Palo-talojen tukipohja

Talo bar-ruuveilla - vaihtoehto, suosittu yksityisessä rakentamisessa. Tämä johtuu siitä, että tämän tyyppistä perustetta voidaan käyttää eri maakapasiteetilla, ja tukien asentaminen maksaa vähemmän työvoimaa ja taloudellisia kustannuksia. Lisäksi sahatavaran rakenteella on suhteellisen pieni paino, joten voimakasta perustetta ei tarvita, ja matala nauha ei aina vastaa alueen geologisia olosuhteita. Puutaloiden itsensä tunnistaa ympäristönsuojelu terveydelle ja pitää lämpöä hyvin.

Pino- ja ruuviosaston ominaisuudet

Talon rakentaminen palkista suoritetaan eri tyyppisten perustusten päälle: pylväs-, laatta-, nauha-, paalu. Jälkimmäinen vaihtoehto on suosittu sen monipuolisuuden vuoksi, joka koskee mahdollisuutta käyttää eri maaperää, suhteellisen edullisia.

Suunnittelussa on seuraavia tyyppisiä tukilukkoja:

 • ajettavat - nämä ovat valmiiksi päistettyjä muttereita, jotka on kiinnitetty toisiinsa ja jotka on asennettu erikoislaitteiden avulla;
 • ruuvi, joka edustaa metalliputkea, jossa on eri osat ja terät päädyssä, tarkoitettu ruuvaamiseen maahan;
 • tylsät - nämä ovat tukia suoraan rakennustyömaalla, joka on valmistettu kaatamalla betonia valmiiksi poratuilla rei'illä, sisältäen sisäänrakennetun vahvistuksen.

Muun muassa ruuvipallot ovat paras ja edullisin vaihtoehto yksittäisille kehittäjille. Ne voidaan asettaa manuaalisesti vipujen avulla. Tuotteita tuotteittain valukappaleen avulla tai hitsaten paalun elementit keskenään. Ruuvatuotteita voidaan valmistaa kotona halutun halkaisijan metalliputkesta ja raudasta (teräslevystä).

Pilarin ja ruuvin pohja

Ruuvattaessa porata maata tiivistetään, ei löysä. Tällä on myönteinen vaikutus rakennettavan säätiön vakauteen.

Pilarien asentamisen jälkeen on tarpeen tehdä vanteensa, jotta saadaan aikaan eheys, rakenteen suurin lujuus ja luotettavuus.

Edut ja haitat

Ruuvatuotteiden hyvä valinta johtuu niiden toiminnallisista eduista ja yksinkertaisesta työskentelymenetelmästä. Tämäntyyppisille paaluille on seuraavat edut:

 • alhainen asennusaika;
 • helppo asentaa;
 • suhteellisen alhaiset rahoituskustannukset sekä materiaalin että säätiön luomiseksi;
 • ei ole riippuvainen rakennuspaikan helpotuksesta;
 • on mahdollista rakentaa säätiö kaikkina vuodenaikoina lähes kaikentyyppiselle maaperälle;
 • pieni määrä säilyy työn aikana;
 • on mahdollista aloittaa talon rakentaminen ruuvaustukiin heti asennuksen jälkeen;
 • täysi kunnossapitokyky, joten tarvittaessa mikä tahansa rakenneosa on mahdollista vaihtaa;
 • rakentamisen lopettaminen tarvittaessa ei ole erityinen ongelma;
 • tukee pieniä taloja voidaan tehdä itsenäisesti, mikä myös säästää rahaa;
 • voit helposti tuoda viestintää: vesihuolto, jätevesi ja muut.

Eri etuihin verrattuna paalusäätiön miinukset ovat paljon pienemmät:

 • tärkeintä on, että pystytettyjen rakennusten rajoitukset ovat mahdollisimman suurella painolla;
 • on vaikea rakentaa kalliille tai koville kiveille tai ei ollenkaan;
 • sitä ei ole helppo varustaa talon alle.
Kierrä paalut

Kaikissa rakennusmateriaaleissa luontaisesti epäedullisena epäkohtana on mahdollisuus hankkia heikkolaatuisia tuotteita.

Paaliruuvirakenteiden edut auttavat niiden jakautumisessa. Valittaessa, mitkä ruuvipallot ovat parempia, on suositeltavaa ostaa tuotteita aika-testatuilta valmistajilta niin, että putki on ilman hitsausta ja kärki valetaan.

Tarvittavan tuen määrän laskeminen

Projektisuunnitelman tulevan rakenteen suunnittelussa vaaditaan tarvittava määrä tukia niin, että pystytetty rakenne on mahdollisimman luotettava ja kestävä. Niiden määrää määräytyy tällaisten tekijöiden perusteella:

 • rakennettavan rakenteen arvioitu massa riippuen käytetystä puusta, lattiamateriaalista ja rakennuksen korkeudesta;
 • asuinrakennuksen koko kehällä;
 • alueen geologiset olosuhteet ja alueen ilmasto.

Jos virheellisiä laskelmia ei ole, jos tukipylväät asennetaan alle tarpeellisiksi, talon toiminnan aikana voi syntyä seuraavia ongelmia:

 • lattian epäsäännöllisyydet;
 • rakenteen yksittäisten elementtien halkaiseminen;
 • koko rakenteen esijännitys.

Käytettäessä käytännössä vaadittua pylväiden lukumäärää käytä SNiP: n taulukoita. Myös maaperän tyyppi on määritettävä rakennustyömaalla. Alla olevassa taulukossa on esitetty eri maaperän koot.

Rakentaminen talon palkki ruuveilla

Rakentaminen talot palkin paalun ja ruuvi pohja

Nykyään ruuvipillojen valmistajat väittävät yksimielisesti, että heidän yrityksensä tuottamat segmentit voivat kestää jopa sadan tai jopa useamman vuoden. Monet ovat samaa mieltä tällaisista vakuutuksista, mutta epäilijöitä sanovat, että kaikki tämä on pelkkä petos. Selkeän heijastuksen jälkeen voidaan päätellä, että monet tekijät voivat vaikuttaa tällaisen säätiön kestävyyteen. Esimerkiksi rumpuporakoneista valmistettu talo, jossa on oikein lasketut numerot, voi kestää pitkään, kun taas betonirakenne, joka on sama määrä segmenttejä, voi johtaa "rakennuksen ensimmäisenä vuotena".

"For" ja "Against" paalusäätiö

Ei ole välttämätöntä olettaa, että paalusäätiö on yleismaailmallinen kaikille tavalliselle betoniperustaan ​​liittyville sairauksille. Vaikka hänellä on omat edut, joita ei kyseenalaista:

 1. Jos se oli puutavaran taloa, joka oli pystytetty ruuveilla, rakennusta voidaan tarvittaessa purkaa yhdessä pohjan kanssa, jotta rakennetta ei jää jäljelle. Jopa maahan purkamisen jälkeen paalut eivät vaurioidu.
 2. Betonialusta ei koske "kelluvia" tai liian märkiä maita. Mutta ruuvi täällä on erittäin tervetullut, ja sen toiminnallisuus ei kärsi lainkaan mainituista tekijöistä.
 3. Ruuvi-paalut puusta valmistetusta talosta voidaan ruuvata maahan melko helposti, jopa manuaalisesti, ja siksi voidaan säätää säätiö talon puusta kirjaimellisesti yhden päivän kuluessa.
 4. Tällainen säätiö on huomattavasti halvempi kuin konkreettinen vaihtoehto.
 5. Rakentamalla rakennusta samanlaiseen säätiöön maanrakennukset vähennetään nollaan.

Vaikka paalusäätiöllä on myös sen haitat. Esimerkiksi:

 1. "Riippumatta siitä, miten sanot sen" - sanan kirjaimellisessa merkityksessä, älä ruuvaa ruuveja kalliiksi tai suurikiveksi.
 2. Erityisen raskaat rakenteet eivät myöskään rakenna niitä.
 3. Jos säätö on asennettu väärin, sen aiheuttaman muodonmuutoksen korjaaminen on melko vaikeaa. Vaikka "tarpeeksi" on helppo sanoa. Joskus sinun on purettava koko rakennus.

Erikseen "säilyvyydestä"

On selvää, että jokainen kertakäyttöinen muovikuppi ei kestää kauan. Syynä on erikoinen polymeerien ja ohutseinien koostumus. Mutta tiettyjen tuotemerkkien paksun polyeteenin sijaan ne tuottavat säiliöitä, jotka kestävät monia vuosikymmeniä. Sama pätee myös putkista, joista SVS tuotetaan (teräsruuvapillot). On osoitettu, että maaperässä, jolla on keskimääräiset aggressiivisuusindikaattorit, putken metalli korroosi 0,03 mm / 1 vuoden nopeudella. Tämän perusteella voidaan päätellä, että jos ostat putkia, joiden putken seinämän paksuus on 5 mm, niiden keskimääräinen käyttöikä on yli 160 vuotta.

Jos omistaja haluaa rakennuksensa kestävän pidempään, hän voi ostaa paaluja polyuretaanipinnoitteella tai galvanoidulla. Vaikka nämä maksaisivat paljon enemmän. Ja tietenkin, jos ostat paksun putken, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, tällaiset ruuvipallot selviävät pitkään talosta itse palkista.

Mitä kuormia pystyy kestämään ruuvipalloja?

SHS: n kantavuus vaihtelee monista tekijöistä riippuen. Tässä ovat tärkeimmät:

 • maaperän tiheys;
 • teräslaatu;
 • siipien lukumäärä ja leveys;
 • putken leveys;
 • itse putken halkaisija.

Seuraavassa taulukossa on tärkeimmät standardoidut parametrit, jotka koskevat ristipäällysteiden pituuden ja leveyden valintaa palkkeihin. Se laski myös talon ruuvien paalujen määrän palkista. Parametrit otetaan talteen ominaisuuksien ja puun koon perusteella.

Huomaa myös, että luvut perustuvat yksikerroksiseen asuinrakennukseen, jonka mitat ovat 10 x 10 m ilman huonekaluja ja muita painotekijöitä.

Koska kasa pitää talon paitsi itse putken, joka on tiukasti maahan, mutta myös terien takia, niin tietenkin, mitä enemmän nämä siivet ovat, sitä suurempi on kunkin paalun kantokyky.

Rakennusvaiheet

Ensimmäinen vaihe

Samoin kuin rakennusten rakentamisessa nauhalevityksessä, puusta valmistetaan ruuveilla, joissa on useita vaiheita. Ja ensimmäinen vaihe on tietenkin muotoilu. Useimmiten pysähtyvät halkaisijaltaan 108 mm: n putkille. Jos rakennus on pieni, ei ole tarpeen maksaa ylimääräistä. Älä myöskään ruuvaa tukia liian usein. Siitä, että segmentit sijaitsevat useammin kuin vaaditaan, säätiön vahvuus ei juuri kasva. Mutta sen kokonaiskustannukset vaikuttivat merkittävästi taskuun. 25 tonnia on luonnollisesti liikaa tavalliselle kasa, jossa on 2 riviä, mutta se voi ja sen pitää painaa 5 - 9 tonnia. On välttämätöntä aloittaa tällainen laskelma, kun suunnittelet talon pylväspohjaa palkista.

Esimerkkejä tällaisen talon hankkeista:

Yleensä tukien välinen etäisyys vaihtelee noin 4 metriä. Tietenkin, jos rakennus on kaksikerroksinen rakennus, segmenttien välinen etäisyys pienenee painon perusteella. Ja päinvastoin. Jotta tuntisit olosi kotoisaksi tulevaisuudessa "helposti", on parasta laskea kantavuus 30 prosentin marginaalilla. Se on kestävin, luotettava ja luotettava vaihtoehto.

Toinen vaihe

Toiseksi sivuston sijainti ja merkintä. Tämä sisältää kaikki valmistelutyöt:

 • tukien valinta taulukossa annettujen parametrien perusteella;
 • maaperän kantavuuden määrittäminen sen geodeettisen tutkimuksen menetelmän mukaan;
 • pohjaveden kulku- ja syvyyden määrittäminen ja vakaa tiheä pohjavesi;
 • kun kyseessä on turvealueiden maaperä, kiinteän maan syvyyden määrittäminen ja tämän perusteella tukien segmenttien pituus.

Seuraavaksi tulee prosessi, jossa vastaavasti pystysuoran tason tasot ja vastaavasti vaakatason yläosien ruuvaaminen. Mikä on hyvää asennettaessa / pystytettäessä kasaalapää, työ voidaan tehdä milloin tahansa vuoden aikana. Nauha-säätiön tapauksessa tämä tapahtuu vain lämpiminä vuodenaikoina. Alussa on porausmerkintä pienellä porauksella ja sitten ruuvaaminen valmiisiin, merkittyihin paikkoihin. On parasta, kun prosessissa otetaan vähintään kolme henkilöä. Kun molemmat kiertyvät paaluun, kolmas säätää tasoa. Saman vaakasuoran linjan yläosien tiedot voit yksinkertaisesti leikata ylimääräiset putket hiomalla. Sen jälkeen, kun he panivat päänsä päälle.

Sitten kanavan avulla on mahdollista tehdä sitova, että rakennuspiireissä kutsutaan grillage. Tämän vanteen avulla rakennuksen paino jakautuu tasapainoisemmaksi kaikkien ympäröivien tukien kesken.

Kolmas vaihe

Sen jälkeen, kun ruuvipallot, jotka ovat talon rungosta, ruuvatetaan, kohdistetaan ja sidotaan, voit siirtyä suoraan rakennelman rakenteeseen. Ruuvatyynyjen hirsitalo on erittäin lämmin, koska lattia on maanpinnan yläpuolella eikä sillä ole suoraa kosketusta sen kanssa. Ja talon lämpenemisen ja mukavuuden parantamiseksi talon ja talon alapinnan välinen etäisyys voidaan sulkea profiililla. Siten kylmät talvi-tuulet eivät kulje rakennuksen alle, ja kaikki talon alla pystyy pitämään kaiken, mikä ei ole toivottavaa jättää ulkona kuivaksi ja vertailukelpoiseksi lämmöksi. Esimerkiksi samat rakennusmateriaalit, siipikarjan vilja, polttopuut jne.

johtopäätös

Edellä olevasta on selvää, että ei ole erityisen vaikeaa rakentaa perustusta ruuvipinoille talon tiloista. On myös suositeltavaa tehdä kana-koot ja muut ankkuripaikat tällaiseen säätiöön, koska tässä tapauksessa voi olla varma, että niitä ei löydy rotista ja muista tuholaisista. Ja yhdelle rakennukselle, vaikkakin 4X6 m, vain 4 pylväästä riittää.

Ja joitain arvokkaampia tietoja niille, jotka eivät voi päättää:

Puutavaran ruuvi paaluilla: vinkkejä ja suosituksia projektin luomiseksi

Puutalojen hankkeiden kehittämisessä usein kysytään, millä perusteella ne ovat parhaita. Tämä johtuu siitä, että tämä rakenne ei ole kovin painava eikä ole järkevää käyttää voimakkaita ja kalliita rakenteita sen asentamiseen ja syväpohjaiset tuotteet eivät aina täytä tietyn alueen olosuhteita.

Niinpä rypälepaloista valmistettuja puulajeja pidetään suosituimpia, koska niitä voidaan käyttää erilaisissa maaperässä ja samanaikaisesti peruskokoonpanon kustannukset ovat pienet.

Amatööri kuva mallista, joka on asennettu ruuveilla

Hanke ja sen toteutus

Rakennuksen perustana on hanke. Jos tässä vaiheessa annetaan tarvittava huomio, koko asennusprosessi muuttuu yksinkertaisesti suunnittelijan kokoonpanoksi, josta saat selkeät ohjeet ja ohjeet.

Tyypillinen versio valmistetusta projektista, joka osoittaa paalusäätiön sijainnin

Voit laskea tarvittavien palkkien lukumäärän käyttämällä laskinta:

perusta

 • Ensin sinun on valmisteltava pinta alustan asentamiseksi. Voit tehdä tämän tyhjentämällä maaperän kasveista ja tasoittamalla sitä horisontaalisesti.
 • Seuraavaksi sinun on tehtävä pieniä reikiä paalujen asennukseen. Heidän asennuspaikkansa määräytyy hankkeen mukaan. On kuitenkin muistettava, että tällainen säätö on asetettava paitsi tukiseinien, myös sisäpuolisten väliseinien alle.
 • Jos ruutupallon hirsitalo on varustettu liedellä tai muilla raskailla sisätiloilla, myös paalut on asennettava paikoilleen.
 • Sen jälkeen, kun niissä valmistetut reiät on asennettu hirsitalojen tuet. Tällöin saatat tarvita erikoistyökalua tai -tekniikkaa.

Tyypillisten paalujen ulkonäkö ruuvimeisselillä

 • Kun kaikki paalut asetettiin projektin mukaan, I-palkki tai kanava, joka oli hitsattu yläreunaan pitkin kehää.
 • Tämäntyyppistä materiaalia käytetään myös luomaan sisäisiä kattoraketteja rakenteen pitämiseksi.
 • Tämän jälkeen voit aloittaa rakennuksen rakentamisen, vaikka jotkut käsityöläiset suosittelevat ensin betonista valmistettua vahvistusta.

Vihje!
Sen varmistamiseksi, että koko rakenne kestää kauemmin, hitsauksen jälkeen se hiotaan ja päällystetään pohjamaalien ja maalikerrosten avulla.
Lisäksi päälle sijoitettiin kerros katemateriaalia, joka toimii vedenpitävänä aineena.

Kaaviot, jotka osoittavat paalusidoksen tyyppejä perusalustan muodostamiseksi

Kruunujen asennus

Sen jälkeen kun puun talon alle on asennettu paalipohja ja se on vedeneristetty, voit aloittaa kruunujen asettamisen.

 • Tätä varten ensin materiaali käsitellään erityisellä koostumuksella, joka suojaa sitä ympäristön altistumiselta.
 • Sen jälkeen puutavara asetetaan ennalta suunnitellun hankkeen mukaisesti. Tällöin ensimmäisen kruunun kiinnitys voidaan tehdä sekä pulttien avulla että sementtilaastin avulla.

Ensimmäisen kruunun asentaminen metallipallojen päälle

 • Kiinnikkeen kulmissa tehdään lukkojen muodostuminen, jotka on asetettu hinauksella tai toisella tiivisteellä.
 • Tyypillinen talojen rakentaminen puusta ruuveilla on johtanut siihen, että kruunujen välissä on puukerros eristyskerros. Voit tehdä tämän käyttämällä tavallista hinausta, joka taitetaan kahdessa kerroksessa. Jotkut puutavarat, jotka on suunniteltu siihen tarkoitukseen, että näitä tarkoituksia varten käytetään kumitiivisteitä.
 • Kruunujen väliin on liitetty reikiä ja kiinnitetty erityinen kiinnitysmateriaali. Samaan aikaan tällaisten liitosten sijainti on järjestettävä porrastetusti ja ne on esitettävä hankkeessa.

Tämäntyyppisellä säätiöllä voit rakentaa rakennuksia jopa epätasaisilla pinnoilla.

 • Liitosmateriaalina käytetään myös metallikannattimia, mutta niiden käyttö rajoittuu yleensä rakenteen kulmiin.
 • Liitäntä sisäseinien ja pääseinien avulla linnaan, joka on veistetty "lohenpyrstö" tavalla.

Hinaus käytetään tiivisteenä kruunun välillä talossa

 • Kun rakennat talon tai mökin projektia omalla kädellä olevasta palkista, on erittäin tärkeää jakaa ovien ja ikkunoiden aukkojen paikka, sillä tämä voi auttaa säästämään paljon materiaalia.

Vihje!
Mitä enemmän yksiköitä ja kiinnittimiä näytetään kytkentäkaavioissa, sitä helpompi on suorittaa asennus.
Samaan aikaan voit säästää paljon aikaa ilman, että häiritsee muita laskuja tai teknisiä ratkaisuja.

Puun kytkentätapa talon kulmissa, mikä merkitsee pieniä jäännöksiä

katto

Kun rakennat katon projektia, on tärkeää muistaa, että puutavaran alla olevat ruuvipallot eivät kestä raskaita kuormia, mikä tarkoittaa, että rakennelman on oltava mahdollisimman kevyt. Siksi katon rakentaminen käyttäen pienempää materiaalia, joka vastaavasti pienentää painonsa.

On kuitenkin muistettava, että kattorakenteiden tärkein asennuspaikka on pudotettava tukiseinään niin, että kuorma jakautuu kehän ympäri sijaitseviin paaluihin.

Talon katto, joka käyttää ruuvipinoja perustana, ei saa olla ainoastaan ​​kestävä vaan myös kevyt

Vaneriarkkeja voidaan käyttää päällysteen substraattina. Yleensä tämän materiaalin hinta ei ole kovin korkea, mutta sillä on kaikki tarvittavat ominaisuudet tämäntyyppiseen työhön. Päällysteen valinnan on perustuttava myös painon keventämiseen, mikä johtaa usein metalliprofiilin tai pehmeän laattojen käyttöön.

Vihje!
Suunnittelussa katto on tutkittava tekemisestä savupiipun läpi, ja paikka sinun täytyy telakoida obkladyvat asbestia.
Tämä voi estää tulipalon ja lisätä laitteen käyttöikää.

Metalliprofiili on ihanteellinen materiaali tällaisten rakenteiden pinnoittamiseen, koska se ei ole vain kevyt vaan myös halpa.

johtopäätös

Tässä artikkelissa esitetyssä videossa on lisätietoja tästä aiheesta. Myös edellä esitetyn tekstin perusteella voidaan päätellä, että ruuvipallot sopivat ihanteellisesti tähän talonrakennukseen vain, jos sitä ei ylikuormita ylipainolla. Siksi kaksikerroksisten talojen osalta on parempi valita erilainen syy.

Puuhuone ruuveilla: valokuvat, projektit - mitkä paalut ovat parempia

Ensin sinun on päätettävä talon tai muun rakennuksen säätiön valinnasta. Olemme kiinnostuneita rakentamaan talon baarista. Se, että sillä ei ole paljon painoa, säätiö ei välttämättä ole kallista. Ennen rakennustyön aloittamista rakennushankkeen mukaan luodaan projekti. Useista mahdollisista säätiön vaihtoehdoista voit pysyä paalarakenteessa. Olipa luotettavaa perustaa talon palkkiin, jota harkitsemme artikkelissamme.

Paalun perustuksen ominaisuudet

Yksi tyyppistä alustaa talon alle baarissa on kasa suunnittelu. Pile-pohja on luokiteltu useiden eri tyyppien mukaan:

 • painettu - erityinen kone tukkii paalun tiettyyn syvyyteen;
 • poraus - porakone tai käsipora porat reiät, joissa paalut on asennettu;
 • ruuvi ruuvataan maata käsin tai mekaanisesti, paalulla on kärki kiertyneiden siipien muodossa, mikä helpottaa työn tekemistä.

Puutavaraa varten voidaan käyttää kaikentyyppisiä paalusäätiöitä, mutta suosituin, jos tarkastelet asiakkaiden arvioita, on ruuvipohjaperusta.

 • Se koostuu eri halkaisijaltaan ja pituudeltaan olevista metalleista. Putken alaosassa on kierteiset terät, jotka sallivat putken tunkeutumisen haluttuun syvyyteen. Samalla maaperä ei löysty, vaan puristetaan, mikä vaikuttaa positiivisesti alhaisen matkan varrella, pohjaveden, hiekan ja turpeen läheisyydessä.
 • Pylväiden kiinnittäminen voidaan tehdä palkilla tai metallielementeillä (I-palkki, kanavapalkki) siten, että rakenne ei hajoa.
 • Pile-pohja asennetaan mihinkään maaperään ja muuhun alueeseen kuin kalliolle. Jopa rinteiden ja maatason erot eivät ole esteenä paalujen rakenteiden pystyttämiselle. Kunkin paalin korkeutta on tarpeen säätää asennuksen aikana kiristämällä eri syvyyteen.
 • Kellari riippuu määräpaikasta. Jos kellari on tarkoitettu varustamaan, pohja tehdään mahdollisimman korkeaksi, muissa tapauksissa se saavuttaa 400-500 mm maasta.

Kuinka laskea pilkkujen määrä säätiölle?

Suunnitelmaan suunnitellessa taloa sovelletaan tarvittava määrä paaluja. Heidän lukumääränsä riippuu:

 • materiaalin tyyppi (puun poikkileikkaus, puun kosteus);
 • ympärysmitan koko;
 • lattiat, ullakko;
 • rakenteen paino;
 • maaperän geodeettisten tutkimusten tulokset;
 • alueen ilmasto-olosuhteet.

Jos on väärin laskea talojen määrä suunnitteluaikana, voi ilmetä käytön aikana - epätasaista lattiaa, sagging-elementtejä tai esijännitystä koko rakennelmassa. On suositeltavaa asentaa välejä aina 1500-3000 mm: n etäisyydellä kehän ympärillä ja vierekkäisten seinien risteyksestä. Laskenta tehdään tietyn algoritmin mukaan:

 1. Materiaalin kokonaismäärä (palkki, kuutiometri) otetaan huomioon.
 2. Kerrottu yhden kuution painolla = 800 kg.
 3. Kunkin kerroksen hyötykuorma lisätään (kehyksen kerrottu mitat kerroin 150).
 4. Rakennuksen lumikuorma on hirsitalon seinien johdannainen kerrottuna kertoimella. 180.
 5. Tuloksena oleva määrä kerrotaan kertoimella. luotettavuus = 1.1.
 6. Tulos jaetaan painon kuormituksella, jonka yksi kasa kestää, saamme talojen kokonaispistemäärän palkista.
 7. Harkitse esimerkki yksikerroksisesta 8x6-rakenteesta 150x150 baarista.
 • 21,6 * 800 = 17 280 kg;
 • 8 * 6 * 150 = 7200 kg;
 • 8 * 6 * 180 = 8640 kg;
 • 17280 + 7200 + 8640 = 33 120 kg;
 • 33 120 * 1.1 = 36 440 kg - rakennuksen kokonaiskuormitus ottaen huomioon kaikki parametrit.
 • Säätiölle otetaan kasa, jonka mitat ovat 89x250x2500, ja paino on enintään 2 tonnia.
 • 33,120 / 2000 = 16,56. Siksi säätiö vaatii 17 ruuvipilareita.

Tietenkin laskelmia voidaan pitää likimääräisinä. On parempi, että tämä työ annetaan erikoistuneille asiantuntijoille, jotka ottavat huomioon kaikki vivahteet suunniteltaessa palkkikenttää talosta palkista ja luo kuvan tulevasta säätiöstä.

Miten talon rakentaminen ruuvipylväät palkista?

Näet valmiit projektit, lue perusrakenteen muutokset (ruuvi, räpytys, poraus), luo oma projekti. Hankkeen toteuttamisen jälkeen tarvittavien rakennusmateriaalien hankinta jatkuu rakentamisessa.

 1. Ei ole tarpeen selvittää säätiön perustaa.
 2. Käytä merkintää suunnitelman mukaan.
 3. Merkintäpaikoissa asennamme paaluja, ruuvaamalla tiettyyn syvyyteen, mutta vähintään maaperän jäädyttämisen syvyyteen. Yleensä ruuvit ovat jopa 1500 mm ja enemmän. Pinnalla putki pysyy 400-500 mm korkeana. Kun taso laskee (rinteet, kaivot), ulkonevan osan korkeus mitataan tasolta.
 4. Kierrä ruuvipallot erikoislaitteiden avulla tai suorita työtä käsin. Yhden pilarin asentamisen määrä on kolmesta viiteen kerrallaan: kaksi kierretään neljään, yksi ohjaa prosessia.
 5. Ruuvattaessa kaikki projektissa mainitut pylväät, ne on kaadettava betonilla, jos talo on valmistettu pysyvästi asuvalta puusta. Väliaikaisen rakenteen tapauksessa betonia ei saa kaataa putken onteloon.
 6. Ylhäältä napa on hitsattu jokaiseen napaan, johon palkin valjaat asennetaan. Usein vanteet tehdään metallielementeillä, hitsaamalla kanava tai I-palkki kehän ympärillä. Suurin osa suunnittelusta oli kestävä.
 7. Älä unohda käsitellä paaluja korroosiosuihkulla kyllästämällä, jotta se pidentää säätiön käyttöikää.
 8. Seuraavassa vaiheessa esitellään talon ensimmäinen kruunu baarista.

Hankkeita talojen baarissa pihdit ovat esillä valokuvan Internet-tilaa laaja valikoima. Valitse se, joka sopii sinulle tai luo ainutlaatuinen projekti. Kun valitset taloprojektin puupalkin palkista, älä unohda, että säätiö on tarkoitettu kevyisiin rakenteisiin. On mahdotonta rakentaa monikerroksista rakennusta noudattamatta tiettyjä sääntöjä:

 • oikea laskeminen alustalla olevien paalujen määrästä;
 • jos mahdollista, valitse kevyet materiaalit katolle ja tukille;
 • otettava huomioon maaperän ominaisuudet;
 • paalun perustuksen oikea paistaminen;
 • jalostaa metalli korroosiolta;
 • anna asennus asiantuntijoille.

Kun otetaan huomioon talojen hankkeet pihdeissä olevasta baarista, älä unohda nähdä niitä ihmisiä, jotka ovat tulleet näiden talojen omistajiksi. Eniten myönteisiä arvosteluja. Ne, jotka ovat unelmoinneet luotettavan talon rakentamisesta maaperälle, jota ei ole tarkoitettu asentamaan taloon muihin säätiöihin, ovat tyytyväisiä. Positiivinen palaute rakentamisfoorumeista ihmisiltä, ​​jotka eivät halua viivästyttää rakentamista pitkään aikaan. Paneerausruuvi asennetaan muutaman päivän päähän, jos työ tehdään asiantuntijoiden toimesta. Mutta on olemassa arvosteluja ja ne kehittäjät, jotka päättivät omavarainen paalut talon alla baarista. Tulokset olivat hyviä. Pienen yksityisen talon puunruuvin pohja puusta voi maksaa jopa 35 000 ruplaa tai enemmän. Kaikki riippuu rakenteen koosta. Annamme taulukon kustannuksista, jotka aiheutuvat paalusäätiöstä eräiden tyypillisten talojen hankkimisesta baarista.

Rakentaminen talon palkki ruuveilla

Rakennetaan taloa puusta ruuveilla, jos rakennustyöt ovat olemassa. Ruuvien tangot tukipohja on asennettu käsin, työhön tarvitaan vain 3 henkilöä.

Puu on edullisin materiaali ympäristön kannalta turvallisten asuntojen rakentamiseen, joten harkitsemme tässä artikkelissa yksityiskohtaisen tekniikan rakentaa taloja ruuveilla.

Ruuvaa laakerit

On tavallista pystyttää ruuveja tukevalle alhaiselle rakennukselle alueilla, joilla on vaikea maasto, ja syvä maaperän jäädyttäminen talvella, kun vesitiivistynyt ja kallistuva maaperä sijaitsee rakennustyömaalla.

Ruuvien paaluissa on kahta tyyppiä, jotka eroavat joissakin piirustuksissa:

 1. Ensimmäisen tyyppinen ruuvi on valmistettu onttoisesta metalliputkesta, jonka varren yläosassa on silmukat, joissa on kiinnitetty erityinen laite rungon tukien kiinnittämiseksi maahan. Ruuvipätkän pohja on teroitettu, tankoon kiinnitetyt metalliterät, jotka estävät napojen vetämisen pois maasta. Pallon rungon halkaisijan ja terän halkaisijan välisen suhteen ei tulisi olla 1/3. Tangon maksimipituus on 2,5 m, mutta tarvittaessa ruuvituki voidaan pidentää haluttuun pituuteen.
 2. Toinen tyyppinen ruuvituki koostuu ontosta komposiittisauvasta, joka koostuu lieriömäisestä ja kartiomaisesta osasta. Kartiomaisen osan ulkopinta kierretään teräsnauhalta.
Tämä vaihtoehto sopii kivikkoisille maille.

On olemassa useita erilaisia ​​ruuvipilareita, joilla on erilaiset terät:

 • Kapeilla teriöillä varustetut sauvat ovat voimakkaasti terävä sauva, jossa on useita kierroksia valettuun kärkeen (kuten kiinnitysruuvi). Kivi- ja tiheissä maaperäperusteissa sinun on valittava terävä kärki ruuvatuesta, jäädytetyssä maaperässä käytetään vyöhykettä, jossa on hammastettu kruunu kärjessä.
 • Suora tuki - yksi terä hitsautuu ruuvitangon pohjaan.
 • Monilevytuki - useita teriä, jotka parantavat vakautta ja kompensoivat pystysuorat maadoitusliikkeet.

Ruuvauslaitteen laite talon alla baarista

Talojen rakentaminen puusta ruuveilla on alkanut monimutkaisella valmistelutöllä. Ensinnäkin rakennuspaikka on puhdistettava kotitalous- ja rakennusjätteistä, juurtuneista vanhoista kannoista ja häiritsevistä viheralueista.

Syvien reikien, kuoppien täytyy nukahtaa maata ja suunnata alue.

Rakennuksen tulevan perustuksen asettelun avulla kannattaa suunnitella paitsi ruuvien tukien asennuspaikka ympärysmitan ympärillä, myös rungon tukien ruuvauspaikka sisäseinien alapuolella.

Tangon asennuspaikassa on syytä kaivaa pienet syvennykset, mikä helpottaa paalujen asentamista tiukasti keskipisteeseen ja auttaa myös tarkastamaan telineasennuksen pystysuoran asennon. Mitä huonoja ruuvipalloja, katso tässä videossa:

Paalujen asennus

Runkotukien puun talon perustukset on rakennettu käsin, mikä edellyttää 3 työntekijän apua. Ruuvatessa erityistä laitetta asetetaan ylempään silmukkaan, johon kaksi henkilöä vaikuttaa fyysisesti, kääntämällä sitä myötäpäivään.

Jokaisen vallankumouksen aikana terät uppoutuvat syvemmälle ja syvemmälle mantereeseen maata pitkin, tukemalla paalun tuki tiettyyn tasoon. Kolmas työntekijä valvoo sauvan pystysuoraa asentoa ja tarkistaa sen tasolle.

Jos kasa poikkeaa vaaditusta asennosta ruuvauksen aikana, se voidaan purkaa takaisin ja sukella uudelleen.

Kiinnitä tangot lopussa pinon yläosat tasoitetaan yhteen tasoon. Nestemäinen betoniliuos kaadetaan onteloon, joka kiinteytyksen jälkeen painaa paalua, mikä auttaa sen stabiilisuutta liikkuvassa maaperässä. Betoniliuoksen kaatamisen jälkeen teräsvinkit hitsataan kunkin paalin yläpäähän. Katso lisätietoja kiinnitysruuvin paaluista tästä videosta:

Puun talo

Puupuun talojen seinät paalunruuvin perustuksissa alkavat pystyttää korkkien asentamisen lopussa paalun tukeen. On sitä mieltä, että pihapiirin sitominen grillauksella ei ole välttämätöntä, kun rakennetaan taloja pieneltä alueelta.

Rakenteen jäykkyys antaa ensimmäisen kruunupalkin, joka on yksinkertaisesti sijoitettu pään päälle ilman kiinnitystä. Palkin päälle asetetaan 2 kerrosta katemateriaalia, jonka jälkeen asuinrakennuksen seinät on pystytetty. Kruunupalkki on kuormitettu raskaan puun seinien rakenteen painon takia.

Talon heikko paikka ruuveilla - tuuli kulkee tukien ja pohjan välillä. Lattiat tässä talossa ovat kylmiä.

Toisessa vaihtoehdossa metalliprofiilin laitekiinnitys. Pölkkiviivoilla kanava asetetaan hyllyille alas, sitten - 2 kerrosta kateaineistoa, johon ensimmäinen kruunupalkki asetetaan.

Kiinnitä puu profiiliin galvanoiduilla pultilla. Kun asetat kruunun, voit jatkaa palkin asettamista talon ulkoseinien rakentamiseen.

Penkitasojen talot ovat erityisen suojattomassa paikassa - tuuli "kulkee" tukien väliin, sademäärä putoaa siellä. Rakennuksen lattia kuivuu nopeasti, kylmä ilma talvella nopeasti jäähtää suojaamattomat rakenteet.

Suojaa epäsuotuisilta olosuhteilta on välttämätöntä suojata pohja ruuvipisteissä asentamalla sivuraikastimet.

Sivulevyt asennetaan asunnon ympärille avoimien paalujen tukien tasolle, mikä vähentää epäsuotuisten tekijöiden negatiivista vaikutusta paalusuojan rakenteeseen.

Rakentaminen talot palkin paalun ja ruuvi pohja

Talojen suunnittelu baarista on alustan valintaan nähden. Rakenteen alhaisen painon vuoksi talojen talonrakentaminen voidaan tehdä kevyellä matala- tai paalupohjauksella. Pohja on helposti ja yksinkertaisesti pystytetty eri kantavuusalueilla oleviin maaperään ja samalla se ei vaadi lisäkustannuksia.

Suunnitelma ja toteutus

Rakennustyön perusteena on hanke, joka on laadittu huolellisesti ottaen huomioon kaikki vaatimukset ja määräykset. Jos dokumentaatio varmistetaan, talon rakentaminen muuttuu elementtien rakenteelliseksi kokoelmaksi, johon on liitetty yksityiskohtaiset ohjeet.

Puurakenteiden kasauspohjan valitseminen on hyödyllistä tutustua tukikehyksen eduihin:

 • Vähimmäiskustannukset;
 • Maatyön lähes täydellinen puute, koska maiseman tasoittaminen on hyödytöntä ja kantojen, lohkojen, viirtojen poistaminen;
 • Mahdollisuus järjestää kaikki maaperä, paitsi raskas kivinen, kivinen;
 • Kevyet keinot teknisen viestinnän ja putkistojen suorittamiseen;
 • All-season rakentaminen pohja;
 • Ruuvien paaluilla sijaitsevasta pihasta voi rakentaa jopa tiheän rakennuksen olosuhteissa.

Ruuvipätkän pohja ei ole huonompi kestokykyisten ja tavanomaisten perustusten kuormitukselta. Lisäksi on paalulaakeroitu säätö, joka varmistaa rakenteen eheyden käytön aikana kausittaisten maaliikenteen aikana ja mahdollistaa myös talon hyödyllisen alueen lisäämisen milloin tahansa ilman merkittäviä investointeja.

Säätiön järjestely: perusvaatimukset ja parametrit

Geologisten töiden suorittamisen ja valittujen paalusäätiöiden vahvistamisen jälkeen on otettava huomioon tukityyppi, on parempi ottaa alla olevassa taulukossa annetut arvot (pituudet ilmoitetaan cm: ksi):

Maaperän kantavuuden lisäksi on tarpeen laskea rakenteen painon kuormitus (kokonaispaino), jolle seuraavat arvot otetaan huomioon:

 • Rakennuksen kerrokset;
 • Materiaali, josta tuki- ja väliseinät on tehty;
 • Massiivisen luonteen paikallisten rakenteiden (uima-altaat, takat, uunit jne.) Läsnäolo;
 • Liitoksen päällekkäisyyksien materiaali.

Painokustannus lasketaan suunnitelluille huonekaluille, jos aiot laittaa vaikuttavia kuulokkeita tai muita kodin tarvikkeita. Tämän jälkeen kannattaa katsoa esimerkille annettu taulukko (laskelma annetaan yhden kerroksen asuntorakennukselle, jonka mitat ovat 10 * 10 m ilman lisäpainotekijöitä):

Myös säätiön kokonaispinta-ala on otettu huomioon. Pallojen määrän riippuvuus säätiön kokoon on suuri, esimerkiksi maanrakennuksessa 3 * 3 vaaditaan ainoastaan ​​4 halkaisijaltaan 89 mm: n halkaisija, 8 * 8: n rakenteessa on jo 16 halkaisijaltaan 89 mm: n halkaisija ja talon 10 x 10 m: n 25 halkaisijaltaan 108 mm:.

Huomaa, että pinoelementtien kokoalue on paljon laajempi, joten ne on helppo valita jokaiselle yksittäiselle rakennustyypille. Halkaisijasta riippumatta on tarpeen seurata paalujen lujuutta ja käytännöllisyyttä. Kehittäjät käyttävät useimmin hitsattuja paikkoja, joissa on galvanoidut tai valetut kärjet. Otsinkova estää korroosion kehittymistä ja korkealaatuisesta päällysteestä ei voi suorittaa muita vedenpitäviä toimenpiteitä.

Työn vaiheessa oletetaan, että säätiön rakentaminen tapahtuu seuraavalla järjestyksellä, ennen kuin talon järjestäminen puusta ruuvipolleilla

 1. Valmista asennuspaikka, merkitse paikka;
 2. Poraa pienet reiät pisteiden määrittämien paalujen asennuksen mukaan projektiasiakirjojen mukaisesti (älä unohda, että säätö on tehty laakerin seinämien alla sekä sisäosien alapuolella);
 3. Muista tehdä tukipisteitä paikallisten massiivisten esineiden, elementtien alla.

Ja nyt kysymys: etäisyys ruuvien paaluista, mitä pitäisi olla? Kehittäjät, joilla on kokemusta, suosittelevat runkotukien asettamista kehysrakennukselle, jonka askel ei ole yli 3 metriä. Mutta tarvittaessa hirsitalon, jossa on suuri massa tai riittävän monta laakerivaahtoa, voidaan paalujen välinen kuilu pienentää 1-1,2 metriin (ei vähäisemmäksi). Tärkeintä on, että käämitysruuvi ei muodosta tukien palatsia: tällaisella rakenteella ei ole suurempaa voimaa eikä vakautta, mutta se voi murtaa maaperän koskemattomuuden ja menettää kaikki sen positiiviset ominaisuudet.

Tyyppien sitominen paalutusperusta

Kun ruuvipallot on asetettu, elementtien yläosa tasoitetaan ja I-palkki tai kanava voidaan hitsata ulkoreunaa pitkin. Tällöin muotoilu muuttuu vahvemmaksi. Sitten voit aloittaa laatikon rakenteen, katon järjestelyn. On kuitenkin olemassa vaihtoehtoja kelloradan yläpuolella olevien vanteiden toteuttamiseen, jotka on valittu tulevan rakenteen osalta:

 1. Puupäällysteet edellyttävät vinkkejä, joiden päälle voit tehdä karkean lattian. Sitoutuminen on välttämätöntä käsitellä bitumimateriaalia vedenpitävyyden parantamiseksi.
 2. Edellä mainittu kanava tai I-palkki on johtosarja koko rakenteen jäykistämiseksi. Tämä tyyppi on pakollinen rakennuksille, jotka ovat massiivisia, samoin kuin talot, jotka on rakennettu vedellä täytettyihin maaperään tai maaperään, jossa on uhanalainen pesu. Kanavan koko: halkaisijaltaan 108 mm: n halkeamille materiaalin leveys on 140 mm.
 3. Vahvitetun betoniteräksen naamiointi muistuttaa nauhalevyä, joka on vahvistettu paaluselementeillä. Luoda paalut on ruuvattu, kuten on esitetty projektin, ja hitsataan sitten vahvistaa häkki, tehty muotti ja betoni kaadetaan ratkaisu. Käytetty grillage vain vaikuttaville rakennuksille.
 4. Jos talo on erittäin raskas, on parempi kaataa pohjalaatta paaluun. Tätä varten on välttämätöntä sijoittaa lujittavan häkki paikalleen ja kiinnittää se ruuveilla, minkä jälkeen betoniseos kaadetaan valmiiseen muottiin.

Palo-pohjaisesta puusta valmistettu talo sopii erinomaisesti kehittäjälle, joka haluaa säästää rahaa ja hankkia käytännöllistä asuntoa, joka kestää pitkään. Oikeiden ja voimakkaiden ruuvien paaluiden valitseminen, mikä tekee tarkan laskelman paalujen välisestä etäisyydestä, on mahdollista pystyttää rakennus heikkoon kantavuuteen ja suuren vesipitoisuuden omaavaan maaperään. Samalla maaston, rakennustiheyden, pohjaveden pinnan taso ja muut vaatimustenmukaisuuden kannalta välttämättömät vivahteet eivät ole merkityksellisiä, jos talo rakennetaan mihin tahansa muuhun säätiöön.

Taloja ruuveilla

Rakentaminen talot palkin paalun ja ruuvi pohja

Talojen suunnittelu baarista on alustan valintaan nähden. Rakenteen alhaisen painon vuoksi talojen talonrakentaminen voidaan tehdä kevyellä matala- tai paalupohjauksella. Pohja on helposti ja yksinkertaisesti pystytetty eri kantavuusalueilla oleviin maaperään ja samalla se ei vaadi lisäkustannuksia.

Suunnitelma ja toteutus

Rakennustyön perusteena on hanke, joka on laadittu huolellisesti ottaen huomioon kaikki vaatimukset ja määräykset. Jos dokumentaatio varmistetaan, talon rakentaminen muuttuu elementtien rakenteelliseksi kokoelmaksi, johon on liitetty yksityiskohtaiset ohjeet.

Puurakenteiden kasauspohjan valitseminen on hyödyllistä tutustua tukikehyksen eduihin:

 • Vähimmäiskustannukset;
 • Maatyön lähes täydellinen puute, koska maiseman tasoittaminen on hyödytöntä ja kantojen, lohkojen, viirtojen poistaminen;
 • Mahdollisuus järjestää kaikki maaperä, paitsi raskas kivinen, kivinen;
 • Kevyet keinot teknisen viestinnän ja putkistojen suorittamiseen;
 • All-season rakentaminen pohja;
 • Ruuvien paaluilla sijaitsevasta pihasta voi rakentaa jopa tiheän rakennuksen olosuhteissa.

Ruuvipätkän pohja ei ole huonompi kestokykyisten ja tavanomaisten perustusten kuormitukselta. Lisäksi on paalulaakeroitu säätö, joka varmistaa rakenteen eheyden käytön aikana kausittaisten maaliikenteen aikana ja mahdollistaa myös talon hyödyllisen alueen lisäämisen milloin tahansa ilman merkittäviä investointeja.

Säätiön järjestely: perusvaatimukset ja parametrit

Geologisten töiden suorittamisen ja valittujen paalusäätiöiden vahvistamisen jälkeen on otettava huomioon tukityyppi, on parempi ottaa alla olevassa taulukossa annetut arvot (pituudet ilmoitetaan cm: ksi):

Maaperän kantavuuden lisäksi on tarpeen laskea rakenteen painon kuormitus (kokonaispaino), jolle seuraavat arvot otetaan huomioon:

 • Rakennuksen kerrokset;
 • Materiaali, josta tuki- ja väliseinät on tehty;
 • Massiivisen luonteen paikallisten rakenteiden (uima-altaat, takat, uunit jne.) Läsnäolo;
 • Liitoksen päällekkäisyyksien materiaali.

Painokustannus lasketaan suunnitelluille huonekaluille, jos aiot laittaa vaikuttavia kuulokkeita tai muita kodin tarvikkeita. Tämän jälkeen kannattaa katsoa esimerkille annettu taulukko (laskelma annetaan yhden kerroksen asuntorakennukselle, jonka mitat ovat 10 * 10 m ilman lisäpainotekijöitä):

Myös säätiön kokonaispinta-ala on otettu huomioon. Pallojen määrän riippuvuus säätiön kokoon on suuri, esimerkiksi maanrakennuksessa 3 * 3 vaaditaan ainoastaan ​​4 halkaisijaltaan 89 mm: n halkaisija, 8 * 8: n rakenteessa on jo 16 halkaisijaltaan 89 mm: n halkaisija ja talon 10 x 10 m: n 25 halkaisijaltaan 108 mm:.

Huomaa, että pinoelementtien kokoalue on paljon laajempi, joten ne on helppo valita jokaiselle yksittäiselle rakennustyypille. Halkaisijasta riippumatta on tarpeen seurata paalujen lujuutta ja käytännöllisyyttä. Kehittäjät käyttävät useimmin hitsattuja paikkoja, joissa on galvanoidut tai valetut kärjet. Otsinkova estää korroosion kehittymistä ja korkealaatuisesta päällysteestä ei voi suorittaa muita vedenpitäviä toimenpiteitä.

Työn vaiheessa oletetaan, että säätiön rakentaminen tapahtuu seuraavalla järjestyksellä, ennen kuin talon järjestäminen puusta ruuvipolleilla

 1. Valmista asennuspaikka, merkitse paikka;
 2. Poraa pienet reiät pisteiden määrittämien paalujen asennuksen mukaan projektiasiakirjojen mukaisesti (älä unohda, että säätö on tehty laakerin seinämien alla sekä sisäosien alapuolella);
 3. Muista tehdä tukipisteitä paikallisten massiivisten esineiden, elementtien alla.

Ja nyt kysymys: etäisyys ruuvien paaluista, mitä pitäisi olla? Kehittäjät, joilla on kokemusta, suosittelevat runkotukien asettamista kehysrakennukselle, jonka askel ei ole yli 3 metriä. Mutta tarvittaessa hirsitalon, jossa on suuri massa tai riittävän monta laakerivaahtoa, voidaan paalujen välinen kuilu pienentää 1-1,2 metriin (ei vähäisemmäksi). Tärkeintä on, että käämitysruuvi ei muodosta tukien palatsia: tällaisella rakenteella ei ole suurempaa voimaa eikä vakautta, mutta se voi murtaa maaperän koskemattomuuden ja menettää kaikki sen positiiviset ominaisuudet.

Tyyppien sitominen paalutusperusta

Kun ruuvipallot on asetettu, elementtien yläosa tasoitetaan ja I-palkki tai kanava voidaan hitsata ulkoreunaa pitkin. Tällöin muotoilu muuttuu vahvemmaksi. Sitten voit aloittaa laatikon rakenteen, katon järjestelyn. On kuitenkin olemassa vaihtoehtoja kelloradan yläpuolella olevien vanteiden toteuttamiseen, jotka on valittu tulevan rakenteen osalta:

 1. Puupäällysteet edellyttävät vinkkejä, joiden päälle voit tehdä karkean lattian. Sitoutuminen on välttämätöntä käsitellä bitumimateriaalia vedenpitävyyden parantamiseksi.
 2. Edellä mainittu kanava tai I-palkki on johtosarja koko rakenteen jäykistämiseksi. Tämä tyyppi on pakollinen rakennuksille, jotka ovat massiivisia, samoin kuin talot, jotka on rakennettu vedellä täytettyihin maaperään tai maaperään, jossa on uhanalainen pesu. Kanavan koko: halkaisijaltaan 108 mm: n halkeamille materiaalin leveys on 140 mm.
 3. Vahvitetun betoniteräksen naamiointi muistuttaa nauhalevyä, joka on vahvistettu paaluselementeillä. Luoda paalut on ruuvattu, kuten on esitetty projektin, ja hitsataan sitten vahvistaa häkki, tehty muotti ja betoni kaadetaan ratkaisu. Käytetty grillage vain vaikuttaville rakennuksille.
 4. Jos talo on erittäin raskas, on parempi kaataa pohjalaatta paaluun. Tätä varten on välttämätöntä sijoittaa lujittavan häkki paikalleen ja kiinnittää se ruuveilla, minkä jälkeen betoniseos kaadetaan valmiiseen muottiin.

Palo-pohjaisesta puusta valmistettu talo sopii erinomaisesti kehittäjälle, joka haluaa säästää rahaa ja hankkia käytännöllistä asuntoa, joka kestää pitkään. Oikeiden ja voimakkaiden ruuvien paaluiden valitseminen, mikä tekee tarkan laskelman paalujen välisestä etäisyydestä, on mahdollista pystyttää rakennus heikkoon kantavuuteen ja suuren vesipitoisuuden omaavaan maaperään. Samalla maaston, rakennustiheyden, pohjaveden pinnan taso ja muut vaatimustenmukaisuuden kannalta välttämättömät vivahteet eivät ole merkityksellisiä, jos talo rakennetaan mihin tahansa muuhun säätiöön.

Kuinka järjestää hirsitalon kasaalapset omilla käsilläsi?

Rakennuksen välitön käynnistys on perusta. Sen kestävyys ja luotettavuus riippuvat siitä, kuinka kauan talo pysyy. Sillä ei ole merkitystä, puinen tai kivirakenne on pystytettävä, sen alapinnan tulisi olla pakollinen. Toinen asia on säätiön tyyppi. Joillekin rakennuksille tarvitaan monoliittinen laatta, muille tarpeeksi paaluille. Nykyaikaiset teknologiat mahdollistavat tulevan talon perustan mahdollisimman alhaisin kustannuksin seinämateriaalien mukaan.

Laminoitu vaneri, CBS ja muut puupohjaiset materiaalit ovat nyt erittäin suosittuja. Valmisrakennussarjat voidaan asentaa paikalle vain kuukaudessa. On vain yksi ehto - säätiön läsnäolo. Ilman sitä tällaiset kaudet eivät ole todellisia.

Asiakkaat, jotka haluavat säästää rakentamisessa, käyttävät sitä talvella. Talvella on helpompi löytää prikaati ja hinnat sen palveluille alla. Mutta jäädytetty maa tulee kiistattomaksi esteeksi työlle. Ei voi olla konkreettista kaatamista. Tällöin on erinomainen tie ulos - paaliruuvi. Hän seisoo helppoa taloa baarista. Ja vähimmäisaika - enintään 2 kuukautta.

Mikä on perusta?

Määritä, millainen säätiö voi perustua useisiin tekijöihin:

 • maaperä paikalla;
 • rakennuksen korkeus;
 • rakennusmateriaalit.

Baariin talon pohja tapahtuu:

 • nauha;
 • kasa;
 • monoliitti;
 • pylväskanta;
 • lohkojen esivalmiste.

Vain sanoa asiantuntijoille, että tarvitset talon talon perusta, ei riitä. Jos yksi kerros rakennetaan pystysuoraan maaperään ilman kelluvia, valitse sitten matala syvä nauha. Ja liikuttaessa maaperää tarvitaan monoliittinen levy. Jos se on hyvin eristetty, se toimii myös lattiana. Määritä mikä säätiö on paras talon voi vain asiantuntijoita.

Joka tapauksessa betonin pohjapohjan (nauhan tai monoliittisen tyypin) on pysyttävä ja kutistettava. Tämä kestää melkein vuoden. Ja kärsimätön asiakkaat haluavat siirtyä omaan kotiinsa mahdollisimman pian. Sen vuoksi on tavallista, että kasaalihyllyissä on paalupohja tai käytetään pylväspohjaa, jos maaperät sallivat. Viimeksi mainittu vähentää rahoituskustannuksia 2 kertaa verrattuna nauhalle. Ja jotkut käsityöläiset, jotka luovat tukirakenteen omaansa, kevyiden rakennusten alla, pystyvät laittamasta tehtaalle vahvistettuja betonipilarit, mutta asbestiputket täynnä betonia.

Yritykset, jotka myyvät taloja avaimet käteen -periaatteella, tarjoavat asiakkaille tukipilari-säätiön edullisimpana vaihtoehtona rakennusalustan perustamiseksi. Tämäntyyppisen tuen käyttö on kuitenkin sallittua ainoastaan ​​vakaissa maissa. Asiakkaat voivat korvata ne nauhalla tai paalun pohjalla, jos tämä on tarpeen.

Ulkonäköä kokonaan valmiina perustana on vaikea sanoa, onko se vaippa vai pylväs. Mutta järjestelytavat ovat hyvin erilaisia. Toinen on tangot, jotka on asennettu stabiiliin maahan 1,5-3 metrin askelin. On mahdollista tehdä se itse. Paalusäätiö on rakentaminen, jonka voit luoda omilla käsilläsi on hyvin ongelmallista. Tämä tuki sopii koteihin suolla tai epätasaisella maaperällä, joen lähellä, kukkuloilla, rinteillä ja hiekkarannoilla.

Pallojen käyttötekniikka on vähintään kaksi vuosisataa. Yksityistä asuntoa varten sitä käytetään kuitenkin niin kauan sitten. Mikropilot päätyvät maahan 2,5 metrin syvyyteen, keskikokoiset paalut ovat pituudeltaan 6 - 8 metriä ja maksimipituus on 12 metriä. Tästä johtuen on mahdollista simuloida tunkeutumisen tasoa ja varustaa talon tukipylväästä jyrkillä rinteillä.

Piles - perusta tämäntyyppisille säätiöille. Teknologian mukaan tarvitaan teräksellisiä teräsbetonituotteita. Erikoistekniikan käyttämiseen tai ruuvaukseen käytetään. Pylvästä ajetaan maahan kunnes se saavuttaa kiinteän kerroksen. Niinpä heikot ja liikkuvat maaperät pysyvät "töissä", ja tuki on hyvin kiinteästi asennettu kiinteään kerrokseen. Kasa kestää jopa 5 tonnin kuormat.

Omalla kädelläsi voit tehdä pile-pohjan vain kevyessä versiossa, kun tehtaalla olevat pylväät korvataan kentillä, jotka täytetään suoraan maahan. Ensin porataan kuoppa, asetetaan putket, vahvistettu reikä ja kaadetaan betonia. Värähtelevä tiivistys suoritetaan. Itse asiassa tässä tapauksessa ei käy ilmi taloa, vaan talon pylväsjäämiä. Menetelmää ei voida soveltaa suihkuun tai rinteeseen, jossa tarvitaan vain valmiita monoliittisia tuotteita.

Asennetut paalut ovat vain puoli työtä. Ne on asennettu grillauksen päälle, joka on teräsbetonilaatta tai palkit. Rostverk tulee olemaan rakenteessa olevan pääelementin tukirakenteen rooli.

Vaiheittainen järjestely

Niille, jotka päättävät luoda paalutyyppisen perustusrakenteen itse, on suositeltavaa noudattaa seuraavaa toimenpidekokonaisuutta.

1. Paalujen asentaminen.

Vahvistetut betonipilvet on asennettu erikoislaitteisiin. Koper pisteyttää kiinteät pylväät määritetyllä syvyydellä. On mahdollista korvata tehdasvaihtoehdot täytettynä. Tässä tapauksessa tekniikkaa ei tarvita. Betoni kaadetaan manuaaliseen poraukseen tehtyihin reikiin (menetelmä on kuvattu yllä). On tärkeää tasoittaa kaikkien paalujen korkeus.

Kaikkien paalujen asennuksen jälkeen kaadetaan monoliittinen grillata. Se vaatii muottipohjaa, jossa on pohja ja sivut. Joskus grillaus on varustettu betonilohkoilla.

3. Vedeneristys ja eristys.

Klassiset menetelmät: pinnoittaminen tai liimaus bitumipolymeerimateriaalien kanssa. Vedeneristyksen suorittaminen kokonaan on mahdollista vain irrotettavalle muotille valettuun sarakkeeseen. Styroksi soveltuu eristykseen. Koska grilli ei pääse maaperään, he lämmittävät vain pohjan ja sokean alueen yläpuolella olevaa osaa.

Paalun perustan edut:

 • luotettavan tuen luotettavuus;
 • järjestely suolla, jyrkkä rinne, hiekka;
 • suuri työnopeus.
 • mahdollisuus käyttää vain kevyitä taloja;
 • korkeat kustannukset korkealaatuisia tehdasmateriaaleja;
 • tarve käyttää tekniikkaa ja mekanismeja.

Klassisen paalun muunnelma on ruuvipallojen perusta. Valmis teräsputkia käytetään täällä terävien kärkien ja ruuvikiinnitteisten terien kanssa. Maaperä tiivistetään kääntövälein. Standardiputken halkaisija on 108 mm, terät 300 mm. Ennen asennusta tehdään maaperän tutkimus, jonka avulla ruuvaussyvyys määritetään. Pakollinen tila - syvyys jäädytyspisteen alapuolelle.

Valmistajat määrittelevät ruuvipillojen takuuajan 50 vuodella, itse asiassa ne kestää kauemmin. Positiivinen kohta on ruuvaamalla mihin tahansa maaperään. Ruuvit pitävät rakenteen turvallisesti löysällä ja märällä maaperällä. Ainoa rajoitus on mahdottomuus käyttää sitä kiviä.

Jos kehittäjä valitsee pohjan ruuvipalleille, hän säästää omia rahaa. Työskentely järjestetään milloin tahansa vuoden ajan muutaman päivän, ei tarvita erikoislaitteita, 3-4 henkilöä riittää. Ristver on metallikanava, joka on hitsattu ympärysmitta. Rakennuksen purkamisen jälkeen ruuvipallot voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Puun rakenteesta tällainen pohja on erinomainen ratkaisu varsinkin, kun pohjavesi on korkea. Rakennuksen ja maan välinen tila on hyvin ilmastoitu, mikä pidentää puun elämää. Toinen plus on mahdollisuus aloittaa rakentaminen välittömästi perustustyön päättymisen jälkeen. Näin ollen kehittäjät, jotka ovat soveltaneet tätä menetelmää, ovat yhä enemmän myönteisiä arvioita.

Moskovan alueen maaperä on pääasiassa savi. Ne ovat ihanteellinen paalun tyyppinen pohja grillata. Tukin on kestettävä kuorma (paine) 6 MPa. Alueen säätiöitä tarjoavat yritykset tarjoavat rakennesuunnittelua avaimet käteen grillatahinnalla hintaan 5,300 ruplaa metriä kohden. Hintaan sisältyy materiaali: paalut, liittimet Ø12-16 mm (GOST 5781-32), betoni B30, mastitabitumi BN3. Arvio sisältää alustavan kattavan tutkimuksen maaperästä.