Palo-talojen tukipohja

Talo bar-ruuveilla - vaihtoehto, suosittu yksityisessä rakentamisessa. Tämä johtuu siitä, että tämän tyyppistä perustetta voidaan käyttää eri maakapasiteetilla, ja tukien asentaminen maksaa vähemmän työvoimaa ja taloudellisia kustannuksia. Lisäksi sahatavaran rakenteella on suhteellisen pieni paino, joten voimakasta perustetta ei tarvita, ja matala nauha ei aina vastaa alueen geologisia olosuhteita. Puutaloiden itsensä tunnistaa ympäristönsuojelu terveydelle ja pitää lämpöä hyvin.

Pino- ja ruuviosaston ominaisuudet

Talon rakentaminen palkista suoritetaan eri tyyppisten perustusten päälle: pylväs-, laatta-, nauha-, paalu. Jälkimmäinen vaihtoehto on suosittu sen monipuolisuuden vuoksi, joka koskee mahdollisuutta käyttää eri maaperää, suhteellisen edullisia.

Suunnittelussa on seuraavia tyyppisiä tukilukkoja:

 • ajettavat - nämä ovat valmiiksi päistettyjä muttereita, jotka on kiinnitetty toisiinsa ja jotka on asennettu erikoislaitteiden avulla;
 • ruuvi, joka edustaa metalliputkea, jossa on eri osat ja terät päädyssä, tarkoitettu ruuvaamiseen maahan;
 • tylsät - nämä ovat tukia suoraan rakennustyömaalla, joka on valmistettu kaatamalla betonia valmiiksi poratuilla rei'illä, sisältäen sisäänrakennetun vahvistuksen.

Muun muassa ruuvipallot ovat paras ja edullisin vaihtoehto yksittäisille kehittäjille. Ne voidaan asettaa manuaalisesti vipujen avulla. Tuotteita tuotteittain valukappaleen avulla tai hitsaten paalun elementit keskenään. Ruuvatuotteita voidaan valmistaa kotona halutun halkaisijan metalliputkesta ja raudasta (teräslevystä).

Pilarin ja ruuvin pohja

Ruuvattaessa porata maata tiivistetään, ei löysä. Tällä on myönteinen vaikutus rakennettavan säätiön vakauteen.

Pilarien asentamisen jälkeen on tarpeen tehdä vanteensa, jotta saadaan aikaan eheys, rakenteen suurin lujuus ja luotettavuus.

Edut ja haitat

Ruuvatuotteiden hyvä valinta johtuu niiden toiminnallisista eduista ja yksinkertaisesta työskentelymenetelmästä. Tämäntyyppisille paaluille on seuraavat edut:

 • alhainen asennusaika;
 • helppo asentaa;
 • suhteellisen alhaiset rahoituskustannukset sekä materiaalin että säätiön luomiseksi;
 • ei ole riippuvainen rakennuspaikan helpotuksesta;
 • on mahdollista rakentaa säätiö kaikkina vuodenaikoina lähes kaikentyyppiselle maaperälle;
 • pieni määrä säilyy työn aikana;
 • on mahdollista aloittaa talon rakentaminen ruuvaustukiin heti asennuksen jälkeen;
 • täysi kunnossapitokyky, joten tarvittaessa mikä tahansa rakenneosa on mahdollista vaihtaa;
 • rakentamisen lopettaminen tarvittaessa ei ole erityinen ongelma;
 • tukee pieniä taloja voidaan tehdä itsenäisesti, mikä myös säästää rahaa;
 • voit helposti tuoda viestintää: vesihuolto, jätevesi ja muut.

Eri etuihin verrattuna paalusäätiön miinukset ovat paljon pienemmät:

 • tärkeintä on, että pystytettyjen rakennusten rajoitukset ovat mahdollisimman suurella painolla;
 • on vaikea rakentaa kalliille tai koville kiveille tai ei ollenkaan;
 • sitä ei ole helppo varustaa talon alle.
Kierrä paalut

Kaikissa rakennusmateriaaleissa luontaisesti epäedullisena epäkohtana on mahdollisuus hankkia heikkolaatuisia tuotteita.

Paaliruuvirakenteiden edut auttavat niiden jakautumisessa. Valittaessa, mitkä ruuvipallot ovat parempia, on suositeltavaa ostaa tuotteita aika-testatuilta valmistajilta niin, että putki on ilman hitsausta ja kärki valetaan.

Tarvittavan tuen määrän laskeminen

Projektisuunnitelman tulevan rakenteen suunnittelussa vaaditaan tarvittava määrä tukia niin, että pystytetty rakenne on mahdollisimman luotettava ja kestävä. Niiden määrää määräytyy tällaisten tekijöiden perusteella:

 • rakennettavan rakenteen arvioitu massa riippuen käytetystä puusta, lattiamateriaalista ja rakennuksen korkeudesta;
 • asuinrakennuksen koko kehällä;
 • alueen geologiset olosuhteet ja alueen ilmasto.

Jos virheellisiä laskelmia ei ole, jos tukipylväät asennetaan alle tarpeellisiksi, talon toiminnan aikana voi syntyä seuraavia ongelmia:

 • lattian epäsäännöllisyydet;
 • rakenteen yksittäisten elementtien halkaiseminen;
 • koko rakenteen esijännitys.

Käytettäessä käytännössä vaadittua pylväiden lukumäärää käytä SNiP: n taulukoita. Myös maaperän tyyppi on määritettävä rakennustyömaalla. Alla olevassa taulukossa on esitetty eri maaperän koot.

Rakentaminen talon palkki ruuveilla

Rakennetaan taloa puusta ruuveilla, jos rakennustyöt ovat olemassa. Ruuvien tangot tukipohja on asennettu käsin, työhön tarvitaan vain 3 henkilöä.

Puu on edullisin materiaali ympäristön kannalta turvallisten asuntojen rakentamiseen, joten harkitsemme tässä artikkelissa yksityiskohtaisen tekniikan rakentaa taloja ruuveilla.

Ruuvaa laakerit

On tavallista pystyttää ruuveja tukevalle alhaiselle rakennukselle alueilla, joilla on vaikea maasto, ja syvä maaperän jäädyttäminen talvella, kun vesitiivistynyt ja kallistuva maaperä sijaitsee rakennustyömaalla.

Ruuvien paaluissa on kahta tyyppiä, jotka eroavat joissakin piirustuksissa:

 1. Ensimmäisen tyyppinen ruuvi on valmistettu onttoisesta metalliputkesta, jonka varren yläosassa on silmukat, joissa on kiinnitetty erityinen laite rungon tukien kiinnittämiseksi maahan. Ruuvipätkän pohja on teroitettu, tankoon kiinnitetyt metalliterät, jotka estävät napojen vetämisen pois maasta. Pallon rungon halkaisijan ja terän halkaisijan välisen suhteen ei tulisi olla 1/3. Tangon maksimipituus on 2,5 m, mutta tarvittaessa ruuvituki voidaan pidentää haluttuun pituuteen.
 2. Toinen tyyppinen ruuvituki koostuu ontosta komposiittisauvasta, joka koostuu lieriömäisestä ja kartiomaisesta osasta. Kartiomaisen osan ulkopinta kierretään teräsnauhalta.
Tämä vaihtoehto sopii kivikkoisille maille.

On olemassa useita erilaisia ​​ruuvipilareita, joilla on erilaiset terät:

 • Kapeilla teriöillä varustetut sauvat ovat voimakkaasti terävä sauva, jossa on useita kierroksia valettuun kärkeen (kuten kiinnitysruuvi). Kivi- ja tiheissä maaperäperusteissa sinun on valittava terävä kärki ruuvatuesta, jäädytetyssä maaperässä käytetään vyöhykettä, jossa on hammastettu kruunu kärjessä.
 • Suora tuki - yksi terä hitsautuu ruuvitangon pohjaan.
 • Monilevytuki - useita teriä, jotka parantavat vakautta ja kompensoivat pystysuorat maadoitusliikkeet.

Ruuvauslaitteen laite talon alla baarista

Talojen rakentaminen puusta ruuveilla on alkanut monimutkaisella valmistelutöllä. Ensinnäkin rakennuspaikka on puhdistettava kotitalous- ja rakennusjätteistä, juurtuneista vanhoista kannoista ja häiritsevistä viheralueista.

Syvien reikien, kuoppien täytyy nukahtaa maata ja suunnata alue.

Rakennuksen tulevan perustuksen asettelun avulla kannattaa suunnitella paitsi ruuvien tukien asennuspaikka ympärysmitan ympärillä, myös rungon tukien ruuvauspaikka sisäseinien alapuolella.

Tangon asennuspaikassa on syytä kaivaa pienet syvennykset, mikä helpottaa paalujen asentamista tiukasti keskipisteeseen ja auttaa myös tarkastamaan telineasennuksen pystysuoran asennon. Mitä huonoja ruuvipalloja, katso tässä videossa:

Paalujen asennus

Runkotukien puun talon perustukset on rakennettu käsin, mikä edellyttää 3 työntekijän apua. Ruuvatessa erityistä laitetta asetetaan ylempään silmukkaan, johon kaksi henkilöä vaikuttaa fyysisesti, kääntämällä sitä myötäpäivään.

Jokaisen vallankumouksen aikana terät uppoutuvat syvemmälle ja syvemmälle mantereeseen maata pitkin, tukemalla paalun tuki tiettyyn tasoon. Kolmas työntekijä valvoo sauvan pystysuoraa asentoa ja tarkistaa sen tasolle.

Jos kasa poikkeaa vaaditusta asennosta ruuvauksen aikana, se voidaan purkaa takaisin ja sukella uudelleen.

Kiinnitä tangot lopussa pinon yläosat tasoitetaan yhteen tasoon. Nestemäinen betoniliuos kaadetaan onteloon, joka kiinteytyksen jälkeen painaa paalua, mikä auttaa sen stabiilisuutta liikkuvassa maaperässä. Betoniliuoksen kaatamisen jälkeen teräsvinkit hitsataan kunkin paalin yläpäähän. Katso lisätietoja kiinnitysruuvin paaluista tästä videosta:

Puun talo

Puupuun talojen seinät paalunruuvin perustuksissa alkavat pystyttää korkkien asentamisen lopussa paalun tukeen. On sitä mieltä, että pihapiirin sitominen grillauksella ei ole välttämätöntä, kun rakennetaan taloja pieneltä alueelta.

Rakenteen jäykkyys antaa ensimmäisen kruunupalkin, joka on yksinkertaisesti sijoitettu pään päälle ilman kiinnitystä. Palkin päälle asetetaan 2 kerrosta katemateriaalia, jonka jälkeen asuinrakennuksen seinät on pystytetty. Kruunupalkki on kuormitettu raskaan puun seinien rakenteen painon takia.

Talon heikko paikka ruuveilla - tuuli kulkee tukien ja pohjan välillä. Lattiat tässä talossa ovat kylmiä.

Toisessa vaihtoehdossa metalliprofiilin laitekiinnitys. Pölkkiviivoilla kanava asetetaan hyllyille alas, sitten - 2 kerrosta kateaineistoa, johon ensimmäinen kruunupalkki asetetaan.

Kiinnitä puu profiiliin galvanoiduilla pultilla. Kun asetat kruunun, voit jatkaa palkin asettamista talon ulkoseinien rakentamiseen.

Penkitasojen talot ovat erityisen suojattomassa paikassa - tuuli "kulkee" tukien väliin, sademäärä putoaa siellä. Rakennuksen lattia kuivuu nopeasti, kylmä ilma talvella nopeasti jäähtää suojaamattomat rakenteet.

Suojaa epäsuotuisilta olosuhteilta on välttämätöntä suojata pohja ruuvipisteissä asentamalla sivuraikastimet.

Sivulevyt asennetaan asunnon ympärille avoimien paalujen tukien tasolle, mikä vähentää epäsuotuisten tekijöiden negatiivista vaikutusta paalusuojan rakenteeseen.

Hankkeet ja talojen rakentaminen pihdit

Jokainen yksityisen talon rakentaminen alkaa projektista. Ennen kuin rakennat asuntorakennetta, kesämökkiä tai kuistia puupylväät, on myös tarpeen laatia projekti ja laskea kaikki tarvittavat materiaalit.

Alkuperäinen projekti talon jalustat

Tässä tapauksessa on välttämätöntä keskittyä paitsi niiden materiaaliominaisuuksiin, myös maaston ominaisuuksiin, maaperän ominaisuuksiin ja helpotuksen erityispiirteisiin.

Hankkeeseen sisältyy koko luettelo ja rakennusmateriaalien kustannukset, tarvittava määrä, tekniset ja tekniset ominaisuudet, suunnittelu ja arkkitehtoniset ominaisuudet. Siksi sinun on ensin arvioitava materiaalin kustannukset ja kuunneltava palautetta alueen naapureilta.

Tyypit perusta talon rakentamiseen

Talon projekti ja rakentaminen alkaa pääsääntöisesti lähtien. Kuten tiedätte, säätiön rakentamisen hinta on usein puolet talon kustannuksista.

Säätiö on osa rakennetta, joka siirtää kuorman sen yläpuolelta ja pohjaosasta. Pohja asetetaan maanpinnan alapuolelle. Tämä on välttämätöntä, joten kun maaperä kohoaa, talvella ei ole rakenteen muutoksia.

Esimerkki valmiista paalusäätiöstä

Säätiöt voidaan jakaa kuuteen ryhmään:

 • laatta;
 • vyö;
 • kasa;
 • nukka-rostverkovy;
 • columnar;
 • jatkumo.

Valittaessa tietyntyyppistä perustetta, on otettava huomioon maaperän ominaispiirteet ja sen kyky sietää. Soittomalla maaperä on saviä maaperä: savi, pilkko, hiekkasauma, koska tällaiset maaperät pitävät kosteutta hyvin. Jäätymisen vuoksi maaperä nousee jäätymisen myötä, ja se alkaa turvota.

Kiertävät maaperät, joilla on merkittävä jäätymisnopeus, ovat pylväsperiaatteiden asennukset erityisen tehokkaita. Vaakasuorassa liikkuvassa maaperässä pylväsperäisten perustusten käyttö voi johtaa työntöön maasta, nostamalla ja kallistamalla koko rakennetta.

Talo-projekti, jossa on ullakko paalusäätiössä

Jos maastossa, johon rakennus on asennettu, on epätasainen pinta, sivuttaisleikkauksen välttämiseksi, jäykällä teräsbetonipehmusteen asentaminen tukien väliin on välttämätöntä.

Yleisimpiä ja luotettavia ovat nauhatalustat. Kun rakennat yksityistä taloa, kannattaa kuunnella asiantuntijoiden palautetta, koska nauha-säätiö ei ehkä ole aina sovellettavissa.

Jos kiinteä kerros on liian syvä maan pinnalta, eikä ole olemassa mahdollisuutta asentaa nauhan jalkaa, ruuvipallot tulevat pelastamaan.

Paalun perustus antaa sinulle lujan tukevan rakenteen, riippumatta pintaveden liikkumisesta.

Minkälainen säätiö soveltuu tähän alueeseen, sen syvyyden laskenta sekä tarvittavien rakennusmateriaalien valinta auttavat tekemään kokeneita ammattilaisia.

Pallosäätiön kiinnitysjärjestelmä Takaisin sisällysluetteloon

Kun käytetään paalusäätiötä

Alun perin, kun tarve nousi, paikkoja käytettiin vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin, kuten vetoon kiinnittyviin kiinnityksiin, majakoihin, tikkaisiin, joissa ei ole mahdollisuutta konkreettiseen työhön. Myös paaluperustuksia käytettiin, kun oli välttämätöntä rakentaa nopeasti väliaikaista rakennetta ja helposti purkaa se myös tulevaisuudessa.

Pallosäätiöitä käytetään hyvin permafrost-olosuhteissa, sillä tällaisilla alueilla ei ole mahdollista asentaa tavanomaista täyteainetta ja kuivata sitä.

Myös talon ruuveja voidaan käyttää, jos asunto on hyvin pieni, ja päätät tehdä sen laajennuksen tai kuistin. Jos haluat rakentaa kesäkeittiön tai muun kevyen rakentamisen pihalle, niin voit valita paalusäätiön.

Valmis projekti kolmikerroksisesta kerrostalosta pile-pohjaan

Kokeneiden asiantuntijoiden mukaan ruuveja ei voida käyttää, jos rakenne on tarpeeksi raskas ja sen tarkoituksena on esimerkiksi rakentaa kivirakennus, 6x6-kokoinen tai hyvä talo profiilipalkista. Ajan myötä voimakkaan paineen seurauksena olkapäillä maanpohjan paalut voivat taipua ja muuttua.

Pilejä voi käyttää myös mäkisellä maastossa. Tällöin rakenteen tasoittamiseen käytetään suurta olkapäätä olevia paaluja.

Rakennustekniikka

Pino- tai paaluhiilipohjaisten perustusten rakentamisen aikana käytetään pohjalevyjä. Tällainen säätiö koostuu erillisistä pilareista, jotka sijaitsevat samalla etäisyydellä toisistaan. Laskettaessa halutun määrän paaluja niiden optimaalinen etäisyys on tehtävä ottaen huomioon tulevan rakenteen massa.

Näyttää siltä, ​​että rakennettiin metallipohjamaalia

Pallojen hinta on erilainen ja riippuu valmistusmateriaalista. On ruuvi, tylsä, vahvistettu betoni, putken betoni, paalutus, puiset paalut.

Joskus on suositeltavaa käyttää puupinoja. Niitä käytetään pääasiassa heikoissa maissa, joiden paine on heikko. Myös havupuita käytetään, ja puuta voidaan myös käyttää.

Lokin alapää on teroitettu ja kääritään metallilevyllä upotettuina maahan. Loki asennetaan käyttämällä värähtelevää tai erilaista vasaraa.

Jos lokin pituus on riittämätön, on mahdollista lisätä sitä muilla paaluilla.

Kierukkapää on putki, jonka päähän on terävä kärki, joka on ruuvattu maahan ja terät toisessa päässä.

 • yksi, kaksi tai useampia siipiä;
 • lisääntynyt kantavuus;
 • permafrostia varten;
 • erityistä, erittäin tiheäksi maaperäksi, ruuvin muodossa;
 • hitsattujen tai valettujen kärkien ja terien kanssa.

Pallon halkaisijat: 57 mm, 76 mm, 89 mm, 108 mm, 133 mm, 159 mm, 219 mm, 325 mm.

Kahdella kerroksisella kartanolla tai tiilitalolla ruuveilla ei voida rakentaa, koska tämä on erittäin raskas rakennus ja kasa rakenne ei kestä raskaita kuormia.

Kahden kerroksen puutalon projekti paalusäätiössä

Tämäntyyppiselle perustukselle kehys- ja paneelirakennukset sopivat hyvin, koska ne eivät pelkää maan värähtelyjä ja sopeutuvat niihin. Kehysrakennuksen käyttöikä on kuitenkin suhteellisen suuri. Mutta paalut, jotka ovat maan alla, tänä aikana hajoavat, ja talo vain seisoo kentällä.

Tietenkin, paalun perustan muodonmuutoksen alkaessa voit poistaa ja asentaa uusia tai korvata heikennetyn osan niistä. Tämä edellyttää kuitenkin uusia käteiskustannuksia, tarvittavien laitteiden etsimistä ja aikaa ja huomiota.

Pallon pohjan edut

 1. Pallojen hinta ei ole liian korkea, joten porausruuvin perustuksille on ominaista koko peruslistahinta.
 2. Pieni rakennustappi voidaan käyttää lähes kaikentyyppisessä maaperässä.
 3. Suuri positiivinen näkökohta tällaisten tukien käytöstä on säätiön rakentamisen nopeus ja talon rakentaminen. Loppujen lopuksi tällaiset työvaiheet kaivaa kaivoa, kaatavat säätiön ja odottavat sen kuivumiselta ohitetaan. Pallojen perusta on täysin valmis 1 - 2 päivän kuluessa. Ei ole tarvetta käyttää suurta määrää erikoislaitteita ja palkattuja työntekijöitä louhintatyön tekemiseen.
 4. Toisin kuin tylsät paalut, ruuvit kierretään maahan kuten ruuvi, ja kaikki voidaan luoda useiden ihmisten toimesta.

Pahoinpitelyn asennusjärjestelmä

 • Kun olet asentanut porakoneet ja ruuvatut paalut, voit välittömästi jatkaa talon tai muun huoneen rakentamista, eikä odota useita kuukausia, ennen kuin se on täysin kuiva, kuten tapahtuu, jos pohja on teipin muotoinen.
 • Rakennustyöt voidaan suorittaa milloin tahansa sääolosuhteista ja maasto-olosuhteista riippumatta.
 • Erityisen merkityksellistä on talon tai muun rakennuksen rakentaminen käyttämällä ruohopaaluja marskimaisilla ja liikkuvilla mailla, turvetuilla, hiekkakiveillä.

  Pile-pohjan haitat

  1. Pallon ja ruuvin perustukset soveltuvat vain kevyisiin rakennuksiin, esimerkiksi maatiloihin.
  2. Suojaavasta sinkkipinnoitteesta huolimatta ruuvipallot, joita käsitellään jopa korroosionestoaineilla, ovat helposti korroosiota. Erityisen nopeasti se tapahtuu hitsauksen alueella sekä paalujen maanalaisessa osassa. Tällöin paalujen valinnassa on välttämätöntä antaa etusijalle yksiosainen paalu ilman hitsausta. Tämä pieni asia pidentää merkittävästi paalujen elämää.
  3. Ruuvipohjaperustan haittana on talon suhteellisen korkea loppuhinta. Kyllä, voit ostaa edullisesti metallipalloja. Ei niin kallista asennustyötä. Mutta jos kiinteää taloa rakennetaan, niin tällainen säätiö aiheuttaa lisäkustannuksia kellarihuoneen luomiselle ja eristämiselle sekä kellarin ulkoreunukselle, koska meidän tapauksessamme sitä ei yksinkertaisesti ole. Ja se uhkaa talvilämmön olosuhteissa sillä, että talon lattia on aina hyvin kylmä. Sama tiedonanto. Lämmittamattomassa huoneessa putkien vesi jäätyy jatkuvasti ja vain hyvin järjestetty eristys poistaa tämän ongelman. Esimerkki paalun perustuksen viimeistelystä

  Myös talven talteenotto ei pysty toimimaan normaalisti.

 • Ilman eristämistä on vaikea jäädyttää maaperän läpi talon alle, ja siten maanalaiseen huoneeseen mahdolli- suus käyttää yhdistelmässä kasvaneiden vihannesten varastointia menetetään.
 • Tontilla on yksi erityispiirre. Se ei ole asetettu, koska se tapahtuu silloin, kun tavanomainen nauhasäiliö tuhoutuu, mutta päinvastoin se nousee. Loppujen lopuksi maa työntää väärin asennettuja paaluja maasta.
 • Takaisin sisällysluetteloon

  Paalun perustuksen asennus

  Ennen porattujen ja paalujen asentamista on tutkittava maaperän helpotusominaisuuksia ja selvitettävä alueen jäädytyksen alin kohta.

  Tämä antaa linnoituksen rakenteen ja maaperän turvotuksen seurauksena talvella ei muutu rakennetta, se tiivistyy tiukasti ja tasaisesti.

  Siksi paalut voidaan asentaa riippumatta kaudesta ja sääolosuhteista. Jos et noudata rakennustekniikkaa, sen jälkeen, kun kertynyt jäännös on sulanut maan yläosaan, ruuvipallot kulkevat maahan ja eivät istu tiukasti, kuten pitäisi.

  Kaikissa tapauksissa on toivottavaa käyttää paksua, kestävää terästä olevia paaluja, joiden terän halkaisija on yli 500 mm, mutta tällaisten paalujen kustannukset ovat erittäin korkeat. Siksi mökkien ja talojen rakentamisessa käytetään halkaisijaltaan noin 100 mm paaluja, koska niiden hinta on pieni.

  Esimerkki valmiista paalusäätiöstä

  Pallon perustusten tärkein edellytys on löytää vakiintunut ruuvipallojen valmistaja, joten ennen kuin olet hankkinut paaluja yhdeltä tai toiselta toimittajalta, sinun on ensin kuunneltava palautetta siitä.

  Voit kääriä kasa maahan erityisellä tekniikalla. Palvelujen kustannukset ovat kuitenkin melko korkeat, joten paalut voidaan asentaa itsenäisesti manuaalisesti. Kun ruuvatkaa kasa manuaalisesti, sinun on vain seurattava pystytasoa.

  Käsin voidaan yleensä asettaa enintään 108 mm: n pinoita. Paksummille paaluille sinun on käytettävä erikoislaitteita.

  Säätörakenteen rakentaminen on suoritettava standardien mukaisesti ja asennettava ruuveja enintään kolmen metrin etäisyydeltä toisistaan.

  Valmis paalusäätiö on sallittua käyttää seuraavissa rakennuksissa:

  • runkopuu ruuveilla;
  • kilven talot ruuveilla;
  • helppo maalaistalo ruuveilla;
  • vanhat talot yhdessä toisen tyyppisen perustuksen kanssa;
  • jos talossa on uunikuoren lämmitys, voidaan sitten paaluilla käyttää takan pohjaa.

  Kellarin eristys

  Asennettaessa molempia porattuja ja ruuvipalloja, on välttämätöntä lämmittää avoin tila lattian ja maan välissä ja varustaa kellarissa.

  Loppujen lopuksi lattialla on avoin tila ja jos se ei ole hyvin eristetty, niin talvikaudella lattia ei ole vain kylmä vaan jäinen. Sinun täytyy olla valmis siihen, että eristyskustannukset ovat paljon suuremmat kuin paalujen ostaminen ja asentaminen.

  Ensimmäinen tuottaa vedenpitävää grillausta. Talon ympärysmitan alapuolella on oltava puutavara.

  Säästää rahaa, lattiapinta voidaan tehdä litteästä, reunattomasta aluksella, koska sen hinta on vähäpätöinen.

  Karkea lattia asetettu lokeihin. Viiveiden välinen tila on täytettävä eristämällä asiantuntijoiden ja käyttäjien mukaan tämä kerros voi olla alle 150 mm.

  Puun alapuolella tavallisesti ne täyttävät sideaineen levyt tai vanerista, kiinnittävät vedeneristyskerroksen, useita kerroksia vaahtomuovia tai muuta eristystä. Sitten lattialle asetetaan lattia ja vaneri tai lastulevy kiinnitetään päälle.

  Pohja voidaan asettaa kivestä, tiilestä tai betonista. Perus voi olla:

  Kellarissa tarvitaan myös lämpenemistä, ja se tarvitsee lisäkustannuksia, koska kellarista ei tarvitse vain ommella palkkia, vaan luotettava rakenne, joka kestää veden virrat kevätmelten ja märän kesän seurauksena, kun se satoi jatkuvasti.

  Yhden kerroksen kehysrakennuksen projekti pihdeillä

  Ja viimeinen vaihe on kosmeettinen. Kellarissa tarvitaan ulkopinta. Tämä voidaan tehdä julkisivulevyillä, aaltopahvilla tai muulla kestävällä materiaalilla.

  Sokean alueen rakentaminen

  Talon suojaamiseksi kosteuden tunkeutumiselta vaaditaan sokea alue. Sokea alue on pääsääntöisesti täytetty betonilla koko talon ympärysmitta.

  Sokea alue on muodostettu kallion seinämiltä. Sokea alue täyttyy maaperän spesifisyyden ja ristikkopalkin riippuen. SNIP: ien ammattilaisten ja suositusten mukaan sokea alue ei voi olla yhtä metriä. Sokean alueen syvyys on noin 25 cm.

  Sokean alueen täyttämiseksi on tarpeen tehdä yksinkertainen laskenta ja selvittää haluamasi leveys. Tätä varten sinun on lisättävä vähintään 30 cm ulkonevien räystöjen ääripisteeseen.

  Sokean alueen asentaminen paalujen alla

  Talon ympärillä noin 25 cm: n syvyyteen sinun täytyy kaivaa kaivanto, nosta sitten muotti, hiekka tyyny.

  Vaaditun hiekamäärän laskeminen on yksinkertaista: L-peittoalue x B sokea alue x 0,1 m (kaadetun hiekkakerroksen korkeus).

  Seuraavaksi nukahtaa kerros rikki. Jotta määritettäisiin, kuinka paljon murskattua kiveä tarvitaan sokean alueen asentamiseksi, laskemme: L-peittoalue x B sokea alue x 0,05 m (murskatun kerroksen korkeus).

  Ylhäältä on tarpeen vahvistaa vahvistettu verkko. Tuloksena oleva rakenne kaadetaan betonilla, jossa vaadittu kaltevuuskorkeus.

  Pile-pohjainen sokea alue

  Halutun rahamäärän hankkimiseksi määritämme ensin, kuinka paljon betonia tarvitaan seuraavalla laskennalla: L-peittoalue x B sokea alue x 0,1 m (betonikerroksen korkeus).

  Asiantuntijoiden mukaan paalut, kunnioittaen kaikkia rakentamisen teknologisia prosesseja, voivat kestää pitkään. Mutta aika ajoin on tarpeen tarkastaa paaluiden kunto, jotta reagoivat ajassa taaksepäin ja korvaavat ne, mikä estää rakenteen ennenaikaisen kallistumisen.

  Vanhan talon nousu paaluilla

  Jos vanhassa talossa on pohjaosan osittainen tuhoaminen ja korjaustarvetta tai korkeampaa laitetta tarvitaan, ruuvipalloja voidaan käyttää talon nostamiseen ja lisävahvisteisen pohjan antamiseen.

  Esimerkki vanhan talon nostamisesta paalupohjaan

  Nostettaessa taloa ruuva-paaluilla tapahtuu talon reunoilla asennettujen nostimien käyttö. Ruuvipillojen asentamisen jälkeen voit turvallisesti alkaa korjata vanhan pohjan tai nostaa uuden korkeuden.

  Joten ruuvipallot tulevat usein pelastamaan, kun ei ole mahdollisuutta käyttää nauhatalustetta, ja he tekevät melko hyvin heidän tehtävänsä.

  Puuhuone ruuveilla: valokuvat, projektit - mitkä paalut ovat parempia

  Ensin sinun on päätettävä talon tai muun rakennuksen säätiön valinnasta. Olemme kiinnostuneita rakentamaan talon baarista. Se, että sillä ei ole paljon painoa, säätiö ei välttämättä ole kallista. Ennen rakennustyön aloittamista rakennushankkeen mukaan luodaan projekti. Useista mahdollisista säätiön vaihtoehdoista voit pysyä paalarakenteessa. Olipa luotettavaa perustaa talon palkkiin, jota harkitsemme artikkelissamme.

  Paalun perustuksen ominaisuudet

  Yksi tyyppistä alustaa talon alle baarissa on kasa suunnittelu. Pile-pohja on luokiteltu useiden eri tyyppien mukaan:

  • painettu - erityinen kone tukkii paalun tiettyyn syvyyteen;
  • poraus - porakone tai käsipora porat reiät, joissa paalut on asennettu;
  • ruuvi ruuvataan maata käsin tai mekaanisesti, paalulla on kärki kiertyneiden siipien muodossa, mikä helpottaa työn tekemistä.

  Puutavaraa varten voidaan käyttää kaikentyyppisiä paalusäätiöitä, mutta suosituin, jos tarkastelet asiakkaiden arvioita, on ruuvipohjaperusta.

  • Se koostuu eri halkaisijaltaan ja pituudeltaan olevista metalleista. Putken alaosassa on kierteiset terät, jotka sallivat putken tunkeutumisen haluttuun syvyyteen. Samalla maaperä ei löysty, vaan puristetaan, mikä vaikuttaa positiivisesti alhaisen matkan varrella, pohjaveden, hiekan ja turpeen läheisyydessä.
  • Pylväiden kiinnittäminen voidaan tehdä palkilla tai metallielementeillä (I-palkki, kanavapalkki) siten, että rakenne ei hajoa.
  • Pile-pohja asennetaan mihinkään maaperään ja muuhun alueeseen kuin kalliolle. Jopa rinteiden ja maatason erot eivät ole esteenä paalujen rakenteiden pystyttämiselle. Kunkin paalin korkeutta on tarpeen säätää asennuksen aikana kiristämällä eri syvyyteen.
  • Kellari riippuu määräpaikasta. Jos kellari on tarkoitettu varustamaan, pohja tehdään mahdollisimman korkeaksi, muissa tapauksissa se saavuttaa 400-500 mm maasta.

  Kuinka laskea pilkkujen määrä säätiölle?

  Suunnitelmaan suunnitellessa taloa sovelletaan tarvittava määrä paaluja. Heidän lukumääränsä riippuu:

  • materiaalin tyyppi (puun poikkileikkaus, puun kosteus);
  • ympärysmitan koko;
  • lattiat, ullakko;
  • rakenteen paino;
  • maaperän geodeettisten tutkimusten tulokset;
  • alueen ilmasto-olosuhteet.

  Jos on väärin laskea talojen määrä suunnitteluaikana, voi ilmetä käytön aikana - epätasaista lattiaa, sagging-elementtejä tai esijännitystä koko rakennelmassa. On suositeltavaa asentaa välejä aina 1500-3000 mm: n etäisyydellä kehän ympärillä ja vierekkäisten seinien risteyksestä. Laskenta tehdään tietyn algoritmin mukaan:

  1. Materiaalin kokonaismäärä (palkki, kuutiometri) otetaan huomioon.
  2. Kerrottu yhden kuution painolla = 800 kg.
  3. Kunkin kerroksen hyötykuorma lisätään (kehyksen kerrottu mitat kerroin 150).
  4. Rakennuksen lumikuorma on hirsitalon seinien johdannainen kerrottuna kertoimella. 180.
  5. Tuloksena oleva määrä kerrotaan kertoimella. luotettavuus = 1.1.
  6. Tulos jaetaan painon kuormituksella, jonka yksi kasa kestää, saamme talojen kokonaispistemäärän palkista.
  7. Harkitse esimerkki yksikerroksisesta 8x6-rakenteesta 150x150 baarista.
  • 21,6 * 800 = 17 280 kg;
  • 8 * 6 * 150 = 7200 kg;
  • 8 * 6 * 180 = 8640 kg;
  • 17280 + 7200 + 8640 = 33 120 kg;
  • 33 120 * 1.1 = 36 440 kg - rakennuksen kokonaiskuormitus ottaen huomioon kaikki parametrit.
  • Säätiölle otetaan kasa, jonka mitat ovat 89x250x2500, ja paino on enintään 2 tonnia.
  • 33,120 / 2000 = 16,56. Siksi säätiö vaatii 17 ruuvipilareita.

  Tietenkin laskelmia voidaan pitää likimääräisinä. On parempi, että tämä työ annetaan erikoistuneille asiantuntijoille, jotka ottavat huomioon kaikki vivahteet suunniteltaessa palkkikenttää talosta palkista ja luo kuvan tulevasta säätiöstä.

  Miten talon rakentaminen ruuvipylväät palkista?

  Näet valmiit projektit, lue perusrakenteen muutokset (ruuvi, räpytys, poraus), luo oma projekti. Hankkeen toteuttamisen jälkeen tarvittavien rakennusmateriaalien hankinta jatkuu rakentamisessa.

  1. Ei ole tarpeen selvittää säätiön perustaa.
  2. Käytä merkintää suunnitelman mukaan.
  3. Merkintäpaikoissa asennamme paaluja, ruuvaamalla tiettyyn syvyyteen, mutta vähintään maaperän jäädyttämisen syvyyteen. Yleensä ruuvit ovat jopa 1500 mm ja enemmän. Pinnalla putki pysyy 400-500 mm korkeana. Kun taso laskee (rinteet, kaivot), ulkonevan osan korkeus mitataan tasolta.
  4. Kierrä ruuvipallot erikoislaitteiden avulla tai suorita työtä käsin. Yhden pilarin asentamisen määrä on kolmesta viiteen kerrallaan: kaksi kierretään neljään, yksi ohjaa prosessia.
  5. Ruuvattaessa kaikki projektissa mainitut pylväät, ne on kaadettava betonilla, jos talo on valmistettu pysyvästi asuvalta puusta. Väliaikaisen rakenteen tapauksessa betonia ei saa kaataa putken onteloon.
  6. Ylhäältä napa on hitsattu jokaiseen napaan, johon palkin valjaat asennetaan. Usein vanteet tehdään metallielementeillä, hitsaamalla kanava tai I-palkki kehän ympärillä. Suurin osa suunnittelusta oli kestävä.
  7. Älä unohda käsitellä paaluja korroosiosuihkulla kyllästämällä, jotta se pidentää säätiön käyttöikää.
  8. Seuraavassa vaiheessa esitellään talon ensimmäinen kruunu baarista.

  Hankkeita talojen baarissa pihdit ovat esillä valokuvan Internet-tilaa laaja valikoima. Valitse se, joka sopii sinulle tai luo ainutlaatuinen projekti. Kun valitset taloprojektin puupalkin palkista, älä unohda, että säätiö on tarkoitettu kevyisiin rakenteisiin. On mahdotonta rakentaa monikerroksista rakennusta noudattamatta tiettyjä sääntöjä:

  • oikea laskeminen alustalla olevien paalujen määrästä;
  • jos mahdollista, valitse kevyet materiaalit katolle ja tukille;
  • otettava huomioon maaperän ominaisuudet;
  • paalun perustuksen oikea paistaminen;
  • jalostaa metalli korroosiolta;
  • anna asennus asiantuntijoille.

  Kun otetaan huomioon talojen hankkeet pihdeissä olevasta baarista, älä unohda nähdä niitä ihmisiä, jotka ovat tulleet näiden talojen omistajiksi. Eniten myönteisiä arvosteluja. Ne, jotka ovat unelmoinneet luotettavan talon rakentamisesta maaperälle, jota ei ole tarkoitettu asentamaan taloon muihin säätiöihin, ovat tyytyväisiä. Positiivinen palaute rakentamisfoorumeista ihmisiltä, ​​jotka eivät halua viivästyttää rakentamista pitkään aikaan. Paneerausruuvi asennetaan muutaman päivän päähän, jos työ tehdään asiantuntijoiden toimesta. Mutta on olemassa arvosteluja ja ne kehittäjät, jotka päättivät omavarainen paalut talon alla baarista. Tulokset olivat hyviä. Pienen yksityisen talon puunruuvin pohja puusta voi maksaa jopa 35 000 ruplaa tai enemmän. Kaikki riippuu rakenteen koosta. Annamme taulukon kustannuksista, jotka aiheutuvat paalusäätiöstä eräiden tyypillisten talojen hankkimisesta baarista.

  Puutavaran ruuvi paaluilla: vinkkejä ja suosituksia projektin luomiseksi

  Puutalojen hankkeiden kehittämisessä usein kysytään, millä perusteella ne ovat parhaita. Tämä johtuu siitä, että tämä rakenne ei ole kovin painava eikä ole järkevää käyttää voimakkaita ja kalliita rakenteita sen asentamiseen ja syväpohjaiset tuotteet eivät aina täytä tietyn alueen olosuhteita.

  Niinpä rypälepaloista valmistettuja puulajeja pidetään suosituimpia, koska niitä voidaan käyttää erilaisissa maaperässä ja samanaikaisesti peruskokoonpanon kustannukset ovat pienet.

  Amatööri kuva mallista, joka on asennettu ruuveilla

  Hanke ja sen toteutus

  Rakennuksen perustana on hanke. Jos tässä vaiheessa annetaan tarvittava huomio, koko asennusprosessi muuttuu yksinkertaisesti suunnittelijan kokoonpanoksi, josta saat selkeät ohjeet ja ohjeet.

  Tyypillinen versio valmistetusta projektista, joka osoittaa paalusäätiön sijainnin

  Voit laskea tarvittavien palkkien lukumäärän käyttämällä laskinta:

  perusta

  • Ensin sinun on valmisteltava pinta alustan asentamiseksi. Voit tehdä tämän tyhjentämällä maaperän kasveista ja tasoittamalla sitä horisontaalisesti.
  • Seuraavaksi sinun on tehtävä pieniä reikiä paalujen asennukseen. Heidän asennuspaikkansa määräytyy hankkeen mukaan. On kuitenkin muistettava, että tällainen säätö on asetettava paitsi tukiseinien, myös sisäpuolisten väliseinien alle.
  • Jos ruutupallon hirsitalo on varustettu liedellä tai muilla raskailla sisätiloilla, myös paalut on asennettava paikoilleen.
  • Sen jälkeen, kun niissä valmistetut reiät on asennettu hirsitalojen tuet. Tällöin saatat tarvita erikoistyökalua tai -tekniikkaa.

  Tyypillisten paalujen ulkonäkö ruuvimeisselillä

  • Kun kaikki paalut asetettiin projektin mukaan, I-palkki tai kanava, joka oli hitsattu yläreunaan pitkin kehää.
  • Tämäntyyppistä materiaalia käytetään myös luomaan sisäisiä kattoraketteja rakenteen pitämiseksi.
  • Tämän jälkeen voit aloittaa rakennuksen rakentamisen, vaikka jotkut käsityöläiset suosittelevat ensin betonista valmistettua vahvistusta.

  Vihje!
  Sen varmistamiseksi, että koko rakenne kestää kauemmin, hitsauksen jälkeen se hiotaan ja päällystetään pohjamaalien ja maalikerrosten avulla.
  Lisäksi päälle sijoitettiin kerros katemateriaalia, joka toimii vedenpitävänä aineena.

  Kaaviot, jotka osoittavat paalusidoksen tyyppejä perusalustan muodostamiseksi

  Kruunujen asennus

  Sen jälkeen kun puun talon alle on asennettu paalipohja ja se on vedeneristetty, voit aloittaa kruunujen asettamisen.

  • Tätä varten ensin materiaali käsitellään erityisellä koostumuksella, joka suojaa sitä ympäristön altistumiselta.
  • Sen jälkeen puutavara asetetaan ennalta suunnitellun hankkeen mukaisesti. Tällöin ensimmäisen kruunun kiinnitys voidaan tehdä sekä pulttien avulla että sementtilaastin avulla.

  Ensimmäisen kruunun asentaminen metallipallojen päälle

  • Kiinnikkeen kulmissa tehdään lukkojen muodostuminen, jotka on asetettu hinauksella tai toisella tiivisteellä.
  • Tyypillinen talojen rakentaminen puusta ruuveilla on johtanut siihen, että kruunujen välissä on puukerros eristyskerros. Voit tehdä tämän käyttämällä tavallista hinausta, joka taitetaan kahdessa kerroksessa. Jotkut puutavarat, jotka on suunniteltu siihen tarkoitukseen, että näitä tarkoituksia varten käytetään kumitiivisteitä.
  • Kruunujen väliin on liitetty reikiä ja kiinnitetty erityinen kiinnitysmateriaali. Samaan aikaan tällaisten liitosten sijainti on järjestettävä porrastetusti ja ne on esitettävä hankkeessa.

  Tämäntyyppisellä säätiöllä voit rakentaa rakennuksia jopa epätasaisilla pinnoilla.

  • Liitosmateriaalina käytetään myös metallikannattimia, mutta niiden käyttö rajoittuu yleensä rakenteen kulmiin.
  • Liitäntä sisäseinien ja pääseinien avulla linnaan, joka on veistetty "lohenpyrstö" tavalla.

  Hinaus käytetään tiivisteenä kruunun välillä talossa

  • Kun rakennat talon tai mökin projektia omalla kädellä olevasta palkista, on erittäin tärkeää jakaa ovien ja ikkunoiden aukkojen paikka, sillä tämä voi auttaa säästämään paljon materiaalia.

  Vihje!
  Mitä enemmän yksiköitä ja kiinnittimiä näytetään kytkentäkaavioissa, sitä helpompi on suorittaa asennus.
  Samaan aikaan voit säästää paljon aikaa ilman, että häiritsee muita laskuja tai teknisiä ratkaisuja.

  Puun kytkentätapa talon kulmissa, mikä merkitsee pieniä jäännöksiä

  katto

  Kun rakennat katon projektia, on tärkeää muistaa, että puutavaran alla olevat ruuvipallot eivät kestä raskaita kuormia, mikä tarkoittaa, että rakennelman on oltava mahdollisimman kevyt. Siksi katon rakentaminen käyttäen pienempää materiaalia, joka vastaavasti pienentää painonsa.

  On kuitenkin muistettava, että kattorakenteiden tärkein asennuspaikka on pudotettava tukiseinään niin, että kuorma jakautuu kehän ympäri sijaitseviin paaluihin.

  Talon katto, joka käyttää ruuvipinoja perustana, ei saa olla ainoastaan ​​kestävä vaan myös kevyt

  Vaneriarkkeja voidaan käyttää päällysteen substraattina. Yleensä tämän materiaalin hinta ei ole kovin korkea, mutta sillä on kaikki tarvittavat ominaisuudet tämäntyyppiseen työhön. Päällysteen valinnan on perustuttava myös painon keventämiseen, mikä johtaa usein metalliprofiilin tai pehmeän laattojen käyttöön.

  Vihje!
  Suunnittelussa katto on tutkittava tekemisestä savupiipun läpi, ja paikka sinun täytyy telakoida obkladyvat asbestia.
  Tämä voi estää tulipalon ja lisätä laitteen käyttöikää.

  Metalliprofiili on ihanteellinen materiaali tällaisten rakenteiden pinnoittamiseen, koska se ei ole vain kevyt vaan myös halpa.

  johtopäätös

  Tässä artikkelissa esitetyssä videossa on lisätietoja tästä aiheesta. Myös edellä esitetyn tekstin perusteella voidaan päätellä, että ruuvipallot sopivat ihanteellisesti tähän talonrakennukseen vain, jos sitä ei ylikuormita ylipainolla. Siksi kaksikerroksisten talojen osalta on parempi valita erilainen syy.

  Jokainen projekti talojen ristipuristinpalkista halutun mukaan

  Jos haluat ottaa yhteyttä IC IC Intel Groupiin, ei ole vaikeaa valita tai tilata talon projekteja ruuvipilareista. Mallihankkeemme ovat erittäin suosittuja. Ja myös ne asiakkaat, jotka olivat alun perin haaveillut rakentamisen aloittamisesta ja tilaamansa yksittäiset mallit, lukivat mallien lukemisen jälkeen, he ymmärsivät, että he olivat jo löytäneet luettelon, mitä he olivat uneksineet niin kauan.

  • Voit tutustua luetteloon ja kaikkiin projekteihimme virallisilla sivuillamme.
  • Tilauksen yhteydessä sinun on henkilökohtaisesti otettava yhteyttä yrityksen toimistoon allekirjoittaaksesi sopimuksen, saat tarjouksen ja ratkaisemaan kaikki kysymykset ja tekniset ongelmat.
  • Meidän projekteistamme taloja ruuveilla ja avaimet käyristössä olevasta baarista - tämä on jotain, joka on saatavana erittäin edulliseen hintaan.

  Taloja ruuveilla

  Rakentaminen talot palkin paalun ja ruuvi pohja

  Talojen suunnittelu baarista on alustan valintaan nähden. Rakenteen alhaisen painon vuoksi talojen talonrakentaminen voidaan tehdä kevyellä matala- tai paalupohjauksella. Pohja on helposti ja yksinkertaisesti pystytetty eri kantavuusalueilla oleviin maaperään ja samalla se ei vaadi lisäkustannuksia.

  Suunnitelma ja toteutus

  Rakennustyön perusteena on hanke, joka on laadittu huolellisesti ottaen huomioon kaikki vaatimukset ja määräykset. Jos dokumentaatio varmistetaan, talon rakentaminen muuttuu elementtien rakenteelliseksi kokoelmaksi, johon on liitetty yksityiskohtaiset ohjeet.

  Puurakenteiden kasauspohjan valitseminen on hyödyllistä tutustua tukikehyksen eduihin:

  • Vähimmäiskustannukset;
  • Maatyön lähes täydellinen puute, koska maiseman tasoittaminen on hyödytöntä ja kantojen, lohkojen, viirtojen poistaminen;
  • Mahdollisuus järjestää kaikki maaperä, paitsi raskas kivinen, kivinen;
  • Kevyet keinot teknisen viestinnän ja putkistojen suorittamiseen;
  • All-season rakentaminen pohja;
  • Ruuvien paaluilla sijaitsevasta pihasta voi rakentaa jopa tiheän rakennuksen olosuhteissa.

  Ruuvipätkän pohja ei ole huonompi kestokykyisten ja tavanomaisten perustusten kuormitukselta. Lisäksi on paalulaakeroitu säätö, joka varmistaa rakenteen eheyden käytön aikana kausittaisten maaliikenteen aikana ja mahdollistaa myös talon hyödyllisen alueen lisäämisen milloin tahansa ilman merkittäviä investointeja.

  Säätiön järjestely: perusvaatimukset ja parametrit

  Geologisten töiden suorittamisen ja valittujen paalusäätiöiden vahvistamisen jälkeen on otettava huomioon tukityyppi, on parempi ottaa alla olevassa taulukossa annetut arvot (pituudet ilmoitetaan cm: ksi):

  Maaperän kantavuuden lisäksi on tarpeen laskea rakenteen painon kuormitus (kokonaispaino), jolle seuraavat arvot otetaan huomioon:

  • Rakennuksen kerrokset;
  • Materiaali, josta tuki- ja väliseinät on tehty;
  • Massiivisen luonteen paikallisten rakenteiden (uima-altaat, takat, uunit jne.) Läsnäolo;
  • Liitoksen päällekkäisyyksien materiaali.

  Painokustannus lasketaan suunnitelluille huonekaluille, jos aiot laittaa vaikuttavia kuulokkeita tai muita kodin tarvikkeita. Tämän jälkeen kannattaa katsoa esimerkille annettu taulukko (laskelma annetaan yhden kerroksen asuntorakennukselle, jonka mitat ovat 10 * 10 m ilman lisäpainotekijöitä):

  Myös säätiön kokonaispinta-ala on otettu huomioon. Pallojen määrän riippuvuus säätiön kokoon on suuri, esimerkiksi maanrakennuksessa 3 * 3 vaaditaan ainoastaan ​​4 halkaisijaltaan 89 mm: n halkaisija, 8 * 8: n rakenteessa on jo 16 halkaisijaltaan 89 mm: n halkaisija ja talon 10 x 10 m: n 25 halkaisijaltaan 108 mm:.

  Huomaa, että pinoelementtien kokoalue on paljon laajempi, joten ne on helppo valita jokaiselle yksittäiselle rakennustyypille. Halkaisijasta riippumatta on tarpeen seurata paalujen lujuutta ja käytännöllisyyttä. Kehittäjät käyttävät useimmin hitsattuja paikkoja, joissa on galvanoidut tai valetut kärjet. Otsinkova estää korroosion kehittymistä ja korkealaatuisesta päällysteestä ei voi suorittaa muita vedenpitäviä toimenpiteitä.

  Työn vaiheessa oletetaan, että säätiön rakentaminen tapahtuu seuraavalla järjestyksellä, ennen kuin talon järjestäminen puusta ruuvipolleilla

  1. Valmista asennuspaikka, merkitse paikka;
  2. Poraa pienet reiät pisteiden määrittämien paalujen asennuksen mukaan projektiasiakirjojen mukaisesti (älä unohda, että säätö on tehty laakerin seinämien alla sekä sisäosien alapuolella);
  3. Muista tehdä tukipisteitä paikallisten massiivisten esineiden, elementtien alla.

  Ja nyt kysymys: etäisyys ruuvien paaluista, mitä pitäisi olla? Kehittäjät, joilla on kokemusta, suosittelevat runkotukien asettamista kehysrakennukselle, jonka askel ei ole yli 3 metriä. Mutta tarvittaessa hirsitalon, jossa on suuri massa tai riittävän monta laakerivaahtoa, voidaan paalujen välinen kuilu pienentää 1-1,2 metriin (ei vähäisemmäksi). Tärkeintä on, että käämitysruuvi ei muodosta tukien palatsia: tällaisella rakenteella ei ole suurempaa voimaa eikä vakautta, mutta se voi murtaa maaperän koskemattomuuden ja menettää kaikki sen positiiviset ominaisuudet.

  Tyyppien sitominen paalutusperusta

  Kun ruuvipallot on asetettu, elementtien yläosa tasoitetaan ja I-palkki tai kanava voidaan hitsata ulkoreunaa pitkin. Tällöin muotoilu muuttuu vahvemmaksi. Sitten voit aloittaa laatikon rakenteen, katon järjestelyn. On kuitenkin olemassa vaihtoehtoja kelloradan yläpuolella olevien vanteiden toteuttamiseen, jotka on valittu tulevan rakenteen osalta:

  1. Puupäällysteet edellyttävät vinkkejä, joiden päälle voit tehdä karkean lattian. Sitoutuminen on välttämätöntä käsitellä bitumimateriaalia vedenpitävyyden parantamiseksi.
  2. Edellä mainittu kanava tai I-palkki on johtosarja koko rakenteen jäykistämiseksi. Tämä tyyppi on pakollinen rakennuksille, jotka ovat massiivisia, samoin kuin talot, jotka on rakennettu vedellä täytettyihin maaperään tai maaperään, jossa on uhanalainen pesu. Kanavan koko: halkaisijaltaan 108 mm: n halkeamille materiaalin leveys on 140 mm.
  3. Vahvitetun betoniteräksen naamiointi muistuttaa nauhalevyä, joka on vahvistettu paaluselementeillä. Luoda paalut on ruuvattu, kuten on esitetty projektin, ja hitsataan sitten vahvistaa häkki, tehty muotti ja betoni kaadetaan ratkaisu. Käytetty grillage vain vaikuttaville rakennuksille.
  4. Jos talo on erittäin raskas, on parempi kaataa pohjalaatta paaluun. Tätä varten on välttämätöntä sijoittaa lujittavan häkki paikalleen ja kiinnittää se ruuveilla, minkä jälkeen betoniseos kaadetaan valmiiseen muottiin.

  Palo-pohjaisesta puusta valmistettu talo sopii erinomaisesti kehittäjälle, joka haluaa säästää rahaa ja hankkia käytännöllistä asuntoa, joka kestää pitkään. Oikeiden ja voimakkaiden ruuvien paaluiden valitseminen, mikä tekee tarkan laskelman paalujen välisestä etäisyydestä, on mahdollista pystyttää rakennus heikkoon kantavuuteen ja suuren vesipitoisuuden omaavaan maaperään. Samalla maaston, rakennustiheyden, pohjaveden pinnan taso ja muut vaatimustenmukaisuuden kannalta välttämättömät vivahteet eivät ole merkityksellisiä, jos talo rakennetaan mihin tahansa muuhun säätiöön.

  Puun talo ruuveilla

  On olemassa erilaisia ​​materiaaleja, joista tehdään kotona. Nyt - muutamia sanoja puun talosta ruuvipistokkaissa.

  Jokainen kaupunki asuvien ahtaissa olosuhteissa elävä ihminen unelmoi omaa mukavaa yksityistä taloa. Usein - korkea nousu. Se on halvan, mutta luotettavan materiaalin valinta seinille, joka määrittää talon ulkoasun, sen sisäisen mikroilmaston kesällä ja talvella.

  Yksi suosituimmista päätöksistä on puisen muotoisen puun valinta. Tämä valinta johtuu siitä, että puu on melko kestävä materiaali, joka säilyttää lämmön talvella ja luo viileää talon sisällä kesällä, mikä säästää lämmitykseen ja ilmastointiin.

  Perusta on paras käyttää ruuvipillojen tekniikkaa. Puutarhaviljelyn rakentaminen ruuvipylväät ei eroa perinteisestä nauhalevystä. Päävalikon eri kokoonpanojen ansiosta voit valita optimaalisen paalasarjan talolle, jolla on parametrit, jotka vaikuttavat sen kuormitukseen. Ensinnäkin se on tulevaisuuden rakennuksen alue ja kerrosten lukumäärä. Tärkein vaatimus on säätiön selkeä vastaavuus tulevan talon kokoihin aina millimetriin saakka. Jokainen asiakas haluaa valmis asentaa talon ruuveilla, koska koska tämä säätiö ei ole saostunut, on mahdollista vähentää merkittävästi rakennusaikaa.

  Säätiön edut ruuveilla.

  Tärkein, mielestämme ratkaiseva tekijä valittaessa ruuvin paalut perusta ja palkin rakentaminen seiniin on useita etuja, jotka ilmenevät talvikaudella:

  • Talvella on vaikea täyttää teipin säätiö, jolloin perustaa rakentamisen alkaessa voi olla 1,5 vuotta, ruuvaamalla ruuvipallot yhden päivän kuluessa, minkä jälkeen voit heti aloittaa talon rakentamisen;
  • talvimetsä, josta puuraaka-aine on tehty, on ensinnäkin halvempi ja toiseksi talvipuusta kestää paljon kauemmin kuin kesällä, koska sen sisältämät mehut ovat vähäisempää, mikä mahdollistaa pienen osan luonnollisesta kosteudesta;
  • puu ei kutistu, sen sisältämä kosteus jäätyy ja kuivuu keväällä, mikä ei johda rakenteen muodostumiseen kokonaisuudessaan.
  • ruuvipillojen asennus estää puun kostuttamisen ja ennenaikaisen tuhoutumisen, jos talo on suunniteltu sijoitettavaksi tulva-alueelle, esimerkiksi suuren syvän joen rannalle.

  Avaimet käteen ruuvipallot

  Voimme tarjota sinulle kaikenlaisia ​​palveluita säätiölle aina projektidokumentaation kehittämisestä valmiiseen pölkkikenttään erilaisten kokoonpanojen ja ominaisuuksien hirsitaloille. Siviili- ja pystytyskohteet suoritetaan tiukasti SNiP: n ja SP: n mukaisesti, mikä mahdollistaa ongelmien minimoimisen talon seuraavassa rakentamisessa.

  Joten jos haluat ostaa säätiön ruuveilla, vähennä merkittävästi vaikeuksien määrää matkallasi unelmasi - henkilökohtaiseen kotiisi.