Mikä on vanteita

1. Toimenpide verbiin. sitoa - sitoa (1 ja 2 merkkiä). Hedelmäpuiden runkojen kiinnittäminen. Vyönauhaiset nenäliinat.

2. Ustar. Jokin, joka sitoo jonkun, jtk; kastike. [Molchalin:] Olen tänään sairas, en poista vanteita. Griboedov, Voi Witistä. [Snow Maiden:] Ja kuka tämä on? Kaftan kuvioitu, kultainen sidonta ja vyötärö harmaa parta. [Bobyliha:] Kyllä, tämä on kuningas. A. Ostrovsky, Snow Maiden.

3. Mikä on jstk: n reuna Lace huivi.

4. Spec. Kehys, joka on suunniteltu yhdistämään kaikki rakennusosat tai l: n osat. rakenteisiin. Ikkunoiden peittäminen. Puinen talon yhdistäminen.

Lähde (painettu versio): Venäjän kielen sanakirja: B 4 t. / RAS, In-t kielellinen. tutkimus; Painos A.P. Evgenieva. - 4. laitos, Sr. - M: Rus. lang.; Polygraphs, 1999; (sähköinen versio): peruskirjasto

Vyöt - voi tarkoittaa:

KURSSI, ja hyvin. (Puhekielisen.). Vain yksiköt Toimenpide verbiin. sitoa O. omenankara. 2. Se. kuin sidottu s., pukeutuminen (colloquially.). Tänään olen sairas, en poista vanteita. Grbdv. 3. Laite, joka liittää a rakenteet, rakennukset, tuotteet (tech.). Paneeli asetetaan tuolin vanteisiin.

Lähde: "Venäjän kielen selittävä sanakirja", jonka on kirjoittanut D. N. Ushakov (1935-1940); (sähköinen versio): peruskirjasto

Sana-kartan parantaminen yhteen

Tervehdys! Nimeni on Lampobot, olen tietokoneohjelma, joka auttaa tekemään sanakartan. Tiedän kuinka luottaa täydellisesti, mutta toistaiseksi en ymmärrä, miten maailma toimii. Auta minua selvittämään sen!

Kiitos! Aloin ymmärtää paremmin fyysisen maailman.

Olen jo ymmärtänyt, että Afrikaner on jotain aineellista. Tai pikemminkin?

Kattilan kiinnitys: mahdolliset järjestelmät ja tarvittavat laitteet

Oikean kattilan valinta on tärkeää. Liittäminen oikein on vielä tärkeämpää. Mitä tapahtuu, jos ostat itsellesi super-yksikön, tehokkuuden, ihanteellisen kodin, taloudellisen ja kätevän käyttää, mutta liitä se väärin? Itse asiassa kaikki kattilan edut ovat hyödyttömiä, koska ne eivät voi täysin ilmetä talon lämmityksessä. Siksi kattilan vanteet ovat ehkä tärkein vaihe koko lämmityslaitteiston asennuksessa. Mutta ensin sinun täytyy oppia lisää siitä, mitä vanteet ovat, mitä elementtejä siihen sisältyy ja minkä tyyppisiä vanteita. Mennään!

Mikä on lämmityskattilan sitominen?

Lämmityskattilan kiinnitys

Joten mikä on kattilan vanteet? Itse asiassa tämä on prosessi, jolla laite kytketään lämmitysjärjestelmään, vesihuoltoon sekä ottaen huomioon kaikki tarvittavat työelementit.

Joten, mitä vanteet tarjoavat?

 • Tukee jäähdytysnesteen liikkumista putkissa.
 • Poistaa ylimääräisen ilman ja kuuman veden järjestelmästä.
 • Vakaa paine järjestelmässä niin, että se ei ylitä kriittistä.
 • Poistaa kaikki roskat, kuona ja asteikko järjestelmästä.
 • Tarjoaa laitteiston useampia ääriviivoja.
 • Se järkelee veden lämmitysprosessia (yöllä, kun sähkö on halvempaa).

Mitä tapahtuu, jos kattila on kytketty väärin? Sinun ei pitäisi odottaa mitään hyvää, se on varmaa. Mahdollisten ongelmien luettelo on pitkä ja monipuolinen: koko järjestelmän nopeasta ylikuumenemisesta, mahdollisesta putken rikkoutumisesta, kattilan itsehäiriöön. Onko riskin arvoa, kun kattilan hankintaan käytetyn rahan takana ja sen asentamisessa? Yleensä tällaisia ​​ongelmia ei ole. Siksi luemme seuraavat tiedot tarkemmin.

Elementit kattilan sitomiseen

Mitä sisältyy kattilan vanteisiin? Seuraavassa luetellaan joitakin osia, jotka ovat lähes aina pakollisia hankintaan, paitsi harvinaisissa tapauksissa, esimerkiksi jos kiertopumppu on alunperin rakennettu kattilaan. Joten tarvitset sitä.

Laajennusastio

Laajennus säiliö lämmitysjärjestelmässä

Avoimissa järjestelmissä se sijaitsee järjestelmän korkeimmassa kohdassa. Ylimääräistä jäähdytysainetta, joka lisää tilavuutta lämmityksen aikana.

Suljetuissa järjestelmissä sen rooli on kalvosäiliö. Sen muotoilu poikkeaa laajentumisesta siinä, että sisällä on kumisauma, joka jakaa säiliön kahteen osaan. Toinen on täynnä vettä, toinen - ilman, joka voi kutistua tarvittaessa, toisin kuin vettä.

Kun järjestelmän vesi lämmittää ja laajenee, se nostaa ilmanpaineen ja päinvastoin, kun järjestelmän vesi laskee, säiliössä oleva paine normalisoituu ja kalvo palautuu normaaliin asentoonsa. Kalvosäiliön tilavuus on noin 10% järjestelmän kokonaistilavuudesta.

Tärkeitä vivahteita

 • Jos säiliön kapasiteetti on riittämätön järjestelmään, voit asentaa toisen ja liittää sen rinnakkain. Tällöin kokonaismäärä on 2 säiliön kokonaistilavuus.
 • Paisuntasäiliön asennus tapahtuu linerilla ylöspäin. Tämä johtuu siitä, että ilma poistetaan järjestelmästä eikä jää siihen.
 • Kalvosäiliö on asennettu järjestelmän "hiljaisemmalle" osalle, jossa on pienempi määrä kierroksia. Useimmiten tämä paikka on kiertopumpun edessä.
 • Useimmissa tapauksissa ei ole tarpeen asentaa tällaista säiliötä TEN-sähkökattiloihin, koska se on alun perin asennettu kattilarakenteeseen. Induktio ja elektrodi on kuitenkin tarpeen.
 • Paisuntasäiliötä täydennetään välttämättä turvaventtiilillä, joka vapauttaa järjestelmän ylipaineen.

Kiertopumppu

Se on asennettava seuraavissa tapauksissa:

Lämmityspiirin liiallinen pituus tai monimutkaisuus - sitten jäähdytysneste ei pysty liikkumaan luonnollisten tekijöiden vaikutuksesta.

Liian suuri lämpötilaero kattilan ja lopullisten lämmityslaitteiden välillä.

On tärkeää lämmittää talon nopeasti - tämä tapahtuu, jos et asu talossa koko ajan, mutta lyhyillä vierailuilla. Sitten sinulla ei ole aikaa odottaa, kunnes koko järjestelmä lämpenee luonnollisen verenkiertoon.

Tärkeitä vivahteita

 • Jos kiinteän polttoaineen kattila asennetaan pieneen yhden kerroksen taloon, tarvitset vain paisuntasäiliötä vanteille. Toisin sanoen se on avoin lämmitysjärjestelmä, jolla on luonnollinen kierto.
 • Kaasukattila on yleislaite. Järjestelmässä se voi toimia pumpun kanssa, mutta alun perin suunnittelussa on mahdollista työskennellä ilman pumppua.
 • Pienille autonomisille lämmitysjärjestelmille soveltuvat pienitehoiset pumput, joissa on märkä roottori (jopa 100 W teho). Ne ovat erittäin helppokäyttöisiä: jäähdytysnesteellä on myös voiteluaine, joka on varsin kätevä. Se asennetaan akseliin vaakatasossa, edullisesti paluuputkessa, kattilan edessä. Lisää mukavuutta varten se asennetaan rinnan venttiileihin, mikä estää jäähdytysnesteen virtauksen. Tämä on erittäin kätevä, koska milloin tahansa voit siirtyä luonnollisesta liikkeestä pakotettuun.

öljypohja

Lämmitysjärjestelmän kotelo

Nimestä on selvää, että laitoksen tarkoitus on puhdistaa jäähdytysneste eri epäpuhtauksista, jotka voivat häiritä laitteen toimintaa.

Tärkeitä vivahteita

 • Kiinteiden polttoaineiden kattiloiden ei yleensä tarvitse mudflats, koska niiden toiminta ei ole riippuvainen paljon saastumisen määrää. Kaasu- ja öljykattilat ovat kuitenkin hyvin herkkiä lian sisällölle. Heidän lämmönvaihtimensa pienet halkaisijat sekä pumpun juoksupyörä nopeasti tukkeutuvat.
 • Jos asuntoon on asennettu kattila, järjestelmässä on jo suuret puhdistussuodattimet, mutta järjestelmästäsi yksityisessä talossa sinun on asennettava se itse.
 • Se sijaitsee kattilan tai pumpun edessä.
 • Asennettaessa varmista, että hyllykaappi on alaspäin.
 • On parempi, jos suojatun elementin suodatin / suodatin erotetaan sulkuventtiileillä, jotta ne voidaan katkaista koko järjestelmästä tarvittaessa. Tämä on erittäin kätevä, koska puhdistusta varten sinun ei tarvitse poistaa vettä koko järjestelmästä.

Ilmaelementit

Ei ole vaikea kuvitella, että heidän tehtävänsä on poistaa ilmaliikenneruuhkia järjestelmästä.

 • Jos järjestelmässä esiintyy painehäviö, ilmatila saattaa ilmetä piirin yläosassa. Se sulkee koko järjestelmän kokonaan, jos sitä ei poisteta ajoissa.
 • Jos alempaan liitäntään kuuluvien jäähdyttimien alaosassa on ilmaa, ne ovat erittäin tehottomia lämmittämään huoneen ilmaa.
 • Putkien ilma on epämiellyttävien ja ärsyttävien äänien lähde. He vain ärsyttävät sinua.

Ilma-elementteihin kuuluu useita erilaisia ​​laitteita:

 1. Crane Mayevsky - sivussa on reikä, jonka kautta ilma poistetaan. Heti kun kaikki ilma poistetaan ja vesi alkaa mennä, reikä suljetaan välittömästi.
 2. Portti tai veden taitettava nosturi - takaa lämmönsiirtimen suuremman läpäisykyvyn.

Jos pysähdy vedellä, asenna se niin, että "nokka" katsoi ylös. Tämä vähentää jäähdyttimen sisällä olevan ilmanpidätyskykyä. Myös paras ratkaisu olisi ostaa nosturi keraamisella nosturilla, ei kumilla. Jälkimmäinen on tuhoutunut nopeasti.

 1. Automaattinen tuuletusaukko on moderni muotoilu, joka poistaa ilman automaattisesti.

Hydro Arrow

Hydroarrow lämmitysjärjestelmän organisointiin

Mistä hän kertoo? Itse asiassa tämä on tavallinen paksu putki, joka asennetaan syöttö- ja poistoputken väliseen rakoon. Siinä on useita halkaisijaltaan pienempiä oksia. Kun järjestelmän kuorma ei ole kovin suuri, koko virtaus kulkee putken pääosan läpi. Kun lisäpiiri on kytketty päälle, esimerkiksi kuumavesisäiliöön tai lämpimään lattiaan, tämän piirin pumppu kytkeytyy päälle, mikä ajaa vettä näiden ylimääräisten aukkojen läpi.

 • Jos haluat kytkeä yhteen kattilaan useita lämmityspiirejä, joista jokaisella on omat tekniset parametrit. Esimerkiksi lämmitetty lattia 35/30 ° C: n syöttö- / paluuveden lämpötilassa ja pattereilla, joilla on samanlaiset parametrit 75/60 ​​° C.
 • Jos haluat asentaa tasaisen kuormituksen kattilaan. Tämä on laitteen optimaalinen toimintatila.

Tietenkin, hydraulinen neula ei ole pakollinen laite: voit helposti tehdä sen ilman ja liitä kaksi piiriä (lämpöpatterit ja lattialämmitys) sarjaan. Tällöin kuitenkin menetät oman työnsä riippumattomuuden.

Lämpöakku

Tämä on välttämätön solmu seinäkiinnitteisille kattiloille, jotka on kytketty verkkoon ja lämmittävät veden yöllä, kun sähkön hinta on alhaisempi.

Lämpöakku on suuri säiliö (300-2000 litraa), hyvä lämmöneristys. Kattilaan yöllä lämmitetään vettä alennetulla kilowattihintaan, se tyhjennetään tähän säiliöön ja päivällä kaikki talon asukkaat voivat käyttää sitä harkintansa mukaan.

Putkistoaine

Putkista riippuu paitsi järjestelmän lujuus ja asennuksen helppous, mutta myös kaiken työn kustannukset mukaan lukien. Tietenkin putkia varten on paljon materiaaleja, mutta harkitsemme vain 2 sopivinta vaihtoehtoa.

Polypropeenivaahto

Äskettäin kasvava suosio. Ennen kuin päätämme, perehdymme sen etuihin ja haittoihin.

makeiset

 • Yksinkertainen asennus - nämä putket ovat erittäin helppoja käsitellä, liittää ja liittää tavanomaisen polypropeeniputkien juotosraudalla. Se vie sinut jonkin aikaa koko järjestelmän rakentamiseen - 1-7 päivää (riippuen talon alueesta ja vanteiden monimutkaisuudesta).
 • Lämmönkestävyys - putki sisältää vahvistettua lasikuitua, itse asiassa se koostuu runkoelementeistä. Se estää niitä laajentamasta kuumennettaessa, mikä pidentää käyttöikää.
 • Alhainen lämmönjohtavuus - ne eivät lämmitä kovin paljon, mikä tarkoittaa, että lämpöhäviö kattilan ja paristojen välisen veden liikkumisen aikana on hyvin pieni.
 • Suuri veden nopeus - materiaalin luonteen takia putkien sisällä suolaa ei kerrosteta. Tämä tarkoittaa, että sisäinen halkaisija ei vähene ajallisesti, mikä pienentää veden virtaaman määrää ajan yksikköä kohden. Yksinkertaisesti sanottuna, ja kymmenessä vuodessa putket ovat yhtä uusia.

Ole varovainen, kun valitset polypropyleeniputken tuotemerkin ja koon! Suuri joukko huonolaatuisia putkia, jotka on valmistettu samanlaisesta materiaalista, on ilmestynyt markkinoille, jotka käsittelyvaiheen aikana menettävät kestävät ominaisuudet.

kupari

Esimerkki kattilan lämmitysputkista kupariputkilla

Myös suuressa kysynnässä.

makeiset

 • Korkea lämmönsiirto kuparista - se kuumenee, kun vesi liikkuu pitkin sitä, mikä tarkoittaa, että taloa kuumennetaan tämän prosessin aikana eikä vain sen jälkeen, kun jäähdytysneste saapuu paristoihin.
 • Korroosion puute - kupari ei ruostu ajan mittaan, vaan vain hapettuu vain vähän. Tämä ei kuitenkaan vaikuta mitenkään putken kulkuun.
 • Jäätymisen estojärjestelmä - vaikka poissaolosi aikana vesi jäätyy suoraan putkiin, se ei vaikuta niiden koskemattomuuteen. Sulatuksen jälkeen kaikki toimii normaalissa tilassa.

Haittoja ovat tällaisen materiaalin korkeat kustannukset sekä taitoja käyttää kuparia. Jos haluat tehdä kattilan vanteiden itse.

Vaihtoehdot kattilan sitomiseksi

On olemassa valtava valikoima järjestelmiä, joilla voit liittää kattilan lämmitysjärjestelmään. Kaikkia niitä ei voi luetella ja kuvata yksityiskohtaisesti, koska on paljon yksittäisiä tilanteita. Pyrimme kuitenkin pohtimaan yleisimpiä ja selittämään myös niiden edut, ominaisuudet ja työn ydin.

Klassinen järjestelmä

Kattilan sitomisen klassinen malli

Kuten ymmärrät, se oli se, joka otettiin perustana ja jota käytetään useimmiten. Mikä on hänen työnsä ydin?

Jos kattila on yhdistetty klassisen järjestelmän mukaan, se tarjoaa 2 piirin järjestelmään:

 • Pieni on vakautuspiiri. Toisin sanoen, kun kattila oli juuri alkanut työskennellä eikä ollut vielä saavuttanut toimintatilaa, järjestelmä ei lämmennyt, toimintaparametrit eivät "asettuneet", työ etenee pienessä ympyrässä.
 • Suuri - tässä vaiheessa alkaa talon lämmitys.

Johtopäätös on melko yksinkertainen: piirin määrän lisääminen mahdollistaa tarkemman lämmitysprosessin säätämisen ja säätämisen.

moninainen

Collector-kaavioputket

Toinen suosittu ulkoasu, toinen on sen nimi "ray". Tällaisen järjestelmän tehokkuus ja mukavuus ovat erittäin suuret, mutta on heti huomattava, että se on hyvin monimutkainen ja kallis toteuttaa.

Järjestelmän ydin on keräilijän läsnäolo - erityinen valuma-alue. Se on sijoitettava erityisesti suunniteltuun kaappiin välittömästi kattilan takana.

Kumpikin pää "kuluttaja" kuumaa vettä, eli hanasta tai akusta, on kytketty tähän keräimeen erikseen. Toisin sanoen kattila lämmittää tietyn määrän kuumaa vettä, kaikki putoaa keräilijään ja jo siitä - jokaiseen vedenkulutukseen.

Keräilyjärjestelmän kerrokset:

 • Järjestelmän jokaisen pisteen ohjaus on ilmeistä itse keräyspiiristä, koska jokainen elementti on kytketty suoraan, mikä tarkoittaa, että voit lähettää tarvittavan määrän vettä tai leikata tietty alue.
 • Stabiili paine - tällä tavoin painehäviöt järjestelmässä jätetään pois.

Kiinnitys järjestelmään, jossa on luonnollinen kierto

Kattilan kiinnittäminen järjestelmään, jossa on luonnollinen kiertovesi

Tämä on kaikkien järjestelmien yksinkertaisin ja edullisin vaihtoehto. Tässä ei ole pumppua, liikkuminen tapahtuu termodynamiikan lakien perusteella, kun kylmä tiheä jäähdytysaine "työntää" lämpimät massat vettä.

Luonnon järjestelmän edut:

 • Edullinen asennuskustannus - pienen määrän tarvittavien materiaalien ja osien vuoksi vaatii vähän investointeja.
 • Helppo asennus - myös ihmisille, joilla ei ole ammattitaitoa.
 • Korkea ylläpidettävyys - järjestelmän vikaantumisen yhteydessä tunnistat nopeasti ongelman ja poistat sen.

Asennusohjeet

 1. Pienin sisäputken halkaisija on 32 mm.
 2. Lämmittimien on oltava pienempiä kuin kattilan itse.
 3. On parempi, jos hanojen ja kierrosten määrä on minimaalinen (joten lämmönsiirtimen virtaus paranee).
 4. Kun asennat suorat vaakasuorat osat, varmista, että veden virtaus on heikko (5 mm / 1 metri).

Kiinnitys pakotettuun kiertoon

Kattilan kiinnittäminen järjestelmään pakkasnesteellä

Tämä vaihtoehto on vieläkin suosittu, koska putkiston veden liikkuminen luo pumpun luonnollisten tekijöiden sijasta. Tietenkin tämä on järjestelmän suurin plussa, koska järjestelmä lämpenee monta kertaa nopeammin.

Käytetään järjestelmissä, joissa on kattiloita, joissa on 2 tai useampia piirejä.

Sillä on kuitenkin myös merkittäviä haittoja:

 • Järjestelmän monimutkaisuus - pumpun lisäksi tarvitset paljon enemmän yksityiskohtia. Lisäksi sinun on etsittävä tasapainoa niiden sijaintiin.
 • Korkea hinta - tämä sisältää näiden laitteiden hankintahinnan sekä niiden asentamisen, mikä myös maksaa melkoisen pennyn, jos et aio tehdä sitä itse.
 • Volatiliteetti - virransyötön yhteydessä järjestelmä pysähtyy, jos et pidä huolta virtalähteestä.

Hätävahtijärjestelmät

Sinua ei ole vakuutettu kaikista onnettomuuksista ja ongelmista, mutta meillä on vain velvollisuus tehdä kaikkemme voimallamme. Täsmälleen sama sääntö koskee vanteiden lämmityslaitteita. On tarpeen tarjota mahdollisia ongelmia ja ratkaisuja.

Jos sähkön tarjonta pysähtyy, talo jää ilman lämpöä ja ilman kuumaa vettä. Tässä tapauksessa on useita kattilan kiinnittimiä.

Veden syöttö vesijohtoverkosta

Tätä vaihtoehtoa käytetään harvoin sen alhaisen tehokkuuden vuoksi. Tärkeintä on tämä: kun sähkö on kytketty pois päältä, vesi lakkaa virtaamaan järjestelmään. Sitten aikaansaadaan vesijääkaappi, jossa on pieni nestemäärä. Kuitenkin, ei selvästikään riitä suojaamaan järjestelmää ylikuumenemiselta.

Jos jäätymisenestojärjestelmä toimii jäähdytysnesteenä, tämän vaihtoehdon avulla se virtaa viemärijärjestelmään hyvin suuressa määrin. Muista tämä!

Pumpun kytkeminen UPS: hen

Keskeytymättömän virransyöttö on paras valinta, jos sähkö on usein pois päältä alueellasi. Se tukee kaikkien sähköisten elementtien työtä normaalissa tilassa, mutta on olemassa joitain vaaroja: joskus UPS: ää ei yksinkertaisesti voi yhdistää, ja järjestelmä pysyy "hylättyinä". Sinun tulee seurata hänen työtä.

Painovoima

Tämä vaihtoehto tarjoaa pienemmän piirin. Se kerää ylimääräistä lämpöä järjestelmästä. Virtakatkon aikana päävirta loppuu ja pieni varaosa kytkeytyy päälle. Kuitenkin sen teho ja tilavuus eivät selvästikään riitä kaikkien huoneiden täydelliseen lämmitykseen.

Hätäpiiri

Ehkä tämä vaihtoehto on tehokkain. Hätäpiiri on sitten osa pääpiiriä. On käynyt ilmi, että pakko- ja gravitaatiopiirit sijaitsevat järjestelmän eri osissa, mutta ne toimivat rinnakkain tavallisessa tilassa.

Sähkön keskeytymisen jälkeen pakotin irrotetaan ja gravitaatio ei lopu.

Kattiloiden sitomismallin valinta: video

Jos et vielä tiedä tarkasti mitä järjestelyä haluat, suosittelemme tutustumaan seuraaviin videoihin:

Kattilan kiinnitys itse: video

Jos päätät tehdä kattilan vanteet itsellesi, tämä video auttaa sinua paljon töissänne:

Kuinka tehdä ylä- ja alareunastojen rungon talon

Kehysrakenteiden putkisto on suunniteltu varmistamaan tärkeimpien tukirakenteiden yhteistoiminta. Alempi on roolirenkaiden rooli pylväs- tai paalusäätiössä ja yksittäisen runkorakenteen ylävaljaat ottavat teholevyn toiminnan. Näiden elementtien pätevä asennus rakennuksen korkean luotettavuuden varmistamiseksi. Jokaista lajia on tarkasteltava erikseen.

Alemman kodin trimmaus

Pohjan vanteet ovat usein puiset palkkiosuudet 150-150 tai 200-200 mm. Osien mitat voidaan valita laskemalla, mutta niiden ei pitäisi olla pienempiä kuin rakennuksen seinien paksuus. Pohjan vanteen päätoiminto on varmistaa talon irrotettujen tukirakenteiden yhteistoiminta, joten se ei ole tarpeellista nauhalevyn kanssa.

Rostverk voidaan myös valmistaa metallista, mutta seuraavia kohtia haittaa yleensä:

 • suuri metallielementtien paino aiheuttaa suurta kuormitusta perustuksiin, mikä lisää niiden kustannuksia;
 • vaikeuksia tehdä omia käsiään suuren tuotemäärän takia;
 • teräksen korkeat kustannukset verrattuna puuhun.

Alemman vanteen tarkoituksena on varmistaa talon irrotettujen tukirakenteiden yhteistoiminta.

Lisäksi ei ole mahdollista yhdistää puuta teräselementteihin näiden materiaalien fysikaalisten ominaisuuksien eron vuoksi.

Kun sidontalaite voidaan jättää huomiotta

Joissakin tapauksissa laite pienentää sitoutumista talossa tulee tarpeettomaksi tapahtumaksi. Näitä vaihtoehtoja ovat:

 • Laitelaitokset nauhan perustuksiin;
 • rakentaminen Kanadan-amerikkalaisen teknologian avulla;
 • kehyspaneelin rakenne.

Rakennettaessa taloa toisessa tapauksessa käytetään SIP-paneeleja (sandwich-paneeleja). Järjestelmä ottaa talon nopean kokoonpanon suunnittelijana. Tämän tekniikan haittapuolena on kyvyttömyys rakentaa talon omiin käsiinsä.

Putkistovaatimukset

Kun teet omia käsiä, sinun on hallittava tarkasti seuraavat kohdat:

Vedeneristysjärjestelmä palkin kiinnittämiseksi jalustaan

 • Sahatavaran laatu (ensimmäisen tai toisen luokan havupuuta käytetään laakerirakenteissa, sääntelyasiakirjojen mukainen kosteus on 12 prosenttia);
 • geometristen kokojen noudattaminen;
 • luotettavan liittämisen kaikkiin vyön elementteihin, mukaan lukien korkealaatuinen kiinnitys elementin elementteihin;
 • luotettava vedeneristys paikoissa, jotka kiinnittävät vanteita betoniin tai metallisiin perustuksiin;
 • Pakollinen hoito tulenkestävillä aineilla (palonsammutusyhdisteillä) ja antiseptisilla aineilla (estää hometta ja sientä puupinnalla), joka suoritetaan kullekin elementille erikseen ennen asennuksen aloittamista.

Materiaalin valinta

Kuten jo mainittiin, kehysrakennuksen alempi leikkaus voi olla puusta tai metallista. Puu sopii paremmin, mutta kun sitä käytetään, valintaongelma syntyy jälleen. Puupalkkeja on kahta tyyppiä:

Toiselle vaihtoehdolle on tunnusomaista lisääntynyt lujuus ja kyky käyttää suurilla kuormilla tai katkeilla. Hinta on suurempi kuin samankaltaisen massiivipuisen palkin palkki. Oman käden talon rakentamiseksi kalliin laminoidun puun käyttö ei useinkaan ole taloudellisesti mahdollista, koska kevyiden runkorakenteiden kohdalla riittää tavallinen kaari.

Loppujen lopuksi voimme päätellä, että yksittäisen talon rakentamiseen paras vaihtoehto olisi vankka puutavara.

Kiinnitys vanteet perustuksiin

Kun perustan talon betoni tai tiili käyttää ankkurikiinnitys. Perusrakentamisen vaiheessa ne tarjoavat ankkuripultteja, joiden läpimitta on 12-16 mm.

Ankkurointi säätiön omilla käsillä

Pituus valitaan siten, että kiinnityspalkin riittävä kiinnitys varmistetaan. Sen pitäisi päästä puuhun vähintään 8-10 cm, mutta on parempi saada läpivientikiinnitys.

Puun saumaaminen kiinnitetään läpimitaltaan vähintään 12 mm: n pulttien avulla. Kiinnittimien toisena vaihtoehtona voit käyttää samassa osassa olevia metallisia nappuloita. Kiinnittimien käyttöä suositellaan käsiteltäväksi suojaavilla yhdisteillä korroosion estämiseksi.

Vyöpalkkiyhteydet

Kun työskentelet omalla kädellä, on huolehdittava siitä, että grilli on luotettava liitäntä kulmissa, paikoissa, joissa ulko- ja sisäseinät kohtaavat. Rakennuksen riittävän suurella pituudella sahatavaran standardipituus ei välttämättä riitä ja sinun on yhdistettävä leikkuupalkki pitkin pituutta. Liitännät voidaan tehdä seuraavilla tavoilla:

 • "Tassassa" ja "puun lattiassa" sopii pituuden lisäämiseen;
 • "Dovetail" (kaikkein hermeettinen, mutta vaikea toteuttaa) sopii vierekkäisiin sisäseiniin ulkoisiin;
 • "Root spike" sopii parhaiten kulmiin;
 • "Päästä päähän" on yksinkertaisin yhteys, jolle on ominaista matala luotettavuus.

Valssin osiosta riippuen liitokset "tassussa" ja "puun lattiassa" on valittu. Liittimen koon tulisi olla 2-3 säteen korkeudella. Turvallinen kiinnitys lisäksi käyttää nastat.

Lattiakehys talo

Ratkaiseva ja taloudellinen ratkaisu olisi käyttää alaraajoitusta kehysrakennuksen lattian osana. Palkki on tukipalkkien rooli, jonka välissä on tehokas eristys. Kehyksen päälle on asennettu ensimmäisen kerroksen piirakka.

Vaadittava eristyspaksuus riippuu rakennusalueesta. Keskimäärin sen arvo on 150-200 mm. Laskenta tekee yhteisyritys "Rakennusten lämpösuojaus".

Yläraja

Tämä puu on välttämätöntä, jotta katon paino ja lumen kuormitus jakautuvat tasaisesti seinämille. Oman käden työn yksinkertaistamiseksi ylempi ja alempi putkisto tehdään samasta materiaalista samasta osasta. Palkkien välinen sidos on sama kuin edellisessä tapauksessa.

Järjestelmä ylimmän trimmaustelineen taloon

Asennusvaippa telineeseen

Kiinnitys voidaan tehdä leikkausten tai teräskolmi- en avulla. Ensimmäistä menetelmää käytettäessä on tarpeen laskea virtojen korkeus etukäteen ottaen huomioon leikkaus.

Vaihtoehdot rungon pystysuorien pystysuorien kiinnikkeiden kiinnittämiseksi alareunan palkkiin

Varsinaiseen palkkiin on järjestetty erityiset urat jokaiselle hyllylle, ja niiden on vastattava uria kiinnikkeiden kiinnittämiseen alemmassa vanteessa. Lisäksi malli on kiinnitetty nauloilla. Kun asennat omalla kädellä telineen kulmien avulla, kiinnität ruuvit.

Kiinnitysraudat yläreunaan

Mauerlat havaitsee pystysuoran ja horisontaalisen kuorman ristikkojärjestelmästä. Vaakasuora se levittyy tasaisesti seinille. Vaakakuorma on työntövoimaa.
Kiinnitys tehdään useimmiten helmalla. Sen jälkeen muotoilu kiinnitetään lisäksi kahdella naulalla kummallakin puolella. Voidaan kiinnittää kulmien avulla.

Asennetaan kiskojen yläreunaan

Kun runkorakenne on leikattu omilla kädillä, on välttämätöntä valvoa lähdemateriaalin laatua ja liitosten luotettavuutta.

Tämä takaa rakenteen luotettavuuden ja kestävyyden. Tekniikan noudattamisen ansiosta palkki yhdistää luotettavasti kaikki erikseen pysyvät runkorakenteet yhteen kestävään järjestelmään ja varmistavat seinäpylväiden vakauden ja tasaisen kuormituksen perustan talosta ja seinistä katolta.

Sidonta kylpyhuoneeseen: mitä se on, lajikkeet ja niiden ominaisuudet, itseasennus

Tyhjennys- ja ylivuoto-ammeet ovat tämän tuotteen ainoat tekniset järjestelmät - ne ohjaavat kylpyammeen täyttämistä. Vanhassa versiossa se oli suunnittelija, joka oli koottu kahdesta osasta (siphon ja ylivuoto) sekä putkien massasta, jotka oli liitetty toisiinsa. Sen moderni versio on yhtenäinen integroitu järjestelmä, joka helpottaa paitsi järjestelmän asennusta myös kylpylään, mutta myös vesivarojen hallintaa. Tässä artikkelissa, yhdessä vannaja.net-sivuston kanssa, käsitellään kysymyksiä: kuinka kylpyvaljaat on järjestetty ja mitä elementtejä se koostuu, tutkia tämän laitteen lajikkeita ja oppii asentamaan sen.

Mikä on kylpy vanteet

Sidonta kylpyhuoneeseen: laite ja toimintaperiaate

Yleensä vanteissa kylpyhuoneessa on samanlainen laite, jossa on tavallinen tyhjennysviira kylvyssä. Poikkeus koostuu useista tärkeistä osista - tai pikemminkin yhdestä, joka on jaettu keskenään ja hajallaan tämän tuotteen eri osiin (tyhjennys ja ylivuoto). Tämä laite tekee vanteista kätevän välineen kylvyn täytön ja tyhjennyksen ohjaamiseksi.

Tämä laite toimii yksinkertaisella mekaanisella periaatteella. Tällaisen sifon ylivuotokuopassa on pyörimisvipu, joka on kytketty kaapelilla (kuten on asetettu polkupyörän vaihteelle) pienellä vipulla, joka on asennettu sifon kuivatuksen kurkkuun. Käännä kiertovipu toiselle puolelle tai toista, kiristämme tai löysäämme kaapelin kireyttä, joka vaikuttaa tyhjennysakselin vipuun ja nostaa tai laskee tulpan, joka estää kylpyammeen tyhjennyksen. Kaikki on yksinkertainen ja kätevä, ja mikä tärkeintä, ei tarvitse taipua kylpyyn ja työnnä pistoke käsin. Lisäksi tämä mekanismi on melko helppo hallita makaamassa kylvyssä - jos voit tehdä sen, niin se voidaan tehdä jopa jalkaasi.

Niinpä laitteen ja työn periaate näyttää siltä, ​​että se on tajunnut, nyt se riippuu vanteiden vaihtoehdoista.

Vanteet kylpyhuoneen valokuville

Mikä on kylpy vanteet: sen lajikkeet ja ominaisuudet

Kylpypyyhintä ei eroa toisistaan ​​erilai- sesti, ja se voidaan luokitella vain kahdella merkillä: materiaalista, josta se on valmistettu, sekä suunnittelun piirteistä. Materiaalilaadut ovat melko yksinkertaisia ​​- nämä kylpyhuoneen laitteet voivat olla muovia tai metallia.

 • Kylpyhuoneessa oleva muoviväline kestää pitkään huolimatta alhaisista kustannuksistaan ​​- se on tehty kestävästä materiaalista useimpien kemikaalien ja korkeiden lämpötilojen vaikutuksiin. Tämä on yleisin tuotetyyppi, joka voidaan valita lähes minkä tahansa tyyppiselle ja tyypilliselle kylvylle. Tällaisten ylivuotojen haittana on muutamat laiton hauraus ja ylimielisyys, joka liittyy ensisijaisesti näiden tuotteiden valmistusprosessiin. Ne kaadetaan ja juotetaan muovista, mikä johtaa pursien ulkonäköön, joka on poistettava ennen asennusta - muuten vuotamista ei voida poistaa.

Muovinen vanteiden kuva

Metallinen vanteet kylpyvalokuvaan

Nyt rakenteellisista eroista, jotka voivat olla erilaiset yhdelle tai useammalle uimaveden ylivuodolle - tässä suhteessa ne voidaan jakaa kolmeen tyyppiin.

 1. Universal on yksinkertaisin ja edullisin vanteet valurauta-, teräs- tai akryylikylpyyn. Sen erottava piirre on korkin ja ketjun läsnäolo. Yleensä tämä sitominen on tuttua monille ihmisille ilmaisulla "kylpysifoni". Se koostuu neljästä pääelementistä - se on itse sifoni, tyhjennyskahva, jossa on metallilevy kansiasennuksen, ylivuotokaulan, lähes saman levyn ja joustavan aallotetun letkun, joka yhdistää ylivuoto- ja tyhjennyskaulan toisiinsa kupu muttereilla tai yksinkertainen jännitys asennuksessa.
 2. Kylpyhuovutettu puoliautomaattinen. Sen ero on kytkinvivun ylivuotokaulan ollessa kytkettynä kaapeliin, jossa on tulppa - kääntämällä tämä vipu mihin tahansa suuntaan, voit avata ja sulkea tyhjennyshanaa. Tällaisen järjestelmän haitta on sen epävakaisuus - yleensä kaikki sen muoviset osat rikkoutuvat helposti, jos vipuun kohdistuu liikaa voimaa.

Kääri kylvyn puoliautomaattiseen kuvaan

Vakaa kylpykoneiden valokuva

Jos valitset kaikkien näiden tyyppisten sifonien, niin tavallinen kylpy vanteet ylivuoto on paljon luotettavampi ja kestävä. Yksinkertaisempi laite, sitä vähemmän epävarmoja elementtejä, ja sen seurauksena niiden elämä on paljon pidempi ja ylläpito helpottuu. No, käsikäyttöisten liikenneruuhkien asentamisella voit tehdä sen - se ei ole niin vaikea tehtävä.

Vääriä vanteiden korvaamista kylpyyn omilla käsillä, katso videota.

Miten vaihtaa vanteet kylpyhuoneeseen: teosten sarja ja niiden hienovaraisuudet

Joten kylvyn vanteiden asentaminen voidaan esittää erityisellä sekvenssillä, jota esitämme myöhemmin, kun se on korostanut sen työn hienovaraisuutta ja vivahteita.

 1. Tyhjennys- ja ylivuotokaulan asentaminen - on lähes sama. Nämä osat koostuvat tavallisesti neljästä palasista: itse kaulasta, kasvotyynystä, tiivisteestä ja ruuvista, joka voi riippuen valjaatyypistä erilainen ulkonäkö. Ensinnäkin, puhdista kylpypinta huolellisesti sifonin asennuspaikalta ja tutkia itse kaulaa, mikäli läsnä on soraa - jos on jotain, poista sitten varovasti veitsellä, arkilla tai höyrypaperi. Aseta sitten tiiviste kaulaan ja paina sitä tiukasti yhdellä kädellä pohjasta tai kylvyn takaosasta. Sen jälkeen ruuvaa ruuvi etulevyn keskikohdan läpi, aseta se kylvyn toiselle puolelle ylivuotoon ja kiristä se tiukasti laajan ruuvimeisselin avulla. Mutta on muistettava, että useimmissa tapauksissa vanteet on valmistettu muovista, joka voi liiallisella ponnistuksella räjähtää.
 2. Yhdistämme tyhjennys- ja ylivuotokaulan aallotettu letku. Ei pitäisi olla vaikeuksia, jos tietysti asennat kartion tiivisteen oikein. Aluksi, aallotusten molemmissa päissä, joissa on litteä osa, asetamme pähkinöitä ja sitten niiden jälkeen venytämme kapenevat tiivisteet paksummalla mutterilla. Aseta sitten kartio letkun reikiin ja kiristä mutterit. Kääntäkäämme käsin, kuinka paljon voimaa riittää - tämän pitäisi olla tarpeeksi, ettei vuotoja tapahdu. Joissakin malleissa aallotettu vanteet voidaan liittää ylivuotoon ilman mutteria - se ulottuu vain ylivuotovaihteeseen.

Kuinka vaihtaa vanteet kylpyhuoneessa

Tämä periaatteessa on kyse lajikkeista, tyhjennysjärjestelmän suunnittelusta ja asennuksesta. Kuten näet, mikään vaikea vanteet kylpyhuoneeseen ei ole. Voidaan sanoa vieläkin enemmän - tämä laite ei ole pelkästään yksinkertainen muotoilu vaan myös sen helppo asennus. Joten jos haluat käsitellä sitä, voit tehdä sen itse ilman pätevää pääpuraattoria.

Double vanteet

Mikä on vanteita?

Vanteet ovat puun ensimmäinen vanteiden kruunu, joka asettaa kaikki perustuksen pylväät ja yhdistää ne muodostaen kiinteän rakenteen.

Kaksinkertainen vanteet, nämä ovat kaksi vanteita, viivästyksiä ei pudota alas ensimmäiseen vyön reunaan, vaan toisessa.

Kuva kaksinkertainen vanteet

Kaksinkertaisen vanteen edut

Lattian kellerungon (karkeiden lattiojen) ja maan välisen etäisyyden suurentaminen on tarpeen joissakin tapauksissa, kun talon on nostettava maaperän pudotuksen, kosteuden, kellari-laitteen jne. Vuoksi.

Kaksinkertainen vanteiden kruunu tekee rakennuksesta luotettavamman. Esimerkiksi kun rakennat taloa ruuveilla olevasta puusta, suositellaan kaksinkertaisia ​​vanteita, ja nauhateollisuudessa voidaan luopua luotettavasta pohjasta.

Pohjakerroksessa peruskokoonpanossa käytetään yhtä kruunua, ja lisämaksusta lisätään toinen asiakkaan pyynnöstä.

Vanteen ja pohjan (minkä tahansa) välissä sinun on asetettava vesitiiviin materiaali, kuten kateaine 1-2 kerroksessa.

sitova

Sitoutuminen on yksi pakkaustarvikkeiden vaiheista, joka koostuu niiden täyttämisestä paaleilla, kiinnittämällä ja sitomalla pakkausteippi säilyttää muoto ja rakenne säilytyksen, säilytyksen ja kuljetuksen aikana.

pitoisuus

Pakkausteippi

Pakkausteippi on litteä leikkaus metallista tai muovista valmistetusta materiaalista.

teräs

Ensimmäistä teräsvanetta käytettiin vanteisiin.

Yleisimpi teräslevyvalssatun vähähiilisen nauhan käyttö [2].

a) aineen kunnossa: pehmeä - M, puoliväli - MO ja hiilihappo - H;

b) valmistuksen tarkkuus: normaali tarkkuus paksuudeltaan ja leveydeltään, suurempi paksuuden tarkkuus - T ja suurempi tarkkuus leveydessä - W.

Nauhan mitat (paksuus, leveys) ja niiden enimmäispoikkeamat vastaavat GOST 3560-73: ssa määriteltyjä mittoja.

 • korkea lujuus (300-750 N / mm.kv),
 • alhainen elastisuus
 • kestävyys korkeissa lämpötiloissa
 • pakattujen tuotteiden turvallisuuden korkea takuu.

Teräsnauha päällystetään maalilla, lakalla tai sinkillä. Parempi luisto kiristettäessä ja materiaalin käyttöiän lisäämiseksi pinnoitteeseen lisätään vahaa.

Soveltamisala - suuret ja raskaat kuormat eri toimialoilta:

 • metallurgia
 • puun työstö
 • mekaniikka
 • rakennusteollisuus

polypropeeni

Polypropeenista valmistettu pakkausnauha (jota kutsutaan myös englantilaisesta hihnasta) - on kustannustehokas vaihtoehto analogeille teräksestä. Ominaisuuksia ja hävittämistä säännellään eurooppalaisen standardin DIN EN 13394-2001 "Pakkaus. Tekniset olosuhteet muille kuin metallisille vanteille "[3].

 • paino on 4 kertaa pienempi kuin teräsnauhat
 • ei syövytä
 • täysin kierrätettävissä
 • vähemmän todennäköisesti vahingoittaa kauttakulkua
 • vähemmän tapaturmavaaraa nauhan kanssa
 • peruuttamaton venymä jatkuvalla ylipaineella
 • alttius korkeiden lämpötilojen ja UV-säteiden vahingollisille vaikutuksille

Soveltamisala - paino enintään 200 kg:

 • polygraphy
 • elintarviketeollisuus
 • kevyt teollisuus
 • puuteollisuus

polyesteri

Polyesterinauha on toinen vaihtoehto teräspakkausnauhoille. Nyt Venäjän federaation polyesterikaistojen markkinakapasiteetti on noin 1200 tonnia vuodessa [4].

Kestävyys 450-600 N / mm.kv. Ominaisuuksia ja hävittämistä säännellään eurooppalaisen standardin "Pakkaus" mukaisesti. Muiden kuin metallisten vanteiden nauhan tekniset olosuhteet "[5].

 • Pienempi pakkauskustannus jopa 20% verrattuna teräsnauhoihin.
 • korkea elastisuus
 • korkea pidennys
 • lämpötilan kestävyys -30 ° C... + 90 ° C.
 • suuri elastisuuskerroin
 • paino on 4 kertaa pienempi kuin teräsnauhat
 • ei syövytä
 • täysin kierrätettävissä
 • vähemmän todennäköisesti vahingoittaa kauttakulkua
 • vähemmän tapaturmavaaraa nauhan kanssa

Soveltamisala - kuormitukset lähes kaikilla teollisuudenaloilla:

 • metallurgia
 • puun työstö
 • mekaniikka
 • rakennusteollisuus

Pakkausteippi kiinnitetään

Pakattujen nauhojen kiinnitys on kaksi päätyyppiä: lukitus ja lukitsematon.

Castle Mount

 • Muovisten tai metallisten soljen käyttö. Nauhan päät on kierretty soljen silmukoihin, kiristetty ja kääritty.

Tämä kiinnitysmenetelmä soveltuu pienille painoille ja muovipakkausnauhoille. Lisäksi soljet - edullisin vaihtoehto.

 • Toinen menetelmä on kiinnitys kannattimella. Nidonta kiinnitetään nauhan päiden kerrostumispaikkaan ja puristetaan. Puristustyyppi vaihtelee myös:
  • Taivuta "korvat". Kiinnitysreunojen reunat muodostavat pienet raot ja tuloksena olevat "korvat" taivutetaan yhden alaspäin tai ylöspäin. Tämä luo mekaanisen lohkon. Puristusta käytetään vahattuihin nauhoihin pakkaamiseen ja pakkaamiseen.
  • Lävistys. Tällöin niittien osia painetaan nauhan reunoilla. Materiaalin muodonmuutos luo vahvan kiinnityksen kitkavoiman ja mekaanisen yksikön ansiosta. Nauhoja, jotka on yhdistetty samalla tavoin kuin maaliikenteessä, kun rahti altistetaan ravistelemalle ja muulle mekaaniselle rasitukselle.

Lukitsematon kiinnike

 • Lukitsematon liitäntä voidaan muodostaa rei'ityksillä, kun lukko muodostetaan leikkaamalla. Rei'itetty kiinnitys käytetään teräsnauhoihin. Tämä menetelmä ei ole niin luotettava, koska lukko voi avautua, kun nauha siirretään.
 • Muoviset nauhat liitetään lämpöpiikkien seurauksena.
  • Pistehitsaus, jollainen on yksi tapa, sisältää lämmityksen ja kiinnittymisen nauhan päistä tiukan hitsauksen aikaansaamiseksi.
  • Kitkavälitteinen hitsaaminen aiheuttaa lämmön muodostamisen liikkumalla jonkin nauhan päästä usein.

laitteet

Pakettiautomaatteja on saatavana erilaisilla laitteilla: manuaaliset, puoliautomaattiset ja automaattiset koneet sekä teollisuusvaatevaljaat.

Koko vanteiden prosessi koostuu kolmesta vaiheesta: nauhan syöttämisestä nipun ympärille, kiristämällä teippi ja kiinnittämällä sen päät.

 • Manuaaliset mekaaniset työkalut, kiristimet ja tiivisteet edellyttävät kaikkien näiden toimenpiteiden toteuttamista manuaalisesti, mikä on hyväksyttävää pienille työmäärille. Se on suhteellisen edullinen ja helppokäyttöinen.
 • Kädessä pidettävä sähkötyökalu tekee nauhan jännityksen ja sen kiinnityksen ilman ihmisen puuttumista. Operaattorin on sijoitettava nauhan päät erityisiin reikiin, muut vaiheet tehdään automaattisesti. Ilman menettämistä yksinkertaisuuden vuoksi kädessä pidettävä sähkötyökalu tekee työstä nopeammin.
 • Puoliautomaattiset koneet on varustettu työpöydällä ja niillä on suurempi tuottavuus. Laite avaa tietyn pituisen nauhan, operaattori kääri sen pakkauksen tai pakkauksen ympärille ja työntää lopun erityiseen reikään. Seuraavaksi sravatyvaet automaattinen kiristyslaite, piikki nauhojen päät ja sen leikkaus.
 • Automaattisia vanteita käyttäviä koneita erottaa se, että niissä on kaari, jonka päällä nauha leviää automaattisesti pakkauksen päälle. Toisin sanoen, nauhan syöttämisprosessi tapahtuu myös ilman operaattoria.
 • Teollisuustason valukoneita käytetään valmistuksessa suurten määrien tuotteiden jatkuvaan käsittelyyn. Nämä laitteet voidaan rakentaa kuljettimelle, joka on sovitettu tiettyyn rahtityyppiin ja varustettu lisäyksiköillä.

muistiinpanot

 1. ↑ GOST 21214-75 Pakkaustyökalut. Vyöt teräspakkausnauhasta
 2. ↑ GOST 3560-73 Teräspakkausnauha. Tekniset olosuhteet
 3. ↑ Eurooppalainen standardi EN 13394: 2001 Pakkaus - ei-metallisten vakiovälineiden erittely
 4. ↑ Yleiskatsaus pakkausnauhamarkkinoista
 5. ↑ Eurooppalainen standardi DIN EN 13394-2001 "Pakkaus - ei-metallisen vakiovyörenkaan eritelmä"

kirjallisuus

Pakkaus - ei-metallisten vyönauhan eritelmä EN 13394: 2001

TUBAZIONE

Katso mitä "BINDING" muissa sanakirjoissa:

sitova - 1. Pylvään rivi, joka yhdistää ylä- ja / tai alaosan pylväiden riviä 2. Ulokkeiden ristikot tai sen lehdet sekä paneeliovet, jotka muodostavat suljetun kehyksen [Terminologisen sanaston rakentaminen 12 kielellä (VNIIIS Gosstroi USSR)]...... Tekninen kääntäjän opas

KIRKKAUS - sitova, vanteet, naaras (Puhekielisen.). Vain yksiköt Toiminta ch. sitoa sitoa. Sitoutuminen omenapuiden kanssa olki. 2. Mitä jotain on sidottu, side (yksinkertainen). "Tänään olen sairas, en poista vanteita." Griboedov. 3. Laite, joka yhdistää osat...... Ushakovin selittävän sanaston

Vanteet - - yksi pakkaustarvikkeiden vaiheista, joka koostuu niiden täyttämisestä paaleilla, kiinnittämällä ja sitomalla pakkausteippi säilyttäen muodon ja suunnittelun varastoinnin, varastoinnin ja kuljetuksen aikana. Sisältö 1 Pakkausteippi 1.1...... Wikipedia

sitova - TIE, ia, yazhs; yazanny; pöllöt. Sanakirja Ozhegova. SI Ozhegov, N.Yu. Shvedova. 1949 1992... Ozhegovin sanakirja

sitova - n., synonyymien lukumäärä: 8 • gacha (3) • solmio (17) • sitominen (7) •... Synonyymien sanakirja

Vanteet - - 1. Puuta, joka yhdistää rivihyllyjä ylhäältä ja / tai pohjasta. 2. ikkunan karmin tai sen läpivientien ulkokehät sekä kehystetyt ovet, jotka muodostavat suljetun kehyksen. [STB 1725 2007] Aihe: Puutuotteet Encyclopedia rubrics:...... Encyclopedia of terms, definitions and explanations of building materials

valjaat - saugos diržas statusas T sritis Kūno kultūra ir sportas apibrėžtis Juostos, kurias saugos tikslais juosias alpinistas ant krūtinės, liemens, kojų. Saugos diržai rišami su saugos virve mazgu. atitikmenys: angl. valjaat; turvavyö vok....... Sporto terminų žodynas

valjaat - saugos diržas statusas ss Saugos diržas saugo nuo traumų....... Sporto terminų žodynas

Sitoutuminen - I 1. Toimenpideprosessi k. sitoa I, sitoa minä Tällaisen toiminnan tulos. 2. Mikä on sidottu [sidottava I 1.] jotain. ott. Perrin. Laite, joka liittää tai kiinnittää minkä tahansa rakenteen ja rakenteen osia. II... Venäläisen Ephraimin nykyinen selittävä sanakirja

(Lähde: "A. Zaliznyakin täysin korostetusta paradigmasta")... Sanan muotoja, sanastoa,

Kylpyavetovälineet: asennustyypit ja -menetelmät

Yksi kylpyhuonesta laadun hyvästä takuusta on viemäriputkiston hyvin harkittu järjestely. Kylmähihnat on suunniteltu ohjaamaan säiliön täyttämistä estäen jätevesien ylivuotoa.

Miten sidos on järjestetty, minkä tyyppiset järjestelmät tarjoavat valmistajilta ja mitkä niiden asennustavat ovat, tarkastelemme tarkemmin.

Bath vanteet: miten järjestelmä toimii

Neuvostotyypin sidokset koostuivat rakenteesta, joka koostui ylivuotosta, joka oli liitetty sifoniin ja useisiin haaraputkiin. Nykyaikaisen näytteen mallit tehdään yhtenä järjestelmänä.

Nykyaikaiset mallit - integroidut järjestelmät, joiden avulla voidaan yksinkertaistaa vesipumpun asentamista ja hallintaa käytön aikana

Kylpyhuoneen vannelaite ei ole kovin erilainen kuin sama pesuallas, jonka pääosa on sifoni.

Ainoa ero on, että purku ja ylivuoto hajoavat järjestelmän eri osissa:

 • tyhjennys poistaa suurimman osan jätevedestä;
 • ylivuoto estää säiliön ylivirtauksen estäen kylpyhuoneen tulvan.

Säiliön pohjassa sijaitseva tyhjennysaukko tyhjenee vettä laajaan putkeen. Ylivuoto, joka sijaitsee 5 cm: n etäisyydellä yläsivusta, tulee käyttöön, kun kylpyhuoneessa oleva vesi muuttuu liikaa.

Mutta ylivuotoon kiinnitetty putki on tavallisesti ohutta. Ja koska vain kunnolla toimivan ylivuodon kuntoa vastaan ​​voit suojata itsesi säiliöstä ylikuormittuneelta ja kylpyhuoneen tulvilta.

Rakenteellisten ratkaisujen vaihtoehdot vanteet

Lajittele vanteet kylpyyn kahdella tavalla: suunnittelu ja valmistusmateriaali. Jos otamme rakentavia eroja pohjana, erotamme yleisistä, puoliautomaattisista ja automaattisista järjestelmistä.

yleismaailmallinen

Yksinkertaisinta vannetta käytetään usein minkä tahansa tyyppisten kylpyammeiden liittämiseen ja asentamiseen: akryyli, teräs, valurauta.

Yleisjärjestelmän asennuksen tärkein vaatimus on, että etäisyys ylivirtauksen keskeltä tyhjennysreikään on enintään 57,5 ​​cm

Järjestelmän tärkeimmät osatekijät ovat:

 • Irrota kaula. Se on varustettu metallilevyllä, joka on tarkoitettu asennettavaksi kansiin.
 • Ylivuoto niska. Hänellä on sama suorituskyky.
 • Lappo. Elementti, joka tarjoaa veden virtausta ja estää jäteveden "hajujen" leviämisen. Se voi olla kokoontaitettava tai monoliittinen runko.
 • Aaltoputki. Se on suunniteltu yhdistämään tyhjennys- ja ylivuotokaulus ja se kiinnitetään kiristämällä kiinnitys tai kiristämällä korkin mutterit.

Ylivuodon ulompi osa on kehystetty grilli, ja palautus on kytketty vastaanottoyksikköön. Liitäntäputki on kiinnitetty siihen, joka on liitetty ulostuloputkeen alemmasta ulostulosta.

Veden laskeutumisen säätö vanteiden universaaleissa malleissa tapahtuu käsin poistamalla ketjun sidottu korkki

Yleisvalmisteista esitetyt tyypit, mukaan lukien vähintään liikkuvat elementit, katsotaan luotettavimmiksi ja kestäviksi.

puoliautomaattinen laite

Järjestelmän erityispiirteenä on se, että se on varustettu kääntövivulla, jolla se sulkee tyhjennyshihnan. Tämä mekanismi on kätevä hallita jopa makaa kylpyhuoneessa. Ainoa on oltava hyvä maku, oppimalla siirtää vipua varvastasi.

Kylvyn puoliautomaattisen vanteen työn perusta on mekaaninen periaate. Laite käynnistetään pyörimisvipua tai venttiilin avulla, joka on asennettu sifon ylivuotoputkeen. Liipaisun vipu on kytketty polkupyöränvaihtotyyppillä, jossa on köysi toiseen vipuun, joka sijaitsee laitteen tyhjennyskaulassa.

Kiertämällä pyörintävipua yhteen suuntaan tai johtoon, kaapeli kiristyy tai päinvastoin heikkenee, jonka vaikutuksesta tyhjennysaukon yläpuolella oleva tulppa laskeutuu tai nousee.

Tällaisen järjestelmän tärkein etu on helppokäyttöisyys: korkin nosta- minen ja huuhteleminen, sinun ei tarvitse taivuttaa kylpyyn

Kuluttajat, jotka ovat asentaneet puoliautomaattiset tyhjennysjärjestelmät kylpyhuoneisiinsa, valittavat suunnittelun hauraudesta. Vain hieman vaikeampi painaa muovivipua, ja se voi rikkoa.

Järjestelmä auto

Automaattiset järjestelmät ovat riistämättömiä kaapeleista ja haavoittuvista elementeistä. Tyhjennyshihnan avaaminen tapahtuu painamalla tulppaa.

Keväällä toimiva, täydennetty pidikkeellä korkki puristetaan helposti pinnan yläpuolella varmistaen veden vapaan virran. Kun sitä painetaan uudelleen, se laskee ja sulkee tyhjennysaukon suu.

Ulkolisävarusteet löylykoneelle voidaan valmistaa millä tahansa värimallilla: valkoinen, maalattu pronssista, kulta- tai hopeametallista

Järjestelmän haitat sisältävät vain pienet reikäkoot, jotka jäävät tyhjennystulpan alle. Se kerää usein hiuksia ja pieniä roskia, mikä vaikeuttaa veden poistamista.

Huonolaatuisissa tuotteissa lisääntynyt suunnittelun monimutkaisuus johtaa usein hajoamiseen, mikä ei aina ole mahdollista korjata. Voit korjata ongelman automaattisesti korvaamalla automaattisen järjestelmän.

Jos haluat suojata itsesi ennalta arvaamattomista kuluista, valitse laitteista todistetut valmistajat. Paras valinta - automaattinen vanteet kylpyyn, joka on valmistettu metallista.

Materiaalin valmistuksen tyhjennysjärjestelmä

Sitoutuminen esitetty nykyaikaisilla markkinoilla, on tehty kahdentyyppisistä materiaaleista: muovipolymeereistä ja metalliseoksista.

Muoviset rakenteet

Muovivanteiden valmistuksen perustana ovat nykyaikaiset polymeerit, joille on ominaista korkeat suorituskykyparametrit. Muovin tärkeimmät edut:

 • kestää korkeita lämpötiloja;
 • luo sileän sisäpinnan;
 • korroosiota ja kemiallisia reagensseja.

Markkinoiden malleista on suositeltavampia muovihihnoja. Monet kuluttajat valitsevat ne, koska ne ovat onnistuneiden kustannusten ja erinomaisten laatuominaisuuksien yhdistelmä.

Putkistolaitteiden valmistajat tuottavat muovihihnoja eri väreissä, mukaan lukien kromattua metallia jäljittelemällä.

Polymeerin ainoa haittapuoli on sen hauraus, joten asennettaessa muovituotteita tulee olla erittäin varovainen. Lisäksi muovilla, joka on valmistettu valulla ja juottamalla, on usein hiutaleita.

Ennen elementtien liittämistä ja järjestelmän asentamista ne on puhdistettava huolellisesti - muuten ei pääse eroon vuodoista.

Metallijärjestelmät

Metallirakenteiden valmistukseen tarkoitettu materiaali on kiillotettua ruostumatonta terästä, messinkiä tai kuparia. Kaikki nämä seokset sopivat yhtä hyvin veden kanssa vuorovaikutteisten järjestelmien valmistukseen.

Ne ovat kestäviä ja kuuluisia pitkään käyttöikään.

Suorituskyvyn kannalta niiden rautametallivanteet ja viemärijärjestelmät, jotka on valmistettu seoksista kultaa, platinaa ja hopeaa varten, ovat lähes identtisiä.

Metallirakenteiden merkittävä haittapuoli on asennuksen monimutkaisuus, joka vaatii tarkkaa mittasuhdetta.

Monet kuluttajat huomauttavat, että metallituotteiden sisäseinät ovat alttiimpia lian ja rasvakertymien sakeuttamiselle, jotka, jos ne eivät ole ajoissa poistettavissa, voivat kapea veden viemäreitä.

Ja metallirakenteiden kustannukset ovat paljon korkeammat verrattuna samaan polymeeriseen rakenteeseen.

Asennuksen tekeminen tai vaihtaminen

Voit asentaa yleisen järjestelmän yksinkertaisen suorituksen itse. On parempi antaa monimutkaisen puoliautomaattisen tai automaattisen järjestelmän asentaminen ammattilaisille.

Vaadittavasta työstä:

 • asennettu viemärijärjestelmä;
 • Bulgaria tai haavasaha;
 • litteä tai Phillips-ruuvimeisseli;
 • puuvillaiset lautasliinat;
 • silikonitiiviste.

Kylpyhuoneen vanteiden asennus tapahtuu useassa vaiheessa.

Vanhan vanteen purkaminen

Ennen uusien kuivatuslaitteiden asennusta on tarpeen puhdistaa perusteellisesti kylpyamme ja purkaa epäonnistunut laite.

Muovijärjestelmiä ei ole vaikea rentoutua, ääritapauksissa - murtaa. Metallivanteen poistamiseksi on käytettävä hiomalaikkaa.

Irrota metallirakenne ensin tyhjennä vanhan sifonin kaulaa ja yritä olla vahingoittumatta kylpyhuoneen pohjan emaliin

Jos on vaikea ryömiä kylpyn alla, suosittelemme, että käännät astiaa ylösalaisin. Voit poistaa kontaminaation pyyhkimällä pinnan pesuaineella liotettuun puuvillaiseen lautasliineen.

Asennus viemäri- ja ylivuotosuuntiin

Molemmilla kaulilla on sama rakenne. Ne koostuvat kasvotyypistä, itse kaulasta, ruuveista ja tiivisteestä. Irrota ensin kaikki haavat niskan pinnalta ja käsittele pinta höyrypaperi, tiedosto tai veitsi.

Tyhjennysreikä pyyhi kuivaksi. Ristikot irtoavat tyhjennys / ylivuotoputkista.

Kummassakin niskassa ne laittaa kumitiiviste, joka on aiemmin käsitellyt kosketuspisteet tiivistysyhdisteen kanssa.

Sen jälkeen, kun kiinnityspultti on kulkenut etulevyn keskikohdan läpi, työnnä se toiselta puolelta ylivuotoaukkoon kiristämällä se laajalla ruuvimeisselillä.

Kiristä ruuvi vaivattomasti niin, etteivät hauraat elementit vahingoita.

Samalla periaatteella kerätään ylempi ylivuoto.

Siphon-kokoonpano

Saippuun on kaksi pääosaa, jotka on kytkettävä.

Ensimmäisessä osassa pieni osa muovimutteria, sen alle asettaa kumitiiviste, jonka leveä puoli liittymispaikkaan

Pieni osa työnnetään suuriin työkappaleisiin, kiristä mutteri, kunnes se pysähtyy. Jopa kun kiristetään mutteri kokonaan alas, pieni osa liikkuu akselinsa ympäri, jonka ansiosta aallotus voidaan sijoittaa mihin tahansa sopivaan suuntaan asennuksen aikana.

Toiseen mutteriin, joka sijaitsee pienen osan kiinnittävänä elementtinä, työnnä kumitiiviste ja aseta toinen osa sifonista, joka myöhemmin kiinnitetään kylpyhuoneen pohjaan

Toinen mutteri on myös ruuvattu kokonaan niin, että kumitiiviste puristuu tiukasti tätä sifon osaa vasten. Sen jälkeen voit ruuvaa tarkistuskannen sifoniin sen jälkeen, kun se on kiinnitetty siihen.

Tämän elementin läsnäolo yksinkertaistaa menettelyä tukosten poistamiseksi.

Elementtien liittäminen

Jos aallot liitetään tyhjennysaukon alaosaan ja ylempi ylivuoto putken molempien päiden tasaisiin osiin, ne asetetaan muttereihin samalla kun kiristetään kartiomaisia ​​tiivisteitä. Ne on sijoitettava paksuun puoleen mutterille.

Liitettäessä sifoni aallotettuun putkeen, tiiviste täydennetään tiivisteellä yksinkertaisesti letkun reikään, joka kiinnitetään muttereilla

Käyttämällä aallotettua putkea voit aina venyttää sen haluttuun kokoon siten, että se sopii helposti suuttimeen. Joissakin malleissa aallotus voidaan liittää ylivuotolla ja ilman mutteria. Voit tehdä tämän vain vedä sovitusta.

Sifoni on yhdistetty tyhjennyshihnaan, kiinnittämällä korkki muovimutterilla. Kiinnitä liitokset älä unohda asentaa kumitiivistettä.

Sifoni on ruuvautunut tyypilliseen squeak, sinun ei pitäisi kiertää sitä, koska mutteri muovinen pistorasia voi vetää sen leima

Korkin mutterilla aallotettu putki on liitetty ylempään ylivuotoon ja haaraputkeen, joka liitetään viemärijärjestelmään.

Elementtien yhdistäminen ja kylvyn asettaminen alkuperäiseen paikkaan jää vain järjestelmän toiminnan tarkastamiseksi. Tee näin lattian lattian alapuolella 1-2 kerrosta sanomalehdestä ja käynnistä järjestelmä avaamalla vesihana.

Pienin vuoto varmasti jättää jälkiä kosteutta absorboivaan paperiin. Jos havaitset ongelmia, kiristä muovielementit sifoniin.

Jos tämä ei auttanut, ne käyttävät silikonitiivisteitä, koska ne ovat käsitelleet niitä rakenteen liitoksen kanssa.

Ja lopuksi kärki: muista, että jopa korkealaatuisten materiaalien korkealaatuinen sidonta voi epäonnistua, jos sitä käytetään väärin.

Viemäröinti- / ylivuotojärjestelmä ei ole 100-prosenttinen takuu vettä, joka on täynnä vahvaa päätä olevan säiliön sivuja. Siksi aina tarkkailkaa veden tasoa täytettäessä kylvyä.

Miten korvata kylpy vanteet omalla on esitetty videon.