Paneelien VULTURE-talon pohjat

Se on tärkeää! Kun valitset SIP-paneeleiden talon perustan, on otettava huomioon sen suhteellisen kevyt paino. Kanadan taloon perustuvat laiteperustan virheet ovat hyvin yleisiä. Usein käytetyt mallit, joita ei ole suunniteltu kevyiksi kotona.

Järkevän maaperän syvyyteen perustuvan pohjan syventämisen tarkoituksena on tukea raskasta rakennetta kiinteällä maaperällä.

Kevyissä rakenteissa sivuttaiset tangentiaaliset pakkasteet voivat johtaa haudattujen perustusten epätasaiseen työntöön maasta. Nämä voimat ovat hyvin suuria. Kun jäädytetty maaperä kiinnittyy betoniin 25 cm: n halkaisijaltaan, 1,5 metrin syvyyteen, noin 8 tonnin pystysuora voimakas voima toimii!

Siksi on riskialtista asettaa matalarakennukset esivalmisteisiin tai porakoneisiin betonipilareihin Moskovan alueella, missä kohoavat maaperät ovat hyvin yleisiä. Kallistusalueella talon paino CIP-paneeleista ei riitä kompensoimaan pakkasenkestäviä voimia työntämällä teräsbetonipilareita maasta.

Havaitsemisen kielteisiä vaikutuksia voidaan usein havaita - nämä ovat terassit ja verannat, jotka on irrotettu päärakennuksesta. Useimmiten tämä johtuu siitä, että huonosti kuormitetut teräs- ja verantapohjaiset teräsbetonipallot työntyvät maanjäristyksen voimien läpi.

Hotwell rakentaa seuraavia tyyppejä SIP-paneeleista valmistetuille taloille:

 • paaliruuvi
 • melkozaglublenny
 • liesi
 • korkea paalu kyllästynyt paaluilla
 • pohjakerroksessa

Moskovan alueella säätiön tyyppi valitaan useimmiten asiakkaan makuun. Usein harvoin tapahtuu, että säätiön valinta rajoittaa geologiset olosuhteet, jotka eivät ole tyypillisiä Moskovan alueella rakennustyömaalla.

Pidämme huolellisinta huomiota säätiöön - virheen hinta on erittäin korkea. Ei kustannuksia, kompromisseja jne. Kaikki on vain paras ja tarkasti SNiP: n mukaan.

Hotwellin rakennustyöt suoritetaan kokopäiväisillä erikoisjoukkoilla erikoistuneiden insinöörien valvonnassa. Säätiöiden rakentamisessa meitä ohjaavat GOST, SNiP, SP ja muut sääntelyasiakirjat.

Hotwellin säätiöhaastattelut käyttävät vain pisimmällä ammattilaistyökaluja, laitteita ja erikoislaitteita. Perusryhmille varataan erillinen kuljetus, mikä tekee niistä erittäin liikkuvia.

Perusrakenteiden rakentamiseen ovat vain parhaat materiaalit. Erityisesti ostaamme valmisbetonia ja varusteita vain provosoiduilta valmistajilta, joilla on moitteeton maine.

Video 2018

Pile-ruuvi-pohja

Tänään se on suosituin perusta yksittäisissä kehyksissä. CIP-tekniikka ei ole mikään poikkeus.

Olemme omistaneet erillisen suuren artikkelin "Ruuvipilvet" paaliruuvi-pohjaan. Tämä ei ole onnettomuus! Kodin SIP-paneeleista on ruuvi-säätiö paras valinta. Nopea, luotettava ja edullinen. Minimaalinen haitta luontoon. Hotwell-paalut voidaan purkaa ja käyttää uusiin rakennuksiin niin monta kertaa kuin haluat. Yritä tehdä tämä toiminto toisen tyyppisellä säätiöllä! Tämä on haudattu raha. Lisäksi vahvistetun betonipohjan purkaminen edellyttää vakavaa panostusta sinulta.

Ruuvipohja on asia! Joka vuosi sinä ymmärrät sen yhä enemmän. Mahdollisuus käyttää ruuvipalloja säätiöksi on valo talojen suuri etu.

Paalut ruuvatetaan jäätymisen syvyyden alle laakerimaahan. Ruuvipätkän terä toimii samalla tavoin kuin pilarin perustuksen alemman osan laajentaminen käyttäen TISE-tekniikkaa: ne vähentävät kuormitettujen paalujen paineita maahan ja estävät sen irtoamiselta maaperän pakkasella. Niinpä ruuvipuristin antaa talon kiinteän tukipisteen (toimii ankkurina).

Ruuvikannen käyttöikä on hyvin pitkä (jopa 100 vuotta tai enemmän). Tämä vahvistetaan, koska ruuvipillojen käyttökokemus on lähestymässä kahta vuosisataa.

Kaikkien paaluperustusten tärkeä etu - erinomaiset olosuhteet maanalaisen tuuletuksen kannalta. Tämä on erittäin tärkeää puulattian pitkän käyttöiän ajan, johon kuuluu SIP-paneeleiden päällekkäisyys.

Ruuvipallot poistavat talon tulevien laajennusten ongelman. Ja ennemmin tai myöhemmin kaikki ajattelevat sitä. Voit aina ruuvata lisää paaluja ja säätiön yhteistoiminta kokonaisuudessaan varmistetaan.

Ruuvin pohja mahdollistaa teknisen viestinnän panos taloon milloin tahansa.

Hotwell-ruuvipallot valmistetaan teräksen koneenrakennuslaitoksessa (puolustusalan teollisuuskompleksi) tarkkuusvalulla käyttäen kaasutettuja malleja. Tuote on kallis, mutta erittäin kestävä ja luotettava. Ja juuri tämä on kodin perusta:

Ruostumattomien hitsaustyökalujen ruuvikiinnitys, jonka avulla voit säästää. Mutta terien muodonmuutos ja jopa irtoaminen tapahtuivat jo ruuvaamalla. Paalu ilman teriä ei ole kotona tukea!

Paalun ruuvi kärki ei altistu korroosiolle, koska se sijaitsee syvällä maanalaisella, jossa happea on lähes olematon. Työntöruuvi on suojattava korroosiolta. Paras suoja on kuumasinkitty GOST 9.307-89 mukaan. Näin Hotwell-ruuvien rungot sinkittyvät:

Ruuvin alustan asennusaika on vähäinen. Käyttämällä erikoislaitteita Hotwellin erikoisryhmät suorittavat tämän työn 1 päivän ajan tarkasti ja luotettavasti. Menestyksen avain on perustajamme laaja kokemus (yli 15 tuhatta paalua kummallekin).

Porausruuveja asennetaan kaikissa sääolosuhteissa, myös talvella:

Viimeistelyruuvin pohja, katso (tässä).

Matala syvyys

Matala pohja (MLF) on teräsbetoniteippi, joka sijaitsee pienellä syvyydellä (noin 100 mm) maan päällä. Nauhan MLF poikkileikkauksen mitat ovat vähintään 600 x 300 mm. Tällaisen nauhan lujitushihnassa on ainakin kaksi lujittavaa hihnaa - ylempi ja alempi:

Matala perusta on yksi kelluvasta pohjasta lajiteltavasta maaperästä. Itse asiassa MLF on matala (makaa maassa) grillata ilman paaluja.

Suurin vaara kelluville perustuksille on maaperän epätasaisen kallistumisen. Siksi, kun rakennamme kelluvia säätöjä, korvaamme maaperän pohjan alla rypistyneellä hiekalla:

Betoniteippiä varten teemme erityisen puutavaran:

Muottipesän vahvistamisen häkissä:

Täytä muotti betonilla betonipumpulla:

Betoni tiivistetään värähtelemällä:

2-3 viikon kuluttua poistamme muottien ja jatkamme domokomplektin kokoonpanoa:

Kaistaleperusteiden puuttuminen - maanalainen ilmanvaihto, mikä on vaikeaa verrattuna paalusäätiöön.

MLF on ongelmallinen lisätä tarvittaessa laajentamista taloon. Kelluva säätiö olisi monoliitti.

MLF: n rakentaminen on noin kuukausi.

Sisäänkäynnit taloon (vesi, viemäriverkot, sähkö) tehdään parhaiten ennen betonipohjan kaatamista. Jos maasto on epätasaista, tulot tehdään tavallisesti alhaiselta puolelta.

liesi

Teräsbetonilaatta - erinomainen ratkaisu heikkoon maahan. Tukin suuren alueen ansiosta maanpaine pienenee talon painosta. Kuten MLF: n tapauksessa, kilpi kelluu, kun maa liikkuu ja pysyy tasaisena. Maaperän epätasaista kallistumista vähennetään korvaamalla talteen maa hiekalla:

Pahoinut paalut grillata

Yksi suosituista säätiöistä. Suunniteltu keskikokoisille taloille, pääasiassa puuta (puuta, puuta).

Porattujen paalujen laite: porauslaitos porataan kuopassa, kotelo ja vahvike häkki lasketaan kaivoon ja kaikki kaadetaan betonilla; minkä jälkeen betoni tiivistetään värähtelijällä. Ankkuri valmistetaan ulkopuolelle niitolle, jossa on grillata. Grillauslaitteessa tehdään erityinen muotti, johon lujitusholkki asetetaan. Muotti on täytetty betonilla.

Usein porotettuja paaluja, joissa on grillata, tehdään myös suhteellisen kevyissä runkorakenteissa. Tämä on riskialtista talviaikaan (hiekkasauma ja siilot). Ongelmana on pakkanenalous. Tämä on kirjoitettu sivun alkuun.

Suuri grillaus jakaa kuorman talon painosta paalujen välillä, mutta pakkasen voimat ovat niin suuria, että ne voivat rikkoa grillata. Betonin paalut repeytyvät usein.

Taloustieteiden ja fysiikan näkökulmasta matala-syvempi säätiö (MLF) soveltuu paremmin CIP: lle kotona maanviljelyssä.

Hotwell rakentaa vahvoja, hyvin vahvistettuja porausperusteita, joilla on suuri grillataus:

Puutteellisen pohjan puute grillataudin kanssa - talteen pudottamalla maaperää, laajentaminen taloon on ongelmallista. Vahvistettu betoniterä on monoliitti.

Alakerta

Kellari on pääomavaltainen ratkaisu, mutta sen avulla pystyt merkittävästi lisäämään talon tehokasta aluetta nostamatta rakennuksen korkeutta. Täten maa-alueita käytetään järkevämmin.

Kellarissa on yleensä teknisiä huoneita, kylpyjä, biljardihuoneita, kuntosaleja, työpajoja jne.

Betonirakenteiden rakentamiseen käytetään monoliittirakennusteknologiaa. Käytämme irrotettavaa inventaariomuotoa uudelleenkäytettävissä.

Kohde "Agafonovo". Pohjakerros eristetyn teräsbetonilaatan alueella, jossa kaltevuus joelle:

Pohja ruuvipinoille taloon VULTURE-paneeleista

Ruuvat on käytetty yli 100 vuoden ajan teollisessa rakentamisessa, ja viimeisten 25 vuoden aikana niitä on käytetty menestyksekkäästi asuinrakennusten rakentamisessa. Piles avulla voit rakentaa vankan perustan ja tehdä sen nopeasti ja edullisesti.

Mitä ovat ruuvipallot?

Kierukkapää on terävä putki, jossa on spiraalituotteet. Tämän muodon ansiosta paalu kierretään maaperään ruuvin periaatteella. Tee ruuvipallot teräksestä. Paalut ruuvatetaan laakerimaahan syvyyteen jäädytysasteen alapuolelle - Moskovan alueen olosuhteissa se on yleensä 1,5 metriä.

Paalun siipiä tarvitaan paitsi käämittämään kasa maahan, mutta myös pitämään maata maaperässä, vaikka pakkastuivatkin. Se on terät, jotka pitävät kasa ja tekevät säätiön luotettavan.

Mitkä ovat ruuvipallot

Ruuvipallot voidaan luokitella 2 indikaattorilla:

 1. materiaali - sinkitty ja galvanoimaton;
 2. kärki tyyppi - hitsattu tai valettu kärki.

Kierrä paaluja, joissa on hitsattu kärki

Tekniikkaan kuuluu terästerän hitsaaminen teräsputkeen sähköhitsauksella. Tällaisen paalun luomisen kustannukset ovat alhaisimmat, joten tällaista hitsattua kasaa ei voida tehdä erityisissä olosuhteissa (jopa lähimmäistesi autotalli voi tehdä sen), mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi tuottaa paaluja. Mikä johtaa erilaisiin laatupöyryihin eri valmistajilta.

Ruuvaa netsinkovannaya-kasa, jossa on hitsattu kärki. Tämäntyyppisten paalujen haittapuoli on se, että jos kasa polussaan kestää kiviä tai juuria, ruuvi voidaan pestä ja irrottaa kokonaan paalun akselista.

Koska hitsattujen paalujen laatu ei aina ole hyvä, tällaiset tapaukset eivät ilmene harvoin. Säästämiseksi paalujen asentamisesta vastuussa oleva urakoitsija voi hiljaa ruuvien epäonnistumisesta (et voi tarkistaa sitä lainkaan...), ja särkynyt paalu heikentää merkittävästi säätiön luotettavuutta.

Kierrä halkeamia

Tämä tekniikka on mahdollista vain valimoteollisuudessa, mikä lisää paalujen kustannuksia, mutta lisää myös niiden luotettavuutta. Valetut paalun siivet ovat halkaisijaltaan 300 mm ja terän paksuus - 10 mm. Cast-paalut ovat melko raskas - 2,5 metrin pitkä kasa on 35 kiloa, ne istuvat tiukasti maahan ja ovat luotettava säätiö.

Kierrä kasa valettu kärki

Valuteknologialla on mahdollista valmistaa paaluja erittäin tarkasti, jotta ne ruuvattaisiin maaperään tarkasti määritellyn liikeradan avulla, ja paalun (kivet, tiilet tai juuret) kohdatut esteet eivät aiheuta ruuvin muodonmuutosta ja rikkoutumista.

Galvanoitu paalu

Kaikki ruuvipallot ovat terästä. Korroosionkestävyyden parantamiseksi galvanointi levitetään paaluille. Se suojaa kasaa ulkopuolisilta käyttöolosuhteilta - pohjavesi, maaperän kemialliset elementit, sedimentit jne. Sinkki ehkäisee metallin korroosiota. Galvanointia varten tarvitaan tehdasolosuhteita: kasa on kokonaan laskettu nestemäiseen sinkkiin. Tämä tekniikka sallii sinkin suojaamaan paalin ulkopinnan lisäksi myös sisäpuolta. Ja jos galvanoimatonta kasaa kaadetaan betoniliuoksella korroosiolta sisäpuolelta, sähkösinkitty paalu ei vaadi tällaista lisävahvistusta, jolla on hyödyllinen vaikutus säätiön kustannuksiin.

Galvanoitu ruuvi

Ruuvipillojen asennus

Ennen perustuksen asentamista on tarpeen tehdä topografista tutkimusta ja merkitä paalikenttä. Pallot kierretään aiemmin kehitetyn suunnitelman mukaisesti, ja tämä voidaan tehdä manuaalisesti tai erikoislaitteiden avulla. Se on teknologian käyttö, joka vaikuttaa merkittävästi ruuvipillojen säätöpilareiden kustannuksiin. Asentaminen manuaalisesti on halvempi, mutta koneen asennus on luotettavampi.

Ruuvipillojen asennus automaattisella tavalla

Ruuvauksen jälkeen kasa leikataan oikealla tasolla. Tarvittaessa kasa kaadetaan betoniliuokseen. Kiinnitä paalunpäät tai hanki kanavapalkin grillaus.

Säätiön luotettavuus ruuveilla

Yksityisen puutalon rakentamiseen on riittävästi ruuveja, joiden halkaisija on 108 mm ja terän ympärys 300 mm. Ruuvien paalujen kantavuuteen vaikuttavat paitsi niiden koko myös maadoitus, johon ne asennetaan.

Laakerikapasiteetti 1 ruuvipuristimesta riippuen maaperästä:

 • hiekka: 6-9 tonnia
 • savi, hiekkasauma, sauma: 2-6 tonnia

Moskovan alueen ruuvipuristimen keskimääräinen kantavuus on 4 tonnia. Keskimäärin kahdessa kerroksessa olevan talon massa, jonka pinta-ala on 100 m 2, edellyttäen, että se on rakennettu SIP-paneeleista, on noin 18 tonnia. Mutta SNiP 2.02.03-85 "Pile Foundations" vaatii säätiön kuormituksen laskemisen huomioon ottamatta talon painoa, lumen kuormitusta sekä talon kuormitusta käytön aikana (viestintä, huonekalut, sisustus, kodin tuotteet, ihmiset). Toisin sanoen 100 metrin talon kuormitus ei ole alle 18 tonnin kuormitus, mutta 49 tonnia, mikä tarkoittaa, että säätiö tarvitsee 12 ruuvipilareita. Jos talossa on uuniluukku tai takka, oikeaan kohtaan sijoitetaan lisää paaluja. Pallojen asettelun vuoksi - ja ne ruuvatetaan 2-3 metrin etäisyydellä toisistaan ​​- keskusteltavana olevaa taloa varten tarvitaan 18 paalua. Eli SIP-paneelien talon perustan turvallisuus on valtava. (Kuvittele: talossa itsessään on 18 tonnia, keskimääräinen laakerikapasiteetti 1 ruuvipuristimessa on 4 tonnia, vastaavasti 5 paalut, mutta jopa 18 paalua asennetaan! Tällainen säätiö on erittäin luotettava.)

Ruuvipillojen perustan edut:

 • kustannukset - tällainen säätiö on halvempi kuin toinen suosittu vaihtoehto - nauha;
 • lyhennetyt työehdot - 1-3 päivää riittää koko säätiön tekemiseen;
 • ei tarvitse tasata sivuston - voit tehdä säätiö ja vaikea maasto kaltevilla osuuksilla;
 • kyky työskennellä jopa talvella ja kaikissa sääolosuhteissa;
 • kyky lisätä säätiötä projektin muuttamiseen kotona tai lisäämällä sitä laajennukseen;
 • pitkä käyttöikä - yli 100 vuotta.

Keski-Venäjällä ruuvipallojen perusta on paras vaihtoehto talon rakentamiseen SIP-paneeleista. Ruuvipalloja ei ole asennettu kivikkoiselle paikalle, jossa turvemetsät ovat suurissa syvyyksissä ja virtaavissa, mutaisissa kohteissa. Kaikki muut maaperät sopivat ruuvien paalujen asentamiseen.

Alueille, joilla on vaikea maasto - ruuvipallot ovat paras valinta.

Ruuvipallot ovat järkevä ratkaisu talon rakentamiseen SIP-paneeleista. Ruuvipillojen perusta on edullinen, se on rakennettu nopeasti ja käytännöllisesti katsoen millä tahansa maaperällä, samalla kun se on uskomattoman kestävä, luotettava ja kestävä.

Talon kellari ruuveilla

Ulkopuolella ruuvipallot peitetään koristeellisilla paneeleilla tai sivuraideilla, jotka on suunniteltu erityisesti kellarin viimeistelyyn.

Järjestelmä viimeistely talon kellarissa ruuveilla

Niin sanotut hengitystiet tarvitsevat väistämättä kellarissa niin, että maanalainen ilmaantuu. Ja syöttötietoliitännät välttämättä lämmitettiin esimerkiksi vaahdolla. Myös vesiputket kuumennetaan kaapelilla, joka asetetaan putken sisään tai päälle.

Myös ruuvipallojen avulla voit rakentaa pohjan autotallille ja kylpylle ja muille rakennuksille.

Vulttipaneelien talo 12x7,5 m.

IHC: vaatimukset ja suositukset

Esineen osoite: Voronezh, toteutettu 12.7.2016

Säätiön kustannusvaihtoehdot (materiaali)

talous

4 mm

standardi

6 mm

palkkio

9 mm

Maaperän olosuhteet

Rakennusominaisuudet

Esimerkkejä oheisasiakirjoista

Suunnittelu- ja suunnitteluohjeet IZhS. pitoisuus

 • Osa 1. Rakennusnormit IHD: n alueella

1.1 säännöt talon rakentamisesta tontille (IZhS). Asuinrakennus

1.2 Miten saada rakennusluvan ja rekisteröidä talon

1.3 Oikea kaavoitusmaa

1.4 Vaatimukset etäisyydestä asuinrakennuksesta muihin rakennuksiin

1.5 Rakennustarpeet puutarhoissa

1.6 Mitkä ovat pakolliset palovaatimukset

1.7 Standardit teknisen viestinnän asennusta varten

1.8 Autotallin rakentamisen normit tontilla

3.1 Laitekannan kaavio ja sokea alue, jossa ei ole eristystä (koti-kausittainen asuinpaikka)

3.2 Laitekannan kaavio ja sokea alue, jossa ei ole eristystä (koti kausiluonteinen asuinpaikka)

3.3 Laitteen kellarin ja sokean alueen eristys (pysyvän asunnon kotona, jossa mukavuus lisääntyy)

3.4 Laitekannan kaavio ja sokea alue, jossa ei ole eristystä (pysyvän asunnon talo)

3.5 Kellarin ja sokean alueen eristyslaitteen asennus (pysyvän asunnon kotona, jossa mukavuus lisääntyy)

4.1 Puulattian kaavio kausiluonteisesta asumisesta

4.2 Lämmitetyn lattian laitteiston kaavakuva puukerroksilla pysyvän asunnon kotiin lisää mukavuutta

4.3 Kaavakuva lämpimän lattian kuoresta pysyvän talon puutalopuissa mukavasti

4.4 Lattialaattojen puulattian kaavio

5.1 Kaavion laitteiden suunnittelujärjestelmiä talossa ruuveilla

5.2 Laitteen viemärijärjestelmän kaaviokuva

5.3 Vedenjakelujärjestelmän kaaviokuva

5.4 Jätevesijärjestelmien ja vesihuollon eristäminen pysyvän asunnon taloon

5.5 Jätevesijärjestelmien ja vesihuollon eristäminen pysyvän asunnon taloon vaikeissa ilmasto-olosuhteissa

5.6 Jätevesijärjestelmien ja vesihuollon eristäminen pysyvälle kodille, jossa on ylimääräinen mukavuus (itsesäätelevä kaapeli)

5.7 Virtalähde yksityisessä talossa

Hanki "Rakennus- ja suunnitteluohjeet IZhS"

Tämä lomake on tarkoitettu kantojen laskemista koskevan hakemuksen laatimiseen.

Tämä lomake on tarkoitettu hakemuksen laatimiseen kärjen kustannusten laskemiseksi.

Tämä lomake on suunniteltu laatimaan sovellus laajennusjohdon kustannusten laskemiseen.

Tämä lomake on tarkoitettu muiden tuotteiden kustannusten laskemista koskevan hakemuksen laatimiseen.

Tämä lomake on tarkoitettu hakemuksen laatimiseen säätiön hankkeen kustannusten laskemiseksi.

Tämä lomake on tarkoitettu hankkeen rakenteen kustannuslaskentaa koskevan hakemuksen laatimiseen.

Tämä lomake on tarkoitettu rekonstruktioprojektin kustannuslaskentaa koskevan hakemuksen laatimiseen.

Tämä lomake on tarkoitettu hakemuksen laatimiseen säätiön arvioidun hinnan laskemiseksi, nimenomainen hankkeen valmistelu ja paalujen optimaalisen koon määrittäminen.

Tämä lomake on tarkoitettu hakemuksen laatimiseen säätiön arvioidun hinnan laskemiseksi, nimenomainen hankkeen valmistelu ja paalujen optimaalisen koon määrittäminen.

Täytä alla oleva lomake ja asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä.

Tämä lomake on tarkoitettu valmistelemaan hakemus staattisten testien suorittamisesta aiheutuvien kustannusten laskemiseksi.

Jos haluat tulla kumppaniksi GlavFund, täytä alla oleva lomake. Asiakkaasi tarkistat pyyntönne.

Haluamme kiinnittää huomionne siihen, että yrityksemme palveluiden tarjoamista koskevat hakemukset ja rakennusalan yhteistyötä koskevat ehdotukset on esitetty täällä. Tämän sivun kautta lähetettyjen materiaalien ja muiden kuin ydinverkkojen hankkimiseen tarkoitetut kaupalliset tarjoukset katsotaan roskapostiksi. Voit julkaista tällaisia ​​tietoja täältä: hakemukset toimittajalle.

Tämä lomake on tarkoitettu vastapuolille, jotka haluavat tarjota tuotteitaan tai palvelujaan. Logistiikan (tarjonta) asiantuntijat tarkastavat pyyntönne.

Jos haluat tarjota tuotteita, palveluita, sinun on täytettävä tämä lomake. Pyyntösi tulee suoraan mainososastoon.

Ominaisuudet talot SIP-paneelien jalat

SIP-paneeleiden paalut (ne ovat myös voileipiä tai SIP-komposiitteja) ovat yksi moderneimmista tekniikoista monikerroksisten materiaalien valmistukseen. Tunnetaan myös nimellä "Kanadalainen talo", kodin rakentaminen rakennustavalmisteista on yhä suosittua. Ei vähiten kiitos vaikuttavan listan etuja.

Vultin talojen edut

CIP-paneelin talo houkuttelee tulevia omistajiaan monille. Rakennuksessa on kohtuullisen hinnan lisäksi ennätykselliset rakennusajat:

 • kykyä pitää lämpimänä. CIP: n rakentaminen on puolitoista kertaa lämpimämpi kuin kehyksessä;
 • tällaisen talon lämmittäminen tulee tehokkuuden ennätys;
 • ohuiden seinämien ansiosta on huomattavasti enemmän tilaa sisällä, jotkut rakennushankkeet osoittavat nousevan jopa 30% ylimääräisestä vapaasta tilasta;
 • talossa on hyvin pieni paino, joten kalliita säätiöitä ei tarvita;
 • oikein koottu rakenne voidaan leikata välittömästi sen jälkeen, kun pääkokoonpano on valmis - se ei kutistu eikä muutu.

Jos lisäät tilaisuuden rakentaa oma talosi milloin tahansa vuoden, viimeistele työn kirjaimellisesti kuukauden sisällä, säästää ympäröivä maisema ja siirry välittömästi uuteen kotiin - CIP-paneelien rakennus tulee kirjaimellisesti kilpailukyvyttömäksi.

Säätiön valinta

Suurin ongelma, joka tarttuu sandwich-paneelien rakenteeseen venäläisessä ilmastossa, on vääränlainen säätiön tyyppi. Rakennus painaa vähän, joten näyttää siltä, ​​että helpoin tapa on rakentaa se sarakepohjaan. Kuitenkin tämä ei useinkaan ota huomioon sitä, että kun maaperä jäätyy, maaperän betonisylinteri puristuu jopa 8 tonnin voimalla. On usein tapauksia, joissa rakenne on epämuodostunut tai osa sitä yksinkertaisesti hajoaa.

Hyvä ratkaisu vakaalle alustalle on käyttää nauhan perustusta. Tällaisella ratkaisulla on kuitenkin monia haittoja:

 • nauhateollisuuden rakentaminen kestää pitkään;
 • talvella ongelmallinen tai mahdotonta työskennellä;
 • tarvittaessa lisätä veranta taloon tai toiseen huoneeseen vaatii paljon työtä, maiseman tuhoa, lisäksi tällaisten lisäysten jälkeen säätiö ei sitoudu jäykkään rakenteeseen.

Kaikki ongelmat ratkaisee paalun perustan. Erikoispultit, joissa on ruuvikiinnikkeet, on helppo asentaa, maaperän tai ympäristön lämpötila ei ole tärkeä asennuksen kannalta.

Kun sää on huono ja maa jäätyy, rakenteita ei työnnetä ulos maaperästä. Ruuvipuristimen kärki toimii laajentamisena, paitsi jakamalla paino alueelle, mutta myös estämättä tuen vetämistä - sitä voidaan poistaa vain pyörimiseltä, ei kääntämisliikkeeltä.

Kun valitset urakoitsijan, sinun on kiinnitettävä huomiota tulevan säätiön valmistuselementtien laatuun. Esimerkiksi ruuvipillien käsityöläisvahvistetut kärjet menevät, katkeavat, jolloin rakenne ei pysty jakamaan painoa. Tämän seurauksena talossa tällä hetkellä ei ole asianmukaista tukea. Ihanteellinen muunnos rakenteellisen elementin valmistamiseksi on täysin hitsattu kärki ja sauvan sinkkipinta koko pituudelta.

Ruuvipillojen asennus tehdään nopeasti 1-2 päivän kuluessa. Se on luotettava, säänkestävä muotoilu - paras tuki, johon CIP-paneelien talo kestää vuosikymmeniä.

Kodin yhdistelmän valinta

Vakiokokoisten valmiiden sandwich-paneelien markkinoilla on monia vaihtoehtoja. Kuitenkin, jos haluat oman kodin omaperäisen hankkeen tai haluat jotain, joka on jo nähty jonnekin, sinun ei pitäisi yrittää toteuttaa sitä tavallisilla konstruktioilla. Tämä johtaa seuraaviin ongelmiin:

 • sinun on viettää valtava määrä aikaa säätää koko, itse asiassa uudelleen muotoilu rakennuksen;
 • väistämättömän materiaalin ylitys - enemmän liitoksia, lisäpuuta tarvitaan, rakenteellinen jäykkyys saattaa kärsiä;
 • kokoonpanojen paneelit - paitsi aikaa ja työtä hukkaan, mutta myös vaara lämmön vuotamista, muodonmuutoksia, epäjohdonmukaisuuksia.

Siksi paras tapa ei ole ostaa valmisrakenteita vaan kääntää asiantuntijoille. CIP-paneeleista valmistettu talo, joka on laadittu hyvässä maineessa, ei näytä vain asiakkaalta, vaan takaa myös teknologian merkittävät edut. Tosiasia on, että modernilla markkinoilla on paljon tarjouksia sandwich-paneeleista, jotka ovat käsityötapauksia, joiden laatu on heikko ja jotka eivät kykene tarjoamaan kaikkia huolellisia asiakkaita tarvitsemat edut.

Puumateriaalien valinta

Vaikka uskotaan, että CIP-paneelien talo on melko jäykkä ja klassisen menetelmän kokoonpanollaan monet haluavat rakentaa suurinta jäykkyyttä kiinnittämällä rakenteen tukikehikko. Jos päätät tehdä tämän, sinun on otettava vastuullinen lähestymistapa puun valintaan. Muista ostaa puuta, joka on kuivattu erityisissä kammioissa eikä tuoretta ilmaa. Tällaisella materiaalilla on taattu sisäisen kosteuden puuttuminen eikä se vääristy myöhempää käyttöä varten.

Tavallisen ns. "Märkä" puutavaran käyttö aiheuttaa suuria aukkoja puun osien liitoksissa. Rakenne, jonka poikkipinta-ala on 100 x 100 mm lopullisella kuivauksella, voi vähentää lineaarisia mittoja senttimetrillä. Pitkittäisliitosten paikoissa, myös CIP-paneelissa, muodostuu valtava aukko, joka vaikuttaa haitallisesti talon kykyyn pitää lämpöä.

Rakenna talo

Niinpä paikan päällä puolitoista ja kahden viikon kuluttua valmistetut rakenteet toimitettiin. Itse asiassa purettu talo, joka on valmistettu sopimuspuolen kehittämän hankkeen mukaan. Se on edelleen pieni - kerätä talosi unelmiesi.

Sen pitäisi alkaa luoda lattia. Ruuvipillojen pohjalla vankka perustus on tarpeeksi helppoa. Tätä varten putkipäässä olevaan reunaan asetetaan palkki, jossa on ommeltu ääriviiva ja valmistetaan sisäisiä jäykisteitä.

Sitten voit mennä kahdella tavalla:

 • hyvät tulokset näkyvät klassisen kerroksen pystyttämisessä hirreillä lämmöneristeen ja melua vaimentavan materiaalin avulla. Huolimatta CIP-paneeleiden erinomaisista ominaisuuksista, se äärimmäisen alhainen neutraloi teräviä, räjähtäviä ääniä;
 • on myös mahdollista asentaa lattiat, jotka sijaitsevat ruuvipilareista komposiittielementeistä. Tämä on vähemmän aikaa vievää, mutta tulevaisuudessa on melko ongelmallista korjata tai muuttaa tällaista kattavuutta.

Ensimmäisen kerroksen lattian rakentamisen edetessä seinien kokoonpanoon. Pitäisi aloittaa kulma. Oikein asennettu paneelit takaavat helpon asennuksen, koska muut rakenneosat yksinkertaisesti noudattavat annettuja parametreja. Yleensä talon kokoaminen ruuvipohjaperustaan ​​kestää yhdestä kahteen viikkoon, jos tarkkaile tarkasti kunkin paneelin asennusta ja anna aikaa vaahtomuovin kuivua.

katto

Katto, joka hankkii CIP-paneelien talon, voi olla mikä tahansa. Valmistettu samoista komposiiteista, se on lämmin ja tarpeeksi vahva. Tällaisen halun toteuttaminen vaatii kuitenkin rahoituskustannuksia - tehdä CIP-paneeleiden kaunis, monimutkainen katto on melko ongelmallinen. Älä myöskään unohda komposiitin heikkoa kykyä neutraloida teräviä ääniä.

Siksi CIP: n rakentamisen paras vaihtoehto on klassinen ristikkorakenne. Tarvittaessa sitä voidaan lämmittää, jos haluat esim. Tehdä ullakolle. Melun eristäminen ei myöskään aiheuta ongelmia. Ulkopäällyste voi olla mikä tahansa. CIP: n talossa on riittävästi voimaa kestämään melkein mihin tahansa katon massaan, joten on parempi pysyä aika testatuilla vaihtoehdoilla.

johtopäätös

Kuten edellä olevasta voidaan nähdä, jotta saataisiin todella laadukas ja lämmin talo CIP-paneeleilta, suunnittelu- ja rakennusvaiheessa on otettava huomioon tärkeät vaatimukset rakennuksen yksittäisten osien rakentamiseksi. Ja myös - valitse huolellisesti apumateriaaleja. Jos noudatat edellä mainittuja vinkkejä, voit saada unelmiesi kotelon, joka säilyttää CIP-tekniikan ihanteelliset ominaisuudet monien vuosien ajan.

Säätö ruuvipilareilla - suunnittelu

Ruuvipillojen pohjan rakenne on otettava erittäin vakavasti, ja sen saa suorittaa vain asiantuntijat.

 • geologian analyysi, maasi ympäristötutkimukset;
 • tulevaisuuden talon tietojen suunnittelu;
 • toimivat kuormat SipWall-tavaramerkin yhteydessä tuotetuissa ruuvipapeissa;
 • ehdot ja edellytykset sen toiminnasta.
CIP-paneelien domokomplektin perustamisen yhteydessä on otettava huomioon CIP-talojen rakentamisen edellytykset ja se on myös tärkeä tekijä - nykyinen kokemus CIP-talojen toiminnasta tasapuolisin edellytyksin.

Kun etäisyys pölkkyasennosta maanpinnalle on 600-800 mm, on suositeltavaa kasa pilarin rungot ammattimaisella putkella tai nurkalla (vinosti tai yhdensuuntainen perustan horisontin kanssa), jotta rakenteen edellyttämä jäykkyys saadaan aikaan. Jos etäisyys on yli 800 mm, rakenteen on oltava sidottu.

Vulture-paneelien talo ruuveilla

Runkorakenteiden tekniikka mahdollistaa talojen eri kokoisia ja muotoisia taloja. Periaatteessa tämän menetelmän mukaan yksityiset talot ja mökit on rakennettu sekä suhteellisen pienet julkiset rakennukset (hotellit, kahvilat jne.). Materiaalina käytetään rakenteita tehokkailla lämmittimillä ja kestävällä kehyksellä.

Viime aikoina käytetään laajalti SIP-paneeleja, joiden pääasiallisena etuna on, että eristys antaa koko rakenteen vahvuuden. VULTURE-paneeli koostuu tiheästä polystyreenivaahdosta ja molemmilta puolilta (OSP-3-puupaneeleista) liimattu vaipu. Kun puristetaan, levyt tasoittuvat ja polystyreenin avulla ne toimivat kuormituksen alla. Tuloksena on kestävä materiaali, joka kestää noin 10 tonnin kuormitusta metriä kohden.

Huolimatta siitä, että CIP-paneelit ovat itse samanlaisia, niitä voidaan käyttää rakentamaan taloja, jotka näyttävät täysin erilaisilta - materiaali ei rajoita suunnittelun ideoiden paluuta.

CIP-paneelien talon rakentaminen, kuten mikä tahansa rakennus, on aloitettava säätiöstä. Koska rakenne osoittautuu varsin kevyeksi, raskaiden kuormien suunnitteleman perinteisen betonipohjan asettaminen olisi sopimatonta. Ruuvipallot ovat ihanteellisia. Ensinnäkin se on halvempaa; toiseksi - ruuvipallot asennetaan nopeasti ja helposti; Kolmanneksi tällaiset paalut ovat täydellisiä kaikentyyppiselle maaperälle (mukaan lukien Leningradin alueella yhteiset turve- ja savimaat). Paalun ja ruuvin säätö voidaan asentaa yhden työpäivän kuluessa. Tärkein asia on tehdä oikea ja tarkka laskeminen halutun numeron, pituuden ja halkaisijan paaluista.

Paalujen asennus on jaettu useaan vaiheeseen: kiertäminen, betonitointi, tasoitus, kärkien hitsaus ja vanteet.

Kiinnitysvastuksen jälkeen voit välittömästi jatkaa CIP-paneelien talon kokoamista. Asenna ensin ulkoseinät ja sitten sisätilat. Asennettaessa lattiaa ei ole tarpeen asentaa ensin karkeaa lattiaa; Seuraavana vaiheena on katon ja katon asennus (CIP-paneelia ei enää tarvitse käyttää, se on helpompi asentaa säännöllinen kattopeite eristämällä), sitten ikkunat ja ovet asennetaan. Viimeinen asia, jonka he tekevät, on viimeistellä töitä ulko- ja sisäpuolella.

SIP-paneeleja voi ajaa taloon ruuveilla kahden tai kolmen kuukauden kuluttua rakentamisen aloittamisesta.

VULTURE-paneelien talon pohja

CIP-paneeleista tehdyt talot ovat kevyitä, joten niiden ei tarvitse luoda massiivipohjaa. Mutta säätiön on oltava luotettava ja kestävä. "Kanadalaiset" talot voidaan luoda mille tahansa säätiölle, mutta on syytä muistaa, että jotkin säätiöt eivät ole järkeviä luoda.

Yleinen kuvaus SIP-paneeleista

Kuvattu materiaali on levy, joka tehdään kerroksen periaatteella. Laattojen ulkopinnat peitetään arkkeilla:

 • CAP;
 • vaneri;
 • Lastulevy;
 • kipsikuitu- tai kuitulevylevyt.

Eri materiaaleja voidaan käyttää sandwich-paneeleiden luomiseen, mutta lastulevytuotteita kutsutaan SIP-paneeleiksi. Täyttö voi koostua seuraavista materiaaleista:

 • polyuretaanivaahto;
 • polystyreenivaahto;
 • mineraalivillaa.

Kaikki nämä materiaalit ovat hyviä lämmöneristimiä, joten luotu rakenne on luotettavasti suojattu kylmältä.

Kuvatulla rakennusmateriaalilla on useita etuja:

 • pieni paino;
 • rakentamisen nopeus;
 • ei tarvetta rakentaa taloa lämpimään kauteen;
 • ympäristöystävällisyys;
 • energiatehokkuus.

On myös syytä huomata, että talon rakentamisen jälkeen rakennuspaikka on edelleen puhdas. Tällaisia ​​materiaaleja käytettäessä kutistuminen on poissa. Siksi monet kehittäjät valitsevat SIP-paneelit.

Kuinka valita säätiö

Kuten jo mainittiin, SIP-paneelien rakentaminen voidaan luoda mille tahansa pohjalle. Suurten kuormien puuttuminen alustalla mahdollistaa suuren määrän varojen säästämistä rakentamisen aikana.

Voit käyttää massiivista säätiötä, mutta se vain aiheuttaa lisäkustannuksia. Talon perustamisen aikana on SNiP: n normien mukaista noudattaa. He sanovat, että on otettava huomioon:

 • maaperän jäädytys syvyysalueella;
 • pohjavesien kausittainen nousu;
 • maaperän kerrosten rakenne.

Paras vaihtoehto valitaan ottaen huomioon tiettyjen alustyyppien edut ja haitat. On syytä muistaa, että säätiön yläpuolella olevalla seinäpaneelilla on tiettyjä ulottuvuuksia, joten luodun rakenteen koon laskeminen on välttämätöntä etukäteen.

Pile-ruuvi-pohja

Tällainen säätiö on suosituin luomalla runkorakenne tai CIP-paneeleiden talo. Paneelien taloon tällainen säätiö sopii paremmin kuin toiset, koska se voidaan rakentaa tarpeeksi nopeasti käyttämättä paljon rahaa. On huomattava, että tällainen pohja voidaan purkaa ja käyttää uutta rakennetta varten. Siksi monet ihmiset valitsevat tämäntyyppisen säätiön rakennettaessa talon CIP-paneeleilta.

Paalut ruuvatetaan maahan jäädytystason alapuolelle. Niiden terät vähentävät kellarin kuormitettujen osien paineita ja estävät paalujen vetämisen ulos, kun maa kuormittuu. Siten kaikki tällaisen säätiön elementit luovat kiinteän tukipisteen rakenteelle.

On huomattava, että tällaisen säätiön käyttöikä voi olla yli 100 vuotta. Tällaisen säätiön luomisen yhteydessä luodaan myös suotuisat olosuhteet maanalaiseen tuuletukseen. Tämä on tärkeää SIP-paneelien rakennusten pitkäaikaiselle toiminnalle. Jos haluat luoda laajennuksen taloon, voit ruuvaa lisää paaluja luodun rakenteen ympärille. Tällaisten laajennusten luominen ei vaikuta nykyiseen suunnitteluun.

Ruuviasennuksen asentamisen jälkeen talossa tapahtuva tiedonsiirto voidaan tehdä milloin tahansa. Ruuvipallot valmistetaan valulla ja ovat riittävän luotettavia käytettäväksi erilaisten rakennusten tukena.

Jotkut asunnon omistajat tekevät pile vinkkejä itse hitsaamalla. Tämä säästää paljon rahaa. Mutta on syytä muistaa, että jos yhteys ei ole tarpeeksi luotettava, terät voivat tulla pois paalusta.

Ruuvi kärki ei ruostu, koska se sijaitsee syvyydessä, jossa ei ole lainkaan happea. Mutta on syytä muistaa, että kasa on suojattava. Tämäntyyppisen perustuksen asennusaika on minimaalinen. Käytettäessä tiimi ammattilaisia ​​ja erikoislaitteita kaikki työ tehdään yhden päivän aikana. Asennus voidaan suorittaa milloin tahansa vuoden aikana eri olosuhteissa. Tästä syystä useimpien sivustojen omistajat suosivat paalusäätiötä, joka luo kehysrakenteen tai SIP-paneeleiden talot.

Matala säätiö

Tällainen säätiö on myös suosittu. Tämä johtuu siitä, että se ei vaadi erityisvarusteiden käyttöä ja suurta työntekijöiden joukkoa. Mutta on syytä muistaa, että luomisprosessi on aikaa vievää ja työlää. Tällaisen pohjan luomiseksi poistetaan osa maaperästä, joka korvataan hiekalla. Tämä on välttämätöntä lievittää kuormaa maaperän liikkumisen aikana.

Tämän jälkeen betonikerros kaadetaan muottiin, jossa lujitetusta luurasta on aiemmin luotu. Säätiön korkeuden on oltava noin 20 cm maanpinnan yläpuolella. Kaatamisen jälkeen on tarpeen käyttää rakennusvärähtelijää ilmakuplien vapauttamiseksi seoksesta. Jos näin ei tehdä, säätiö voi alkaa sortua talon rakentamisen aikana.

On huomattava, että tällainen säätiö SIP-paneeleista luodun talon jälkeen valaistuksen jälkeen on valmis seuraaville teoksille vain kuukaudessa. Muotoilun aikana on välttämätöntä tehdä aukkoja ilmanvaihtoa varten. On myös tärkeää tarkastella viemäriverkkoa ja tehdä putkistoja etukäteen. On hyvin vaikeaa luoda laajennusta taloon tällaisella pohjalla, koska tähän on tarpeen luoda uusi perusta.

Strip-säätiö

Tämän tyyppinen säätö on suunniteltu rakennuksille, joissa on raskaat seinät. Se voidaan myös asentaa SIP-paneeleista valmistetulle talolle. Jalkojen kiinnittämiseen käytetään seuraavia toimenpiteitä:

 1. Trench making.
 2. Nukkuva hiekka ja sora-tyynyt. Sen korkeuden on oltava vähintään 10 cm.
 3. Puun muottien kokoaminen. Luotu rakenne on kiinnitettävä tukevasti siten, että sen elementit eivät ole epämuodostuneet betonin kaatamisen aikana.
 4. Lujittavan häkin luominen.
 5. Betonin läpivienti.

Olisi pidettävä mielessä, että CIP-paneelien talon rakentamisessa käytettävien nauhalementtien käyttö on kohtuutonta, koska tällainen säätiö on tarkoitettu raskaille rakennuksille. Tällainen perusta olisi luotava vain tietyin edellytyksin:

 1. Säätiön rakentaminen olisi tehtävä kuivalla ja karkottavalla maaperällä.
 2. Matalaa teräsbetoninauhaa on asennettava enintään 10 cm syvyyteen ja noin 20 cm maanpinnan yläpuolelle. Säätiön luotettavuuden lisäämiseksi luodaan ylempi ja alempi vahvistettu hihna.

Tällaisen säätiön haitat SIP: n talolle johtuvat maanalaisen ilmanvaihtolaitteen monimutkaisuudesta. Siksi kodinomistajien on usein ryhdyttävä lisätoimenpiteisiin kosteuden poistamiseksi.

On muistettava, että tällaisen säätiön luominen kestää kauan, joten sen ei pitäisi valita sellaisten sivustojen omistajilta, jotka haluavat nopeasti rakentaa talon CIP-paneeleista. Kun olet luonut kuvatuntyyppisen säätiön, voit järjestää pohjan eri tyyliin.

Teräsbetonilaatat

Levyt viittaavat monenlaisiin nauhan matala-alustoihin. Ne on luotu suurella alueella, mikä vaikuttaa kuorman tasaiseen jakautumiseen. Tämän tyyppisen alustan valinta merkitsee suurta raudoituksen ja betonin kulutusta. Siksi sitä ei pitäisi valita silloin, kun talojen luomiseen tarvittavat varat ovat rajalliset.

Tällaisten syiden käyttö on perusteltua vain, jos talo on luotu juoksevalla maaperällä. Levyjä kutsutaan kelluviksi, kun ne liikkuvat maahan pystytasossa.

SIP-paneelien talon kuvatun tyyppisen perustuksen luominen voi tapahtua yhdistämällä teräsbetonipalkkeja. Ennen työn aloittamista kaivuu osa maaperästä. Sitten tällä sivustolla luodaan hiekkasyyny. Tämä edistää maaperän pudottamista. Tällaisia ​​alustoja käytetään harvoin, koska niiden luominen vaatii paljon aikaa ja materiaaleja.

johtopäätös

Materiaalin korjaamiseksi suosittelemme tutustumaan videokäskyyn:

SIP: n talon alla olevien ruuvipallojen asennus

Ruuvipallot ovat moderni, luotettava ja edullinen ratkaisu CIP-paneelien talojen perustamiseen. Teollisessa rakenteessa niitä käytetään yli 120 vuotta, käytetään kiinnittimien, majakoiden, siltojen, erilaisten kriittisten teknisten rakenteiden rakentamiseen. Neuvostoliiton sotilasrakentajat menestyksekkäästi käyttävät myös ruuveja useiden vuosikymmenien ajan. Viimeksi kuluneiden 25 vuoden aikana tämä tekniikka kehittyy aktiivisesti yksittäisissä asuntorakentamisessa.

Luotettavuus ja kestävyys

Voimme varmasti sanoa, että tämä on yksi luotettavimmista perustuksista, minkä vuoksi se on niin suosittu rakentajien ja kehittäjien kanssa.

Ei ole negatiivisia vaikutuksia sivuttaisten tangentiaalisten jäätymislähtövoimien vaikutuksesta.

Käyttöiän kesto ylittää 100 vuotta ja varmistaa sen oikean toiminnan.

Paalut ruuvatetaan maahan syvyyden alapuolelle, Moskovan alueella 1,4 metriä.

Epätasaisen maaperän tapauksessa on mahdollista valita syvyys, jolla maaperän suuri kantavuus on maadoittava.

Hyvät olosuhteet ilmanvaihtoa varten kellarialueelle.

Helppo viestintä talon alla rakentamisen jälkeen.

Mahdollisuus tulevaisuudessa laajentaa rakennusta, ruuvaamalla samankaltaiset paalut.

Runkopallojen säätiön kustannukset ovat vähintään kahdesti halvemmat kuin muut vaihtoehdot.

Monet pyytävät tiettyä kysymystä: kuinka kauan tämä perusta kestää. Kukaan ei voi antaa tarkkaa vastausta tähän kysymykseen, koska Paljon riippuu paalujen laadusta, mutta myös happamuuden, maaperän kosteudesta, korroosionestopinnoitteen laadusta jne. Itse asiassa 20 vuoden ajan ruuvipallojen käyttämistä yksittäisrakennuksille oli hyvin vähän valituksia, kun taas "ikuiset" betoniperustelut usein sprinkle läpi 1-2 vuotta.

Asennuksen nopeus ja tarkkuus

Tämäntyyppinen paalusäätiö on pääsääntöisesti perustettu 1 päiväksi. Kokeneet työntekijät asentavat paaluja, joiden tarkkuus on 1 cm. Säätiötä voidaan käyttää välittömästi, toisin kuin betonituotteissa, jotka vaativat 2-4 viikkoa saadakseen tarvittavan lujuuden.

Kaikki kausiluonteisuus

Asenna ruuvit paikoille milloin tahansa vuoden aikana. Tämä on erityisen tärkeää SIP: n taloille, jotka voidaan myös rakentaa milloin tahansa vuoden aikana. Jos sivusto on jo ostettu ja kehitysaikataulu on määritetty, mutta vielä ei ole tarpeeksi varoja, voit perustaa syksyllä paalunohjauspisteitä, suorittaa koeporotuksia ja siirtää työn talvikaudelle.

Kohtuulliset hinnat

Runkopallojen säätiön kustannukset ovat paljon pienemmät kuin muut analogit. Samalla se on täysin vastustuskykyä kallistamalla maaperää.

Avustuksen riippumattomuus

Ruuvipallot voidaan asentaa monimutkaisiin kaltevaan helpotukseen. Alhaisissa osissa paalut ulkonevat maasta korkeammat kuin korkeammat, ts. paalun yläosa sijaitsee vaakatasossa. Maaperäkerrosten sijainnista riippuen kasa voidaan kiertyä 1,5 metrin syvyyteen (pakkan tunkeutumissyvyys) jopa useita metrejä - niin että paalin kärki on jäykällä pohjalla.

Mikä on ruuvi

Ruuvi on metalliputki, jossa on kärki (auger), jolla on suuremman halkaisijan omaavat terät. Itse asiassa kasa on ankkuri, joka ruuvataan maahan haluttuun syvyyteen ja toimii puristuksessa. Ruuvin jälkeen putki leikataan haluttuun korkeuteen ja koko sisempi osa kaadetaan betonilla, jonka jälkeen yläkansi hitsataan päälle - alusta kiinnityspalkin kiinnittämiseksi.

Ruuvipurkkien luokitus

Piles voivat erota seuraavissa parametreissä:

Korroosionestopinnoitteen tyyppi

Itse halkaisija ja paksuus

Yksittäisessä rakenteessa yleensä käytetään halkaisijaltaan 108 mm: n halkeamia. Putken paksuus on 4 mm. Pienemmällä halkaisijalla, joita käytetään tavallisesti aitaukseen, on parempi olla käyttämättä. Sense käyttää halkaisijaltaan suurempia paaluja ei myöskään ole.

Ruuvipillojen kärjet

Ruuvipallot on valmistettu kahdella eri tavalla: hitsattu ja valettu. Cast vinkit ovat paljon kalliimpia, mutta ne ovat lähes ikuisia.

Vuosien varrella melkein ei täyttänyt hitsattujen kärkien valituksia, ellei käsityöläisiä ole hitsattu käsityöläisissä olosuhteissa ja ne tulevat helposti ulos kiristämisen aikana. 1,5 - 2 metrin syvyydessä on yleensä vähän happea ja korroosio on hidasta.

Jos olet "poltanut" säätiön aiemmin, niin ehkä se on turvallisempaa overpay rahaa ja laittaa valettu kärki. Lopulta kodin pitäisi luoda mielenrauhaa, ei jännitystä.

Paalujen korroosionkäsittely

Standardipinoilla on erityinen korroosionestopinnoite, joka on samanlainen kuin aluksen pohja.

Valinnaisesti kehittäjä voi tilata galvanoitua kasaa, joka on kalliimpaa, mutta ei käytännössä syövytä. Millaisen korroosionkäsittelyn käyttö on sinulle, mutta sinun on muistettava, että pienen osan pinoista, joka on 50 cm maanpinnasta korkin yläosaan, kohdistuu pääasiassa korroosiota. Tätä vyöhykettä voidaan edelleen käsitellä talon rakentamisen jälkeen.

Betonipallojen kaataminen

Täyttämällä betonia ei pelkästään suojaa sitä sisäisestä korroosiosta vaan myös kasaan jäykkyyttä. Itse asiassa putki, joka on täytetty betonilla, on vahvistettu betoniterävahviste. Kaikki paalut, jotka asennetaan CIP: n taloon, kaada betonia.

Täyteaineena käytetään tavallisesti hiekkakivää tai jotain, joka vastaa 300-merkkiä.

Eräät erityisen vastuulliset kehittäjät vaativat lisävahvistuksen asentamisen paalun yläosaan.

Ruuvaa paalupää

Korkki on halkaisijaltaan suurempi putki, joka on asetettu leikattuun paaluun ja hitsattu siihen. Kärjessä on hitsattu alue, jossa on rivat ja reiät palkin kiinnittämiseksi. Tyypillisesti paikan pää on kooltaan 25x25 cm, mutta myös 20x20 ja 30x30 cm.

Kierrä paalun pituus

Tasainen venytys, 2,5 metrin pitkä kasa riittää. Noin 1,7 tuumaa menee maahan, kaikkien paalujen yläosa leikataan tasolle noin 50-60 cm.

Jos paikoilla on merkittävä kaltevuus, käytetään osaa 2,5 m pitkistä paaluista ja alempien vyöhykkeiden paaluille otetaan 3,0 tai jopa 3,5 m. Tämä on välttämätöntä, jotta kaikki paalut laskettaisiin maahan pakastussyvyyden alapuolelle. osa oli vaakatasossa.

Tarvitsetko metallin grillata

Jotkut "kasa" -yritykset suosittelevat paalujen yhdistämistä käyttämällä metalliprofiilin vaakasuoraa grilliä, esimerkiksi kanavan numeroa 24.

CIP-paneeleista valmistetulle talolle, metalliristikko tekee enemmän haittaa kuin hyvä. Loppujen lopuksi SIP-talo on todella kehyspuinen, ja metallin ja puun lämpölaajenemiskertoimet eroavat enemmän kuin kaksi kertaa. eli ehdotukset tehdä metalli-grillata ovat todella asettamalla merkityksetön lisäpalvelu.

Pylväät monimutkaisia

Erillinen ruuvipallo on vähiten vastustuskykyisiä lateraalisille kuormituksille. Jos paalun kärki on usein kiinteästi kiinnitetty maahan, putkea ylöspäin voidaan liikuttaa sivuttain tietyillä ponnisteluilla, varsinkin jos maaperän ylemmät kerrokset ovat löysät.

Kun laite vanteet palkista, kaikki paalut on yhdistetty korkkiin yhdeksi ruudukoksi. Tätä varten ruuvit ruuvataan puuta alhaalta käsin. Tämä riittää yleensä koko rakenteelle tarvittavan jäykkyyden saavuttamiseksi.

Yleensä kasa työntyy maanpinnan yläpuolelle 50-60 cm: n korkeudelle. Kun keskimääräinen lumisyvyys on 55 mm, se mahdollistaa rakennuksen puiset osat lumen yläpuolelle ja pysyvät kuivina. Joskus sivuston helpotuksesta tai muusta syystä, paalut nousevat maasta on paljon suurempi. Samanaikaisesti viimeistelyvaiheessa on toivottavaa, että naapurimaiset paalut hitsataan metallikulman avulla. Kaikki hitsausalueet on maalattava huolellisesti.

Jos et voi asentaa ruuveja

Kaikilla säätiöillä on sen käyttötarkoitukset. Myös ruuveja ei suositella käytettäväksi seuraavissa tapauksissa:

Kallioisella ja erittäin kallioisella pinnalla, koska kasa on yksinkertaisesti mahdotonta ruuvaa vaaditulle syvyydelle.

Suurten sademetsojen syvyydessä, koska paalun pituus ei riitä asentamaan kiinteälle alustalle.

Rinteessä liikkuvissa ja siltatilanteissa, joissa savi-, silt-, turve- jne. Kerrokset liikkuvat jatkuvasti alaspäin eri nopeuksilla.

Kuinka ruuvipätö eroaa betonikuopasta tai nauhasta?

Perinteiset perustuslaskelmat usein eksplisiittisesti tai epäsuorasti viittaavat siihen, että raskas talo painostaa säätiötä, mikä kompensoi voimakkaita voimia. Kevyt talossa tällaiset laskelmat ovat vääriä. Jos betoni nauha asennetaan jäätymispisteeseen ja jätetään kuormittamattomaksi, se voidaan työntää maasta talvella johtuen pakkasnesteen tangentiaalisten voimien vaikutuksesta. On tärkeää, että nämä voimat toimivat epätasaisesti, joten ulosvetäminen voi johtaa betoniliuskan repeämiseen tai kallistamiseen. On jopa vaarallista, jos yksittäisiä betonipaloja tehdään. Se voidaan usein nähdä erillisenä betonipylväänä, joka alun perin asetetaan syvyyteen, osoittautuu työnnettäväksi ja taipuvaiseksi, vaikka näyttää siltä, ​​että sen pitäisi pysyä ikuisesti.

Kevyille maalajeille, muutama kymmenkunta tuhansia vuosia sitten, keksittiin TISE-tekniikka, jossa betonipinon alaosa laajeni ja itse paalun akseli suoritettiin kuten tasaisen sylinterin kattorakenteella kääritty. Itse asiassa nämä paalut, jotka ovat laajalti levinneet "ihmisten keskuudessa", ovat analogisia ruuvipinoille, jotka kestävät kevyitä rakenteita.

Ruuvipillojen asennus

Useimmiten paalut on asennettu erityisellä reiällä hydraulisella toimilaitteella nosturiin. Jos laitteisto ei pysty ajaamaan ruuvaamalla tai paalujen määrä on pieni, paalujen asentaminen manuaalisesti "folk-menetelmillä" on mahdollista - romun, jatkojohtojen ja useiden työntekijöiden avulla. Mekaaninen asennus on tarkempaa, mutta työntekijöiden kokemusten tärkein rooli. Alustavien kaivojen kaivaminen yli 50 cm: n syvyydellä ei ole sallittua. Asennetut paalut tarkistetaan paitsi niiden välisten etäisyyksien lisäksi myös kaikkien diagonaalien ja vaakasuoran tason mukaan.

Ympäristöystävällinen ja turvallinen sivusto

Pallosäätiön luomisessa ei ole vaurioita sivustolle, eikä jätteitä jää.

työstettävyys

voit aloittaa käytön välittömästi

mahdollista sekä konetta että manuaalista ruuvausta,

rakennusaikaa on mahdollista lisätä tulevaisuudessa lisäämällä lisäpinoja.

Pohjaväri

Rakennuksen valmistuttua ulkoisen viimeistelyvaiheessa kellarialue peitetään kuituseinillä tai muovipaneeleilla, joissa on tuuletustuotteet. Jos rakennuksen ympärysmitan korkeusero on suuri ja paalut ulottuvat yli 60 cm: n korkeudelle maasta, suositellaan ylimääräisen pylvään kiinnittämistä metallikulmalla yläosaan ja diagonaaliputkistoihin kulmissa. Tämä vähentää paalujen luonnollisia tärinöitä.

On suositeltavaa tehdä sokea alue ja kuivatuspiiri talon ympärillä, mikä varmistaa kosteuden poiston talon kehältä. Pohjakerroksen on tehtävä ovet päästäkseen viestintäkeskusteluihin. Vahvistimet ovat eristettyjä.

Pölkkyjen elinkaaren lisäämiseksi on suositeltavaa suorittaa korroosionkestävyys, joka on pellon sen osan kohdalla, joka on lähellä maata: 50 cm: n alapuolella ja 50 cm: n korkeudella pinnan yläpuolella, lisäksi ei saa olla mahdollista tulvien ja vahvan kostutuksen estämistä.

Tuotanto ruuvien paaluista Moskovan alueella

Säätiön rakentamista suorittaa yleensä erillinen tiimi, jota hallinnoivat sekä rakennusyhtiöt että paalujen valmistajat. Nyt Moskovan alueella on monia luotettavia ja todistettuja ruuvipallon valmistajia, jotka pystyvät tekemään kaiken työn itsenäisesti rakentajilta. On kuitenkin parempi, jos svayshchikin työtä tekevät ammattilaiset eli rakennustyöryhmä, joka tekee talon uudisrakentamisen, koska korkealaatuinen talo vaatii laadukasta kellarikerrosta, joka tehdään tarkasti projektin mukaan ja johdetaan vaakasuoraan. Ei-ammattilainen ei pysty hyväksymään asianmukaisesti paalukentän asennusta.

Alhainen ja vakaa hinta ruuvipinoille

Korkea kilpailu varmistaa alhaiset ja vakaat hinnat vakioruuvaisille paaluille, mutta sesongin aikana kysyntä on niin suuri, että viivästyksiä voi ilmetä.

Kuinka laskea kuormitus ruuveilla kotona

Jokaiselle maaperälajille on ominaista suurin kuorma (kg / 1 cm2). Tämä arvo, riippuen maaperästä, joka on tyypillistä keskialueelle, vaihtelee 2: sta (hienolle hiekalle) 5-6 ja enemmän kg / m²: aan (tiheä savesta, hiekasta sora). Kouru, jonka läpimitta on 300 mm, pinta-ala on 708 neliömetriä maksimikuorma on 1,5 - 4,5 tonnia / 1 kpl. Olennaista on maaperän tiheys ja sen veden kylläisyys.

Positiivinen ominaisuus ruuveja varten on se, että kun maata ruuvatetaan, maata kärjestä ja sen vieressä tiivistetään, ympärillä muodostuu tiivistettyä maata "tyyny" ja lopullinen kuorma kasvaa. Koekäyttöinen ruuvaus, joka usein suoritetaan ennen perustuksen asennusta, osoittaa syvyyden, jolla saavutetaan haluttu kiristysmomentti, joka korreloi lopullisen kuormituksen kanssa. Tyypillisesti paalun maksimikuorma (ottaen huomioon koekäsittely) vie 4 tonnia.

Kuormitus (itse talon paino ja kaikki, mitä siinä on), jäykkää päällekkäisyyttä ja kellariputkia käyttäen, on suunnilleen tasaisesti jakautunut kaikkiin säätiöihin.

Talon kuorma koostuu

itse talon paino (paneelit, runko, katto jne.),

arvioitu käyttökuorma (150 kg per 1 neliömetrin lattia-ala),

suurin lumikuorma (180 kg / neliömetri).

Normaalissa talossa, jonka mitat ovat 8x10 metriä, itse talon paino on suunnilleen yhtä suuri kuin:

P house = Pobv + Ptsok + P stn 1 + P me + P stn2 + P cher + P p + Rkrov =

1700+ 2800 + 6000 + 2800 + 5400 + 2500 + 1200 + 600 = 23000 kg.

Suoritettiin OSB: n tiheys 650 kg / kuutiometri, puu 500 kg / kuutiometri, PPP 15 kg / kuutiometri, metallilevyt 5 kg / m².

Arvioitu käyttökuorma: 160 neliömetriä x 150 kg = 24 000 kg.

Lumikuorma: noin 19 000 kg.

Yhteensä: turvallisuuskerroin 1.1 huomioon ottaen paalujen kuormitus ei saa ylittää 73 tonnia. Tämä vastaa 1 8 paalua. Todellinen kuorma tässä tapauksessa on noin kolme kertaa pienempi kuin raja, joten en tiedä, voisivatko paalut normaalilla maaperällä kestää CIP-talon painoa.

Virallinen noudattaminen SNiP: llä

Pallokantojen laitteessa rakentajat yleensä ohjataan yhteisyrityksellä 50-102-2003 (Suunnittelu ja pinoalustojen laite). Tämä asiakirja edellyttää pakollista geologista tutkimusta ja asettaa myös luotettavuuskerroin 1,4: n kuormalle, mikä automaattisesti lisää vaadittua paalumäärää 40%: lla. Rakentajille tämä tilanne on vain hyödyllinen.

Onneksi RF-siviilikoodi sallii yksittäisen asunto-projektin kehittäjän päättää itselleen, millaisia ​​tutkimuksia ja selvityksiä suoritetaan hänen sivustollaan ja määrittää itse teknisen hankkeen.

Itse asiassa yksittäisen rakentamisen alalla SNiP: itä ei sovelleta, mikä vaatii ylimääräisiä perusteettomia kustannuksia etenkin, koska nämä standardit toivottomasti ovat jääneet jälkeen nykyaikaisiksi kansainvälisiksi normeiksi. Joka tapauksessa kehittäjän on tehtävä päätös, ja hän tekee sen aina omalla kustannuksellaan.

Paalujen välinen etäisyys

Lisäpätö, joka yleensä vaaditaan paalujen takuun saamiseksi, on, että niiden välinen etäisyys ei saa ylittää 3 m. Talomme, jonka mitat ovat 8x10 metriä, ottaen huomioon ylläpitämämme kuorman, optimaalinen verkko on 4x5, ts. 20 paalua.

Paalujen sijainti jalustaan ​​nähden

Tyypillisesti paalun pää on 25x25 cm, ja socle-hihna on 20 cm leveä. Kun socle on viimeistelty, sinun ei tarvitse leikata ulkonevaa korkkia tai siirtää kärkeä ulospäin, voit hieman siirtää pylvään keskipistettä palkin keskipisteen (esim. 3 cm) keskelle.

Hanke ruuvipillereille ja kellari-vanteille

Edellä mainitut paalujen lukumäärästä ja sijainnista ilmenevät laskelmat osoittavat, että pölkkikentän suunnitelma olisi tehtävä samanaikaisesti talon hankkeen kanssa ottaen huomioon monet tekijät, mukaan lukien kuormat kuorissa talon sisällä.

Minun on joskus nähtävä, että ihminen etukäteen, jopa ennen hanketta, asetti säätiön - lähes aina se aiheuttaa suuria ongelmia ja tarpeettomia kustannuksia. Usein tähän liittyy sanat: "Miten tämä, koska he kertoivat minulle, että tämä on ainutlaatuinen, erittäin edullinen tarjous?"