Luokka Salaojitus

Betonikerros maahan: askel askeleelta ohjeita

Yksinkertaisin ja edullisin tapa tehdä karkea pinnoite tiloihin missään tarkoituksessa on betonilattian järjestely maan päällä. Vaikka menettely ei edellytä erityisosaamista, viimeisen sukupuolen laatu riippuu suoraan tiettyjen järjestelyyn liittyvien teknisten kysymysten noudattamisesta.

Seinien muotoilu

Seinä - rakenne, joka on asennettu estämään maaperän tuhoutuminen pengertien tai syvien urien rinteissä. Kiinnitysseinän laskenta suorittaa korkeasti koulutetut asiantuntijat, sillä koko rakenteen laatu ja luotettavuus riippuvat työn laadusta.

Merkki ja lujuus

Rakennusteollisuus kuluttaa valtavaa määrää betonia ja se kasvaa jatkuvasti. Jokaiselle työlle on tarkoitettu oma seos, ne eroavat toisistaan ​​koostumukseltaan, teknisiltä ominaisuuksiltaan, hinnaltaan.

Rakennusteknologia monoliittinen teräsbetonipohja

Nykyään nauha-pohjalla on monia rakennuksia ja rakennuksia. Mutta säätiön muunnoksen valinta tehdään tietyistä tekijöistä riippuen. Nämä ovat tiheys, maaperän jäädytyksen syvyys, maaperän happamuus, pohjavesi, talon tulevaisuus jne.

Story-spravka.ru

Lämmitys, vesihuolto, jätevesiKun rakennetaan syviä perustuksia käyttäen pohja-kaivoa, kaivoa ja "seinää maahan", on tarpeen ottaa huomioon mahdollinen maaperän pehmeneminen johtuen sen osittaisesta purkamisesta.

Oikea perustus "ruotsalainen levy" - vahvistus- ja valimointitekniikka

Ruotsalaisen levyn perusta, jonka rakentamisen tekniikka on melko yksinkertainen, perustuu erityisten monoliittisten pohjalevyjen asentamiseen.

Stakanny-kellarin rakentaminen

Useimmat meistä ovat hyvin tietoisia eri rakenteiden perusteluista, niiden merkityksestä koko rakennelmassa, itseparannusmahdollisuuksista ja korkeista asennuskustannuksista (verrattuna muihin rakennuksen osiin).

Kuinka laskea rahdin määrä?

Merenkulun kustannukset ovat tärkeä asia, joka kiinnostaa monia asiakkaitamme. Useimmat kuljetusyritykset muodostavat hinnankorotuksen, kun otetaan huomioon kuormituksen määrä kuutiometreinä eli toisin sanoen sen paikkakunnan määrä, jonka pakkaamaton lasti tulee ilma-aluksen, merikontit, rahtikoneen tai rautatievaunun kuljetusosastossa.

Neuloa vahvistus. Portaalin osanottajien kokemuksista

Portal-käyttäjät jakavat kokemuksensa sitovista häkkeistä käsin ja käyttävät sähkötyökaluja.Miten ja miten kiinnittää armatus? Ensi silmäyksellä vaikuttaa siltä, ​​että vastaus tähän kysymykseen on yksinkertainen.

Kylpy ilman perustetta

Kylpy on ei-asuinalue, mutta se vaatii erikoistaitoja rakentamiseen ja tietenkin varoihin. Ja vaikka sitä todennäköisesti käytetään harvemmin (esimerkiksi kerran viikossa), sen pitäisi täyttää perusvaatimukset.

Onko mahdollista rakentaa käytettyjä ratapölkkyjä? Jos on, miten?

On mahdotonta rakentaa kylpyhuonetta käytetyistä ratapölkistä.Puiset ratapölkyt ovat kyllästettyjä kreosootilla, se on hyvin haitallinen aine.

Renkaiden perusta ja vastaan: kylpy, koti tai huvimaja omilla käsillä

Renkaiden perustaminen omiin käsiinsä on suhteellisen uusi tapa järjestää vahva ja luotettava laakerirakennerakenne erilaisten maisema-alueiden rakentamiseen.

Suunnittelujärjestelmä rakentamisessa. Hitsatut liitokset, suunnitteluverkostot ja rakennusten rakenteet. Päärekisterin koko piirustuksissa ja kaavioissa.

Toimeenpanosuunnitelmat ovat yksi tärkeistä asiakirjoista, jotka osoittavat rakenteiden todellisen sijainnin, maanalaisten ja maanpäällisten verkkojen rakentamisen, suunnitellun kohteen sijainnin suunnitelmassa.

Kuinka porata reikä betoniin ilman paljon vaivaa?

Porausreikiä konkreettisissa rakenteissa voidaan kutsua jokapäiväiseksi tapahtumaksi, joka ei ansaitse käyttäjien huomion, ellei yhdestä asiasta - porata konkreettista reikää, sinun täytyy tietää, mitä porata ja miten porata.