Mitä käytetään bitumipitoisuuden laimentamiseen ennen töitä?

Jotta voidaan hyvin ymmärtää, miten ja miten laimennetaan bitumi-mastista, on tarpeen ymmärtää yksityiskohtaisemmin sen käytön vaikeudet, erottaa tyypit ja määritellä sovelluksen laajuus oikein. Tuotetta voidaan käyttää rakennuskentän eri osiin. Pääsääntöisesti se on olennaisen tärkeää katon, pohjan, kylpyhuoneen, altaiden, vesijohtojärjestelmän osien ja muiden elementtien, jotka tarvitsevat suojaavan pinnoitteen, vedeneristämisen prosessiin.

pitoisuus

Rakennusmateriaalien lajikkeet

Valmistusmenetelmästä riippuen eristyspäällyste jaetaan kahteen luokitukseen:

 1. Kuuma bitumipitoisuus. Jotta materiaali saisi aikaan sen toiminnan kannalta välttämättömän johdonmukaisuuden, se on tarpeen kuumentaa jopa 160 ° C: seen kiinteässä säiliössä. Vain tällä lämpötilajärjestelmällä rakennusmateriaali pehmenee ja tulee nestemäiseksi.
 2. Kylmä bitumi. Tällöin tuotteen lämmitystä ei tarvita, vaikka materiaalilla olisi paksu rakenne. Bitumi-kimmoisuus on hämäämätöntä kuin laimentaa. Raaka-aineeseen lisättävä neste lisää sen "kylmää" sulamista, jonka jälkeen johdonmukaisuus on helppo levittää haluttuun pintaan. Ajan myötä liuottimet haihtuvat, jolloin pinnoite saavuttaa alustavan jäykkyyden.

VIDEO: Kuvien valmistelu työhön

Mitä voidaan käyttää liuottimena ja lisäaineina?

Bitumin laimentamisen oikean määrittämiseksi on otettava huomioon sen pinnan ominaisuudet, jolla sitä on tarkoitus käyttää. Tästä tekijästä riippuu tuotteen tiheys, joka voi korjata ja pitää lopullisen jäädytyksen. On myös syytä määrittää, mitkä toiminnot sen pitäisi tehdä. On olemassa 5 tyyppisiä mastista:

 • kumi-bitumi;
 • polyuretaani;
 • öljy;
 • kumi- bitumi;
 • lateksia.

Näiden tuotteiden tärkein komponentti on bitumi, muut lisäaineet toimivat lisäkomponenteina.

Suunniteltu betonin, metallin, puun ja muiden rakenteiden, putkilinjojen, putkien, auton pohjojen suojaamiseksi, korroosionestoon ja vedenpitävyyteen.

Ainekset polyuretaanin ja kumin muodossa antavat rakennusmateriaaleille joustavuutta, joten valmiin tuotteen voi venyttää ilman halkeilua. Öljyversiolla ei ole kykyä täysin jäädyttää ja sitä käytetään putkijärjes- telmissä. Kumifraktioiden lisäämisessä saadaan kestävä pinnoite, joka soveltuu kaikentyyppisiin pinnoitteisiin.

Rakennusmateriaali jaetaan pinnalle -10... + 50 ° C: n lämpötilassa, mutta aloitusta varten sitä sekoitetaan perusteellisesti. Prosessin helpottamiseksi tuote laimennetaan orgaanisella alkuperältään nestemäisellä aineella. Kumin-bitumi-masten liuottamiseksi käytä nesteitä:

Nämä aineet voidaan huolellisesti laimentaa vain, jos tuotteen sakeus on liian paksu ja toimii sen kanssa, minkä vuoksi se muuttuu monimutkaisemmaksi. Yhden valitun nesteen osuudet eivät saa ylittää 20% bitumimassan kokonaismäärästä. Toisessa tapauksessa pinnoitteen lyhytaikaista tai viivästynyttä kuivausta saattaa esiintyä ongelma.

Laimennetaan valkoisella alkoholilla tai liuottimella ja sekoitetaan hyvin perusteellisesti.

Vaatimusten noudattamatta jättämisen seurauksena voi olla tuotteen liiallinen juoksevuus. Tämä pinnoite menettää tartunnansa ja kykynsä välttää kosteutta. Joten kuin istuttaa uudelleen, on parempi peittää varovasti purkki.

Seoksen valmistusta koskevat perussäännöt

On yksi tärkeämpi vivahde, joka vaikuttaa siihen, miten bitumimastia laimennetaan - miten sitä käytetään. Tällä hetkellä on kaksi tapaa:

 • manuaalinen - harjalla tai telalla;
 • mekaaninen - erikoislaitteiden avulla.

Toinen vaihtoehto suihkulla on suuri tapaus, jossa haluat asentaa mastiksille vaikeasti tavoitettavia paikkoja. Sen avulla yhtenäinen jatkuva kerros luodaan. Ensimmäistä menetelmää käytetään parhaiten, jos haluat käsitellä pienen alueen.

VIDEO: Kuinka nopeasti laimentaa hartsi alustassa säätiön hoitoon

Vedenpitävät materiaalit

Työn pakollinen vaihe on sen pinnan valmistaminen, jolla on tarkoitus käyttää kumitumpumateriaalia. Jos se irtoaa, se on puhdistettava perusteellisesti, pestävä, kuivataan ja käsiteltävä alukkeella, joka parantaa tarttumista materiaaliin.

Tätä työkalua myydään markkinoilla bitumin alukkeen nimellä, mutta se voidaan valmistaa itsenäisesti. Tämä vaatii vain muutamia bitumipartikkeleita, jotain bensiiniä ja käytettyä moottoriöljyä. Polttoaineen ja öljyn seosta kuumennetaan, minkä jälkeen siihen lisätään murskattua bitumia ja konsistenssi nostetaan lämpötilavaihteluun 195-200 ° C.

Jalostus laimennetulla bitumilla vedenpitävyydelle suoritetaan levittämällä ruiskupistoolilla, harjalla tai rullalla, kaikki riippuu alueesta, joka tulisi peittää. Sakeutta sovelletaan pienissä raidoissa. Lisäksi jokaisen seuraavan rivin pitäisi olla hieman edellisestä - jopa 100 mm. Ensimmäisen kerroksen täydellisen kovettumisen jälkeen ne alkavat työskennellä toisen kanssa. Pinnoitteen kokonaispaksuus ei saa ylittää 2 mm.

Muista, että jos tarvitset vähintään 4 kerrosta bitumimuovia, sinun on tehtävä lisävahviste lasikuidun avulla.

Mastikulutus

Kumin tai kumityyppisen bitumimassan määrä riippuu täysin siitä, kuinka paksu päällyste on ja kuinka monta kerrosta suunnitellaan käytettäväksi. Esimerkiksi noin 0,8 kg seosta vaaditaan ruberoidin kiinnittämiseksi m 2: a kohden. Mutta jos rakennusmateriaalia käytetään vedenpitävänä päällysteenä, niin kerroksen paksuuden ollessa 10 mm se jättää jopa 19 kg / m 2. Lateksituotteen tapauksessa virtausnopeus ei ylitä 7 kg / m 2.

Tuotteen hinta pintojen eristämiseksi ei ole pieni. Mutta koska päällyste on korkealaatuista, joissakin tapauksissa riittävän tiiviyden saavuttamiseksi yksi kerros riittää. Tämä menetelmä soveltuu kellarin, perustuksen ja muiden tukirakenteiden käsittelyyn, täällä tarvitaan vain 6-8 kg / m 2. Katonvesieristyksen luominen vaatii vähintään kolme kertaa koostumuksen. Tämä on perusteltua sillä, että talon päällekkäisyyksien pinta-ala vaatii parempaa suojelua kosteudelta.

Alusta voidaan levittää valmistettuun pintaan millä tahansa tavalla.

Bitumi-mastia käytetään usein lattian, korjauskattojen, tiivistysliitosten ja saumojen vahvistamiseen. Tämän komponentin liuotina käytetään tavallista kerosiinia tai käytetty moottoriöljyä. Ennen laimennusta se lämmitetään perusteellisesti ja sekoitetaan pääkomponentin kanssa. Tämä pinnoite kovettuu hitaammin kuin laimennettuna.

Kuinka säilyttää kokoonpano?

Varastointia varten rakennusaine siirretään muoviseen kauhaan, jossa on ilmatiiviin kansi tai tavallisiin pulloihin. Tällaisissa olosuhteissa se ei voi menettää toiminnallisia ominaisuuksiaan pitkään. On tärkeää ymmärtää, että tuote voidaan tallentaa vain, jos sitä ei ole sekoitettu täyteaineisiin.

Saumaton rakennusmateriaali on jo pitkään ollut johtava markkinaratkaisu viimeistelytuotteiden markkinoilla, joka tuottaa tänään valtavan määrän. Jotkut ovat kestäviä, toiset käytännöllisiä. Bitumiset mastit puolestaan ​​kykenevät yhdistämään kaksi ominaisuutta samanaikaisesti ja lisäksi se ottaa kaikki ulkoisten tekijöiden vaikutuksen itsensä painoon, mikä lisää materiaalien käyttöikää.

VIDEO: Mihin suuntaan katon oikea asento

Miten laimentaa bitumi perustukselle

Mitä tarvitaan perusseinien ja kattojen - miten soveltaa, tyypit ja niiden ominaisuudet, suositukset.

Tarvittavat perusseinät ja katot - sovellus, tyypit ja niiden ominaisuudet, suositukset Myös korkealaatuinen viimeistelyaineisto vaatii työpinnan huolellista valmistelua. To.

 • Kun seoksen yksiosainen koostumus laimennetaan liuottimella, pellavansiemenöljyllä tai vedellä ohjeiden suositusten mukaisesti.
 • Jos pohjamaali on kaksikomponenttinen, lisää sitten ensin kovetetta (osioiden määrä on esitetty ohjeessa) ja sitten ohuempi haluttuun viskositeettiin.
 • Kipsi- ja kastemuseot peitetään akryylipäällysteellä, sekoitetaan se pre-sekoittaen.
 • Vesiliukoiset yhdisteet, jotka on laimennettu suhteessa 1: 4 (yhden osan jauhetta, neljä osaa vettä). Jos viskositeetti on riittämätön, sinun täytyy säätää sitä manuaalisesti lisäämällä oikea määrä vettä.
 • Alkydialuke laimennetaan liuottimella, jonka merkki merkitään ohjeisiin. Ksyleeniä tai liuotinta voidaan käyttää, tavallisesti 1: 1-suhteessa.

Voinko käyttää pohjustusta maaliin: korjausohjeet.

Maaperän koostumus, tietenkin, poikkeaa väriaineesta ja sen komponenteista ja toiminnallisuudesta. Useimmissa tapauksissa alukkeessa.

 • kun saumat, liitokset, suuret halkeamat tiivistetään;
 • etupyörissä ja huoneissa, joissa on korkea kosteus;
 • massiivisissa rakennusmateriaaleissa koristeena vastapäätä;
 • pienellä tai heikolla budjetilla suoritettua työtä.

Mastinen bitumipinnoitus kuuma - GOST ja soveltaminen.

Mastinen bitumipinnoitus kuuma - GOST ja sovellus Suojaa metallista, betonista tai muista rakenteista kosteudelta, saumattomien pinnoitteiden järjestely, nopea ja kestävä.

Bitumi käytetään ihmisen koko tekniikan historiassa. Monet nykyaikaiset rakennustekniikat vedenpitävät rakenteet perustuvat tämän materiaalin käyttöön, jonka ansiosta tällainen työ tehdään nopeasti ja tehokkaasti.

Bitumiset mastit: tekniset ominaisuudet, sovelluksen ominaisuudet.

Päättäessään ostaa kylmää tai kuumaa bitumimateriaalia, päätä, käytätkö sitä kattorakenteisiin vai perustan vedenpitävyyteen.

Mastit jaetaan luokkiin, jotka eroavat koostumuksesta. Tällöin ei oteta huomioon kaikkia ainesosia vaan vain sitä, joka on vuorovaikutuksessa pääkomponentin kanssa - bitumi.

Aquamast - katon vedeneristys: bitumi-kumimassa ja muut materiaalit.

Bitumi mastinen AquaMast - vedenpitävä katto. Sovelluksen ominaisuudet, ominaisuudet, hinta, kulutus, käyttötarkoitukset, ohjeet vedenpitävien materiaalien käsittelyyn.

Tuote on hintaluokassaan paras. Aquamast-mastiksi katoneristykseen arvostetaan ammattipiireissä ja amatööreissä. Tällainen suosio johtuu fyysisistä ominaisuuksista:

Höyrysulku kipsilevyllä puutalossa ilman eristettä.

Korjaustyön yhteydessä kaikkia vivahteita on tarkasteltava yksityiskohtaisesti. Höyrysulku kipsilevyllä - yksi tärkeistä prosesseista.

  Kotelot sijoitetaan runkorakenteeseen, jos kerros mineraalien materiaaleista, jotka sijaitsevat kadun lähellä sijaitsevaan eristysasentoon.

Kumi-bitumimasto on eristävä materiaali.

Kumi-bitumivuoraus - eristävä materiaali, joka suojaa kosteutta. Tärkeä kohta, jota ei saa unohtaa rakennus- ja korjaustöissä. Kumimateriaali -.

Ensimmäinen vaihe bitumituotteiden kanssa

Mastit betonin vedeneristykseen - luotettava suoja korroosiota vastaan.

Betonieristyksen tiivistysmateriaali - luotettava suoja korroosiota vastaan ​​Talon rakentamisen lopettaminen ei tarkoita työn loppumista. Rakennettu rakennus tarvitsee suojaa. Se on alttiina.

Edellä mainittujen tyyppien lisäksi teollisuus tuottaa muuntyyppisiä tällaisia ​​tuotteita: polymeeri-bitumi ja polymeeri. Bitumimateriaalilla on kuitenkin laajempi soveltamisala.

Bitumi-polymeerimassa: missä ne käyttävät ja sen ominaisuudet.

Bitumi-polymeerivalmiste on vedeneristysmateriaali, joka perustuu öljybitumiin. Tämän lisäksi.

 • Orgaanisen liuottimen pitoisuus;
 • Nestemäisellä orgaanisella aineella;
 • Vesipohjainen.

Bitumin alueet, valmisteluominaisuudet ja sen kanssa tehtävät säännöt

Bitumia käytetään ratkaisemaan useita rakennustöitä, jotka liittyvät rakennusten, rakenteiden, tienrakentamisen ja viestinnän pystyttämiseen. Sen korkean viskositeetin ja vettähylkivien ominaisuuksien ansiosta se tunkeutuu materiaalin pinnalle huokosiin ja halkeamiin samalla toimimalla sideaineena ja antaen vahvan tartunnan.

Käyttökohteita bitumista - eräänlainen vedeneristys

Bitumin käyttö erilaisiin tarkoituksiin eroaa seoksenvalmistus- ja pinnoitusmenetelmissä.

Bitumi kattolaitteet

Puhtaiden bitumien käyttöä ilman lisäaineita pidetään vanhentuneena menetelmänä, joka on edelleen suosittu. Vanhojen talojen ja autotallien yleisimpiä kattopäällysteitä, kun katto on yksinkertaisesti täytetty nestemäisellä bitumilla. Tämä myötävaikuttaa materiaalin ja työn alhaisiin kustannuksiin verrattuna enemmän teknisiin mastiineihin.

Klassinen sovellus perustuu katteen pinnoitukseen kuumalla bitumilla. Sen lisäämiseksi sujuvuuteen lisätään siihen käytetyt moottoriöljyt, dieselöljy tai lämmitysöljy sekä raskaan öljyn liuottimet.

Useimmissa katoneristyksen lajikkeissa bitumi on välikerros seinän ja ulkopinnan läpäisemättömän levyn välissä. Adheesion lisäämiseksi bitumi lisätään myös levymateriaalien koostumukseen, usein ilman modifiointiaineita.

Puhtaan materiaalin käytöllä on se, että päällysteen lujuus ja kestävyys ovat vähäisemmät. Saostumisen, mekaanisten hiukkasten ja lämpötilaerojen vaikutuksesta bitumi alkaa haljeta, minkä seurauksena vedenpitävyys on uudistettava. Suoritusominaisuuksien parantamiseksi seokseen lisätään erilaisia ​​polymerointiaineita.

Hinnan perusteella parasta valintaa katolle on bitumin ja katemateriaalin kompleksi. Jotta vältyttäisiin tarvittavilta päivityksiltä 2-3 vuoden välein, voit käyttää erityistä bitumimuovia, joka on välinpitämättömiä kosteuden ja auringon vaikutuksille.

Vedeneristys autotallin katon bitumipastaa:

Vedenpitävä pohjabitumi

Verkko sisältää paljon enemmän tietoa modifioidun bitumimastikan käytöstä, kuin tavallisesta bitumista. Tämä on pikemminkin mainosliike, koska puhdasta bitumia käytetään käytännössä melko usein säätiön ulkoseinien päällystämiseen. Bitumisen kerroksen päälle voi perinteisesti olla päällekkäin kumi-bitumilevy, kuten Brisol tai Isol.

Jos rakennustyömaalla ei ole merkittävää pohjavesien paineita tai maaliikkeitä, voit rajoittaa itsesi bitumipinnoitteelle. Vaikka materiaali itsessään ei ole yhtä kestävä kuin nykyaikaisen mastiksin, sen täyttävän säätiön puutteet pysyvät pysyvästi suojassa kosteudelta.

Suojapinnoitteiden luominen viestintälinjoilla

Kompleksiset bitumipäällysteet ovat yleismaailmallinen keino suojata putkia ja muita metallirakenteita upotettu maahan. Päävesieristyskerros on modifioitu bitumilevy. Niiden kiinnitys tehdään bitumilla tai mastilla, jota levitetään alustalla päällystetylle metallipinnalle.

Asfalttipäällysteiden valmistus

Teiden rakentaminen edellyttää korkealaatuisen bitumin käyttöä, jolla on suuret lujuus- ja lämpötilarajat. Bitumin haittapuoli on voimakkuus korkeassa paineessa.

Siksi kuorma-autojen liikkuminen on kiellettyä useilla reiteillä, etenkin päivällä kuuman kauden aikana. Seoksen laadun parantamiseksi asfaltin valmistukseen lisätään sen koostumukseen pehmittimiä, joilla on laaja valikoima ominaisuuksia.

Korkeissa lämpötiloissa bitumi sulaa, ja pakkasessa se muuttuu hauraaksi. Tiettyä materiaalin laatua valitaan käyttöolosuhteiden ja suurimman sallitun kuorman perusteella. Raskaiden tavarankuljetusten tärkeimpiä reittejä käytettäessä käytetään kovempaa bitumiä, joka heikosti altistuu ulkoiselle paineelle.

Bitumien ja modifioijien lisäksi asfaltti sisältää hiekkaa ja soraa. Komponenttien mittasuhteet määräytyvät tehtävillä, jotka asetetaan ennen pinnoitusta. Mitä enemmän hiekkaa ja vähemmän ryöstöä, sitä pehmeämpi ja pehmeämpi pinta on. Karkeaa sora-asfalttia käytetään alemman kerroksen teille, ja pienellä sora-alueella ylemmälle tiekerrokselle.

Asfaltin halkeamien korjaaminen ja kunnostaminen nestemäisellä bitumilla:

Bitumin perusteet, seoksen valmistus ja käyttö

Tekniikka materiaalin käyttämiseksi vedenpitäviksi ja kovien pinnoitteiden muodostamiseksi koostuu lämmityksestä ja sulattamisesta, lisäämällä tarvittavat komponentit ja levittämällä sitä pinnalle. Vähiten ongelmallinen tapa on saada valmiita mastisia, jotka voidaan lämmittää vain. Harkitse seoksen itsesuoton vaiheet, jotka perustuvat bitumiin.

lämmitys

Se voidaan suorittaa erityisissä sulatuslaitoksissa. Todellisuudessa käytetään useimmin improvisoituja keinoja: bitumia kuumennetaan metalli tynnyreissä, ja tulipaloa käytetään lämmittimenä. Hoitoa on noudatettava prosessin aikana, koska myös jäljellä olevat öljytuotteet ovat palavia. Kuumennettaessa bitumia sylkäisee ja vaahdotetaan - tämä on normaali prosessi.

Seos on valmis, kun sen pinta muuttuu sileäksi ja kiiltäväksi ilman merkkejä ylikuumenemisesta. Voit havaita materiaalin hajoamisen vapauttamalla voimakasta ja kovaa keltavihreää savua. Voit valmistaa korkealaatuista bitumia vedeneristykseen, älä anna ylikuumenemista - se johtaa pinnoitteen haurastumiseen.

Kuuma bitumi laimennetaan liuottimella

Bitumiseosta voidaan käyttää alukkeen muodossa (katso edellä) ja klassisesta pinnoitteesta, joka tuottaa tiheän vedenpitävän kerroksen. Bensiiniin tai valkoiseen väkevyyteen perustuvia liuottimia voidaan käyttää, mutta ne eivät sovellu 160-180 ° C: seen lämmitettyyn bitumiin. Kerosiini on lämmönkestävää, mutta haihtuu hieman hitaammin.

Sopivimmat liuottimet ovat dieselpolttoaine ja dieselöljy (jäljelle jäänyt, viskoosi dieselöljy). Aurinkoöljyä ei aina löydy helposti, joten dieselpolttoainetta käytetään usein (jopa alhaisimmassa laadussa). Lisäksi voit käyttää huoltoasemilla runsaasti kierrätettyjä moottoreita.

Kestää bitumin osuudet: liuottimen tulee olla alueella 30: 70 - 50:50 riippuen ympäröivästä lämpötilasta ja halutusta sakeudesta. Lämmitä bitumi ja liuotin erikseen, edullisesti vähentämään tulipalovaaraa. Suurten työmäärien vuoksi liuotin kaadetaan bitumiin, jossa on pieniä määriä - päinvastoin.

Kuinka sulaa bitumi vedenpitäväksi säätiön omilla käsillä kertoo videon:

Seoksen käyttö pinnalle

Koska materiaalin jähmettymisnopeus on suuri, sen jälkeen, kun bitumin siirtäminen säiliöstä sen kerroksen kohdalle on vain 1-2 minuuttia. Vedeneristysperustusten laadun parantamiseksi on toivottavaa suorittaa alustava betoniprosessointi alhaisen viskositeetin omaavalla bitumipäällysteellä.

Suurille alueille (vedenpitävyys katon tai mittatason) on kätevä tasoittaa kerros mopilla, jonka pohjaan liina on kiinteästi kiinnitetty. Pienillä työmäärillä (pienten perustusten tai metallirakenteiden vedeneristäminen) on kätevää työskennellä harjan tai rullan kanssa bitumilla. Telan avulla alusta käytetään erityisen tehokkaasti, kovettuen pidempään kuin viskoosi bitumi kerros.

Erilaiset rakennuskohteet vaativat erilaista bitumin kulutusta:

 1. Vesitiiviitettä käytettäessä tarvitaan 1,5-2 kg / m2 bitumia. Kerroksen paksuuden tulisi olla noin 2 mm. Ohut pinnoite johtaa vaurioituneiden vettä hylkivien ominaisuuksien huonontumiseen, ja paksumpi vaikuttaa jähmettyneen kerroksen kiihtyneeseen halkeiluun;
 2. päällysteen tai päällysteen kyllästämiseen - 2-3 kg / m2. Korkeampi kulutus lisää aineen virtausta kuumennettaessa ja vähemmän - ei anna riittäviä lujuusominaisuuksia;
 3. asfalttipäällysteiden kyllästämiseen ja asentamiseen - kulutus riippuu suunnittelijan olosuhteista ja vaatimuksista. Vakiokustannukset ovat 0,8-1 kg / m2.

Bitumin käyttö tienpintaan

Bitumipinnoitteiden käyttöikä

Bitumin käyttöikä on harvoin yli kymmenen vuotta, kun katto on pinnoitettu ja vedenpitävä (2-3: stä 3-5 vuoteen puhdasta bitumia) varten. Sovellus pinnoitus- ja kumipitumenipinnoitteelle säätiölle mahdollistavat suojauksen toimivan useiden vuosikymmenien ajan. Ilmaan joutuvien hapen ja korotetun lämpötilan altistuminen vähentää toiminnan kestoa - tästä syystä katto on "maadoitettava" muutaman vuoden välein.

Miten päästä eroon bitumin - elämän vinkkejä

Koska materiaali ei liukene veteen, se tarttuu mihinkään pintoihin, sillä on korkea kovuus ja kyky saada likainen, on tärkeää työskennellä sen kanssa erittäin huolellisesti. On syytä muistaa, että yksinkertaisesti pyyhkimällä bitumi pesusta jauheista ei toimi.

Jos et ole vieläkään onnekas välttämään bitumien tahroja ei-toivotuilla paikoilla, voit päästä eroon niistä seuraavalla tavalla:

 • prosessi valkoisella höyryllä - sopii bitumin poistamiseen koneen tai työkalun pinnalta. Valkoisen alkoholin etuna on hidas haihtuminen. Bitumilla on aikaa liuottaa, minkä jälkeen se poistetaan helposti pehmeällä liinalla. Ennen kuin poistat, tarkista liuottimen vaikutus maaliin kehon näkymättömillä osilla. Vinkki: älä käytä liuottimia, jotka sisältävät asetonia tai etyyliasetaattia;
 • dieselöljy - soveltuu kumituotteiden, kuten auton pyörien, puhdistamiseen. Dieseljakeet eivät ole niin aggressiivisia synteettiselle kumille eivätkä aiheuta sen turpoamista. Hyvin likaisten pyörien tapauksessa on parempi tehdä mitään - 300-400 km: n jälkeen kiinnittyneet hiukkaset palaavat ilman mitään ulkopuolisia toimenpiteitä;
 • valo liuottimet (bensiini-galosh tai bentseeni) - sopii puhdistamaan bitumien tahroja kankaista ja vaatteista. Muista, että bentseeni on melko myrkyllinen, ja vaikka se auttaa puristamaan bitumia, se liuottaa myös monia maaleja yhtä helposti.

Bitumin poistaminen rakennuspinnasta (betoni, tiili) voi käyttää mitä tahansa hiilivetyliuosta - bensiiniä, dieselpolttoainetta, kerosiinia tai valkoista henkeä. Pestä öljyisen dieselpolttoaineen jäänteitä voidaan kostuttaa pienellä määrällä bensiiniä.

Bitumin poistaminen BIO-liuottimen CYTOSOL avulla, joka auttaa helposti puhdistamaan minkä tahansa pinnan, mukaan lukien auton runko:

Mitä ja miten laimentaa bitumi perustukselle

Foundation bitumi

Talon pohjalla on jatkuvia haittavaikutuksia erilaisista ympäristötekijöistä. Erityisen aktiivinen on vesi, joka on maaperässä ja tunkeutuu siihen saostumisen jälkeen. Säätiötä rakennettaessa on tarpeen tarjota lisä suojaa tätä vaikutusta vastaan. Yleisimmin käytetty bitumimasto.

Mikä on välttämätön obmazochnaya vedeneristys bitumi

Klassisessa muodossaan bitumimastilla on seos useista komposiittikomponenteista, jotka tukevat tukevasti ja tiiviisti tukien pinnan aukkoja ja estävät kosteuden tunkeutumisen pohjarakenteeseen.

Mastika kovenee nopeasti erilaisten liuottimien ja muiden elementtien avulla, jotka varmistavat ratkaisun tehokkuuden. Mastikan avulla on mahdollista luoda erittäin tehokkaita saumattomia pintoja. Tämä pätee katolle ja seinille ja juuri perustaksi.

Ennen kuin käytät mastista, on tärkeää tietää, miten ja miten hartsi liukenee maalattavaksi. Oikeasta elementtien yhdistelmästä riippuu suojakerroksen myöhemmän työn tehokkuudesta.

Kuinka laimentaa bitumi-kimmoisuus

Sinun on ymmärrettävä, millaisia ​​indikaattoreita haluat saada tietää tarkasti, miten laimenta hartsi maalausta varten. Mittasuhteet, joissa komposiittikomponentit yhdistetään mastiksessa, määrää ratkaisun paksuuden lisäksi myös suorituskykyominaisuudet. Mastikäytön liuottamiseen käytettävien aineiden joukossa ovat seuraavat:

Bitumi laimennusaine

 • Bensiini (kerosiini).
 • Valkoinen henki.
 • Bensiini-galosh (Bensiini-liuotin kumiteollisuudelle).

Oikean aineen valitseminen ja materiaalin määrä, joka on sekoitettava bitumiin perustan kanssa, tarkoittaa optimaalisen materiaalin valmistelua säätiön käsittelyä varten.

Mitä lisäaineita käytetään mastin laimentamiseen

Luodussa ratkaisussa on mahdollista lisätä erilaisia ​​täyteaineasetuksia. Näin ollen rakennuttajan pitäisi päättää, mitä parametreja hän haluaa saada loppuun.

Nyt suosituimmat mastityypit ovat seuraavat:

 • kumi-bitumi-kalkki,
 • polyuretaani,
 • lateksi,
 • öljy, kumi.

Jos otat bitumi-kumiastiaa, sen koostumuksen perustana ovat suoraan bitumi ja polymeeri.

Liuoksessa polyuretaania ja kumia muodostaa liuoksen ylimääräinen plastisuus, jossa muodostuskalvo ei ole vain voimakas, mutta voi venyttää noin 20 kertaa.

Kumin käyttö kylmän seoksen valmistukseen mahdollistaa sellaisen materiaalin luomisen, joka ei vaadi valmistusta ennen käyttöä. Masticia levitetään tasaisesti ja on tasaista ja kestävää.

Öljykomponenttien lisääminen estää materiaalin jähmettymisen. Tällaiset koostumukset ovat välttämättömiä putkien ja muiden rakenteiden vedenpitävyyden varmistamiseksi, jotka sijaitsevat maan alla.

Ruoanvalmistusominaisuudet

Bitumikiinnitysprosessi ei ole vaikea, sinun tarvitsee vain valita oikeat ainesosat ja noudattaa ruoanlaittoa.

Työn suorittamiseksi tarvitaan seuraavat osat:

 1. pilaantumista estävät bitumit;
 2. erityisesti valittuja täyteaineita,
 3. erilaisia ​​pehmittimiä.

Esimerkiksi vedenpitävyyden luomiseksi tarvitset noin 10 kiloa mastista. Tämä vaatii noin 8 kg bitumia, 1 kg täyteainetta ja 500 grammaa pehmitintä.

Ruoanvalmistuksessa on oltava voimakkaat kattilat, joiden seinämän paksuus on 3 mm. Myös kannen pitäisi olla. Seinien lämmityksen ansiosta bitumi kuumenee tasaisesti.

Kattilaa ei saa ladata enempää kuin 70% - muussa tapauksessa kalkki saattaa alkaa läikkyä. Ruoanlaittoa varten sinun on noudatettava näitä sääntöjä ehdottomasti:

 1. Kattila ei sovi palon päälle, mutta se on varattu.
 2. Lämpötilan on oltava 190 asteessa, mikä ei johda materiaalin hajoamiseen.
 3. Lämpötilan vaihtelut eivät ole sallittuja, mikä voi johtaa heterogeenisen massan muodostamiseen.
 4. Seoksen nopeaan valmistukseen on välttämätöntä jakaa bitumi pieniksi paloiksi.
 5. Mastic on kypsennettävä hitaasti ja tasaisesti.
 6. Täyteaine ja lisäaineet on myös murskattava.
 7. Komponenttien lisääminen suoritetaan vähitellen.
 8. Liuosta sekoitetaan säännöllisesti ja säännöllisin väliajoin, jolloin muodostuu vaahtoa.
 9. Vaahdon katoamisen jälkeen voit tehdä täyteaineita.
 10. Tuloksena olevan liuoksen lisäämisen jälkeen sekoitetaan perusteellisesti - ja bitumimateriaali on käyttövalmis!

Nyt, kun olet oppinut laimentamaan pohjaan perustuvan bitumimastin ja valmistamaan sitä, sinun tulisi tietää, miten se sopii oikein pinnalle.

Kuinka käyttää bitumimastia

Mastinvalmisteen valmistuksen jälkeen tulee olla oikein pinnalle. Tee näin kaksi tapaa:

 1. Manuaalinen sovellus.
 2. Mekanisoitu sovellusmenetelmä erikoistyökalujen avulla.

Manuaalinen työmenetelmä on optimaalinen, kun suoritat pienen työn. Suurella työalueella manuaalinen tekniikka on epäkäytännöllistä, joten käytä mekanismeja. Työkaluja käytetään myös vaikeasti tavoitettavissa oleviin paikkoihin.

Ennen levittämistä valmistele käsiteltävä pinta. Pinta puhdistetaan ja kuivataan perusteellisesti. Sen jälkeen laitetaan ohut kerros alukea, joka antaa vuorovaikutuksen mastiksin kanssa.

Kun seos on valmis ja tarpeeksi lämmin, voit siirtyä suoraan sovellukseen. Tätä varten käytä perinteistä rullaa tai harjaa - tietyn työkalun valinta riippuu pohjan, seinän tai katon kokoonpanosta, tilavuudesta ja monimutkaisuudesta. Joskus käytä laajaa lastalla levitystä varten.

Sovitus päällekkäisyydestä, jonka tulisi olla noin 10 senttimetriä. Tämä estää tyhjien osien muodostumisen, jotka altistuvat kosteudelle.

Seuraavan mastikerroksen levitys alkaa sen jälkeen, kun edellinen on kovettu.

Pohjamateriaalin vedeneristykseen käytettävän bitumimateriaalin käyttö toimii tärkeänä tekijänä rakenteen suojelemiseksi ja mikrokruunujen ja vaurioiden muodostumisen estämiseksi.

Miten laimentaa bitumi yksityisessä rakentamisessa tai korjauksessa?

Miten laimentaa bitumi yksityisessä rakentamisessa tai korjauksessa?

Analysoimme menetelmiä ja tekniikoita "Asuntojen ja talojen helppo korjaus

Järjestelmien korkealaatuinen ja nopea asennus:

Kun korjataan katto tai eristys kellarin, kysymys usein syntyy: miten laimennetaan bitumi? Uusien rakennusten katto on harvoin kaatunut niihin, koska sen eristys ja pinnoitus on nyt paljon houkuttelevampia vaihtoehtoja. Mutta niiden olemassaolon vuosikymmenien aikana tällainen kerros katemateriaali on kertynyt vanhoihin taloihin, että bitumin lisäksi käytännössä ei ole kunnostusvaihtoehtoja (loppujen lopuksi ei toisinaan ole edes mahdollista erottaa useita kerroksia).

Ruberoidien "piirakoiden" purkaminen on niin työlästä, että ihmiset yrittävät työntää sitä mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen, etenkin jos rakennusta ei ole asuinrakennuksia - autotalli, varikko, kesäkeittiö, laajennus. Ja bitumi on edelleen yksi suosituimmista materiaaleista päällystyspohjan vedenpitävälle materiaalille - se on halpa, melko luotettava ja käytettävissä itsenäiseen käyttöön, vaikkakin työ vaatii raskaan fyysisen työn ja jonkin verran vaaran sen toteuttamisessa. Kuitenkin, jos tavoitteena on saada mahdollisimman paljon luotettavia pohjaeristyksiä, on parempi liimata bitumieneristykseen tai samaan katemateriaaliin. Yksinäisyys bitumipäällyste nopeasti halkeilee ja alkaa vuotaa kosteutta.

Kuinka laimentaa bitumi yksityisen rakentamisen tai korjauksen olosuhteissa? Kuten näette, tämä kysymys on vielä tärkeä asia säätiön suojelun rakentamisessa ja vanhojen kattojen korjaamisessa. Siksi kannattaa ymmärtää sitä tarkemmin, mitä yritimme tehdä tässä artikkelissa.

Bitumin käsittelyn ominaisuudet

Poissa ovat päivät, jolloin bitumi oli olemassa vain yhtenäisenä, moninaisena lajikkeena. Nyt on olemassa melko suuri joukko tällaisia ​​vedenpitäviä materiaaleja:

 • kiinteät bitumit;
 • nesteytetyt bitumit;
 • bitumi-kumimassa;
 • bitumipolymeerimastit.

Kaikki kiinteät vaihtelut tarvitsevat sulamista. On mahdotonta laimentaa tiiliä missään liuottimessa. Jossain määrin bitumi menee siihen, mutta se on melko vähäpätöinen. Usein tällaista ratkaisua käytetään pohjamaalina - pohjamaalia bitumin vedeneristys.

Primeri tehdään seuraavasti:

 • Bitumi piilotetaan pieniksi paloiksi. On toivottavaa suorittaa tämä toiminta varjossa - kun se kuumennetaan auringossa, siitä tulee hidas ja halkeile vastahakoisesti.
 • Luodit upotetaan dieselöljyyn tai jäteöljyyn. Tilavuus - niin että liuotin peittää kappaleet kokonaan, mutta ei muodosta suurta kerrosta sen yläpuolelle.
 • Kun neste saa bitumin värin, se on valmis käytettäväksi pohjamaalina.

Kuitujen bitumien sulaminen

Jos pidämme kiinteää bitumia vedeneristysai- neena, sen täytyy sulattaa käytettäväksi. Tätä vaihetta ei voida välttää. Lisäksi sen puhdas muoto, bitumi sovellettavaksi (ja olemassaolon jatkaminen toimimalla) ei ole kovin sopiva.

Ensin se jäätyy liian nopeasti.

Toiseksi se ei täytä huokosia liian tiukasti - liian viskoosi ja tiheä.

Kolmanneksi, hyvin pian kerros alkaa särkyä. Siksi, kun käytetään bitumia, tavallisesti havaitaan seuraava algoritmi:

 • Bitumi, murskattu palasiksi, sulautui metalliputkeen hiljaisella tulella. Lisäksi tulen pitäisi olla mahdollisimman hidas: nopeasti poltettaessa tietyissä paikoissa materiaali alkaa jo koksaamasta ylikuumenemista, kun taas toisissa se on edelleen kova.
 • Sulamisen jälkeen se jää tulelle, kunnes vaahto loppuu, eli kuivuminen ei pysähdy.
 • Täyte kaadetaan astiaan, koska paras vaihtoehto on löysä asbesti, mutta sitä on vaikea löytää. Niinpä käytetään tavallisesti sementtiä, liitua, kipsiä (myös alabasteria), talkkia, jauhettua savea ja muita. Tavoite: estää huokosten päällysteen muodostuminen.
 • Kun täyteainetta vaivautetaan, liuotin lisätään - se estää bitumin kovettumisen liian nopeasti.
  Osien likimääräinen suhde on seuraava: puolet tilavuudesta on bitumi, 30% on dieselpolttoainetta, loput ovat täyteaineita.

Jäljellä on vielä pari täsmennystä. Ensinnäkin meidän ei pidä unohtaa, että bitumi on palavaa materiaalia ja voi räjähtää, jos se ylikuumenee tai kuumennetaan liian voimakkaasti. On hyödytöntä laittaa vettä; sinun on pidettävä kiinni kattilan kannessa, jotta happi ei pääse käsiksi. Erityisen varovainen dieselöljyn lisäämisen jälkeen: puhtaassa muodossaan bitumi syttyy 230 astetta ja liuotin leimahduspiste vähenee huomattavasti.

Toiseksi monet ehdottavat, että jalostusta, bensiiniä tai kerosiinia käytetään liuottimena.

Jos on täysin mahdollista sopia ensimmäisen vaihtoehdon kanssa, viimeiset kaksi eivät ole hyviä: aineet ovat erittäin haihtuvia ja palavia. Suurin osa haihdutuksesta ennen liuottimen tehtävän suorittamista, loput lisäävät syttymisherkkyyttä ajoittain.

Nestemäinen bitumi

Ei ole tarpeen lämmittää sitä, vaan se sopii jo sopivaan sovellukseen. Kuitenkin ajan mittaan se voi sakeutua. Tässä tapauksessa sen laimennusta käytetään:

 • alhainen oktaaninen bensiini. Toisaalta se on edullisempi ja edullisempi liuotin, mutta palovaara on suuri, samoin kuin volatiliteetti. Avointen tulipalolähteiden (etenkin tupakoinnin) esiintyminen ei ole hyväksyttävää, ja hengitysvaara saattaa johtua pareista ennen myrkytystä;
  valkoinen henki on kalliimpaa, mutta paljon turvallisempaa.
 • Liuotinta on lisättävä vähitellen sekoittaen sitä jatkuvasti. Muista, että se on kevyempi kuin bitumi ja kerääntyy pinnalle. Jos vahingossa ylikuormitettu, voit odottaa nippua ja yksinkertaisesti tyhjentää liikaa

Bitumiset mastit

Liuottimet pysyvät samana riippumatta siitä, onko toinen komponentti kumi vai polymeerit. Mastit ovat hyviä, koska niitä voidaan käyttää, kun ne ovat jo kylmiä. Lisäksi he eivät tarvitse lämmitystä. Kuitenkin alhaisissa lämpötiloissa mastics tulee liian viskoosi. Jotta niiden reaktio jäätyy, lisätään liuottimia. Niiden avulla voit käyttää:

 • bensiini - toimii hyvin, mutta mainitut haitat eivät mene pois;
 • kerosiinia. On toivottavaa - ilmailu, jolla voi ilmetä ongelmia. Kotitalous ei ole riittävän puhdas ja voi heikentää eristyksen laatua. Lisäksi hän, kuten edellinen asema, on palava ja haihtunut;
 • valkoinen henki Puutteita - vain kustannuksia. Huolimatta sen suhteellisesta halvemmasta, sitä tarvitaan suuria määriä, joten se maksaa melko penniäkään;
 • tärpätti: laimennetaan hiutaleet hyvin, on edullista, vähemmän haihtuvia ja palavia kuin bensiini ja kerosiini, mutta haju on hyvin ominaista;
 • Nefras, hän on bensiini - "galosh";
 • asetoni, liuotin, 646. Sopivin olisi valmistajan tietyntyyppiselle mastille suosittelemaa liuotinta. Joten ennen kuin päätät, miten laimentaa bitumi tai mastit siitä, lue valmistajan suositukset.

Kuinka laimentaa bitumi vedeneristykseen

Mastityyppiä käytetään rakennusmateriaalina, sitä käytetään vedeneristysmateriaalina. Mastiksin valmistuksessa on asetettu erilaisia ​​lisäaineita, jotka muuttavat koostumuksen ominaisuuksia. Jotta laadullisesti valmistettaisiin koostumusta, sinun on ensin määritettävä, mihin tarkoitukseen sitä käytetään.

Bitumimateriaalilajit

Mastiksilla on eroja, jotka riippuvat käytetyistä lisäaineista, joita käytetään koostumuksen valmistuksessa.

Mastit eroavat toisistaan ​​käyttöominaisuutena, kuumamainen materiaali kuumennetaan 160 asteeseen, ja vasta sitten ne alkavat levittää pinnalle vedenpitäviksi. Kun lämpötila nousee tähän tasoon, bitumi muuttuu muoviksi ja se on helppo levittää.

Kylmien lajien koostumukset eroavat käyttökohteissa, mastiksit laimennetaan erityisellä liuottimella, ei ole tarpeen lämmittää. Kun materiaali jähmettyy, liuotinelementit haihtuvat. Nestemäisen bitumin on hajotettava kerralla, avaamisen jälkeen, muuten se vain kuivuu.

Myös materiaalit eroavat käyttötarkoituksessa, koostumukset ovat yksiosaisia ​​ja kaksiosaisia. Ensimmäisen tyypin koostumus voidaan välittömästi levittää pinnalle astian avaamisen jälkeen, mutta materiaalia on käytettävä kaikki kerralla, muuten se kovettuu ja se ei enää sovellu käytettäväksi. Tämäntyyppiset mastit eivät vaadi lisäaineita, se on heti käyttövalmis.

Kaksikomponenttityypin koostumus, sinun on ensin valmisteltava ja jatkettava sovellusta, ja pinnoitteella on parhaat ominaisuudet.

Mitä lisäaineita käytetään mastitabitumin laimentamiseen?

Ennen bitumimateriaalin laimentamista sinun on määriteltävä, mitä toimintoja se tarvitsee tehdä, joten materiaali voi olla seuraavia tyyppejä: bitumi-kumi, bitumi-polyuretaani, bitumiöljy, bitumi-lateksi ja bitumikumi. Nämä materiaalit perustuvat bitumiin ja polymeerisiä lisäaineita käytetään apuelementteinä riippuen siitä, mitkä mastisuusominaisuudet muuttuvat.

Polyuretaani- ja kumin lisäaineet tekevät koostumuksesta joustavamman, mastiksilla on kyky venyttää eikä muodosteta halkeamia tai kyyneleitä.

Öljyilman elementit estävät koostumuksen kovettumisen, tällaiset mastit suojaavat putkia ja muuta viestintää kosteuden tunkeutumiselta. Kattoja varten tällainen materiaali ei ole sopiva.

Kun lisäät murusikumia, muodostuu kestäviä ja luotettavia pinnoitteita, joilla on pitkä käyttöikä. Tällaista koostumusta voidaan levittää mille tahansa pinnalle, se tukee värähtelyä, venyttelyä ja mekaanisia vaurioita ja kykenee kestämään huomattavan kuormituksen. Tämä mastilla voidaan suojata katto-, puu- ja metallirakenteita. Se kuivuu päivän aikana, ja täysi voima saavutetaan viikossa.

Jos kumi lisätään, koostumusta voidaan käyttää kylmänä, sitä ei tarvitse kuumentaa ja pinta on yhtenäinen ja yhtenäinen.

Mikä on laimennettua mastitabitumityyppiä?

Mastista levitetään pinnalle lämpötiloissa -10... +50 astetta, ensin se on sekoitettava hyvin. Sovelluksen yksinkertaistamiseksi bitumimastia voidaan laimentaa erikoisliuottimella, joka sisältää orgaanista tyyppiä, mukaan lukien tolueeni, bensiini tai valkoinen haju. Tällaisia ​​liuottimia käytetään, jos mastisuus on liian paksu ja sitä on vaikea työskennellä sen kanssa, elementit on otettava käyttöön vähitellen ja koostumusta sekoitetaan hyvin. Seoksen liuotin ei saisi olla yli 20 prosenttia, muuten koostumus on huono laatu. Nämä liuottimet puhdistavat työkaluja, joita käytettiin bitumimateriaalin levittämiseen.

Kuinka käyttää bitumi-mastia?

Laita mastinen bitumimuoto kahdella tavalla, käsin ja mekaanisesti. Ruiskuta käytettäessä piirustukset osoittautuvat laadullisemmiksi. Ensimmäistä menetelmää käytetään, jos pinta on pieni. Ja ruiskutetta käytetään pintojen käsittelyyn huomattavasti. Tämä käyttötapa on korkealaatuisempaa ja mahdollistaa vaikeasti tavoitettavien alueiden sulkemisen. Niinpä seinien ja kattojen pintaan käytetään mastista. Kumirouhe tulee tällaiseen rakenteeseen, kiitos sen, että mastiksestä tulee joustava ja vahva, tasaisesti ulkoisia vaikutteita vastaan.

Ensinnäkin pinta puhdistetaan likaa ja poistoja, jos sellaisia ​​on. Kaikki halkeamien ja sirujen muodossa olevat virheet on peitettävä, eli ne on kohdistettava kaikkiin kohtiin, sitten ne on kuivuttava ja käytettävä primäärikokoonpanoa bitumipitoisen alukkeen muodossa. Voit ostaa sen tai tehdä sen itse:

 1. Bensiiniä tai moottoriöljyä kuumennetaan säiliöissä, minkä jälkeen lisätään vähitellen pieniä bitumipaloja.
 2. Sitten koostumus kuumennetaan 200 asteen lämpötilaan ja sekoitetaan jatkuvasti.

Bitumiauhe levitetään ruiskulla, rullalla tai harjalla, riippuen pinnoitettavan pinnan tilavuudesta. Koostumus levitetään päällekkäisillä raidoilla, sen ei pitäisi olla enempää kuin 10 senttimetriä. Ensimmäisen sovelluksen kuivauksen jälkeen suorita toinen kerros. Jos masten paksuus saavuttaa 4 kerrosta, tarvitaan vahvistus lasikuitujen avulla.

Jos pinta on märkä, niin materiaalin kanssa on vaikea työskennellä. Mastic on hyvin levitetty kuivalla ja lämpimällä pinnalla, kovaa harjalla tai suihkeella. Kerroksen paksuus ei saa olla alle 2 millimetriä. Kun työskentelet mastiksella lämmössä, sitä käytetään useissa ohuissa kerroksissa.

Kun kuplat muodostavat, ne leikataan, kuivataan ja täytetään mastiksella lasikuidusta.

Bitumin tyyppinen mastikulutus

Murskausmassan määrä, joka on kulutettu lisättämällä murusikumista ja kumia, riippuu kerroksen paksuudesta ja siitä, kuinka paljon niitä käytetään. Esimerkiksi jos haluat liittää ruberoidin, kulutus on jopa 800 g / m2.

Jos materiaalia käytetään eristeenä, niin 10 millimetrin kerroksella se kestää jopa 18 kiloa / m2. Lateksilisäaineen avulla materiaalin kulutus on enintään 7 kiloa / m2.

Pintaeristyksen materiaalin kulutus ei ole pieni, mutta päällyste on korkealaatuista. Jos eristys suoritetaan kerroksessa, esimerkiksi kellareissa, perustuksissa ja muissa rakenteissa, mastiksin kulutus lateksilla on jopa 7 kiloa m2. Katon käsittelyyn käytetään yleensä jopa 4 kerrosta, kun käytetään erityistä vahvistusverkkoa. Kun käytetään mastia öljyjen lisäyksen kanssa, virtausnopeus on enintään 1,5 kiloa, jos käytetään kahta kerrosta, sitten enintään 3.

Bitumityypin mastia käytetään erilaisiin tarkoituksiin: kattopintojen rakentaminen, kattopäällysteiden korjaus, liitosten ja nivelen täyttö, erilaisten pintojen suojaaminen ja vedeneristys.

Bitumityypin liuottamiseksi laimennetaan liuotinta, tolueenia, bensiiniä, valkoista henkeä tai ääritapauksissa voidaan käyttää kerosiinia. Jotkin formulaatiot voidaan laimentaa tavallisella tai käytetyllä öljyllä. Ennen koostumuksen laimentamista, se on lämmitettävä. Tällainen pinta kuivuu hieman pidemmäksi kuin ilman laimennusta.

Eri lisäaineita voidaan sisällyttää bitumityyppisiin mastteihin, jotka muuttavat koostumuksen ominaisuuksia, esimerkiksi kumirumua tai kumia, edistävät materiaalin elastisuutta, eivät sido itseensä halkeamia tai vaurioita venytyksen aikana. Jos bitumityyppinen mastisuus on liian paksu ja käyttö on vaikeaa, koostumus laimennetaan haluttuun konsistenssiin orgaanisilla liuottimilla. Materiaalin mekaaninen levittäminen on laadultaan korkeampaa, koska se sallii koostumuksen tasaisen pinnalle ja käsitellä vaikeasti tavoitettavia alueita.

Instagram

Mistä mittasuhteista tarvitaan ja miten ja miten bitumi täyttää autotallin katon?

Tällaista rakennusmateriaalia bitumina on käytetty pitkään kattoihin. Ehkä syy bitumin suosioon sen halvalla. Mutta mieluummin kuin muille kalliimmille materiaaleille, älä unohda, että bitumi on lyhytikäinen. Erityisen vaarallinen hänelle on suora auringonpaiste ja säteet, joista hän alkaa sulaa ja virrata. Ja talvella se räjähtää vaikeista pakkasista ja tämä voi aiheuttaa vuotoja autotallin katolla.

Mutta jos päätät käyttää tällaista rakennusmateriaalia bitumina, harkitse sen valmistelua kaatamalla.

Valmistelemaan noin 10 kg bitumimastaria tarvitset:

 • 8,5 kg bitumia
 • 1 kg täyteainetta (voi olla turvemuruja, asbestia, sahanpyrstöliinaa, hienonnettua mineraalivillaa jne.)
 • 0,5 kg kampikammioöljyä.

On parasta keittää bitumiseos kattilassa, jossa on paksut seinät, tiiviisti suljettu kansi. Ohutseinäisissä säiliöissä bitumi voi polttaa.

On välttämätöntä lämmittää bitumi vähitellen matalalla lämmöllä.

Bitumikuumennuksen lämpötila vaihtelee välillä 160-200 astetta. Kuumenna 1-3 tuntia riippuen lämmityksen lämpötilasta, sitä korkeampi se on, sitä vähemmän lämmittää bitumi.

Enimmäismäärän ylittävissä lämpötiloissa (220 ja yli) koksin muodot bitumissa, mikä merkittävästi heikentää bitumin ominaisuuksia (se voi halkeilla).

Varmin merkki bitumin ylikuumenemisesta on vihreän keltaisen savun ja kuplien ulkonäkö.

Kypsennä bitumi tasaiseksi ja kiiltäväksi.

Sen jälkeen irrota se lämmöstä ja lisää täyte- ja kampikammioöljyä pieniin osiin. Ja välittömästi, kuumalla bitumilla, alamme varovasti kaataa autotallin katon, joka tällä kertaa olisi puhdistettava perusteellisesti kaikenlaisista likaista, kuivattu ja täytettävä.

Sen sijaan, että liuotetaan bitumi - toimimme tarkasti ja tarkasti

Käyttämällä bitumia, käytä bitumia irtotavassa menetelmässä.

Sitten, ruberoidi liimataan kuumaan bitumiin, jotta estetään edelleen bitumin ylikuumeneminen auringossa.

Bitumia kattotuoleille voidaan keittää itse tulipaloissa, otamme tynnyrin tai suuren pannun (bitumin tavallisesti tarvitsemme paljon), kestämme 10 kg hartsia, litraa kaivosmateriaalia (moottoriöljyä voidaan ostaa huoltoasemalta) ja kiloa rakennusliinaa.

Laitamme tiilet reunalle, säiliöön, hartsiin säiliöön (laita noin pari kiloa ja sulatetaan sitten, laita loput), sytytetään tulipalo säiliön alle käyttäen pieniä siruja (yritä pitää tulipalo pienenä, niin että hartsi sulaa eikä kiehu noin suorat palat.

Heti, kun hartsi sulatetaan hieman, pudotamme liituja ja kaada käsittely, sekoitamme huolellisesti - kaikki on valmis, voit kallistaa katon ja liittää kateaineen.

Keitetty bitumi jäähtymisen aikana kovettuu säiliöön, sitä voidaan lämmittää uudelleen ja käyttää.

Katteen täyttäminen bitumilla on välttämätön asia, ja sinun täytyy tehdä tämä työ niin, että sinun ei tarvitse palata siihen pitkään aikaan, jotta ei olisi vuotoja. Ja tämä tapahtuu yksinkertaisesti vanhanaikaisesti, jos voin sanoa niin. Otamme suuren vanhan säiliön - esimerkiksi raudan tynnyriin, heitämme siihen bitumit (teemme pienemmät palaset palkista), laitoimme jalustalle ja sytytimme tulppaan ja annamme bitumin sulavan kokonaan. Sitten lisäämme bitumikaivokseen (tätä käytetään moottoriöljy), sekoita voimakkaasti ja sitten liitu ja sekoittaa se. Mittasuhteet ovat seuraavat: 10 kg. bitumi; ! litra kaivostoimintaa; 1 kg liitua

Lisää aiheita aiheesta:

Rakentimen sanakirja :: Korjaus kysymykset :: Laskimet :: Erikoislaitteet :: Muut

2006 - 2017 © käyttöehdot :: ota yhteys sivuston ylläpitoon [email protected]

Bitumiset mastit vedenpitävään säätöön omilla kädillä

Keittoastiasto ja pohjamaali

Mastic on monipuolinen vedeneristysmateriaali, jota käytetään laajasti rakentamisen aikana. Tämä materiaali on bitumin sulamisen tuote, jossa ei ole tällaisia ​​bitumien haittoja, kuten haurastuminen pakkasen aikana ja liiallinen juoksevuus äärimmäisessä lämmössä. Mastiksella on melko viskoosi sakeus, joten sitä voidaan levittää pystysuoralle pinnalle melko ohutkerroksessa. Ajan myötä tämä kerros ei sula.

Mastinen DIY

Tehdä mastesi itse, tarvitset:

 • paloja puhdasta bitumia,
 • täyteaineita,
 • pehmentimiä.

Oletetaan, että haluat saada 10 kiloa valmiista seoksesta. Ota sitten puhdasta bitumia 8,5 kg, täyteainetta 1 kg (metsälanki tai sahanpuru, turve, mineraalivilla, kumirumu, asbesti), pehmitin 0,5 kg (jäteöljy). Mastic on parhaiten keitetty erikoiskattiloissa, joissa on paksut (vähintään 3 mm) seinät ja kansi. Tällaisten seinien avulla voit jakaa lämmön tasaisesti siten, että bitumi ei pala.

Ruoanlaittoa koskevat säännöt

 • Kattilaa voidaan ladata enintään 70%. Muussa tapauksessa mastinen voi roiskua.
 • Kattilaa ei saa asentaa suoraan tulipaloon, mutta se on kaukana jalustalla.
 • Parasta pitää keittolämpötila 190 ° C: ssa. Korkeammissa lämpötiloissa bitumi voi hajota.
 • Yritä välttää lämpötilavaihteluita - lopulta sinulla on homogeeninen mastikokoonpano. Kuinka tietää, että lämpötila on liian korkea? Hyvin yksinkertainen. Ylikuumenemisen ensimmäinen merkki on keltavihreiden kuplien ulkonäkö.

Ruoanvalmistusprosessi

 1. Ennen kuin aloitat suurien bitumien palojen pienentämisen pienemmiksi, puhdista ne lian ja hiekan avulla.
 2. Koko bitumisulatusmenetelmä on edennyt hyvin hitaasti, noin kolme tuntia.
 3. Täyteaine on jauhettava, kuivuttava ja lämmitettävä.
 4. Täyteaineita ja pehmittimiä tulee ottaa asteittain käyttöön.
 5. Keitä seosta sekoitetaan säännöllisesti (lapio), poista vaahto siitä.
 6. Kun vaahto on pudonnut ja seoksen pinta on täysin sileä, voit lisätä pehmittimen.
 7. Sitten taas kaikki hyvin sekoitettu.
 8. All - mastic on valmis.

Säilyvyys

Keitä mastille mieluiten heti ennen sen käyttöä. Pidempi kuin 24 tuntia, sitä ei voi tallentaa. Käytön aikana mastin on aina oltava kuuma (noin 120 ° C).

DIY-aluke

Ei ole suositeltavaa käyttää mastista paljaita pintoja. Pintoille on annettava hyvä tartunta etukäteen, minkä vuoksi ne puhdistetaan roskista ja pohjustetaan. Pohjustus antaa korkean lujuusmallin kerrosta.

Alukkeen koostumus on yksinkertainen: bitumin ja bensiinin liuos suhteessa 1 - 3.

Ruoanvalmistusprosessi

 1. Alukkeen valmistamiseksi on tarpeen laittaa kuuma bitumi (noin 70 ° C) bensiiniin.
 2. Bitumi pannaan pieniin osiin ja sekoitetaan täydelliseen liukenemiseen saakka.
 3. Kiinteiden sulkeumien välttämiseksi aluke voidaan suodattaa hienojakoisen metalli-verkon läpi.

aiheuttaminen

Pohjamaalia tulee levittää kahdessa kerroksessa (tai kolmessa kerroksessa).

Odota 10-15 minuuttia ennen seuraavan kerroksen levittämistä. Sitten pinta pinnoitetaan mastiksella.

Artikkelit seinistä maalaistaloissa

Onko mahdollista lämmittää bitumi mikroaaltokentällä?

On selvää, että tällainen menetelmä lämmittää bitumia ja sakeutettuja öljytuotteita säiliöissä. Sitä käytetään yleensä rautatiekuljetuksissa ja pesulaitteissa höyrytysaltaisiin. Tässä tapauksessa bitumia kuumennetaan käyttäen mikroaaltokenttää ja suunnattua säteilyä, jonka vaihteluväli vaihtelee 400: stä 1000 MHz: iin, samoin kuin useita tekijöitä.

Laite itsessään on asennettu mini-hangariin, joka on asennettu ylivallalle ja jossa on lähtöikkuna. Hangarin katon alla ohjain on asennettu manipulaattoriin, jonka alustalla on mikroaaltomoduuli, jossa on puhallin. Rakenteeseen kuuluu aaltoputkipolku, jossa on jäähdytin ja kansilevy, jossa on levyjä.

Prosessin erityispiirteenä on se, että bitumin ja öljytuotteiden lämmitys suoritetaan paitsi mikroaaltomoduulin suuntaussuuntaisen säteilyn ja magneettikentän avulla myös puhaltimen mukana tulevalla lämmitetyllä ilmavirralla. Manulaattorin avulla näytön kansi laskeutuu säiliön kaulaan, jossa se kiinnitetään vastaavasti.

Tämän jälkeen alkaa lämmetä.

Se kestää kolmekymmentä minuutista kahteen tuntiin. Aika riippuu siitä, mitä bitumin alkulämpötila oli, sekä onko säiliön tyhjennysventtiili lämmennyt ennen, mikä myös myöhemmin hidastaa myöhempää purkautumista. Samanaikaisesti bitumin lämmitys jatkuu purkautumisensa jälkeen, joten materiaali ei jäädy jälkikäteen, mikä on erityisen tärkeää matalissa lämpötiloissa.

Tämän bitumien lämmitysmenetelmän tehokkuus on melko korkea. Tämän seurauksena jäädytetty aine muuttuu nestemäiseksi, ja yli 98-99% siellä olevasta bitumista voidaan tyhjentää säiliöstä. Tämä koskee erityisesti suuria säiliöitä, kuten säiliö RVS 3000. Mitä tapahtuu muille? Asennuksen käytännön sovelluksen mukaan negatiivisissa lämpötiloissa ohut kerros bitumi, joka sijaitsee säiliön seinien lähellä, ei kuulu säteilykenttään ja tuskin lämmittää.

Pohja vedeneristys tee se itse

Tämä varmistetaan säiliön kylmillä ulkoseinillä, jopa usean tunnin käytön jälkeen mikroaaltomoduulin.

Yritit jotenkin korjata tilannetta siirtämällä laitetta ei tuottanut tuloksia, ja sen seurauksena muutama prosentti bitumista, jolla on sama lämmitysmenetelmä, jätetään jätteeksi.

Mutta tämä ei ole asennuksen tärkein haitta. Lämmittysbitumi, joka käyttää samanlaista prosessia, liittyy suuriin virrankulutukseen, vaikka mikroaaltokentän ei-tuottava käyttöaika olisi. On olemassa useita muita vivahteita. On äärimmäisen tärkeää, että se kiinnittyy tiukasti säiliön kaulaan ja vältetään aukot. Niiden ulkonäkö voi aiheuttaa kentän kaaren, joka ei ole turvallinen palo-olosuhteiden kannalta. Ei myöskään ole suositeltavaa käyttää laitetta ulkoilmaan, joka liittyy mikroaaltosäteilyn mahdolliseen reaktioon ilmakehän kosteudelle. Säiliön lämmittämiseksi ja bitumin tyhjentämiseksi on tarpeen käyttää hyvin kuumennettua mini-hangaria.

Yleisesti ottaen tämä muutaman vuosikymmenen ajan patentoitu patentoidun bitumin lämmitysmenetelmä on osoittautunut myönteiseksi, ja se on löytänyt laajan sovelluksensa rautatiekuljetuksissa ja öljyisten aineiden purkamisessa säiliöstä.

Uutiset ja tapahtumat

Khabarovskin jalostamo tuottaa bensiiniä Venäjän federaation kotimarkkinoille

NNK toimittaa Kaukoidän alueen kotimarkkinat 45%: n moottoripolttoaineella. Toimitukset tehdään Khabarovskin jalostamolla, jonka jalostuskapasiteetti on jopa kuusi miljoonaa...

Saratovin yritysten käsissä DIA etsii öljyä ja kaasua lähellä Volgogradia

Volgogradin seismisen etsinnän yhteydessä ilmoitettiin kaksi suurta tarjousta yhteensä 77,4 miljoonaa ruplaa. Asiakkaat ovat Saratovin yritykset. Tyylikkäin...

WTI öljyn hinta nousee

Öljyn maailmanmarkkinahinnat käydään kauppaa eri suuntiin. Tämä todistaa huutokaupan tiedot. Brent-raakaöljyn futuurit elokuun toimitukselle laskivat 0, 09% - 77 ja 25 barrelilla...

Vuonna Sevastopol asettaa hinnat maakaasua

Sevastopolin hallituksen kaupunginosasto hyväksyi tilauksen "Kaasun toimittamisesta julkiselle osakeyhtiölle myytävän maakaasun vähittäishintojen vahvistamisesta...

Viikon ajan Tverissä bensiini nousi lähes ruplaa

Auton polttoaineen kustannukset kasvavat edelleen. Rosstat kertoo, että AI-92-bensiinin keskimääräinen vähittäishinta on noussut 8.6.

Kiina on pienentänyt öljyn tuontia vähimmäistasolle helmikuusta lähtien

Kiina vähensi öljyn tuontia toukokuussa 2018 alimmalle tasolleen helmikuusta lähtien. Tuonnin määrä laski 1, 05% - 39, 05 miljoonaan tonniin tai 9,23 miljoonaan tynnyriin päivässä (b / s)...

Terv

Khabarovskin jalostamo tuottaa bensiiniä Venäjän federaation kotimarkkinoille
Saratovin yritysten käsissä DIA etsii öljyä ja kaasua lähellä Volgogradia
WTI öljyn hinta nousee

Tarhin hinta / kg

Khabarovskin jalostamo tuottaa bensiiniä Venäjän federaation kotimarkkinoille
Saratovin yritysten käsissä DIA etsii öljyä ja kaasua lähellä Volgogradia
WTI öljyn hinta nousee

Luettelo organisaatioista ja yrityksistä

Akkujen hyväksyminen Kaliningradissa, kuinka paljon voit antaa akun • + miten valita auton akulle + + miten valita akku + autoon? + Kuinka akun lataus tapahtuu?

Ammattimainen lattiapäällyste, ammattimaiset lattiat, ammattikalevyt, galvanoidut ammatilliset lattiat, ammattimaiset lattiat H75, C8, C21, galvanoitu levy, ammatillinen lattia aitaukseen, aallotettu lattia, aaltopahvilat hangarille, H75 galvanoitu...

Paras tarjous viljakasvien ostosta: autamme sinua ostamaan viljaa, ostamaan ohraa, osta kauraa, osta lupiinia, osta pippuria, osta heinää...

Ostan sylinterit, vastaanottajat, sammutusmoduulit, sammutusjärjestelmät missä tahansa määrin ja kunnolla, jatkuvasti meillä on aina paras hinta. Me hankimme sylinterit tahansa julkaisuvuoden eri teknisiä...

Ostan sylinterit, vastaanottajat, sammutusmoduulit, sammutusjärjestelmät missä tahansa määrin ja kunnolla, jatkuvasti meillä on aina paras hinta. Me hankimme sylinterit tahansa julkaisuvuoden eri teknisiä...

Ehdotukset tuotteiden ostamisesta ja myymisestä

Hiilivetyjä sisältävä jäte

Ostamme jätteitä pesu- tai puhdistusprosessilaitteista, jotka perustuvat hiilivetyihin, joilla on pääasiassa dieselpolttoainetta ja bensiinifraktioita, mieluiten rautateitse tai Novosibirskille...

Uunin polttoaine pimeä, polttoöljy

Öljytuotteet standardoil: Alkylaatti - 44000 b / n (Ryazan) Pryamogon, Nizhny, oktaani 60, tiukka. 0, 74-32000 b / n Uuni tumma (öljy), kaupunki

Katon bitumi

Perm - 14850 b / n, tiheys 0, 9, salama 20, jäädytys -20...

Tajuumme kevyen uunin polttoainetta 32 ruplaa / litra

LLC SibirEnergoKomplekt tarjoaa kevyen lämmitysöljyn toimituksen hintaan 32, 00 ruplaa / litra. Polttoaineominaisuudet vastaavat DT K-5. Säiliöalus toimitetaan säiliöajoneuvoissa tai rautatiesäiliöissä.

Uuni estää RIR TB-TO: n jäähdytysnesteen epäsuoralla lämmityksellä

RIR-standardin valmistaja on RIR-tyyppisten uunien / lämmöntuotantolaitteiden / lämmönvaihtimien valmistaja. RIR TB-TO-uunin lohkot lämmönsiirtimen epäsuoralla lämmityksellä estävät...

Uuni estää RIR TB-TO: n jäähdytysnesteen epäsuoralla lämmityksellä

RIR-standardin valmistaja on RIR-tyyppisten uunien / lämmöntuotantolaitteiden / lämmönvaihtimien valmistaja. RIR TB-TO-uunin lohkot lämmönsiirtimen epäsuoralla lämmityksellä estävät...

Uuni estää RIR TB-TO: n jäähdytysnesteen epäsuoralla lämmityksellä

RIR-standardin valmistaja on RIR-tyyppisten uunien / lämmöntuotantolaitteiden / lämmönvaihtimien valmistaja. RIR TB-TO-uunin lohkot lämmönsiirtimen epäsuoralla lämmityksellä estävät...

Uutiset ja tapahtumat

Volgogradissa avattu innovatiivinen öljytuotteiden kuljetuskeskus

Tänään, Venäjällä ensimmäisenä Venäjällä LLK-Internationalin (OAO LUKOIL: n tytäryhtiö) öljytuotteiden toimituspaikka avattiin Volgogradissa VolgaPromExpertin raportteihin....

LUKOIL on rakentanut Volgogradin jalostamolle innovatiivisen keskus öljytuotteiden lähettämiseen

Nykyään Volgogradin jalostamolla (PJSC LUKOIL: n 100 prosentin tytäryhtiö) on avattu uusi terminaali bitumituotteiden ja voiteluaineiden siirtoa varten....

Novosibirskin alueella käytetään bitumia, jota tuotetaan paikallisesti teiden korjaamiseksi

Aineelliset suunnitelmat Kochenevskin jalostamolle. Alueen liikenne- ja tietämysministeriön kokouksessa laitoksen ja tien edustajat...

Gazprom neftekhim Salavat aloitti bitumin tuotannon uuden GOST: n mukaisesti

Euraasian talouskomissio hyväksyi uuden bitumin GOST 33133-2014 standardin 29. joulukuuta 2015 GOST-luetteloiden joukossa. Uusien bitumien vapauttamisesta...

Kama alkoi bitumin tuotannon laajennettuna käyttöiänä

Lukoil-Permnefteorgsintez (PJSC Lukoilin 100-prosenttinen tytäryhtiö) aloitti uuden GOST 33133 -standardin mukaisen BND 100/130 öljytuotteiden bitumin tuotannon.

Salavat-bitumia käytetään liittovaltion moottoriteiden rakentamiseen

Euraasian talouskomissio hyväksyi uuden bitumin GOST 33133-2014 standardin 29. joulukuuta 2015 GOST-luetteloiden joukossa. Asiakirja on tiukentanut vaatimuksia matalan lämpötilan...

Osta pakattu bitumi

Volgogradissa avattu innovatiivinen öljytuotteiden kuljetuskeskus
LUKOIL on rakentanut Volgogradin jalostamolle innovatiivisen keskus öljytuotteiden lähettämiseen
Novosibirskin alueella käytetään bitumia, jota tuotetaan paikallisesti teiden korjaamiseksi

Bitumi mpg 70 130

Volgogradissa avattu innovatiivinen öljytuotteiden kuljetuskeskus
LUKOIL on rakentanut Volgogradin jalostamolle innovatiivisen keskus öljytuotteiden lähettämiseen
Novosibirskin alueella käytetään bitumia, jota tuotetaan paikallisesti teiden korjaamiseksi

Luettelo organisaatioista ja yrityksistä

Pakkaus- ja kuorimattomien sokerijuurikkaiden ja kuoritun sokerin tuotanto ja jakelu tavaramerkkien alla: Kuskov, Tradition, New Kapriz, Svita, Confer.

Ural Steel OJSC: n (OHMK) tytäryhtiö Ural Brick LLC: llä on suuret tuotantokapasiteetit ja vakaus. Valmistetut tuotteet: - punainen keraaminen tiili GOST 530-95 - tulipalo...

Öljytuotteiden tukkukauppa...

PromStroyBitum LLP (Astana) on Rukanin tehtaan (Pavlodar) virallinen jälleenmyyjä, mikä tarkoittaa sitä, että hinnoistamme eivät ylitä valmistajan hintaa. Bitumi: - Bitumitie-merkki BND 60/90, B...

Jatkuvasti myymme tiebetumia ja Mazut-uunin M100-tuotantoa Mazyr. Road bitumi - FCA Korosten polttoöljy M100 - FCA Kropyvnytskyi...

Ehdotukset tuotteiden ostamisesta ja myymisestä

Bitumiöljy, viskoosi BND 60/90, 70/100. 20 tonnista. Automaattisen bitumin toimitukset.

Tarjoamme tiebetumia 20 tonnista 14,300 ruplaa tonnilta BND 60/90, 70/100, 90/130, 100/130, PBV, BN 90/10 tuotanto: Saratovin jalostamo, Ryazanin jalostamo, Syzran-jalostamo, Novokuibyshev-jalostamo, Yang...

Myyn asfalttitehtaan

Asfaltti sekoituslaitos, jonka kapasiteetti on 160 tonnia - Tehonsyöttö bunkkeri 8 kpl - Öljypoltin - Kapasiteetiltaan 5 kpl 50 kuutiometriä kummallakin - Öljylämmityskattila - Bunkkeri...

Asfaltti sekoituslaitos, jonka kapasiteetti on 160 tonnia - Tehonsyöttö bunkkeri 8 kpl - Öljypoltin - Kapasiteetiltaan 5 kpl 50 kuutiometriä kummallakin - Öljylämmityskattila - Bunkkeri...

Bitumi tie BND 60/90 90/130 autofilm.

Bitumiin kellarinvesieristystekniikka

Pyynnöstä laadunvarmistus, tavaroiden laatu ja toimituksen tehokkuus taataan! Toimitus bitumikantajilla on mahdollista, samoin kuin nouto. Juuri ennen...

Sekoittajasarjat UMB "BITUM" PBV ja BND eri tuotemerkkejä varten

Lobed sekoittimet. Käyttöyksikkö on vaihdemoottori. Potkurit sijaitsevat akselilla kahdessa kerroksessa. Suunniteltu polymeeri-bitumisideaineen (PBV-60, PBV-90, PBV-130) tuotantoon, bitumiset emul...

ZBJ-8 hiilipölypuristinpuristin uuteen Kiinasta

Hiilipölyn ekstruuderi ZBJ-8 Kuvaus Ekstruuderi ZBJ-8 on suunniteltu hiilipikareiden valmistukseen kivihiilen pölystä "kylmäpuristusteknologialla". Tärkein raaka-aine hiilen puristamiseen...