Viemäröinti ilman raunioita

Viemäröintijärjestelmät LightStone ja LightRok ovat joustavia, joten ne voidaan sijoittaa vaikeimpiin alueisiin. Innovatiivinen muotoilu mahdollistaa kaikenlaisten esteiden, kuten puiden ja pensaiden, yksinkertaisen pyöristyksen menettämättä veden kulkeutumisnopeutta. Suuri vedenpoiston aste saavutetaan geosynteettisen täyteaineen erityisen muodon avulla. Viemäröinti ilman raunioita on täysin kääritty geofabrilla, mikä estää pienten roskien pääsyn järjestelmään. Jopa ammatillisten taitojen puuttuessa kestävät ja luotettavat lohkot voidaan helposti koota ja kiinnittää yhteen yhdellä tyhjennysjärjestelmällä. Viemäröinti ilman raunioita voi ostaa 400 ruplan edulliseen hintaan. Nopea toimitus Moskovassa ja Moskovan alueella.


Viemäröintijärjestelmä ilman murskattua kiveä on erityinen muotoilu. Se on rei'itetty aallotettu putki. Tuotteen pituus on 3000 mm, putken halkaisija pohjassa on 110 mm, 150 mm ja 200 mm. Geosynteettinen täyteaine pidetään putkessa teknisen verkon avulla ja vedenpoistoyksikön ulkohalkaisija on täysin kääritty geokantilla 150 g / m2

Edut valutusjärjestelmistä LightStone ja LightRock

Kevyt ja joustava, voit asentaa itsesi, 3 metrin tyhjennysyksikön paino on 5 kg. Laitteen siirtäminen asennuspaikalle tapahtuu manuaalisesti, mikä vähentää merkittävästi työ- ja aikakustannuksia. Jätevesijärjestelmän asennus tapahtuu mahdollisimman pian.

Kaikki viemäriputkien osat ovat ympäristöystävällisiä materiaaleja. Puhdas ja pölytön tuote, toisin kuin rauni, ei vahingoita alueen luonnollista maisemaa, ei vahingoita nurmikoita.

Korkea tehokkuus ja veden virtaus lisääntyivät 40%. Viemäröintiyksikkö mukautuu helposti maastopisaroihin, taipuu nurkkien, puiden, koskien ja muiden esteiden ympärille.

Viemäröintiyksikkö voi kestää enintään 25 tonnia kuormaa akselia kohden, jossa kasausmassa on 30 cm järjestelmän yläpuolella. Viemäröinti ilman raunioita ei rikkoa koneiden painoa.

Viemärit ilman raunioita eivät vaadi erityisiä laitteita, se sopii itsenäisesti. Säästät materiaalin toimitukseen ja asennustöihin liittyvät kulut.

Yritys "Drainage Pro" tarjoaa takuun kaikille järjestelmän osille (oikea asennus). Jätevesijärjestelmän käyttöikä on vähintään 30 vuotta.

Viemäröinti SoftRock ilman raunioita

Tuontivaijeri- ja jakelujärjestelmien joukossa SoftRock-laitteita pidetään lupaavimpina. Softrok-viemäröinnin avulla voi ilman paljon vaivaa ja melko nopeasti poistaa pohjavesiä valuma-alueelta.

Viemäröintijärjestelmä vedenpoistolle koostuu rei'itetystä joustavasta putkesta, jota ympäröi laajennetusta polystyreenistä valmistettu täyte. Verrattuna tavallisiin raunioihin perustuviin viemäreihin, tämä rakenne mahdollistaa tehokkuuden nostamisen 30-50%: lla. Kolmen metrin rakennustaloissa voi olla putkia, joiden sisäiset halkaisijat (110, 160, 200 mm). Viemäröinti ilman raunioita Softrock voi ostaa edulliselta hinnalta Kanatexilta. Nopea toimitus Moskovassa ja Venäjän federaation alueilla. Nykyaikainen viemäröintijärjestelmä ilman raunioita valmistajan takuu.

Vertaamalla viemärijärjestelmän hankintakustannuksia

Likimääräinen laskelma viemärijärjestelmän kokonaiskustannuksista 7-10 hehtaarin (100 m) alueelle. Markkinahinnat.
* Kaivojen, hulevesien, suunnittelun ja muiden asioiden kustannuksia ei otettu huomioon tämä on sama jäte kaikille hankkeille.

Teknologian kuivatusvesijärjestelmä Softrock

Viemäröinti- ja jakelujärjestelmä koostuu rei'itetystä joustavasta putkesta, jota ympäröi laajennetusta polystyreenistä valmistettu täyte. Laajennettu polystyreeni puolestaan ​​on suljettu geotekstiilikudokseen. Tällainen rakenne verrattuna tavallisten raunioiden analogeihin on 65-50% tehokkaampi. Jätevesijärjestelmän tyhjennysjärjestelmässä parannettu vesivirta varmistetaan erityisellä tekniikalla kehitetyillä vaahtoputkilla. Putket itse ovat täysin valmiita asennukseen. Ne on kääritty geotekstiilillä, joka suojaa järjestelmää tulvilta.

Viemäröintisovellukset

Suljetun viemärijärjestelmän laajuus on melko laaja. Vain muutaman vuoden työssä Venäjän markkinoilla olemme onnistuneet voittamaan monien ostajien luottamuksen. Asiakkaitamme ovat golfkenttien, kesämökkien, nurmikoiden ja muiden kohteiden omistajia. Listataan tuotteidemme suosituimmat sovellukset.

 • Säätiön salaojitus. Jätevesijärjestelmän tärkein tehtävä on estää kosteuden pääseminen rakennuksen pohjaan. Putkittoman vedenpoisto sijaitsee 0,45 metrin etäisyydellä maasta, pohjan ulkoseinää pitkin. Se tarttuu tehokkaasti ja tyhjenee vettä viemärijärjestelmään, joka sijaitsee alla ja joka on varustettu sisäisellä putkella.
 • Viemäröinti saostussäiliö. Septi-säiliön osana Softrock-suljettu viemäröintisysteemi on tyhjennysreikiin varustettujen putkistojen kokonaisuus. Asettelu suoritetaan 2 metrin syvyydessä.
 • Kellarin vedenpoisto. Jätevesijärjestelmät, joissa ei ole murskattua tuotannosta - ihanteellinen ratkaisu veden tyhjentämiseen kellarista. Purkaus tapahtuu kuopassa tai tyhjennyspisteessä, jonka jälkeen vesi voidaan poistaa pumpulla. Tällaisen järjestelmän asennusta suositellaan noin 30 cm leveisiin kaivantoihin.
 • Viemäröintikanava. Vedenpoistojärjestelmä ilman raunioita voidaan käyttää sadeveden tyhjentämiseen esineen pohjasta tai seinästä. On olemassa kokoonpanoja, joiden päätteeksi vesi on sekä pintaan että maanalaiseen.

Kuivatusjärjestelmän Softrok hinnat alkavat 330 ruplaa. per metri Asiantuntijamme ovat valmiita lähettämään täydellisen hinnaston hakemuksestasi.

Viemäröintilaite ilman raunioita

Jätevesi ongelmat ovat kevät- ja syksyllä sekä maastometsän omistajat. Tässä tapauksessa on tarpeen varustaa vedenpoistojärjestelmä, koska ylimääräinen vesi aiheuttaa puutarhan ja puutarhaviljelyn sairauksia, peseytyy pihan, tulvien kellareiden ja kellarien perusteet. Klassiset viemäröintisysteemit ovat putkia, jotka on päällystetty raunioilla ja geotekstiilillä käärittyjä. Mutta tämä vaihtoehto on ominaista korkeat työvoiman ja rahan kustannukset. Tällä järjestelmällä on vaihtoehtoisia ratkaisuja. Joissakin tapauksissa voit luoda viemäröinnin ilman raunioita - taloudellinen tapa vedellä vettä maasta.

Lajien viemäröintijärjestelmät

Jätevedenpuhdistusjärjestelmä on suunniteltu veden purkamiseksi talonpiirtäjältä talon ja talonrakennusten kanssa. Liiallinen kosteus nopeutetulla vauhdilla tuhoaa rakennusten perustan, aiheuttaa erilaisia ​​tauteja viljeltyjen kasvien, tulvien kellareissa ja kellareissa. Näiden ongelmien poistamisen lisäksi oikein luotu salaojitusjärjestelmä estää hyttysiä ja mustikoita tulemasta ja levittäytymiseen, eikä puiden juuret juurikaan.

Talon ympärillä olevat viemärit koostuvat seuraavista elementeistä:

 • vedenkerääjät (varustetut ojat);
 • kaivot (vedenotto).

Kaivojen kaivamisen työtä ei missään tapauksessa voida välttää. Jos vain sademäärä on suunniteltu siirrettäviksi, ojien syvyys on 0,5-0,6 m. Kun sulatettua ja pohjavettä on vielä valvottava, sen on oltava noin 1,5 m. Tällainen syvyys on välttämätön myös silloin, kun hedelmäpuita sivustolla.

Jotta luodut järjestelmät toimisivat pitkään, ne tekevät vääristymiä kaivannon sivuilla ja vahvistavat pohjaa.

Veden kuivatus paikasta voidaan tehdä useilla tavoilla. Ne eroavat käteisvarojen ja työvoimakustannusten tasosta. Tyyppisiä viemäröintijärjestelmiä on kaksi:

 • suljettua;
 • auki.
Ylimääräinen avoimen veden poistojärjestelmä

Viimeksi mainittua tyyppiä käytetään poistamaan vettä, joka syntyy rankkasateiden tai lumen sulamisen jälkeen. Tavanomainen avoin tyhjennyslaite on kaivettu kaivannon ympärille, keskimäärin 0,7 m syvä ja 0,5 m leveä, joiden sivuseinät ovat kaltevuus. Usein usein muoviset tai betonilautaset sijoitetaan ojiin, jotka peitetään yläpuolella olevasta ruudukosta (grid). Urakoiden pohja on peitetty 10 cm kerroksella hiekkaa, joka on voimakkaasti tamped.

Suljettua jätevesityyppiä käytetään maaperän veden poistoon. Samanaikaisesti kaivetaan ojankoja, joilla on sivusuuntainen kaltevuus, jonka syvyys on alueen maaperän jäädytysmerkin alapuolella. Pohjassaan, jotta vettä siirretään vedenottoon, putket asetetaan ympärille, jonka murskattu kivi, sora, rikkoutunut tiili tai kivi kaadetaan. Tällainen budjettimenetelmä on tehoton, koska täyte täyttyy nopeasti.

Vaihtoehtoinen ja tehokas kuivatusvaihtoehto on luoda viemärijärjestelmä, jossa ei ole putkia, tai ilman tällaista täyttöä.

Luodaan tyhjennysjärjestelmä ilman raunioita ja putkia

Jätevedenpuhdistuslaitteisto mahdollistaa veden pääsyn täydellisesti, materiaali itsessään on tukeva ja kestää erilaisia ​​kuormia murenematta. Painovoiman vuoksi kiviä ei siirretä vesivirroilla eikä sitä pestä pois. Viemäröinti kaatopaikalta selviytyy hyvin kuivatuksen tehtävistä, ja se erottuu luotettavuudesta ja kestävyydestä. Järjestelmä, joka perustuu siihen, pestään: savea maaperä - 1 kertaa 5, ja hiekka - 10 vuotta.

Jos paikan päällä oleva maaperä sisältää pienen määrän vettä, syntyy melko usein viemärijärjestelmä raunioista ilman putkia. Tällöin vedenpoiston tulisi alkaa paikasta, jolla on suurin korkeus ja päättyy laaksoon.

Jätevesijärjestelmä sisältää seuraavat osat:

 • kuivatus ojat, joiden vähimmäissyvyys on 0,5 m;
 • viemärijärjestelmät asennetaan keskimäärin 10 m: n jälkeen;
 • vesisäiliö, joka on asennettu, jos ei ole viemäriä alueen ulkopuolella.

Prosessi, jolla luodaan viemäröintijärjestelmä (yksi mahdollisista vaihtoehdoista) ilman putkia, koostuu seuraavista vaiheista:

 • jossa kaltevuus kaivon ovien suuntaan;
 • puhdista ne;
 • nukahda pohja, esimerkiksi tecton;
 • ojat peittyvät geotekstiileillä, joiden marginaali on 0,3 metrin reunoilla;
 • raunioissa nukahtaa;
 • peittävät sen geotekstilien reunoilla;
 • kaikki nukahtaa hiekkaa, tamping it;
 • maaperän päälle.

Vaihtoehto murskattujen kivien kanssa on optimaalinen sen toiminnallisuudelle. Mutta sattuu, että se on lähes mahdotonta toteuttaa. Kahdessa tapauksessa käytetään viemäröintiä ilman raunioita:

 • kun tätä materiaalia ei ole mahdollista ostaa;
 • jos kaivannosta ei ole mahdollista kaivata tarvittavaa syvyyttä.
Järjestelmän asennus "Sofrock"

Modernin viemäröintijärjestelmän "Sofrock" avulla voit tehdä ilman raunioita. Sen tehokkuuden kannalta se ei ole huonompi kuin "kivi" -versio. Suorituskyky toteutetaan käyttämällä putkea, jonka halkaisija on 300 mm ja läpivirtauskanava 110 mm. Polymeerisydämen ympäröi ekstrudoitu polypropeenikuori. Kaikki elementit suljetaan geotekstiloihin.

Yleisin syy ei ole käyttää raunioita varojen puutteesta. Toimitusongelmia voi ilmetä myös, jos kuorma-autojen kulkua varten ei ole riittävän laadukkaita teitä. Toinen tapaus on mahdollinen, jos alueen aluetta varten rakennetaan useita maanrakennustekniikoita syvyyteen, joka tarvitaan kaivannon kaivamiseen viemärijärjestelmän alla.

Vaihtoehtoiset tapoja luoda vedenpoisto

Jätevesijärjestelmän rakentaminen ilman raunioita on kiireellinen kysymys niille, joilla ei ole mahdollisuutta ostaa materiaalia tai toimittaa sitä.

Yksi mahdollisista ongelmanratkaisuista on asentaa putket ilman soraa täyttöä. Mutta yksinkertaisesti haudata ne maahan ei toimi, koska veden virtausreiät tukkeutuvat hyvin nopeasti. Viemäröinti ei toimi. Tämän välttämiseksi putket kääritään geotekstiilillä ennen asennusta. Tämä menetelmä luo väliaikaisen vedenpoistojärjestelmän.

Kuivatus ojat talon ympärillä raunioiden sijaan ovat täynnä savea, joka lisäksi suorittaa lämmöneristystyynyn toiminnan pohjan maanalaiselle osalle.

Seuraavassa taulukossa on esitetty muita vaihtoehtoisia tapoja luoda viemäröinti paikoille ilman putkia ja roskaa, vain romumateriaalien käytöstä.

Viemäröinti kaatamalla ilman putkia

Kotitalouksien tonttien omistajat, joilla on korkea kosteus, sekä kaikki puutarhojen omistajat syksyllä ja keväällä, joutuvat käsittelemään laadukkaan vedenpoistojärjestelmän rakentamisen ongelmaa. Maaperän kosteuden lisääntynyt taso johtaa sellaisiin epämiellyttäviin seurauksiin kuin erilaisten istutusten sairaudet puutarhan tontilla, pesemällä talon kellarista ja pohjakerroksen taloyhtiöistä sekä upottamalla kellarissa. Yksi viemäröintivälineiden tyypeistä on viemärijärjestelmä ilman putkia, jonka laite löytyy alla.

Tyypit kuivatusjärjestelmät

Jätevesijärjestelmät ovat kahta tyyppiä:

Ensimmäistä tyyppiä käytetään pintaveden poistamiseen, joka muodostuu lumen sulamisen tai sateen kulun jälkeen. Yleensä avoin viemäröinti näyttää tältä: uria, joiden syvyys on 0,7 m ja leveys 0,5 m tiettyyn kaltevuuteen, kaivataan koko sivustolla. Usein muovi- tai betonilaatikoita asetetaan syvennyksiin, jotka on peitetty yläkerralla. Ovien pohjalla kaadetaan noin 10 cm: n paksuinen hiekkakerros, varovasti tamped.

Toinen suljettu vedenpoisto - käytetään pohjaveden poistamiseen. Maaperän jäädyttämisen alapuolella oja kaivetaan kaltevalla rinteellä, jonka pohjalla on putket veden tyhjentämiseen viemärikaivoon.

Putkistojen käyttämisen suljetussa viemäröintijärjestelmässä voit käyttää täyttömateriaalia rikkoutuneella kivellä tai tiilellä, joka kaadetaan kaivannossa. Tämä menetelmä on budjetti, mutta tehottomana, koska se johtaa nopeasti ojitukseen. Vaihtoehtoinen ja tehokas tapa muodostaa vedenpoistojärjestelmä maaperästä on tyhjennys, jossa ei ole putkia, tai niin kutsuttu pehmeä salaojitus.

Viemäröinti putkiosassa

Vaihtoehtona tyhjennysputken käyttämiselle ilman putkia johtuu usein siitä, että maaperässä on pieni määrä vettä, mikä edellyttäisi tilavuudeltaan tyhjennysjärjestelmän sijoittamista putkiin. Lisäksi syy valintaan ilman viemäreitä voi olla liian monimutkainen helpotus alueen tai sen asettelun, suuri määrä istutuksia, sekä varojen puute monimutkaisen vedenpoiston järjestämiseksi. Viemärijärjestelmä, jossa ei ole putkia, on edullisempi ja yksinkertaisempi laitteessa: sinun on seurattava urien oikeaa kulmakerrointa ilman eri putkien tasoittamista.

Maaperän tyypistä, työn kiireellisyydestä ja taloudellisesta toteutettavuudesta on olemassa kaksi tapaa tehdä viemäröinti paikan päällä: geotekstilimateriaalin avulla tai ilman sitä. Ensimmäisessä tapauksessa vedenpoistomenetelmä on kalliimpi ja toisessa - vähemmän kestävä.

Geotekstiilimateriaalia ja sen valmistajia löytyy paljon markkinoilla tänään. Paras vaihtoehto viemäröintijärjestelmän järjestämiseen ovat polypropeeniset geotekstiilit. Ulkoisen ympäristön erilaiset vaikutukset kestävät hyvin, ja sillä on myös erinomaiset suodatusominaisuudet. Tehokkaaseen vedenpoistoon tarvitaan geotekstiilikangas, jonka tiheys on 60-110 g / m2. Geotekstiilit toimivat suodatusmateriaalina, mutta myös vedenpitävyys on tarpeen. Tämä materiaali on tektoninen. Geotekstiilikangas ei salli kuivatusmateriaalien tukkeutumista pitkään aikaan ja kääriä kaivannossa. Tektonin avulla vettä ei kerääntyy maaperään, vaan se poistetaan alueen ulkopuolella viemäriin. Tietenkin on mahdollista korvata tecton enemmän talousarvion materiaaleilla, kuten muovikalvolla, katehuopailla ja muilla bitumimateriaaleilla, jotka perustuvat pahviin, mutta ne eivät takaa pitkäaikaista huuhtelujärjestelmää.

Hiekan ja murskatut kivet valitaan kuivatusmateriaaleiksi. Hiekalle ei aseteta mitään erikoisvaatimuksia, eikä murskattua kiveä saa valita kalkkikivestä, koska sen jälkeen se aiheuttaa maaperän suolaantumista. Rikkomuksen murto-osa voi olla 20 - 60 mm. Huuhteluainetta on huuhdeltava ennen kaivannäyttöjen täyttöä.

Kuinka tehdä viemäröinti paikan päällä ilman putkia

Ennen vedenpoistoa ilman putkien käyttöä on tarpeen laatia geodeettinen suunnitelma paikasta, jossa on merkittyjä korkeus- ja tasoristeyksiä. Nämä osat määrittävät kaivantojohdojen suunnan, koska putkiston ilmanpoisto on aloitettava maaston korkeimmalla kohdalla ja päättyen alimpaan. Järjestelmä viemärijärjestelmän tulisi koostua: a keskijohtimen syvyys on vähintään 50 cm, kuivatus Drenov etäisyys 7-10 metrin päässä toisistaan, ja veden varastointi, jos se ei ole lähtö off-site-järjestelmä.

Kaivanto kaivetaan kallistuskulmalla, joka on samansuuntainen kuin viemärin suunnassa. Syvennyksen pohjasta on tehtävä puoliympyrä, kuten kaivanto.

Ovia on puhdistettu roskista, lika, sitten pohja on vuorattu tecton. Geotekstiilit asetetaan ojan päälle siten, että pohja- ja sivuseinät ovat kokonaan kiinni vähintään 20-30 cm: n etäisyydellä. Tämän jälkeen kaatopaikka kaadetaan ja suljetaan geotekstiilikudoksella, jonka päällekkäisyys on vähintään 30 cm, hiekkaa kaadetaan rikkoutumisen yläpuolelta ja varovasti tamped alas. Hiekkapinnalla voit asettaa maaperän tai käyttää geogridia, geogridia, jos kaivannossa on osa, jolla on suuri kuormitus maaperään.

Maaperän kuivatuslaite ilman vedenpitäviä materiaaleja käytetään samalla tavoin, mutta sillä on vähemmän etuja. Pehmeä kuivatus geotekstilien ja tectonien avulla ei ainoastaan ​​vedä pois vedestä vaan myös suodattaa sen, jolloin voit käyttää sitä myöhemmin teollisuusvesiä tai juurruttaessa istutuksia.

Kuiva talon ympärillä omilla käsillä ilman putkia

Talon omalla kädellä tapahtuva viemärijärjestelmä on tiettyjä ominaisuuksia. Talon pohjan korkeudesta riippuen oja vedetään 30-50 cm: n syvyyteen talon pohjan yläpuolelle, mutta samalla on kiinnitettävä huomiota siihen, ettet voi kaivaa viemärikaivoa kaikkiin seiniin heti - tämä on tietynlainen vaara perustuksen vakaudelle; lähellä seiniä vuorotellen. Kaivannon kallistuskulman on oltava 1 cm per 1 mittari.

Pohja, jossa noudatetaan tiettyä esijännitystä, tiivistetään huolellisesti. Tämä voidaan tehdä rihmattuun saviin tai betonointiin. Pohja seinän lähellä on vesitiivis. Lisäksi suuren murto-osan murskakiven kerros asetetaan 1/3: n syvyyteen ojaan, sille asetetaan pienempi murto-osa murskattua kiveä, ja päälle asetetaan hieno viemäröinti maata vasten.

Pehmeä salaojitus ilman raunioita

Viemärijärjestelmää ilman putkia voidaan käyttää myös ilman raunioiden käyttöä, sillä kaivantojen syvyydestä riippuen sen määrä on joskus erittäin suuri ja kallis. Yksi näistä menetelmistä on kaistaleen poisto: koivua, havupuuta tai tammenharjapuu asetetaan kaivantojen pohjalle, ja ne on yhdistetty 30 cm: n pituisilla rypäleillä. Risteytyttimet on pinottu pitkin kaivannon koko pituutta, eikä kumpikaan ole harjaspuu (kiehtova). Hiekkaa kaadetaan ylhäältä.

Tavallisten muovipullojen käyttö on vaihtoehto raunioille ja fascialle, yksinkertainen ja budjettivaihtoehto. Tällaisen tyhjennysjärjestelmän toteuttamiseksi pohjan pohjalle on pinottu pullo, jossa on kierretty korkki. Turpe on asetettu päälle, peitetty maapallolla. Viemäröinti tehdään pullojen välisellä tilalla.

Toinen vaihtoehtoinen menetelmä käsittää zerdiinien käytön. Kaivannon pohjalle on asetettu pitkiä haaroita puupalkkien tukien päälle. Pylväät tulee olla havupuusta, joka on aiemmin poistettu kuoresta.

Kahden viimeisen kuvatun tyhjennysmenetelmät ovat ennalta arvaamattomia kestävyyden ja tehokkuuden kannalta, mutta ne ovat parhaita vaihtoehtoja, kun ei ole riittävästi varoja putkien tai raunioiden viemäröintiin.

Mikä murskattu kivi sopii paremmin vedenpoistoon: murto-osa, viemäröinti ilman soraa sofrockia

Yritettäessä ymmärtää, mikä on paras raunio rakennusmaan salaojitukselle - me usein käymme äärimmäisyyksiin, mieluummin taloudellisesti kannattamattomia vaihtoehtoja vuodevaatteita varten. Samanaikaisesti murskattujen kivien "oikean" lajikkeen valinta antaa mahdollisuuden säästää tyhjennysjärjestelmän järjestelyyn.

sisältö:

Siksi tässä artikkelissa määrittelemme kuivatusvuodon koostumuksen. Tarjoamme lukijoillemme useita vaihtoehtoja jakeille ja monenlaisia ​​kiviä, jotka sopivat meille kiinnostavan tuotteen valmistukseen. Lisäksi valitsemalla "oikea rauniot" otetaan huomioon sekä viemäröintijärjestelmien että rakennusperustusten "intressit".

Murskattu kivi kuivatukseen

Miksi tarvitsemme raunioita ja soraa: sprinklereiden tyhjennyskoostumukset

Murskattujen kiven tai sementin käyttöönotto parantaa välittömästi viitemallin kaksi ominaisuutta - tyhjennys ja kantavuus. Ensimmäinen ominaisuus on vastuussa maakerrosten läpi kulkevan kosteuden määrästä ja toinen - kyky vastustaa ulkoista painetta ilman maaperän samentumista.

Tämän seurauksena soraa tai murskattua kiveä käytetään vain salaojitusjärjestelmän järjestelyssä, mutta myös perustuksen rakentamisessa. Lisäksi ensimmäisessä tapauksessa tällainen pehmuste "toimii" suodatusesteinä, osittain puhdistavina viemäreinä, jotka estävät tyhjennysputken tunkeutumisen ja johtavat ilmakehän ja pohjaveden viemärin viivaa.

Toisessa tapauksessa - säätiön rakentamisen aikana - pehmuste korjaa tukemattoman maaperän riittämättömän kantokyvyn ja samanaikaisesti poistaa ylimääräisen kosteuden pohjan pohjalta. Tämä johtuu siitä, että vuodevaatteiden syöttäminen kaivauskaivoon on mahdollista muuttaa kantokapasiteettia ja vaikuttaa maaperän kosteuteen välittömästi liittyvien maaperän hehkuttavien muodonmuutosten määrään.

Tässä tapauksessa tyhjennys- ja tukikerroksen koostumukset voivat olla erilaisia. Loppujen lopuksi "puhdas" murskattu kivi tai sora ei ole halpa.

Vuodevaatteet on siksi muodostettu hiekka- tai sora-hiekkaseoksista, jotka levittävät näitä materiaaleja kerroksittain: 10-15 senttiä hiekkaa ja soraa ja 10-15 senttimetriä hiekkaa.

Minkälaista murskattua kiveä tarvitaan vedenpoistoon?

Murskattu kivi on kiven jalostuksen tuote. Se on valmistettu suurista kallioiden palasista käyttäen erityisiä murskaimia. Näin ollen tämä tuotantomenetelmä sallii murskatun kiven "vapautumisen" tietyistä lajikkeista peräisin olevista kiveistä tiukasti kontrolloidulla "kaliiperi" -fraktiolla.

Toinen etu raunioista - karkea murtumalinja. Loppujen lopuksi tämä tuote luotiin keinotekoisesti (murskaimessa). Ja tämä laatu lisää vedenpoiston järjestelmän "suodatuskykyä". Rikkakasvien murskattu, karhea pinta houkuttelee likahiukkasia kirjaimellisesti.

Kivihiilen tuotannossa käytettävän kivityypin mukaan tämä tuote on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

Dolomiitti (kalkki) murskattu kivi

 • Graniittikiveä - kestävin, huurteenpitävä ja kestävä vaihtoehto, jota voidaan käyttää jopa 50 vuoteen vaikeimmissa olosuhteissa (maaperän happamuuden kannalta). Mutta graniitilla on kaksi haittaa. Ensinnäkin tällä rodulla on luonnollinen säteilyn tausta (joka pelottaa joitakin ostajia). Toiseksi, graniitti on erittäin kallista. Mutta korkea hinta on perusteltu ilmiömäisellä kestävyydellä (senttimetrin vuodevaatteet kestävät noin 100 tonnia kuormaa) ja kadehdittavan huurteenkestävyyden (graniitti ei murene missään lämpötilassa).
 • Dolomite (kalkki) murskattu kivi on halvin vaihtoehto, joka ei aiheuta säteilyä ja joka on täysin inertti ympäristönsuojelijoiden näkökulmasta. Mutta dolomiitti "elää" vaikeassa maassa enintään 15 vuotta. Siksi kalkkikiven murskattu kivi pohjaveden kuivatukseen ei yritä käyttää. Loppujen lopuksi tämä materiaali alkaa säröillä alle -10 asteen lämpötiloissa. Ja senttimetrin vuodevaatteiden kantavuus on puolet graniittikiveistä.

Mitä soraa käytetään vedenpoistoon?

Sora on itse luonnon tuote. Ns. Pienien kivien seosta, joka kerätään louhoksiin, joen rinteisiin ja järvien tai merien rannoille. Hyvä esimerkki sora on joki tai meren pikkukivi.

Sora kuivatusjärjestelmään

Tästä syystä soran tärkein etu on tuotteen halpa. Loppujen lopuksi se luotiin itse luonteeltaan. Ja suurin haitta on koostumuksen heterogeenisuus ja fraktion "kaliiperi". Tyypillisissä suurten kivi- ja kalliofragmenttien tyypillisessä sora- tai soramakarhassa on noin prosentin savi ja hiekka ja noin kaksi prosenttia heikoista kiveistä.

Tämän seurauksena sora- tai soramurskeista valmistettu senttimetri vuodevaatteet kestävät noin 80 tonnia kuormitusta ja alle -20 asteen lämpötilassa tämä materiaali alkaa romahtaa. Lisäksi sileän pinnan ansiosta sora suodattaa lian erittäin huonosti ja käytännössä se ei suojaa putkea murtumiselta.

Näin ollen sora- ja soramomateriaalia voidaan käyttää viemäröintijärjestelmissä vain yhdessä hiekkalaatikoiden kanssa, joiden paksuus on vähintään 10 senttimetriä. Se suodattaa likahiukkaset ja suojaa putkea lialta.

Miten kivitavara on valittu kuivatukseen?

Yleensä viisi murskattua kiviosaa "tulee ulos murskaimesta":

Eri kokoiset murskatut jakeet tyhjennykseen

 • Ensimmäinen - joiden jäteaste on enintään 5 millimetriä. Se ei ole sopiva vedenpoistojärjestelmiin, koska se sisältää kaikki seulaset, jotka yksinkertaisesti pestä pohjavedellä.
 • Toinen - murtoluvun mitat 5-20 mm. Se ei sovellu tyhjennysjärjestelmään täysin erilaisesta syystä - tällainen raunio on erittäin vaatimaton betonituotteiden rakentamisessa ja tuotannossa, joten tämä tuote ei ole halpa.
 • Kolmas - "kaliiperi" -osuudella 20-40 millimetriä. Tämä on ehkä paras, asiantuntijoiden näkökulmasta kuivatus, eräänlainen rauniot. Se on suhteellisen halpa eikä sisällä seuloja ja pölyä.
 • Neljäs - mitattuna hylyn koko 40-90 millimetriä. Tämä on myös hyvä vaihtoehto, mutta hylyn koon vuoksi (enintään 9 senttimetriä), se ei käytännössä sovi "manuaaliseen" rakentamiseen. Tällainen murskattu kivi kaadetaan viemärikaivaan tai kaivauskaivoon.
 • Viides - mitat 100-300 millimetriä. Tämä on koristeellinen erilaisia ​​raunioita. Sitä ei käytetä raudoitetun betonin tai maaperän valumisen yhteydessä. Tällaiset rauniot kiinnostavat vain sisustussuunnittelijoita, ulkotiloja ja maisemaa.

Viemäröinti ilman raunioita ja soraa - onko mahdollista?

Softrock-viemäröintijärjestelmät

Sekä rauniot että sora ovat luonnollisesti välttämättömiä sekä maaperän tyhjentämiseen että tukemiseen. Nämä materiaalit "painavat" rakennusbudjetin. Ja viemäröintijärjestelmän kustannukset riippuvat viime kädessä siitä, mitä raunioita käytetään viemäröintiin tai mitä soraa käytetään tällaisen "valtatien" järjestämisessä.

Toisin sanoen, jos luovat rauniot tai soraa - viemärijärjestelmä on halvempaa kuin "kiven" vastapuoli. Mutta mistä tällainen epäonnistuminen johtaa? Loppujen lopuksi murskattua kiveä ja soraa ei pelkästään suodatin suodatta, vaan myös maaperää.

Kuitenkin nykyaikainen viemäröinti ilman roskaa sofrock toimii yhtä hyvin kuin "kivi" kollegansa. Sofrock-järjestelmien suorituskyky on erityinen tyhjennysputki, jonka halkaisija on 300 millimetriä ja läpimeno kanava 110 millimetriä. Lisäksi 95 mm: n kuori, joka ympäröi putken polymeerisydämen, on valmistettu suulakepuristetusta polypropeenista, joka on suljettu geofabrikan verkkoon.

Tämän seurauksena sofrock-järjestelmä ei käytännössä eroa lujuudesta ja suodatuskapasiteetista roskien viemäriputkesta ja kestävyyden ja pakkasvastuksen suhteen tällainen järjestelmä ylittää "kiven version" useita kertoja.

Betonin lujuuden laatu ja laatu riippuvat suoraan suuren jakeen täytteen valinnasta. Kuin kovempaa lisättyä ratkaisukappaleisiin, joissa on kalliota tai.

Jos sivustosi menee ylimääräiseen veteen, sinun on ryhdyttävä toimenpiteisiin sen vedenottoon. Muutoin et menetä vain tilaisuutta.

Ennen kuin aloittaisit puutarhanhoitoon ja maisemointiin takapihan tontti, on viemäröinti tehtävä. Maaperän koostumus pääasiassa Venäjällä.

© 2012 - 2018 "Cyberia"
Talonrakentaminen ja rakentaminen

Viemäröinti ilman raunioita: laite- ja järjestelmäominaisuudet, viemärijärjestelmä ilman putkia, valokuvia ja videoita

Maaperälle, jolla on runsaasti maaperän kosteutta ja ilmastoalueilla, joita syksyllä ja keväällä on tulvia, viemärijärjestelmän järjestäminen on välttämätöntä. Jos alunperin tällaiset rakenteet tarjoavat tyhjennyskanavien täyttämistä soraa, nyt yksi suosituimmista näistä järjestelmistä on tyhjennys ilman raunioita. Tämä ratkaisu vähentää työvoimakustannuksia ja säästää rahaa. Asennus on melko yksinkertainen, ei vie paljon aikaa, ja kuivatus itse palvelee hyvin pitkään ja näyttää hyvää tulosta.

Vaahtopolystyreeni kuutiot osoittivat itsensä hyvin rauniot sijasta

Järjestelmän ominaisuudet

Pääsy vedenpoistojärjestelmään on poistaa ylimääräinen vesi paikoilta ja siirtää se rakennuksista. Jätevesijärjestelmä ilman raunioita ja muita vastaavia materiaaleja koostuu kaivoista ja vedenkeräyksistä. Ne on valmistettu erityisen kestävistä materiaaleista, jotka eivät syövytä ja eivät kaada, joten se toimii hyvin pitkään.

Jätehuollon järjestämiseksi oja kaivetaan 0,5 metrin syvyyteen saostumisen poistamiseksi tai 1,5 metrin etäisyydeltä alueen kosteuden säätämiseksi. Suurempi syvyys on tarpeen, jos alueella on paljon puita. Järjestelmän pitkäaikaiseen ja keskeytymätönyn toimintaan putket asetetaan pienelle kaltevuudelle, jossa pohjan pakollinen vahvistaminen. Vettä voidaan purkaa kahdella tavalla:

Auki. Sitä käytetään kevätjaksolla ja rankkasateessa, on valmistettu ojituksina W x D 0,5 x 0,7 m, seinät, joissa on kaltevuus, erikoisveneet voidaan sijoittaa kaivantoon, päälle on arina, pohjassa on kerros tiivistettyä hiekkaa 10 cm.

Syväkaivukoneet eivät ole välttämättömiä avoimelle tyhjennykselle

Suljettu. Sitä käytetään maanvesiin, ojit, joiden syvyys maanpinnan alapuolella on sivusuunnassa, putken pohjassa, murskattu kivi tai muu vastaava materiaali kaadetaan ympäriinsä.

Vaihtoehtona voisi olla viemäröinti raunioilla ilman putkia tai ilman täyttöä lainkaan.

Viemäröintijärjestelmä ilman putkia ja roskaa

Tämä järjestelmä soveltuu alueille, joilla on pieni määrä sadetta ja kosteutta maaperässä. Se alkaa sivuston korkeimmasta kohdasta ja päättyy alimpaan. Se koostuu seuraavista elementeistä:

akkuja, jos vettä ei näytetä alueen yli;

kuivaimet sijoitetaan 10 metrin välein;

oja, vähintään puolen metrin syvyys.

Asutuksen upottaminen ilman raunioita

Yksi vaihtoehdoista järjestelmän luomiseksi ilman putkia voi olla seuraava:

ojat kaivaa kaltevuus viemäriin, puhdistetaan;

pohja täytetään sopivalla materiaalilla;

urat on vuorattu geotekstilöillä, niiden reunojen pituus on vähintään 30 cm;

roskat kaadetaan sisälle, peitetään geotekstiilillä;

hiekka on tamped päälle.

Tämä vaihtoehto on optimaalinen toiminnassa, mutta joissakin tapauksissa se ei ole mahdollista useista syistä. Esimerkiksi, jos on mahdotonta kaivata kaivettua tarvittavaa syvyyttä tai ei yksinkertaisesti ole mahdollista ostaa murskattua kiveä. Vaihtoehtona tällaiselle vedenpoistolle voi olla "Sofrock". Sen tehokkuus ja tuottavuus johtuvat halkaisijaltaan 30 cm: n putkien käytöstä ja niiden läpivirtauskanava on 11 cm. Sydän on valmistettu polymeeristä, jonka ympärille ekstrudoitu polypropeeni on kääritty geotekstiilillä. Softrok-järjestelmän kustannukset ovat keskimäärin 400 ruplaa / s, mikä tekee siitä kustannustehokkuuden yhdessä tehokkuuden ja pitkän käyttöiän kanssa.

Videon kuvaus

Mikä on viemärijärjestelmä Softrok, katso seuraava video:

Sofrock on kannattava vaihtoehto

Viemäröintijärjestelmä ilman Softrockin raunioita on täysin valmis asennusosille, jotka vähentävät huomattavasti työvoimakustannuksia ja säästävät aikaa korkealaatuisen ja kestävän vedenpoiston järjestämisessä. Järjestelmä sisältää seuraavat elementit:

puristimet ja liittimet, joita hankitaan erikseen, käytetään putkien liittämiseen;

geotekstiiliverkko;

putket (rei'itetty, joustava), ympäröity polystyreeni.

Kunkin lohkon pituus on 3 m, putkien halkaisija voi olla 11-20 cm, ulkohalkaisija 30 cm. Suunnittelu itsessään on paljon tehokkaampi kuin mikään raunioitunut analogi. Vaahtotubulukset parantavat veden virtausta, siltingin ongelma eliminoituu geotekstiliverkon vuoksi.

Jätevesijärjestelmän lohkojen yhdistäminen Tämä voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä kerrotaan myrskyviemärien kaivoista.

Sofrock-järjestelmän edut

"Softrok" verrattuna perinteiseen kuivatukseen käyttäen murskattua kiveä on paljon etuja.

Edullinen ja nopea asennus. Lohkot ovat hyvin joustavia ja niissä on pieni paino, mikä yksinkertaistaa huomattavasti niiden asennusta valmiiseen kaivantoon. Se on varattava vesipatsaan paikkaan, mieluiten ylhäältä vedestä, jotta se peitetään hiekalla, erityisesti savi- maalla. Kuljetuksessa ja asennuksessa ei tarvita kalliita erikoislaitteita.

Suuri vedenpoiston tehokkuus. Vesi paikallaan pysähtyy. Geosynthetic filler takaa nopean ja tehokkaan keräyksen järjestelmään. Järjestelmä kestää yli sata vuotta, ei pelkää lämpötilan muutoksia, ei jäätyä, sopeutuu mihinkään ilmastoon, on erittäin luotettava, sitä voidaan käyttää uudelleen, se ei sekoile ja se ei kestä tukkeutuu.

Jätehuuhtojen se jää vain peittämään maata ja peittämään maaperän

Paikan ja rakennusten turvallisuus. Asennuksen jälkeen ei ole likaa, rakennusmateriaaleista peräisin olevia roskia tai raskaiden koneiden jälkiä, koko maisema ja nurmikko pysyvät.

Osto "Softrok" on paljon halvempaa kuin ostaa analogeja. Polystyreeni-vaahdon poistoputki asetetaan hyvin nopeasti. Lisäkustannuksia ei tarvita erityisten laitteiden käyttöön järjestelmän ja lisäaineiden toimittamiseen ja asentamiseen. Täyteaineena voidaan käyttää halpaa, mutta lyhytikäistä ja heikkolaatuista vaahtoa tai luotettavaa ja kestävää polystyreeniä.

Jopa odottamattoman onnettomuuden sattuessa järjestelmä voidaan puhdistaa kädensijoiden kautta. Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä artikkelissa lukee WC: stä ilman viemäriä yksityisessä talossa.

Toiminnallisuus ja laajuus

"Softrok" osoittautui täysin erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Sen pääkohde on tonttien ja puutarhojen tyhjennys, mutta sitä sovelletaan muissa tapauksissa tehokkaasti. Esimerkiksi järjestelmä sopii suojaamaan säätiötä kosteuden tunkeutumiselta rakennetun esineen pohjaan. Viemäröinti sijaitsee 45 cm: n syvyydessä ulkoseinän kehän ympärillä. Järjestelmä kuulee vettä ja tyhjennetään valmistettuun viemäriverkkoon, joka on sijoitettava alla ja varustettu erityisellä sisäputkella. Tämän ratkaisun tehokkuutta vahvistavat lukuisat myönteiset arviot yksityisten talojen omistajista, joissa tämä järjestelmä on asennettu.

Lisäksi Sofrock suorittaa täydellisesti tyhjennystoiminnot kellarista ja kellarikerroksista valmiisiin kuoppiin tai purkauspisteisiin. Tarvittaessa vesi voidaan poistaa tavanomaisella pumpulla. Useimmissa tapauksissa järjestelmä sijoitetaan 30 cm leveisiin kaivantoihin. Tämä vaihtoehto soveltuu alueille, joille on ominaista korkea maaperän kosteus ja usein tai kausiluonteinen sademäärä suurissa määrissä.

Videon kuvaus

Softrock-viemäröintisysteemejä käytetään usein yhdessä septisen säiliön kanssa:

Softrockin toinen edullinen puoli on se, että sitä voidaan käyttää halvan, mutta tehok- kaan analogina septisen säiliön elementin vedenpuhdistukseen. Putkilinjan kompleksissa on tyhjennysaukot, jotka on pinottu enintään kahden metrin syvyyteen. Tämä tekee siitä hyvän lisäyksen saostussäiliöön.

Jos katossa on vesijohtovettä ja sulaveden poisto pidikkeistä tai pohjasta, voidaan käyttää pintaa tai maanalaista tyhjennysjärjestelmää, jossa on "Sofrock" -putkia. Se on tehokas, erinomainen suorituskyky ja pitkä käyttöikä. Järjestelmä pystyy varmistamaan rakennusten suojan ylimääräisestä kosteudesta korkeimmalla tasolla, mutta se ei vaadi jatkuvaa puhdistusta tai huuhtelua.

Geotekstiilin ulkokerros luotettavasti suojaa vedenpoistoa siltingiltä

Kuivausputkia ilman Softrock-raunioita voidaan käyttää millä tahansa maaperällä. Jätevesijärjestelmän järjestämiseksi hiekan käyttö ei ole välttämätöntä, mutta toivottavaa. Vain, jos järjestelmä sopii savimaahan, hiekkaa on käytettävä välttämättä. Kaikkien viemärijärjestelmien asentaminen, jopa suurissa puutarhavyöhykkeissä, ei vie paljon aikaa ja vaivaa. Päätyö koskee vain kaivannon valmistelua ja kevyiden putkien asentaminen ja niiden liittäminen yhteen järjestelmään kulkee mahdollisimman nopeasti. Asennettu järjestelmä palvelee yli sata vuotta, mutta se voidaan poistaa ja asentaa tarvittaessa uuteen paikkaan.

Ei vain laajennettua polystyreeniä tai vaahtoa voidaan käyttää tyhjennysjärjestelmille ilman raunioita... Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä kerrotaan maan sivuston viemärijärjestelmästä.

johtopäätös

Viemäröintijärjestelmä ilman raunioiden käyttöä on yksi parhaista nykyaikaisista ratkaisuista kaikilla alueilla, joilla on korkea kosteus tai usein sateet. Se ilman ongelmia siirtää sekä lämmön että pakkasen, ei pelkää voimakasta lämpötilaeroa tai suuria kuormia. Valmistaja Sofrock kertoo, että negatiivista palautetta tai palautusta ei ole koskaan ollut, mikä vahvistaa jälleen kerran romuttamattoman vedenpoiston tehokkuuden ja laadun. Järjestelmä valitaan edullisen hinnan, nopean asennuksen, yksinkertaisen asennusmenetelmän, suorituskyvyn, pitkän käyttöiän ja jatkuvan puhdistuksen vuoksi.

Edut tyhjennysjärjestelmistä ilman raunioita

Koska sadevesi ja pohjavesi voivat kertyä puutarhaviljelyyn, jossa kukkia kasvaa sekä puutarhassa, puutarhassa, jolla on kielteisiä vaikutuksia kasvinjuuriin, monet puutarhurit alkoivat käyttää viemäröintiä, mistä johtuen alueen kosteus katoaa. Jos lokit eivät katoa sivustossasi useita päiviä, kannattaa harkita viemäröintijärjestelmän asentamista.

Kosteuden poistamiseksi talosta voit käyttää järjestelmää:

 1. Syvä tyhjennys;
 2. Pintaveden poisto.

Minkä menetelmän valitset, sinun on päätettävä maaston perusteella, syvyyden vesistöjen kulkeutumisaste. Joten, pudotettaessa vettä pinnalle rankavien sateiden jälkeen, käytä pintakuivatusta. Syvä tyhjennys on tarpeen maaperän kosteuden vähentämiseksi. Voit tilata järjestelmän asennuksen osoitteessa http://drenazh-pro.ru.

Kuten käytännössä on esitetty, ennen järjestelmän asentamista sinun on ensin suoritettava viemäröintiprojekti. Siinä tulisi olla oikaisulaite veden poistamiseksi. On otettava huomioon, että tehokkaan vesivirran saavuttamiseksi on noudatettava putkien kaltevuuden kulmaa, jotta varmistetaan tehokas keräys kosteudelle.

Avoimen pinnan viemäröinti edellyttää avointen järjestelmien asennusta. 30 asteen kulmassa vettä virtaa kaivoihin ilman esteitä. Kaivannon mitat ovat 0,6 m syvyyteen ja leveys 0,4 m.

Syvyysjohtamisjärjestelmät asetetaan leveydellä 0,4 metriä syvyyteen 0,5 - 1,2 metriä. Lue lisää viemäröintijärjestelmistä täällä.

Äskettäin on käytetty erittäin tehokkaasti kuivatusta ilman raunioita. Sen etuja ovat nopea asennus, kohtuuhintaisuus ja helppokäyttöisyys. Viemärijärjestelmään verrattuna uusi järjestelmä on 20 - 50 prosenttia tehokkaampi. Päävuotojärjestelmä on lävistetty putki, joka on vuorattu polystyreenivaahtotäytteellä. Putkien, joiden halkaisija on 50-100 mm, pituus on 3 metriä ja käyttöikä on yli 100 vuotta. Geotekstiilit, jotka on päällystetty putkella, ovat korkeita suodatusnopeuksia johtuen täyteaineen - polyesterin ominaisuuksista. Tällainen viemäröintijärjestelmä on ihanteellinen ratkaisu, jos sinun on vahvistettava säätiön kuivatusta.

Viemäröinti ilman raunioita
softrock

SoftRock-viemäröintijärjestelmä

LLC PULS -yhtiö on Pietarin virallisen ja ainoan jakelijan ja koko Luoteis-Federal District.

SoftRock-edut

Kolme juoksumetriä kuivatusjärjestelmästä painaa jopa 5 kg, mikä yksinkertaistaa kuljetusta ja asennusta!

Hyväksyttyjen testien mukaan asennettu SoftRock-kuivatusjärjestelmä pystyy kestämään jopa 25 tonnin kuormat!

Tämän tekniikan valmistajat väittävät, että SoftRock-kuivatus voi kestää jopa 100 vuotta!

SoftRock ei vaadi raskaita laitteita, työntekijöiden joukkoa, paljon hiekkaa ja raunioita, joten voit säästää jopa 80% klassisen vedenpoiston kustannuksista!

Tämä kysymys koskee melkein jokaista kuluttajaa, joka aikoo ostaa tyhjennysjärjestelmän ilman raunioita. Erityisesti tätä varten julkaisemme artikkelia, jossa kerromme näiden kahden järjestelmän olennaisesta erosta:

Viemäröintijärjestelmä Softrok valmistaa Rusmoldia, tehdas sijaitsee Moskovassa.

Viemäröintijärjestelmä LightRok valmistaa TorgPlastia, tehdas sijaitsee Jekaterinburgin kaupungissa.

GEOTEKSTIILIT:

Täyttötiheys:

Softrok - vaahtotäytteellä on hieno verkko, kun verkko on putki, joka on kääritty geotekstiilillä. Tämä geotekstiili säilytetään putken avulla Scotch tape, joka ei ole aivan esteettisesti miellyttävä ja käytännöllinen.

LightRock - vaahtotäyttöaine on suoraan geotekstiilillä (ei mesh). Geotekstiilit ommellaan koko pituudelta erityisen suuren lujuuden omaavalla silmukkasaumalla. Scotch tape puuttuu Myös LightRock-viemäröintijärjestelmä käyttää aina vain "tuontia" täytettä (siiloja).

Hinta Pietarissa ja Leningradin alueella:

Softrok d.110 / 300mm (venäläinen täyteaine "kuutiot") - 470 ruplaa koiralle. metri.

Softrok d.110 / 250mm (Tuo täyteaine "WM") - 470 ruplaa kävelylle. metri.

LightRok d.110 / 250mm (Tuonti täyteaine "WM") - 470 ruplaa kävelylle. metri.

LightRok d.110 / 300mm (Tuonti täyteaine "WM") - 550 ruplaa koiralle. metri.

Valitsemalla siis Softrok- ja LightRock-järjestelmät houkuttelevammaksi hinnasta, materiaalin laadusta ja tuotekokoonpanosta on LightRok-viemäröintijärjestelmä. Ja se maksaa vain 470 ruplaa metriä kohti (tuodun täyteaineen kanssa).

Säästä säästävästi rahaa materiaaleihin;

Säilytä maiseman ulkonäkö, koska se ei vaadi raskaita laitteita;

Voit tehdä kaiken itse;

Älä käytä paljon
aika;

Saat 100 vuoden takuun;

Hanki kaikki kokoelman gadgeteja;

Saat tuotteita, joiden paino on vain 5 kg (3 lm);

Saat tuotannon, joka pitää latauksen 25 tonnille.

SoftRockin hinnat

Ulko D300 mm "Venäjä"

Ulkoinen D250 mm "Import"

Ulkoinen D400 mm "Venäjä" "

Ulkoinen D350 mm "Import"

* tilauksen mukaan, 100% ennakkomaksu

mm ulompi D500 "Venäjä"

ulompi D450 mm "Import"

* tilauksen mukaan, 100% ennakkomaksu

* tilauksen d.160- ja d.200-lisävarusteet, määrittele hinnan ja toimitusaika johtajien kanssa

Yritys "PULSE" avasi uudet toimistot

SoftRockin viemäriputket Pskovissa

LLC COMMONWEALTH

Osoite: 180020, Pskov, Almaznaya Street, 5A

Toimintatapa: klo 8.00-17.00

SoftRockin viemäriputket Severodvinskissa

SP Tonkovsky E.N.

Osoite: Severodvinsk, ul. Nikolskajan talo 9

Puhelin: +7 (921) 081-35-97

Käyttötila: klo 9.00-18.00

Viemäröinti ilman rakeja SoftRock on Venäjän federaation alueella uusi ja ensimmäinen viemäröintijärjestelmä. Tuotettu Venäjällä ulkomaisen teknologian avulla. Tämä tuote on sertifioitu ja täyttää laatuvaatimukset. SoftRock on suljettu tyhjennysjärjestelmä, joka koostuu joustavasta rei'itetystä putkesta. Tätä putkea ympäröi erityisesti suunniteltu laajennetun polystyreeni-täyte, joka puolestaan ​​on geotekstiiliverkossa.


Usein kysytyt kysymykset.

Tällä järjestelmällä on monia etuja. Listataan ne järjestyksessä:

 • • SoftRock-viemäröinti on 20% halvempaa kuin erilaiset romumajärjestelmät. Yrityksemme suoritti taloudellisen analyysin, joka osoitti, että tämä järjestelmä on paljon taloudellisempi. Olemme valmiit todistamaan sen sinulle.
 • • Viemäröinti on kaksi kertaa yhtä tehokas kuin raunioitumisjärjestelmä. Geosynteettinen täyteaine ei estä vettä putoamasta putkeen.
 • • Etu on myös joustavuus ja paino. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit asettaa putkia puiden ja muiden esteiden ympärille.
 • • Asennus ei vaadi erityisiä laitteita. Tästä johtuen sivustosi ei kärsi asennuksen aikana.
 • • Pienestä painosta ja joustavuudesta huolimatta järjestelmä on riittävän vahva ja vakaa. Testien ansiosta osoittautui, että SoftRock-viemäri kestää jopa 25 tonnia. Myös valmistajat väittävät, että käyttöikä on noin 100 vuotta.
 • • Sen vuoksi, että se on matalaa lämpötilaa vastaan, voit asentaa tämän järjestelmän epäsuotuisilla alueilla.
 • • Asennuksen jälkeen sivustosi ei ole saastunut ja hyvässä kunnossa. Ei ole likaa, roskaa, erikoislaitteiden puutetta, joka voi vahingoittaa nurmikkoa tai maisemaa.

Jos SoftRock-järjestelmä on ulkomaalainen, miksi se on halvempaa kuin tavallisen tyhjennysjärjestelmän romu ja hiekka?

Voit säästää rahaa jokaisessa vaiheessa, aina toimituksesta asennukseen. Et voi tilata toimitusta, koska painon takia voit tuoda sivustosi itse. Asennus ei myöskään vaadi erikoislaitteiden ja työntekijöiden kustannuksia, koska voit asentaa kaiken itse, sillä vain yksi lapio ja yksi taso on kanssasi. Säästöt ovat myös murskattujen kivi- ja hiekkakustannusten puuttuminen. Säästää jopa 80% klassisesta viemäröintijärjestelmästä.


Mistä voin ostaa SoftRockin Pietariin?

Yrityksemme on myynyt ja asentanut tätä järjestelmää useita vuosia. Voit soittaa numeroon, ja johtajamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Olemme varmoja, että tarjous on hyväksyttävää sinulle.

Mitä saat hankkimalla SoftRockin viemäröintijärjestelmän, ymmärrän lyhyesti:

 • ● Valtava määrä säästöjä materiaaleissa.
 • ● Säilytä sivuston ulkonäkö.
 • ● Saat tuotteelle, jonka paino on 25 tonnia.
 • ● Hanki 100 vuoden takuu.
 • ● Tallenna asennusaika.

Jos kaikki edellä mainitut vakuuttivat teidät tekemään valinnan viemäröintijärjestelmän puolesta, ja olet valmis ostamaan SoftRockin Pietarissa, soita numeromme juuri nyt. Jos sinulla on vielä kysyttävää, soita meille joka tapauksessa ja voimme vastata kysymyksiisi.

Viemäröinti ilman raunioita

Liiallinen kosteus, sadevesi ja pohjavesi aiheuttavat monia vaikeuksia maanrakennusten ja mökkien omistajille. Jätevedenpuhdistusjärjestelmä on tehokkain tapa kerätä ylimääräistä kosteutta ja siirtää se taaksepäin viemäriin.

Esimerkkejä työstä

Helppo asennus

Viemärijärjestelmä ilman raunioita asennetaan melko nopeasti. Aaltoputket asetetaan helposti mihin tahansa maaperään ja sallivat vaikeasti ohittaa puut ja muut esteet.

luotettavuus

Jätevesijärjestelmän täyte ei rakeita, ei salli pieniä maapartikkeleita, joten se ei tukkeudu. Tällainen järjestelmä voi olla jopa 100 vuotta. Vakiintuneen ajan jälkeen on mahdollista unohtaa se. Tämä järjestelmä pystyy kestämään 2,5 metrin painon maaperän ja autojen kulkeutumisen jopa 25 tonnia kohti.

Tulet saamaan

Vapaa lähtö insinööriltä sopivaan aikaan älykkyydelle

Veden virtauksen kartoitus

Työsuunnitelman ja asennusohjelman laatiminen

takeita

Viemäröintitekniikka ilman raunioitumattomia voit tehdä ilman erityisiä laitteita asennus, suuri määrä raunioita ja hiekkaa, jonka avulla voit säästää jopa 80% budjetista. Tämän tekniikan valmistaja takaa jopa 100 vuotta tämän viemäröinnin.

Toimi "Meet the Spring"

Tämä kevät on sinulle kannattava. Hanki poraus alennus jopa 20% juuri nyt.

Putkityöt ovat herkkä asia. Viemäröinti - likainen, mutta tärkeä.

Jotta kaupungin mukava elämä, joka ei poikkea kaupungista, ja vahingoittamatta ympäristöä, on tarpeen asentaa ja käyttää jäteveden puhdistamista. Seulamarkkinoiden uusin kehitys on poppeliseptinen järjestelmä.

Venäjän ja Saksan suunnittelijat työskentelivät järjestelmän suunnittelussa. Kaikki järjestelmän puhdistuskomponentit suunnitellaan mietteliäs, laadukkaiksi ja erittäin tehokkaiksi kaikissa sääolosuhteissa.

Kehittämisen aikana otettiin huomioon ihmisen prosessissa muodostuvan jäteveden keskimääräinen koostumus - kaikki tämä sulautuu kaupunkien elinympäristön keskiosaan. Septisen säiliön tuotanto on perustettu venäläiselle Granit-M-tehtaalle, ja sitä valmistetaan viimeisimmän high-tech-laitteiston avulla.

Kotitalouksien jätevesien kierrätykseen venäläinen SBM-Group on kehittänyt suljetun tyyppisen puhdistusjärjestelmän Yunilos. Yksityisten kotitalouksien suosituimpia oli septinen säiliö Yunilos Astra. Tämä septisen säiliön malli, toisin kuin vastaavat mallit, ei edellytä ihmisen osallistumista hyödyntämisprosessiin.

Kotitalouksien jätevesien kierrätykseen venäläinen SBM-Group on kehittänyt suljetun tyyppisen puhdistusjärjestelmän Yunilos. Yksityisten kotitalouksien suosituimpia oli septinen säiliö Yunilos Astra. Tämä septisen säiliön malli, toisin kuin vastaavat mallit, ei edellytä ihmisen osallistumista hyödyntämisprosessiin.

Kuivausjärjestelmien ominaisuudet SoftRock

Yksityisen ja dachan alalla monet asunnon omistajat kohtaavat rakennusten perustan tulvaongelman. Ongelmien syyt voivat olla useita: rankkasateet, etenkin lumiset talvet ja sen jälkeen lumen, korkean veden tai korkean pohjaveden esiintyminen. Mutta ratkaisu on vain yksi - viemärijärjestelmä.

Yksi markkinoiden suosituimmista lajikkeista on Kanatex SoftRock-järjestelmä.

Erityisominaisuudet

Tärkein ero SoftRockin vedenpoistoon vastaavista ehdotuksista on rakeiden puuttuminen rakenteessa. Joten jos sinulle tarjotaan SoftRock-viemäröintijärjestelmä, jossa murskattua kiveä on läsnä, voimme turvallisesti sanoa, että se on väärennös.

Tässä tapauksessa viemäröinti koostuu kolmesta osasta:

 • Geotekstiilit - materiaali, jolla on tietty veden kestävyys ja kestävyys suhteessa järjestelmän tarkoitukseen;
 • joustava tyhjennysputki - tavallisesti rei'itetty, mikä helpottaa huomattavasti elementtien asentamista ja niveltämistä;
 • polystyreeni täyteaine - rakenteensa ja helpotuksensa ansiosta se keventää itse rakennetta ja parantaa veden virtausta.

Valmistaja vakuuttaa, että tämä järjestelmä on 50-65 prosenttia tehokkaampi kuin kaasu. Koska putket myydään kokonaan koottuna, asennusaika lyhenee merkittävästi.

Myös valmistaja väittää seuraavat SoftRockin analogien edut.

 • Helppo ja joustava. Asennuksen avulla voit käsitellä itseäsi turvautumatta ulkopuoliseen apuun. Voit myös helposti kiertää erilaisia ​​esteitä puiden tai kulmien muodossa.
 • Jäteveden tehokkuus on 40 prosenttia. Täyteaineen ansiosta vesi virtaa vapaasti viemäriputkeen ja virtaa edelleen.
 • Kestävyys ja vakaus. Maalikerroksen paksuus viemäriputken päällä voi olla 2,5 metriä. Autoja, jotka painavat jopa 25 tonnia, eivät haittaa maanalaista rakennetta.
 • Vastustuskyky ilmasto-oloissa.
 • Kevyt asennus. Asennusta varten sinun ei tarvitse soittaa erikoistekniikkaa.
 • Puhdas tontti. Koska sinun ei tarvitse tilata erikoislaitteita ja raunioita, maisema pysyy samana, vahingoittamatta vihreitä tiloja ja kasveja.
 • Luotettavuutta. Valmistaja takaa tukkeutumisen ja murskautumisen 100 vuodeksi, ja tämä kausi sisältää myös purkamisen ja rakenteen uudelleenkäytön.

Hyödyt ja haitat

Rakenteen negatiivisista ominaisuuksista voidaan yksilöidä sen hinta: 330 ruplasta juoksumetriä kohden. Siksi ei kaikilla ole varaa niin kalliille iloksi.

Katsokaa nyt järjestelmän positiivisia ominaisuuksia.

 • Tuodut valmistajat. SoftRock-järjestelmä on patentoinut eurooppalainen yritys, joka takaa laadukkaan. Yritys Kanatex työskentelee franchising-yhtiöissä täysin tuotanto- ja muiden standardien mukaisesti.
 • Asennus voidaan tehdä käsin ilman ulkopuolisia asiantuntijoita.
 • Puut, viheralueet ja kasvit eivät häiritse laitetta.
 • Asennus ei ole sidottu vuoden aikaan, ja se voidaan tehdä milloin tahansa kätevä sinulle.
 • Järjestelmä poistaa laadullisesti veden kerääntymisen.
 • Suunnitteluominaisuuksista johtuen vesi tunkeutuu helposti järjestelmään.
 • Kyky kestää raskaita kuormia lyhyeksi ajaksi.
 • Ei vaadi suuria maanrakennustöitä.
 • Ei altistu kylmälle säälle.

hakemus

SoftRock-järjestelmä ilmestyi Venäjän markkinoilla jo kauan sitten, mutta se on jo onnistunut voittamaan ostajien ja rakennusyritysten rakkauden. Ostajat sanovat käyttävänsä viemärijärjestelmää kesämökillä, nurmikoilla, golfkentillä ja muissa tiloissa.

Tarkastellaan tärkeimpiä käyttöalueita.

 • Säätiön salaojitus. Täällä järjestelmän päätehtävänä on estää veden mahdollinen sisäänpääsy, oli se sitten saostuminen, sulanut lumi tai korkea pohjavesi rakenteilla. Se sijaitsee yleensä viisikymmentäviisi senttimetrin syvyyteen ja kulkee pitkin pohjan koko ulkokehää. Tällaiset järjestelmät ovat putketonta, ne on kytketty päärakenteeseen, joka on varustettu sisäisellä putkella ja johtaa veden tyhjennyspaikkaan.
 • Viemäröinti saostussäiliö. SoftRoks voi suorittaa vedenpoiston toiminnon septisäiliöstä. Putken syvyys ei tässä tapauksessa saa ylittää kahta metriä.
 • Kellarin vedenpoisto. Kellari on monien kesän asukkaiden ja yksityisen sektorin asukkaiden päänsärky. Usein kun lumi sulaa keväällä, monet niistä ovat tulvia. Päällystämällä tyhjennysjärjestelmä purkupaikkaan, voit välttää tällaisia ​​ongelmia. Asiantuntijat suosittelevat sellaisen järjestelmän asettamista, jossa kaivannon leveys on noin kolmekymmentä senttimetriä.
 • Viemäröintikanava. Korkea sademäärä, katolta virtaava vesi voi lämmittää talon perustan. Tämän välttämiseksi on suositeltavaa käyttää viemärijärjestelmää. Vettä voidaan purkaa pinnalla tai maan alla.

asennus

Valmistaja on kehittänyt erityisen asennusohjeen SoftRockin viemäröintijärjestelmälle, jonka ansiosta voit selviytyä omista voimavaroistasi. Se on liitetty ostoon.

Asennuksen päävaiheet.

 • Kaivojärjestelmä Ennen asennusta on tarpeen kaivaa kaivannot, joihin viemäriputket asetetaan. Jos lohkon halkaisija on kolmekymmentä senttimetriä, syvennyksen ja leveyden tulee olla 45 ja 50 senttimetriä. Emme myöskään saa unohtaa, että jokaisen kolmen metrin putkesta vaaditaan vähintään puolentoista senttimetrin kaltevuus.
 • On tarpeen asentaa esteen lohkolle, sillä se voi ottaa geotekstilille tai pöydälle. Valmisputkille tämä vaihe ohitetaan, koska se on jo kääritty erikoismateriaaliin.
 • Liitosputket asennetaan paikkoihin, joissa maaperän paine ei ylitä 25: tä tonnia. Muussa tapauksessa tyhjennysjärjestelmän syvyyden on oltava yli kuusikymmentä senttimetriä.

Alueelta riippuen asiantuntijat neuvovat putkien eri asetteluista. Suuri alue on kannattavampaa käyttää "kaviraa", ja pienellä - "ruudukolla".

Arviot

Useimmat ostajista sopivat, että SoftRockin viemäröintijärjestelmä on erinomainen valinta. Lähes kaikki pystyivät suorittamaan asennuksen itsenäisesti tai ystävien ja sukulaisten avulla. Ostajat arvosivat tuotteen erinomaisia ​​ominaisuuksia. Moniasioista monet ovat tunnistaneet korkean hinnan. Valmistaja väittää, että valitusta tai palautusta ei ole ollut.

Saat lisätietoja SoftRock-viemäröintijärjestelmästä seuraavassa videossa.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Sivustojen kopiointi on mahdollista vain, jos asennat aktiivisen linkin sivustoomme.