Vaatetanbetonisen kaksikerroksisen talon rakentaminen

Kaksikerroksinen talo on aina parempi kuin yhden tarinan talo. Erityisesti - jos perhe on iso. Erittäin hyvä vaihtoehto on rakentaa kaksikerroksinen vaahtolohkotalo. Hyvä, koska tällainen rakentaminen on halvempaa kuin tiilitalo. Mutta tämä rakenne näyttää varsin houkuttelevalta, se ei ole liian vaikeaa rakentaa sitä.

Mistä aloittaa rakennuksen

Luonnollisesti perustuksesta.

Vaahtobetoni ei ole liian raskas materiaali, joten kaksikerroksisen talon rakentamiseen voidaan käyttää nauhaosastoa, joka upotetaan maaperän jäädyttämiseen, eli puolitoista metriä.

Ensin sinun on selvitettävä maata tulevaan kotiin ja tasoitettava se. Tällöin köysien avulla ne merkitsevät paikkoja, joissa kaivetaan kaivoja. Niiden on oltava talon jokaisen seinän alla.

Kaivannot kaivavat 1,5 metrin syvyyteen, pohjaan kaadetaan soraa ja hiekkalaatikkoa. Sellofaania asetetaan betonimassan kuivatuksen poistamiseksi ja laattojen muotti asennetaan.

Muottien sisäpuolella raudoitus on tehty metallitangosta, joka on kiinnitetty toisiinsa ristikon muodossa. Vavan paksuus - 10-12 mm. Solun leveys on 300-400 mm. Tasa kiinnitetään yhteen neulomalla lankaa.

Betoni valmistetaan sementistä, hiekasta ja murskakivestä suhteessa 1/3/5 ja kaadetaan muottiin. Betoni on voimaa 6 viikon sisällä.

Muut säätiöt

Teippipohjan lisäksi kaksikerroksisen vaahtobetonin taloon voit rakentaa laattoja tai paalun perustusta.

Säätiö nimettiin niin, koska se on betonilaatta, johon talon seisoo.

Tällaisen säätiön tekemiseksi sinun täytyy kaivaa oja kooltaan hieman suurempana kuin talon koko. Kaivon syvyys on 25-35 cm. Pohjaan kaadetaan ohutta kerrosta, ja hiekkalaatta tiivistetään.

Sinun täytyy ramtaa perusteellisesti, jotta voit kävellä hiekalla jättäen mitään merkkejä.

Hiekka on tehty sementtipohjasta, jonka paksuus on 10 mm. Sen ratkaisu on tehty sementistä ja hiekasta suhteessa 1 - 3.

Kun pinta on valmistettu, se asetetaan päälle, joka toimii vedenpitävänä. Saumat käsitellään puhalluslaitteella ja reunat ulottuvat hiekkalaatan yli niin, että ne voidaan taivuttaa pohjan betonilaatan päälle. Sitten muotti on rakennettu lankkujen ympärillä hiekkalaatan kanssa. Vahvistus tehdään metallilevyn sisäpuolella. Kaksi ristikkoa on sijoitettava päällekkäin.

Nyt voit kaataa betonia. Ensinnäkin lämmityslaite asennetaan muottiin, esimerkiksi vaahtomuoviin. Betonisekoituksen tulisi saada vahvuutensa kuukauden ja puolen ajan, sitten kattotuoli asetetaan jälleen päälle. Voit rakentaa seiniä.

Yksittäisissä rakenteissa käytetään useimmin ruuveja. Koska ne eivät tarvitse pisteet, niiden asennus ei vaadi erityisten laitteiden käyttöä.

Paalut ruuvatetaan maahan ja neulotaan siten, että ne ovat tasalaatuisia. Ne on sidottu metallikanavalla.

Valitsemalla säätiön sinun on harkittava, että jos kaksikerroksisessa talossa on päällekkäisyyksiä teräsbetonilaattojen, on parempi valita nauhan säätiö. Koska talon paino nousee.

On huomattava, että kahden kerroksen vaahtobetonin talon rakentamisen aikana päällekkäisyyksillä on erityinen rooli. Vaaka-aukkojen talon päällekkäisyys on osa talon yleistä rakennetta, joka ei ole tärkeämpää kuin perustus ja katto.

Puhuminen katosta... Rakenteet katon talon vaahto lohkojen tässä artikkelissa.

Rakentamme vaahtobetonialustojen taloa nauhan pohjalle

Kuten jo mainittiin, säätiön on saatava vahvuus. Noin puolentoista kuukauden kuluttua voit aloittaa seinien rakentamisen.

On suositeltavaa asettaa kerros vedenpitävyydestä perustuksen ja lohkon ensimmäisen rivin välille. Ruberoidia käytetään tavallisesti tähän.

Jos rakensit nauha-pohjan, joka upotetaan maaperän jäädyttämiseen, niin talon alla voit tehdä pienen kellarikerroksen.

Tätä varten kaivetaan kaivoa talon yhden huoneen alle siten, että betoni nauha toimii kellarin seininä. Tämä tehdään yleensä tulevan keittiön alla tai käytävällä.

Sinun täytyy kaivaa kellari ennen seinien rakentamista. Joten on helpompi poistaa maasta.

Ennen seinien rakentamista sinun on laadittava suunnitelma, mihin ikkunat ja ovi aukot sijaitsevat. Loppujen lopuksi talon ulkonäkö riippuu siitä.

Aseta lohkot rakennustasolla ja halkeilla. Erityisesti sinun on kiinnitettävä huomiota ensimmäisiin riveihin. Loppujen lopuksi, jos ne asetetaan epätasaisesti - koko muninta kärsii.

Vaahtobetoni-lohkojen laadusta riippuen ne asetetaan joko laastille tai liimalle.

Kun ensimmäisessä kerroksessa olevat seinät nostetaan haluttuun korkeuteen, kaikkiin seiniin asennetaan muottirakenne, päälle, metalliset sauvat ja betoni kaadetaan. Muodostettu betonivyö, joka antaa rakennukselle lisää vahvuutta. Ratkaisu tehdään samalla tavalla kuin säätiön kaatamiseksi.

Kun betonivyö on saanut tarvittavan lujuuden, jatka katon asentamista.

Jos lattiat on vahvistettu betonilla, tarvitset erityisen nostolaitteen.

Jos teknologian käyttö ei ole mahdollista, voit tehdä puun tai pyöreän puun parkettilat. Tällaista materiaalia voidaan nostaa käsihihnalla.

Puulattiat lattian välissä asettavat levyt päälle ja asenna katto alla. Kaikki aukot on täytetty mineraalivillalla eristämiseen.

portaat

Luonnollisesti, jos lattia on kaksi, niin on oltava portaikko.

Hänen on määritettävä paikka suunnitelmassa suunnitella talon. Portaikko olisi sijoitettava siten, ettei se estä käytävää eikä häiritse sitä. Se sopisi hyvin huoneen sisätilaan.

Jos käytät nostolaitteita lattian asentamiseen, voit asentaa valmiit teräsbetoniportaat. Yleensä he tekevät kaksi marssiin yhdistettynä alustalla.

Jos tila sallii, voit tehdä yhden miehen tekemät portaat ilman alustaa.

Jos paikka, päinvastoin, ei riitä, niin he tekevät kierreportaat.

Kun asennat kattoa, sinun on annettava paikka, jossa portaat tulevat ulos ja jättävät aukon siellä.

Vahvitetun betonin lisäksi voit tehdä puusta tai metallista tikkaita. Taidokkaasti suunniteltu, se voi toimia sisustuksen huomaamattomana sisustuksena.

Kun asennat kattoja, jatka toisen kerroksen seinien rakentamista.

Jos aiot tehdä parvekkeen, se on toimitettava etukäteen. Se tehdään niin, että päällekkäisyys ulottuu seinän yli haluttuun etäisyyteen.

Toisen kerroksen seinät on pystytetty samalla tavalla kuin ensimmäisen seinän seinät. Sen jälkeen, kun seinät on nostettu, päälle on kaadettu betonihihna. Yläkerroksen levylle et voi käyttää levyä ja tehdä siitä puuta.

Jos yläosa on vain ullakko, asenna niin kutsuttu erilaisten puuraaka-aineiden musta katto. Alla on huoneen katto, ja tämän katon yläpuolelle on peitetty savi, sekoitettu olkiin. Kuivumisen jälkeen savi toimii hyväksi lämmöneristetyksi. Lisäksi se voidaan kaataa savea.

katto

Kun kaikki nämä työt on kiinnitetty kattotuolit. Ne voidaan tehdä joko puupalkista tai paksuista levyistä.

Raastin toinen pää sijaitsee toisen kerroksen betonivyöhykkeellä.

Kun kattotat on tehty, siirry kattorakenteen asennukseen.

Katontekomateriaali valitaan talon ulkoasun mukaan. Mistä tulee ulkopinta.

lämpeneminen

Vaahtobetonin talo tarvitsee lämpenemistä.

Voit eristää sen ulko- puolelta ja sisältä. Ja se on mahdollista vain sisäpuolelta.

Lämmittimenä valitaan sopiva materiaali. Yleensä ulkolämpöeristeeksi valitaan halvempi materiaali. Sisäinen - penoflex tai muu, samanlainen.

Monilla lämmittimillä on erityinen yhteys helpottamaan asennusta.

Jos toisen kerroksen lattioissa on teräsbetonia, on myös tarpeen lämmittää niitä. Tämä tehdään toisen kerroksen lattian asentamisen yhteydessä.

Vaahtolohkojen talon lämmitys on välttämättä välttämätöntä kovilla alueilla. Jos rakennat talon lämpimiin alueisiin, niin harkintasi mukaan Yksi vaahtolohkojen etuna on niiden hyvä lämmön säästöominaisuudet.

Jos sinulla on ajoneuvo, harkitse autotallia. Talo, jossa on vaahtomuovipyssy, on mitä tarvitset! Kuinka rakentaa tällainen talo on kuvattu täällä.

Jos et voi rakentaa kaksikerroksista taloa vaahtolohkoista, mutta tarvitset lisää tilaa, voit ratkaista ongelman laajennuksella. Miten se voidaan toteuttaa täällä.

Kahdeksan kerroksisen talon hankkeet vaahtolohkoilta

Kaksikerroksinen talo on erinomainen ratkaisu pieni tontti. Hän ei "tartu" paljon hyödyllistä tilaa tonttimaasta, eikä tällaisessa rakennuksessa oleva perhe ole täynnä. Talonrakennuksen tärkeimpänä rakennusmateriaalina voit käyttää vaahtobetonia. Sen rakentaminen ei edellytä vahvaa peruslaitetta ja se voidaan valmistaa lyhyessä ajassa.

Hyödyt ja haitat

Se, että vaahtolohkot valitaan usein talojen rakentamiseksi, ei ole yllättävää.

Tällä materiaalilla on paljon etuja.

 • Koska lohkojen koko on suuri, seinien rakenne etenee hyvin nopeasti.
 • Tämä materiaali on helppo käsitellä. Se voidaan leikata tavallisella haavasilla.
 • Vaahtolohkojen käyttö ei vaadi raskaiden rakennuslaitteiden käyttöä. Lohkot ovat melko kevyitä. Aikuinen voi nostaa ne yksin.
 • Näiden osien seinämien asentaminen ei ole erityisen vaikeaa.
 • Vaahtolohkojen hinta on huomattavasti alhaisempi kuin monien muiden rakennusmateriaalien hinta.
 • Kun vaahtolohkojen talon rakentaminen on osaavaa, se toimii hyvin pitkään.
 • Tällaisessa rakennuksessa se on aina lämmin, koska kunkin ilmakuplien ilmakuplat ovat "kehossa".
 • Vaahdolohkot ovat turvallisia ekologisessa ja palovaikutuksessa, joten asuntojen rakentamiseen ne valitaan ilman mitään pelkoa.
 • Tällä materiaalilla on hyvät äänieristysominaisuudet, joten ulkomaalainen melu ei häiritse asukkaita rakennuksen toiminnan aikana.
 • Vaahtobetoni on hyvin yhdistetty muihin rakennusmateriaaleihin, mikä avaa suuria mahdollisuuksia arkkitehtoniseen luovuuteen.

On otettava huomioon materiaalin puutteet.

 • Huokoisen rakenteen ansiosta vaahtolohkot imevät kosteutta. Lohko, joka on kyllästynyt vedellä, voi räjähtää jäädyttämällä. Siksi vaahtolohkoseinät edellyttävät korkealaatuista ulkoista viimeistelyä, mikä ei ainoastaan ​​anna heille esteettistä ulkonäköä vaan myös luotettavasti eristää vedestä.
 • Pitkäaikainen vaahtolohkojen taltiointi oli miellyttävää, seinät vaativat eristystä.

suunnittelu

Kaksoismetallien vaipan betonilohkojen hankkeet eroavat suuresta lajikkeesta. Riippuen sivustosta sinulla on, voit valita rakennuksen 6 by 9, 10 by 8 tai 7 by 12 metriä. Hanke voi olla tyypillinen tai yksilöllinen.

Jos haluat aloittaa talon rakentamisen omin käsin, sinun on päätettävä, mitkä maa-aluetta käytetään rakentamiseen. Hankeasiakirjoista ilmenee selkeästi, mikä osa maata rakennetaan, ja mitä jää puutarhan ja puutarhan alle. Tämä on tärkeää oikeudelliselta kannalta.

Lisäksi on tarpeen määrittää rakennuksen orientaatio avaruudessa. On toivottavaa, että eniten vierailtujen huoneiden ikkunat ovat eteläpuolella. Kiinnitä huomiota organisaation ja sisäänkäynnin rakennukseen. Sinun on myös ratkaistava apuohjelmien yhdistäminen.

Ei viimeinen aihe - takaa talon ja maan turvallisuuden. Arkkitehtuurilla on tässä tärkeä rooli. Jos sivusto on hyvin katsottu ikkunoista, se lisää jo vuokralaisille mielenrauhaa.

Projektissa mukana oleva säätiön tyyppi riippuu siitä, millä tasolla pohjavesi sijaitsee paikan päällä. Jos etäisyys veteen on alle kaksi metriä, on parempi laatia pohjalevy projektissa. Jos pohjaveden etäisyys on yli kolme metriä, on helpompi järjestää upotettu teippipohja.

Kaksikerroksinen rakennus suunnitteluprosessissa on parempi erottaa asuin- ja apuosat. Esimerkiksi talossa 150 neliömetriä. m ei pitäisi suunnitella pitkiä käytäviä ja vaikeita siirtymiä. Liiketilat helpottavat välittömästi paikkaa jonnekin kellarissa tai ensimmäisessä kerroksessa. Niinpä viestintä on helpompaa.

Tärkeä tehtävä on määrittää talon koon suunnittelussa. Tämä ei riipu pelkästään tietyn perheen mukavuudesta, ottaen huomioon sen koon ja tarpeet, vaan myös talon ylläpitokustannukset, jotka alkavat maksaa veroja ja päättyvät hyödyllisyyskustannuksiin.

Esimerkiksi joku saattaa pitää 8x8-rakennuksen projektia. Tämä voi olla pieni talo, jonka oleskelutila on enintään 80 neliötä. Neljäkymmeneen perheeseen tämä on melko tarpeeksi. Suuremmalle perheelle kannattaa keskittyä 9x9, 8x10 tai 10x10 talojen suunnitelmiin.

Toisessa kerroksessa voi olla tavallinen rakenne, ja se voidaan tehdä ullakon muotoon. Pienet koot joskus täydentävät terassia. Sitten sen mukavuutta parannetaan huomattavasti, koska tämä jatke voi olla hyvin tilava.

Yleensä kaksikerroksisissa rakennuksissa pohjakerroksessa on keittiö, olohuone ja apuvälineet, kuten kylpyhuone ja kodinhoitohuone. Toinen kerros jaetaan usein makuuhuoneen alle. Kuitenkin talon suunnitteluvaihtoehtoja on paljon. Esimerkiksi kylpyhuoneen asentaminen vaatii tiettyjä teknisiä temppuja, mutta on epätodennäköistä, että joku kieltää itsensä kotitalouden mukavuudesta toisessa kerroksessa suuressa talossa.

Viimeistelyvaihtoehdot

Jos vaahtobetonialustan sisustus riippuu yksinomaan omistajien maku mieltymyksistä ja lompakkojen ominaisuuksista, ulompi vaatii tiettyjen vaahtolohkojen ominaisuuksiin liittyvien sääntöjen noudattamista. Koska tämä materiaali ei ole kovin voimakas ja imee voimakkaasti vettä, se on eristettävä ulkoisesta vaikutuksesta. Ulkopinnan viimeistelyaineet eivät saisi häiritä vaahtopaloja "hengittää". Samalla he ovat velvollisia kestämään toistuvaa toistuvaa jäädyttämistä ja ylläpitämään visuaalista vetoomusta. Viimeistelykerroksen on myös kestettävä erilaisten mekaanisten iskujen - kitka, sokki jne.

Joskus edessä oleva tiili valitaan ulkopohjaksi kahden kerroksen taloille vaahtolohkoista. Se on sijoitettu siten, että seinän ja viimeistelykerroksen välissä on aukko, joka mahdollistaa seinien ilmanvaihdon. Myös tässä tilassa voit asentaa eristys, sitten talo on lämpimämpi ja mukava.

Tiilipinta estää sateen ja lumen putoamasta vaahtomuovilohkoseinään suojaamalla sitä mekaanisilta vaikutuksilta ja lämpötilaväliltä. Tällaisella viimeistelyllä talo kestää kauemmin. Mutta sen pitäisi olla tietoinen siitä, että kaikkien näiden etujen on maksettava paljon rahaa.

Talot tehty hiilihapotetusta betonista 2 kerroksessa. Hankkeita kaksikerroksisista höyrystetyistä betoniteistä, rakentaminen.

Kaksikerroksiset ilmastoidun betonin talot

Löytyneet projektit: 252 kpl.

AS-2245

Pinta-ala 47,7 m 2 Olohuoneet 1 Kerrosten määrä 2 Mitat 6,0 x 6,0 m Hankkeen hinta 11 000 hieroa. Rakentaminen 1 180 000 ruplaa.

AS-2302

Alueen 47,9 m 2 Olohuoneet 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 6,1 x 6,1 m Hankkeen hinta 17 000 hieroa. Rakentaminen 1 140 000 hankaa.

AS-2043

Pinta-ala 52,8 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 6,2 x 6,2 m Hankkeen hinta 18 000 hieroa. Rakentaminen 1 250 000 ruplaa.

AS-2185

Pinta-ala 53,8 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 6,0 x 6,0 m Hankkeen hinta 18 000 hieroa. Rakentaminen 1 280 000 ruplaa.

AS-2226

Pinta-ala 62,2 m 2 Olohuoneet 2 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,5 x 6,5 m Hankkeen hinta 19 000 hieroa. Rakentaminen 1 530 000 ruplaa.

AS-2018

Pinta-ala 63,2 m 2 Olohuone 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 6,0 x 6,0 m Hankkeen hinta 18 000 hieroa. Rakentaminen 1 560 000 ruplaa.

AS-2000-9

Alueen 65,7 m 2 Olohuoneet 2 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 6,9 x 6,8 m Hankkeen hinta 9 000 hieroa. Rakentaminen 1 560 000 ruplaa.

AS-2053

Alue 77.3 m 2 Olohuone 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 7.9 x 7.5 m Hankkeen hinta 19 000 hieroa. Rakentaminen 1 910 000 hankaa.

AS-2049

Pinta-ala 78,0 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,8 x 6,9 m Hankkeen hinta 19 000 hieroa. Rakentaminen 1 930 000 hankaa.

AS-2057

Pinta-ala 80,0 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,7 x 5,6 m Hankkeen hinta 18 000 hieroa. Rakentaminen 1 980 000 hankaa.

AS-2052

Alue 81,2 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 11,7 x 6,8 m Hankkeen hinta 18 000 hieroa. Rakentaminen 2 000 000 hankaa.

AS-2074-2

Pinta-ala 83,0 m 2 Olohuoneet 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,8 x 7,0 m Hankkeen hinta 18 000 hieroa. Rakentaminen 1 970 000 hieroa.

AS-2051

Pinta-ala 83,7 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,7 x 7,4 m Hankkeen hinta 20 000 hieroa. Rakentaminen 2 070 000 hankaa.

AS-2048

Alueen 87,4 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,7 x 7,4 m Hankkeen hinta 19 000 hieroa. Rakentaminen 2 160 000 hankaa.

AS-2362

Pinta-ala 89,6 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,6 x 8,6 m Hankkeen hinta 25 000 hieroa. Rakennus 2 210 000 hankaa.

AS-2040

Pinta-ala 92,6 m 2 Olohuoneet 5 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,7 x 7,5 m Hankkeen hinta 19 000 hieroa. Rakentaminen 2 290 000 hankaa.

AS-1626

Pinta-ala 93,9 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,1 x 7,2 m Hankkeen hinta 23 500 rub. Rakentaminen 2,230,000 ruplaa.

AS-1702

Pinta-ala 95,2 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 10,0 x 8,4 m Hankkeen hinta 21 000 hieroa. Rakentaminen 2 270 000 ruplaa.

AS-2269

Pinta-ala 96,2 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 12,6 x 4,6 m Hankkeen hinta 19 000 hieroa. Rakentaminen 2 380 000 ruplaa.

AS-2148

Alue 96,2 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,5 x 8,1 m Hankkeen hinta 19 000 hieroa. Rakentaminen 2 290 000 hankaa.

AS-2095-2

Pinta-ala 96,7 m 2 Olohuone 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,0 x 6,4 m Hankkeen hinta 19 000 hieroa. Rakennus 2 390 000 hankaa.

AS-1622

Pinta-ala 97,3 m 2 Olohuone 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,4 x 7,8 m Hankkeen hinta 20 000 hieroa. Rakentaminen 2 320 000 ruplaa.

AS-2181-2

Pinta-ala 97,9 m 2 Olohuoneet 2 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 10,0 x 7,0 m Hankkeen hinta 19 000 hieroa. Rakennus 2 330 000 hankaa.

AS-2303

Pinta-ala 98,3 m 2 Olohuoneet 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,8 x 6,9 m Hankkeen hinta 20 000 hieroa. Rakentaminen 2,430,000 ruplaa.

AS-1624

Pinta-ala 98,5 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,6 x 6,0 m Hankkeen hinta 21 000 hieroa. Rakentaminen 2,430,000 ruplaa.

AS-2022

Pinta-ala 98,6 m 2 Olohuoneet 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,5 x 7,0 m Hankkeen hinta 19 000 hieroa. Rakentaminen 2,440,000 ruplaa.

AS-2179-2

Alueen 101,9 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,6 x 5,6 m Hankkeen kustannukset 22 000 hieroa. Rakentaminen 2.520.000 ruplaa.

AS-2227

Pinta-ala 102,6 m 2 Olohuone 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,4 x 7,8 m Hankkeen hinta 22 000 hieroa. Rakentaminen 2.530.000 ruplaa.

AS-2195

Pinta-ala 105,1 m 2 Olohuoneet 5 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,9 x 8,9 m Hankkeen hinta 22 000 hieroa. Rakennus 2 500 000 hankaa.

AS-2047

Pinta-ala 105,2 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 11,5 x 6,3 m Hankkeen hinta 21 000 hieroa. Rakentaminen 2 600 000 hankaa.

AS-2168-2

Pinta-ala 106,4 m 2 Olohuoneet 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 11,0 x 8,0 m Hankkeen hinta 22 000 hieroa. Rakentaminen 2.530.000 ruplaa.

AS-2046

Pinta-ala 107,4 m 2 Olohuone 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,6 x 8,6 m Hankkeen hinta 21 000 hieroa. Rakennus 2 650 000 hankaa.

AS-2192

Pinta-ala 111,1 m 2 Olohuoneet 5 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,8 x 8,4 m Hankkeen hinta 23 000 ruplaa. Rakennus 2 740 000 hankaa.

AS-2125

Pinta-ala 111,2 m 2 Olohuoneet 6 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,5 x 7,5 m Hankkeen hinta 22 000 hieroa. Rakennus 2 750 000 hankaa.

AS-2075

Pinta-ala 111,5 m 2 Olohuoneet 5 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,0 x 8,5 m Hankkeen hinta 21 000 hieroa. Rakennus 2 750 000 hankaa.

AS-2253

Pinta-ala 113,0 m 2 Olohuoneet 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,5 x 7,9 m Hankkeen hinta 22 000 hieroa. Rakennus 2 790 000 hankaa.

AS-218

Pinta-ala 115,6 m 2 Olohuoneet 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,0 x 7,5 m Hankkeen hinta 19 000 hieroa. Rakentaminen 2 860 000 hankaa.

AS-2015-2

Alue 116,0 m 2 Olohuoneet 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,9 x 6,0 m Hankkeen hinta 21 000 hieroa. Rakentaminen 2 870 000 hankaa.

AS-1628

Alueen 116,1 m 2 Olohuoneet 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,3 x 9,0 m Hankkeen hinta 23 000 ruplaa. Rakentaminen 2 870 000 hankaa.

AS-2223

Pinta-ala 117,2 m 2 Olohuoneet 5 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,6 x 8,2 m Hankkeen hinta 23 000 ruplaa. Rakennus 2 790 000 hankaa.

AS-2170

Pinta-ala 119,0 m 2 Olohuoneet 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,5 x 8,6 m Hankkeen hinta 21 000 hieroa. Rakentaminen 2 940 000 hankaa.

AS-2311

Pinta-ala 120,0 m 2 Olohuoneet 3 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 15,0 x 15,0 m Hankkeen hinta 24 500 rub. Rakentaminen 2 860 000 hankaa.

AS-471

Pinta-ala 120,0 m 2 Olohuoneet 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 8,8 x 8,3 m Hankkeen hinta 20 000 hieroa. Rakentaminen 2 860 000 hankaa.

AS-2004

Pinta-ala 120,1 m 2 Olohuoneet 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,0 x 8,8 m Hankkeen hinta 21 000 hieroa. Rakennus 2 970 000 hankaa.

AS-2077

Alue 122,0 m 2 Olohuoneet 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9,9 x 9,8 m Hankkeen hinta 21 000 hieroa. Rakennus 2 900 000 hankaa.

AS-462

Alue 122,5 m 2 Olohuoneet 5 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 10,8 x 8,4 m Hankkeen hinta 26 000 hieroa. Rakentaminen 3 030 000 hankaa.

AS-737-2

Alue 124.0 m 2 Olohuone 4 Kerrosta 2 Mitat 10.0 x 9.4 m Hankkeen hinta 27 000 hieroa. Rakennus 2 950 000 hankaa.

AS-1625

Alue 124.8 m 2 Olohuone 4 Kerrosten lukumäärä 2 Mitat 9.9 x 8.4 m Hankkeen hinta 25 000 hieroa. Rakennus 2 970 000 hankaa.

Voit valita ja ostaa kahden kerroksen hiilihapotettu betonirakennuksen vakiohankkeen toimistossamme tai verkkosivustolla toimitettavaksi mihin tahansa alueeseen. Voimme myös kehittää edullisesti kahden kerroksen hiilihapollisen talon yksittäisen projektin. Voit tilata meidän kahden kerroksen talon rakentamisen 300 kilometrin säteellä Pietarista tai Moskovasta.

Päätoimipaikka
Pietarissa
Str. Marsalkka Govorov, 35,
BC "Yellow Corner", of. 331

Edustaja
rakentaminen Moskovassa
Str. Big Post, s. 36,
rakennus 2, sisäänkäynti 15,. 218

Vaatekappaleiden talojen hankkeet: kaksikerroksiset omakotitalot

Vaaka-elementtien kaksikerroksinen talo - vaahtolohkoista rakennettiin nyt paljon rakennuksia, etenkin esikaupunkirakennuksessa. Tällaisen rakennuksen projekti mahdollistaa suuren talon rakentamisen jopa pienellä alueella ja järjestää edullisesti huoneet.

Pohjakerroksessa on tavallisia huoneita: keittiö, olohuone, ruokasali ja toisessa kerroksessa on makuuhuoneita ja lastenhuoneita. Vaahtobetonialustasta valmistetut pienet kaksikerroksiset talot ovat suhteellisen halpoja, ja ne on rakennettu paljon nopeammin kuin tiilet.

Kuva kaksikerroksisesta vaahtoblock-talosta, jossa on tiili

Edut, joita käytetään vaahtobetoni-lohkojen rakentamiseen

Yksilöllisen koostumuksensa ansiosta vaahtoblock on yleistynyt rakentamisessa:

Vaahtolohkojen rakentaminen

 • Vaahtolohkot on valmistettu vaahdotetusta sellulaarisesta betonista, jolla on riittävän suuri lujuus ja joka on sopiva rakentamiseen;
 • Lohkojen oikea muoto on helppo leikata. Ne ovat suurempia kuin tiilet, mikä nopeuttaa seinien rakentamista;
 • Ne voidaan helposti yhdistää, jolloin voit rakentaa erilaisia ​​rakennuksia yksittäisiin projekteihin. Tällaisten kaksikerroksisten vaahtobakettien hankkeiden löytäminen ilmaiseksi ei ole nyt vaikeaa, koska vaahtobetoni on yhä suosittu;
 • Materiaali on valmistettu luonnon raaka-aineista, joten se on ympäristöystävällistä.
 • Talossa on miellyttävä ilmapiiri, sillä vaahtobetonilla on kyky "hengittää". Vaahtolohkon lämmönjohtavuus on melko alhainen.
 • Kaksikerroksisen vaahtobeton talon perusta ei ehkä ole erityisen voimakas, koska niillä on vain vähän painoa.

Vaahtobetonin positiiviset ominaisuudet

Kuinka kehittää hanke vaahtoblock-talon rakentamiseksi?

Tarkastelkaamme tarkemmin, miten rakennamme kaksikerroksisen vaahtolohkon talon omilla kädillämme, jotta vähimmäiskustannukset olisivat mahdollisimman pienet ja lopulta saataisiin tilava ja lämmin talo, joka täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset.

Teokset alkavat suunnittelusta. Voit valita jo kehitetyn projektin, joka on melko paljon Internetissä, ja voit tehdä oman suunnitelman, jonka avulla voit rakentaa ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen talon.

Kahden kerroksen vaahtobetonialustan projekti alkaa suunnitella sen sijoittelua sivustolle. Aurinko- ja varjopuolet on määriteltävä, kun muistetaan, että suuret ikkunat aurinkoisella puolella tarjoavat paitsi hyvän valaistuksen myös vähentävät lämmityskustannuksia.

Harkitse tulevan talon koko taloudellisten mahdollisuuksien mukaan. Yhden kerroksen 9x9 vaahtoblock -projekti on tyypillinen kätevä ratkaisu, koska tällaiset mittasuhteet mahdollistavat kätevästi suunnitella huoneet ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.

Projekti talo 9x9

Yksittäisen projektin avulla voit sisällyttää talon suunnitelmaan ullakolle, liitteenä olevaan autotalliin, käytettyyn kellarihuoneeseen, jossa voit laittaa kaiken työpajasta henkilökohtaiseen kuntosalille.

Mansard-huone antaa mahdollisuuden varustaa sellaiset huoneet, joissa ei ole sijaa tavallisessa talossa: biljardihuone, kirjasto, luovuuden studio. Erityisten ikkunoiden asentaminen siihen tarjoaa optimaalisen luonnonvalon.

Vaihtoehtoinen yksityiskohtainen pohjakerros

Hankkeen vaiheet

Projektin laatiminen kotona on parhaiten ammattimaisen arkkitehdin kanssa. Tämä on melko vaikea ja vastuullinen työ, koska se riippuu viime kädessä tulevan kodin mukavuudesta, kestävyydestä ja käytännöllisyydestä. Valmistelu toteutetaan useassa vaiheessa, jolloin on noudatettava tärkeimpiä sääntöjä ja rakennusmääräyksiä.

Pääosa suunnittelusta

Projektin parissa on tärkeää pohtia useita sääntöjenmukaisuuksia. Mallisuunnitteluohjeet:

 • Pohjan suunnittelussa on otettava huomioon maaperän koostumus ja pohjaveden syvyys. Ei ole tarpeetonta kuulla asiantuntijoita ja suorittaa geologista tutkimusta etukäteen;

Vihje! On syytä miettimään säätiön eristystä, varsinkin jos talo on suunniteltu rakennettavaksi kallistuviin maaperään. Kun se jäätyy, maa laajenee ja painostaa pohjaa, mikä saattaa aiheuttaa halkeamia.

 • Tärkein vaihe on seinämän paksuuden laskeminen. Rakennuskoodien mukaan 10 mm: n muurauskestävyys kestää noin 10 tonnin painoa, ja on tarpeen laskea lattian ja katemateriaalien paino. Vaahtobetonin lämmöneristysominaisuudet ovat korkeat, ja ilman täydellistä eristämistä täydelliselle kodille, tulee olemaan riittävästi 300 mm: n paksuisia seiniä. Ominaisuutensa mukaan se ei tuota tiilirakennukseen, se on jopa lämpimämpi siinä;
 • Haluat yhdessä kaikkien perheenjäsenten kanssa kuvitella, kuinka monta huonetta haluat nähdä talossasi ja miten heidät tulisi sijoittaa. On tarpeen ottaa huomioon kaikki tarpeet ja toiveet, esimerkiksi vanhempien perheenjäsenten huoneet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Jos omistat nykyajan tietokoneiden mallinnusohjelmat, voit järjestää virtuaalisen "kävellä" tulevan kodin ympärillä varmistaaksesi, että se on kätevä.
 • Tarkastele oven ja ikkunan aukkojen sijainti ja merkitse ne suunnitellulla tavalla. Kuvittele, kuinka valoisat huoneet ovat, onko mukava siirtyä yhdestä huoneesta toiseen. Toinen tärkeä kohta - portaiden sijainti toiseen kerrokseen. Se voi olla suora tai kaareva, ja on tärkeää, että askelmat eivät ole liian jyrkät.

Virtuaalinen kotiprojekti

Kun olet päättänyt huoneiden sijainnista, valitse sopiva katemateriaali. Älä unohda, että suurin osa lämmöstä kulkee rakennuksen katon läpi, joten sinun on huolehdittava monikerroksisesta eristämisestä.

Rakennuksen lattia on myös eristettävä, mihin voit käyttää joko perinteisiä materiaaleja tai suunnitella "lämmin kerroksen" luomista vedellä tai sähköllä.

Viimeistelyaineiston suunnittelu

Voit aloittaa suunnittelun päättymisen. Vaihtoehdot voivat olla monta, ja lopullinen valinta riippuu yksinomaan henkilökohtaisista mieltymyksistä ja taloudellisista ominaisuuksista.

Voit selvittää, kuinka paljon se maksaa kaksikerroksisen talon rakentamisesta vaahtolohkoista lisäämällä rakennuksen rakentamiseen tarvittavia rakennusmateriaaleja ja työntekijöiden ja laitteiden maksamista.

Arvioita laadittaessa kannattaa kuulla ammattirakentajia ja varmista, että laskelmissa on mukana ainakin pieni osa materiaalien ylityksestä.

Talo projekti ullakolla

Kaksikerroksiset vaahtobetonialustat, joiden projekteja löytyy Internetistä, viittaavat ulkopuolisten tiilien, laatat, sivuraideiden tai muiden vaihtoehtojen käyttöön, joilla on hyvin erilaiset kustannukset.

Yksi suosituista vaihtoehdoista on julkisivu kipsi, joka lisäksi parantaa talon ääni- ja lämpöeristysominaisuuksia. Materiaalilajikkeiden sisustuksessa on vieläkin suurempi, ja täten valittaessa on samalla ohjattava niiden toiminnalliset ja muotoilevat ominaisuudet.

Viestintäsuunnittelu

Toinen tärkeä osa suunnittelua - asumispalvelujen sijainti talossa ja sivustossa. Nykyaikaiset asunnot toimittavat vesi- ja viemäröintijärjestelmiä ja putkien asettelu tulee ottaa huomioon tulevissa rakennustöissä.

Teknisen viestinnän projekti

On tarpeen pohtia, kuinka on kannattavampaa ja edullisempaa sijoittaa putkistot osiin, millä puolella on kätevämpää kytkeä sähköjohdot, onko kaasutus suunniteltu.

Se on tärkeää! On tarpeen suunnitella ilmanvaihtokanavat, koska huoneen ilmapiiri ja sen turvallisuus riippuvat niistä.

Kun suunnitelma on valmis, kannattaa jälleen kerran tarkistaa kaikki keskeiset elementit ja varmistaa, että kukaan niistä ei ole varuillut. Tämän jälkeen voit ostaa materiaaleja, merkitä sivuston ja aloittaa rakentamisen.

Tämän artikkelin video kertoo vaahtobetonin talon ominaisuuksista:

Maisemasuunnittelu

Lopullinen suunnitteluvaihe - ajattelu tulevaisuuden maisemasuunnittelun ja taloudellisen rakenteen sijoittamisen kautta. Voit tehdä kahden kerroksen vaahtoblock-höyryprojektin, koska tämä materiaali tarjoaa hyvän lämmöneristyksen ja sen hinta on alhainen.

Kaikki rakennustyöt on sijoitettava terveys- ja palomääräysten mukaisiksi. Tarkastele kappaleiden sijaintia ja mahdollisia alueen kaavoituksia.

Maisema-projekti

johtopäätös

Itse valmistelu talo on erittäin vaikea tehtävä, mutta jonkinlaisen valmistelun kanssa se on kyllin kykenevä aloittelevalle rakentajalle. Ajattele kaikkia vaihtoehtoja ja ota aina yhteyttä asiantuntijoihin kussakin vaiheessa. Sitten talo on todella kestävä ja viihtyisä.

Kaksikerroksisten talojen hankkeet vaahtolohkoista

 • Materiaali: Vaahto / ilmastettu betoni
 • Materiaali: Vaahto / ilmastettu betoni
 • Materiaali: Vaahto / ilmastettu betoni
 • Materiaali: Vaahto / ilmastettu betoni
 • Materiaali: Vaahto / ilmastettu betoni
 • Materiaali: Vaahto / ilmastettu betoni

Vaahtolohkojen kaksikerroksisten talojen hankkeet ovat hyvin yleisiä Voronezhin yksityisissä matalarakenteisissa rakennuksissa. Vaakasbetonin kaksikerroksisen talon hanketta voidaan pitää mahdollisimman hyvänä kustannusten, mukavuuden ja mukavuuden kannalta, koska vaahtobetonialustat ovat hyviä. RuPlans-luettelossa näet kaksikerroksisten vaahtobetonialojen tilojen (2 kerroksinen talot) valokuvia ja asetteluja.

Kaikki tyypilliset kaksikerroksiset mökit ja vaahtobetonialustat on sovitettu rakennusalueelle (maaperä ja paikalliset ilmasto-olosuhteet Voronezhin alueella) sekä asiakkaiden toiveet seinämateriaaleille - ILMAISEKSI (paitsi alihintaan tarjolla olevat hankkeet). Tarvittaessa voidaan tehdä lisää muutoksia talon, asettelun, pohjamallin, seinien, vaahtobetonialustan kaksikerroksisen talon yleisiin mittoihin.

ABC-korjaus

Rakenna talon itsenäisesti perustuksesta kattoon

House vaahto lohkoja omilla käsillä. Askel askeleelta rakennettu kuva

vaahtolohkojen talo omilla käsillä ilman kokemusta. valokuva

Talot talojen vaahtolohkoista

Ennen rakentamista kannattaa harkita vaahtoblock projekteja ja valitse paras perheellesi. Talot voivat olla eri korkeuksilla, layoutilla ja kokoluokilla. Esitettyjen projektien joukossa on varmasti mukavin koti.

Vaaka-elementtitalon ensimmäinen projekti on pieni rakennus. Alakerrassa on keittiö, johon kuuluu olohuone ja yläkerrassa on makuuhuone. Olohuoneen yläpuolella on "toinen valo". Portaikko avautuu parvekkeelle, josta avautuu makuuhuoneen ovi.

valmiin hankkeen talon vaahtobetoni lohkojen. valokuva

Yksikerroksinen rakennus, jonka pinta-ala on 64 neliömetriä. Höyrylohkojen talossa on olohuone ja avokeittiö, jossa on ruokailutila. Hotellissa on kaksi 14 ja 9 neliömetriä huonetta sekä kylpyhuone kylpyammeella. Kaikki tarvittavat tilat sijaitsevat suhteellisen pienellä alueella.

Tässä on vaahtolohkojen talon projekti, jonka pinta-ala on 71 neliömetriä. Talossa on kaksi kerrosta. Alakerrassa on olohuone, kylpyhuone, keittiö ja kodinhoitohuone. Yläkerrassa on makuuhuoneet ja pukuhuoneet. Pienikoko ei häiritse avaruuden järkevää järjestämistä.

valmis hanke vaahtobetonista estää kädet. valokuva

Vaahtolohkojen talossa on kaksi kerrosta. Pohjakerroksessa on tilava keittiö, jossa on viihtyisä ruokailutila. Myös pohjakerroksessa on olohuone ja kylpyhuone. Toisessa kerroksessa on kolme makuuhuonetta.

Hanke on yhden kerroksen talo, jonka pinta-ala on seitsemänkymmentäkolme neliömetriä. Tässä neliössä on olohuone, jossa on lasiovet avautuvat puutarhaan, kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Keittiö yhdistyy olohuoneeseen, mikä luo ylimääräisen tilavaisuuden tunteen.

Hanke on yhden kerroksen talo, jonka pinta-ala on 74 neliömetriä. Avaruusjärjestelyihin kuuluu pienhuoneiden jakaminen. Huoneistossa on kaksi kylpyhuonetta, keittiö ja olohuone, makuuhuone erillisellä studiohuoneella ja toinen pienempi makuuhuone.

Hanke on kaksikerroksinen talo, jonka pinta-ala on 87 neliömetriä. Pohjakerroksessa on olohuone, keittiö ja pieni kylpyhuone. Toisessa kerroksessa on kolme makuuhuonetta ja melko tilava kylpyhuone. Portaikko tarjoaa mukavan, dvuhmarshevaya

Hanke on kaksikerroksinen 95 neliömetrin talo. Talossa on avoin veranta ja parveke toisessa kerroksessa. Pohjakerroksessa on olohuone ja kaikki kodinhoitohuoneet. Sisältää keittiön ja yhden kylpyhuoneen. Toisessa kerroksessa on tilava vanhempi makuuhuone ja kaksi suhteellisen pientä lastenhuonetta.

Miten rakentaa talon vaahto lohkojen?

 • perusta

Jos haluat rakentaa vaahtoblock-talon omilla käsilläsi, sinun on ensin asetettava säätiö. Maalaistalon klassinen versio - kellarissa. Säätiön asettaminen omiin käsiinsä vaahtobetonialustalohkon alapuolella kellariin alkaa maanrakennuksesta.

talon vaahtomuovilohkoja omilla käsillä. valokuva

Kaivaa kaivo, jossa kellari sijaitsee. Muista tehdä kaikkien pintojen korkealaatuista vedenpitävyyttä, muuten kosteus tuhoaa rakenteen ja nousevat olohuoneeseen.

Jos rakentaat kaksikerroksisen vaahtolohkon talon omiin käsiisi, sinun on tehtävä perusteellinen laskelma odotetuista kuormista. Näin voit valita parhaan vaihtoehdon perustaa kellari ja valita sopivat materiaalit. Suhteellisen kevyt yhden tarinan talossa käytetään usein valmiita ratkaisuja. Esimerkiksi kellari, jossa on lohkoseinät, valettu lattiat ja katto.

Kun kaivoa kaivetaan, asenna tyhjennysputki. Hänen on siirrettävä vettä seinistä kaivoon.

Seuraavaksi muodosta pohjakerros pohjaan. Muottipesän maapinta on peitetty matolla, tasaamalla pinta ja lisäämällä vedenpitävyyttä. Tämän kerroksen päälle asetetaan vahvistusverkko solujen kanssa kymmenen senttimetriä. Jos tällaista vahvistamista ei käytetä, kellarin kerros on tarpeettoman herkkä, mikä lyhentää sen käyttöikää.

Lisäksi kantorakettien perustaminen omiin käsiinsä vaahtolohkojen talon alle jatkaa betonin valua. Sopivin tapa olisi käyttää betonisekoittimen syöttöletkulla. Tällöin jää vain holkkiin ja tasoitetaan betoni verkkoon tasaisesti ja tasoitetaan sitten.

Tuloksena oleva kerros peitetään kalvolla ja jätetään kaksi viikkoa vanhentamiseksi. Levyn muotoon laita metallilista betonielementtien asentamiseen. Seinäelementit lasketaan nosturilla ja sitten käytetään teräsliittimiä.

Lisäksi vaahtolohkojen rakentaminen omiin käsiinsä käsittää seinätukien asentamisen. He pitävät kattotasoa kellarissa. Tukit on valmistettu teräskaarista, jotka on kytketty huolellisesti lattiaan. Katto kaadetaan samoin kuin lattia.

Kellarin rakentaminen valmistuu kaikkien ulkoisten pintojen perusteellisen vedenpitävyyden avulla. Tätä varten käytä hartsia ja euroruberoideja. Myös kellarin seinät ovat eristettyjä, ilmakanavat, ilmanvaihto asennettuna ja sähköverkko on asennettu. Kaikista sivuista rakenne on peitetty soralla.

Lisäksi rakennettaessa taloja vaahtomuovilohkoilla omilla kädillä, seinien rakentaminen. Kellarilevyn kattoon vedeneristyspino.

Vaahdolohkoja ei ole vaikea asettaa, koska ne ovat tarkkoja muotoja ja painoja. On tärkeää seurata seinien tasaisuuden tasoa, levittää kulmat oikein ja valmistaa hyppyjä aukkojen järjestämiseksi. Sen jälkeen, kun talon seinät on asetettu vaahtomuovilohkoista omilla kädillä, pinnat on suljettu vedeneristyksellä ja ulkopuolelle ne on viimeistelty esim. Tiiliä vastapäätä.

Talon katto laskeutuu analogisesti kellarin katon kanssa. Betonin kaatamisen jälkeen sen pinta peitetään kalvolla ja pidetään kaksi viikkoa.

Kattoon asennuksen jälkeen vaahtopalojen rakentaminen omiin käsiinsä liittyy katon järjestelyyn. Yksinkertaisin muotoilu on pöydän katto.

Tukit, joista ristikkojärjestelmä kootaan, hankitaan valmiina. Ne altistavat nosturin ja yhdistävät palkit yhteen rakenteessa. Katontalaitteen suojaamiseksi kosteudelta se peitetään kalvolla ja sitten kassi asennetaan. Vaaka-elementtien taloon sopii melkein kaikki katemateriaalit. Optimaalinen kustannus ja suorituskyky ovat joustavat laatta- ja metallilevyt.

Jokaisella kattotyypillä on omat asennusominaisuudet. Joka on otettava huomioon erikseen.

Mikä olisi seinien paksuus?

Jos haluat tehdä talon vaahtoblockista omilla käsilläsi, sinun on ensin määritettävä kaikki sen parametrit. Yksi tärkeimmistä on seinien paksuus. Seinien kantavuus ja lämmöneristysominaisuudet riippuvat siitä. Tässä tapauksessa paksumpi seinät, sitä paremmin. Toisaalta on taloudellista toteutettavuutta. Se rajoittaa seinämän kasvua paksuutena. Näiden parametrien yhdistelmä määrittää kussakin tapauksessa betoniseinien mitat erikseen.

Mitä harkita valintaa vaahtoa varten?

Koska vaahtobetoni ei ole erityisen vaativa, muuraukseen voidaan käyttää paitsi erityisiä liimakoostumuksia, myös klassisen ilmeen hiekkasementtilaasti.

Erityinen valinta tehdään ottaen huomioon monet tekijät, jotka vaihtelevat sauman paksuudesta ja päättyy tietyn masterin taitoihin.

vahvistaminen

Vaipan lohkojen seinämissä olevien raudoitusten läsnäolo niiden laakeriominaisuuksissa ei heijastu. Mutta on vielä syytä vahvistaa, koska halkeilun todennäköisyys kutistumisen aikana vähenee.

 • alin rivi;
 • seinässä joka neljäs tai viides rivi;
 • aukot ja kaaret;
 • lisäkuormaa.

Vahvistus voi olla vahvistus ja verkko.

Vahvistusvahvistus

Vahvistuksessa käytetään teräs- tai lasikuituelementtejä, joiden halkaisija on 6-8 millimetriä. Ura (portit) muodostetaan lohkoon, johon lujitetta levitetään. Ylhäältä se peitetään materiaalista, joka yhdistää lohkot, ts. liima tai laasti.

Jos lohko on leveämpi kuin kaksikymmentä senttimetriä, tehdään kaksi aivohalvausta ja jos se on pienempi, niin yksi. Niitä ei saa sijoittaa yli kuusi senttiä reunasta. Laite on taivuttava tasaisesti ilman kulmia.

Mesh vahvistaminen

Tällainen vahvistus suoritetaan yksinomaan ohuilla saumoilla, so. kun käytät liimaa. Verkkoa käytetään muovia tai metallia. Se sijoitetaan vaahtolohkojen riviin ja kaadetaan liimalla päälle.

Liitoskoostumuksen tyyppi määräytyy ristikon koon mukaan. Jos langan läpimitta on yli kolme millimetriä, silloin ei ole suositeltavaa käyttää liimaa, on parempi valita sementtilaasti.

Seinien eristys vaahtolohkoista

Jos haluat tehdä vaahtolohkojen talon omilla kädilläsi lämpimällä ja miellyttävällä tavalla, sinun kannattaa harkita lämmitysmenetelmää. Tyypillisesti tällaiset talot eivät vaadi erityistä eristystyötä, koska itse seinien materiaalilla on korkea lämmönkesto, riittää sen oikean paksuuden valinta. Erityisesti Keski-alueille, esimerkiksi Moskovan alueelle, on 49 cm paksu seinä. On kuitenkin pidettävä mielessä, että lohkot on yhdistettävä ohuilla saumoilla, joissa on vähimmäismäärä kylmäsiltoja.

Jos tarvitset vielä eristystä, sinun on noudatettava useita sääntöjä. Pinnalle asetetaan höyrysulku höyrynsiirtokerroin lohkona tai enemmän. Lämmöneristysmateriaalit voidaan asentaa suoraan seinälle ilman aukkoja. Tämä välttää kondensoitumisen. Toinen vaihtoehto on tuuletettujen julkisivujärjestelmien käyttö.

Ulkopinta

Jos haluat tehdä talon vaahtomuovilohkosta omiin käsiisi, on kaunis, sinun on lopetettava se sopivilla koristeellisilla materiaaleilla. Talon laadukas pinnasta vaahtolohkoilta piilottaa vikoja ja luo ylimääräisen suojan ulkoisista tekijöistä.

Vaahtolohkojen seinämien loppuun voi kohdistua tiiliä. Lisäksi he pääsevät pois kaikenlaiselta sivuraideelta. Toinen vaihtoehto - kipsi pinta, jonka jälkeen se maalataan. Kiinnittymisen ansiosta vaahtolohkojen seinät ovat vähemmän ulkoisten tekijöiden vahingoittuneita.

Vaahtolohkojen kustannukset

Kysymys materiaalisten etujen kustannuksista koskee kaikkia, jotka haluavat rakentaa omia talojaan. Vaahtolohkot voivat vaihdella hinnasta riippuen valmistajasta ja muista ominaisuuksista.

 • Bonolit
  Bonolit-lohkoja edustavat erilaiset tiheys- ja lujuusmateriaalit. Yksikön, jonka tiheys on D-600, lujuusluokka on 3,5 ja samanlainen materiaali, jonka tiheys on D-400, vahvuus 2,5. Näiden materiaalien kuutiometrin hinta on 2800 ruplaa. Jotakin enemmän (3300 ruplaa) on lohkareita, joiden lujuus ja tiheys ovat kuutiometriä, koska niillä on korkea lämmöneristyskyky.
 • Ytong
  Tämän valmistajan lohkot, joiden vahvuus on 2,5 ja tiheys D-400, maksoivat 4 750 ruplaa. Jos tarkastelemme seinän lohkoa, jonka vahvuus on 5 ja tiheys D-600, sen hinta on 4900 ruplaa. Väliseinämä D-500 3.5 maksaa 4700 ruplaa kuutiometriä kohden.
 • grasse
  Grasse-lohkojen kustannukset erilaisilla indikaattoreilla eivät muutu. Materiaalia kuutiometriä myydään 2790 ruplaa.

Tarkastetut indikaattorit ovat keskimäärin. Vaahtolohkojen hinta vaihtelee 2700 ruplasta 4900: een.

Vauhtilohkojen edut ja haitat

Vaahtobetonialustalla on useita etuja ja joitain haittoja.

makeiset

Materiaalin eduista on sen ympäristöystävällisyys. Vaahtobetoni on hiekasta ja sementtiä, jossa on vaahtoavia lisäaineita.

Lohkot kestävät jatkuvasti merkittäviä lämpötilavaihteluita. Ne eivät vahingoita tulta ja kemikaaleja. Huokoinen rakenne aiheuttaa hyvän höyryläpäisevyyden ja alhaisen lämmönjohtavuuden.

Tuloksena on mukava sisätila. Paljon vähemmän lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia tarvitaan. Näiden ominaisuuksien ansiosta seinät voidaan tehdä yhdestä riviosasta, mikä vähentää merkittävästi rakennuskustannuksia.

Vaahtolohkojen paino on huomattavasti pienempi kuin tiilen, joten rakennusten itse on helpompi tuottaa. Heillä on vähemmän kuormitusta säätiöön. Vaahtolohkot on helppo käsitellä ja pinota nopeasti, mikä helpottaa rakentamista.

haittoja

Materiaalin haitat ovat sen hauraus. Tämä on erityisen havaittavissa, jos valmistustekniikkaa rikotaan. Vaahtolohkojen seinät voivat särkyä ja liottaa kosteutta, mikä johtaa nopeaan tuhoutumiseen. Haitat eliminoidaan oikealla materiaalivalinnalla ja sen ulkopinnoilla.

Luotettava ja kestävä kaksikerroksinen vaahtobetoni talo - rationaalinen ratkaisu asuntoon

Kaksikerroksinen mökki solukappaleista

Asunnon ulkoasun valitseminen tietylle suunnitteluvaiheelle herää kysymys rakennuksen kerrosten lukumääristä. Jos rakennuskohde on riittävän suuri, on täysin mahdollista tehdä yhden kerroksen rakenne.

Tämä vaihtoehto on myös hyvä päätös, kun pieni perhe asuu siellä. Mutta kun tilanne ei ole niin suuri ja vaadittava asumisalue on suuri, niin kaksikerroksinen vaahtolohkojen talo sopii monella tavalla.

Mitkä ovat tällaisen rakentamisen edut, ja mitä vaihtoehtoja voit valita, tarkastelemme tarkemmin tässä artikkelissa.

Miksi vaahto estää

Rakennusmateriaalien valinta on hyvin monipuolista.

Mutta solubetonien rakennusten suosio kasvaa jatkuvasti:

 • Erinomaiset tekniset ominaisuudet lämmöneristykselle ja äänen eristykselle.
 • Matala kosteuden imeytyminen.
 • Lohkojen pieni paino mahdollistaa talon rakentamisen omiin käsiisi
 • Jalostustuotteiden helppous antaa sinulle mahdollisuuden muotoilla ja tehdä mielenkiintoisia arkkitehtonisia ratkaisuja rakennuksesta.
 • Suuri sulamisvastus ja paloturvallisuus.
 • Pitkä käyttöikä.
 • Solukerrosten lohkojen hinta on hyvin alhainen, joten voit rakentaa talon alhaisin kustannuksin.

Minkälainen vaahto estää paremmin rakentaa talon kahdessa kerroksessa?

 • D1000-D-merkin laakerin seinärakenteita varten on käytetty rakenteellista vaahtobetonia.
 • Vaahtolohkoja D600 - D käytetään sisäisiin itsekantaviin ja verhoseiniin.
 • Merkki D300-D-vaahtobetoni on lämpöeristysmateriaali.

Vaaka-elementtien valinta rakennusmateriaalina kaksikerroksisen talon rakentamiseen on erittäin järkevä päätös.

Erilaisia ​​kaksikerroksisia taloita vaahtolohkoista

Vaaka-elementtien kaksikerroksisen talon rakentaminen on ehdottomasti kannattavampaa kuin saman alueen yhden kerroksen rakentaminen. Tällaisen kotelon hinta on 1 m2, mikä johtuu monista tekijöistä: säätiön koko on kooltaan pienempi. Se myös vähentää katon kokoa ja kattotiilien kulutusta.

Kaksikerroksisen version taloa voidaan myös täydentää:

Yleensä alemmilla tasoilla on teknisiä huoneita ja päivävyöhykkeitä. Toinen kerros ja ullakko on varattu makuuhuonetta, virkistysalueet.

Hankevaihtoehdot

Katsotaanpa, onko mahdollista rakentaa kaksikerroksinen talo vaahtolohkoista, esimerkkeinä useista valmiista projekteista, koska se näyttää käytännössä.

Pieni vaahtolohkojen talo kahdessa kerroksessa

Solukappaleista voi rakentaa hyvin pieni, mutta mukava ja luotettava koti. Tässä on kompakti koteloprojekti, joka sopii täydellisesti mihin tahansa kokoon tai kokoonpanoon.

Päivän vyöhyke on varsin tilava ja toimiva: keittiö, ruokailutila ja olohuone yhdistyvät. Toisella tasolla on kolme makuuhuonetta, joista tärkein on oma pukuhuone.

 • Talon kokonaispinta-ala on 93,7 m2.
 • Rakennuksen vaadittava pinta-ala on 64,6 m2.
 • Tontin vähimmäiskoko on 13,94 x 17,2 m.
 • Materiaalin seinämärakenteet - vaahtolohkot.
 • Ulkoseinät - kipsi.
 • Katto on yksinkertainen pylväs.
 • Katto - kaikenlaisia ​​laattoja.

Ensimmäisen kerroksen pinta-ala on 49,3 m2.

Tämän tason ulkoasu sisältää seuraavat tilat:

 • Sisääntulo - 3,0 m2.
 • Keittiö - 7,5 m2.
 • Olohuone yhdistettynä ruokailutilaan - 20,7 m2.
 • Tekninen huone - 6,4 m2.
 • Hall - 7,5 m2.
 • Kylpyhuone - 4,3 m2.

Pohjakerroksen asettelu

Talon toisen tason pinta-ala on 44,4 m2. Rakennuksen yöalue koostuu seuraavista:

 • Halli - 4,7 m2.
 • Päämakuuhuone on 11,0 m2.
 • Pukuhuoneiden omistajat - 3,4 m2.
 • Makuuhuoneet - 10,0 m2.
 • Makuuhuoneet - 10,1 m2.
 • Yhdistetty kylpyhuone pinta-ala on 5,2 m2.

Toisen kerroksen asettelu

Päämakuuhuone tarjoaa pääsyn parvekkeelle toisessa kerroksessa.

Moderni kaksikerroksinen mökki, jossa autotalli ja terassit

Perinteisten vaahtoblock-muotojen lisäksi voit rakentaa täysin modernin mökin kahdelle kerrokselle. Tässä on esimerkki tyylikkäästä kaksikerroksisesta mökistä, joka on täydellinen perheelle, jossa on kaksi lasta. Mielenkiintoiset arkkitehtoniset ratkaisut tekevät talosta houkuttelevan nuoremmalle sukupolvelle. Ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa on kaksi isoa terassia.

Uloskäynti alempaan on tilava olohuone, yläosa - makuuhuoneesta. Päämakuuhuoneessa on erillinen pukuhuone. Pohjakerroksessa on lisäksi olohuone. Joka voidaan käyttää tutkimuksena tai vieraana.

 • Talon kokonaispinta-ala on 125,8 m2.
 • Asuinrakennus - 105,4 m2.
 • Rakennusala - 95,9 m2.
 • Rakennustilan vähimmäiskoko on 20,44 x 16,94 m.
 • Seinät on valmistettu vaahtolohkoista.
 • Rakennuksen julkisivu - kipsi ja puu.
 • Lattianpäällysteet ovat tehty betoniteräksistä.
 • Katto on tasainen.
 • Katon materiaali - PVC-kalvo.

Ensimmäisen kerroksen pinta-ala - 75,3 m2, asu - 54,9 m2. Ensimmäisen tason tilojen selostus:

 • Autotalli - 20,4 m2.
 • Sisääntulo - 5,1 m2.
 • Kylpyhuone - 2,8 m2.
 • Hall - 5,4 m2.
 • Olohuone yhdistettynä ruokailutilaan - 19,0 m2.
 • Keittiö - 9,1 m2.
 • Kattilataso - 3,0 m2.
 • Olohuone - 9,6 m2.

Pohjakerros

Autotallin sisäänkäynti tarjotaan kadulta ja talosta, mikä on erittäin kätevää, etenkin kylmäkauden aikana.

Toisen kerroksen pinta-ala on 50,5 m2. Tilojen selitys:

 • Hall - 5,3 m2.
 • Makuuhuone - 11,2 m2.
 • Makuuhuone - 11,1 m2.
 • Kylpyhuone - 6,3 m2.
 • Päämakuuhuone on 12,1 m2.
 • Pukuhuone - 4,4 m2.

Toinen kerros suunnitelma

Suuri terassi toisessa kerroksessa sallii laitteen luoda erinomainen ulkotila-alue.

Kaksikerroksinen talonrakennus kahdelle nykyaikaisen muotoilun perheelle

Onko mahdollista rakentaa kaksikerroksinen vaahtolohkojen talo?

Epäilemättä, se voidaan tehdä melko moderniin ja melko suureksi. Tässä on kahden perheen lukittu talo. Tällainen rakennus on paljon halvempaa kuin kahden omakotitalon rakentaminen. Sisäänkäynnit talon eri osiin tehdään vastakkaisilla puolilla, mikä mahdollistaa...

Kussakin puolessa on iso olohuone yhdistettynä ruokailutilaan ja pääsy terassille. Keittiö on osittain erotettu ruokasalista. Toisessa kerroksessa on kolme makuuhuonetta.

Päämakuuhuoneessa on oma kylpyhuone ja pääsy suuriin terassiin. Ullakolla voit järjestää vierasalueen tai varustaa kodinhoitohuoneen.

 • Talon kokonaispinta-ala on 218,8 m2.
 • Asuinpinta-ala - 184.8 m2.
 • Rakennusta varten tarvitaan tontti 138,8 m2.
 • Tontin vähimmäiskoko on 12,24 x 26,48 m.
 • Seinärakenteet on valmistettu vaahtolohkoista.
 • Ulkopinta - kipsi ja puu.
 • Interlloor overlap - monoliittinen.
 • Roof - odnoskatnaya.
 • Katemateriaali - keraamiset tai sementti-hiekkakattilat, metallilevyt.

Koko talon ensimmäisen kerroksen pinta-ala on 109,1 m2, olohuone - 75,7 m2.

 • Sisäänkäynti - 4,3 m2.
 • Pukuhuone - 3,3 m2.
 • Hall - 13,8 m2.
 • Kylpyhuone - 3,2 m2.
 • Keittiö - 10,0 m2.
 • Olohuone yhdistettynä ruokailuhuoneeseen - 38,7 m2.
 • Käytävä - 2,4 m2.
 • Tekninen huone - 13,2 m2.
 • Autotalli - 20,2 m2.

Pohjakerroksen asettelu

Toinen taso on varattu yöalueelle. Tässä tarjotaan:

 • Hall - 6,6 m2.
 • Makuuhuone - 15,0 m2.
 • Makuuhuone - 15,5 m2.
 • WC - 2,6 m2.
 • Yhdistetty kylpyhuone - 6,1 m2.
 • Päämakuuhuone on 18,4 m2.
 • Kylpyhuone - 7,2 m2.
 • Terassi - 40,8 m2.

Toisen kerroksen asettelu

34,1 m2: n makuutilaa voidaan käyttää kotitalouden tarpeisiin tai kesähuoneeksi.

Pohjan tasoasennus

Kaksikerroksisen vaahtolohkotalon rakentaminen on erittäin kannattavaa ja tehokasta. Tämä on tilaisuus saada tilava majoitus kompaktissa versiossa. Lisäksi tällaisen rakennuksen kustannukset ovat hyvin budjetoituja. Solujen lohkojen rakentaminen voi olla melko nopeasti, ja tehdä se itse. Saat lisää tietoa tästä aiheesta tässä artikkelissa olevasta videosta.