perusta

Talon tuleva perusta on valittava rakennuksen, maaperän, maaperän jäädytyksen, pohjaveden ja muiden tekijöiden kuormituksen perusteella.

Geologisten tutkimusten suorittamisen ja tulosten saavuttamisen jälkeen ne suunnittelevat koko taloa ottamalla huomioon geologian tulokset, muuten talon käyttöikä voi olla pienempi kuin suunnitellut indikaattorit.

Avaimet käteen talon perustaminen

Perusrakenteiden perustamista ja teknologiaa on useita.

Rakennamme seuraavia päätyyppisiä säätiöitä:

- monoliittiset nauhalevyt ja vahvistus

- nauhalevyt FBS-lohkoilta

- perusta monoliittinen levy

- Ruotsalainen säätiö monoliittinen levy

Olemme valmiita rakentamaan paitsi perustaa, myös asettamaan tiili- ja kaasusilikaattilohkoja, kattamaan talon katolla, seuraamaan sisäistä ja ulkoista koristetta, eli olemme valmiita rakentamaan avaimet käteen-talon.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Säätiön hinta vuodesta 2000 rupla / kuutio

Voronezhin säätiön rakentamisperusmaksut 50 m3: n talon pohjan täyttömäärän kanssa:

- Digging käsin 900 ruplaa / m3

- kustannukset laskien lohkojen FBS 500 ruplaa / kpl.

- teipin pohjan hinta vahvistamalla ja ilman grillausta (täytä maanpinnan tasolla) 2000 ruplaa / m3

- hihnan nauhan pohjan vahvistus ja grillattavan laitteen arvo 2500 ruplasta / m3

- töiden kustannus, kun kaatopaikan kaataminen on vahvistettu 2700 ruplasta / m3

Säätiön laite

Säätiöön kuuluvat seuraavat perustoimet:

- akseleiden jakautuminen ja korkeustason päihittäminen kaikentyyppisille säätiöille

- kaivaminen kaikentyyppisille säätiöille

- hiekkasäkkilaite kaikentyyppisille perustuksille

- raudoituksen yhdistäminen kaikentyyppisiin perustuksiin, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- kaikentyyppisille perustuksille tarkoitettu muottilaite, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- valmiin betonin hyväksyntä tiivistykseen kaikentyyppisille perustuksille, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhan perustuksia

- konkreettinen huolto

Rakennusmateriaalien säästämiseksi säätiöiden suunnittelua ei kannata estää ei-toivottuja seurauksia: säätiön vääristyminen ja muodonmuutos, joka johtaa halkeamiin talon seinissä ja joissakin tapauksissa koko talon hätätilanteessa, joka ei pysty korjaamaan.

Strip-säätiö

Talon nauhasäätiö on yleisimpiä ja suosittuja laitteen yksinkertaisuuden ja kohtuullisten kustannusten takia laitteen perustaksi.

Esivalmistettuja FBS-nauhalankojen ja monoliittisen betonin lohkoja.

Lohkojen perusta FBS

FBS-lohkot valmistetaan betonituotteissa tehtaissa vakiokokoisina. FBS-lohkojen asennusta varten tarvitaan nosturi, mikä lisää säätiön kustannuksia, mutta asennuksen nopeus säästää aikaa rakentaa säätö verrattuna monoliittiseen, kun muotti on poistettu kuukauden kuluttua.

Vahvuuden kannalta talon lohkopohja on alhaisempi kuin monoliittinen, vedenpitävä ja lämmönjohtavuus on myös huonompi lohkojen välisten saumojen vuoksi.

Monoliittinen säätiö

Monoliittista säätiötä voidaan käyttää kaikentyyppisten rakennusten perustusten rakentamiseen sen eheyden ja voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta ne voivat muodostaa kaiken muodon.

Monoliittiset perustukset jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

- kaistale monoliittinen säätiö

- laatta monoliittinen säätiö

- monoliittinen pylväsperusta

- paalusäätiö

Jokaisella monoliittisella säätiöllä on oma tarkoitus ja ominaisuudet, ja säätiön valinta riippuu toimintaolosuhteista.

Säätiön monoliittinen levy

Säätiön monoliittinen levy on yleistynyt viime aikoina. Tällaista säätiötä kutsutaan myös kelluvaksi. Se on nykyisin luotettavin.

Kelluvan pohjan laite on perusteltua pohjaveden, pohjaveden, kallistumisen, levottomien ja epätasaisesti puristettavien maaperämaiden kanssa.

Säätiön monoliittilevy pystyy kestämään paitsi pystysuoran maaperän liikkeen myös pystysuoran. Monoliittinen laatta kaadetaan koko talon alueelle.

Ruotsin monoliittisen levyn säätiö

Eristetty ruotsalainen uuni (UWB) on yksi laattasäteilylajin lajikkeista, eroa tavallisesta laattojen pohjasta on eristää pohjan pohja ja laittaa vesilämmitteinen lattia laattaan seuraavalla kerroksella.

Kuumien ruotsalaisten monoliittisen levyn levittäminen talojen rakentamisessa on tullut suhteellisen hiljattain. Tällaista pohjaa voidaan käyttää mihinkään maaperään, jossa on läheistä vettä. Koska maaperä ei jäädy UWB: n alle, maaperän pilkkoutumisriski minimoidaan.

Aluksi tuntuu siltä, ​​että tämäntyyppisen säätiön laite on kallis, mutta kun otetaan huomioon tulevien säästöjen arvioiminen talon lämmityksessä, yhä useammat asiakkaat valitsevat tällaisen perustan.

Foundation Bay for Home

Persianlahden perusta voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
- Betonin valmistaminen konkreettisessa sekoittimessa
- tilaa valmiin betonin sekoittimessa 4-8 m kuutiota.
- kaadetaan betonipumpulla, se on tarkoituksenmukaista suurissa määriä betonin täyttämistä ja mahdottomuutta lähestyä sekoitinta.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Talon säätiön kustannusten laskeminen

Säätiön kustannukset riippuvat työn määrästä ja säätiön perustasta (maanrakennustöiden määrä, vahvistaminen, laitosten sijoittaminen, eristys, vedeneristys).

Talon säätiön tarkka hinta voidaan antaa vasta projektin jättämisen ja sivuston tarkastuksen jälkeen. Voit laskea hinnan ja saada alustavan arvion säätiölle, voit lähettää projektin sähköpostilla tai ilmaisen ennakkoilmoituksen kautta.

Nauhan perustan syvyys riippuu maaperän tyypistä ja ominaisuuksista, pohjaveden korkeudesta, keskimäärin 1,5 metrin korkeudesta. Säätiön ja sokean alueen eristyksen ansiosta voit vähentää pohjan syvyyttä. Jos pohjaveden taso on maanpinnan alapuolella, on tarpeen lisätä 2 metriä laskennalliseen syvyyteen.

Kaistaleen hinta

Taulukossa esitetään konkreettisen avaimet käteen -perusta (työ + materiaalit). Materiaalikustannukset annetaan vuoden 2017 alusta lähtien.

Talon perustaminen 6 6: talousarvion kustannusten laskeminen

Talo, jonka kokonaispinta-ala on 36 neliömetriä, on yleisin "esikaupunki" rakennus. Kaikki asukkaat ovat asettaneet kaikki omistajat (tai heidän sukulaistensa) Neuvostoliiton aikana taloussuunnittelijoiden omistajat - hyvin "kuusisataa neliömetriä". Sen vuoksi seinät ja pohja 6-6 metrin talolle on pääsääntöisesti pystytetty samaan "talousarvion" muotoon.

Ja tässä artikkelissa kerromme teille menetelmistä, joilla tällaisen "talon" budjetin rakentaminen perustetaan maanrakennukselle.

Taloudellisen säätiön rakentamisen tekniikka

6x6-metrisen talon säätiön kustannukset määräytyvät kahden tekijän perusteella: rakennusmateriaalien hinnasta ja tällaisen rakenteen rakentamisesta vastaavan rakentajan palkkiosta. Lisäksi rakennusmateriaalien kuljetuskustannukset ja valitun maaperän hyödyntäminen (poisto) olisi lisättävä kyseisiin määriin.

Niinpä teknologia, jonka avulla voit rakentaa säätiön halvin versio, jolle on ominaista seuraavat ominaisuudet:

 • Ensinnäkin alhaisen materiaalin kulutus - sitä vähemmän materiaalia, sitä edullisempi arvio.
 • Toiseksi yksinkertainen toteutus - yksinkertaisempi tekniikka, sitä suurempi on todennäköisyys perustaa säätiö "omilla käsillänne".
 • Kolmanneksi, vähimmäisvaatimus maanrakennustöiden kannalta - sitä pienempi kuilu (kaivanto, hyvin), edullisempi säätiö.

Näiden ominaisuuksien ohjaamana voidaan valita seuraavat keinot järjestelyjen järjestämiseksi erilaisista rakennustekniikoista:

 • Teknologian valu-nauhat.
 • Pile perustustekniikka.
 • Pylväsperustaisten teknologioiden rakentaminen.

Edut ja haitat "budjetin" vaihtoehdoista syistä

Ensimmäinen vaihtoehto - valettu, nauha-säätiö - luonnehtii monimutkaisuus ja helppo toteutus. Jopa henkilö, joka on kaukana rakennuksesta, voi täyttää 6x6 metriä. Tällaisen säätiön laaja ja kestävä grilli pystyy pitämään paitsi kevytkehyksen myös lohkojen raskasta seinää.

Toinen vaihtoehto - paalusäätiö - on rakennettu entistä helpommin ja lisäksi käytännössä ei tarvita kaivutyötä. Ja 6x6 metrin (tai minkä tahansa muun pienen massan omaavan) runko-talon tukilattia voidaan rakentaa kaikentyyppiselle maaperälle. Tämä rakentamismenetelmä epäilemättä kiinnostaa kaikkia kosteikkojen omistajia.

Kolmas vaihtoehto - pylväsperusta - rakennetaan suhteellisen tiheään maaperään. Tällainen sovelluksen selektiivisyys kuitenkin kompensoidaan materiaalin mahdollisimman vähäisellä kulutuksella ja lähes maapallon täydellisellä puuttumisella. Tästä syystä suurin osa pienkokoisten asuntojen omistajista, jotka arvioivat, kuinka paljon talon 6x6 metristä maksetut kustannukset, on rakennettu käyttäen nauha- tai paalutekniikkaa, valitsevat juuri perusjärjestelyn pylväsversion.

Mutta riittävä teoria. Jäljempänä tarkastelemme tapoja rakentaa perustukset edellä mainittujen tekniikoiden avulla.

Edullinen, nauhateollisuuden rakentaminen tekniikkaan

Edullinen nauhalevy on erittäin vaatimaton. Yleensä sen korkeus on enintään puolitoista metriä ja leveys - 40 senttimetriä. Tämän seurauksena betonin kaatamisen kokonaismäärä (ottamatta huomioon sisäseinän alle olevaa nauhaa) on 13,5 kuutiometriä.

Se on kuinka paljon sinun täytyy poistaa maaperä. Ja niin paljon tarvetta kaataa betonia.

Lisäksi tällaisen säätiön rakentamisen tekninen prosessi toteutetaan seuraavien sääntöjen mukaisesti:

 • Aluksi tontti on merkitty, jäljitellen tulevan säätiön ääriviivat kentällä. Tällöin riittää huomauttaa kulmapisteitä virstanpylväillä ja piirtää viiva näiden merkkien väliin.
 • Sitten he alkavat kaivaa kaivannon, 50-100 senttimetriä leveä. Laaja kaivanto kaivaa irrotettavan muotin alle, kapea, vastaavasti, ei-irrotettavalla vaihtoehdolla. Lisäksi tässä ja toisessa tapauksessa maaperää ei voida poistaa, vaan heitetään keskelle, jota kuvataan suorakulmion kaivalla. Tätä maata voidaan käyttää pohjan tukihoidon nukkumiseen.
 • Kaivannon päätyttyä on mahdollista aloittaa hiekkajousen muodostuminen, mikä lisää maaperän kantokykyä. Tätä varten voit käyttää kaivosta itsestään purettua hiekkaa. Se seulotaan hienojakoisen verkon läpi - se voidaan vetää kaivannon yli - ja kaataa sen pohjaan. Ja hiekka riisutetaan ja juotetaan vedellä.
 • Seuraavaksi kaivon pohja peitetään kosteudenkestävällä kalvolla ja jatkaa muottirakenteen rakentamista. Irrotettava versio on muodostettu vedellä kostutetuilla levyillä, joiden sisäpuolella on muovikelmu. Ei-irrotettava rakenne voidaan koota hyllyllä olevien polystyreenilevyjen avulla kaivon seinämiä vasten ja kokoamalla puinen muotti nollatason alapuolelle.
 • Kun muotti on koottu, se vahvistetaan asettamalla sisätilaan neljä vaakasuuntaista sauvaa, jotka on erotettu pystysuorilla ja poikittaisilla sidoksilla.
 • Lopullisessa muottipesässä, joka on täytetty betonilla M300 tai sementin yhden osan seoksella, kolme ja puoli osaa hiekkaa ja viisi ja puoli osaa raunioista.

Entä ne, jotka ovat kiinnostuneita suurista ulottuvuuksista? Ja ne, jotka päättävät muuttaa alkuperäisen rakenteen mittoja. Sanoina, kuinka laskea kuinka paljon liuskan säätiö maksaa 6x9 metriä? Vastaus tähän kysymykseen on epäselvä. Tällaisen säätiön kustannukset ovat vähintään kolmanneksen suuremmat kuin 6 - 6 metrin mitat.

Rakennuksen paino kuitenkin heikentää lopullisia kustannuksia 30-35 prosenttia. Tämän seurauksena pyrkimykset tasoittaa maaperän kuormitusta lisäävät nauhan seinämän paksuutta. Loppujen lopuksi korotettu paino voidaan kompensoida vain lisäämällä pohjan pohjan pinta-alaa.

Ja tämä asia on otettava huomioon kaikkien kesällä asukkaiden, jotka unelma sairaus suuri asunto.

Tapoja rakentaa paalusäätiöitä - budjettivaihtoehtoja

Monien vaatimattomien tonttien omistajille 6 - 6 metrin liuskakiven kustannukset eivät sovi rakennuksen budjetin käsitteeseen. Loppujen lopuksi 13,5 "kuutiota" betonia on melko kallista. Siksi mielenkiintoisimmat kesäasukkaat eivät valitse nauhaa vaan paalusäätiötä, mieluummin tylsistyneitä ja ruskeita ruuvirakenteita kaivamaan kaatamaan.

Käytäntö perustaa säätiö ruuveilla

6x6 metrin pätkäruuvi on koottu 16-18 paakasta (ottaen huomioon sisäosien perustukset), joka sijaitsee 2 metrin välein. Tällaisen perustuksen paalujen lisäksi tarvitaan myös palkkeja, joista pohjahuopa asennetaan.

Paaliruuvirakenteen kokoaminen tapahtuu seuraavasti:

 • Rakennuspaikka on merkitty pilarin alapuolella - tukien sijainti on merkitty maamerkillä.
 • Lisäksi rakennuksen kulmasta alkaa itse säätiön järjestely, jonka aikana paalut ruuvatetaan virstanpylväiden sijainnin mukaan. Lisäksi alunperin kulmakappaleita ruuvataan, ohjaamalla kärjen korkeutta hydraulisella tasolla. Seinien ja sisätilojen väliset paalut ovat ruuvataan maahan ja ohjaavat kärjen asentoa nurkkien tukielementtien välissä olevaan johtoon.
 • Kun olet asentanut tukien asentamisen, jatka grillin kokoonpanoa. Lisäksi, jos grilli on koottu puusta, niin laipat - U-muotoiset kannattimet on hitsattu kärjen kärkeen. Palkit asetetaan laippaan ja kiinnitetään ruuveihin. Jos grilli on koottu kanavasta, pohjan vaakasuoran osan asennus tehdään hitsaamalla.
 • Viimeisessä kerroksessa kaadetaan päällystettä, jonka päälle asetetaan nauhan pohja (tiilen tai puoliksi tiilen).

Harjoittelu rakentaa tylsää pohjaa

Porattu pohja on hieman erilainen. Vaikka painettujen paalujen kokonaismäärä tässä tapauksessa on samanlainen kuin mainituista ruuvien tuista, molemmissa tapauksissa säätiö on 16-18 pystypylvällä.

Tämän seurauksena tekninen prosessi poranterän kokoonpanon kokoamiseksi on seuraava:

 • Paalujen sijainti on merkitty samoilla maamerkeillä.
 • Lisäksi virstanpylväiden kohdalla porattavat 25 tai 40 senttimetrin kaivoksia, joiden syvyys on 1,5-3 metriä ja jonka pohjalla ne on varustettu (TISE-poran avulla) pohjatukeen tuen tulevan jalkaosan alla.
 • Polymeeri- tai asbestisementtiputki - muotti ja tuki hydroinsulaattori viedään kaivon runkoon. Tämän jälkeen kaivokseen lisätään lujittava häkki - 3-4 nastat, joissa on poikittainen ligaatio.
 • Seuraavassa vaiheessa on välttämätöntä rakentaa muottirakenne monoliittisille grilli- palkkeille ja tällaisten palkkien vahvistusverkko on sidottu pystytukkien tukipylväillä. Muottirakenne itsessään näyttää pitkältä laatikosta, joka on asetettu putkien tukiin.
 • Viimeisessä vaiheessa grillattavat kannattimet ja muotti on täytetty betonilla.

Kellarikerroksen kellari on rakennettu tiilestä käyttäen rengasrakentamismenetelmää, joka sijaitsee sokean alueen yläpuolella.

Sarakepohjien rakentaminen

Pylväsperusta alas kehystyypin valorakenteiden alla. Itse asiassa tämä malli ei eroa paalusäätiöstä. Pylväspohjassa olevan palkin tai valuraudan grillauksen sijasta käytetään itse runko-palkin tai socle-lattian viivettä.

No, itse pylväät kaadetaan merkittyihin pisteisiin mataliksi reikiin, joissa on matala hiekkakerros. Lisäksi pylväät voidaan sijoittaa tiilestä, jolloin yksi tai kaksi keraamisia tai silikaattipohjaisia ​​kerroksia käyttävät kerrokset ovat tavanomaisia.

Ribbon säätiö kotiin 6x6

Ennen talon rakentamista on tärkeää käyttää aikaa tukipohjan valitsemiseen, koska koko rakenteen kestävyys riippuu siitä. Useimmiten luo nauhapohja. Tämä johtuu monista syistä, mutta tärkein on itsenäisen työn mahdollisuus. Samaan aikaan tällaisen rakenteen luomiseen käytetään vain vähän varoja. Tehdäksesi nauha-pohjaa 6x6 m: n talolle, sinun ei tarvitse olla kokemusta tällaisen työn suorittamisesta, sinun on vain noudatettava perussääntöjä täyttäviä perussääntöjä.

Mikä määrää käytetyn rahamäärän

Säätiön kustannukset voidaan määrittää ottamalla huomioon seuraavat ominaisuudet:

 1. Käytetyn betonin määrä. Suunnittelemalla piirtämätöntä rakennetta on helppo määrittää, kuinka paljon konkreettisia käytetään kasettirakenteen luomiseen.
 2. Osittainen vahvistus. Talon talon kustannukset voivat vaihdella riippuen käytettyjen tangojen poikkileikkauksesta. Tällaisten tuotteiden valinta riippuu talon painosta.
 3. Materiaalina käytetty materiaali. Ennen työn aloittamista on päätettävä, mitkä materiaalit ovat kannattavampia käyttää rakentamisen aikana. Useimmin käytetään levyt, mutta vaneri ja kiinteä polystyreenistä muotti voidaan käyttää.

Lisäksi on välttämätöntä laskea lähetysmateriaalin kustannukset alueelle. Eri alueilla perusmateriaalin hankintakustannukset ovat erilaiset. On otettava huomioon eri tyyppisten täyteaineiden ratkaisun kustannukset. Esimerkiksi eri jakeiden soras on eri hinta. Luoda nauha-pohja useimmin käytetty murskattu kivi pieniä tai keskisuuria murto-osa. Tällainen materiaali on universaali pohjan luomiseksi.

Säätiön mitat

Ennen pohjan luomista on tarpeen laskea tarkasti luodun pohjan syvyys ja leveys. Parametrien valinta tehdään rakenteen, ilmasto-olojen ja sivuston omistajien toiveiden perusteella. Syvyys riippuu talon painosta ja maaperän jäädytyksen syvyydestä. Keskimäärin tämä luku vaihtelee 70 cm: sta 1 metriin. Jos kaksikerroksinen rakenne luodaan, säätiön on oltava vakaampi.

Leveyden määrittämiseksi on tarpeellista taittaa reunojen leveys molemmin puolin eristetyn leveyden avulla. Sinun tulisi myös harkita tämän materiaalin laatikoiden leveyttä.

Pohjan korkeus määräytyy omistajien toiveiden perusteella. Jos kellarissa on uuni, huoneen tulee olla ihmisen korkeuden korkeus. Kellarin on oltava niin tilava, ettei siinä ole muotia. Kaikkien näiden tietojen perusteella säätiön koko määritetään tarkasti. Ne näkyvät talon projektissa, jota ei voi muuttaa rakentamisen aikana.

Nauhapohjan edut ja haitat

Edut liuskan perustuksista ovat:

 1. Edullinen. Tämä johtuu siitä, että nauhalevy on pienikokoinen verrattuna monoliittiseen laattaan.
 2. Kyky kestää raskaita kuormia. Betonihihnat voivat olla perusta kehysrakenteelle ja tiilille.
 3. Rakenteen rakenteen nopeus. Valmiiden elementtien täyttäminen kestää vain muutaman päivän, minkä jälkeen sinun on odotettava betonin kovettumista.
 4. Kyky tehdä kaikki työ omilla käsillään.

Jos puhumme miinusehdoista, on syytä huomata, että maaperä on huolellisesti analysoitava paikan päällä ennen työn suorittamista. Myös joissakin tapauksissa rakennuskoneita tarvitaan lujittavan betoninauhan luomiseen. Esimerkkinä on suuren alueen maalaistalojen rakentaminen. Toinen haittapuoli on luoman rakenteen suuri paino, joka aiheuttaa epätasaisen kutistumisen taloon.

Miten luodaan nauhan perustukset

Monien betonipohjien korkeus on enintään puolitoista metriä. Lisäksi niiden leveys on yleensä 40 cm. Nauhakannan luominen tapahtuu useassa vaiheessa:

 1. Ensinnäkin tontti on merkitty. Tällaisessa työssä on tapit kiinnitetty tulevan rakenteen kulmiin, joiden väliin venytys tapahtuu. Merkkijonoa luotaessa on otettava huomioon, että kaivannon on oltava perustan leveämpi.
 2. Tämän jälkeen luodaan kaivanto. Sen leveys voi olla 50-100 cm. Leveä kaivanto on kaivaa, jos käytetään irrotettavaa muottirakennetta.
 3. Seuraava askel on hiekkavyöhykkeen luominen. Maaperän kantavuutta on lisättävä. Täytteen täyttämisen jälkeen hiekka on pakattava, juotettu vedellä. Jos näin ei tehdä, perustettu säätö alkaa heilua, mikä johtaa rakennuksen seinien muodonmuutokseen.
 4. Tämän jälkeen kuopan pohja peitetään kosteudenkestävällä kalvolla. Jos irrotettavia muottirakenteita muodostetaan, käytetään levyjä tai vaneria. Levyt on kastettava niin, että betonin kaatamisen aikana ne eivät ime kosteutta liuoksesta. Jos muotti ei ole irrotettavissa, vaahtomuotoa kannattaa kaivannon seiniä vasten. Samaan aikaan maanpinnan yläpuolella on meneillään puinen puutavara.
 5. Sitten vahvistuskori asetetaan. Kaikki metallitangot kiinnitetään langalla. Yleensä ne asennetaan 2 riviin. Älä unohda poikittaisten sauvien asennusta.
 6. Viimeisessä vaiheessa lujitemuotti on täytetty betonilla M300. Tämäntyyppisen työn jälkeen kannattaa käyttää rakennusvärähtelijää sinetöidä seos ja päästä eroon ilmakuplat.

On syytä muistaa, että rakenteen painon nousu johtaa tarve kasvattaa alustan pinta-alaa. Tämä on otettava huomioon suunniteltaessa tulevaa kotia varten. Kun kaikki työ on suoritettu kuvattujen suositusten mukaisesti, voit luoda kiinteän perustan omilla käsilläsi.

Ominaisuudet luoda nauha-pohja runko-talolle

Kehysrakennus on kevyt rakenne, joten et voi luoda voimakasta alustaa. Nauhatyön perustamisen aikana on otettava huomioon joitain piirteitä:

 • betoniliuskan leveys voi olla pieni;
 • kehysrakenteen säätiön seinät ovat hieman kavennetut yläosassa;
 • Maaperän vaimentavien voimien vaikutusten estämiseksi kellari seinät käsitellään sileällä materiaalilla.

Myös kehystehon luomisessa voidaan käyttää pienempää halkaisijoitusta. Tehokkaan perustan luominen ei ole järkevää, koska se johtaa vain tarpeettomiin kustannuksiin. Mutta sinun ei tule säästää materiaaleja, sillä alustan riittämätön syvyys ja paksuus voivat johtaa sen nopeaan tuhoutumiseen tai rakenteellisen kutistumiseen. Tämä on muistettava, kun jakaa varoja materiaalien ostoon.

Talon säätiön kustannukset 6-6

Jokainen omistaja yrittää säästää rahaa rakentamiseen. Tietenkin tehokkain tapa säästää rahaa on rakentaa talon itse. Tässä asiassa on tärkeää tuntea reuna, jonka siirtyminen vaikuttaa vakavasti rakennuksen laatuun. Tutkittuaan tämän materiaalin, opit, miten lasketaan kustannukset liuska säätiön talo 6x6 neliömetriä. Tutkittiin myös säätiön rakentamisnopeuksia.

Jotta talouselämä ei liikahda, on ymmärrettävä perusaseman merkitys. Tämä osa suunnittelua tarvitaan siirtämään talon paino maahan. Ennen rakentamisen aloittamista asiantuntijat tutkivat kahta pääkysymystä: maaperän kantokyky ja tuen vahvuus. Massiivinen ja voimakas säätiö ei ole tae siitä, että asunto kestää useita vuosikymmeniä. Maaperä on muuttuva aine, se voi virrata, jäädyttää, lisätä tilavuutta. Alla on laskelmat sekä koko hinta.

Esimerkiksi eri kokoisten talojen rakentamisen keskimääräiset hinnat nauhalevyllä ovat seuraavat:

Teemme laskelmia

Lankojen, tiilen tai muun materiaalin talon säätiön kustannukset riippuvat ensisijaisesti työn ja materiaalien määrästä, jonka hinta voi olla täysin erilainen. Esimerkiksi ottakaamme vakiosormalisää. Tämä on kallis pohja, mutta sillä on samalla parasta luotettavuutta verrattuna muihin yksityisen rakentamisen perustaan. Liuskajohdon korkea hinta selittyy sillä, että sen rakentamiseen tarvitaan suuri määrä raudoitusta ja sementtilaastaria. Työn kulutettava osa on myös muottien asennus.

Maavalli ja betoni

Nauhaosasto soveltuu betonista, puusta, erilaisista hiilihapotetuista betonilohkoista ja muista materiaaleista valmistetuille rakennuksille. Välittömästi on sanottava, ettet voi säästää säätiön rakentamisessa ilmastettujen betonilohkojen avulla. Olisi ymmärrettävä, että pohja asetetaan alle maaperän jäädyttämisen tasolle. Ja tämä on tärkein indikaattori mille tahansa seinälle, olivatpa ne sitten hiilihapattua betonia tai puuta.

Kuinka paljon maa maksaa maksaa riippuu valitusta teknologiasta - se voidaan koneistaa tai manuaalisesti. Jos valitset ensimmäisen vaihtoehdon, joka käyttää kaivinkonetta, niin 50 senttimetrin leveä kaivannon mittari maksaa noin 150 ruplaa. Mitä tulee hiekka- ja rauniohjelman luomiseen, tässä mittari maksaa 100 ruplaa.

Maa-alueille - 250 ruplaa / lineaarimittari.

Siirry nyt sementtilaastiin, joka voidaan kaataa itsenäisesti tai erikoislaitteiden avulla. Alustan laskemisen yksinkertaistamiseksi puun rakentamisessa otamme talon, jonka paksuus on 40 cm: n kantavia seiniä. Pohjan leveyden tulisi olla 10 cm enemmän maaperän paineen vähentämiseksi - tämä on tavanomainen käytäntö. Nauhan korkeus on 1,7 metriä, jolle 0,5 metriä kohdistetaan pohjan alle ja 1,2 metriä maata. Nyt meidän on selvitettävä, kuinka paljon sementtilaastia tarvitaan säämittarilla: 0,5 × 1,7 = 0,85 m3.

Teipin pohjan täyttö kylvystä palkista 6 6 neliömetrillä. Kaada tällainen sivusto voi olla itse.

Saimme myös selville, kuinka paljon 1 m3 betoniseosta maksaa - noin 3500 ruplaa, hinta sisältää myös toimituksen. Tämä on M300-brändi, jota käytetään yleisesti rakennuksen luomiseen puutavaran, betonin tai tiilen taloon.

Tiedämme jo kuinka paljon betoniseosta kaadetaan metriin, joten voimme selvittää sementin kustannukset koko rakennetta kohden: 0,85 × 3500 = 2975 ruplaa. Asennuksen osalta se maksaa yleensä 30% betoniseoksen hinnasta - 2975 kerrotaan 0,3: llä ja saadaan 892 ruplaa.

Armeija ja muotti

Pohjan pohjan vahvistamiseksi tarvitset neljä lujitusta. Tiilen tai puutavaran rakentamiseen on tarpeeksi vavat, joiden läpimitta on 14 millimetriä. Jos haluat selvittää, kuinka monta venttiiliä tarvitaan lineaarimittarin kohdalta, sinun on tehtävä yksinkertainen laskelma: moninkertaista 38 ruplaa 4 sauvalla ja saat 152 ruplaa. Työ maksaa 12 ruplaa. Tämän seurauksena 1 lineaarinen vahvistin maksaa 164 ruplaa.

Se näyttää laadukkaalta muotilta.

Säätiön kokonaiskustannukset riippuvat myös siitä, käytetäänkö muottiin vai ei. Esimerkiksi tiheässä maaperässä, joka on kyllästetty savella, betonia voidaan kaataa suoraan kaivantoon. Ja jos otat hiekkaiset maaperät, pakollinen vaatimus on suojamuotojen valmistus. Kustannukset sisältävät asennuksen ja asennustyön kustannukset sekä kilven hinnan. Esimerkiksi otan OSB-suojamoduulit:

 • Työ maksaa 120 rupiaa metriä kohden;
 • 12 millimetrin OSB-lastulevy maksaa noin 210 ruplaa neliömetriä kohden;
 • 5 x 5 cm: n palkit yhdessä kaikkien kiinnikkeiden kanssa maksoivat 60p / 1pm.

210 × 1,7 (peruskorkeus) x2 (kaksi puolta) = 714, lisäämme töitä ja palkkeja, lopulta saamme 894 ruplaa.

Nyt meillä on hinta jokaisesta työstä:

 • Muottien kustannukset ovat 894 p;
 • Betoni ja kaikki siihen liittyvät - 3867 r;
 • Maan toiminta - 250 r;
 • Vahvistus - 164 s.

Tämän seurauksena yksi metri maksaa 5175 ruplaa. Tässä päätehtävänä on saada selville, kuinka paljon koko säätiö maksaa. Löydämme talon ympärysmitta 6 x 6 neliömetrin palkista, se on 24 metriä. Muista perimetrinen kaava: P = (a + b) x2. Nyt moninkertaista reunan ja yhden metrin kustannukset: 5175 × 24 = 124200 ruplaa.

Onko mahdollista vähentää kustannuksia?

Voit vähentää kustannuksia pohjaan, voit ottaa raunioitunut betoni. Tällainen liike vähentää kustannuksia noin 20 prosenttia. Roskikivi on halvempaa verrattuna tuodaan valmiita ratkaisuja. Tässä tapauksessa seos on valmistettava rakennustyömaalla.

Kiinteän nauhan hylkääminen on toinen säästövaihtoehto. Sen sijaan kaivaa reikiä pitkin koko kehä, jonka korkeus on 2,5 m ja mitat 60x60 cm. Lisäksi heitä kannatetaan kaatamalla. Tietenkin tällainen vaihtoehto vaikuttaa tulevan puun talon lujuuteen ja kestävyyteen.

Kuinka kaataa talon perustukset 6-6

Jotta vuodatettaisiin talon 6 - 6 perustukset, tuntuu siltä, ​​että tarvitset vähän. Mutta jostain syystä niille, jotka päättävät tehdä sen itse, on paljon vaikeuksia ja kysymyksiä. Jotta voimme vastata kaikkiin säätiöön liittyviin kysymyksiin, osallistumme kaatamaan talon perustan 6 6 metriä.

1. Määritä säätiön tyyppi.

Ennen kaatamisen perusta, on tarpeen päättää, millainen kuorma se kestää. Säätiön tyyppi riippuu siitä. Meidän tapauksessamme hanke tarjoaa matala-nauha-nauhan perustan. Sen pääpiirteet on esitetty seuraavassa taulukossa:

 • hiekka ja sora-alusta 30 cm korkea
  • leveys 6,0 metriä, pituus 6,5 metriä;
  • seinämän paksuus - 0,3 m;
  • poikkipalkkien seinämän paksuus 0,5 m;
  • korkeus - yhteensä 1,1 m;
  • korkeus maanpinnan yläpuolella, alimmassa pisteessä 0,6 m, yläosassa 0,4 m.

 • M-200 - 12,5 m3.
 • 10-ka - 30 kpl 6 m.
  • 50-ka-levy, leveys 150 mm - 2 m3;
  • puuta tarvikkeilla - 5x5 cm, 10 kpl.

 • paksuus vähintään 100 mikronia - 80 m.

2. Laske perusarvio

M-200 betoni

- 36500 hieroa.

kalusteet

- 1400 hieroa.

polyeteeni

- 1000 hieroa.

lauta

- 18 000 ruplaa.

bar

- 500 hieroa.

kynnet

- 100 hieroa;

Työntekijämaksua

 • muottien asennus,
 • sidonta ja kiinnitys,
 • polyeteeni-kudosta
 • kaatamalla betonia
 • muottien poisto

21 500 hieroa.

YHTEENSÄ

79 000 hieroa.

3. Sivuston merkitseminen säätiön alle.

Sivuston asianmukaisen merkitsemisen vuoksi sinun on asetettava tukiasema suhteessa sivuston pääkohtiin: aidat, muut rakennukset, puutarha jne. Sitten sinun on asetettava säätiön likimääräinen koko, mutta aina marginaali. Suunnitellun rakennuksen koko alueelle on välttämätöntä poistaa hedelmällinen kerros.

Sivuston merkitseminen säätiön alle

Tämän jälkeen säätiön lopullinen ja tarkka merkintä tehdään senttimetriin.

Se on tärkeää! Koko rakenteen ja kunkin huoneen aksiaaliset mitat ja diagonaalit tulisi olla samat.

4. Kaivaa kaivanto.

Kaivaa kaivantoa säätiön tulevaisuuden kannalta kestää 1 arkipäivä, jos teet kaiken omien käsissänne.

Hiekkapohjaisilla maaperillä ja paikoillaan riittää 30 cm syvyyteen maaperään, ja loput pohjasta on nostettava 60-100 cm maanpinnan yläpuolella, mikä estää kosteuden tunkeutumisen tulevaan kotiin.

Savi-maaperällä paras ratkaisu olisi tylsää pohjaa, joka on sidottu konkreettiseen grilliin. Voit tehdä tämän porakoneella tai porausreikien reikien avulla maaperään syvyyteen, joka on alle jäätymisen syvyyden alapuolella. Reikien päälle asetetaan kattotiili vedeneristysmateriaaliin, vahvistin asennetaan ja betoni kaadetaan.

On välttämätöntä jättää raudoituksen asiat, jotta se voidaan myöhemmin yhdistää grillatun raudoituksen kanssa. Sitten kaivetaan kaivantoa ympärysmitta, mutta enintään 30 cm syvä. Pylväiden vahvistaminen on sidottu kaivannon lujittamiseen, muottiin asetetaan ja perustaan ​​nauha kaadetaan.

Se on tärkeää! Jos alue ei ole tasainen, korkeimpaan kohtaan kohinan korkeuden on oltava vähintään 60 cm.

Näin saadaan korkea säätiö. Jos tehdään mittauksia alimmasta pisteestä, säätiön korkeus saa olla enintään 30 cm, mikä ei riitä.

Voit käyttää vesitasoa voittamaan korkeudet, mutta se on parempi ja tarkempi ostaa tai vuokrata pieni.

5. Harjat

Muottien kokoamiseksi sinun täytyy koputtaa suojat 50x150-levystä. Ohuiden levyjen käyttöä ei suositella, koska tämä voi johtaa siihen, että muottiin kaadettu betoni voi joko puristaa levyt tai vääristää säätä.

Jotta saataisiin tasoitetun yläpinnan säätö, on välttämätöntä varmistaa, että ylemmät muottipaneelit tasataan nollatasolle. Jos tätä ei voida saavuttaa, voit vetää langan tasoon sisäpuolella.

Sitten sisäpuolella on tehtävä polyeteeniä. Tämä mahdollistaa pohjaseinien sileän pinnan saavuttamisen sekä säästää laudat, joita voidaan myöhemmin käyttää muihin tarkoituksiin.

Rakenteisiin on tehtävä voimakkaita tukia. Betonin kaatamisen aikana epäluotettava formwork voi hajota, betoni voi virrata.

Koska perustusnauha havaitsee vetokuormituksia, on vahvistuksen oltava kiinnitetty muotin ala- ja yläosaan. Lankojen kiinnittämiseen käytetään neulontankoa.

Se on tärkeää! Liittimiä ei voida hitsata hitsaamalla.

6. Betonivalmistelu

Betoni muottipesässä on kaadettava 1 päiväksi. Koko rakenteen lujuus riippuu betonin asettelun yhtenäisyydestä.

Jokaisen seinän tuuletus on varmistettava ilmavirralle. Ne ovat erittäin helppoja koota, jos muoviset viemäriputket leikataan pohjalevyn leveyden alapuolella. Putket on kiinnitettävä epäonnistumatta, niin että kaatunut betoni ei purista muotonsa.

Toinen tärkeä näkökohta on viestinnän yhteys: sinun on päätettävä, mihin viestit tuodaan taloon ja näissä paikoissa myös laittaa ja korjata putket.

Betonin kaatamisen lopussa on välttämätöntä tasoittaa pinta lian avulla kiristetyn langan tasolla.

7. Purkamismuoto

Suurin osa betonin konkreettisista voittovaroista ensimmäisten kolmen päivän aikana. Siksi muottien purkaminen on aloitettava aikaisintaan 3 päivän kuluttua kaatamisen jälkeen. Tänä ajanjaksona, jotta betoni voi saavuttaa voimaa, se on kasteluvedestä kasteltu vedellä (kerran vuorokaudessa) ja peitetty muovikelmulla. Korotetut lämpötilat ja kosteus lisäävät boorin lujuutta.

Tämän ajanjakson jälkeen on välttämätöntä löysätä mökitukit ja antaa säätiön olla vielä 2 päivää. Tämän jälkeen sinun on poistettava kaikki muotit ja annettava säätiö kuivua.

On parempi aloittaa rakentaminen aikaisintaan 1 kuukausi perustuksen täyttymispäivästä, sillä betonilla saavutetaan jopa 90-95 prosenttia sen voimasta tänä aikana.

Talon 6 - 6 perusta

Myös 6 - 6 metrin mittaisen pienen talon rakentaminen sisältää myös säätiön valmistuksen. Rakenteen pienen koon vuoksi säätiön pitäisi olla edullista, mutta myös kestävää. Sen on tarjottava koko rakenne korkealla lujuudella myös maaperän liikkuvuuden olosuhteissa. Säätiön valintaan vaikuttaa myös seinien rakentamiseen käytetty materiaali.

6-6 metrin perustalle käytetään pääasiassa kehyksen, paneelinrakennuksen tekniikkaa.

Vaihtoehdot kellarissa talon alle 6 - 6

Rakentamisessa käytetään useita erilaisia ​​perustuksia:

Harkitse niiden ominaisuuksia, samoin kuin erottelu paalusäätiön edessä sen analogien.

Ribbon säätiö kotiin 6x6

Yksi yleisimmistä perusta - nauhatyypeistä. Käytetään pääasiassa raskaaseen rakenteeseen eli tiilien, lohkojen ja vastaavien seinien rakentamiseen. Sen valmistusteollisuuden erityispiirteet ovat seuraavat:

 • Kaivaa kaivoa tulevan rakenteen kehällä.
 • Laidoitettu hiekka ja sora-alusta pohjan alla. Tämä kerros on väistämätön.
 • Vahvikotelon asennus. Tämän tekemiseksi venttiili on upotettu pystysuoraan maahan ja vaakatasossa kulkeva vahvikeharja kiinnitetään langan avulla.
 • Pakollinen asennus muottiin. Se on valmistettu puukuvista. Luotettavuutta varten se on kiinteä rekvisiitta.
 • Betonoinnin. Säätöprosessi suoritetaan kerralla. Kun betoni kaadetaan, laasti on välttämättä lävistetty telalla, jotta ilma-aukot eivät poistu.

Kaatumisen jälkeen säätiölle kestää noin viikossa tarvittava voima.

Lohkon pohja dimensioon 6 6: lle

Kun pohjaan asetetaan talon 6 alle 6 metriä, käytetään lohkon rakentamisen tekniikkaa. Tätä tarkoitusta varten käytetän keramzit-betonituotteita, joiden mitat ovat 200 × 200 × 400 mm. Yhden korttelin massa saavuttaa jopa 30 kg. Tuotantotekniikka on seuraava:

 • Geologista etsintää tehdään.
 • Seuraava vaihe - merkitsee säätiön tulevaisuutta.
 • Kaivaminen kaivukoneen erikoislaitteita.

Seuraava on lohkojen asennus. Lohkot on tiivistettävä keskenään liuoksella. Ratkaisu ei saisi olla liian harvinaista, koska se vaikuttaa haitallisesti liitäntälohkojen laatuun ja lujuuteen.

Kuva Rakentamispaikan lohkon säätiön näkymä

Lohkojen asettaminen tapahtuu samalla periaatteella kuin tiilien asettaminen. Jokainen seuraava rivi siirretään edelliseltä puolelta täsmälleen puoleen.

Pylväsperusta 6: 6

Tällä säätiöllä tarkoitetaan tukipisteiden sijaintia koko alueella. Betonipisteen koko voi olla 200 × 200 × 400 mm. Ensinnäkin ne asennetaan rakennuksen kulmiin. Lisäksi se on asennettu laakerin seinän paikalle. Pylväspohjan pisteiden välillä tulisi olla noin 1500 mm. Upotussyvyys jopa 200 mm. Tällaisen säätiön valmistustekniikka on seuraava:

 • Merkintä suoritetaan ja peruspisteiden sijainti on merkitty.
 • Poistettiin hedelmällinen maakerros.
 • Hiiltynyt tyyny tukipylväiden alle on tehty. Joskus pohja voidaan kaataa betonista.
 • Seuraavaksi asennetaan muotti 200 × 200 mm.
 • Reiän keskellä on upotettu useita pystyvahvistusta.
 • Loppujen lopuksi se kaadetaan betonilla ja sen odotetaan olevan täysin kovettunut.

Asiantuntijaneuvonta! Mielestäni tällainen säätiö on kestävä ja luotettava. Ota yhteyttä vain erittäin päteviin asiantuntijoihin, joilla on laaja kokemus rakentamisesta.

Pile perustus talon alle 6 - 6

Paalusäätiöllä on muun muassa edellä mainittuja etuja. Jos alueellasi on epästabiili maaperä, niin 6-6 metrin perustan rakentamiseksi paalusäätiö on paras ratkaisu. Lisäksi sen rakenne toteutetaan hiekkaisella maaperällä, jolla on taipumus pudota. Teknologian valmistus on hyvin yksinkertaista:

 • Käyttämällä lankaa ja runkopalkkia, merkitset tulevan paalun perustan.
 • Seuraavaksi tulee paalua. Yhdeksän 6 metrin mittainen säätiö on riittävästi 9 betonipilareita. Yhden paalun pituus on 3 metriä. Yhden paalun halkaisija on 108 mm. Pallot maahan puretaan yksinomaan erikoislaitteiden avulla.
 • Lisäksi taso on täynnä.
 • Tämän jälkeen on tarpeen leikata kaikki ulkonevat paalut samaan tasoon. Tämä estää paalarakenteen korroosion.
 • Seuraavassa vaiheessa telineet asennetaan.
 • Edullisesti on nyt tavanomaista käyttää mikropileitä paaluperusteille, niillä on suuri kuorman kantavuus ja alhainen hinta sekä korkea luotettavuus. Asiakkaamme suosivat usein tällaisten paalujen perustusta.

Lopuksi, säätö on suljettu teräsrakenteisilla väliseinillä. Tarvittaessa ne voidaan korvata kanavilla. Tämä takaa suuren kestävyyden maaperän mahdolliselle liikkumiselle. Lisäksi se antaa koko rakenteelle lisää jäykkyyttä.

Asiantuntijaneuvonta! Jyrsinkuormitusten kompensoimiseksi on tarpeen huolehtia grillata- mien vahvistamisesta.

Useat asiantuntijat suosittelevat paalunpohjaa, joka on tehty kyllästetyistä paaluista. Tämän tyyppiset paalut (ajetut) ovat kestävimpiä ja pystyvät selviytymään suuresta vaaka- ja pystysuorasta kuormituksesta. Tämä on erityisen tehokasta, jos alueesi on epästabiili. Jopa näissä olosuhteissa kaikki käytetty raha maksaa itsensä täysin.

Lasketaan 6x6 metrin taloiselle pylväspohjalle

Pile-perustuksen valmistuskustannukset riippuvat seuraavista tekijöistä:

 • Koneiden kuljetuskustannukset.
 • Pallojen osto.
 • Pile ajaminen maahan.
 • Pallojen ulkonevien osien leikkaaminen.
 • Grillaus tarvittaessa.

Asiantuntijaneuvonta! Tee tarkka laskelma jokaiselle pennukselle, jota et onnistu. Siksi kehotan sinua välittömästi ottamaan yhteyttä alan asiantuntijoihin, jotka tekevät likimääräisen laskelman ja antavat välittömästi mahdolliset lisäkustannukset.

Käytä laskimistasi laskemaan keräyskustannukset, jotka perustuvat pyyntöihisi.

Tai käytä asiantuntijoidemme apua täyttämällä hakemuksen väärinkäytöksistä ja mittauksista:

Hyödyllisiä materiaaleja

Pilejä 35 35 kappaleessa

Sahat, joiden poikkileikkaus on 35 x 35 cm - yksi yleisimmistä teräsbetonipilarien kooista perustusrakenteessa.

Säätiön kustannukset talon alle 10-12

Jotta voisit laskea etukäteen kaikki kustannukset, sinun on tiedettävä, kuinka paljon rahaa sinun on käytettävä perustuksen rakentamiseen, riippuen sen tyypistä.

Kuorman laskeminen säätöön

Lue materiaali siitä, miksi se on tehty, sekä miten oikein ja oikein hoidetaan pohjan kuorman laskeminen.

Ribbon säätiö kotiin 6x6

Ennen talon rakentamista on tärkeää käyttää aikaa tukipohjan valitsemiseen, koska koko rakenteen kestävyys riippuu siitä. Useimmiten luo nauhapohja. Tämä johtuu monista syistä, mutta tärkein on itsenäisen työn mahdollisuus. Samaan aikaan tällaisen rakenteen luomiseen käytetään vain vähän varoja. Tehdäksesi nauha-pohjaa 6x6 m: n talolle, sinun ei tarvitse olla kokemusta tällaisen työn suorittamisesta, sinun on vain noudatettava perussääntöjä täyttäviä perussääntöjä.

Mikä määrää käytetyn rahamäärän

Säätiön kustannukset voidaan määrittää ottamalla huomioon seuraavat ominaisuudet:

 1. Käytetyn betonin määrä. Suunnittelemalla piirtämätöntä rakennetta on helppo määrittää, kuinka paljon konkreettisia käytetään kasettirakenteen luomiseen.
 2. Osittainen vahvistus. Talon talon kustannukset voivat vaihdella riippuen käytettyjen tangojen poikkileikkauksesta. Tällaisten tuotteiden valinta riippuu talon painosta.
 3. Materiaalina käytetty materiaali. Ennen työn aloittamista on päätettävä, mitkä materiaalit ovat kannattavampia käyttää rakentamisen aikana. Useimmin käytetään levyt, mutta vaneri ja kiinteä polystyreenistä muotti voidaan käyttää.

Lisäksi on välttämätöntä laskea lähetysmateriaalin kustannukset alueelle. Eri alueilla perusmateriaalin hankintakustannukset ovat erilaiset. On otettava huomioon eri tyyppisten täyteaineiden ratkaisun kustannukset. Esimerkiksi eri jakeiden soras on eri hinta. Luoda nauha-pohja useimmin käytetty murskattu kivi pieniä tai keskisuuria murto-osa. Tällainen materiaali on universaali pohjan luomiseksi.

Säätiön mitat

Ennen pohjan luomista on tarpeen laskea tarkasti luodun pohjan syvyys ja leveys. Parametrien valinta tehdään rakenteen, ilmasto-olojen ja sivuston omistajien toiveiden perusteella. Syvyys riippuu talon painosta ja maaperän jäädytyksen syvyydestä. Keskimäärin tämä luku vaihtelee 70 cm: sta 1 metriin. Jos kaksikerroksinen rakenne luodaan, säätiön on oltava vakaampi.

Leveyden määrittämiseksi on tarpeellista taittaa reunojen leveys molemmin puolin eristetyn leveyden avulla. Sinun tulisi myös harkita tämän materiaalin laatikoiden leveyttä.

Pohjan korkeus määräytyy omistajien toiveiden perusteella. Jos kellarissa on uuni, huoneen tulee olla ihmisen korkeuden korkeus. Kellarin on oltava niin tilava, ettei siinä ole muotia. Kaikkien näiden tietojen perusteella säätiön koko määritetään tarkasti. Ne näkyvät talon projektissa, jota ei voi muuttaa rakentamisen aikana.

Nauhapohjan edut ja haitat

Edut liuskan perustuksista ovat:

 1. Edullinen. Tämä johtuu siitä, että nauhalevy on pienikokoinen verrattuna monoliittiseen laattaan.
 2. Kyky kestää raskaita kuormia. Betonihihnat voivat olla perusta kehysrakenteelle ja tiilille.
 3. Rakenteen rakenteen nopeus. Valmiiden elementtien täyttäminen kestää vain muutaman päivän, minkä jälkeen sinun on odotettava betonin kovettumista.
 4. Kyky tehdä kaikki työ omilla käsillään.

Jos puhumme miinusehdoista, on syytä huomata, että maaperä on huolellisesti analysoitava paikan päällä ennen työn suorittamista. Myös joissakin tapauksissa rakennuskoneita tarvitaan lujittavan betoninauhan luomiseen. Esimerkkinä on suuren alueen maalaistalojen rakentaminen. Toinen haittapuoli on luoman rakenteen suuri paino, joka aiheuttaa epätasaisen kutistumisen taloon.

Miten luodaan nauhan perustukset

Monien betonipohjien korkeus on enintään puolitoista metriä. Lisäksi niiden leveys on yleensä 40 cm. Nauhakannan luominen tapahtuu useassa vaiheessa:

 1. Ensinnäkin tontti on merkitty. Tällaisessa työssä on tapit kiinnitetty tulevan rakenteen kulmiin, joiden väliin venytys tapahtuu. Merkkijonoa luotaessa on otettava huomioon, että kaivannon on oltava perustan leveämpi.
 2. Tämän jälkeen luodaan kaivanto. Sen leveys voi olla 50-100 cm. Leveä kaivanto on kaivaa, jos käytetään irrotettavaa muottirakennetta.
 3. Seuraava askel on hiekkavyöhykkeen luominen. Maaperän kantavuutta on lisättävä. Täytteen täyttämisen jälkeen hiekka on pakattava, juotettu vedellä. Jos näin ei tehdä, perustettu säätö alkaa heilua, mikä johtaa rakennuksen seinien muodonmuutokseen.
 4. Tämän jälkeen kuopan pohja peitetään kosteudenkestävällä kalvolla. Jos irrotettavia muottirakenteita muodostetaan, käytetään levyjä tai vaneria. Levyt on kastettava niin, että betonin kaatamisen aikana ne eivät ime kosteutta liuoksesta. Jos muotti ei ole irrotettavissa, vaahtomuotoa kannattaa kaivannon seiniä vasten. Samaan aikaan maanpinnan yläpuolella on meneillään puinen puutavara.
 5. Sitten vahvistuskori asetetaan. Kaikki metallitangot kiinnitetään langalla. Yleensä ne asennetaan 2 riviin. Älä unohda poikittaisten sauvien asennusta.
 6. Viimeisessä vaiheessa lujitemuotti on täytetty betonilla M300. Tämäntyyppisen työn jälkeen kannattaa käyttää rakennusvärähtelijää sinetöidä seos ja päästä eroon ilmakuplat.

On syytä muistaa, että rakenteen painon nousu johtaa tarve kasvattaa alustan pinta-alaa. Tämä on otettava huomioon suunniteltaessa tulevaa kotia varten. Kun kaikki työ on suoritettu kuvattujen suositusten mukaisesti, voit luoda kiinteän perustan omilla käsilläsi.

Ominaisuudet luoda nauha-pohja runko-talolle

Kehysrakennus on kevyt rakenne, joten et voi luoda voimakasta alustaa. Nauhatyön perustamisen aikana on otettava huomioon joitain piirteitä:

 • betoniliuskan leveys voi olla pieni;
 • kehysrakenteen säätiön seinät ovat hieman kavennetut yläosassa;
 • Maaperän vaimentavien voimien vaikutusten estämiseksi kellari seinät käsitellään sileällä materiaalilla.

Myös kehystehon luomisessa voidaan käyttää pienempää halkaisijoitusta. Tehokkaan perustan luominen ei ole järkevää, koska se johtaa vain tarpeettomiin kustannuksiin. Mutta sinun ei tule säästää materiaaleja, sillä alustan riittämätön syvyys ja paksuus voivat johtaa sen nopeaan tuhoutumiseen tai rakenteellisen kutistumiseen. Tämä on muistettava, kun jakaa varoja materiaalien ostoon.

Hirsitalon perusta

Puu on yleisimpiä materiaaleja esikaupunkien kehityksessä. Se painaa vähän, sen alle ei tarvitse voimakasta alustaa. Erinomaista luonnollista lämpöeristintä, paksuja seiniä ei tarvita, mikä taas vähentää pohjan kuormitusta. Mutta on myös haittoja: kutistuminen koko talon olemassaolosta, syttyvyys, veden haavoittuvuus ja biologiset tekijät. Mikä pitäisi olla hirsirakennuksen perusta?

Mitkä standardit ovat puukehyksen perustuksen rakentamisessa?

Rakennuksen massan lisäksi myös perustuksen valinnassa ja laskemisessa otetaan huomioon myös rakentamisen ehdot:

 • maaperän tyyppi, sen ominaisuudet;
 • helpotus;
 • pohjaveden syvyys;
 • ilmasto, lämpötila alueella.

Näistä tekijöistä riippuen ne määrittävät hirsipohjan - nauhan, pilarin, pilarin tai niiden alalajin perustan.

Monoliittinen vyö on teräsbetoniteippi, johon rakennuksen tukiseinät on asennettu.

Monoliittinen nauhan perustus

Useimmiten tämä laji valitaan märällä maaperällä tai pohjavesi on korkealla. Yksi eduista on mahdollisuus järjestää lämmin, vesitiivis, kellarikerros. Nauhan kantokyky on korkea, se voidaan asentaa siihen, sis. tiili- ja kivitalot.

Säätiö voi olla matala (noin puoli metriä pinnasta) ja syvennys (jäädytyslinjan alapuolella).

Toinen vaihtoehto sopii erinomaisesti laitteen käyttämälle kellarille, mutta rakentamisen monimutkaisuus ja kustannukset ovat korkeammat kuin muut tyypit.

Pienen rakennuksen (esim. Kylpylä) pohja voidaan asettaa jopa 40 cm: n syvyyteen, puutalo vaatii 60 cm: n etäisyydellä asunnosta. Nauha kaadetaan hiekkaa pitkin hiekkaa.

Matala-perusta pienelle rakennukselle

Taloudellinen perusta talon alla - sarake perusta. Sopii asennettavaksi kevyiden talojen (mukaan lukien puutalot) kuiville, vakaille maille. Voidaan käyttää epätasaisessa maastossa.

pylväsperusta tukihyllylle

Täysimittaisen pohjakerroksen laite, jossa on pylväspidikkeet, on teknisesti mahdotonta. Tällainen säätiö on ihanteellinen rannalla sijaitseville rakennuksille: kausittaisen tulvan aikana ei ole tulvien todennäköisyyttä. Tällainen tukikohta maksaa 3-4 kertaa halvempaa kuin nauha.

Pylväspohja asennetaan myös tyynyyn - kompensoimaan pakkasenkestäviä voimia. Tukit sijoitetaan talon kulmiin ja muille paikoille, joissa on enemmän kuormia (kantavat seinät jne.). Vaihe - laskettu kuorma, keskimäärin noin kaksi metriä.

pylväsperusta tukihyllylle

Kevyt puutalo voi tuottaa pylväät laminoitua viilupuuta tai pyöreitä lokeja. Ne upotetaan maaperän jäädyttämiseen.

Hyvin huonoissa maaperän ruuva-paaluissa käytetään. Tämä on melko kallis säätiö, mutta luotettavin suoilla, heikoilla ja heiluttavilla mailla. Kasa on upotettu niin, että sen pää on kiinteällä kerroksella.

paalun pohja hirsitalolle

Korkeat kustannukset kompensoivat rakentamisen yksinkertaisuus ja nopeus: esimerkiksi hirsitalon 6: n 6 perustan voi saada parin päivän kuluttua. Yhden paalin ottaminen käsikirjaan kestää enintään puoli tuntia.

Puuportaan alla oleva betonikiinnitys on valinnainen, voit tehdä puutavaran tai muotoillun putken vannetta.

hirsitalo ruuveilla

Joskus grilli on hirsitalon alempi kruunu. Sinun ei tarvitse koko kuukausi odottaa, että betoni asetetaan vanteiden asentamisen jälkeen, ja voit heti aloittaa talon rakentamisen.

 • 2.02.03-85 - paaluperustukset;
 • 2.02.01-83 ja 3.02.01-87 - rakenteiden perusteet;
 • 50.102-2004 - perustusten suunnittelu ja asennus.

Samoin kuin GOST 13580-85 - raudoitetut levyt.

Kuinka kaataa säätiö hirsirakennuksen alle

Betonin nauhan asennustapa:

1. Merkitse sivusto. Leveys ja pituus laskettu plus 0,5 m muottiin.

3. Kaivaa oja 20 cm syvemmältä kuin maaperän jäädytys (alueen viimeinen kuva voidaan ottaa SNiP-pöydiltä). Jos kellari ei ole, riittää kaivantoa. Sen leveys määräytyy laskelman mukaan, mutta se ei saa olla pienempi kuin seinän paksuus, jonka marginaali on 10 cm (keskimäärin 40 cm). Kaivanto kaivetaan pitkin talon kehää ja tukevat sisäseinät.

4. Kaada hiekka tyyny, tamp, vuodatti vettä.

5. Irrota muottipaneelit leikkuulaudasta. Kynsien päätä tulisi sijoittaa tulevan mallin sisään (joten on helpompi poistaa muotti). Suojusten päät on liitetty ruuveilla.

6. Asenna suojukset kaivannossa. Niiden korkeuden on oltava suurempi kuin tuleva nauha. Vahvistettu ulkopuolisilla tukijaloilla, ylhäältä alaspäin.

7. Aseta ruberoidin tai asfaltin sisälle niin, että liuos ei kulje urien läpi eikä sementtihyytelöä imeydy levyihin.

8. Vahvikotelo on asennettu siten, että sen reunat eivät pääse 3-5 cm: n massiivisiin massiivisiin massiivipuihin.

9. Pitkittäisten sauvojen 40 cm: n askelluksella kiinnitetään poikkipalkit ja pystysuorat pylväät.

10. Sidottu toisen ja kolmannen tason pystysuorille: myös pitkittäiset sauvat ja kattot. Kehyksen ylä- ja alarajat eivät saa olla muutaman senttimetrin päässä tulevan nauhan reunoista.

11. Aseta sisäänpäin kohtisuorassa kilpiä varten muovisia tai asbestisementtiputkia, joiden poikkileikkaus on noin 10 cm ilmavirtauslaitteelle. Heidät sijoitetaan vähäisellä puolueellisuudella kadulla, joten lauhde, joka muodostaa, tyhjenee, ei sisäänpäin. Täytetään hiekalla siten, että putket eivät muodostu betonin painon alle.

12. Laastin valmistukseen käytetään sementtiä M200: sta 400: een, joka on yksi osa 3 hiekkaa ja 5-6 soraa. Kun kaadat kylmällä säällä, vesi lämmitetään ennen vaivaamista.

13. On suositeltavaa täyttää teippi yhdellä päivällä. Kaada kerroksittain, rikkoen jokaista osaa. Valmis täyttö lävistetään monissa paikoissa metallipalkilla ilmaa tyhjentämään.

14. Sateessa ja lämpössä valmis nauha peitetään kalvolla. Lämmössä on välttämätöntä suihkuttaa nauha veteen useita kertoja päivässä ja peittää se uudelleen siten, että betoni asetetaan hitaammin: kun se kovettuu nopeasti, se menettää voimaa.

15. Nauha jäädyttää kuukausi. Sen jälkeen muotti poistetaan, pinta on vesitiivis.

16. Nauhan ja alareunan väliin asetetaan kerros katemateriaali, ja lokit itse kyllästetään antiseptisellä aineella.