Socle sivuraide: Alta-profiilin ja Docken tuotannon kokoelmien koko

Rakennuksen kellarin suojaamiseksi luotettavasti haitallisilta sääolosuhteilta sekä mahdollisilta mekaanisilta vaurioilta, asunnonomistajat valitsevat usein niin sanotun kellarikerroksen, joka on esitelty paneeleina, joilla on jäljitelmä erilaisia ​​keinotekoisia ja luonnonmateriaaleja.

On tarpeen ottaa huomioon, että kellarikerroksen mitat ovat melko yleismaailmallisia, joten yleensä ei ole vakavia ongelmia paneelien asennuksessa. Kaikki voidaan tehdä käsin ja ilman erityisiä työkaluja. Huolimatta haavoittuvuudesta huolimatta kellarikerroksessa, kuten valmistajat väittävät, pystyy palvelemaan noin 40-50 vuotta.

Nykyään PVC-paneelien avulla talot on leikattu paitsi etelä- ja leveyspiireille myös kaukana pohjoisessa, missä rakennus- ja viimeistelymateriaaleihin kohdistuu lisääntynyt tarve sääolosuhteiden ja lämpötilaeroiden suhteen.

Materiaaliominaisuudet

Ensinnäkin on syytä huomata, että kellarikerroksen paksuus on hyvin sopiva rakennuksen alaosan viimeistelyyn. Ja tämä etu ilmenee täysin, kun joudut lopettamaan pohjan, joka on jo joutunut jonkin muun viimeistelyaineiston kanssa. Itse asiassa joissakin tapauksissa pinnalla on näkyviä vikoja, joita ei voida korjata kipsi tai ohut vuorausmateriaaleilla.

Mitä voidaan erottaa materiaalin tärkeimmistä eduista?

 • Paneelien valmistus suoritetaan erikoispolymeereistä valulla. Teoksia tehdään nykyaikaisilla laitteilla, mikä merkittävästi pidentää materiaalin käyttöikää ilmasto-olosuhteista riippumatta.
 • Monien vuosien käytön aikana paneelit eivät menetä perustoimintojaan ja koristeellisia ominaisuuksiaan. Valmistajien mukaan he ylläpitää rauhallisesti jopa 50 "talvi - kesää".
 • Paneelit eivät muovaudu mekaanisesti, vaikka materiaalin voimakas jäähdytys.

Alta-Profile-paneelin koot

Jokainen kokoelma sisältää erilliset sarjat. Yhdessä sarjassa on 10 tuotetta mallista riippumatta.

Värivaihtoehdot tiiliä ja kiveä varten.

Tämä valmistaja voidaan jakaa useisiin pääkokoelmiin:

 • Stone-kokoelma. Kokoelma on hyvin suosittu ja kysyntää, niin monet ihmiset valitsevat tämän kellarihyllyksen maanrakennusten koristelemiseksi. Levyjen mitat ovat melko käteviä (1135x474x22 mm) asennus- ja korjaustöissä, jätteet käytettäessä niitä ovat vähäiset.
 • Tiilikokoelma. Kokoelman mallit erottuvat toisistaan ​​tiukasta tyylistä, eri sävyistä (valkoisesta punaiseen). Tämäntyyppisellä socle sivuraidalla on rakenne, joka täysin jäljittelee tiilen. Kokoelmamallit ovat kooltaan 1130x468x17 mm.
 • Julkisivu-laatat. Tämäntyyppisellä socle-reunalla on erityiset jäykistysrivat. Ulkonäkö on täysin samanlainen kuin onyksi, dolomiitti, basaltti. Paneelien mitat - 1162х446 mm.
 • Kivinen kivi Malliston malleissa on laaja valikoima värejä sekä uskomattoman kaunis helpotus. Paneelien mitat - 1168-448-23 mm.
 • Antiikki tiili Keräysmallit on suunniteltu jäljittelemään muinaisina aikoina käytettyä tiiliä. Materiaali on vahvistettu jäykisteillä. Lisäksi pinnoitteelle annettiin epätavallinen helpotus. Paneelien mitat ovat tässä tapauksessa 1168x448x17 mm.
 • Canyon. Keräysmalleja edustavat useat koristeet kerralla. Upotetut linjat sivuraiteesta puhdistetaan, jolloin voit antaa kellarille epätavallisen ulkonäön. Paneelien mitat ovat 1158x447x20 mm.
 • Graniittia. Keräysmalleja pidetään kaikkein kestävimpinä edellä esitetyistä. Paneelien mitat ovat 1134x474x23 mm. Vaikka keräily on suositeltavaa käyttää kellarissa, mallit sopivat muuhun julkisivuun.

Vox-pohjalevyn sivuraide

Tämän valmistajan mallivalikoima on hyvin monipuolinen, joten kellarikerroksen paneelien mitat ovat tässä tapauksessa moninaiset. Liitutaulu tiilen alla ja tämän saksalaisen valmistajan kiven alla on suurempi suosio.

Kokoelma Solid Moore.

Päärakenteista voidaan tunnistaa:

 • Solid Moore. Perinteinen kokoelma vaati ei ainoastaan ​​Eurooppaa vaan myös IVY-maiden alueella. Sivuraiteen mitat ovat 1110x460x2.5 mm. Älä ajattele, että kyseessä on paksu typo - mitään sellaista. Valmistaja valmistaa tämäntyyppisiä paksuja levyjä uusimpiin laitteisiin.
 • Kiinteä kivi. Tässä tapauksessa liukupinnan mitat ovat samanlaiset, ero on vain leveys (477 mm). Paksuus on sama - 2,5 mm, mikä mahdollistaa materiaalin käytön lähes kaikissa olosuhteissa.

Levyjen pienestä paksuudesta huolimatta malleja voidaan käyttää kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Lisäksi ne kestämään vakavia fyysisiä iskuja ja työntövoimavaroja. On suositeltavaa käyttää paitsi rakennuksen kellarissa myös koko julkisivujen viimeistelyä.

Kellari Siding Koot

Deke-yhtiö on työskennellyt kotimarkkinoilla melko pitkään, joten se on saavuttanut suosiotaan paitsi yksityisiltä myös yritysasiakkailta, myös suurilta rakennusyrityksiltä.

Kokoelmat Stein, Burg ja Berg.

Vuosien varrella kellari-sivuraide on yhdistetty korkeaan laatuun, kestävyyteen ja miellyttävään sävyyn, jossa materiaali valmistetaan. Tuotanto tapahtuu moderneimmilla laitteilla, joiden avulla voit käyttää niitä missä tahansa ilmastollisissa olosuhteissa (myös maan pohjoisilla alueilla).

Tärkeimpiä kokoelmia ovat:

 • Berg. Seinämaalaus jäljittelevä tiilimuuraus. Sitä edustaa korkealaatuiset paneelit, jotka soveltuvat rakennuksen kellarikerrokseen ja maanrakennuksen julkisivuun. Paneelien koko on 1127x461 mm, mikä on erittäin kätevä asennuksen ja kuljetuksen aikana.
 • Stein. Keräys jäljittelevä kivi ja kivi makaa. Hyvin yleiset mallit, jotka löytyvät taloilta ja eteläisiltä alueilta sekä pohjoisesta. Siksi tätä materiaalia pidetään suurelta osin yleismaailmalta. Sivuraiteen mitat ovat 1196 x 426 mm.

Novik-paneelien vakiokoot fragmenttikiven alapuolella

Laadukas ja valmistettu erikoisella teknologialla, joka jäljittelee kiven pintaa. Paneelien mitat ovat 1150x520 mm, mikä on erittäin kätevää asennettaessa maanrakennuksen kellariin. Lisäksi on hankittava profiileja, ulkoisia kulmia ja lähtöraita.

Pinta seuraa villikiviä.

Korkealaatuinen sivuraide, joka jäljitellään kiveä, myydään kohtuullisin hinnoin, mikä yhdessä erinomaisen suorituskyvyn ja suorituskyvyn kanssa tekee siitä yhden suosituimmista markkinoilla.

Jokaisessa esitellyssä paneelissa on yksilöllinen kuvio, joten tämän sivuraiteen avulla voit luoda korkealaatuisen ja alkuperäisen vuori maanrakennuksesi kellarista. Lisäksi maali "kiven alla" näyttää monoliittiselta ja houkuttelevalta, antaen rakennukselle valmiin ilmeen.

Erilaisten valmistajien revitty kivi on edustettuna monissa rautakaupoissa.

Weinstein-sarjan vakiokokoja

Jos puhumme laadusta, jota Weinstein sivuraide voi ylpeillä, niin tämä malli on parempi kuin tämän saksalaisen valmistajan malleja, jotka ovat monta myyntiä. Tärkein etu tässä on valmistuspaneelin teknologia, joka paranee vuosittain. Lisäksi teoksessa käytetään moderneja saksalaisia ​​korkean tarkkuuden laitteita, joiden avulla voit kirjaimellisesti löytää ihanteellisen paneelin koon ja suorituskyvyn.

Weinsteinin sivulevyt ovat 795x595 mm, mikä on erittäin kätevää asentaa paneelit maanrakennuksen kellariin. Tällöin on paljon vähemmän jätettä, joten sinun ei tarvitse ostaa rakennusmateriaaleja varastossa, varsinkin koska hinta, useimmissa tapauksissa, puree.

Valmistaja väittää, että sen sivuraide kiven tai tiilen alla pystyy tarjoamaan täsmälleen sama määrä kuin talossa, jolla se on sisustettu, seisomaan. Tämän vahvistavat monet eurooppalaiset ostajien, jotka hankkivat nämä paneelit monta vuotta sitten ja hyödyntävät niitä tehokkaasti eri ilmasto-olosuhteissa.

Tämän valmistajan malleja edustavat useat kokoelmat kerralla, mutta ne kaikki ovat samat kuin edellä. Yritys on erittäin hyvä jäljittelemällä sivuraide kiven alla.

Korkin alustava mittaus

Socle sivuraide sopii parhaiten rakennuksen pohjan viimeistelyyn (ulkonevat perustukset). Siinä on paljon etuja muihin vastaaviin materiaaleihin nähden. Suurin etu on se, että kellarikerros onnistuu piilottamaan kaikki pintavikoja ja antaa maalaistalolle houkuttelevan ja täydellisen ulkonäön.

Kun valitset materiaalin, huomiota on kiinnitettävä peruskokoon. Se olisi mitattava ennen kuin menisit kauppaan. Tämän ansiosta voit ostaa paneeleita täsmälleen siinä määrin kuin niitä tarvitaan. Lisäksi, jos ostat kellarikerroksen internetin kautta, muista tarkistaa myyntikonsulttien ulottuvuudet.

Sivukonsultti, asentaja, jolla on 8 vuoden kokemus. Hän aloitti toimintansa asennustyöntekijänä, joka työskenteli tällä hetkellä maanrakennusyrityksen perustajana.

Socle sivuraide: koot ja hinnat Voronezh

Socle sivuraidea käytetään rakennusten julkisivun heikoimmassa osassa - socle ulkokoristeluun. Paneelit ovat saatavilla monenlaisissa materiaaleissa, koossa, sisustuksessa. Sidonvartija peittää seinät luotettavasti epäsuotuisista sääolosuhteista, suojaa rakennusten rakenteita ennenaikaiselta tuholta, antaa talolle entistä tarkemman ja kauniimman ulkonäön.

Valitse kellari sivuraide tuotemerkin mukaan:

Jalustapuoleiset piirustukset

Jopa edullinen maadoitustuki testataan tiukasti noudattamaan hyväksyttyjä standardeja. Paneeleille on ominaista suurempi tiheys ja paksuus, koska niiden on kestettävä vahingossa tapahtuvat vaikutukset, tuulikuormat. Vaikuttaa siltä, ​​että ne voivat hyvin tarkasti jäljitellä kivi- tai tiiliseinätöitä, puuviilua, koriste-kipsiä, mutta maanpinnan kustannukset ovat paljon pienemmät. Maasulku on helppo pestä, puhdas, voit vaihtaa yksittäisiä linkkejä törmäyksen sattuessa.

Yksi monista etuista kellarissa sivuraide ovat:

 • kestävyyttä. Useimpien edullisten kellarikerrosten tyyppejä valmistetaan polymeeripohjaan. Paneelit eivät murskaa, ruosteita tai hometta. Sade- ja lämpötilavaihteluilla ei ole tuhoisaa vaikutusta kellarikerrokseen. Laatu materiaali voi kestää jopa 50 vuotta ilman korvaamista;
 • paloturvallisuus. Tuotantoprosessissa polymeerimassalle - palonestoaineisiin lisätään erityisiä aineita. Ne antavat palonkestävyyden paneeleille, joten suosittelemme aina ostamaan kellarikerroksen puuportaalle;
 • edullisia. Jos vertaat hiekkakivien hintoja luonnonkiveä tai kartonkia, säästöt ovat huomattavia.

Viimeistelyvaihtoehdot ovat monta. Valmistajat tarjoavat akryylisivut ja vinyyli sivuraide kellariin, metalli- ja kuituseippipaneeleihin. Valitse materiaali, joka sopii parhaiten kustannuksellesi ja ulkonäyksillesi.

Valitse laskun pohjakerroksen sivuraide:

Asennus sivuraiteelle kellariin

Voronezhin kellarikerroksen hinnat ovat varsin kohtuuhintaisia ​​keskivertokuluttajille, joten materiaali on suuressa kysynnässä. Huonoon asennukseen ei tullut lisäkustannuksia, kannattaa harkita tällaisia ​​hetkiä:

 1. Paneeleihin on ura-harjainen lukko, mutta on parasta kiinnittää kukin elementti itsekierteisillä ruuveilla, jotta tuuli ei tuhlaisi sitä.
 2. Eri erissä olevat sivuraiteet voivat erota hieman, joten materiaalin ostaminen on parasta irtotavarana yhdeltä toimittajalta.
 3. Jotta kondensaatiota ei pääse kertymään ihon alle, muista käyttää rei'itettyjä puikoja.

Aseta tilaus materiaalien viimeistelyyn verkkokaupassamme. Täältä ostaa edullisia kellarihakeja ja saat nopean palvelun.

Socle sivuraide: paneelien tyyppi ja koko

Puhuminen sivuraidasta, me yleensä viitataan materiaali ulkoisen verhous rakennusten. Mutta kaikki eivät tiedä, että sivuraide on erilainen materiaalista - puusta, metallista, sementistä, polyvinyylikloridista (vinyylisuojaus).

Edessä on myös socle-paneelit. Se on alttiimpi kosteudelle, alhaiselle lämpötilalle ja kosteudelle, koska se on lähempänä maan pintaa. Lisäksi se on tason tasolla kellari paneelit useimmiten esiintyy mekaanisia vahinkoja rakenteita.

Tyyppien maaperän sivuraide

Jokainen omistaja on henkilö, jolla on omat makunsa ja mieltymyksensä. Ei ole yllättävää, että pohjan perustaminen on monta vaihtoehtoa:

 1. Kiven alla. Yleisin tyyppi kellarin pinnoituksesta. Tällaisten vastakappaleiden pintojen pinta on yleensä karkea, mikä luo seinämän vaikutuksen. Ja tämä puolestaan ​​lisää kiinteän ilmeen turvallisuuden tunteen, kodin tunteen todellisena linnoituksena.

 • Tiilen alla. Erityisen arvokasta silmiinpistävää samankaltaisuutta tämän tiilen kanssa. Tosiasia on, että tämäntyyppinen tuotantoteknologia mahdollistaa väärinkäytösten ja sirujen toistamisen "tiilen" sivuraikalle, joka on ominaista todellisista tiiliseinistä. Tämäntyyppisen sivuraiteen levyjen kompaktisuus helpottaa sen asentamista vaikeasti tavoitettavissa oleviin rakennuksen alueisiin.

 • Puun alla. Tuotantotekniikan ja asianmukaisen asennuksen noudattaminen on hieman erilainen kuin todellinen puu. On monofonisia ja yhdistettyjä (kaksivärisiä, eri sävyjä samanvärisiä) variaatioita.

 • Vinyyli. Se on valmistettu polyvinyylikloridista. Tunnettu sen kevyydestä, ympäristöystävällisyydestä sekä muista hyödyllisistä ominaisuuksista, joista keskustellaan hieman myöhemmin.
 • Nämä ovat maaperän sivuraiteen perusmuunnelmia. Asiakkaalla on luonnollisesti oikeus määrätä tietty muutos harkintansa mukaan, mutta sen lajin identiteetti vähenee aina yhteen yllä mainituista muunnelmista.

  edut

  Alustan pohjapaneeleja käytetään kaikkialla useiden epäilyttävien etujensa vuoksi:

  1. Paksuutta. Kuten jo mainittiin, rakennuksen kellariosasto on suojattava etupäässä negatiivisilta objektiivisilta (luonnollisilta) ja subjektiivisilta (mekaanisilta) vaikutuksilta. Sen vuoksi socle-paneelien paksuus on useita kertoja suurempi kuin seinillä tai sisustuksessa.
  2. Iskunkestävyys. Rakennusten kellarikerroksisten paneelien suunnittelussa kehittäjät kiinnittivät erityistä huomiota suojaustoimintoon. Erityisesti todettiin, että maadoituksen on kestettävä mahdollisimman paljon mekaanisia vaurioita pisin ajanjakson aikana.
  3. Yleinen kestävyys. Tämä ominaisuus liittyy sekä paksuus ja kemiallinen koostumus sivuraiteelle korkki. Paneelien komponentit loivat yhdistelmän, joka on optimaalinen käytettäväksi lähes missä tahansa ympäristössä. Socle sivuraide ei aiheuta mätää, multaa, värin menetystä pitkään palveluun. Sovellus on suunniteltu suurille lämpötilaeroille (-50 - +50 astetta). Muuten, sivuraide palvelee pitkään - takuuajat ovat jopa 50 vuotta.
  4. Helppous. Socle sivuraide on kestävä, mutta kevyt. Sen kevytmielisyys ei kuitenkaan koske pelkästään painoa. Asennus ei vaadi erityistä tietämystä, se ei vaadi erityisiä tukirakenteita tai erityisiä asennustöitä. Puhdistus sivulle sopii myös yksinkertaiseksi: jos se on hyvin likainen, pyyhi se paneeliin kostealla liinalla tai huuhtele vedellä.
  5. Ympäristöystävällisyys. Kellaripaneeleissa ei ole myrkyllisiä elementtejä. Älä myöskään pelkää, että käyttövaiheessa ilmenee tarpeettomia kemiallisia reaktioita minkä tahansa myrkkyjen vapauttamiseksi ilmaan - tällaisia ​​tapauksia ei oteta huomioon.
  6. Saatavuus. Maasulku on paljon halvempaa kuin materiaalit, joita se jäljittelee (kivi, puu, tiili).
  7. Estetiikkaa. Riippumatta siitä, mitä asiakkaan toive (väri-, tekstuuri-, jne. Sivuraidat huomioon ottaen), tosiasia, että sillä on kellaripeite, jo tekee rakennuksesta kiinteän ja hyvin hoidetun. Kiven karkea pinta, hiotut tiilet, puiset vyöruusut - kaikki voidaan näyttää parhaalla mahdollisella tavalla.

  Huomattavan "pluses" vuoksi socle sivuraide on lähes universaali. Mutta tämä ei anna kielteisiä haittoja.

  Vaikka kattopaneelien palonkestävyys ja karkeusvastus on yleensä helppoa, niiden syttymisen tai jäätymisen todennäköisyys säilyy edelleen. Jokaisella sivuraiteella on omat laajentumiskertoimet (kesä auringossa) ja jäätyminen (talvella matalissa lämpötiloissa).

  Jotta vältetään ongelmia tulevaisuudessa, asentajan on noudatettava selkeästi pinnoitusteknologiaa.

  Kun asennat telineitä, sarakkeita jne. verhouspaneelit voidaan sijoittaa suoraan edellä mainittujen rakenteiden pinnalle (on suositeltavaa käyttää ensin vedenpitävää materiaalia).

  Muissa tapauksissa sinun on ensin käsiteltävä laatikkoa. Tällöin pohjan ja sivuraiteen välinen tilanne lämmittää rakennuksen lisäksi. Haluttaessa tyhjät alueet voidaan täyttää eristys- ja höyrysulkukalvolla.

  Tiedätkö, kuinka monta tiiliä neliömetriä kohti muurausta? Lue tämä artikkeli.

  Paneelin koko

  Kellariportin vakioparametrit ovat 112,5x48 cm, mikä tarkoittaa, että kellarin neliömetri voidaan peittää vain kahdella paneelilla.

  Riippuen valmistajasta riippuen materiaalin mitat vaihtelevat, mutta perusstandardin suhteen on vaikea erottaa toisistaan. Punainen kellarikerroksen koko on 112x47 cm - 121.9x47 cm, ja sen pinta-ala poikkeaa hieman puoli neliömetristä mihin tahansa suuntaan.

  Kiven alapuolisen sivuseinän mitat eroavat toisistaan ​​enemmän. Tässä roolissa ovat sekä valmistajan että prototyyppien sivupaneelin ominaisuudet. Jos puhumme kiven hiomisesta, voimme puhua noin 122x47 cm: stä, ja sivuraide ristitetyn kiven alla on lyhyempi, mutta laajempi - 115x52 cm. Paneelin alueen viivästyminen on myös havaittavampaa - 0,465: stä 0,568 neliömetriin.

  Lopuksi puupaneelit (joita kutsutaan myös vyöruusuiksi tai siruiksi) saavuttavat 123,2x48,3 cm, vaikka tällaisen paneelin pinta-alasta on vielä alle puoli neliömetriä.

  Kellariportin paksuus on myös sen rooli: loppujen lopuksi sen on suojattava luotettavasti rakennuksen pohja.

  Keskimääräinen paksuus on 1,5-2,5 cm (se on kaksi tai kolme kertaa paksumpi kuin vinyyli etupaneeli). Pinta-ala on kellarikerroksessa, jossa on kolme sarjaa:

  • jopa 1,5 cm, nämä paneelit ovat kaikkein "ohut" ja kevyt, mutta joustavin;
  • 1,5-2,5 cm, eivät turhaan ole tämän luokittelun yleisimpiä tyyppiä, täällä on ominaisuuksien tasapainoa tarkkailematta;
  • paksumpi kuin 2,5 cm, suuri paksuus antaa lisäkerrokselle polyuretaania, joten paneelit voidaan asentaa ilman lisäeristystä.

  Jalkakäytävälaitteen seinämän paksuus ei välttämättä ole vakio koko paneelin pinnalla. Paneelin tiettyjen osien paksuuden ero riippuu sen helpotuksesta. Lisäksi paksumpi paneeli, sitä kalliimpi se on. Siksi on löydettävä kohtuullinen tasapaino kestävyyden ja hinnan välillä.

  Jos valmistajan luettelossa esitetään samanaikaisesti kaksi paria saman tuotteen koosta - esimerkiksi 113 x 49,5 cm ja 101,6 x 46,7 cm, tämä tarkoittaa sitä. Kellarevyt ovat täynnä ja hyödyllisiä. Ensimmäinen osoittaa alkuperäiset ominaisuudet ja toinen osoittaa paneelin näkyvän osan mitat sen asennuksen jälkeen. Siksi hyödyllinen (näkyvä) koko on aina pienempi kuin täynnä.

  Loppujen lopuksi voidaan todeta, että sivuraideinen seinälevy antaa talolle erinomaisen ulkonäön ja eristää asunnon sisään. Tällaisen pinnoituksen edut ovat vaikuttavia, mutta ei ole tarpeen unohtaa "epäonnistumia", jotta myöhemmin ei valitettavasti tuhlaa käytetty rahaa.

  Videokatsastus kellarikerrokseen tiiliä ja kiveä varten.

  Pohjamateriaali: paneelien ja osien mitat

  Julkisivun pitkäaikaista ja luotettavaa suojelemista aggressiivisilta sääoloilta ja mekaanisilta vaikutuksilta sopivat erinomaisesti kiveä ja tiiliä täydentävät voimakkaat valettu jalustalevyt. Kellarikankaan yleismaailmalliset mitat helpottavat asennusta sekä tämän vuorauksen kauneutta ja kestävyyttä yli puoli vuosisataa.

  Tämä ulompi viimeistelymateriaali, joka jäljittelee luonnollista ja optimaalisesti sopivia komponenttien mittoja, nopeuttaa huomattavasti asennusta ja pinnan käyttöikää.

  Polyvinyylikloridipohjamateriaali on massiivisempi ja kestävä kuin tavallinen vinyyli.

  Materiaaliominaisuudet

  Valokuvassa on erilaisia ​​malleja ja värejä, joten voit käyttää myös kattopaneeleja koko julkisivuun.

  Kiinnitä huomiota! Näiden paneelien merkityksetön paksuus on varsin kätevä pystyttää kellarissa nykyiseen päin, jotta tasoittaa seinämän ja kellarin tasoa.

  Tuotteeseen liittyvässä ohjeessa luetellaan myös jalustapaneelien erityiset edut.

  • Kattopaneelit valmistetaan korkealaatuisista polymeereistä valulla nykyaikaisilla ruiskuvalukoneilla, mikä lisää niiden käyttöikää.
  • Vuosikymmeniä pitävät koristeelliset ja lujuusominaisuudet, jotka ovat läpäisseet 60 testikokeilua.
  • Älä kaadu sokkista, vaikka se jäähdytetty -40 ° C: een.

  Asennustekniikan ja sivurajan ulottuvuuksien tuntemus mahdollistaa materiaalien kulutuksen optimaalisen laskemisen.

  Kellarikotelon koko

  Talonrakennuksen alemman osan ilmastovaikutuksia suojellaan yhä useammin. Valmistajat tarjoavat laajan valikoiman kokoelmia, jotka jäljittelevät erilaisia ​​luonnollisia ja keinotekoisia materiaaleja.

  Tätä materiaalia käytetään paitsi lauhkeissa ilmastoissa, myös pohjoisilla leveysasteilla käytettäviä pakkasenkestäviä malleja. Kellarikankaan koko on universaali, 1 neliö. m. kuluttaa noin kaksi paneelia. Jopa ilman erityisiä taitoja asennus on helppo tehdä omalla kädelläsi.

  edut

  Kattopaneelit sopivat parhaiten rakennuksen alemman osan viimeistelyyn, pystyvät piilottamaan kaikki puutteet ja antamaan täydellisen ulkoasun rakennukseen.

  • kestää ilmakehän ja mekaanisen rasituksen;
  • käyttöikä 50 vuotta;
  • lämmöneristys, pohjan suojaus kosteudelta;
  • kellarinpaneelien paksuus on 2-3 kertaa enemmän kuin viimeistely, riippuen materiaalin vapautuksesta;
  • materiaali on kevyt, ei lataa pohjaa.

  Laadullisesti toteutettu luonnonmukaisten materiaalien jäljitelmä suojaa pohjaa tuhoamiselta, luo harmonisen viimeistellyn ulkoasun sivuston sisäpuolelle.

  Levyjen mitat

  Kellarikerroksen mitat vaihtelevat kokoonpanon, mallin ja valmistajan mukaan välillä 1-5 cm.

  Koot katsotaan standardiksi: 480 x 1125 mm.

  Weinsteinin kokoelman koot

  Tämä kokoelma on korkealaatuista.

  Paneelit valmistetaan innovatiivisen tekniikan mukaisesti, jonka avulla voidaan vähentää lämpötila- pudotusten laajenemista / supistumista.

  Tuotantoteknologiaa kehitetään jatkuvasti. Valmistaja ilmoittaa, että tuotteiden käyttöikä on yhtä suuri kuin hyvän talon käyttöikä.

  Ulkomaiset kehittäjät ovat käyttäneet vuosikymmeniä tällaisia ​​tukirakenteita.

  Kellaripaneelien koko on optimaalinen kattamaan vakiopohja leveydeltä.

  Ripattu Novik-kivi

  Ulkopintainen reunus on käytännössä erottamaton luonnonkivestä.

  Kun kosketat sitä, tunnemme pienet kyllästyneet jäljittelevät kiven murusia.

  Paneelien täydellisenä sarjana ne tuottavat standardi aloitusliima alumiinista, ulompi liitoskulma, J-muotoinen profiili.

  Jokaisella erillisellä paneelilla on yksilöllinen rakenne, ne sopivat helposti yhteen.

  Viimeisessä vaiheessa saumat eivät ole käytännöllisesti katsoen näkyviä, joten kellari näyttää monoliittiselta rakenteelta.

  Vox Collection

  Se jäljittelee luonnonkiveä ja tiiliä, jota käytetään kellariin päin ja viimeistellään julkisivu. Se on valmistettu saksalaisista laitteista.

  Se on kallis laadukas materiaali, koska sen rakenne tarjoaa pinnan ilmanvaihtoa.

  Suosituimmat levyt:

  Tämän merkin materiaalia voidaan käyttää kaikissa sääoloissa, se kykenee kestämään huomattavia mekaanisia, iskuja.

  Deck Brand Panels

  Yhtiö onnistui ansaitsemaan nimen ja hyvä maine. Sen tuotteita hankkii paitsi yksittäisten kehittäjien lisäksi suuri kysyntä myös suurten rakennusyritysten keskuudessa.

  Paneelit on valmistettu nykyaikaisilla saksalaisilla laitteilla, jotka soveltuvat käytettäviksi pohjoisilla leveysasteilla.

  Laaja valikoima eri värejä on esitetty, joka jäljittelee erilaisia ​​tyyppejä tiiliä ja luonnonkiveä.

  Lisätietoja paneelien kiinnittämisestä on tässä videossa:

  Kaikki sivuraiteet on valmistettu täydellisestä sarjasta, mikä helpottaa viimeistelytoimintojen suorituskykyä.

  Alta-profiili

  Tämän valmistajan tuotteet on esitetty laaja-alaisesti. Jokainen kokoelma sisältää kymmenen kohdetta. Kellaripaneelien mitat vaihtelevat tuotteen tyypistä riippuen. Lisätietoja julkisivujen viimeistelystä Alta-profiilituotteiden kanssa, katso tätä videota:

  Joustava sivuraide

  Valmistettaessa paneeleita, jotka on tarkoitettu puoliympyrän muotoiseen rakennukseen päin. Tätä varten tuotannossa käynnistettiin teknologia, jonka ansiosta materiaali on helposti taivutettu.

  Mitat taivutusalustat:

  Pieni paksuus helpottaa mutkaamista. Se sisältää synteettisiä lankoja, jotka toimivat hyvin taivuttamiseksi ja suojaavat haurautta vastaan.

  Mitä etsiä materiaalin valinnassa

  Markkinat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​laatu-, ulkonäkö- ja hintaluokkia. Lue ennen arvosteluja arvostelut ja suositukset.

  Harkitse, mitä etsiä ostaessasi kellarikerrokseen:

  • asiakirjojen mukaisen paneelin mittojen noudattaminen;
  • rei'itetyillä rei'illä on oltava sama koko ja muoto;
  • pinta on maalattu tasaisesti ilman vikoja.

  Materiaalin hinta riippuu tuotannossa käytetyn väriaineen määrästä ja laadusta.

  Sinun ei pitäisi säästää kellaripaneeleihin, niiden hinta riippuu lujuudesta, särkyvyydestä ja mekaanisista vaurioista. Mitä tunnetumpi valmistajan brändi, sitä korkeampi tuotteiden laatu, siis materiaalin käyttöikä on korkeampi. Kokoa valittaessa otetaan huomioon pohjan kummankin sivun pituus ja korkeus ja valitaan materiaali siten, että leikkaamisen aikana on mahdollisimman vähän jätettä.

  Maanpuolustus: lajikkeiden ja valmistajien katsaus

  Rakennuksen kellarikerroksen luotettavasta suojaamisesta sääolosuhteiden negatiivisilta ilmatilanteilta sekä mekaanisista tarpeettomista vaurioista, asunnon omistajat käyttävät usein materiaalia, joka on paneeli, jossa on jäljitelmiä erilaisista luonnollisista ja keinotekoisista materiaaleista.

  Mikä on maadoitusapuvälineet, sen ominaisuudet

  Huomaa, että ostetun sokkelin geometriset ulottuvuudet ovat hyvin monipuolisia, joten paneeleiden asennuksessa ei ole vakavia ongelmia. Kaikki mitä voit tehdä omasta ja ilman erityisiä työkaluja. Valmistajien mukaan tällaiset paneelit kestävät noin 50 vuotta huolimatta ilmeisestä hauraudesta.

  Nykyään PVC-paneelien avulla talon ulkoseinät on leikattu keskelle ja eteläisille leveyspiireille, mutta myös maan pohjoisosassa, jossa viimeistely- ja rakennusmateriaaleihin kohdistuu vakavampia vaatimuksia lämpötilan muutosten ja sääolosuhteiden mukaan.

  Aluksi huomaamme, että sideripaneelien koko sopii hyvin kotiisi pohjalle. Tämä etu osoittaa itsensä, kun on tarpeen viimeistellä pohja, joka on jo käsitelty toisella materiaalilla. Koska seinän pinnalle on havaittavissa puutteita, joita ei voida kiinnittää ohuiden viimeistelyaineiden tai kipsin avulla.

  Paneelien valmistus suoritetaan valuttamalla erikoispolymeereistä. Tuotanto tapahtuu nykyaikaisilla koneilla, mikä merkittävästi pidentää materiaalin käyttöikää sääolosuhteista riippumatta.

  Useiden vuosien jälkeen paneelit eivät menetä koriste- ja suorituskykyominaisuuksiaan. Valmistajien mukaan paneelit hiljaa palvelevat 50-kertaisesti "kesä-talvi" -jaksoja ilman valituksia.

  Mekaanisen kuormituksen vaikutuksesta paneelit eivät muutu kovien pakkasen aikana.

  Video: maadoituksen ominaisuudet ja ominaisuudet

  Suuret valmistajat ja hintaluokassa

  Jokainen kokoelma sisältää lisävarusteita. Yksi sarja myy kymmenen kohdetta, riippumatta keräystyypistä.

  Yritys "Alpha Profile"

  Valmistaja Alfa Profile voi erottaa seuraavat pääkokoelmat:

  1. Kivi. Kokoelma on erittäin suosittu ja suosittu, joten useimmat rakentajat valitsevat tämän kellarikerran viimeistelyn maanrakennusten seinien loppuun. Sen mitat ovat erittäin kätevät (1135 - 474 ja 22 millimetrin paksuiset) korjaamiseen ja asennukseen, asennusjäte on vähäistä.
  2. Brick. Line-mallit erottuvat muun muassa tiukalla tyylillä, eri väreillä (punaisesta valkoiseen). Tämän tyyppisissä paneeleissa on rakenne, joka kopioi tiilen ulkonäköä, mitat 1130 468 ja 17 millimetrin paksuina.
  3. Julkisivu-laatat. Tämäntyyppisellä paneelilla on erityiset jäykisteet. Ulkonäkö on hyvin samanlainen kuin dolomiitti, onyksi, basaltti. Mitat - 1162 x 446 millimetriä.
  4. Rocky-profiili. Tämän kokoelman mallistoilla on valtava valikoima värejä, sekä ihana, kaunis helpotus. Mitat - 1168 x 448 ja 23 millimetriä paksut.
  5. Antiikki tiili. Tämän kokoelman mallit jäljittelevät muinaisten aikojen rakentamisessa käytettyä tiiliä. Materiaalia vahvistavat jäykisteet. Lisäksi pinnoite tehdään epästandardin helpotuksen muodossa. Tämän mallin mitat ovat 1168 x 448 ja 17 millimetriä paksut.
  6. Canyon. Mallit esitellään välittömästi useilla sisustusvaihtoehdoilla. Liukuportaiden helpotusnäkymät ovat hyvin hienovaraisia, minkä ansiosta jalusta on erittäin epätavallinen. Mitat - 1158 x 447 ja paksuus 20 millimetriä.
  7. Graniittia. Paneelit ovat kestävimpiä edellä mainituista. Mitat - 1134 x 474 ja 23 millimetriä paksut. Tämä kokoelma on suositeltava käytettäväksi sekä kellariin että koko julkisivuun.

  Hinta 480 ruplaa, kaikki riippuu alueesta.

  Video: etupaneelit Alpha Profileista

  Valmistaja "Vox"

  Tämän valmistajan malleista poikkeavat erilaiset valinnat, joten paneelien koko on melko paljon. Kiven ja tiilen alapuolella oleva sivuraide nauttii suurta suosiota saksalaisesta valmistajasta ostajien keskuudessa.

  Kokoelman tärkeimmistä malleista voidaan tunnistaa:

  • Solid Mooren perinteinen kokoelma on suosittu paitsi Euroopassa myös Neuvostoliiton jälkeisissä osavaltioissa. Mitat - 1110 460 ja paksuus 2,5 millimetriä. Valmistaja huipputehokkailla koneilla tekee juuri tämän paksuuden levyistä;
  • Malli Solid Stone. Paneelien mitat ovat tässä tapauksessa samanlaiset, poikkeavat vain leveydestä (477 millimetriä). Paksuus on myös 2,5 mm, joten voit käyttää materiaalia lähes missä tahansa paikassa.

  Liukuovien pienestä paksuudesta huolimatta malleja käytetään kaikissa sääolosuhteissa. Lisäksi ne kestävät suuria fyysisiä työntö- ja iskukuormituksia. On suositeltavaa soveltaa paitsi rakennuksen alareunassa, myös koko julkisivun peittämistä varten.

  Paneelin hinta eri alueilla 500-580 ruplaa.

  Yritys "Deke"

  Deke-yhtiö on työskennellyt markkinoilla pitkään, joten se on voinut suositella itseään paitsi yksityisiltä ostajilta myös yritysten tukkumyyjiltä, ​​joista suuret rakennusalan yritykset ovat suuressa paikassa.

  Deca-kellarinpuhdistus pitkään liittyy rakennusmiehiin, joilla on kestävyys, korkealaatuinen ja miellyttävä värisävy. Tuotanto tapahtuu kehittyneimmillä laitteilla, joiden avulla niitä voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa, esimerkiksi kotimaassamme pohjoisessa.

  Monien mallien joukkoon kuuluvat:

  • Berg. Tiilirakenne jäljittelevä paneeli. Sitä edustaa korkealaatuinen sivuraide, joka sopii talosi pohjaan ja rakennuksen tai maan mökin julkisivuun. Koko on 1127 461 millimetriä, mikä on erittäin kätevä kuljetuksen ja asennuksen aikana.
  • Stein. Malli jäljittelevä kivityöt ja kivi. Hyvin yleinen kokoelma, joka löytyy kodeista sekä pohjois- että eteläosissa. Tämän perusteella materiaalia pidetään yleismaailmana. Paneelin mitat - 1196 426 millimetriä.

  Paneelin hinta eri alueilla 420 - 480 ruplaa.

  Video: asennus kellarista Deka

  Novik Company

  Novik on korkealaatuinen sivuraide, joka on valmistettu erikoistekniikoilla, jotka jäljittelevät pinnan kivenrakennetta. Mitat ovat 1150 x 520 millimetriä, mikä on erittäin kätevää asennettaessa talon kellariin. Lisäksi ennen asennusta sinun on hankittava profiileja, aloituskiskot ja ulkopuoliset kulmat.

  Tämä viimeistelymateriaali myydään kohtuullisin hinnoin, mikä yhdessä erinomaisten käyttö- ja suorituskykyominaisuuksien kanssa tuo tämän segmentin markkinoiden suosion kärjessä.

  Jokaisella tämän kokoelman paneelilla on oma yksilöllinen koriste, joten tämän sivuraideen avulla voit saada laadukkaan ja alkuperäisen vuorauksen maanmökkin kellarista. Lisäksi edessä "kiven alla" näyttää houkuttelevalta ja monoliittiselta, antaen rakennukselle valmiin upean kuvan.

  Lähes kaikki rautakaupat ovat edustettuina eri yhtiöistä.

  Paneelin hinta vaihtelee alueella 700 - 730 ruplaa.

  Sidingista "Vandshteyn"

  Tämän tyyppinen sivuraide tarjoaa erinomaista laatua ja muita ominaisuuksia. Saksalaisen valmistajan Wandsteinin mallit ylittävät monien yritysten myynnissä.

  Suurin etu on niiden valmistusmenetelmissä, joita parannetaan vuosittain. Lisäksi työssä käytetään moderneja erittäin tarkkoja saksalaisia ​​laitteita, joiden avulla kirjaimellisesti ihanteellinen paneelin suorituskykyyn ja kokoon.

  Mitat - 795 - 595 millimetriä, mikä on erittäin kätevää asentaa paneelit maanmökin kellarille. Tästä johtuen saat paljon vähemmän tarpeettomia leikkauksia, eikä sinun tarvitse ostaa ylimääräisiä rakennusmateriaaleja varastossa, varsinkin kun sulkemisen hinta on useimmissa tapauksissa erittäin pureva.

  Valmistaja väittää, että sen paneelit, joissa on tiili- tai kivirakenne, pystyvät toimimaan täsmälleen samassa määrin kuin kotiisi, johon se on pukeutunut, seisomaan. Tämä vahvistaa useimmat eurooppalaiset ostajat, jotka ovat ostaneet ja asentaneet nämä paneelit monta vuotta sitten ja hyödyntäneet niitä virheettömästi eri sääolosuhteissa.

  Tämän yrityksen mallit on esitetty useissa kokoelmissa, mutta ne ovat kaikki samankokoisia kuin edellä. Yritys on erittäin hyvä kiven jäljitelmänä.

  Paneelin hinta on noin 400 - 480 ruplaa, kaikki riippuu asuinalueesta.

  Video: sivuraide Wandsteinin julkisivujen viimeistelyyn

  Video: asennuspaneelien asennus

  Kuinka mitata

  Kattopaneelit soveltuvat parhaiten rakennuksen pohjan pinnoittamiseen (ulkoneva osa perustuksesta). Siinä on monia etuja muihin viimeistelyaineisiin verrattuna. Suurin etu on se, että sivuraide menestyy menestyksekkäästi kaikkiin puutteisiin pinnalla ja antaa esikaupunkirakennukselle valmiin ja houkuttelevan ulkonäön.

  Kun valitset tämän materiaalin, on ehdottomasti mitattava korkin koko. Tämä on tehtävä ennen kuin siirryt liikkeeseen. Tämän avulla voit ostaa paneeleita täsmälleen siinä määrin, missä ne todella tarvitaan. Lisäksi, jos päätät ostaa kellarikerroksen internetin kautta, muista tarkistaa mitat myyntiedustajien kanssa.

  Oikea valinta miellyttää sinua monta vuotta. Toivotamme teille onnea valittaessa ja asennettaessa tätä materiaalia. Toivomme artikkelimme auttavan sinua valitsemaan oikean materiaalin sinulle.

  Kivi-trimmaus

  Kellaripaneelien viimeistely tekniikka, joka jäljittelevä kivi on peräisin, on peräisin Kanadasta ja Yhdysvalloista, mutta se levittyy yhä enemmän sen ansioiden ansiosta. Paneelit, joista puhumme tässä artikkelissa, ovat eräänlainen sivuraide ja on helppo arvailla, että ne näyttävät kiveiltä. Niitä valmistetaan korkeapainevalulla.

  Kivipintainen jalusta

  Huolimatta siitä, että alustan pohjamaalaus tällä materiaalilla on monesta puolen edullinen, asennus olisi suoritettava erittäin tarkasti ja huolellisesti, mutta sama koskee myös muita viimeistelyaineita. Katsotaan siis, kuinka kellarista tulisi leikata paneeleja kiven alla.

  Kivi-trimmaus

  Mikä on perusta

  Jalusta on osa pohjaa, joka on maanpinnan yläpuolella. Yksi toiminnoista, joita pohja toimii, on suojata rakennusta kosteudelta, myös sateesta johtuen. Kellarissa on sekä toiminnallinen että arkkitehtoninen kuorma, joten talon osaa on käsiteltävä erittäin vastuullisesti. Toinen kellari tarjoaa lämpöeristyksen rakennuksen päätyalueen ja kellarin välillä.

  Kellarin korkeuden valinta riippuu ilmasto-olosuhteista, paikan topografiasta, tulvan todennäköisyydestä ja muista tekijöistä.

  Mielenkiintoista! Arkkitehdit uskovat, että kellarista tulisi kiinnittää seinää, sen alaosaa, mutta rakentajat päinvastoin ovat vakuuttuneita siitä, että tämä on edelleen perustan elementti.

  Betoni lohkokaapelin asettelu

  Viimeistely jalusta ja julkisivu

  Pinnoituksen pinnoituksen edut ja merkitys

  Ensinnäkin modernit materiaalit ovat erinomaisia ​​ja parantavat merkittävästi rakennuksen ulkoasua. Toiseksi, tekniikka mahdollistaa kosteuden kestävyyden lisäämisen, jolloin voit unohtaa ongelmat, jotka tukkivat pohjaa pitkään. Jos neste joutuu materiaalin sisälle, josta säätiö on tehty, se jäätyy kylmällä ilmalla, ja kuten tiedätte, jäällä on enemmän vettä kuin vettä, ja lopulta särkyjä ilmestyvät. Jotta paremmin ymmärrät periaatteet, voit laittaa PET-pullon täytettyyn veteen pakastimessa yöllä - aamulla säiliö muuttuu vakavasti. Sama koskee rakennusmateriaaleja, jos kosteus joutuu niihin.

  Säätiön perusturva

  Kellarissa on paljon suurempi kuorma kuin julkisivulla, joten rakennuksen tätä osaa tulisi käsitellä suurella huomiolla. Lämpötilan erot, joita ei voida välttää, pohjaveden virtaus, itse talon paine, sateen sateen tai lumen muodossa voi olla huono vaikutus kellarin tilaan.

  Brick kellari paneeli

  Plinth trim paneelit - materiaalin ominaisuudet ja asennus

  Eräs keino, joka osoittautui erinomaiseksi kellarin suojelemiseksi, on erikoispaneeleja, jotka on muotoiltu kivirakenteeksi. Merkittäviä myönteisiä kohtia ovat seuraavat.

  1. Tuotteen pieni paino, jonka takia pohjaan kohdistuvaa kuormaa ei ylitetä ja luotettava kiinnitys mahdollistuu.

  Nailite-paneeli kiven alla

  Puuhuoneen kellari-elementtien kellarikerroksen viimeistely

  Siding socle "Alta-profiili"

  puutteet

  On vaikea löytää erittäin vakavia kielteisiä puolia elementtien viimeistelyyn, mutta voit määrittää pari pistettä.

  1. Värin rajoitukset. On mahdotonta valita varjosta maistaa, koska paneeli on ulkoisesti muotoiltu kiviä, jolla on erityisiä tylsää väriä. Jos et kuitenkaan voinut valita haluamaasi muotoilua myymäläluettelossa, voit aina ottaa yhteyttä valmistajaan ja tehdä haluamasi tilauksen. Onko sen arvoista maksaa ylimääräistä palvelua, se riippuu sinulle.
  2. Huolimatta siitä, että paneelit kestävät erittäin hyvin kuormituksen ja monien tuhoisien tekijöiden vaikutuksen, ei ole välttämätöntä odottaa tulenkestävyyttä. Koska valmistuspäämateriaali on edelleen muovia, paneeli sulaa nopeasti korotetuissa lämpötiloissa, eikä sen vuoksi kannata paistaa paistinpannuja tai polttavaa jätettä talon lähellä.

  Socle sivuraide kiven asennuksen alla

  Materiaalit, joista kivielementit on tehty socle-viimeistelyyn

  Tällaisten tuotteiden tuotantoa harjoittavat vain uudet, innovatiiviset teknologiat, jotka ovat syntyneet korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden kovasta työstä. Käytetään vain materiaaleja, joilla on korkea vastustuskyky alhaisille lämpötiloille ja joilla on vettä hylkivä ominaisuudet. Myös ne (materiaalit) eivät saa särkyä talvella ja voimakkaasti tuulella. Useimmiten valettuun polypropeeniin perustuvat, tällaisten paneelien ominaisuudet ovat aina korkealla tasolla.

  Toinen esimerkki kiven pohjapaneelista

  Yleensä on mahdollista käyttää erilaisia ​​polymeerejä, jos niihin lisätään kemikaaleja, jotka lisäävät tuotteen käyttöikää. Perusmateriaalin valinta vaikuttaa suoraan kustannuksiin.

  Vihje! On suositeltavaa ostaa ylemmän hintaluokan paneelit, koska niissä on vähemmän ongelmia ja sinun ei tarvitse käsitellä uusien tuotteiden ostamista tai asentamista jonkin ajan kuluttua.

  Erilaisia ​​kellaripaneeleja

  Nykyiset paneelityypit

  Ennen kuin valitset ja hankit tarvittavan määrän paneeleja, sinun on käsiteltävä nykyisiä tyyppejä näistä tuotteista ja niiden ominaisuuksista, vahvuuksista ja heikkouksista. Jokaisella lajilla on joitain eroja, jotka on otettava huomioon. Tähän mennessä on käytetty laajalti 4 tyyppiä, jotka esitetään taulukossa.

  Pöytä. Suosittuja socle-paneeleja kiven alla.

  Vinyylipaneelit

  Socle siding FineBer. Villikivi hiekka

  Kivi maaperän sivuraide

  Paneeli poltetun tiilen alla

  Eksklusiiviset kanadalaiset kestävät kivipinnat

  Mitä kustannuksista riippuu?

  Hinta riippuu useista hetkistä kerralla. Ensinnäkin tämä on maa, joka tuottaa sivuraiteen ja tietyn yrityksen - mitä arvovaltaisempi yritys, sitä korkeammat kustannukset. Vaikuttaa myös käytettyyn materiaaliin, joka koostuu polymeereistä, modifioijista ja niin edelleen. Jos valitset yksinkertaiset asentavat suuret tuotteet, niiden hinta on suurempi kuin pienet vaihtoehdot. Jos haluat säästää rahaa, sinun ei pitäisi valita röyhelöisiä paneeleja, koska monimutkainen rakenne ja väri lisäävät merkittävästi kustannuksia. Mitä paremmin tuoteominaisuudet ovat, vastustuskyky lämpötila-ääriliikkeille, lujuus, tuulenpitävyys - kalliimpi se on.

  Säkkisidike Deke (Döcke)

  Se on tärkeää! On syytä kiinnittää huomiota kotimaisiin tuottajiin markkinoilla olevien edustajien joukossa, joista nyt löytyy erittäin hyviä yksilöitä, jotka eivät ole pelkästään ulkoisia vaan myös ominaisuuksiltaan, mutta hinta on paljon alhaisempi kuin ulkomaisten analogien hinnat.

  Solid Stone-sarjan Socle Vox -kokopaneeleiden väritasku

  Edessä olevat FineBer-paneelit (socle siding)

  Paneelin valinta

  Kun jatkat paneelin valintaan, joka on tyylitelty kiven alapuolelle, sinun on keskityttävä useisiin parametreihin. Jos tuote on korkealaatuista, valmistajan määrittelemät ominaisuudet ovat korkeat, ulkonäkö on oltava tarkoituksenmukainen, vailla vikoja. Materiaali vaikuttaa huomattavasti auringonpurkausnopeuteen, jos pohja ei ole varjossa ja haluat säilyttää kauniin ulkonevan pitkään - saat lisätietoja myyjältä.

  Kuinka valita viimeistelyaineisto

  On parempi ostaa paneeleita niiltä paikoilta, joissa on laaja valikoima erilaisia ​​tavaroita, joten on olemassa jotain. Menestyksekäs työaika on myös erittäin tärkeä: jos yritys on olemassa useita vuosia ja monet asiakkaat ovat onnistuneet keräämään heille positiivisia arvioita, se tarkoittaa, että se myy laadukkaita tuotteita. Päätä mikä on tärkeämpää - asennuksen tai säästön helpottaminen. Jos ensimmäinen, sinun on kiinnitettävä huomiota suuret paneelit, jos toinen, sitten pienet. Hyvään tuotteeseen on liitettävä lisenssi ja todistus, joka takaa laadun.

  Kohdetta Dagestan kivi

  Dagestan kiven vuorattu julkisivu näyttää arvostetulta ja luo vaikutelman asunnon omistajan vakavaraisuudesta. Tällaisen koristelun kustannukset ovat kuitenkin suhteellisen pienet ja verrattavissa laitteen "märkä julkisivu" kustannuksiin. Siksi suhteellisella halvalla voit saada vaikuttavan tuloksen. Lue lisää tästä artikkelista.

  Paneeliasennus

  Asenna paneeli kiven alla helposti. Sinun on oltava erittäin varovainen ja huolellinen prosessi, huolellisesti suorittaa kaikki mittaukset ja laskelmat.

  Kellaripaneelien asennus (tässä tapauksessa puinen sorvaus käytetään talon ominaisuuksien vuoksi)

  Kerromme, kuinka asennamme trimmauspaneeli betonialustaan.

  Asennustyökalut

  • mittanauha;
  • timantti pyörösaha;
  • punssi;
  • kiinnikkeet.

  Vaihe 1. Laske tarvittava määrä paneeleita samassa rivissä. Tällöin seinän kokonaispituus (miinusalue kulma-elementeille) jaetaan yhdellä paneelilla hyödyllisellä pituudella.

  Socle-paneelien koot

  Vaihe 2. Jos seinää ei ole riittävästi koko pituudelta tai jos paneelit on asennettava ikkunan tai muun elementin muotoon pitkin sulkematta sitä, käytä mittanauhaa ja mittaa tarkasti, kuinka haluat leikata paneelia. Käyttämällä pyörösahaa timanttikilvellä tai käsisahalla leikataan tarvitsemamme osa yhdestä paneelista.

  Mittaaminen, mikä osa katkaistaan

  Se on tärkeää! Et saa leikata enempää kuin yksi osa jokaisesta tuotteesta, muuten tulos ei näytä niin luonnolliselta.

  Leikkaa huolellisesti tarvittava osa

  Vaihe 3. Siirry asennuspaneeleihin. Me laskemme tuotteen pohjaan juuri siinä paikassa, missä se on. Meidän on porattava kiinnitysreikä rei'ittimellä, jonka jälkeen käytämme erityisiä kiinnittimiä luotettavaan kiinnitykseen.

  Poraamme kiinnitysreiän rei'ittimellä

  Kiinnitä paneeli kiinnikkeillä

  Vaihe 4. Siirrä seuraava paneeli paikalleen ja kiinnitä se 6 paikalle siten, että se kestää tuulen - 5 kiinnittimen yläosassa ja 1 sivussa. Liitoksen ylätaso on aloitettava keskuksesta.

  Asennamme jäljellä olevat paneelit

  Vaihe 5. Varmista, että kiinnitys ei ole liian tiukka, jotta lämpötilan muutokset (laajennuskorjaus) saataisiin vastaamaan.

  Odotamme asentaa ole ollut liian kovaa

  Se on tärkeää! Myös paneelien välillä tarvitaan aukkoja samaan tarkoitukseen. Jos asennat talvella, liitoksen leveyden on oltava noin 15 cm ja kesällä enintään 10 cm.

  Video - Asennuspaneelien asennus

  Kuten näette, asennus ei ole monimutkaista, eikä se vie paljon aikaa, samalla kun talosi eristetään, ja kellarista vahvistetaan ja suojataan kosteudelta. Tekniikka mahdollistaa yksinkertaisen ja halvan tyylikkyyden ulkonäön suhteen ja lisää rakenteen kestoa.