Betonielementit FBS: n mitat, paino ja merkintä.

Säätölohkot FBS 24-6-6 on valmistettu raudoitetusta betonista, ja ne ovat muodoltaan rinnakkaisrepai- neita. Niitä kutsutaan kuudeksi. Kaikkien betonituotteiden tavoin pohjapaneelit on merkitty lyhenteellä. Tässä tapauksessa "PBS", joka voidaan purkaa "kiinteiksi perustilohkoiksi". Merkityksessään niillä on numerot, jotka osoittavat niiden kolmen ulottuvuuden mittasuhteet - pituus, leveys ja korkeus, perinteisesti desimaaleina.

Näiden teräsbetonilevyjen asentamiseksi niihin asennetaan erityisiä saranoja, joita nostetaan työvälineillä. Päistä on urat, jotka on täytetty sementtilaastilla heidän toisiinsa liittyvän voiman lujuuteen. Niiden on oltava vahvoja ja luotettavia, koska ne on suunniteltu kestämään arkkitehtonisen rakenteen painoarvoa. Niiden tulee olla kestäviä lämpötilaa, pakkasenkestäviä, eivät saa altistua kosteuden aiheuttamilta vahingollisilta vaikutuksilta. Kuten vastaavanlaiset betoniteräkset, ne on valmistettu raskaista betonityypeistä, jotka täyttävät lujuuden, veden kestävyyden ja pakkasvasteen vaatimukset. Lisätaloudellisuutta aikaansaadaan vahvikkeesta valmistetusta sisäisestä kehyksestä.

Lohkojen tuottaminen FBS 24-6-6 olisi toteutettava tiukasti GOST 13579-78 -sääntöjen mukaisesti. Säätiölohkojen käyttö on kaupunkisuunnittelun ja teollistumisen kokonaisuutena nykyaikainen vaihe, koska se on esivalmistettuja betonirakenteita, jotka näyttävät olevan kätevimmät ja käytännölliset. Tämä materiaali voisi muuttaa rakennusten laatua voimakkaasti, vaikuttaa rakennusten nopeuteen ja kustannuksiin, rakennusmateriaalien ergonomiaan ja käytännöllisyyteen. Periaatteessa käytetään vankkoja pohjalevyjä teippityypin perustamiseksi. Mutta käytännössä niiden käyttöalue on paljon laajempi - nämä ovat teollisuusrakennusten seinät, kellareiden ja kellarikerrosten seinät.

Alueesta ja valmistajasta riippuen näillä lohkoilla voi olla seuraavat merkintävaihtoehdot merkitsemiseen:

FBS 24.6.6t (tässä tapauksessa kirjain "t" tarkoittaa, että lohko on raskasta betonia)

Mikä tahansa suunnittelu ja rakenne, mukaan lukien perustuslohkojen asentaminen, olisi toteutettava tiukasti SNiP: ssä vaadittujen tekniikoiden mukaisesti. Tämä lyhenne on kaikkien rakentajien tiedossa, ja se on muotoiltu "rakennuskoodiksi ja -asetuksiksi". Kaikkien määrättyjen suositusten ja ohjeiden tarkka noudattaminen on ennen kaikkea turvallisuuden ja luotettavuus rakennustoiminnassa tulevaisuudessa. Työn vähäinen epätarkkuus tai valvonta voi johtaa korjaamattomiin seurauksiin. Haluaisin muistuttaa teitä työskentelemästä tällaisten konkreettisten tuotteiden kanssa kuin vankka pohjapaneeli.

Perustamisen ja kaiken työn alkamisen pitäisi olla maaperän ja maaperän tyypin määrittäminen geologisesta näkökulmasta. Tarkista maaperän jäädytyksen taso ja syvyys talvella. Myös pohjaveden syvyys on määritettävä ja laskettava odotettavissa oleva kuormitus säätöön sekä tehostettava turvallisuutta. Näiden tietojen pohjalta valmistellaan projektia, jossa otetaan huomioon kaikki pohjakerroksen ja tyynyjen ulkoasun vivahteet. On erittäin tärkeää, että se ei ole väärässä akselien asettelussa, joten voit luoda rakennuksen tarpeellisen ja oikean geometrisen muodon. Säätiön tyynyt puolestaan ​​varmistavat säätiön luotettavuuden. Myös yksi päävaiheista on asianmukaisesti tehty vedenpitäväksi säätiölle. Suolapitoinen pohjavesi on melko aggressiivinen. Lohkotäytteestä voi luonnollisesti olla erilainen - roskiista laajennettuun saveen, edullisempi materiaali on taloudellisempaa ja jopa kevyempi, mutta se tekee säästä vähemmän kestävä.

Et voi laiminlyödä betonimerkin ominaisuuksia, joka on tehty FBS-korttelista, vertaa niitä GOST 13579-78: een. Jos säätö tehdään väärin, ennenaikana tai myöhemmin särkyvät seinät näkyvät seinissä, huoneen koko geometria rikkoo, kosteus alkaa tunkeutua ja tuulenpuhallus tunkeutuu. Eli se on perusta, joka määrittää koko talon kunnon ja laadun kokonaisuutena. Säätiön asettamisen käytännön valvonnan tulisi olla kaikkein tiukin, joten kaikki rakentaminen ei mene enää purkamiseen. Vahinko tästä voi olla valtava.

Teollisissa olosuhteissa valmistetut, pohjalevyt FBS 24-6-6 takaavat betonituotteiden laadun. Säätiölohkojen asettaminen on huomattavaa aikaa säästävä, koska työ on tehty todella nopeasti, eikä se ole liian monimutkainen. Tällainen säätiö voidaan ladata heti sen asentamisen jälkeen - tämä on myös tärkeä lisä rakentajille.

Teknologisesti edellytetään, että jokainen perustilohko testataan tuotannossa voimaa varten GOST 13579-78: n mukaisesti. Jos perustus on monoliittinen, betonia kaadetaan, jolloin rakenne sietää "yksinkertaista", koska tällaiselle perustukselle on annettava aikaa kovettaa se perusteellisesti (joskus nämä jaksot lasketaan viikoina), kun taas raudoitetun betonilohkon rakentaminen jatkuu ilman taukoja. Kiinteiden peruslohkojen lisäksi on myös onttoja peruslohkoja ja kiinteitä pohjalohkoja, joissa on lovi. Puserot asetetaan näihin loviin ja viestit asetetaan.

FBS 24.6.6

3.850 ruplaa

3 755 hieroa.

Moskovan ja Moskovan alue

Tekniset olosuhteet: GOST 13579-78

Paino 1 kpl, t: 1,960

Betonin määrä, kuutiometri: 0.815

Betonin lujuusluokka: B7.5 (M100)

Online-sovellus

kuvaus

FBS 24.6.6 -lohkot ovat laaja käyttötarkoituksen mukaisia ​​betonirakenteita, jotka on valmistettu GOST 13579-78: n mukaan raskaasta betoniluokasta B 7.5 (M100). Niitä käytetään rakentamaan vankka perusta sekä asuin- ja teollisuusrakennuksissa, kellareiden, autotallien, varastotilojen rakentamisessa, seinien rakentamisessa ja joskus esteinä tienrakentamisessa.

FBS: n perustilohkojen päätehtävänä on jakaa kuorma tasaisesti koko rakennekehyksestä koko maakerroksen ympärysmitan ympärille, joten on erittäin tärkeää määrittää maaperän ja maaperän tyyppi ennen pohjan tarkistamista, tarkastaa rikkipeiton tunkeutuminen ja syvyys talvella, määrittää pohjavesien virtauksen sijainti säätökuorma (turvamarginaali). Näiden tietojen pohjalta valmistellaan projektia, jossa otetaan huomioon kaikki pohjakerroksen ja tyynyjen asettelun vivahteet, jotka muuten takaavat säätiön luotettavuuden. Lisäksi on välttämätöntä tehdä pohjaseinien oikea vedenpitävyys pohjaveden aggressiivisten vaikutusten välttämiseksi, joten lohkot peitetään bitumilla.

FBS 24.6.6 sopii erinomaisesti liuskajohdon asettamiseen, joka on vahvistettu betoniliuska, joka kulkee pitkin koko rakennuksen kehää. Nauhataskuyksikkö sopii betoniseinien koteihin; taloja, joissa on monoliitti-, esivalmistettu betoniteräs- ja metallilattiat; taloja, joissa kellari tai kellari on suunniteltu; samoin kuin tapauksissa, joissa säätiön epätasaisen sedimentin uhka on paikkakunnalla olevan maaperän heterogeenisuuden vuoksi. FBS 24.6.6 -lohkoissa olevia nauhateitä käytetään voimakkaasti kohottavissa ja kosteutta sitovissa maissa, koska se toimii yhtenä yksikkönä, jakaa ponnistelut uudelleen ja talon seinät eivät tuota halkeamia tai muodonmuutoksia.

Lyhenne FBS tarkoittaa "kiinteää peruslohkoa". Merkinnän ensimmäinen numero ilmaisee pituuden decimetreissä, toinen - leveys ja kolmas - korkeus. Kirjain "T" osoittaa, että lohko on valmistettu raskasta betonia.

Soveltamisala

Peruslohkojen FBS: n käytön päätavoitteena on luoda vahva ja luotettava tuki rakentamiseen. Tämäntyyppiset asiantuntevasti asennetut betonituotteet suojaavat huoneelta kosteutta ja mätää. Betonielementit eivät muuttuakaan ajan mittaan ja kestävät täydellisesti pohjaveden vaikutuksia, koska niille on ominaista matala veden imeytyminen. Bitumia levitetään lohkojen pinnalle suojelemalla niitä tuhoamiselta. Lohkojen väliset saumat on täytetty sementtilaastilla. Täten käytetään vahvistettuja betonilohkoja FBS tapauksissa, joissa on tarpeen kestää suuria kuormia rakennuksen seinistä epäsasvatuilla pinnoilla.

PBS-pohjalevyt ovat ihanteellinen materiaali kellariin ja teknisiin huoneisiin. Lisäksi niitä voidaan käyttää maanrakennukseen, jossa perusrakenteen kaatamista ei voida tehdä manuaalisesti. Säätölohkojen asennus tehdään erikoislaitteiden avulla. Kiinnityssaranat käytetään nostokorkeuteen. Lohkojen kaappaus suoritetaan yhdellä sarven koukulla, jossa on salpa. Tällaisten betonituotteiden käyttö vähentää laitoksen rakentamista puoleen.

FBS 24.6.6 -lohkojen mitat

 • Pituus - 2380 mm (pyöristetty lähimpään kokonaislukuun, koska lohkon pituus on 2380 mm)
 • Leveys - 600 mm (pyöristetty lähimpään kokonaislukuun, koska leveys on 600 mm)
 • Korkeus - 580 mm (pyöristetty lähimpään kokonaislukuun, koska korkeus on 580 mm)
 • Paino - 1.960 t
 • Betonin lujuusluokka puristusta varten - B7.5
 • Merkki betonista puristuslujuuteen - M100
 • Tekniset tiedot - GOST 13579-78

Tekniset tiedot

Raskasbetonin FBS-lohkoilla on korkeat tekniset ominaisuudet, joten ne eivät ole epämuodostumattomia. Ne ovat lisänneet pakkasenkestävyyttä, kosteuden kestävyyttä ja aggressiivista ympäristöä, joten ne kestävät helposti monenlaisia ​​lämpötiloja, joita kaikki betonituotteet eivät voi ylpeillä.

Tällaiset tuotteet eivät murskaa, eivät röyhtäisi, eivät aiheuta myrkyllisiä aineita eivätkä kestä korroosiota. Raskasbetonin käytöstä johtuva hyöty johtuu myös siitä, että perustan lohko on vankan massan ansiosta kestävämpi, kestävä ja kestävä. Lohkojen vahvistaminen on äärimmäisen harvinaista, sillä se käyttää teräsjohdinluokkaa A1 ja A111. Mutta tällainen rakentaminen aiheuttaa nopeasti perustablokit käyttökelvottomiksi.

Säätölohkojen laadun tarkistaminen tapahtuu vaiheittain:

 • Ensinnäkin arvioidaan betonin tilaa ja laatua. Tuote on hylätty, jossa on halkeamia, jotka eivät täytä standardeja. Sallitaan vain leveydeltään enintään 0,3 mm: n pinnalliset halkeamat, jotka voivat johtua betoniseoksen kutistumisesta;
 • Lohko valmis asennukseen täyttää tietyt mitat, jotka on esitetty piirustuksissa. Sen pinnan tulee olla tasainen ja sileä. Poikkeamat eivät saa ylittää 13 mm: n pituisia, 8 mm: n levyisiä ja korkeita, 5 mm: n leikkauksia. Profiilin suoruuden poikkileikkaukset eivät saa ylittää 3 mm: n koko lohkon pituutta ja leveyttä;
 • Tuotteen pinnalla, joka on sallittu jatkokäytölle, ei saa olla merkittäviä vikoja. Nykyiset painumat ja virtaukset, joiden muodostumista ei voida välttää tuotantovaiheessa, ei saa olla yli 15 mm. Pienet vikoja voidaan peittää betonimassalla välittömästi ennen asennusta. FBS-lohkoilla voi olla useita erilaisia ​​pintoja - edessä, maalausta varten; edessä, maalattaessa keraamisten laattojen avulla; edessä, ilman viimeistelyä; ei kasvot, jotka eivät näy käyttöolosuhteissa;
 • Erityisedellytys säätiöosan sopivuudesta jatkokäyttöön on teknisen passin (laatusertifikaatti) saatavuus. Se sisältää kaikki valmiin tuotteen tekniset tiedot, tekniset parametrit, valmistuspäivä, merkintäkaava, jäätymisvastus ja vedenpitävyys. Lisäksi teknisen passin läsnäolo on edellytys tuotteen kuljetukselle ja varastoinnille. Lisäksi merkinnät kiinnitetään aina lohkojen sivupintaan.

Varastointi ja toimitus

On suositeltavaa pinota valmiit lohkot pinoihin, jotka ovat tiukasti toisiinsa sopivia. Lohkojen välissä on puupaloja. Tyynyjen paksuuden on oltava vähintään 30 mm. Pinta, johon alemmat lohkot sijaitsevat, on kohdistettava huolellisesti. Lajittelu on tehtävä tuotemerkillä, jossa on paljon tuotteita. Lohkojen kuljetus on tehty luotettavalla kiinnityksellä, joka suojaa niitä siirtymiseltä.

Yritys "DSK-Capital" toimittaa perustuslohkot FBS 24.6.6 kuljetusyritysten välityksellä noudattamalla vakiintuneita kuljetusvaatimuksia.

FBS-lohkot, koot ja paino

Jos rakennuspaikka on kuiva ja vakaa maaperä, säätiön rakentaminen on huomattavasti yksinkertaisempaa: voit valita valmiita perustilohkoja talon perustana olevaksi materiaaliksi. Harkitse, mikä muodostaa FBS-lohkot - koon ja painon, tyypit ja käyttöolosuhteet.

Peruslohkojen ominaisuudet ja tyypit

Lohko valmistetaan seuraavasti: Betoni M100 tai 200 kaadetaan muottiin, vahvistin asetetaan (ei aina). Muokkaajia lisätään liuokseen, joka parantaa tiettyjä ominaisuuksia - veden kestävyys, pakkasenkestävyys jne. Sitten seos tiivistetään vibropressilla ja höyrytetään erityiseen kammioon.

Tuloksena olevat tuotteet eroavat painosta ja kokonais- piirteistä. On olemassa kolme päätyyppiä:

 • FBS - vankka perustablokki, ts. täyteläinen. Muoto on samanlainen kuin tiili, jossa urat, jolloin elementtien monoliittinen yhteys muodostuu yhdessä. Betonia ei vahvisteta;
 • FBV - katkaisuja viestintään;
 • FBP on osittain ontto.

FBS-lohkon paino on suurempi kuin muiden lajien paino. Näin ollen kantavuus on suurempi. Tuotteet on varustettu metallisilmukoilla kuljetettavaksi.

GOST tuotantoon - 13579-78. Tärkeimmät betonin tekniset ominaisuudet:

 • tiheys - vähintään 1800 kilogrammaa kuutiota kohden;
 • lujuusluokka - vähintään 7,5.
FBS varustettu lastin silmukoilla

Sovelluksen hyödyt ja rajoitukset

Block foundation - modulaarinen analoginen monoliitti. Jokainen pohja, paitsi kasa, voi joko kaataa kokonaan tai koostua yksittäisistä palasista. Lohkoperustan edut:

 • korkea pystytysnopeus - ei tarvitse odottaa betonin kypsymistä kaikissa vaiheissa;
 • taloudessa. Säästöt saavutetaan paitsi apumateriaalien (muottien jne.) Puutteen takia, myös itse FE: n takia: jos suunnittelulaskelmat mahdollistavat, pohjalevyt voidaan tehdä ei kiinteiksi, mutta yksittäisiä elementtejä voidaan asettaa tietyn vaiheen avulla.

Tällaisen säätiön kantavuus on korkea, mutta se ei ole riittävän vakaa köyhälle maaperälle - vaurioittaen vaaka- ja pystysuuntaisia ​​liikkeitä. Jos monoliittinen nauha on muovia ja kompensoi hyvin kutistumista, niin tiimi voi samassa tilanteessa säröytyä saumoissa. Kosteilla alueilla turpeilla yleensä annetaan halkeamia.

Haittoihin kuuluu runsaasti perustuspohjia. Esimerkiksi PBS 24 4 6 painaa 1,3 tonnia. Ilman raskaita koneita asennuksen aikana ei riitä. Yksityisen esikaupunkivuoden kehityksessä valitaan ns. käsin valetut tuotteet, FBS 2-2-4 - niiden paino on noin 30 kiloa ja tilavuus on sama kuin seitsemän tiiliä. Tällaisella materiaalilla voit käsitellä käsin.

Modulaarinen lohkateippi

Merkin merkitys

Tuotteen nimi sisältää kaikki tiedot siitä lukuun ottamatta massaa. Esimerkiksi FBS 24 6 6 T tarkoittaa:

 • FBS (tai B tai P) - lohkotyyppi;
 • 24 - pituus (pyöristetty);
 • 6 - leveys;
 • 6 - korkeus;
 • T - betonityyppi (raskas).

T: n lisäksi lopussa P voi olla huokoinen, ts. sardeldiitti tai C - silikaatti. Viimeksi mainitun valinta riippuu maaperän kemiallisista ominaisuuksista (vesipitoisuus, happamuus jne.)

Raskasbetonin ja laakerikapasiteetin painoprosentti on suurempi kuin muiden.

Lohkot FBS 24-6-6: n perustalle

Nykyaikaisessa rakennelmassa yksi yleisimmistä säätöperiaatteista on perussuojakehys FBS 24 6 6. Se on suorakaiteen muotoinen tuote, joka on valmistettu raskasta betonia, jonka mitat ovat 2380x600x580 mm, joissa numerot vastaavat sen pituutta, leveyttä ja korkeutta. Päissä on muotoiltu urat, joiden avulla lohkot voidaan kiinnittää toisiinsa betoniliuoksella, ja yläosassa on metalliset kiinnikkeet, jotka helpottavat asennusta.

FBS-raskasbetonipohjia käytetään monikerroksisten tehtävien perustusten rakentamiseen, kellarin seinien pystyttämiseen ja teknisiin tiloihin. Voidaan käyttää teollisuuslaitosten ja rakenteiden seinien rakentamiseen ilman lämmitystä. Usein he tekevät tienrajoituksia työajalle ja käytetään teolliseen rakentamiseen.

Kun otetaan huomioon betonin suuri tiheys (2,300 kg / m3), lohkojen käyttö säätörakenteiden rakenteessa varmistaa rakenteen stabiilisuuden ympäristötekijöiden vaikutuksen ja vakavien kuormien säilyttämisen rakennusten painosta ilman muodonmuutosta. Jokaisessa yksikössä on ominaisuuksia, joiden ansiosta se ei pääse murskaamaan eikä roiskua eikä ikää pitämään eikä myrkyllisiä aineita, joten se on ihanteellinen materiaali, joka soveltuu mihin tahansa tilaan.

edut

Yksi tärkeimmistä eduista FBS-lohkojen käytöstä perusseinille on korostettava:

 • nopea ja helppo asennus;
 • tiukka laadunvalvonta;
 • asennuksen riippumattomuus sääolosuhteista;
 • toiminnan kesto;
 • lisääntynyt lujuus ja luotettavuus;
 • vastustuskyky lämpötila-äärimmäisyyksille ja kosteudelle;
 • korkea taloudellinen osa.

Säätiölle tarkoitettujen lohkojen valmistukseen käytettiin vain laadukasta, rouhinta kestävää betonia, jolla on ankara standardointi, mikä selittyy tuotteiden erityisvaatimuksilla ja varmistaa rakennusten perustan lujuuden.

Merkittävä vaikutus kustannuksiin, mutta ei lopputuotteiden laatuun, voi olla keino tuoda lohkot tarvittavaan lujuuteen. Yleisimmät ovat kuivaus ja höyrytys. Nämä kaksi, identtiset lopullisessa päämäärässä, eroavat toisistaan ​​yksinomaan tekniikassa, joka antaa estää halutun kovuuden eri aikaväleille. Käyttämällä luonnollista kuivausmenetelmää tavallisissa olosuhteissa voidaan saavuttaa 70%: n vahvuus 2-3 viikossa, ja höyrykäytön käyttö erityisissä kammioissa antaa samanlaisen tuloksen 1 päivälle.

Maaperän rakenteesta ja tulevan rakenteen massiivisuudesta riippuen vaihtelevat lohkojen lajit. Esimerkiksi kiinteät 24-4-6-pohjaiset lohkot, jotka eroavat leveydeltään pienemmiksi 400 mm: iin, voidaan käyttää kevyiden, hautautuneiden perustusten järjestelemiseen teippityyppiselle rakennukselle.

Ei ole vaikeaa hankkia valmiita perusrakennuksia kellariin nykyaikaisissa rakennusteollisuuden kehitysolosuhteissa. Analysoimalla vain Moskovan markkinoita, löydät kymmeniä tarjouksia FBS-pohjaisten lohkojen ostamiseen keskimäärin 3500 ruplaa kokoa kohti 24x6x6. Ja on paljon enemmän yrityksiä, jotka tarjoavat samanlaisia ​​tuotteita, jotka toimitetaan alueilta. Valmiiden tuotteiden hinta on houkuttelevampi ja pidetään noin 3 000 ruplaa. Tässä tapauksessa on kuitenkin otettava huomioon toimituskustannukset.

Koska FBS säilyttää täydellisesti rakenteensa käytön aikana, se voi olla hyvä vaihtoehto ostaa käytettyjä tuotteita (käytetään). Tällainen vaihe säästää jopa 1000 ruplaa jokaiselle lohkolle.

Selvyyden vuoksi nykyisten hintojen leviäminen FSB 24 6 6: een suosittelemme tutustumaan taulukkoon:

Lohkot FBS 24-6-4: n perustalle

Vahvistettu betonireuntaa edustava pohja ei ole vain luotettavin, vaan myös monipuolisin, koska se soveltuu kaikentyyppisille rakennuksille. On olemassa useita tekniikoita kellarinauhojen järjestämiseksi, ja joissakin tapauksissa on suositeltavaa asentaa ei monoliittia, vaan lohkonrakennusta. Valmistettujen keinokivien valikoima on melko suuri, eikä sopiva paino- ja koonäytteissä ole ongelma. Tässä artikkelissa tarkastellaan sovellusten ominaisuuksia, sovellusten erityispiirteitä ja arkkitehtuurituotteiden arvioitua kustannustasoa, jota usein käytetään pienikokoisissa rakennuksissa - FBS 2400x400x600.

TU pohjaseinämäseinällä (tämä on, miten lyhenne FBS on kirjattu) on kuvattu yksityiskohtaisesti GOSTssä № 13579 vuodesta 1978. Kaikki tällaiset näytteet on jaettu 3 tyyppiin riippuen erityisestä sovelluksesta. Jatkuvista kivistä merkintä pysyy samana - FBS. Jos niissä on aukkoja (mikä yksinkertaistaa viestintälinjojen asettamista), ne merkitään MBF: ksi. Lohkot, joilla on tyhjät tilat, jolle on ominaista matala lämmönjohtavuus ja pienempi paino - FBP.

PBS: n pääpiirteet

Suuri näytekoko helpottaa asennustöiden nopeutta. Esimerkiksi säätiön rakentaminen. Jos se on tehty monoliittiseksi (täyteaineeksi), sinun on odotettava vähintään 4 viikkoa (rakennusolosuhteista riippuen), kunnes betoni saavuttaa hyvän lujuuden. Matalan syvyyden nauhan esivalmisteen nauhan järjestämiseen tarvitaan vain 16 kappaletta tämän ryhmän suurimpia lohkoja - FBS 24-6-6. Niiden asettaminen voidaan tehdä yhdellä päivällä. Laakerikapasiteetti on verrattavissa valetun monoliittikiven rakenteisiin.

 • Kun otetaan huomioon yhden elementin paino, se ei voi tehdä ilman erikoislaitteita.
 • Tarve myöhempää sulkemisnauhaa FBS: ltä. Säätöelementtien väliset liitokset eivät ole vain "kylmäsiltoja" vaan myös nesteen läpivienti kanavia.
 • Korkea kiven hinta. Keskimäärin monoliittinen teippi maksaa ⅓ vähemmän.

Peruslohkojen luokittelu 2400x400x600

Ennen kuin ostat tuotteen, sinun on tarkasteltava huolellisesti sen nimeä, etenkin viimeisimmissä merkinnöissä. Sovelluksen erityisyys riippuu suurelta osin tästä.

1. Betonityypin mukaan

Kiinnikkeet ilmaisevat kiven keskimääräisen tiheyden kg / m3.

 • T - raskas (2 400).
 • L - helppo (1 800).
 • C - tiheä silikaatti (2 000).

Markkinoilla on perustuslohkoja, joiden valmistus on keramzitobetonia. Merkitse viimeiseen paikkaan symboli "K / b" tai "P" (huokoinen). Niiden kustannukset ja paino ovat pienemmät kuin analogit. Käytettyjen betonituotteiden M100 tai M200 tuottamiseen. Ensimmäisessä tapauksessa, esimerkiksi raskaan ratkaisun osalta, kirjain "t" on merkitty nimikkeeseen, toisessa - "2m".

2. Lujittavan kehyksen PBS ominaisuuksien mukaan

 • Lax. Tämän luokan kustannukset ovat myös jonkin verran pienemmät.
 • Stressaavaa.

Yleensä näytteiden vahvistamiseen käytetään 2400x400x600 teräslajia A1 (tai 111). Ne soveltuvat parhaiten säätöjen asennukseen.

Ensimmäisessä asemassa nimi on FBS. Lohkon lyhenteen tulkinta on jo annettu. Edelleen (vasemmalta oikealle):

 • pituus: GOST: n mukaan kaikki otoskokoja ei ilmaista millimetreinä tavallisessa muodossa (2400x400x600), mutta myös dm: ssä pyöristettynä. Meidän tapauksessamme todellinen pituus on 2 380, nimityksessä - 24. Sama koskee muita lineaarisia parametreja;
 • leveys: 400 (4);
 • korkeus: 580 (6);
 • betonityyppi.

Viimeinen asema on GOST tuotteissa (13579-78). Toleranssi (virhe) koossa enintään ± 20 mm.

Säätöseinälohkojen laajuus

 • Nauhan ja saraketyypin perusteet. Pääasiassa rakennuksissa, joissa on tekninen kerros. Tällöin perustuksen asettamiseen käytettävät lohkot ovat kellarin seinät. Jos sinun on lisättävä kannatinpohjan kokoa, on parempi käyttää kivet 24-6-6 (koko ryhmän koko ulottuvuus).
 • Fyysisten teollisuusrakennusten rakentamiseen (yleensä FBS 24-6-6).
 • Keinotekoisten esteiden rakentaminen, sulkevat rakenteet.
 • Kiskot, luiskat, ohjaimet maanpaossa pysäköintilaitteissa ja vastaavat.

Säätiöiden koko ja paino FBS. Lohkojen FBS määrä

Sivulla on taulukko, josta löydät FBS-lohkojen painon ja tilavuuden. Tässä on kaikki FOST-perustilohkojen päämitat GOST 13579-78: n mukaan. Eri valmistajilla saattaa olla hieman erilainen tuotekoot, mutta se on tarpeeksi laadittavaa. Palvelumme tarjoaa paitsi referenssitietoja, myös kätevän online-laskimen FBS-lohkojen painosta ja tilavuudesta.

Määritä tarvittava määrä tuotteita ja taulukko laskee automaattisesti kokonaispainon ja tilavuuden jokaiselle koolle ja kokonaisuudeksi. Pöydän mitat ovat pituus, leveys ja korkeus millimetreinä

Taulukko: Internet-laskin perustan lohkojen painosta ja tilavuudesta. On kaikki koot

Syötä tarvittava määrä tuotteita ja taulukko suorittaa automaattisesti laskennan. Lohkojen kokonaispaino on lueteltu alla erillisenä rivinä.

Säätölohkot - mitat FBS

PBS-alue (pohjaseinämä seinä)

Peruslohkojen asennus

Säätölohkot on asennettu kolmelle alustalle.

 • Esivalmistetut laattaliuskan perustukset
  Nämä levyt on merkitty FL-indeksillä, ja ne yhdessä seinälohkojen kanssa ovat elementtejä esivalmisteesta. Pohjalevyt asetetaan tasaiselle tiivistetylle alustalle, jossa on vedeneristys.
 • Monoliittinen tyyny perustuksen alla
  Murtopintaan maaperän tiivistetylle pinnalle on tehty monoliittinen betonipyykki, jonka paksuus on vähintään 300 mm. Vahvistettaessa se toimii jäykisteenä. Tämä tyyny voi olla leveämpi kuin FBS-lohkot ja toimimaan nauhan pohjana laajentumisen kanssa.
 • Musta hiekkapohja
  Säätölevyt asennetaan tiivistettyyn hiekkaan tai murskattuun kalliopintaan, jonka paksuus on 8-10 cm. Ennen asennusta tiivistetty pinta levitetään bitumilla lohkon vaakasuoran vedenpitävyyden järjestämiseksi.

PBS pinottu sementti-hiekkalaastiin tai betoniin. Pystysuorat liitokset täytetään betonilla. FSK-liitosten luotettavuuden lisäämiseksi niiden päät on tehty betonilukko-laitteen syvennyksillä. FBS: n asentamiseen tarvitaan nosturi ja 5 hengen tiimi. Tämä on käytännön syistä, kenties prosessin tekniikka vaatii enemmän työntekijöitä. Tosiasia on, että perustilohkon sijoittamiseen tarvitset laastin tai betonin irtotavaran. Vaikka seoksen vähäinen poistaminen asennuspaikalta onkin vaikeaa. Siksi, kun 2 henkilöä ja nosturi on mukana asennuksessa, 3 tai useampi työntekijä suorittaa kerroksen laasti tai betoni seuraavassa säätiössä.

Lohkojen väliset saumat ovat 40 mm leveitä. Laitteen saumien varmistamiseksi lohkojen pituus ja korkeus on pienempi kuin malli 20 mm. Säätöseinän asentamisen ja lukkojen upottamisen jälkeen perustuksen pystysuora vedeneristys on tehty pinnoitteista tai liimamateriaaleista.

Pohjapaneelit FBS 24.6.6-T

Kutsumme sinut tutustumaan kätevästi rakennettuihin rakennusmateriaaleihin, joissa löydät varmasti tarvittavat materiaalit.

Kiinnostaako lohkojen koko ja hinta FBS 24.6.6?

Nykyään meillä tuottamamme FBS 24.6.6 -lohkot, joiden paino on 1,96 tonnia ja jotka täyttävät täysin laatuvaatimukset, ovat erittäin vaatimattomia.

Säätiölohkojen hinta FBS 24.6.6 tarjotaan sinulle vain 3240 ruplaa.

Lohkot FBS 24.6.6-T ovat erilaisia:

- taattu erinomainen laatu, vahvistettu todistuksilla;

- matala kosteuden imeytyminen;

- korkea kestävyys ja luotettavuus;

- korroosionkestävyys;

- mahdolli- suus levittää ja erittäin kosteat maaperät sekä kaikkein vaikeimmat ilmasto-olot.

Tällainen materiaali soveltuu ihanteellisesti liuskajohtojen rakentamiseen, sillä on korkea vastustuskyky pohjavesien tuhoisille vaikutuksille, kestää huomattavia kuormia menettämättä alkuperäistä muotoaan. Vaatimukset raskaan betonin keskitason tiheyden FBS 24.6.6 kiinteille GOSTille, joka takaa täytettyjen vaatimusten täyttymisen.

Suorakulmaisen kiinteän betonilohkon FBS 24.6.6-T on tarkoitettu perustettavaksi matalien rakennusten, pohjakerroksen ja erilaisten teknisten maanalaisten tilojen rakentamiseen, teollisuusrakennusten seinien pystyttämiseen ja sitä käytetään myös laajasti tienrakennuksen esteinä.

Haluatko ostaa FBS 24.6.6?

Voit ostaa FBS-kortteja milloin tahansa ja edullisin ehdoin, koska me:

- meillä on omat tuotantotilat, laaja kokemus ja tiimi korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden;

- ansaitsi moitteettoman maineen luotettavana kumppanina, jota arvostelemme;

- asetamme kohtuuhintaiset kohtuulliset hinnat (ilman lisäpalkkioita);

- hyväksyä kaikki kätevät maksutavat;

- neuvoo asiantuntevasti kaikilla aihealueilla;

- Tarjoamme täydellisiä ja luotettavia tietoja tuotteistamme ja erikoistarjouksistamme.

- Takaamme nopean toimituksen (viipymättä);

- myymme tuotteita laadukkailla passeilla.

On helppoa ja yksinkertaista tehdä yhteistyötä kanssamme, ja mikä tärkeintä - hyödyttää sinua! Ryhdy asiakkaallesi ja katso itse! Soita meille nyt puhelimitse: 8 (3822) 30-30-67, ja kirjoita hakemus!