Kuinka kaataa talon perustukset 6-6

Jotta vuodatettaisiin talon 6 - 6 perustukset, tuntuu siltä, ​​että tarvitset vähän. Mutta jostain syystä niille, jotka päättävät tehdä sen itse, on paljon vaikeuksia ja kysymyksiä. Jotta voimme vastata kaikkiin säätiöön liittyviin kysymyksiin, osallistumme kaatamaan talon perustan 6 6 metriä.

1. Määritä säätiön tyyppi.

Ennen kaatamisen perusta, on tarpeen päättää, millainen kuorma se kestää. Säätiön tyyppi riippuu siitä. Meidän tapauksessamme hanke tarjoaa matala-nauha-nauhan perustan. Sen pääpiirteet on esitetty seuraavassa taulukossa:

 • hiekka ja sora-alusta 30 cm korkea
  • leveys 6,0 metriä, pituus 6,5 metriä;
  • seinämän paksuus - 0,3 m;
  • poikkipalkkien seinämän paksuus 0,5 m;
  • korkeus - yhteensä 1,1 m;
  • korkeus maanpinnan yläpuolella, alimmassa pisteessä 0,6 m, yläosassa 0,4 m.

 • M-200 - 12,5 m3.
 • 10-ka - 30 kpl 6 m.
  • 50-ka-levy, leveys 150 mm - 2 m3;
  • puuta tarvikkeilla - 5x5 cm, 10 kpl.

 • paksuus vähintään 100 mikronia - 80 m.

2. Laske perusarvio

M-200 betoni

- 36500 hieroa.

kalusteet

- 1400 hieroa.

polyeteeni

- 1000 hieroa.

lauta

- 18 000 ruplaa.

bar

- 500 hieroa.

kynnet

- 100 hieroa;

Työntekijämaksua

 • muottien asennus,
 • sidonta ja kiinnitys,
 • polyeteeni-kudosta
 • kaatamalla betonia
 • muottien poisto

21 500 hieroa.

YHTEENSÄ

79 000 hieroa.

3. Sivuston merkitseminen säätiön alle.

Sivuston asianmukaisen merkitsemisen vuoksi sinun on asetettava tukiasema suhteessa sivuston pääkohtiin: aidat, muut rakennukset, puutarha jne. Sitten sinun on asetettava säätiön likimääräinen koko, mutta aina marginaali. Suunnitellun rakennuksen koko alueelle on välttämätöntä poistaa hedelmällinen kerros.

Sivuston merkitseminen säätiön alle

Tämän jälkeen säätiön lopullinen ja tarkka merkintä tehdään senttimetriin.

Se on tärkeää! Koko rakenteen ja kunkin huoneen aksiaaliset mitat ja diagonaalit tulisi olla samat.

4. Kaivaa kaivanto.

Kaivaa kaivantoa säätiön tulevaisuuden kannalta kestää 1 arkipäivä, jos teet kaiken omien käsissänne.

Hiekkapohjaisilla maaperillä ja paikoillaan riittää 30 cm syvyyteen maaperään, ja loput pohjasta on nostettava 60-100 cm maanpinnan yläpuolella, mikä estää kosteuden tunkeutumisen tulevaan kotiin.

Savi-maaperällä paras ratkaisu olisi tylsää pohjaa, joka on sidottu konkreettiseen grilliin. Voit tehdä tämän porakoneella tai porausreikien reikien avulla maaperään syvyyteen, joka on alle jäätymisen syvyyden alapuolella. Reikien päälle asetetaan kattotiili vedeneristysmateriaaliin, vahvistin asennetaan ja betoni kaadetaan.

On välttämätöntä jättää raudoituksen asiat, jotta se voidaan myöhemmin yhdistää grillatun raudoituksen kanssa. Sitten kaivetaan kaivantoa ympärysmitta, mutta enintään 30 cm syvä. Pylväiden vahvistaminen on sidottu kaivannon lujittamiseen, muottiin asetetaan ja perustaan ​​nauha kaadetaan.

Se on tärkeää! Jos alue ei ole tasainen, korkeimpaan kohtaan kohinan korkeuden on oltava vähintään 60 cm.

Näin saadaan korkea säätiö. Jos tehdään mittauksia alimmasta pisteestä, säätiön korkeus saa olla enintään 30 cm, mikä ei riitä.

Voit käyttää vesitasoa voittamaan korkeudet, mutta se on parempi ja tarkempi ostaa tai vuokrata pieni.

5. Harjat

Muottien kokoamiseksi sinun täytyy koputtaa suojat 50x150-levystä. Ohuiden levyjen käyttöä ei suositella, koska tämä voi johtaa siihen, että muottiin kaadettu betoni voi joko puristaa levyt tai vääristää säätä.

Jotta saataisiin tasoitetun yläpinnan säätö, on välttämätöntä varmistaa, että ylemmät muottipaneelit tasataan nollatasolle. Jos tätä ei voida saavuttaa, voit vetää langan tasoon sisäpuolella.

Sitten sisäpuolella on tehtävä polyeteeniä. Tämä mahdollistaa pohjaseinien sileän pinnan saavuttamisen sekä säästää laudat, joita voidaan myöhemmin käyttää muihin tarkoituksiin.

Rakenteisiin on tehtävä voimakkaita tukia. Betonin kaatamisen aikana epäluotettava formwork voi hajota, betoni voi virrata.

Koska perustusnauha havaitsee vetokuormituksia, on vahvistuksen oltava kiinnitetty muotin ala- ja yläosaan. Lankojen kiinnittämiseen käytetään neulontankoa.

Se on tärkeää! Liittimiä ei voida hitsata hitsaamalla.

6. Betonivalmistelu

Betoni muottipesässä on kaadettava 1 päiväksi. Koko rakenteen lujuus riippuu betonin asettelun yhtenäisyydestä.

Jokaisen seinän tuuletus on varmistettava ilmavirralle. Ne ovat erittäin helppoja koota, jos muoviset viemäriputket leikataan pohjalevyn leveyden alapuolella. Putket on kiinnitettävä epäonnistumatta, niin että kaatunut betoni ei purista muotonsa.

Toinen tärkeä näkökohta on viestinnän yhteys: sinun on päätettävä, mihin viestit tuodaan taloon ja näissä paikoissa myös laittaa ja korjata putket.

Betonin kaatamisen lopussa on välttämätöntä tasoittaa pinta lian avulla kiristetyn langan tasolla.

7. Purkamismuoto

Suurin osa betonin konkreettisista voittovaroista ensimmäisten kolmen päivän aikana. Siksi muottien purkaminen on aloitettava aikaisintaan 3 päivän kuluttua kaatamisen jälkeen. Tänä ajanjaksona, jotta betoni voi saavuttaa voimaa, se on kasteluvedestä kasteltu vedellä (kerran vuorokaudessa) ja peitetty muovikelmulla. Korotetut lämpötilat ja kosteus lisäävät boorin lujuutta.

Tämän ajanjakson jälkeen on välttämätöntä löysätä mökitukit ja antaa säätiön olla vielä 2 päivää. Tämän jälkeen sinun on poistettava kaikki muotit ja annettava säätiö kuivua.

On parempi aloittaa rakentaminen aikaisintaan 1 kuukausi perustuksen täyttymispäivästä, sillä betonilla saavutetaan jopa 90-95 prosenttia sen voimasta tänä aikana.

Paljonko perusta on 8-8-kerroksinen talo?

Omien kodin rakentamista ei voida tehdä ilman, että perusta perustetaan. Kokeneet rakennuttajat sanovat, että vain yksi kolmasosa rakentamiselle osoitetusta kokonaistalousarviosta käytetään sen rakentamiseen. Joten yritetään selvittää, kuinka paljon se maksaa luodakseen vankan ja luotettavan perustan. Ota esimerkiksi yksi suosituimmista teoksista.

Mikä vaikuttaa pohjan hintaan?

Laskennan lähtökohtana olisi oltava asiakirjat. Se on projektin dokumentoinnin pohjalta, joka on tehty rakentamisen erityisolosuhteiden analysoinnin jälkeen, ja että tarkimmat arviot voidaan tehdä.

Strip-säätiö

Nyt on syytä selvittää, mitä töitä tehdään ennen liuskakiven rakentamisen lopullista päätöstä. Se näyttää tältä:

 1. Kehittäjä määräytyy halutun kokoisen tulevan kodin koon mukaan ja tilaa projektin.
 2. Sen valmistelun jälkeen sinun on hankittava rakennuslupa asianomaisissa viranomaisissa.
 3. Sivuston valmistelu suoritetaan, roskat poistetaan, maapäällyste poistetaan täysin vieraista esineistä ja tehdään merkintätöitä.
 4. Kaivostoimintoja valmistellaan betonin kaatamiseksi.
 5. Erityinen "tyyny" on asetettava säätiön alle. Se on pohjimmiltaan kerros tiivistetyistä hiekkoista ja raunioista.
 6. Luomivyö on luotu.
 7. Rakennetaan erityistä rakennetta, joka on välttämätöntä betoniseinien kaatamiseksi.
 8. Valmistetaan tai suoritetaan ja kaadetaan tietyn tuotemerkin konkreettisia betonipäällysteitä, jotka vastaavat erityisiä rakennusolosuhteita.
 9. Tulevan talon teräsbetonituen kiinteyttämisen jälkeen muotti poistetaan ja vedeneristysmateriaalit asennetaan.

Esiasennettu muotti

Työn toteutussuunnitelman laatimisen jälkeen voit jatkaa laskutoimituksia.

Materiaalien laskeminen liuskajohtojen rakentamiseen

Kuvitellaan, että talon, jonka mitat ovat 8-8 metriä, rakennetaan. Sen tuki on betoniteräsrakenne, jonka rakentamisen perusta on konkreettinen. Ensin sinun on tiedettävä, kuinka paljon konkreettisia lähtee täyttämään nauhapohja.

Laskelmien yksinkertaistamiseksi laskemme sementin kokonaismäärän ulomman laatikon luomiseksi (emme ota huomioon sisäisiä osioita).

Sinun tulisi aloittaa määrittämällä perustusrakenteen parametrit:

 • Kehä. On tarpeen selvittää tulevan rakentamisen pituus: järjestämme 4 seinämää 8 metriä, ja meillä on arvo 32 metriä.
 • Leveys. Kaikki riippuu tulevan laatikon kuormasta kotona ja se määräytyy asiantuntijoiden mukaan. Laske 40 cm: n arvo.
 • Korkeus. Myös tämä indikaattori määräytyy asiantuntijoiden mukaan, ottaen huomioon maaperän jäädytyksen syvyys ja muut ominaisuudet. Kuvittele, että se haudataan 1,5 metrillä, ja maan korkeus on 0,5 m. Tuloksena oleva korkeus on 2 metriä.
Valmis valumuottiin

Nyt lasketaan betonin kulutus. Tällöin riittää tietää, kuinka paljon se kestää 1 m: korkeus kerrotaan leveydellä (2 x 0,4) ja siitä tulee 0,8 kuutiota. Laatikko jättää (32 x 0,8) 25,6 kuutiota. Lohkojen laskemiseksi riittää suorittaa laskenta samanlaisen periaatteen mukaisesti. Betonin keskimääräiset kustannukset vuodelle 2016 ovat noin 3 000 ruplaa. On käynyt ilmi, että vain laatikon alla oleva kustannus maksaa 76 800 ruplaa.

Pohdimme lisää materiaaleja

Betonin hinta ei ole ainoa talon nauhan perustan kustannusten kuljettaja. Kiinteän ja luotettavan rakenteen rakentamiseen tarvitaan myös:

 • Varusteet. Yleensä käytetään varret vähintään 14 mm. Yksinkertaisen vyön lujitushihnan luominen edellyttää 4 sauvaa. 1 metrin kustannus on 40 ruplaa = 160 ruplaa metriä kohden. Tuloksena 32 x 160 = 5120 ruplaa.
 • Muotti. Sen luomisen on käytettävä noin 1000-2000 ruplaa. Kaikki riippuu materiaalin kustannuksista tietyllä alueella.
 • Vedeneristys. Se ei sovi kaikissa tapauksissa, joten emme laske sitä, mutta jos se on saatavilla, muista käsitellä tätä kohtaa.
 • Tyyny. Jos syvennysleveys on 0,4, jos tyyny on 15 cm (0,15 m), roskien kulutus on 1,92 substraatin kohdalla laatikon alla. Murskattujen graniittien keskihinta on 1400 ruplaa. On käynyt 2688 ruplaa.

Sinun on myös harkittava laitteiden poistokustannuksia (jos se on sen avulla, kaivaa kaivetaan), hiekkaa.

Joten kuinka paljon se kaataa kaistaleen perusta?

Esittelemme kaiken, mitä olemme laskeneet. Betonin kulutus 76 800, raudoitus 5120, tyynyt 2688, muotti 1500 = 86 108 vain pohjan ulkoseinissä ja ilman pystysuoran vahvikkeen palkkeja, työntekijöiden palkkaamista, materiaalien kuljetuskustannuksia ja muita pieniä pisteitä. Jos haluat nähdä karkean kuvan, voit käyttää seuraavaa taulukkoa:

Kuinka monta kuutiota betonia tarvitaan 6-8-kerroksisen talon rakentamiseen

Säätiö on rakennuksen erittäin tärkeä ja kallis osa. Talon tai ulkorakennuksen kestävyys ja lujuus riippuvat siitä, kuinka hyvin se on rakennettu (täytetty), ja koska erityisolosuhteista riippuen liuska-säätiön kustannukset voivat olla 30-70 prosenttia rakentamisen kustannuksista, on erittäin tärkeää laskea oikein, kuinka paljon betonia tarvitaan sen rakentamiseen.

Tällöin seuraavat tekijät vaikuttavat nauhan pohjaan:

 • Maanpoisto rakennusten rakentamiseen;
 • Maaperän tyyppi;
 • Maaperän jäädyttämisen syvyys. Vaikuttaa säätiön kokoon;
 • Seisovan pohjaveden korkeus. Vaikuttaa myös heilurin kellariin (lineaarinen liike talvella).

Laskelmissa käytetään tavallisia matemaattisia ja geometrisia kaavoja, jotka tutkitaan toisen asteen opetussuunnitelman puitteissa.

Kuinka laskea, kuinka paljon konkreettia tarvitaan nauhan perustukselle

Ribbonsäätiötä käytetään laajasti yksityisten kehittäjien keskuudessa pienen asuinrakennuksen, kylpyammeiden, autotallien, kattojen, tilapäisten talojen ja muiden vastaavien rakennusten rakentamisessa. Nauhateollisuuden suosio on suunnittelun yksinkertaisuudella ja itselaskennan ja rakentamisen mahdollisuudella.

Laskettaessa betonin määrää, joka tarvitaan pohjan täyttämiseen, sinun on laskettava säätiön tilavuus kuutiometreinä. Tältä osin on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen vaihtoehto - rakenteen pituus, leveys ja korkeus ovat samat "nauhan" kehän ympärillä. Toinen vaihtoehto on säätömuuttujien korkeus ja leveys.

Voit laskea kuinka monta kuutiota betonia tarvitset perustasoon ensimmäisessä suoritusmuodossa seuraavasti.

Esimerkiksi, kun olet suorittanut mittauksen "säätimen", kehyksen, leveyden ja korkeuden "nauhan" pituudesta, sait seuraavat alustavat tiedot:

 • Säätöalue (L): 40 metriä. Se on tärkeää! Ympärysmittaa ei mitata ulkoisen tai sisäisen rajan varrella, vaan tarkasti kaivannon keskellä pohjan alla;
 • Korkeus (H) 1,5 metriä;
 • Leveys 0,7 metriä.

Korvaamme lähdetiedot rinnakkaispipedin tilavuuskaavaan V = LHHHS: V = 40x1.5x0.7 = 42 m3. Täyteaineen täyttöön tarvitaan 42 kuutiometriä betonia.

Esimerkki betonin laskemisesta nauha-pohjaan

Oletetaan, että perustuksesi, jonka koko on 40 metriä, koostuu kahdesta osasta, jotka poikkeavat leveydestä: 10 metriä nauhaa 0,7 metriä leveä ja 30 metriä nauhaa 0,5 metriä leveä. Tällöin käytämme samaa kaavaa rinnakkaispipedin tilavuudelle, vaan teemme vain kaksi lasketta: 10 metrin (V1) "pala" ja 30 metrin ("v2") kappale. Sitten yhteenveto tuloksena olevista määristä ja saatetaan betonin määrä täyttää (V)

 • V1 = 10x1,5x0,7 = 10,5 m3;
 • V2 = 30x1,5x0,5 = 22,5 m3;
 • V = 10,5 + 22,5 = 33 kuutiometriä betonia.

Kuinka paljon sementtiä tarvitaan?

Betoniseoksen sekoittamiseksi kaistaleen perustaksi on tarpeen tietää, kuinka monta komponenttia tarvitaan: sementtiä, hiekkaa, raunioita ja vettä. Yleensä kaistaleiden rakentamiseen käytetään betonimerkkiä M200. GOST: n mukaan M200: ta sekoitetaan seuraavissa komponenttisuhteissa:

 • Sementti - 1 osa:
 • Hiekka - 2,8 osaa;
 • Murskattu kivi -4,4 osaa;
 • Vesi - 20% kokonaismäärästä.

Olettaen, että: 1 m3 betonia painaa noin 1 500 kg, 1 m3 portlandsementtiä painaa noin 1 300 kg, 1 m3 murskattua kiveä 1 450 kg, 1 m3 hiekkaa painaa 1 700 kg 1 m3: n betonin M200 valmistukseen: 255 kg sementtiä, 1.127 kg haurautta, 714 kg hiekkaa ja noin 190 litraa vettä.

Näin ollen ensimmäisen suoritusmuodon perustukselle tarvitaan 42 m3x225 kg = 9,450 tonnia sementtiä ja toiseen suoritusmuotoon perustuen 33m3x225 = 7,425 tonnia sementtiä. Tässä on syytä huomata, että esimerkki siitä, kuinka laskea, kuinka paljon konkreettia tarvitaan komponenttien laskemisessa on likimääräinen ja vaatii selvennystä kussakin yksittäisessä tapauksessa riippuen tuodun rakennusmateriaalin todellisesta massasta.

Omien kodin rakentamista ei voida tehdä ilman, että perusta perustetaan. Kokeneet rakennuttajat sanovat, että vain yksi kolmasosa rakentamiselle osoitetusta kokonaistalousarviosta käytetään sen rakentamiseen. Joten yritetään selvittää, kuinka paljon se maksaa luodakseen vankan ja luotettavan perustan. Ota esimerkiksi yksi suosituimmista teoksista.

Mikä vaikuttaa pohjan hintaan?

Laskennan lähtökohtana olisi oltava asiakirjat. Se on projektin dokumentoinnin pohjalta, joka on tehty rakentamisen erityisolosuhteiden analysoinnin jälkeen, ja että tarkimmat arviot voidaan tehdä.

Projektidokumenttien luomiseen suosittelemme erityisesti, että etsit asiantuntijoiden apua. Tämä kuitenkin merkitsee joitain kustannuksia, mutta on mahdollista käyttää optimaalista materiaalin määrää tiettyyn tilanteeseen. Yksinkertaisesti sanottuna, et voi varmistaa ja tehdä nauha 10 cm leveämpi kuin erityinen rakenne vaatii.

Strip-säätiö

Nyt on syytä selvittää, mitä töitä tehdään ennen liuskakiven rakentamisen lopullista päätöstä. Se näyttää tältä:

 1. Kehittäjä määräytyy halutun kokoisen tulevan kodin koon mukaan ja tilaa projektin.
 2. Sen valmistelun jälkeen sinun on hankittava rakennuslupa asianomaisissa viranomaisissa.
 3. Sivuston valmistelu suoritetaan, roskat poistetaan, maapäällyste poistetaan täysin vieraista esineistä ja tehdään merkintätöitä.
 4. Kaivostoimintoja valmistellaan betonin kaatamiseksi.
 5. Erityinen "tyyny" on asetettava säätiön alle. Se on pohjimmiltaan kerros tiivistetyistä hiekkoista ja raunioista.
 6. Luomivyö on luotu.
 7. Rakennetaan erityistä rakennetta, joka on välttämätöntä betoniseinien kaatamiseksi.
 8. Valmistetaan tai suoritetaan ja kaadetaan tietyn tuotemerkin konkreettisia betonipäällysteitä, jotka vastaavat erityisiä rakennusolosuhteita.
 9. Tulevan talon teräsbetonituen kiinteyttämisen jälkeen muotti poistetaan ja vedeneristysmateriaalit asennetaan.

Työn aikana on erityisen tärkeää suunnitella kaikkien viestintäsolmujen sijainti. Ainakin yksi heistä tulee varmasti läpi pohjan.

Esiasennettu muotti

Työn toteutussuunnitelman laatimisen jälkeen voit jatkaa laskutoimituksia.

Materiaalien laskeminen liuskajohtojen rakentamiseen

Kuvitellaan, että talon, jonka mitat ovat 8-8 metriä, rakennetaan. Sen tuki on betoniteräsrakenne, jonka rakentamisen perusta on konkreettinen. Ensin sinun on tiedettävä, kuinka paljon konkreettisia lähtee täyttämään nauhapohja.

Laskelmien yksinkertaistamiseksi laskemme sementin kokonaismäärän ulomman laatikon luomiseksi (emme ota huomioon sisäisiä osioita).

Sinun tulisi aloittaa määrittämällä perustusrakenteen parametrit:

 • Kehä. On tarpeen selvittää tulevan rakentamisen pituus: järjestämme 4 seinämää 8 metriä, ja meillä on arvo 32 metriä.
 • Leveys. Kaikki riippuu tulevan laatikon kuormasta kotona ja se määräytyy asiantuntijoiden mukaan. Laske 40 cm: n arvo.
 • Korkeus. Myös tämä indikaattori määräytyy asiantuntijoiden mukaan, ottaen huomioon maaperän jäädytyksen syvyys ja muut ominaisuudet. Kuvittele, että se haudataan 1,5 metrillä, ja maan korkeus on 0,5 m. Tuloksena oleva korkeus on 2 metriä.

Valmis valumuottiin

Nyt lasketaan betonin kulutus. Tällöin riittää tietää, kuinka paljon se kestää 1 m: korkeus kerrotaan leveydellä (2 x 0,4) ja siitä tulee 0,8 kuutiota. Laatikko jättää (32 x 0,8) 25,6 kuutiota. Lohkojen laskemiseksi riittää suorittaa laskenta samanlaisen periaatteen mukaisesti. Betonin keskimääräiset kustannukset vuodelle 2016 ovat noin 3 000 ruplaa. On käynyt ilmi, että vain laatikon alla oleva kustannus maksaa 76 800 ruplaa.

Erityisen tärkeä betonivalikoiman valitseminen on sen brändi. Perustan rakentamiseen voit turvallisesti käyttää M300-laitetta. Jos on tarpeen parantaa sen ominaisuuksia pakkasvastuksen tai lujuuden, ratkaisu erityisiä lisäaineita voidaan tilata valmistajalta - pehmittimet voivat parantaa ominaisuuksia sementti laasti.

Pohdimme lisää materiaaleja

Korkealaatuinen vahvikepohja

Betonin hinta ei ole ainoa talon nauhan perustan kustannusten kuljettaja. Kiinteän ja luotettavan rakenteen rakentamiseen tarvitaan myös:

 • Varusteet. Yleensä käytetään varret vähintään 14 mm. Yksinkertaisen vyön lujitushihnan luominen edellyttää 4 sauvaa. 1 metrin kustannus on 40 ruplaa = 160 ruplaa metriä kohden. Tuloksena 32 x 160 = 5120 ruplaa.
 • Muotti. Sen luomisen on käytettävä noin 1000-2000 ruplaa. Kaikki riippuu materiaalin kustannuksista tietyllä alueella.
 • Vedeneristys. Se ei sovi kaikissa tapauksissa, joten emme laske sitä, mutta jos se on saatavilla, muista käsitellä tätä kohtaa.
 • Tyyny. Jos syvennysleveys on 0,4, jos tyyny on 15 cm (0,15 m), roskien kulutus on 1,92 substraatin kohdalla laatikon alla. Murskattujen graniittien keskihinta on 1400 ruplaa. On käynyt 2688 ruplaa.

Sinun on myös harkittava laitteiden poistokustannuksia (jos se on sen avulla, kaivaa kaivetaan), hiekkaa.

Joten kuinka paljon se kaataa kaistaleen perusta?

Säätiön rakentaminen asiantuntijoiden joukosta

Esittelemme kaiken, mitä olemme laskeneet. Betonin kulutus 76 800, raudoitus 5120, tyynyt 2688, muotti 1500 = 86 108 vain pohjan ulkoseinissä ja ilman pystysuoran vahvikkeen palkkeja, työntekijöiden palkkaamista, materiaalien kuljetuskustannuksia ja muita pieniä pisteitä. Jos haluat nähdä karkean kuvan, voit käyttää seuraavaa taulukkoa:

perusta

Talon tuleva perusta on valittava rakennuksen, maaperän, maaperän jäädytyksen, pohjaveden ja muiden tekijöiden kuormituksen perusteella.

Geologisten tutkimusten suorittamisen ja tulosten saavuttamisen jälkeen ne suunnittelevat koko taloa ottamalla huomioon geologian tulokset, muuten talon käyttöikä voi olla pienempi kuin suunnitellut indikaattorit.

Avaimet käteen talon perustaminen

Perusrakenteiden perustamista ja teknologiaa on useita.

Rakennamme seuraavia päätyyppisiä säätiöitä:

- monoliittiset nauhalevyt ja vahvistus

- nauhalevyt FBS-lohkoilta

- perusta monoliittinen levy

- Ruotsalainen säätiö monoliittinen levy

Olemme valmiita rakentamaan paitsi perustaa, myös asettamaan tiili- ja kaasusilikaattilohkoja, kattamaan talon katolla, seuraamaan sisäistä ja ulkoista koristetta, eli olemme valmiita rakentamaan avaimet käteen-talon.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Säätiön hinta vuodesta 2000 rupla / kuutio

Voronezhin säätiön rakentamisperusmaksut 50 m3: n talon pohjan täyttömäärän kanssa:

- Digging käsin 900 ruplaa / m3

- kustannukset laskien lohkojen FBS 500 ruplaa / kpl.

- teipin pohjan hinta vahvistamalla ja ilman grillausta (täytä maanpinnan tasolla) 2000 ruplaa / m3

- hihnan nauhan pohjan vahvistus ja grillattavan laitteen arvo 2500 ruplasta / m3

- töiden kustannus, kun kaatopaikan kaataminen on vahvistettu 2700 ruplasta / m3

Säätiön laite

Säätiöön kuuluvat seuraavat perustoimet:

- akseleiden jakautuminen ja korkeustason päihittäminen kaikentyyppisille säätiöille

- kaivaminen kaikentyyppisille säätiöille

- hiekkasäkkilaite kaikentyyppisille perustuksille

- raudoituksen yhdistäminen kaikentyyppisiin perustuksiin, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- kaikentyyppisille perustuksille tarkoitettu muottilaite, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- valmiin betonin hyväksyntä tiivistykseen kaikentyyppisille perustuksille, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhan perustuksia

- konkreettinen huolto

Rakennusmateriaalien säästämiseksi säätiöiden suunnittelua ei kannata estää ei-toivottuja seurauksia: säätiön vääristyminen ja muodonmuutos, joka johtaa halkeamiin talon seinissä ja joissakin tapauksissa koko talon hätätilanteessa, joka ei pysty korjaamaan.

Strip-säätiö

Talon nauhasäätiö on yleisimpiä ja suosittuja laitteen yksinkertaisuuden ja kohtuullisten kustannusten takia laitteen perustaksi.

Esivalmistettuja FBS-nauhalankojen ja monoliittisen betonin lohkoja.

Lohkojen perusta FBS

FBS-lohkot valmistetaan betonituotteissa tehtaissa vakiokokoisina. FBS-lohkojen asennusta varten tarvitaan nosturi, mikä lisää säätiön kustannuksia, mutta asennuksen nopeus säästää aikaa rakentaa säätö verrattuna monoliittiseen, kun muotti on poistettu kuukauden kuluttua.

Vahvuuden kannalta talon lohkopohja on alhaisempi kuin monoliittinen, vedenpitävä ja lämmönjohtavuus on myös huonompi lohkojen välisten saumojen vuoksi.

Monoliittinen säätiö

Monoliittista säätiötä voidaan käyttää kaikentyyppisten rakennusten perustusten rakentamiseen sen eheyden ja voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta ne voivat muodostaa kaiken muodon.

Monoliittiset perustukset jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

- kaistale monoliittinen säätiö

- laatta monoliittinen säätiö

- monoliittinen pylväsperusta

- paalusäätiö

Jokaisella monoliittisella säätiöllä on oma tarkoitus ja ominaisuudet, ja säätiön valinta riippuu toimintaolosuhteista.

Säätiön monoliittinen levy

Säätiön monoliittinen levy on yleistynyt viime aikoina. Tällaista säätiötä kutsutaan myös kelluvaksi. Se on nykyisin luotettavin.

Kelluvan pohjan laite on perusteltua pohjaveden, pohjaveden, kallistumisen, levottomien ja epätasaisesti puristettavien maaperämaiden kanssa.

Säätiön monoliittilevy pystyy kestämään paitsi pystysuoran maaperän liikkeen myös pystysuoran. Monoliittinen laatta kaadetaan koko talon alueelle.

Ruotsin monoliittisen levyn säätiö

Eristetty ruotsalainen uuni (UWB) on yksi laattasäteilylajin lajikkeista, eroa tavallisesta laattojen pohjasta on eristää pohjan pohja ja laittaa vesilämmitteinen lattia laattaan seuraavalla kerroksella.

Kuumien ruotsalaisten monoliittisen levyn levittäminen talojen rakentamisessa on tullut suhteellisen hiljattain. Tällaista pohjaa voidaan käyttää mihinkään maaperään, jossa on läheistä vettä. Koska maaperä ei jäädy UWB: n alle, maaperän pilkkoutumisriski minimoidaan.

Aluksi tuntuu siltä, ​​että tämäntyyppisen säätiön laite on kallis, mutta kun otetaan huomioon tulevien säästöjen arvioiminen talon lämmityksessä, yhä useammat asiakkaat valitsevat tällaisen perustan.

Foundation Bay for Home

Persianlahden perusta voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
- Betonin valmistaminen konkreettisessa sekoittimessa
- tilaa valmiin betonin sekoittimessa 4-8 m kuutiota.
- kaadetaan betonipumpulla, se on tarkoituksenmukaista suurissa määriä betonin täyttämistä ja mahdottomuutta lähestyä sekoitinta.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Talon säätiön kustannusten laskeminen

Säätiön kustannukset riippuvat työn määrästä ja säätiön perustasta (maanrakennustöiden määrä, vahvistaminen, laitosten sijoittaminen, eristys, vedeneristys).

Talon säätiön tarkka hinta voidaan antaa vasta projektin jättämisen ja sivuston tarkastuksen jälkeen. Voit laskea hinnan ja saada alustavan arvion säätiölle, voit lähettää projektin sähköpostilla tai ilmaisen ennakkoilmoituksen kautta.

Nauhan perustan syvyys riippuu maaperän tyypistä ja ominaisuuksista, pohjaveden korkeudesta, keskimäärin 1,5 metrin korkeudesta. Säätiön ja sokean alueen eristyksen ansiosta voit vähentää pohjan syvyyttä. Jos pohjaveden taso on maanpinnan alapuolella, on tarpeen lisätä 2 metriä laskennalliseen syvyyteen.

Kaistaleen hinta

Taulukossa esitetään konkreettisen avaimet käteen -perusta (työ + materiaalit). Materiaalikustannukset annetaan vuoden 2017 alusta lähtien.

6x8 pile -perusta Pietarissa ja Leningradin alueella. Säätiö 6x8

Säästö alkaa säätiöstä. Kaistaleen ja paalun perustuksen vertailu talon 6x8 alle.

Säästö alkaa säätiöstä.

Harkitse esimerkkinä puutalon 6x8 perustan.

House 6x8 on kasa perusta. Kaluga-alue. D. Yaglovo

Kukaan ei väitä toteamalla, että säätiö on perusta kaikessa rakentamisessa. Käytännössä vähäisen rakentamisen betonipohjassa käytetään jopa 40% talon kokonaisarvosta. Ja ajoissa se kestää yhtä paljon kuin talon itse rakentaminen.

Luodaan luonnollinen kysymys: Kuinka vähentää kustannuksia säätiövaiheessa?

Tärkeimpänä vaihtoehtona betoniperustalle on nykyään KSamet-ruuvipilareihin perustuvat pino-ja -ruuvin perustukset.

Harkitse esimerkkinä puun talon perustan 6x8 metrin etäisyydelle palkista 200x200mm.

Näissä rakennuksissa käytetään usein kalliita 1500 mm: n syvyyksiä 400 mm: n paksuisia lasia, joiden laskettu peruskorkeus on 500 mm. 40 metriä juoksevaa.

Lasketaan laskentakauden kustannukset:

Ribbon säätiö. 6x8. asennusvaiheessa.

Köysien hinta: 15 000,00 rub.

Laatoituskustannukset: 14 000,00 rub. nopeudella 7000.00 ruplaa. 2 m3: n levyille.

Betonin kustannukset: 118 400,00 rub. nopeudella 3700,00 hieroa. 32 m3.

Kaivamisen kustannukset, muottien luominen, neulomisvarusteet. 96 000,00 hieroa.

"Tyynyn alla olevan nauhan alla" aiheuttamat kustannukset: 12 000,00 ruplaa. hiekalla ja rauniolla.

Yhteensä: 255 400,00 ruplaa. 6380,00 hieroa. 1 jalustalle.

(Artikkelin julkaisun aikana huomioon otettavat materiaalit ja teokset)

Aika perustaa säätiö kestää 7-10 päivää. Säätiön jähmettymisen ja saostumisen aika kestää vielä 14-20 päivää. Säätiön rakentamiseen on yhteensä 21-30 päivää.

Annamme laskelman porausruuvin arvon arvosta.

Keskusliiton liittovaltion ilmastollisissa olosuhteissa käytetään 20 ruuveja, joissa on KSamet VSK 108x300x2500.

Pallokentän malli tyypillisessä talossa 6x8.

Piles kääritään syvyyteen 1700-1800mm, joka on 300mm. Kalugan ja Moskovan alueen jäätymispisteen alapuolella.

Rumpupillojen kustannukset KSamet ja ogolovniki: 50 000,00 ruplaa.

Betonin ja kulutuksen kustannukset: 3240,00 ruplaa.

Säätiön asennuksen kustannukset: 29 000,00 ruplaa.

Toimitus paalut ja betoni 1 auto. Gazelle: 500-4 000 ruplasta.

Kokonaishinta: 89 300,00 hieroa. 2232,00 hieroa 1 käyttömittarin luotettavalle alustalle.

(Materiaalien ja teosten hinta otetaan huomioon julkaisun yhteydessä.

Paalujen ja töiden tarkat kustannukset löytyvät verkkosivuilta: http://vsksamet.ru/price/)

Aika perustaa säätiö kestää 1-2 päivää. Ei ole välttämätöntä asettaa pohjaa sademäärälle. Rakenna talo seuraavana päivänä.

Suoraan vertailu luodaan samat luotettavuuden ja käyttöiän perustelut: 255,400.00 ruplaa. (Ribbon säätiö) ja 89 300,00 ruplaa. (Paalun ja ruuvin pohja).

Ero on 166 100,00 ruplaa. - kiinteä määrä, joka voidaan kannattavasti käyttää 80 metrin pituiseen aitaukseen tai uuteen taloon hyvään keittiöön

Kunnioittavasti säätiöasiantuntija Stanislav Volodkov. 8-901-995-13-23.

Mitä muuta voimme tehdä sinulle?

Soita: 8-800-700-59-17 Ilmainen kaikille Venäjä

Yhteydet Kaluga:

Soita numeroon: +7 (4842) 59-59-16 Keskusvirasto.

Soita: + 7 903 636 59 16- Puhelin vastaanottaa sovelluksia.

Yhteydet Moscow:

Soita: +7 (499) 136-13-34 - Toimistopuhelin.

Soita: + 7 903 136 13 34 - Puhelin vastaanottaa hakemuksia.

Sähköpostiosoite: [email protected]

Pylväsruuvin pohja kotiin 6x8

Säätiön kustannukset ruuveilla 6 - 8 SC: ssä "Osnova" - 38400 s. 6x8-paalusäätiöllä on vähintään 12 ruuvipilareita, maksimipituus paalujen rakennussääntöjen mukaan on kolme metriä.

Laajasti saatavilla oleva teknologia Vologdan alueen maaperän rakentamiselle on ruuvipillojen perusta. Rakenteen rakentaminen edellyttää minimaalisia maalajeja. Ruuvipillojen 6x8 perustus maksaa 30% vähemmän kuin analogit, halpa ja erittäin luotettava perusta.

Säätötyynyjen halkaisija on 108 mm ja hitsausputken pituus on enintään 3,5 metriä. Kun se on tarkoituksenmukaista - putken pituutta lisätään maakerrosten maakerrosten saavuttamiseksi. Tällaiset eritelmät vastaavat täysin Vologdan alueen maaperää. Henkilökuntamme rakentaa paalun perustan ajoissa - 1 päivä. Osta ruuvipallot puhelimitse Cherepovets 61-15-51.

Paaliruuvi on hyvä vaihtoehto kalliille betoniteräksille runko-kilven taloon, hirsitaloon, bar-muotoiseen taloon. Rakennuksen painosta riippuen projektin monimutkaisuus vaihtelee paalujen määrän mukaan. Yhdistyneen kuningaskunnan "säätiön" työntekijät esittävät sinulle kaksi vaihtoehtoa:

PORK FOUNDATION 6x8 HINTA

TILAA SÄÄDÖT 6x8

6x8 pile -perusta Pietarissa ja Leningradin alueella

ja kaksikerroksisiin mökeihin, joissa on terassit ja verannat. Kun tiedät tulevan rakenteen alueen, voit itse laskea tarvittavien paalujen määrän.

Paalun ja ruuvin pohja 6x8 sopii erinomaisesti esikaupunkitalojen, kylpylä- ja pienhuoneistojen rakentamiseen. Tällaiset rakennukset on luokiteltu keskisuuriksi, ja ne sopivat miellyttävään 5 hengen oleskeluun.

Suositeltavat säätöparametrit 6x8

Tarvittavien paalujen lukumäärä: 12 Paalujen suositeltavat ominaisuudet: standardipilvet halkaisijaltaan 89, 108 ja 133 mm hitsattuna pöydällä Standardi 89 mm pylväät - runkorakenteiden asentamiseen kevyistä teräsrakenteisista ohutseinäisistä rakenteista sip-paneelilla 108 mm vakiorakenteet - taloja liimattua ja pyöristettyä puutavaraa ja kevytmetallirakenteita rautametalleista. 133 mm: n vakiorakenteet - kaksikerroksisten talojen rakentamiseen, ullakkokerrostalojen rakennuksiin tai odotetusti korkeisiin lumikuormiin katolla katon pinta-ala ja / tai suuren vuotuisen sademäärän rakennuksessa). Niitä käytetään myös perustana rakennuksen pino-sora-pohjaan, jossa on ilmastetun betonin, vaahtoblockin tai kuoren kalkkikiven kantavia seiniä.

Huomautus: Vedetylle maaperälle suositellaan lujitetuilla paaluilla, joiden korroosionkestävä pinnoite on halkaisijaltaan 89 ja 102 mm.

Suositeltava paalun pituus on 2,5 m (pohjaveden syvyys - 3 m).

Ominaisuudet 6x8 perustukselle maalaistalolle

Paaliruuveja pidetään ihanteellisena ratkaisuna maanrakennuksen perustan rakentamiseen useista syistä. Yleisten etujen lisäksi (asennuksen helppous, tehokkuus, kyky asentaa paaluja liikkuville, epävakaalle maaperälle ja alueille, joilla on epätasainen maasto), tämäntyyppisellä säätiöllä on myös useita etuja lähiörakennuksessa:

 • Ympäristöystävällinen: ruuvatut teräspilvet eivät vahingoita ympäristöä. Lisäksi paalujen terät eivät löysä maata, vaan päinvastoin - kompakti sen vuorojen välissä, mikä hidastaa luonnollisia eroosion prosesseja.
 • Paloturvallisuus: tämä ominaisuus on erityisen arvokas silloin, kun et voi seurata säännöllisesti omaisuutta.
 • Vastuu tulvista ja tulvista: tulvat ovat hyvin yleinen ongelma vesialueiden raja-alueilla. Kun olet rakentanut talon pile-ruuveille, säästät itseltäsi tällaisilta ahdistuksilta.
 • Rakentamisen nopeus: voit rakentaa maalaistalon ruuvipysäkit vain yhteen kauteen: ensinnäkin paalujen asentaminen kestää vain 1-2 päivää, toiseksi betonista, jota käytetään rakenteen vahvistamiseen, kaadetaan paalujen onteloon ja rakennusta voidaan käyttää jatkaa siellä odottamatta sen lopullista jäädyttämistä. Liuska- ja pylväsperustaisissa tapauksissa tämä kestää yleensä noin 3-4 viikkoa.

Paalun asettelu

Pallokentän muodostumiseen vaikuttavat seuraavat ominaisuudet:

 • Rakenteen laakerikapasiteetti: käytettävän paalun halkaisija määritetään odotettavissa olevien kuormitusten perusteella. 6x8-paaluperustuksessa tukirakenteen kuormitus on 2,5-3 tonnia (89 mm: n pinoilla), 5 tonnia (108 mm) ja enemmän (133 mm).
 • Pallojen välisen etäisyyden tulee pääsääntöisesti olla enintään 3 metriä.
 • Kun otetaan huomioon kellarikerroksen korkeus: jos oletetaan, että rakennuksessa on kellari, sen jälkeen pinon pituuteen lisätään 50 cm.
 • Näkemyserojen laskenta. Jos rakennelma on tarkoitettu epätasaisella maastoalueella, on käytettävä eri pituisia paikkoja. Muuten sinun on katkaista ylimääräinen lisäys asennuksen jälkeen.

On suositeltavaa tehdä alustavia teknisiä ja geologisia tutkimuksia, jotka auttavat määrittämään tiheän maaperän syvyyden. Tällöin rakennuspaikalle suoritetaan yleensä koekapinoajo.

Voit laskea laskentasi alustavan arvion porausruuvin rakentamisen kustannuksista.

Valitsemalla talon perusta, hinnoista, puuportaan perustuksesta baarista, miten valita

Yhtiömme tarjoaa kolmen tyyppisiä perustuksia puutaloille, mökeille ja kylpylöille baarista.

 • Pilarin perusta
 • Pile-ruuvi-pohja
 • Strip-säätiö

Säätiön valinta riippuu rakennuksen koosta, sen tarkoituksesta, maaperätyypistä ja rakentamisen budjetista

Kolumni perusta talolle

Maa-talon tuki- ja sarakepohja. Yleisin ja budjetin vaihtoehto lähiöissä. Tämä pohja ei ole syvä, se sijoitetaan suoraan maahan (turpeen).

Yhdessä kannassa (kaappi) on 4 lohkoa, korkeus 40 cm maanpinnan yläpuolella.

Talolle 6х6 laita 12 tukipistettä. 6x8-talossa on 16 tukipistettä.

Yksi ylimääräisen tuen hinta 500 ruplaa (materiaali + työ)

Lisää sarakkeen säätiöstä

Palo-pohja puun taloon

Maa-talojen suosituin perusta on paaliruuvi-säätiön asennus.

Paalun pituus on 2500 mm, halkaisija 110 mm, seinämän paksuus on 4-5 mm, terän halkaisija on 300 mm, ulkona on syövyttävää, liuos kaadetaan sisään asennuksen jälkeen.

Paalun asennus menee vähintään 1,5 metrin syvyyteen, kaikki paalut on kierrettävä pystysuorassa ja kierrätettävä eikä upotettu reikiin, jotka on kaivettu etukäteen. Asennusrajoitukset ovat kivinen maaperä ja maaperä, jossa maaperän suuri määrä kiviä. Koska terät taipuvat ja paalun kantavuus katoaa. Oikein asennettuna yksi kasa kestää 4-5 tonnia kuormaa.

Alle 6x6 asennettu 12 kappaletta paaluja. Talon alla 6x8 kierre 14 kpl. Talon 6x9 alle tulee 16 kpl. paalut.

Yhden paalun hinta on 5 000 ruplaa (materiaali + työ)

Lisää paalusäätiöstä

Nauhan perusta maalaistalolle

Luotettava perusta pääkaupunkisuunnittelulle ja suurille taloille, talot kahdessa kerroksessa, puutavara jne. Tällaista teippipohjaa kutsutaan myös haudaksi tai matalaksi, koska se on asennettu maaperän jäädytyksen yläpuolelle.

Asennus sisältää:

kaivamaan kaivannon projektin mukaan, asennus muottiin, vastaava vahvikekori, kaatamalla valmiin betoniseoksen (toimittaminen sivustoon sekoittimella). Pohjat ovat molemmissa puolissa reikiä.

40x20 cm 3 200 ruplaa 1 r.m.70kh20sm 3,700 ruplaa 1 l.m.80kh30sm 4,500 ruplaa 1 rm

1 rm tämä on yksi juoksumittari kaistaleesta

6x6-talossa tarvitset 30 min. 6x8-taloon tarvitaan 36 rm. Talon 6h9 menee 39 rm.

Laskemme kustannukset kertomalla mittarien määrä talon * alle 1 rm: n hintaan (jonka koko tarvitset)

Lisätietoja nauhalevistä

Katso myös yleisiä tietoja kodin säätiöistä.

Runkopallojen koko 6x8

Tilaamalla avaimet käteen -perusta 6x8 46800 37200 hieroa.

Etkö ole varma kuinka monta ruuvipilaria tarvitset 6x8-taloon? Haluatko varmasti maksaa kohtuullisen hinnan laadukkaille tuotteille? Ota yhteyttä yritykseen "BalSvai"! Meillä on kaikki tarvittava, jotta voimme rakentaa säätiön 6x8-ruutupallolle erinomaisen laadun ja jopa antaa sille takuun 15 vuoden ajan!

Tämä on mahdollista, jos ostat meiltä paalumme tuotannostamme ja tilaat niiden asentamisen rakennusryhmämme toimesta.

Haluatko tietää, kuinka paljon kerää 6x8 talon kasa? Siirry sopivaan osiin sivustollamme. Siellä voit tutustua paalujen hintoihin ja niiden asentamiseen. Pallovääntöruuvin hinta lasketaan yleensä erikseen jokaisessa yksittäisessä tapauksessa, koska se riippuu useista parametreista. On syytä sanoa, että ottamalla yhteyttä BalSvai LLC: hen voit olla varma, että säätiön hinta on merkittävästi alhaisempi kuin muissa yrityksissä.

Paalusäätiö 6-8-talolle maksaa 30-70% halvemmalla riippuen sen rakenteesta ja maaperän monimutkaisuudesta, johon se on tarkoitus rakentaa. Tuki LLC BalSvai -yritykselle voit ostaa maksamatta komissiota välittäjälle, koska me itse olemme valmistajia. Lisäksi ruuvaamoputkien asennus ei vaadi kaivamista, mikä yksinkertaistaa prosessia huomattavasti ja nopeuttaa sitä. Omien tuotteidemme lisäksi tarjoamme useita lisäpalveluja:

Pile-säätiöllä on useita etuja, jotka ovat suosittuja yksityisten kehittäjien ja rakennusyritysten keskuudessa:

 • Se asennetaan helposti ja nopeasti, ja asennustyöt voidaan suorittaa milloin tahansa vuoden ajalta.
 • Sillä on erinomainen kantavuus ja hyvät lujuusominaisuudet.
 • Hän palvella uskollisesti vähintään 130 vuotta;
 • Se voidaan asentaa maahan ja eri tyyppisiä alueita eri rakenteille;
 • Se on helppo kiinnittää ja korjata.

Haluatko tietää lisää yhteistyön ehdoista? Onko sinulla kysyttävää? Soita numeroon 8 (495) 720-04-91, ja voimme vastata niihin.

Säätiö 6x8 | Paalujen kaupunki

Ensimmäinen vaihe rakenteen rakentamisessa on säätiön luominen. Hän määrittelee rakennuksen toiminnan keston, sen luotettavuuden. Sen pitäisi olla suurin vastuu lähestyä tällaista työtä. Lisäksi puhumme monikerroksisten pilvenpiirtäjien ja suhteellisen pienien talojen rakentamisesta.

Valtaosa ihmisistä on tottunut vain yhteen perustaan, joka luodaan hiekan ja sementin perusteella. Mutta on olemassa vaihtoehtoinen menetelmä. Pile ja säätiö on kirjaimellisesti joka vuosi yhä suosittu. On hienoa, jos aiot rakentaa pienen rakennuksen, esimerkiksi 6 * 8 metriä. Se on melko tarpeeksi rakentavia pitämään kaiken rakentamisen. Mutta toisin kuin konkreettinen perusta, täällä on välttämätöntä käyttää paljon vähemmän rahaa. Lisäksi säästöt ovat myös ajanmukaisia ​​ja henkilöresursseja. Lyhyesti sanottuna edut ovat varsin houkuttelevia. Siksi olisi tarpeen oppia yksityiskohtaisesti kaikista piirteistä, jotta voitiin tehdä tiettyjä johtopäätöksiä.

Paaluteknologian edut

Ensinnäkin sinun on kiinnitettävä huomiota toimintakauden suhdetta ja prosessiin liittyviin ponnistuksiin. Usein ruuvin pohjaa käytetään luomaan erilaisia ​​taloudellisia rakennuksia. Säätiö on rakennettu mahdollisimman nopeasti. Tässä tapauksessa sinun on käytettävä rehellisesti pieniä rahaa.

Toinen tärkeä kohta - pieni työalue. Toisin sanoen ei ole välttämätöntä palkata useiden työntekijöiden joukkoja ja maksaa heidän työstään. Riittää, että pyydät apua ystäviltä, ​​sukulaisilta ja tee se itse. Erityisvarusteita ei myöskään vaadita.

Tuotteet päällystetään aina korroosionestoaineella. Tämän seurauksena rakenteet eivät pelkää luonnollisia tuhoamisprosesseja. Säätiö ei heikkene liiallisen kosteuden vaikutuksesta.

Edut paalujen käytöstä

Asiantuntijat suorittivat valtavan määrän työtä (haastattelivat talojen omistajia, joilla oli paalusäätiö, tutkivat tämän tekniikan hyviä ja huonoja puolia, verrattiin sitä konkreettisiin säätiövaihtoehtoihin) ja tein konkreettisia johtopäätöksiä. Etu on ilmeinen. Pohja 6 * 8 miellyttää seuraavia näkökohtia:

 1. Rahoituskysymys. Säätiö on rakennuksen rakentamisen vaihe, joka pakottaa sinut käyttämään huomattavaa osaa rahaa yleisestä talousarviosta. Mutta kun ei tarvita raskaita laitteita ja palkata työntekijöitä, voit säästää paljon. Hinnoittelu on selvästi kehittäjän puolella.
 2. Monipuolisuus. Muilla säätiöillä on useita rajoituksia. Eli kaikkialla, jossa henkilö haluaa rakentaa talon, se onnistuu. Tietenkin tällaiset kiellot suristavat ja pakottavat heitä etsimään vaihtoehtoisia vaihtoehtoja. Täysin erilainen asia - ruuvi-pohja. Kuten he sanovat, missä haluat - rakenna siellä. Ehdottomasti mitä tahansa helpotusta, minkä tyyppisiä maaperä on sivusto. Voit jopa rakentaa rakennetta joiden, järvien, vuoristoisella maastossa ja niin edelleen. Älä muodostu esteeksi rakentamisessa ja eri viestinnässä. Ainoa rajoitus on se, että talon rakentaminen tontille on mahdotonta.
 3. Tehokkuutta. Vakiovahvistusta voidaan kaataa koko kuukauden ajan. Jos puhutaan pile-screw -versiosta, tässä termit vaihtelevat muutaman päivän sisällä. Samaan aikaan säätiön elinikää mitataan jopa kymmeniä, mutta satoja vuosia.

Todennäköisesti jopa nämä kolme hetkeä riittävät ymmärtämään, että tämä vaihtoehto ainakin ansaitsee huomiota.

Kuinka paljon säätiö maksaa 6-8 metriä

Jotta voitaisiin ymmärtää, minkä tyyppinen tukikohta valita, on verrattava useita vaihtoehtoja. Suosituimpia ovat nauha-, laatta- ja paalusäätiöt. Heidän pitäisi kiinnittää huomiota.

Strip-säätiö

Laskenta suoritetaan ottaen huomioon 6 * 8 metrin parametrit. Syvyys on noin 2 metriä. Tätä varten sinun on käytettävä noin 200 000 ruplaa. Puhumme rahaa materiaaleista ja työvoimasta. On välttämätöntä tehdä lujuuslaskelmia. Tässä otetaan huomioon seuraavat parametrit:

 • lumikuormat;
 • maaperän ominaisuudet;
 • kuorma yleisestä rakennuksesta - seinät, katot, väliseinät;
 • pohjaveden syvyys.

Eli ei kaikkialla, missä se osoittautuu täyttämään nauhapohja. Tämä on muistettava selkeästi, koska jotkut ihmiset hankkivat ensin materiaaleja ja sitten selvittävät, että rakentaminen tällä sivustolla on mahdotonta. Näin ollen - rahat heitetään tuulen.

Laattoalaptio

Tämä tekniikka on ominaista maksimaalinen kestävyys. Rakenne pystyy kestämään raskaita kuormituksia ja soveltuu myös monikerroksisten rakennusten rakentamiseen. Mutta on haittoja. Esimerkiksi prosessissa on käytettävä paljon materiaaleja. Säätiön kustannukset, joiden parametrit ovat 6 * 8 metriä, maksaa noin 220 tuhatta ruplaa. Tämä edellyttäen, että soratyynyn korkeus ei ylitä 20 cm: n tasoa.

Pile-pohja

Lopuksi viimeinen vaihtoehto, jolle on ominaista edullinen ja tehokas rakentaminen. Pohja voidaan luoda millä tahansa maaperällä. Sama pätee helpotuksiin - kaivokset, kohoumat, rinteet eivät ole vakava este. Hinta on noin kaksi kertaa pienempi kuin kahden edellisen vaihtoehdon tapauksessa. Alusta 6 * 8 metriä pakottaa kehittäjän viettää enintään 100 000 ruplaa.

johtopäätös

Kun vastaat kysymykseen siitä, kuinka paljon säätiö taloon maksaa - voidaan todeta, että kannattavin vaihtoehto olisi kasa vaihtoehto. Sinun tulisi aina kiinnittää huomiota hintaan, vaikka taloudellinen tilanne olisi varsin hyvä. Tärkeintä - säästää paljon rahaa, kehittäjä saa luotettavan ja kestävän perustan. Eli tämä ei ole vaihtoehto, jossa säästöt voivat johtaa kielteisiin seurauksiin.

Voit laskea säätiön kustannukset itse. Pallojen myyntiä harjoittavien yritysten verkkosivuilla tarjotaan usein tällainen sovellus laskimena. Jotta voit selvittää likimääräiset kustannukset, sinun tarvitsee vain syöttää tiettyjä tietoja, erityisesti tulevan pohjan pituutta ja leveyttä. Se on erittäin kätevä. Paaliruuvi säätiö säästää rahaa, mutta myös antaa mukavaa elämää useille sukupolville.

Pile-pohja 6x8 | Hintapohjaperustanruuvi 6x8

Talo koko on 48 neliömetriä. m on ihanteellinen vaihtoehto pienelle perheelle, joten ne ovat erityisen suosittuja omistajien esikaupunkialueilla. Mutta talon rakentaminen alkaa säätiön rakentamisella. Ja täällä sinun täytyy tietää, että kaikki säätiöt eivät voi luotettavasti tukea tulevaa rakentamista varten. Esimerkiksi löysällä, myrkyllisellä maaperällä, nauhat, pylväs- ja laattojen perustukset ovat muodonmuutoksia, mikä vähitellen aiheuttaa tuhoisaa vaikutusta koko rakenteeseen. Tämän seurauksena rakennettu rakennus voi romahtaa milloin tahansa. Tällaisten tilanteiden välttämiseksi ennen rakentamisen aloittamista sinun on tehtävä maaperän tutkimus. 6x8-säätöruuvit ovat universaaleja tukia, jotka sopivat mihin tahansa maaperän koostumukseen, mukaan lukien permafrost-alueet. On mahdollista tilata pylväsruuvikiinnitys 6x8 edulliseen hintaan ottamalla yhteyttä ruuvitukeen valmistavaan "SV-Mosfundam" -yritykseen. Asentamme nopeasti ja tehokkaasti säätiön edullisiin ehtoihin kuluttajalle.

Soita meille osoitteeseen: 8 (495) 720-45-40 tai

Ruuvitukien edut ja haitat

Ruuvipuristin on ainutlaatuinen muotoilu, jonka käyttöaika on jopa 100 vuotta. Mutta ei vain tuen pitkäikäisyys suosinut sitä.

 • Nopea asennus ilman houkuttelemista raskaisiin koneisiin.
 • Kohtuullinen hinta paalun ruuvin pohjalle.
 • Mahdollisuus asentaa kaikkiin sääolosuhteisiin.
 • Laaja sovellusalue, myös pintarakenteet.
 • Vanhan säätiön jälleenrakennuksen mahdollisuus.

Kaikki edellä mainitut indikaattorit luonnehtivat rakennetta universaalina rakennusmateriaalina, joka voi olla kiinteä ja luotettava perusta kaikille rakennuksille. Suunnittelun puutteet voivat ilmetä vain siinä tapauksessa, että tuotannossa ei ole laadukasta tuotantoa, joka SV-Mosfundmentin yhteyden ottaminen kokonaan suljetaan pois.

Paalutekniikan ominaisuudet

Ennen kuin aloitat rakennuksen perustamisen, 6x8-talon ruuveilla, sinun on tehtävä joitain valmistelutöitä, jotka on laskettava rakennuksen laakerikuormitukset tarkasti, määritettävä ruuvien paalut ja niiden lukumäärä. On huomattava, että pystysuora kuorma on laskettava yhdelle paalille ottaen huomioon katon painon, lumen suojan paineen, inhimillisen tekijän ja huonekalujen painon. Tämä on välttämätöntä kuorman optimaaliselle jakautumiselle säätöön, mikä on avain sen kestävyyteen. Tulokset auttavat määrittämään 6x8-talon paalusuojan kustannukset ilman asennusta. Voit selvittää ruuveja koskevan säätiön hinnan asennuksen avulla käyttämällä verkkolaskin, joka sijaitsee sivuston yläosassa. Voit tehdä tämän syöttämällä tiedot asianmukaisiin ruutuihin. Tämä määrä on väliaikainen ja voi vaihdella työn monimutkaisuuden ja määrän mukaan.