Rebar-painon laskin. Painemittariosat. Mittausmittareiden määrä tonnilta.

Teräsbetonia (vahvistavaa terästä) käytetään vahvistamaan betonirakenteita.
Tällä sivulla voit laskea raudoituksen painon ja selvittää, mitkä betoniteräksen halkaisijat ovat.

Rebar-painon laskin

VASTAUS: Rebar-paino on 0 kg

Laskin, kuinka monta metriä vahvistusta 1 tonni

VASTAUS: 0 metriä. (0 tankoa millimetreinä)

Vahvistus on valmistettu GOST 5781-82 "Kuumavalssatun teräsrakenteen vahvistamiseksi. Tekniset tiedot "ja GOST R 52544-2006" Hitsauspalkki, jonka luokkiin А500С ja В500С ovat säännöllisiä profiileja teräsbetonirakenteiden vahvistamiseen Tekniset olosuhteet "

Lujittavan teräksen mekaanisista ominaisuuksista riippuen on jaettu luokkiin A-I (A240), A-II (A 300), A-III (A 400); А-IV (А 600), АV (А800), А-VI (А1000).
Nimikkeessä A500C ja B500C kirjain A tarkoittaa kuumavalssattua tai termomekaanisesti vahvistettua vahvikekaapelia, kirjaimella B - kylmämuovautunutta vahvistettua palkkia, kirjaimella C hitsattu.
Nimikkeessä oleva nimellisarvo ilmoittaa, että sauman vahvuus on pyöristetty N / mm2: ssä. Tuottolujuus on materiaalin mekaaninen ominaisuus, joka luonnehtii jännitystä, jossa muodonmuutos jatkaa kasvua ilman kuormitusta.

Painemittariosat. Mittausmittareiden määrä tonnilta.

Rebar-läpimitat GOST 5781-82 mukaan

Rebar-läpimitat GOST 5781-82 mukaan

Mitä muuta lukea sivustolla:

Laskin painaa teräskallon ravnopolochny. Painomittarin nurkatasku. Mittarien määrä nurkassa. Metallikulman mitat.

Laskin painokulma teräs epätasainen. Taulukon paino metriä kohden. Mittarien määrä nurkassa. Corner metalli neravnopolochny kokoja.

Domatut.rf - sivusto ammattimaisille rakentajille ja niille, jotka rakentavat omat kätensä. Artikkelit rakennustöiden dokumentoinnin rekisteröinnistä, kokoonpanosta ja ylläpidosta. Esimerkkejä töiden lokien ja teosten oikeasta täyttämisestä. Artikkelit rakentamisen ja asennustyön suunnittelusta ja tuotantotekniikasta. Laskimet materiaalien ja muiden hyödyllisten tietojen laskemiseen ammattimaisille rakentajille ja omistajille.

FIXTURES

Rebar-paino (taulukko)

Rakennustöiden aikana vaaditaan tarkkaa laskemista lujitetuista rakenteista. Tämä auttaa sinua arvioimaan rakentamisen kustannuksia sekä jo valmiiksi tehdyn kohteen hintaa.

On mahdollista selvittää, kuinka paljon raudoitus painaa seuraavasti: yhteenveto koko raudoitustangon pituudesta rakenteessa ja kerrotaan sen mittarin painolla.

Kuinka selvittää massa metriä kohden? Tämän ongelman ratkaisemiseksi on tarpeen tarkistaa laskentataulukko ja löytää siinä rakenteessa käytetyn raudoituksen nimellishalkaisija (profiilin numero).

Laitteiden valikoima

Armature on terästuote betonirakenteiden vahvistamiseen. Sitä käytetään perustusten ja tukirakenteiden rakentamiseen: kattotuolit, lattialaatat, pylväät, palkit ja kaaret.

Tärkein standardi tuotevalikoiman tuotannosta on GOST 5781-81. A500C- ja B500C-sarjan rakennustarvikkeita säätelee päivitetty GOST 52544-2006.

luokitus

GOSTin mukaan kuumavalssatusta teräksestä valmistetaan seuraavia rakennusaineiden valikoimaa:

 • sileä, pyöreä metallipalkki poikkileikkauksessa;
 • aallotettu pyöreä tanko.

Tuotteita edustaa laaja valikoima erilaisia ​​teräslaatuisia tuotteita, eri kokoja ja halkaisijoita.

Koko rakennusliittimien alue on jaettu useisiin luokkiin, jotka esitetään alla olevassa taulukossa: A1 (A240), A2 (A300), A3 (A400), A4 (A600), A5 (A800), A6 (A1000). Merkinnän kirjaimen "A" jälkeinen numero ilmoittaa tuotteen myötölujuuden. Pehmeän raudoituksen alue on A1-luokan aallotettu - A2: sta A6: een.

Parantamisen parantamiseksi betonilla levyt viedään vahvikkeeseen valssauksen aikana. Tuotteen merkinnöissä indeksin lisäksi voi olla teräksen laatua kuvaavia kirjaimia:

 • "T" - lämpölujituksella;
 • "B" - vahvistettu piirustuksella;
 • "C" - soveltuu hitsaukseen;
 • "K" - kestää syövyttäviä muodostumia.

Vahvistus on jaettu ryhmiin paitsi teräsluokan, lujuuden ja pintatyypin lisäksi myös:

 • toiminnallisuus (ei venynyt ja kireät);
 • valmistusteollisuudessa (kaapeli, lanka ja sauva);
 • kohteeseen (työskentely, asennus, jakelu);
 • asennettuna (hitsattu, neulottu).

Rebar-mittari - pöytä

Laskettaessa sallittua vetolujuutta betoniteräkselle otetaan huomioon vahvistuspalkkien halkaisija. GOST 5781-81: n mukaan 20 raudoituksen perushalkaisijaltaan erottuvat (alla olevassa taulukossa on paino halkaisijan mukaan).

Johdinvahvistus on saatavana neljänä koossa: poikkileikkaukseltaan 3, 4, 5, 6 mm. Se voidaan toimittaa sauvoina tai keloina. Laadukkaiden tuotteiden rakentamisessa luokat 1-4. Kriittisissä rakenteissa (tunnelit, kaivokset, sillat) käytetään korkeampia merkkejä.

Säätöraudoituksen tulee olla 10 mm paksu ja maksimikoko ei ole rajoitettu. Pylväiden asennukseen valssattujen metallien vähimmäispaksuus on 14 mm, maksimi on 36 mm. Paneelit ja palkit vahvistavat halkaisijaltaan 12 - 32 mm sauvat.

Taulukko esittää raudoituksen A500C raudoitetun betonin rakenteiden lujitusta.

Tuoteprofiilille on tunnusomaista, että läsnä on ainakin kaksi sarjaa sirppi-muotoisia kylkiluita, jotka sijaitsevat poikittain ja ilman pituussuuntaisia ​​kylkiluita. A500C-tuotteiden kemiallinen koostumus sisältää vähemmän seosaineita, mikä vähentää tuotantokustannuksia ja yksinkertaistaa tuotantoprosessia ilman merkittävää suorituskyvyn heikkenemistä.

Kun vaihdat A400-liittimet A500C: llä, tangojen telakointi yksinkertaistuu johtuen mahdollisuudesta käyttää erittäin tehokasta sähkökaaren hitsausta. Betonin laatu paranee ja raudan kulutus vähenee.

Voit ladata hinnaston valikoimaan täältä.

Viimeaikaiset merkinnät

 • 07/25/2018 Profiiliputken taivuttaminen?

Profiiliputket - metallituotteet, joita käytetään kasvihuoneiden, kasvihuoneiden, huviveneiden, kattojen rakentamiseen. Usein halutun tuloksen saavuttamiseksi neliön tai suorakaiteen muotoisen putken valssaus on taivutettava tiettyyn säteeseen nähden.

Kuumavalssatut I-palkki 30 on tyypiltään muotoiltuja terästuotteita, jotka on saatu kahdella tavalla: kuumavalssaamalla tai hitsaamalla. Tämän metallin valmistuksessa käyte- tään tavallista laatua tai vähän seostettuja laatuja hiiliteräksiä. Poikkileikkaus on H-muotoinen, mikä antaa profiilille lujuuden, jäykkyyden ja vastuksen vääntöruuveista.

Teräsvahvistus, jonka halkaisija on 10 mm, tuotetaan hiilen ja alhaisen seosmetallin terästen kuumavalssaamisen menetelmällä. Luokasta riippuen sauvilla voi olla sileä pinta tai jaksollinen profiili. Lujitteisten häkkien luomat profiilipinnalla varustetut metallituotteet tekevät työtehtävien toiminnot ja sileät jakelu- tai asennuselementit.

Ota meihin yhteyttä millään tavoin kätevästi sinulle:

Puh: +7 (812) 611-24-54

Aukioloajat: ma-pe: 9.00-18.00, la: 9.00-14.00, aurinko: suljettu

Poikkipinta-alan taulukot ja vahvistusalue.

Rakennuksen peruskorjausrakennetta varten on tarpeen laskea kuormitus puitteissa tämän kuorman perusteella valitsemalla oikea raudoitus rakentamiseen. Alla on vahvistuksen poikkipinta-alan taulukot, säännöllisen profiilin kuumavalssatun sauvanvaihdon valikoima, tavallinen ja lujat vahvuus vahvistava lanka jne. Voit laskea säätiön käyttämällä säätiö laskinta.

Taulukko vahvistus poikkipinta-alasta.

halkaisija,

mm

Laskettu poikkipinta-ala

cm 2, tangoilla.

Kuinka vahvistaa vahvistusalue?

Tähän mennessä venttiiliä käytetään lähes missä tahansa rakennustyömaassa. Ilman sitä ei tehdä padojen rakentamista, valtavia kauppakeskuksia, suuria varastoja ja säätiöitä kesämökkejä tai kylpyläosastoja varten. Koska se on valtava alue, henkilö, joka ei ole rakentaminen, ei ole aina helppoa löytää oikeaa materiaalia. Mistä aloittaa valinta? Ensinnäkin sinun täytyy tietää vahvistusalue - tämä on tärkein tekijä, jolla se voi kestää mitä kuormaa se pystyy ja kuinka paljon konkreettista voimaa lisätään vahvistamisen jälkeen.

Miten löytää poikkipinta-ala?

Kuten edellä mainittiin, vahvistuspalkkien poikkileikkaus on tärkein tekijä, joka vaikuttaa niiden lujuuteen. Siksi lähestymistavan valinnan tulisi olla hyvin vastuullinen - sitä suurempi kuorma, jolla rakenne kestää, sitä suurempi osa on.

Yleensä ei ole vaikeata määrittää tätä parametria - ostaessasi materiaalia myymälästä, voit tarkistaa myyjältä tai katsoa passiin, johon liitetään laitteita. Valitettavasti se ei aina ole mahdollista. Jos esimerkiksi ostat rakennusmateriaaleja markkinoilla tai käytät vanhoja metallikauvoja, jotka on kauan aikaa kierretty maassa, sinun on tehtävä kaikki laskelmat itse.

On äärimmäisen tärkeää, ettet tekisi virheitä, kun suoritat mittauksia. Ensin sinun täytyy tietää halkaisija. Tarvitset melko tarkan työkalun - mieluiten paksuus. Käytä sitä, mittaa sauvojen paksuus. Indikaattori voi vaihdella merkittävästi - vahvistusta tuotetaan 3-40 millimetrin paksuisena - tämä on vain tavanomaista rakennetta varten. Mitattaessa sitä ei saatu niin pyöreää tulosta, vaan numeroilla desimaalipilkun jälkeen? Tällöin numero on pyöristettävä lähimpään kokonaislukuun. Sinun ei pidä huolehtia tai pelätä, että sinulla on viallinen materiaali. Halkaisija ja vastaavasti pinta-ala voivat hieman muuttua - tämä on GOST-standardin mukainen vahvistus. Siten saman sauvan mittaustulokset voivat vaihdella kymmenentuhatta millimetrillä. Tarkkuuden suhteen voit tehdä useita mittauksia - halkaisijan määrittäminen sauvan alussa, lopussa ja keskellä. Sitten tiedät tarkalleen oikean numeron.

Jos tiedät jo vahvistuksen paksuuden, poikkileikkauspöydän avulla voit heti selvittää haluamasi arvon.

Taulukko ei ole käsillä? Sitten jotkut yksinkertaiset laskelmat auttavat. Ensin sinun täytyy tietää säde - se on helppoa, jakaa halkaisija kahdella. Muistettakoon nyt geometrian geometria - ympyrän pinta-ala on sama kuin Pi-luku kerrottuna säteen neliöllä. Selkeyden vuoksi pidä esimerkkiä:

 1. Työskentelemme paksuuden kanssa ja halkaisijaltaan 6 millimetriä.
 2. Jakaa kahdella ja saada säde 3 millimetriä.
 3. Meillä on neliö - 9 neliö millimetriä.
 4. Kerro 3,14 sadasosaa = 28,26 neliömetrillä tai 0,2826 neliösenttimetrillä.

Tämä tekniikka soveltuu kuitenkin tavallisesti sileän sauvan käyttämiseen. Jos olet kiinnostunut lujituksen poikkipinta-alasta, jossa on uurteinen pinta, laskelmat ovat hieman monimutkaisempia.

Työskentelemme aaltopahvin kanssa

Aallotetuilla metallipuuvilla on suuri pinta-ala ja siten parempi tarttuvuus betoniin. Siksi niitä käytetään rungon työpohjana betonin vahvistamiseksi. Määritä niiden halkaisija hieman vaikeampaa. Mutta varustettuna paksuus ja laskin tai arkki ja kynä, voit helposti selviytyä näistä laskelmista.

Mittaukset ovat kaksi kertaa. Määritä ensin halkaisija yhdestä päästä leveässä osassa (reunalla), sitten kapeassa osassa (syvennyksessä). Lisää kaksi numeroa niiden väliin ja jaa määrä puoleen. Mittaustulosten varmistamiseksi on suositeltavaa toistaa mittaukset 2-3 kertaa eri tangon osissa. Nyt kun olet asettanut paksuuden, voit helposti määrittää raudan poikkipinta-alan edellä esitetyllä menetelmällä tai pikemminkin kaavalla S = π r2.

Kuitenkin kyky laskea metallitankojen halkaisija voi olla hyödyllinen paitsi tapauksissa, joissa on tarpeen laskea poikkipinta-alan vahvistusalue. Jos haluat tietää, minkä aineiston paino tarvitsee ostaa tietystä työstä, tämä saattaa myös olla hyödyllinen. Kun tiedät, kuinka pitkät tangot ja niiden halkaisija ovat, voit helposti laskea kuinka paljon painoa tarvitset. Loppujen lopuksi suuret valmistajat myyvät venttiilejä ei pala, vaan tonnia kohden. Siksi kyky tehdä tällaiset laskelmat voi olla erittäin hyödyllinen. Osoittaaksemme, laskemme kuinka monta kiloa tarvitsemasi materiaali, jos pienen talon perustan vahvistamisen kokonaispituus on 100 metriä, ja paras valinta on 8 mm: n halkaisija. Pöydässä on tarvittava materiaali - 1 metri painaa 0,395 kiloa. Kerromme tätä 100 metrillä ja seurauksena saamme 39,5 kilogrammaa. Kun sinulla on niin tarkka määrä, voit turvallisesti mennä ostoskeskuksen rautakauppaan.

Rebar-taulukko.

Rebar-luokan taulukko.

luokka

Halkaisija mm

Teräslaatu

St3kp, St3ps, St3sp

St5sp, St5ps, 8G2S

35GS, 25G2S, 32G2RPS

Kuinka selvittää massiivisen massan massa? Tämän ongelman ratkaisemiseksi on tarpeen tarkistaa laskentataulukko ja löytää siinä rakenteessa käytetyn raudoituksen nimellishalkaisija (profiilin numero). Voit laskea raudoituspainon käyttämällä verkon vahvistuspainonlaskinta kaistaleelle.

Halkaisija (mm)

Paino kg / m

Laskettaessa painoa metreinä kannattaa myös käyttää taulukkoa. Esimerkiksi 1 metrin 12 mm raudoituksen paino on 0,88 kg.

Mittausmittareiden määrä tonnilta määritetään seuraavan taulukon avulla:

Halkaisija (mm)

Mittarit tonnilta

Tiivistelmä taulukosta teknisistä tiedoista venttiilistä.

Rebar-luokka mekaanisten ominaisuuksien mukaan

standardi

Markastali

Vahvistimen läpimitta, mm

Rebar-tuotantomenetelmä

Profiilinäkymä

AI (A240)

St3kp, St3ps, St3sp

A-II (A300)

Jaksollinen profiili, jossa on kaksi pituussuuntaista kylkiluuta ja poikittaiset kylkiluut, jotka kulkevat kierukkamaisia ​​viivoja pitkin samalla profiilin molemmilla puolilla

18G2S

Ac-II (Ac300)

A-III (A400)

jaksollinen profiili, jossa toiset pituussuuntaiset kylkiluut ja poikittaiset kylkiluut kulkevat helikopterilinjoja pitkin, oikealla puolella profiilin toisella puolella ja toisella puolella vasemmalla puolella

32G2Rps

A-IV (A600)

20HG2TS

AV (A800)

matalalla lämpötilan karkaisulla

jaksollinen profiili, jossa toiset pituussuuntaiset kylkiluut ja poikittaiset kylkiluut kulkevat helikopterilinjoja pitkin, oikealla puolella profiilin toisella puolella ja toisella puolella vasemmalla puolella

Armature A-VI (A1000)

20H2G2SR, 22H2G2AYU, 22H2G2R

matalan lämpötilan temperoinnilla tai termomekaanisella käsittelyllä valssaamon virtauksessa

A500S

kemiallinen koostumus on määritelty standardissa

joka on kuumavalssattu ilman jatkojalostusta tai lämpömekaanisesti vahvistettu valssaamon virtauksessa, hitsattu

jaksollinen profiili, jossa on kaksi pitkittäistä kylkiluuta ja poikittaiset kylkiluut, jotka kulkevat kierukkamaisia ​​viivoja pitkin samalla tavalla kuin profiilin molemmilla puolilla

B500C

kolmiosainen puolikuun muotoinen tai nelisivuinen segmenttijaksoinen profiili ilman pituussuuntaisia ​​kylkiluita

A400S

kemiallinen koostumus on määritelty standardissa

kuumavalssatut, ilman jatkojalostusta, lämpömekaanisesti kovetetut valssaamon virtauksessa tai kylmämuuntautuneina

(tai ilman niitä) ja poikittaiset kylkiluut, jotka eivät liity pituussuuntaan

A600S

At400S

kemiallinen koostumus on määritelty standardissa

lämpömekaanisesti karkaistu valssaamon virtauksessa

(tai ilman niitä) ja poikittaisten puolikkaiden ulkonemien kanssa, jotka sijaitsevat kulmassa tangon pitkittäisakseliin nähden ja jotka eivät ole ristikkäin pituussuuntaisten kylkiluiden kanssa ja jotka kulkevat pitkin useita heliksia, joilla on eri suuntaa profiilin sivuilla

Rebar-taulukko

"Block Metal" -yritys harjoittaa jakelua Pietarissa ja muilla pohjois-länsialueilla erilaisilla venttiileillä.

Venttiilien ominaisuudet

Pyrimme tekemään kaikkemme tuotteiden valikoiman yksinkertaistamiseksi, tarjoamalla asiakkaiden taulukoita, jotka heijastavat venttiilien pääominaisuuksia.

Ensinnäkin sinun on kiinnitettävä huomiota arvoihin, jotka vaikuttavat betonituotteiden kiinnittymisen laatuun, joka esitetään alla:

Vahvistinjohto

Vahvistinköydet

On oltava käsitys asiakirjoista, jotka määrittävät venttiilin ominaisuudet:

Selitys: + halkaisijat ja lujuutta parantavat terät, joita suositellaan käytettäviksi, - - halkaisijat ja lujat teräsbetonit, jotka eivät kuulu mittariin; 0 - alue.

Huomautukset: 1. Vahvistimen halkaisijat otetaan mukaan GOST- tai TU-tuotteen mukaiseen valikoimaan, ottaen huomioon eri terästarvikkeiden soveltamisalan suuntaviivat. halkaisijat ja lujat teräsrakenteet, jotka eivät kuulu mittariin; 0 - teräsmittari - kappaleiden mukaisesti. 2.18-2-25 SNiP P-21-75. 2. Luokan A-IIIb terästä, jonka läpimitta on suurempi kuin 20 mm, lujitettavuutta, joka on kovettuu rakennusteollisuuden yrityksillä sijaitsevalla liesituulettimella, saa käyttää esijännitysvahvistuksena ilman korkeampien luokatuotteiden teräsvahvistusta. 3. Rakenteiden valmistuksessa on sallittua korvata viiran luokka Bp-I käytettävissä olevalla johdinluokalla B-1.

On tärkeää tietää tietyn halkaisijan vahvistamisen todellinen paino:

Kuinka lasketaan liittimien paino 1 lineaariselle mittarille taulukon avulla?

Lujituksen paino on erittäin tärkeä parametri betoniteräsrakenteiden pystyttämiselle ja erilaisten rakennusten (esim. Kasvihuoneiden) rakentamiseen. Metallielementtien massa on otettava huomioon rakennuksen suunnittelun yhteydessä. Vahvistustankojen lukumäärän laskeminen vapaissa ja rasitetuissa vyöhykkeissä, tangojen välinen etäisyys jne. Riippuu siitä.

Metallikehys

Lisäksi rakentamisen kustannukset riippuvat metalli-sängyn painosta. Halvempaa on ostaa metallitangot tukkukaupoissa, joissa hinta ilmoitetaan tonnilta. Rakennuksen laskenta tehdään juoksumetreinä. Siksi on tärkeää pystyä laskemaan, kuinka monta metriä tankoa on yksi tonni.

1 Taulukko, joka vastaa vahvikkeen painoa eri halkaisijoille

Yhden tai toisen halkaisijan liittimien vakiomassaa säätelevät GOST 5781-82 -standardit. Määrien standardilaskennan taulukko näyttää tältä:

Kirjeenvaihdon taulukko raudoituksen painosta riippuen

Tämä taulukko on täysin helppokäyttöinen. Ensimmäisessä sarakkeessa valitaan sauvan halkaisija millimetreinä, jota käytetään, toisessa sarakkeessa näemme välittömästi tämän tyyppisen sauvan yhden lineaarisen mittarin painon.

Kolmannessa sarakkeessa esitetään yksi tonnin vahvistusmittarit.
valikkoon ↑

1.1 venttiilin painon laskenta

Laske rakennustöiden edellyttämä vahvistuspalkkien massa useilla tavoilla.

Ensimmäinen ja helpoin tapa selvittää, kuinka paljon vahvistusmittari painaa on käyttää sähköistä laskinta vastaaviin laskelmiin.

Sinun tarvitsee vain tietää sen sauvan halkaisija, jonka kanssa me työskentelemme. Kaikki muut laskentaparametrit on jo sisällytetty ohjelmaan.

Kaksi muuta tapaa selvittää, kuinka raskas vahvistusmittari on, ovat hieman monimutkaisempia. Harkitse niitä monimutkaisuuden lisääntyessä.

Koska yksityisessä rakentamisessa käytetään useimmin halkaisijaltaan 12 mm: n ja 14 mm: n liittimiä, käytämme juuri tällaisia ​​tangkoja laskentaperusteina.
valikkoon ↑

1.2 Esimerkki raudoituksen painosta (video)

2 Laskelma vakionopeudesta

Käytä yllä olevaa taulukkoa laskemaan tarvittavan tangon massan tällä tavoin. Olemme kiinnostuneita parametrista, kuinka paljon yksi metri painaa. Laskelmissa käytetään varret, joiden läpimitta on 14 mm.

Katso myös: mitä ja miten oikein käytetään hitsauslangan käyttöä?

Laskemme rakentamisen edellyttämän vahvistusmäärän (edellyttäen, että meillä on taulukko kädessä).

Laskemalla raudoituksen määrän paino tarvitsemme:

 1. Suunnittele rakennuksen rakentaminen ottaen huomioon vahvistusverkon luominen.
 2. Vahvojen halkaisijan määrittäminen.
 3. Laske mittareissa käytettävien venttiilien määrä.
 4. Kerro halutun halkaisijan yhden metrin halkaisijan paino käytetyillä tangoilla.

Esimerkki: Rakennetta varten käytetään 2322 metriä vahvistuspalkkeja, joiden läpimitta on 14 mm. Tällaisten sauvojen mittarin paino on 1,21 kg. Kerro 3002 * 1.21, saamme 2809 kiloa 62 grammaa (grammaa voidaan jättää huomiotta). Rakentamiseen tarvitaan 2 tonnia 809 kiloa metallia.

Esimerkki raudoituksen painon laskemisesta erityisohjelmassa

Samalla monimutkaisella tavalla voit laskea määrän halkaisijaltaan tonneina tankoina taulukossa annettujen tietojen perusteella.
valikkoon ↑

2.1 Laskeminen spesifisen painon mukaan

Tämä laskentamenetelmä edellyttää tiettyjä tietoja, taitoja ja työvoimaa. Se perustuu massan laskemiseen, joka käyttää määriä, kuten kuvion tilavuus ja sen ominaispaino. Tämän lineaarisen vahvistimen laskentamenetelmän käyttäminen on vain, jos käsillä olevalla elektronisella laskimella tai GOST-standardien mukaisella taulukolla ei ole.

Katso myös: sen avulla, mitä voit taivuttaa vahvistusta - erityisten taivutuskoneiden laitteesta.

Yritämme tätä menetelmää laskelmissa siitä, kuinka paljon vahvistus painaa 12 halkaisijaltaan. Ensinnäkin muistelemme fysiikan kurssin painokehystä.

Metallipalkit

Paino on yhtä suuri kuin kuvan tilavuus kerrottuna sen tiheydellä. Teräksen tiheys tai ominaispaino on 7850 kg / m 3.

Mitä tulee tilavuusmäärään, meidän on myös laskettava se omasta, mikä perustuu siihen, että vahvistuspalkki on sylinteri. Palataan kurssin geometriaan.

Sylinterin tilavuus on yhtä suuri kuin sen poikkileikkauksen alue kerrottuna sylinterin korkeudella. Sylinterin poikkipinta on ympyrä. Ympyrän alue lasketaan kaavalla Pi (vakioarvo, joka on 3,14) kerrottuna neliön säteellä. Säde on puolet halkaisijasta.

Meidän on tiedettävä vahvistuksen halkaisija, joka perustuu rakentamisen suunnitelmiin ja laskelmiin, tai mittaa itsenäisesti.

Huomaa: halkaisijan riippumaton mittaus johtaa virheisiin laskutoimituksissa, sillä vahvikkeella ei ole sileä ulkopinta.

Eri halkaisijoiden vahvistussauvoja

Meidän tapauksessamme halkaisija on 12 mm tai 0,012 m. Siksi säde on 6 mm tai 0,006 m.

 1. Laskemme ympyrän alueen: 3,14 * 0,006 2 = 0,00011304 m 2.
 2. Laskemme yhden metrin vahvistuksen tilavuuden: 0,00011304 * 1 = 0,00011304 m 3
 3. Laskemme yhden juoksumittarin painon: 0,00011304 m 3 * 7850 kg / m 3 = 0,887 kg.

Viitaten taulukkoon näemme, että saadut tiedot ovat samat kuin valtion.

Jos sinun ei tarvitse laskea yhtä metriä vaan tietyn palkin painoa, ympyrän pinta-ala on kerrottava tangon pituudella. Loput laskentalgoritmista eivät muutu.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Portal about the accessories »Liittimet» Miten voit laskea liittimien painon 1 lineaarisella mittarilla pöydällä?

Raudoituksen läpimitta perustukselle

Yksi tärkeimmistä rakennusvahvistimen indikaattoreista on tangon halkaisija. Se ei riipu pelkästään kehyksen tai ristikon rakenteellisen elementin lujuudesta vaan myös konkreettisen monoliitin ja lujittavan luuston yhteistoiminnan laadusta. Jos olet suunnitellut omalla kädelläsi rakentaa säätiön alusta, sinun tulisi ohjata raudoituksen valintaan liittyvistä asioista sen halkaisijan mukaan.

Vahvistuksen valintaperiaate sen halkaisijan mukaan

Pohjan lujitteen paksuus (halkaisija) valitaan perustuen työvahvikkeen vaadittuun suhteelliseen sisältöön. Leikattavan lujittavan pitkittäiselementin poikkipinta-alan on oltava vähintään 0,1% - tämä arvo on merkitty normatiivisessa asiakirjassa SNiP 52-01-2003 "Betoni- ja teräsbetonijärjestelmät". Mitä tämä tarkoittaa? Ainoa asia on se, että vahvistusalue suhteessa kokoonpanon kokonaispinta-alaan (poikkipinta-alaan) tulisi liittyä 0,001-1: een. Artikkelissa "Laskentamallin laskeminen" annimme melko yksityiskohtaisen analyysin vahvistuselementtien valinnasta - niiden lukumäärästä ja halkaisijasta joka perustuu talon perustasoon valitut parametrit. Laskelmissa käytetään alla olevaa taulukkoa.

Menetelmä raudoituksen halkaisijan valitsemiseksi

Oletetaan, että olemme kehittäneet 300 mm: n (30 cm) ja 1000 mm (100 cm) pituisen nauhalevyn rakentamisen.
Nauhan poikkipinta-ala on: 30 × 100 = 3000 cm2
Kerro kertynyt arvo 0,001: llä ja saamme vähintään lujittavan palkin poikkipinta-alan: 3000 × 0,001 = 3 cm2
Yllä olevassa taulukossa näemme, että tämä arvo vastaa 6 sauvaa, joiden halkaisija on 8 mm tai 4 - halkaisijaltaan 10 mm. eli nauhateoksen varren päällä on kaksi hihnaa, joko 3 sauvaa kussakin tai 2. Kun otetaan huomioon armourin hintaero, valinta on ilmeinen - on edullisempaa asentaa 4 sauvaa, joiden halkaisija on 10 mm. Jos pohjan kummankin sivun pituus on kuitenkin yli 3 metriä, halkaisijan vähimmäisarvo (kuten kuvioissa "Monoliittirakenteiden vahvistaminen") on 12 mm. Siksi on jo tarpeen tarkastella tiettyä esimerkkiä. Jos yllä olevilla säätöparametreilla nauhan pituus ylittää 3 m, käytä turvallisesti 12 mm: n tankoja.
Laattojen pohjalla menettely on samanlainen, mutta tässä tapauksessa on välttämätöntä ottaa huomioon säätiön poikittainen mutta myös pituussuuntainen osa (tämä on tarpeen keskittyä jälkimmäiseen). Oletetaan, että meidän on vahvistettava laatta 6000 x 8000 x 300 mm (600 × 800 × 30 cm).
Pituusleikkausalue: 800 × 30 = 24000 cm2
Lujituksen poikkileikkauksen laskennallinen arvo: 24000 × 0,001 = 24 cm2
20 cm: n välein asennettujen tangojen määrä (optimaaliset kennokoot, jotka mahdollistavat kätevästi betonin levittämisen pohjaan ja varmistavat betoniteräksen täydellisen toiminnan) kahdessa ruudukossa: 2 × 800/20 = 80 kpl.
Kerro 10 taulukon sarakkeessa arvot kahdeksalle ja valitse vaihtoehto, joka ylittää hieman 24 cm2.
Näemme, että lähin käyttö on 80 kpl. halkaisijaltaan 8 mm. koska sivun koko ylittää 3 m, sitten asennamme d = 12 mm.

Rebar paksuus ja sen toiminnallisuus

Alla olevassa taulukossa esitimme raudoitustyypit halkaisijan, käyttötarkoituksen ja yksittäisten rakenteiden mukaan. Asennuksessa käytetään yleensä elementtejä, joiden läpimitta on 6-8 mm. Kaikki tämä on enemmän - sauvat, joilla on säännöllinen profiili, jotka ovat jo taivutuksessa. Kuten näette, paksuuden valinnainen vahvistus ei riipu siitä, millaisia ​​betoniosuuksia käytetään säätämiseen ja muihin parametreihin.

Arkkipöydän halkaisija GOST

A3-liittimet

Näytä hinta - Rakennusosat

GOST liittimet a3 - aaltopahvistimet, valmistettu GOST 5781 mukaan, halkaisijaltaan 6 mm - 40 mm.

Luokan A400 (a-III) runkopalkkiin on ulkonemia pitkiä ruuveja pitkin, joilla on oikea lähestymistapa profiilin toisella puolella ja toisella vasemmalla puolella (ks. Kuva)

Pääasiassa aallotetuista a3-liitososista käytetään teräslajia 35GS ja 25G2S.

A3 35GS -liittimiä käytetään rakenteiden kriittisissä osissa, jotka ovat alttiina lisääntyneelle kuormitukselle, betoniteräsrakenteiden rakentamisessa, rakentamisessa, betonipinnoitteiden kiinnittämisessä. Teräslaattojen 35GS ja 25G2S teräsbetonilla on hyvä tartunta betoniin sen profiilin takia, jossa on kaksi pitkittäistä kylkiluuta ja poikittaiset ulkonemat. A3 25G2S -renkaaseen on ominaista voimakkaat, korkeat muoviset mekaaniset ominaisuudet, korroosionestot ja korkea väsymislujuus.

Kuumavalssattu teräs betoniterästen lujittamiseen GOST 5781-82

Tämä standardi koskee kuumavalssattua pyöreää sileää ja aallotettua terästä, joka on tarkoitettu vahvistamaan betonirakenteita.

Jatkuvasta profiilisesta teräsrakenteesta muodostuu pyöreä profiili, jossa on kaksi pitkittäistä jatkuvaa uloketta (kylkiluut) ja poikittaiset ulkonemat, jotka on sijoitettu tasaisesti pinnalle kulmassa tangon akseliin ja riveihin.

Mekaanisista ominaisuuksista riippuen teräsbetoni on jaettu luokkiin: A-I (A240), A-II (A300), A-III (A400), A-IV (A600), AV (A800) ). Liitokset ovat sileitä ja aallotettuja, laudoissa ja sauvoissa.

Pylväät ovat pituudeltaan 6-12 m:

- mitattu pituus
- mitattuna pituudeltaan mitattomat segmentit, joiden pituus on vähintään 2 m ja enintään 15 prosenttia puolueen massasta
- mittaamaton pituus

GOST 5781 -runko on valmistettu hiilestä ja matalasta metallista. Kuluttaja ilmoittaa teräslaadun järjestyksessä.

Pöytä. Tärkeimmät teräsvahvistustyypit
ja teräslajit määritellään kullekin palkkaluokalle.

Jaksollisen lujituksen nimellisen halkaisijan tulisi vastata yhtä suuren tasaisen raudoituksen nimellishalkaisijaa poikkipinta-alan yli.

Teräksinen teräsluokka A-II (A300) - tehdään profiililla tavallisessa versiossa. Teräsluokka Ac-II (Ac300) - erikoiskäyttöprofiili (tangon nimeämisessä on lisätty indeksi "c" - erikoistapaus) - ulkonemat kulkevat kierukkamaisia ​​viivoja pitkin samalla profiililla molemmilla puolilla.

Luokan A-III (A400) ja luokan A-IV (A600), AV-A: n (A800), A-VI (A1000) runkorakenteilla on projektiot kierteillä, joilla on oikea lähestymistapa profiilin toisella puolella, toisella vasemmalla.

Pöytä. Armature a3 -alue.
A3-liittimet halkaisija 10 paino, liittimet 12 a3 paino.
Taulukko varusteista a3.

Poikkipinta-ala, cm2

Paino on 1 metri,
kg

vahvistuspaino 10 a3

Armature 12 a3 paino

A3-ankkurin paino 18

Huom. Teräksen tiheyden oletetaan olevan 7,85 g / cm3.

Pöytä. Armature a3 GOST 5781 82.
Mittarilukumäärä tonnilta.

Määrä metrejä tonnilta

Armature a3 12 m
(a3 halkaisijohdot 12)

Armature 12 tonnia metriä
1126,13

Rebar-halkaisijat Taulukko.
Venttiilien halkaisija GOST 5781, venttiilien a3 ominaisuudet.

Profiilin numero
(venttiilin nimellishalkaisija on DN), mm

Rungon halkaisija 6

Rungon halkaisija 8

Rungon halkaisija 10

Rungon halkaisija 12

Rungon halkaisija 14

Rungon halkaisija 16

Aaltopahvipakkausten valmistajat A3: OJSC Länsi-Siperian Metallurgical Plant, OJSC Severstal, OJSC Zaporozhye Metallurgical Plant Zaporizhstal, OJSC Nizhneserginsky Hardware and Metallurgical Plant.

Voit ostaa meiltä 12 mm: n liittimiä. varusteet 10 ostaa. ostaa kaikentyyppisiä ristikkorakenteita, jotka on tuotettu haarakonttoreiden varastoista, Moskovan alueen varastosta tai suoraan tehtaalta. Tarjoamme palveluita laitteiden leikkaamiseen, toimitukseen ja kokoonpanoon. Saatavuus, valikoima. paino ja varusteet a3 hinnasta per tonni näet verkkosivuilla. Armature ostaa hinta kohti lineaarimittaria, kustannukset vahvistaminen 12 per metri. Määritä kappaleen paino, ostamaan varusteet ja laske määrä, laske ja anna hakemus, selvitä maksuvaihtoehdot ja pyydä sertifikaattia vastaanotetulle metallille - ota yhteyttä johtajaan ottamalla yhteyttä puhelimitse:

(8452) 57-00-18, sähköposti: [email protected]

Armature A3 - katso hintoja

Yhteystiedot Puhelin: (495) 727-39-74 Faksi: (495) 727-39-74 Sähköposti: Kirjoita kirje »

Toimiston osoite 111141, Moskova,
Str. Kuskovskaya,
20 A, B 506

© 2001- JSC Metallotorg, Kaikki oikeudet pidätetään.
valssattuja metallituotteita, valssilangat, galvanoidut, levyt HK, GK, kylmävalssatut sinkitty levyt, profiiliputket
Metallotorg - metallin myynti

Armature: paino metriä kohden, kaavat ja laskentaperusteet

Rakentamisen kokonaiskustannuksissa merkittävä osa raudoitettujen betonirakenteiden vahvistamisesta. Vähittäismyynnissä hinta on per metri. Säätiön rakentamisessa tarvitaan kuitenkin paljon vahvistamista, joten on edullisempaa ostaa se tukkukaupassa. Ja tukkuhinta on määritelty hieroa / Tuotteita. Tämä tarkoittaa sitä, että juoksumittarit on jotenkin muutettava tonniksi.

Valtion standardissa ilmoitetaan yhden metrin paino tietty halkaisijan vahvistus. Laskettaessa vaadittuja kiloja tai tonneja on tarpeen moninkertaistaa yhden metrin paino kaikkien saman halkaisijaltaan olevien sauvojen kokonaispituudelta. Painosta riippuen, määräytyy raudoitettujen betonirakenteiden vahvistamisen prosenttiosuus (metallimassan ja betonin tilavuuden suhde).

Taulun käyttäminen

Taulukko osoittaa:

 • Rebar-halkaisija
 • Rod-osa-alue
 • Yksi juoksumittarin paino
 • Teräslaatu

Ensinnäkin sarakkeessa "raudan halkaisija" löydät tuotteen, jolla aiot vahvistaa rakenteen, ja sitten liikuttamalla pitkin vaakasuoraa riviä, etsit juoksumittarin painoa.

Taulukko - paino vahvistusmittaria kohden

Jos taulukko ei ole käsillä

Kaikilla ei ole tarvittavia GOSTia, mutta jokainen meistä meni kouluun. Juoksevan mittarin painon riippumattoman laskemisen kannalta matematiikan ja fysiikan perustaidot ovat riittävät. Tämä massa on yhtä suuri kuin kehon määrä kerrottuna materiaalin ominaispainolla, kaikki tietävät. Tilavuus lasketaan kaavalla:

 • V - kehon tilavuus, m3
 • F - poikkileikkauksen alue, m2
 • L - rungon pituus, m

Vahvistus poikkileikkaus on ympyrä. Sen pinta-ala on helppo laskea, tietäen sauvan halkaisijan:

F = 3,14 x D 2/4 = 0,785 x D 2. Missä

 • D - raudoituksen halkaisija (metreinä)
 • 3.14 - tunnettu taso π (on mitoittamaton)

Kuten näet, poikkipinta-alan laskenta ja tangon tilavuus on helppo suorittaa. Nyt voit laskea painon metriin. Tämä tehdään myös yksinkertaisesti kaavalla:

 • p - teräksen osuus. Se on yhtä suuri kuin 7850 kg / m 3.

Näissä laskelmissa on joitain epätarkkuuksia: vahvistaminen ei ole sileä sauva, emmekä ota huomioon huilun mittoja. Mutta jos lasket mittareiden painon tällä tavoin ja verrataan sitä taulukkotietoihin, näet, että tulos ei ole paljon erilainen niistä.

Laskentayksiköt

Esimerkkeinä tarkastelemme 6 mm: n ja 12 mm: n yleisimpien halkaisijoiden mittarin painon laskemista luokkaan A III. Tällä materiaalilla on säännöllinen profiili (pitkittäiset kylkiluut ja poikittaiset ulkonemat levitetään sen muodostuspinnalle). Erikoisvalmistuksessa käytettävän vahvikkeen A3 valmistukseen. Monimutkaisen pinnan ansiosta metalli ja betoni muodostavat yhden monoliitin.

Höyryn halkaisijaltaan 6 ja 12 mm varustettuja murskeita käytetään yksityisrakennusten rakentamisessa - liuskajohtojen vahvistamiseen.

 • Laske vahvistimen A3 paino, jonka halkaisija on 6 mm:
  • Osittainen alue F = 3,14 x 0,006 x 0,006 / 4 = 0,000028 m2
  • Juoksumittarin mittari on V = 0,000028 m2 x 1m = 0,000028 m3
  • Paino M = 0,000028 m3 x 7850 kg / m3 = 0,221 kg
 • Laske vahvistusmittarin paino, jonka läpimitta on 12 mm:
  • Lohkoalue F = 3,14 x 0,012 x 0,012 / 4 = 0,000113 m2
  • Käyntimittarin tila V = 0,000113 m2 x 1 m = 0,000113 m3
  • Paino M = 0,000113 m3 x 7850 kg / m3 = 0,887 kg

GOST-taulukon mukaan 1 pog. m vahvuus 6 on 0,222 kg, vahvistus 12 - 0,888 kg. Kuten näette, numeroiden ero on pieni. On kuitenkin tunnustettava, että taulukossa annetut tiedot eivät myöskään tee suurta tarkkuutta. Ne laskettiin myös teoreettisesti.

Itse asiassa juoksumittarin todellinen paino voi poiketa taulukosta 0,2-3 prosentilla sekä plus- että miinus-painikkeella.

Video siitä, miten lasketaan rakennusvahvistuksen paino

Videossa on esimerkkejä raudoituksen painon laskemisesta ja myös laskentamenetelmä online-laskimessa.

Kuinka lasketaan vahvistusohjelman paino Mastam-ohjelmassa. Yhden mittarin 16 mm: n, 32 mm: n ja kaikkien muiden halkaisijaltaan mittojen paino on mahdollista laskea.

Katso myös:

Yleensä ostamaan ristikkoa kaupoissa # 8230; Suuri asia voi toimia ihmeinä. En ymmärrä miksi laskea vahvistuspainon henkilökohtaisen talon rakentamiseen, jos se on jatkuvasti puutteellinen, se on kuin vodka =) Kuinka monta ei osta, sinun on lopulta ostettava enemmän. Ja käytetään perustukseen ja saumoihin # 8230; Gazebo venytti myös vahvikkeesta # 8230;

Lisää kommentti Peruuta vastaus

Kuten tämä artikkeli? Tilaa sivuston päivitykset RSS: n kautta. tai pysy kuulolla Vkontakte. Facebook. Google Plus. Twitter.

Tilaa päivitykset sähköpostilla:

Tilaa uutiskirjeemme

Kerro kaverille! Kerro tästä artikkelista ystävillesi suosikkiun sosiaalisessa verkostossasi oikealla olevasta paneelin painikkeista. Kiitos!

Venttiilin pääominaisuuksien analysointi

Armature rods ovat materiaali, joka on välttämätön kaikissa laajamittaisissa rakenteissa. Se tarjoaa lujitetut betonirakenteet, joiden luotettavuus ja vakaus edellyttävät niiden pitkäaikaisen turvallisen käytön.

Riippuen tiettyjen sauvojen ominaisuuksista on jaettu eri tyyppeihin. Osa niistä voidaan käyttää vain seinän vahvistamiseen ja matalarakenteisiin rakenteisiin.

Toisilla on suurin kovuus, jäykkyys, ja niitä voidaan soveltaa myös monimutkaisissa ja massiivisissa rakenteissa.

Tämän artikkelin avulla voit täysin ymmärtää kaikki sen vivahteet, koot ja nykyiset markkinahinnat.

1 Standardit ja niiden ominaisuudet

Pääominaisuus, jolla se on jaettu tyyppeihin ja standardeihin, on lujuus ja mekaaniset ominaisuudet. Riippuen niistä, liittimien 5781-82 GOST määrittelee seuraavat luokat:

A1 (A240) on metallista valmistettu tuote, joka koostuu pyöreistä tangoista, joilla on sileä pinta. Pääasiallinen soveltamisala on betoniteräsrakenteiden vahvistaminen.

Sitä käytetään laajasti talojen ja muiden monoliittirakenteiden rakentamisessa. GOST: n mukaan tämäntyyppinen tuote on valmistettu alhaisen seosmetallin teräksestä, jonka hiilipitoisuus on korkea (pääasiassa A500C ja St3KP).

A2 (A300) - tämän luokan tankoilla on aallotettu pinta, joka takaa niiden maksimaalisen tarttumisen betoniin.

Näytteet A2, jotka on keskittynyt käytettäväksi niittirakenteissa, on valmistettu ST5SP-terästä, joka on vakiolaatuista. Tärkeimmät käyttökohteet: matala rakentaminen, teollisuusrakennusten rakentaminen, varastot.

A3 (A400) on kuumavalssattujen teräsnauvien luokka, jolla on pyöreä poikkileikkaus säännöllisin profiilein (profiili, jossa on kaksi pystysuoraa reunaa ja vaakasuorat ulkonemat). GOSTin mukaan tämäntyyppiset tuotteet on valmistettu teräslajista 35GS ja 25G2S.

A4 (А600) - aaltoputket, jotka on valmistettu terästä 80С ja 20HГ2C (halkaisijaltaan 10 - 32 mm). Voima-indikaattorit mahdollistavat niiden käytön stressaavissa rakenteissa.

A5 (A800) - suuritehoiset tuotteet, joita voidaan käyttää pitkien jänteiden ja jännitystangoissa. Tämä tuote on valmistettu terästä 23H2G2T. Siinä on pyöreä poikkileikkaus ja uritettu pinta.

A6 (A1000) - kestävimmät pyöreät sauvat, joissa on aallotettu ulkopinnoite. Voidaan valmistaa seuraavista laatuluokista: 22H2G2AYU, 20H2G2SR ja 22H2G2R.

Tärkeä ominaisuus on myös sen tuotannon ja vahvistamisen menetelmä. Se voi olla kuumavalssattu - luokkiin A1, A2, A3, A4 sekä alhaisen lämpötilan (termisesti vahvistettu): A5, A6.

Joidenkin tyyppien merkinnässä on joskus mahdollista noudattaa kirjainta "K" - tämä tarkoittaa sitä, että tuotteella on suuri vastustuskyky muotoutumiselle ja halkeamien muodostumiselle stressissä. Sitä käytetään pääasiassa monikerroksisten rakennusten rakentamiseen.

Lisäksi merkintään lisätään lisäominaisuuksia koskevat tiedot: kovettaminen piirustuksella, lämpökemikaalinen kovettuminen jne. Merkintä tehdään 50 cm: n etäisyydellä sauvan reunasta.
pitoisuus

2 Dimensional grid

Tangon minimi- ja maksimihalkaisija kullekin standardille on määritelty GOST RF 5781-82:

 • A1 - halkaisijaltaan 6 - 40 mm (halkaisijaltaan alle 12 millimetrin halkaisijat saumojen lisäksi myös keloissa, yli 12 - vain tangoilla).
 • A2 - valmistettu halkaisijaltaan 10 - 80 mm (läpimitaltaan 10-12 mm, voidaan valmistaa keloissa);
 • A3 - poikkileikkauksen koko 6 - 40 mm. A3-luokan tuotteet ja kaikki myöhemmät luokat tehdään vain sauvoilla;
 • A4 - halkaisija 10 - 32 mm (raudoituksen paino 12 on yksi halutuista halkaisijoista, 0,888 kg / lineaarinen mittari);
 • A5 - poikkileikkauksen koko 10 - 32 mm;
 • A6 - halkaisija 10-22 mm.

2.1 Paino halkaisijan ja pituuden mukaan

Vahvikkeen ja sen teräslajin halkaisija vaikuttaa tangon mittarin painoon. Paino määräytyy koon ja pituuden mukaan GOST 5781-82. Tämän asiakirjan jälkeen tarkastelemme kyseisten tuotteiden halkaisijoiden painoa yleisimmin käytetyissä arjessa:

 • Vahvistuksen paino on 16 mm / m. Pogue - 1,58 kg (yhden tonnin painoisen raudan paino sisältää 632,91 metriä);
 • Vahvistuksen paino on 14 mm / m. Pog - 1,21 kg (tonnia kohti - 826,45 m);
 • Vahvistuksen paino on 12 mm / m. Pog on 0,888 kg (1126 m / t);
 • Vahvistuksen paino on 10 mm / m. Sumu - 0,617 kg (per tonni - 1620,75 m);
 • Vahvistuksen paino on 8 mm / m pog - 0,395 kg (per tonni - 2531,65 m).

Laitteiden valikoima ja yhden käyntinopeuden paino löytyvät Internetistä.

Jos haluat tietää, kuinka paljon raudoitus painaa, mutta ei ole mahdollista tarkastella pöytää tai yhdistettyä mittaria, niin mittarin painon likimääräinen laskenta voidaan tehdä käyttämällä seuraavaa kaavaa:

 • Lasketaan materiaalin tilavuus 1 metrin teräksessä: 1m * (3,14 * D * D / 4);
 • Seuraavaksi lasketaan tangon paino kertomalla sen ominaispaino (joka on ennallaan ja on 7850 kg / m3) juuri lasketun tilavuuden avulla.

Esimerkiksi, jos olet kiinnostunut laitteista 14 - 1 metrin paino voidaan laskea tämän periaatteen mukaisesti:

 • Tilavuus: 1 * (3,14 * 0,014 * 0,014 4) = 0,00015386;
 • Paino metriä kohden: 0,00015386 * 7850 = 1,207.

Kuten näette, saimme painon niin lähelle taulukon tietoja (taulukossa - 1,21 kg). Tämän kaavan avulla voit selvittää raudoituksen 14 painon, vahvikkeen 10 painon ja minkä tahansa muun halkaisijan tangon massan.
pitoisuus

2.2 Kustannukset halkaisijan ja pituuden mukaan

Rakennustyöhön tarvittavan vahvistamisen kustannukset voidaan laskea vaaditun määrän perusteella. Myös liittimien konkreettinen hinta lineaarimittaria kohden vaikuttaa.

A500C-terästä, joka on suosituin näyte lujitetuille kiinteille betoniteräksille, on mahdollista ostaa seuraavasta määrästä. Hinta 12 mm / mittari on noin 50 senttiä, tonni tällaisista tuotteista maksaa noin 500 dollaria.

Noin samassa hintaluokassa on luokan A1 luokat (näytteet, joissa on pyöreä osa ja sileä pinta), jotka on valmistettu GOST 5781-82: n mukaisesti. Liittimien hinta on 14 mm per metri - 0,57 dollaria (550 dollaria tonnilta). 12 mm: n ST3SP-teräksen (sama A1) liittimien hinta on 37 senttiä.

Valmistusaineiden hinta on 8 mm / m (standardi A3 teräksestä 500C), jonka valmistajat asettavat noin 0,28 dollaria, ja vakiorakenteen hinta 10 metriä (saman standardin mukaan) on 38 senttiä.

Kuten näet, mittarin kustannukset vaikuttavat pääasiassa halkaisijaltaan. Vaikka erilaisten standardien, mutta samojen mittasuhteiden, hinta ei eroa merkittävästi toisistaan.
pitoisuus