Pile-ruuvi-pohja

Monimutkaiset maaperät ovat hyvin yleisiä Voronezhin alueella, ja tällä hetkellä paras ratkaisu tällaisten maalien rakenteiden pystyttämiseen on ruuvipillojen asentaminen.

Ruuvien paaluilla on useita kiistatonta etua:

 • Pileillä on ainutlaatuinen muotoilu, joten he tekevät omalla tavallaan nopeasti ja helposti saavutettavan vaaditun tason. Pilejä ruuvataan manuaalisesti tavalliseen maaperään, ja erikoisvarusteita käytetään vaikeissa tiloissa (esim. Kivinen maahan).
 • Vähimmäisasennusaika. Ruuvipallot ruuvataan vain 2-3 päivässä.
 • Valmistelua ei tarvitse suorittaa. Säätiön järjestäminen ei ole tarpeen puhdistaa aluetta, tasoittaa aluetta tai poistaa maaperän ylemmät kerrokset.
 • Säästää rahaa. Käytäntö osoittaa, että SVF: n järjestely vaatii paljon vähemmän käteiskustannuksia kuin kaatamalla betonipohjaa tai lasilevyjä.
 • Ruuvausperustan pohjalta rakennetut rakennukset rakennetaan nopeammin ja eivät vaadi ylimääräistä suojaa kosteudelta, joka on peräisin maaperästä (pohjavesi, sulanut lunta, rankkasateen valuminen jne.).

Tarjoukset ja alennukset

Tilauksesta 30 paalua - 10% alennus! Soita meille!

Ruuvaa Pile House

Päätoimipaikka
Voronezh, st. Bakhmetyva, d.2B, of. 216

Viestintäpuhelimet:
+7 (473) 232 - 29-73

Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Toimisto Belgorodissa
Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Lipetskin toimisto
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Toimisto Pietarissa
Edustava yritys: BaltTreydInvest LLC
Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Viestintäpuhelimet:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Toimisto Tambovissa
Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Moskovan toimisto
Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Viestintäpuhelimet:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tuotteet ja palvelut

Hyödyllisiä tietoja

SELECT a PILOT TYYPPI

Ruuvipallot ovat paaluja, upotettu maahan ruuvaamalla. Viime aikoina ruuveja on käytetty laajalti sekä matalan rakentamisen että erilaisten teollisuuslaitosten rakentamisessa.
Ruuvipillojen käyttöalue on melko laaja:
- kylvyssä oleva paalu ja ruuvipohja, kaato, kehysrakennus, talli baarista;
- varastot, huviveneet, telakat, kaiteet, sillat, laiturit, kiinnitykset;
- ruuva-paalut ovat mukana myös pölkkiröntgenpohjan pystyttämisessä ja tällaisessa säätiössä on jo mahdollista rakentaa tiilitalo, kaasusilikaattitalot, monoliittiset talot jne.
- kasaan perustuvat teollisuuslaitokset (modulaariset rakennukset, varastot, hangarit);
- aidat, aidat;
- perusta leikkikentille ja urheilutiloille;
- Monikiertymiä (ruuveja) käytetään myös aktiivisesti tienkylttien, merkkien, liikennevalojen, lamppujen asennuksen yhteydessä.

Yrityksessämme voit ostaa eri kokoisia ruuvipalloja sekä eri- koisia ja monikierroksisia paaluja.
Materiaali- ja tekninen perussamme mahdollistaa ruuvipallojen asentamisen raskaisiin koneisiin (kaivinkoneisiin, vetopyörävetureihin) sekä pienimuotoisiin koneistustyökaluihin että pyörittäjiin.
Voit tilata ruuvipillojen asentamisen soittamalla meihin maksuttomaan linjaan 8-800-234-33-52.
Voronezhin pääkonttorissa ul. Bakhmetyeva, 2B, toimisto 216 voit tutustua sekä terän että monivuotisen ruuvipallonäytteistä (ruuvit).

Tämä sivusto on informatiivinen ja luonteeltaan viittaava eikä missään tapauksessa ole julkinen tarjous. Ota yhteyttä yrityksen johtajiin hinnoittelusta ja varastotilanteesta.

Kierrä paalut avaimet käteen talon alla

Rakenteiden laaja leviäminen ruuvipoikien perustusten avulla on vähentänyt huomattavasti kustannuksia. Mutta tämän tekniikan käyttö on mahdollista vain oikealla lähestymistavalla ja huolella laskujen perusteella, tiettyjen teknisten tehtävien tukien valinta.

Ruuvipallot, jotka on esitelty luettelossamme, ovat eri sovelluksia teknisten ominaisuuksiensa mukaisesti. Joitakin voidaan käyttää pienimuotoisessa rakennuksessa, kun rakennetaan kevyitä rakenteita, ja jotkut sopivat laajamittaiseen rakentamiseen ja kestävät huomattavia kuormia.

Tuotantoyhtiö "SvayMontazh" voi tarjota asiakkailleen vahvan perustan asennuksen eri rakennuksiin. Alla me autamme sinua ymmärtämään, millaisia ​​paaluja meillä on ja miksi ruuvi säätiö on paras valinta sinulle.

Päätyyppiset ruuvipallot

Tänään voimme tarjota 2 peruspilareita - monoliittisia ja hitsattuja. Jokaisella tyypillä on sen etuja:

 • Monoliittiset ruuvipallot. Pistä kärki yhdessä paalun kanssa. Tällaiset kannat, vaikka ne ovat kalliimpia kuin hitsatut, mutta niillä on useita etuja. Ne ovat suuruusluokkaa vahvempia ja kestävät suuren määrän pystysuoria kuormia. Terän paksuus tällaisissa paaluissa on 10 - 12 mm. Ne soveltuvat paremmin suurikokoisille rakenteille ja kestävät tiili- tai betonirakennetta.
 • Hitsatut ruuvipallot. Tämäntyyppisessä paalukärjessä, joka on metallinauha, hitsataan sen jälkeen, kun paali on valettu. Tuki koostuu kärjellä, jossa on terät ja pääosa. Kärjen muodostavan metallin paksuus on 3-5 mm. Tällaisten tukien laatu riippuu hitsauksen laadusta, joten on suositeltavaa ostaa tällaiset paalut luotettavilta toimittajilta. Tämän tyyppinen tuki soveltuu paremmin kevyeen rakenteeseen, koska sitä ei ole suunniteltu suurille pystysuorille kuormille.

Ruuveilla on useita tärkeitä ominaisuuksia, kuten jokainen rakennusmateriaali. Näille ominaisuuksille on päätetty, mihin rakenteeseen tai tukeaan käytetään.

Näihin ominaisuuksiin kuuluvat:

 • Putken seinämän paksuus. Se voi olla alueella 4 mm tai enemmän. Mitä suurempi paksuus, sitä suurempi pystysuoran kuorman määrä, jota tuki tukee.
 • Teräksen merkki. Tuottamalla putkia tukeaksemme käytä metallia, jonka teräsbrändi on 10 tai yli. Tämä lisää kestävyyttä ja käyttöikää.
 • Terien paksuus. Tämä arvo riippuu tuen tyypistä. Hitsattuihin laakereihin tämä arvo on 3 - 5 mm ja valetuille 10-12.
 • Pituus. Tämä on erittäin tärkeä parametri, koska on erittäin tärkeää, että kasa imeytyy maaperään maaperän jäädyttämisen alapuolelle. Tämän parametrin maksimiarvo on 11,7 metriä, mutta pieniä rakennuksia rakennettaessa tällaisia ​​pitkät tukia ei tarvita.
 • Halkaisijaltaan. Tämä on erittäin tärkeä indikaattori paalujen laajuuden määrittämiseksi. Myyntiin ovat ruuveja 57 mm - 325 mm. Tukin halkaisija määrittelee, kuinka raskas rakenne tukee tulevaisuutta.

Miten määritetään, mitkä kannat ovat sopivia rakentamiseen?

Vastaus tähän kysymykseen riippuu suoraan tulevan rakenteen koosta. Ensin määritetään tulevan tuen halkaisija. Kevytrakennukset, jotka on valmistettu tukkeista tai tukkeista, sekä kehyksenrakennukseen sopivat halkaisijaltaan jopa 89 mm: n tukialustat. Jos rakenteen oletetaan olevan suuri, on parempi käyttää halkaisijaltaan 108 - 133 mm: n halkeamia, ts. Jos rakennus on tehty vaahtobetonista, laajennetusta savesta tai tiilestä. Useita kerroksia rakennettaessa rakennetaan halkaisijaltaan suurempia paaluja.

Rakennuksessa käytettävien paalujen tavallinen pituus on 2,5 metriä. Tukien on mentävä maahan vähintään 1,5 metriä. Mutta valinnan tärkein tehtävä on maaperän jäädyttämisen syvyys.

Edut ruuvien tukien käytöstä säätiön rakenteessa

Ruuvien paalujen laajamittainen käyttö perustusten rakentamisessa useista syistä:

 • Helppo rakentaminen ja korjaus. Jos tarve syntyy, tällaiset tuet ovat loistava alku uuden säätiön rakentamiseksi. Rakennus itsessään samanaikaisesti nousee helposti korvaamaan säätiön.
 • Helppokäyttöisyys. Tällaisia ​​tukia voidaan käyttää vaikeissa rakenteissa, kuten kaltevilla alueilla ja vaikeissa maissa. Lisäksi ruuvipillojen asennus voidaan toteuttaa kaudesta riippumatta.
 • Kustannussäästöt. Keskimääräisten indikaattorien mukaan säätiön asennuskustannukset ruuvipinoille ovat 30% halvempia kuin sen analogit. Säästöt johtuvat siitä, että maa-aluetta ei tarvita.
 • Ruuvipallojen perusta kestää kauan. Kaikkien teollisuusstandardien mukaan valmistetut ruuvipohjat ovat olleet palve- lussa jo 80 vuotta.

Voimme täyttää laatumääritelmänne.

Jos unelmasi on tilava ja kestävä koti, voimme auttaa täyttämään unelmasi. Aluksi voit tilata säätiön rakentamisen. Voimme tarjota asiakkaillemme valtavan valikoiman ruuvipinoja oman tuotannon ansiosta. Lisäksi kiinnitämme huomionne siihen, että yhtiömme on rakentanut yli 250 säätiötä, joten meillä on laaja kokemus tällä alalla. Yhteistyön ansiosta voimme olla varmoja siitä, että rakennamme säätiösi halvalla ja tekniikan mukaisesti, jonka avulla voit palvella sitä pitkään ja tehokkaasti.

Hyödylliset asiakastiedot ruuvipillereista

Ruuvipillojen käyttö:

Yritys "SvayMontazh" - ruuvipilot avaimet käteen puutalossa

Kierrä paalut

Tyypilliset koot ja hinnat

* Pallojen lukumäärän laskemiseksi on tarpeen sijoittaa ne rakennuksen ympäryksen ympärille pilareiden välisellä etäisyydellä missä tahansa tasossa 2,5-3 m.

Laskeminen sen parametrien mukaan

Säätiön kustannuslaskin

Avaimen kustannus: 31 500 hieroa

Hintaan sisältyy: asennus, korkki, betonointi

Porausruuvin säätiö on äskettäin yleistynyt Voronezhissa ja Kalugan alueella. Se sopii laitteen vaikeaseen maastoon, alueen korkeaan vesipitoisuuteen ja maaperään. Se eroaa muista sääolosuhteista edullisin kustannuksin ja sopii pieniin maalajeihin ja rakennuksiin. Ruuvien paalujen asennus ja asennus ei vaadi suuria kuluja ja aikaa. Saat valmiin säätiön vain yhden päivän aikana.

Säätiö ruuveilla, hinta

Koeporauksen hinta - 1500 ruplaa.

Kulma 50 * 50 * 5mm 1 m / n asennusta varten - 500,00 ruplaa.

Prof. putki 60 * 30 mm 1 m / p asennuksella -470.00 hieroa.

Kanavan numero 16 1 m / n asennuksella - 1100.00 ruplaa.

Kanavan numero 20 1 m / n asennuksella - 1300.00 ruplaa.

Talon pile ja ruuveja.

Jos tarvitset säätiön ruuvipuristimissa avaimet käteen, voit tilata rakentamisen Kuluga ja Kalugan alueelta yrityksellämme. Tilalla on ollut käytössä yli 5 vuotta. Se on moitteeton maine, arvioita yli 1000 suuresta kehittäjältä. Porausruuvin asennuksen yhteydessä käytetään sertifioituja korkealaatuisia materiaaleja, kaikkia määräaikoja ja kustannusarvioita noudatetaan. Ruuvin pohjan hinta riippuu rakennuksen ominaisuuksista, maaperän ominaisuuksista ja toiveistasi. Ota yhteyttä kuulemiseen juuri nyt - hankkeen alustava analyysi on ilmainen.

Pallosäätiön rakentaminen kestää 1 päivästä. Käytämme sekä manuaalista menetelmää että teknologiaa erikoislaitteiden mukana. Suunnittelu sopii erinomaisesti yhden kerroksen kevyisiin rakennuksiin ja pilvenpiirtäjiin.

Jos verrataan paalusäätiötä pylväs- tai vyöhön, voit valita joitakin ominaisuuksia.

 1. Monipuolisuus. Rakentaminen on mahdollista millä tahansa maaperällä. Puut, joilla on kehitetty juurihakemisto ja viestinnät, eivät ole esteenä. Paalusuojan asentaminen ei riko maaperän eheyttä.
 2. Pylväsruuvin hinnat ovat saatavilla, koska valtavia työvoimakustannuksia ei ole, sekä raudoituksen ja betonin taloudellinen käyttö.
 3. Tehokkuutta. Paaliruuvi on mahdollista asentaa jopa 1 päiväksi.
 4. Asennussuunnittelu voidaan yhdistää viestinnän ulkoasuun.
 5. Vaahtolohkojen taloon tai ilmastetun betonin taloon voidaan helposti korjata.
 6. Koko rakenne on käsitelty suojaavilla aineilla, joten se ei pelkää korroosiota ja mätää, ja sillä on myös moitteeton termostaattiominaisuudet.
 7. Tulevaisuudessa voit päivittää rakennuksen. Esimerkiksi puutalon laajentaminen terassilla.

Runkopallojen perusta.

Kuinka paljon on paalun perustusruuvin asennus avaimet käteen?

Tähän vastaukseen ei ole selkeää kysymystä. Hinta riippuu maaperän ominaisuuksista ja tulevasta rakentamisesta. Ruuvien pohjan tilauslaskenta juuri nyt. Hyvin pätevät asiantuntijat kertovat porausruuvin hyvistä ja huonoista puolista, suorittavat maatutkimuksen, neuvovat kaikista organisaatiokysymyksistä ja tietenkin sopivat kustannuksista. Säätiön valintaa tekevät myös työntekijät - eri pystytystekniikoita voidaan suositella talolle, joka on valmistettu vaahtomuovista tai tiilenrakentamisesta.

Porausrummun käyttämiseksi käytetään porausta, pellin leikkaamista tehdään, sisäinen ontelo on täytetty sementtilaastilla ja työn lopussa rakenne on sidottu tai kärjet hitsattu.

Haluatko nopeasti saada täydellisen tuloksen? Ota yhteyttä. Olemme toistuvasti osoittaneet asiantuntemuksemme toimimalla.

Talon rakentaminen

Ruuvipallot ovat yhä suosittuja erilaisten rakennusten rakentamisessa. Ne mahdollistavat talon rakentamisen itsenäisesti ja lyhyessä ajassa. Seuraavassa tarkastellaan ruuvien paalujen talojen ominaisuuksia.

Sisällysluettelo:

Kotipohjallinen ruuvipinoilla - ominaisuudet ja ominaisuudet

Ruuvipallot ovat teräsputkia, jotka on käsitelty erityisellä koostumuksella, mikä tekee niistä kestävämmän korroosiota. Ruuvipätkän pohjassa on terä, jossa on ruuvi. Tämän rakenteen avulla paalut ruuvatetaan maahan ruuveilla, ei kuitenkaan tuhoutumisen, mutta maaperän tiivistymisen ansiosta, joka tulee entistä vahvemmaksi. Maaperän kantavuus on edelleen korkea.

Perustaan ​​on kolme vaihtoehtoa ruuveille:

1. Kierrä paaluja, joissa on ruuvinruuvi - nämä paalujen vaihtoehdot ovat merkityksellisiä maaperälle, jolla on heikko kantavuus. Suurimmalla osalla paalusta on leikkauselementti, joka leikkaa maata sen kulkiessa sen läpi. Tämä paalun vaihtoehto on myös merkityksellinen siinä tapauksessa, että maa lakkaa jatkuvasti.

2. Pilejä eri kokoisia putken halkaisijoita. Sen paino ja sen kyky kestää raskaita kuormia riippuvat paalun halkaisijan koosta. Eli, kun valitaan tällaisia ​​paaluita, on tarpeen keskittyä rakennuksen kokonaismassaan ja suhteessa tähän indikaattoriin, sinun on valittava paalun halkaisija. Jos halkaisija on yli 10 cm, sen asennus vaatii erikoislaitteita.

3. Terät, joiden halkaisijaltaan vaihtelevat yksi paalu. Jos paikan päällä oleva maa sisältää runsaasti kosteutta, paalujen terän halkaisija kasvaa.

Myös paalut eroavat toisistaan ​​niiden muodon ja ulkonäön suhteen. Ne riippuvat paalujen valmistajasta, materiaaleista, joita käytettiin tuotantoprosessissa.

Kärjen tyypin suhteen ruuvipillit ovat:

Ensimmäinen vaihtoehto on halvempi ja taloudellisesti kannattava, sillä on putki, jonka päähän on hitsattu poraus terä. Nämä paalut ovat huonolaatuisia, joten niitä ei käytetä massiivisten rakenteiden rakentamiseen. Ne soveltuvat kotitalouksien tai autojen valmistukseen. Terän huonolaatuisen hitsauksen tapauksessa se poikkeaa pystysuorasta akselista ja säätiö menettää tehon.

Kasa, jolla on valettu kärkeä oleva versio, on suurempi lujuus. Niitä käytetään useimmiten asuinrakennusten rakentamisessa. Kärjen valmistukseen erikoisruiskutusmenetelmällä. Tällaisen paalun siipien paksuus on noin 12 mm ja halkaisijaltaan noin 30 cm. Samaan aikaan tällaisen paalun geometriset ominaisuudet ovat suurella tarkkuudella.

Pinoakselin valmistukseen käytetään teräsputkea, jonka kärki on päädyssä. Tällaisille paaluille on ominaista suuri kantavuus, ne kestävät kuorman, joka on vähintään 5 tonnia. Valukappaleen kustannukset paaluilla on neljäsosa hitsattua enemmän.

Lisäksi paalut vaihtelevat päällystetyypin mukaan. Joitakin terästä käsitellään erityisillä korroosionestolaitteilla ja toisella polymeeripinnoitteella. Teräspilojen perustan elämä ylittää sadan vuoden ajan, ja sen perustana oleva kuorma on laskettu oikein.

Kun ostat paaluja markkinoilla, muista pyytää sertifikaatteja noudattamaan kaikkia standardeja ja tehdasstandardeja. Koska on olemassa lukuisia väärennöksiä, joita on vaikea erottaa todellisista paaluista ulkonäöltään.

Palloja on toinen versio, jonka valmistuksessa käytetään paksuseinäisiä putkia. Tällaisten paalujen toiminnan luotettavuus on samalla tasolla niiden valettuihin vaihtoehtoihin. Ne tarjoavat vankan perustan massiivisille rakennuksille, ja ne ovat myös korroosiota kestävämpiä.

Pilejä talon alapinnalla ruuva: sovellusten edut ja haitat

Eri etuja käyttämällä paaluja säätiön alla huomaamme:

 • työn nopeus säätiön rakentamisessa;
 • ei tarvitse odottaa säätiötä seisomaan;
 • helppo asennus, pienet paalut voidaan asentaa itsenäisesti, suurille paaluille tarvitaan erikoislaitteita;
 • kohtuuhintaisia ​​kustannuksia verrattuna betonirakenteiden rakentamiseen;
 • mahdolli- suus käyttää eri kokoonpantuilla mailla;
 • ei ole tarvetta alustavaan kohdistamiseen, koska kohdistaminen tapahtuu asentamalla eri paalut korkeuteen;
 • korkea kuormituskestävyys;
 • pitkä käyttöikä, joissakin tapauksissa yli sata vuotta;
 • ei tarvita maanrakennustöitä.

Tällaisella säätiöllä on kuitenkin myös tiettyjä haittoja:

 • huonolaatuisten paalujen valinta johtaa niiden nopeaan tuhoutumiseen ja rakennuksen epätasaiseen sumentumiseen;
 • Paalujen asentaminen maaperälle, jolla on suuri määrä kiviä, on melko vaikea;
 • Pallerakenteiden edellä mainitut edut ovat merkityksellisiä vain, jos niiden asennustekniikat ovat täysin yhteensopivia.

Kehysrakennuksen tekniikka ruuveilla

Runkopuiden rakentamisprosessissa käytetään useimmin ruuveja. Näihin tarkoituksiin ei ole tarpeen palkata erikoistuneita työntekijöitä, useat ihmiset ovat tarpeeksi.

Piles olisi asetettava tiukasti pystysuoraan. Huomaa, että paalujen uudelleen ruuvaaminen ei ole ehdottomasti sallittua, koska niiden kantavuus pienenee huomattavasti. Jopa paalin väärän asennuksen yhteydessä ei ole tarpeen ottaa sitä ulos ja ruuvaa se uudelleen.

Rakennustekniikan suhteen runko-tyyppisillä ruuvipapeilla on kaksi toteutusmuotoa:

 • Suomi;
 • Kanadan tekniset standardit.

Kuitenkin kehysrakennuksen rakentamiseen on aina noudatettava samoja vaatimuksia, joita käytetään joka tapauksessa. Suosittelemme tutustumaan niihin:

1. Kehystehon rakentamiseksi käytä erillisiä kehyksiä. Puun tai teräksen valmistuksessa. Yleisempää jalkakäytävärakennetta. Niiden etuja ovat ympäristönsuojelu, asennus ja helppokäyttöisyys. Teräsrakenteiden hinta on suuruusluokkaa korkeampi kuin puu, mutta niiden paino on hieman kevyempi kuin puutavara, joten ne eivät aiheuta niin suurta kuormitusta pohjaan. Puurakenteiden yhteenliittämiseen käytetään nivellettyjä kiinnittimiä, ja teräskehykset on liitetty toisiinsa teräselementtien avulla.

2. Ruuvatyynyjen talossa olevat kerrokset on varustettu puupalkilla. Aluksi sinun pitäisi varustaa vesitiivistystä kateaineella. Seuraavaksi asennetaan puutavara, josta tulee karkea kerros. Ennen lattialämmityksen asentamista valmistetaan hirsirakenne ja asennus lämmittimen sisään. Ennen kuin aloitat puulevyjen asettamisen, niitä on käsiteltävä antiseptisilla koostumuksilla. Lattiaan asennetun eristeen tyyppi määritetään erikseen ottaen huomioon sen alueen ilmasto-ominaisuudet, jossa se asennetaan.

3. Kun lattia on tehty, seinät on asennettu. Ne kootaan tasaiselle vaakasuoralle pinnalle ja asetetaan sitten paikalleen. Yritä välttää vääristymiä, kun yhdistät kehyksen toisiinsa. Kehysseinämän telineiden tukemiseen on käytettävä ompeleita.

4. Kun asennat seinät, huomioi huoneen kattojen korkeus optimaalinen arvo on 250 cm.

5. Kehyksen asentamisen jälkeen seinät ovat vuoratut, eristys on asennettu, ovet ja ikkunat on asennettu.

6. Seuraavaksi asenna katto ja suorita sen viimeistely. Sen jälkeen talon sisä- ja ulkoseinät.

Talot ruuveilla Kuva:

Jotta kehystää talon oli sopiva asua siihen milloin tahansa vuoden, sinun pitäisi huolehtia sen eristys. Ennen eristyksen aloittamista määritä prosessissa käytetty eristemateriaalin tyyppi. On suositeltavaa suorittaa eristys sekä rakennuksen että rakennuksen sisällä. Talon sisätilojen käyttämiseen käytetään mineraalivillaa ja kipsilevyä.

Ennen julkisivun viimeistelyä tehdään puutalon ulkoista eristystä ruuveilla. Alunperin talon seinissä on taivutettu puupalkkeja. Seuraava on mineraalivillan tai vaihtoehtoisen eristyksen asettaminen. Sulkemalla eristyksen väliset raot käytä asennusvaahtoa. Varmista vesieristys ja tuulensuojaus, koska mineraalivilla on epävakaa kosteudelle.

Kehysrakennustilan huone on suojattava kondensoitumiselta. Tämä pätee erityisesti sellaisiin tiloihin kuin keittiö ja kylpyhuone. Höyryeristysmateriaalina on suositeltavaa käyttää erityistä kalvoa, joka toisaalta suojaa huoneesta kondensoitumalta ja toisaalta se lauhtuu ulos.

Koska puuta käytetään kehysrakennukseen, lämpöeristys on päärakennuksen seinämien osa. Säilyttää sen koskemattomuutta - avain pitkän aikavälin talon toimintaa. Ei ole suositeltavaa asentaa polyeteenikalvoa vedenpitävänä materiaalina, koska se vaikuttaa haitallisesti huoneen luonnolliseen tuuletukseen. Käytä hengittäviä kalvoja suojaamaan lämpöeristysmateriaalia kosteudelta.

Kaikkien kehysrakennusteknologioiden noudattaminen - avain menestyksekkään ja pitkäaikaisen toiminnan kannalta.

Runkopallojen laajennuksen rakentaminen taloon

Ruuvipallojen avulla voit nopeasti ja vaivattomasti rakentaa laajennuksen talon pääosaan. Aluksi sinun tulee päättää materiaalista, josta talon seinät tehdään, ja määritetään pidennyksen rakentamisprosessissa käytettävien paalujen lukumäärä ja tyyppi.

Laajennuksen yksinkertaisin versio on runkorakenteiden käyttö, jotka on tarvittaessa eristetty. Kehyksen rakenne ei kutistu helposti ja nopeasti.

Ensinnäkin sinun on tehtävä tulevaisuuden laajennushanke, se selkeästi kuvaa sen mitat, paalujen välisen etäisyyden ja niiden määrän. Maaperän kunto, jolle työ suoritetaan, vaikuttaa merkittävästi perustan rakentamiseen käytettävien paalujen tyyppeihin.

Paras vaihtoehto ovat paalut, joiden halkaisija on 10 cm. Pallon pituus määräytyy paikan tasaisuudesta, rinteiden läsnäolosta, kuormituksesta ulkoseinistä jne. Ensimmäiset kaksi paalua on asennettu optimaalisen 400 mm: n etäisyydelle niiden välillä. Lisäksi paalut asennetaan suhteessa tiettyyn hankkeen määrään. Yhdistäksesi paalut toisiinsa, käytä nurkka-, kanava- tai profiiliputkia. Muista, että uusi paalusäätiö ei liity liian voimakkaasti uuden laajennuksen perustaan. Koska vanhan perustuksen kutistumisprosessissa kahden erillisen rakennuksen välinen poikkeama on mahdollista.

Pidennysvaiheessa puusta valmistettuun taloon on tarpeen asentaa paaluja, asentaa teräspäitä niille ja asentaa puu. Perusrakenteen rakentamisen jälkeen seinien rakentaminen. Laajennusta voidaan käyttää käytävänä, veranta, keittiö, olohuone jne.

Pidennyksen tekeminen tiilitalolle alkaa myös paalujen asennuksen jälkeen, ja sitten tehdään puun asennus. Paloon tässä tapauksessa käytetään palkkia tai kanavapalkkia. Myös ruuvipallojen avulla voit rakentaa terassin talon lähellä vastaanottajien vastaanotolle.

Talon kellarin viimeistely ruuveilla

Paalusäätiön ja rakennuksen lattian välillä on useita tapoja sulkea tilaa:

 • saranoitujen sokkelien valmistus;
 • matala perusrakenne.

Ensimmäinen vaihtoehto on asentaa erikoispuiset tai teräskiskoja paaluille. Niiden kiinnitys suoritetaan itsepuristusruuveilla. Seuraavaksi levymateriaalin asettaminen ja viimeistely alhaisen vuoroveden.

Tällä alustalla on tällaisia ​​etuja:

 • taloudellinen toteutettavuus - tämäntyyppisten kellarien tuotantoon liittyvien teosten toteuttaminen on paljon halvempaa kuin liuskatalojen rakentaminen;
 • maanalaiseen tilaan ja ilmanvaihtoon hometta tai hometta estävä;
 • esteettinen valitus, kyky jäljitellä kalliita kiviä, puuta ja muita materiaaleja.

Tämän jälkeen pohjan viimeistely suoritetaan:

 • arkki liuskekivi;
 • profiloidut levyt;
 • lämpöpaneelit.

Toinen vaihtoehto on teippityypin matala syvyys, johon kuuluu betoniliuoksen kaataminen ruuvinpallojen asennuksen ympärille järjestettyyn kaivantoon. Tiilen tai hiilipesän muuraus on asennettu nauhapohjalle, niin se on valmis.

Tällainen kellari on merkittävämpi sen kestävyyden lisäämiseksi, ei tarvita lisäeristeitä, sallii perustaa kellareihin, sillä on houkutteleva ulkonäkö.

Perusta ruuveilla pahoittelee huonoja ja ammattilaisia

Jokaiseen rakennukseen, määräpaikasta riippumatta, oli luotettava ja kestävä, se on rakennettu vankalle pohjalle. Nykyään rakentamisessa käytetään laajalti erilaisia ​​erityyppisiä perustuksia, joista yksi on paaliruuvi. Se on tämä rakentamisen perusta rakentamisen versio, joka aiheuttaa eniten kysymyksiä. Siksi julkaisemme tämän julkaisun kysymykseen: ruuvipallojen perusta, miinukset ja edut, yleiskatsaus sen rakenteesta, mahdollisuudet ja rakentamisen tarkoituksenmukaisuus. Tällaiset näkökohdat kiinnostavat hyvin monta maanomistajaa, jotka ovat kiireisiä kotinsa tulevan rakentamisen ensimmäisten "arvioiden" kanssa.

Perusta ruuveilla pahoittelee huonoja ja ammattilaisia

Ennen kuin muotoilet kaikki tällaisen mallin edut ja haitat, sinun pitäisi luultavasti harkita joitain vivahteita, jotka vaikuttavat suoraan paalusäätiön lujuuteen ja kestävyyteen.

Talo palstoilla - fantasiaa tai todellisuutta?

Onko mahdollista käyttää kasaalapäätä rakentaa asuin talo? Minun on sanottava, että on joitain rakentajia, jotka eivät ehdottomasti suosittele tätä, mieluummin talon nauhalle, pylväs- tai laattaperustaksi. Tällaiset päälliköt uskovat, että paalut soveltuvat paremmin paikkakunnille tai kevyille maalajeille.

On kuitenkin muistettava, että on olemassa kokonaisia ​​kaupunkeja, joiden koteihin on asennettu vain pölkkyjä ja jotka ovat olleet vuosikymmenien ajan. Tällaisten säätiöiden käytäntö on osoittanut, että ne voivat hyvinkin olla luotettava perusta myös massiivisille taloille.

Luonnollisesti ilmastollisissa olosuhteissa ei tietenkään ole kohtuullista kasaantua kaksikerroksista kivirakennusta, vaikka tämä ei todennäköisesti ole aivan mahdoton tehtävä. Ja vielä yksityisessä rakentamisessa se on yleensä valittu puiset tai runkorakenteet katto kattaa kevyt katto materiaalia.

Usein karu pohjasta tai muista maastoominaisuuksista johtuen paalusäätiöstä tulee ainoa hyväksyttävä ratkaisu.

Joissakin tapauksissa paalusäätiöt ovat yleensä ainoa tapa rakentaa talon sivustoon, esimerkiksi jos rakentaminen on suunniteltu erittäin kestävän tai pysyvästi tulvan alueen osalle.

Tällaisen mallin käytön puolesta sanotaan, että tällaisia ​​perustusten versioita on käytetty rakentamisessa antiikin ajaksi, mutta vain aiemmin tähän tarkoitukseen valmistettuja erikoisvalmisteita käytettiin paaluina. Aluksi paalut ajettiin vain maahan, ja vain 1800-luvun alussa oli keksitty ruuviasennusmenetelmä.

Alussa ruuvatuet käytettiin laitureiden luomiseen, mutta niiden laajuus alkoi laajentua. Esimerkiksi se oli ruuveja, joita käytettiin perustaksi majakan rakentamiselle, joka rakennettiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa Thamesin epävakaan kentällä.

Ensimmäinen majakka, joka on rakennettu ruuveilla - "Maplin Sands"

1900-luvun alkupuolelta rakennustyöt paaliperustaan ​​hankkivat "toisen tuulen". Tätä helpotti uuden teknologian syntyminen paalujen tarkalle ja syvälliselle ajoajalle, mikä nopeutti huomattavasti rakennusten rakentamisen perusteiden rakentamista. 1950-luvulla alkoi koneiden mekaanisten laitteiden aktiivinen käyttö paalujen ruuvaamiseen, mikä toi uuden sysäyksen tällaiselle rakennusteollisuudelle sekä teollisuudelle että yksilölle.

Säätiöiden järjestelymenetelmästä käytettiin laajalti sotilaskonstruktiota, koska kattavissa tutkimuksissa todettiin, että tällaiset rakenteet ovat luotettavia, kestäviä ja sopivia käytettäväksi permafrost-, syvä- ja vedetylle maaperälle - sanalla ei käytännössä ole mitään rajoituksia niiden käyttöön.

Ensimmäinen kotimaista tieteellistä kehitystä, joka virallisesti hyväksyttiin rakennustyön standardina, oli TUVS-55, joka valmistui vuonna 1955 monien vuosien kokeilun pohjalta ("Tekniset ohjeet perustusten suunnittelulle ja rakentamiselle, ruuvipillojen siltojen tukeminen"). Monet sen säännöksistä olivat nykyaikaisia ​​rakennusmääräyksiä ja säädöksiä.

Paalarakenteiden edut ja haitat

Rautamalmien talojen rakentamisen tekniikkaa ajassamme käytetään ympäri maailmaa ja sillä on suuri määrä positiivisia näkökohtia.

Pylväsruuvin lukuisat edut määrittävät tällaisten rakenteiden kasvavan suosion yksityisten kehittäjien keskuudessa.

Paalunruuviperustusten ilmeiset edut sisältävät seuraavat kohdat:

 • Rakenne voidaan pystyttää melkein minkä tahansa tyyppisissä maissa eri ilmastoalueilla, myös suolla alueilla ja alueilla, joilla on permafrostia.
 • Pohjaveden taso ei vaikuta merkittävästi tämäntyyppisen säätiön järjestelyyn.
 • Ruuviasema on erinomainen talon rakentamiseen maastoon, jolla on vaikea maasto.
 • Ruuvipalloja voidaan asentaa milloin tahansa vuoden aikana, sillä sääolosuhteet eivät vaikuta luodun rakenteen laatuun ja lujuuteen - maaperän lämpötila on aina vakaa ruuvien kiinnitysvyöhykkeellä.

Nauha- tai laattasäiliöiden betonirakentaminen talvella on melko vaarallinen harjoittelu. Mutta ruuvipallojen pohjalle tällaisia ​​rajoituksia ei ole

 • Pile-ruuvin perustukset eivät altistu pakkaselle, kun maa jäätyy.
 • Asennustyöt tehdään mahdollisimman lyhyessä ajassa. Esimerkiksi kaikkien olosuhteiden onnistunut yhdistäminen - hyvä maaperäläpäisevyys, hyvin koordinoitu käsityöläisten joukkue jne., Keskikokoiselle talolle voidaan valmistaa vain päivässä, varsinkin jos käytetään erityislaitteita. Samanaikaisesti ruuvipalloja voidaan käyttää vanteiden ja seinärakenteiden asennukseen heti asennuksen jälkeen, eli ne eivät vie aikaa tarttua, kypsyviä, rakentaa lujuutta, kuten minkä tahansa raudoitetun betonirakenteen. Mitään muuntyyppisiä säätiöitä ei edes lähellä tällaisia ​​rakennusnopeuden indikaattoreita.

Erikoislaitteiden käyttö antaa meille mahdollisuuden kiihdyttää pilkkokentän luomista, joka on täysin valmis lisärakentamiseen.

 • Paloja voidaan ruuvata talon rakentamiseen varattuun paikkaan ja itsenäisesti, useiden avustajien, ts. Ilman erikoislaitteiden käyttöä. Tämä tekijä on erityisen tärkeä, jos tällaisia ​​palveluja ei ole mahdollista tilata rakentamisalueella tai tulevaisuuden talon omistaja on yksinkertaisesti rajallinen.

Erityisrakennustöiden käyttöä ei ole mahdollista tilata? - Ei ole väliä, voit käsitellä sitä omasta.

 • Porausruuvin säätöä varten sinun ei tarvitse kaivaa kaivoa ja varustaa muottirakennetta, mikä tarkoittaa sitä, että paikalla ei ole tukkeutuneita maaperää, joka on myös hävitettävä ottamalla sen pois sivustolta ja vaatii lisäksi lisää materiaalikustannuksia. Lisäksi tämän säätiön ei tarvitse suorittaa työtä rakennustyömaan kohdistamisessa.
 • Paalun ja ruuvin pohja ei poista maaperästä kapillaarista kosteutta, joten talon seinät ja lattiat ovat kuivia.
 • Tällöin on olemassa täysi tilaisuus toteuttaa eri teknisten viestintöjen suunnittelu ja asennus samanaikaisesti perusosien asennuksen kanssa tai sen rakentamisen jälkeen.
 • Oikealla valinnalla laadukkaista paaluista ja niiden luotettavasta asennuksesta varmistetaan pohjan kestävyys, jota arvioidaan useiden vuosikymmenien ajan.

Maaperän ja vanteen välinen tila voidaan sulkea kehän ympäri ja eristää, ja joskus jopa löytää hyödyllistä käyttöä.

 • Hyvin eristetty pohja ympärillä, voit saada lämmin maanalainen, mikä tarkoittaa, että talon lattia on myös lämmin, koska se ei jäähdy pois maasta. Lisäksi joissakin tapauksissa on tilaisuus varustaa eräänlainen "taloudellinen lattia" talon alle ilman suuria maanrakennustöitä.
 • Ruuvattujen paalujen perustuksen rakenne maksaa 30 - 40% halvempaa kuin betonipohja. Koska säätiön rakentaminen aina viittaa talon kalliimpien vaiheiden luokkaan, säästöt voivat olla erittäin vaikuttavia.

Kaikilla edellä mainituilla ruuvipilareiden eduilla on vain ne rakenteet, jotka on rakennettu kaikkien laadittujen standardien mukaisesti, laadukkaista materiaaleista ja ottaen huomioon kaikki maastoominaisuudet.

Mutta jos poikkeaminen tekniikasta, kun käytetään käsin tehtyjä paaluita ja muita erehdysprosessin vastaisia ​​tekijöitä, pino-ruuvimeisseleihin liittyvät puutteet voivat pahentua.

Niinpä paaliruuvi-perustuksen "miinukset" sisältävät seuraavat seikat, jotka on otettava huomioon hankkeen valmistelussa ja rakentamisen aikana:

 • Riippumatta laskelmista ja asennustyöstä, tällaisen säätiön puutetta voidaan kutsua lisääntyneen monimutkaisuuden tai jopa mahdottomaksi sen rakentamiselle koville ja kiviseille.

Kuormituksen vaikutuksesta paalutusperustan runko taivutettiin - todennäköisimmin tämä johtuu maaperän ominaisuuksien virheellisestä määrityksestä tai väärin valituista ja asennetuista ruuvipapeista.

 • Liian suuri kuormitus ruuvipapeille voi johtaa koko säätimen kantavuuteen heikkenemiseen ja seurauksena - valjaiden hihnan muodonmuutokseen ja seinien tuhoutumiseen.
 • On tarpeen varustaa tehokkaat kuivatusjärjestelmät asennetuista paaluista, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia. Kuitenkin myrsky- ja viemäriveden poistoa suositellaan asennettavaksi kaikenlaisten perustusten ympärille.
 • Korroosion vaikutusta paalamateriaaliin ei voida täysin sulkea pois. Laadukkaat tuotteet saavat luonnollisesti tuotantoprosessissa tarvittavan suojapinnoitteen, jossa on sinkki- ja polymeerimateriaaleja. Kuitenkin joskus lisääntynyt kemiallinen aggressiivisuus maaperä tekee sen "likainen teko". Sähkösidottujen rautateiden, solutornien, kaivosten ja louhosten, suuren sähköaseman tai suurjännitelinjan sähköjohtojen välittömään läheisyyteen perustuvien porausruuvien perustaminen ei ole suositeltavaa. Tällaisilla alueilla on suuri todennäköisyys esiintyä maanalaisissa kulkuvirroissa, jotka voimakkaasti tehostavat metalli-korroosion prosesseja. Ja perustustamoiden käyttö olisi ehdottomasti suljettava pois luodakseen talon maasilmukan.

Valitettavasti poista kokonaan korroosion vaikutukset ruuvipinoihin - kunnes se ilmenee

 • Ruuvipillojen myynnissä tarjottavat laakerointimahdollisuudet - ei rajoittamaton. Tämä on kuitenkin hyvin epäsuoraa yhteyttä alhaisen yksityisen rakentamisen rakenteeseen - suuria kuormia, jotka ylittävät oikein valitut paalut, eivät ole odotettavissa.
 • Riippumatta siitä, kuinka vaikeasti yrität, et voi saada täysipainoista kellari- tai kellarikerrosta yksityisen rakentamisen kannalla.
 • Talon laajennusten rakentamisen aikana voi olla vaikeuksia ruuvaamalla paaluja vanhan rakennuksen seinien lähellä sijaitsevissa pisteissä. Tämä ratkaistaan ​​kuitenkin yleensä erityisellä tekniikalla.
 • Ei puutteista, vaan erityisistä kustannuksista johtuen siitä, että porausruuvin rakentaminen vaatii omistajien ja asiakkaiden jatkuvan hallinnan työn kutsusta. Valitettavasti meidän on myönnettävä, että melko monet "pseudo-asiantuntijat" ja jopa suorat "sharomozhnikov" pyrkivät toimimaan tässä tai sillä tavalla hyötyäkseen paalun asennusteknologian rikkomisesta. Jotta korkealaatuisen korroosiosuojauksen varmistamiseksi paalun ontelosta vaaditaan kaatamista betoniin ylhäältä. Vieraan työntekijöiden ei ole harvinaista jättää huomiotta tässä vaiheessa, heti ruuvauksen jälkeen, hitsaamalla päähän.

Varmista, että paalun ontelo on täytetty betoniliuoksella hyvin kärjessä.

On olemassa esimerkkejä siitä, että "työntekijöiden" työryhmät, jotka toimivat ilman ohjausta asiakkaalta, eivät kiertäneet paaluja täydellä syvyydellä - ja on lähes mahdotonta tarkistaa tämän jälkeen putkien viimeistelyn jälkeen hitsaamalla kärjet ja vanteet. Ja tällainen rikkomus aiheuttaa aina varhaisen muodonmuutoksen luodusta perusta, jolla on kaikki seuraukset.

Epäilemättä on tarpeen ajaa työntekijöitä rakennustyömaaltaan, jos huomataan, että ajamalla paaluilla korkeus he pyörivät niitä vastakkaiseen suuntaan ruuvaamiseen. Tällainen tuki voidaan heti katsoa hylätyksi, koska sillä ei enää ole laskettua kantavuutta.

Päätelmä on kutsua prikaati pelkästään organisaatiolta, jolla on moitteeton maine suoritettavan työn laadusta, tai jos ei jää yhdenkään rakennusvaiheen näkökulmasta, seurata kaikkia tekniikan vaatimia toimia. Jos sinulla on halu ja luottamus omiin kykyihisi, asenna paalut itse.

Kuten näette, haitat ovat myös melko vakavia. Jotta vältytään niistä tai vähennetään mahdolliseen vähimmäismäärään, on tarpeen valita paalut oikein ja rakentaa pohja tehtyjen laskelmien perusteella, mukaan luettuna tulevaisuuden kuormitusten arviointi ja tukien kantavuus.

Ruuvipillojen tyypit

Ruuvipallot on jaettu useisiin tyyppeihin, joilla on omat ominaisuutensa, jotka koostuvat rakenteellisista ja teknisistä ominaisuuksista. Jokainen tuotetyyppi on tarkoitettu käytettäväksi eri olosuhteissa, jotka riippuvat maaperän ominaisuuksista ja odotetusta kuormituksesta substraatille. Lisäksi on otettava huomioon se tekijä, että joskus eri tyyppisiä paaluja käytetään jopa yksittäisen esineen asentamisessa, koska eri alueilla rakenne voi tuottaa epäyhtenäisen kuorman säätiölle. Eri tyyppisten paalujen käyttö antaa säätiön turvamarginaalin ja lisää rakennuksen käyttöikää.

Ruuvipallot jaetaan seuraavien parametrien mukaan: päätavoite, putken halkaisija, terän koko ja lukumäärä, kärjen tyypin, tuntemien kuormitusten (kantavuus), teräslajin ja paksuuden sekä korroosionestotyypin mukaan.

Näitä parametrejä on tarkasteltava tarkemmin, jotta voidaan tietää, mitkä tuotteet sopivat talon rakentamiseen tietyllä maaperäalueella.

Erilaisia ​​paaluja sovelluksen mukaan

Alla olevassa kuvassa näkyy neljä perustyyppiä, jotka eroavat voimakkaasti jopa visuaalisesti.

Ulkoiset erot, kuten ruuvipillit, näkyvät paljain silmin.

ja - leveät terät, joissa on yksi terä, sijoitettu kärkeen putken alaosassa. Yleisimpiä yksityisrakennustyyppejä, jotka mahdollistavat perustusten rakentamisen useimmille maaperälajikkeille. Yleensä käytetään kevyisiin talleihin ja yksikerroksisiin puu- tai kehyspaneeleihin. Kuitenkin, kun terien halkaisija ja paalujen lukumäärä valitaan oikein, perustetaan taloja kaasusilikaattilohkoista.

b - paalut, joiden kantavuus lisääntyy, kestokyky ja vetovoima. Tyypillinen ero on kahden terän läsnäolo, jotka on sijoitettu pitkin kannan korkeutta. Soveltuu kaksikerroksisten talojen perustuksiin. Riippumattomassa yksityisessä rakentamisessa niitä käytetään harvoin, koska tällaista kasaa on mahdotonta ruuvata maata käsin ilman erityisiä laitteita.

c - kapeat kaadetut paalut, joilla on voimakas kartiomainen "ruuvi" - jota käytetään perustettaessa kivikasveja.

d - erityiset paalut, jotka on suunniteltu luomaan permefrost-olosuhteita. Ne edellyttävät erityisen ruuvaustekniikan käyttöä, joten niitä ei käytetä itserakentamisen käytännössä.

Kaikista mainituista tyypeistä, kuten näette, ensimmäistä käytetään useimmiten itsensä rakentamiseen, joten lisäesityksen aikana kiinnitetään enemmän huomiota

Kierrä paalut perusta

Maaperän koostumuksesta ja rakenteen kuormituksesta riippuen on välttämätöntä valita paalun akselin halkaisija, joka voi vaihdella 57: stä 133 mm: iin. Yhdessä putken halkaisijan kanssa myös terien halkaisija muuttuu ja sitä korkeampi se on, sitä suurempi on tuen kantavuus.

Alla olevassa taulukossa on esitetty suurikokoiset teräpalkit, joissa on hitsattu kärki (ne toimivat tavallisesti SVS-ruuvikierteen avulla)

Terien lukumäärä

Ruuveilla voi olla yksi terä, kuten edellä olevassa taulukossa tai useammalla. Niinpä niitä kutsutaan yksittäisiksi ja monilevyiksi.

Yksittäiset paalut ovat yleisimpiä yksityisen rakentamisen alalla

Yhden terän paalut käytetään säätelemään perustuksia maassa, kun maaperä on erittäin kantokykyinen. Tämäntyyppisten tuotteiden, erityisesti hitsattujen kärkien, käyttäminen edellyttää kuitenkin, että ne voivat mennä "epäonnistumaan", jolloin saavutetaan kriittinen kuorma. Samanaikaisesti tukit menettävät kantavuutensa, mikä heikentää säätiön sitoutumisen eheyttä.

Moniterätuotteita käytetään erilaisten maaperän, myös heikkojen, perustusten järjestämiseen. Niillä on suuri kantavuus ja ne kestävät suuria kuormia eri tyyppejä - sisennetty, vaakatasossa tai vetämällä.

Kaksipäisten paalujen kantavuus on verrattain korkeampi, mutta se on epätodennäköistä, että sitä ruuvataan käsin ilman erityislaitteiden käyttöä

Porausakselissa on suurempi määrä teriä, jolloin on mahdollista käyttää pienempää putken halkaisijaa, jolla on riittävä seinämän paksuus. Tällaisten paalujen tehokas hyötysuhde saavutetaan terän optimaalisella sijainnilla niiden rungossa. Terien välinen etäisyys, kaltevuus ja kaltevuuskulma lasketaan erikseen ottaen huomioon maakerrosten sijaintipaikan ja sen koostumuksen tietyllä rakennustyömaalla. Tällaisten tukien tekeminen edellyttää tietenkin pätevää lähestymistapaa.

Vihjeitä

Ruuvipillojen kärjet on jaettu hitsattuihin ja valettuihin.

Valetut valetut tuotteet ovat tietenkin luotettavampia, koska ne eivät käytännössä ole alttiina muodonmuutokselle maaperän tunkeutumisen aikana, toisin kuin hitsausta. Paaluja, joissa on valettuja kärkiä, voidaan käyttää asennettavaksi permafrostiin, erityisesti tiheäksi maaperäksi sekä ihmisen tai kiinteän luonnollisen sulkeuman omaaviksi. Tämäntyyppinen kärki ei ole epämuodostunut, vaikka se törmää esteenä ja pystyy tuhoamaan sen.

Valettujen kärkien kärkipään suorituskykyominaisuudet ovat suhteettoman suurempia kuin hitsatut

Heikentyneitä vinkkejä käytetään heikompien maaperässä, mutta niiden lujuus riippuu suoraan teräksen laadusta ja paksuudesta sekä työn laadusta. Niiden ainoa etu verrattuna valettuun - se on paljon edullisempi hinta.

Paksuus ja metallin laatu

Ruuvipallot voidaan tehdä putkista, joilla on eri seinämänpaksuus. Ne on jaettu seuraavasti:

- ohutseinämäinen, putkiseinien paksuus 3,5 mm;

- keskimääräinen paksuus - 3,5-6 mm;

- paksut seinämät paalut - vähintään 6 mm.

Paalujen valinta tämän kriteerin mukaan riippuu suoraan maaperän koostumuksesta niiden asennuspaikalla sekä odotetusta kuormituksesta. Pallojen tämä parametri määritetään hankkeen valmistelun aikana, ja valinta tehdään maakerroskerrosten syövyttävyyttä koskevien tutkimusten perusteella.

Samojen tietojen mukaan valitaan paalun terän metallin paksuus, mutta on muistettava, että jos terät on valmistettu teräksestä, jonka paksuus on enintään 5 mm, ne sopivat vain kevyisiin rakennuksiin. Jos rakennetaan suuri massiivinen rakenne, terien paksuus ei saa olla alle 6 mm.

Maaperän tekemän tutkimuksen perusteella valitaan tuotteiden teräslaatu:

- maaperän heikkoa kemiallista aggressiivisuutta käytettäessä voidaan käyttää St3-terästä;

- keskipitkällä aggressiivisuudella tarkoitetaan teräs St20: n tuotteiden käyttöä;

- maaperän voimakas aggressiivisuus, soveltuvat teräksiset laatat 09G2S ja 30XMA.

Korroosionestopinnoitteen tyyppi

Koska paalut ovat maaperäympäristössä, joka on aggressiivinen metallille, on suositeltavaa ostaa tuotteita suojapinnoitteella, jota käytetään tehtaalla. Lisäksi on erittäin tärkeää säilyttää päällyste ehjästi ruuvaamalla paaluilla, koska se suojaa paitsi itse putkea, joka on maaperässä, mutta myös sen yläosa sekä pino maanalaisten ja maanpäällisten osien rajoissa.

Sinkkipäällysteiset paalut. Jos ne ovat lisäksi suojattu ylhäältä polyuretaanilla tai epoksikerroksella - tämä olisi ihanteellinen.

Nykyään valmistajat käyttävät erilaisia ​​suojaavia yhdisteitä ruuvipinoihin - se voi olla kylmä tai kuumasinkitty, polyuretaani-, epoksi- tai polymeeripinnoitus - jokaisella on omat ominaisuutensa. Erilaisten pinnoitteiden testien mukaan päätettiin, että kylmäsinkytkentä-, polyuretaani- ja epoksipäällysteiden sekä ruosteen ja emaloiden ja pohjamaalien, joita ei käytetty ilman alustavaa pintavalmistusta, menetelmä osoittautui suurimmaksi tehokkuudeksi metallin suojauksessa, kun taas kuumasinkitys ja tavallinen polymeeripinnoite eivät eroa kovassa kestävyydessä.

Jos paalut hankitaan ilman suojaavaa pinnoitetta, sitä on käytettävä itsenäisesti ja maanalaisiin ja maanpäällisiin osiin voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Mutta älä unohda, että kaikki vakavat valmistajat välttämättä tarjoavat tuotteilleen korroosiosuojausta. Siksi, jos paalut ovat "paljaat metallit", niin erittäin suurella todennäköisyydellä voidaan väittää, että ne ovat kotitekoisia. Jos on, niin kuka voi taata muiden toiminnallisten ominaisuuksien noudattamisen?

Muuten tämä on hyvin vakava ongelma: ruostumattomien ruoppaiden pieniä käsityöteollisuusaloja on olemassa, ja useimmiten voidaan puhua paitsi standardien noudattamatta jättämisestä myös selvien teknisten olosuhteiden puuttumisesta. Tuskin järkevää hankkia täysin käsittämättömästä valmistajalta tuotteita, jolloin "perustetaan aikapommi" - jopa houkuttelevalla hinnalla.

Pile-ruuvin pohjan laskentaperiaatteet ja suunnittelu

Jos käyttäjä lukee tämän artikkelin, eli hän haluaa tietää porausruuvin eduista ja haitoista, niin hän todennäköisesti "tekee teeskentelemään" hänen tulevaa rakentamistaan ​​varten. Ja tämä tarkoittaa sitä, että hänelle on mielenkiintoista tietää ainakin yleisesti, kuinka tällaisen perustan laskeminen tehdään, ja sitten tästä - mitä hänen on keskityttävä tulevaisuuden rakentamisen suunnitteluun. Annetaan hänelle tilaisuus.

Joten pino-ruuvin perustuksen aikana ei ole mitään ominaisvirheitä, se on laskettava oikein ja suunniteltu ottaen huomioon kaikki edellä mainitut vivahteet. Kaikki säätiöiden suunnittelu on pätevien asiantuntijoiden tehtävä. Mutta alustavat "arviot" talon rakentamiseksi voidaan suorittaa itsenäisesti. Lisäksi ehdotettu algoritmi soveltuu varsinkin sopivien taloudellisten rakenteiden tai muiden kevyiden rakenteiden rakentamiseen.

Paalun kantavuuden arviointi

Ensinnäkin on arvioitava ruuvipätkän kantavuus tietyllä rakennustyömaalla. Kuten edellä olevasta taulukosta käy ilmi, arvojen leviäminen jopa saman tyyppiselle tuotteelle on hyvin suuri (esimerkiksi SVS-108: lle 5-9 tonnia). Tämä ei tietenkään ole liike-elämän lähestymistapa - on tarpeen toimia tarkempien arvojen kanssa. Lisäksi tietyissä tapauksissa maaperän erityispiirteistä riippuen sallitun kuorman indikaattorit voivat edes ylittää määrätyn alueen rajat yhteen suuntaan.

Kaikenlaisen maaperän ominaispiirteenä on sen kuormittavuus, tosiasiallisesti kannattava kapasiteetti. Tällöin he "tanssivat" edelleen laskiessaan ruuvatukeen sallitun kuormituksen.

Seuraavassa on laskin, joka auttaa laskemaan SVS: n yleisimmän mallisarjan paalujen kantavuudesta. Laskentavaatimus on jo antanut tarvittavat tiedot maaperän kestävyydestä paalun ruuviosan keskimääräisellä syvyydellä (n. 2,5 m) ja erilaisten paalamallien "geometriasta".

Ja kaikkein vaikein asia tässä asiassa on kenties oikea "diagnosoida" kentällä rakennustyömaalla. Tästä muuten riippuu myös korjauskerroin, joka asettaa tuen operatiivisen turvamarginaalin.

 • Tarkin tapa on geologisen tutkimustyön suorittaminen: poraus hyvin erikoistuneen asiantuntijan avulla ja tarkka arviointi kaikista maaperän kerroksista. Menetelmä - ilman vikoja, antaa erittäin tarkan kuvan, joten korjaustekijä on vähäinen, vain 1.2. Kuitenkin vielä on haitta, ja se johtuu näiden palvelujen liian korkeista kustannuksista, mikä periaatteessa ennustaa tämän lähestymistavan liian suuren suosion.

Geologinen maaperän geologinen tutkimus antaa tarkimman kuvan, mutta se on erittäin kallista

 • Toinen vaihtoehto, joka edellyttää myös asiantuntijoiden osallistumista, mutta johon ei liity enää liian suuria rahoituskustannuksia, on ruuvaamalla kokeellinen (referenssi) paalu. Se koostuu siitä, että paalu ruuvataan maahan rakennustyömaalla ja sen läpi kulkevien kerrosten läpi kohdistetaan vääntömomentti, jota seurataan. Tämä antaa melko objektiivisen kuvan maaperän kantavuudesta. Todellakin, korjauskerroin on jo suurempi - 1,25.
 • Lopuksi, jos luotat tietosi ja taitosi, voit kaivaa syvän reiän tai porata kuopan ruuvien paalujen terän ehdotetun sijainnin syvyyteen. No, sitten - ottakaa näyte maaperästä tästä syvyydestä, luokittele se ominaispiirteiden mukaan ja käytä Internetissä runsaasti olevia taulukoita selvittämällä sen kantokyvyn laskettu arvo. Voitko käsitellä sitä? Samanaikaisesti arvioinnin korkeaa tarkkuutta ei enää käsitellä, mikä vaikuttaa korjaustekijän jyrkkään nousuun - jopa 1,6 ÷ 1,7.

Manuaalinen tutkiva poraus - kova fyysisen työn massa ja tulosten erittäin keskinkertainen tarkkuus

Kokeiluporauksen aikana on välttämätöntä määrittää välittömästi paalujen tarvittava pituus. Väärin valitut putken pituudet voivat johtaa pohjan tukeen ja talon seinämien tuhoutumiseen. Siksi pituuden laskeminen perustuu kahteen parametriin:

- tiivistettyjen maakerrosten syvyys alueella, jolla rakentaminen on suunniteltu;

- paikan vapautus, toisin sanoen korkeuserot: seurauksena on tarpeen saavuttaa yhteinen vaakasuora taso kaikissa säätiön kohdissa.

Kun pora saavuttaa halutut kerrokset, pitkällä johdolla oleva kuorma lasketaan porattuun reikään. Kun kuorma putoaa kaivon pohjalle, merkkiin tehdään merkki ja se vedetään ulos. Sitten se mitataan kuormasta merkkijonoon. Saadun parametrin perusteella ja lisäämällä siihen tarvittava pituus, jonka pituus on noin 200-300 mm, määräytyy halutun pituuden mukaan.

On kuitenkin myös parasta antaa tämä operaatio asiantuntijoille, koska koko pystytetyn rakenteen luotettavuus riippuu parametrin tarkkuudesta.

Jos olet päättänyt maaperätyypistä, voit laskea valitun paalin kantavuuden käyttämällä ehdotettua laskinta. Kuten jo mainittiin, tarvittavat taulukko- ja korjaustekijät on jo otettu ohjelmaan.

Ruuvipilalaskuri

Nyt, jotta määritettäisiin tarvittava määrä paaluja säätiölle, on tarpeen laskea, millaista kuormaa oletetaan.

Porausruuvin alapuolelle tulevien kuormien arviointi

Tämä parametri sisältää talon rakentamiseen käytettävien rakennusmateriaalien painon, huonekalujen painon ja muiden kodinkoneiden, ulkoisten kuormien, joista lumi tulee aina ensimmäiseen paikkaan, sekä dynaamisen kunnossapidon.

Kokonaiskustannusten täsmällinen laskeminen on monimutkaisempi tehtävä, jota vain erikoisasiantuntijat voivat tehdä. Mutta suunnilleen, vaikkakin riittävän tarkasti, tämä voidaan tehdä itsenäisesti, jos tuleva talo näkyy selvästi omistajistaan ​​ja on alustava hanke sen hankkeesta.

On oletettava, että omistajat edustavat jo niiden tulevaa rakennetta, joten on olemassa tietty tilaisuus arvioida likimäärin säätiön kuormitusta.

Jotta yksinkertaistat lukijaa tämän tehtävän, alla on laskin, jonka avulla voit suorittaa tarvittavat laskelmat ottaen huomioon tulevan kodin ominaisuudet.

Muutamia selityksiä sen käytöstä:

 • Seinien massan arvioimiseksi pyydetään niiden aluetta ja materiaalia, josta ne rakennetaan. Kaksi vaihtoehtoa on mahdollista esimerkiksi ulkoseinien ja sisäisten osioiden osalta, jotka eroavat materiaalista ja (tai) paksuudesta.
 • Vastaavaa lähestymistapaa sovelletaan päällekkäisyyksiin. Tässä on myös kaksi vaihtoehtoa esimerkiksi pohjakerrokselle ja ullakolle. Samanaikaisesti laskuohjelma sisältää myös käyttökuormat lattioille.
 • Sinun on määritettävä katon pinta-ala ja kattotavan tyyppi. Jokaiselle kattotyypille on tunnusomaista kattorakenteiden ja vanteiden järjestelmä - kaikki nämä arvot otetaan automaattisesti huomioon laskettaessa.
 • Lumikuorman lisäämiseksi sinun on määriteltävä asuinsijan vyöhyke karttakaavion avulla ja ilmoitettava tämän vyöhykkeen numero laskimen vastaavan kentän kohdalla. Lisäksi lumen kuormituksen oikeelliseen laskemiseen on määritettävä tulevien kattorinteiden jyrkkyyskulma.

Kartta, jolla määrität vyöhykkeesi määrän lumikuorman mukaan

 • Säätiön paalut on sidottava ennen seinien rakentamista. Jos tähän käytetään puupalkkia, se voidaan sisällyttää seinään - ei tule olemaan suuri virhe. Mutta usein näihin tarkoituksiin käytetään raskasta metallitelevyprofiilia tai jopa monoliittista vahvistettua betoniteräilyä. Tällöin olisi oikeampi määritellä vanteiden parametrit, koska lisäkuormitus voi olla huomattava. (Jos käytetään puuta, vain kentässä "grillauksen pituus" oletusarvo jää nollaan).

Kaikki muut laskujen laskimet ovat omat. Säätiön kokonaiskuormituksen kokonaisarvo ilmoitetaan kilogrammoina ja tonneina.

Laskin rakennuksen koko kuormituksen arvioimiseksi paalusäätiölle

Ruuvien paalujen lukumäärä

Niinpä molempien laskelmien tulosten mukaan meillä on kaksi arvoa: yhden paalin (ja toimintamarginaalin) kantavuus ja kokonaiskustannus, joka siirretään rakennuksesta säätiöön. On selvää, että kuormituksen yksinkertainen jakautuminen kantavuudelle osoittaa tarvittavan paalumäärän. Esimerkiksi ensimmäinen laskin arvioi sallitun kuormituksen SVS-108: n paalussa ottaen huomioon 4,3 tonnin korjauskerroin. Ja toinen laskin osoitti rakennuksen suunnitellun rakennuksen kuorman kokonaisarvo 63,5 tonnia.

Yksinkertainen aritmeettinen toiminta antaa halutun tuloksen:

63,5 / 4,3 = 14,77

Arvo on aina pyöristetty kokonaisuuteen, eli saamme 15 paalua.

On sanottava, että tämä luku on minimaalinen ja saattaa olla vielä lopullista, koska myöhemmät pölkkityövoiman sijoittamista koskevat määräykset tulevat omille.

Pile-asettelut noudattavat tiettyjä sääntöjä, joten niiden arvioitu määrä voi joskus kasvaa

 • Runko-, log- ja hirsitaloihin on sijoitettu paaluja enintään 3000 mm: n välein.
 • Vaaka-betonista, kuonasta valmistetuista betonista ja hiutaloitujen betonilohkojen rakentamista varten asennusvaihe on enintään 2000 mm.
 • Kevyiden rakennusmateriaalien aidojen pystyttämiseen etäisyys voi olla 3000 ÷ 3500 mm. Rakentamalla aaltopahvia tai puuta aitojen tulee olla 2500-3000 mm riippuen tuulikuormasta.

Ruuvatyynyjen asentamista rakennussuunnitelmassa on otettava huomioon seuraavat standardit:

 • Pallot on pakko asentaa rakennuksen kulmiin sekä kantavien seinien leikkauspisteiden tai liitoskohdissa.
 • Kaikissa sisäisissä ja ulkoisissa pääseinissä paalut asennetaan samalla pinnalla, joka valitaan niiden seinämateriaalin ja rakennusominaisuuksien mukaan.
 • Laajennuksia, terasseja, talon vieressä olevia valaita ja muita vastaavia kevyitä rakenteita, paalikenttä lasketaan aina erikseen ja ei sidottu talon pohjaan. Muuten, tällaisiin pidennyksiin on aivan mahdollista soveltaa pienempää halkaisijaketta - huomattavia säästöjä.
 • Erilainen lähestymistapa on talon sisältämien raskaiden esineiden (uunin, kattilan jne.) Välillä. Yleensä tällaisissa kohdissa vaaditaan vähintään kahden lisäpilarin vahvistamista tai erillisen mini-säätiön perustamista, joka ei ole kytketty pääosaan ja suunniteltu erikseen suoritettujen laskelmien perusteella.

Joten vaihtoehtoa ei suljeta pois, kun on tarpeen asentaa ylimääräisiä tukia arvioidun määrän ylhäältä, mutta säätiön kokonaiskapasiteetti vain hyötyy tästä. Mutta aliarvioida määrä, vaikka se näyttää tarpeettomalta, kun se asetetaan suunnitelmaan, se ei voi olla.

Lopuksi on syytä korostaa jälleen kerran, että on suositeltavaa antaa tällaisille asioille todistettu ja pätevä organisaatio, joka voi taata työnsä laadun, suorittaa kaikki lopulliset laskelmat sekä porausruuvin rakentamisen, erityisesti täydellisen asuinrakennuksen rakentamisen jatkamiseksi. Sinun ei pitäisi koskaan kääntyä tuntemattomille rakennusryhmille, edes niille, jotka aseta itsensä super ammattilaisiksi. Säästöt tässä tapauksessa osoittautuvat erittäin epäilyttäviksi, ja on mahdollista, että jonkin ajan kuluttua on kiireesti tarpeen saada todelliset asiantuntijat korjaamaan tehdyt virheet. Mutta sitten sinun on maksettava erittäin miellyttävä määrä, koska hyvin usein on tarpeen korjata paitsi "jambs" säätiön, mutta myös siitä aiheutuvat muodonmuutokset rakennuksen itse.

Seuraavassa videossa voi olla seuraava "alla oleva video" edellisen kappaleen sanan puolesta:

Video: Pile-ruuvin perustukset, jotka eivät voineet olla