilyttää aukon avaamisen jälkeen, koska mastinen kovettuu, se on käyttökelvoton. Ensin on valmistettava kaikki kaksikomponenttiset seokset, minkä jälkeen ne voidaan jo käyttää. Tämä vaatii enemmän aikaa, mutta tulos on täysin erilainen ja parempi.

Elastisten lisäaineiden läsnäolo

Päättäessäsi mastin laimentamisen, sinun on ensin päätettävä, mitä ominaisuuksia tarvitaan sovelluksessa. Tällaisista lisäaineista riippuen bitumikumi, bitumi-polyuretaani, bitumi-lateksi, bitumiöljy, bitumi-kumiseokset erotetaan toisistaan. Ne kaikki perustuvat bitumiin ja polymeeriin, mutta lisäaineet voivat olla erilaisia, mikä tarjoaa erityisiä ominaisuuksia.

Esimerkiksi polyuretaanin tai kumin lisääminen mahdollistaa joustavuuden lisäämisen, mikä on välttämätöntä moniin työtyyppeihin. Tällainen kalvo on kestävä, rikkominen ei ole niin helppoa. Se voi venyttää yli 20 kertaa, eikä aukkoja muodostu.

Öljyn lisäaineet, jotka laimennetaan mastiksi, antavat seoksen ei kovettua. Tällaisia ​​koostumuksia käytetään suojaamaan putkia ja maanalaisia ​​laitoksia, rakenteita, jotka pitkään altistuvat pohjaveden kielteisille vaikutuksille, maaperän aggressiiviselle vaikutukselle.

Öljyainesäiliöitä käytetään kaikkialla paitsi kattotyötöissä.

Jos öljyainesosat lisätään, kalvo on tahmeaa, ei kovaa, se ei repeä ja säilyttää sen eheyden pitkään. Tällainen kimmoisa ei ollenkaan pelkää huurretta -50 ° C: seen ja kuumennetaan korkeisiin 80 ° C: n lämpötiloihin, mikä riittää kuuman veden syöttöön ja lämmitysjärjestelmiin. Mutta kattotielle tällainen seos ei ole sopiva, joten voit käyttää vain polymeeri- ja kumiseoksia. Kumituotteena saatavan lisäaineen ansiosta voit luoda vahvoja ja kestäviä pinnoitteita, joita voidaan käyttää mille tahansa pinnalle, jopa metallille. He eivät pelkää tällaisia ​​kuormia kuin tärinää, venyttelyä, iskuja.

Käyttölämpötila-alue on -40 ° C - + 100 ° C. Tällaista mastista käytetään kattorakenteiden suojaamiseen puurakenteiden suojaamiseksi. Sitä voidaan käyttää myös lisäkerroksena valssattujen kateaineiden liimaamiseen. Kuivumisaika - noin päivässä, vahvuus on noin 7 päivää.

Kun lisätään kumi, saadaan kylmä seos, joka ei vaadi valmistusta ennen töitä. Lämmön levittämisen aikana pinnoite on sileä ja yhtenäinen. Tällainen seos saa aikaan antiseptisiä ominaisuuksia, ja sen korkea lämmönkestävyys on jopa + 100 ° C.

Jos mastasia laimennetaan lateksi-lisäaineilla, tämä tarkoittaa, että valmistuksen aikana lateksiin, eli synteettiseen kumiin perustuva emulsio kaadetaan bitumiin. Seos on erittäin yksinkertainen levittää, sillä on erinomaiset ominaisuudet. Sitä käytetään ilman lämmitystä, joten säästää aikaa ja rahaa. Voidaan käyttää katon korjaustöihin, parvekkeelle.

Sovellusteknologia

Levitä bitumimastia jollakin seuraavista tavoista:

 • manuaalinen menetelmä;
 • mekaaninen menetelmä.

Paremman tuloksen aikaansaamiseksi käytetään mastista ruiskua.

Ensimmäistä menetelmää sovelletaan parhaiten, kun työn määrä on pieni. Tämä työ ei ole niin työläs, ei vie paljon aikaa. Ruiskutettavia mekaanisia sovellusmenetelmiä käytetään silloin, kun on tarpeen käsitellä suuria alueita, esimerkiksi satoja neliömetriä. Tämä menetelmä on laadullisempi, se tarjoaa erinomaisen ja nopean sovelluksen jopa kaikkein saavuttamattomissa paikoissa. Jos mahdollista, on suositeltavaa, että seinille ja kattoille tehdään bitumimastia tällä tavoin.

Kumimassaa lisätään tavallisesti sellaisiin mastisiin, mikä tarjoaa joustavuutta, vahvuutta ja kestävyyttä erilaisiin ulkoisiin vaikutuksiin. Työkappaleen käyttö ei ole kovin vaikeaa.

Ensin sinun on valmisteltava pinta. Se puhdistetaan pölystä, roskista, hilseilevistä osista vanhaa pinnoitetta, jos niitä on olemassa. Kaikki halkeamat ja kuopat on korjattava kokonaan, minkä jälkeen pinta kuivataan, siihen lisätään pohjamaali. Tällaista aluketta kutsutaan myös bitumiseksi alukkeeksi. Voit ostaa sen valmiina muodossa tai valmistaa itse. Tätä varten sinun on otettava palaset puhtaasta rakennusbittumista, joka laimennetaan bensiinillä tai käytetyllä moottoriöljyllä. Kypsentämisprosessi on hyvin yksinkertainen:

 1. Ensin sinun on lämmitettävä bensiiniä tai käytettyä moottoriöljyä säiliöön ja lisää sitten murskatun bitumin kappaletta yksi kerrallaan.
 2. Seosta kuumennetaan lämpötilaan 200 - 220 ° C, sen on jatkuvasti sekoitettava.

Bitumi-mastin levitys.

On välttämätöntä käyttää bitumimastia ruiskulla tai leveällä harjalla, rulla, olosuhteista riippuen. Joissain tapauksissa se saa käyttää laajaa lastalla. Materiaali levitetään nauhoihin, niiden on oltava päällekkäisiä, mikä on 5-10 cm. Kun yksi kerros kuivuu, käytä toinen. Pooleille ja kattoille käytetään 2-4 eristyskerrosta, jotka on välttämättä vahvistettu ja eristetty lasikuidulla.

Mitä pitäisi olla mastin kulutus?

Masten kulutus lisättynä murusikumista tai kumista riippuu siitä, kuinka monta kerrosta käytetään, työn tyypistä, kerroksen paksuudesta. Esimerkiksi kattoma-aineen kiinnittymisen yhteydessä tällainen kulutus on 250-800 g pinta-alasta kohti.

Mutta jos mastista käytetään pääasiallisena eristekerroksena (esimerkiksi monikerroksisen katon suorittamiseksi), sen paksuus on 10 mm, kulutus on 16-18 kg / m².

1 neliömetrin pinta-alaltaan 5-7 kg mastista, jos se laimennetaan lateksi-lisäaineilla.

Tietenkin se on paljon enemmän, mutta tällaisen pinnan laatu on myös korkeampi. Kun käytät yhtä kerrosta kestävää vedenpitävyyttä (esimerkiksi rakennusten, kellareiden, eri rakennusrakenteiden seinät) kulutus on 5-7 kg per pinta-alaa 1, jos käytetään liimatahnaa, jota laimennetaan erityisillä latex-lisäaineilla. Katolle käytetään yleensä 3-4 kerrosta mastista, ristikkäistään lisätään raudoitusta. Jos käytetään bitumista, joka laimennetaan öljyillä (tavallisesti koostumusta käytetään suojaamaan putkia korroosiolta, kosteudelta ja muilta negatiivisilta olosuhteilta), sen kulutus on 1-1,5 kg. Mutta kun suoritat 2 kerrosta samanlaisissa olosuhteissa, virtaus on täysin erilainen - 1,5-3 kg.

Bitumipinta on yleinen rakennusmateriaali, jota käytetään erilaisiin tarkoituksiin. Tämä ei ole vain vedenpitäviä seiniä ja perustuksia, vaan myös kattoja. Mastiksit voivat itsessään olla erilaiset koostumuksessaan, niiden ominaisuudet ja käyttöolosuhteet riippuvat siitä. Esimerkiksi katolle on hyvä käyttää kumirumua tai polymeerejä.

Kuinka laimentaa bitumi vedeneristykseen

Mastityyppiä käytetään rakennusmateriaalina, sitä käytetään vedeneristysmateriaalina. Mastiksin valmistuksessa on asetettu erilaisia ​​lisäaineita, jotka muuttavat koostumuksen ominaisuuksia. Jotta laadullisesti valmistettaisiin koostumusta, sinun on ensin määritettävä, mihin tarkoitukseen sitä käytetään.

Bitumimateriaalilajit

Mastiksilla on eroja, jotka riippuvat käytetyistä lisäaineista, joita käytetään koostumuksen valmistuksessa.

Mastit eroavat toisistaan ​​käyttöominaisuutena, kuumamainen materiaali kuumennetaan 160 asteeseen, ja vasta sitten ne alkavat levittää pinnalle vedenpitäviksi. Kun lämpötila nousee tähän tasoon, bitumi muuttuu muoviksi ja se on helppo levittää.

Kylmien lajien koostumukset eroavat käyttökohteissa, mastiksit laimennetaan erityisellä liuottimella, ei ole tarpeen lämmittää. Kun materiaali jähmettyy, liuotinelementit haihtuvat. Nestemäisen bitumin on hajotettava kerralla, avaamisen jälkeen, muuten se vain kuivuu.

Myös materiaalit eroavat käyttötarkoituksessa, koostumukset ovat yksiosaisia ​​ja kaksiosaisia. Ensimmäisen tyypin koostumus voidaan välittömästi levittää pinnalle astian avaamisen jälkeen, mutta materiaalia on käytettävä kaikki kerralla, muuten se kovettuu ja se ei enää sovellu käytettäväksi. Tämäntyyppiset mastit eivät vaadi lisäaineita, se on heti käyttövalmis.

Kaksikomponenttityypin koostumus, sinun on ensin valmisteltava ja jatkettava sovellusta, ja pinnoitteella on parhaat ominaisuudet.

Mitä lisäaineita käytetään mastitabitumin laimentamiseen?

Ennen bitumimateriaalin laimentamista sinun on määriteltävä, mitä toimintoja se tarvitsee tehdä, joten materiaali voi olla seuraavia tyyppejä: bitumi-kumi, bitumi-polyuretaani, bitumiöljy, bitumi-lateksi ja bitumikumi. Nämä materiaalit perustuvat bitumiin ja polymeerisiä lisäaineita käytetään apuelementteinä riippuen siitä, mitkä mastisuusominaisuudet muuttuvat.

Polyuretaani- ja kumin lisäaineet tekevät koostumuksesta joustavamman, mastiksilla on kyky venyttää eikä muodosteta halkeamia tai kyyneleitä.

Öljyilman elementit estävät koostumuksen kovettumisen, tällaiset mastit suojaavat putkia ja muuta viestintää kosteuden tunkeutumiselta. Kattoja varten tällainen materiaali ei ole sopiva.

Kun lisäät murusikumia, muodostuu kestäviä ja luotettavia pinnoitteita, joilla on pitkä käyttöikä. Tällaista koostumusta voidaan levittää mille tahansa pinnalle, se tukee värähtelyä, venyttelyä ja mekaanisia vaurioita ja kykenee kestämään huomattavan kuormituksen. Tämä mastilla voidaan suojata katto-, puu- ja metallirakenteita. Se kuivuu päivän aikana, ja täysi voima saavutetaan viikossa.

Jos kumi lisätään, koostumusta voidaan käyttää kylmänä, sitä ei tarvitse kuumentaa ja pinta on yhtenäinen ja yhtenäinen.

Mikä on laimennettua mastitabitumityyppiä?

Mastista levitetään pinnalle lämpötiloissa -10... +50 astetta, ensin se on sekoitettava hyvin. Sovelluksen yksinkertaistamiseksi bitumimastia voidaan laimentaa erikoisliuottimella, joka sisältää orgaanista tyyppiä, mukaan lukien tolueeni, bensiini tai valkoinen haju. Tällaisia ​​liuottimia käytetään, jos mastisuus on liian paksu ja sitä on vaikea työskennellä sen kanssa, elementit on otettava käyttöön vähitellen ja koostumusta sekoitetaan hyvin. Seoksen liuotin ei saisi olla yli 20 prosenttia, muuten koostumus on huono laatu. Nämä liuottimet puhdistavat työkaluja, joita käytettiin bitumimateriaalin levittämiseen.

Kuinka käyttää bitumi-mastia?

Laita mastinen bitumimuoto kahdella tavalla, käsin ja mekaanisesti. Ruiskuta käytettäessä piirustukset osoittautuvat laadullisemmiksi. Ensimmäistä menetelmää käytetään, jos pinta on pieni. Ja ruiskutetta käytetään pintojen käsittelyyn huomattavasti. Tämä käyttötapa on korkealaatuisempaa ja mahdollistaa vaikeasti tavoitettavien alueiden sulkemisen. Niinpä seinien ja kattojen pintaan käytetään mastista. Kumirouhe tulee tällaiseen rakenteeseen, kiitos sen, että mastiksestä tulee joustava ja vahva, tasaisesti ulkoisia vaikutteita vastaan.

Ensinnäkin pinta puhdistetaan likaa ja poistoja, jos sellaisia ​​on. Kaikki halkeamien ja sirujen muodossa olevat virheet on peitettävä, eli ne on kohdistettava kaikkiin kohtiin, sitten ne on kuivuttava ja käytettävä primäärikokoonpanoa bitumipitoisen alukkeen muodossa. Voit ostaa sen tai tehdä sen itse:

 1. Bensiiniä tai moottoriöljyä kuumennetaan säiliöissä, minkä jälkeen lisätään vähitellen pieniä bitumipaloja.
 2. Sitten koostumus kuumennetaan 200 asteen lämpötilaan ja sekoitetaan jatkuvasti.

Bitumiauhe levitetään ruiskulla, rullalla tai harjalla, riippuen pinnoitettavan pinnan tilavuudesta. Koostumus levitetään päällekkäisillä raidoilla, sen ei pitäisi olla enempää kuin 10 senttimetriä. Ensimmäisen sovelluksen kuivauksen jälkeen suorita toinen kerros. Jos masten paksuus saavuttaa 4 kerrosta, tarvitaan vahvistus lasikuitujen avulla.

Jos pinta on märkä, niin materiaalin kanssa on vaikea työskennellä. Mastic on hyvin levitetty kuivalla ja lämpimällä pinnalla, kovaa harjalla tai suihkeella. Kerroksen paksuus ei saa olla alle 2 millimetriä. Kun työskentelet mastiksella lämmössä, sitä käytetään useissa ohuissa kerroksissa.

Kun kuplat muodostavat, ne leikataan, kuivataan ja täytetään mastiksella lasikuidusta.

Bitumin tyyppinen mastikulutus

Murskausmassan määrä, joka on kulutettu lisättämällä murusikumista ja kumia, riippuu kerroksen paksuudesta ja siitä, kuinka paljon niitä käytetään. Esimerkiksi jos haluat liittää ruberoidin, kulutus on jopa 800 g / m2.

Jos materiaalia käytetään eristeenä, niin 10 millimetrin kerroksella se kestää jopa 18 kiloa / m2. Lateksilisäaineen avulla materiaalin kulutus on enintään 7 kiloa / m2.

Pintaeristyksen materiaalin kulutus ei ole pieni, mutta päällyste on korkealaatuista. Jos eristys suoritetaan kerroksessa, esimerkiksi kellareissa, perustuksissa ja muissa rakenteissa, mastiksin kulutus lateksilla on jopa 7 kiloa m2. Katon käsittelyyn käytetään yleensä jopa 4 kerrosta, kun käytetään erityistä vahvistusverkkoa. Kun käytetään mastia öljyjen lisäyksen kanssa, virtausnopeus on enintään 1,5 kiloa, jos käytetään kahta kerrosta, sitten enintään 3.

Bitumityypin mastia käytetään erilaisiin tarkoituksiin: kattopintojen rakentaminen, kattopäällysteiden korjaus, liitosten ja nivelen täyttö, erilaisten pintojen suojaaminen ja vedeneristys.

Bitumityypin liuottamiseksi laimennetaan liuotinta, tolueenia, bensiiniä, valkoista henkeä tai ääritapauksissa voidaan käyttää kerosiinia. Jotkin formulaatiot voidaan laimentaa tavallisella tai käytetyllä öljyllä. Ennen koostumuksen laimentamista, se on lämmitettävä. Tällainen pinta kuivuu hieman pidemmäksi kuin ilman laimennusta.

Eri lisäaineita voidaan sisällyttää bitumityyppisiin mastteihin, jotka muuttavat koostumuksen ominaisuuksia, esimerkiksi kumirumua tai kumia, edistävät materiaalin elastisuutta, eivät sido itseensä halkeamia tai vaurioita venytyksen aikana. Jos bitumityyppinen mastisuus on liian paksu ja käyttö on vaikeaa, koostumus laimennetaan haluttuun konsistenssiin orgaanisilla liuottimilla. Materiaalin mekaaninen levittäminen on laadultaan korkeampaa, koska se sallii koostumuksen tasaisen pinnalle ja käsitellä vaikeasti tavoitettavia alueita.

Instagram

Mistä mittasuhteista tarvitaan ja miten ja miten bitumi täyttää autotallin katon?

Tällaista rakennusmateriaalia bitumina on käytetty pitkään kattoihin. Ehkä syy bitumin suosioon sen halvalla. Mutta mieluummin kuin muille kalliimmille materiaaleille, älä unohda, että bitumi on lyhytikäinen. Erityisen vaarallinen hänelle on suora auringonpaiste ja säteet, joista hän alkaa sulaa ja virrata. Ja talvella se räjähtää vaikeista pakkasista ja tämä voi aiheuttaa vuotoja autotallin katolla.

Mutta jos päätät käyttää tällaista rakennusmateriaalia bitumina, harkitse sen valmistelua kaatamalla.

Valmistelemaan noin 10 kg bitumimastaria tarvitset:

 • 8,5 kg bitumia
 • 1 kg täyteainetta (voi olla turvemuruja, asbestia, sahanpyrstöliinaa, hienonnettua mineraalivillaa jne.)
 • 0,5 kg kampikammioöljyä.

On parasta keittää bitumiseos kattilassa, jossa on paksut seinät, tiiviisti suljettu kansi. Ohutseinäisissä säiliöissä bitumi voi polttaa.

On välttämätöntä lämmittää bitumi vähitellen matalalla lämmöllä.

Bitumikuumennuksen lämpötila vaihtelee välillä 160-200 astetta. Kuumenna 1-3 tuntia riippuen lämmityksen lämpötilasta, sitä korkeampi se on, sitä vähemmän lämmittää bitumi.

Enimmäismäärän ylittävissä lämpötiloissa (220 ja yli) koksin muodot bitumissa, mikä merkittävästi heikentää bitumin ominaisuuksia (se voi halkeilla).

Varmin merkki bitumin ylikuumenemisesta on vihreän keltaisen savun ja kuplien ulkonäkö.

Kypsennä bitumi tasaiseksi ja kiiltäväksi.

Sen jälkeen irrota se lämmöstä ja lisää täyte- ja kampikammioöljyä pieniin osiin. Ja välittömästi, kuumalla bitumilla, alamme varovasti kaataa autotallin katon, joka tällä kertaa olisi puhdistettava perusteellisesti kaikenlaisista likaista, kuivattu ja täytettävä.

Sen sijaan, että liuotetaan bitumi - toimimme tarkasti ja tarkasti

Käyttämällä bitumia, käytä bitumia irtotavassa menetelmässä.

Sitten, ruberoidi liimataan kuumaan bitumiin, jotta estetään edelleen bitumin ylikuumeneminen auringossa.

Bitumia kattotuoleille voidaan keittää itse tulipaloissa, otamme tynnyrin tai suuren pannun (bitumin tavallisesti tarvitsemme paljon), kestämme 10 kg hartsia, litraa kaivosmateriaalia (moottoriöljyä voidaan ostaa huoltoasemalta) ja kiloa rakennusliinaa.

Laitamme tiilet reunalle, säiliöön, hartsiin säiliöön (laita noin pari kiloa ja sulatetaan sitten, laita loput), sytytetään tulipalo säiliön alle käyttäen pieniä siruja (yritä pitää tulipalo pienenä, niin että hartsi sulaa eikä kiehu noin suorat palat.

Heti, kun hartsi sulatetaan hieman, pudotamme liituja ja kaada käsittely, sekoitamme huolellisesti - kaikki on valmis, voit kallistaa katon ja liittää kateaineen.

Keitetty bitumi jäähtymisen aikana kovettuu säiliöön, sitä voidaan lämmittää uudelleen ja käyttää.

Katteen täyttäminen bitumilla on välttämätön asia, ja sinun täytyy tehdä tämä työ niin, että sinun ei tarvitse palata siihen pitkään aikaan, jotta ei olisi vuotoja. Ja tämä tapahtuu yksinkertaisesti vanhanaikaisesti, jos voin sanoa niin. Otamme suuren vanhan säiliön - esimerkiksi raudan tynnyriin, heitämme siihen bitumit (teemme pienemmät palaset palkista), laitoimme jalustalle ja sytytimme tulppaan ja annamme bitumin sulavan kokonaan. Sitten lisäämme bitumikaivokseen (tätä käytetään moottoriöljy), sekoita voimakkaasti ja sitten liitu ja sekoittaa se. Mittasuhteet ovat seuraavat: 10 kg. bitumi; ! litra kaivostoimintaa; 1 kg liitua

Lisää aiheita aiheesta:

Rakentimen sanakirja :: Korjaus kysymykset :: Laskimet :: Erikoislaitteet :: Muut

2006 - 2017 © käyttöehdot :: ota yhteys sivuston ylläpitoon [email protected]

Bitumiset mastit vedenpitävään säätöön omilla kädillä

Keittoastiasto ja pohjamaali

Mastic on monipuolinen vedeneristysmateriaali, jota käytetään laajasti rakentamisen aikana. Tämä materiaali on bitumin sulamisen tuote, jossa ei ole tällaisia ​​bitumien haittoja, kuten haurastuminen pakkasen aikana ja liiallinen juoksevuus äärimmäisessä lämmössä. Mastiksella on melko viskoosi sakeus, joten sitä voidaan levittää pystysuoralle pinnalle melko ohutkerroksessa. Ajan myötä tämä kerros ei sula.

Mastinen DIY

Tehdä mastesi itse, tarvitset:

 • paloja puhdasta bitumia,
 • täyteaineita,
 • pehmentimiä.

Oletetaan, että haluat saada 10 kiloa valmiista seoksesta. Ota sitten puhdasta bitumia 8,5 kg, täyteainetta 1 kg (metsälanki tai sahanpuru, turve, mineraalivilla, kumirumu, asbesti), pehmitin 0,5 kg (jäteöljy). Mastic on parhaiten keitetty erikoiskattiloissa, joissa on paksut (vähintään 3 mm) seinät ja kansi. Tällaisten seinien avulla voit jakaa lämmön tasaisesti siten, että bitumi ei pala.

Ruoanlaittoa koskevat säännöt

 • Kattilaa voidaan ladata enintään 70%. Muussa tapauksessa mastinen voi roiskua.
 • Kattilaa ei saa asentaa suoraan tulipaloon, mutta se on kaukana jalustalla.
 • Parasta pitää keittolämpötila 190 ° C: ssa. Korkeammissa lämpötiloissa bitumi voi hajota.
 • Yritä välttää lämpötilavaihteluita - lopulta sinulla on homogeeninen mastikokoonpano. Kuinka tietää, että lämpötila on liian korkea? Hyvin yksinkertainen. Ylikuumenemisen ensimmäinen merkki on keltavihreiden kuplien ulkonäkö.

Ruoanvalmistusprosessi

 1. Ennen kuin aloitat suurien bitumien palojen pienentämisen pienemmiksi, puhdista ne lian ja hiekan avulla.
 2. Koko bitumisulatusmenetelmä on edennyt hyvin hitaasti, noin kolme tuntia.
 3. Täyteaine on jauhettava, kuivuttava ja lämmitettävä.
 4. Täyteaineita ja pehmittimiä tulee ottaa asteittain käyttöön.
 5. Keitä seosta sekoitetaan säännöllisesti (lapio), poista vaahto siitä.
 6. Kun vaahto on pudonnut ja seoksen pinta on täysin sileä, voit lisätä pehmittimen.
 7. Sitten taas kaikki hyvin sekoitettu.
 8. All - mastic on valmis.

Säilyvyys

Keitä mastille mieluiten heti ennen sen käyttöä. Pidempi kuin 24 tuntia, sitä ei voi tallentaa. Käytön aikana mastin on aina oltava kuuma (noin 120 ° C).

DIY-aluke

Ei ole suositeltavaa käyttää mastista paljaita pintoja. Pintoille on annettava hyvä tartunta etukäteen, minkä vuoksi ne puhdistetaan roskista ja pohjustetaan. Pohjustus antaa korkean lujuusmallin kerrosta.

Alukkeen koostumus on yksinkertainen: bitumin ja bensiinin liuos suhteessa 1 - 3.

Ruoanvalmistusprosessi

 1. Alukkeen valmistamiseksi on tarpeen laittaa kuuma bitumi (noin 70 ° C) bensiiniin.
 2. Bitumi pannaan pieniin osiin ja sekoitetaan täydelliseen liukenemiseen saakka.
 3. Kiinteiden sulkeumien välttämiseksi aluke voidaan suodattaa hienojakoisen metalli-verkon läpi.

aiheuttaminen

Pohjamaalia tulee levittää kahdessa kerroksessa (tai kolmessa kerroksessa).

Odota 10-15 minuuttia ennen seuraavan kerroksen levittämistä. Sitten pinta pinnoitetaan mastiksella.

Artikkelit seinistä maalaistaloissa

Onko mahdollista lämmittää bitumi mikroaaltokentällä?

On selvää, että tällainen menetelmä lämmittää bitumia ja sakeutettuja öljytuotteita säiliöissä. Sitä käytetään yleensä rautatiekuljetuksissa ja pesulaitteissa höyrytysaltaisiin. Tässä tapauksessa bitumia kuumennetaan käyttäen mikroaaltokenttää ja suunnattua säteilyä, jonka vaihteluväli vaihtelee 400: stä 1000 MHz: iin, samoin kuin useita tekijöitä.

Laite itsessään on asennettu mini-hangariin, joka on asennettu ylivallalle ja jossa on lähtöikkuna. Hangarin katon alla ohjain on asennettu manipulaattoriin, jonka alustalla on mikroaaltomoduuli, jossa on puhallin. Rakenteeseen kuuluu aaltoputkipolku, jossa on jäähdytin ja kansilevy, jossa on levyjä.

Prosessin erityispiirteenä on se, että bitumin ja öljytuotteiden lämmitys suoritetaan paitsi mikroaaltomoduulin suuntaussuuntaisen säteilyn ja magneettikentän avulla myös puhaltimen mukana tulevalla lämmitetyllä ilmavirralla. Manulaattorin avulla näytön kansi laskeutuu säiliön kaulaan, jossa se kiinnitetään vastaavasti.

Tämän jälkeen alkaa lämmetä.

Se kestää kolmekymmentä minuutista kahteen tuntiin. Aika riippuu siitä, mitä bitumin alkulämpötila oli, sekä onko säiliön tyhjennysventtiili lämmennyt ennen, mikä myös myöhemmin hidastaa myöhempää purkautumista. Samanaikaisesti bitumin lämmitys jatkuu purkautumisensa jälkeen, joten materiaali ei jäädy jälkikäteen, mikä on erityisen tärkeää matalissa lämpötiloissa.

Tämän bitumien lämmitysmenetelmän tehokkuus on melko korkea. Tämän seurauksena jäädytetty aine muuttuu nestemäiseksi, ja yli 98-99% siellä olevasta bitumista voidaan tyhjentää säiliöstä. Tämä koskee erityisesti suuria säiliöitä, kuten säiliö RVS 3000. Mitä tapahtuu muille? Asennuksen käytännön sovelluksen mukaan negatiivisissa lämpötiloissa ohut kerros bitumi, joka sijaitsee säiliön seinien lähellä, ei kuulu säteilykenttään ja tuskin lämmittää.

Pohja vedeneristys tee se itse

Tämä varmistetaan säiliön kylmillä ulkoseinillä, jopa usean tunnin käytön jälkeen mikroaaltomoduulin.

Yritit jotenkin korjata tilannetta siirtämällä laitetta ei tuottanut tuloksia, ja sen seurauksena muutama prosentti bitumista, jolla on sama lämmitysmenetelmä, jätetään jätteeksi.

Mutta tämä ei ole asennuksen tärkein haitta. Lämmittysbitumi, joka käyttää samanlaista prosessia, liittyy suuriin virrankulutukseen, vaikka mikroaaltokentän ei-tuottava käyttöaika olisi. On olemassa useita muita vivahteita. On äärimmäisen tärkeää, että se kiinnittyy tiukasti säiliön kaulaan ja vältetään aukot. Niiden ulkonäkö voi aiheuttaa kentän kaaren, joka ei ole turvallinen palo-olosuhteiden kannalta. Ei myöskään ole suositeltavaa käyttää laitetta ulkoilmaan, joka liittyy mikroaaltosäteilyn mahdolliseen reaktioon ilmakehän kosteudelle. Säiliön lämmittämiseksi ja bitumin tyhjentämiseksi on tarpeen käyttää hyvin kuumennettua mini-hangaria.

Yleisesti ottaen tämä muutaman vuosikymmenen ajan patentoitu patentoidun bitumin lämmitysmenetelmä on osoittautunut myönteiseksi, ja se on löytänyt laajan sovelluksensa rautatiekuljetuksissa ja öljyisten aineiden purkamisessa säiliöstä.

Uutiset ja tapahtumat

Khabarovskin jalostamo tuottaa bensiiniä Venäjän federaation kotimarkkinoille

NNK toimittaa Kaukoidän alueen kotimarkkinat 45%: n moottoripolttoaineella. Toimitukset tehdään Khabarovskin jalostamolla, jonka jalostuskapasiteetti on jopa kuusi miljoonaa...

Saratovin yritysten käsissä DIA etsii öljyä ja kaasua lähellä Volgogradia

Volgogradin seismisen etsinnän yhteydessä ilmoitettiin kaksi suurta tarjousta yhteensä 77,4 miljoonaa ruplaa. Asiakkaat ovat Saratovin yritykset. Tyylikkäin...

WTI öljyn hinta nousee

Öljyn maailmanmarkkinahinnat käydään kauppaa eri suuntiin. Tämä todistaa huutokaupan tiedot. Brent-raakaöljyn futuurit elokuun toimitukselle laskivat 0, 09% - 77 ja 25 barrelilla...

Vuonna Sevastopol asettaa hinnat maakaasua

Sevastopolin hallituksen kaupunginosasto hyväksyi tilauksen "Kaasun toimittamisesta julkiselle osakeyhtiölle myytävän maakaasun vähittäishintojen vahvistamisesta...

Viikon ajan Tverissä bensiini nousi lähes ruplaa

Auton polttoaineen kustannukset kasvavat edelleen. Rosstat kertoo, että AI-92-bensiinin keskimääräinen vähittäishinta on noussut 8.6.

Kiina on pienentänyt öljyn tuontia vähimmäistasolle helmikuusta lähtien

Kiina vähensi öljyn tuontia toukokuussa 2018 alimmalle tasolleen helmikuusta lähtien. Tuonnin määrä laski 1, 05% - 39, 05 miljoonaan tonniin tai 9,23 miljoonaan tynnyriin päivässä (b / s)...

Terv

Khabarovskin jalostamo tuottaa bensiiniä Venäjän federaation kotimarkkinoille
Saratovin yritysten käsissä DIA etsii öljyä ja kaasua lähellä Volgogradia
WTI öljyn hinta nousee

Tarhin hinta / kg

Khabarovskin jalostamo tuottaa bensiiniä Venäjän federaation kotimarkkinoille
Saratovin yritysten käsissä DIA etsii öljyä ja kaasua lähellä Volgogradia
WTI öljyn hinta nousee

Luettelo organisaatioista ja yrityksistä

Akkujen hyväksyminen Kaliningradissa, kuinka paljon voit antaa akun • + miten valita auton akulle + + miten valita akku + autoon? + Kuinka akun lataus tapahtuu?

Ammattimainen lattiapäällyste, ammattimaiset lattiat, ammattikalevyt, galvanoidut ammatilliset lattiat, ammattimaiset lattiat H75, C8, C21, galvanoitu levy, ammatillinen lattia aitaukseen, aallotettu lattia, aaltopahvilat hangarille, H75 galvanoitu...

Paras tarjous viljakasvien ostosta: autamme sinua ostamaan viljaa, ostamaan ohraa, osta kauraa, osta lupiinia, osta pippuria, osta heinää...

Ostan sylinterit, vastaanottajat, sammutusmoduulit, sammutusjärjestelmät missä tahansa määrin ja kunnolla, jatkuvasti meillä on aina paras hinta. Me hankimme sylinterit tahansa julkaisuvuoden eri teknisiä...

Ostan sylinterit, vastaanottajat, sammutusmoduulit, sammutusjärjestelmät missä tahansa määrin ja kunnolla, jatkuvasti meillä on aina paras hinta. Me hankimme sylinterit tahansa julkaisuvuoden eri teknisiä...

Ehdotukset tuotteiden ostamisesta ja myymisestä

Hiilivetyjä sisältävä jäte

Ostamme jätteitä pesu- tai puhdistusprosessilaitteista, jotka perustuvat hiilivetyihin, joilla on pääasiassa dieselpolttoainetta ja bensiinifraktioita, mieluiten rautateitse tai Novosibirskille...

Uunin polttoaine pimeä, polttoöljy

Öljytuotteet standardoil: Alkylaatti - 44000 b / n (Ryazan) Pryamogon, Nizhny, oktaani 60, tiukka. 0, 74-32000 b / n Uuni tumma (öljy), kaupunki

Katon bitumi

Perm - 14850 b / n, tiheys 0, 9, salama 20, jäädytys -20...

Tajuumme kevyen uunin polttoainetta 32 ruplaa / litra

LLC SibirEnergoKomplekt tarjoaa kevyen lämmitysöljyn toimituksen hintaan 32, 00 ruplaa / litra. Polttoaineominaisuudet vastaavat DT K-5. Säiliöalus toimitetaan säiliöajoneuvoissa tai rautatiesäiliöissä.

Uuni estää RIR TB-TO: n jäähdytysnesteen epäsuoralla lämmityksellä

RIR-standardin valmistaja on RIR-tyyppisten uunien / lämmöntuotantolaitteiden / lämmönvaihtimien valmistaja. RIR TB-TO-uunin lohkot lämmönsiirtimen epäsuoralla lämmityksellä estävät...

Uuni estää RIR TB-TO: n jäähdytysnesteen epäsuoralla lämmityksellä

RIR-standardin valmistaja on RIR-tyyppisten uunien / lämmöntuotantolaitteiden / lämmönvaihtimien valmistaja. RIR TB-TO-uunin lohkot lämmönsiirtimen epäsuoralla lämmityksellä estävät...

Uuni estää RIR TB-TO: n jäähdytysnesteen epäsuoralla lämmityksellä

RIR-standardin valmistaja on RIR-tyyppisten uunien / lämmöntuotantolaitteiden / lämmönvaihtimien valmistaja. RIR TB-TO-uunin lohkot lämmönsiirtimen epäsuoralla lämmityksellä estävät...

Uutiset ja tapahtumat

Volgogradissa avattu innovatiivinen öljytuotteiden kuljetuskeskus

Tänään, Venäjällä ensimmäisenä Venäjällä LLK-Internationalin (OAO LUKOIL: n tytäryhtiö) öljytuotteiden toimituspaikka avattiin Volgogradissa VolgaPromExpertin raportteihin....

LUKOIL on rakentanut Volgogradin jalostamolle innovatiivisen keskus öljytuotteiden lähettämiseen

Nykyään Volgogradin jalostamolla (PJSC LUKOIL: n 100 prosentin tytäryhtiö) on avattu uusi terminaali bitumituotteiden ja voiteluaineiden siirtoa varten....

Novosibirskin alueella käytetään bitumia, jota tuotetaan paikallisesti teiden korjaamiseksi

Aineelliset suunnitelmat Kochenevskin jalostamolle. Alueen liikenne- ja tietämysministeriön kokouksessa laitoksen ja tien edustajat...

Gazprom neftekhim Salavat aloitti bitumin tuotannon uuden GOST: n mukaisesti

Euraasian talouskomissio hyväksyi uuden bitumin GOST 33133-2014 standardin 29. joulukuuta 2015 GOST-luetteloiden joukossa. Uusien bitumien vapauttamisesta...

Kama alkoi bitumin tuotannon laajennettuna käyttöiänä

Lukoil-Permnefteorgsintez (PJSC Lukoilin 100-prosenttinen tytäryhtiö) aloitti uuden GOST 33133 -standardin mukaisen BND 100/130 öljytuotteiden bitumin tuotannon.

Salavat-bitumia käytetään liittovaltion moottoriteiden rakentamiseen

Euraasian talouskomissio hyväksyi uuden bitumin GOST 33133-2014 standardin 29. joulukuuta 2015 GOST-luetteloiden joukossa. Asiakirja on tiukentanut vaatimuksia matalan lämpötilan...

Osta pakattu bitumi

Volgogradissa avattu innovatiivinen öljytuotteiden kuljetuskeskus
LUKOIL on rakentanut Volgogradin jalostamolle innovatiivisen keskus öljytuotteiden lähettämiseen
Novosibirskin alueella käytetään bitumia, jota tuotetaan paikallisesti teiden korjaamiseksi

Bitumi mpg 70 130

Volgogradissa avattu innovatiivinen öljytuotteiden kuljetuskeskus
LUKOIL on rakentanut Volgogradin jalostamolle innovatiivisen keskus öljytuotteiden lähettämiseen
Novosibirskin alueella käytetään bitumia, jota tuotetaan paikallisesti teiden korjaamiseksi

Luettelo organisaatioista ja yrityksistä

Pakkaus- ja kuorimattomien sokerijuurikkaiden ja kuoritun sokerin tuotanto ja jakelu tavaramerkkien alla: Kuskov, Tradition, New Kapriz, Svita, Confer.

Ural Steel OJSC: n (OHMK) tytäryhtiö Ural Brick LLC: llä on suuret tuotantokapasiteetit ja vakaus. Valmistetut tuotteet: - punainen keraaminen tiili GOST 530-95 - tulipalo...

Öljytuotteiden tukkukauppa...

PromStroyBitum LLP (Astana) on Rukanin tehtaan (Pavlodar) virallinen jälleenmyyjä, mikä tarkoittaa sitä, että hinnoistamme eivät ylitä valmistajan hintaa. Bitumi: - Bitumitie-merkki BND 60/90, B...

Jatkuvasti myymme tiebetumia ja Mazut-uunin M100-tuotantoa Mazyr. Road bitumi - FCA Korosten polttoöljy M100 - FCA Kropyvnytskyi...

Ehdotukset tuotteiden ostamisesta ja myymisestä

Bitumiöljy, viskoosi BND 60/90, 70/100. 20 tonnista. Automaattisen bitumin toimitukset.

Tarjoamme tiebetumia 20 tonnista 14,300 ruplaa tonnilta BND 60/90, 70/100, 90/130, 100/130, PBV, BN 90/10 tuotanto: Saratovin jalostamo, Ryazanin jalostamo, Syzran-jalostamo, Novokuibyshev-jalostamo, Yang...

Myyn asfalttitehtaan

Asfaltti sekoituslaitos, jonka kapasiteetti on 160 tonnia - Tehonsyöttö bunkkeri 8 kpl - Öljypoltin - Kapasiteetiltaan 5 kpl 50 kuutiometriä kummallakin - Öljylämmityskattila - Bunkkeri...

Asfaltti sekoituslaitos, jonka kapasiteetti on 160 tonnia - Tehonsyöttö bunkkeri 8 kpl - Öljypoltin - Kapasiteetiltaan 5 kpl 50 kuutiometriä kummallakin - Öljylämmityskattila - Bunkkeri...

Bitumi tie BND 60/90 90/130 autofilm.

Bitumiin kellarinvesieristystekniikka

Pyynnöstä laadunvarmistus, tavaroiden laatu ja toimituksen tehokkuus taataan! Toimitus bitumikantajilla on mahdollista, samoin kuin nouto. Juuri ennen...

Sekoittajasarjat UMB "BITUM" PBV ja BND eri tuotemerkkejä varten

Lobed sekoittimet. Käyttöyksikkö on vaihdemoottori. Potkurit sijaitsevat akselilla kahdessa kerroksessa. Suunniteltu polymeeri-bitumisideaineen (PBV-60, PBV-90, PBV-130) tuotantoon, bitumiset emul...

ZBJ-8 hiilipölypuristinpuristin uuteen Kiinasta

Hiilipölyn ekstruuderi ZBJ-8 Kuvaus Ekstruuderi ZBJ-8 on suunniteltu hiilipikareiden valmistukseen kivihiilen pölystä "kylmäpuristusteknologialla". Tärkein raaka-aine hiilen puristamiseen...