Säätiön kustannukset 12-12 metrin taloon - mitä kustannuksia odottaa?

Säätiön kustannukset 12-12 metriä sijaitsevalle talolle riippuvat ensinnäkin sen suunnittelusta. Loppujen lopuksi nauha tai laattojen säätiö maksaa rahaa, ja kasa tai sarake säätiö maksaa aivan toisenlaisen määrän.

Siksi tässä artikkelissa selvitämme arviot eri perustusrakenteiden rakentamisesta. Tämä auttaa lukijoita valitsemaan kannattavimman vaihtoehdon, joka sopii tiettyihin käyttöolosuhteisiin ja maaperän ominaisuuksiin.

Kokonaiskustannukset

Perusrakenteen rakentaminen vaatii rahaa jo ennen säätiön asennuksen aloittamista. Nämä kustannukset liittyvät geologisten tutkimusten tarvean ja perustusrakenteen suoraan suunnitteluun.

Geologisten tutkimusten kustannukset vaihtelevat 5-6 tuhatta ruplaa, mistä voi ostaa ilmaista maaperäpalveluja, jopa 25-30 tuhatta ruplaa, josta voit ostaa täyden tuotesuunnittelun geologisen tutkimuksen, jonka avulla voit säästää itse säätiön rakentamisessa.

Tyypillisen perustusprojektin kustannukset ovat 10-15 tuhatta ruplaa. Suunnittelupalvelut maksaa 7-10 tuhatta.

Kuinka paljon nauha säätiö

Nauhapohjan kustannukset riippuvat seuraavista parametreista:

 • Kuonan rakentamisen aikana valittu maaperän määrä.
 • Muottien ja lujittavan kehyksen rakentamisen kustannukset.
 • Betonin, laivojen ja kaatoraastin hankintakustannukset.

Viimeiset kohteet voidaan kuitenkin korvata menomalla perushyödykkeiden hankkimisesta ja raskaiden rakennuskoneiden (nosturit, kaivinkoneet jne.) Vuokraamisesta aiheutuvat kustannukset. Lisäksi kokonaisarvion tulisi sisältää työntekijöiden palkat.

Tällöin, jos lasketaan likimääräinen laskelma - 12 x 12 m: n perusmäärä maksaa seuraavan summan:

 • Kaivon (kaivannon) rakentaminen, jonka pituus on 72 metriä (12x4-kehä ja kaksi sisäistä nauhaa sisätilojen välissä 12 + 12), tulee jakaa 150-170 ruplaa kutakin kuutiometriä uutettua maata kohden. Ja jos kaivon syvyys on 1,5 metriä ja leveys on metriä, kaivutyöt maksaisivat 18,4 tuhatta ruplaa (72m x1m x1,5m x170 ruplaa).
 • Muottien kokoaminen vaatii laudat suojuksille ja palkkeille telineiden kiinnittämiseen. Tai vanteista yksinkertaisesti kerätyt suojat. Meidän tapauksessamme koko muottialue on 288 m2 (72 m kaivannon pituus kerrottuna 2 metrin matolla pohjasta grilliin, 0,5 metriä nollatasoa korkeammalla, on ensimmäisen suojaverkon alue, ja myös toinen, jolla on samanlaiset mitat ). Määritetyllä alueella tarvitset vähintään 128 arkkia, joiden mitat ovat 1,5x1,5 metriä.

Yhden arkin vesitiivisvanerin laatuluokan 2/4 kustannukset ovat 1050 ruplaa. Muottipaneelien rakentaminen maksaa 134 tuhatta ruplaa, mikä on erittäin kallista. Ja se ei ole laskemassa metsien kustannuksia ja kilven rakentamista!

 • Siksi muotti ei ole ostettu vaan vuokrattu. Ja kustannukset vuokrasuojan suojamoduulista kaikkiin yksityiskohtiin maksaa 30 ruplaa neliömetriä kohti päivässä. Eli 28,6 neliöiden on käytettävä 8,6 tuhatta ruplaa eli 60 tuhatta 7 päivää, jolloin betoniliuos kovenee.
 • Betonin kustannukset riippuvat täyttömäärästä. Omissa olosuhteissamme tilavuus on 90 m3 (72 metriä koko kaivannon pituudesta kerrotaan 0,6 metrin korkeudella kellarin leveydestä ja 2 metrin syvyydestä pohjasta grilliin). B25-betonin kuutiometrin keskimääräiset kustannukset ovat 3,5 tuhatta ruplaa ja 90-cc-täytön kustannukset 315 tuhatta ruplaa.

Tarpeetonta sanoa - määrät ovat varsin vaikuttavia. Kahden metrin hihnan leveydeltään 60 cm leveä betonitoiminnan kokonaiskustannus on lähes 400 tuhatta ruplaa, joka on 5,5 tuhatta per juoksumetriä perustusta kohden. Ja jos nämä mitat kasvavat, niin peruskustannukset kasvavat.

Esimerkiksi talon 12-15 metrin talon kustannukset, joissa on kaksi sisäseinää (12 ja 15 metriä), ovat lähes 450 tuhatta ruplaa.

Laattojen säätiön hinta

Laattaperustan kustannukset riippuvat neljästä tekijästä:

 • Menot kaivamaan kaivoa ja järjestämällä hiekka- ja soramakuuta.
 • Rakennuksen ja vahvikekokoonpanon kustannukset.
 • Betoniliuoksen hankkimisesta ja kaatamisesta aiheutuvat kustannukset.

Numeerisesti laattasäiliön rakentaminen on seuraava:

 • Jos syvyys on 0,5 metriä ja pinta-ala on 144 neliömetriä, veloitetaan vähintään 12,2 tuhatta ruplaa. Tämän jälkeen sinun on tilattava 25 cm hiekkakivi ja 20 senttimetrin sora-alusta kuopan pohjassa. Näissä toiminnoissa kuluu 36 m3 hiekkaa ja 28,8 kuutiota. Tämän vaiheen kustannukset ovat 21,6 tuhatta hiekkaa (600 ruplaa kuutiometriä kohden) ja 30,24 tuhatta raunioille (1400 kuutiometriä kohden).
 • Betonilaatan muottien vuokrahinta maksaa vain 720 ruplaa päivässä (24 m²: n kokoinen ympärysmitta 0,4 metrin korkeudessa, 30 ruplan päivässä). Tällainen rakenne on kuitenkin viivästynyt sivustolla vähintään kuukauden ajan. Siksi muotojen vuokraus maksaa 21,6 tuhatta ruplaa.
 • Ratkaisun kustannukset määräytyvät muottien kuutio- kapasiteetin perusteella. Se on 72 m3 (pinta-ala 144 m2 x 0,5 metriä levyn korkeudella). Tämän seurauksena kaatumiskustannukset ovat 252 tuhatta ruplaa.

Kokonaiskustannukset kaatamalla puolen metrin laatta 12x12 metriä on noin 350 tuhatta. Tämän seurauksena alustan pohja näyttää edulliselta upotetulle nauhalle.

Paalusäätiön kustannukset

Paalusäätiön variantin kustannukset määräytyvät kolmesta osasta:

 • Pallojen hinta.
 • Grillitilojen palkkien hinta.
 • Hinnoittelu perustuksen pystysuoran (paalun) ja vaakasuoran (grillage) asennuksen osalta.

Numeroina tällaisen säätiön arvio on seuraava:

 • Yhden paalun BC108 pituus 2,5 metrin pituinen on 1,5 ruplaa. Tällaisessa säätiössä on oltava vähintään 36 kappaletta. Tämän seurauksena paalujen kustannukset ovat vain 54 tuhatta ruplaa.
 • Kanavahyllyn alla olevat palkit maksoivat 1-1,2 tuhatta lineaarimittaria kohden. Se on noin 150 tuhatta ruplaa vain materiaalia varten.
 • Yhden paalun ruuvaus maksaa 1,5 ruplaa. Toisin sanoen paalun osan asennus kestää vähintään 54 tuhatta ruplaa. Grillityön kokoonpanon on maksettava niin paljon uudelleen.

Tämän seurauksena 12x12 metrin pölkkiruuvit ovat 300-320 tuhatta ruplaa. Kuten he sanovat: hyöty on ilmeinen.

Säätiön kustannukset talon alle 10-12

Riippumatta laadukkaista materiaaleista talon rakentamiseen, se kestää pitkään vain, jos se rakennetaan luotettavasti.

Jotta voisit laskea etukäteen kaikki kustannukset, sinun on tiedettävä, kuinka paljon rahaa sinun on käytettävä perustuksen rakentamiseen, riippuen sen tyypistä. Kaikki laskelmat suoritetaan vuonna 2004 julkaistun työjärjestyksen 50-101 mukaisesti.

Miten suunnittelu tehdään?

Projektin laatimisessa otetaan huomioon tekijät, jotka on otettava huomioon laskettaessa säätiön kustannuksia.

 • Eri tyyppiset perustukset ovat pohjimmiltaan erilaisia, joten kussakin tapauksessa otetaan huomioon pohjaveden taso, jäätymisnopeus ja maaperän koostumus. Näiden tietojen avulla voit laskea kaivetun maaperän määrää. Se ottaa huomioon, millaisia ​​laitteita voit tehdä työtä, uutetun ja viedyn maaperän määrää.
 • Muottien valmistus vie paljon aikaa ja materiaaleja, mutta jos sivusto sijaitsee rinteessä, rakenne muuttuu monimutkaisemmaksi, mikä ei voi kuitenkaan vaikuttaa loppukustannuksiin.
 • Rakennettaessa taloa voidaan käyttää erilaisia ​​rakennusmateriaaleja, joiden paino voi vaihdella merkittävästi, mikä vaikuttaa varmasti säätölaitteeseen, vahvikkeen määrään ja halkaisijaan.
 • Säätö voi olla nauha, kasa tai laatta, ja kussakin tapauksessa sen kaatamista varten tarvitaan eri määrä betonia.

Jokainen näistä tekijöistä vaihtelee asteittain säätiön lopullisista kustannuksista.

Lyhyt kuvaus perusta 10-12 kotiin

Tässä osassa tarkastelemme eräitä tyypillisimpiä talonrakennusten perustarpeita 10-12 ja mökkejä Moskovaan ja Moskovaan.

nauha

Jos vasta-aiheita ei ole, vahvistava nauhatusperusta kaadetaan betonilla 10 × 12 m: n talon alle. Työt eivät ole sallittuja, joten työntekijöiden joukko tulisi osallistua betonin tasoittamiseen, tuoda ja arkistoida sekoittimella. Tällainen erityisyys vaatii huomattavia resursseja.

Kuva Ribbonperusta talolle 10x12

Nauhatus voidaan tehdä betoniteräksistä. Tässä tapauksessa kustannukset ovat hieman erilaiset. Aluksi lohkot eivät ole halpoja. Heidän on tuettava, purettava ja asennettava. Vaikka vain harvat ovat mukana, nosturipalvelu maksaa pyöreän summan.

columnar

Pilarin perustukset ovat erilaiset, mutta 10 × 12 m: n talossa on etusija mallille, jossa asbestisementtiputket ovat mukana. Reikä, johon putki asetetaan ja betonoitu, porataan. Rebar asetetaan putken onteloon ja betoni kaadetaan. Suuri määrä paaluja säätiö on erittäin kestävä ja suhteellisen halpa.

Kuva Pylväspohjan asettelu talolle 10x12

nukka

Suunnitellessaan talon rakentamista epävakaalla, kimmoisalla maaperällä, pylväspohja on tehty ruuvipinoista. Ruuvattu erikoislaitteiden avulla 3 m: n korkealle kantavuudelle, niin että pohja on voimakas ja myöhemmin vääntynyt

Kuva Kierrä halkeja kaavamainen kuva

Pahaavat paalut

Tällainen paalujen tyyppi on erittäin luotettava (se kestää monikerroksisen rakennuksen) ja soveltuu käytettäväksi kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Projektin mukaan kaivoja porataan, niihin kiinnitetään metallikehyksiä ja sitten ontelo täytetään sementti-hiekkalaastilla tai betonilla. Asennettaessa paaluja veteen kyllästettyyn maaperän koteloon.

Kuva Kuinka tylsät paalut syntyvät talon alle

Jos kiireellistä tarvetta ei ole, tämäntyyppistä säätiötä ei käytetä alhaisten rakennusten rakentamiseen korkeiden kustannusten vuoksi.

laatta

Monoliittinen levy varmistaa kuorman tasaisen jakautumisen koko pinnalle, mikä on erityisen tärkeää rakennettaessa taloa suolla maahan. Laattojen valmistukseen tarvitaan runsaasti betonia ja lujitemuotoa, joten muotoilu on erittäin kallista, joten vankka perustus tehdään vain silloin, kun halvempia säätiöitä ei ole mahdollista.

Kuva Monoliittinen laatta 10 kello 12 kotiin

Vahvistettu betonipilareita

Ajopilareita voi ajaa mihin tahansa maaperään, mutta useammin kuin sellaisia, tällainen erityinen säätiö tehdään maaperässä, jossa on mahdotonta upotettavia kiinteitä kerroksia, jotka ovat maan alla. Ensinnäkin alue puhdistetaan, sitten paalut tuodaan sivustoon. Hankkeen mukaisesti tehdyn merkinnän jälkeen niiden estäminen alkaa erikoislaitteiden avulla. Prosessia ohjataan operaattorilla, joka laskee paalujen puhallusmäärän, kun se menee maahan 1 m: n tarkkuudella maaperän tiheyden määrittämiseksi.

Kuva Betonirakenteet talon 10 alla 12

Tällä menetelmällä on yksi merkittävä rajoitus - kun ajamalla paaluja, syntyy maaperän tärinää, joten lähimmälle rakennukselle on oltava vähintään 25 metrin etäisyydellä.

Kuinka monta paalua tarvitaan 10 × 12 puutaloon

Puu- tai kehysrakennetta varten voit tehdä pilkkujen 150 × 150 tai 200 × 200 mm.

 • Tarkastellaan esimerkiksi säätiön valmistusta käyttäen paaluja 200 × 200 mm, pituus 3 m.
 • Paalujen välinen askel kestää 2 m.
 • On käynyt ilmi, että 12 metrin puolella tarvitset 6 paalua ja leveys - 5 paalua.
 • Tunnistamme halutun määrän paaluja 5 × 6 = 30.

Miten hinta muodostuu?

Teräsbetonipilareiden valmistuksessa otetaan huomioon seuraavat parametrit:

 • Toimitus paalutuskoneiden paikkaan - 20000 s.
 • Rakennuspaikan sijainti, ajotiet jne. Jos on olemassa tiettyjä vaikeuksia, se vaikuttaa hintoihin.
 • Paalujen lukumäärä (meidän tapauksessamme 30 kpl).
 • Pahan pituus ja koko (tässä tapauksessa 3 m).
 • Pölkkyajelun hinta - 300 r. 1 p / m
 • Kasa 300 x 300, 3 m pitkä, on noin 1800 r.

Yksinkertainen aritmeettinen osoittaa, että kustannukset ovat noin 101000 p.

Edut säätiön asettamisesta meiltä

Kun olet lukenut artikkelissa annetut tiedot, voit varmistaa, että sinun on kiinnitettävä paljon huomiota säätiön tekemiseen, mutta ei säästää vaan järkevästi käytä materiaalisia resursseja, mikä on mahdollista vain oikealla tavalla käyttämällä erikoistuneen yrityksen palveluja.

Tarjoamme täyden valikoiman palveluita, ja jopa ennen työn aloittamista kutsumme tietyn hinnan. Yhtiömme tekemä paalusäätiö palvelee sinulle jopa 150 vuotta, joten annamme takuun tehdystä työstä.

Hyödyllisiä materiaaleja

Säätiön kustannukset paaluilla

Epäilemättä säätiön kustannukset - on yksi tärkeimmistä kohdista päätettäessä säätiön valinnasta.

Säätiön kustannusten laskeminen

Sivulla voit määrittää tarvittavien paalujen määrän, paalujen pituuden ja laitteen toimitusehtojen määrän, minkä jälkeen saat kaikkien töiden kokonaiskustannukset.

Levyn pylvään laskeminen

Olemme valmiita lyhyimpään ajankohtaan, jotta pystymme asentamaan kalvopäällystysseinät UCA: n, UGMK-12: n ja BM-811: n avulla.

Talot 10-11

 • Materiaali: Tiili, vaahto / hiilihapotettu betoni
 • Materiaali: Tiili, vaahto / hiilihapotettu betoni
 • Materiaali: Vaahto / ilmastettu betoni
 • Materiaali: Keramoblok
 • Materiaali: Valinnainen
 • Materiaali: Vaahto / ilmastettu betoni

Taloja, joiden mitat ovat 10-11 metriä (10x11 m), jaetaan laajalti tiheän kaupunkikehityksen oloissa. Keskikokoisten talojen hankkeet, joiden mitat ovat 10-11 metriä, vaativat suurta kysyntää optimaalisen alueensa ansiosta ja talon rakentamisen alhaiset kustannukset. Tällaiset keskisuuret kaupunkimökit ja maatilat, joiden mitat ovat 10-11 metriä (10 x 11 m), sijaitsevat pienillä tai kapeilla tontilla, joilla on rajalliset maavarat ja joilla on oma yksilöllinen asettelu. Talot, joiden mitat ovat 10x11 m (10-11 metriä), ovat täysimittaisia ​​hankkeita ja niissä on suunnitelmassa kaikki tarvittavat tilat. Talo, jonka mitat ovat 10-11 metriä, voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista ja rakennustekniikan mukaan sekä olla ullakolle tai autotalliin.

Kaikki tyypilliset rakennukset, joiden mitat ovat 10-11 metriä, on sovitettu rakennusalueelle (maaperä ja paikalliset ilmasto-olosuhteet) ja asiakkaiden toiveet seinien materiaalien perusteella - ILMAINEN TARJOUS (lukuun ottamatta hankkeita, jotka tarjotaan toiminnalle alennuksella). Tarvittaessa voidaan tehdä muutoksia talojen malliprojekteihin, joiden mitat ovat 10 x 11 metriä (pienet muutokset projekteissa tehdään ILMAISEKSI, merkittävät muutokset - pienen lisämaksun vuoksi).

Säätiö 10 10 hinta

Rakennamme kaikenlaisia ​​säätiöitä 10 - 10 avaimet käteen!

Monoliittinen laatta Ribbon säätiö Rozverkovy Pile

LLC "RCC"
Rakentaminen

Vahva pohja 10x10 - elokuun 2018 hinnat

Pohjalevy 10x10 autotallin alla

Arviointi monoliittiselle levylle 10x10 autotallin alla

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

Lautan pohjan autotallille on useita etuja. Pääasia ja heitä - on, että lautasia voidaan käyttää autotallin alustana.

Tietenkin voimme rakentaa kaiken kokoisen perustan, joka perustuu tehtäväänne. Hinta lasketaan erikseen.

Pohjaan levylle 10 ° 10 kylpyyn

Estimaatti monoliittiselle levylle 10x10 kylvylle

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

Kylvyn pohjalevyt sisältävät kaiken tiedonsiirron (veden, sähkön, sähkön, jäteveden) ja laatan laadukkaan vedenpitävyyden.

Tiivistetty tyyny hiekkaa ja raunioita sekä kaksinkertainen vahvistaminen tekevät säästä vastustuskyvyn maaperän siirtymiseen ja suojaavat halkeamia.

Pohjalaatta 10x10 puutalolle

Puuportaan alapuolella olevan monoliittisen laatan 10x10 arvio

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

Soveltuu myös monoliittisiin ja hiilihapottomiin taloihin.

Se sisältää kaiken tiedonsiirron, korkealaatuisen vedenpitävyyden ja eristyksen. Laattoilla on suuri kantavuus, jotka kestävät maaperän tärinää. Kaksoiseriste estää halkeilua.

Pohjalevy 10x10 tiilitalolle

Arvio monoliittiselle levylle 10x10 tiilitalon alla

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

Sisältää kaikki samoin kuin puutalon alla olevan levyn.

Tiilitalon rakentamiseksi levyn paksuus on 300 mm, jotta laatta kestää rakenteen painon.

UShP 10x10 - avaimet käteen -hinta:

Arvioitu eristetystä ruotsalaisesta levystä 10x10

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

UWBP: n (eristetty ruotsalainen liesi) perustus on kotisi todellinen perusta. Sen lisäksi, että kaikki viestinnät, höyhenet ja murskatut tyynyt, luotettava vesi- ja lämpöeristys, kaksoisvahvennus ja kaatopaikka, levitetään ruotsalaiseen levyyn (lattialämmitys)!

Rakennettu perustus on todella lämmin, ja levyn pinta on täysin litteä ja sopii puhtaan lattian peittämiseen.

Arvioitu perusta 10 10 - Hinta elokuussa 2018

Arvio on suunniteltu seuraavaan kokoon: pituus - 10 metriä, leveys - 10 metriä, laattojen korkeus - 250 mm.

1. Maaperän näytteenotto, merkitseminen säätöön 10-10 m

32 000 r.
Kasviperäisen maaperän irrottaminen minikaivukoneella, perushakeisuuden kehittäminen 10: llä 10: llä.

2. Tiedonsiirron jakautuminen säätiön alle

alkaen 15 000 s.
Putkisto, vesi, jätevesi ja sähkö. Vähimmäishinta on ilmoitettu, se riippuu suoraan viestinnän etäisyydestä.

3. Laitteen hiekkalaatikko

20 000 r.
Geotekstiili, 300 mm hiekkakerros, hiekkapuhallus kerroksittain. 10x10-pohjalla tarvitaan 36 m 3 hiekkaa.

4. Laitteiden tyynyt on tehty raunioista

30 000 r.
Geotekstiilikerros, jonka alapäässä tämä tarvitsee 12 m 3 murskattua kivenfraktiota 20/40, kerros 100 mm.

5. Asennus muottiin

45 000 r.
Materiaalien hankinta ja puumateriaalin asennus 10-10 metriä.

6. Laitteen lämpöeristys

42 000 r.
Lämmöneristys polystyreenistä. Tämän pohjan koon mukaan tarvitaan 100 m 2 polystyreeni + asennustöitä.

7. Vedeneristyslaitteet

20 000 r.
Pohja vedeneristys TechnoNIKOL-materiaalilla, 110 m 2.

8. Säätiön vahvistaminen

106 000 r.
Kaksoiseristys, jossa liittimet Ø14 mm (200 hl 11,7 m kpl, kenno 200x200mm), neulomakivi, välilevyt varusteille, työtä neulomalla.

9. Lattialämmityksen asennus

108 000 r.
Kaikkien laitteiden hankinta vesilämmitteiselle lattialle, asennus.

10. Pohjustuksen täyttö betonilla

120 000 r.
Betonipumpun, vibraattorin, 25 m 3 betoni M300: n työ, toimituksen yhteydessä, kaatamalla säätö 10x10 monoliitteineen.

Arvioitu määrä
(avaimet käteen -hinta)

430 000 s. Tilaus!

* mukaan lukien materiaalit, työ ja varusteet

538 000 s. Tilaus!

* mukaan lukien materiaalit, työ ja varusteet

Arvioinnit ovat luonteeltaan etsivä. Julkaisemme sen niin, että sinulla on tilaisuus nähdä hintojen järjestys ja tutustua monoliittisten teosten keskeisiin vaiheisiin. Kuten ymmärrät, säätiön lopullinen hinta ei riipu pelkästään materiaalien, työ- ja vuokraustarjojen kustannuksista. laitteita, mutta myös sivustostasi! Louhinnan kehittämisen hinta riippuu sen parametreista, ja materiaalien toimituksen hinta riippuu sen etäisyydestä kaupungista. Meillä on toistuvasti havaittu pohjavesiä ja korkeuseroja Lenin laitoksissa. tietenkin, ja se herättää tietenkin laivan lopullisen hinnan. Voit soittaa meille +7 (812) 243-17-67 ja saada maksuttoman lainaus asiantuntijoistasi!

Laske säätiön hinta ilmaiseksi!

Laskemme monoliittisen levyn hinta ilmaiseksi ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Maksat työstä vasta sen jälkeen, kun olet tarkistanut kunkin vaiheen suorituskyvyn erikseen.

Jokainen maksutapa, joka on kätevä sinulle, on mahdollista: käteisellä tai pankkisiirrolla. Joka tapauksessa saat täydelliset asiakirjat.

Takaamme laatusi leivän laadun sopimuksessa. Huomaa, että takuu on voimassa vain, jos olemme suorittaneet kaikki työt kokonaan eikä yksittäisiä rakennusvaiheita.

Muiden yleisten säätiöiden koot

Napsauta linkkiä, kun haluat avata kaikki arviot, joita olet kiinnostunut säätiön koosta!

Monoliittinen 6x6-levy:
152 000 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
184 000 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
220 500 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
260 000 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
alkaen 314 000 s.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
418 000 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Pietarin + monoliittisen prikaatin betonitehtaiden verkosto

Monoliittisen laatan tilaaminen meiltä säästää jopa 25% betonin ostosta ja toimituksesta.

Monet rakentamomiehet ostavat konkreettisia tehtaistamme!

Tarvittaessa voit ostaa betonia suoraan kasveistamme.
Avaa täydellinen hinnasto betonille ja laastareille →

Meidän konkreettinen tuotanto

Tuomme lähimpään kasviin betonista sinulle. Ilman välittäjiä!

Tehtaamme

LLC "RCC", Pietari
- TIN: 7814694706
- OGRN: 1177847205997

Talon säätiön kustannusten laskeminen: 12-12, 10-10, 9-9, 6-6

6. kesäkuuta 2014. Lue 50223 kertaa

Talon perusta rakentaminen on tärkeä askel koko rakentamisprosessissa. Luotettava säätiö, joka jakaa uudelleen koko rakennuksen painon, estää talon seinämien muodonmuutoksen, sen epätasaisen luonteen ja halkeamien esiintymisen. Säätiön laatu on riippuvainen siitä, että rakenteen vahvuus ja kestävyys ovat riippuvaisia, joten on niin tärkeää antaa tämä yritys kokeneille ammattilaisille. Tietenkin talon luotettava perusta maksaa paljon, mutta nämä kustannukset eivät ole verrattavissa pysyviin korjauksiin, jotka ovat välttämättömiä rakennuksen vakauden ja vahvuuden säilyttämiseksi. Säätiön kustannukset riippuvat sen suunnittelun ominaisuuksista, koosta ja käytetyistä materiaaleista.

Kustannusten rakentaminen avaimet käteen -perustaan

Avaimet käteen -perusteen rakentamisen hinta johtuu tarpeesta suorittaa seuraava työ:

Koska avaimet käteen -perustainen kaataminen yhteen ottaen huomioon materiaalin kustannukset, sen arvioidaan olevan vähintään 4000 ruplaa neliömetriä kohden. m, niin esimerkiksi säätiön 12-12 minimikustannukset ovat:

Seuraavassa taulukossa on esitetty eri valuuttojen kustannukset muiden kokoisten perustusten osalta:

Rakennuskustannukset liuskan monoliittisen perustuksen jäädyttämisen syvyyteen

Teatterin monoliittisen säätiön rakentajien palkka - monien teosten maksaminen, mukaan lukien:

 • kaivaus ennen kuopan muodostumista, jonka syvyys on yhtä suuri kuin jäädytyksen syvyys;
 • hiekkaperustan perustaminen ja sen tamping;
 • raudoituskehyksen rakenne, jonka läpimitta on 12 ja 6 mm;
 • 400 mm leveä betoniliuska, joka on 1400 mm: n syvyydessä ja maanpinnan yläpuolella 500 mm: n korkeudella.

Kuinka paljon se maksaa säätiön 10-10? Koska nauhalevityksen rakentaminen maksaa vähintään 9900 rupiaa juoksumetriä kohden, esimerkiksi materiaalin kustannukset huomioon ottaen esimerkiksi säätiön 10-10 kustannukset ovat seuraavat:

Hyvä vaihtoehto, suosittelemme käyttämään ilmaista laskuria:

Laskulaskuri
kaistaleet

Kaikkien monoliittisten nauhojen perustusten lasketut arvot on esitetty taulukossa:

Paalusäätiön kustannukset

Pallosäätiön kustannukset selittyy sen rakentamisen yhteydessä seuraavilla töillä:

 • laitteet vahvistetut betonipillit d200;
 • maaperän poisto 500 mm: n syvennyksen muodostamiseksi;
 • hiekka täyttö 200 mm, jota seuraa tamping;
 • raudoituskehyksen rakenne, jonka läpimitta on 12 ja 6 mm;
 • 400 mm leveä betoni nauha maaperään 300 mm: n syvyydessä ja maanpinnan yläpuolella 500 mm: n korkeudella.

Jos rakennat verilöylyn kasaata, sinun on otettava huomioon tällaisten säätiöiden erityispiirteet.

Hinta per metri varastosäiliö vähimmäismäärä on 4900 ruplaa. Siksi esimerkiksi säätiön 9 - 9 kokonaiskustannukset lasketaan seuraavasti:

9x4x4900 = 176 400 ruplaa.

Luotettavuuden laskemiseksi käytä paalutusperustan laskentapalvelua:

Laskulaskuri
sarake säätiö

Monoliittisten nauhapohjien kustannukset, joiden seinämän paksuus on 400 mm, tukevat tyyny- ja lattialevyt

Tällaisen säätiön rakentamiseen liittyvät työt ovat:

 • kaivaus ennen kaivon muodostumista, jonka syvyys on 1800 mm nauhan alla ja tukityyny syvyyteen;
 • 20 cm: n hiekkapohjan luominen ja sen tukkiminen tukipatjan alle;
 • betonisubstraatin toteutus tukipyyhkeellä;
 • vedenpitävä tuki tyyny;
 • kaksikerroksisen raudoitetun ruhon pystyttäminen, jonka läpimitta on 8 ja 14 mm ja jossa 200 mm: n askel tunkityynylle;
 • betonin B-25, 1000 mm leveän, 300 mm paksuisen tukityynyn rakentaminen;
 • kaksikerroksisen vahvistuskehyksen rakentaminen, jonka läpimitta on 8 mm, perustuksen monoliittisille seinille;
 • kaatamalla betonia B-15 monoliittisten seinien muodostamiseksi, joiden paksuus on 400 mm ja korkeus 1,8 m;
 • kaksikerroksisten monoliittisten seinien vedeneristyspäällysteen suorituskyky;
 • suoritus jälkitäytön;
 • lattialaattojen asennus;
 • pohjan rakentaminen maanpinnan yläpuolelle 600 mm: n korkeudelle.

Säätiön kustannukset 6 - 6 sekä suuret koot, mutta 400 mm paksuiset seinät, toteutetaan ottaen huomioon työtyynyjen ja lattialaattojen asennustöiden kustannukset.

Kuinka paljon 10x10 talon säätiö maksaa?

Rakennustöitä ei voi tehdä ilman projektin ja budjetoinnin luomista. Jotta voitaisiin vastata kysymykseen "kuinka paljon talon säätiö maksaa?", On tarpeen päättää tyypistä, käytetyistä materiaaleista, määräajoista ja kehittäjistä. Valinta on vaikea ja tärkeä, koska koko rakennuksen laatu ja kestävyys riippuvat sen tarkkuudesta.

Mitä kustannuksista riippuu?

10x10-säätiön hinta muodostuu riippuen:

1. mallit: kerrosten määrä, äiti. Mitä raskaampi talo, sitä vahvempi säätiö olisi.

2. Säätiön tyyppi:

 • Prop.
 • Kellari, kellari. Pohjaveden läpäisyn ja korkean kosteuden aiheuttaman vaaran takia on välttämätöntä ostaa hydraulinen betoni (M400 ja vedenpitävä W100) ja kalliit eristystyöt.

3. Käytetyt vedeneristysmateriaalit. Yksinkertaisimmankin kotimaisen kateaineen kustannukset ovat 250-300 ruplaa per m2.

4. Lisäaineet muottiin ja vahvikkeisiin.

5. Maadoitus. Määrittää säätiön tyypin ja valmistelutyön kustannukset:

 • Sandy, turvallisin. Talonrakentaminen riittää poistamaan maapohjan kerroksen.
 • Savi, korkea kosteuspitoisuus ja turvotus todennäköisesti lopputuotteen halkeamien muodostumisella.

Kuopan syvyys määräytyy maaperän jäädyttämisen mukaan.

6. Pääasiallisen työn toteuttamisen kustannukset. Valun hinta määräytyy betonin laadun mukaan: brändi (M), luokka B, liikkuvuus (P), jäätymisvastus (F), veden kestävyys (W) ja murskattu kivi sekä alue.

Talon rakentamiseen 10-10 ilman kellarista optimaalinen sekä hinta että laatu, käytä sora-betonia taulukon mukaan.

Betonityyppi eri rakennustyypeille ja hinta:

Hiekkakuviota tarvitaan alustan (paalun) korkeudelle vähintään 100-200 mm, mikä voi olla enemmän, riippuen pohjatyypistä ja maaperästä.

 • Hiekka on laajalti käytetty osa maanpinnan ja pohjan välisen tyynyjen muodostamiseen. Koskee seuraavia: soran karkea jakeen tai keskimmäisen jakeen hiekka.
 • Soraa.

Hiekkakivien materiaalien kustannukset:

Vaihtoehtona betonille valmiita PBS-lohkoja voidaan käyttää talon perustan muodostamiseen säästä ja maaperä happamasta muodosta riippumatta huomattavilla säästöillä. Haittana voi olla raskas paino, joka vaatii koneen muotoilua, samoin kuin saumoja, jotka tarvitsevat korkealaatuisen eristyksen.

Tyyppien perusteet

1. Slab. Soveltuu sekä tavanomaisiin että turvetuotteisiin, joissa on korkea pohjavesi, ja vaatii tasaisen pinnan rakentamista. Betonikerroksen paksuus - 200-300 mm yhden kerroksen taloon, kaksikerroksinen, vaatii 500 mm korkeuden. Yksinkertainen mutta kallis muotoilu.

2. Nauha. Tarvitaan stabiilia maaperää. Talot tiilestä, kivestä, tukevilla kattoilla, kellarilla tai kellarilla.

 • Monoliitti.
 • PBS-lohkoista käynnissä oleva esivalmiste.

3. Pylväs. Ohjauspisteet valmistetaan kaatamalla betonia tai käyttäen FBS-lohkoja. Matalan vakavuuden omaaville kodeille.

4. Pile. Alueilla, joilla on epästabiili maa. Asennus kalliolle kalliolle ei ole toivottavaa. Teokset voidaan tehdä milloin tahansa vuodesta, säästä riippumatta, niin pian kuin mahdollista. Haittapuolena on, että tarvitset laadukkaita teräspinoja ja ammattimaista asennusta.

Nauhan perustus talon alle - yksi yleisimmin käytetyistä talotyypeistä 10x10, sen käytännöllisyyden ja talouden ansiosta. Hapan ja ei aina vakaan kentän lähellä Moskovaa, FBS-lohkot olisivat ihanteellinen ratkaisu. Epätasaisissa tiloissa, joilla on eroja, on paras asentaa kellari. Asennustyöt on optimaalinen ongelman ratkaisemiseksi epävakaalla maaperällä, joten se voi tehdä työtä muutamassa päivässä milloin tahansa vuoden aikana.

Rakennuksen kokonaishinta

Talon 10x10 ruuvipoikien säätiön kustannukset sisältävät työn:

 • Layout-kenttä.
 • Sarja ruuvipilareita, joissa on vinkkejä.
 • Asennus.
 • Leikkaamalla paalut tasolta.
 • Kaatamalla betoniseos jokaiseen paaluun.
 • Asennuspää.

Hinnoittelu joukon palveluita avaimet käteen -kuvapallon perustamisesta:

Kellarin rakentamisen vaiheet

Kellarin rakentaminen - hinta

Jokainen, joka päätti rakentaa maalaistalon, haluaa nostaa useita kerroksia, rakentaa autotallin ja muita hyödyllisiä alueita. Ja voit ratkaista tämän ongelman rakentamalla kellarin taloon. Sen kustannukset ovat kalliita, mutta silti se on pienempi kuin kerroslattiat. Nollatason korkeus, voit valita kehittäjän pyynnöstä.

Mikä on kellarikerros

Maanpinnan alla oleva huone on nimeltään kellarikerros. Miksi emme kellarissa, sanot. On olemassa pieni ero, joka erottaa kerroksen kellarista. Jos seinien korkeus on 180 cm - tämä on pohjakerros. Kaikki tämän arvoa pienemmät koot katsotaan kellariksi.

Mikä se on?

Talon rakentaminen kellarikerrokseen maksaa paljon vähemmän kuin lattia maanpinnan yläpuolella - tällä kertaa. Toiseksi talon huone näyttää täydelliseltä, sillä kaikki suuret esineet ja lämmitetty kattila tekevät silmäsi kovaa. Kolmanneksi, tässä voit laittaa uima-allas, sauna, kuntosali, autotalli, biljardihuone. Neljänneksi talosi säilyttämistäsi voidaan tallentaa tänne.

Kellarin rakentaminen

Nollapistetason rakentamiseen käytetään lähinnä nauhalevitystä. Se käyttää monoliittisia betonilaatuja tai esivalmistettuja lohkoja (FBS). Jälkimmäisillä on useita lajikkeita, joten sinun kannattaa painaa valittaessa FBS: ää seinien materiaalin koosta.

Oletetaan, että päätät rakentaa talon tiiliä, niin leveys lohkojen olisi 0,6 m., Puinen - 0,3 metriä. Pohjimmiltaan näiden lohkojen leveyttä ei koskaan käytetä mökin rakentamisessa, ja hän pystyy kestämään 10 lattian kuorman.

vaiheet

 • Kaivaa kaivanto.
 • Käsittely pohjan pohjassa.
 • Vahvistinlautojen perusteet.
 • Betonivaihto.
 • Vedeneristys.
 • Seinien päällyste.
 • Vahvistinnauha.
 • Ulkopuoliset vedeneristysseinät.

tekniikka

Ennen kuin kaivata kaivoa, rakenteilla oleva alue vapautuu roskista. Määritämme maaperän tyypin, maaperän jäädytyksen kynnysarvon, pohjaveden pinnan. Ja vain silloin, kun tiedot ovat tiedossa, jatka kaivamaan kaivoa.

Jos analyysi osoittaa, että maa on savi, teemme työn seuraavassa järjestyksessä:

Valmista kaivannot ja aseta kolmikerroksinen tyyny, jossa ensimmäinen kerros on hiekkaa, sitten kerros rikki ja kolmas kerros taas hiekkaa. Kerroksen paksuus on 0,1-0,25 metriä. Ylhäältä laitamme FB-tyynyjä luotettavan tuen tukemiseen tulevasta perusta. Nyt asennamme tavalliset lohkot.

Hiekkaisen maaperän läsnäollessa:

 • Kaivamme kaivannon perusta ilman tyynyä. Maaperä, jolla on sen ominaisuudet, tekee sen. Tässä valmistettu pohja riisutetaan välittömästi vibroplastilla. Asenna sitten muotti, jossa me kaadetaan betonia. Betonikerroksen paksuus riittää ottamaan 0,1 m. Odotamme täydellistä kuivausta ja laitamme lohkot.
 • Lautaset FBS alkavat nurkalla. Kun asetat ensimmäisen rivin, käytämme sementtiseosta, jonka paksuus kestää 10-15 mm. Älä unohda pukeutua kaikkiin rakennuksen kulmiin. Erota vaakatasoiset saumat vedeneristysmateriaalilla. Kuinka monta riviä, niin paljon vesitiiviitä saumoja.

Rakentamisen hinta

Nollatason rakentamisen kokonaishinnan määrittämiseksi sinun on harkittava joitain tekijöitä. Esimerkiksi alue, jossa asut. Itse asiassa eri paikoissa hinnat voivat olla erilaisia. Esimerkkinä puhumme talosta, jossa pohjakerros on jo rakennettu. Koko on 10,5x8,1 metriä. Seinämateriaali - FBS-lohkot. PC-levyt, jotka on peitetty monoliittisella vyöllä. Vedeneristysliima, eristys - penoplex (5 cm). Vaihda taloa 2,5 x 5 m.

Jos tarkastelemme niitä prosentteina, voimme saada seuraavat tiedot:

 • Materiaalit - 63,81%.
 • Työkalut - 3%.
 • Teokset - 14, 26%.
 • Vuokrausvälineet - 6,6%.
 • Toimitusmateriaali - 6,55%.
 • Vaihda talo 5,28%.

Kaikki tämä kesti noin 1 000 000 ruplaa.

Materiaalikustannukset

Tässä esimerkiksi kellarikerroksessa 10x10 m otetaan:

 • Aaltopahvin käyttö, jonka osassa on 0,14 cm, meni 5700 metriä 36 ruplaa. Yhteensä 205 200 ruplaa.
 • Betoni - 266 500 ruplaa.
 • Muottipinta 10 kuutiometriä - 62 000.
 • Vedeneristys (bitumimasto) - 60 000.
 • Kynnet, hiekka, rauniot - 42 000.

Yhteensä: 635 700 ruplaa.

Työkalujen kustannukset

Seuraavia työkaluja tarvitaan:

Ja kaikki tämä maksaa yhteensä 30 000 ruplaa.

Työnkulut

Päätös rakentaa itsesi tai palkata työntekijöitä riippuu työn kustannuksista.

Jos otat työntekijät, sitten 10x10 pohjaan, työntekijät maksavat noin 142,800 ruplaa.

Lisätyön kustannukset (vedenpitävä, eristys)

Vedeneristys voidaan tehdä eri materiaaleilla, hinta riippuu siitä. Jos teet bitumin vedeneristys, se maksaa 60 000 ruplaa, jonka pinta-ala on 120 neliömetriä. m. Voit myös tehdä nestekumia, kattohuopaa ja hinta on erilainen.

Sen jälkeen, kun vedeneristyskerros tulee lämpenemään. Jos otat hinnat Moskovassa, niin tässä on eristyskustannukset, noin 1250 ruplaa kuutiometriä kohden. Tavaroiden toimitus 400 ruplaa. (Moskovan Ring Road). Itsevienti maksaa sinulle vain tavaroiden ostamisen. Esimerkiksi vaahto - 1250 ruplaa. kuutiometriä kohden, laajennettu polystyreeni 1500 p., basaltti villa 500.

Esimerkki kellarin rakentamisen kustannusten laskemisesta

Laske 10 x 10 m pohjakerroksen pinta-ala:

Yhden kuutiometrin näytteenotto maksaa 100 ruplaa. Siksi 360 kuutiometriä maksoi 360 000 ruplaa.

Valmista kuopan pohja, tasoita ja muodostakaa vuodevaatteet, arviolta 50 000 ruplaa.

Tee kaksikerroksinen vahvikepohja - 55000.

Laattojen täyttö betonilla, 21 kuutiometriä - 21000.

Bitumipohjainen vedenpitävä kerros - 120 neliömetriä. m. - 12 000 s.

Teippilattian päällysteet - 144 000 r.

Pohjan vahvistaminen on 90 000 ja täyttö sen 74 kuutiometriä - 7400 ruplaa.

Ulkoisen vedenpitävän kerroksen (rullamateriaalien) käyttäminen - 66 000 ruplaa.

Tässä esimerkissä nollakerroksen kokonaismäärä oli 715 400 ruplaa.

johtopäätös

Tässä artikkelissa tarkastelimme eri vaihtoehtoja nollakerroksen rakentamiseksi.

Ja voit sanoa, että keskimäärin sinulla on oltava miljoona ruplaa.

Koska rakentamisprosessissa voi syntyä kirjaamattomia kustannuksia, ja on myös tärkeää, että rakennat tai vuokraat työvoimaa. Kaikki poikkeamat näkyvät talousarviossa.

Kellarin rakentamisen edut ja haitat

Plussat:

 • Lisää talon tilaa.
 • Vähentää rakennuksen lämpöhäviötä.
 • Se vie joitain rakennuskuormia.
 • Huoneen lämpötilan vakaus.

miinukset:

 • Lisäkustannukset lisätilaa varten.
 • Kuumentamattomassa versiossa on kosteuden mahdollisuus.
 • Ei käytetä asuintilaa.
 • Rakennuskustannukset (1000 000 ruplaa).
 • Tulvien mahdollisuus, jos teknologiaa rikotaan.

Menetelmät lasin, laatta- ja pylväspohjan betonin määrän laskemiseksi

Hanke on tarpeen minkä tahansa kodin rakentamisessa. Sen ei tarvitse olla ammattilainen, ts. Rakennustöiden tai suunnittelutoimistojen asiantuntija. Nämä laskelmat voidaan suorittaa itsenäisesti ainakin, jotta voidaan tarkasti esittää betonin määrä kuutiometreinä, jotka vaaditaan täytön täyttämiseksi. Loppujen lopuksi tämä on tärkein laskelma, jonka oikeellisuuden avulla voidaan välttää esimerkiksi rakennusmateriaalin ylimääräiset menot ja siten säästää.

Alustavat tiedot, joita tarvitaan säätiön täyttämiseen tarvittavan betonin määrän määrittämiseen ovat seuraavat:

 • perustan tyyppi määritetään riippuen siitä, millaista kuormitusta se on (seinien materiaalista riippuen: tiili- ja vaahtolohkoilla on eri painot) ja maaperän kantavuus;
 • Säätiön kokoonpano, eli sen koko ja geometria.

Betonin laskeminen nauhateille

Nauhatalustana on rikkoutumaton jäykkä rakenne, joka on asetettu rakennuksen jokaisen laakeri- seinämän ympärille ja muodostaa suljetun silmukan. Näillä ominaisuuksilla yhdistetään tämäntyyppisen laskutoimituksen menetelmä.

Betonin määrän laskemiseksi tarvitset seuraavat tiedot:

 1. Alusnauhan leveys ja korkeus,
 2. Nauhan koko pituus.

Pohjalevyn leveys määräytyy sen perusteella, millä jälkimmäisellä on laakerialue. Yleensä tämä arvo on 20-40 cm. Nauhan korkeus määräytyy pohjan yläpuolisen osan korkeuden mukaan, joka on tavallisesti enintään 50 cm, ja sen perustan syvyys, joka voi saavuttaa useita metrejä.

Tämä arvo määritetään useiden tekijöiden perusteella, esimerkiksi kuinka syvälle pohjavesi kulkee rakenteilla olevan rakennuksen alla, samoin kuin maaperän jäädytyksen syvyyteen. Esimerkiksi hiekkapohjaisessa maaperässä ja vedellä kyllästetyissä maissa 2,5 m: n syvyyttä pidetään kaikkein perustelluimpana. Pienissä maalajeissa tavanomaisissa olosuhteissa puolen metrin pituus riittää keskikaivaan. Näin ollen tällaisen perustuksen nauhan korkeuden määrittämiseksi on välttämätöntä lisätä yläpohjasta 40 cm 1500 cm: iin.

Nauhan koko pituus määritetään kokonaan säätiön kokoonpanon mukaan. Useimmissa tapauksissa kokonaispituuden laskeminen ei ole vaikeaa - sinun on lisättävä sisäisiä kantoaaltoja ulkoseinien kokonaispituuteen. Ja saamme betonin määrän yksinkertaisesti kertomalla säätiön pituus sen korkeudella ja leveydellä:

Vb = lhs, missä l, h ja s ovat säätiön pituus, korkeus ja leveys.

On huomattava, että tämän kaavan avulla lasketun betonin määrä ei ota huomioon väistämättömiä häviöitä kuljetuksen, kaatamisen, seoksen tiivistämisen, tiivistämisen aikana aukkojen läpi sekä imeytyneenä muotin puiset elementteihin. Toisaalta myös metallirakennuksessa on läsnä muotoilua, joka vähentää hyödyllistä tilavuutta hieman kompensoi tappioita.

Jälkimmäiset kuitenkin käytännössä ovat vielä paljon merkittävämpiä, joten edellä esitetyn kaavan avulla saatu tulos on korjattava:

 • pyöristää ylöspäin kokonaislukuun
 • lisätä arvoa vielä 1,5-2%.

Toisin sanoen lopullinen kaava liuskan perustan betonin määrän laskemiseksi on seuraavanlainen: V = Vb + 0.02Vb

Laattojen perustusten betonimäärä

Tile-pohja on yleinen monoliittinen teräsbetonilaatta rakennuksen pohjalla. Niinpä tämäntyyppisen perustan täyttämiseen tarvittavan betonin määrän laskemiseksi sinun tarvitsee vain moninkertaistaa sen pituus, leveys ja korkeus. Tämäntyyppisen pohjan vähimmäiskorkeus on 10 cm. Tämän mukaisesti voit antaa arvioitua tietoa betonin kulutuksesta rakennuksessa, jonka sivut ovat esimerkiksi 8 x 8 m:

 • 10 cm levy - 3,6 m 3;
 • 20 cm levy - 7,2 m 3;
 • 30 cm levy - 10,8 m 3;

Tämäntyyppisellä rakenteella on kuitenkin joitain sen ominaisuuksia, jotka vaikuttavat suoraan betonin kulutukseen. Joten levy on vaikeampi ja kestävämpi muodonmuutoksille, reunoilleen sekä pitkittäissuunnassa ja poikittaissuunnassa noin 3 metrin askelin, ne tekevät jäykisteitä, jotka jakavat pohjan neliöiksi.

Ne suoritetaan tavallisesti alemmalle pinnalle, ensinnäkin yksinkertaisemman kaatoustekniikan ansiosta, ja toiseksi levyn yläosa pysyy sileänä. Näin ollen näiden jäykisteiden osalta vaaditaan myös betonin jäykkyyttä määränä, joka voidaan laskea, tuntamalla niiden poikkileikkauksen ja kokonaispituuden alue.

Rivat voivat olla joko suorakaiteen tai puolisuunnikkaan muotoisia. Laattapohjan näiden rakenteellisten elementtien korkeus on tavallisesti yhtä suuri kuin jälkimmäisen paksuus ja leveys on noin 80% korkeudesta. Niinpä kaava, jolla lasketaan betonipitoisuuden taso suorakaiteen muotoisille jäykisteille, on melko yksinkertainen:
Vb = lhs + lp * sp * h, missä seuraavat arvot:

 • l, h ja s ovat vastaavasti levyn pituus, korkeus ja leveys;
 • lr, sr - jäykisteiden kokonaispituus ja niiden leveys vastaavasti.

Jos jälkimmäiset suunnitellaan toteutettavaksi poikkileikkauksella trapetsoidina, ei suorakulmion sijasta, näiden reunojen täyttämiseen tarvittavan betoniseoksen tilavuuden laskeminen pienennetään kertomalla tämän puolisuunnikkaan poikkipinta-ala reunojen kokonaispituudella.

Trapetsisillä kylvöillä on oma erityispiirteensä - yleensä niiden pohjapituuksien suhde on 1,5, toisin sanoen rivan suurempi pohja on noin puolitoista kertaa pitempi kuin sen korkeus ja pienempi on korkeus tai jopa hieman lyhyempi - jopa 80% sen arvosta.

Muista kaavasta trapetsin alueen laskeminen:
S = h (a + b) / 2, missä a ja b ovat emäksiä, h on trajektin korkeus.

Siten kaavamalli lasipohjaisten jäykisteiden laatoitetun perustuksen laskemiseksi on seuraava:
Vb = lhs + lp * h (0,8 h + 1,5 h) / 2

Betonimäärän laskentamenetelmä kolonnin säätiön järjestämiseksi

Nimestä huolimatta on selvää, että sarakepohja on joukko maahan kaivettuja betonipaloja. Ne sijaitsevat yleensä talon seinien leikkauskohdassa, mutta tarvittaessa kaivaavat ja ulottuvat. Korkki on paalun ylempi osa, joka sijaitsee yleensä 40-50 cm korkeudella, mutta täysi korkeus määräytyy myös sen alaosan - pohjan mukaan.

Yksi pylväsperustan etuna on kustannustehokkuus eli betonin kulutus on vähäistä. Betonin määrän laskemisessa ei myöskään pitäisi olla paljon vaikeuksia. Pyöreitä palkkeja tehtäessä laskutoimituksia sinun on tiedettävä seuraavat alustavat tiedot:

 • paalujen lukumäärä
 • poikkileikkauksen säde
 • korkeus.

On helppo arvailla, että yhden tällaisen pylvään tilavuus on yhtä suuri kuin kerroksen poikkipinta-ala kerrottu korkeus. Jälkimmäinen on yhtä suuri kuin säde neliö kerrottuna 3,14: lla. Näin ollen betonin määrä lasketaan kaavalla:
V = 3.14R 2 nh, missä R, n ja h ovat säde, paalujen lukumäärä ja niiden korkeus vastaavasti.

Jos käytetään nelikulmaisia ​​palkkeja, laskenta tulee entistä helpompaa:
V = a * h * n, missä a on pilarin sivun pituus.

Lyhyesti sanottuna jokin ehdotetuista menetelmistä betonin määrän laskemiseksi erilaisiin perustuksiin on erittäin helppo ymmärtää. Tässä tapauksessa tietenkään ei oteta huomioon monia ammattimaisissa laskentamenetelmissä käytettyjä tekijöitä.

Näiden yksinkertaisten kaavojen avulla saavutetut tulokset ovat kuitenkin melko tyydyttäviä tarkkuuden kannalta, mikä mahdollistaa tällaisten laskelmien tehokkaan hyödyntämisen yksityisessä rakentamisessa.

Seuraavassa artikkelissa lukee kotitalouskotelon laskemisesta.

Kuinka paljon 12x12 talon perusta on?

Kun olemme valinneet sopivan rakennustyypin säätiölle, alamme tehdä laskelmia, koska meidän on tiedettävä, kuinka paljon rahaa pitäisi kohdentaa tähän rakentamisen vaiheeseen. Tätä operaatiota on vaikea toteuttaa omana, sillä monia hienouksia, joita et välttämättä ota huomioon. Tietenkin paras ratkaisu olisi antaa yksityisen talon 12x12 säätiön kustannusten laskeminen ammattilaiselle. Mutta voit itse löytää likimääräisen hinnan, jos tutkii materiaalia. Ilmoitamme likimääräisistä hinnoista, mutta kuvaamme myös laskentaprosessia. Emme tee erillistä artikkelia kutakin säätiötyyppiä varten, joten laskelmia nauhoille, paaluille ja monoliittisille säätiöille.

Tärkeimmät elementit, jotka muodostavat teipin perustan talolle 12-12.

Perusrakentamisen kokonaiskustannukset

Rakennuskustannukset alkavat ennen materiaalien hankintaa. Puhumme geologisista tutkimuksista, jotka on tehtävä rakennustyömaalla ennen työn aloittamista. Jos valitset alueen, jossa on suuri määrä taloja, todennäköisesti sinun ei tarvitse maksaa tällaisia ​​kokeita.

Kaikki riippuu paikallishallinnon ja itse alueen lojaalisuudesta. Kuinka paljon tilaat tällaisen tutkimuksen? Jos tarvitset maaperän tarkkaa tarkastusta, valmista 7-8 tuhatta ruplaa. Tilauksessaan täysipainoinen tekninen tutkimus maksaa 30 - 35 tuhatta ruplaa.

Täydellinen geologinen tutkimus vaatii erikoislaitteita, vaikka kyseessä on yksityisen talon rakentaminen.

Myös kustannukset otetaan huomioon hankkeen säätiön kustannuksista. Tyypillinen hanke maksaa noin 15 tuhatta ruplaa, voit välittömästi lisätä heille 10 tuhatta arkkitehtonisen valvonnan palveluita varten.

Kokonaiskustannukset ovat noin 30 tuhatta ruplaa, jos valitset nimenomaisen tarkistuksen tai 50 tuhatta täydellistä tutkimusta sivustosi maaperästä taloon 12x12.

Strip-säätiö - kustannukset

Kustannukset "alkuperäiset" kustannukset rakentamiseen säätiön talon alle 12 × 12 olemme oppineet. Nyt sinun on mentävä läpi hintaluokan teippi perusta talon alle, selvittää, kuinka monta kuutiota betonia, muottien ja muiden komponenttien tarvitaan. Nauhapohjan rakentamisen hinta riippuu seuraavista tekijöistä:

 • Betoniliuoksen hankinnan, toimituksen ja sen jälkeisen kaatamisen kustannukset.
 • Maaperän tilavuus, joka valitaan kuopan suunnittelussa.
 • Vahvistettu runko, muotti.

Vaihtoehtona voi olla betonilohkojen ostaminen, mutta hinta pysyy suunnilleen samana. Sinulla on myös mahdollisuus valita itse kaatamalla ja vuokraamalla erikoislaitteita. Jos et aio tehdä kaikkea työtä yksin, sinun on lisättävä vuokraavien työntekijöiden työvoimaa.

Rakennusyritysten likimääräiset hinnat eri maiden IVY-maille.

Siirry nyt laskelmiin itse:

 • Sopivan kaivannon luominen kokonaispituudeltaan 72 metriä vaatii noin 150-170 ruplaa kuutiometriä kohti. Yleensä taloon 12x12 kaivo tehdään 1, 5 metrin syvyydellä. Mitä leveys on, se on yhtä metriä. Tätä työtä varten tarvitaan noin 18 tuhatta ruplaa, jos maksat kuutiometrin kustannukset maksimissaan.
 • Mene betoniin. Kuinka monta kuutiota ratkaisua tarvitaan, ehkä tärkein kysymys. Betonihinta riippuu työn määrästä. Tarkastelemme asunnon rakentamista 12 × 12 perustukselle, tällaisia ​​mittoja varten tarvitaan 90 kuutioa betonia. Yksi B25-liuoksen kuutio maksaa nykyään 3,5-4 tuhatta ruplaa. Ota enimmäismäärä: 4 * 90 = 360 tuhatta. Tämä on säätiön kallein osa.
 • Seuraava tulee muottiin. Sen päälle täytyy valmistaa kiinnitys telineitä, levyjä ja puuta. Säätiön suojavaiheessa voi olla tavallinen vaneri. Kun koti on 12 × 12 neliö on 288 neliömetriä. Tuloksena tarvitaan 128 arkkia, joiden mitat pitäisi olla 1,5 × 1,5 metriä. Jos otat levyn 2/4 laatua, sen hinta on noin 1000 ruplaa. Valmista 128 tuhatta materiaalia ja lisää työntekijöiden työvoimaa.

Tämän seurauksena vähintään 12 tuhatta ruplaa on valmisteltava 12 x 12 talon perustamiselle, kun taas vuokratyöntekijät osallistuvat työhön.

Paljonko kasa säätiö maksaa?

Kuten näette, paljon betonia tarvitaan liuskarakentamisessa. Paalusäätiö on halvempi ja sen laskeminen on helpompaa. Kokonaiskustannukset määräytyvät tosiasiallisista asennuskustannuksista, tukien ja palkkien kustannuksista grillata.

Laskelma on seuraava:

 1. Yksityisessä talossa on yleensä kasa, jossa merkintä BC108 ja pituus 2,5 metriä. Rakennusmarkkinoilla ne ovat nyt noin 1,5 tuhatta ruplaa. 12x12 taloon tarvitaan 36 pylvästä. Pillojen ostamiseen valmistetaan 54 tuhatta.
 2. Asennus maksaa suunnilleen sama kuin paalut itse, eli 1,5 tuhatta ruplaa. Grillin asennusta ja kokoamista varten sinun on varattava noin 100 tuhatta.
 3. Luotettavaa grillattavaa kantokahvaa. Per metri maksaa 1,2-1,4 tuhatta. Materiaalille maksat vähintään 150 tuhatta ruplaa.

Kuten näette, ruuvaaminen paaluilla on hyödyllistä. Pour foundation on paljon kalliimpaa. Pallosäätiö maksaa 330-350 tuhatta ruplaa.

Laattojen perustusten hinnat

Jos ensimmäisessä vaihtoehdossa tarvitsimme vain täyttää teipin, niin täällä meidän on täytettävä kooltaan 12 × 12, ei ympärysmitan ympärillä. Selitämme kustannukset lyhyesti:

 1. Kaivamaan oja 12 x 12 taloon maksaa noin 12 tuhatta ruplaa - tämä on työntekijöiden työtä. Voit täyttää 144 m2: n pinta-alan tarvitset 29 kuutioa ja 36m3 hiekkaa. Antaa noin 30 tuhatta ruplaa raunioille ja 22 tuhatta hiekkaa.
 2. Betoniratkaisun kulutus, toimitus ja valmistelu maksaa 250 tuhatta ruplaa.
 3. Emme osta rakennusmateriaaleja talolle, vuokra tulee olemaan 20-24 tuhatta ruplaa riippuen siitä, kuinka kauan rakentaminen kestää.

Tämän seurauksena 0,5 metrin paksuinen betonipinta maksaa 350 tuhatta ruplaa.