Talon perustan viimeistely omiin käsiisi

Talon seinien rakentamisen jälkeen on aika viimeistellä se, mukaan lukien säätiön tai kellarin viimeistely. Puutalon tai tiilitalon kellarikerroksen ilmeisin toiminto - koristeellinen sisustus - on useita tärkeitä tehtäviä.

 • Se suojaa seinämateriaalia sademäärästä ja tuulesta.
 • Viimeistely luo ylimääräisen lämmöneristyskerroksen, joka ei salli betoniperustuksen jäähtyä talvella ja valita talon lämmön.
 • Viimeistely suojaa pohjaa lialta, monet materiaalit ovat paljon helpompi puhdistaa kuin paljas betoni.

Artikkelissa on kuvaus kellarista valmistetuista viimeistelyaineista, vinkkejä niiden käytöstä ja talojen valokuvista.

Viimeistelymateriaalit

kipsi

Helpoin tapa on majakka-kipsi. Sitä kutsutaan, koska sen sileä levittäminen seinään on merkitty markkereilla. Useimmin majakkasaumaa ei käytetä lopullisena viimeistelynä vaan seinän valmistelemiseksi ennen kuin koristelevyjä tai viimeistelyä käytetään muiden materiaalien kanssa.

Koriste-kipsi ei välttämättä tarvitse päätyä tasaiselle pinnalle. Käyttämällä stensiilejä, voit hakea helpotuskuvio, ja tietyillä taidoilla voit jopa jäljitellä kiveä tai tiiliä.

sivuraide

Viimeistely perustaa sivuraide on nykyaikainen ratkaisu. Tämä materiaali painaa hieman, on myynnissä useimmissa värin ja tekstuurin vaihtoehdoissa ja kolme vakiokokoa: 120 * 80 cm, 60 * 18 cm ja 40 * 18 cm, se on helppo asentaa. Kortin viimeistelyyn ne eivät käytä tavallista, vaan erityistä tukirakennetta - se on kestävämpi erilaisen koostumuksen vuoksi. Korkealaatuinen sivuraide ulkokäyttöön kestää korkeita ja matalia lämpötiloja (-50: stä +60: een), ei muovaudu, ei menetä auringonvaloa ja pitkään ylläpitää kaunista ulkonäköä ja kestävyyttä.

Ennen kuin asennat sivuraiteen seinän alaosaan, aseta erityinen aloitusprofiili. SIDE on kiinnitetty erityisiin horisontaalisiin tai pystysuuntaisiin ohjaimiin, jotka on asennettu seinään. Keskenään paneelit kiinnitetään ura-harjanteella. Lisäosat asennetaan kulmiin. Valmiin pohjan yläosa suljetaan erityisellä jalustalla. Lisäkäsittelyliima ei vaadi.

Ammattikalvo ja ammatillinen lattia

Ammattilainen lehti ja ammatillinen lattia on profiiloitu metallilevy. Nämä lajikkeet eroavat siitä, että profilointi profiililevyllä on tiukempi. Niiden päätehtävänä on toimia kateaineina, mutta niiden vahvuuden, suhteellisen alhaisen hinnan ja kestävyyden ansiosta niitä käytetään myös muihin tarkoituksiin, esimerkiksi talon perustan viimeistelyyn ammattiarkin rakentamiseksi. Ammattilainen lehti voi olla sekä sinkitty että polymeeripäällyste. Jotta viimeistelevät säätiön ammattimaisella arkeella omilla kädillä, ne käyttävät 0,6 mm: n paksuista seinäprofiilia. Pohjustusvuoraus vaatii kulmat, profiilin oppaita, ruuveja, kiinnitysankkoja, tuuletusriteitä. Ensinnäkin pohjaan on kiinnitetty metalliprofiili tai puupalkit. Sitten leikkaus leikkaa ja kiinnitä se ruuveilla, joissa on vedenpitävä tiiviste.

Hartsipohjainen laatta

Tämä materiaali voi jäljitellä mitä tahansa luonnollista vuorausta: puuta, kiveä, tiiliä.

Laatta liimataan perustan tasoitus- ja pohjamaalattuun pintaan. Levyjen sujuvaan asentamiseen ne käyttävät aluksi merkintää seinään. Voit liittää laattojen paitsi suoraan betoniin, myös eristämiseen. Aloita laattojen asettaminen nurkasta ja heti 4 riviä. Saumoista ulkoneva liima tiivistää ne. Teoksen lopettamisen jälkeen on 2-3 päivää sulkea säätiö sademäärästä. Tänä aikana liima kuivuu. Valmis säätiö ei vaadi ylimääräistä käsittelyä.

Klinkkerilevyt

Tämä on erikoistyyppisten savenmuotoisten tiilien versio. Se on mielenkiintoinen ulkonäkö, koska ainutlaatuinen kuvio savi sekoitetaan tuotantoprosessissa, näyttää tiilimuuraus ja antaa talon kosketus antiikin.

Kerrotaan tiiliä

Tämä on luonnollinen keraaminen tiili, joka jäljittelee täydellisesti tiilimuurausta, joka myös eristää ja suojaa julkisivua. Miinus on aika raskasta. Jos haluat koristella säätiötä tiilillä, sinun on suunniteltava se etukäteen, jopa talon hankkeen kehittämisvaiheessa niin, että seinä voi kestää vuorin painon.

Keinotekoinen kivi

Talon perustuksen viimeistely kiven alla tehdään betonipohjaisten keinokivien avulla. Se voi jäljitellä jokia, merta, kutoa tai luonnonkiveä, tiilimuurausta. Keinotekoinen kivi talon kellarikerroksen viimeistelyyn on paljon vähemmän kuin luonnollinen, kestävä ja lämpötilakestävyys. Se on helppo asentaa: laatat liimataan tasoitettuun pintaan erityisellä liimalla. Liiman kuivumisen jälkeen saumat täytetään hydrofobisella aineella. Kuvassa näkyy kiviä koristellut talot.

Sementtihiukkaset ja tasainen liuskekivi

Jotta saataisiin tasainen pinta, kun koristelevat säätiötä omilla kädillä, ne käyttävät usein litteitä liuskekiviä tai sementtipohjaisia ​​lastulevyjä (DSP). Rakenteessa liuskekivi - kuitua asbestista, portlandsementistä, vedestä. DSP sisältää puulastuja, Portland-sementtiä, kemiallista mineralisaattoria (alumiinisulfaattia, natrium- ja kaliumsilikaatteja), vettä. Levy painetaan ja painamaton, painamaton ja huonompi lujuus ja kestävyys. DSP on vähemmän kestävä kuin liuskekivi, mutta kevyempi, mutta sen koostumuksen sisältämien kemiallisten mineraalirikastujen vuoksi suojataan kosteudelta. DSP: llä tai liuskekivellä käytetään tavallisesti kerroksia koristeellisia kipsiä tai maaleja.

Useimmiten säätiön koristeluun ne eivät käytä standardia harmaa DSP: tä, vaan helpotusta, joka on maalattu tai peitetty kivijauheella. DSP: llä perustetuilla julkisivuilla on monia etuja:

ylläpitää yli 100 jäädytys-sulatusjaksoa,

 • kevyt,
 • ympäristöystävällinen,
 • tarjota lisää kohinasuojausta,
 • levyjen koostumus estää muotin ulkonemisen niiden päällä.
 • ne on helppo leikata, myllyillä, poraamalla kotona,
 • helppo asentaa julkisivulle kuivalla tavalla.

Jos haluat asentaa DSP: n pohjaan, sinun täytyy valmistaa laatikko. Se kiinnittyy perustan valmistettuun tasaiseen pintaan. Koristepinta valmistetaan enintään 60 cm: ltä. Laatikko voidaan valmistaa puusta tai metalliprofiilista, jolloin puu on kuivattava ja käsiteltävä antiseptisellä aineella.

Levytyyppisissä DSP-porareikissä, tälle käyttötarkoitukselle sallitaan myös teräsporat, volframikarbidi. Käytä kovia materiaaleja. Kiinnittämiseen on käytettävä sinkittyjä erikoisnauloja, ruuveja tai ruuveja, joissa on ripustettu pää. Niiden välisen etäisyyden on oltava noin 20 cm. Kipsilevyille suunniteltuja kiinnittimiä ei suositella.

Viimeistele säätiö puutalossa

Puuhuoneen perustuksen viimeistely luo ylimääräisen lämmön ja kosteuden eristävän kerroksen, mikä lisää säätiön elämää. Yleensä puuhuoneen koristeluun luonnonmateriaaleilla:

 • luonnonkivi
 • tiili,
 • klinkkerilevyt
 • posliinista.

Puurakenteiden perustukset on leikattu vinyylilevyillä (sivuraide).

Puutaloiden kellarin koristelun erityispiirre on se, että tässä tapauksessa vedenpitävyys on erityisen tärkeää. Pohjaan korkeudeltaan 20-30 cm maasta tehdä vedeneristyskerros. Myös asetettu eristys. Tämän jälkeen voit päästää pohjan. Jotkut asiantuntijat suosittelevat tämän tekemistä sen jälkeen, kun seinät ovat valmiit, mutta heti, kun säätiö on valmis, jotta se ei vahingoittaisi talon rakentamisen aikana.

Perussuomien suojaus

Ennen talon perustamista omiin käsiinsä, he tekevät ensin karkean suojan. Se toteutetaan useassa vaiheessa.

 • Sokeiden alueiden tuotanto. Sokea alue on betonilla täytetty viisto. Se on 25 cm leveämpi kuin katon poisto. Ennen tätä poistetaan osa maaperästä, räjäytyslevy ja hiekka poistetaan. Sitten yläpuolelta kaadetaan noin 20 cm: n betonikerros. Sokean alueen tulisi olla hieman alapuolelta. Reunojensa ohella lämpöliitokset on tehty vaipan nauhalta.
 • Rappaus. Työskentelyn helpottamiseksi perustukseen kiinnitetään metalliverkko.
 • Vedeneristys. Se voidaan tehdä seuraavasti: peitä pohja kuumalla bitumilla; peittää useita kerroksia kateaineita; kattaa läpäisevän vedenpitävän koostumuksen.

Näiden tapahtumien jälkeen voit jatkaa koristeelliseen vuoraukseen.

Nyt voit löytää materiaaleja itsekiinnitykseen säätiön jokaiseen makuun ja lompakkoon. Mutta ei ole tärkeää valita niin monta materiaalia, että se järjestää asianmukaisesti vedenpitävyyden ja lämpöeristyksen ja tekee laadukkaita viimeistelytoimenpiteitä. Rakennuksen kaunis kellari ei kaipaa ulkonäköään pitkään ja toimii talon suojauksena ulkoisilta vaikutuksilta.

Talon kellarista - kunnollisten materiaalien valinta sisustukseen. 90 uutta valokuvaa

Talon kellari sijaitsee rakennuksen perustuksen ja ensimmäisen kerroksen välissä. Ensinnäkin se on suunniteltu suojaamaan asuntoa kosteudelta ja alhaisilta lämpötiloilta, jotka tulevat asuintiloihin. Yritetään selvittää, mikä tämä muotoilu on ja miten talon kellari pystytään oikein.

Yhteenveto artikkelista:

Erityisominaisuudet

Yksityisen talon kellari on rakennusrakenteen melko tärkeä osa, mutta kaikki eivät selvästi ymmärrä toimintojaan. Tämän elementin päätoiminnot löytyvät sen nimestä. Italiankielellä "socle" tarkoittaa rakennuksen perustaa tai toisin sanoen rakennuksen päärakennetta.

Tämä on välttämätön elementti jokaiselle rakennukselle, olipa se sitten tiilitalon kellari, tulosteita jne. Yksityisen talon kellarikerroksen rakentamisen perusperiaatteet eivät poikkea periaatteesta, jonka mukaan rakennusta on rakennettava. Pohjakerroksen päätavoite on suojata talon tiloja ympäristölääkkeiltä (kylmä, kosteus jne.). Siksi tämä talon osa on eristetty ja vedenpitävä.

Alustan liittäminen muiden talon tasojen kanssa on eristettävä aggressiivisista ympäristövaikutuksista. Veden ja lämmöneristyksen ansiosta kosteus ei tunkeudu rakennusaineeseen eikä se anna mahdollisuutta kondenssin kehittymiseen huoneessa. Lisäksi kellari estää kylmän tunkeutumisen taloon ja toimii lisäkoristeisena elementtinä.

Rakennusmarkkinoiden monipuolisten viimeistelymateriaalien ansiosta on monia mahdollisuuksia suunnitella ideoita viimeistelemällä talon kellarista. Voit innostaa katsomalla valokuvien mielenkiintoista talon pohjaa verkossa tai lehdissä.

Myös perusta tärkeistä toiminnoista voidaan erottaa:

 • Luodaan ilmaraja, joka tarjoaa eristyksen talon kellarista.
 • Vakaa ilmankierto, joka takaa rakenteen pitkän käyttöiän.
 • Talon seinien nostaminen, mikä edistää niiden suojaamista kosteudelta ja vaurioilta.

Korkkien tyypit

Riippuen ulkoisen seinän yhteydestä kellari voi olla eri tyyppisiä: upotettu, ulkoneva, yhdellä tasolla. Asiantuntijoiden mukaan viimeinen vaihtoehto on kaikkein irrationaalinen, koska samalla tasolla kellarissa ja seinällä kosteus tunkeutuu helposti huoneeseen. Ihanteellinen olisi vaihtoehto zapadayuschey base.

Uppoavan rakenteen tärkeimmät edut ovat:

 • ylikuormitussuojaus;
 • talousarviorahastosta.

Jalkakäytävällä oleva ulokeosa luo lisätyn suojan sadevedeltä. Se näyttää houkuttelevalta. Valitettavasti tällaista rakennetta ei ole suositeltavaa käyttää ohuiden seinien talojen rakentamisessa.

Mitä tulee ulkonevaan alustaan, se tehdään, jos se merkitsee kellarin / alilevyn läsnäoloa. Tämä vaihtoehto soveltuu vain ohuiden seinien koteihin. Tämän tyyppinen korkki suojaa kosteudelta ja alhaisen lämpötilan tunkeutumiselta.

Jos talo on asettunut nauhan pohjalle, niin maa, joka työntyy maan yläpuolelle, on pohja. Talon pylvässpohjalla tarkoitetaan pilarien välistä seiniä. Toisella tavalla kutsutaan varjo. Lisäksi samanlainen perusta vahvistaa merkittävästi talon pohjaa.

Korkin asennus erilaisiin säätiöihin

Kellarin muotoilu ja ominaisuudet ovat suoraan riippuvaisia ​​säätiön tyypistä. Esimerkiksi nauhan jalustaan ​​tarvitaan pohja, joka kantaa kantoaallon toiminnon. Pylvaarisessa kellarissa kellari toimii suojana epäsuotuisilta ympäristöolosuhteilta.

Strip-säätiö

Tämäntyyppisille soveltuville erilaisille kellarintorakenteille.

 • Monoliitti. Samanlainen socle-tyyppinen muotoilu tekee pohjasta yhtenäisen mallin.
 • Brick. Tiilet rakennetaan pohjan päälle. Ihanteellinen ratkaisu talon hakkuista.
 • Betoni. Tämän mallin perustana ovat betonilaatat, jotka asetetaan pohjan päälle tai pohjaan.

Pile-pohja

Siinä tapauksessa, että rakennus pystytetään paalun tyyppisillä sääolosuhteilla, on seuraavat vaihtoehdot kellarin rakentamiseen.

Suspendoitu pohja. Hänelle rakennuksen ulkoreunaa pitkin tarvitaan laatikko, johon verhoilu asennetaan. Suurin etu on helppo asennus. Tällainen kellari pystyy varustamaan omat kätesi. Tämä vaihtoehto ei ole sopiva, jos tarvitset lämmintä maanalaista kotona.

Seinät paalujen välillä. Hän sulkee maan alla. Jos pohja ei ole liian syvä, niin nauhan pohja on asennettava kehän ympärille ja viimeisteltävä tiilillä.

Vedenpitävä kellari: suositukset

Talon kellari on alttiina kosteudelle, sateelle, sulavalle lumelle jne. Kellarin materiaaleissa kertynyt kosteus voi nousta muihin kerroksiin ja tulla asuinalueille. Seinillä näkyy suolavärjäys, julkisivu menettää houkuttelevuutensa, talon seinien lämmönjohtavuus lisääntyy. Tällaisten ongelmien välttämiseksi on tarpeen asentaa korkealaatuinen ja luotettava vedeneristys.

Suurin altistuminen tällaisille ympäristövaikutuksille on paikka, joka sijaitsee kolmekymmentä senttimetriä maanpinnasta. Toisin sanoen esteiden korkeus ei saa olla pienempi kuin tämä luku. Ihannetapauksessa talon kellarikerroksen korkeus on 70-80 senttimetriä.

Jos talossa on kellari, on asennettava kaksi vedenpitävää vyötä. Ne sijaitsevat yleensä kellarikerroksessa ja kellarissa. Jälkimmäisessä asennetaan vaakasuora vedeneristys, joka estää kosteuden nousun rakennuksen kapillaareissa.

Kellarille on useita erilaisia ​​vedeneristys, mutta suosituin: obmazochnaya ja liimaus.

Ensimmäinen koostuu useista kerroksista vedenpitävä pinnoite, joka sisältää bitumi, polymeerit, mastiset ja erilaiset polymeeriliuokset. Edut pinnoituksen vedenpitävyys, helppokäyttöisyys ja edullinen hinta. Miinukset: huono pakkasvaste ja epävakaus (käyttöikä enintään viidellä vuodella).

Vedeneristyksen liimaus koostuu rullatuista bitumin kalvoista, joiden paksuus on enintään viisi millimetriä (useita kerroksia) ja kalvo.

Kun suunnittelet talonrakennusta, harkitse tulevan rakennuksen teknisiä ominaisuuksia ja toivottuja tuloksia. Esiohjelmoidut materiaalit auttavat tulevaisuudessa suunnittelemaan rakennuksen huolellisesti kaikkiin ominaisuuksiin.

Suoraan talon kellarissa omilla kädillä

Talon kellari ei ole niin käytännöllinen koristeellinen toiminto. Monissa tapauksissa se vähentää lämpöhäviötä (se on erityisesti lämmitetty), estää myös ilmakehän ja maanalaisen kosteuden leviämisen talon seinille. Se myös siirtää kuorman seinästä pohjaan - jos pohja on teippi tai laatta. Siksi talon kellarissa ei pitäisi olla vain kaunis, vaan myös toimiva. Tämän tehtävän mukaisesti valitaan ja viimeistelyaineisto.

Milloin aloitetaan trimmaus

On parasta leikata pohja sen jälkeen, kun sokea tehdään talon ympärillä. Tällöin viimeistelymateriaali roikkuu radan yli. Tämän seurauksena jopa kaikkein vinoimpia sateita tai virtoja, jotka virtaavat seinämien läpi, eivät pääse seinän ja sokean alueen välille - vesi kulkee reitiltä muutaman senttimetrin päässä risteyksestä. Nimittäin tämä yhteinen vesi tunkeutuu perustaan, mikä tuo kosteutta ja muita ongelmia.

On tarpeen aloittaa talon kellarissa, kun sokea alue on tehty talon ympärillä.

Yksi asia. Monet heijastavat sitä, lämmittäisikö tukia vai ei. Jos haluat säästää lämmitykseen, vastaus on lämmittää se, aivan kuin sokea alue. Noloneristys ja kellarista päin - yksi vaihtoehdoista - näkyy alla olevassa kuvassa.

Lämmitetyn jalustan alla olevaan laitteeseen laitetaan EPS-levyt

Kun käytät kellarissa asumista, lämmitykseen ei ole ongelmia, sillä vastaus on yksiselitteinen - tietenkin lämmetä. Mutta vaikka sinulla ei olisi kellarissa, lämmityskustannukset ovat paljon pienemmät, ja talon lattia tulee paljon lämpimämmäksi.

Kuinka kaivaa talon kellari

Materiaalit peruspohjan viimeistelyyn. Tärkeimmät vaatimukset: kosteudenkestävyys, pakkasenkestävyys, kestävyys. Seuraavat materiaalit täyttävät nämä vaatimukset:

 • Luonnonkivi (plitnyak) tai murskattu, niin kutsuttu "rikkoutunut kivi", joka on sahattu levyille:
  • hiekkakivi (muovi);
  • graniitti;
  • marmori;
  • liuskekivi;
  • dolomiitti;
  • shugnit.
 • Pieni mukulakivi.
 • Suurten jokien kiviä.
 • Klinkkerilevyt (klinkkerilevä).
 • Taivutusalustat.
 • Posliinilaatat.
 • Viimeistelevä tiili.
 • Etulevyt, maadoitus, PVC-paneelit (nämä ovat kaikki yhden materiaalin nimet).
 • Kipsi (koristeellinen ja "turkislakan alla").
 • Terassilla.

Osa niistä maksaa paljon, joiden kustannukset ovat merkityksettömiä, mutta niitä voidaan käyttää. Materiaali valitaan taloudellisten kykyjen ja aiemmin käytettyjen viimeistelyaineiden perusteella - myös esteettinen komponentti on tärkeä rooli. Eri materiaalien perusmateriaalien viimeistelyn tekniikasta, josta keskustellaan.

Valmistus ja eristys

Ensinnäkin, jos nykyinen pohja on epätasainen, sen pinta tasoitetaan kipsillä. Kipsilevylaasti käyttää sementtihiekkaa: 1 osa sementistä (Portland cement M 400) vie 4 osaa puhdasta rakennushiekkaa, mieluiten joki. Lisää plastisuutta lisäämällä voit lisätä vähän kalkkia tai nestemäistä saippuaa (50-80 grammaa liuosta kohti). Liuoksen tulee olla keskipitkä, jotta se ei pääse ryömi- tämään seinältä. On toinen vaihtoehto - käytä erityistä kokoonpanoa. Esimerkiksi, kuten videossa.

Jos sitten asetetaan laatta, kivi tai muu vastaava materiaali, sen jälkeen, kun laasti on tasoitettu pinnalle kourun kärjellä (spatula), ne tekevät lovista. Niitä käytetään ruudukon muodossa koko pinnalle. Nämä matalat urat antavat tarvittavan tuen viimeistelyyn.

Jos pohja on eristetty, lovia ei tarvita. EPPS-levyt (ekstrudoitu polystyreenivaahto) tai polystyreeni liimataan suoraan päällystettyyn pintaan. Ne ovat kevyitä ja sopivat hyvin liiman kanssa. Niiden pinta päällystetään laimennetulla laattaliimalla ja puristetaan kipsiä vasten. Sitten viimeistelyaineet kiinnitetään tällä tavalla valmistettuun pintaan.

Maalaus, kipsi ja "turkki"

Periaatteessa, jos kipu on hyvin tasoitettu, sen jälkeen, kun laasti on kuivunut, pinta voidaan maalata ja pysähtyä siellä. Tämä on edullinen mutta melko kannattava vaihtoehto. Jos he ottivat etummaisen maalin, joka on tarkoitettu käytettäväksi kadulla, parin vuoden ajan kellarissa on mukava ilme. Sitten sinun on poistettava vanha maali ja maalattava uudelleen - säilyttää ulkonäkö.

Seuraavalla tavalla - päälle tavallista kipsi soveltaa kerros koriste. Ja uudelleen, valitse ne ulkoiluun tarkoitetut sävellykset. Ne voidaan kelloilla halutulla värillä tai ottaa väriä. Ainoa haittapuoli on se, että kipsi on usein huokoista ja seinien huonoissa sääolosuhteissa putoavan lian roiskeet on puhdistettava harjalla ja joskus pesuaineella.

Tyypit koriste-kipsi koristamaan base: kaunis ja suhteellisen edullinen

Tähän saakka joillakin paikkakunnilla on suosittu tapa viimeistellä kellarissa "turkki". Tämä on silloin, kun liuosta ei käytetä tasaisessa kerroksessa, vaan pienissä osissa. Aikaisemmin tämä tehtiin haarukalla. He kastelivat sen nestemäiseksi liuokseksi, tarttivat kiinni kiinni kiinni niin, että roiskeet lentävät seinälle. Niin teki "turkisnahka" - päätyä rapean pinnan kanssa. Tänään on olemassa erikoislaitteita kipsiin, joka toimii kompressorilla. Niiden avulla tämä viimeistely helpottuu.

Talon kellarin viimeistely materiaalina levyjen tai laattojen muodossa on teknisesti vaikeampaa. Joten se ei pudota, sinun täytyy tietää joitakin hienouksia.

Miten tiilistä taloa, lue täältä.

Kuinka kiinnittää posliini- tai klinkkerilevyjä?

Jos raskas materiaali, kuten keramoraniitti- tai klinkkeri-tiilet, yksinkertaisesti laitetaan liima-aineeseen, ne on upotettu uritetuilla pinnoilla. Ja he voivat jopa seisoa jonkin aikaa. Jopa muutama vuosi. Mutta sitten ne alkavat pudota ratkaisulla. Erityisesti niissä paikoissa, joissa ei ole uria tai niissä ei ole riittävää syvyyttä. Voit parantaa tarttuvuutta lisäämällä kyllästyskerrosta, joka parantaa adheesiota (adheesiota), mutta tämä ei ole takuu, varsinkin jos materiaali on raskas.

Sama kuva on, jos liimaa materiaalit suoraan eristeen kanssa. Pinta on sileä, helposti liimaa. Mutta jonkin ajan kuluttua maali laskee. Nopeammin kuin kipsipinnalla. Tietoja tästä - video.

Tämän välttämiseksi on välttämätöntä kiinnittää metallimaali- verkko, mieluiten sinkitty. Se on kiinnitetty tukilevyillä, kiinnittämällä tynkä-kynsien galvanointikappale, jonka koko on suurempi kuin solun koko. Kiinnitetty ylhäällä, alhaalla ja porrastettu keskellä. Se osoittaa luotettavan perustan minkä tahansa painon materiaalille.

Liimaa levitetään pohjaan ja laattaan. Laatoilla ne irrotetaan lovetulla lastalla, laita se paikalleen, työntäen lastalla kahva paikalleen tasoittamalla koneen. Laattojen välinen etäisyys säilytetään ristin avulla, vain niiden paksuus on huomattava 3-5 mm.

Yleensä muninta tekniikka on samanlainen kuin laatoitus. Ainoa ero on, että liima on erikoista ulkotöitä varten. Toinen ero: kellarista valmistetut viimeistelytarvikkeet alkavat alusta: ne ovat raskaita ja tarvitsevat tukea. Luota alimman rivin sokea alueeseen, siihen - toinen, jne.

Talon kellarin viimeistely luonnonkivellä (rakushnyak, graniitti, dolomiitti, liuskekivi)

Mitä houkuttelevia keinotekoisia kiiltäviä pintoja voi tuntua, jostain syystä karkea kivi aiheuttaa suurta myötätuntoa. Mutta tyytymättömyyden perusta on vaikea eikä kukaan voi tehdä niin hyvin, että talo voi seistä sitä. Mutta kuka tahansa voi valmistaa valmiin monoliittisen tai esivalmistetun säätiön luonnonkivellä, varsinkin jos ainakin osa talonrakentamisesta tehdään henkilökohtaisesti.

On selvää, ettei kukaan voi korjata koko kivet: liian raskas pinta loppuu, ja se on erittäin laaja. Siksi he keksivät kiven lautaselle tai piikiksi. Teknologiasta riippuen se osoittautuu joko sileäksi "kalkkikiveksi" - melkein litteillä pinnoilla tai "raunioituneella kivellä", jolla on epätasainen etuosa. Joskus nämä materiaalit leikataan identtisiksi suorakulmioiksi, joskus jätetään epätasaisten levyjen muodossa, mutta joka tapauksessa se on luonnonkivi ja talon pohjan koristelu tekee siitä kauniin ja vedenpitäväksi.

Tämä materiaali on kalliista kivistä, esimerkiksi marmorista, on halvempi yksi - liuskekivi, dolomiitti, shugnite, diskitti, graniitti jne. Ne näyttävät erittäin vaikuttavalta. Varsinkin jos se on revitty kivi, vaikka lipputanko ei toisinaan näytä pahalta.

Osa luonnon viimeistelykiven tarjoamisesta erikoistuneessa myymälässä

Pinnan esikäsittely on täsmälleen sama: on suositeltavaa täyttää maaliverkko rappaustyön pohjalla, ja kivilevyt on kiinnitettävä liimalla. Jos ne ovat tasainen - luonnonkivi valmiilla reunoilla - asennus tekniikka on yksi-to-one toistaa edellä kuvattu.

Jos kivi, jonka rei'itetyt reunat viimeistellään talon kellarista, on vaikeampaa: on valittava tällaisen muotoisia levyjä siten, että saumat eivät ole liian suuria. Kun käytät tätä viimeistelykiven versiota, tarvitaan hiomakone, jossa on kiekko kiven päälle: todennäköisesti on tehtävä tiedosto alemman ja ylemmän rivin levyille. Tarvitset korjausta ja tehdä kulmat. Esimerkki tästä tekniikasta, katso videota.

Toinen tapa on. Kellarin kipsattu pinta päällystetään ensin yhdis- teellä adheesion parantamiseksi, minkä jälkeen pinnoitetta levitetään liimalla. Ne kiinnitetään ennalta määrätyssä asennossa saman kiven tai halutun kokoisen materiaalin palojen avulla. Saumat jätetään täyttämättä. Liiman "tarttumisen" jälkeen saumat täytetään harvoin liuoksella rakennusruisku, hankaus ja repiminen tarpeen mukaan.

Joka tapauksessa viimeistelyliiman tarttuminen on viipymättä poistettava. Jäädytettynä se on hyvin vaikea tehdä, ja liiman ulkoasu on kaukana houkuttelevasta.

Joskus selkeämpiä kuvioita varten kiven levyjen väliset saumat vedetään tummalle maalille. Sitten pinta peitetään suojaavalla kyllästyksellä. Se antaa kiven valoa ja parantaa usein vettähylkivää ominaisuutta.

Esimerkki toisen tekniikan mukaisesta kellarista toiseen luonnonkiven kanssa, katso seuraava video.

Tietoja talon sivuraide on kirjoitettu täällä.

Suoraan lohkareita tai pieniä mukulakiviä

Boulder tai mukulakivi ei ole välttämätöntä ostaa. Se voidaan kirjoittaa joella tai pikkukiviranta merellä. Valssatut kivet valitaan kauemmas - on vaikeampaa asentaa pyöreitä. Työjärjestys ja kaikki muut hienot yksityiskohdat ovat lähes samat kuin luonnonkiven trimmauksessa. Ainoa ero on, että nämä kivet on pestävä vedellä pesuaineen kanssa ennen käyttöä. Ensinnäkin altaissa oleva vesi voi olla öljyjä, ja ne on poistettava, ja toiseksi ne voivat olla savessa tai levissä, mikä voi aiheuttaa pinnan putoamisen.

Jotta kaikki näyttäisivät orgaanisilta, voit seurata sen vieressä sijaitsevaa rautatietä, jossa kohtaat jalkakäytävää, ensin esille mukulakivien vuorauksen "kuva". Heillä on eri sävyt ja niiden satunnaiset yhdistelmät ovat kaukana aina houkuttelevasta. Kun olet laatinut kaiken rinnakkain, sinulla on käsitys siitä, mikä on seurausta.

Katso videon videonäytteestä mukulakivikannan koristelun erityispiirteistä.

Muovisten (PVC) jalustapaneelien asennus

Tämän tyyppistä viimeistelyä kutsutaan eri tavalla: kellari- tai julkisivupaneelit, kellarikerros. Niillä on monipuolinen ulkonäkö: erilaisissa kiveissä, laatta, tiili.

Jos haluat asentaa PVC-paneelit jalustaan, tarvitset kehyksen. Se on valmistettu puupuusta 50 * 50 mm. Koska maali on ulkona, puu on suojattava kyllästyneiltä, ​​jotka estävät ryömiä ja suojaavat tuholaisilta.

Toimintasarja on seuraava:

 • Tason (laser- tai vesitaso) avulla tarvittava viimeistelykorkeus on merkitty talon kaikkiin kulmiin.
 • Näissä paikoissa kynnet on naulattu (ruuvit ruuvataan itsekierteittävillä ruuvilla), niiden väliin vedetään merkkiviiva (merkkijono), joka merkitsee jalustan pintaa.
 • Tällä johdolla talon ympärysmitan ympärillä palkki on naulattu. Sen yläpinta on suunniteltava tarkasti johtoa pitkin.
 • Jos yhden paneelin korkeus ei riitä, sinun on tehtävä toinen rivi palkista, johon kaksi levyä liitetään, ja tarvitset myös saman sidoksen paneelin alapäähän.

Toinen viimeistely materiaali kellari - PVC-paneelit, joita kutsutaan myös "socle sivuraide"

 • Noin 50-60 cm: n jälkeen lyhyet poikittaiset palkit pakataan - ne eivät salli PVC-paneeleiden kaatumista.
 • Aloita asennus yhdestä kulmasta. Kulman suunnittelussa on erityisiä elementtejä. Ne on kiinnitetty puun ruuveihin.
 • Muovisten julkisivupaneelien arkin reunat ovat epätasaiset - ulkonemat. Ensimmäisen kulman reuna on katkaistava. Voit tehdä sen sähköpyssyn avulla tai hiomakoneella, käsi sahan terä metallia (vähemmän hampaita, saat tasaisemman reunan).
 • Leikattu reuna asetetaan kulmaelementtiin. Kummankin paneelin ylä- ja alareunaan on kiinnityspistoolit. Tässä myös ruuvit on kiinnitetty. Vain niitä ei tarvitse kiristää päähän: tarvitaan lämmönsiirtonopeutta. Siksi rei'itys on valmistettu pitkänomaisesta muodosta, ja on parempi asentaa ruuvi keskelle: kun kokoa muutetaan, paneeli liikkuu vapaasti eikä purista.
 • Seuraava elementti liitetään erityisellä lukolla ja se kiinnitetään samalla tavalla.
 • Kokoonpano on yksinkertainen. Vain kiinnittämisen jälkeen on välttämätöntä tehdä ylhäältä alaspäin: taivutustangot ja paneelit ovat melko miellyttävän suuria, ja aukko pysyy päällä. Voit sulkea sen kattolevyllä, kuten tässä videossa. Tutustu välittömästi teknologiaan viimeistelyyn kellarin muovipaneeleista.

  Samoin pohja voidaan valmistaa aallotetulla lattialla. On vain yksi huomautus: on toivottavaa laittaa lämmitin koloihin laatikon väliin. Paljon lämpimämpi talossa on.

  Pile-pohjan pohjan viimeistely

  Kuten tiedetään, ei ole paalusäätiötä. Mutta jos et peitä tilaa, talon alla on luonnoksia, lattia on aina kylmä, ja jopa elävät olennot haluavat asettua talon alle. Koska pohja, vaikka koristeellinen on välttämätöntä. Se voidaan tehdä kahdella tavalla.

  1. Pylväiden välissä on kaivettu kaivantoa, poista maan hedelmällistä kerrosta ja syöksy maahan 10 cm, kaivannon pohjaa tapetaan, soran sänky asetetaan ja, jos mahdollista, tiivistetään uudelleen. Laita sitten 2-3 bar pituussuuntaista vahviketta (10-12 mm) ja kaikki kaadetut betonit. Betonipohjassa 10-14 päivän kuluttua aseta seinä puoliksi tiilen. Voit käyttää viimeistelyveiliä kerralla tai voit taittaa sitä toisella kädellä ja lopettaa sen millä tahansa yllä kuvatuilla menetelmillä.
  2. Tämä menetelmä soveltuu kellari-julkisivujen (kellarikerroksen) tai aallotetun lattian viimeistelyyn. Kehys käsitellystä kyllästetystä puusta on kiinnitetty paaluihin. Loput viimeistelyprosessista eivät poikkea standardista. Onko tämä seikka, että tämä vaihtoehto on erittäin toivottavaa lämmetä.

  Helpoin tapa viimeistellä paalun perustus on kiinnittää joitakin laattojen viimeistelymateriaalia kehykseen

  On olemassa yksi hienous, jos talo on asennettu ruuveilla tai TISE-paaluilla. Tällaiset perustukset asetetaan usein voimakkaasti kallistuvalle maaperälle. Joten kun maata kohotetaan, maali ei romahda, sitä ei saada tietylle etäisyydelle maasta. Jotta estettäisiin eläimet prolazilista aukkoon, pohjaan kiinnitetään metalliristikko.

  Koristeen upottaminen luonnonkiven jäljittelyyn omilla kädillä

  Rakennuksen kellarin ulkonäöstä riippuu suuresti koko talon ulkonäkö. Suosituin ja haluttu sisustus on luonnonkivi. Tietenkin hän on komea, mutta melko kallis. Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka voit tehdä laadukkaan jäljitelmän kiven, mikä säästää huomattavasti.

  Mikään ei anna rakennuksen ulkonäölle suurempaa lujuutta ja perusteellisuutta, kuten luonnonkiveä kellarissa. Vaikuttaa siltä, ​​mikä on yksinkertaisempaa, osta tarvittava materiaali - luonnollinen tai keinotekoinen, kiinni pohjan betoni- tai tiilipohjaan ja valmiina. On kuitenkin olemassa tapauksia, joissa tällainen vaihtoehto on yksinkertaisesti mahdoton hyväksyä sekä rakentavasta että taloudellisesta näkökulmasta. On selvää, että valmiit kivilevyt ovat aluksi melko kalliita, ja jos sinun on myös valmistettava heille erityinen tukikohta, esimerkiksi jos kellari on eristetty ulkopuolelta, kaikki tämä maksaa melko hyvän hinnan. Merkittävästi säästää ja samaan aikaan saada tulos, lähes olematon ero sekä ulkonäöltään että luonnollisen kiven koskettamiseen voi olla, jos teet sen jäljitelmän. Miten tämä tehdään, keskustelemme jäljempänä.

  Kuten mallina jäljitelmälle, otamme seuraavan maaliosion peruskiven pilkottu graniitti levyt:

  Lopuksi, jos teet kaiken ohjeiden mukaisesti, sinulla on seuraava tulos:

  Kuten näet, tulos on lähes sama kuin viite.

  Materiaalit ja työkalut

  Työlle tarvitsemme seuraavia materiaaleja:

  1. Kipsiseos - yksi laukku, 25 kg noin 5 m 2. Hinta - 4 klo. e.
  2. Etupohjamaalaus - 0,5 kg / 1 m 2 kerroksesta. 25 kg: n kauha maksaa noin 20 vuotta. e.
  3. Maali edessä - 1 kg. Yhdellä kerroksella 1 m 2. 25 kg: n kauha maksaa noin 50 vuotta. e.
  4. Sisustusmaalit - maalipohja ja värimaailma. Yhteensä kestää noin 2 vuotta. e. 1 m 2.
  5. Grid-kipsi. Asia on melko halpa - noin 0,4 vuotta. e. 1 m 2.
  6. Peittävä kalvo on ohuin.

  Alunperin edullisten ja laadukkaiden materiaalien käyttö säästää luonnonkiveä toisinaan!

  1. Tasku pohjamaalille (ei rappaus).
  2. Rulla ei ole pörröinen, esimerkiksi tuntuu liikkuvalle kalvolle ja tasoittavat saumat.
  3. Huopaiset rullat maalaukseen.
  4. Flat harjat ohut.
  5. Lusikka
  6. Jäykkä harja uimiseen, lisäämällä kivet.
  7. Sekoitin kuiville seoksille.
  8. Hiekkapaperilla.

  Tehdä jäljitelmä kiveä pohjaan

  Kaikki työ voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen:

  • säätiön valmistelu;
  • jäljitelmäkivet;
  • koristelu.

  Aloitetaan siis. Meillä on kellari eristetty vaahtolevyillä. Valmista pohja.

  1. Vaivaa seos.

  Samaa seosta, muuten, käytetään myös vääriä kiviä.

  2. Levitä noin 3 mm kerros, joka on täytetty saumoilla.

  3. Katkaise haluttu pituusraudoitusraudoitusverkko.

  4. Laitamme ruudukon ja sileät spatulas, kädet, mitä tahansa, mutta ei jätä yksittäinen kupla. Ylä- ja alareunan leikkaukset leikataan leveydeltään noin 1 cm, ristikko ei saa nousta ylös.

  5. Levitä seoksen toinen kerros 2-3 mm: n päähän ja anna kuivua kokonaan.

  6. Maalaa pinta pohjamaalilla ulkopintaan ja syvä tunkeutuminen irti pinnoilla. Koko pohja maadoitetaan. Anna kuivua vähintään kolme tuntia kuivalla säällä.

  7. Vaivaa sama seos kuin verkkoon. Sovelimme kentällä, joka peitetään socle.

  Teemme seoksen melko tiheäksi, se ei saa virrata. Levitä kerros korkeintaan 3 cm. Kuivaamisen jälkeen toinen. Tuloksena saamme 6 cm: n kokonaispaksuuden. Sinun ei pitäisi tehdä paljon kerralla, pari neliömetriä.

  8. Niin kauan kuin seos on riittävän märkä, levitä ohut kalvo peittää kalusteet, jotka on aikaisemmin liotettu veteen. Jos kalvoa ei kostuteta, vaarannat koko seoksen repeämisen.

  Rypistetään kalvo korkin pinnalla, kuten käy ilmi, ja me rullaamme sen rehellisellä, mutta ei kovin pehmeällä rullalla - köysiä tai tuntematonta. Kuljetamme tarpeeksi kovaa.

  Seurauksena on seuraava pinta:

  9. Irrota kalvo siirtymällä sivulle. Saamme luonnonkiven tekstuurin.

  Kalvo on kastettava ennen jokaista liimausta.

  10. Menemme seuraavaan vaiheeseen - tekemällä väärät kivet. Levitä vilkkuva kuvio harjan litteällä päällä. Emme yritä katkaista maahan. Missä kätevä, autamme itseämme lusikalla.

  11. Kostutamme rullaa, joka rullasi kalvoa vedessä ja juoksee saumojen pienen reunan ympärille sileäksi. Seuraavaksi käy läpi saumat märällä harjalla. Se tekee niistä entistä enemmän.

  12. Lisää pintakuviointia voit voittaa pinnan harjalla. Anna kuivua.

  13. Kuivaamisen jälkeen laske roskat ja pursota suurella hiekkapaperilla,

  14. Maadoita tuloksena oleva pinta. Tämä olisi tehtävä ristikkäin.

  15. Levitä maalipohja.

  16. Väritään kivilevyt. Vaikea prosessi, mutta melko kiehtova, se ei vaadi tiettyjä olosuhteita ja taiteellisia taitoja. Voit jäljitellä elävää murskattua graniittia käyttää punaista, tiiliä, tummanruskeaa, mustaa ja valkoista kirkastamaan.

  Värit sekoitetaan suoraan pohjaan. Likaiset saumat toistetaan samalla perusmaalilla.

  17. Kun kaikki on kuivaa, anna ikääntymisen vaikutus ja piilota viat. Otamme ohuen litteän harjan, pyyhkimme sen kevyellä sävyllä ja kosketamme kivien pintaa reunalla tai erittäin kärjellä. Kun harjalla oleva maali päätyy, maalataan uudelleen maaliin, lyödä sitä pöydällä pahvilla, joten ylimäärä poistetaan niin, ettei se pääse ulos bloopereista ja laita se kivelle. On parempi toistaa useita kertoja yhdessä paikassa kuin liioitella sitä valkoisella.

  Lähikuva pitäisi näyttää tältä:

  18. Jos haluat kiiltää pinnan, voit lakata kiven. Koristelemaan maaliväriä ei tarvita, modernit julkisivumaalit kestävät ja kestävät monta vuotta.

  19. Voit korostaa saumoja tummalla maalilla. Hanki enemmän ilmeikäs pinta. Kuvassa vasemmanpuoleiset saumat ovat kevyitä, oikealla tummat.

  20. Kun kaikki työ on suoritettu, saat melkein luonnollisen kiven pohjaeristyksen vaahtopinnalle.

  Evgeny Dubinin, rmnt.ru (perustuu kilpailijan käyttäjä LiLi4ita materiaaleihin)

  Kuinka koristella talon perusta. Millainen koristelu säätiölle on parempi? Suojausohjeet. Viimeistele säätiö omalla kädelläsi. Valokuva. Video.

  Mitä me kannatamme? Sisustamalla talon perustuksia

  ]]>]]> Yksi kirjailija vitsaili: "He rakensivat itsestään, mutta se osoittautui vuosisatojen ajan... Ja itse asiassa jotkut rakennukset pystyvät selviytymään vuosisatojen ajan säilyttämällä sisäisen lujuutensa ja ulkoinen koristeellinen vaikutus. Koska kauneus on ulkoinen ilmentymä sisäisistä ominaisuuksista: vahvuus, terveys ja järjestelmän vakaus. Ja säätiö on rakennuksen hyvinvoinnin perusta.

  Kun olet suojellut perusta ja antanut sen pitkäikäisyyden, sinä huolehdit myös talon pohjan viimeistelyn koristeellisten ominaisuuksien säilyttämisestä. Ammattimainen valmistustyö sokean alueen parantamiseksi, eristykseksi, vedenpitävyys säätiöllä on luotettava perusta suunnitteluratkaisujen toteuttamiselle.

  Yksinkertaiset tapit päättää talon perusta

  Kipsi ja maalaus on edullinen ja tehokas tapa koristella säätiötä, mikä antaa pinnalle lisäominaisuuksia. Päällystetyllä pinnalla voit käyttää tiilimuurausta jäljittelevää kohokuviointia ja peittää se ulkoisella maalikerroksella, joka lisää

  vahva koristeellinen pinnoite. Kuitenkin muutaman vuoden kuluttua luonnollisten ympäristötekijöiden vaikutuksesta tällainen vuoraus vaatii uudistumista.

  ]]>]]> Ikuisesti

  Paljon luotettavampi ja kestävä tapa koristella ja suojata kellarissa on lopettaa talon rakentaminen kivi - keinotekoinen tai luonnollinen. Kiven työstäminen vaatii taitoja ja perusteellista tekniikan tuntemusta. Jotta kivialustat eivät putoaisi painonsa ohella, ne kiinnittyvät vahvistusverkostoon tappien, metallikoukkujen ja vahvistavan ratkaisun avulla.

  PVC-pohjaisten keinotekoisten paneelien pinnoittaminen on kohtuuhintainen vaihtoehto kallioprosessin kalliille asennukselle. Moderni muovipaneelit jäljittelevät jokivarojen, puun, marmorin ja graniitin ulkoisia ominaisuuksia; joilla on lämmön- ja vedeneristysominaisuudet; ei vaikuta muotti sieni ja se on erittäin helppo asentaa.

  Polymeeripinnoitteen ainoa haitta kiviin verrattuna on pienempi iskunkestävyys. Muovisen sivuraiteen vahvistamiseksi tarvitaan galvanoituja kynsiä, nurkkasuikaleita, sekä tukiprofiilia. Yksinkertainen kokoonpano on kestävä - se suojaa pohjaa sateen, tuulen, auringon ja lämpötilan muutosten tuhoisilta vaikutuksilta.

  Koristeen koristelu talon kellarista omilla käsillä

  ]]>]]> Kauniisti ja edullisesti koristele talosi perustusta ilman asiantuntijoiden apua, eli omalla kädelläsi. Säätiön koristelu on hienostunut ja koristeellinen, vaikka kaikki riippuu mielikuvitustasi ja kädensijoistasi. Kyllä, ja materiaalikustannukset, tämän tyyppinen viimeistely vaatii vähäistä.

  Talon perustusten lopettamiseksi meidän on valmisteltava erityinen ratkaisu. Sinun on otettava yksi osa sementistä, kolme osaa hiekkaa, ja sekoita tämä kaikki perusteellisesti, vähitellen lisäämällä vettä. Sinun pitäisi saada paksu homogeeninen ratkaisu. Jos haluat, voit lisätä värin ratkaisuun, jotta saataisiin tarvittava sävy tulevalle sisustuksellemme.

  Kun ratkaisu on valmis, voit koristella säätiön. Otamme jonkin verran ratkaisua kädessä ja heitetään se talon perustuksiin niin, että se tarttuu siihen. Siten suljemme jonkin verran kellarialueita. Sitten otamme tavallisen sauvan ja aloitamme paikoissa, joissa urat osoittautuvat vetämään sisennyksiä niin, että sisustus muuttuu visuaalisesti kiveen. On tärkeää, ettet anna liuoksen kuivua, ennen kuin aloitat ratkaisun. Lisäksi koko talon perusta on vähitellen valmis.

  Tämäntyyppisen sisustuksen koristekorvauksen ansiosta kaiken rajoittaa vain mielikuvitus. Joten voit tehdä täysin mielivaltaisen kuvan. Voit tehdä sen teräväksi ja äkilliseksi, voit antaa sen sileän ulkoasun kostealla liinalla. Lopuksi voit maalata sen haluamallasi tavalla. Ja luonnonkiven ja graniitin alla.

  Se on niin helppoa ja yksinkertaista koristella talosi perusta omilla käsilläsi ja mahdollisimman pienillä kustannuksilla.

  Kuinka kannoilla säätiö

  ]]>]]> Säätiö on talon perusta. On välttämätöntä huolehtia viimeistelystä huolellisesti. Rakennusmateriaalikaupat ovat valmiita tarjoamaan sinulle suuria määriä viimeistelyjä ulkotöitä varten. Kun valitset tarvitsemasi materiaalin, pidä mielessä talon yleinen tyyli.

  - viemäriputki;
  - kipsi.

  opetus
  1

  Ensin sinun täytyy käsitellä sokea alue. Irrota 20-25 senttimetriä maata ja aseta viemäriverkko, joka koostuu hiekasta ja raunioista. Kaada 15 senttimetriä betonia, anna sen jäätyä. Ylhäältä lisää kolme senttimetriä asfaltti, niin päällysteen tulisi olla kalteva. Rataa ympäröivästi, laita lämpötila liitokset joka toinen metri, mikä estää pinnan rikkoutumisen. Aseta vinyyliseokset tai muu joustava materiaali näihin saumoihin.

  Tämän jälkeen on välttämätöntä kipata sukkulamppu. Sementti-kalkkikerros kerrostaa ja kovettaa pintaa. Voit lisätä pehmittimen seokseen, mikä lisää liuoksen vettä hylkivää vaikutusta. Päällyskerroksen kestävyyden lisäämiseksi on metalliristikko kiinnitetty tiili- ja betonipintaan ja kipsi asetetaan päälle. Vedenpitävyyden lisäämiseksi päällystää koko pinta bitumirasvalla, voit peittää alustan keraamisella kerroksella.

  Koristeen ulkonäköä varten se on käsiteltävä. Halvin ja helpoin vaihtoehto on maalata rakennustuki sopivaan väreihin. Muovisen ja tasaisen sakeuden omaavan maalin avulla voit koristella säätiötä alkuperäisellä tavalla. Suihkuta maali seinälle, piirrä kivien ääriviivat keppiin. Ainoa epäedullinen tällainen vastakkain - hauraus.

  ]]>]]> Voit upottaa kellarissa luonnonkiviä, se näyttää hyvin kauniilta, mutta se on kallista. Tällaisella vuorauksella on suuret suojaavat ominaisuudet. Kierrä kivet valmiiksi lujitetuille silmille, puupinnoille ja koukkuille. Vain liima ei kykene pitämään niin raskaan pinnoitteen pitkään aikaan.

  Kiinnitä huomiota liittämiseen. Se on tehty polyvinyylikloridin perusteella. Tällaiset levyt ovat hyvin kevyitä, vahvoja ja kestäviä. Lisäksi sivuraiteella on laaja valikoima piirroksia ja kuvioita. Levyt kiinnitetään galvanoidut kynnet 15 senttimetrin etäisyydellä toisistaan ​​puukoteloon. Älä paina paneeleita liian tiukasti toisiaan vasten.

  Luonnonmateriaaleja jäljittelevät paneelit ovat paljon helpommin kiinnitettävissä kuin itse kivi. Valitse pintamateriaalin väri ja pintakuvio vastaamaan materiaalia, josta talo on rakennettu.

  Vastapäätä luonnonkivi hiekkakiveä

  Varmasti monet ovat nähneet kauniisti rakenteet, jotka on koristeltu luonnonkivillä. Luonnon kauneus siirretään nykyiseen maailmaanmme ainakin vähän, mutta se sisustaa jokapäiväistä elämäämme. Luonnonmateriaalin kestävyyden ja käytännöllisyyden vuoksi pintakäsittelyt eivät ole parempia.

  Nykyisessä artikkelissa haluan kertoa teille vähän siitä, kuinka tehdä kiven jalusta. Tarkastele yksityiskohtaisesti kaikkia työvaiheita aina pintavalmistuksesta ja viimeistelystä suojaavan pinnoitteen avulla.

  Käsiteltäessä kiveä jalusta omilla käsilläsi

  Jos päätös tehdään ja viimeistellään kellari kiviin omalla kädellä tai rakennuksen minkä tahansa muun ulkopinnan avulla, on ensin päätettävä ostettavan luonnollisen hiekkakiven määrä, väri ja paksuus.

  Jos kaikki on selvää määrällä - pinnan pinta-alaa pidetään viilutettuna, kun otetaan huomioon yli 5-10% viimeistelystä ja asennuksesta, kysymys on monimutkaisempi värin ja paksuuden suhteen.

  Luonnonkiven värin valitseminen (tavallisissa ihmisissä sitä kutsutaan myös "plastushkaksi" suhteellisen samanlaisten paksuisten epäsäännöllisten kappaleiden vuoksi), sinun on kiinnitettävä siihen rakennuksen värimaailmaan, johon työ suoritetaan. Esimerkiksi ruskean rakennuksen rakennuksen harmonia ja kauneus ovat mahdollisia ostamaan luonnollista hiekkakiveä punaisella sävyllä vastaamaan luonnollisen laattojen värejä.

  Tyypit luonnonkiveä viimeistelyyn kellarista

  Tietenkin materiaalin väristä riippuen myös sen hinta vaihtelee. Halvin ja tavallisin - harmaan värin luonnonkivi, punaisella, sinisellä tai vihreällä sävyllä maksaa enemmän.

  Hinta vaihtelee myös kiven paksuudesta riippuen. Halvin on ohuin (1-1,5 cm.), Ja mitä paksumpi, sitä kalliimpaa neliömetriä kohden.

  Käytin 15 mm paksua harmaa-keltaista hiekkakiviä luonnonkivestä, joka levitin tavalliselle sementtilaastille.

  Luonnonkivi rakennuksen kellarin viimeistelyyn

  Jos kaikki materiaalit ostetaan, voit aloittaa työn.

  Kynäkotelo. Askel askeleelta ohjeet työn suorittamiseen.

  Vaihe 1. Valmistele pinta, jolle levyt asetetaan.

  Tässä vaiheessa on välttämätöntä poistaa kaikki sementtilaastin ulkonevat virtaukset tiilien välisissä liitoksissa, jos tiilenpuoleinen pinta on tehty. Jos rakennuksen kellari valetaan betonista, poista betonin ulkonevat osat, jotka voisivat muodostua nestemäisen betonin virtauksen vuoksi muottien halkeamiin.

  Vaihe 2. Maalaa pinta konkreettisella kosketuksella.

  Valmista pinta ennen kiven asettamista

  Betonokontaktin on parempi ottaa suuri osa hyvän materiaalin tarttumisesta vuorattuun jalustaan. Sovellus voidaan tehdä sekä rullalla että harjalla pinta-alan mukaan.

  Vaihe 3. Valikoimme plasto-hiekkakappaleita yhdellä litteällä etupuolella ja levitämme sementtilaastia seinälle päin olevaan pinnalle. Hiekkakiven pääty litteä puoli on vierekkäin viilutettavan pinnan alapuolella.

  Me kallistamme seinälle omilla kädillä

  Vaihtoehtona ja suuremman takuun ansiosta päällystysmateriaalin laadukas tarttuminen pintaan voi käyttää liimaa raskaisiin laatoihin, joita käytetään ulkotöissä. Tämä luonnollisesti aiheuttaa lisäkustannuksia, mutta kiven ja seinän kiinnittymisen laatu ja näin ollen todennäköisyys, että viimeistelyaineisto ei laske, on suurin.

  Vaihe 4. Asettamme seinälle luonnollisen viimeistelymateriaalin, mahdollisimman tiiviisti alustalle ja oikealle vierekkäiselle kivelle (jos edessä on oikealta vasemmalle).

  Stone-pohjainen sisustus omalla kädelläsi

  Vaihe 5. Leikkaamalla ja puristamalla kivi viilutettavalle pinnalle, saadaan aikaan täydellinen ilmanpoisto materiaalista ja yhtenäinen sovitus.

  Luonnonkivialustalle

  Vaihe 6. Oikean ja vasemman tukikivin väliin valitse sopiva muoto.

  Valitsemme muodon mukaisia ​​kiviä

  Tarvittaessa voit katkaista ulkonevat osat hieman muodostaen yhtenäiset saumat viereisten viimeistelymateriaalien väliin.

  Vaihe 7. Levitä liimaa valittuun kappaleeseen ja aseta se, mutta sen pysyvä paikka.

  Laitimme toisen kiven rakennuksen kellariin

  Yritämme syventää sitä siten, että ulkopinta muodostaa yhden tason viereisten viereisten kivien tasoon.

  Siten viimeistelykappaleiden poimiminen ikään kuin keräämään mosaiikki kulkee koko korkin korkeuden ja ylöspäin (minulle tämä on valkoisen maalatun metallin suojaava valaisin).

  Keräämme plastovanny-kiven mosaiikki

  Jotta saataisiin tarkemmin lähestyä ylempää vaakasuoraa viivaa, on mahdollista käyttää hiomakoneella leikkauspyörää betonille, jotta se muodostaa litteän päätypinnan kiven katkaisemalla liikaa.

  Vaihe 8. Jos suuret tilat muodostavat vierekkäisten vastakkaisten kiviä, täytä ne pienemmillä paloilla.

  Valitsemme pieniä kiviä kiven täyttämiseksi

  Lisää kauneutta ja omaperäisyyttä, voit täyttää nämä aukot merisuojattu kiviä - "alasti".

  Laitoimme mereen kiillotetut kivet kauniin julkisivun kiveen

  Vaihe 9. Täytä ja puhdista saumat vierekkäisten viereisten kivien väliin.

  Täytämme saumat vierekkäisten kivien välissä

  Tämä työ on tehtävä ennen kuin liuos (liima) on noussut. Saumat, joissa ei ole tarpeeksi liimaa, täyttyvät ja joissa ylimäärä puhdistetaan, kunnes sauma on tasaisesti täytetty. Ylimääräinen liima etupinnalle pyyhitään. Tällöin jalusta on vuorattu kivellä koko pinnalle.

  Vaihe 10. Suurin vaara tällaiselle viimeistelylle on vesi, joka putoaa viimeistelykiviä ja virtaa sisäpuolelle. Jos tämä tapahtuu sesongin aikana, vesi voi jäädyttää ja laajentaa, mikä johtaa pinnoitusmateriaalin irtoamiseen.

  Koko valmiin pinnan suojaamiseksi se voidaan lakata. Tein visiirin kellarikerrokseen niin, että seinälle putoava puoli sade ei putosi kellari seinämän ja viimeistelyyn luonnollisen materiaalin väliin.

  Kiven kiven kiven suojeleminen vedestä

  Nyt myös te, rakkaat lukijat, osaat tehdä kiven pohjan omilla käsilläsi. Kuten näette, koko prosessi on melko yksinkertainen ja vaatii vain tarkkuutta ja huolellisuutta. Keräämällä hitaasti kiven mosaiikkia saamme kauniin, kestävän ja käytännöllisen ulkopinnan rakennuksen kellarista.