Opas itse-kaatamalla talon perustan

Jotta perustus voitaisiin tehdä oikein, sinun on tutkittava huolellisesti rakenteiden tyypit ja niiden ominaisuudet. Maanalaisen osan rakentaminen suoritetaan seuraavin vaatimuksin:

 • taloudellinen toteutettavuus;
 • luotettavuus;
 • vahvuus;
 • kestävyys;
 • vakautta.

Ennen kuin aloitat rakennustyöt, sinun on tehtävä maaperän tutkimus. Oikean perustan valintaan vaikuttavat talon kokonaispaino, maaperän lujuusindikaattorit ja pohjaveden taso. Tekniikan kunnioittaminen ja rakentaminen säätiö toimii pitkään eikä aiheuta ongelmia käytön aikana.

Valmisteleva vaihe

On syytä aloittaa akseleilla tai poraamalla. Tapahtuman päätavoite on selvittää, mitkä maaperät sijaitsevat paikan päällä sekä tietää pohjaveden esiintymistiheys. Säätiö on asetettava säännön noudattamiseen: ainoa merkki on oltava vähintään 50 cm veden horisontin yläpuolella.

Miten tehdään maaperän tutkimus? Voit tehdä tämän käyttämällä kahta tapaa:

 • kaivosten fragmentti (syvät kuopat, suunnitelman mitat ovat yleensä 1x2 m);
 • manuaalinen poraus.

Ensimmäisessä tapauksessa pitää maaperä kuopan seinissä. Tarkista myös, ettei vesi ole mennyt pohjasta. Toisessa vaihtoehdossa tutkitaan työkaluterän maata.

Kun olet päättänyt, millaista maaperää on sivustossa, sinun on löydettävä sen lujuusominaisuudet. Tämä voidaan tehdä käyttämällä erityisiä taulukoita.

Erilaisten maametallien kantavuustaulukko

Talon säätiön kustannukset voivat olla jopa 30 prosenttia koko rakennuksen arvioista. Kustannusten ylitysten välttämiseksi sinun on tehtävä laskelma, jonka avulla voit löytää optimaaliset suunnitteluparametrit, jotka samalla takaavat vähimmäiskustannukset, kestävyyden ja luotettavuuden. Voit käyttää online-laskentaa avuksesi.

Säätiön tyypit

Säätiön tee-se-itse rakentaminen edellyttää useiden teknologioiden käyttöä:

Pilarin kannattimille on ominaista alhainen kantavuus. On mahdollista rakentaa monoliittisia pylväitä tai koota ne kompaktiksi betonilohkoiksi. Molemmat vaihtoehdot ovat hienoja tehdä omia käsiinsä.

Palo perustus talon on kolme tyyppiä:

 • (sitä ei suositella yksityisille rakennuksille, koska tarvetta houkutella laitteita);
 • tylsää (sopii tiilen tai betonitehtaan rakentamiseen);
 • ruuvi (ihanteellinen kevyisiin puurakenteisiin).

Piles voi vähentää maanrakennusten määrää. Kaivetta tai kaivausta ei tarvitse kaivata, jotta maasta viedään paljon maata. Tämän laadun ansiosta tällainen säätölaite on erittäin taloudellinen valinta. Tärkein haittapuoli on mahdottomuus varustaa kellarissa tai maan alla apuvälineille. Rakenteen kellari on tässä tapauksessa suljettu koristeellisilla materiaaleilla.

Toinen paalujen etu on mahdollisuus käyttää niitä suolla alueella. Vaikka pohjaveden pinnan taso on lähellä maata, tuet tarjoavat tarvittavan kantavuuden.

Seuraava vaihtoehto on nauha. Se voidaan tehdä monoliittiselta tai lohkolta. Toinen vaihtoehto on järkevä käyttää massarakentamiseen. Ribbon säätiö on:

 • upotettu (rakennuksiin, joissa on kellari, tiili- ja betonirakenteet);
 • matala syvyys (puiset ja kehysrakennukset);
 • ei ole haudattu (teknologia kaatamalla perustan pienten rakennusten kiinteälle pohjalle).

Ennen kuin teet nauhan, tarkista pohjaveden taso ja noudattaa sääntöä, jonka mukaan pohja ei saa olla alle 50 cm: n etäisyydellä pohjaveden horisontista. Muussa tapauksessa kellari pystytään todennäköisesti tukemaan, jolloin alustan tukikapasiteetti ja rakennuksen tukijalan materiaalien tuhoutuminen vähenevät.

Mitä tehdä korkea GWL? Jos rakennus on tehty tiilestä tai kivestä riippumattomasti, ruuvipallot eivät toimi, ja varttuneelle vedelle on tehtävä veden alentaminen. Erinomainen vaihtoehto olisi täyttää laatta pohja. Tällöin tehdään haudattu tai hieman haudattu pohja. Levyn paksuus on kuormituksesta riippuen keskimäärin 300-400 mm.

Kuinka kaataa talon perusta

Monoliittinen säätiö - paras vaihtoehto yksityisille asuntoille. Tässä tapauksessa asennus voi merkittävästi säästää rakenteiden kuljetusta ja asennusta. Ei tarvitse palkata nosturia asentamaan elementtejä suunnitteluasentoon tai KAMAZin betonielementtien ja -laattojen kuljetukseen.

Monoliittiset perustukset voidaan valmistaa esivalmistetusta betonista tai voit vaivaa ratkaisun itse betonisekoittimella. Ensimmäinen vaihtoehto on suositeltava. Tosiasia on, että käsityön olosuhteissa on erittäin vaikea noudattaa koostumuksen mittasuhteita. Tehdasvalmisteiselle betonille tällainen takaaja on passi, jossa todennetut materiaali-indikaattorit on ilmoitettu.

Tee materiaali itse tekemällä puhdas vesi, sementti, hiekka ja murskattu kivi (tai sora). Ne sekoitetaan toisiinsa tarkasti noudattamalla mittasuhteita, jotka riippuvat siitä, mitä konkreettisia merkkejä tarvitset. Jos lisäät hiekkaa tai soraa koostumukseen kuin tarvitaan, rakennuksen tukiosan vahvuus kärsii.

Taulukko mittasuhteista betonin valmistuksessa

Jotta voit kunnolla täyttää säätiön, sinun on tutustuttava betonin perusohjeisiin:

 • Betoni on kaadettava kerrallaan enintään 1,5 tunnin välein. Jos teet pitkät tauot työstä, liuos tarttuu ja betonisulku muodostuu, mikä heikentää rakennetta. Teknologia mahdollistaa horisontaalisten liitosten tekemisen, kun se on ehdottoman välttämätöntä. Monoliittisen perustuksen pystysuuntaisten saumojen rakentamista ei voida hyväksyä, koska tässä tapauksessa talon tuki ei pysty vastustamaan maaperän muodonmuutoksia.
 • Betonin luokka valitaan tuen tyypistä riippuen. Pylväs- tai paalusäätiölle on luokka B 15. Hihnalle tarvitaan B 15-B 22.5-merkkejä. Talonrakennuksen rakentaminen laattojen avulla edellyttää betonilaatua B 22.5 tai B 25.
 • Kaatumisen jälkeen materiaalin on vahvistettava. Keskimäärin kestää 28 päivää. Rakennustöitä voidaan jatkaa 70% brändinvoimakkuuden jälkeen.
 • On parempi tehdä työ lämpimällä ja kuivalla säällä. Ihanteellinen keskimääräinen päivittäinen lämpötila betonin kovettumiselle on + 25 ° С. Alle + 5 ° C: n lämpötilassa materiaali ei käytännössä jääty. Normaaliin kovettumiseen käytetään tässä tapauksessa erityisiä lisäaineita ja lämmitystä.
 • 1-2 viikon kuluttua betonista tulisi huolehtia. Se kostuttaa pinnan vedellä.
 • Seoksen itsesekoittuminen vaatii sementtiä, hiekkaa, murskattua kiveä (soraa) ja puhdasta vettä. Mittasuhteet riippuvat lujuusluokasta. Tehtaalta materiaali toimitetaan kuorma-autossekoittajalla - sen avulla voit pidentää ratkaisun käyttöikää ja toimittaa sen suhteellisen pitkiä matkoja pitkin.

Miten täyttää säätiö? Yleensä työ suoritetaan tässä järjestyksessä:

 1. muottien ja lujitushihnan asennus;
 2. asennus vedenpitävästä materiaalista muottipesässä;
 3. betonin kaato;
 4. sen tiivistyminen värähtelemällä tai tarttumalla;
 5. betonin hoito;
 6. purkaminen (tarvittaessa).

Betonipumpun tilaaminen on suositeltavaa betonisekoittimen ja betonisekoittimien nopeaan suoritukseen. Tämä tekniikka on yleensä betonin valmistajien käytettävissä. Tällöin vaaditaan liikkuvuutta varten konkreettisia sekelaatuja luokkiin P3 tai P4. Muuten tekniikka hajoaa.

Askel askeleelta ohjeet kaistaleetimen kaatamiseksi

Betonointia pidetään monoliittisen nauhan esimerkissä. Jotta rakennuksen tukiosa voidaan avata, on tarpeen merkitä rakennuspaikka. Voit tehdä tämän käyttämällä räystä ja rakennekaapelia. On tarpeen näyttää nauhan reunat.

Merkinnän jälkeen suoritetaan maaperän kehittyminen. Kellarin puuttuessa riittää kaivamaan kaivantoa. Sen pohjalla sinun täytyy tehdä hiekka tyyny. Se suorittaa useita toimintoja:

 • maanpinnan tasoitus;
 • jäätymisen estäminen;
Kaivannon reunoilta tulisi mennä täsmälleen pitsiin

Seuraava vaihe on muottien asennus. Tässä ominaisuudessa arvioinnissa käytettyä materiaalia käytetään: levyt (irrotettava tyyppi) tai laajennettu polystyreeni (ei irrotettava). Toinen vaihtoehto tekee toiminnon paitsi betonin kaatamista varten myös rakennuksen maanalaisen osan eristämiseksi. Kun asennat muottiin, nosta jalusta haluttuun korkeuteen.

Seuraavaksi koota vahvistushyöt. Nauhatyypissä työtangot on järjestetty vaakasuoraan. He havaitsevat taivutuskuormat. Lue lisää tästä artikkelista "Reinforcement strip foundation".

Esimerkki vahvistuskehyksen sijoittamisesta nauhamaiseen pohjaan

Kun teet betonia tehtaalta ajoissa, tarvitset kätevän pääsyn rakennustyömaalle. Muussa tapauksessa laite ei pääse sivustoon.

Täytä tarvitaan muutamia ihmisiä. Asennuksen jälkeen seos on tiivistettävä. Tämä voidaan tehdä syvällä täryttimellä tai tavallisella vahvistustangolla (tarttuminen). Tehtävänä on poistaa ilmakuplat, jotka jähmettymisen jälkeen tulevat rakenteen heikoksi pisteeksi. Halkeamat voivat näkyä täällä.

Ensimmäinen askel betonin huollossa on kosteuden säilyminen. Jos materiaali kuivuu liian nopeasti, näkyvät pintamaalaukset. Suunnittelu olisi peitettävä hameella tai polyeteenillä. Joka muutaman tunnin välein se kostutetaan puhtaalla vedellä. Tämä jatkuu viikon ajan.

Kalvo säilyttää halutut kosteusolosuhteet kovettumisen aikana

Ei ole välttämätöntä olettaa, että konkreettisia tekijöitä voi vain antaa. Mutta et voi huolimattomasti liittyä tähän prosessiin.

perusta

Talon tuleva perusta on valittava rakennuksen, maaperän, maaperän jäädytyksen, pohjaveden ja muiden tekijöiden kuormituksen perusteella.

Geologisten tutkimusten suorittamisen ja tulosten saavuttamisen jälkeen ne suunnittelevat koko taloa ottamalla huomioon geologian tulokset, muuten talon käyttöikä voi olla pienempi kuin suunnitellut indikaattorit.

Avaimet käteen talon perustaminen

Perusrakenteiden perustamista ja teknologiaa on useita.

Rakennamme seuraavia päätyyppisiä säätiöitä:

- monoliittiset nauhalevyt ja vahvistus

- nauhalevyt FBS-lohkoilta

- perusta monoliittinen levy

- Ruotsalainen säätiö monoliittinen levy

Olemme valmiita rakentamaan paitsi perustaa, myös asettamaan tiili- ja kaasusilikaattilohkoja, kattamaan talon katolla, seuraamaan sisäistä ja ulkoista koristetta, eli olemme valmiita rakentamaan avaimet käteen-talon.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Säätiön hinta vuodesta 2000 rupla / kuutio

Voronezhin säätiön rakentamisperusmaksut 50 m3: n talon pohjan täyttömäärän kanssa:

- Digging käsin 900 ruplaa / m3

- kustannukset laskien lohkojen FBS 500 ruplaa / kpl.

- teipin pohjan hinta vahvistamalla ja ilman grillausta (täytä maanpinnan tasolla) 2000 ruplaa / m3

- hihnan nauhan pohjan vahvistus ja grillattavan laitteen arvo 2500 ruplasta / m3

- töiden kustannus, kun kaatopaikan kaataminen on vahvistettu 2700 ruplasta / m3

Säätiön laite

Säätiöön kuuluvat seuraavat perustoimet:

- akseleiden jakautuminen ja korkeustason päihittäminen kaikentyyppisille säätiöille

- kaivaminen kaikentyyppisille säätiöille

- hiekkasäkkilaite kaikentyyppisille perustuksille

- raudoituksen yhdistäminen kaikentyyppisiin perustuksiin, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- kaikentyyppisille perustuksille tarkoitettu muottilaite, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- valmiin betonin hyväksyntä tiivistykseen kaikentyyppisille perustuksille, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhan perustuksia

- konkreettinen huolto

Rakennusmateriaalien säästämiseksi säätiöiden suunnittelua ei kannata estää ei-toivottuja seurauksia: säätiön vääristyminen ja muodonmuutos, joka johtaa halkeamiin talon seinissä ja joissakin tapauksissa koko talon hätätilanteessa, joka ei pysty korjaamaan.

Strip-säätiö

Talon nauhasäätiö on yleisimpiä ja suosittuja laitteen yksinkertaisuuden ja kohtuullisten kustannusten takia laitteen perustaksi.

Esivalmistettuja FBS-nauhalankojen ja monoliittisen betonin lohkoja.

Lohkojen perusta FBS

FBS-lohkot valmistetaan betonituotteissa tehtaissa vakiokokoisina. FBS-lohkojen asennusta varten tarvitaan nosturi, mikä lisää säätiön kustannuksia, mutta asennuksen nopeus säästää aikaa rakentaa säätö verrattuna monoliittiseen, kun muotti on poistettu kuukauden kuluttua.

Vahvuuden kannalta talon lohkopohja on alhaisempi kuin monoliittinen, vedenpitävä ja lämmönjohtavuus on myös huonompi lohkojen välisten saumojen vuoksi.

Monoliittinen säätiö

Monoliittista säätiötä voidaan käyttää kaikentyyppisten rakennusten perustusten rakentamiseen sen eheyden ja voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta ne voivat muodostaa kaiken muodon.

Monoliittiset perustukset jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

- kaistale monoliittinen säätiö

- laatta monoliittinen säätiö

- monoliittinen pylväsperusta

- paalusäätiö

Jokaisella monoliittisella säätiöllä on oma tarkoitus ja ominaisuudet, ja säätiön valinta riippuu toimintaolosuhteista.

Säätiön monoliittinen levy

Säätiön monoliittinen levy on yleistynyt viime aikoina. Tällaista säätiötä kutsutaan myös kelluvaksi. Se on nykyisin luotettavin.

Kelluvan pohjan laite on perusteltua pohjaveden, pohjaveden, kallistumisen, levottomien ja epätasaisesti puristettavien maaperämaiden kanssa.

Säätiön monoliittilevy pystyy kestämään paitsi pystysuoran maaperän liikkeen myös pystysuoran. Monoliittinen laatta kaadetaan koko talon alueelle.

Ruotsin monoliittisen levyn säätiö

Eristetty ruotsalainen uuni (UWB) on yksi laattasäteilylajin lajikkeista, eroa tavallisesta laattojen pohjasta on eristää pohjan pohja ja laittaa vesilämmitteinen lattia laattaan seuraavalla kerroksella.

Kuumien ruotsalaisten monoliittisen levyn levittäminen talojen rakentamisessa on tullut suhteellisen hiljattain. Tällaista pohjaa voidaan käyttää mihinkään maaperään, jossa on läheistä vettä. Koska maaperä ei jäädy UWB: n alle, maaperän pilkkoutumisriski minimoidaan.

Aluksi tuntuu siltä, ​​että tämäntyyppisen säätiön laite on kallis, mutta kun otetaan huomioon tulevien säästöjen arvioiminen talon lämmityksessä, yhä useammat asiakkaat valitsevat tällaisen perustan.

Foundation Bay for Home

Persianlahden perusta voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
- Betonin valmistaminen konkreettisessa sekoittimessa
- tilaa valmiin betonin sekoittimessa 4-8 m kuutiota.
- kaadetaan betonipumpulla, se on tarkoituksenmukaista suurissa määriä betonin täyttämistä ja mahdottomuutta lähestyä sekoitinta.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Talon säätiön kustannusten laskeminen

Säätiön kustannukset riippuvat työn määrästä ja säätiön perustasta (maanrakennustöiden määrä, vahvistaminen, laitosten sijoittaminen, eristys, vedeneristys).

Talon säätiön tarkka hinta voidaan antaa vasta projektin jättämisen ja sivuston tarkastuksen jälkeen. Voit laskea hinnan ja saada alustavan arvion säätiölle, voit lähettää projektin sähköpostilla tai ilmaisen ennakkoilmoituksen kautta.

Nauhan perustan syvyys riippuu maaperän tyypistä ja ominaisuuksista, pohjaveden korkeudesta, keskimäärin 1,5 metrin korkeudesta. Säätiön ja sokean alueen eristyksen ansiosta voit vähentää pohjan syvyyttä. Jos pohjaveden taso on maanpinnan alapuolella, on tarpeen lisätä 2 metriä laskennalliseen syvyyteen.

Kaistaleen hinta

Taulukossa esitetään konkreettisen avaimet käteen -perusta (työ + materiaalit). Materiaalikustannukset annetaan vuoden 2017 alusta lähtien.

Ribbon säätiö: miten se tehdään itse

Alhaisten yksityisten talojen rakentamiseen on olemassa monenlaisia ​​säätiöitä. Mutta useimmiten kotimaan mökit ratkaistu vaihtoehto muodossa betoniteräs nauha alle laakerin seinät. Loppujen lopuksi tee nauha-säätiö omalla kädelläsi, tarvitset vain vähimmäisvaatimukset betonin sekoittamiseksi ja noudata ohjeita. Tällaisen perustan tekniikka on yksinkertainen, siksi se on niin usein valittu itsenäiseen toteuttamiseen.

pitoisuus

Mikä se on?

Rakenteellisesti nauha-pohja on raudoitetun betonin rakenne, joka luodaan ympäröivän rakenteen ympärille kuorman uudelleenjakoon maan päällä. Samankaltaista tukea käytetään talojen, autotallien, ansiorakennusten, kylpyammeiden, autotallien ja jopa aidojen rakentamiseen. Itse tekeminen ei ole vaikeaa.

Joten hän näyttää

Tällaisen säätiön rakentamisessa on kuitenkin erittäin tärkeää noudattaa tiettyjä sääntöjä ja suosituksia. Nauhapohjan valmistustekniikan noudattamatta jättäminen on mahdollista unohtaa tukirakenteen ja rakennuksen kestävyys. Pitkä se ei kestä.

Maaperän kausiluonteinen turvotus, kosteuden vaikutukset betoniin ilman vedenpitävyyttä, väärin lasketut kuormat - syyt, joiden vuoksi talo on jo seisomassa, nauhan pohjan tuhoutumisen syyt ovat moninaiset. Kaikki on ennakoitava ja huomioitava etukäteen, muuten vahingoittunut tai täysin tuhottu rakenne on rakennettava uudelleen.

Tyypit ja tyyppiset säätiöt

Syvyys on MZLF (matala) ja yksinkertaisesti upotettu. Ensimmäisessä tapauksessa alhaisen rakennuksen alapuolella oleva betonihihna haudataan maahan vain 200-400 mm ja toinen haudataan puolitoista metriä (maanpinnan alapuolella).

Jos maaperä rakennustyömaalla on kivinen ja pohjavesi on syvä, on parempi valita matala syvyysvaihtoehto, joka on halpa ja pieni betonin tilavuudessa. Lahennuksessa, talon korkeilla GWL- ja hiekka-alueilla on tehtävä voimakkaampi ja kalliimpi tuki. Usein arvio tällaisesta asunnosta on sellainen, että yleensä on tarpeen valita toisenlainen säätiö.

Seinäasennus MZLF: llä

Rakenteellisesti nauhan w / b-pohja on:

Ensimmäinen tyyppi suoritetaan kaatamalla vahvistettua vahvistettua hihnaa. Toinen vaihtoehto on erikoistehosteista tehdyt pohjalevyt (FBS) tai tiilet.

Hyödyt ja haitat liuska säätiö

Hänellä on kolme epäilemättä ansioita.

Laitteen äärimmäinen yksinkertaisuus - kaikki pyrkivä rakentaja selviytyvät kaatamalla betonia ja asennuspaloja (on vaiheittainen ohje - jotta kaikki oikein rakennettaisiin, hän tarvitsee vain seurata vaiheittain);

Universaalisuus - tällaisista syistä voit laittaa tiili-, vaahtobetoni- ja kehysrakennuksia sekä mökkejä baarista, tavallisesta tai pyöristetystä lokista;

Kyky kestää raskaita kuormia pohjan pohjalta ja ylhäältä mökin painon ja kaiken siinä.

Vahvistettu betoni nauhan pohja kestää monta vuotta, vaikka talon seinämien rakentamista ei ole tehty hiilihapotettujen betonilohkojen, vaan kiinteän kiinteän tiilen rakentamiseen. Kustannusten kannalta se on huonompi vain ruuvipinoille, mutta luotettavuuden kannalta useimmissa tapauksissa ne ylittävät ne.

Tämän säätiön haittoja voidaan tunnistaa:

Velvollisuus analysoida perusteellisesti maaperä rakennustyömaalla;

Tarve käyttää nostolaitteita (FBS: n käytössä);

Pitkäaikainen betonin kovettuminen vähintään 3 viikkoa (monoliittisen vaihtoehdon valinnassa);

Mahdollisuus laittaa vahva vuorattu ja tulva maaperä.

Askel askeleelta ohjeet - säätiö omilla käsillään

Punnitun pohjan teipin paksuus ja korkeus sekä perustan syvyys valitaan maaperän, alueen ilmasto-olosuhteiden ja pystytettävän rakennuksen kerrosten lukumäärän perusteella. Ilman tietämystä tällä alalla, on parempi antaa tämä suunnitteluvaihe ammatilliselle. GOST-sivuilla on monia vivahteita ja vaatimuksia, joita on noudatettava.

Mutta kotimaasi tukemalla jo valmiiksi hankittu tuki on täysin mahdollista ja itsenäistä. Virheiden välttämiseksi on kuitenkin suositeltavaa tehdä nauha-säätiö seuraavien vaiheittaisten ohjeiden avulla. Siinä kuvataan kaikki yksityiskohdat samankaltaisen rakenteen rakentamisesta tyypilliselle yhden tarinan mökille.

Työn vaiheet

Ensimmäinen vaihe - merkintä ja maanrakennus. Säätiön syvyydestä riippumatta tulisi perustua voimakkaisiin maakerroksiin. Se voi olla savi, hiekkametsä, kalliot kerrokset tai siilot. Yleensä ne piilotetaan turpeen ja tavallisten maan kerrosten alla. Kaikki tämä on peitettävä ja poistettava, ennen kuin aloitat talon perustan rakentamisen.

Valmistamme tontin, levitämme perusmateriaalit: armatuuri, eristys, laudat muottiin

Sivuston merkitsemiseen tarvitaan tapit, mittanauha ja lanka. Jos maaperä on tiheä, niin kaivetun kaivannon seinistä saat suuren muottipesän. Sitä on vain lisättävä sitten ylhäältä. Jos maaperä on löysä ja kaatuu jatkuvasti, kaivantoa täytyy kaivata hieman leveydeltään niin, että muottipaneelit voidaan sijoittaa kaivon sisään.

Toinen vaihe on tyynyvalmistelu. Kaivetun kaivannon pohja tasoitetaan hiekalla ja pienellä soralla. Tämä hiekka-sora-kerros on syvästi puristettava, kaataa vettä, kun sitä kaadetaan. Sen pituus on noin 10 - 30 cm. Tämä pehmustettu pehmuste vähentää kuormitusten jakamista alaspäin kaistaleen talteenoton aikana.

Jäähdytin voidaan sijoittaa tyynyn päälle - tämä estää talteen jäämistä

Kolmas vaihe - muottien asettaminen. Tarvitset tangot, joissa on jakso 30 - 40 mm ja levyt 15-20 mm paksuina tai laminoidut lastulevyt. Talon betonialustalle luotu muotti on tällöin velvollinen ylläpitämään huomattavaa betonin massaa kaadettuna. Sen pitäisi olla kestävä ja luotettava. Jos se täyttyy betonin sekoittamisen jälkeen, se kaatuu, niin kaiken täytyy alkaa uudelleen.

Laitamme levyn muottiin

Jos pohjavesi rakennustyömaalla on korkea, niin betoniteräkselle tarvitaan vedenpitävyys. Ylhäältä, talon kellarikerroksessa, se tehdään yleensä peittokuvana. Jotta maan pohjaan jäävä osa voidaan suojata, kateaine on sijoitettava kaivoon sivuille ja pohjalle. Se suojaa betonia liialliselta kosteudelta maaperässä sen kovettumisen ja sen jälkeen.

Neljäs vaihe - venttiilien asennus. Vahvikkeille käytetään tavallisesti 14-16 mm: n poikkileikkausta ja ohutta sidontalankaa. Liitokset voidaan myös sulkea sähköhitsauksella. Mutta tässä tapauksessa tarvitset kokemusta hitsauskoneesta ja itsestäsi. Lisäksi hitsauksessa on oltava valmis metallisen korroosion esiintymiseen.

Rebar-sitomisvaihtoehto

Tämän seurauksena 25-30 cm: n solujen vahvistamisen kehys tulisi muodostaa kaivannon sisään ja se sopii niin, että kaikki sivut ovat peitetty kaatamalla betonia. Muussa tapauksessa metalli väistämättä ruostuu, talossa sitten pitkään vain ei kestä.

Näin muottien pitäisi näyttää ennen kaatamista.

Eristeiden ja varusteiden välissä on oltava 5 cm: n tila

Viides vaihe - betonin kaato tai FBS. Jos päätetään varustaa talon rakentaminen talotekniikalla, se nopeuttaa rakentamisen prosessia. Ei ole tarvetta tehdä muottirakennuksia ja odota lähes kuukausi ennen betonin asettamista.

Kuitenkin riippuvuus säätiölohkoista maksaa enemmän kuin monoliittinen vastine. Lisäksi niiden täytyy kaivata suuremman kaivannon leveydeltä. Kuormien jakautumi- seksi muurauslaatan alariville FBS tehdään laajenevalla alustalla.

Jos tukilaitteelle valitaan monoliittinen versio, betoni on kaadettava välittömästi koko pinnalle. Ei aukkoja ja ei korkeuskerroksia. Monoliitti on monoliitti. Talon on pysyttävä luotettavasti.

Kynnet voivat merkitä rajatäytteen muodon

Betoniseoksen itsensä valmistuksessa on välttämätöntä sekoittaa sementtiä, hiekkaa ja murskattua kiveä suhteessa 1: 3: 3. Mutta on parasta ensin järjestää valmis ratkaisu, jonka merkki M300 ja sitä korkeampi.

Autamme lastalla ja lastalla tasaisen levittämään betonia

Betonin kaatamisen yhteydessä on äärimmäisen tärkeää varmistaa, ettei siinä ole aukkoja. Tiivisteen suorittamiseen on erityisiä värähteleviä koneita. On kuitenkin myös mahdollista käyttää vahvistusosaa täytetyn massan ja vuotoveden puhkaisemiseksi pois siitä.

Siirrämme värähtelevän betonin päälle tyhjennysten poistamiseksi

Säätiön valu päättynyt

Kuudes vaihe - vedeneristys ja sokea alue. Vedenpitävyys on sallittua 3-4 vuorokautta betonin kaatamisen jälkeen. Kestää noin kolme viikkoa. Mutta on mahdollista aloittaa käsittely mastilla, vaikka se ei ole täysin jäädytetty nauhan säätiön taloon.

Rakennuksen koko kehän varrella sinun on myös tehtävä sokea alue, joka ohjaa sadeveden poispäin sen seinistä.

Valmis säätiö kellarikerroksilla

Käytä kodin rakentamiseen

Tällainen tuki voi helposti olla kaksikerroksisia yksityisiä taloja. Voit rakentaa mökin siihen, voit valita liimattu laminoitu puutavara, loki, vaahtomuovi tai keraamiset lohkot. On vain pätevää tutkia maaperää ja laskea kaikki kuormat oikein. Säätiön lopussa ei vahingoiteta viilua, jotta se suojaisi säästä. Tämä ihanteellinen luonnonkivi tai klinkkerilevy julkisivuun. Mutta voit valita yksinkertaisemman asennuksen ja edullisen profiilin tai sivurajan.

Nauhan perusta yksityiselle talolle

Tyypilliset koot ja hinnat

* Kustannuslaskenta kaava: ((A + B) * 2 + C) * k, missä A on pituus, B on leveys, C on sisäisten laakerin väliseinien kokonaispituus, k on kerroin, riippuu nauhan korkeudesta ja leveydestä (arvot ovat 3.300 p, 3,500 p, 3,600 p, 4,000 p, 4,200 p, 4,500 p,), kerroin 3,600 p on otettu taulukossa.

Laskeminen sen parametrien mukaan

Säätiön kustannuslaskin

 • talo
 • kylpy

Avaimen kustannus: 129 600 hieroa

Avaimen kustannus: 79 200 hieroa

Esimerkkejä työstä

Katsaus Andrey Pankovista

Ribbon säätiön profiili

Yhtiömme suorittaa täyden valikoiman tarvittavia töitä liuskajohdosten rakentamisessa asiakkaan kotisivuilla avaimet käteen. Rakennamme vankan perustan talolle!

Perusnauha on laaja ala, jolla alhaiset rakentamiset perustuvat yksityiseen sektoriin ja maan rakentamiseen. Tämä säätiö on saanut luottamuksen teknisiin ominaisuuksiinsa yksinkertaisen suunnittelun, luotettavuuden ja pitkäaikaisen palvelun ansiosta. (ks. artikkeli nauha tai paalut, asiantuntijat sanovat yksiselitteisesti, maalaistalot, joissa on suunniteltu pysyvää ympärivuotista elämää, ei ole järkevää asentaa paalujen perustuksiin, koska niillä ei ole kovin pitkää käyttöikää, etenkin puutaloilla ei tarvita monoliittisia pohjalevyjä Tehdasvalmisteinen nauha on taloudellinen ja luotettava. Nauhan valettu säätöprosessi voidaan jakaa kolmeen peräkkäiseen vaiheeseen: 1. Tuotanto mlyanye works; 2. muottien asennus; 3. betonivalmistus;

maanrakennustyöt

Ennen kuin työntekijät ilmestyvät sivustollesi, sinun on ryhdyttävä valmisteleviin toimiin: tarjoamaan laitteille tietä, leikkaamaan ruohoa, poistamaan puut tai muut esteet sekä määrittämään kohteen tarkka sijainti. Artikkeli Miten valita sivuston auttaa sinua valitsemaan paikan säätiölle. Ensimmäinen askel on sitominen maastoon, on parempi olla miettimättä jänteitä ja tappeja, joten käytämme samaa. Lisäksi määrittelemällä rakennustarkkuuden korkeusero ja sitten kaivamisen syvyys vaikeissa maissa, sen on oltava yhtä tarkka ja huolellisesti tarkistettu.

Kun merkintä on tehty, jatka kaivamista. Jos kaivinkonetta käytetään, 10-15 senttimetriä jätetään pohjaan ja loput maaperästä poistetaan käsin, jotta laakerihorisontti ei häiriintyisi.

Hiekka-sora-tyyny on kaadettu vähintään 30 senttimetrin korkeuteen kerroksittain kerroksittain täytettävän vibroplion avulla. Hiekka polkumyynnin pitäisi olla suuri, ilman savea.

Muottien asennus

Kun säätiön kehä on kaivettu ja laadukas tyyny on tehty, siirry muottipesän asennukseen. Käytämme tuulenpäistä alustaa levyjen asentamista varten (helppokäyttöisyyden vuoksi käytä itsekierteittäviä ruuveja). Laudan muotti voidaan lisäksi eristää polyeteenillä tai kattopuhalluksella, mikä on erityisen hyödyllistä tapauksissa, joissa leikkaamatonta levyä käytetään muottiin. Tämä toimenpide yksinkertaistaa huomattavasti muottien edelleen purkamista. Rakenteen korkeus riippuu tietyn esineen nauhan korkeudesta. Yrityksemme tyypillisten säätiöiden rakentamisen aikana monoliitin korkeus on 700-800 mm.

Sitten vahvistetaan tulevaa säätiötä. Vakiokehys koostuu kolmesta A3-lujasta, joiden läpimitta on 10 mm, kaksi riviä peräkkäin. Rivit vahvistetaan rinnakkain ja ne on liitetty toisiinsa johdolla. Lämpötila on myös sidottu, mutta hitsausta ei saa missään olosuhteissa sallia, koska pohjaan kohdistuvassa paineessa hitsit puhkaisevat, on tärkeää, että vahvistus ei sovi tulevan pohjan reunaan, mikä estää sen korroosiota (Kuva 1 )

Kuva 1 Teräsraudoitusten vahvistaminen.

Muottipellien asentaminen, sinun ei pidä unohtaa tulevissa apuohjelmissa tarvittavien hanojen läsnäoloa. Tätä varten asennamme joko vesijohtoveden polyetyleeniputket tai asbestit.

Betonin kaataminen

Kun kaikki on valmis, mene betonin kaatamiseen. AKS-yhtiö toimii taattujen tehdasvalmisteisten merkkien kanssa ja tässä yhteydessä ei ole tarpeetonta muistuttaa jälleen kerran siitä, kuinka tärkeää on valmistaa ajoneuvoja rakennustarvikkeisiin. Koska pääsytietojen puute lisää huomattavasti hankkeen kustannuksia.

Betonin hyväksyminen ja purkaminen muottirakenteen syvennyksessä vie merkityksettömän paljon aikaa. Asentajien joukkue täyttää betoniseoksen määrätyn tason ja valvoo mahdollisten aukkojen puuttumista tulevaisuudessa (kuva 2). On korostettava konkreettisen työn riippuvuutta sääolosuhteista ja kiinnitettävä asiakkaita huomiota siihen, että sateessa ja lumessa yhtiömme ei tuota betonointia, monoliitin kaataminen tapahtuu ilman saostumista. Lämpötila vähintään miinus kymmenen astetta.

Kuva 2 Betonirakenteisten sekoittimien toimitus

Kaikki, sillä se toimii monoliittisen nauhapohjan täyttämisen jälkeen. Nyt on syytä odottaa 10-12 päivää betonin kypsymiseen (ks. Koko totuus betonin kypsymisestä) ja aloittaa talon rakentaminen.

Vielä on lisättävä muutamia vinkkejä: suojaamaan betonia ilmastollisten tekijöiden vaikutuksesta, peittämään nauha kalvolla, ja ennen seinien rakentamista, älä unohda vedenpitävyyttä kateaineen muodossa 1-2 kerroksessa.

AKS-yritys kutsuu rakennusyrityksiä ja yksityishenkilöitä tekemään yhteistyötä. Olemme erikoistuneet monimutkaisten avaimet käteen -periaatteisiin: monoliittiseen laatikkoon, kaistaleen ja paalun perustuksiin sekä pohjakerrokseen GOSTin ja SNIPin mukaan.

Mitä betonia tarvitaan talon rakentamiseen eri rakennusmateriaaleista: ymmärrämme vivahteita

Mitä konkreettisia materiaaleja tarvitaan tiilen, puun, kaasu-vaahtobetonin ja muiden rakennusmateriaalien rakentamiseen? Koska ihmisen luuranko toimii tukena, lihaskappaleena, kaikkien sisäelinten suojana, joten säätiön arvoa on vaikea yliarvioida. Rakennuksen luotettava perusta on tärkeä edellytys häiriöttömälle toiminnalle jo vuosia.

Voit rakentaa kauniita seiniä, liittää ne pääteastialla tiilipylväät, laskea oikein ja asentaa kattorakenne, suorittaa kallis viimeistely ja sitten katsoa, ​​kuinka tämä kauneus "tulee tuhaksi", koska viallinen säätiö on tehty.

Vastaamalla kysymyksiin, jotka ovat konkreettisia säätiön valinnalle, tekemään laskelmia, ylläpitämään teknologiaa ja estämään yksinkertaistamista, kun kaadetaan rakennuksen ydintä, josta saat laadukkaita materiaaleja, voit välttää ongelmia tulevaisuudessa.

Betoni koostumus kiinteälle alustalle

Erilaisia ​​betonisekoituksia, vaikka mahtavan tuttavan kanssa, vain rullataan. On paljon tarjouksia - on vielä päättää, mikä konkreettinen valinta. Rakennusten, autotallien, kylpyammeiden, aitojen, alakattojen alakattojen perusteet on valmistettu, portaat on rakennettu, kantavat rakenteet on rakennettu, seinät jne.

Päättää, mitä konkreettista tuotemerkkiä käytetään säätiöön, sinun on tiedettävä, mitkä pääindikaattorit ovat ratkaisevia konkreettisten ratkaisujen pätevyydelle.

Betonisidonnaiset komponentit

Betoniratkaisujen pätevyydestä on kolme keskeistä indikaattoria:

 • Sitovia aineita;
 • Betoni silikaattien lisäaineilla. Limea käytetään, se on harvinainen rakentamisessa;
 1. Sementtibetoni kuuluu tavallisimpaan vaihtoehtoon, jota käytetään sisäisiin ja ulkoisiin töihin, ilman että rakennustuotanto ei maksa säätiöltä katolle;
 2. Sidoksia, kuten kipsiä ja savea voidaan myös käyttää betonin valmistamiseen, mutta niitä ei käytetä täyttämään perustuksia.

Huomio: betoniseosten luokitukseen sideaineilla voidaan lisätä polymeerisementtiä, kuonapohjaa ja erikoiskokoonpanoa (happoille ja emäksille vastustuskykyisiä), mutta sitä käsitellään vain perustusten käyttämistä varten.

Betoni tiheys

Säätiöt voivat olla nauha, laatta, kasa, pylväs, joten on järkevää tarkastella betonia seoksen tiheydestä, toisin sanoen toisella avainindikaattorilla:

 • Nykyaikainen rakennuselämä ei toimi ilman raskasta betonia: rakennusten monoliittinen rakentaminen, siltojen, tiililevyjen, perustusten lohkojen jne. Esivalmistetut rakenteet;
 • Mikä konkreettinen valinnan perustaksi on selkeä kysymys. Sen pitäisi olla raskas betoniseos, jolla on seuraavat edut:
 1. Ainutlaatuinen kestävyys kuivauksen jälkeen;
 2. Kohtuullinen hinta kuluttajille;
 3. kestävyys;
 4. Suuri tiheys;
 5. Kätevä ruokinta ja muninta.
 • Raskasbetonin komponentteja edustavat sementti, lisäaineet, aggregaatti, puhdas hiekka ja vesi.

Mikä betoni merkki tehdä säätiön:

 • M500 - pohjavesien ja siltojen rakentamiseen käytetään raskasbetonia;
 • M400 - hydrauliset rakenteet, pankkien holvit ja sillat;
 • M350 - lentokenttälevyt;
 • M250, M300 - monoliittisten säätöjen kaataminen;

Huomiota: Yksilöllisessä rakenteessa on tavanomaista käyttää М150 (Â12,5) ja __200 (В15) - М300 (22,5) betonipäällysteiden ja säätöjen kaatamiseen.

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita seuraavasta kysymyksestä: Onko mahdollista käyttää kevyttä betonia rakennuksen perusta talon:

 • Kevytbetonissa on 2 ryhmää - luonnonmukaisia ​​(luonnollisia) ja keinotekoisesti saatavia aggregaatteja.
 • Jos ne ovat rakenteellisia, lämpöä eristäviä, rakenteellisia lämpöeristettyjä, kevytbetonia ei käytetä pohjan täyttämiseen.
 • Niitä käytetään lattian, tukirakenteiden, eristämisen seinien rakentamiseen tai yhdistelemään yhdistelmää, joka yhdistää molemmat aiemmat.
 • Ainoa tyyppi kevytbetonia, jota käytetään esimerkiksi perustilohkojen tuottamiseen FBS - on vaihtoehto laajennetun saviä täytteenä. Samanaikaisesti on kuitenkin säädettävä, että sen tiheyden on oltava vähintään 1800 kg / m3.

Vihje: Ei ole totta, että riippumattoman tuotannon avulla pystyt saavuttamaan vaaditut parametrit, joten on parasta olla riski ja raskas betoni. Mutta kun kyseessä on valmiiksi muotoiltujen onttojen lohkojen jatkuva muotti, voit turvallisesti käyttää itse valmistettua sardeldi betonia kanavien täyttämiseksi.

Betonin koostumuksen laskeminen

Säätiön rakennustyömailla

Koskeeko maaperä tyyppi säätiön valintaan vai ei, missä se järjestää:

 • Maaperän luonne vaikuttaa suoraan perustan valintaan, koska erilaisilla maaperälajilla on erottuva kantokyky;
 • Maaperän kantavuus määrittelee talon käyttövuosien lukumäärän, kun pohjavedessä ei ole ongelmia, pakkasen turvotus, muodonmuutos ja rakenteen kutistuminen;
 • Mistä konkreettisesta tehdä talon perusta perustuen seuraaviin kriteereihin:
 1. Rakennuksen mitat ja tyyppi;
 2. Mikä on maa ja sen ominaisuudet?
 3. Pohjaveden syvyys;
 4. Maaperän taipumus heikentää huurretta, kun maaperän tilavuus kasvaa, kun se jäätyy tiettyyn syvyyteen.

Yleinen ponnahduslauta säätiölle

Kaikki maaperä voidaan laimentaa ryhmissä:

 • Kivinen, kivinen. He ovat melko ongelmallisia kutsua maaperää melko ehdollisesti. Kestävä kivi, joka ei jäätyy, ei muuta sen ominaisuuksia normaaleissa ilmasto-olosuhteissa, eikä sademäärä vaikuta siihen. Se näyttää olevan ihanteellinen perusta säätiölle, ellei siitä, että se on monimutkainen sivustojen kehityksen kannalta, vaikka nykyaikaisella tekniikalla ja teknologialla tämä ongelma ratkeaa ajoissa;
 • Millaista betonielämää tarvitaan talon rakentamiseen kalliolle tai kalliolle maaperälle? Sopiva laatta tai matala teippi. Tulevan rakenteen lujuutta määrittävät monet tekijät: sementin, aggregaattien ja veden laatu, betonin kovettumisen suotuisat olosuhteet.
 • Kesällä rakenne kuivuu paremmin, mutta vaatii kosteutta. Talvella kellarissa on jäätymisvaara, joka voi johtaa tuhoutumiseen sisäpuolelta, joten lämmittely on välttämätöntä. Kaikki ei ole niin yksinkertainen, ja jotta ei tee virheitä, sinun ei tarvitse vain ohjeita, mutta sinun on oltava tietynlaista tietämystä.
 • Miten betonia käytetään betonin alapuolella merenpohjassa. On huomattava, että se on täysin luotettava, ei heikennä, ja se on vastustuskykyinen pakkasen jäädyttämiselle. Soraa maaperä koostuu kivien, roskien, soran, saven, hiekan pilkkomasta seoksesta.
 • Klusteripitoisessa maaperässä jopa pienet nauhatalustat kestävät suuria rakennuksia;
 • On suositeltavaa jättää tulva pohja vähintään 10 vuorokautta lämpimällä säällä, jotkut päälliköt ehdottavat tämän ajanjakson pidentämistä 20 päivään;

Varoitus: Asiantuntijat suosittelevat, etteivät säätelevät pohjaa soraa maaperälle alle puolen metrin syvyyteen.

Pohjavesi ongelma-alueille

Savi, pilvinen, hiekkainen maaperä voi johtua monimutkaisimmista lajeista, jotka koostuvat savi- ja hiekan hiukkasista. Lakimopaperilla on 30% savea hiukkasista, hiekkomaa siirappi sisältää 10%. Ne vajoavat, nesteytyvät, pestään, paisutetaan ja jäätyvät 1,5 metrin syvyyteen.

Raivoa on se, että kun rakennuspaikka on määritelty, maaperänäytteet otetaan ja mitään ei voida muuttaa, ja sinun on aloitettava työskentely nimetylle paikalle. Mitä konkreettisia käyttää säätiöön, kuinka syvä kaivata kaivantoa, minkälaista säätiötä valita - arkkitehti vastaa näihin kysymyksiin.

Säätiön valinta riippuu kustannuksista, mutta perusmallityypistä riippumatta on välttämätöntä tehdä tyyny, sora tai hiekka ilmatyynyyn.

Huomio: Seuraavat tekniikat auttavat välttämään uppoamisen ja vääntymisen kotona: tehdä pohjan pohjasta 25% leveämpi kuin ylhäältä.

Prosessien monimutkaisuus yksinkertaistaa tarkkaa laskentaa ja järkevää lähestymistapaa, jos muistat savea maaperän ominaispiirteistä.

 • Hiekkapohjainen maaperä ei säilytä kosteutta, joten se ei jää jäätymään, se on hyvin tiivistetty ja tiivistetty. Hiekka on erityinen aine, joka voi sag (float) liikaa kuormitusta, tässä täytyy miettiä, millainen betoni on paras perusta. Kuormitus voi olla voimakasta, jos hiekkakehässä on suuria hiukkasia;
 • Murtolumen pohja vaatii lisävahvistusta. Hiekkaisilla, kelautuvilla mailla, alueilla, joilla on kaltevuus, paalun ja nauhan rakenteet perustettiin erinomaiseksi, sillä se oli absorboinut kaikki myönteiset näkökohdat.

Huomio: Tämäntyyppisen talon perustan ansiosta asiakas voi "haudata maahan" vähemmän rahaa kuin monoliitti- tai lohkorakenteilla.

 • Turvemailla on runsaasti vettä. Pietari on valoisa edustaja kaupunki, joka on rakennettu tällaisiin perusteisiin. Vakaa kosteus, sade ja vain 2 vuodenaikaa - kevät ja syksy. Pohjavesi kerrostetaan pinnan lähelle, jos maaperää ei tyhjennetä ennen perustuksen asettamista, niin mitä tahansa betonielementtiä käytetään perustukseen, maata painetaan ja rakennetta kiristetään.

Ongelma ratkaistaan ​​myös asettamalla kuivatuksen (ohitus) kanavat ja ramming.

Materiaalit, perustajatyypit

Lattiamateriaalissa käytettävät materiaalit - erilaiset betonimerkit, butobetoni, teräsbetoni, tiili:

 • Tiilen tukirakenteena on rajoittaminen;
 • Tämän artikkelin videossa asiantuntijat neuvovat tiilipohjan asentamista kiinteälle, ei-kimmoisalle maaperälle;
 • Älä rakenna massiivisia rakennuksia, mutta kevytrakenteinen (kasvihuonekaasupäällyste) tiilipohja on täydellinen;
 • Tiilen perustana on vakiintunut puurakennusten puitteissa, se pystyy seisomaan 30-50 vuoteen samalla, kun se tarkkailee tekniikkaa sen asettamisessa.

Betoniperustusten etuja ovat:

 • Pitkä käyttöikä - yli 80 vuotta;
 • Millaista konkreettista tuotemerkkiä tarvitaan säätiölle tällaisen pitkän toiminnan takaamiseksi?
 • Viimeisen vuosisadan syvyyksistä mielenkiintoinen asia antaa vastauksen tähän kysymykseen, butauksen perusta perustettiin aikaisintaan 2 metriä, he eivät käyttäneet vahvistamista, kaikki suljettiin yksinkertaisella sementtilaastilla ja rakennukset olivat yhä paikallaan.

Huomio: betonirakenteessa rautainen kivi korvattiin metallikehyksellä.

 • Buttobetonia voidaan kaataa paitsi suojaverkkoihin myös suoraan kaivolle, jos sen seinät ovat puhtaat ja maaperä on tiheä. Mutta koska korkea työvoima on voimakasta ja ei ole niin korkea kuin vahvistetun betonin lujuus, tällaiset perustukset sopivat vain matalissa syvyyksissä (jopa 1 m) - kun maa jäädyttää vielä alemmalle tasolle.
 • Betoni sen perusteella, mitä tuotemerkkiä käytetään teräsbetonisten rakenteiden asentamiseen. Tässä on huomattava, että näitä paaluja käytetään suolla. Ne voidaan yhdistää (vahvistettu voimakkaalla vahvistuksella) tai vahvistetulla betonilla. Ne upotetaan maahan ravistelemalla, painamalla sitä sisään, kunnes ne pysyvät kiinteässä maassa;
 • Tällainen säätiö, jopa epävakaalla maaperällä, on erittäin vahva ja kestävä;

Huomio: Laiteperusta, joka ottaa huomioon kaikki maaperän ominaispiirteet paikan päällä, voi varmistaa rakenteen perustan turvallisuuden jopa 150 vuoteen.

 • Monoliitin perusta on ainoa mahdollinen rakentaminen epävakaille maaperälle ja suoalueelle;
 • Pohjaan perustuvaa hautausta ei tarvita, vain tyynyn täyttäminen hiekasta 20-30 cm tarvitaan;
 • Tyynyyn on sovitettu monoliittinen laatikko talon kokoa tai hieman suurempaa;
 • Mikä brändin pitäisi olla konkreettinen monoliittiselle perustukselle ja minkälaisen laastiolu käyttää. Käytetään aktiivisesti betonielementin, jonka lujuusluokka B20 (M250), B22.5 (M300), B25 (M350);

Huomaa: On hyödyllistä tietää laitteen tyynyjä koskevat tiedot. Käytetään puhdasta hiekkaa, aggregaatit ovat soraa, murskattua kivenfraktiota 20-40 mm. Et voi käyttää rikkoutuneita tiiliä tai kalkkikiveä, voit vähentää merkittävästi lujuuden indikaattoria paitsi perustuksesta myös koko rakennuksesta.

Betoni pohjalla kylpyyn

Kylpy venäläisille on yhtä houkutteleva kuin nopea ajo. Yhä useammat ihmiset ovat innokkaita viettämään viikonloppuaan luontoon, jossa on grilli ja sauna, jolloin ne ovat savuisia kaupunkeja.

Jopa 6 eekkeriä kesällä asukkaat pystyvät rakentamaan venäläisiä kylpyläkohteita, joissa on koivuja, märkä höyryä jopa 70%, korkeintaan 90ᵒС ämpötilat harrastajille, joten tästä aiheesta annetaan erillinen materiaalivalikoima.

 • Yksikerroksisen tai monikerroksisen talon perusta ei aiheuta kysymyksiä. Meidän on tehtävä perusta, jotta he eivät putoaisi - ja miten rakentaa rakennuksia ilman sitä.
 • Miksi rakentaa perustan yhden kerroksen pienikokoiselle puukylpylälle? Bath ilman syytä voi loimi, ainakin. Jopa epäluotettavalla pohjalla se kulkee oman painonsa painon alla ja koristaa ajan myötä räjähtävien palkkien ja aukkojen kanssa, joten on tärkeää tehdä luotettava säätiö kylvyn alla.
 • Minkälaista betonia tarvitaan kylpyammeen perustamiseksi, missä sitä voidaan tilata tai voit tehdä sen itse, tämä on kiinteistönvälittäjän mieltymys. Päätetään betonimerkin käytöstä, on tarpeen valita rakentamisen perustan tyyppi: puukylvyn alla sopii pylväspohja, liuskajärjestely on järjestetty tiilarakenteen alle.
 • Betonin laatuun vaikuttavat maaperän ominaisuus: M150 hienopäällysteinen kalliorakenne, M200 hiekalle, M250, M300 liikkuvalle maalle ja korkealle vedenkorkeudelle, M350-talteenottavat maaperät, M400 harvinaiset betonilaadut merenpinnalla.
 • Mikä betonimerkki tarvitaan kylpypylväsrakenteen perustamiseen? Tämä on nauhapohjan kevyt versio. Se on halvempi asiakkaille, koska käytettyjä valmiita elementtejä, jotka on liitetty toisiinsa ja jotka on haudattu maahan. Säätiön materiaali ovat betonista, tammi, mäntyä.

Ennen betonipohjan kaatamista suoritetaan yksinkertaiset laskelmat:

 • Jokainen säätiön linja katsotaan erikseen, ja tulokset esitetään yhteenvetona.
 • Esimerkiksi on tarpeen laskea yksi perusmittanauha, jonka leveys on 2 m ja korkeus 2 m, pituus 10 m.
 • Kertoimalla mitat, voit löytää tilavuuden, joka on 2 x 2 x 10 = 40 m³. Tämä indikaattori viittaa siihen, että on välttämätöntä valmistaa 40 m³ liuosta vain yhdelle teipille ja niin edelleen kaikille säätiön elementeille.

Pylväsperusta katsotaan saman periaatteen mukaan, mutta vain betonia kaadetaan kerroksilla, joihin on painettu syviä täryttimiä.

Ratkaisuista johtuvia johtopäätöksiä voidaan todeta: millainen betoni sopii säätöön, riippuu maaperän maaperästä, rakennuksen massiivisuudesta. Rakentamisen sijainnin valitseminen, sinun ei pitäisi säästää, on parempi luottaa asiantuntijoihin.

Vain ne voivat taidokkaasti määrittää maaperän ominaisuuksia, tarvittaessa tehdä maaperästä kestävämpää, jotta säätiö voi seistä jopa silloin, kun seinät on poistettava ja rakennettava jotain uutta valmiiksi.

Betonirakenne.

Betonirahasto - suosituin perusta materiaalien valmistukseen. Tämä materiaali on levinnyt laajaan käyttöön pylvään, monoliittisten nauhojen, laattojen, paalujen, kelluvien ja muiden perustusten asettamisessa. Voit laskea säätiön käyttämällä säätiö laskinta.

Betoni - itsestään kovettuva rakennusmateriaali, joka on tehty sideaineesta (sementti, kipsi, hydrosilikaatti jne.) Perustuvasta keinotekoisesta seoksesta. Sementin, soraa, hiekkaa ja vettä yhdistettynä oikeaan mittasuhteeseen käytetään yleisesti käytetyn betonin koostumusta. Rakentamisen terminologian mukaan soraa ja hiekkaa kutsutaan yhdistelmäaggregaatiksi, ja sementti tässä tapauksessa toimii sideaineena. Jälkimmäisen tehtävänä on täyttää hiekkasten ja hiekan hiukkasten välinen tyhjä tila ja sitoa kaikki yhdeksi betonilohkoksi.

Perusta on kaatamisen jälkeen pysyttävä lepoajassa jonkin aikaa, jotta se pysyisi kiinteänä ja "kypsyneenä". Koko "kypsymisprosessi" kestää vähintään kuukausi, vaikka visuaalisesti betoni ei muuta 5-7 päivää, jolloin kuivausprosessi on mahdollisimman voimakasta. Online-laskin raudoituksen painon laskemiseksi nauhan perustuksille.

Betonin koostumus täyttää säätiö.

Betonin sekoittamiseen tarvitaan hiekkaa, jonka hiukkashalkaisija on 1,2 - 3,5 millimetriä. Pienempi halkaisijainen hiekka ei sovellu betoniin. Hyvä betoni saadaan vain puhtaasta hiekasta - so. jonka massa- tai saviosuus on enintään 5%. Hiekkapuhtaus on tärkeä asia, mutta se ei salli paljon saviä. Hiukkaskoko voi olla 10 - 80 millimetriä. Erinomainen vaihtoehto soraa varten on samankokoinen murskattu kivi.

Tyypit ja betonityypit.

Useat sementityypit ovat suosittuja:

 • Portland-sementti;
 • pozzolaani;
 • Portland-sementti;
 • Slac Portland sementti;
 • Nopeasti kovettuvat vaihtoehdot jokaiselle.

Portland-sementti on tunnetuin ja universaali: sitä voidaan käyttää ehdottomasti mihin tahansa rakenteeseen, mukaan lukien monoliittinen säätiö. Pozzolan Portland-sementti on suunniteltu käytettäväksi kosteissa olosuhteissa: maanalaisissa ja vedenalaiset rakenteet. Avoimissa tiloissa se menettää osittain voimakkuuden suuresta kutistumisesta johtuen. Kuona Portland-sementti on myös erittäin kosteudenkestävä, vaikkakin pienempi kuin pozzolaninen.

Huonot kuoresta Portland-sementti - vähäinen jäätymisvastus ja pitkä jähmettymisaika. Tällaisten sementtityyppien nopeat kovettumismahdollisuudet lyhentävät huomattavasti kypsymisaikaa - noin kaksi viikkoa. Suhteellinen haitta on tarve suorittaa kaikki työ nopeutetusti. Monoliittisen perustan itserakennukselle on parempi käyttää standardia Portland-sementtiä.

Merkki betoniin säätiölle.

Kaikenlainen sementti on jo jakautunut tuotemerkkeihin: 200, 300, 400 jne. Brändi puhuu sementin voimasta, ts. noin kg / cm2: n suurimmasta kuormituksesta, jonka betonikuutio pystyy kestämään 20 cm: n korkeudella ja leveydellä 28 päivän kypsymisen jälkeen.

Katsokaamme nyt betonin valmistuksen mittasuhteita. Betonimateriaalien määrä mitataan osissa suhteessa sementin määrään.

Hyvä esimerkki: suhde 1: 3: 5 tarkoittaa, että jokaista 10 kiloa sementtiä kohti tarvitaan 30 kiloa hiekkaa ja 50 soraa. Toinen indikaattori on vesi-sementtisuhde. Hän sanoo, kuinka monta litraa vettä tarvitaan sekoittamaan betonia. Vesi-sementtisuhteen avulla voit säätää betonimerkkiä: veden määrän vaihtelu, yhden sementtimerkin avulla voit valmistaa erilaisia ​​betonibrändejä.

Esimerkiksi seuraavat betonityyppejä voidaan valmistaa 300 sementtiasteesta: 100 (0,75 l / kg sementtiä), 150 (0,65 l), 200 (0,55 l), 250 (0,50), 300 (0,40 l). Sementtilajit 400 voidaan helposti muuntaa betonilajikkeiksi: 100 (0,85 l), 150 (0,75), 200 (0,63), 250 (0,56), 300 (0,50), 400 (0, 40).

Konkreettinen säätiö kädet.

Useimmiten betoni on vaurioitunut puupohjaan, raudan kylpyyn, puulaatikkoon tai betonisekoittimeen. Tärkeintä tässä on - sulkea pois mahdolliset epäpuhtaudet.

Aseta ensin kuivat ainesosat oikeaan suhteeseen nukkumaan, sekoita sitten ne kunnes ne tulevat homogeeniseksi massaksi. Tämän jälkeen voit kaataa vettä, mutta pysäyttämättä seoksen sekoittamista: on varmistettava sen yhtenäinen kosteus. Betonin käyttö on välttämätöntä enintään kahden tunnin kuluttua sekoittumisesta.

Ei ole mikään salaisuus, että betoniperustuksen käsityöläinen rakenne ei voi taata betonin ihanteellista puhtautta ja täydellisiä mittasuhteita. Samalla tavalla todellinen sementtimerkki ei aina ole sama kuin pussiin merkitty. Asia ei ole valmistajien ja myyjien petoksessa. Sementti on lyhytikäinen tuote. Myös alkuperäisessä pakkauksessa se joutuu kosketuksiin ilmassa olevan kosteuden kanssa, ja sen brändi laskee ajan myötä. Vain kuukauden varastoinnin jälkeen sen alkuperäinen vahvuus laskee 10% ja kuusi kuukautta - 30%. Siksi ostettu sementti ei välttämättä ole parempaa laatua: esimerkiksi M-260 M-300: n sijasta.

Säätöön perustuvan betonin itse valmistelussa mittayksikkö on usein kauha ja seoksen komponenttien osuudet harvoin mitataan lähimpään kiloon tai litraan. Lapio ei myöskään ole riittävän tehokas sekoitusvälineenä - tällainen betoni on harvoin homogeeninen. Ja lopuksi kaataminen kellariin käsityömenetelmällä on melkein aina mukana muodostumassa pieniä aukkoja, joiden täydellistä poistamista voidaan tarjota vain syvällä värähtelijällä. Kaikkien näiden puutteiden seurauksena 200: nnen betonin lopullinen taso voidaan pienentää 100: een, mutta pieni yksityinen talo sopii hyvin.

On muistettava, että säätiön kaataminen on parhaimmillaan lämpimässä kaudella. Kylmäkaudella se on täynnä ylimääräisiä huolenaiheita: sinun täytyy lämmittää sekä vettä että betoniseosta. Muussa tapauksessa vesi jäätyy ennen sementin alkamista. Betoni on lämmitettävä koko kypsymisjakson aikana tai betonin massan sisällä oleva vesi muuttuu jääksi, laajenee ja alkaa tuhota pohja.