Pysyvän muottien tyypit - miten valita talon rakentaminen ja antaa parhaiten

Kehittyvät rakennusteknologiat tarjoavat kehittäjille erilaisia ​​tapoja rakentaa talo. Ja jos monikerroksiselle rakentamiselle on olemassa selviä rajoituksia joidenkin rakennustekniikan käyttämistä koskevien menetelmien käytöstä, mikä johtuu suurista kuormista itse rakenteilta, niin yksityiselle kehittäjälle tällaiset menetelmät ovat melko paljon.

Aloitetaan siitä, että jokainen, joka päättää rakentaa oman talonsa tai mökkiinsä, on aina huolissaan halvemmasta rakentamisesta. On kuitenkin ymmärrettävä, että tämän hinnanalennuksen ei pitäisi johtaa talon toiminnan luotettavuuden menettämiseen. Eli säästöjen pitäisi olla kohtuullisia. Siksi sinun ei tarvitse säästää rakennusmateriaalien laadusta vaan viime vuosikymmenien aikana kehitetyillä kehittyneillä rakentamismenetelmillä ja rakenteilla.

Yksi tällaisista menetelmistä on kiinteän muottirakenteen käyttö talonrakentamisessa.

Mikä on pysyvä muotti

Pysyvä muotti on rakenne, joka toimii muodoksi seinien ja rakennusten perustusten luomiseksi, mikä helpottaa ja nopeuttaa niiden rakentamista. Riippumatta materiaalista, josta muotti on tehty, se pysyy pystytettävän esineen rakenteessa ja suorittaa sen jälkeen tiettyjä toimintoja.

Erilaisia ​​pysyviä muottirakennuksia erottaa valmistus-, vahvistus-, kiinnitys-, yhdistelmä- ja betonipäällysteiden yhdistelmä, asennusmenetelmä.

Jos jatkamme niiden rakentavasta monimuotoisuudesta, kaikki pysyvät muottipesät voidaan jakaa seuraavasti:

 • kehysjärjestelmät, jotka jakautuvat seuraavasti:

- erilaisista materiaaleista tehdyt esivalmistetut yksiköt;

- valetut lohkot laajasta polystyreeniä;

 • litteillä vahvistetuilla paneeleilla.

Kehyksen muottijärjestelmät

Runkojärjestelmät koostuvat kahdesta muottirakenteesta, joiden sisällä on teräsvahvistus ja kaadetaan betonia. Osassa näyttää siltä, ​​että piirakka "muotti - vahvistettu betoni - muotti".

Rakenteet, joista järjestelmä kootaan, ovat lohkoja, joita tuetaan kunkin Anna-ystävän asennuksen aikana - ilman ratkaisua tai liimaa. Ne voivat olla kiinteitä tai kokoontaittavia. Päissä, muottielementit voidaan liittää kielekkeellä ja uralla. Tämä vaihtoehto helpottaa asennusta ja estää betonin virran.

Muovattuja polystyreenivaahtopaloja kutsutaan joskus termoblockiksi. Valmistusvaiheessa jo olevat sivuttaiset levyt liitetään saman polystyreenivaahtomuovin jäykkää kantta.

Lohkokoot vaihtelevat valmistajan mukaan ja voivat vaihdella merkittävästi. Yleisin koko on 100 x 25 x 25 cm. Tällainen yksikkö painaa vain 1 kg. Lohkon seinät ovat noin 5 cm paksuisia, ja noin 15 cm on edelleen betonointia varten.

Betonointi suoritetaan säännöllisesti - joka 2,5-3 riviä. On toivottavaa, että betonikerrosten saumat sijaitsevat lohkon keskellä. Betonimassan tiivistäminen pienitehoisilla tärinöillä. Voit tiivistää massan liittämällä.

Tällä menetelmällä on joitain haittoja:

 • seinämän sisäpinta on vaahtokerros, joka on suojattava vaurioilta;
 • koska vaahdon ympäristöystävällisyys on edelleen kyseenalainen, se voi olla haitallisten aineiden päästäminen taloon;
 • Valmis lohkot ovat melko suuria, mikä tekee niistä vaikeita kuljettaa ja varastoida.

Esivalmistetut yksiköt koostuvat kahdesta erilaisesta materiaalista valmistetusta levystä, jotka on koottu kolmiulotteiseen rakenteeseen erityisten komponenttien avulla. Levyjen välinen etäisyys on aikaansaatu polymeereistä valmistetuilla tukiprofiileilla (tämä estää kylmien siltojen syntymisen).

Muovattuihin polystyreeni-vaahtolohkoihin verrattuna esivalmistettu lohko mahdollistaa useamman kuin kolmen eri materiaalin kerroksen käytön. Esimerkiksi kaksi kovaa pinnoitetta ja ulkopintaan ulottuvaa polystyreeniä oleva kerros.

Tällaisten rakenteiden suuri etu on kyky muuttaa sisäisen ontelon leveyttä, mikä sallii paksun eristeen käytön tai tekee betonikerroksen paksummaksi. Tällaisessa tilanteessa sinun tarvitsee vain tilata suurempia välikappaleita.

Levyt vahvistetut

Vahvistetut itsekantavat paneelit eivät ole yhtä suosittuja kuin lohkot, mutta niiden käyttö kasvaa jatkuvasti. Ne ovat tasalaatuisia polystyreenilevyjä, jotka molemmin puolin on vahvistettu mustalla teräsverkolla, jonka solu on 5 * 5 cm. Paneelin mitat ovat 120 * 300 cm, paksuus 10 - 27 cm.

Vahvistettu paneeli asennetaan koko lattian korkeuteen ja kiinnitetään rekvisiitta. Sitten kummallakin puolella on useita kerroksia kestävää betonia. Tämä tehdään sekä mekaanisesti että manuaalisesti. Betonin paksuuden tulee olla vähintään 5 cm.

Näiden paneelien seinämillä on erittäin suuri kantavuus ja iskuvoima. Niiden mallit yhdistävät monoliitti- ja paneelitekniikat. Seinän yhteydessä on seuraava: "betoni - vahvistaminen - lämmöneristys - vahvistaminen - betoni".

Tämän tekniikan edut ovat:

 • ei vaahtoa huoneessa;
 • mahdollisuus käyttää eri paksuisia vaahtoja;
 • vahvistaminen estää nestemäisen betonin virran, joka sallii sinun päästää irto- ja kaltevia elementtejä;
 • Betonin ulkokerros suojaa rakennetta kosteudelta ja mekaanisilta vaurioilta.

Esivalmistettujen yksiköiden lajikkeet

Koristeellinen kiinteä muotti

Se on moduulirakenne, joka on koottu suoraan seinään. Moduulit on asennettu tiukkoihin riveihin, jotka antavat erinomaisen ulkonäön ulkonäöstä ja sisäpuolelta.

Moduuli koostuu sisäisistä ja etupaneeleista sekä liitososista. Niiden välissä on vahvistusta, joka seinän kasvaessa kaatuu betoniin. Sitä voidaan käyttää sekä jäykän polystyreenieristeen että pehmeän mineraalivillan kanssa.

Näissä järjestelmissä viimeistelyyn käytetään sellaisia ​​materiaaleja kuin:

 • keraaminen graniitti;
 • kuitubetoni;
 • kestävät muovit;
 • metalleja ja komposiittiaineita.

Tällaisten muottien käyttö säästää julkisivujen ja seinien sisäpintojen koristelua.

Metsäbetonituote

Se on ontopuuta betonilohkoja tai paneeleja, jotka on valmistettu puulastuista ja sementistä. Kerää tällainen muotti kynsillä tai tasoituksella.

Puubetonilla itsessään on alhainen lämmönjohtavuus, mutta joskus polystyreenivaahto lisätään rakenteeseen lisäeristeenä. Sitten koota raudoitus ja kaada betoniseos. Tuloksena on erittäin kiinteä seinä.

Lohkojen tapauksessa ne liitetään toisiinsa laattaliimalla tai laastilla.

Tällaisten seinien pinta on päättynyt julkisivurakenteella, sivuraidalla, kiveällä.

Lasinen magnesiittimuotti

Se perustuu metallilämpöprofiiliin, joka on molemmin puolin päällystetty lasimagnesiumlevyillä. Lämpöprofiilien rei'itys estää kylmäsiltoja seinän sisällä.

Tämäntyyppinen muotti voidaan asentaa välittömästi koko talon ympärille, mutta enintään yhden kerroksen korkeuteen. Rakenteen jäykkyyden lisäämiseksi käytetään lisäksi sarakkeiden ja armopoyasovin rakentamista rakennuksen kehällä pitkin lattian liittymiä.

Mattojen täyttämiseksi ei ole toivottavaa käyttää raskasta betonia, on parempi käyttää vaahtoa ja kuituvahvisteista betonia.

Betoni kiinteä muotti

Sitä käytetään terassien, kellareiden, altaiden seinien laitteisiin. Muotoon käytetään kaarevia betonilohkoja, joissa on selkeä geometria ja reunalukko. Ne asetetaan kolmanneksen pituudelta, kiinnikkeet asennetaan reikiin ja tasoitetaan.

Edut jatkuvan muottien käytöllä

 • Rakentamisprosessin kiihdyttäminen jopa 35 prosenttiin työmäärän vähenemisen vuoksi.
 • Merkittävät säästöt seinäaineiden kustannuksissa
 • Kevyiden materiaalien käyttö muottiin tekee tarpeettomaksi houkutella erikoistuneita rakennusmateriaaleja, mikä vähentää rakennuskustannuksia ja mahdollistaa työtä ahtailla alueilla.
 • Työt voidaan tehdä lähes kaikissa lämpötiloissa.
 • Lämpömuovausrakentamisen läsnäolo vähentää rakennuksen lämmittämisen kustannuksia 30 - 40%.
 • Käytettäessä polystyreeni-vaahtolohkojen muottia seinämän paksuutta pienennetään yli kaksi kertaa, mikä mahdollistaa rakennuksen tehokkaan alueen lisäämisen rakennuksen samoilla ulkoisilla mitoilla.
 • Kiinteä muotti voidaan käyttää paitsi seinien rakentamiseen myös perustusten rakentamiseen.

Itsekäyttöön ilman asiantuntijoiden osallistumista sopivin vaihtoehto on laajennetun polystyreeni lohkot. Tarvitaan vain tiukasti kiinni suositelluista tekniikoista. Se ei tule yhtä nopeasti kuin asiantuntijoiden mukana, mutta se on paljon halvempaa.

Kiinteät muottipesät: tyypit ja arvostelut

Kehittyneiden rakennusten mukaan jatkuvassa muottirakennuksessa olevat huoneet ovat nykyaikaisessa rakentamisessa yhä suosittu. Tämän vuoksi on olemassa useita syitä, samoin kuin itse laatoitusjärjestelmien tyypit. Kaikille yhteinen piirre on se, että pysyvä muotti on muoto sisäänvedetyn sisäänrakennetun betonin kaatamiseksi.

Monoliittisen rakenteen menetelmällä on useita etuja, joista on korostettava:

 • Toimintojen yhdistäminen yhdeksi teknologiseksi sykliksi
 • Muottien käyttö funktionaalisesti rakentavana elementtinä seinässä

Muottipolystyreenilohkot

Joskus niitä kutsutaan vaahtomuoviksi - tämä on yleinen kotitalouden nimi polystyreenivaahdolle.

Kiinteä muotti laajennetusta polystyreeniä valmistajien mukaan on 50 mm: n paksuisesta merkistä PSB-S 25.

Lohkossa on leikkausmuoto "P" -merkki, jonka sivut on liitetty toisiinsa hyppyjä varten. Kannat voidaan heittää muottipalkkikokoonpanoon tai irrotettaviksi.

Lohkojen asennus ja yhteenliittäminen ovat hyvin yksinkertaisia ​​- ylempi lohko sijoitetaan alempaan, se kytkeytyy erityisiin lukkoihin ja tällaiset toimet toistetaan, kunnes seinämän vaadittu korkeus on saavutettu. Seinä muistuttaa sandwich-paneelia, jonka sisällä on teräsbetoni ja vaahtopinnoitteen ulkopuolella.

Polyuretaanivaahto tässä mallissa toimii paitsi sulkevan rakenteen ansiosta myös betoniin, mutta se on myös erinomainen lisäeristys seinän sisä- ja ulkopintaan.

Seinät, jotka on valmistettu vaahtomuottien avulla, tarvitsevat lisää viimeistelyä. Voit käyttää joko saranoituja etu- tai sisustusjärjestelmiä (tuuletetut julkisivut, sivuraide, seinäpaneelit, kipsilevy, MDF-paneelit) tai kipsi, jossa on alustava kiinnitys erityisen kipsilevyn vaahtomuovin pintaan.

Jos valintasi on lopettanut sivuraiteen, niin ennen työn viimeistelyä on tarpeen suorittaa talon eristys sivuseinäpuolella. Voit asentaa talon seinille eristyksen käyttämällä joko metalliprofiileja tai puisia laatikoita.

Eristysalue on melko monipuolinen, joten materiaalin valinta materiaaliin on lähestyttävä taitavasti niin, että eristys on luotettavaa ja kestävää. Tietoja siitä, mitä eristystä reunan alla on kuvattu tässä artikkelissa.

Kiinteä koristeellinen muotti

Se on helposti koottu modulaarinen muotoilu. Asennus suoritetaan suoraan seinälle.

Tällaisen yksikön rakenne koostuu etu- ja sisustuspaneeleista ja liitososista. Käytetään pehmeällä mineraalivillalla tai jäykällä polystyreenieristyksellä.

Ankkuri asetetaan muottipesän sisäpuolelle asetettuun aukkoon, ja kun muotti kasvaa, se kaadetaan betonilla.

Omien omistajiensa mukaan pysyvä muotti on tärkein etu - se on kokonaan viimeistellyt viimeistelyelementit ja säästää sekä rakennusaikaa että yksittäisten töiden hankkimista monoliittisesti pystytettyjen rakennusten julkisivujen tai sisätilojen sisustamiseen. Säästöt näkyvät myös rakennusten sääennusteiden työn suorittamisessa.

Viimeistelyaineina käytetään seuraavia materiaaleja tällaisessa kiinteässä muottipesässä:

 • Metallit ja komposiitit
 • Kestävät muovityypit
 • Kuitubetoni
 • Tärytetty betoni
 • Posliiniset kivitavaraa

Tekniikkalaitteet kiinteä muotti "Plastbau-3"

Tämä muotoilu käyttää ekstrudoituja polystyreeni-vaahtolevyjä ja päällysteitä muodostamaan seinien ja lattioiden tilamuodon kokoonpanon.

Elementit on liitetty toisiinsa erityisellä vanteella, ja lujitushihna asetetaan rakenteen sisälle. Jotta estettäisiin betoniliuoksen ylivuoto tyhjyyden reunojen yli, lisätään erityisiä pistokkeita tavanomaisesta vaahdosta.

Tällaisten muottijärjestel- mien avulla voit rakentaa seiniä vaiheittain, ja päätelmät niiden irtisanomisen tai jatkamisen yhteydessä tulevien rakennuselementtien elementtien kanssa.

Näitä järjestelmiä käytetään silloin, kun käytetään erilaisia ​​seinämäpaksuuksia, esimerkiksi kun seinämät seinämät yhdistetään sisäisiin väliseinämiin.

Tämä mahdollistaa sen, että pystytään asettamaan eri etäisyydet muottipaneeleiden väliin sekä kohtisuoraan päärakennetta että pituussuuntaisesti tai vaakasuoraan (tulevien liitososien kanssa.

Muottipalojen korkeus voi saavuttaa neljä metriä, mikä sopii erityisen hyvin monikerroksisten rakennusten rakentamiseen useilla kerroksilla. Asentamalla tämän pysyvän muottirakenteen järjestelmä rakennuksen talon ympärillä voit kaataa betonia koko talon kerroksen päälle hyvin lyhyessä ajassa.

Koska muottipaneelit on valmistettu suulakepuristetusta polystyreeni-vaahdosta, seinät tarvitsevat ylimääräistä viimeistelyä. Samalla säästät rakentamisbudjettiin eristystuotteiden hankintaan. Riittää, että tuulenpitävät tuulenpitävät materiaalit kiinnitetään julkisivuun, ja on jo mahdollista asentaa saranoidut julkisivut.

Sisustustarvikkeita varten sinun on vain tasoitettava nivelet yhdellä tasolla seinän kanssa, kiinnitä se - ja voit liittää seinän taustakuvaksi tai maalata se.

Armopaneli

Tässä kiinteässä muottirakenteessa käytettiin suuren lujuuden omaavia polystyreenilevyjä. Ne on liitetty toisiinsa 4 mm: n langansyöttöllä, jonka sisällä on kirjain "W", jonka tarkoituksena on vahvistaa kaatettua betoniliuosta ja samalla pitää levyt yhteen.

Laattojen ulkopinta on teollisesti peitetty vahvistusverkolla parantamaan tarttumista kipsi- tai betoniliuoksilla. Näistä rakenteista voit rakentaa lähes minkä tahansa paksuuden seinät. Teknologiaa kehitettiin 70-luvun alussa ja sitä käytettiin alhaisen budjetin rakentamiseen.

Arbolit

Se näyttää kokoon taitavalta klassisesta muottirakenteesta, ja se on rakennettu samanlaiselle periaatteelle. Liitä paneelit erikoisastioita ja tavallisia kynsiä käyttäen. Suojukset itseään valmistetaan sekoittuneesta hakkeen ja sementin seoksesta. Lujitushäkki asennetaan lohkoon ja betoni kaadetaan. Menossa yksinkertaisesti ja nopeasti.

Rakennusmarkkinoilla tarjottu kiinteä muotti on todennäköisesti halvin. Se tarvitsee lisää weatherisaatiota ja käsittelyä viimeistelyaineilla.

Luuranko lasimagnesiitti Kiinteä muotti

Tämän muodon perusteella käytetään lämpömetalliprofiilia, joka on molemmin puolin päällystetty lasimagnesium-levyillä (SML). Ulkoisesti tämä malli muistuttaa kipsilevyosion.

Tämä pysyvä muotti voidaan asentaa rakennuksen talon ympärille korkeintaan korkeintaan yhden kerroksen korkeuteen.

Se ei ole suositeltavaa monoliittisten talojen rakentamista raskasbetoniseoksista, mutta se on paras ja erittäin kannattava ratkaisu kevytbetonista valmistettujen seinien rakentamiseen: kuitubetoni ja muu vaahtobetoni.

Rakenteen kiristäminen tällaisia ​​seiniä varten on välttämätöntä lisätä sarakkeiden ja panssaroitujen vyöhykkeiden lisärakentaminen kehäliitännöissä liitäntälaitteiden kanssa.

Tai muuttakaa mieltäsi ja aloita talon rakentamista eri materiaalista, esimerkiksi vaahtolohkoista. Vaahtobetonilohkon talvi on ensimmäinen vaihe, jonka rakentamisen aikana on otettava huomioon valinnan vaikuttavat tekijät.

Seuraavat seinät, lattiat ja katot on rakennettu. Tietoja tässä artikkelissa kuvattujen vaahtoblokkien talojen lattiasta.

Rakennettaessa talon kattoa vaahtolohkoista, on pyrittävä vähentämään painoa niin, että seinämien kuorma on pieni. Kuitenkin, jos talossa on vahvistettu betoni runko, niin tämä suositus voidaan vetäytyä. Tässä kuvataan vaiheittainen kattorakenne.

Olemme listanneet vain tavallisimmat kiinteät muottien tyypit. Nykyaikainen rakennusteollisuus tuottaa niitä paljon enemmän, monet yritykset tarjoavat omia teknisiä ratkaisuja monista eri materiaaleista.

Voit lukea itsenäisesti arvosteluja ammattimaisista rakentajista ja kansalaisista, jotka ovat käyttäneet yhtä tai muuta kiinteää muottirakennetta ja joilla on käytännön kokemusta näiden ja muiden tyyppien kanssa.

Kiinteä puutavara Tehnoblok

Tulevaisuuden talotekniikan valinta on otettava mahdollisimman vakavasti. On otettava huomioon esimerkiksi kustannukset, rakentamisen nopeus, tekninen kyky ja paljon muuta. Jos et ole vielä päättänyt. katso pysyvän muottirakenteen teknologia "Tehnoblok".

Kestävä rakenne edellyttää tiettyjä tietoja ja taitoja. Nykymaailmassa on paljon tekniikoita, jotka yksinkertaistavat elämää. Tämä tekniikka on - pysyvä muotti (koristeellinen verhous). Se tuli suosittu sen kestävyyden ja käytännöllisyyden ansiosta. Tämä muotti on kaikkien kehittäjien luokkien käytettävissä.

Kiinteä muotti tehnoblok

Mikä on pysyvä muottitarroja tehnoblok?

Tekhnoblokin kiinteä puutavara on puunjalostus, jossa on jo valmiina koristeellinen viimeistely ulkona. Tämä malli sisältää kaksi esilevyä, jotka on tehty koristeellisesta betonivuoresta. Sen jälkeen kaikki muottien osat on yhdistetty toisiinsa kiinnitetyillä linorakenteilla. Yhteinen ja moderni tapa rakentaa taloja ja rakentaa monoliittisia seiniä. Tällainen prosessi helpottaa huomattavasti ja nopeuttaa minkä tahansa kohteen rakentamista. Betonin kaatamisen jälkeen tätä rakennetta ei poisteta, mikä vaikuttaa tehokkaammin ajan säästöön. Seinämän kokonaispaksuus on 23 cm.

1. Taustalevy - 3 cm. Pintalevy on erittäin vahva betonilevy, jonka paino on 30 kg. Levyn koko: 100x40 cm pitkä.

2. Eristys - 5 cm - 10 cm. Polttyreeni vaahto, tiheä ja palamaton materiaali, käytetään lämmittimenä.

3. Lisäosat - pultit, liittimet, kiinnikkeet ja liittimet.

4. Betoni monoliittinen seinä - 15 cm (muodostuu seurauksena bqton kaatamisesta).

5. Irrotettava muottilevy (muurausseinä) - laminoitu kosteutta kestävä vaneri.

Mitkä ovat edut pysyvän muottien käytöstä?

Tällä muotilla on suuria etuja vastakkain irrotettavalle, joka vuorostaan ​​asennetaan ensin, kaadetaan betoniin ja puretaan. Kiinteä muotti Tehnoblokia ei tarvitse poistaa. Tämä säästää aikaa rakentamisen aikana.

Tässä ovat tyypillisimmät positiiviset ominaisuudet tämän tyyppinen:

 • Saatavuus hinta. Mikä tahansa kehittäjien luokka.
 • Rakennuksen lämmönkestävyys, joka on erittäin suotuisa, vaikuttaa rakennettuun taloon.
 • Rakentamisprosessi kiihtyy suunnittelun yksinkertaisuudesta.
 • Tukirakenne, jolla on erittäin myönteinen vaikutus myöhempiin rakenteisiin. Sen avulla voit tehdä täydellisen seinän vahvistuksen.
 • Koristeellinen muotti on valtava valikoima värejä ja erilaisia ​​tekstuureja. Voit yhdistää eri värejä ja kuvioita, joiden avulla voit tehdä julkisivuun ainutlaatuisen tyylin.
 • Luotettavuus ja käytännöllisyys.
 • Lyhin rakennusaika.

Ominaisuudet ja tarkoitus

Kiinteä muotti on suunniteltu monoliittisten seinien nopeaan rakentamiseen. Teknisellä lohkolla on useita lisäetuja:

 • ulkonäkö, jonka valmistaja antaa 50 vuoden takuun
 • eristyskerros 5-10 cm, mikä takaa tulevan rakenteen energiatehokkuuden
 • kiinnittimien ansiosta helppo asentaa

Rakentaminen talon mukaan tekniikka verhous kiinteä muotti

Rakentaminen talon tekniikka verhous kiinteä muotti Tehnoblok

Säätiö on asetettava täsmälleen tasolle. Vedeneristys tehdään, se voi olla kateaine tai muovikalvo.

Asentaa ensimmäisen lohkon rivin. Ulkolevy, jossa eristys ja koristeellinen leikkaus on yhdistetty sisälevyyn (laminoitu vaneri) erityisten kiinnikkeiden avulla. Nämä kiinnittimet säätävät myös tulevan monoliittisen seinämän paksuutta.

Levyjen kiinnittämiseen on käytettävä L-muotoisia koukkuja, joita tarvitset vain ruuvaamalla. Jos laatassa ei ole reikiä tai jos ne eivät ole oikeassa paikassa, ne porataan yksin.

Lohkojen pystysuora ja vaakasuora taso tarkistetaan käyttäen tasoa sekä seinän kaarevuutta jännitetyllä johdolla. Seinien kulmat voidaan edelleen vahvistaa erityisillä puristimilla.

Tarkastettuasi tason ja koon on asetettu toinen ja kolmas rivi. Ne on kiinnitetty kiinnikkeisiin. Seuraavat asennusosat ja kaatunut betoni. Se on täytettävä siten, että täyttötaso on puolet viimeisestä rivistä. Tämä on välttämätöntä, jotta seuraava betonikerros on niin lujasti kuin mahdollista yhdistetty edelliseen.

Pohjan valinta, kun käytetään verhouspinnoitetta

Kiinteän muottien perustus

Säätiön valintaan tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Tämä on erittäin tärkeä rakennusvaihe. Suurin plussin katsotaan olevan tekijä, jolla on mahdollista suorittaa tällainen työ nolla-lämpötilassa. Luonnollisesti on erittäin tärkeää, että työ tapahtuu nopeammin ja kun säätiö täytetään, voit jatkaa seuraavia toimia. Tällaisia ​​ovat muun muassa asennuksen rakentaminen. Kiinteälle muotille sopii kaikentyyppinen pohja, joka soveltuu alueen kaikkiin teknisiin vaatimuksiin.

Betonikotelo

Monet kehittäjät, jotka valitsevat muottien, valitsevat hyödykkeen polystyreeni-betonista. Se mahdollistaa lisäksi lämmittää talon. On mahdollista käyttää betonia sementin perusteella, joka ei ole alempi kuin brändi m400. Betonin täydellisen kovettumisen jälkeen, noin 20-25 päivää, irrota sisälevyt - laminoitu vaneri.

Monoliittinen rakentaminen käyttäen kiinteää muottirakennetta, vaikka sen pitkä historia, tuli yleistynyt ei niin kauan sitten. Nämä kuitenkin.

Mikä on lämpö talo? Tämä rakennus rakennettiin käyttämällä kiinteää muottia, joka oli valmistettu polystyreenistä. Rakenna rakennus tähän tekniikkaan omilla käsillään riittää.

Rakentamisen aikana on erittäin tärkeää valita oikeat materiaalit ja ymmärtää niiden käyttö erityisesti monoliittisten teosten kohdalla. Varten.

Monoliittisen rakennuksen tiilimuotti. Jokainen, joka joutui kosketuksiin rakennuksen kanssa, tämä sanojen yhdistelmä kuulostaa hieman absurdilta. Loppujen lopuksi monoliittinen.

KEODOM SYSTEM

koristeellinen kiinteä muotti kotiisi seinille

Mikä se on?

Yksinkertainen lasten suunnittelija, talojen monoliittisten seinien rakentaminen, joka keskittyy yksittäisiin kehittäjiin. Ajatus on yksinkertainen: kaksi posliinilaattaa, jotka on yhdistetty erikoiskiinnikkeillä, muodostavat pysyvän betonirakenteen moduulin. Toisiinsa liitetyt moduulit muodostavat seinän muottiin. Seinän tehokas eristys- ja vahvistushäkki, talotekniikan kanavat (sähkö, lämmitysputket, tuuletus) on asennettu muottiin. Sitten betoni asetetaan muottiin.

Posliinilaatat muodostavat korkealaatuisen julkisivuverhon, ja haluttaessa talon sisätilat. Järjestelmän kiinnittimet mahdollistavat helpon asennuksen ja asennuksen korkean tarkkuuden. Siksi itse seinä, eristys ja vuoraus on luotu yhdellä teknologiakierroksella, joka antaa tämän tekniikan nopean, alhaisen työvoiman intensiteetin ja kustannustehokkuuden rakentamisen. Rikkain valikoima posliinilaattoja tunnetuista valmistajista tarjoaa laajan valikoiman arkkitehtonisia suunnitteluratkaisuja julkisivujen suunnitteluun ja sisustuksen toteutukseen.

Mitä me tarjoamme?

1) Rajoittamaton kuuleminen kaikista asioista, jotka liittyvät talon rakentamiseen, ajatuksesta "Haluan rakentaa taloni" sen toteutumiseen todellisessa talossa mukavan elämän puolesta.

2) Teemme sinulle projektin luonnoksen talolle, joka on mukautettu KEODOM-järjestelmään kaikkien lähettämäsi materiaalin (verkkoyhteydet, kuvat, vapaat kädet, verbaaliset kuvaukset) perusteella. Saat mittojen pohjapiirrokset, jokaisen kerroksen kolmiulotteisen mallin ja koko talon, jonka avulla voit nähdä tulevan talon ennen kuin käytät ensimmäistä ruplaa sen rakentamisessa. Tarjoamme myös yksityiskohtaisen kuvauksen sekvenssi- ja rakennusmenetelmistä KEYDOM-järjestelmällä.

3) Hyväksytyn suunnittelun luonnoksen mukaan teemme todellisen arvion yksityiskohtaisesti työn suorittamisesta ja käytetyistä materiaaleista. Saat tarkat ja kohtuulliset tiedot tulevan rakentamisen kustannuksista.

4) Annamme luotettavia hyväkuntoisia rakentajia, joilla on kokemusta tekniikastamme, tai tarjoamme konsultointitukea valitsemilleen rakentajille. KEODOM-tekniikkaa hyödyntävään rakentamiseen ei vaadita erityisiä taitoja ja / tai työntekijöiden korkeaa pätevyyttä. Tieto rakennustason ja ruuvimeisselin käytön tasosta riittää.

5) Teemme KEOdomin sisustustekniikan ja teknisten laitteiden täyden syklin valtiolle "avaimet käteen".

Mitä saat tuloksena?

Sinusta tulee nykyaikaisen kivitalon omistaja mahdollisimman suurta pääomaa ja mukavuutta hinnalla, joka on alhaisempi kuin talon tiilen, hiilihapotetun betonin tai muiden lohkojen materiaalien. Rakentamisen alhaiset kustannukset saavutetaan juuri alkuperäisen rakennustekniikan avulla eikä "yksinkertaistamalla" talon rakentamista ja käyttämällä yksinkertaisempaa ja halvempia materiaaleja.

KEOdom on erittäin lämmin, erinomainen äänieristys, ei ole lattiat ravistelevat kävelyä ja tanssia, kattoja ja väliseinät.

Monoliittirakenne ja posliinikiviharkkojen julkisivu viimeistelevät erinomaisen kestävyyden ja alhaiset ylläpitokustannukset monien sukupolvien vuokralaisille. Tällaiset talot siirretään vanhemmilta lapsille, ja heistä lapsenlapsilleen muuttumatta vanhuksilta taipuneisiin hökkeleihin.

KEOdomin rakentaminen tarjoaa korkean paloturvallisuuden. KEodom on ympäristön kannalta turvallinen, kaikki siinä käytetyt materiaalit on jo pitkään käytetty rakentamisessa ja testattu ajan myötä. KEOdom kestää täydellisesti kaikkia luonnollisia voimia, tuulia ja eroosiota, seisomainen vastustuskyky on luotettava ongelma-alueille ja syistä.

OSAKKEET

Vapaa: hankkeen luonnos ja arvio kahden päivän ajan.

PARTNERS

Alennukset rakentajille ja säännöllisille asiakkaille

Me kunnioitamme ja palkitsemme todellisia välittäjiä

2014 © KEODOM. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ei-irrotettava muotti KEODOM sisäänrakennetulla julkisivuverhous ja eristys. Yksityisten talojen rakentaminen, monoliths kaiteessa KEODOM. Miten rakentaa monoliittinen talo

Kiinteän betonin talojen ja mökkien rakentamiseen tarkoitettu kiinteiden muottien käyttö - erinomainen tapa rakentaa huviloita ja taloja.

Monoliittisten kaistaleiden ja laattojen perustusten, sohkojen ja talonrakennusten rakentaminen käyttämällä kiinteää KEODOM-muottia, joissa on yhtenäinen vuoraus ja eristys yhdellä teknisellä syklillä

Walling teräsbetonista klassisen irrotettava muotti (lankku, paneelien tai varaston) ja sen jälkeen ylimääräinen eristys polystyreeniä tai mineraalivilla on korvattu käyttämällä ei-irrotettava muotti on valmistettu laajennetusta polystyreenistä (ns vaahto muotti) kootaan muotin työmaalla talon ja olennaisesti jatkuva monoliittinen betonointi. Rakennustekniikan kehittymisen myötä jatkuvan muottirakenteen teknologia parani jatkuvasti.

Teknologian tärkeimmät edut "Kiinteä muotti vaahtopolystyreenisuojalla" sisältävät seuraavat ominaisuudet:

Rakentaminen kiinteä betoni tarjoaa sen kestävin ja kestävä rakentaminen!

Betoni on keinotekoinen kivi, jota ihmiset alkoivat käyttää muinaisina aikoina. Vakaa polystyreenieristysmateriaalilla oleva kiinteä muottirakenne on luotettava monoliittinen kantavien seinämien muoto. Vahvistettu betonirakenne kestää kaiken testielementin, joten kiinteän betonin talon rakentaminen on viisas ja kaukonäköinen päätös! Talon rakentaminen tehnoblokista - oikea päätös! Kotitalouksiltaan rakentuneilta asiakkailta löytyy lukuisia positiivisia palautteita KEODOMin pysyvien muottien avulla. Polttoaineen eristämätön polystyreeni-vaahto on biologisesti inertti eikä sisällä aineita, jotka aiheuttavat mikro-organismeja; ei hometta, ei sieniä, ei bakteereita. Jyrsijät ja hyönteiset eivät vahingoita KEODOM: in koristelevyyn rakennettua monoliittista taloa.

Irtoamaton (irroitettava) muotin KEODOM - kestävä vuoraus, jolla on erinomainen kestävyys minkä tahansa ympäristöolosuhteet - ei putoa pois, ei murene, ei halki ja ei irtoa. Alkuperäinen mekaaninen kiinnitys KEODOM verhous takaa pitkän linjat kärsimättä toiminnallisia etuja. Ankara ilmasto maamme johtaa nopeasti huonoon kuntoon monet tuodut Vuorausaineet, mutta ei voi vahingoittaa julkisivun koristeellinen posliini julkisivulevyjä KEODOM pysyvää muottia.

Edullinen talonrakentaminen pysyvissä muottirakenteissa KEODOM! Ihmisarvoiset säästöt monoliittisen kiven talojen rakentamisessa! Todella rakentaa talon omiin käsiisi. Talon rakentaminen voidaan järjestää itsenäisesti ja rakentajien tiimin mukana.

Talo voidaan pystyttää mihin tahansa valmiustilaan: laatikko, laatikko katon alla, katon alla oleva laatikko suljetulla kehällä (ikkunat ja ovet julkisivuilla), täysin sisustettu (avaimet käteen). Käsittelemätön irrotettava muotti - huomattava säästö julkisivujen koristeluun talonrakentamisen aikana. Facing ja lämpeneminen saadaan "automaattisella", samanaikaisesti monoliittisen betonin kantavan seinän kanssa. Ulompi ja sisäpintaiset levyt ovat osa betonirakennetta. Käytettäessä muita talonrakennus- ja rakennusseinämenetelmiä kehittäjä joutuu lisäksi maksamaan talon ulkopintaan ja eristykseen liittyvien töiden kustannukset. Kiinteä muotti, jossa polystyreeni vaahto lämmittimena, pienentää sisustuksen kustannuksia. KEODOMin pysyvän muottien muodostaman seinän sisäseinän pinta on hyvin sileä, tarvitsee vain ohut tasoittava kipsi ja kitti maalausta tai tapettia varten. Sisemmän sisätilojen poistaminen on mahdollista päästämällä tilaamalla KEODOMin sisäpuoli välittömästi. Voit harkita koristeellista kiinteää muottia, kuten saranallisen julkisivun alkuperäisenä olemuksena, sillä olennaisella erolla on, että todellinen saranoitu eristetty julkisivu saadaan aikaan samanaikaisesti kantavien seinien rakenteen kanssa.

Lyhyt rakennus- ja mökitöiden rakentaminen KEODOM! Vain 2-3 kuukautta ja kaksikerroksinen talo 200 neliömetriä. jo katettu katolla!

Käyttö muotin pysyviä hiekkakiveä KEODOM tarjota rakentaminen talojen ja rakennusten lyhyessä ajassa. Facing voida irrottaa muotti KEODOM paitsi eliminoi vaiheen strippaus, mutta myös koristelu julkisivu, koska ulkoinen muotti on osa pysyvät muottijärjestelmät seinämien talon. Lyhyt rakenne ja alhainen monimutkaisuus on myös saavutettu pienenemisen takia ylimääräisten toimintojen käyttäen suurikokoisen muotti moduulit tarkka lineaariset mitat 600 600 mm, ominaisia ​​koriste KEODOM muotin pysyviä. Talon rakentamisessa ei tarvita raskasta rakennuskalustoa. Rakentamassa talon koristeellinen päin muotin pysyviä kustannustehokas, tarjoaa halpa ja nopea.

Laaja valikoima julkisivun t sisustusta talon mukaan luettelot tunnettujen keraamisten graniitti valmistajat. Talon rakentaminen KEODOMin kiinteään muottirakenteeseen

Pysyvä muotti on polystyreeni on erinomaiset lämpöä eristävä ominaisuudet, asennus takaa alhainen lämmönjohtavuus seinät kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Käyttäen pysyvät muottijärjestelmät, on mahdollista rakentaa talon millään arkkitehtuuria, KEOdom ympäristöystävällisiä, yhdistää hyvin muiden rakennusmateriaalien. Voida irrottaa muotti tarjoaa erinomaisen lämmöneristyksen ja äänieristys seinien rakentamisen aikana talon, joka tarjoaa klassinen mukavuus ja luotettavuus kivitalon ja vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia verrattuna rakennusten tiili ja betoni lohkoja. Massiivinen laakeri seinät teräsbetonista sisällä muodon eristys ovat erinomaisia ​​lämmönvaraajan ja estää äkillisistä vaihteluista lämpötilan sisällä kotiin. Rakenne vuori pysyvät muottijärjestelmät ei sisällä KEODOM kautta "kylmäsiltoja", joka johtaa muodostumista märkä läiskät seinien vuoksi kosteuden tiivistymisestä ilman sisältämän talossa tai puutarhassa. Kaikkiin kantaviin rakenteisiin talon sijaitsevat sisällä ääriviivat kotiin eristys, joka tarjoaa ihanteelliset olosuhteet niiden toimintaa. Minimi lämpötilan vaihtelut, kosteus, tyypillisiä asuintiloja, tarjoaa todella pitkä käyttöikä heikentämättä suorituskykyä ominaisuuksia koko käyttöiän ajan - yli 100 vuotta! Suuri ostos sinulle, lapsillesi ja lastenlapsiisi!

Kiinteän muuntimen laajennetusta polystyreenistä valmistetun teknologian käyttämisen tärkeimpiä etuja ovat mahdollisuus rakentaa taloja ja mökkejä, rakennuksia ja rakenteita minkä tahansa kokoonpanon ja muodon avulla ja luoda tilojen vapaan asettelun. Pyyhkimätön muotti mahdollistaa käyttökelpoisen alueen kasvun vähentämällä betonin kantavien seinien tarvittavaa paksuutta, koska betonilla on huomattavasti suurempi kantavuus tiilen, hiilihapotettujen betonilohkojen tai vaahtobetonialojen kanssa. Lisäksi pysyvän muottirakenteen tekniikka on erittäin kätevä, kun asennat konejärjestelmiä kotona. Kun asennat pysyvää muottirakennetta seinään, voit piilottaa viestinnän (putkisto, lämmitys, jätevesi, johdotus, tuuletuskanavat, puhelin, Internet, televisio, turvallisuus ja palohälyttimet). Nykyaikaiset tekniset kanavat (putket, johdot) palvelevat vähintään puoli vuosisataa, ja on järkevää tehdä ne ilman valvontaa ja seinät seinämiin.

Käytettäessä verhokäyrää KEODOM voit luoda kauniita ja kestäviä aidat, seinät, kaskadit ja muut mallit kodin tyyliin, joka harmonisesti sisustaa omia juoniasi.

Kaikki KEODOMin pysyviin muottiin käytetyt materiaalit on testattu, sertifioitu ja käytetty pitkään massakotelorakenteessa, mikä takaa asukkaiden ympäristönsuojelun.

Vakiovälirakenteiden moduulit ovat suuri kappale, joten kulutustarvikkeen tarkka määrä on helppo laskea ja hallita.

Kiinnittämättömät muottirakenteet, jotka eivät ole irrotettavia muottirakenteita monoliittisessa kotelorakenteessa, tarjoavat mökille korkeat lujuusrakenteet ja sen riittävät, ei ylihintaiset kustannukset.

KEYODOM-MONOLIT® on nykyaikainen uusi monoliittirakenteinen, eristetty muotoilu, joka on välittömästi vuorattu keinotekoisten kivirakenteiden kanssa rakennusten ja rakenteiden avulla, joissa käytetään KEODOM®-modulaarista julkisivua. Jokainen moduuli on suorakulmainen esivalmistettu lohko, jonka julkisivu on 600 * 600 mm, ja se koostuu useista osista: etupintainen muottilevy, eristävät polystyreeni PSB-C-25 eristyslevyt, sisäinen muottilevy ja kiinnittimet. Moduulit on asennettu riveihin, jotka muodostavat yhden talotekniikan talon seinille. Rakenteen sisäinen tyhjä tila on täynnä betonia, joka kiinteytymisen jälkeen muodostaa monoliittisen seinämän. Ennen betonin asettamista teknoblockin sisäiseen tilaan asennetaan seinän vahvikekehys ja vahvistus kiinnitetään sopivasti muottiyksiköiden kiinnityselementteihin. Kun betoni on asetettu ensimmäiseen riviin, toinen rivi kootaan ja tasoitetaan siihen ja niin edelleen. CEODL: n moduulit ovat riittävän suuria, jotta talonrakennusta voidaan nopeuttaa mahdollisimman paljon, mutta niiden elementit ovat painoltaan ja muodoltaan sellaisia, että ne voivat luopua raskaiden rakennuslaitteiden käytöstä. Toisin kuin tavallinen, ei-irrotettava muovia, joka on tehty laajennetusta polystyreenistä (vaahtomuovimuotti), jossa eristys sijaitsee seinän ulkosivuilla ja sisäpuolilla, KEODOM-järjestelmässä eristys sijaitsee seinän ulkopinnalla palamattoman keraamisen graniittikerroksen alla. Tällainen eristyksen järjestely tarjoaa korkean paloturvallisuustason sekä betonisten ulkoseinien vakiolämpötilan lähellä huonetta. Samalla kaikki tukirakenteet toimivat ihanteellisissa olosuhteissa, mikä takaa pitkän ja huoltovapaan käyttöiän kotona. Tämä seinärakenne tarjoaa miellyttävän sisäilman ilmapiirin päivästä tai kaudesta riippumatta. Taloudellisemmalla vaihtoehdolla on myös kivirakennuksen rakentaminen - monoliittinen kotelorakenne, jossa käytetään verhousmekanismia (IT). Talon laatikon kustannukset (säätiö, pääseinät, julkisivut, katto, eristyskuvio, kaikki työt) 15 000 ruplasta / m². hyödyllinen alue talon. Jopa lämpimästä keramiikasta (huokoinen suuri lohkot), seinämä on 50 senttimetriä paksu ja monikerroksinen seinä IT: llä on vain 26 cm paksu, mikä muuten vähentää merkittävästi säätiön kustannuksia pienemmän leveyden vuoksi. Kyllä, ja monoliittisen talon alla, jolla on oma rakenteellinen jäykkyys, voit turvallisesti käyttää taloudellisia (kevyitä) perustyyppejä (matala nauha, pintalevy jne.). * K. Vaihtoehtona on ruletti "johon muuraus murtuu." Rakentajat aina haluavat asiakkaalta enemmän "kuutioita" ja "neliöitä". Mitä suurempi käsittelymateriaalin määrä on, sitä enemmän asiakas voi saada. Kuinka rakentaa kestävä, mutta ei liian kallis talo? Tämä kysymys kysyttiin ja pyysi kaikkia kehittäjiä alusta alkaen. Ainoa todellinen vastaus tähän kysymykseen ei ole vieläkään! Sinun täytyy valita! Eri maissa ja eri aikoina oli monia materiaaleja ja tapoja rakentaa taloja. Sukupolvien perinteet ja kokemus ovat rakentaneet talojen yksi ihmisen toiminnan konservatiivisimmista alueista. Tietenkin tavallisimmat rakentamismenetelmät perustuvat luonnollisiin materiaaleihin kuten puuhun ja kiviin. Luonnollisesti voit rakentaa raakasta savea, olkia, oksia, mutta vain puu ja kivi antavat esi-isämme rakentaa kestäviä ja luonnollisia olosuhteita kestäviä rakenteita. Kuten historia osoittaa, kestävimmät rakenteet ovat kiveä. Teknologinen kehitys on tehnyt mukautuksia, ja nyt, korkean hinnan vuoksi, luonnonkiviä käytännössä ei käytetä rakennusten perusrakenteisiin, vaan sitä käytetään vain koristeluun. Lähes kaikki käytetty kivi on keinotekoinen. Esimerkiksi tiilet saadaan polttamalla erilaisten mineraaliseosten muovaamisen jälkeen, jonka perustana on savi. Mutta useimmat muut tekokivet valmistetaan betonista. Nämä ovat kiinteitä tai huokoisia (huokoisia) betoniryhmiä. Yksittäisten lohkojen liittäminen muotoiluun käytti vanhimmalla rakentamismenetelmällä - muuraus. Mutta voit saada haluamasi elementin rakennuksen ja muottiin. Muotti on erityinen rakennusrakenne elementtien valmistamiseksi tietyn muodon keinokivestä suoraan rakennustyömaalla. Tavallinen muotti on kuitenkin purettava betonin asettamisen jälkeen. Rakennuksen nopeuttamiseksi he keksivät kiinteän muottirakenteen, jota ei voida purkaa. Yksi viimeisimmistä saavutuksista - kohti kiinteää muottirakennetta. Tärkein etu: yhdessä teknisessä syklissä rakennuksen tärkein tukijalka on seinämä, tämän seinän eristys tehokkaalla eristyksellä ja julkisivun viimeistely keinokivestä kestävällä vuorauksella. KEODOM® on uusi teknologia, jossa rakennetaan monoliittirakenteisia, eristettyjä, vuorattuina olevia seinämateriaaleja, joissa käytetään modulaarisia päällysteitä.

Lopulta he päättivät rakentaa talonsa... Tietenkin hyvään paikkaan, mukavaan, kauniiseen ja edulliseen. Kun paikka on selkeä, on välttämätöntä valita kunnollinen alue. Tässä artikkelissa ei ole otettu huomioon sivuston valintaongelmia, ja tässä asiassa on parempi neuvotella kiinteistönvälittäjän kanssa. Jos "miellyttävän, kauniin, halvan ja nopean" lisäksi ei tarvita mitään, niin kevyt puukehys olisi paras. Mutta on syytä lisätä "mukava, luotettava ja kestävä, taloudellinen" ja on ilmeistä, että puinen "luuranko" on vain moderni luuteri. Viisikymmentä vuotta sitten taloja kutsuttiin eristetyiksi kasarmiksi. Missä ovat ne kaikki nyt? Parhaimmillaan se muuttui rikkihäkiksi! Comfort ei ole vain asunnon kätevä asettelu, vaan myös optimaalinen lämpötila- ja kosteusolosuhteet sekä ilmanvaihto. Nämä ovat mukavuuden perusominaisuuksia. Talon tulee olla myös tulenkestävä ja kestävä erilaisille luonnonilmiöille. Taloudellisilla tarkoitetaan alhaisia ​​ylläpitokustannuksia elinkaaren aikana. Kivitaloja on aina arvostettu niiden luotettavuuden ja pääoman takia. Mutta kivitalon hinta on korkea. Tietenkin ihmiset ovat jo pitkään keksineet keinotekoista kivi - keraamista tiiliä, josta puolet maailmasta on rakennettu ja rakennettu tästä erinomaisesta materiaalista pitkään. Ensimmäinen ihmisen yhdistäminen sanan taloon on tiiliseinä. Valitettavasti tämä materiaali on kallis, samoin kuin itse rakentaminen. He keksivät huokoista kiveä: ristiin tiilen, vaahtobetonin ja hiilihapotetun betonin. Mutta tekniikka on edelleen sama - asettamalla eri lohkot keinokivestä. Tärkein haitta muuraus - monimutkaisuus vahvistaminen seinään, taipumus muodostaa halkeamia. Seurauksena - tarvitset kovaa ja luotettavaa ja siksi massiivista säätiötä. Energiansäästövaatimukset ovat korkeammat ja korkeammat, eikä ole enää mitään yksittäistä materiaalia, josta voit tehdä talon ulkoseinän, joka täyttää kaikki tarpeet kerralla: suuri lujuus ja kantavuus, hyvä lämmön- ja äänieristys sekä luotettava julkisivu suojaus. Kaikki ymmärretään - tarvitsemme komposiittiseinät, jotka koostuvat eri kerroksista, jotka ovat vastuussa seinän erilaisista ominaisuuksista. Yksi kerros kuljettaa, toinen on hyvä lämmöneriste, kolmas on kestävä julkisivu suoja. Jäykistetyllä teräsbetonilla (teräsbetonilla) on parhaat rakenteelliset ja laakeriominaisuudet, joten vankka, luotettava ja kestävä talo on monoliittinen. On vielä lisättävä tehokas lämmöneristyskerros ja kerros julkisivujen viimeistelyä. Paras lämpöeristin on tyhjiö, mutta toistaiseksi kukaan ei ole tarjonnut edullista tyhjiöeristyslaitetta massakuvamarkkinoilla. Seuraavaksi tehokkain lämpöeristin on mikä tahansa kaasu, jossa on esteitä konvektiolle. Nykyaikaiset vaihtoehdot: huokoiset (vaahdotetut) muovit ja kuitumateriaalit. Kummassakin tapauksessa eristin on vapaana oleva kaasu tai pikemminkin kaasuseos - tavallinen ilma. Muovi tai kuitu pitää ilman vain yhdessä paikassa levossa. Huokoiset muovit: polystyreeni (tunnetaan myös polystyreenivaahtona), polyetyleenivaahto, polyuretaanivaahto ja muu vaahto poly-bla-bla-bla. Fibrous: laatat, mineraalivillan matot (ohuet, löyhästi asetetut langat sulan basaltin tai muiden mineraalien) Julkisivut ovat kiistanalaisin kohta, koska luotettavuuden ja kestävyyden lisäksi talon ulkonäköön asetetaan yhä suurempia esteettisiä vaatimuksia, ja jokaisella on eri maku. Yksi nykyaikaisista ja suhteellisen uusista tavoista rakentaa komposiittiseinät ja yhdessä teknisessä syklissä on verhousmallin kiinteä muottirakenne КЕОДОМ®. Ajatus on yksinkertainen: kansi (muottipaneelit, joiden välissä betonia on kaadettu) on kiinnitettävä ja edustaa seinän tulevaa viimeistelyä. Ennen betonin kaatamista muottiin, lisätään lämmitin - vaahtopolystyreenilevy. Yhdessä teknisessä syklissä laakerin seinän, eristyksen ja vuorauksen pystytys. Saat lisäaikaa ja säästöjä lisätehtävän puuttuessa. Monoliittisella talolla on oma spatiaalinen jäykkyys, ja siksi se mahdollistaa nykyaikaisten taloudellisten perustyyppien käytön - pinta-alustalevyt, jotka ovat myös 1. kerroksen lattia.

Pysyvä muotti

Mikä on pysyvä muotti - tekniikka, laajuus, kokemus portaalin käyttäjistä.

Rakennustekniikan runsaus mahdollistaa jokaisen kehittäjän valita parhaan mahdollisen rakenteen, joka sopii hänelle kaikilta osin. Viime vuosina kiinteä tiilimuuraus on lisätty perinteisesti vaadittuun tiili-, lohko- ja kehysrakentamiseen - tekniikka, joka aiheuttaa paljon kiistoja ja jolla on sekä kannattajia että vastustajia. FORUMHOUSE-portaalin käyttäjien keskuudessa tämä aihe on myös merkityksellinen, on järkevää tarkastella sitä tarkemmin.

FORUMHOUSE -sivustolla on artikkeli irrotettavasta tai pienestä paneelista.

Lämmin muoto

Kiinteän muottien tekniikka mahdollistaa rakenteen rakenteen ja lämmityksen samanaikaisesti, ja sitä käytetään sekä perustuksen että laatikon rakentamiseen. Tämä on yleinen menetelmä, jota käytetään yksityisissä ja korkeajärjestelyissä. Se perustuu monoliittisten teräsbetonirakenteiden periaatteeseen: lujitushäkki kaadetaan betonilla, mutta muotti ei ole purettu laastien jälkeen, mutta se on edelleen "kakun" osa. Pohjimmiltaan muotti on muoto, joka sallii lujitetun betonin "täytteen" tietyn geometrisen muodon toteuttamiseksi. Mutta kiinteän version tapauksessa se on lämmitin, jonka käyttö vähentää merkittävästi rakennuksen lämpöhäviötä. Pysyvän muottien käyttö alkoi perustuksilla, jatkuu suorakulmaisilla seinillä, tänään säteittäiset lohkot vapautetaan: jos haluat - erkkeri-ikkunan tai jos haluat - fantasia-allas.

Tarvittavat lisäelementit on myös tuotettu - kulmakappaleet, kruunu, korkit ja vastaavat. Aluksi kolmen tyyppisiä raaka-aineita käytettiin pysyvien muottien tuottamiseen.

 • Polystyreeni - pohjassa on vaahtoa (PSB) ja polystyreeni vaahtoa (PPS).
 • Polystyreeni-betoni - muuraus sideaineesta (sementti) ja rakeistetusta (polystyreeni) täyteaineesta.
 • Chipocement - lohkoissa ja laatoissa - jopa 90% orgaanista täyteainetta ja sementtiä sideaineena. Orgaanista ainetta edustavat yleensä suurikokoiset puulastut, mutta jotkut tuottajat voivat lisätä seokseen muita kasvimateriaaleja (ruoko, ruoko, olki). Sekä lohkojen sisällä että ulkoseinien sisäpuolella olevissa laatissa - eristekerros on laajennettu polystyreeni (puolet sisäisestä tilavuudesta), sisäisten väliseinien lohkot ovat tyhjät.

Nyt myynnissä Moskovan myymälöissä ja maamme kaikilla alueilla on myös yhdistettyjä vaihtoehtoja, kun ulkoseinä on PPP tai PSB ja sisäseinä on arkistomateriaaleista kuten OSB tai TsSP. Koska tällaisen sisäkerroksen lämmönjohtavuus on korkeampi kuin PPS (PSB), ulkopinnan paksuus on paljon suurempi kuin kiinteissä polystyreeni-vaahtolohkoissa. Lohkon aloitusseinämän paksuus on 50 mm, mutta tämä kerros on riittävän lämminilmastoon sisälle ja ulkokäyttöön, kylmillä alueilla ulkokerroksen on oltava 100 mm. Muita suosittuja tapoja lämmittää kotiin on kuvattu artikkelissa "Eristys yksityinen talo."

Talon muotti on lämmitetty.

Jotta et joudu pettämään, rakennustyömaamme ammattimaisesti harjoittamamme portaalin käyttäjä, neuvoo kiinnittämään huomiota painoon - hänen mukaansa korkean laadun ja tiheän muottien 1 m should on painava vähintään 15 - 16 kg.

Eristettyjen monoliittien tärkeimmät edut eivät koske ainoastaan ​​rakennusprosessin nopeutta ja taloudellista kohtuuhintaisuutta, vaan myös mahdollisuutta itse pystyttämiseen ilman asianmukaista pätevyyttä. Lisäksi plussit on tallennettu täysin tasalaatuisiksi (oikein asennettuina) pintoihin, joissa ei tarvita paksua kipsi kerrosta. Ulkopuolella on tarpeeksi koristeellinen kipsi tai asennettu näyttö, ja sisäpuolelta ne ovat useimmiten päällä kipsilevyllä.

Teknologian vastustajien pääasiallinen haitta on PPS: n haitallisuus ja matala höyryläpäisevyys - seinät voivat vapauttaa aggressiivisen kemian ilmaan ja taloksi tulee termos.

He rakensivat ystävänsä talon pysyvän muottien tekniikan mukaan - kyllä, talo osoittautuu lämpimäksi, mutta täysin hengittämättä - talvella ikkunoiden sumu, talon kosteus on hullu. Otin yhteyttä asiakkaaseen, joka myös rakennettiin käyttämällä tätä tekniikkaa - sama ongelma.

Materiaalin hypoteettinen aggressiivisuus lohkojen valmistajien omuudella - korkealaatuiset raaka-aineet ja valmistusmoduulien tekniikan noudattaminen minimoivat mahdollisuuden eristää haihtuvat yhdisteet. Jos on epäilyksiä, houkuteltu materiaali voidaan toimittaa paikalliselle SES-laboratoriolle testausta varten. Jos haluat suojata itsesi myrkystä, sinun on huolellisesti valittava toimittaja, eikä sitä saa tehdä liian alhaisin hinnoin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää siru-sementtiä tai yhdistettyä muottirakennetta. Thermoksen vaikutuksen välttämiseksi autetaan kunnolla järjestettyä ilmanvaihtoa, mikä ratkaisee kosteuden ongelman ja rikkomusten tapahtuessa muotti voi esiintyä tiili- ja lohkoseinillä. Vaikka jotkut FORUMHOUSE-osallistujat eivät huomanneet huoneen kosteuden ongelmia, ilman ilmanvaihtoa.

Ilmastoinnin osalta - alueellamme ilmasto, tiedät, on kostea, jopa hyvin - ei lisäystä. näissä taloissa ei ole ilmanvaihtoa. No, siellä ei ole tällaista ongelmaa, se on käytännössä.

Ottaen huomioon, että portaalin osallistujan asuinpaikka on Kaukoidässä, kiinteä muotti on erityisen tärkeä korkean seismisen vastuksen vuoksi: monoliittinen rakenne on vähemmän altis muotoutumiselle.

Asennustekniikka

Optimaalinen perusta pysyvälle muotille on nauha. Jos käytetään betonilohkoja, on toivottavaa täyttää 30 cm paksuinen monoliittinen hihna. Pohjaan kaatamisen yhteydessä asennetaan siihen pystysuorat vahvikapit (halkaisija - 10 mm), mikä auttaa lisäksi yhdistämään pohjan ja laatikon yhdeksi tilarakenteeksi. Kuten missä tahansa rakennusprosessissa, vedeneristys tehdään säätiön ja ensimmäisen rivin välillä. Valssatut kalvot tai kalvotangot nastat. Päällystettyjä bitumimastetteja ei suositella käytettäviksi polystyreenilohkoissa, mieluiten polyeteeniä tai asfalttipinnoitteiden kattoa. Tietyissä olosuhteissa, ei ilman vedeneristys.

Tein nauhan, vapautin raudan, ei pinota vedeneristys. Mutta sitten kellarikerroksen seinät vaipivat DSP: n ja vedenpitävät tallennetulla materiaalilla. Kellari on noin 1,8 metriä.

Ensimmäisen rivin kokoaessa on noudatettava tarkasti tasoa. Taipuma tasoitetaan liimalla tai sementtilaastilla. Lohkot alkavat leikata kulmilla, jotka vaurioittavat vahvistamista. Ensimmäisen rivin kokoamisen jälkeen horisontaalinen vahvike on päällekkäin ja uritetut pystysuorassa, joista jotkut käyttävät muovisia siteitä. Toinen rivi menee samaan tapaan. Muuraus jäljittelee tiiliä - vierekkäisten rivien siirtymistä monoliitin lujuuden lisäämiseksi. Urajärjestelmä lisäksi kiinnittää ja tiivistää saumat ja liitokset, urat eivät salli eroa, muuten saadaan kylmäsiltoja. Lohkojen tai levyjen tyypistä ja valmistajan suosituksista riippuen voidaan toistensa välillä myös kiinnittää langat tai niitit. Dmitriy Kov, joka rakensi itse talon polystyreeni-vaahtolohkojen kiinteän muottirakenteen mukaan, loi seuraavan vahvistuskorin.

Pystysuora vahvistus asetettu noin kuusikymmentä senttimetriä, horisontaalinen - kahteen riviin. Luonnollisesti kaikki ikkuna- ja oviaukot nostettiin: sivut - kaksi vahvikeparia, päälle - neljä kappaletta, kaikissa kulmissa ja risteyksissä - myös neljä kappaletta. Jos autotallille on aukko - yläosassa on kuusi kappaletta, varuste on sidottu odotetulla tavalla, jonka päällekkäisyys on noin. Kaikki vahvikkeet seinissä, joiden läpimitta on 10 mm, grillata - kuusi kappaletta, kukin 12 mm. Tessa on 43 pylvästä, jotka on valmistettu TISE-augerista, jonka jatke on 0,5 metriä.

Hankkeen mukaan ensimmäisten riveiden asettamisen yhteydessä muodostuu sisäisten väliseinien ja oviryhmien sisäpuolisia taivutuksia, jotka on asennettu teknisiin yhteyksiin: uria leikataan lohkoiksi, tässä vaiheessa tarvittavat putket asetetaan. Kun lohkot on asennettu, lujitusholkki muodostuu toisiinsa liitetyistä pystysuorista ja pitkittäisistä sauvoista. Monoliitin lujuus ja sen muodonmuutoksen kestävyys riippuvat suurelta osin raudoituksen halkaisijasta, useimmiten runko on neulottu halkaisijaltaan 10 - 12 mm.

Koska kaksi tai neljä riviä kaadetaan kerrallaan (riippuen tuotemerkistä ja muotojen tyypistä), pumppauslaitteiden osallistuminen on perusteltua suurilla kvadratuurilla sijaitsevilla rakennuskohteilla, kun useita kuutioita liuosta sijoitetaan näihin useisiin riveihin. Jos kyseessä on tekniikan loukkaaminen ja useampien rivien samanaikainen kaataminen, on mahdollista sekä lohkojen pullistuminen - "vatsa" että tyhjennysten ja kuopojen muodostuminen. Liuoksen tiivistämiseksi käytetään molempia täryttimiä ja "tyke-menetelmää" - käyttämällä pitkää vahviketta tai puukahvaa.

Koska täytettäessä liuoksella on mahdollista osittain täyttää urat, jotka estävät seuraavan rivin asentamisen, yksi portaaliosapuoli, Lordi Kyron, valmistettiin metalliset U-muotoiset kehykset yhtä leveäksi lohkojen seinämiin ja peittivät pinnan samalla, kun seinäosa täytettiin. Rivejä kootaessa, sekoittamalla laasti, asentamalla vahvike häkkiin ja kaatamalla monoliitti, se houkutteli suosituimpia yksityisten kauppiaiden "Tadžik-stroy" työvoimana. Ja avioliiton mahdollisuuden minimoimiseksi valvoi tarkasti ensimmäisen krs: n ja sen jälkeisen prosessin asettamista. Jos huomaat pullistuneen segmentin ajoissa, kunnes ratkaisu on tarttunut, riittää vain tasoittaa se.

Ja ottaen huomioon, että jokaista seuraavaan kerrokseen ei kaataa täydellistä asettamista, mutta lyhyen ajan kuluttua, betonin lopullisen kypsymisen prosessissa muodostuu täydellinen, eristetty monoliitti.

Muotti ei itse ole kantokahva, joten kaikki lattialevyt ja lokit sijoitetaan suoraan betonityöstöön, josta vastaavat urat leikataan laajennetun polystyreeni-kerroksessa. Rakennuksen lämpökapasiteetin lisäämiseksi, joka erittyy eristeen takia, sisäiset väliseinät tehdään joskus muilta seinämateriaaleilta - tiililtä, ​​lohkoilta, kipsilevyrakenteilta. Yksi mahdollisista vaihtoehdoista on kaataa monoliitti muottiin ja rakenteen kiinteytymisen jälkeen - poistamaan polystyreeni-seinät.

koristelu

Kiinnitettyä muottirakennetta on kehitettävä korottavien vaikutusten lisäämiseksi ja materiaalin suojelemiseksi ulkoisilta vaikutuksilta, ja tämä koskee myös useimpia lohko-lajikkeita ja ruhoja. Koska seinämää ei tarvitse tasata, älä paksua kipsi kerrosta. Runsaasti lasikuitu- tai ruostumattomasta verkosta valmistettua vahvikekerrosta liimamastalla ja sen jälkeen koristelevy tai kittiyhdistelmä.

Seinien lujuus riittää raskaammille materiaaleille - laattoille tai kiveille, ja sivuraide ei ole yhtä suosittu. Sivuraide asennetaan osajärjestelmään, joka on asennettu joko suoraan betoniin tai, kun kaiuttimet ovat muovisissa lohkoissa, vaipuihin. Tänään myynnissä on eräänlainen koristeellinen muotti - sillä on jo edessä oleva kerros, joka jäljittelee kiven julkisivua. Mutta koska tämän vaihtoehdon suhteellisen korkeat kustannukset eivät ole kovin kysyttyjä. Portaalin jäsen AlexIll22 käänsi tyypillisen rakennuksen eksklusiiviseksi mielenkiintoisella viimeistelyllä.

Ulkopinnan viimeistely: ruudukko kiven alapuolella - ruostumaton teräs, seinässä oleva verkko - maali, kivi - nyt joka kolmas kulmassa talon viimeistelyä varten kolme vuotta sitten, oli melko harvinainen ja mielenkiintoinen väri. Myydään levyillä, joiden paksuus on 10-50 mm. Neuvoa, mutta ei koea, laita kivi uima-altaiden liimaan - ilmastomme on suurin, jopa 90 cm: n suuruisella katolla. Seinät ovat polymeeristä, julkisivun kipsistä, joka sävyttää suoraan myyjä.