Maakaasuputki

Putkilinjan socle-merkintä takaa mahdollisimman lyhyen reitin kaasuputkesta suoraan taloon sijoitettuun kattilaan. Sen tehtävänä on toimittaa maakaasua maanalaisesta putkesta yksityisen rakennuksen lämmitysjärjestelmän yläpuolelle. Tämä elementti on teräsputki, joka kulkee talon kellarissa ja joka on mieluiten asennettu oikein rakennuksen laakeriosien rakentamisen aikana.

Mikä on socle-panos

Socle entry - laite, joka tarjoaa siirtymät maanalaisesta kaasuputkesta polyeteeniä teräsjärjestelmään. Siirtyminen on yksi putkilinjan molempien putkien kanssa. Ulkoisten vaurioiden estämiseksi se on varustettu metallikotelolla, joka voidaan sulkea pistokkeilla.

Jos talo sijaitsee kylmissä ilmasto-olosuhteissa, sinun on valittava peruskaasun tulo, joka on suunniteltu toimimaan alhaisissa lämpötiloissa. Tällaiset järjestelmät on valmistettu kokonaan teräksestä ja niillä on kaksi kertaa suurempi turvallisuusmarginaali kuin kaasuputken paine.

Sisääntulon alipainekaasuputkilinjan rakenne pohjaosaa käyttäen

Nykyisen lainsäädännön ja turvallisuusnormien mukaan tämä tietoliikenneosa on asennettava tiettyyn etäisyyteen vesihuollon putkista, jätevesistä ja muista järjestelmistä. Etäisyys havaitaan SNiP: n mukaan. Ne on kuitenkin sijoitettava talon toiselle puolelle.

laji

Toimintatilanteesta riippuen valitaan tietyntyyppinen kellarintulo. Tämän ratkaisun avulla voidaan välttää yleisiä virheitä kaasuputkijärjestelmän käytössä ja asennustöiden suorittamisessa. Näitä laitteita on kolme tyyppiä:

 1. L-muotoinen. Materiaalit sen valmistukseen - polyeteeni ja teräs. Sen alaosa on valmistettu metallista. Ylempi polyetyleeniosa on täysin kestävä alhaisissa lämpötiloissa, joten se ei jäätyy edes vaikeimmissa pakkasissa. Näistä syistä tämän tyyppistä kellarinvettä käytetään useimmiten kylmissä ilmastoissa.
 2. Suora. Sen putki on valmistettu polyetyleenistä, laitteen alaosassa on vapaa taipuma pehmeässä kotelossa. Rakenteen yläosassa on teräsliitos. Tätä tyyppistä laitetta käytetään tyypillisesti alueilla, joilla on lämmin ilmasto ja paikoissa, joissa on matala metaanikaasunpaine.
 3. I-muotoinen pohjalevy on muotoiltu metalliputken tapaan ja paljeineen. Se kiinnitetään järjestelmän teräsosaan kuumahitsauksella. Putki on valmistettu terästä ja erityyppisistä polyetyleenistä. Tätä muotoilua voidaan käyttää missä tahansa ilmastossa, koska sen elementit kestävät lämpötilan muutoksia ja mekaanisia vaurioita. Teräskotelo on lisäksi eristetty polyetyleenisuojalla. Vahvan ja luotettavan suunnittelun ansiosta sitä käytetään eri kaasupainetasoilla.
Kellarin sisääntulotyypit: a - L-muotoinen, b - suora, c - I-muotoinen

Kaikkien pohjavesityyppien asennuksen yhteydessä on parempi antaa työn ammattilaisille, mikä lisää huomattavasti turvallisuuden tasoa maakaasun siirtoverkon käytön aikana.

Kaasuaukkojen käytön edut

Asiantuntijat suosittelevat pakollista perusmäärän käyttöä, koska kaasun syöttöjärjestelmän käyttöturvallisuus ei ole ainoa syy tämän laitteen asentamiseen. Käytöllä on myös muita myönteisiä näkökohtia:

 • kaasun pitämisen jälkeen julkisivu näyttää melko siistiltä, ​​sen korjauksen tarve katoaa kokonaan;
 • ei tarvita röntgenkuvausta ja hitsien puhdistusta;
 • varmistaen täydellisen eristämisen kosteudelta ja putkien jäätymiseltä;
 • voidaan käyttää alueilla, joilla on alhainen lämpötila ja seismiset alueet sekä maaperä, joka on altis kallistumiselle.

Tämä video näyttää, mitä kerroksen kerroksen tulo näyttää:

Kaasuputken läpivienti: tyypit, G-muotoiset, suorat ja I-muotoiset mallit

Normaaleja ja mukavia olosuhteita yksityisessä talossa ei voida kuvitella ilman sähköä ja kaasua. On erityisen vaikeaa tehdä ilman jälkimmäistä, sillä sen avulla ei voi vain valmistaa ruoanlaittoa uunissa vaan myös lämmetä kylmäkauden aikana. Voit luonnollisesti päästä tavanomaisen puuhella tai kivihiilellä, mutta kaasun käyttö sulkee käytännössä kaupungin ja maan välisen linjan.

Siksi on yksityisen talon yhteys keskeiseen kaasupäähän, jolla on erityinen rooli. Perinteisesti kaasunsyöttö kotelo tapahtuu matalapaineisen kaasuputken kautta.

Kuvassa - kellarikerroksen kolme versiota: g-muotoinen, suora ja i-muotoinen

Vinkki: älä tee kaasutoimitusta taloon omalla kädelläsi, ota yhteyttä erityiseen yritykseen.

Kaasuputki syötetään olohuoneeseen maanalainen linja käyttäen kellarissa. Sen on tarjottava lyhyin polku kaasun kulkemiselle vaadittavasta rakenteen osasta, ja GOST-kaasuputken ja muiden maanalaisten laitosten ja rakenteiden välinen etäisyys on säilytettävä.

Yksi vaihtoehdoista kaasuntuotannolle asuinrakennuksessa

Mikä on socle-merkintä? Tämä on nimitys teräsrakenteen ja polyeteeniputken välisen yksikappaleisen liitännän nimeksi, jonka tarkoituksena on luoda maanalainen ulkoinen kaasuputki tarpeelliseksi siirtymiseksi maanpäälliseen tilaan suoraan talossa.

Rakenne toteutetaan teräskotelossa, joka suojaa syöttöä mekaanisilta vaurioilta ja estää myös putken jäähtymisen. Kahdelta puolelta se on suljettu erityisellä pistokkeella.

Maakaasun toimitus mökillä

SNiP 42-103-2003: n tehtaalla tehdään Socle-merkintä, josta on erityinen ohje. Sen kokoa voidaan muuttaa yhteistyössä asiakkaan kanssa.

L-muotoinen

Eristetty metalliputki, jossa on siirtymä putkilinjan vaakasuoralla poikkileikkauksella. Lattialakentän "L-muotoisen" tyypin rakentava piirre on juuri tämä.

Tällainen malli ei salli laitteen polyeteenin osan jäädyttämistä ja mahdollistaa L-muotoisen tyyppisen pohjan asentamisen ilmastovyöhykkeisiin, joiden lämpötila on alle 15 ° C.

Socle-kaasutulo L-tyyppi

Kylmä taivutus ja hitsattomat liitokset tekevät tuotteista Ø 32 mm x 25 mm, 40 mm x 32 mm ja 63 mm x 57 mm. Luodaan putkilinjan uloskäynnin "L-muotoiset" tyypit rakennusten maaperästä sekä UGSH ja hydraulinen murtuminen. Niitä käytetään metaanin kuljettamiseen eri paineissa.

suora

Vapaa taipuinen polyetyleeniputki. Tämäntyyppinen muotoilu on kaasuputkien vapaa taipuminen sisääntulon alaosaan, joka on asennettu joustavaan koteloon. Tällöin pysyvä liitos sijaitsee pystysuorassa osassa ja se on suojattu teräskotelolla.

Suoratyyppisten kellariholkkien sijoittaminen on mahdollista ainoastaan ​​ilmastovyöhykkeillä, joiden lämpötila on 15º C. Kyseiset laitteet on asennettu asuinrakennuksen vieressä sijaitsevalle maakaasuputkistolle ja käytetään matalapaineisen metaanin syöttämiseen.

Suora maadoitustyyppi

I-palkki

Suorakappale polyetyleeniputkesta, joka on yhdistetty pistorasian hitsaamalla upotuslämmittimellä. Tällaisen kellarintulon suunnitteluominaisuus on polyeteenin ja teräksen pysyvän liitännän asennus laitteiston pystysuorassa osassa.

Tämä mahdollistaa tämäntyyppisen tuotteen käytön lähes kaikissa maissa. Tehokas lämpöeristys ja mekaanisten vaikutusten suojaus on eristetty teräseristetty (polyetyleeni) kotelo. (Katso myös artikkeli Miten eristää kellaripsi itse.)

Kaasupohjalukot i-tyyppi

On mahdollista sijoittaa kellariholkkeja "i" ilmastollisiin vyöhykkeisiin alle 15 ° C: n lämpötilassa. Liitä laite maanalaisella sähköhitsausputkella.

Tällaiset tuotantopanokset sijaitsevat putkilinjan ulostulosta maasta lähellä asuinrakennusta, UGSH: ssa ja PIU: ssa. Käytetään rakennusten toimittamiseen eri paineen omaavalla maakaasulla.

Vinkki: voit tehdä metalliputken loppuun ja kierteen alla ja hitsaamalla.

Mitkä ongelmat ratkaisee perusmäärän

Valmistuslaitteiden alkuperäisen tekniikan ja suunnittelun ansiosta on mahdollista unohtaa ongelmat, jotka ilmenevät säännöllisesti kaasujärjestelmien suunnittelun ja rakentamisen aikana, mukaan lukien:

 • ei tarvita viimeistelyä, joten kokonaishinta alenee; (Katso myös artikkeli Ominaisuudet sisustuksen kellarissa talon paneelit.)
 • Radiografista valvontaa ja valaistuksen kustannuksia hitsattujen liitosten puuttuessa ei tarvita;

Polyeteenitulo käyttäen vapaata putken taivutusta

 • laitteella on ihanteellinen tulovedenpitävä kotelon ansiosta, joka takaa ainakin koko kaasujärjestelmän käyttöikän;
 • ei edellytä IP: n käyttöä, koska se tarjoaa luotettavan keskityksen ja sähköeristyksen (40 MΩ);

Hirsitalon liittäminen keskuskaasuputkistoon

 • järjestelmää voidaan käyttää jopa -40 ° C: n ympäristön lämpötiloissa, koska kotelon lämpöeristys lisääntyy;
 • on ollut mahdollista käyttää laitteita seismisellä alueella (turvallisuustekijä 3 tai useampi kerta, kantalinjan säde - 5 halkaisijaltaan);
 • tuotteiden käyttämistä maaperässä, koska poistoaukon alaosa on valmistettu saumattomista polyetyleeniputkista, joiden keskimääräinen tiheys on.

johtopäätös

Kaasun toimittaminen asuintaloon liittyy tiettyihin vaikeuksiin, joita tietämättömät henkilöt eivät voi ratkaista. Lisäksi on erikoislaitteita, jotka auttavat tuottamaan työtä mahdollisimman pienillä kustannuksilla, mutta tämän vuoksi on välttämätöntä, että se asennetaan päteviin asiantuntijoihin.

Tässä artikkelissa esitetyssä videossa on lisätietoja tästä aiheesta.

Socle syöttää CV: n

Valmistaja: LLC TPK Reef

Socle-tulo on yksiosainen liitos polyeteeni- ja teräsputkista, ja se on suunniteltu siirtämään ulkoinen maakaasuputki maanpinnan yläpuolelle suoraan rakennukseen. Pysyvä liitäntä on tehty teräskotelosta suojaamaan pohja sisäänkäynniltä mekaanisista vaurioista ja estämään putken jäähdytystä. Kotelon molemmin puolin on suljettu pistokkeilla.

Jalkakäytävän sisääntulot ovat saatavana kolmessa versiossa: metallieristetystä putkesta, jossa on "polyeteeni-teräs" -siirto putkilinjan vaakasuorassa osassa, vapaa polyeteeniputken taipuminen ja suora osa polyetyleeniputkesta (i-muotoinen socle-tulo) myöhempää hitsausta varten käyttäen vedenpoistoa kiinnityslämmittimellä. Ehkä metalliputken loppupää on hitsattava tai kierre.

Syöttöt ovat rakenteita, jotka on valmistettu teräs- ja polyeteeniosista, joiden kaaviot on esitetty kuv. 1,19 ja 1,20. Tulojen tärkeimmät geometriset parametrit vastaavat taulukossa 1.1.15 ja 1.16 annettuja arvoja horisontaalisille ja pystysuorille tuloille vastaavasti.

Kellarikaasun tuloihin liittyvät tiedot 2

Näitä teknisiä ehtoja (TU) sovelletaan socle-kaasun syöttöihin (jäljempänä "panokset, tuotteet"), jotka on tarkoitettu asennettaviksi paikkoihin, joissa maanalainen putki lähtee maahan.

Socle-tulot - yksiosainen liitokset polyeteeni- ja teräsputkista "polyeteeni-teräs".

Pysyvä liitäntä on tehty teräskotelosta suojaamaan pohja sisäänkäynniltä mekaanisista vaurioista ja estämään putken jäähdytystä. Maadoitustulot jaetaan seuraavasti:

- G-muotoiset holkit, jotka on valmistettu teräseristetyistä putkista;

- polyeteeniputken vapaan taivutuksen aikaansaamat tulot "polyeteeni-teräs" -vaihtolaitteella;

- holkit suorilla teräseristeillä ja polyetyleeniputkilla.

Asennuskaaviot maakaasun tuloihin

Socle-tulot ovat putki Ø 57х3,5, terästä 20.

Maadoitettuja tuloputkia käytetään suojatakseen putkilinjaa ulkoisilta kuormituksilta, mahdollisilta vaurioilta metsätalojen risteyksissä sekä mahdollisuudesta korjata ja vaihtaa.

Kotelon rakenne tarjoaa lämpöeristyksen estääkseen kellariputken jäähtymisen alle hyväksyttävän negatiivisen lämpötilan alapuolelle. Kaasuputkikotelo on ilmatiiviisti suljettu molemmilta puolilta. Kotelon komponenttien liitokset takaavat sen tiiviyden ja suoruuden.

Laitteita käytetään ilmastollisissa versioissa U, CL, T, sijoituslaji 1,2,5 GOST 15150: n mukaan.

Esimerkki tallennuksesta, kun tilaat tuotteita:

"Vesiromu TU 4859-001-ХХХХХХ-2015".

Nämä määritykset ovat LLC: n "XXX" omaisuutta, eikä niitä voi kopioida, kopioida tai käyttää ilman omistajan lupaa osittain tai kokonaan.

Näissä teknisissä eritelmissä viitattu sääntelyasiakirjojen luettelo on lisäyksessä A.

Liitteessä B on luettelo näistä teknisistä ehdoista viitattujen laitteiden parametrien valvomiseksi tarvittavista mittauslaitteista.

Lähtötulojen valokuvat esitetään liitteessä B.

1.1. Merkinnät on täytettävä SNiP 42-01: n vaatimusten, näiden eritelmien, suunniteltujen dokumenttien ja säädösten hyväksymien määräysten mukaisesti.

1.2 Perusparametrit, mitat ja käytetyt materiaalit

1.2.1 Valmistuksessa käytetyt materiaalit on annettu taulukoissa 1..3.

Socle-kaasuputki L-muotoinen

Taulukko 1

Socle kaasun syöttö teräs suoraan

Taulukko 2

Taulukon 2 loppu

Socle-kaasutulo, jossa on yksiosainen polyeteeniputki ja teräs

Taulukko 3

Taulukon 3 loppu

1.2.2 Tietoja laadunvalvonnasta:

- kokonaispäällysteen paksuus........................ vähintään 1,8 mm;

- tarttuminen teräkseen t -20 ° C: ssa.............................. vähintään 20 N / cm;

- tarttuminen teipillä päällekkäin nauhalle.......................... vähintään 7 N / cm;

- kääreen tarttuminen nauhalle.................................... vähintään 5 N / cm;

- dielektrinen jatkuvuus......................... vähintään 5 kV / mm;

- Hitsauksen NS hitsaus putkelle tarkistetaan röntgenmenetelmällä 100%: n määrällä;

- maahuolinta testattu kestävyyspaine............. 0,6 MPa;

-Socle-tulo on testattu paineenkestävyyteen......... 0,3 MPa.

1.2.3 Päällyste on valmistettu GOST 9.602 -tyyppisen VUS (polymeerinauhan) mukaisesti ja täyttää РД 153-39.4-091: n vaatimukset.

1.2.4 Kokomitat:

1.2.5 Maakaasuputkistojen maahantulopaikoille ja maastapoistumiselle sekä rakennusten kaasuputkistoille on jätettävä tapaus. Seinän ja kotelon välinen tila on sinetöitävä leikkaavan rakenteen täydelle paksuudelle. Kotelon päät on suljettava joustavalla materiaalilla.

1.2.6 Kaasuputkistojen sisääntulot rakennuksiin on toimitettava suoraan huoneeseen, jossa kaasua käyttävät laitteet on asennettu tai sen vieressä olevaan huoneeseen, joka on yhdistetty avoimella aukolla.

1.3.1 Tuotteen suunnittelun on tarjottava turvallisuutta käytön aikana, mahdollistettava tekninen tarkastus ja korjaus. Toimintaorganisaatio määrittelee laitteiston käytön keskeyttämisen tarpeen, taajuuden ja keston, teknisen prosessin luonteesta ja turvallisen työn mahdollisuudesta kehitettyjen korjaustietojen mukaisesti.

1.3.2 Tuotteiden pinnalla ei saa olla nikkareita, purseita, purseita, kouruja, karkeita merkkejä ja muita vikoja.

1.3.3 Kokonai- suuksien on oltava työ- ja suunnitteluasiakirjojen mukaisia.

1.4 Raaka-aineiden ja komponenttien vaatimukset

1.4.1 Tuote on valmistettu suunnitteluasiakirjoissa määritellyistä materiaaleista, joille vastaavat vaatimustenmukaisuustodistukset on annettava.

1.4.2 Rakennemateriaalissa käytettävien materiaalien ja laatikoiden laadun on oltava olemassa olevien standardien vaatimusten mukainen.

1.4.3 Piirustuksissa ilmoitetut materiaalit voidaan korvata muilla tuotteilla, joiden ominaisuudet eivät heikennä osien laatua ja tuotteen kokonaisuutta.

1.4.4 Komponenttien on täytettävä olemassa olevien standardien vaatimukset ja oltava asianmukaiset tekniset asiakirjat (passi, käyttöohjeet jne.).

1.4.5 Kaikissa valmistuksessa käytettävistä materiaaleista ja komponenteista on tehtävä tulevat tarkastukset.

Tulosohjauksen tulosten organisoinnin, toteutuksen ja toteutuksen on vastattava GOST 24297: n vaatimuksia.

1.4.6 Pinnan muodon ja sijainnin (poikkeamattomuus, epälineaarisuus, epäsäännöllisyys, epäyhtälöisyys, epätasaisuus, epätasaisuus ja epätasaisuus) suurimmat poikkeamat, joita ei ole mainittu piirustuksissa, ei saa ylittää kyseisten mittojen toleranssien marginaaleja.

1.5 Täydellisyys

1.5.1 Laitteet toimitetaan täydellisinä.

1) käyttö- ja käyttöohje;

3) pakkausluettelo.

1.6 Merkinnät

1.6.1 Tuotemerkinnän on oltava GOST 12969: n ja GOST 12971: n vaatimusten mukainen.

1.6.2 Laitteessa on oltava seuraava merkintä:

 • tavaramerkki ja / tai valmistajan nimi;
 • tuotteen nimi ja sen tunnus;
 • sarjanumero valmistajan numerointijärjestelmän mukaisesti;
 • julkaisupäivä;
 • näiden eritelmien nimeäminen.

1.6.3 Merkintäfontin on oltava GOST 26.020 -standardin mukaista tasaiselle painatukselle ja GOST 26.008 iskuille.

1.6.4 Merkintämenetelmän olisi varmistettava sen turvallisuus normaaleissa käyttöolosuhteissa ja veden ja puhdistusaineiden altistumisen jälkeen.

1.6.5 Kuljetusten merkintä ja käsittelymerkkien järjestys GOST 14192 mukaisesti.

1.7 Pakkaus

1.7.1 Tulot on pakattava kontteihin GOST 2991 ja GOST 10198 tai konttien mukaisesti. Pakkauksissa olisi varmistettava tuotteiden suojelu kuljetuksen aikana kaikissa liikennemuodoissa.

1.7.2 Tuotteen mukana toimitetut asiakirjat on sijoitettava polyeteenikalvoon GOST 10354.

Jotta mekaanisia vaurioita vastaan ​​voitaisiin suojata, pussi on käärittävä vedenkestävällä paperilla tai muovikelmulla.

8. VALMISTAJAN TAKUUT

8.1. Valmistaja takaa, että tuotteet ovat näiden eritelmien vaatimusten mukaisia ​​varastoinnin, kuljetuksen ja käytön edellytysten mukaisesti.

8.2. Takuuaika on 24 kuukautta tuotteen käyttöönotosta.

8.3 Koko käyttöikä purkamiseen asti on 10 vuotta.

8.4. Valmistajan takuu päättyy takuuaikana.

Socle-kaasun syöttö - sovellusominaisuudet

Kaasua maalaistalolle toimitetaan maanalaisesta linjasta, jota käytetään pääsääntöisesti kaasuputkilinjan socle-tuloon. Rakennuksen kellarissa oleva rakenneosa tarjoaa lyhyimmän tien, jonka kautta kaasu voi päätyä kellariin, jossa kattilahuone sijaitsee yleensä.

On erittäin tärkeää huomata, että kaikki maakaapelit (kaasuputket, viemäriverkot, sähkökaapelit) on asennettava GOST-järjestelmän mukaan, joka määrittää niiden välisen etäisyyden.

Suunnittelun tarkoitus

Kaasutulo on monoliittinen yhteys putkien välillä, mikä takaa tarvittavan siirtymisen maanalaisesta kaasuputkesta maata ympäröivään maanpäälliseen osaan. Suunnittelu on suojattava metallipäällysteellä, joka suojaa liitäntää mekaanisesta rasituksesta ja jäähdytyksestä. Tukitapa on välttämättä suljettu pistokkeilla. Maadoitus voidaan sijoittaa mihin tahansa rakennusrakenteen osaan.

Kaasutuloa ei saa asentaa itsenäisesti, vaikka sinulla olisi jonkin verran kokemusta tästä asiasta. Tällaisen työn suorittaminen voi olla vain päteviä ammattilaisia.

Tyypit ja käyttöesimerkit

Kaasun toimitukseen on kolme päätyyppiä kellariin:

 1. L-muotoinen. Tämän tyyppinen muotoiluominaisuus on se, että se on metalliputki, joka on täysin eristetty kosteuden läpäisevyydestä ja jolla on teräs-polyeteeni-siirtymä. Yhdisteen polyetyleeniosa ei jäätyy edes vaikeimmissa pakkasissa. Siksi L-muotoinen tulo voidaan asentaa niissä paikoissa, joissa lämpötila voi laskea alle 20 astetta pakkasnopeutta.
 2. Suora. Tämä putki on valmistettu kokonaan erikoislaatuisista polyetyleenistä ja siinä on vapaa taipuma. Tämäntyyppisessä rakenteessa tärkein piirre on juuri vapaan taipuman läsnäolo, joka on asennettu joustavaan koteloon. Taivutus sijaitsee kaasun tulopään pohjassa. Liitos sijaitsee putken yläosassa, se on suojattu teräsvaipalla. Suoran pohjan maahantulon sallitaan toimivan vain niillä alueilla, joilla lämpötila ei laske alle 15 astetta. Tällaisten laitteiden asennus tapahtuu putken poistumisvyöhykkeellä maanpinnan lähellä olevasta maasta. Pääsääntöisesti käytetään matalapaineista metaania toimitukseen.
 3. I-palkki. Yleensä tällainen rakenne on suora putki, jossa on palkeet ja nosturi. Putki on valmistettu teräksestä ja erikoispolyetyleenikomponenteista. Se on liitetty hitsauskoneella. Tämän tyyppinen siirtymä on asennettu kaasuputkiverkon pystysuoraan osaan. Tämä kellarikatto on erinomainen eristys ja suojaus mekaanisiin kuormituksiin. Tämä varmistetaan teräseristetyllä eristetyllä kotelolla. I-muotoista pohjaosaa voidaan käyttää kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Se on kytketty pääputkistoon sähköhitsaamalla haara. I-muotoinen tulo sijoitetaan putken ulostuloon maan lähellä rakennuksen lähellä. Tämäntyyppistä tuloa voidaan käyttää kaasun pumppaamiseen eri paineissa.

Tyypit: a - L-muotoinen, b - Suora, c - I-muotoinen.

Miksi minun pitää syöttää putki?

Betonimäärityksiä voidaan tehdä ainutlaatuisella projektilla ja niillä on yksilölliset suunnitteluominaisuudet, jotka soveltuvat tiettyihin käyttöolosuhteisiin. Tämä lähestymistapa antaa sinulle mahdollisuuden päästä eroon ongelmista, joita teoriassa voi esiintyä laitteen kaasujärjestelmissä.

Työskentely talon tai mökin kaasutoimituksiin suorittaa erikoistuneet yritykset.

Seuraavat edut voidaan erottaa toisistaan:

 • Viimeistelytyöt haalistuvat taustalle ja eivät ole lainkaan pakollisia, joten kaasujen siirtäminen maan pohjalle lasketaan.
 • Röntgenkuvauksen pakollinen suorittaminen ei enää ole tarpeen, eikä siksi tarvitse myöskään salamointia, jonka avulla määritetään hitsattujen liitosten esiintyminen.
 • Kaasun sisääntuloputket ovat täydellisesti eristettyjä kosteuden läpäisevyyttä vastaan, mikä saavutetaan kotelon avulla. Näin voit lisätä kaasujärjestelmän käyttöikää.
 • IC: ää ei tarvitse käyttää, koska ilman tätä laadukasta sähköeristystä ja kohdistusta varmistetaan.
 • Kaasujärjestelmää voidaan käyttää ongelmitta vähimmäislämpötiloissa, mikä saavutetaan kotelon eristyksen vuoksi.
 • Socle-merkintää voidaan käyttää paikoissa, joissa on korkea seisminen toiminta (putkella on suurempi turvamarginaali ja muut tarvittavat ominaisuudet).
 • Asennus mahdolli- sessa maaperässä on sallittua. Polyeteenistä, josta valmistuksen alaosa on valmistettu, on keskimääräinen tiheys, joka riittää tavanomaiseen toimintaan talteen maaperässä ja savessa.

Kotivakuutus

Socle-kaasutulon on oltava läsnä missä tahansa maalaistalossa, jossa kaasuputki on kytketty. Tämä johtuu siitä, että kaasuputkiin liittyy tiettyjä vaikeuksia, joita tietämättömät henkilöt voivat tuskin voittaa.

Erikoislaitteiden avulla, vaikka se olisi jonkin verran kalliimpi kuin perinteiset laitteet, on mahdollista varmistaa luotettava ja turvallinen kaasun syöttö pohjakerrokselle ja muille kodin alueille.

Sivuston toimittaja, rakennusinsinööri. Hän valmistui Sibstrinista vuonna 1994, jonka jälkeen hän on työskennellyt rakennusyhtiöissä yli 14 vuotta, minkä jälkeen hän aloitti oman yrityksen. Esikaupungissa toimivan yrityksen omistaja.

Mitkä ovat kellarintuotot?

Mukava elämä yksityisessä talossa ei voi olla ilman sähköä ja kaasua. Keittäminen, rakennuksen lämmitys ja kuuman veden syöttäminen kaasukattilan tapauksessa on mahdotonta ilman kaasun syöttöä. Tietenkin voit käyttää vaihtoehtoisia polttoaineita, kuten kivihiiltä tai puuta, mutta siihen liittyy monia toimitus- ja käyttöongelmia.

Keskikaasun syöttö tapahtuu matalapaineputkistojen kautta.

Talon toimittamiseksi kaasulla käytetään kellarikaasuputkistoa - se poistaa kaasulinjasta talon ja tarjoaa lyhyimmän tavan toimittaa kaasua rakennuksen kellariosaan ilman, että seisontalattian seinämiä ei enää lyödä ja lyödä. Kaikkien kaasunviestintään liittyvien töiden on oltava hyväksyttyjen sääntöjen ja määräysten mukaisia ​​ja noudatettava tiukasti GOSTin ohjeita putkilinjan ja muiden viestien välisestä etäisyydestä.

Jotta kaasuverkko olisi turvallinen ja asianmukainen, on otettava yhteyttä erikoistuneeseen yritykseen.

Socle-tulo on yksiosainen putki erilaisista materiaaleista (teräs-polyeteeni), joka on suunniteltu kaasun turvalliseksi toimittamiseksi pääkaasuputkesta asuntorakentamiseen.

On korostettava teräskotelon läsnäoloa mekaanisten vaurioiden ja putken liiallisen jäähdytyksen sekä sulkulaitteen saatavuuden estämiseksi, ja sen saa asentaa rakennuksen ulkopuolelle. Samalla ulkoisen venttiilin asennuspaikka on valittava siten, että kaasunsyöttö estetään esteettömästi ja nopeasti.

Plinth-panokset valmistetaan tehtaalla SNiP 42-103-2003: n mukaisesti käyttämällä erityisiä ohjeita asiakkaan tarpeiden mukaisiksi hyväksytyillä kokoluokilla ja vaatimuksilla. Niiden ulottuvuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kellarantulon edut

 • Maahantulon käyttö vapautuu viimeistelyn tarpeesta;
 • Ei ole tarpeen suorittaa röntgenkuvausta, ja valaistuksen tarve, joka määrää hitsattujen liitosten oikeellisuuden, ei ole enää tarpeen;

Polyetyleeniputkisto ei tarvitse hitsausliitoksia johtuen putkilinjan joustavuudesta.

 • Kellariput eristetään perusteellisesti kosteudesta johtuen erityisen tapauksen käytöstä, jolla on erittäin myönteinen vaikutus käyttöikään;
 • Teräs-polyetyleeniyhdisteen ominaisuuksien vuoksi ei ole tarvetta käyttää eristysjärjestelmiä, vaan myös laadukasta sähköeristystä ja kohdistusta;
 • Kaasujärjestelmää käytetään vakaasti alhaisissa lämpötiloissa eristämällä kotelo;
 • Socle-tulo on osoittautunut paikoissa, joissa on korkea seisminen toiminta (putkella on ominaisuuksiltaan suurempi turvallisuustaso);
 • Asennus on mahdollista maadoittavan maaperän olosuhteissa - polyeteenin sisääntulon pohjan liitoksen alaosassa on riittävä tiheys.

Maadoituksen haitat

Tällaisen laitteen monista eduista on merkittäviä haittoja: asuinrakennuksen ulkonäön heikkeneminen, vesihöyryn jäädyttämisen todennäköisyys ja putkilinjan tukkeutuminen, maaperästä tulevan putken epävakaus korroosiota ja vaurioita kohtaan.

Pohjalevytyypit

"G - muotoinen"

Se on eristetty metalliputki, jossa siirtyminen "polyeteeniterästä" putkilinjan vaaka-osassa. Tämä malli suojaa putkia jäätymiseltä ja mahdollistaa L-muotoisen kellarin rakentamisen huomattavissa matalissa lämpötiloissa.

Tämän tyyppisten putkien halkaisijat ovat 32 * 25 mm - 63 * 57 mm ja asetetaan kylmä taivuttamalla ilman hitsattuja liitoksia. Tyypillinen sijainti - putkilinjan uloskäynnin rakennuksissa, UGSH ja PIU.

L-muotoinen pohjaosa on suunniteltu kuljettamaan metaania erilaisilla paineindikaattoreilla.

suora

Se on joustava polyetyleeniputki. Suunnitteluominaisuus on vapaa taivutus kellarin tuloosan alaosaan. Pysyvän liitännän asennus tässä tapauksessa suoritetaan sisäänmenon pystysuorassa osassa ja suljetaan suojakotelolla.

"Suora" -tyyppisten kellariholkkien sijoittaminen on mahdollista vain ilmastoalueilla, joiden lämpötila on yli 15 ° C. Paikan päällä tällainen maahantulo tulee maahan lähellä asuintaloa ja sitä käytetään matalapaineisen metaanin syöttämiseen.

"I - muotoinen"

Tämä I-muotoinen pohja-aukko on suoran polyeteeniputken osa, joka on liitetty pistorasian hitsaussaumalla erityisellä suljetulla lämmittimellä. Tyypin nimi tulee suunnittelutoiminnasta - pysyvä liitos sijaitsee pystysuorassa, mikä mahdollistaa käytön melkein kaikissa maissa. Eristetty teräseristetty kotelo luotettavasti suojaa lämpötilamuutoksilta ja mekaanisilta vaurioilta. Ilmastovyöhykkeen vaatimukset alkavat 15 astetta ja yli.

Kaasuputken poistoaukkoon on pääsääntöisesti asennettava I-muotoinen syöttöasema eri paineisiin tarkoitetun kaasun syöttämiseksi maapinta-alalta, joka sijaitsee asuinrakennuksen lähellä UGSH: ssa ja EMG: ssä.

Nykyaikainen rakentaminen ei pysähdy, tarjoamalla asuntorakennushankkeita sähkökäyttöisten uunien asennuksella, mikä estää kaasun käytön. Mutta on olemassa rakennuksia, joissa kaasuntuotantoa pidetään, ja tällaisissa tapauksissa on mahdotonta tehdä ilman kaasunottoaukkoja.

Itse asiassa ja toisessa tapauksessa asuinrakennusten teknisellä maanalustalla ei ole kaasuputkia, mikä merkittävästi lisää tällaisten asuntojen luotettavuutta ja poistaa tarpeen käyttää teräsputkia ja suljettuja laatikoita sähköverkkojen sähköntuotantolinjoille.

Liittyminen asuinrakennukseen kaasuverkkoon liittyy tiettyihin vaikeuksiin, jotka ovat mahdollisia vain kaasuteollisuuden asiantuntijoille, joilla on pääsy erityisiin laitteisiin, joiden avulla he voivat työskennellä turvallisissa olosuhteissa ja edullisin kustannuksin.

Maakaasuputki

Putkilinjan socle-merkintä takaa mahdollisimman lyhyen reitin kaasuputkesta suoraan taloon sijoitettuun kattilaan. Sen tehtävänä on toimittaa maakaasua maanalaisesta putkesta yksityisen rakennuksen lämmitysjärjestelmän yläpuolelle. Tämä elementti on teräsputki, joka kulkee talon kellarissa ja joka on mieluiten asennettu oikein rakennuksen laakeriosien rakentamisen aikana.

Mikä on socle-panos

Socle entry - laite, joka tarjoaa siirtymät maanalaisesta kaasuputkesta polyeteeniä teräsjärjestelmään. Siirtyminen on yksi putkilinjan molempien putkien kanssa. Ulkoisten vaurioiden estämiseksi se on varustettu metallikotelolla, joka voidaan sulkea pistokkeilla.

Jos talo sijaitsee kylmissä ilmasto-olosuhteissa, sinun on valittava peruskaasun tulo, joka on suunniteltu toimimaan alhaisissa lämpötiloissa. Tällaiset järjestelmät on valmistettu kokonaan teräksestä ja niillä on kaksi kertaa suurempi turvallisuusmarginaali kuin kaasuputken paine.

Sisääntulon alipainekaasuputkilinjan rakenne pohjaosaa käyttäen

Nykyisen lainsäädännön ja turvallisuusnormien mukaan tämä tietoliikenneosa on asennettava tiettyyn etäisyyteen vesihuollon putkista, jätevesistä ja muista järjestelmistä. Etäisyys havaitaan SNiP: n mukaan. Ne on kuitenkin sijoitettava talon toiselle puolelle.

laji

Toimintatilanteesta riippuen valitaan tietyntyyppinen kellarintulo. Tämän ratkaisun avulla voidaan välttää yleisiä virheitä kaasuputkijärjestelmän käytössä ja asennustöiden suorittamisessa. Näitä laitteita on kolme tyyppiä:

 1. L-muotoinen. Materiaalit sen valmistukseen - polyeteeni ja teräs. Sen alaosa on valmistettu metallista. Ylempi polyetyleeniosa on täysin kestävä alhaisissa lämpötiloissa, joten se ei jäätyy edes vaikeimmissa pakkasissa. Näistä syistä tämän tyyppistä kellarinvettä käytetään useimmiten kylmissä ilmastoissa.
 2. Suora. Sen putki on valmistettu polyetyleenistä, laitteen alaosassa on vapaa taipuma pehmeässä kotelossa. Rakenteen yläosassa on teräsliitos. Tätä tyyppistä laitetta käytetään tyypillisesti alueilla, joilla on lämmin ilmasto ja paikoissa, joissa on matala metaanikaasunpaine.
 3. I-muotoinen pohjalevy on muotoiltu metalliputken tapaan ja paljeineen. Se kiinnitetään järjestelmän teräsosaan kuumahitsauksella. Putki on valmistettu terästä ja erityyppisistä polyetyleenistä. Tätä muotoilua voidaan käyttää missä tahansa ilmastossa, koska sen elementit kestävät lämpötilan muutoksia ja mekaanisia vaurioita. Teräskotelo on lisäksi eristetty polyetyleenisuojalla. Vahvan ja luotettavan suunnittelun ansiosta sitä käytetään eri kaasupainetasoilla.
Kellarin sisääntulotyypit: a - L-muotoinen, b - suora, c - I-muotoinen

Kaikkien pohjavesityyppien asennuksen yhteydessä on parempi antaa työn ammattilaisille, mikä lisää huomattavasti turvallisuuden tasoa maakaasun siirtoverkon käytön aikana.

Kaasuaukkojen käytön edut

Asiantuntijat suosittelevat pakollista perusmäärän käyttöä, koska kaasun syöttöjärjestelmän käyttöturvallisuus ei ole ainoa syy tämän laitteen asentamiseen. Käytöllä on myös muita myönteisiä näkökohtia:

 • kaasun pitämisen jälkeen julkisivu näyttää melko siistiltä, ​​sen korjauksen tarve katoaa kokonaan;
 • ei tarvita röntgenkuvausta ja hitsien puhdistusta;
 • varmistaen täydellisen eristämisen kosteudelta ja putkien jäätymiseltä;
 • voidaan käyttää alueilla, joilla on alhainen lämpötila ja seismiset alueet sekä maaperä, joka on altis kallistumiselle.

Tämä video näyttää, mitä kerroksen kerroksen tulo näyttää:

Socle-tulo kaasun syöttöön

MERKIT KAUPPAA ETELÄ

Socle-merkinnällä siirretään maanalainen kaasuputki kohotettuun asentoon. Socle-sisääntulo on kiinteä yhteys polyeteenin ja teräsputkien välille, joka koostuu erityisestä metallikotelosta, joka on suljettu molemmilta puolilta, ja joka on suunniteltu suojaamaan putkijäähdytystä sekä mekaanisia vaurioita.

Sovitin PE-teräs voidaan sijoittaa putken suoraan osiin suoraan maahan. Transition steel PE (permanent connection polyethylene steel (NSPS)) käytetään siirtymään teräsputkesta polyetyleeniin; lisätään olemassa olevaan teräsputkistoon; asennettaessa putkenosat.

Socle-tulo L-muotoinen

TsVPS-G - jäykkä kaasukokoinen tulo. Yksikappaleinen liitäntä polyeteeniputkeen sijaitsee tuotteen vaakasuorassa osassa ja se sijaitsee maan alla, mikä mahdollistaa L-muotoisten kellariintulojen käytön missä tahansa lämpötilassa. Suurin osa kellarista syötetään teräsputkesta, joka on eristetty neljän kerroksen polymeerinauhalla.

Socle-tulo i-muotoinen

TsVPS-i - suora kaasukokoinen tulo. Pysyvä liitos polyeteeni-teräs sijaitsee tuotteen pystysuorassa osassa, joka mahdollistaa "i-muotoisten" maatulojen käytön lähes kaikentyyppisissä maissa. Pohjaosa on varustettu lämpöeristetyllä eristetyllä kotelolla ja irrotettava liitäntä asennettuna 0,5 metrin syvyyteen, mikä estää mekaanisen iskun ja parantaa lämmöneristystä.

Seuraavassa taulukossa esitetään L-muotoisten kellariintulojen hinnat.

Maadoitusliitännät

Maakaasuputki

Putkilinjan asennus muodostuu tietystä määrästä komponentteja. Socle-panokset sisältyvät niiden numeroon. Tämä malli on yksikappaleinen liitäntä, joka sijaitsee siinä paikassa, jossa kaasuputken siirtyminen maanpinnasta maanpäälliseen tietoliikenteeseen sijaitsee.

Socle-kaasun syöttö, luokitus

Riippuen sen muodosta ja rakenteesta, tällainen laite voidaan jakaa useisiin luokkiin, joista kullakin on omat erityispiirteensä.

Maa g-muotoinen

 • Tämäntyyppistä syklistä sisääntuloa varten on tunnusomaista luokan "polyetyleeniteräs" -yhdisteiden sijoittaminen vaaka-asennossa olevaan osaan. Käytetään yksiosainen liitäntätyyppi.
 • Tästä johtuen muodostuu vakava este rakenteen polyeteenin osan jäädyttämiselle. Se edistää myös L-muotoisten luokkien asentamista sellaisissa ilmastovyöhykkeissä, joissa lämpötila on alle 15 astetta.
 • Rakenteita, joiden halkaisijat ovat 32x25mm, 40x32 ja 63x57 mm, kehitetään ilman hitsaustyyppisiä liitoksia käyttäen kylmä taivutusta. Ne on luotu tuottamaan maakaasua kaikista paineen tasoista: matala, keskisuuri ja korkea.

Pohjaosa i muotoinen

 • Putken kellarissa, jota kutsutaan kirjaimella "I", on myös omat ominaispiirteensä. Esimerkiksi polyetyleenistä ja teräksestä valmistetun yksikomponenttityypin sijoittaminen osaksi pystytyypin rakennetta. Tämä mahdollistaa "i-muotoisten" panosten käytön kussakin maaperityypissä.
 • Lämmöneristyksen tehostamiseksi ja mekaanisten vaikutusten estämiseksi teräspohjapinta on varustettu teräskotelolla, joka on lisäksi eristetty ja eristetty. Käytetyt laitteet "i-muotoiset" rakennukset niissä ilmastovyöhykkeillä, joiden lämpötila on alle 15 astetta.
 • Se voidaan yhdistää maanalaiseen putkistoon sähkö- ja hitsauspistorasiaan. Tällaiset peruskaasuläpät ovat ihanteellisia lähes kaikille painetasoille.

Maadoitus syöttö suoraan

 • Ja lopuksi kolmas luokka - "suora", joka on vapaasti taivutettu rakenteen pohjalle. Tämä on kaasuputki, joka on valmistettu polyeteenistä, joka sijaitsee taivutuskotelossa. Yhden kappaleen rakenne liittyy esillä olevaan tuotteeseen pystysuorassa osassa ja siinä on teräskotelon muodossa oleva suoja.
 • Niiden käyttö on mahdollista vain ilmastoalueilla, joiden lämpötila-alue on vähintään 15 astetta. Niitä, kuten pohja L-muotoinen syöttö, käytetään putkilinjan poistumispaikalta maasta rakennetuissa rakennuksissa.

Socle syöttää valmistajalta. Metalliputken pään valmistus

Tällainen muunnelma on metalliputken pääty, joka sopii sekä hitsaukseen että kierteittämiseen. Kellarikustannukset suurelta osin riippuvat sen kehityksen rakenteesta ja sen kaikista piirteistä.
Hankkeiden luominen ja kaasujakelujärjestelmien rakentamisen järjestäminen ovat paljon tuottavampia, jos alkuperäistä suunnittelua ja keinoja kehittää esitettyä panosta noudatetaan. Siksi voit ostaa tukikohdan täydellisen kodin parantamiseen. Asiantuntijapalvelujen avulla voit saada laatua ja toimittaa ajankohtaisesti esineitä.

Kaasuputken kellarikerroksen ostaminen ja asianmukaisten asiantuntijoiden asentaminen tarjoavat seuraavat edut:

 1. ei tarvitse viimeistellä työtä;
 2. ei tarvitse röntgenkuvausta. Valaistuksen kustannukset eivät aiheuta hitsaussivun puutteen vuoksi;
 3. jos veden tyyppi on erinomainen eristysaste, tapauksen läsnä ollessa taataan palvelun kesto, joka ei ole pienempi kuin itse putkilinjalle laskettu käyttöjakso;
 4. IC: n käytön välttämättömyys, luotettavan keskityksen ja sähköeristyksen ansiosta (vähintään 40 MΩ);
 5. ottaen huomioon kotelon pakotetun lämpöeristeen, on mahdollista käyttää ilmaa ympäristön lämpötilassa jopa -40 astetta. Tästä syystä putkilinjan socle-merkinnän hinta riippuu tapauksen eristämisestä;
 6. sovellusmahdollisuus seismisesti vaarallisilla alueilla (turvamarginaalisuhde on vähintään kolme, läpimitan läpimitta vähintään viisi sädettä);
 7. levityslaitteessa niin kutsutuissa maissa (poistoaukon alaosa koostuu kiinteistä ja vedetyistä putkista).

Käyttöalue. Osta maakaasun tuloaukko

Kun otetaan huomioon korkea toimivuus ja välttämättömyys, niitä käytetään kaasun toimittamiseen asuinrakennuksille ja teollisuusrakennuksille, mutta tätä varten on välttämätöntä leikata yleisestä valtatiejärjestelmästä. Objektin ominaisuuksista riippuen käytetään erilaisia ​​laitteiden muutoksia.
Tähän mennessä, yleisimmin käytetty valmistukseen kellari panos PE teräs. Rakennusalan sääntöjen huomioon ottaminen on sallittua käyttää vain yhtä yllä mainituista kolmesta rakenteesta.

Maakaasun tulo, taattu laatu

Esitetyt mallit on tehtävä kunkin valtion vaatimusten vaatimusten mukaisesti. Laitteiden on läpäistävä kaikki vaaditut testit ja hankittava todistus Federal Service of Ecology -valvonnasta.

Asiakkaan voi valita rakennuksen halutun halkaisijan hinnastossa esitetyistä muutoksista. On syytä huomata, että hinta yksi hyväksyttävä rakennusalalla pohjakerroksessa.

On mahdollista kehittää yksiosainen PE-teräsliitoksia mitkä tahansa mitatut indikaattorit, jotka valitaan erikseen.

Rakenteiden tiukimman laadunvalvonnan ansiosta kaikissa kehitysvaiheissa varmistetaan kaikkien komponenttien pitkä käyttöikä poikkeuksetta. Siksi maakaasun tuloaukko on yleensä ainutlaatuinen laite, joka on välttämätön monilla ihmisen toiminnan alueilla. Nykyään se on erityisen tärkeää ja mahdollistaa kaikkien resurssien järkiperäisen käytön.

Sekoita kaasua sisään taloon

Jos sinulla on maalaistalo ja päättänyt kaasuttaa sitä, tarvitset putkilinjan socle-panoksen. Sen päätehtävänä on tarjota nopein tie pääputkesta suoraan kaasukattilaan.

Jos kaikki tietoliikenne taloon on kaasuputki, viemäriverkko, vesijohtoverkko ovat maan alla, pääsääntöisesti yleensä sijaitsevat talon toisella puolella. Tässä tapauksessa SNiP: n normien mukaan on välttämätöntä pitää etäisyys niiden välillä.

Kaasun injektoinnin määrittäminen ja sen soveltaminen

Määritetään peruskaasun sisääntulon käsite ja sen tarkoitus. Tämä laite on kaksi putkea yhdistävä liitäntä, joka mahdollistaa luotettavan siirtymisen polyeteeniputkesta kotitalouksien teräsputkeen. Se on suojattu ulkoisilta vaurioilta teräskuorella, joka on suljettu pistokkeiden avulla.

Maakaasusulun asennus

Voit tehdä pohja-arvon itse, mutta tässä tapauksessa sinun on tehtävä röntgenkuvaus ja hitsauksen valaistus. Välttämättömien menettelyjen välttämiseksi on helpompi käyttää valmiita kaasuintuloja toimittamaan se talon jokaiseen kerrokseen. Ne on tehty yrityksessä tiukasti SNiP 42-103-2003 mukaisesti ja eri kokoja.

Jos talo sijaitsee kylmän ilmaston tai korkean seismisen alueen alueella, voit valita perusalustan, joka soveltuu työskentelemään vaadittavissa olosuhteissa. Tämä auttaa välttämään kaasujärjestelmien yhdistämiseen liittyviä ongelmia. Niiden turvallisuustaso on kaksi kertaa suurempi kuin kaasuputkessa tapahtuva paine, joka varmistaa turvallisuuden käytettäessä perusmäärää.

On suositeltavaa antaa perusasennuksen asentaminen asiantuntijoille, joilla on kokemusta ja pätevyyttä huolimatta siitä, että se maksaa enemmän. Turvallisuus jatkokäytössä taataan tässä tapauksessa.

Sokeiden kaasun sisääntulotyypit

Kotitalouden kaasutulot on jaettu kolmeen tyyppiin.

 1. L-muotoinen peruskaasun tulo. Se on tarkoitettu teräs- ja polyeteeniputkien nippuun. Sen rakenne koostuu metalliputkesta, joka on suojattu vedestä ja jossa on yksiosainen risteys, jota kutsutaan "teräspolyeteeniksi". Polyeteenikaasuputki on kestävä alhaisissa lämpötiloissa, ja siksi L-muotoista tuloa voidaan käyttää alueilla, joiden talvi on alle -20 astetta.
 2. Suora perusmäärä. Se on asennettu kaasuputken ulostulon paikkaan maan pinnasta ja asuinrakennuksen putkeen asti. Sen runko on kokonaan erikoispolyetyleeniä. Tämän tyyppisen laitteen ominaisuus on ns. "Vapaa taivutus", joka on asennettu taivutuskoteloon. Taipu itsessään sijaitsee sisääntulon pohjalla, ja pysyvä liitos sijaitsee yläosassa ja siinä on teräs suojapäällyste. Sitä voidaan käyttää yksinomaan alueilla, joilla talven lämpötila on enintään 15 astetta.
 3. I-muotoinen syöttö. Se on ulkonäöltään suora teräs- tai polyeteeniputki, jossa on aallotettu metalliputki (palkeet) ja hana. Hän liittyy hitsausmenetelmään. Se asetetaan, kun kaasuputki lähtee maahan lähellä taloa. Yksikappaleinen siirtymä sijaitsee laitteen pystysuorassa osassa. I-muotoinen pohjaosa on lämpöeristetty ja suojattu hyvin ulkoisista vaurioista. Tämä toiminto suoritetaan tapauskohtaisesti. Tällaisen panoksen käyttö on sallittua eri ilmastovyöhykkeillä. Hänellä on korkea turvallisuustaso.

Edut käytettäessä

Kun kaasutus tapahtuu kotona, sinun on käytettävä perusmäärää. Katso videota talon kytkemisestä ulkoiseen kaasuputkijärjestelmään.

Socle-merkinnällä on useita etuja:

 • Kustannussäästöt johtuvat pienestä tarve korjata julkisivu.
 • Säästä röntgenkuvauksen ja hitsauksen valaistuksen suorituskykyä.
 • Hyvän eristyksen ansiosta pohjaosa on suojattu vedestä ja ääriolosuhteista. Kaikki tämä yhdessä antaa meille mahdollisuuden parantaa käyttöikää useita kertoja.
 • Järjestelmä on varustettu pohja-annolla, jota voidaan käyttää alueilla, joilla on alhainen lämpötila. Tämä saavutetaan käyttämällä hyvin eristettyjä koteloita.
 • Suuri turvallisuusmarginaali sallii niiden käytön maanjäristyksissä.
 • Jalustan syöttö sallitaan maaperässä, jolla on kallistusominaisuuksia.

Kaasun räjähdysvaaran aiheuttamien ei-toivottujen seurausten välttämiseksi asennustyöt on annettava kokeneille asiantuntijoille.