Muoto betonin kaatamiseksi - materiaali, teknologia ja ominaisuudet

Rakentamisen betonituotteiden kysyntä kasvaa vuosittain. Tämä johtuu siitä, että materiaalia pidetään kestävänä ja edullisena laajana laajuudena. Betonia käytetään seinien ja perustusten rakentamiseen, viimeistelytoimenpiteisiin alueen puhdistamisen aikana (eli kulkuväylät ja päällystyslaatat).

Miten voin tehdä useimmat betonilaatat betonista

perusta

Tekniikan kaataminen riippuu sen koostumuksesta, joka koostuu:

 • sementti;
 • vesi;
 • täyteaineita;
 • erilaisia ​​lisäaineita.

Kustannus betonin kaatamiseksi kuutioon käsin riippuu siitä, toimitetaanko materiaali sekoittimella (halvempaa) tai työntekijät tekevät sen paikan päällä (kalliimpia). Esimerkiksi ensimmäisessä tapauksessa 1 m3 betonin kaattamisen kustannukset ovat 600 ruplaa ja toisessa - 900.

Valokuvassa - miten betonia huolehditaan oikean kaatamisen jälkeen

Valmis tuote, riippuen komponenttien määrällisestä ja laadullisesta koostumuksesta, hankkii tiettyjä ominaisuuksia, mukaan lukien:

 • vahvuus;
 • pakkasenkestävyys;
 • helppo levittäminen (mobiili, super-kova, kova);
 • kosteuden kestävyys.

Näitä ominaisuuksia tulisi harkita betonituotteiden valmistuksessa. Tässä artikkelissa tarkastelemme lomakkeita, joita käytetään erilaisissa maiseman parantamiseen liittyvissä teoksissa, ja konkreettisten kaatoustöiden kustannukset olisi säädettävä kussakin tapauksessa erikseen.

Miten eristää betoni sen jälkeen, kun kaadetaan polystyreeni-vaahtoa

Lomakkeiden tyypit

On olemassa kaksi ryhmää:

Tällaisten säiliöiden on oltava vetolujuusvaatimusten mukaisia. Materiaalin kutistuminen ei saa ylittää 0,5%.

Tärkein vaatimus on alkalien kestävyys. Kehyksissä ei saa olla ulkonevat osat kiinnitykseen eikä iskunkestäviksi. On toivottavaa, että niillä on oppaat, jotka helpottavat kokoonpanoprosessia ja parantavat valmiin tuotteen laatua.

Vihje: luoda monimutkaisia ​​arkkitehtonisia sävellyksiä, voit käyttää yhdistettyä muoto-laitetta.

Tavallisesti betonituotteiden valmistuksessa käytetään seuraavia muotoja:

 • metalli taitto;
 • kova karkea, routavarainen propeeni;
 • kalvoihin perustuvat muovimuodot;
 • ABS-muovi;
 • joustava polyuretaani ja kumi;
 • vanerin muotti.

Betonin kaatamisen kustannukset sekoittimesta vaihtelevat 600 ruplasta kuutiota kohden

Kaikilla malleilla on sen edut ja haitat. Valinnassa otetaan huomioon paitsi hinta, helppokäyttöisyys sekä kehyksen kestävyys.

Voidaan neuvotella:

 • Suorakulmaisten lohkojen tuottaminen suuria määriä on parempi käyttää metallisia kokoontaitettavia rakenteita;
 • joten pieni määrä lohkareita riittää ja vaneri-muotti;
 • vapaakappaleen koristekivi on parempaa käyttää betonielementtejä. Ominaisuuksiltaan on mahdollista saada haluttua laatua olevia tuotteita ja pienempi hylkäysnopeus. Tämä seos on melko kallis, joten säiliöiden säästäminen ei ole järkevää.

Muovin käytön edut

Tuotantoprosessien uudet teknologiat mahdollistavat metallin korvaamisen monissa tapauksissa muovi-analogeilla.

Myös jälkimmäiset ovat paljon halvempia ja niillä on useita etuja:

 • ei tarvitse voitele pintoja ennen kuin seos kaadetaan kehyksiin;
 • ei ole kokoonpanon ja purkamisen prosessia;
 • ei tarvitse jatkuvaa pesua ja pysäyttämistä ennen strippausta;
 • pieni paino mahdollistaa lomakkeiden kuljettamisen ja säilyttämisen ilman ylimääräistä työtä.

Voidaan sanoa, että muovirakenteet yhdistävät joustavien ja jäykkien ominaisuuksien parhaat ominaisuudet.

Kuinka betonin kuivaus kaadetaan

Mistä ostaa

Valmistajat tarjoavat asiakkaille laajan valikoiman kontteja. Jokainen voi saada ne yksinkertaisia ​​näytteitä ja monimutkaisia ​​muotoja lohkojen valmistukseen sekä monimutkaisiin muotoihin, esimerkiksi monumentteihin.

Yritykset tarjoavat myös valikoiman pieniä kooltaan erilaisia ​​arkkitehtonisia ja koristeellisia ratkaisuja asiakkaiden luonnosten ja joustavien muottien mukaan konkreettisten altaiden valmistukseen. Voit tilata muita monimutkaisia ​​geometrisia malleja, joiden kustannukset riippuvat pääasiassa hankkeen monimutkaisuudesta ja materiaalin valmistuksesta.

Betonikuormaaja - betonin kaatolaite

Miten tehdä lomakkeet betoniasi

Jos tarvitset epätavallisia tuotteita, eikä niitä ole myytävissä, niitä ei ole taloudellisesti kannattavaa tilata yksittäisiä kehyksiä.

Siksi on parempi tehdä omia käsiinsä.

 1. Helpoin vaihtoehto puutarhatuotteille - muovisäiliöitä, joita käytetään tuotteiden pakkaamiseen. Niiden kestävyys on tietysti epävarma, mutta ne kestävät jopa 5 täytettä.

Neuvoja: jos tarvitset paljon kerroslevyjä, huolehdi vakavimmista kehyksistä.

 1. Puu-muotoinen, halkaistu koko, mahdollistaa jopa 100 täyttöä. Samalla tuotteiden laatu ei kärsi. Kaavion kuvio voidaan levittää stencilillä ennen seoksen kovettamista.
 2. Monimutkaisempia projekteja varten muotoiluvälineet valmistetaan paremmin kuitulasinvalulla. Muista vain se, että se soveltuu vain silloin, kun tuotteiden purkaminen suoritetaan välittömästi, koska materiaalin tekniset ominaisuudet ovat lyhytaikaisia.

Vinkki: kehykset konkreettisille betonilaaduille paremmin ammattilaisilta.

Kaistale betonin kaatamista varten

Valmistus tekniikka

Betonituotteita käytetään laajasti rakennusteollisuudessa:

Suihkulähteiden, penkkien, veistosten ja erilaisten maljojen tuotanto tapahtuu teollisessa mittakaavassa. Ne kaikki valmistetaan käyttäen seuraavia menetelmiä:

1. Kova seos täyttää tarvittavat lomakkeet.

2. Tee prosessointi käyttäen värähtelevää pöytää.

3. Liitä lomakkeessa tarvittava aika.

Tyypillisesti menetelmää käytetään pienikokoisten materiaalien valmistuksessa, esimerkiksi pieniä yrityksiä varten. Teollista menetelmää ei käytetä melkein koskaan suuren manuaalisen työn vuoksi. Tässä tapauksessa inhimillinen tekijä vaikuttaa voimakkaasti lopputuotteen laatuun ja lisää sen kustannuksia.

Ulkonäkö jokaisessa tuotantotekniikassa riippuu betonin kaatoon.

johtopäätös

Usein kävelemällä kaupungin kaduilla, emme huomaa, että ne ovat vuorattu eri muotoisia betonilohkoja. Tämä on tyypillinen esimerkki lomakkeiden käytöstä, joka voi olla mielenkiintoisin laji. Näin voit koristella pieniä yksityisalueita ja suuria kaupunkialueita. Tässä artikkelissa oleva video auttaa sinua löytämään lisää tietoa tästä aiheesta.

Betonin kaatoon tarkoitetut muodot

Tee lomakkeita konkreettisille tee-se-itse

 • Kotitavarat betonille
 • Betonin nimittämismuodot
 • Betonimuodot: Epätyypilliset ideat
 • Stencilien tekeminen betonin kaatamiseksi
 • Miten yllättää naapurit: päällikön neuvot

Käyttämällä mitä tahansa tuotetta betonista erikoismuotoja käytetään. Ne voidaan ostaa valmiiksi tai tehdä se itse. Betonin muodot antavat sille tarvittavan muodon ja koon. Siksi niiden käyttö on toivottavaa ja jopa tarpeellista.

Betonin muodot ovat välttämättömiä antamaan hänelle tarvittava koko ja muoto.

Betonin kaatoon tarkoitettujen materiaalien valmistukseen käytetään nykyaikaisia ​​materiaalityyppejä. Tämä takaa tuotteen (päällystyslaatat, keinokivet, muistomerkit) luomisen tarvittavan tekstuurin täsmällisellä siirrolla.

Kotitavarat betonille

Betonituotteiden valmistukseen käytetään kahta muotoa: joustava ja jäykkä. Nämä voivat olla betonimuotoja, ne ovat yleisimpiä. Niiden pääominaisuutena tulisi olla iskunkestävyys ja alkali-resistenssi. Vain tällaisissa olosuhteissa tuotteet ovat haluttua laatua. Muodon tekeminen betonille omilla käsillä ei ole ollenkaan vaikeaa. Tätä varten tarvitset seuraavat materiaalit ja työkalut:

Silikonimuottia voidaan käyttää keinotekoisen kivien valmistukseen betoniseoksesta.

 • sementti;
 • hiekka;
 • pussi tiheää materiaalia;
 • leveä teippi;
 • rakennustyökalu, sakset, lasta;
 • kauha laastille, maalille.

Jos tarvittaisiin muodostaa betoni betonin tai jalkakäytävien täyttämiseksi, tämä lomake on valmistettu puulaaduista. Sitä kutsutaan muottirakenteeksi. Se voidaan kokoonpuristaa. Ennen tämän lomakkeen aloittamista betoni on täysin liotettu tavalliseen veteen, niin ratkaisu ei tartu kiinni. Tätä menetelmää muotin käyttämiseksi betonille omilla käsillä käytetään, kun on tarpeen kaataa suuri määrä samanlaisia ​​tuotteita.

Usein, kun ei ole mahdollista käyttää puurakennetta, kaatopaikka tehdään maahan. Tätä varten kaivetaan vaaditun koon reikää maahan, hiekkaa kaadetaan alareunaan ja kostutetaan ja laastilla täytetään. Tämän jälkeen annetaan aikaa jäädyttämiseen. Jotta betonia ei halkeilisi kuivauksen aikana, se on kostutettava säännöllisesti vedellä, varsinkin kun pihalla on kesän lämpöä.

Betonimateriaalien valmistukseen voit myös käyttää kotitekoisia lomakkeita. Muotomateriaalimuodot ovat puusta, muovista, vaahdosta tai kumista. Se riippuu suoraan fantasiasta. Jotkut käsityöläiset käyttävät lasten sarjoja (hiekkamuotteja) tai tarpeettomia ruokia, kaupeja, tölkkejä.

Takaisin sisällysluetteloon

Betonin nimittämismuodot

Lomakkeiden avulla voit luoda erilaisia ​​betonipilareita.

Betonin muotot ovat sopivia valmistettavaksi päällystyslautojen, kiven koristepaneelien tai kaarevien tuotteiden, kuten maljakoiden, lasinalusien, puutarhan maljakoiden, kaatamiseksi.

Tekokiven muotoilun tulisi olla joustava, ja on parasta ostaa ne valmiiksi. Polyuretaanimuodot sopivat parhaiten tällaiseen valmistukseen, koska täytteen etupuolella on kiviä tyypillinen kuvio. Betonituotteen tekninen prosessi eroaa kuitenkin betonilaattojen valmistelusta. Tosiasia on, että keinokivestä on oltava kevyt, vaalein seinän on myös kestettävä se.

Konekivääri, joka valmistetaan käsityönä tavaroita varten, voi kestää pitkään, se kestää noin kolmesataa täyttöä. Tehdasmuodot eivät ole halpoja, joten on parasta tehdä kaikkea omalla kädelläsi. Joten nautit työstä ja säästöistä perhebudjetissa.

Valmistusmuotojen vaiheet koristekiven kaatamiseksi.

Jos sinun tarvitsee tehdä jotain yhdestä kopiosta, niin konkreettisen kaatamisen muoto on tehty vaahdosta. Tämä materiaali ei ole puutteellinen, joten voit jopa tehdä kokeiluversion muodon. Ainoa haittapuoli betonille on se, että kun puretaan valmiin tuotteen, se on rikki. Voidaanko tätä haittapuolta verrata siihen, että tuote kääntyy kuvitteelliseksi ja tarvittaessa kupera kuvio? Mutta tämä on sen arvokkuutta. Varsinkin jos polku ei ole vuorattu eikä silmille tuttu laatta, vaan puun kiharat lehdet.

Polkupyörän vanhoja renkaita heitetään aina pois, mutta päällikölle se on hyvä muoto betonin kaatamiseksi, jos tarvitset betonirenkaan. Tärkeintä - sisällyttää fantasia.

Takaisin sisällysluetteloon

Betonimuodot: Epätyypilliset ideat

Muotti betonipilarien valmistukseen.

Eri kokoonpanojen betonituotteiden valmistus on työlästä. Se vaatii paitsi mielikuvitusta, myös aikaa ja vaivaa. Voi olla helpompaa, että joku ostaa valmiin valumuotin, vaikka voit yrittää tehdä sen itse. Ideat luomaan jotain alkuperäistä ovat ilmassa, sinun tarvitsee vain nähdä ne.

Suuri osa siitä, mitä ihminen ostaa (tavarat, kakut ja leivonnaiset) myydään muovisäiliöissä. Tällaiset säiliöt voivat korvata täydellisesti betonituotteen valmistamisen valmiin muodon, esimerkiksi päällystyslaatat.

On toinen hyvä idea. Muoviset rakeet, joita käytetään pullojen valmistamiseen. Ne ovat eri värejä. Ne voidaan lisätä konkreettiseen ratkaisuun, ja saat alkuperäiset päällystyslaatat, lähes mosaiikki.

Tarvittavan lomakkeen tarrat on luotu laminaattilevystä. Jotta voit ostaa sen, voit yksinkertaisesti mennä sahauskauppaan. Tällaisesta materiaalista on mahdollista tehdä kolmiomaisia ​​ja muita geometrisia muotoja.

Takaisin sisällysluetteloon

Stencilien tekeminen betonin kaatamiseksi

Muotoilutuotteet ja -koot.

Jotta saataisiin muodon suorakulmainen täyttö, jotain laatikkoa kootaan. Kaikki osat on koottu ruuveilla tai muilla kiinnikkeillä, jotka ovat käsillä. Tämän ansiosta lomake voidaan käyttää useammin kuin kerran. Keskellä laatikkoa, väliseinät on tehty niin, että saadaan useita halutun kokoisia muotteja. Kokoonpannut laatikko on kääritty elintarvikekalvolla, joka sallii tuhlaamatta aikaa lopputuotteeseen ja kalvo estää tarttumasta betonimuotoon.

Tietenkin jokainen haluaisi tehdä jotain erilaista kuin muut tuotteet, mutta jos henkilö on uusi asia tähän liiketoimintaan, hänelle on vaikeaa luoda polku epätavallisesta laattamuodosta. Ensin kannattaa kokeilla laattoja, joilla on sileät reunat.

Lasten hiekkalaatikot ovat loistava tapa luoda kuviota päällystyslaatikoille. Nämä tuotteet voivat määrittää radan reunat. Jos haluat tehdä pihasi alkuperäisen, sinun ei pidä kiirehtiä betonin kaatamista varten. Nämä tiedot antavat vihjeen siitä, miten voit tehdä kaiken itsellesi ja käteisellä.

Takaisin sisällysluetteloon

Miten yllättää naapurit: päällikön neuvot

Betoniliuoksen komponenttien mittasuhteet.

Jos henkilö ei vielä ole mestari monimutkaisten muotojen konkreettisessa valussa, niin seuraava idea hyödyttää häntä. Tämä on sieniä kuva, joka voidaan sijoittaa kesämökkiin - se naapurit ovat yllättyneitä.

Mushroom varsi, tarvitaan muotti. Voit ottaa pala linoleumia tai muovipulloa. Muodon tulisi olla putkimaista, ja keskelle tulisi sijoittaa vahvistusosa. Betoni kaadetaan ja jätetään kuivumaan.

Cap-sieni on helpoin tapa. Reikää kaivaa hiekka, taakanlehti leviää pohjaan (sienen korkki muuttuu kuin todellinen). Reikä on täytetty valmiilla betonilla. Kolmen minuutin kuluttua voit lisätä muutaman suuren kynnen (korkin keskelle) korkkiin. Tuote kuivuu.

Kuivauksen jälkeen tuote otetaan muotista ja kiinnitetään maahan. Sieniosan yläosa kaadetaan betonilla ja sienen korkki putoaa siihen Vielä on odotettava viikkoa, sieni on valmis koristeluun ja värjäämiseen.

Tontissa on aina paljon kukkia. Vuodevaatteet sopivat kaikkiin käsillä oleviin materiaaleihin. Varsinkin jos lomakkeilla on monimutkainen rakenne, kukkaruukut eivät ole vain miellyttäviä silmiin, vaan myös yllätyvät niiden mestariteoksella.

Valmistuksen pitäisi käyttää korkealaatuista sementtiä, se antaa voimaa kukkapenkkiin. On tarpeen tehdä paksun kaadon ratkaisu. Käytetty muoto on päällystetty öljyllä (sitä voidaan käyttää koneena). Näin voit helposti vetää valmiin tuotteen. Jos seinät eivät ole riittävän paksuja, ne voidaan vahvistaa. Kaaduttua tuote kuivuu muutamassa päivässä. Mutta sen pitäisi kuivua varjossa, eikä auringon suurten säteiden alla. Potin poistamisen jälkeen on välttämätöntä kääriä märkäpurkaus ja sellofaani vielä viikon ajan, mikä auttaa välttämään tuotteen halkeamia. Poraa sitten reikiä ylimääräisen kosteuden tyhjentämiseksi. Tämä potti voidaan maalata kaikenlaisilla maaleilla, tikkujauhoilla ja muruilla, pienillä kivillä. Sisustus - omistajan maku. Tällaiset kukkapenkit ovat todellinen koristelu milloin tahansa vuoden aikana.

Kaikkien edellä mainittujen seikkojen vuoksi on syytä huomata, että betonin kaataminen muotteihin voi olla loistava idea oman yrityksen luomisesta. Tällaisella liiketoiminnalla on sen edut: se ei vaadi suurta käynnistyspääomaa, yksinkertaista työnkulkua, lyhyt takaisinmaksuaika sijoitetuista varoista. Tällainen liiketoiminta voi olla paitsi täydentävän kassatulon lähde, myös tärkein.

Värinää voi tehdä itse, samoin kuin betonimuodot. On välttämätöntä käyttää rahaa konkreettiseen sekoittimeen, mutta aluksi se voidaan vuokrata. Jos haluat, ja se on pelottavaa aloittaa itsellesi jotain uutta, voit kokeilla kättesi tekemällä pientä tuotetta henkilökohtaiseen käyttöön omalla alueella, esimerkiksi tekemällä samoja päällystyslevyjä polulle. Rakennusmateriaalimarkkinoilla se on kysyntää. Loppujen lopuksi asfaltti kuuman kesän aikana kuluttaa myrkyllisiä höyryjä ilmaan, betonipinta murtuu korkeilla talvilämpötiloilla. Päällystyslaatta mahdollistaa kuluneiden osien korvaamisen pienillä alueilla tai erikseen. Joten se on riskin arvoinen, ja yhtäkkiä se on elämänne kysymys.

Kuinka tehdä betonin muotoja omilla käsillään

Ivan, tässä tapauksessa sinun on aloitettava 10-litran kauhan avulla. Täytä täysi ämpäri hiekalla ja lisää 1/3 sementtiä, sekoita 10 litraa. tai.

16. lokakuuta 2015

Kuinka lasketaan valmiin betonin laskenta 1 neliömetriltä 5 cm: n paksuudelta? Kuinka paljon hiekkaa ja sementtiä tarvitaan tähän? Jotta et ostaisi liikaa. Haluan.

12. lokakuuta 2015

Erilaisissa betonityypeissä, jos mitataan tilavuuden mukaan, vain hiekan ja raunioiden suhde sementtiin muuttuu, ja vettä otetaan aina juuri puoleen sementtiluvusta.

20. lokakuuta 2015

Ivan, tässä tapauksessa sinun on aloitettava 10-litran kauhan avulla. Täytä täysi ämpäri hiekalla ja lisää 1/3 sementtiä, sekoita 10 litraa. tai.

16. lokakuuta 2015

Kuinka lasketaan valmiin betonin laskenta 1 neliömetriltä 5 cm: n paksuudelta? Kuinka paljon hiekkaa ja sementtiä tarvitaan tähän? Jotta et ostaisi liikaa. Haluan.

12. lokakuuta 2015

Erilaisissa betonityypeissä, jos mitataan tilavuuden mukaan, vain hiekan ja raunioiden suhde sementtiin muuttuu, ja vettä otetaan aina juuri puoleen sementtiluvusta.

Muutamia lisäyksiä: 1. Jos tarvitset korkealaatuista vedenpitävää nestekumua, on toivottavaa käyttää geotekstiloita koko pinnalle. Kulutusta.

23. syyskuuta 2015

Kuinka ja mitä tehdä pohjaseinän yläreunasta (luonnonkivi, Plitnyak)?

© Copyright 2014-2017, moifundament.ru

 • työskennellä säätiön kanssa
 • vahvistaminen
 • suojaus
 • välineet
 • asennus
 • koristelu
 • ratkaisu
 • laskelma
 • korjaus
 • laite
 • Säätiön tyypit
 • nauha
 • nukka
 • columnar
 • laatta
 • muut
 • Tietoja sivustosta
 • Kysymyksiä asiantuntijalle
 • painos
 • Ota yhteyttä
 • Toimii säätiön kanssa
  • Säätiön vahvistaminen
  • Säätiön suoja
  • Säätiövälineet
  • Säätiön asennus
  • Foundation Finish
  • Pohjustuslaasti
  • Säätiön laskenta
  • Säätiön korjaus
  • Säätiön laite
 • Säätiön tyypit
  • Strip-säätiö
  • Pile-pohja
  • Pilarin perusta
  • Laattoalaptio

Betonin muotoiset voiteluaineet

Jotta pihalle tai puutarhalle olisi siisti ja viimeistelty ulkonäkö, ne voidaan kaataa betonilla, mutta se on paljon esteettisempää, jos laitat ne laatikoihin tai päällystysteksteihin. Voit ostaa valmiita materiaaleja, mutta on myös mahdollisuus tehdä se itse erityisissä muodoissa. Tämä edellyttää konkreettista ratkaisua ja erityistä voiteluainetta, jonka tarkoitus ja ominaisuudet käsitellään edelleen.

Voiteluaineiden käytön edut

Laatat ovat pieniä betonipaloja, joista lattia on asetettu kulkuteille. Se voi olla eri muotoja ja värejä, se on valmistettu eri materiaaleista. Mutta jokaisen tuotannossa käytettiin voiteluaineita. Betonilla ja erilaisilla lisäaineilla on suuri merkitys laatan laadussa, mutta voitelu on tärkeä. Sitä käytetään laattojen ottamiseen, ulkonäön säilyttämiseksi. Lisäksi se vähentää huokosten todennäköisyyttä laatan ulkopuolelle.

Ennen betoniliuoksen kaatamista muottiin, se on puhdistettava pölystä ja roskista ja voiteltava. Tällaiset muodot tekevät sekä metallista, muovista, polyuretaanista tai puusta. Jos voiteluaine on hyvälaatuista, se ei vaikuta laattoon missään muodossa, ei lomassa tai värillä. Tällaisia ​​voiteluaineita tuotetaan emulsioiden, jauhe- ja saippuoiden, öljytiivisteiden jne. Muodossa. Näyte päällystetään ohuella voiteluaineella, eikä erityisvaatteita tarvita.

Voiteluaineet luokitellaan ensisijaisesti seuraaviin:

 • valmistettu improvisoiduista välineistä;
 • erikoistuneita.

Niitä yhdistävät se, että ne auttavat poimimaan laatta.

Valmistettu improvisoiduista keinoista

Tyypit ja niiden pääpiirteet:

 • suolavedessä - laimennettuna vedellä, alhaisella hinnalla, ehkä avioeron ilmetessä, jota on vaikea pestä;
 • moottoriöljy - sitä käytetään sienellä, edullinen, helppo näytepesu, voi vaikuttaa laatan väriin;
 • Saippualiuos on nestemäinen saippua, ne ovat tahriin seinämistä ja näytteiden vaikea pesu.

Impregoitavien välineiden voiteluaineet ovat erityisen tärkeitä pientareiden pienien määrien tuottamisessa, kun erikoisen nesteen hankinta on epäkäytännöllistä. Tällaisissa tapauksissa voit ottaa yhteyttä kuljetusaseman huoltoon ja ostaa pienen määrän varoja.

erikoistunut

Jos sinun on voiteltava monia muotoja laattojen suurien erien tuottamiseksi, sinun on hankittava erityinen työkalu. Ne ovat erilaista tuotantoa, joten etsiminen ei ole ongelma.

 • Kristal (Kristal) - tällaisen voiteluaineen perusta ovat kevyet kivennäisöljyt. Ne ovat ympäristöystävällisiä ja niillä on korroosiota aiheuttavat ominaisuudet. Materiaalia käytetään metallista tai puusta tehtyihin näytteisiin. Piirtäminen on mahdollista sekä harjalla että sumutuksella;
 • CSF-1. Se on muodoltaan homogeeninen tahna. Se on taloudellista käyttää, helppoa. Sen avulla saadaan tasainen ja sileä pinta. Materiaali on ympäristöystävällistä, pestään vedellä. Helppo kiinnittää muovi-, metalli- ja puumuotoihin;
 • Tiprom 90 (tiivistetty neste tarttumista vastaan). Tämän ratkaisun perustana ovat silikonit, jotka pyrkivät heikentämään vettä. Sitä käytetään useimmiten muottien voiteluun (metallista tai polymeeristä) suurien levyjen valmistuksessa. Kestää lämpötiloja;
 • Nomentana. Käytetään metallimuotien suojaamiseen korroosiolta ja halkeilta.
 • Emulsol - valmistettu kivennäisaineiden perusteella. Sitä käytetään muottiin. Levitä sienellä tai suihkeella. Se on halpa. Käytetään päällystyslautojen valmistuksessa. koska ei tarvita injektointia;
 • Akaatti - taloudellinen käyttötapa, koska sillä on pieni kustannus.

Voiteluaineita tuotetaan väkevissä liuoksissa, jotka on laimennettava vedellä.

Valmistajien esimerkkejä

Voiteluaineita valmistavat monet valmistajat eri maissa. esimerkkejä:

 • Italia: PTFE, DMA 1000;
 • Venäjä: "Bowl";
 • Ukraina: GOI-54P, Budforma.

Miten rasvaa käytetään?

Liuos levitetään harjalla tai suihkeella jokaiseen muotoon. Ennen tätä puhdistetaan pöly- ja roskasihiukkaset. Ennen betonin kaatamista käytetään voiteluainetta. Ei ole tarvetta suojavaatteisiin. Käytä käsineitä, mutta vain käsien suojaamiseksi likaa. Ruiskutettaessa on suositeltavaa käyttää hengityssuojainta. On välttämätöntä käsitellä lomake huolellisesti ilman puuttuvia kulmia ja rakoja. Tällaisen ratkaisun käyttö lisää käyttöikää.

Betonin voiteluaineet - tärkeä vaihe keraamisten laattojen ja päällystystilojen valmistuksessa. Sen avulla on helpompi nostaa betonia näytteistä, parantaa laattaen ulkonäköä. Voitelu on tarpeen lomakkeen käyttöiän pidentämiseksi. Näihin tarkoituksiin voit käyttää erityisiä kaupallisia ratkaisuja, kotitekoista seosta.

Valumuottien tuotanto betonista

Betonituotteiden muodot

Yksi tärkeimmistä tuotannon osista on muottien valmistus betonituotteiden seuraavalle valulle. Muotojen perustana on kuvanveistäjän tekemä malli, ja on selvää, että muodon laatu ja sen jälkeen tuotavat tuotteet ovat riippuvaisia ​​veistostyön laadusta. Paljon kuitenkin riippuu muotoilijan taidosta, joka tekee itse lomakkeen.

Esimerkiksi, kun olemme tilanneet pienen kukkaruukun muodon meiltä, ​​yksityisen mökin omistaja voi itsenäisesti antaa tarvittavan määrän näitä kukkaruukkuja puistolleen. Palvelumme lomakkeiden valmistusta varten käyttävät myös yritykset, joilla ei ole muotoiluasiantuntijoita tai sopivia laitteita. Yritys "ArchIdea" mittatilaustyönä tehdyt mittatilaustyönä olevat betonielementit, joiden koko ja monimutkaisuus ovat mahdollisimman lyhyessä ajassa ja laadukkain.

Betonirakenteet voivat lopullisesta tavoitteesta riippuen olla monenlaisia ​​materiaaleja: ennen kaikkea ns. Jäykät polyesterihartsimuodot, kumimuodot ja myös puun muodot, puristettua laminoitua vaneria. Hyödyntämällä korkealaatuisia nykyaikaisia ​​maahantuotuja laitteita, yhtiö "ArchIdea" pystyy tuottamaan muotteja monimutkaisten monimutkaisten betonituotteiden osalta. Yhdistettynä erittäin päteviin asiantuntijoihin meillä on mahdollisuus valmistaa lomakkeita paitsi omiin tuotantotarpeisiimme, myös täyttää kolmannen osapuolen yritysten ja yksityishenkilöiden tilaukset.

Laatoituslaatat tekevät sen itse. Valmistusvaiheet

Henkilökohtaisen juontamisen ansiosta jokainen omistaja pyrkii maksimoimaan valtavien voimavarojen käytön rakennusmateriaalien markkinoilla ja samalla säästämään. Täydellinen esimerkki on todella todellinen mahdollisuus tehdä konkreettisia laattoja omiin käsiinsä sen sijaan, että ostavat kalliit tehdasalogit. Ilmeisten rahaetuuksien lisäksi on mahdollista luoda konkreettisia kappaleita, joilla on ainutlaatuinen muotoilu. Itsellesi valmistettujen laatikoiden muotoilut auttavat tällaisen rohkean idean toteuttamisessa.

Materiaalit lomakkeiden luomiseen

Raaka-aineista on monia vaihtoehtoja, joista halutessasi voit tehdä lomakkeita päällystyslautojen omille käsillemme. Näistä voit valita sen, jolla se on mukava työskennellä. Tietenkin on mahdotonta tehdä muotteja betonilaattoja kotona, mutta luoda hyvä muotti, joka on ihanteellinen injektio muovaustekniikka on aivan todellinen.

puu

Puu tuli melkein ensimmäinen materiaali, josta muotit tehtiin betonituotteiden kaatamiseksi. Työskentely hänen kanssaan on melko yksinkertainen ja miellyttävä. Mutta on haittoja, joita voi kohdata, jos haluat puun perustana muottiin:

 • käyttämällä sitä voit tehdä vain yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja - rhombus, neliö, suorakulmio, kuusikulmio. Haluttaessa etupinta koristellaan myymälässä ostettujen tai käsin tehtyjen mallipohjien avulla;
 • puu on lyhytikäinen. Voit kaataa enintään 20 kappaletta betonituotteita yhdellä näytteellä. Mutta jos pieni työ on suunniteltu, periaatteessa tätä tosiasiaa ei voida sivuuttaa;
 • kokoonpano-mekanismi ei ole kovin kätevä käytössä.

Puumuotojen käyttö antaa erinomaisen tilaisuuden vahvistaa tuotteita ja parantaa niiden käyttöikää.

metalli

Harjoittelijalle, joka omistaa hitsaustekniikan, ei ole vaikeaa luoda metallilomakkeita laatoille. Tuloksena oleva muotti eroaa paitsi pitkästä käyttöiästä myös melko tarkasta geometriasta.

Erityisen kätevää on valaa levyjä paikan päällä. Tällä menetelmällä tarvitaan vain yksi muotti. Lisäksi sitä voidaan käyttää menestyksekkäästi tuotteiden viemiseksi myöhemmällä kuivauksella. Metallimuoto täydellisesti "vapauttaa" betonituotteen ja puhdistaa helposti liuoksen jäännöksistä.

Kipsi on pitkään ollut johtava asema epävirallisessa materiaalien luokittelussa päällystyslautojen valmistukseen. Hän ansaitsi niin suosittu rakkaus hänen kiistattomilla eduillaan:

 • alhaiset kustannukset;
 • mahdollisuus toteuttaa monimutkaisimmat muodot;
 • yksinkertaisuuden luomiseen.

Mutta kaikki nämä upeat ominaisuudet tasapainotetaan vakavalla haittatekijällä - kipsituotteet ovat erittäin herkkiä, varsinkin jatkuvan käytön ehdoilla.

Suurin osa näistä muodoista soveltuu luonnonkiven jäljittelemiin koriste-kipsituotteisiin, joita käytetään sisustuksessa.

muovi

Voit tehdä mielenkiintoisia muotoja monimutkaisella kuvioinnilla käyttäen erikoismuovia. Tämä on melko uusi kotiteknologia, mutta se on jo laajalti hyväksytty. Sen muotokappaleella on tarkka geometria, joka on tehokas ja helppokäyttöinen. Tällaisilla muodoilla voit kaataa jopa kovaa seosta, joka tiivistetään värähtelevällä pöydällä.

kumi

Kumi-erikoislajeja on jo kauan käytetty rakentamisen alalla. Kumimuotit on kuitenkin mahdotonta tehdä itsenäisesti normaaleissa olosuhteissa. Tätä varten tarvitset erityisiä painelaitteita ja työkaluja. Kyllä, ja käytössä, tällainen muotti on riittävän hankalaa, se voidaan kaataa vain betoniin, jota seuraa tiivistyminen värähtelevällä pöydällä. Siksi tätä tekniikkaa pidetään vanhentuneina, ja sen toteuttamiseen on vaikea löytää tarvittavia materiaaleja ja välineitä.

Polyuretaani ja silikoni

Nykyään silikoni ja polyuretaani ovat johtava materiaali muotinvalmistukseen. Erityisesti ne ovat välttämättömiä siinä tapauksessa, että muotti on vapautettu suuria määriä. Lisäksi näiden polymeerien avulla voit luoda erilaisia ​​geometrisia yhdistelmiä.

Mutta valita polyuretaanin ja silikonin välillä on parasta valita ensimmäinen vaihtoehto. Silikoni kotitekoinen muoto laatikoille hävitetään hyvin nopeasti, koska lähdeaine itse pelkää alkalia, kun polyuretaaniyhdisteen muotti on lähes ikuinen. Polyuretaani toimii niin hyvin betonilla, että siitä valmistetut muodot käytetään myös vakavissa tuotantolaitoksissa.

Tavallisten asioiden epätavallinen muoto.

Pienikokoisten betonituotteiden täyttämiseen voit käyttää mitä tahansa lomakkeita, jotka löydät itse. Tämä voi olla monenlaisia ​​muovisäiliöitä: kertakäyttölaatikoita, lasiastioita, muovipulloja, lounaasti astioita, pakkaus kakun alla. Yleensä mitä tahansa, kunhan lomake itse on tarpeeksi jäykkä.

Vaihtoehtoisesti voit leikata muovipyörää, viiden litran munakoisoa tai putkea haluttuun paksuuteen renkaiksi ja käyttää niitä betonielementtien käyttämiseen.

Toinen luovia ajatuksia, jotka räjäyttivät Internetin - lomakkeiden sijaan käytetään valtavaa levyä mistä tahansa laitoksesta, johon betonia käytetään ilman hoitoa. Tietenkin sivuston luominen sellaisten tuotteiden kanssa ei onnistu, vaan tekemään mielenkiintoinen puutarhakuon helposti.

Tämäntyyppiset laattojen päällystysmuodot ovat eniten talousarviota ja yksinkertaisia. On kuitenkin syytä harkita, että tämä muotti on kertakäyttöinen. Siksi hänen on varattava etukäteen.

Muotoilun prosessi

Mikä tahansa materiaali, jonka haluat luoda ainutlaatuisen muotin, mieti huolellisesti kaikkia vivahteita:

 • ymmärtää muotoilu - piirrä se. Järjestelmä on erityisen tarpeellinen, jos järjestetään kokoonpainuva muoto-mekanismi;
 • ajattele tarkasti geometriaa. Valmistettujen tuotteiden pitäisi olla ihanteellisesti kytketty, tämä ei ainoastaan ​​yksinkertaista työntöprosessia vaan myös parantaa huomattavasti viimeistellyn radan esteettisyyttä.
 • tehdä puolia ja nurkkoja osia, jotta ei leikata kokonaisia ​​tuotteita, mikä merkittävästi nopeuttaa muuraustyötä.

Puinen muotti

Yhden lomakkeen luominen vaatii keskimäärin 1,5 lineaarimittaria puuta ja vapaa-aikaa. Mutta nämä tiedot ovat puhtaasti yksilöllisiä, kaikki riippuu suunnitelmistasi.

 • puupalkit, joiden paksuus on yli 15 mm;
 • näki;
 • ruuvimeisseli;
 • hiekkapaperi;
 • rakennustaso;
 • mittanauha;
 • huonekalut kulmat;
 • ruuvit.
Vaihe 1

Jotta lomakkeen osatekijät voidaan poistaa oikein, on parasta tehdä pieni kaavio, jossa niiden yhteyksien paikat ovat selvästi näkyvissä.

Vaihe 2

Mittaa kaikki osat huolellisesti ja leikkaa ne palkista.

Vaihe 3

Jos puulla on voimakkaat epätasaisuudet tai karheus, on parasta puhdistaa pinta hiekkapaperilla. Tällaiset pienet puutteet voivat estää tulevien tuotteiden täydellisen telakoinnin.

Vaihe 4

Ennen kuin kiinnität lomakkeen osat tiukasti, käytä rakennustasoa mittaamaan tarkasti kaikki kulmat. Ottakaa huomioon, että kalusteet on varottava huolellisesti: sen on oltava riittävän luotettava, jotta liuos ei pääse vuotamaan, mutta samaan aikaan on olemassa mahdollisuus purkaa helposti muottirakenne betonin asettamisen jälkeen. Tuotteen vetämisen helpottamiseksi, kun betoni alkaa kovettua, mutta ei ole vielä saanut riittävästi voimaa irrotettavaksi, irrota kiinnitys hieman.

Vaihe 5

Kun lomake on valmis, aseta se tasaiselle alustalle ja tarkista uudelleen tasolle.

Vaihe 6

Etkö osaa tehdä konkreettista pintavähennystä? Käytä suosikkiasetusta:

 • pohjan sijaan, lomakekokoonpanon vaiheessa, voit kiinnittää moniosaisen pinnan, esimerkiksi pleksilasi- tai vaahtokattopaneelimateriaalin;
 • Hanki erikoislaskuja tai kumimatkoja, jotka voidaan yksinkertaisesti puristaa konkreettiseen runkoon kaatumisvaiheen aikana.

Metallimuotti

Menetelmä metallilevyjen päällystysmuotojen muodostamiselle on hyvin samanlainen kuin puurakenteiden valmistuksessa käytetty algoritmi, jossa on eroja - kiinnityspisteitä ei ole kiristetty ruuveilla vaan yksinkertaisesti hitsatuilla. Voit kätevästi kiinnittää pyöreän puun pienet kädensijat. Mutta jos suunnitelmissa on luoda muoto, jotta se kestää konkreettisia siinä, kunnes se kovenee, niin rakentavasta näkökulmasta on parasta keksimään ymmärrymalli.

Kipsimuotti

Muodon tekemiseksi perusaineiston - kuivan kipsin, suuren ja hienon hionnan lisäksi tarvitaan:

 • malli, joka tulee tulevaisuuden muotoon;
 • öljy tai maaöljyhyytelö;
 • kuiva maali;
 • vesi;
 • metalli pistoke;
 • puukehys. Valitse se ottaen huomioon tulevan kipsimuodon paksuus, koska alkuperäisen muodon mitat pienenevät 5 cm;
 • ohut metallilangasta.
Vaihe 1

Valmista puukehys vaaditusta koosta, josta tulee eräänlainen tuleva seinämuoto.

Vaihe 2

Aseta malli keskelle puurakennetta ja peitä se runsaasti öljyllä. Jos haluat, että seinät ovat kipsiä, niin myös puukehys on voiteltava.

Vaihe 3

Liuotetaan koostumus ensimmäiselle kerrokselle. Sitä varten sinun on otettava:

 • 7 grammaa maalia;
 • 1 litra vettä;
 • jotain hienoksi maadoitettua kipsiä.

Aineosien häiritsemiseksi tarvitset homogeenisen massan paksun sakeuden.

Vaihe 4

Liuotetaan karkea kipsi vedellä riittävään määrään, jotta päällystetty pinta on noin 5 cm. Ole varovainen ja tarkka kerroksen paksuus.

Vaihe 5

Levitä ensimmäinen kipsiyhdiste työpintaan, jonka paksuus on 8 mm.

Vaihe 6

Heti kun se alkaa kuivua, naarmuta pinta haarukalla - paremman otteen ja nopeasti toisen yhdisteen käyttämiseksi. Jotta voisit olla vahvempi toisen kerroksen keskellä, tiilikauha lanka ylös.

Vaihe 7

Kipsin täydellisen kovettumisen jälkeen - likimäärin noin päivällä - poista se huolellisesti mallista. Voit tehdä tämän muotoilemalla lomakkeet lyhyesti veteen, mikä auttaa lisäämään kipsiä enemmän muovia. Aseta tapit mallin ja kipsimuottin väliin ja löysää varovasti. Joten ilman vaurioita muottiin ja malli voi poistaa tuodun tuotteen.

Muovimuotti

Muovin muottirakenteiden valmistusprosessi on niin yksinkertainen, että jopa aloittelevasta muotoilusta vastaava yritys pystyy käsittelemään sitä vähäisellä huolellisuudella ja huolellisuudella.

Noudata varotoimia, kun työskentelet punaisen kuuman nestemäisen muovin kanssa. Käytä suojakäsineitä ja suojalaseja. On myös tärkeää, että keho on täysin pukeutunut paksuihin vaatteisiin.

Vaaditut materiaalit ja työkalut:

 • ruuvi;
 • kynnet;
 • levyt, jotka ovat pitempiaikoja kuin levittimien suunnitellut mitat;
 • ruuvimeisseli;
 • vasara;
 • rakentamisen taso ja mittanauha;
 • kaakeloitu malli, jonka ääriviivat painetaan etupuolelle;
 • näki;
 • hiekkapaperi;
 • muovia.
Vaihe 1

Kokoa puukehys haluttuun muotoon, sillä tulevien tuotteiden mitat ovat yhtä suuret kuin tuloksena olevan muottien sisäisen muodon koko. Tässä tapauksessa varmista, että käytät tasoa sen tasaisuuden varmistamiseksi. Muista, että muovi täsmälleen toistaa minkä tahansa muodon. Joten päät ovat sileät sen jälkeen, kun kehys on koottu, hiekkaa sen sisäpuolelta.

Vaihe 2

Tuloksena olevan puulaatikon pohjassa aseta malli koristeelliseen vuoraukseen. Samaan aikaan sen tulisi liikkua noin 2 cm: n etäisyydellä kehyksen seinistä.

Vaihe 3

Muovi sulaa millä tahansa sopivalla säiliöllä ja kaadetaan muotoon.

Vaihe 4

Kun se on täysin jäähtynyt - noin 60 - 70 minuuttia - lopullinen tuote uutetaan.

Polyuretaanimuotti

Algoritmi polyuretaanimuodon muodostamiseksi päällystyslaatoille on samanlainen kuin edellinen. Mutta on olemassa hienouksia työskennellä polyuretaani yhdiste, joka on otettava huomioon. Lisäksi perusaineisto edellyttää seuraavia:

 • vahapohjainen liuos tai perinteinen astianpesuaine;
 • harjalla;
 • lastalla;
 • vaneri;
 • ruuvimeisseli;
 • itsekierteittävät ruuvit;
 • esine otettu kuvioon luoda koristeellinen kerros. Tämä voi olla valmiin betonituote, mikä tahansa esine, jossa on kuvio, puupaneelit ja jopa tekstiilit.
Vaihe 1

Aseta malli, johon muotti valetaan tasaiselle alustalle.

Vaihe 2

Kokoa vanerirunko niin, että se osoittautuu hyväksi runoksi, joka on vähintään 2,5 cm korkea, ja sen tulee ulottua mallista kaikkiin sivuihin 2 cm.

Vaihe 3

Tarkasta runko ja malli huolellisesti vahakerroksella tai pesuaineella. Tämä helpottaa polymeerimuodon erottamista kovettumisen jälkeen.

Vaihe 4

Valmista polyuretaani pakkausohjeiden mukaisesti. Samalla noudata tiukasti varotoimia. Kaikki työ on suoritettava joko hyvin ilmastoidulla alueella tai raitisessa ilmassa.

Vaihe 5

Kaada valmiin näytteen mahdollisimman pian. Samanaikaisesti pidä säiliötä silikonilla 2 cm yläpuolella, jolloin ilmakuplat vapautuvat polyuretaanista.

Vaihe 6

Polymeerin kovettuminen tapahtuu noin puolitoista tuntia riippuen materiaalista ja valmistajasta. Ajan jälkeen voit helposti poistaa valmiin lomakkeen. Yksityiskohtainen valuprosessi kuvataan videossa.

Miten pidentää lomakkeiden elämää

Jotta muotti on tehty niin kauan kuin mahdollista, ja tuotteet tulevat ulos siitä ilman avioliittoa, sinun on tiedettävä, mitä voileita levytyyppien muotoiluun:

 • erityinen rasva - yksinkertainen, ammattimainen, mutta kallis;
 • kasviöljy - tehokas ja kallis;
 • jäteöljy on tehokas, halpa, mutta jos ylikuormitat sitä, niin pahoja tahroja ilmestyy betonipinnalle;
 • Saippua ratkaisu on halpa ja käytännöllinen vaihtoehto, mutta tahrat voivat jäädä joihinkin muotoihin.

Tarkastellessasi artikkelia voit päätyä siihen, että on aivan helppoa muodostaa konkreettisia päällystyslaattoja omiin käsiisi. Hienoa tässä liiketoiminnassa ilman suuria vaikeuksia, voit tehdä kunnollisen neliön myytäväksi, joka maksaa takaisin kaikki kulut ja jopa tuo voiton plusksi.

Betonipalkkien ja niiden valmistusmenetelmien koristeelliset ominaisuudet

Oman talon rakentaminen ei pääty seinään ja kattoon. Mukava kotelo tarvitsee koristeellista pinnoitusta sekä rakennuksen sisällä että sen ulkopuolella. Betonipalkkeja, jotka koristelevat taloa ja suorittavat tietyn suojaustoiminnon, antavat julkisivuille valmiin, esteettisen ilmeen.

Tarkoitus ja toiminnot

Koristepalkit valmistetaan pieninä pylväinä, ja ne on suunniteltu pääasiassa tukemaan kaiteita ja aidat, joiden avulla ne muodostavat kauniita kaiteita.

Tällaiset rakenteet on asennettu portaisiin, parvekkeisiin, avoimiin verantaan ja kattoihin. Sen lisäksi, että pystytuki toimii, se toimii erinomaisena koristeellisena ratkaisuna, joka tuo ylellisyyteen ulkoasut.

Vahvuudet ja heikkoudet

Koristeellisella arkkitehtonisella elementillä on monia etuja, jotka tekevät betonipalkkien käytöstä nykyaikaisemmille kehittäjille. Aloita harkitsemalla tukipylväiden positiivisia puolia.

edut

Ensinnäkin haluaisin huomata rakennusten erinomaisen kestävyyden ja mekaanisten kuormitusten kestävyyden. Niiden kustannukset ovat paljon alhaisemmat kuin samankaltaiset tuotteet, jotka on valmistettu graniitista tai marmorista, joten betonipalkkeja on saatavana monille ostajille.

Alhainen hinta saavutetaan jätteettömän tuotannon takia, mikä vähentää valmiiden tuotteiden tuotantoprosessin kustannuksia.

Portaat ja aidat täyttävät kaikki ympäristön puhtauden vaatimukset, jotka ovat tärkeitä ympäristön, ihmisten ja eläinten turvallisuuden nykyisten säännösten kanssa.

Monet kuluttajat ovat kiinnostuneita siitä, että valmiit tuotteet eivät tarvitse lisäkäsittelyä ja ovat täysin valmiita asennukseen. Heidän kiiltävä pinta visuaalisesti jäljittelee kiillotettua luonnonkiveä.

Kuitenkin haluttaessa erikoiskokoonpanoa voidaan käyttää betonipalkkien pinnalle, mikä merkittävästi pidentää tuotteen käyttöikää. Kullan tai hopean alkydimaalamallien avulla voidaan antaa runsaasti aristokraattista ulkoasua antiikin elementteineen.

Toinen kiistaton etu betonituotteille on vastus ilmakehän ilmiöistä ja lämpötilaeroista. Niillä on myös korkea vesitiivisyys, joten ne toimivat monta vuotta. Valmistajat kiinnittävät huomiota siihen, että laastin massasta voidaan kaataa minkä tahansa muotoisia ja kokoisia parvekkeita, mikä tarkoittaa, että asiakkaan tarpeet voidaan täyttää ottaen huomioon hänen henkilökohtaiset mieltymyksensä.

puutteet

Betonipalkkeilla ei ole käytännössä merkittäviä haittoja. Tietenkin he eivät korvaa luonnonkiveä kauneudessaan ja ovat hieman huonompia kuin graniitilla. Vaikuttavan painon vuoksi rakenne ei todennäköisesti pysty asentamaan yksin, mutta sen erinomainen ulkonäkö ja kohtuuhintaiset kustannukset mahdollistavat koristeelliset tuet suuren suosion säilyttämiseksi.

valmistus

Betonipalkkeja voidaan valmistaa useilla eri tavoilla, mutta ehdotamme niiden yksinkertaista tarkastelemista. Kaikki koriste-elementtien valmistukseen liittyvä työ koostuu useista vaiheista ja toteutetaan tiukasti.

Täytä lomake

Jos haluat kaataa tietyn kokoonpanon tukipylvään, tarvitset erikoisen tyhjän tilan. Betonielementtivalumuotit voidaan valmistaa mistä tahansa sopivasta materiaalista, kuten:

Meidän tapauksessamme keskitymme kipsin tyhjiin, joka voidaan tehdä kotona. Työssä tarvitaan kuivaa kipsiä, 1/5 osaa kalkkia ja sitruunahappoa pienessä määrin.

Ensiksi levyn, jonka halkaisijan halkaisija on hieman suurempi kuin halkaisijan halkaisija, syntyy kipsiseoksesta. Lisäksi levylle on merkitty paikkoja osia. Merkkipaikkojen kääntöpuolella on tarpeen tehdä lukkoja, jotka on mahdollista asentaa ilman syrjäyttämistä. Sitten lomake jaetaan kahteen yhtä suureen osaan ja kokoaa ensin varovasti ensimmäinen rivi välttämättä käyttämällä erityistä irrotusaineella.

Seuraavassa vaiheessa kipsiliuos kaadetaan tuloksena olevaan tyhjiöön ja segmentit yhdistyvät toisiinsa. Suurimman lujuuden ansiosta ulompi kotelo valetaan samalla tavalla. Jotta työkalu olisi kätevä työskennellä työkappaleen ansiosta ja helposti irrotettaisiin, tulisi olla kahvat.

Jos haluat tehdä betonipalkkeja omiin käsiisi lyhyessä ajassa, voit ostaa valmiita lomakkeita ja nopeuttaa tuotantoprosessia.

Reseptilatkaisu

Luodakseen korkealaatuisia konkreettisia koriste-elementtejä tarvitaan erityinen ratkaisu. Ulkonäönä muovimassa kiinteytymisen jälkeen on samanlainen kuin marmori, joka vaikuttaa parhaiten valmiisiin tuotteisiin. Joten työvaiheessa tarvitsemme seuraavia osia:

 • korkealaatuinen sementti;
 • pehmittimen ansiosta betonielastisuus;
 • joenmeren hiekka ilman saviepäpuhtauksia;
 • puhdas vesi;
 • polyeteeni;
 • polyuretaanimatriisi;
 • mikseri;
 • väriaine pigmentti;
 • täyteaine (murskattu kivi).

Vaivaus ja valuprosessi

Päävaiheeseen pääset tutustumaan mittasuhteisiin, joiden avulla koristepilarien ratkaisu vaivataan. Erityisesti merkityssä kontissa on sekoitettava 2 osaa jokisuikua, 1 osa sementtiä ja täyteainetta (harkinnan mukaan). Sitten tähän koostumukseen lisätään väriaine, jonka määrä ei saa ylittää 1% liuoksen kokonaismassasta.

Se ei missään tapauksessa voi liioitella pigmentillä, muuten korokkeet maalataan epätasaisesti ja ne näyttävät likaisilta. Joskus he turvautuvat useisiin väreihin samanaikaisesti, mutta tämä on ylivoimainen ratkaisu amatööriin, joten on parempi kokeilla kokeilutuotesarjaa.

Jos pidät reseptiä, tässä vaiheessa massa on samanlainen kuin marmori pienillä laastareilla. Sitten seokseen lisätään vettä asteittain (4/5 nestemäärän kokonaismäärästä) ja lisätään pehmittimiä (1% seoksen kokonaistilavuudesta).

Kun seos on sekoitettu perusteellisesti, lisätään jäljelle jäänyt vesi, sekoitetaan uudelleen ja kaadetaan saatu liuos valmiiksi valmistettuun muotoon. Muutaman päivän kuluttua tuotteen täydellinen kuivaus (riippuen säästä ja sementtimerkistä) tuote voidaan poistaa muotteista.

Asennustyöt

Asiantuntijat suosittelevat kaikkien sarakkeiden asentamista samanaikaisesti, sillä ratkaisun pitäisi jähmettyä niiden alle ja kestää jonkin aikaa. Asennusprosessi on varsin yksinkertainen eikä vain ammattilaiset, mutta se vaatii fyysistä voimaa. Ennen pylväiden asennusta valmistetaan sementtilaasti, johon asennetaan valmiit betonielementit.

Solu, jossa pylväs on kiinnitetty, kaadetaan valittuun paikkaan. Kuivauksen jälkeen merkintä suoritetaan asennuspaikan alla. Lisäksi käyttämällä betonissa olevaa timanttiporausta, reikiä porataan niissä nastoissa, joiden halkaisija on hieman suurempi kuin tapit itsessään. Jäljellä on vain kaataa liuos reikään ja kiinnittää pylväs pysyvään paikkaan. Koristeellisten betonipalkkien asennus ja lopullinen kiinnitys on tasoittamisessa tasolle ja lopulliselle jäädytykselle.

Kuinka tehdä betonin muoto

Moderni betoni ei ole pelkästään säätiö, lattia tai portaikko. Se vaatii monia muotoja, joita käytetään menestyksekkäästi rakentamisessa ja ainutlaatuisten mallien luomisessa erityisesti maisemassa. Riippumatonta työtä varten tarvitaan konkreettisia valokuvia, fantasiaa ja halu luoda jotain omaa epätavallista ja ainutlaatuista. Suurten valukappaleiden, esimerkiksi paalujen, reunojen, rajoittimien, tekemiseksi on tehty muottirakenteita. Lomakkeen on oltava kokoontaitettava ja liotettava puu hyvin ennen kaatamista. Tämä menetelmä on hyvä, koodilla täytyy saada paljon samanlaisia ​​tuotteita, joilla on selkeä geometrinen muoto. Jos et voi käyttää puuta, laita lomake oikealle maahan. Tee näin kaivaa reikiä, kaataa ne hiekalla, kostuta ja täytä betonilla. Peitä ja jätä pakastettavaksi. Jotta saat laattoja, esimerkiksi päällystys tai päin, voit käyttää lähes mitä tahansa materiaalia - muovia, silikonia, puuta, kaikki riippuu mielikuvituksesta ja mahdollisuuksista. Voit käyttää lähes kaikkea - vanhoihin ruokiin ja lasten muotteihin hiekkaan asti, pääsäiliön on oltava sopiva muotoon ja kokoon. Tarvittaessa yksi valukappale soveltuu hyvin vaahtoon. Leikkaa haluttu muoto ja täytä se betonilla. Negatiivinen käyttää - valun poistamiseksi muotti on rikki ja lisäksi voit saada minkä tahansa kokoonpanon valu aina volyymikuvioon asti. Jos tarvitset betonirenkaan, käytä vanhoja renkaita - autoa, polkupyörää ja jopa pyörätuoleja ja skoottereita. Jos mitään ei löydy sopivaksi, kaivaa ympyrä maahan, laita ämpäri keskelle - ja lomake on valmis. Kaatamisen jälkeen anna betonin tarttua (vähintään yksi päivä), irrota sitten työkappale ja käsittele huolellisesti arkki ja anna betonin kertyä voimaa. Se kestää 21 päivää. Täysin märät valukappaleet, voit kääriä ne kostealla liinalla. Tämä on välttämätöntä, jotta betoni ei halkeile kuivana. 1. Halutun muotoisen valun tuottamiseksi voit käyttää lähes kaikkea - kertakäyttöruokia, vanhoja kukkaruukkuja, kaikenlaisia ​​muovituotteita. Perussääntönä on se, että valu on poistettava hyvin. Jos et halua kopioida lomaketta itse - voit ostaa sen tai tilata sen omien luonnosten mukaan.

3. Anna väri betoniin. Tätä varten käytä kuivia tai nestemäisiä rakennusmaaleja, jotka lisätään liuokseen sekoittamisen aikana.