Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lomakkeet FBS: lle. Peruslohkojen muodot GOST 13579-78: n mukaan.

FBS - kiinteät pohjapaneelit.

FBS on betonituotteita (betonituotteita), jotka on valmistettu esivalmistetuista perustuksista, joilla on vahva lujuus ja kestävyys. FBS-lohkot valmistetaan GOST 13579-78 "Betonilohkojen pohjaseinien teknisten olosuhteiden mukaan." Lataa tiedosto ZIP-arkistosta (266 Kt) raskaasta betonista sekä kevyt ja tiheä silikaattilattia, jonka keskimääräinen tiheys on vähintään 1800 kg / m3. Käytetään pääasiassa perustusten rakentamiseen sekä kellari-seinien ja teknisten maanalaisten rakennusten rakentamiseen.

Lähes jokin moderni rakennus ei toimi ilman FBS-lohkoja. FBS-peruslohkon vakiokoon valinta suunnitteluratkaisuissa määritetään seuraavilla tekijöillä:

 • Sallittu kuormitus maahan (tämä käy ilmi teknisten ja geologisten tutkimusten aikana)
 • Rakennuspaino
 • Käytettäessä asianmukaisesti, FBS-lohkot tarjoavat rakenteellista vakautta, niitä käytetään tehokkaasti siviili- ja teollisuusrakennusten rakentamiseen erilaisilla seinärakenteilla.

Metallimuotin piirustukset


Teemme kahdesta metallimuodosta:

Taittuvat metallimuotit lohkojen FBS tuotantoon.

Nämä lomakkeet koostuvat yksittäisistä elementeistä - levyistä. Käytettäessä joka kerta kokonaan koottu ja purettu.

Ne edellyttävät tasainen lattia työpaikalla, koska pohjan muoto on teräslevy, joka on asetettu lattialle tai muulle materiaalille, johon betoni ei tartu (esimerkiksi kateaine).

Edut näistä muodoista ovat alhaiset kustannukset ja kuljetuksen helppous (ne vievät vähän tilaa hajotetussa tilassa).

Näiden lomakkeiden huono puoli on työmaksujen lisääntyminen lomakkeen kokoonpanossa ja purkamisessa lohkojen tuotannossa.

Kasettimetallimuotteja FBS-lohkojen tuottamiseen.

Nämä muodot ovat jäykän pohjan rakenne, joka on valmistettu metallikehykselle ja saranoitu kiinnitettyinä saranallisten sivujen pohjaan.

Älä vaadi litteää lattiaa.

Ne voivat liikkua kokonaan työpajan ympärillä nosturin tai kuormaimen avulla!

Näiden muotojen etuna on myös kokoonpanon ja purkamisen nopeus, mikä pienentää tuotannon työvoimakustannuksia.

Näiden lomakkeiden haitat johtuvat suuremmasta intensiteetistä ja työvoimavaltaisemmasta tuotannosta aiheutuvista korkeammista kustannuksista. Määritämme myös miinuksille, että lomakkeiden valmistajilta ostajalle aiheutuvat suuret kustannukset, jotka liittyvät lomakkeiden suureen ulottuvuuteen (lomakkeet, toisin kuin kokoontaitettavat, kuljetetaan koottuna).

Voit myös nähdä seuraavat osiot.

Säätiölohkot ja niiden merkitys

Taloja vaahtolohkoista tänään tuli vaihtoehtona puulle ja tiilille. Ja kaikki, koska tällä materiaalilla on useita etuja.

Aluksi tällaiset ilmastetut betonilohkot pystyvät kestämään vakavia kuormituksia, kun ne ovat staattisessa asennossa. Samalla he pelkäävät lakkoja. Siksi tärkein asia on rakentaa talo oikein ja tarkasti. Mutta edelleen täsmälleen palvella luotettavasti.

Myös rakentaminen on edullista. tosiasia on, että lohkot ovat kevyitä. Voit tilata ne toimittamalla. Joten he eivät tarvitse vahvaa perusta. Lisäksi prosessi on nopeaa. Ensinnäkin, koska tuotteet ovat suuria. Verrattuna tiiliin ero voi olla useita kertoja. Kyllä, ja tällaiset työt ovat halvempia asennuksen helppouden takia.

Vaahtolohkosta rakennetaan taloja ja monimutkaisia ​​muotoja. Tosiasia on, että tämä materiaali on helppo käsitellä. Sitä voidaan käyttää sekä ulkoiseen että sisäiseen työhön. Lisäksi kaikki viestintä on helposti piilotettu vaahtolohkojen seinään.

Tämä on myös ympäristöystävällinen materiaali. Tuotannossa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Siksi on turvallista asua sellaisessa talossa.

Huokoisen rakenteen ansiosta vaahtolohkoilla on erityisominaisuuksia. Esimerkiksi ne suojaavat rakennetta tuulelta, alhaisilta lämpötiloilta ja jopa lämmöltä. Toisin sanoen niillä on erinomaiset lämpöeristysominaisuudet. Tämä mahdollistaa huoneen optimaalisen lämpötilan ylläpitämisen. Ja ylimääräiset kanavat mahdollistavat erinomaisen ilmanvaihdon.

Melueristysominaisuudet - vaahtolohkojen toinen etu. Lisäksi niiden koristeluun voi käyttää melkein mitä tahansa materiaalia. Suosittelemme, että ostat edullisesti kauppajärjestön Hebel-Block LLC: n verkkosivuilla.

Mitä puutteista, vahvuus jättää vielä paljon toivomisen varaa. Ole erityisen varovainen kuljetettaessa ja pakkaamassa sitä. Myös materiaali absorboi aktiivisesti vettä, joten se tarvitsee viimeistelyä, joka toimii myös vedenpitävänä aineena.

Lämpimät, korkealaatuiset ja edulliset sardeldi-betonilohkot

Kestävyys (yhdessä helppokäyttöisen ja edullisen pinta-alan kanssa) ovat tärkeimmät edut sardeldi-betonin kanssa, joka täyttää kaikki kehittäjien enemmistön asettamat tehtävät. Tämän materiaalin käytännöllisyys ja kannattavuus määrittävät sen suosion, joka ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon sen myönteiset näkökohdat.

Tämän tuotteen käytön kannalta hyödyllisiä ominaisuuksia ovat kosteudenkestävyys, korkea äänieristys, kevyt paino ja alhainen lämmönsiirto sekä mitat, jotka säästävät aikaa ja vaivaa seinien rakentamisen aikana. Lisäksi niiden kustannukset ovat alhaiset, ja on helppo ostaa laajennettuja savilohkoja tai -ongelmia. Useimmat rakennusalan organisaatiot mieluummin käyttävät tätä materiaalia, koska sen vahvuudet toimivat rakennuttajien ja tulevien asukkaiden hyödyksi. Se on tavallisin rakennusmateriaalien ja toimistorakennusten rakennusmateriaali.

Pohjuslohkojen muodot

Tuotteet: 0 kpl.
määränä: 0 s.

Kaupungissa Kirov - Moskovan aikaa

Yhteystiedot

Venäjä, Kirov (alue),
Str. Tuotanto, 48, 2. kerros

Puh / Faksi:

Cell:

8 (912) 734-45-20 (WhatsApp ja Viber) - Michael

Yleiskäyttöiset lomakkeet FBS-lohkojen tuottamiseksi säädettävällä leveydellä ja lohkon pituudella.

Tämä yleismaailmallinen muoto sisältää lisävarusteen lohkon leveyden muuttamiseen - tämä mahdollistaa 300 mm: n ja 600 mm: n välisen leveyden muodostamisen vain yhden muodon avulla.

Näissä muodoissa yhdestä neljään lohkoa tehdään samanaikaisesti eri kokoja ja leveyttä ja pituutta kohden.

Lisälaitteiden käyttö lohkon pituuden säätämiseen mahdollistaa FBS-lohkojen tuottamisen pituudeltaan 1200 mm.

Tarjoamme sinulle kahdentyyppisiä universaaleja FBS 24 -muotoja, joiden avulla voit valita monenlaisia ​​FBS: ää:

"Universaalimuoto yhden yksikön tuottamiseksi kierrosta kohti"

FBS 24.3.6 (valmistetaan 2400h300h600 mm: n syklin 1 lohkolle);

FBS 24.4.6 (1 lohko koko 2400 x 400 x 600 mm);

FBS 24.5.6 (1 lohko 2400 x 500 x 600 mm);

FBS 24.6.6 (1 lohko 2400 x 600 x 600 mm),

"Universaalinen muoto kahden lohkon tuottamiseksi kierrosta kohti"

FBS 24.3.6 (syklin 2 lohkot, joiden koko on 2400x300x600 mm);

FBS 24.4.6 (2 kpl kokoa 2400x400x600 mm);

FBS 24.5.6 (2 lohkoa 2400 x 500 x 600 mm);

FBS 24.6.6 (2 lohkoa 2400 x 600 x 600 mm),

Laitteiden käyttö näissä muodoissa lohkon pituuden ohjaamiseksi mahdollistaa tuotannon:

FBS 12.3.6 (vastaavasti 2 tai 4 lohkoa);

FBS 12.4.6 (2/4 lohkoa);

FBS 12.5.6 (2/4 lohkoa);

FBS 12.6.6 (2/4 lohkoa);

FBS 9.3.6 (2 lohkoa);

FBS 9.4.6 (3 lohkoa);

FBS 9.5.6 (2 lohkoa);

FBS 9.6.6 (2 lohkoa).


Yleismuotoja ei ole täydennetty pohjalla.

Tietojen avulla muodostaa pohjan PBS tuottaa lohkoja, joilla on selkeä geometria (puoli on kiinnitetty pohjaan, geometria lohkon sitoutuminen alapuoli), se on mahdollista siirtää myy muoto, liike tuotteiden kuivauskammion lavalle muodossa.

Käyttämällä samaa lisämäärää pohja lisää FBS: n tuotantokapasiteettia.

Pohja FBS-lomakkeille

Laitteet yhdellä FBS-lohkolla

Laitteet kahdella FBS-lohkolla

Puhelin yksityiskohtaisesta kuulemisesta FBS-metallimuodoista: +7 912 734 45 20 Mikhail

Jos sinulla on vaikea ymmärtää uutta teemaa, joka ei ole tunne sinua, ei ole aikaa tai halua tutkia sitä itse - soittaa tai tilaa soittopyyntö ja selittää kaiken yksityiskohtaisesti, vastaamalla kaikkiin kysymyksiin, joita et ole selvittänyt!

Kuinka tehdä säätiön lohkot omilla käsilläsi?

Pienen talonrakentamisen rakentaminen tiilestä tai puusta vaatii huomattavia rahoituskustannuksia. Säätiön rakentaminen vaatii noin viidenneksen rakennuskustannuksista. Kun kyseessä on säätiö, joka koostuu perustuslohkojen, tämä on sekä materiaalin hankinta, maksaminen rakennustyöt ja kustannukset erikoislaitteet. On mahdollista vähentää joitain kustannuksia, elleivät ne ole kokonaan poissuljettu, jos valmistelemme itsenäisesti rakennusmateriaaleja, toisin sanoen lohkojen tekemistä omin käsin. Tätä varten sinun on tehtävä alustavat laskelmat sekä varastoida materiaaleja.

Peruslaitos, joka on tehty itsenäisesti, ei ole laadultaan huonompi kuin rakennusalustalla ostettu lohko.

Säätiön rakentaminen, jolle lohkot tehtiin omilla kädillä, voidaan tehdä tällä tavalla: valmistettu muotti on asennettu paikalleen, betoniseos kaadetaan siihen. Kun koostumus on hieman karkaistu, muotti poistetaan ja järjestetään uudelleen. Prosessi toistetaan. Siksi yksi muotti on käytetty toistuvasti. Kuitenkin kuvattu menetelmä ei aina ole kätevää, vaikka useampia lomakkeita käytetänkin. Useimmiten lohkot omilla käsillään tehdään erikseen ja asetetaan varastointiin.

Luotettavuuden ja kestävyyden suhteen betonilohkot käsin eivät ole paljon alempia kuin rakennusmateriaalien perusteella hankitut betonilohkot. Ne ovat melko vahvoja ja luotettavia, ja kotimaisen valmistusteknologian osalta se ei ole niin monimutkainen. Tärkeintä on oikein laskea mittasuhteet, jotka sopivat parhaiten tuleviin sementtituotteisiin. Sen pituuden tulisi olla sellainen, että se on helppoa ja ilman sahausta sijoittaa tuote pohjaan. Laskettaessa on tarpeen valita mittoja siten, että voit siirtää lohkoja omilla käsillänne tai avustajilla ilman erikoislaitteita.

Työkalut ja materiaalit työhön

Lohkojen perustuksen malli.

Työlle tarvitaan:

 • taitettava muotti, jonka on sytytettävä sementtikoostumus;
 • hiekka karkea jyväsi 1,5 mm;
 • murskattu kiviosuus 10 mm;
 • Portland-sementti M300;
 • lapio;
 • vesi;
 • rakennusliina;
 • puutavaran hakaset;
 • sakset metallille;
 • sähköpora

Itse valmistetuista muottituotteista on valittava seuraavat materiaalit:

 • levyt tai kosteutta kestävä vaneri;
 • teräslevy 1 mm paksu;
 • metallinen sauva, jonka halkaisija on 12 mm;
 • M12 mutterit - 2 kpl.

Laudat on valittava tai käsiteltävä niin, että ne ovat yhtä leveät lohkon korkeuteen. Pituuden on oltava yhtä suuri kuin lohkon pituus, johon on lisätty vielä 20 cm. Jokaiselle levylle toinen puoli on hyvin harjattava ja maalattava vedenpitävällä maalilla. Sivulla, joka on maalattu, vetäytyä kummastakin reunasta 10 cm: n reunasta ja noudata kahta poikittaissuojausta - niiden on mentävä 5-6 mm syvyyteen. Näiden tiedostojen välillä saadaan etäisyys, joka vastaa tulevan tuotteen pituutta. Tiedoston ja reunan välisen etäisyyden keskellä reikiä on porattava kiristettäväksi läpimitaltaan 14 mm: n muotoon.

Piirroksen pohjapalkki.

Teräslevystä tulee leikata kaksi suorakaiteen muotoista yksityiskohtaa. Heidän tehtävänsä on sulkea rakennettavan muotin sivut. Suorakulmion toisella puolella pituuden tulee olla yhtä suuri kuin lohkon korkeus, toisaalta se on laskettava lisäämällä 10 cm edelliseen arvoon. Valmistele tangot - niitä tarvitaan kiristämiseen. Niiden pituus on suurempi kuin lohkojen leveys, 80-90 cm. Jokaisen sauvan päähän on oltava lanka - jos et pysty tekemään sitä itse, ota yhteyttä työpajaan.

Muotti on koottu seuraavasti. Valmistetut levyt on asennettu vierekkäin, niiden sivupinnat on oltava yhdensuuntaiset. Tällöin maalatut pinnat on käännettävä kokoonpannun tuotteen sisään. Kierrä nastat reikien läpi. Aseta suorakulmaiset metallielementit säikeiden haaroihin - ne ovat muottien päät. Aseta mutterit sauvoihin, mutta älä kiristä niitä vielä. Ensin sinun on laitettava useita erityisiä inserttejä puusta - ne on tarpeen korjata tuotteen leveys.

Sementtilohkojen valmistus

Lohkojen valmistuksessa on parempi käyttää M200: n ja luokan B15 betonia. Oikein noudattamalla tekniikkaa, tämä voima riittää kestämään noin kaksi kerrosta olevaa rakennetta. Mitä korkeampi sementtityyppi on, sitä vahvemmat perustekijät ovat. Betonin parantamiseksi tarvitset Portland-sementtiä M300, hiekkaa ja soraa. Lohkojen tekeminen omilla kädillä voi olla vankempi, jos suoritat tuotteiden vahvistamisen metallilangalla.

Miten valmistaa liuos kaatamiseksi

Ratkaisu betonin valmistukseen on helppo valmistautua. Tee näin valmistelemalla kaikki osat kuivassa muodossa seuraavissa mittasuhteissa: 1 osa sementistä, 4 - rauniosta, 2 hiekkaa. Lisää vettä ja sekoita. Vettä on lisättävä pieniin annoksiin, huolellisesti sekoittamalla kunkin koostumus ja niin edelleen, kunnes seos on muovia ja viskoosia. Sen selvittämiseksi, onko betoni valmiina, se tehdään tavallisesti näin: ratkaisu on koottu kouralliseksi ja puristettu voimakkaammaksi. Valmis seos, kun avaat kämmen, ei hajoa tai jätä likaisia ​​merkkejä. Kun betoni on valmis, voit kaataa sen muottiin.

Miten kaadetaan betonia

Muottien täyttö toteutetaan osissa. Ensinnäkin täytä liuos varovasti noin kolmanneksella vaaditusta tilavuudesta, kun taas betonia on sekoitettava hyvin ja tasoitettava. Kiinnitä erityistä huomiota ratkaisuun kulmissa. Kun lisäät seuraavia betonisia osia, on tarpeen tasata se jatkuvasti, pudota se syvälle poistamaan sisään syötetyn ilman ja kompakti koostumus. Lopuksi halutaan kohdistaa ylempi taso.

Kun olet lopettanut muottien lohkojen päissä, yritä tehdä pystysuoria uria. Tätä varten käytä metallikulmia - paina ne käsin muottien päätyseiniin ja lävistää betonimassaa koko pituudeltaan. Kun lohkot asennetaan niille varattuun tilaan, urat täytetään ratkaisulla, mikä auttaa lohkoja paremmin tarttumaan toisiinsa.

Muotti on betonin täyttämisen jälkeen jätetty pariksi päivälle. Kolmannella päivällä muotti voidaan irrottaa ja poistettu lohko voidaan jättää kuivaksi vielä 4 viikon ajan niin, että se voi saada rakenteelle sopivan lujuuden. Kuivaa lohkot luonnollisissa olosuhteissa, peittäen ne kattoverhoilulla tai asettaen ne teltan alla. Ensimmäisten pari päivää sen jälkeen, kun olet tehnyt lohkot omilla käsilläsi, sinun on ripottele saadut tuotteet vedellä, jotta ne eivät repeäisi.

Jotta tuotantoprosessia voidaan nopeuttaa ja samalla saada enemmän lohkoja, ne yrittävät rakentaa useita muotoja.

Tee-se-itse-lohkojen avulla voit tehdä vain perustan, mutta myös seinät, vain erikokoisen muotojen koon. Käsintehdyt FBS-lohkot voidaan rakentaa autotalliin tai kylpyyn sekä asuinrakennuksen seinille.

DIY-pohjaiset lohkot

Jos rakennusbudjetti on rajallinen tai haluat vain säästää rahaa, sinun on tehtävä joitain rakennustöitä itse.

Koska säätiön rakentamiskustannukset ovat noin 1/5 koko rakennuksen kustannuksista, ja prosessi on melko helppo toteuttaa, voit tehdä säätiölohkot omilla käsilläsi.

Teokset suoritetaan seuraavassa järjestyksessä. Ensin sinun on päätettävä koosta. Koska päätetään, niin pitkälle kuin mahdollista, itsenäisesti ja mahdollisimman suurella säästöllä puutavaraa.

Varsinainen FBS-lohkon koko on riittämätön, sen mitat ovat 2,4 x 0,6 x 0,4 metriä ja vähitellen, kun seuraava lohko kaadetaan, järjestää uudelleen muottirakenne edelleen säätämisen lopulliseen valuun asti, joten rakennustyömme käytetään monta kertaa.

Tämän lähestymistavan avulla säästetään myös puutavaran säästöä ajoneuvoihin valmiiden lohkojen ja kuorma-autonostureiden asentamista varten. Jotta lohkot eivät olisi siirrettävissä, muottien asentaminen ja betonin kaataminen on tehtävä merkittyjen pohjalla.

Kuinka tehdä säätiön lohkot omilla käsilläsi?

Muotoilun tekemiseksi kannattaa käyttää OSB-vaneria, jonka leveys on yhtä suuri kuin lohkojen korkeus ja pituus on 20 cm pitempi kuin niiden pituus. Vanerin toinen puoli on leikattu ja maalattu vedenpitävällä maalilla.

Kuivumisen jälkeen kummankin vanerin maalattu puoli, 10 cm: n etäisyydellä reunoista haavasahan avulla tehdään poikittaisia ​​leikkauksia noin 5 mm syvyydellä.

Niiden välisen etäisyyden jokaiselle vanerille olisi oltava yhtä suuri kuin lohkojen pituus. Nyt jokaisen vanerin reunan ja leikkauksen välissä on noin 14 mm halkaisijaltaan reikää - tulevien lasien ruuveja varten.

Kaksi suorakulmaista kappaletta leikataan 1 mm: n paksuisesta teräslevystä: kummankin puolen sivu on yhtä suuri kuin lohkojen korkeus ja toinen leveys.

Ne toimivat lomakkeen päätykappaleina, niissä on tehty leikkauksia, voit myös käyttää vaneria tai paksua alustaa.

Jatkossa on valmistaa useita teräsputkia, joiden halkaisija on 12 mm ja pituus 10 cm suurempi kuin lohkojen leveys ja kierteet päissä, ja voit siirtyä kokoonpanoon.

Vaneri-aihiot pinotaan tasaiselle pinnalle, joka on yhdensuuntainen toisiinsa maalattua puolta sisäänpäin. Metallipäät työnnetään leikkauksiin ja valmistetut sauvat sijoitetaan pyöreisiin reikiin.

Ennen rakenteen kiristämistä muttereilla, vanerin sisäpuolella, lasin vieressä, asenna puiset välilevyt lohkon leveyden säätämiseksi.

Nyt mutterit kiristetään ja muotti on valmis.

Liuoksen valmistamiseksi 1 osa sementistä yhdistetään 2 osaan hiekkaa ja 4 osaa soraa. Jotta lohkot olisivat vahvoja, seoksen on perusteellisen sekoittamisen jälkeen oltava riittävän viskoosi.

Haluttu sakeus saavutetaan säätämällä veden määrää. Ennen kaatamista laastien päätyseinien sisäpuolelle, keskellä, voit asentaa puupalkit. Tämän jälkeen ne irrotetaan ja urat pysyvät, jotka täytetään laastilla valmistettaessa valmiita lohkoja.

Tämä vahvistaa kytkentää niiden välillä, mikä tekee säätiöstä vahvemman. Nyt lomake täytetään seoksella ja tiivistetään. Kuivauksen aikana halkeilun välttämiseksi rakenne peitetään kalvolla ja ruiskutetaan säännöllisesti vedellä kahden päivän ajan, minkä jälkeen muotti voidaan purkaa.

Video: DIY-muotti

Muodot lohkot tee-se-itse

Betonilaatat ja -muodot

Betonilohkot voivat olla hyödyllisiä seuraavissa tapauksissa:

 • valmistus aidat, massiiviset rakennustyöt;
 • betonilohkojen rakennusten tuotanto;
 • pienten koristetuotteiden rakentaminen betonista.

Riippuen halutusta tuloksesta, lohkon valmistusmuoto on erilainen. Rakennusmarkkinat ovat täynnä betonilohkojen ulkomaisia ​​/ kotimaisia ​​tuottajia. Ne tuottavat kaikenlaista monimutkaisuutta. Itsenäisen korjauksen tapauksessa mahdollisuus betoniparton luomisesta omiin käsiisi kotona on aivan todellinen.

Huomaa: lohkojen asennus vie paljon vähemmän aikaa verrattuna muihin materiaaleihin koonsa vuoksi.

Soveltamisala

Useammin betonilohkoja käytetään rakennusten perusosina: autotallit, monikerroksiset asuinrakennukset, toimistot, yksityiset talot, kesämökit ja niin edelleen. Soveltamisala ei rajoitu laajamittaisiin rakennushankkeisiin. Ehkä itsenäinen betonilohkojen tuotanto / käyttö kotona. Ainoa vaikeus: on tarpeen käyttää lisärakennustarvikkeita (kuivausrumpu, betonimylly). Kuivurina voit käyttää suljettua huonetta (kodinhoitohuone), jossa on lämmitin. Haluttu lämpötila kuivaimelle omilla käsillään - 70 astetta. Betonimuotoja käytetään seuraavissa tuotteissa:

 • betonirakennus;
 • koristeelliset arkkitehtoniset elementit (maljakot, reunukset, veistokset);
 • päällystyslaatat (tyyppi voi vaihdella);
 • aidat (mukaan lukien koristeelliset);
 • kuivausrummut;
 • teräsbetoniset rakennuslevyt.

Ominaisuus: riippuen tuotteesta, jota tarvitsemme, laatu, yksityiskohdat, muotti vaihtelevat. Jos haluat luoda lomakkeen ja sitten tuotteen omilla käsillänne, sinun on suoritettava tarkat laskelmat, seurattava tiiviisti prosessia, noudatettava luomissääntöjä, tiedostettava materiaalin / tulevan tuotteen ominaisuudet.

Tuotannon materiaali

Erilaiset betonilohkot, niiden sovelluksen ominaisuudet, tuottivat markkinoille paljon uusia materiaaleja. Lähtöaine, joka antaa muodon laatuominaisuudet, voi vaihdella lopullisen tuotteen vaatimusten mukaan. Jokainen materiaali on suunniteltu hintaluokkaan, laatuun, käsittelymenetelmiin ja teknisiin indikaattoreihin.

elastomeerit

Silikoni muotti irtotavarana.

Pienten osien tuottaminen, tarkimpien kopioiden luominen edellyttää elastomeeristen muotojen käyttöä. laajuus:

 • monimutkaiset bulkkituotteet;
 • korkean tarkkuuden bas-reliefit;
 • arkkitehtonisia erektioita.

Näiden tuotteiden valmistus on mahdotonta ilman seuraavia osia:

 • kumi (synteettinen kumi);
 • Formoplast;
 • yhdisteet (polyuretaani / silikoni).

Materiaalin likimääräinen kulutus: 10-40 kg / m2.

Haittapuoli: tällaisen tuotteen valmistaminen kotona on äärimmäisen vaikeaa. On tarpeen käyttää erikoistunutta ruoanlaittomahdollisuutta, murskaamista. Lisäksi ennen kuin aloitat työskentelyn aineesta, ota yhteys asiantuntijaan. Koska materiaalin käsittely on vaikeaa, tällainen kuuleminen on pakollista.

Laajamittaiset erektiot, jotka eivät vaadi tarkkoja geometrisia laskelmia, on parempi tehdä muovimuodoista. Perusmateriaalit:

 • lasikuitu (alhainen yhteensopivuus sementin matriisiin, joka voi aiheuttaa halkeamia, vikoja);
 • kovaa muovia (jotka ovat taipuvaisia ​​taivutukseen, joten pääkäyttöalueet - päällystyslaatat, reunakivet, betonipäällysteet);
 • ABS-muovilevy (joka on altis delaminaatiolle, käytä ylimääräistä silikonirasvaa, josta voit tehdä pienikokoista materiaalia);
 • levyn / kalvon polystyreeni (hyvin kuljettaa tekstuuria, esineiden ääriviivat, on hauras materiaali);
 • PVC-muovi (kestävin, korkealaatuinen, tarttuvuus on mahdollisimman alhainen, ei vaadi puhdistusta ja voitelua).

Jos päätät käyttää muovia estämään lohko, muista noudattaa jäykän muottien läsnäoloa. Muotti antaa materiaalille halutun helpotuksen, jäykkyyden, helpottaa uuttoa. Jos tätä sääntöä ei noudateta, tuote hajoaa kuivauksen aikana tai tulos on heikko laatu, lyhytikäinen.

Riippumaton muotoilu

Huomaa, että tuotteen viimeinen käsittely on suoritettava täydellisen jähmettymisen jälkeen. Jos tuote on raaka, lisätoimet (esimerkiksi leikkaus) ovat epäloogisia, tehottomia. Lomakkeen luominen:

 • Aloita tuotanto improvisoituilla työkaluilla. Voit esimerkiksi käyttää vaahtoa. Leikkaa leima, täytä se valmiilla seoksella (hiekkasementti). Saat yhden kopion konkreettisesta koristemuodosta. Voit käyttää eri kokoisia muovisia säiliöitä leimojen sijasta.
 • Kokoa tuote lastulevystä, laminaatista. puu. Perussääntö on, että pinnan on oltava sileä. Karkeuden vuoksi lohkojen ja pinnan välille muodostuu halkeamia tai betoni on epätasaisesti jakautunut, mikä vaikeuttaa tuotteen poistamista.
 • Täytä lomake betoniseoksella, jätä se useita päiviä, kunnes se on kokonaan kuivunut (riippuu sekoitustyypistä, tuotteen materiaalista. Katso ohjeet materiaalin ohjeista).
 • Täydellisen kuivauksen jälkeen on poistettava huolellisesti (esimerkiksi lastalla tai vastaavalla esineellä) valmiin tuotteen.
 • Suorita (jos tarpeen) tarvittava koristeellinen työ.

Jos sinulla ei ole aikaa / halua toteuttaa itse prosessia, käytä rakennusyritysten palveluja. Kun otat yhteyttä haluamaasi yritykseen, voit tehdä tarvittavan lomakkeen. Selitä rakennuksen tarkoitus, haluttu materiaali ja määritä ajoitus. Set-hinta (se olisi koordinoitava henkilökohtaisesti, puhelimitse) sinua neuvotaan ja hyväksytään. Niinpä voit olla varma tuloksena olevan tuotteen laadusta, sen kestävyydestä ja luotettavuudesta.

Itsenäinen lohkon luominen

Betonielementit - välttämätön materiaali suurien rakennusten rakentamiseen. Materiaalin hinta on alempi verrattuna muihin. Lisäksi konkreettiset rakennukset palvelevat sinua yli 70 vuotta. Kustannusten vähentämiseksi voit luoda itsellesi betonilohkon. Luomisprosessi:

 • asenna muotti (se on tehtävä ei-volumetrinen);
 • tehdä improvisoitujen työkalujen muotoa: lastulevyä, vaneria, puulevyjä. Lohkon luomisen lomakkeella ei saa olla pohjaa;
 • aseta tuote sileälle pinnalle, peitetty kankaalla tai kalvolla;
 • voitele kaikki osat muottiin öljyllä (helpottamaan valmiin materiaalin poistamista);
 • sekoita suuri kapasiteetti hiekka, sora, kalkki, sementti. Laastin ja sementin välinen suhde on 1: 4. Sekoita, lisää vettä. On parasta lisätä vettä viileässä ilmassa haihtumisen välttämiseksi. Jos vesi välittömästi haihtuu seoksesta, halkeamien mahdollisuus lisääntyy. Valitse oikein veden suhde niin, että liuos ei ole liian likainen tai paksu;
 • täytä tuote saadulla liuoksella keskelle;
 • suorita lanka täytettynä;
 • täytä lomakkeen reunaan tuloksena olevan liuoksen kanssa;
 • Pehmeä pinta (mikä tahansa työkalu), jotta se sileä.

28 päivää sen jälkeen, kun seos oli valmistettu, joka on sisällä, se tarttuu täydellisesti ja hankkii suurimman lujuusindikaattorin. Prosessin ainoa haittapuoli on kuivausaika. Jos sinulla ei ole aikaa odottaa, tilaa tehdasbetonilohko. Huomaa, että hinta vaihtelee useita kertoja. Itse tuotannon säästö on noin 70%.

johtopäätös

Betonimuoto - paras vaihtoehto betonilohkoille. etuja:

 • alhaiset kustannukset;
 • lujuus, vakaus;
 • hinta laskee useita kertoja omassa päätöksenteossaan;
 • helppokäyttöisyys;
 • joka on suunniteltu useisiin uudelleenkäyttötapoihin;
 • eivät vaadi erityisiä rakennustarvikkeita (jos emme puhu suurista rakennustöistä).

Vinkki: yksittäisen korjauksen ei pitäisi ostaa erikoislaitteita. Voit luoda tarvittavan lohkon ja sen lomakkeen käytettävissä olevien työkalujen avulla. Joka tapauksessa lastulevyn, vanerin tai puulevyjen hinta on huomattavasti pienempi kuin erikoisrakennustarvikkeet. Jos päätät ottaa laajamittaisen rakentamisen, hankkia tarvittavat laitteet, palkata päteviä työntekijöitä - tapauksen ensisijainen perusta.

Jos tämä etusivu ei sovi sinulle, tilaa tilaus sellaisen rakennusyrityksen kanssa, joka tarjoaa tällaisia ​​palveluja. Huomaa, että hinta nousee useita kertoja. Joka tapauksessa saat laadukkaan materiaalin, oikeaan aikaan sinulle, ilman työvoimakustannuksia ja pitkä odotus.

Kynsilohkojen muodot

Kuonan kivet ovat perinteinen rakennusmateriaali, niiden houkuttelevuus kehittäjälle alhaisen hinnan takia. Valettujen tuotteiden valmistukseen käytetään kuona betonia ja kuonaa. Tämä kivi hankkii tarvittavat parametrit seoksen sekoittumisen jälkeen luonnollisella tavalla tai vibropressoimalla seoksen kutistumisen jälkeen. Tämä materiaali oli suosittu Venäjällä 90-luvulla viime vuosisadalla, mutta nykyään sen kysyntä ei ole niin suuri, mutta se on edelleen olemassa.

Kaksoiskerrosta on kaksi tyyppiä:

 1. Täysikasvuinen on lohko, jonka rakenteessa ei ole erityisiä onteloita, eli se on monoliittinen. Tämä materiaali on erittäin raskas, eristys on heikkoa, mutta sillä on suuri turvataso.
 2. Hollow - lohko, jonka rakenteessa on onteloita (aukkoja); Tällaisia ​​malleja karkeiden lohkojen valmistuksessa käytetään 30 tai 40%: n muotoja, jotka jäävät täyttämättä keskeltä:
 • 40%: n höyrynmallit tarjoavat hyvän lämmöneristeen, mutta ohuiden seinien ansiosta niiden vahvuus ei ole suuri.
 • 30 prosentin mitattavissa olevat mallit tunnetaan menestyksekkäimmiksi ja ovat suosituimpia kuin edellä. Niillä on keskimääräinen lämmönjohtavuus ja lujuus.

Uskotaan, että kranaatin lohkolla on enemmän haittoja kuin edut. Epäilemättä etua muihin materiaaleihin verrattuna - halpa. Mutta niitä ei suositella asuinrakennusten rakentamiseen, koska ne:

 • ei kovaa;
 • on suuri lämmönjohtavuus;
 • heikosti eristää melua;
 • eivät aina vastaa ympäristöstandardeja;
 • huonosti sovitettu koristeluun.

komponentit

Kuonakivien valmistuksessa käytetään kolmea pääkomponenttia: sideainetta, täyteainetta ja vettä. Paras karkea lohko saadaan raskasta betonia, joka sisältää murskatut kivet, hiekka. Ne ovat erittäin kestäviä, kestävät luonnollisia tekijöitä, mutta niillä on suuri lämmönjohtavuuskerroin. Niitä käytetään pääasiassa kellarin tai esineen rakentamiseen, joille lämpöeristys ei ole tärkeä, esimerkiksi autotalli tai instrumentaalinen säleikkö.

Jos rakennuksen rakentamiseen vaaditaan teknisten verkkojen tarjonta ja se on suunniteltu lämmittämään, on parempi ostaa kuonapaloja kevytbetonin muodossa. Tällaiset mallit on valmistettu vaahtoutuneesta perliitistä, jätekuo- dista, laajennetusta savesta, sorasta, kivihiilestä, tiilijätteestä, hiekasta, käsitellystä sahanpurusta, raunioista, neuloista ja vastaavista. Kevyet kivet on helppo kuljettaa ja asentaa. Koostumukseen sisältyvät komponentit parantavat materiaalin ympäristöominaisuuksia.

Kuonan lohkoja voidaan valmistaa mistä tahansa saatavilla olevasta materiaalista, joka on saatavana niiden valmistuksessa. Jotta säästät rahaa, älä osta lopputuotteita, vaan ostakaa lomakkeita karkeiden lohkojen valulle ja tee ne itse. Jotta materiaali saadaan lähes turhaan, myös yksinkertainen muovauslaite voidaan tehdä itse käyttämällä käytettävissä olevia työkaluja.

Muotin tekeminen hiekkalaatikkoon omiin käsiisi

Jokaisessa kotitaloudessa on platinaa tai puisia levyjä. Pohjimmiltaan sopivien kivien tekemiseksi tarvitaan muottirakennetta - useiden solujen kapasiteetti, johon laastia kaadetaan, muodostaen sen luonnollisella kiinteytyksellä. Laitteessa on mielivaltaiset mitat ja ne on valmistettu sopivasta koosta (tavallinen kivi 200x200x400 mm). Ei ole sopivaa tehdä yli 2 metrin muottilaatua, liian vaikea muoto hiutaleiden valmistukseen on hankalaa ja tehotonta.

Muotti on tehty ilman pohjaa, levyt sahataan siten, että poikittaiset on työnnetty pitkittäisiin, muodostaen samat solut ja kiinnitetty yhdellä yleisellä kehyksellä. Taittolaitteessa ei ole pohjaa, se asetetaan tasaiselle pinnalle, materiaalia, joka ei tartu seokseen, useimmiten sellofaani, levitetään. Cinder-lohkojen poistamiseksi muotista oli suositeltavaa, että levyt maalattaisiin öljymaalilla, ja ne olisi poistettava odottamatta seoksen jäätymistä kokonaan. Aika määritetään empiirisesti, koska jokainen koostumus käyttäytyy eri tavalla.

Jos sinun täytyy rakentaa useita esineitä tai päätät aloittaa oman liiketoiminnan louhimateriaalien tuotannolle, niin kotitekoiset lomakkeet, jotka eivät ole mahdollisia oikean määrän tuotteita varten, on helpompaa valmistaa koneita. Tämä ei todellakaan ole niin yksinkertainen, mutta jos sinulla on taitoja työtä ja aikaa, kiinnostunut rakentaja kykenee selviytymään tästä tehtävästä. Nykyään markkinat tarjoavat monia malleja kuonilohkareiden valmistukseen, joidenkin Moskovan hintojen hinnat ovat seuraavat:

Hikinen laskuri, joka säästää sähköä. Se maksaa 2 kuukaudessa!
Jokainen tarvitsee tietää tämän säästää rahaa!

Kuinka tehdä lomakkeita lohkoille omilla käsillänne?

 • Materiaalit ja työkalut muottien valmistamiseksi
 • Menetelmä valujen valmistamiseksi valimolle
 • Miten tehdä vostobrazovatel?

Yleisimpiä rakennusmateriaaleja modernin rakennuksen seinien rakentamiseen ovat eri materiaaleista koostuvat lohkot. Jotkut rakennusmestarit haluavat vähentää materiaalien kustannuksia entistä enemmän omien käsiensa tarpeiden mukaan.

Lohkojen lajimuodot.

Jos haluat tehdä lohkoja kotona, sinun on tehtävä valumuotteja valu. Sekä vibropress-konetta että erityistä värähtelevää pöytää, jotka on varustettu yhdellä tai useammalla kaatamalla, voidaan ostaa tai valmistaa itse. Tietenkin tämän on tehtävä jotain vaivaa.

Yksinkertaisimmassa muodossa lohkojen muoto on laatikko, jossa on kansi, joka on täytetty valmistetulla ratkaisulla. Mutta voit päästä asiaan ja vakavammin. Hitsauskoneella voit luoda valumuotteja, jotka soveltuvat lohkojen tekemiseen kotona.

Materiaalit ja työkalut muottien valmistamiseksi

Lohkojen muodon rakentamiseksi tarvitaan metallilevy, jonka paksuus on 5 mm. Älä käytä pienempiä levyjä: seinät vibropressoinnin aikana väistämättä räjähtävät ja pienet paksuus seinämät valmis lohko osoittautuu hieman pyöristettyinä. Onton sydämen valmistukseen tarvitaan toinen, 3 mm paksu levy. Lohkojen aukkojen rakentamista ei tule jättää huomiotta: ne säästävät noin neljäsosan ratkaisusta. Tällaiset aukot edesauttavat ilmakuoppien muodostumista valmiiseen seinään, mikä auttaa vähentämään seinien lämmönjohtavuutta.

Työkaluista tarvitset:

 • yleiskulmamyllytyökalu, jolla leikataan työkappale (levyn halkaisija 115-125 mm);
 • hitsaus kone;
 • hiomapaperit, karkeat ja hienorakeiset;
 • pora ja pora metallille.

Hiomakoneen kanssa työskentelevän tulee olla erittäin varovainen, koska työkalu kuuluu traumaattiseen luokkaan.

Työkaluja, jotka tarvitsette turvallisesti kiinnitettynä varaan, kun työskentelet pitämään työkalun kunnolla. Varmista puhtaus ja järjestys työpaikalla. Turvallisuusmääräysten noudattaminen on luonnollisesti välttämätöntä.

Takaisin sisällysluetteloon

Menetelmä valujen valmistamiseksi valimolle

Karkeiden lohkojen valmistusmenetelmä.

Aloita työ seuraavasti. Suorita merkintä tasaisella alustalla olevaan metallilevyyn. Sinulla on oltava kaksi kappaletta trapetsoidista muotoa, joiden leveys on 260 mm, toisella puolella on 386 mm, toisen puolen pituus on 390 mm. Trapetsin muoto on välttämätön, jotta rakenne kääntyy jonkin verran erikoisrakenteella. Tämä poistaa tuotteen lopullisesta lohkosta, on paljon helpompaa kuin jos suoritat sen rinnakkaismuodossa. On myös toivottavaa tehdä onttoja ydinkartioita kartion muodossa.

Levyyn piirrettyjen kuvioiden diagonaalien on oltava tasalaatuisia, sivujen koon on oltava täsmälleen edellä esitettyjen mittojen mukainen. Jos tämä ehto ei täyty, lomake on käyrä.

Tee nyt merkintä kuvioille, joiden leveys on 260 mm, yksi pitkistä sivuista on 196 mm ja toinen 200 mm. Leikkaa arkit arkista ja tarkista niiden koot uudelleen. Sen jälkeen sivusuunnassa, jonka pituus on 196 mm, anna tarkalleen keskelle leikkaus, joka on kohtisuorassa tähän reunaan nähden ja sen pituus 70 mm.

Kaikki neljä aihiota on koottava yhteen tuotteeseen seuraavasti: suuret kappaleet pitää ottaa pidemmille sivuille, pienemmät kappaleet muodostavat päät. Niiden sivujen, jotka ovat 4 mm lyhyempiä, pitäisi olla päälle. Sahat on ehdottomasti vastakkain.

Kiehauta tuloksena oleva rakenne ulkona kaikkiin pystysuoriin reunuksiin. Tämä toimenpide on tehtävä mahdollisimman varovasti, kaikki lomakkeiden sisäpuoliset saumat on puhdistettava.

Takaisin sisällysluetteloon

Miten tehdä vostobrazovatel?

Puinen muoto hiutaleiden valmistukseen.

Osalle, jota kutsutaan ontoksi, on valittava metallilevyt, joiden paksuus on 3 mm. Kuvatun rakenteen vuoksi on tarpeen valmistaa 3 punssiä. Tarvitset myös ylimääräisen metallilistan, jonka paksuus on 5 mm, leveys 35 mm, pituus - 480 mm. Nauhaa tarvitaan, jotta voidaan muodostaa tiiviste muodostaa yhteen ja kiinnittää ne muotin seinämiin.

Jotta tarvittavat yksityiskohdat voidaan tehdä tällaisista aihioista, on mahdollista leikata ja toteuttaa suunnilleen samoja toimenpiteitä kuin koko lomakkeen tapauksessa. Voit välttää tarpeetonta kovaa työtä ja rullata työkappaletta sylinterin muodossa. Tuloksena on pystysuora sauma, joka on hitsattava sisäpuolelta. Kunkin elementin osalta sinun on valmisteltava kansi ja pohja. Hitsaa pohja sisäpuolelta. Pidikkeiden yläseinissä leikkaat 55 mm pitkiä. Heidän on asennettava kerätty metallilista. Jokainen tuloksena olevista osista myös hitsataan sisäpuolelta. Sitten peittokaa peitteet elementteihin, sauma neuleen niin siistiin kuin mahdollista.

Aseta liuska hitsattujen elementtien kanssa levyjen yläosaan etukäteen tehtyihin leikkauksiin. Metallikulmat on hitsattu näihin aukkoihin. Metallin nauhan kulmassa ja osassa, joka ylittää muodon rajat, on tarpeen tehdä poran avulla reikä (optimaalinen halkaisija on 8 mm). Reikiä tarvitaan kiinnittämään muotoon pulttien avulla.

Nyt on mahdollista hitsata kahvat muotoon, kiinnittää kansi. On tarpeen hitsata kahvat siten, että ydinosa voidaan vapaasti poistaa muotista.

Lomakkeiden hinnat FBS GOST 13579-78.

"Pienten yritysten teknologiat ja laitteet"

Lomakkeet FBS: lle (kiinteät perustilohkot) - GOST 13579-78

 • Lomakkeet PBS: lle (perustuslohkot);
 • Lohkojen tyypit ja suunnittelu; FBS;
 • FBS-lomakkeiden hinnat;
 • Säätiölohkot. FBS-kortit (hinta).

FBS-pohjaisten lohkojen lomakkeiden hinnat

Lomakkeet FBS on valmistettu metallista, jonka paksuus on 5 mm. Kaikilla FBS-lomakkeilla on pohja ja kaksi istuinta täryttimiin

Asiakkaan pyynnöstä FBS-yksiköiden lomakkeet täydentävät täryttimiä

Lomakkeiden hinnat FBS

FBS: lle - yleisimmin käytetty värähtelijä IE-117

sisältö:
- joustava akseli L = 3m.
- 51 mm joustava akselin kärki.
- 42 voltin muuntaja

Värähtelijän hinta - 19 000 ruplaa.

Muodostaa FBS Pietarin hintalappu betonituotteista

Lomakkeet FBS hinta, tyypit, valmistus, takuu, toimitus

FBS-muotit - teräslevyistä valmistetut kiinteät lohkojen valupalat, jotka rakenteellisesti takaavat rakenteen riittävän jäykkyyden, mahdollisuuden uudelleenkäytettävään käyttöön ja kehyksen poistamiseen.

Lomakkeet FBS - Pietarin tuotanto

Lomakkeiden käytön ansiosta saat valetut tuotteet - FBS-tuotemerkin GOST 13579-78 perustekniikat. Riippuen muodostumisominaisuuksista ja -menetelmistä on tarjolla seuraavat kolme lomaketyyppiä.

FBS-lohkoilla on tietyt vakiokoot, mutta järjestys ja yksittäiset koot ovat mahdollisia

Kolme tyyppiä ehdotettuja lomakkeita FBS

Mukana muodot voidaan hankkia lisää sarjaa - jakaja insertin, jonka kautta on mahdollista tuottaa lohkoja pituudeltaan pienempi (esim. 9 ja 12) - jakaja lisätään PBS: ää 12.3.6 ja 24.3.6 muodossa FBS: ää PBS: ssä 12.4.6 kladysh jakaja PBS muodostamiseksi 24.4.6 sisään kladysh jakaja PBS 12.5.6 ja 24.5.6 muodossa FBS: ää PBS: ssä kladysh jakaja 12.6.6 ja 24.6.6 muodossa FBS:

FBS muodostaa taittamisen ilman suljinnopeutta

Tämä muoto - kokoontaitettava muoto, joka koostuu neljästä sivusta, yhdistettynä pultteihin. Tämä ratkaisu on edullinen ja kätevä FBS-lohkojen tuottamiseen. On mahdollista valmistaa FBS-merkkikappaleita kaikista merkkeistä - riittää ostamaan joukko pituussuuntaisia ​​ja kunkin tyyppisiä päätylevyjä.

Jos tarvitaan tuottamaan lohkoja PBS: ää ja PBS 24.3.6 24.4.6 - hankittu asettaa pitkittäissivujen ja joukko päätysivujen leimoista 3 ja 4. Lisäksi, jos on tarpeen, voidaan ostaa otsikot 5 ja 6, joiden avulla voidaan tuottaa muodoissa PBS 24.5.6 ja FBS 24.6.6. Edelleen, kukin muotti PBS, voidaan varustaa vuorauksella - erotin tuotantoon lohkojen lyhyempi. Kuormalava muotoja käytetään tavallisia vanerilevy tai metallia pannulla voi tilata silmukat.

Työkalusarja:

Lohkojen valmistus FBS voidaan suorittaa suoraan rakennustyömaalla, tässä tapauksessa lohko tehdään maaperän muodostamisella ja kuivataan ulkoilmassa.

Kiinteä muoto, jota käytetään täryttimien kanssa

Lomakkeita käytetään laajalti käytettäessä upotusvärähtelijöitä. Metallin paksuus tässä muodossa on 6 mm. Taittuvat pitkittäiset ja kasvot

Vahvistettu muoto, tiivistyminen värähtelytaululla

Lomake siirretään yhdessä tuotteiden kanssa, joita käytetään tiivisteen alla värähtelevässä pöydässä. Tämäntyyppisten lomakkeiden erottamiskyky:

 • Vahvistettu kuormalava kanavalta 16U
 • Muodostetaan seinän paksuus 8mm
 • 8 ruuvien muodossa, kiinnittäen taitettavat pitkittäiset ja päätylevyt

Perustablokit FBS on betonituote, joka on valmistettu GOST13579-78: n mukaisesti. Lohkot valetaan pääsääntöisesti "raskaalta" betonista ja keramiitista. PBS-pohjalevyt on suunniteltu perustusten, kellareiden ja kellarien rakentamiseen. Meillä on monen vuoden mittainen kokemus metallimuotojen valmistuksesta FBS-pohjaisten lohkojen tuotannolle. Lomakkeet FBS, jotka on valmistettu piirustusten mukaan GOST 25781-83: n vaatimusten mukaisesti. FBS-lomakkeet valmistetaan nykyaikaisilla laitteilla ja ne suoritetaan laadunvalvonnalla

Metallilomakkeet perustilalohkon FBS tuotantoon ovat seuraavat:

 • Yksivaiheinen muoto, jossa taittuvat etu- ja pitkittäiset sivut yhden tuotteen täyttämiseksi
 • Kaksinkertainen - muoto, jossa on saranoitu pää ja pitkittäissivujen, sekä erotin, hitsattu lavan, jolloin kaada 2 tuotetta samanaikaisesti
 • Neljänneksi - muoto, jossa on taittuvat pää- ja pitkittäiset sivut sekä ristin muotoinen erottaja, joka on hitsattu kuormalavaan, mikä mahdollistaa neljän tuotteen samanaikaisen täyttämisen

FBS-muotin hinta betonivalua varten riippuu asiakkaan tarpeista ja vaaditusta kokoonpanosta ja vaihtelee 76 000 ruplasta. jopa 209 000 ruplaa. arvonlisävero kohden

Lomake FBS perustilalohkon tuotantoon

 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • -
 • ei
 • 1
 • 2
 • -

Voit tilata laitteita soittamalla:

Seinämän FBS-pohja-elementit ovat laajalle levinneitä nykyaikaisissa rakenteissa. Niiden käyttö mahdollistaa huomattavasti säätiön rakentamisen nopeuttamisen ja ohittaa useita valmisteluvaiheita.

Valmistamme tuotantolomakkeissamme FBS mahdollistavat perustusten valmistuksen GOST 13579-78: n mukaisesti. Muotin seiniin käytetään 6 mm paksua metallia Ympärysmitta on jäykisteitä, jotka on valmistettu muotoillusta putkesta. Täryttimet asennetaan lomakkeen pitkille sivuille (4 kpl FBS 24: lle ja 2 kpl pienemmille muodoille). Lomake ei ymmärrä. Liikkumisen helpottamiseksi on neljä jousituskynnystä.

Maksimikapasiteetti muodoltaan FBS - 50 tuotetta vaihdosta kohden. Perusholkien muovaukseen käytetään jäykkää betonia M200. Optimaalinen on mahdollisuus käyttää lomaketta yhdessä värähtelevän muottiporttikoneen kanssa.