Suurin osa suosittujen valmistajien kellarista

Rakennuksen kellarin suojaamiseksi luotettavasti haitallisilta sääolosuhteilta sekä mahdollisilta mekaanisilta vaurioilta, asunnonomistajat valitsevat usein niin sanotun kellarikerroksen, joka on esitelty paneeleina, joilla on jäljitelmä erilaisia ​​keinotekoisia ja luonnonmateriaaleja.

On tarpeen ottaa huomioon, että kellarikerroksen mitat ovat melko yleismaailmallisia, joten yleensä ei ole vakavia ongelmia paneelien asennuksessa. Kaikki voidaan tehdä käsin ja ilman erityisiä työkaluja. Huolimatta haavoittuvuudesta huolimatta kellarikerroksessa, kuten valmistajat väittävät, pystyy palvelemaan noin 40-50 vuotta.

Nykyään PVC-paneelien avulla talot on leikattu paitsi etelä- ja leveyspiireille myös kaukana pohjoisessa, missä rakennus- ja viimeistelymateriaaleihin kohdistuu lisääntynyt tarve sääolosuhteiden ja lämpötilaeroiden suhteen.

Materiaaliominaisuudet

Ensinnäkin on syytä huomata, että kellarikerroksen paksuus on hyvin sopiva rakennuksen alaosan viimeistelyyn. Ja tämä etu ilmenee täysin, kun joudut lopettamaan pohjan, joka on jo joutunut jonkin muun viimeistelyaineiston kanssa. Itse asiassa joissakin tapauksissa pinnalla on näkyviä vikoja, joita ei voida korjata kipsi tai ohut vuorausmateriaaleilla.

Mitä voidaan erottaa materiaalin tärkeimmistä eduista?

 • Paneelien valmistus suoritetaan erikoispolymeereistä valulla. Teoksia tehdään nykyaikaisilla laitteilla, mikä merkittävästi pidentää materiaalin käyttöikää ilmasto-olosuhteista riippumatta.
 • Monien vuosien käytön aikana paneelit eivät menetä perustoimintojaan ja koristeellisia ominaisuuksiaan. Valmistajien mukaan he ylläpitää rauhallisesti jopa 50 "talvi - kesää".
 • Paneelit eivät muovaudu mekaanisesti, vaikka materiaalin voimakas jäähdytys.

Alta-Profile-paneelin koot

Jokainen kokoelma sisältää erilliset sarjat. Yhdessä sarjassa on 10 tuotetta mallista riippumatta.

Värivaihtoehdot tiiliä ja kiveä varten.

Tämä valmistaja voidaan jakaa useisiin pääkokoelmiin:

 • Stone-kokoelma. Kokoelma on hyvin suosittu ja kysyntää, niin monet ihmiset valitsevat tämän kellarihyllyksen maanrakennusten koristelemiseksi. Levyjen mitat ovat melko käteviä (1135x474x22 mm) asennus- ja korjaustöissä, jätteet käytettäessä niitä ovat vähäiset.
 • Tiilikokoelma. Kokoelman mallit erottuvat toisistaan ​​tiukasta tyylistä, eri sävyistä (valkoisesta punaiseen). Tämäntyyppisellä socle sivuraidalla on rakenne, joka täysin jäljittelee tiilen. Kokoelmamallit ovat kooltaan 1130x468x17 mm.
 • Julkisivu-laatat. Tämäntyyppisellä socle-reunalla on erityiset jäykistysrivat. Ulkonäkö on täysin samanlainen kuin onyksi, dolomiitti, basaltti. Paneelien mitat - 1162х446 mm.
 • Kivinen kivi Malliston malleissa on laaja valikoima värejä sekä uskomattoman kaunis helpotus. Paneelien mitat - 1168-448-23 mm.
 • Antiikki tiili Keräysmallit on suunniteltu jäljittelemään muinaisina aikoina käytettyä tiiliä. Materiaali on vahvistettu jäykisteillä. Lisäksi pinnoitteelle annettiin epätavallinen helpotus. Paneelien mitat ovat tässä tapauksessa 1168x448x17 mm.
 • Canyon. Keräysmalleja edustavat useat koristeet kerralla. Upotetut linjat sivuraiteesta puhdistetaan, jolloin voit antaa kellarille epätavallisen ulkonäön. Paneelien mitat ovat 1158x447x20 mm.
 • Graniittia. Keräysmalleja pidetään kaikkein kestävimpinä edellä esitetyistä. Paneelien mitat ovat 1134x474x23 mm. Vaikka keräily on suositeltavaa käyttää kellarissa, mallit sopivat muuhun julkisivuun.

Vox-pohjalevyn sivuraide

Tämän valmistajan mallivalikoima on hyvin monipuolinen, joten kellarikerroksen paneelien mitat ovat tässä tapauksessa moninaiset. Liitutaulu tiilen alla ja tämän saksalaisen valmistajan kiven alla on suurempi suosio.

Kokoelma Solid Moore.

Päärakenteista voidaan tunnistaa:

 • Solid Moore. Perinteinen kokoelma vaati ei ainoastaan ​​Eurooppaa vaan myös IVY-maiden alueella. Sivuraiteen mitat ovat 1110x460x2.5 mm. Älä ajattele, että kyseessä on paksu typo - mitään sellaista. Valmistaja valmistaa tämäntyyppisiä paksuja levyjä uusimpiin laitteisiin.
 • Kiinteä kivi. Tässä tapauksessa liukupinnan mitat ovat samanlaiset, ero on vain leveys (477 mm). Paksuus on sama - 2,5 mm, mikä mahdollistaa materiaalin käytön lähes kaikissa olosuhteissa.

Levyjen pienestä paksuudesta huolimatta malleja voidaan käyttää kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Lisäksi ne kestämään vakavia fyysisiä iskuja ja työntövoimavaroja. On suositeltavaa käyttää paitsi rakennuksen kellarissa myös koko julkisivujen viimeistelyä.

Kellari Siding Koot

Deke-yhtiö on työskennellyt kotimarkkinoilla melko pitkään, joten se on saavuttanut suosiotaan paitsi yksityisiltä myös yritysasiakkailta, myös suurilta rakennusyrityksiltä.

Kokoelmat Stein, Burg ja Berg.

Vuosien varrella kellari-sivuraide on yhdistetty korkeaan laatuun, kestävyyteen ja miellyttävään sävyyn, jossa materiaali valmistetaan. Tuotanto tapahtuu moderneimmilla laitteilla, joiden avulla voit käyttää niitä missä tahansa ilmastollisissa olosuhteissa (myös maan pohjoisilla alueilla).

Tärkeimpiä kokoelmia ovat:

 • Berg. Seinämaalaus jäljittelevä tiilimuuraus. Sitä edustaa korkealaatuiset paneelit, jotka soveltuvat rakennuksen kellarikerrokseen ja maanrakennuksen julkisivuun. Paneelien koko on 1127x461 mm, mikä on erittäin kätevä asennuksen ja kuljetuksen aikana.
 • Stein. Keräys jäljittelevä kivi ja kivi makaa. Hyvin yleiset mallit, jotka löytyvät taloilta ja eteläisiltä alueilta sekä pohjoisesta. Siksi tätä materiaalia pidetään suurelta osin yleismaailmalta. Sivuraiteen mitat ovat 1196 x 426 mm.

Novik-paneelien vakiokoot fragmenttikiven alapuolella

Laadukas ja valmistettu erikoisella teknologialla, joka jäljittelee kiven pintaa. Paneelien mitat ovat 1150x520 mm, mikä on erittäin kätevää asennettaessa maanrakennuksen kellariin. Lisäksi on hankittava profiileja, ulkoisia kulmia ja lähtöraita.

Pinta seuraa villikiviä.

Korkealaatuinen sivuraide, joka jäljitellään kiveä, myydään kohtuullisin hinnoin, mikä yhdessä erinomaisen suorituskyvyn ja suorituskyvyn kanssa tekee siitä yhden suosituimmista markkinoilla.

Jokaisessa esitellyssä paneelissa on yksilöllinen kuvio, joten tämän sivuraiteen avulla voit luoda korkealaatuisen ja alkuperäisen vuori maanrakennuksesi kellarista. Lisäksi maali "kiven alla" näyttää monoliittiselta ja houkuttelevalta, antaen rakennukselle valmiin ilmeen.

Erilaisten valmistajien revitty kivi on edustettuna monissa rautakaupoissa.

Weinstein-sarjan vakiokokoja

Jos puhumme laadusta, jota Weinstein sivuraide voi ylpeillä, niin tämä malli on parempi kuin tämän saksalaisen valmistajan malleja, jotka ovat monta myyntiä. Tärkein etu tässä on valmistuspaneelin teknologia, joka paranee vuosittain. Lisäksi teoksessa käytetään moderneja saksalaisia ​​korkean tarkkuuden laitteita, joiden avulla voit kirjaimellisesti löytää ihanteellisen paneelin koon ja suorituskyvyn.

Weinsteinin sivulevyt ovat 795x595 mm, mikä on erittäin kätevää asentaa paneelit maanrakennuksen kellariin. Tällöin on paljon vähemmän jätettä, joten sinun ei tarvitse ostaa rakennusmateriaaleja varastossa, varsinkin koska hinta, useimmissa tapauksissa, puree.

Valmistaja väittää, että sen sivuraide kiven tai tiilen alla pystyy tarjoamaan täsmälleen sama määrä kuin talossa, jolla se on sisustettu, seisomaan. Tämän vahvistavat monet eurooppalaiset ostajien, jotka hankkivat nämä paneelit monta vuotta sitten ja hyödyntävät niitä tehokkaasti eri ilmasto-olosuhteissa.

Tämän valmistajan malleja edustavat useat kokoelmat kerralla, mutta ne kaikki ovat samat kuin edellä. Yritys on erittäin hyvä jäljittelemällä sivuraide kiven alla.

Korkin alustava mittaus

Socle sivuraide sopii parhaiten rakennuksen pohjan viimeistelyyn (ulkonevat perustukset). Siinä on paljon etuja muihin vastaaviin materiaaleihin nähden. Suurin etu on se, että kellarikerros onnistuu piilottamaan kaikki pintavikoja ja antaa maalaistalolle houkuttelevan ja täydellisen ulkonäön.

Kun valitset materiaalin, huomiota on kiinnitettävä peruskokoon. Se olisi mitattava ennen kuin menisit kauppaan. Tämän ansiosta voit ostaa paneeleita täsmälleen siinä määrin kuin niitä tarvitaan. Lisäksi, jos ostat kellarikerroksen internetin kautta, muista tarkistaa myyntikonsulttien ulottuvuudet.

Sivukonsultti, asentaja, jolla on 8 vuoden kokemus. Hän aloitti toimintansa asennustyöntekijänä, joka työskenteli tällä hetkellä maanrakennusyrityksen perustajana.

Pohjamateriaali: hyvät ja huonot puolet

Jalusta on elementti, joka sijaitsee rakenteen perustan ja sen ensimmäisen palkin, rakennuksen kehyksen tai ensimmäisen tiilirivin välissä. Toisin sanoen se on siirtymäkauden osa talon perustasta. Tällainen järjestely aiheuttaa lisääntynyttä kuormitusta kallioperään, joka on vahvempi kuin toiset, tuhoutumisen ja korroosion alaiseksi.

Tältä osin kellari tarvitsee luotettavaa suojaa, joka ei pelkää kosteudelle ja tien reagensseille, pakkaselle ja mekaanisille vaurioille altistumista. Tällainen viimeistelyaineisto on kellarikerros. Se on paneeli, jonka pinta jäljittelee luonnonmateriaaleja: kivi, tiili, puu jne.

Erityisominaisuudet

Plinth seinälevy on paneeli, joka perustuu polyvinyylikloridiin, metalliin ja muuhun materiaaliin, joissa on lukkorenka asennukseen ja joita käytetään rakennuksen pohjusosan pinnoitukseen. Levyt ovat paksumpia kuin julkisivut, mikä selittää niiden lisääntyneen lujuuden ja stressitekijän. Samanaikaisesti kellarikerroksen paino on merkityksetön, joten rakennuksen tukirakenteissa ei ole liiallista kuormitusta. Materiaalipaino keskimäärin 1 m2 on 3-5 kg.

Asennus on nopeaa ja helppoa: paneelit lukittuvat keskenään erityisten lukkojen vuoksi, ja kulmille ja ulkoneville elementeille on lisäelementtejä. Jos puhumme kellari metalli sivuraide, niin se on totta, että se on taloudellinen. Tämä johtuu siitä, että materiaali on helposti taivutettu, joten jäännösmateriaalin määrä on vähäinen. Valitettavasti ei ole tarvetta puhua tästä vinyylianalogista, koska materiaalia ei ole taivutettu.

Kellaripaneelien asennus voidaan tehdä millä tahansa kellarilla. Materiaali kiinnitetään suoraan seinän pinnalle tai metalli- tai telinepöydälle. Jälkimmäisessä tapauksessa sinun ei tarvitse huolehtia rakennuksen seinien huolellisesta kohdistamisesta: reunuslevyjen avulla voit peittää epäsäännöllisyydet, halkeamat ja muut seinien puutteet.

Koska perusalustat suojaavat rakennuksen alaosaa ympäristön negatiivisilta vaikutuksilta, on mahdollista merkittävästi pidentää rakenteen käyttöikää. Sivuraide kestää korroosiota (metalliprofiileilla on erityinen polymeeriprosessointi), ei pelkää pakkasesta (pienen laajenemiskertoimen takia, materiaali ei halkeile alhaisissa lämpötiloissa, kestää jopa 60 jäätymisjaksoa), kestää lämmönvaihtelut ja tuulenpuuska. Käyttölämpötila-alue - -50 - +60 ° C

Socle sivuraide: koot ja hinnat Voronezh

Socle sivuraidea käytetään rakennusten julkisivun heikoimmassa osassa - socle ulkokoristeluun. Paneelit ovat saatavilla monenlaisissa materiaaleissa, koossa, sisustuksessa. Sidonvartija peittää seinät luotettavasti epäsuotuisista sääolosuhteista, suojaa rakennusten rakenteita ennenaikaiselta tuholta, antaa talolle entistä tarkemman ja kauniimman ulkonäön.

Valitse kellari sivuraide tuotemerkin mukaan:

Jalustapuoleiset piirustukset

Jopa edullinen maadoitustuki testataan tiukasti noudattamaan hyväksyttyjä standardeja. Paneeleille on ominaista suurempi tiheys ja paksuus, koska niiden on kestettävä vahingossa tapahtuvat vaikutukset, tuulikuormat. Vaikuttaa siltä, ​​että ne voivat hyvin tarkasti jäljitellä kivi- tai tiiliseinätöitä, puuviilua, koriste-kipsiä, mutta maanpinnan kustannukset ovat paljon pienemmät. Maasulku on helppo pestä, puhdas, voit vaihtaa yksittäisiä linkkejä törmäyksen sattuessa.

Yksi monista etuista kellarissa sivuraide ovat:

 • kestävyyttä. Useimpien edullisten kellarikerrosten tyyppejä valmistetaan polymeeripohjaan. Paneelit eivät murskaa, ruosteita tai hometta. Sade- ja lämpötilavaihteluilla ei ole tuhoisaa vaikutusta kellarikerrokseen. Laatu materiaali voi kestää jopa 50 vuotta ilman korvaamista;
 • paloturvallisuus. Tuotantoprosessissa polymeerimassalle - palonestoaineisiin lisätään erityisiä aineita. Ne antavat palonkestävyyden paneeleille, joten suosittelemme aina ostamaan kellarikerroksen puuportaalle;
 • edullisia. Jos vertaat hiekkakivien hintoja luonnonkiveä tai kartonkia, säästöt ovat huomattavia.

Viimeistelyvaihtoehdot ovat monta. Valmistajat tarjoavat akryylisivut ja vinyyli sivuraide kellariin, metalli- ja kuituseippipaneeleihin. Valitse materiaali, joka sopii parhaiten kustannuksellesi ja ulkonäyksillesi.

Valitse laskun pohjakerroksen sivuraide:

Asennus sivuraiteelle kellariin

Voronezhin kellarikerroksen hinnat ovat varsin kohtuuhintaisia ​​keskivertokuluttajille, joten materiaali on suuressa kysynnässä. Huonoon asennukseen ei tullut lisäkustannuksia, kannattaa harkita tällaisia ​​hetkiä:

 1. Paneeleihin on ura-harjainen lukko, mutta on parasta kiinnittää kukin elementti itsekierteisillä ruuveilla, jotta tuuli ei tuhlaisi sitä.
 2. Eri erissä olevat sivuraiteet voivat erota hieman, joten materiaalin ostaminen on parasta irtotavarana yhdeltä toimittajalta.
 3. Jotta kondensaatiota ei pääse kertymään ihon alle, muista käyttää rei'itettyjä puikoja.

Aseta tilaus materiaalien viimeistelyyn verkkokaupassamme. Täältä ostaa edullisia kellarihakeja ja saat nopean palvelun.

Socle sivuraide: Alta-profiilin ja Docken tuotannon kokoelmien koko

pitoisuus

Pohjamateriaalin mitat

Omien käsien talojen peittäminen ei ole vaikein prosessi, kun tiedetään kellarikerroksen mitat ja lasketaan huolellisesti paneelien määrä, voit optimoida kustannukset ja taata erinomainen lopputulos. Talon viimeistely nykyaikaisilla materiaaleilla varmistaa kestävyyden, rakennuksen jatkuvan hyvän ulkonäön, joten ei ole mahdollista ajatella säännöllisiä huolto- ja muita vitsejä vuosikymmenien ajan. Moderni sivuraide ei häviä, pöly ei pääse pinnalle, valmistajat antavat 40 vuoden takuun materiaali- ja erikoiskomponenteista.

Miten lasketaan tarvittava määrä sivupaneeleja

Jotta selkeästi määritettäisiin tarvittava määrä rahoitusta ja kulutuksen kulutusta, voit mennä kolmeen tapaan:

 • turvautua ammattilaisten käyttöön. Tämän menetelmän haittapuolena on, että usein houkuttelevaa henkilöä käytetään tietyn valmistajan materiaalien määrän laskemiseen, mikä vähentää valinnanvapautta;
 • käytä online-laskinta, joka löytyy monilta sivustoilta. Tässä on kaksi vaaraa: suuntautuminen tiettyihin valmistajiin ja suuri laskentavirhe;
 • Tietyn valmistajan valitusta kerroksesta kerrottuneen kellarikerroksen tuntemisen vuoksi on helppo laskea paneelien ja erikoisprofiilien määrä viimeistelyyn.

Jälkimmäinen menetelmä on tarkin. Se vie aikaa ja harkitsee tarkkaan kaikkia yksityiskohtia. Laskelma on seuraava:

 • rakennuksen koristelu on jaettu suorakulmaisiin, kolmiomaisiin ja puolisuunnikkaan muotoisiin vyöhykkeisiin;
 • lasketaan viimeistelyalueiden luettelon alueet ja vastaavat ikkunoiden ja ovien aukkojen osoittimet viedään pois, jos ne ovat seinään, katon päällä;
 • 10% lisätään kunkin suorakaiteen vyöhykkeelle, 15% - kolmio, 12% - puolisuunnikas. Tämä suvaitsevaisuus vaaditaan jätteen huomioon ottamiseksi.

Jos seinät ovat epätasaiset, ulkonevat alueet, suuri määrä siirtymiä, ikkunoita ja oviaukkoja, on suositeltavaa suurentaa suorakulmaisten seinien toleranssia 12 prosenttiin ja kolmikulmaiset ja trapetsoidiset alueet 15 prosenttiin.

Sen jälkeen, kun tietää kellarin sivurajan koko, riittää jakaa laskettu kokonaisluku tietyn valmistajan tiettyä kokoelmaa olevan paneelin tehokas pinta-indikaattori. Pakkausten määrä lasketaan myös yksinkertaisesti. Valmistaja ilmoittaa paneeleiden määrän yhdessä pakkauksessa.

SIDE-paneelin koot

Valmistajat tarjoavat omat sivuraideensa tietyissä kokoelmissa. Ne voivat poiketa toisesta nimestä toiseen tai samaan asetukseen eri tekstuureille. Selvyyden vuoksi annamme tiettyjen massamarkkinoilla hankittavista suosituista valmistajista erityiset ulottuvuudet.

Socle termopanels Alta-Profil

Venäläinen valmistaja Alta-Profile on erittäin suosittu, sen sivuraide eroaa optimaalisesta hinta- ja valintamyymälästä. Paneelit on valmistettu teräs-ura-liitäntäjärjestelmällä, siksi ne mahdollistavat siistin, erinomaisen näköisen pinnan ilman visuaalisesti erillisiä saumoja. Kuitenkin, kun tällainen sivuraide asetetaan kolmion tai puolisuunnikkaan alueelle, on mahdollista lisätä jätettä leikkaamisen aikana.

Tarvittavien paneelien lukumäärän määrittämiseksi on suositeltavaa käyttää matemaattista laskentamenetelmää, mutta myös piirtää asettelu, jonka avulla voit selvästi laskea koristeiden määrän.

Valmistaja tarjoaa seuraavia kokoelmia

 • tiili. Klassinen muuraus, jossa offset on simuloitu, viimeistely näyttää siistiä, perinteisesti. Kokoelmassa on seuraavat värit: punainen, beige, valkoinen. Näyttää mielenkiintoiselta poltettua tiiliä, joka on muodikas vaihtoehto koristekivelle. Kellarisivupaneelin mitat ovat 1130 leveä, 468 korkea ja 17 mm paksu;
 • kivi. Vinyylipaneelien avulla voit luoda luonnonkiven viimeistelyn. Sarja sisältää malakiitin, topasmin, hiekkakiven, liuskekiven tekstuurin. Saatavilla on erilaisia ​​sävyjä tuhka-aineita, ns. Palanut väri on suosittu. Elementtien mitat - 1135x474x22 pituus, korkeus, paksuus vastaavasti;
 • kivinen kivi Tämä kokoelma on erittäin mielenkiintoinen pinta helpotus. Se koostuu alueista, jotka jäljittelevät jalostettujen suorakaiteen muotoisten kivien ja vyöhykkeiden asettamista, jolloin kohokuviointi lohkoilla on pienen korkeuden omaava puukotettu pinta. Mallit Alps, Kaukasia, Pamir, Tiibet, Altai ovat saatavilla, joista jokainen on tehty omasta mielenkiintoisesta värivaihtoehdostaan. Laying elements dimensions - 1168x448x23 mm leveydelle, korkeudelle, paksuuteen;
 • etulevy. Seinien koristelu jäljittelee laattojen viimeistelyä käsitellyllä pinnalla. Värilasitus toistaa luonnollisten kivien, onyksien, dolomiitin, basaltin, zlatoliitin värit tarkasti. Paneelien mitat ovat 1162x446 mm, joista kukin on vahvistettu jäykistysliitoksilla, jotta varmistetaan lämpötilan epämuodostumien puuttuminen ja pinnan erinomaisen ulkonäön säilyttäminen asennuksen jälkeen;
 • antiikki. Tämä kokoelma tyyliä, sisustusta jäljittelee menetelmää lasin sisustuksessa muinaisen Rooman, Kreikan, Egyptin rakennuksille. Levyjen mitat ovat 1168x448x17 mm, lujituksella on lujittavat kylkiluut, joilla on usein paikannus, mikä parantaa munintavoimaa.
 • kanjoni. Kokoelma viisi alkuperäistä kuvioita, joissa on selvästi erottuvat alueet, joiden sisällä luodaan stokastinen rakenne pieniä elementtejä horisontaalisessa suunnassa. Paneelien mitat ovat 1158x447x20 mm. Tämä kokoelma johtaa epätavallisen kodin sisustuksen ideoiden sijoitusta.

Viimeinen suosittu kotimaisten tuottajien sarja - graniitti. Levyt jäljittelevät luonnonkiveä Venäjän federaation eri louhoksista ja ulkomailta, värialue ja pintakuvio ovat täysin luonnonkiven mukaisia. Kokoelman sivuraide on 1134x474x23 mm. Graniittipaneelien ominaisuus ei ole pelkästään lisääntynyt paksuus vaan myös tuotantomateriaali, polypropeeni, jolla on suurempi iskunkestävyys ja delaminaatio.

Suosittelemme tutustumaan lisäprofiilien koihin.

Jokainen paneeli on muovia, erinomaisesti vastustaa bakteerien vaikutuksia ja muita mikrobiologisen luokan vaurioita.

Docke-paneelin kokoelma

Saksalainen valmistaja tarjoaa melko vakioidun ratkaisun. Tämän tuotemerkin paneelit on jaettu seuraaviin koihin:

 • eri tekstuurien tiilimuurauksia jäljittelevät kokoelmat ovat kooltaan 1127х461 mm;
 • kiveä jäljitteleviä kokoelmia ja karsitun luonnonvaraisen kiven levittämistä on 1196x426 mm: n kirjekuori.

Kuluttaja tarjoaa valtavan valikoiman. Ostettavista ovat mm. STEIN, BURG (LOCK), EDEL (NOBLE), FELS (SKALA), BERG (MOUNTAIN) kokoelma kivirakenteita sekä sarja jäljitelmiä tiilimuurista.

Ominaisuudet käyttämällä erilaisia ​​sivuraideja

Jokainen valmistaja tekee selkeän vaatimuksen: ovien ja ikkunoiden aukkojen viimeistelyyn, liittämiseen, kaarteiden, siirtymien, viimeistelyyn, tulee käyttää vain osia samasta merkistä kuin sivuraide. Tämän vaatimuksen rikkominen johtaa hyvin surullisiin seurauksiin. Valmistaja poistaa takuun viimeistelyaineistosta.

Tämä vaatimus ei ole yksinkertainen himo tai markkinointitoimi, joka on suunniteltu lisäämään yrityksen voittoa. Kaikki liitos- ja koristeprofiilit vastaavat selvästi paneelien paksuutta.

Kun materiaaleja levitetään yhdestä merkistä, se on kätevä ja yksinkertainen. Kiinnitys on selvästi asennettu H-nauhojen, aloitus-, viimeistelyelementtien ja muiden erikoiskomponenttien aukkoihin.

Siksi ostomateriaalien kustannusten laskeminen olisi tehtävä yhden valmistajan tuotteiden pakollisen ehdon perusteella.

Kellarikotelon koko

Talonrakennuksen alemman osan ilmastovaikutuksia suojellaan yhä useammin. Valmistajat tarjoavat laajan valikoiman kokoelmia, jotka jäljittelevät erilaisia ​​luonnollisia ja keinotekoisia materiaaleja.

Tätä materiaalia käytetään paitsi lauhkeissa ilmastoissa, myös pohjoisilla leveysasteilla käytettäviä pakkasenkestäviä malleja. Kellarikankaan koko on universaali, 1 neliö. m. kuluttaa noin kaksi paneelia. Jopa ilman erityisiä taitoja asennus on helppo tehdä omalla kädelläsi.

edut

Kattopaneelit sopivat parhaiten rakennuksen alemman osan viimeistelyyn, pystyvät piilottamaan kaikki puutteet ja antamaan täydellisen ulkoasun rakennukseen.

 • kestää ilmakehän ja mekaanisen rasituksen;
 • käyttöikä 50 vuotta;
 • lämmöneristys, pohjan suojaus kosteudelta;
 • kellarinpaneelien paksuus on 2-3 kertaa enemmän kuin viimeistely, riippuen materiaalin vapautuksesta;
 • materiaali on kevyt, ei lataa pohjaa.

Laadullisesti toteutettu luonnonmukaisten materiaalien jäljitelmä suojaa pohjaa tuhoamiselta, luo harmonisen viimeistellyn ulkoasun sivuston sisäpuolelle.

Levyjen mitat

Kellarikerroksen mitat vaihtelevat kokoonpanon, mallin ja valmistajan mukaan välillä 1-5 cm.

Koot katsotaan standardiksi: 480 x 1125 mm.

Weinsteinin kokoelman koot

Tämä kokoelma on korkealaatuista.

Paneelit valmistetaan innovatiivisen tekniikan mukaisesti, jonka avulla voidaan vähentää lämpötila- pudotusten laajenemista / supistumista.

Tuotantoteknologiaa kehitetään jatkuvasti. Valmistaja ilmoittaa, että tuotteiden käyttöikä on yhtä suuri kuin hyvän talon käyttöikä.

Ulkomaiset kehittäjät ovat käyttäneet vuosikymmeniä tällaisia ​​tukirakenteita.

Kellaripaneelien koko on optimaalinen kattamaan vakiopohja leveydeltä.

Ripattu Novik-kivi

Ulkopintainen reunus on käytännössä erottamaton luonnonkivestä.

Kun kosketat sitä, tunnemme pienet kyllästyneet jäljittelevät kiven murusia.

Paneelien täydellisenä sarjana ne tuottavat standardi aloitusliima alumiinista, ulompi liitoskulma, J-muotoinen profiili.

Jokaisella erillisellä paneelilla on yksilöllinen rakenne, ne sopivat helposti yhteen.

Viimeisessä vaiheessa saumat eivät ole käytännöllisesti katsoen näkyviä, joten kellari näyttää monoliittiselta rakenteelta.

Vox Collection

Se jäljittelee luonnonkiveä ja tiiliä, jota käytetään kellariin päin ja viimeistellään julkisivu. Se on valmistettu saksalaisista laitteista.

Se on kallis laadukas materiaali, koska sen rakenne tarjoaa pinnan ilmanvaihtoa.

Suosituimmat levyt:

Tämän merkin materiaalia voidaan käyttää kaikissa sääoloissa, se kykenee kestämään huomattavia mekaanisia, iskuja.

Deck Brand Panels

Yhtiö onnistui ansaitsemaan nimen ja hyvä maine. Sen tuotteita hankkii paitsi yksittäisten kehittäjien lisäksi suuri kysyntä myös suurten rakennusyritysten keskuudessa.

Paneelit on valmistettu nykyaikaisilla saksalaisilla laitteilla, jotka soveltuvat käytettäviksi pohjoisilla leveysasteilla.

Laaja valikoima eri värejä on esitetty, joka jäljittelee erilaisia ​​tyyppejä tiiliä ja luonnonkiveä.

Lisätietoja paneelien kiinnittämisestä on tässä videossa:

Kaikki sivuraiteet on valmistettu täydellisestä sarjasta, mikä helpottaa viimeistelytoimintojen suorituskykyä.

Alta-profiili

Tämän valmistajan tuotteet on esitetty laaja-alaisesti. Jokainen kokoelma sisältää kymmenen kohdetta. Kellaripaneelien mitat vaihtelevat tuotteen tyypistä riippuen. Lisätietoja julkisivujen viimeistelystä Alta-profiilituotteiden kanssa, katso tätä videota:

Joustava sivuraide

Valmistettaessa paneeleita, jotka on tarkoitettu puoliympyrän muotoiseen rakennukseen päin. Tätä varten tuotannossa käynnistettiin teknologia, jonka ansiosta materiaali on helposti taivutettu.

Mitat taivutusalustat:

Pieni paksuus helpottaa mutkaamista. Se sisältää synteettisiä lankoja, jotka toimivat hyvin taivuttamiseksi ja suojaavat haurautta vastaan.

Mitä etsiä materiaalin valinnassa

Markkinat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​laatu-, ulkonäkö- ja hintaluokkia. Lue ennen arvosteluja arvostelut ja suositukset.

Harkitse, mitä etsiä ostaessasi kellarikerrokseen:

 • asiakirjojen mukaisen paneelin mittojen noudattaminen;
 • rei'itetyillä rei'illä on oltava sama koko ja muoto;
 • pinta on maalattu tasaisesti ilman vikoja.

Materiaalin hinta riippuu tuotannossa käytetyn väriaineen määrästä ja laadusta.

Sinun ei pitäisi säästää kellaripaneeleihin, niiden hinta riippuu lujuudesta, särkyvyydestä ja mekaanisista vaurioista. Mitä tunnetumpi valmistajan brändi, sitä korkeampi tuotteiden laatu, siis materiaalin käyttöikä on korkeampi. Kokoa valittaessa otetaan huomioon pohjan kummankin sivun pituus ja korkeus ja valitaan materiaali siten, että leikkaamisen aikana on mahdollisimman vähän jätettä.

Asennusalustan kiinnitysominaisuudet. Koot ja materiaalityypit

Rakennuksen kellarikerroksen vahvistaminen ja esteettisen ilmeen ansiosta päälliköt suosittelevat erilaisten kellarikerrosten käyttöä. Moderni paneelit voivat olla ekstravagantteja, mehukkaita positiivisia sävyjä tai jäljittelemään erilaisia ​​luonnollisia rakennusmateriaaleja. Monet käsityöläiset mieluummin koristelevat talon kellarikerroksia ommella omalla kädellään.

Tyyppien maaperän sivuraide

Toimintatilanteesta ja suunnitellusta budjetista riippuen voit päästä eroon eri materiaaleista tulevista paneeleista:

 • Edullinen vinyyli sivuraide on helppo leikata. On helppo työskennellä jopa aloittelijoille. Asennus on nopeaa. Valtava valikoima luettelovalikoimia mahdollistaa minkä tahansa hankkeen. Ihanteellinen maalaistalolle leveysalueilla, ostospaikoilla, toimistoissa. Tällainen vuoraus voidaan helposti palauttaa, sillä helposti ja ilman erityisiä kustannuksia korvataan toisella vaihtoehdolla muutamassa vuodessa, jos kuluttaja suhtautuu innovatiivisiin ratkaisuihin.
 • Metallisivukustannukset ovat jonkin verran korkeammat. Ylhäältä se on suojattu polymeerikalvolla sisäpuolelta - korroosionestomaalilla. Lähtöaine on galvanoitua terästä. Nämä paneelit ovat voimakkaampia, kestämään huomattavia kuormia, mekaanisia iskuja, mutta itse materiaali on melko raskas ja hieman haittaa luonnollista ilmanvaihtoa. Käyttämällä sitä yksityisissä asuntorakentamisessa, sinun on huolehdittava ilmanvaihtoa koskevista lisäjärjestelyistä. Polymeeripinnoite voi jäljitellä mitä tahansa pintaa, ja erilaiset sävyt sopivat vaativimpiin esteettisiksi, sisustus sisustaa taloa.
 • Erityyppisissä muotteissa valmistettu propyleenihartsien pohja on suosittu ja edullinen. Laaja valikoima tällaisia ​​rakennusmateriaaleja auttaa rakentamaan haluamasi ulkoasun, jolloin voit luoda talon tyylitellyn kellarin. Tämä viimeistely yhdistää demokraattisen hinnan ja hyvän laadun.
 • Kuitusementtilevyjen kellariin liittyvät laitteet vaativat huomattavia rahoituskustannuksia. Tällaista sivuraidetta pidetään kuitenkin kestävimpänä, immuuneina mekaanisiin iskuihin ja luonnon haaveisiin. Rakenteensa ansiosta tämä viimeistely on hyvä eristysmateriaali. Kuitusementti ei pelkää kosteutta, lämpötilan vaikutuksia, inerttejä aggressiivisiin aineisiin. Eri väreissä maalatut paneelit ovat erittäin houkuttelevia ja tekstuuri on erinomainen "kohokohta" talon ulko- puolella.

Kaikki rakennuksen kellariosastoon kohdistuvat paneelit ovat jokseenkin paksumpia kuin tavalliset analogit. Tämä sivuraide on suunniteltu parantamaan kuormitusta ja suojaa rakennuksen haavoittuvaa osaa.

Materiaalin valinta, paneelien koko

Kellariviseudun käyttö sallitaan paitsi pohjan lisäksi myös kiinteiden tuuletetuvien julkisivujen varusteille. Yksinkertaisin tapa on viiluttaa kellariviinilevyt: niitä käyttävät sekä yksityiset kuluttajat että valtion virastot. Edullinen nopea asennus, alhaiset kustannukset, ylläpidettävyys, mahdollisuus kivuttomaan muutokseen - PVC-paneelin ominaispiirteet.

Metalli- ja kuitusementti vaativat enemmän pääomapohjia, ne ovat kalliimpia ja sopivat niille, jotka arvostavat sakeutta, kestävyyttä, kuvan ja absoluuttisen lujuuden.

Ompeleiden ompeleiden asennus on helppo tehdä, jos levyjen mitat tunnetaan etukäteen. Standardipaneeleilla on kiinteitä mittoja, jotka on asetettu sääntelyasiakirjoilla tai jotka on määritelty spesifikaatiossa: PVC-parametrit ovat lähes 1000 x 500 mm, jotkin virheet ovat mahdollisia. Kahden lamellin laskeminen - neliömetri.

Erilaiset kokoelmat voivat poiketa hieman kaikissa parametreissä. Esimerkiksi "kivinen" kivi on mitat 1168-448-23 mm ja yksinkertainen "tiili" - 1130x468x17 mm. Ostaessasi kannattaa kysyä tällaisista vivahteista.

Sides tekstuurit, sen edut ja haitat

Ensimmäiset sivupaneelit ilmestyi noin 40 vuotta sitten Kanadassa. Tehokkaat valmistajat, jotka käyttävät kyseisten vuosien pitkälle kehitettyjä teknologioita, auttoivat kuluttajia tekemään kotinsa esteettisemmiksi ja lämpimämmäksi pienillä investoinneilla.

Nykyään on paljon levytekstiä, joiden koristelu tekee rakennuksesta erityisen:

 • Aina suosittu jälkikäsittely. Erilaisten yritysten luetteloissa näet erilaisia ​​sävyjä valkoisesta jaloihin tummaihoihin sävyihin.
 • Luonnonkivi on toiseksi myynnin ranking. Käsittelemättömien kivennäisaineiden luonnollisen kauneuden muokkaaminen on palannut muotiin.
 • Puurakenteiden lämmin sävy on aina houkutteleva. Siksi jokaisella valmistajalla on samanlaisen sarjan paneeli.
 • Sileät värilevyt ovat olleet trendi viimeisen vuosikymmenen aikana. Valikoima houkuttelevia vaihtoehtoja sisustukseen talon kellarissa on melko laaja.

Kuvan realismi ja sen näkyvyys tekivät tällaisen sivuraiteen etsimättömän materiaalin, jolla talon kellarin koristelu suoritetaan. Liesi ei muuta väriä, ei vaadi jatkuvaa huoltoa, se on helppo puhdistaa eikä sääolosuhteet vaikuta siihen. Korroosiota tai hometta poistetaan.

Asennustyöt

Monet päälliköt mieluummin tekevät asennuspaikan omalla kädellään. Tätä varten tarvitaan tavallisia työkaluja: hiomakone, ruuvimeisseli, rakennusveitsi tai käsihaara, taso, lävistys, laadukkaat kulutustarvikkeet. Käytännöllisyyden vuoksi voit käyttää tavallista liimaa kynällä, jossa on pehmeä kynä tai ohut johto.

Mittausten jälkeen seinien kaarevuuden määrittäminen, rakentajien kulmat suosittelevat aloittamaan metallisten kiskojen tai rungon laatikoiden luomisen. Ulkopuolella työskentelevät ammattilaiset neuvovat käyttämään ruostumattomasta teräksestä valmistettuja vaihtoehtoja.

Kehyksen pohja nousee 20 cm maahan. Paras askel, jos aiot vain lopettaa pohjan, on 40-60 cm. Kun jalusta on asennettu, kulma-elementit ja käynnistyspaneeli on asennettu - perinteisesti ne alkavat vasemmalta pohjalevyltä, se sijoitetaan kulmaprofiiliin ja aloituskiskoon, joka on kiinnitetty kaikkiin kulutustarvikkeisiin. Jokainen seuraava paneeli on liitetty edellisiin. Taitettu "palapeli" kerätään alhaalta ylös ja vasemmalta oikealle. Viimeinen laatta leikataan kooltaan ja työnnetään nurkkaan.

Kiinnittimistä voidaan käyttää minkäänlaista nopeaa asennusta tai klymeryä.

Jos muoviset paneelit on koottu ruuveilla, niin korkin ja lamellin pinnan väliin jäävä 2 mm: n rako mahdollisen lämpölaajenemisen vuoksi. Asennuksen jälkeen säätöruuvi asetetaan.

Sisustamalla kellarista erilaista laatua oleva sivuraide mahdollistaa teknisen viestinnän, tyhjennysjärjestelmien peittämisen. Levyjen ja seinän välissä voit asettaa vesitiiviin materiaalin ja eristyskerroksen. Sivuraide on kauneus ja mukavuutta modernille kuluttajalle.

Pohjamateriaali: paneelien ja osien mitat

Julkisivun pitkäaikaista ja luotettavaa suojelemista aggressiivisilta sääoloilta ja mekaanisilta vaikutuksilta sopivat erinomaisesti kiveä ja tiiliä täydentävät voimakkaat valettu jalustalevyt. Kellarikankaan yleismaailmalliset mitat helpottavat asennusta sekä tämän vuorauksen kauneutta ja kestävyyttä yli puoli vuosisataa.

Tämä ulompi viimeistelymateriaali, joka jäljittelee luonnollista ja optimaalisesti sopivia komponenttien mittoja, nopeuttaa huomattavasti asennusta ja pinnan käyttöikää.

Polyvinyylikloridipohjamateriaali on massiivisempi ja kestävä kuin tavallinen vinyyli.

Materiaaliominaisuudet

Valokuvassa on erilaisia ​​malleja ja värejä, joten voit käyttää myös kattopaneeleja koko julkisivuun.

Kiinnitä huomiota! Näiden paneelien merkityksetön paksuus on varsin kätevä pystyttää kellarissa nykyiseen päin, jotta tasoittaa seinämän ja kellarin tasoa.

Tuotteeseen liittyvässä ohjeessa luetellaan myös jalustapaneelien erityiset edut.

 • Kattopaneelit valmistetaan korkealaatuisista polymeereistä valulla nykyaikaisilla ruiskuvalukoneilla, mikä lisää niiden käyttöikää.
 • Vuosikymmeniä pitävät koristeelliset ja lujuusominaisuudet, jotka ovat läpäisseet 60 testikokeilua.
 • Älä kaadu sokkista, vaikka se jäähdytetty -40 ° C: een.

Asennustekniikan ja sivurajan ulottuvuuksien tuntemus mahdollistaa materiaalien kulutuksen optimaalisen laskemisen.

Maantakin: mitat, muodot ja muotoilu

Pohja näyttää tarkemmin, kun se on tehty tiilillä tai kivellä - eikä tätä väitettä voida väittää. Tällainen vuoraus on erittäin työläs ja sen hinnankorotus on huomattavaa.

Kun julkisivupaneelit, joiden pintapinta jäljittelee näiden materiaalien koostumusta, kysymys edullisesta ja nopeasta viimeistelystä ratkaistiin itse. Lisäksi valmistajat tarjoavat kätevämpiä mittasuhteita kellarikerrokseen, mikä mahdollistaa paitsi pohjan, myös kokonaan talon seinät.

Nykyään se ei ole vain pitkiä vaan myös modulaarisia tuotteita - niitä käsitellään tässä artikkelissa.

Kaikki noin kellarikerroksesta

Mikä erottelee tavalliset reunuslevyt ja kellarikerrokset: koko, kokoonpano tai kiinnitysmenetelmät? Itse asiassa, ei kukaan eikä toinen.

Tärkein ero on etupinnan muoto:

 • Aluksi seinälevyt olivat sileitä ja tasaisesti värjätyisiä, ja niitä käytettiin pääasiassa seinäverhouksiin. Julkisivun kellarissa tällainen viimeistely ei näytä harmoniselta. Se on aivan toinen asia - kun säätiö on kiven tai tiilen kanssa.
Viimeistele koko julkisivu sivuseinällä

Erilaisia ​​paneeleita

Siksi tällaisia ​​etupintoja sisältäviä paneeleita kutsutaan "maadoitusliitokseksi". Luonnonmateriaalien jäljitelmät näyttävät hyvältä julkisivujen suunnittelusta, jossa ne yhdistyvät väreissä ja tekstuureissa.

Tiiliseinän ja kaikenlaisten kivirakentamisen ohella myös sivuraidepaneelit jäljittelevät myös puuta:

 • Se voi olla sen luonnollinen koostumus tai tukin muodostus, joka muodostuu tukin jakamisen aikana - niin kutsuttu puulaji. Säätiö, joka on vuorattu samanlaisella helpotuksella varustetuilla paneeleilla, näyttää siltä, ​​että hame asetettiin taloon. Yksinkertaisesti upea tällaisella viimeistelynäytöllä ja tarroilla (ks. Viimeistelypalkin kattojärjestys: työvaiheet), varsinkin jos ne ovat, kuten alla olevassa kuvassa muutamia.
Yhdistetty julkisivu: puupinta ja laattahuolto

Kellarikankaan koko ei vaikuta erityisesti suunnitteluun, koska paneelien väliset liitokset eivät ole näkyvissä lopussa. Tämä on yksi tämän materiaalin tärkeimmistä eduista.

Sopivan vaihtoehdon valinta olisi tehtävä seinien alueen, suunnittelun käsitteen ja tietysti julkisivun arkkitehtonisen monimutkaisuuden perusteella.

Joustava maadoitusapu

Esimerkiksi rakennuksessa on puoliympyrän muotoinen seinä. Kuinka vatkaa se?

Loppujen lopuksi on mahdotonta asentaa säännöllisen geometrisen muodon moduuleja pallomaiselle pinnalle. Myös pitkät alumiinista, puusta ja muovista tehdyt paneelit eivät taivu.

Suorittaakseen heidät pyöreällä tavalla periaatteessa on mahdollista - vain tässä tapauksessa se muuttuu sylinteristä polyhedroniksi:

 • Kellariportin luominen, valmistajat ovat antaneet tällaisen mahdollisuuden viimeistelyyn. Katsokaa itsellesi kuinka ihanaa kivirakenteinen, tiiliseinän ympäröimä elementti näyttää. Ja on mahdollista tehdä tällainen vastapäätä vain joustava vinyyli sivuraide.
Pyöreät seinäverhoukset, joissa joustava vinyylipäällyste
 • Tämäntyyppisellä tuotteella on yksi erottuva piirre, joka mahdollistaa paneelien taivuttamisen - yhdistää synteettiset langat naulaliuskan ja paneelin muotokertoimen välillä. Samanaikaisesti kellarikerroksen mitat vaihtelevat 3-3,8 metrin pituisina ja leveys 17-23 cm. Niiden paksuus on minimaalinen, enintään 1,1 mm, ja tämä on ymmärrettävää - paksua paneelia on vaikea taivuttaa.
 • Liukuva kerros kiinnitysreunan vieressä ja vaikutti lämpölaajenemisprosessiin. Jos jäykissä muunnoksissa sivuraitaa, paneelin liikkuminen laajenemisen aikana saadaan rei'itetyksi naulapalkilla, niin joustavissa tuotteissa kiinnittimien rei'itys ei välttämättä ole ollenkaan - sitä ei yksinkertaisesti tarvita.
 • Kiinnitysnaulat tai -ruuvit suoritetaan suoraan vinyylin kautta. Vain joustavalla palkin kiinnityspalkilla on erityinen merkintä: Kolmiossa näkyy missä asennetaan, yksi musta ja kaksi punaista viivaa osoittavat suositellun tason.

Ei ole olemassa tiukkoja vaatimuksia askelmoottoreiden väliin, tässä tapauksessa valmistajat eivät myöskään määrää. Jos haluat vaihtaa vahingoittuneen paneelin, sen kiinnityspalkki leikataan vain saksilla synteettisistä kierteistä.

Jos joustava sivuraide on purettu, voit ruuvien irrottamatta ruuveilla kiertyä ympäri. Uudelleenasennus on jo naulan reunan tallennettuihin segmentteihin.

Modulaariset paneelit

Julkisivujen valmistukseen ei ole olemassa standardeja. Yleensä valmistajat ohjaavat pinnoitteen kestävyyttä, esteettisyyttä ja asennuksen helppoutta.

Siksi mittasuhteet: kellari sivuraiteet sekä sen kulmaelementit - voivat vaihdella huomattavasti:

 • Nyt jo mainituista pitkistä sivuraideista puhutaan nyt paneeleista, jotka ovat pieniä suorakaiteen muotoisia moduuleja. Ne ovat paljon helpompi asentaa, varsinkin kun iho on tehty omilla käsillään ja ilman apulaisia. Luonnollisesti paneelin koko 1150 * 450 mm asennettavaksi itse runkoon on kätevämpää kuin lähes neljän metrin palkki.

Polymeerituotteita värjätään yleensä massassa, puu laminoidaan, metallin pinta maalataan ja suihkutetaan. Kuitumateriaalipaneeleihin nähden ne ovat jopa valokuvamateriaaleja.

Tällainen pinnoite tekee tuotteista erittäin esteettisen ja näin ollen lisää niiden kustannuksia. Tämäntyyppistä paneelia kutsutaan nimellä ceramosiding.

Miten valita kellarista sivuraide

Kaikesta edellä olevasta käy ilmi, että kellarikerroksessa on monia lajikkeita, jotka sopivat sekä talousarvioon että elite-seinäkoristeluun. Monien tuotteiden kauniin ulkonäön ansiosta voit käyttää niitä paitsi julkisivujen koristeluun myös sisustussuunnitteluun.

 • Jos tämä on talo, miksi ei viilata aulan, ullakkon tai kellarikerroksen seiniä. Asunnossa kivi- tai tiiliseinäiset paneelit sopivat täydellisesti parvekkeen sisäpuolelle (katso Parvekkeen sisustussuunnittelu sivuraiteella - teemme sen kauniisti ja oikein), käytävällä tai keittiössä - sinun on vain sijoitettava aksentit oikein. Joten ennen kuin ostat ostoksia, mieti, mihin tulokseen lopulta tarvitset.
 • On selvää, että maailman johtavien valmistajien kalliit versiot paneeleista ovat korkealaatuisia ja eivät yleensä tarvitse silmämääräisiä tarkastuksia. Ostaessasi tarvitset polymeeripaneeleja, joita nykyään tekevät suuret yritykset, mutta myös pienet yksityiset työpajat.

väri

Koska kaikenlaiset pääraaka-aineena käytettävät polymeerit on maalattava massaansa eikä pelkästään pinnalle, on ensinnäkin kiinnitettävä huomiota väriaineen laatuun.

PVC sivuraide, tyylitelty tiili

 • Hyvänlaatuisissa paneeleissa edessä ja takana oleva sävy on sama. Edullisissa vaihtoehdoissa kääntöpuoli on yleensä kevyempi. Jos tämä sopii täydellisesti, katso sitten, että väri on vähintään tasainen.
 • Ja tässä on muuta, mitä sinun pitää muistaa. Älä yllätä, että tummien väripaneelien kustannukset ovat korkeammat - tämä on normaalia. Väriaineiden hinta. Lisäksi tumma väri vaalenee nopeammin ja sen säästämiseksi on käytettävä värin stabilointiaineita. Tämän seurauksena tuotteiden kustannukset ovat lähes kaksinkertaisia.

Jos tarjotaan sekä kevyitä että tummia vaihtoehtoja samaan hintaan - voit olla varma, että jonkin ajan kuluttua tämä vuori näyttää melko edustavalta. On epätodennäköistä, että avioerot ja valkoiset läiskät koristelevat julkisivuun, joten älä yritä säästää sitä.

geometria

Seuraavaksi sinun on kiinnitettävä huomiota paneelin paksuuteen - sen ei pitäisi olla erilainen koko pituudelta. Visuaalisesti tämä on helppo määrittää - katsokaa paneelia loppuun.

Sen vuoksi paneelin geometrian on oltava oikein:

 • Tarkista myös valmistajan ilmoittama tuotteen mitat ja mitat. Tämä koskee paitsi paneeleja itseään, mutta myös niiden kulmakomponentteja. Niiden korkeuden on täsmälleen vastattava levyn leveyttä. Katso video tässä artikkelissa, se auttaa sinua ymmärtämään tätä ongelmaa.
Tarkista kulma-elementin koko
 • Muista kiinnittää kiinnitysreunan rei'itys laatuun - rei'illä tulee olla sileät muodot, sama muoto ja koko sekä vaakasuoran asennon taso. Tämä on tärkeää, koska kynsinauhojen väärän rei'ityksen vuoksi saattaa syntyä ongelmia asennuksen aikana. Ja he eivät edes "voi", mutta he varmasti syntyvät.
 • Kuorien esiintyminen on myös huono laatuindikaattori, eikä pinnalla ole myöskään merkkejä erottelusta, kuorimisesta jne. Tämä ei saisi tapahtua käytön aikana, ja jos näit tämän uusissa paneeleissa, sinun on ostettava ne tarkasti luopua. Ja enemmän: on parempi, jos etupuoli on matta, kiilto imee valoa, mikä tarkoittaa, että vuori lämmittää ja haalistuu enemmän.
 • Pakkaus koskee myös - hyvä valmistaja ei säästele sitä. Älä ota paneelin osaa, varsinkin vinyyliä - ne on pakattava ennen asennusta! Hyvälaatuisen vinylin sitkeys on sellainen, ettei se repäise toistuvasti taivuttamalla. Tämä voidaan tarkistaa naulanreunalla.
Viimeistely talon kellarissa sivuraide
 • Kaikki korkealaatuiset tuotteet eivät voi olla halpoja, joten selkeästi aliarvostettu pitäisi olla hälyttävä. Älä ole kiirettä maksamaan: määritä valmistajan nimi, lue arvosteluja foorumeilla, mene viralliselle verkkosivustolle ja ota yhteyttä asiantuntijaan.
 • Voi olla, että tämän tavaramerkin tavaroiden toimittaminen alueellasi ei ollut, ja mitä tarjosi, on väärennös. Yritä kuitenkin ostaa kaikki osat yhdestä valmistajasta. Sitten voit olla varma, että ne sopivat ihanteellisesti telakointiin asennuksen aikana.

Julkisivupaneelit, jopa niiden budjettivaihtoehdot, kestää vähintään 25 vuotta. Tämä on mahdollista vain, jos ne valmistetaan tehtaalla käyttäen korkealaatuisia raaka-aineita ja teknologian noudattamista.

Pidä tämä mielessä, jos haluat kauniin ja kestävän julkisivun!

Maanpuolustus: lajikkeiden ja valmistajien katsaus

Rakennuksen kellarikerroksen luotettavasta suojaamisesta sääolosuhteiden negatiivisilta ilmatilanteilta sekä mekaanisista tarpeettomista vaurioista, asunnon omistajat käyttävät usein materiaalia, joka on paneeli, jossa on jäljitelmiä erilaisista luonnollisista ja keinotekoisista materiaaleista.

Mikä on maadoitusapuvälineet, sen ominaisuudet

Huomaa, että ostetun sokkelin geometriset ulottuvuudet ovat hyvin monipuolisia, joten paneeleiden asennuksessa ei ole vakavia ongelmia. Kaikki mitä voit tehdä omasta ja ilman erityisiä työkaluja. Valmistajien mukaan tällaiset paneelit kestävät noin 50 vuotta huolimatta ilmeisestä hauraudesta.

Nykyään PVC-paneelien avulla talon ulkoseinät on leikattu keskelle ja eteläisille leveyspiireille, mutta myös maan pohjoisosassa, jossa viimeistely- ja rakennusmateriaaleihin kohdistuu vakavampia vaatimuksia lämpötilan muutosten ja sääolosuhteiden mukaan.

Aluksi huomaamme, että sideripaneelien koko sopii hyvin kotiisi pohjalle. Tämä etu osoittaa itsensä, kun on tarpeen viimeistellä pohja, joka on jo käsitelty toisella materiaalilla. Koska seinän pinnalle on havaittavissa puutteita, joita ei voida kiinnittää ohuiden viimeistelyaineiden tai kipsin avulla.

Paneelien valmistus suoritetaan valuttamalla erikoispolymeereistä. Tuotanto tapahtuu nykyaikaisilla koneilla, mikä merkittävästi pidentää materiaalin käyttöikää sääolosuhteista riippumatta.

Useiden vuosien jälkeen paneelit eivät menetä koriste- ja suorituskykyominaisuuksiaan. Valmistajien mukaan paneelit hiljaa palvelevat 50-kertaisesti "kesä-talvi" -jaksoja ilman valituksia.

Mekaanisen kuormituksen vaikutuksesta paneelit eivät muutu kovien pakkasen aikana.

Video: maadoituksen ominaisuudet ja ominaisuudet

Suuret valmistajat ja hintaluokassa

Jokainen kokoelma sisältää lisävarusteita. Yksi sarja myy kymmenen kohdetta, riippumatta keräystyypistä.

Yritys "Alpha Profile"

Valmistaja Alfa Profile voi erottaa seuraavat pääkokoelmat:

 1. Kivi. Kokoelma on erittäin suosittu ja suosittu, joten useimmat rakentajat valitsevat tämän kellarikerran viimeistelyn maanrakennusten seinien loppuun. Sen mitat ovat erittäin kätevät (1135 - 474 ja 22 millimetrin paksuiset) korjaamiseen ja asennukseen, asennusjäte on vähäistä.
 2. Brick. Line-mallit erottuvat muun muassa tiukalla tyylillä, eri väreillä (punaisesta valkoiseen). Tämän tyyppisissä paneeleissa on rakenne, joka kopioi tiilen ulkonäköä, mitat 1130 468 ja 17 millimetrin paksuina.
 3. Julkisivu-laatat. Tämäntyyppisellä paneelilla on erityiset jäykisteet. Ulkonäkö on hyvin samanlainen kuin dolomiitti, onyksi, basaltti. Mitat - 1162 x 446 millimetriä.
 4. Rocky-profiili. Tämän kokoelman mallistoilla on valtava valikoima värejä, sekä ihana, kaunis helpotus. Mitat - 1168 x 448 ja 23 millimetriä paksut.
 5. Antiikki tiili. Tämän kokoelman mallit jäljittelevät muinaisten aikojen rakentamisessa käytettyä tiiliä. Materiaalia vahvistavat jäykisteet. Lisäksi pinnoite tehdään epästandardin helpotuksen muodossa. Tämän mallin mitat ovat 1168 x 448 ja 17 millimetriä paksut.
 6. Canyon. Mallit esitellään välittömästi useilla sisustusvaihtoehdoilla. Liukuportaiden helpotusnäkymät ovat hyvin hienovaraisia, minkä ansiosta jalusta on erittäin epätavallinen. Mitat - 1158 x 447 ja paksuus 20 millimetriä.
 7. Graniittia. Paneelit ovat kestävimpiä edellä mainituista. Mitat - 1134 x 474 ja 23 millimetriä paksut. Tämä kokoelma on suositeltava käytettäväksi sekä kellariin että koko julkisivuun.

Hinta 480 ruplaa, kaikki riippuu alueesta.

Video: etupaneelit Alpha Profileista

Valmistaja "Vox"

Tämän valmistajan malleista poikkeavat erilaiset valinnat, joten paneelien koko on melko paljon. Kiven ja tiilen alapuolella oleva sivuraide nauttii suurta suosiota saksalaisesta valmistajasta ostajien keskuudessa.

Kokoelman tärkeimmistä malleista voidaan tunnistaa:

 • Solid Mooren perinteinen kokoelma on suosittu paitsi Euroopassa myös Neuvostoliiton jälkeisissä osavaltioissa. Mitat - 1110 460 ja paksuus 2,5 millimetriä. Valmistaja huipputehokkailla koneilla tekee juuri tämän paksuuden levyistä;
 • Malli Solid Stone. Paneelien mitat ovat tässä tapauksessa samanlaiset, poikkeavat vain leveydestä (477 millimetriä). Paksuus on myös 2,5 mm, joten voit käyttää materiaalia lähes missä tahansa paikassa.

Liukuovien pienestä paksuudesta huolimatta malleja käytetään kaikissa sääolosuhteissa. Lisäksi ne kestävät suuria fyysisiä työntö- ja iskukuormituksia. On suositeltavaa soveltaa paitsi rakennuksen alareunassa, myös koko julkisivun peittämistä varten.

Paneelin hinta eri alueilla 500-580 ruplaa.

Yritys "Deke"

Deke-yhtiö on työskennellyt markkinoilla pitkään, joten se on voinut suositella itseään paitsi yksityisiltä ostajilta myös yritysten tukkumyyjiltä, ​​joista suuret rakennusalan yritykset ovat suuressa paikassa.

Deca-kellarinpuhdistus pitkään liittyy rakennusmiehiin, joilla on kestävyys, korkealaatuinen ja miellyttävä värisävy. Tuotanto tapahtuu kehittyneimmillä laitteilla, joiden avulla niitä voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa, esimerkiksi kotimaassamme pohjoisessa.

Monien mallien joukkoon kuuluvat:

 • Berg. Tiilirakenne jäljittelevä paneeli. Sitä edustaa korkealaatuinen sivuraide, joka sopii talosi pohjaan ja rakennuksen tai maan mökin julkisivuun. Koko on 1127 461 millimetriä, mikä on erittäin kätevä kuljetuksen ja asennuksen aikana.
 • Stein. Malli jäljittelevä kivityöt ja kivi. Hyvin yleinen kokoelma, joka löytyy kodeista sekä pohjois- että eteläosissa. Tämän perusteella materiaalia pidetään yleismaailmana. Paneelin mitat - 1196 426 millimetriä.

Paneelin hinta eri alueilla 420 - 480 ruplaa.

Video: asennus kellarista Deka

Novik Company

Novik on korkealaatuinen sivuraide, joka on valmistettu erikoistekniikoilla, jotka jäljittelevät pinnan kivenrakennetta. Mitat ovat 1150 x 520 millimetriä, mikä on erittäin kätevää asennettaessa talon kellariin. Lisäksi ennen asennusta sinun on hankittava profiileja, aloituskiskot ja ulkopuoliset kulmat.

Tämä viimeistelymateriaali myydään kohtuullisin hinnoin, mikä yhdessä erinomaisten käyttö- ja suorituskykyominaisuuksien kanssa tuo tämän segmentin markkinoiden suosion kärjessä.

Jokaisella tämän kokoelman paneelilla on oma yksilöllinen koriste, joten tämän sivuraideen avulla voit saada laadukkaan ja alkuperäisen vuorauksen maanmökkin kellarista. Lisäksi edessä "kiven alla" näyttää houkuttelevalta ja monoliittiselta, antaen rakennukselle valmiin upean kuvan.

Lähes kaikki rautakaupat ovat edustettuina eri yhtiöistä.

Paneelin hinta vaihtelee alueella 700 - 730 ruplaa.

Sidingista "Vandshteyn"

Tämän tyyppinen sivuraide tarjoaa erinomaista laatua ja muita ominaisuuksia. Saksalaisen valmistajan Wandsteinin mallit ylittävät monien yritysten myynnissä.

Suurin etu on niiden valmistusmenetelmissä, joita parannetaan vuosittain. Lisäksi työssä käytetään moderneja erittäin tarkkoja saksalaisia ​​laitteita, joiden avulla kirjaimellisesti ihanteellinen paneelin suorituskykyyn ja kokoon.

Mitat - 795 - 595 millimetriä, mikä on erittäin kätevää asentaa paneelit maanmökin kellarille. Tästä johtuen saat paljon vähemmän tarpeettomia leikkauksia, eikä sinun tarvitse ostaa ylimääräisiä rakennusmateriaaleja varastossa, varsinkin kun sulkemisen hinta on useimmissa tapauksissa erittäin pureva.

Valmistaja väittää, että sen paneelit, joissa on tiili- tai kivirakenne, pystyvät toimimaan täsmälleen samassa määrin kuin kotiisi, johon se on pukeutunut, seisomaan. Tämä vahvistaa useimmat eurooppalaiset ostajat, jotka ovat ostaneet ja asentaneet nämä paneelit monta vuotta sitten ja hyödyntäneet niitä virheettömästi eri sääolosuhteissa.

Tämän yrityksen mallit on esitetty useissa kokoelmissa, mutta ne ovat kaikki samankokoisia kuin edellä. Yritys on erittäin hyvä kiven jäljitelmänä.

Paneelin hinta on noin 400 - 480 ruplaa, kaikki riippuu asuinalueesta.

Video: sivuraide Wandsteinin julkisivujen viimeistelyyn

Video: asennuspaneelien asennus

Kuinka mitata

Kattopaneelit soveltuvat parhaiten rakennuksen pohjan pinnoittamiseen (ulkoneva osa perustuksesta). Siinä on monia etuja muihin viimeistelyaineisiin verrattuna. Suurin etu on se, että sivuraide menestyy menestyksekkäästi kaikkiin puutteisiin pinnalla ja antaa esikaupunkirakennukselle valmiin ja houkuttelevan ulkonäön.

Kun valitset tämän materiaalin, on ehdottomasti mitattava korkin koko. Tämä on tehtävä ennen kuin siirryt liikkeeseen. Tämän avulla voit ostaa paneeleita täsmälleen siinä määrin, missä ne todella tarvitaan. Lisäksi, jos päätät ostaa kellarikerroksen internetin kautta, muista tarkistaa mitat myyntiedustajien kanssa.

Oikea valinta miellyttää sinua monta vuotta. Toivotamme teille onnea valittaessa ja asennettaessa tätä materiaalia. Toivomme artikkelimme auttavan sinua valitsemaan oikean materiaalin sinulle.

Enemmän Artikkeleita Perusta