Koristeellinen kivi kipsi

Moskovassa sijaitsevien huoneistojen ammattitaitoinen korjaus, jonka päälliköiden tekemät, sisältää aina erilaisia ​​vaihtoehtoja seinien ja kattojen suunnittelulle. Nykyään sinulle tarjotaan mielenkiintoisin viimeistelymenetelmä - koriste kipsi kiven alla, jonka hinta sopii kaikille alkuperäisen sisustuksen tunteville.

Omistamme tämän viimeistelyn tekniikan täydelliseksi, jatkuvasti ilahduttaa asiakas kirkkailla alkuperäisillä ratkaisuilla. Kiven alla oleva teksturoitu kipsi mahdollistaa onnistuneen jäljitelmän suosituista luonnonmateriaaleista - marmorista, graniitista ja hiekkakivestä.

Nämä rodut ovat oikeutetusti katsoneet johtajien eliitin sisustuksen. Samaan aikaan luonnollisiin analogeihin verrattuna keinotekoinen kivi on suhteellisen halpa. Ja sopivalla viimeistelyllä tällaiset ilmeikkäät koristepinnat voivat kestää 15 vuotta tai enemmän.

Työkustannukset koriste-laastareiden levittämisestä 100 m2: stä
Suunnittelijan valvonta on ILMAINEN!

Viisi syytä valita luonnonkiveä

 • Ylelliset ulkoiset tiedot, täydennetty alkuperäisellä tekstuurilla ja tekstuurilla.
 • Runsas valikoima väripaletteja ja muotoja.
 • Pieni paino, joka ei aiheuta vakavia kuormia kantavien seinien päälle.
 • Kosteuden ja lämpötilan häiriönsieto.
 • Hyvät hygieeniset ja ympäristöominaisuudet

Veneet-kipsi kiven alla katsotaan suosituimmaksi sisustukseksi, joka sallii sisustuksen sisustuksen kunnioitettujen "muinaisten" seinien jaloilla tekstuureilla. Julkisivujen viimeistelyyn käytetään lähes kaikentyyppisiä seoksia ja malleja, joiden avulla viimeistellään kappaletta.

Ulkoisten elementtien koristelemiseen käytetään tavallisesti kiveä luonnonvaraisen kiven alla, mikä mahdollistaa luonnollisen, alkuperäisen värin antamisen arkkitehtoniselle estetiikalle. Tällöin on toinenkin vakava plus - kiveen ulkopinta ja kiven alapuolinen julkisivu mahdollistavat pintojen vakavien virheiden tasoittamisen.

Puutarhan salaisuudet, jotka viimeistelevät seinät kiviseinillä

 • erilaisten väriaineiden avulla rakennusten seoksiin, voit antaa odottamattomat värit lopulliseen sisustukseen;
 • julkisivuelementtien koristelemiseksi on välttämätöntä ostaa kalliimpia seoksia, jotka on suunniteltu nimenomaan tämäntyyppiseen työhön;
 • jotta voidaan muodostaa kappalepaloja, mahdollisimman lähellä luonnollisia analogeja, kiinteät kiviä voidaan soveltaa kiinteytysmuotoon;
 • suurempaa ekspressiivisyyttä varten "kivien" väliset liitokset sävytetään tummemmalla maalilla

Sisäinen ja ulkoinen kivenlaasti tehdään tarkasti ottaen huomioon kaikki teknisen kierroksen määräykset. Päälliköt käyttävät todistettuja seoksia ja materiaaleja.

Työn tuloksia seurataan kaikissa vaiheissa. Lopulta asiakas saa täysin sisustettuja seiniä, jotka toimivat monien vuosien ajan menettämättä toimintaominaisuuksiaan.

Koristeellinen kivi kipsi

Jotta kotiisi todellinen linnoitus, koriste kipsi soveltuu kiveen. Tällaiset "kivi" seinät tekevät kotiin todellisen linna, anna sille jotain upeaa ja loistoa. Tällainen sisustussuunnitelma soveltuu paitsi talon ulko- puolisiin julkisivuihin, jos sitä käytetään oikein, siitä tulee olohuoneiden ja käytävien todellinen koriste.

Moderniin rakennusmarkkinoihin on tarjolla erilaisia ​​keinotekoisia ja luonnonkiviä, jotka sopivat koristeluun. Luonnonmateriaalin suurin etu on sen ympäristöystävällisyys ja kaunis ulkonäkö. Luonnonmateriaalin suurin haitta on sen korkeat kustannukset. Lisäksi tämän viimeistelyaineiston kanssa tarvitaan erityisiä taitoja. Uusi tulokas ei pysty korjaamaan täydellisesti luonnollisia lohkareita pinnalla. Tämä oli syy erilaisten keinotekoisten sisäpinnoitteiden kehittämiseen. Valokuvan jäljittelyssä luonnonkiven sisustuksessa.

Sisustuksen keinotekoinen materiaali

Sen kustannukset ovat paljon pienemmät kuin luonnonmateriaalin. Lisäksi voit valita minkä tahansa värin, tekstuurin, riippuen henkilökohtaisista toiveista.

Yleinen vaikutelma riippuu siitä, kuinka hyvin keinotekoinen materiaali on valittu.

Hyvä ratkaisu jäljitelmälle on kipsi kiven alla. Tällainen sisustus sopii kaikkiin huoneisiin, julkisivuun, lisäksi voit valita suosikkivärejäsi ja jatkaa tavoitteen saavuttamista. Kiven stukki pidetään uudeksi viimeistelyaineeksi, mutta tämä ei estä häntä hankkimasta paljon faneja.

Materiaaliominaisuudet

Villi kivi ei ole kaunista säännöllistä muotoa, mutta tämä ei estä sitä houkuttelemasta ohikulkijoiden huomiota. Kun katsot tätä materiaalia, näyttää siltä, ​​että olet keskiaikainen linna, kestävä ja luotettava, jossa mikään vihollinen ei ole kauheaa. Valokuvassa - jäljitelmä luonnonmateriaalista, joka ei ole hänelle alhaisempi esteettisillä ominaisuuksilla. Jotta tällainen koristeluvaihtoehto olisi yleisen väestön käytettävissä, kehitettiin erityinen kivi-kipsi. Tällä hetkellä sitä käytetään laajasti talojen kellariin.

Tämän materiaalin koostumuksella on seuraavat komponentit:

 • Kvartsi, murskattu hiekkapuhallukselle;
 • Maaperään kiillepölyyn;
 • Erilaiset lisäaineet, jotka toimivat väriaineina, antavat seokselle luonnollisia sävyjä kiveä

Jos tällainen kipsi on korkealaatuista, ei-ammattilaisten käytännössä mahdotonta erottaa ne luonnollisesta materiaalista.

Sen avulla voit saada erinomaisen jäljitelmän luonnon materiaalista, säästämällä aikaa ja materiaalisia resursseja.

Koristeellinen kipsi

Käytä tätä viimeistelyseosta ulkokäyttöön.

Käytä tätä viimeistelyainetta seuraavissa tilanteissa:

 • Kun kipsi kiven talon alle talon. Tällainen päätös takaa täydellisen tuloksen. Kipsilevyllä on erinomaiset esteettiset ominaisuudet, lisäksi työn kustannukset ovat varsin hyväksyttäviä.
 • Pohjustus perustuskiven alla. Jos aiemmin muotia oli raakakiven perusta, nyt jäljitelmä luonnonkiven alla pidetään suosittuna.
 • Kiviseinien rappaus. Tämä sisustusvaihtoehto ei ole useinkaan, koska se liittyy valtavaan työhön, vakaviin materiaali- ja aikakustannuksiin. Tulos, joka saadaan viimeistelyn jälkeen, ei ole aina niin vaikuttava, että se vie rahaa ja aikaa siihen.

Levitä päällystetty kipsi kiven alle paksun kerroksen päälle. Tämä tehdään siten, että pinnalla on mahdollista jäljitellä luonnon kiven muotoa. Tekniikka on esitetty pienessä tarina.

Ennen kuin aloitat valmiin kiven sekoittamisen, on tärkeää suorittaa täydellinen valmistelutyö.

Alukea ei voida käyttää, kaikki riippuu työpinnan tilasta. Usein on mahdollista rajata vain puhtaalle pinnalle pölystä ja liasta.

Julkisten kipsirakenteiden lajikkeet

Levitä tämä kipu seinien kohdalle. Tällaisen viimeistelyaineen mielenkiintoinen ilme selittyy helposti pienillä fraktioilla koostumuksessa. Ne täyttävät kaikki halkeamat ja saumat, antavat käsitellyn pinnan ihanteellisen ilmeen.

Voit tehdä koriste kipsi kiven alle omilla käsilläsi. Tee näin valitsemalla tarvittavat komponentit, jauhat, sekoita hyvin kunnes homogeeninen massa, kaada sitten tarvittava määrä vettä ja sekoita.

Tämän prosessin tärkein elementti on erityinen muoto luonnonkiven jäljitelmälle. Valmistajat tarjoavat polymeerimateriaaleja, muovia. Lomakkeen sisällä on reliefit, jotka antavat tuotteelle muistutuksen luonnolliseen materiaaliin. Tee tuloste sen jälkeen, kun kipsiseos levitetään koristetulle pinnalle.

Valmistaja tekee stencilin sisäpinnasta sileän materiaalin, jolla on vähäinen tarttuvuus. Siksi kipsi ei tartu muotoon, kuivumisen jälkeen se on helppo poistaa.

Kiviseinää voidaan nyt helposti luoda käyttäen erityistä koriste-kipsiä. Tämä menetelmä on paljon halvempaa, ei tarvitse ammattilaisten apua, voit valita "luonnollisen" kiven värin ja suosikki tekstuurin. Kiven rakentaminen kynän alla omilla käsillä on pitkä prosessi, joten sinun on oltava kärsivällinen.

On mahdollista käyttää tällaista seosta korroosien, portaiden, aidojen, ulkoseinien koristelemiseksi. Et voi rajoittaa mielikuvitustasi, toteuttaa täysin luovia ideoita kellarin, seinien ja aidan suunnittelusta. Tällaisella koristevärillä on alhainen paino, joten se ei tarkoita erityisen asennusverkon käyttöä. Yhä useammin näet kiven jäljitelmän toimistorakennuksissa, kauppoihin, ravintoloihin, kahviloihin. Ulkopuolella monoliittisen rakenteen vaikutus korkealaatuiseen luonnonkiviin.

Keinotekoisen muurauksen edut

Halu sisustaa sisustus luonnonmateriaalin alle on ymmärrettävää. Tällaiset elementit antavat pinnalle hyvännäköisen ulkonäön, korostavat mattaista luonnollista kiiltoa, kiiltäviä raitoja. Luonnonkiven suuri paino ei salli sen käyttöä seinien suunnittelussa. Tekokivet sopivat täydellisesti samanlaiseen tehtävään, ja ulkoisten ominaisuuksien mukaan se ei ole millään tavalla alhaisempi kuin luonnollinen vastapuoli.

Keinotekoisella rappauslaitteella ei ole luontaisia ​​kiviaineita. Se on helppo toimittaa, käyttää ja käsitellä. Tämä materiaali kestää äkilliset lämpötilan muutokset, ilman kosteus putoaa. Tämän seoksen mineraali- tai polymeeripohja mahdollistaa koristeaineen käytön paitsi ulkona myös sisätiloissa.

johtopäätös

Julkisivun tai sisäkäyttöön tarkoitetun kipsi kiven alla rautakaupoissa tarjotaan asiakkaille pääasiassa kuivassa muodossa.

Käyttämällä kuivien seosten valmistajan antamia suosituksia voit valmistaa ratkaisun pinnan koristelemiseen muutamassa minuutissa. Seokseen lisätty kvartsihiekka takaa viimeistellyn pinnan erinomaiset suorituskykyominaisuudet.

Voit tehdä talon kellarista luonnollisen materiaalin, voit valita volumetric muotoja. Riippuen seoksesta lisättävään väriaineeseen voit saada jäljitelmän sekä luonnollisista väreistä että epätavallisista sävyistä.

Kuinka laittaa kipsi kiven alla, videoohjeet

Kivestä on yksi vanhimmista materiaaleista, joita ihmiset käyttävät talojen rakentamiseen. Se on kestävä, siinä on monia muotoja, värejä ja voit luottaa luotettavan rakenteen ikiaikoihin. Kiviseinät luovat muinaisen linnoituksen, kodikkaan perheen tulisija.

Se on hyvin vaikeaa ja kallista rakentaa talon tästä luonnollisesta materiaalista, mutta on aivan mahdollista saavuttaa samanlainen vaikutus käyttämällä koriste kivi rappaus. Hänen näkemyksensä, valmistelu- ja sovelluskeinon, esitämme tämän artikkelin.

Kivipinta: kuvaus, tyypit, koostumus

Seoksen perustana on jauhettu luonnonkivi. Jotta massa säilyttäisi muodonsa ja vastustaisi ympäristövaikutuksia, siihen lisätään sementtiä, kvartsihiekkaa, kiiltoa, marmoripaloja, kalkkia ja pehmittimiä.

Eri tyyppiset pinnoitteet luonnonkiven alapuolella eroavat täyteaineen rakenteesta. Se voi olla karkea tai hienorakeinen, joten voit luoda kuvioidun pinnan ja jauhemaisen pinnan - saada sileä kerros.

Koriste-kipsiä voidaan käyttää viimeistelemään seinät rakennuksen sisä- ja ulkopuolella, talon kellari ja julkisivu

Kiviä jäljittelevät koristepinnoitteet

Täyteaineiden ansiosta kipsi näyttää luonnolliselta. Joten kipsi "rikkoutunut kivi", levittämisen ja kovettumisen jälkeen, on altis talttaille tai urille. Näiden työkalujen käyttäminen eri paikoissa hajottaa ratkaisun palaset muodostaen suuria epäsäännöllisyyksiä.

Huomaa: Kun pintaa käsitellään "rikkoutuneen kiven" alla, viimeistelykerroksen optimaalinen paksuus on 3-4 cm.

Esimerkki siitä, miten kipsi kääritään villin kiven alla

Saadakseen pinnan, jolla on voimakas rakenne, kipsiä oleva seinä työstetään punkilla. Laitteiden isku suoritetaan, kunnes ylempi kalvo putoaa ja täyteaineen jyvät ulottuvat.

Esimerkki siitä, miten päästä helpoksi koristekasveilla kiven alla bouchardsin avulla - kuvassa

Ureiden tai urien luomiseksi kipsi käsitellään troijalla. Se voi olla kolmikulmainen, pyöristetty, jonka avulla voit luoda eri kokoisia ja muotoisia uria. Suurille tai kiharaisille solmuille käytetään skarpelia.

Scarpel mahdollistaa pystysuoran, kaltevan, joulukuusen ja ruudutetun sisennyksen pinnalla

Jäljitettäväksi travertiini - roomalainen kivi, koristekasvi levitetään kahdessa kerroksessa ja huolellisesti tasoitetaan huovalla. Tämän jälkeen pinnoitteen pinta pinotaan ja hiotaan hieman työkalun reunalla. 20-30 minuutin kuluttua kipsiä käsitellään luistamalla "silitys" -menetelmällä (pinnalle levitetään ohutta vahvistuskerrosta sementtilaastia).

Koriste-kipsi "Stone Travertine" näyttää hyvältä klassisen ja modernin tyylin sisustuksessa

Mahdollistaa jäljitellä koristeellisia kipsiä pieniä kiviä. Se perustuu maalattuihin marmoreihin, kvartsiin tai graniittisiin siruihin. Mielenkiintoinen rakenne saadaan melkofraktsionnyh kiviä, jotka jalostettaessa kumirakalanka luovat mielenkiintoisia uria pinnalla.

Huomautus: Crumb-pohjainen päällyste on kestävä mekaanisiin vaurioihin ja ympäristön altistumiseen.

Koristeiden väri ja pintakuvio saavutetaan hapan peittauksella.

Kuinka koristeellinen rappaus näyttää ja muodostaa kiven alla omilla kädilläsi - video:

Piirustuksen ominaisuuksia "kiven alla"

Ei ole tarpeen kutsua päällikköä luomaan koristeellinen pinnoite - on aivan mahdollista tehdä kipsi kiven alla omilla käsilläsi. Tämä vaatii joukon työkaluja ja materiaaleja ratkaisun valmisteluun ja helpotuksen luomiseen.

Koristeelliset pinnoitusvälineet

Valmisteleva vaihe

Ennen viimeistelyä sinun on kohdeltava huolellisesti seinät - tämä on tulevaisuuden kiven pinnoitteen vahvuuden perusta. Pinta tyhjennetään siruista, suuret halkeamat ja lovet tiivistetään sementti-hiekkalaastilla, pienillä kalkilla tai kipsillä.

Huomio: koristeellinen pinnoite levitetään puhtaalle ja kuivalle seinälle.

Sisemmän seoksen kiinnittymisen parantamiseksi seinälle pinnalle esipohjainen

Sekoita koriste-kipsille valmistetaan sementistä, hiekasta ja vedestä. Ainekset sekoitetaan seuraavissa mittasuhteissa: 4 osaa hiekkaa otetaan 1 osaan sementtiä, lisätään vettä vähitellen, kunnes saadaan homogeeninen paksu seos, josta kiviä voidaan muodostaa.

Seosta levitetään asteittain yksittäisten seinien osuuksille yhtä suureen osaan. Sinun ei tule käsitellä koko pintaa kerralla - kipu kuivuu nopeasti ja sinulla ei ehkä ole aikaa antaa sille haluttua muotoa.

Seoksen ensimmäisen kerroksen peittäminen

Epäsäännöllisyydet voidaan muodostaa työkaluilla tai manuaalisesti. Voit tehdä tämän käsineet ja upottaa ne veteen (koska seos ei tartu niihin). Sitten voit aloittaa kivien keräämisen liuoksesta seinälle.

Kipsi säätiön alla kiven - muodostumista helpotusta

Kun päällyste on kuiva, se on kyllästynyt alukkeella. Sitten pinta voidaan maalata. Maalausta varten käytetään vesipohjaista maali- tai ulkopinta maalattavaksi.

Salaisuus: pinnoitteen realistisuuden lisääminen, kivien väliset saumat voidaan maalata tummemmalla sävyllä - tämä lisää äänenvoimakkuutta kuvioon.

Kipsi seinät kiven alla omilla käsillään - maalaustekniikan sienellä

Stone-kipsin avulla voit viimeistellä pinta nopeasti keinotekoisella tai luonnonkivellä. Seosta käytetään yksinkertaisesti, joten voit luoda erilaisia ​​vaikutuksia ja ajan myötä pinnoite voidaan korvata. Ja lopuksi esimerkki kivestä kivi - videon alla:

Kipsi luonnonkiven alapuolelle

Seinien rappaus on rakennettu klassikko. Vanha todistettu viimeistelymenetelmä ei menetä merkitystä, ja sitä pidetään edelleen yhtenä suosituimmista koristeluvaihtoehdoista. Useimmin käytetään julkisivuja kipsi kivi.

Tämä sisustusmuoto pystyy korostamaan minkä tahansa suunnitteluprojektin tyylisyyksiä. Laadukkaasti toteutetut asennustyöt tarjoavat rakenteen moitteettoman ulkonäön ja luotettavan suojan säähän.

Kiven vaikutus julkisivulle

Julkisivun edessä keinotekoisella tai luonnonkivellä vaatii vakavia investointeja. Hyvä vaihtoehto kalliselle viimeistelylle voi olla kiveen alla oleva julkisivu kipsi. Kestokyvyn ja lujuuden kannalta tällaiset kipsiseokset ovat huonompia kuin luonnonmateriaalit, mutta seokseen lisättyjä erityisiä ainesosia parantavat laatuominaisuuksia.

Visuaalisesti kiven rappaus liittyy aatelistoon ja luonnonmukaisuuteen. Halutessasi voit luoda minkä tahansa rodun ja kokoisen luonnon kiven jäljitelmän. Ero on lähes huomaamaton. Tämä voi olla tiili, pienet pikkukivet, suuret mukulakivet jne. Kaikki riippuu seoksen koostumuksesta ja tekniikasta.

Luodaan työseos. Kipsiä jäljittelevät ominaisuudet ja koostumukset

Laadukkaalla kipsirakenteella täytyy olla tarvittava plastisuus, hyvä viskositeetti ja korkea tarttuvuus, mikä tekee kestävästä otteesta. Kaikki nämä edut kuvastavat kuvioitua kipsiä. Tämäntyyppisen materiaalin vahvuus ja esteettisyys ovat arvostaneet monet asunnon omistajat. Kipsiseosten ansiosta kaikki luonnolliset muuratut materiaalit ovat helposti jäljitettävissä. Materiaali koostuu kolmesta pääkomponentista:

 • Sementti, joka tarjoaa tarvittavan lujuuden.
 • Murskattuja kivikiviä.
 • Pigmentti väriaineet ja emulgointiaineet.

Kipsi-seoksiksi lisätään kudoksen, kvartsihiekan, kiille-, marmori- tai graniittihiutaleiden täyteaineina. Komponenttien luettelo on erittäin suuri ja riippuu tulosvaatimuksista. Kullakin kiviaineksesta valmistetun kipsiraaka-aineen aineksilla on oma tarkoitus. Jotkut niistä tarjoavat tarvittavan visuaalisen vaikutelman, toiset ovat vastuussa teknisistä eritelmistä.

Tekstuurin laatu riippuu lisäaineiden ominaisuuksista, ne voivat olla karkeita ja hienorakenteisia. Etukäteen on määriteltävä tulevaisuuden kuva julkisivuun. Joten, jotta seinät voidaan viimeistellä luonnonkivellä, käytetään täyteaineita, joilla on suuri murto-osa. Pieniä villikiviä jäljittelevät, murskattua kvartsia, marmoria tai graniittia käytetään.

Kuivat kipsiyhdisteet ovat myynnissä. Voit ostaa tarvittavan materiaalin tai valmistaa ratkaisun itse ohjeiden mukaan. Koostumus valitaan koristeellisten ominaisuuksien ja suorituskykyvaatimusten mukaan. Parhaan mahdollisen johdonmukaisuuden vuoksi on suositeltavaa käyttää sähköistä sekoitinta, kun sitä laimennetaan vedellä. Erittäin sekoitettu liuos jätetään 5 - 10 minuuttia, sitten jatkaa munintaprosessia.

Kipsin asettaminen. Sisällön sisältö ja kynsien tyypit

Päällysteen viimeistelyä varten kuvioitu kipsi ja maalaus sopivat kaikkiin alustoihin: betoni, tiili, lastulevy, kipsilevy, laajennettu polystyreeni jne. Aineiston kulutus ja työalue ovat suuret. Asennus on halvempaa, jos säästät rahaa asiantuntijoiden töihin ja hallitset seinänkynnyksen tekniikkaa kiven alla omilla käsilläsi.

Kipsiliuoksen levitysmenetelmässä ei ole vaikeuksia. Tämä on perinteinen kipsipyssyjen jakelu lastalla vähintään 10 mm: n paksuiselle esteettömälle vyöhykkeelle.

Sen jälkeen, kun liuos on muodostettu, se on muodostettu. Tämä on erittäin luova prosessi. Kipsiseokseen on tullut haluttu muoto, hyödylliset suunnittelijan taidot ja teknologisen sovelluksen tuntemus.

Valitse tekstuureiden päätyypit:

 • Tasainen kivirakenne palauttaa marmoripinnoitteen ja kiiltävän kirkkauden.
 • Kupera tekstuuri eroaa helpotuksesta. Tätä kipsiseosta käytetään luomaan irtotavaran muuraus.
 • Kipsi villin kiven alla mahdollistaa tasaisen vaimennuksen.
 • Välikerrokset (saumat) heijastuvat aina pintoihin, joilla ei ole säännöllisiä muotoja.

Kiinteä kipsi on kätevin vuorauksen muoto. Julkisivujen koristeluun sementin tai kalkkikiven valmiiden paneelien avulla.

On olemassa useita tekniikoita, jotka jäljittelevät muurausta. Kiven ääriviivat voidaan maalata pinnalle. Joskus kaoottiset kuviot luodaan muovikelmulla. Käytetään teknologiaa, jossa sovelletaan todellista kivää luonnollisella rakenteella, mutta kaikki nämä menetelmät soveltuvat paremmin pienien alueiden koristelemiseen.

Julkisivutyössä käytetään useammin leimaustekniikkaa. Koristeellinen kipsi kiven alla omiin käsiinsä, joka on tehty erikoismuotoilla, näyttää vaikuttavammalta ja luonnollisemmalta.

Myynnissä on stencilit, layouts ja postimerkit, jotka jäljittelevät erilaisia ​​kivikiviä. Työskentely heidän kanssaan on helppoa. Lomake (matriisi) levitetään asetettuun (kovetettuun) seokseen ja puristetaan tiukasti. Tämän vaikutuksen ansiosta muodostetaan halutun kokoonpanon helpotukset ja väliseinät, samoilla kuvioilla, joilla on selkeät rajat, pysyvät seinissä. Kuivauksen jälkeen lievitys puhdistetaan, päällystetään lakalla tai maalilla.

tulokset

Nykyaikaisten pinnoitustekniikoiden ansiosta rappauduttava julkisivu ei enää ole harmaata tylsää pinnoitetta. Kivi-kipsi, jolla on runsaasti koristeellisia etuja, täyttää täysin kodinomistajien suunnitellut odotukset ja vaatimukset. Nykyään se on yksi kaipuisimmista julkisivuominaisuuksista, houkuttelevalla edullisella hinnalla ja kyvyllä asentaa itse.

Kivenlaastin jäljitelmä tee-se-itse: valokuva ja video

"Kiven" seinä voidaan simuloida kipsillä. Menetelmä on luoda pinnoitteen erityinen rakenne, sen värit, puristamalla helpotus.

Kiven jäljitelmä sisustusta varten tekee kaikki koostumukset - betoni, kipsi, kalkki, savi-laastarit. Niitä käytetään erikoisastiastoina (merkkipakkausten seokset), joilla on menestynein ainesosien yhdistelmä sekä tavalliset halvat kitit.

Tekniikat kiven muodossa olevien laastareiden luomiseksi jaetaan kuvion syvyyden mukaan.

Tasainen.

Sileä kipsi, jäljitelmä luonnonkivestä - marmori, graniitti, kiveä oleva laatta (esim. Venetsialainen kipsi). Tällaiset pinnoitteet valmistetaan mahdollisimman sileäksi, päällystetään vahasekoostumuksella ja kiillotetaan. Seinä on ihanteellisesti sileä, kiiltävä tai puolikiiltävä.

Piirustus tehdään sekoittamalla erilaisia ​​värillisiä rappausratkaisuja tai pintamaalaamalla.

Rakenne.

Seinät on tehty suuresta kiinteästä kivestä (kalkkikivi, hiekkakivi jne.). Kipsi on miellyttävä, karkea pinta, samanlainen kuin kivi. Tämän tekniikan jäljitelmäkivi omalla kädellä on helpointa, sillä työ on yksinkertaista ja vaikutus on helposti saavutettavissa.

Teksturoitu "kivi" kipsi tulee pienellä kuvioinnilla ja melko kuperalla. Pinnan luonne riippuu siitä mistä materiaalista haluat päätyä.

Ploskorelefnye.

Kiven tekstuurin kipsi voidaan muotoilla muuriksi. Tällöin saumojen tutkiminen ei välttämättä ole kovin syvä, mikä ilmenee pienellä harjalla.

Litteät laastarit soveltuvat parhaiten jalostetun kiven, kivenlohkareiden ja tiilien jäljittelyyn. Tällaisella seinällä ei ole syviä uria, onteloita, se on tasainen.

On hieman vaikeampaa luoda tällaista pinnoitetta omiin käsiisi, koska on tärkeää pystyä maalamaan realistinen muninta. Simuloida sileiden lohkojen seinää ei kuitenkaan ole vaikea.

Kupera.

Kiven jäljittely seinälle tilavuuden muodossa, kolmiulotteinen kipsi. Vaikeammat amatööri toteuttaa: vaatii merkittävien tilavuusmäärien levittämistä kerroksittain kerroksittain.

On helpompaa tehdä laaja kipsi omilla käsilläsi, jos käytät erikoismuotoja (tulosteita), joiden avulla voit saada uskottavan piirustuksen työntekijälle, joka ei ole taipuvainen piirustukseen. Mutta tulosteiden täytyy ostaa, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia.

Rappaus vaatii osaamista ja kokemusta. Aloittelijoilla voi kuitenkin oppia yksinkertaisia ​​temppuja menestyksen saavuttamiseksi. Ainakin kun korjaat omassa kodissasi.

Koristeellinen kipsihinta neliömetrillä.

Tilaa rakennusryhmän palvelu - kallein vaihtoehto viimeistelyyn. Kokonaishinta perustuu kipsiyritysten töiden kustannuksiin (se peritään m2: ssä). Erillinen menoerä - kipsiseoksen, kulutushyödykkeiden hankintakustannukset.

Etuna on viimeistelyn nopeus: työ on tehty paljon hitaammin omilla kädillä, mikä liittyy alhaiseen organisaatiotasoon ja riittämätöntä rappaustaitoon.

Ammattilaisten palvelut ovat keskimäärin 1000-1500 ruplaa neliömetriä kohden. koristeellinen kipsi. Kun otat yhteyttä rakennusalan yritykseen, sinun pitäisi odottaa ylimääräistä hinnankorotusta 15-20%. Tämä ei oteta huomioon rakennusmateriaalien kustannuksia.

Jos on olemassa halu (taito, tieto, aika, terveys), silloin tämän rahan avulla voit ostaa laadukkaan seoksen ja tuottaa töitä omilla kädilläsi.

Budjettivaihtoehto - itsekiinnitys edullisia seoksia, ratkaisuja, jotka on valmistettu omin käsin.

Voinko tehdä kiven ilman kokemusta?


Useimmat kehittäjät, joilla on vahvuus ja aika viimeistellä seinät, pysäyttävät sisustuksen kuvitteellisen monimutkaisuuden. Mutta jälkimainonta luonnonkivi ei ole niin kauhea:

 1. Epätasaisuus ei ole epäedullinen. "Kiven" laastareita luotaessa ei tarvita täydellistä pinnan tasoittamista.
 2. Piirtämisen vapaus piirtämällä maksimi.

Ainoat poikkeukset ovat marmorien jäljitelmät: kiillotetun vahan kiilto paljastaa mahdolliset epäsäännöllisyydet, työkalun merkit, hiekkahiukset.

Jäljelle jäävät kastelumenetelmät voivat helposti toteuttaa uutuustekijät.

Jäljitelmä tekstuuri.

Kipsi luo sekä kiinteän kiven (täysseinälevy) että muuraus.

Seinälohko jäljittelee kalliita viimeistelyaineita (marmori, graniitti, lapis lazuli jne.) Tai tavallisia rakennusmateriaaleja (hiekkakivi, kalkkikivi).

Marmoriseinän koristelu.

Kipsi huolellisesti, tuo ihanteellinen. On parempi käyttää kipsiyhdisteitä, joissa on syvä, valkoinen sisäinen "hehku". Kun seinämä kuivuu, se tasoitetaan hiontaverkolla, joka peitetään akryylipäällystekerroksella "huuhtele" huokoset. Tämä mahdollistaa viimeistelyn niin vahvasti kuin mahdollista kiinnittymisen pinnalle.

Sitten upotetaan kivi sisustukseen:

 1. Materiaalit. Valmista 2-4 erilaista kipsiä olevaa kovakalvoa: käytä valmiita sävyjä tai valkoista liuosta, johon lisätään nestemäinen pigmentti akryylisideaineella.
 2. Ensisijainen väri. Pinta on peitetty yleisellä sävyllä. Koko kipsin kirkkaus riippuu sen saturaatiosta.
 3. Marmorikuvio voidaan luoda kahdella tavalla:
 • Vaiheittainen luominen. Spatula pinoaa tahroja, ensimmäistä varjosta, sitten toista.
 • Samanaikainen muotoilu. Pienellä spatulilla käytetään eri sävyjen ratkaisuja päätytyökalun reunaan. Sitten "seulotaan" seinään siten, että sävyjä sekoitetaan epätasaisesti suoraan seinän pinnalle. Tämä luonnonkiven jäljitelmä on helpompaa.
 1. Tasoitusta. Epäsäännöllisyydet tasoitetaan lastalla, lastalla. Varmista, että piirustus oli mahdollisimman tasainen, mutta ei kokonaan peitetty. Jos päällyste on liiallinen harvennus, toimenpide toistetaan.
 2. Vahaus. Kipsi, joka on päällystetty vahakerroksella - anna seinälle vettähylkivät ominaisuudet, jotka ovat kyllästettyjä luonnollisella kiiltoai- neella.
 3. Kiillotus. Vahapäällyste on huolellisesti kiillotettu pehmeällä suuttimella.

Tämä luo luonnon kiven jäljitelmän omilla käsillään. Kun "virkistää" marmoria, luonnollisia sävyjä käytetään tässä kivessä.

Jos haluat oppia tekemään kauniita laastareita, ottamaan käyttöön uusia, mielenkiintoisia ideoita, sinun täytyy kouluttaa. On parempi käyttää kipsilevyä, mutta vain testin jälkeen, mene seinään.

Rakennuskivialustan jäljitelmä.

Yksinkertainen halpa kivi ei ole sileä kiiltävä pinta. Se ei ole sileä, karkea, peitetty työkaluista, luonnollisista urista, tuberkuloista. Tämä tekstuurin monimutkaisuus vain tekee rappaus helpommaksi - loppujen lopuksi ei tarvitse huolellista tasaamista.

Tämä kiven jäljitelmä omilla käsillä suoritetaan vaiheittain:

 1. Valmistus. Seinä on tasoitettu, kuivattu, kyllästynyt läpäisevä pohjamaali.

Pohjamaalaus - pinnan valmistaminen minkä tahansa tyyppisen kipsin alla. Epäpuhallettu seinämä huonosti kipsiä.

 1. Ensimmäinen kerros. Kipsi levitetään sopivalla työkalulla (lastalla, lastalla) tasoitettuna. Ei anna sen kuivua, kerros karhennetaan koputtamalla harjalla tai neliömäisellä harjaksen harjalla.

Peitä koko pinta. Luonnonkiven jäljitelmä näyttää todennäköisemmältä, jos sitä ei suoriteta sujuvasti.

 1. Toinen kerros. Levitä täydellisen kuivauksen jälkeen.

Vain osa pinnasta peitetään kipsillä (pienet, muotoillut paikat). Nämä lisäosat tasoitetaan ajan mittaan (sinun on odotettava hetki, jolloin uuden kipin pohjakerros on jo "tarttunut", ja yläosa on vielä märkä).

Joten yritä saada eräänlainen "revitty" helpotus.

 1. Ensimmäinen väritys. Levitä "hengittävä" akryylimaali.

Kuivattu kipsi on maalattu rullalla ja harjalla (huonosti saavutettavissa olevissa urissa).

 1. Toisen värin on oltava eri värinen. Käytetään lyhytkarvaista rullaa, niin että väri kuuluu vain kuperaan osaan.
 2. Pinnoite. Kipsi on suojattu vahalla (joka on kiillotettava myöhemmin) tai akryylilakka.

Piirtäminen riippuu toisen kerroksen pinnan, sen alueen ja suuntaisuuden luonteesta, niiden paksuudesta.

Värien erottamisen tulisi korostaa tilavuutta. Tätä varten kipsin ensimmäinen maalaus tuotti tummemman maalin, toisen valon. Tai päinvastoin.

Seinämän eleganssi ja hienosäätö saadaan metalloitua värjäämiseltä (metallipigmentti lisätään toisen maalikerroksen pigmenttiin, esimerkiksi alumiinipulveria).

Muotokiven muuraus sisustukseen.

Muuraus on jonkin verran vaikeampaa jäljitellä. Se voi olla litteä ja volumetrinen. On helpompi luoda tasainen, varsinkin jos kipsi jäljittelee kiven lohkojen seinää. Epätasaisten kivien muuraus on hieman monimutkaisempi.

Kuinka muokata kiven muuraus omilla käsillä.

Viimeistelevää kipsiä piirretään piirros: lohkojen muuraus - hallitsijan (sääntö) mukaisesti, karkeasti käsiteltyjen kivien seinälle - vapaasti.

 1. Kipsi. Yksikerroksinen kipsi (paksuus vähintään 7-10 mm) peitetään verkolla "halkeamia", "iskuja", uria. Uskottava kivirakenne on saavutettu.

Edellä kuvatut kaksikerroksiset laastarit eivät vaadi lisävalmistusta: niillä on luonnollinen, realistinen rakenne.

 1. Luonnos. Tuoressa kipsiin lisätään "kaavio" - ääriviiva piirustus terävällä esineellä (neula, awl).

Jopa rakennettaessa muurausta epätasaisella, repeytyneellä kivellä, ne käyttävät rakennustasoa niin, että muurattomat rivit eivät "romahda". Rivien on oltava tasaisia. Tämä antaa uskottavuuden.

 1. Laadintaan. Linjaa syvennetään lähes koko kipsin syvyyteen, reunat laajenevat. Käytetään spatolin kulmaa, kolmiomaista tina-muovia, muovia.
 2. Tasaus. Pienet kipsilevyt puhdistetaan, kun kipsihuuhtelu kuivuu.
 3. Jauhamista. Pienet "lovet" hiotaan, kun maali on kokonaan hiottu hiekkapaperilla ja hiomakalla.
 4. Väritys. Muuraus jäljitelmä on maalattu useassa vaiheessa: ensinnäkin koko pinta peitetään yleisellä sävyllä, sitten lisäillä - syvennykset ovat tummempia ja pullot ovat kevyitä.

Hyviä tuloksia saadaan lisäämällä yksittäisiä kiviä, jotta ne eroavat toisistaan ​​puoli väriä muusta kivestä.

Luonnon luonnonkiven jäljittelyn yhteydessä on oltava useita sävyjä. Sitten näyttää niin uskottavalta, että se ei ole erotettavissa todellisesta muurauksesta.

Kivitulosteiden jäljittely.


Kipsi, jonka muotit puristavat piirustuksen, suoritetaan samalla tavalla kuin koristelu "käsin". Ainoa ero on, että muninta jäljitellään mallin mukaan.

Kiven jäljitelmä tulosteilla on helpoin työskennellä omien käsien kanssa, ei vaadi erityiskokemusta ja suoritetaan nopeammin.

Laatutyypit luovat erittäin realistisen helpotuksen.

Työ tehdään seuraavasti:

 1. Märkä muoto. Tulostus kostutetaan estämään kipin tarttuminen pinnalle.
 2. Paina sitä alas. Lomake on "sulautettu" tuoreeseen ratkaisuun niin pitkälle kuin mallin syvyys vaatii.
 3. Poista virheet. Pienet vääristymät, muodonmuutokset tasoilla lastalla tai veitsellä.

Jos kipsilevy on juuttunut tulosteeseen ja se on poistunut seinästä, sitä on käsiteltävä uudelleen: pese ja kostuta muotti, piirrä seos seinälle ja pursota piirustus uudelleen.

Nopeus ja yksinkertaisuus tekevät työstä mielenkiintoisen. Kuitenkin hyvän muotin hinta (realistisin helpotus) lisää kipsin kokonaiskustannuksia.

Virheet, kun jäljitellään muurausta.

Käsin tehty jälkikivi eroaa ammattihenkilöstä vain törkeissä virheissä:

 1. Epätasainen piirustus. "Asettelu" tulee olla sileä, kivien pitkittäisreunojen yleinen suunta - tarkasti vaakatasossa.
 2. Mittakaavoissa. Asteittainen helpotus on merkki epäammattimaisuudesta, koska tällaisen muodon muuraus ei ole todellisuudessa.
 3. Kivien muodon oikeellisuuden ei pitäisi olla täydellinen: kivet eivät tee toisiinsa. Siksi sinun ei pitäisi pelätä laajempia masennuksia kahden kivien päiden ligamenttien paikoissa.
 4. Karheus. "Burrs", pienet pelletit on puhdistettava.

Loput jäljitelmä kivi rappaus - ei ole vaikeampaa kuin mikään maalaus ja rappaus työtä ja voi suorittaa maallikko tahansa tasolle. Varsinkin jos tämä työ tehdään itsellenne: puutteet ovat anteeksiannut, mutta työ on kiehtovaa ja mielenkiintoista.

Kipsi kiven alla omilla käsillään - Aseta vain omat kätensä asuntoon: valokuvia, videoita, ohjeita

Koristeellinen kipsi kivi omiin käsiinsä vaiheittain

Nykyaikaisessa rakennustyössä käytetään erilaisia ​​viimeistelymateriaaleja rakennusten ja muiden rakenteiden seinien ulkonäköä varten.

Klassiset tyyppiset tiilet, keraamiset ja graniittilaatat ja luonnonkivi ovat edelleen suosittuja.

Koko luonnonkivien käyttö rakentamiseen rajoittaa niiden korkeat kustannukset, käyttöhäiriöt niiden huomattavan painon ja korkean käytettävyyden puutteen takia.

Siksi nyt käytettiin viimeistelyaineita jäljittelemällä kivirakennetta. Luonnoskiven pinnoille on monia tapoja.

Niistä seinäkoriste erityistä kipsiä käyttäen.

Nykyaikaiset tekniikat ovat mahdollistaneet monenlaiset tämän viimeistelyn muodot, jotka ovat samanlaisia ​​kuin erilaiset luonnonmateriaalit, jotka ovat rakenteeltaan ja väriltään erilaisia.

Joten tämä viimeistelymenetelmä voi simuloi luotettavasti malakiittia, marmoria, graniittia ja muita kiviä.

Koriste-kipsi on taloudellinen ja tehokas tapa rakennusten pinnan ulkosuunnitteluun.

Koska luonnollisten viimeistelyaineiden korvaaminen simuloivan päällysteen avulla, kantavien seinien kuormitus pienenee merkittävästi.

Kipsin pääkomponentit

Koristeellinen viimeistelyseos sisältää:

 • Luonnonkivien murskatut jätteiden käsittely kivi- murun muodossa;
 • Sementti tärkeimpänä sideaineena. Joissakin seoksissa käytetään akryyliä tai sen seosta styreenin kanssa sideaineena;
 • Hieno kalkki, jolla saadaan plastisuusseos;
 • Hiekka kvartsista täyteaineena;
 • Mica-muru antaa heijastusvaikutuksen seoksen;
 • Pigmenttivärit, jotka antavat luonnollisen sävyn rotujen jäljitelmänä.

Koostumuksen valmistaminen

Viimeistelevää kipsiseosta myydään tavallisesti kuivassa muodossa ja se on tarkoitettu itsestään valmistetulle laastille.

Tämäntyyppistä koriste-kiveä käytetään pinnan viimeistelyyn, joten seos on valmistettava huolella.

Kokkareiden, kuplien, ulkomaisten sulkeumien esiintyminen ei ole hyväksyttävää. Seosta on parempaa keittää laajaan säiliöön, joka sopii koostumuksen sekoittamiseen.

Vesi kaadetaan siihen neljännestä määrästä kuivaseosta.

Sitten kipsi kaadetaan hitaasti vesisäiliöön ja sekoitetaan perusteellisesti rakennesekoittimen kanssa.

Voit käyttää poraa suuttimella. Sekoittamisen jälkeen seoksen annetaan seistä noin kymmenen minuuttia ja sekoitetaan uudelleen perusteellisesti.

Valmis koostumus tulee käyttää välittömästi valmistuksen jälkeen, joten sinun täytyy vaivata kerta-annoksen kipsiä.

Jos haluat käyttää kiven syvään koostumusta, on välttämätöntä valmistaa seos, jolla on riittävän paksu sakeus, jotta se ei leviäisi, kun kohotus on levitetty.

Tarjoamme katsomaan artikkelin aiheeseen liittyvää videota:

Pinta, jolle koristeellinen stukki viedään kiven alla, saa tämän pinnoitteen ominaisuuksia:

 • Hyvä siedettävyys lämpötilan putoamisessa;
 • Suojaa UV-säteilyä ja väri-invariaatiota pitkään;
 • Kosteudenkestävyys suojaamaan ilmastollista sadetta;
 • Höyryn läpäisevyys, joka ei aiheuta kondensaatiota;
 • Mekaanisen iskun kestävyys.

Kivipinnan jäljitustekniikka

Muurausmateriaalin jäljittely kipattuun pintaan suoritetaan useilla tavoilla:

"Wild Stone" -teknologiassa käytetään pohjan levittämistä pienelle tilavuudelle pintaan, se peitetään päällysteellä ja kiven pintaa jäljitellään lastalla.

Kuivauksen jälkeen käytetään värilajikkeita, joita hierotaan pintaan sienellä.

Marmorino-tekniikka perustuu siihen, että suorakulmaiset kivirajat kopioidaan taltalla aiemmin levitetyn ja täysin kuivatun kerroksen kanssa.

Samoin kuvion muodostuminen "Ragged Stone" toteutetaan, vain lovi tuotetaan pitkin suoria viivoja, mutta satunnaisesti.

Piirustus helpotuskuvio erityisillä muodoilla, toistuvat luonnonkiven rakenne.

Pienellä pyyntiponnistuksella tällainen muoto kohdistetaan aiemmin käyttöön otettuun ja vielä asetettuun kipsiseokseen ja pursotetaan profiili.

Tee muovimuoto. polyuretaania tai polymeeriä. Ne voivat olla tiilimuodossa. luonnonkiviä erikokoisia ja muita.

Kivilaastilla on laaja käyttötarkoitus. Sitä käytetään:

 • Rakenteiden julkisivut ulkona;
 • Kellojen ja säätiöiden kattavuus;
 • Pylväs päättyy;
 • Sisustussuunnittelu;
 • Tilojen sisätilojen viimeistely, sekä paneeleiden että paneelien muodossa olevat palaset;
 • Edessä olevat kaaret, aukot, tulisijat, baarilaskurit ja muut sisustuselementit.

edut

Kiven alapuolella oleva pinnoituspinnoite tarjoaa monia etuja muihin viimeistelyaineisiin verrattuna:

Se on kevyt ja ei vaadi lisävahvisteita, kun sitä käytetään.

Sitä voidaan käyttää erilaisten materiaalien jäljittelemiseen: tiilet, luonnonkivi jne.

Sitä voidaan käyttää millä tahansa pinnalla: tiili, betoni, lastulevy, kipsilevy, vaahtobetoni lohkot ja muut.

Sisustustoiminnon ohella se voi suorittaa tasausroolin, joten sitä on käytettävä kahdessa kerroksessa.

Ei sovellu kerrostumiseen ja halkeiluun, kun lämpötila laskee ja fyysiset vaikutukset.

Pitkäaikainen käyttö säilyttää alkuperäisen ulkoasun.

Se on edullinen.

Kuten minkä tahansa rakennusmateriaalin tapaan, koristeellinen kipsi, jota käytetään kuvan jäljittelyyn kiven alla, ei ole ilman minkäänlaisia ​​haittoja.

Näitä ovat:

Höyrystyspintaan upotettujen metallisten osien aiheuttama korroosio, koska kipsiin on vesipohja.

Rajoitettu käyttö rakenteiden pinnoitukseen, jossa mineraalilevyjä käytetään eristämiseen, koska tämä vaikuttaa koristepinnoitteen höyryn läpäisevyyteen.

Suositukset viimeistelyjen käytöstä

Jos aiot viimeistellä rakennuksen ulkoseinät, on parasta käyttää seosta, jonka sitova perusta on sementti.

Tällainen kipsikokoonpano soveltuu parhaiten pinnalle, joka altistuu nopeille lämpötilamuutoksille ja kestää kosteutta.

On suositeltavaa käyttää kipsiastiastoa pienillä alueilla eikä koko pinnalla.

Viimeistelykerroksen paksuuden tulisi olla enintään 10 mm.

Katso video aiheesta:

Ennen työskentelyn aloittamista on työpinnan oltava pohjustettu.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Miten kipsi kiven alla tekee sen itse

Julkisivu kipsi kiven alla

Kiven alapuolisen kipsin avulla voit tehdä korkealaatuisen koneen ja hinta ei ole suhteellisen korkea. Tänään tarkastelemme, kuinka koristeellinen kipsi levitetään kiven alla omilla kädillä ja miten se tehdään oikein. Myös tässä artikkelissa olevasta videosta näet tämän työn eri vaihtoehdot.

Sisustuksen kiveä

Koristeellinen kipsi - kivi muru - sopii sekä sisäisiin että ulkoisiin viimeistelyihin:

 • Sisätiloissa käytetään kivenhakkaa seinää vasten, takka (ks. Takka edessä: me valitsemme materiaalin ja teemme sen), savupiipun, liesirakenteen. Kivien viimeistelyn avulla voit onnistuneesti korostaa sellaisia ​​koristeellisia elementtejä kuin kaari, aukko, reunus. Jotkut suunnittelijat luovat jopa tämän aineiston koko paneelin. Kivenkoristelu näyttää pääsääntöisesti edulliselta hotellilta, ravintolalta, kahvilasta ja jopa tilavassa puutarhassa, mikä luo Välimeren vaikutuksen.
 • Koristeellinen kivirouhe on täydellinen ominaisuuksiltaan ja ominaisuuksiltaan rakennuksen julkisivuun, kellariin, sarakkeisiin ja aidalle, samalla kun se sopii harmonisesti ympäristön kanssa.
 • Ja mikä on tärkeää sekä sisä- että ulkokäyttöön - kivi-kipsi soveltuu hyvin mate- riapaan tehtyyn pintaan: tiili-, betoni-, vaahtolohkoihin (ks. Miten kipsiseinät vaahtolohkoista, säilyttäen kykynsä "hengittää"), kipsilevy tai lastulevy.

Huomio: Suosittelemme karkeille kiveille. Se on laaja valikoima: graniitti, kvartsi, marmori ja muut. Kaikille näille lajeille on ominaista suuri resistenssi sään, biologisten vaikutusten ja kiven kukka kipsi on myös puute kutistumisen.

Kipsikiven edut ja haitat

Kipsikivi viittaa viimeistelyyn rakennusmateriaaleihin, ja niillä, joilla on jokin niistä, koriste-seoksella on sen edut ja haitat. Ottaa huomioon kaikki positiiviset ja miinukset, voit luottamuksellisesti tehdä valinnan tämän tyyppisen viimeistelyaineiston tai hylkäämään sen.

Kivenhilseiden edut ovat seuraavat:

 • Hyvä höyryläpäisevyys tekee materiaalista hengittävän, mikä on tärkeä vuorauksessa huoneen sisällä. Tällöin seinät pystyvät hengittämään, mikä loi suotuisan mikroilmaston huoneeseen.
 • Kyky kestää erilaisia ​​mekaanisia vaikutuksia, iskuja.
 • Lämmönkestävyys, aggressiiviset ympäristötekijät. ultraviolettisäteily, korkea kosteus, huurre, sieni-infektiot.
 • Alkuperäisten ominaisuuksien ja ominaisuuksien säilyttäminen, mukaan lukien väri ja ulkonäkö.
 • Pitkä käyttöikä kaikilla luotettavan pinnoitteen toiminnoilla.
 • Soveltaminen liuoksen levittämiseen pintaan.
 • Helppokäyttöinen lopputuotteelle.

Koristekivielementtiin on vain kaksi haittaa:

 • Metallipinnan korroosion vaara siitä, että tämä materiaali on vesipohjainen.
 • Ei ole suositeltavaa käyttää mineraalivillaa lämpöeristimiin, koska höyryä läpäiseviä ominaisuuksia voidaan vähentää.

Kiven alapuolella olevaa kipsiä voidaan kutsua ihanteelliseksi vaihtoehtoksi pintakäsittelyyn, sisustukseen.

Kipsikurssin koostumus

Kivimurskeja voidaan helposti kutsua ympäristöystävälliseksi tuotteeksi, koska se koostuu yksinomaan luonnollisista aineosista ilman epäterveellisten kemiallisten yhdisteiden sisältöä.

Se perustuu seuraaviin osiin:

Se saadaan käsittelemällä ja jauhattamalla luonnonkiviä. Esimerkiksi se voi olla jauhettu graniitti tai marmori. Joillekin koostumuksille kivi murskataan niin hienoksi, että ne päätyvät kivijauhoihin eikä muruihin.

Se toimii sideaineena seoksessa.

Tämä komponentti antaa liuoksen plastisuuden. Tätä varten otetaan hienoksi jauhettu kalkki.

Tätä ainesosaa käytetään korkealaatuisten kipsiraaka-aineiden seoksissa kiven alaisena, joka toimii sideainemateriaalin funktiona.

Huomio: Saadaksesi pintaa kiven alla, käytä erityyppistä erilaista kokoonpanoa polymeeristä, muovista tai polyuretaanista. Tätä lomaketta sovelletaan levitettyyn, kovettumatonta kipsikerrosta ja pursua profiili, jolloin luodaan lasku.

Kivenlaastin ominaispiirteet

Julkisivun kiven rappaus on omat ominaisuudet ja ominaisuudet:

 • Mahdollisuus levittää pintaan ilman erityistä asennusverkkoa. Tämä johtuu kivenlaastin kevyestä painosta.
 • Suhteessa alhaiseen hintaan ja kohtuulliseen laatuun koristepinnoitukseen.
 • Materiaalin monipuolisuus mahdollistaa kivenleikkausten käytön sekä sisä- että ulkotilaan rakennuksen ulkopuolella. Soveltuu hyvin aidojen, portaiden koristeluun.
 • Erilaiset erikoismuodot tarjoavat erilaisia ​​pintakuvioita. Niinpä lomakkeiden avulla voit luoda piirustuksen, joka jäljittelee tiilimuurausta, suuria kiviä.
 • Kiven rappaus yhdistyy täydellisesti mate- riaaliin, pintoihin, koristeelliseen funktioon, joka antaa sisätilalle ainutlaatuisen yksilöllisyyden.
 • Tämän seoksen avulla voit ratkaista pinnan tasoitusongelman. Tässä tapauksessa laita ensimmäinen tasoituskerros ja toinen - koristeellinen, joka luo kuvioidun kuvion.
 • Manuaalisen käyttötavan lisäksi on myös kone. Joka tapauksessa pinnan muodostuminen vaatii vähän aikaa ja vaivaa, mikä vähentää merkittävästi itse prosessin kustannuksia.
 • Stone-kipsiä voidaan käyttää myös viimeistelyyn. Mutta joskus siihen lisätään erityinen seos jäljitellä pinnan vanhentamista, mikä luo muinaisen jumalan illuusion.
 • Sementin läsnäolo koostumuksessa tarjoaa korkean suorituskyvyn, jonka avulla voit siirtää lämpötilavaihtelut, altistumisen auringonvalolle ja liialliselle kosteudelle.
 • Kiviaineksesta kestämätön kipsilevy.
 • Koriste-seos soveltuu erinomaisesti myös eristysmateriaalien pinnalle. Samaan aikaan hakuprosessi ei poiketa tavallisesta.
 • Yhtä tärkeää on, että kaikki työ voidaan tehdä käsin ja tämä vähentää merkittävästi kustannuksia.

Menetelmät kivenlaastin levittämiseksi pintaan

Koriste-kipsiä ei käytetä koko pintaan yhtä aikaa, mutta enintään kolmen neliömetrin alueilla. m.

Työssä on hyödyllistä käyttää seuraavia työkaluja:

Valokuva soveltava koriste kipsi

 • Kaksi tyyppistä lasta: suuri suorakulmainen ja pieni trapetsia;
 • Vartalo, venetsialainen tyyppi;
 • Harja, rulla, harja, stensiili - riippuen valitusta vaikutuksesta.

Pinta voidaan rakentaa usealla tavalla:

 • Karkea rakenne ilman käsittelyä. Kuten nimestä ilmenee, kipsi vain heittää seinälle ja tasoittaa lastalla.
 • Grainy piirustus ei myöskään vaadi paljon työtä luoda. Tätä varten kipsiseos heitetään seinälle, tiivistetään ja litistetään. Heti kun kipsi alkaa asettaa, jatka seulaa se rakeittimilla.
 • Leimattu tekstuuri saadaan käyttämällä postimerkkejä, lomakkeita, asettamalla ne seinälle ja leimaamalla, puristamalla ratkaisuun. Tämän jälkeen syntyvä kupera kuvio teräsharjalla poistetaan ja käsitellään. Joten, osoittautuu jäljitellä suuria kiviä.
 • Jos kupera kuvio käsitellään teräksisellä harjalla ja taltalla, vaikutus saadaan dyynit. Tällöin harja poistaa laastin kalvon ja pienet lovet levitetään taltalla.
 • Kiven kiven kaltainen kuva, samoin kuin dyynit alle, on vain yksi ero - lovet tehdään kaaokseen, joka on eri pituisia.

Samalla tavalla voidaan käyttää ja koriste kipsi puun alla. Kaikki säännöt ovat täsmälleen samat, vain koristeellinen puuhelmi on valittava oikeaan rakenteeseen ja väriin.

Hän valmistui arkkitehtuurin tiedekunnan arkkitehtuurin ja rakentamisen Penza. Viimeisten kymmenen vuoden ajan hän on ollut Penzan kaupungin suuren rakennusyrityksen johtava asiantuntija, joka harjoittaa monikerroksisten asuinrakennusten rakentamista. Kokemus työkokemus erikoisuus on 18 vuotta. Neuvonta suunnittelusta, materiaalien valinnasta sisä- ja ulkokoristeluun, viimeistelytoiminnan tekniikkaan.

Kivenlaastin jäljitelmä tee-se-itse: valokuva ja video

"Kiven" seinä voidaan simuloida kipsillä. Menetelmä on luoda pinnoitteen erityinen rakenne, sen värit, puristamalla helpotus.

Kiven jäljitelmä sisustusta varten tekee kaikki koostumukset - betoni, kipsi, kalkki, savi-laastarit. Niitä käytetään erikoisastiastoina (merkkipakkausten seokset), joilla on menestynein ainesosien yhdistelmä sekä tavalliset halvat kitit.

Tekniikat kiven muodossa olevien laastareiden luomiseksi jaetaan kuvion syvyyden mukaan.

Sileä kipsi, jäljitelmä luonnonkivestä - marmori, graniitti, kiillotettu kivilaatta (esim. Venetsialainen kipsi). Tällaiset pinnoitteet valmistetaan mahdollisimman sileäksi, päällystetään vahasekoostumuksella ja kiillotetaan. Seinä on ihanteellisesti sileä, kiiltävä tai puolikiiltävä.

Piirustus tehdään sekoittamalla erilaisia ​​värillisiä rappausratkaisuja tai pintamaalaamalla.

Rakenne.

Seinät on tehty suuresta kiinteästä kivestä (kalkkikivi, hiekkakivi jne.). Kipsi on miellyttävä, karkea pinta, samanlainen kuin kivi. Tämän tekniikan jäljitelmäkivi omalla kädellä on helpointa, sillä työ on yksinkertaista ja vaikutus on helposti saavutettavissa.

Teksturoitu "kivi" kipsi tulee pienellä kuvioinnilla ja melko kuperalla. Pinnan luonne riippuu siitä mistä materiaalista haluat päätyä.

Ploskorelefnye.

Kiven tekstuurin kipsi voidaan muotoilla muuriksi. Tällöin saumojen tutkiminen ei välttämättä ole kovin syvä, mikä ilmenee pienellä harjalla.

Litteät laastarit soveltuvat parhaiten jalostetun kiven, kivenlohkareiden ja tiilien jäljittelyyn. Tällaisella seinällä ei ole syviä uria, onteloita, se on tasainen.

On hieman vaikeampaa luoda tällaista pinnoitetta omiin käsiisi, koska on tärkeää pystyä maalamaan realistinen muninta. Simuloida sileiden lohkojen seinää ei kuitenkaan ole vaikea.

Kiven jäljittely seinälle tilavuuden muodossa, kolmiulotteinen kipsi. Vaikeammat amatööri toteuttaa: vaatii merkittävien tilavuusmäärien levittämistä kerroksittain kerroksittain.

On helpompaa tehdä laaja kipsi omilla käsilläsi, jos käytät erikoismuotoja (tulosteita), joiden avulla voit saada uskottavan piirustuksen työntekijälle, joka ei ole taipuvainen piirustukseen. Mutta tulosteiden täytyy ostaa, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia.

Rappaus vaatii osaamista ja kokemusta. Aloittelijoilla voi kuitenkin oppia yksinkertaisia ​​temppuja menestyksen saavuttamiseksi. Ainakin kun korjaat omassa kodissasi.

Koristeellinen kipsihinta neliömetrillä.

Tilaa rakennusryhmän palvelu - kallein vaihtoehto viimeistelyyn. Kokonaishinta perustuu kipsiyritysten töiden kustannuksiin (se peritään m2: ssä). Erillinen menoerä - kipsiseoksen, kulutushyödykkeiden hankintakustannukset.

Etuna on viimeistelyn nopeus: työ on tehty paljon hitaammin omilla kädillä, mikä liittyy alhaiseen organisaatiotasoon ja riittämätöntä rappaustaitoon.

Ammattilaisten palvelut ovat keskimäärin 1000-1500 ruplaa neliömetriä kohden. koristeellinen kipsi. Kun otat yhteyttä rakennusalan yritykseen, sinun pitäisi odottaa ylimääräistä hinnankorotusta 15-20%. Tämä ei oteta huomioon rakennusmateriaalien kustannuksia.

Jos on olemassa halu (taito, tieto, aika, terveys), silloin tämän rahan avulla voit ostaa laadukkaan seoksen ja tuottaa töitä omilla kädilläsi.

Budjettivaihtoehto - itsekiinnitys edullisia seoksia, ratkaisuja, jotka on valmistettu omin käsin.

Voinko tehdä kiven ilman kokemusta?


Useimmat kehittäjät, joilla on vahvuus ja aika viimeistellä seinät, pysäyttävät sisustuksen kuvitteellisen monimutkaisuuden. Mutta jälkimainonta luonnonkivi ei ole niin kauhea:

 1. Epätasaisuus ei ole epäedullinen. "Kiven" laastareita luotaessa ei tarvita täydellistä pinnan tasoittamista.
 2. Piirtämisen vapaus piirtämällä maksimi.

Ainoat poikkeukset ovat marmorien jäljitelmät: kiillotetun vahan kiilto paljastaa mahdolliset epäsäännöllisyydet, työkalun merkit, hiekkahiukset.

Jäljelle jäävät kastelumenetelmät voivat helposti toteuttaa uutuustekijät.

Jäljitelmä tekstuuri.

Kipsi luo sekä kiinteän kiven (täysseinälevy) että muuraus.

Seinälohko jäljittelee kalliita viimeistelyaineita (marmori, graniitti, lapis lazuli jne.) Tai tavallisia rakennusmateriaaleja (hiekkakivi, kalkkikivi).

Marmoriseinän koristelu.

Kipsi huolellisesti, tuo ihanteellinen. On parempi käyttää kipsiyhdisteitä, joissa on syvä, valkoinen sisäinen "hehku". Kun seinämä kuivuu, se tasoitetaan hiontaverkolla, joka peitetään akryylipäällystekerroksella "huuhtele" huokoset. Tämä mahdollistaa viimeistelyn niin vahvasti kuin mahdollista kiinnittymisen pinnalle.

Sitten upotetaan kivi sisustukseen:

 1. Materiaalit. Valmista 2-4 erilaista kipsiä olevaa kovakalvoa: käytä valmiita sävyjä tai valkoista liuosta, johon lisätään nestemäinen pigmentti akryylisideaineella.
 2. Ensisijainen väri. Pinta on peitetty yleisellä sävyllä. Koko kipsin kirkkaus riippuu sen saturaatiosta.
 3. Marmorikuvio voidaan luoda kahdella tavalla:
 • Vaiheittainen luominen. Spatula pinoaa tahroja, ensimmäistä varjosta, sitten toista.
 • Samanaikainen muotoilu. Pienellä spatulilla käytetään eri sävyjen ratkaisuja päätytyökalun reunaan. Sitten "seulotaan" seinään siten, että sävyjä sekoitetaan epätasaisesti suoraan seinän pinnalle. Tämä luonnonkiven jäljitelmä on helpompaa.
 1. Tasoitusta. Epäsäännöllisyydet tasoitetaan lastalla, lastalla. Varmista, että piirustus oli mahdollisimman tasainen, mutta ei kokonaan peitetty. Jos päällyste on liiallinen harvennus, toimenpide toistetaan.
 2. Vahaus. Kipsi, joka on päällystetty vahakerroksella - anna seinälle vettähylkivät ominaisuudet, jotka ovat kyllästettyjä luonnollisella kiiltoai- neella.
 3. Kiillotus. Vahapäällyste on huolellisesti kiillotettu pehmeällä suuttimella.

Tämä luo luonnon kiven jäljitelmän omilla käsillään. Kun "virkistää" marmoria, luonnollisia sävyjä käytetään tässä kivessä.

Jos haluat oppia tekemään kauniita laastareita, ottamaan käyttöön uusia, mielenkiintoisia ideoita, sinun täytyy kouluttaa. On parempi käyttää kipsilevyä, mutta vain testin jälkeen, mene seinään.

Rakennuskivialustan jäljitelmä.

Yksinkertainen halpa kivi ei ole sileä kiiltävä pinta. Se ei ole sileä, karkea, peitetty työkaluista, luonnollisista urista, tuberkuloista. Tämä tekstuurin monimutkaisuus vain tekee rappaus helpommaksi - loppujen lopuksi ei tarvitse huolellista tasaamista.

Tämä kiven jäljitelmä omilla käsillä suoritetaan vaiheittain:

 1. Valmistus. Seinä on tasoitettu, kuivattu, kyllästynyt läpäisevä pohjamaali.

Pohjamaalaus - pinnan valmistaminen minkä tahansa tyyppisen kipsin alla. Epäpuhallettu seinämä huonosti kipsiä.

 1. Ensimmäinen kerros. Kipsi levitetään sopivalla työkalulla (lastalla, lastalla) tasoitettuna. Ei anna sen kuivua, kerros karhennetaan koputtamalla harjalla tai neliömäisellä harjaksen harjalla.

Peitä koko pinta. Luonnonkiven jäljitelmä näyttää todennäköisemmältä, jos sitä ei suoriteta sujuvasti.

 1. Toinen kerros. Levitä täydellisen kuivauksen jälkeen.

Vain osa pinnasta peitetään kipsillä (pienet, muotoillut paikat). Nämä lisäosat tasoitetaan ajan mittaan (sinun on odotettava hetki, jolloin uuden kipin pohjakerros on jo "tarttunut", ja yläosa on vielä märkä).

Joten yritä saada eräänlainen "revitty" helpotus.

 1. Ensimmäinen väritys. Levitä "hengittävä" akryylimaali.

Kuivattu kipsi on maalattu rullalla ja harjalla (huonosti saavutettavissa olevissa urissa).

 1. Toisen värin on oltava eri värinen. Käytetään lyhytkarvaista rullaa, niin että väri kuuluu vain kuperaan osaan.
 2. Pinnoite. Kipsi on suojattu vahalla (joka on kiillotettava myöhemmin) tai akryylilakka.

Piirtäminen riippuu toisen kerroksen pinnan, sen alueen ja suuntaisuuden luonteesta, niiden paksuudesta.

Värien erottamisen tulisi korostaa tilavuutta. Tätä varten kipsin ensimmäinen maalaus tuotti tummemman maalin, toisen valon. Tai päinvastoin.

Seinämän eleganssi ja hienosäätö tuo metalloitua väriä (metallipigmentti lisätään toisen maalikerroksen pigmenttiin, esim. Alumiinipulveria).

Muotokiven muuraus sisustukseen.

Muuraus on jonkin verran vaikeampaa jäljitellä. Se voi olla litteä ja volumetrinen. On helpompi luoda tasainen, varsinkin jos kipsi jäljittelee kiven lohkojen seinää. Epätasaisten kivien muuraus on hieman monimutkaisempi.

Kuinka muokata kiven muuraus omilla käsillä.

Viimeistelevää kipsiä piirretään piirros: lohkojen muuraus - hallitsijan (sääntö) mukaisesti, karkeasti käsiteltyjen kivien seinälle - vapaasti.

 1. Kipsi. Yksikerroksinen kipsi (paksuus vähintään 7-10 mm) peitetään verkolla "halkeamia", "iskuja", uria. Uskottava kivirakenne on saavutettu.

Kaksikerroksinen kipsi. jotka eivät ole edellä mainittuja, eivät vaadi ylimääräistä valmistelua: niillä on luonnollinen, realistinen rakenne.

 1. Luonnos. Tuoressa kipsiin lisätään "kaavio" - ääriviiva piirustus terävällä esineellä (neula, awl).

Jopa rakennettaessa muurausta epätasaisella, repeytyneellä kivellä, ne käyttävät rakennustasoa niin, että muurattomat rivit eivät "romahda". Rivien on oltava tasaisia. Tämä antaa uskottavuuden.

 1. Laadintaan. Linjaa syvennetään lähes koko kipsin syvyyteen, reunat laajenevat. Käytetään spatolin kulmaa, kolmiomaista tina-muovia, muovia.
 2. Tasaus. Pienet kipsilevyt puhdistetaan, kun kipsihuuhtelu kuivuu.
 3. Jauhamista. Pienet "lovet" hiotaan, kun maali on kokonaan hiottu hiekkapaperilla ja hiomakalla.
 4. Väritys. Muuraus jäljitelmä on maalattu useassa vaiheessa: ensinnäkin koko pinta peitetään yleisellä sävyllä, sitten lisäillä - syvennykset ovat tummempia ja pullot ovat kevyitä.

Hyviä tuloksia saadaan lisäämällä yksittäisiä kiviä, jotta ne eroavat toisistaan ​​puoli väriä muusta kivestä.

Luonnon luonnonkiven jäljittelyn yhteydessä on oltava useita sävyjä. Sitten näyttää niin uskottavalta, että se ei ole erotettavissa todellisesta muurauksesta.

Kivitulosteiden jäljittely.


Kipsi, jonka muotit puristavat piirustuksen, suoritetaan samalla tavalla kuin koristelu "käsin". Ainoa ero on, että muninta jäljitellään mallin mukaan.

Kiven jäljitelmä tulosteilla on helpoin työskennellä omien käsien kanssa, ei vaadi erityiskokemusta ja suoritetaan nopeammin.

Laatutyypit luovat erittäin realistisen helpotuksen.

Työ tehdään seuraavasti:

 1. Märkä muoto. Tulostus kostutetaan estämään kipin tarttuminen pinnalle.
 2. Paina sitä alas. Lomake on "sulautettu" tuoreeseen ratkaisuun niin pitkälle kuin mallin syvyys vaatii.
 3. Poista virheet. Pienet vääristymät, muodonmuutokset tasoilla lastalla tai veitsellä.

Jos kipsilevy on juuttunut tulosteeseen ja se on poistunut seinästä, sitä on käsiteltävä uudelleen: pese ja kostuta muotti, piirrä seos seinälle ja pursota piirustus uudelleen.

Nopeus ja yksinkertaisuus tekevät työstä mielenkiintoisen. Kuitenkin hyvän muotin hinta (realistisin helpotus) lisää kipsin kokonaiskustannuksia.

Virheet, kun jäljitellään muurausta.

Käsin tehty jälkikivi eroaa ammattihenkilöstä vain törkeissä virheissä:

 1. Epätasainen piirustus. "Asettelu" tulee olla sileä, kivien pitkittäisreunojen yleinen suunta - tarkasti vaakatasossa.
 2. Mittakaavoissa. Asteittainen helpotus on merkki epäammattimaisuudesta, koska tällaisen muodon muuraus ei ole todellisuudessa.
 3. Kivien muodon oikeellisuuden ei pitäisi olla täydellinen: kivet eivät tee toisiinsa. Siksi sinun ei pitäisi pelätä laajempia masennuksia kahden kivien päiden ligamenttien paikoissa.
 4. Karheus. "Burrs", pienet pelletit on puhdistettava.

Loput jäljitelmä kivi rappaus - ei ole vaikeampaa kuin mikään maalaus ja rappaus työtä ja voi suorittaa maallikko tahansa tasolle. Varsinkin jos tämä työ tehdään itsellenne: puutteet ovat anteeksiannut, mutta työ on kiehtovaa ja mielenkiintoista.

Lue myös:

Tyylit sisustus- ja ulkotilojen kera Koriste-kipsilevy San Marco: tyypit ja sovellus Veneet-kipsi tekevät sen itsestäsi: valokuva ja video Rakennuksen kipsi sisäkäyttöön Kipsi kuorihuippu: valokuva- ja videokäsikirja

8. huhtikuuta 2016 · 7:09 am # 80

Luonnonkivi rakennusten ja sisustusten koristelussa on käytetty tuhansia vuosia. Nyt tämä materiaali on kuitenkin erittäin kallista. On kuitenkin olemassa tie ulos. Voit tehdä keinokivestä omiin käsiisi, eikä se käytännössä eroa luonnollisesta. Tällaisen tuotteen hinta on paljon pienempi kuin luonnollinen.

8. kesäkuuta 2016 · 3:22 dp # 127

Luonnonkivi rakennusten ja sisustusten koristelussa on käytetty tuhansia vuosia. Nyt tämä materiaali on kuitenkin erittäin kallista. On kuitenkin olemassa tie ulos. Voit tehdä keinokivestä omiin käsiisi, eikä se käytännössä eroa luonnollisesta. Tällaisen tuotteen hinta on paljon pienempi kuin luonnollinen.

17. elokuuta 2016 · 4:41 pm # 221

Esimerkiksi jälkikivi voidaan helposti tehdä käsin. Kipsilevyjen ja jäljitelmien lajikkeet. Koristeellinen seos, kuten kuvassa näkyy. pystyvät korostamaan kotiasi.