Mikä säätiö valita Cibitistä kotiin?

Materiaalina mökin Cibit tai hiilihapotetun betonin rakentamisessa on oltava käsitys sen haitoista ja ansioista. Loppujen lopuksi säätiön rakentaminen riippuu tästä. Cibit on kevyt ja muokattavissa oleva materiaali, joka ei vaadi paljon työtä käsittelyn, kuljetuksen ja asennuksen aikana.

Tukirakennetta käytettäessä on suositeltavaa käyttää ainetta, jonka tiheys on vähintään 700 kg / m3.

Mutta Cibitin joustavuus määrittää sen alhaisen lujuuden. Sen määrä on paljon pienempi kuin betonista tai tiilestä. Tämä tarkoittaa, että tämä materiaali romahtaa nopeasti altistuessaan pienillekin kuormituksille.

Tällaisen herkän materiaalin rakentaminen edellyttää vahvan ja luotettavan perustan rakentamista, joka ei ole riippuvainen sumentumisesta ja vääristymästä.

Rakennettaessa taloja ilmastetusta betonista, on suositeltavaa rakentaa kaistaleet. Monoliittisillä kallisilla mailla riittää, että hienorakeinen esivalmistettu raidevalmiste, jos rakenteet tehdään pehmeillä ja pehmeillä mailla, tarvitaan monoliittista säätä.

Liuskajohtojen ominaisuudet

Nauhan säätiön rakenne.

Nauhateokset ovat useimmiten kotimaisten rakentajien käytössä. Tämä johtuu suurelta osin ilmasto-olosuhteista ja maaperätyypeistä, koska suurin osa rakennuksista sijaitsee meriveden alueilla. Mikä on perinteinen nauha-pohja? Tämä teräsbetonista, tiilestä tai lohkosta valmistettu nauha, upotettu kaivantoon ja sijoitettu rakennuksen kaikkien seinien ympärille. Tällainen säätiö pystyy jakamaan rakennuksen painon pitkin sen koko kehää, mikä on äärimmäisen tärkeää rakennettaessa taloa Cibiltä.

Mutta myös liuskan säätiö ei ole yhtä luotettava ja kestävä kuin mahdollista, jos et noudata tiettyjä rakentamisen sääntöjä. Joten, pohjan lujuus riippuu suoraan betoniratkaisun oikeasta valinnasta. Tärkeitä tekijöitä ovat: rakenteen kokonaismassa, lujuus ja maaperän ominaispiirteet. Jos puhumme massasta, Cibit on melko kevyt materiaali, joka ei kykene vakavaan kuormitukseen kentällä, joten tärkeimmät huomiot on kiinnitettävä muihin tekijöihin.

Kevyille rakennuksille M200 betoni soveltuu raskaammille, M250 tai M300. Jos otetaan huomioon korkea maaperän turvotus, on tarpeen ottaa betonilaatta M300 ja edellä. Vain tällainen koostumus pystyy takaamaan pohja- suojaa vääntymiseltä ja vääristymiltä. Tässä tapauksessa voit ostaa betonia tehtaalla tai tehdä sen itse sääntöjen mukaan.

Nykyisin tehdasvalmisteiset perustukset koostuvat seuraavista materiaaleista:

 • raunioista betoni;
 • tiili;
 • levyt, jotka on liimattu sementtilaastilla.

Vedenpitävä vedeneristysjärjestelmä.

Huolimatta suhteellisesta budjetistaan, jopa kallisilla mailla, tiili- ja betonirakenteet voivat aiheuttaa halkeamia, joten niitä ei voi pitää ihanteellisena Cibit-talon rakentamisessa. Yleismateriaalia ovat lohkot PBS, teräsbetonilaatat ja FL-laatat. Ne sopivat parhaiten kaasusekoitushuoneen rakentamiseen riittämätöntä maaperää.

Kuten jo mainittiin, teräsbetonipohjat ovat kestävimpiä, suosittuja ja edullisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit varustaa yksinkertaisten ja monimutkaisten kokoonpanojen rakennukset. Mutta vaikka päätettiin valita tarvittavan betonimerkin, on mahdotonta unohtaa vielä yksi erittäin tärkeä tekijä - oikea vahvistaminen.

Vahvistetuille monoliittisille alustoille on käytettävä lujittavat sauvat, joilla on korroosionkestävä pinnoite, jotka on liitetty suorakulmaiseen kehykseen, jossa on erityinen lanka. Rakennettaessa raskasta materiaalia (tiiliä, kiveä jne.) Rakennetaan raudoitusta, joka on yhdistetty runkoon hitsaamalla.

Vahvitetun betonin matalien teippirakenteiden rakentamisen vaiheet

Pienten ja kevyiden Cibit-talojen matalan haudatun monoliittisen perustan varustaminen, sinun on keskityttävä seuraaviin indikaattoreihin:

Vahvan kentän rakentamiseen:

 • anti-mesenkymaalisen tyynyn paksuuden tulisi olla vähintään 40 cm;
 • kaivon syvyys - 70 cm;
 • kaivon leveys - 80-120 cm.

Keskipitkällä maaperällä rakennettaessa:

 • anti-tyynyn paksuus - 20 cm;
 • kaivon syvyys - 50 cm;
 • kaivon leveys - 70 - 120 cm.

Rakentamatta huonosti puhkeavia maaperä:

 • pehmustustyynyn paksuus - 10 cm;
 • kaivon syvyys - 40 cm;
 • kaivannon leveys - 70 - 100 cm.

Materiaalien ja työkalujen valmistus

Muottipesuvälineet: Lapio, pihdit, ruuvimeisseli, sorkkarauta, sledge hammer, vasara.

Nauhan järjestelylle tarvitaan monoliittinen matala-syvempi säätiö:

 • Lapio.
 • Tamper tai tärisevä levy.
 • Vasara ja kynnet.
 • Erikoiskoukku neulontaan.
 • Rakennustaso ja neliö.
 • Hiekkaa.
 • Soraa.
 • Geotekstiilit.
 • Kattomateriaalina.
 • Levyt 10 x 2 cm
 • Bar 50x50.
 • Glassiini.
 • Vahvistustangot, joiden halkaisija on 12 mm ja 20 mm.
 • Neulottu lanka.
 • Betoni on vähintään M200, riippuen maaperätyypistä.

  Perusrakenteen algoritmi Säätiön rakentaminen alkaa alueen merkinnällä ja kaivetaan kiinteän koon. Kaivannon kulmien yhtenäisyys, sen pystysuuntaus ja vaakasuora asento on tarkistettava tasolta ja neliöksi. Kaivannon päivän vaakasuora ero ei saa olla yli 1-2 cm. Seinien tulee olla mahdollisimman tasaiset ja suorat.

  Esimerkki horisontaalisesta kellarieristyksestä.

  Kun ovi on valmistettu, sen pohja on suljettava varjoon ja kaatamalla vedellä. Puhallusmailla on parempi käyttää värähtelevää levyä. Jos maa on hiekkainen ja pölyinen, on suositeltavaa sijoittaa geotekstiilimateriaalin kerros pohjaan, mikä suojaa pohjaa mätämiseltä ja veden tunkeutumiselta.

  Pehmustetun leveyden matalassa pohjalla on oltava 30 cm leveämpi kuin itsensä. Kaivannon pohjalle kaadetaan hiekkakerros noin 10 cm, sitten sora on 10 cm paksuinen. Tyyny on peitetty katemateriaalilla (jos mahdollista, geotekstiilimateriaalin kerros on suositeltavaa sijoittaa kateaineen alle). Tyyny tavallisella maaperällä on ehdottomasti kiellettyä. Tyyny tulee varovasti tamped. Jopa pieni vetäytyminen voi johtaa surullisiin seurauksiin: esimerkiksi 5 mm: n tyynyveto aiheuttaa Cibit-talon seinän lähes 7,5 cm: n etäisyydelle.

  Sitten muotti on asennettu. Se on koottu levyistä ja puusta. Tukipylväitä käytetään 60 cm: n välein. Asfaltti on asetettava valmiiseen muottiin, jotta betoniliuos voidaan suojata kosteuden vuotamisesta. Muottien tulee nousta maanpinnan yläpuolelle vähintään 30 cm: llä. Cibit-talon pohjan lisäeristehöinnistä voidaan käyttää ei-irrotettavaa polystyreenivaahtomuovia.

  Laitteen vahvistuksen häkki.

  Vahvikehikko asetetaan valmiiseen muottiin. Se tehdään seuraavasti:

  • Alempaa ja ylempää hihnaa varten otetaan 5 metallinen sauva;
  • Käytetään pituusvahvikkeena halkaisijaltaan 12 mm: n varret, ja poikittaisina käytetään halkaisijaltaan 20 mm: n tankoja;
  • pituussuuntaisten tangojen välinen etäisyys on vähintään 15 cm;
  • solujen välisen etäisyyden tulisi olla 20 cm;
  • raudoituksen kulmat kiinnitetään neulomalla.

  Betoni kaadetaan asennettuun raudoitukseen. Jokainen kerros on lävistettävä kaatumisen aikana mahdollisesti sattuneiden aukkojen poistamiseksi. Cibit-talon rakentamista voidaan jatkaa vasta sen jälkeen, kun betoniseos on kuivunut. Se kestää yleensä noin 28 päivää.

  Precast-nauhojen perustusten rakentamisen vaiheet

  Kuten edellä on mainittu, valmiita betoniteräksiä tai FBS-levyjä voidaan pitää parhaimpana ratkaisuna Cibit-talon altaan valmistukseen. FBS: n valinnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota merkintälohkoihin. Siten FBS 24-4-6-merkintä tarkoittaa, että pohjakerros on 24 cm pitkä, 40 cm leveä ja 60 cm korkea. Perusrakenteen laajennetun pohjan rakentamiseen käytetään yleensä FL-levyjä eli erityisiä vahvistettuja betonipyyhkeitä, joilla on myös tiettyjä merkintöjä.

  Esivalmistetun nauhateoksen pohjan valmistus tapahtuu perinteisellä tavalla sekä monoliittisen alla. Vahvistettu betoni- tai FBS-laattojen alapää on asennettu suoraan hiekkalaatikkoon ja ne on asennettu yhteen. Asennus suoritetaan käyttämällä erityisiä silmukoita, jotka sijaitsevat levyjen päätyosissa.

  Seuraavat rivi- levyt kiinnitetään toisiinsa M50-sementtilaastilla. Tällöin tarpeettomat kiinnityskorvakkeet on taivutettava kammiolla tai leikattava kaasujyrsimellä tai hiomalla. Kun muodostuu leveitä päittäisliitoksia, ne on täytettävä sementillä tai betonilevyllä hienolla sora. Siinä tapauksessa, että talon pohjan asennus tehdään pienistä lohkoista - betonikivistä tai sahatavaroista, on käytettävä sideaineliuoksena sementtiä, joka ei ole pienempi kuin M100.

  Jos maaperän ominaispiirteet sallivat, esikäsiteltyjen nauhalementtien käyttö vaikuttaa varsin houkuttelevalta, koska se ei vaadi vahvistuskotelon asennusta. Samalla jopa muutamia vähäisiä virheitä, jotka on tehty, kun ei-ammattilainen perustaa säätiön, ei voi vaikuttaa sen toimintaominaisuuksiin.

  Strip-pohjat - helpoin tapa järjestää pohja Cibitin talon alle omiin käsiinsä. Jos rakentaminen suoritettiin oikein ottaen huomioon tarvittavat vaatimukset, nämä perusteet kestävät kymmeniä vuosia, mikä on luotettava perusta rakennusten seinille.

  Mikä on perusta tehdä?

  Kysymys: martinina

  Tervetuloa! Auttaa tekemään optimaalinen säätiö. Talo 2 täyttä kerrosta 12a12 Novosibirskissä.

  Vesi on noin 7.50m.

  1,50-kellertävän ruskea liepeä, jolla on pieni kiinteän aineen kyllästysaste.

  4.50-hiekkasauma kellertävän ruskea pieni veden kyllästymisaste kiinteä.

  5.50-kellertävän ruskea keskipitkän puolen kiinteän kyllästysasteen maaperä.

  10,0-vanha kellertävä ruskea, joka on kyllästetty vedellä nestemäisellä muovilla

  pehmeän muovikerroksen kanssa.

  Kaivo porattiin huhtikuussa 200-300 metrin päässä sivustostani.

  Kommentit

  Koska talosi on tarpeeksi suuri, että siinä on kaksi kerrosta ja että maaperän jäädytys on 2,2 metriä, emme voi neuvomme tekemään matala-syväkaulaa. Siksi maanpinnalle ja pakastussyvyydelle on useita vaihtoehtoja. Irrota hedelmällinen maaperän kerros koko talon alueella (kaikentyyppiselle perustukselle), koska kasvikerroksen taipumus on murskata.

  Säätiön perussyvyys on 2,3 m, koska normien mukaan säätiön pohjan syvyys on 10 cm pienempi kuin jäätymisnesteen syvyys. Ei ole mahdollista tehdä vähemmän, koska sinulla on tällaisia ​​jäädytys- ja pilkkujuustotiloja. Hyvin onnekas, että pohjavesi on syvä, niin se olisi ollut mahdollista ilman paaluja.

  Säätö voidaan tehdä monoliittisesta raudoitetusta betonista, mutta se on kallis tässä tilanteessa. Siksi on optimaalinen tehdä 880x600x580 mm: n (lxwx) mittakerroksia (FSB), jonka säätövarmuus ei vaikuta. On mahdollista säätää kellarista, mutta tämä on suuri kulutusosa yksityisessä rakentamisessa. Tässä luulet sen yli ja päätä, onko se sen arvoista.

  Kaivannon kaivaminen on välttämätöntä kaikkien FBS-lohkojen alla olevien seinien ympärillä. Seuraavaksi kaada se hiekka-sora-pinnalle 15-20 cm korkeudella, joka kimmoilee 10 cm: n välein. Seuraavaksi sijoitetaan porrastettu järjestys 3 riviä FBS-lohkoja betoniturnoilla. FSB: n yläosassa sinun on tehtävä 250 mm: n suuruinen vahvikekoko lohkon koko leveydelle (600 mm). Vahvike: 4 pitkittäistä vahviketta, joiden läpimitta on 12 mm AIII-luokkaa ja poikittainen vahvistus, jonka halkaisija on 8 mm ja askel jokaisesta 300-400 mm. Vahvistettu sisennys betonireunasta vähintään 50 mm. ajo:


  Panssarihihnan vahvistusjärjestelmä

  Tarkastin seinää lämmönlaskennalla, otit materiaalin ja paksuuden oikein.

  Muista, että laattojen ja katon alla on välttämätöntä suorittaa käsivartta hihnalla, vähintään 50 mm EPS: n lämpöä on eristettävä ja peitettävä seinämateriaalilla. ajo:

  Seuraava on perusta. Lumiisissa ilmastoissa pohjan tulee olla noin 1 m korkeudella. Voit tehdä sen keraamisesta savea olevasta savesta, samasta FBS-lohkosta tai muusta materiaalista. Kellarin on oltava vedenpitävä ja eristettävä aina kun se on mahdollista. Kellarin yläreunassa kattoma- teriaali sijoitetaan 2 kerrokseen (kaavio 2) veden poistamiseksi pääseinästä. Seinät ripustetaan pohjaan 5 cm ulospäin, koska FBS-lohko on 600 mm paksu ja seinäsi on 650 mm. Se on sallittua. Katso kohta c) (tämä on sinun valintasi):

  Fondamentin toinen versio, FBS-lohkojen nauhan sijaan, tehtiin teippi monoliittisesta teräsbetonista. Se on kallista. Tarvittaessa kirjoitan sinulle tällaisen säätiön vahvistamisen, annan suunnitelman. Syvyys on sama.

  Kolmas versio tylsistä paaluista on myös kallista, ja sinulla on syvä vesi, joten ei ole mitään syytä ja voit turvallisesti rakentaa nauhan. Mutta pyynnöstäni voin tarjota ja laskea paalut (tästä tarvitaan talon suunnitelma, jossa on kaikki seinät ja mitat).

  Ajattele kellarissa, tarvitsetko sitä vai ei ja kirjoitat meille. Kellarin rakentaminen on 30% koko talon rakentamiskustannuksista. Jos haluat, niin säätiö on eristettävä ja vedenpitävä ulkopuolelle kaikkien sivuseinien päälle. Päätä säätiön valinta, mikä vaihtoehto sopii sinulle parhaiten. Odotetaan selvennyksiä.

  House of Cibit omilla käsillään

  Cibitistä tehdyt talot ovat yhä suosittuja. He houkuttelevat yksittäisiä kehittäjiä suhteellisella halvalla. Cibitin talot ovat lämpimiä, ulkonäöltään erottuvat niiden perusteellisuuden ja näkyvyyden vuoksi.

  Valmistelu rakentamiseen

  Jopa yksinkertaisin rakenne alkaa objektin suunnittelusta. Suunnitelmaa laadittaessa on otettava huomioon kaikki tekijät: asuinpaikan ilmasto, maaperä, pohjaveden syvyys. Jos et tee tätä, rakennuksesi on lyhytikäinen.

  Jos sinulla ei ole ammattitaitoa, sinun ei pitäisi osallistua itse hankkeen tekemiseen, mutta sinun on tilattava se projektitoimistossa. Ammattimaiset arkkitehdit täyttävät nopeasti ja osaavasti tilauksesi.

  Olisi kiva tehdä likimääräinen arvio rakentamisesta, johon on sisällytettävä kaikki arvioidut kustannukset. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tietää, mitä rahaa sinun täytyy saada onnistuneesti päätökseen talon rakentaminen.

  Jotta talosi olisi lämmin talvella, laske Cibit-lohkojen koko, josta ulkoseinät rakennetaan.

  Rakennuksen osto tallentaa kaikki tarvittavat materiaalit rakentamiseen ja säilyttää ne kuivassa paikassa. Seuraavaksi siirry rakennustyömaan valmisteluun.

  Hiilihapollisen betonin rakenteet on yleensä pystytetty nauhan pohjalle. Jos rakentaminen tapahtuu kallistuvilla mailla, ei ole vaihtoehtoa monoliittiselle laattapohjalle. Täytäksesi sen sinun on valmistettava irrotettava muotti. Se voi olla puuta tai metallia, joka pitää betonia hyvin, kunnes se kovettuu.

  Samaan aikaan suoritetaan vesieristystyöt, kaivaa kaivannot, aseta viestintäputket.

  Rakennamme seiniä

  Cibit-talon seinät alkavat rakentaa 30 päivää säätiön kaatamisen jälkeen, yleensä se kestää niin kauan, että säätiö on riittävän vahva.

  Mitä tarvitset rakentamiseen:

  1. Cibit-lohkot.
  2. Liimausratkaisu.
  3. Varusteet.
  4. Työkalu, kun käytetään taloja.

  Muurattujen lohkojen osalta Cibit käyttää erityistä liimaa. Jos työ tehdään nollan alapuolella, käytä talvella erilaisia ​​liimaa. Muista, että ensimmäinen rivi asetetaan hiekkasaastiseokseen.

  Aseta ensimmäiset lohkot talon nurkkiin, ne toimivat eräänlaisena majakkana, tehdä tämä, vetää voimakas merkkijono niiden väliin. Käytä jatkuvasti tasoa, jotta voit seurata muurauslohkojen laatua.

  Cibit-lohkojen seinämät, jotta ne olisivat luotettavia, on vahvistettava. Tämä olisi toimitettava kodin suunnittelussa. Vahvistusta tulee tehdä 10 mm halkaisijalla varustetuilla lujitustangoilla, jotka sopivat urille, joita olet huolellisesti leikattu ilmastettujen betonilohkojen sisällä.

  Lattiat lattialevyt on pinottu panssaroidulla hihnalla. Tee se ulkoisten ja sisäisten seinien sisäpuolella. Tyhjät levyt soveltuvat hyvin päällekkäisyyksien rooliin. Lattialaattojen paino tulisi jakaa tasaisesti, mikä olisi heijastettava projektissa.

  Armopoyas tarvitsee varustaa ja ennen talon katon rakentamista. Järjestelyn jälkeen on mahdollista asentaa pyöristysjärjestelmä.

  Seuraava vaihe on katon rakentaminen. Asenna ulkorenkaat, kiinnitä harjapalkki ja asenna jäljellä olevat kattotuolit. Eristetään katto ja asenna hankkimasi katemateriaali.

  Suorita projektin mukaan sisäisten väliseinien asentaminen. Käytä niitä ohuempia lohkoja. Paikoissa, joissa väliseinät on liitetty lattialaatoihin, aseta tiivistysnauha pohjalevyllä.

  Työn suorittaminen

  Talo on rakennettu, nyt voit tehdä talon eristyksen. Sibit itsessään on materiaali, joka pitää lämpöä hyvin, joten talot, joissa muuraus tehtiin sementtilaastilla eikä erityisellä liimalla, joutuvat pääoman eristämiseen.

  Alueilla, joilla on ankara ilmasto, minilotti tai polystyreeni soveltuvat erinomaisesti Cibitin koteihin.

  Talon julkisivu voi päättää harkintansa mukaan. Tämän materiaalin avulla voit kohdata tiiliä, höyryä läpäisevää kipsiä, sivuraitaa.

  Aineiston edut ja haitat

  Kuten minkä tahansa materiaalin, Cbitilla on positiiviset ja negatiiviset ominaisuudet.

  1. Erinomainen lämmön- ja äänieristys.
  2. Cibitin lohkot ovat 4 kertaa huonompia kuin tiilet, he käyttävät lämpöä, mikä tarkoittaa, että Cibitin talo on lämpimämpi kuin tiilitalo 4 kertaa. Kesäkuumennuksessa se on viileä talossa, sillä Cibit hengittää puun rakenteita. Tämä johtuu materiaalin huokoisesta rakenteesta. Talon lämpöeristys on erittäin korkealla tasolla, ja tämä on merkittävä säästö rakennuksen lämmityksessä.
  3. Cbits ympäristöystävällistä materiaalia. Se on valmistettu luonnollisista ainesosista.
  4. Cibitin lohkot eivät pala.
  5. Cibit on kevyt, hyvin käsiteltävä materiaali. Sen toimitus ja asennus maksaa huomattavasti vähemmän kuin tiilien kuljetus. Koska Cibitin koti ei tarvitse vahvaa säätiötä, se säästää konkreettista ja siksi rahaa.

  Cibitin tärkein haitta on riittämätön lujuus. Jos sinulla on halu laittaa massiivinen esine seinälle, niin se on tehtävä erityisellä vahvistetulla metallikiinnikkeellä.

  Jos haluat rakentaa talon Cibitistä, lue huolellisesti tämä artikkeli, punnitse hyvät ja huonot puolet ja vastatkaa itse - oletko valmis rakentamaan sellaista taloa vai ei.

  Nauhan perusta kotona

  Säätiö - ilman liioittelua, jokaisen kodin perusta. Se riippuu sen luotettavuudesta, jossa "isänmaallinen pesä" ei ainoastaan ​​elää, vaan myös lapsenlapsiasi. Nykyisin monien tyyppisten talojen perusteluista, aivan kuten vuosikymmeniä sitten, nauhatulostus on erityisen suosittu.

  Liuskajohdon ominaisuudet

  Suurin osa pystytetyistä taloista sekä Novosibirskissa että koko Venäjällä sijaitsevat nauhan pohjalla - betoniliuska, jonka sisäpuolella on siihen liittyvä raudoitus. Kyllä, se on kytketty, koska hitsattu versio talon kutistumisen aikana ei toimi iskunvaimentajana, mutta aiheuttaa halkeamia pohjaan, eli rakennuttajat sanovat, että se repeytyy.

  Ribbon säätiö on sijoitettu rakennuksen kaikkien seinien ympärille. Maaperästä, pohjaveden läsnäolosta ja talon kantavuudesta riippuen on tarpeen laskea tarkasti perustan vähimmäismitat, raudoituksen halkaisija ja betonin laatu. Siksi on yksinkertaisempaa ja, kuten käytäntö on osoittanut, on edullista ottaa yhteyttä suunnittelijoiden asiantuntijoihin kerran kuin kärsiä koko elämäni säröillä seinämillä.

  Nauhan pohjan ulottuvuus:

  Nauhasäätiö näytti täydellisesti kaikentyyppisille maille, paitsi:

  Kaistaleen laskeminen:

  Novosibirskin matalan nauhan säätiön likimääräiset kustannukset ovat 1 800-3 300 ruplaa lineaarimittaria kohden,

  betoniteippiä, jonka korkeus on 50 - 80 cm ja leveys 20 - 30 cm. Hintaan sisältyy betonimerkki M200 (B15), varusteet, hiekkalaatikko -20 cm, työn ja toimituksen kustannukset.

  Säätiön likimääräiset kustannukset voidaan laskea kertomalla säätiönauhan kokonaispituus Novosibirskin säätiön yhden metrin kustannuksella.

  Kuinka tehdä nauha säätiön?

  Ennen kaatamisen perusta he repeytyvät kaivannon ja asentavat muottipellit. Sitten kaivanto on täynnä hiekkavyöhykettä, painettu siihen ja asettanut vedenpitävyyden päälle. Tämä tehdään siten, että "maito" (betonin vesi) ei pääse hiekkaan, ja betoni pysyy korkealaatuisena.

  Betonimyllyn asettamiseksi tasaisesti säätöä tulisi heittää kerralla. Ja kuumakauden työn päätyttyä, vedä säätiö niin, ettei siihen muodostu mikroprekareja. Sementti on lähes kokonaan kiinni jo 26. päivänä, mutta koska seinien rakentaminen etenee vähitellen ja säätiö ei välittömästi aiheuta suurta kuormitusta, seinätöitä voidaan jo aloittaa jo 10-12 päivää.

  Nauha perusta talosta baarista

  Koska kaivannon syvyys (hiekan tyynyn mukana) riippuu maaperän tyypistä ja pohjaveden pinnasta, on parempi määrittää säätiön syvyys ei silmällä, vaan laskelmilla (ei tehdä ylimääräistä työtä eikä haudata ylimääräistä rahaa maahan). Mutta leveys on noin 30-40 cm, vaikka nämä luvut olisivat parempia laskea, koska joskus 25-30 cm riittää, muuten säätiön on oltava 10 senttimetriä enemmän kuin seinien paksuus.

  Hiilihappojärjestelmän nauha-pohja (Cibit)

  Tällainen talo on tietysti raskaampi kuin puu, mutta silti se kuuluu kevytrakennuksiin. Tämä talo ei kuitenkaan siedä epäröintiä tai kutistumista kellarista - alkaa välittömästi seinän halkeamia.

  Kun kaadetaan hiutaloitua betonia (Cibit) varten, pohjan pohja laajenee. Tästä johtuen se voi kestää suuren kuormankannattimen. Yläosan leveyden määrittämiseksi sinun on tiedettävä, mitä seinää valmistetaan: kuinka seinien julkisivu ja sisustus sisustetaan. Tällaisten "puffien" koon perusteella säätö tehdään 10 cm leveämmäksi.

  Mutta kun se tulee syvyyteen, täällä myös, ei voi tehdä ilman tarkkoja laskelmia. Loppujen lopuksi muistat, se ei kestä kovinkaan kutistumisen konkreettista "nauhaa", joten ajattele - laskea tai laskea.

  Ribbon pohja tiilen talolle

  Tiilitalo on raskas talo. Ei ole mitään keinoa tehdä ilman hanketta. Tällainen "amatööri" on täynnä suuria ongelmia muutamassa vuodessa. Tässä emme puhu liuska-säätiön matalaa versiota. Pohjan pohjataso (ulkopohja) on oltava maaperän jäädytyksen syvyyden alapuolella.

  Tyypillisesti tiilirakennukset on rakennettu kellariin, joten perustus ei ole valmistettu monoliittisesta ja FBS: n tehdasvalmisteisista lohkoista. Jo olemassa on jo vedeneristys, mutta myös eristys. Lisäksi, riippuen talon tilojen tarkoituksesta, sitä lämmitetään enemmän tai vähemmän vastaavasti.

  Jos talo kasvaa 2-3 tiililattiaksi, ensimmäiset lohkot muodostavat puolisuunnikkaan muodon, joten perustuksen pohjan kasvaneen alueen vuoksi kuormitus pienenee.

  Nauhatulostus on menestyksekkäästi sekä kevyissä että raskaissa talouksissa. Mutta kun rakennat taloja useammalle kerrokselle tai kellarilla (kellari), sinun ei tarvitse tehdä monoliittista versiota nauhasta, joka osoittautui täydellisesti valoisissa talkoissa, mutta esivalmistettu lohko-nauhan säätiö.

  Mikä säätiö valita Cibitistä kotiin?

  Materiaalina mökin Cibit tai hiilihapotetun betonin rakentamisessa on oltava käsitys sen haitoista ja ansioista. Loppujen lopuksi säätiön rakentaminen riippuu tästä. Cibit on kevyt ja muokattavissa oleva materiaali, joka ei vaadi paljon työtä käsittelyn, kuljetuksen ja asennuksen aikana.

  Tukirakennetta käytettäessä on suositeltavaa käyttää ainetta, jonka tiheys on vähintään 700 kg / m3.

  Mutta Cibitin joustavuus määrittää sen alhaisen lujuuden. Sen määrä on paljon pienempi kuin betonista tai tiilestä. Tämä tarkoittaa, että tämä materiaali romahtaa nopeasti altistuessaan pienillekin kuormituksille.

  Tällaisen herkän materiaalin rakentaminen edellyttää vahvan ja luotettavan perustan rakentamista, joka ei ole riippuvainen sumentumisesta ja vääristymästä.

  Rakennettaessa taloja ilmastetusta betonista, on suositeltavaa rakentaa kaistaleet. Monoliittisillä kallisilla mailla riittää, että hienorakeinen esivalmistettu raidevalmiste, jos rakenteet tehdään pehmeillä ja pehmeillä mailla, tarvitaan monoliittista säätä.

  Liuskajohtojen ominaisuudet

  Nauhan säätiön rakenne.

  Nauhateokset ovat useimmiten kotimaisten rakentajien käytössä. Tämä johtuu suurelta osin ilmasto-olosuhteista ja maaperätyypeistä, koska suurin osa rakennuksista sijaitsee meriveden alueilla. Mikä on perinteinen nauha-pohja? Tämä teräsbetonista, tiilestä tai lohkosta valmistettu nauha, upotettu kaivantoon ja sijoitettu rakennuksen kaikkien seinien ympärille. Tällainen säätiö pystyy jakamaan rakennuksen painon pitkin sen koko kehää, mikä on äärimmäisen tärkeää rakennettaessa taloa Cibiltä.

  Mutta myös liuskan säätiö ei ole yhtä luotettava ja kestävä kuin mahdollista, jos et noudata tiettyjä rakentamisen sääntöjä. Joten, pohjan lujuus riippuu suoraan betoniratkaisun oikeasta valinnasta. Tärkeitä tekijöitä ovat: rakenteen kokonaismassa, lujuus ja maaperän ominaispiirteet. Jos puhumme massasta, Cibit on melko kevyt materiaali, joka ei kykene vakavaan kuormitukseen kentällä, joten tärkeimmät huomiot on kiinnitettävä muihin tekijöihin.

  Kevyille rakennuksille M200 betoni soveltuu raskaammille, M250 tai M300. Jos otetaan huomioon korkea maaperän turvotus, on tarpeen ottaa betonilaatta M300 ja edellä. Vain tällainen koostumus pystyy takaamaan pohja- suojaa vääntymiseltä ja vääristymiltä. Tässä tapauksessa voit ostaa betonia tehtaalla tai tehdä sen itse sääntöjen mukaan.

  Nykyisin tehdasvalmisteiset perustukset koostuvat seuraavista materiaaleista:

  • raunioista betoni;
  • tiili;
  • levyt, jotka on liimattu sementtilaastilla.

  Vedenpitävä vedeneristysjärjestelmä.

  Huolimatta suhteellisesta budjetistaan, jopa kallisilla mailla, tiili- ja betonirakenteet voivat aiheuttaa halkeamia, joten niitä ei voi pitää ihanteellisena Cibit-talon rakentamisessa. Yleismateriaalia ovat lohkot PBS, teräsbetonilaatat ja FL-laatat. Ne sopivat parhaiten kaasusekoitushuoneen rakentamiseen riittämätöntä maaperää.

  Kuten jo mainittiin, teräsbetonipohjat ovat kestävimpiä, suosittuja ja edullisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit varustaa yksinkertaisten ja monimutkaisten kokoonpanojen rakennukset. Mutta vaikka päätettiin valita tarvittavan betonimerkin, on mahdotonta unohtaa vielä yksi erittäin tärkeä tekijä - oikea vahvistaminen.

  Vahvistetuille monoliittisille alustoille on käytettävä lujittavat sauvat, joilla on korroosionkestävä pinnoite, jotka on liitetty suorakulmaiseen kehykseen, jossa on erityinen lanka. Rakennettaessa raskasta materiaalia (tiiliä, kiveä jne.) Rakennetaan raudoitusta, joka on yhdistetty runkoon hitsaamalla.

  Vahvitetun betonin matalien teippirakenteiden rakentamisen vaiheet

  Pienten ja kevyiden Cibit-talojen matalan haudatun monoliittisen perustan varustaminen, sinun on keskityttävä seuraaviin indikaattoreihin:

  Vahvan kentän rakentamiseen:

  • anti-mesenkymaalisen tyynyn paksuuden tulisi olla vähintään 40 cm;
  • kaivon syvyys - 70 cm;
  • kaivon leveys - 80-120 cm.

  Keskipitkällä maaperällä rakennettaessa:

  • anti-tyynyn paksuus - 20 cm;
  • kaivon syvyys - 50 cm;
  • kaivon leveys - 70 - 120 cm.

  Rakentamatta huonosti puhkeavia maaperä:

  • pehmustustyynyn paksuus - 10 cm;
  • kaivon syvyys - 40 cm;
  • kaivannon leveys - 70 - 100 cm.

  Materiaalien ja työkalujen valmistus

  Muottipesuvälineet: Lapio, pihdit, ruuvimeisseli, sorkkarauta, sledge hammer, vasara.

  Nauhan järjestelylle tarvitaan monoliittinen matala-syvempi säätiö:

  1. Lapio.
  2. Tamper tai tärisevä levy.
  3. Vasara ja kynnet.
  4. Erikoiskoukku neulontaan.
  5. Rakennustaso ja neliö.
  6. Hiekkaa.
  7. Soraa.
  8. Geotekstiilit.
  9. Kattomateriaalina.
  10. Levyt 10 x 2 cm
  11. Bar 50x50.
  12. Glassiini.
  13. Vahvistustangot, joiden halkaisija on 12 mm ja 20 mm.
  14. Neulottu lanka.
  15. Betoni on vähintään M200, riippuen maaperätyypistä.

  Säätiön rakentamisen algoritmi
  Säätiön rakentaminen alkaa alueen merkinnällä ja kaivetaan kiinteää kokoa. Kaivannon kulmien yhtenäisyys, sen pystysuuntaus ja vaakasuora asento on tarkistettava tasolta ja neliöksi. Kaivannon päivän vaakasuora ero ei saa olla yli 1-2 cm. Seinien tulee olla mahdollisimman tasaiset ja suorat.

  Esimerkki horisontaalisesta kellarieristyksestä.

  Kun ovi on valmistettu, sen pohja on suljettava varjoon ja kaatamalla vedellä. Puhallusmailla on parempi käyttää värähtelevää levyä. Jos maa on hiekkainen ja pölyinen, on suositeltavaa sijoittaa geotekstiilimateriaalin kerros pohjaan, mikä suojaa pohjaa mätämiseltä ja veden tunkeutumiselta.

  Pehmustetun leveyden matalassa pohjalla on oltava 30 cm leveämpi kuin itsensä. Kaivannon pohjalle kaadetaan hiekkakerros noin 10 cm, sitten sora on 10 cm paksuinen. Tyyny on peitetty katemateriaalilla (jos mahdollista, geotekstiilimateriaalin kerros on suositeltavaa sijoittaa kateaineen alle). Tyyny tavallisella maaperällä on ehdottomasti kiellettyä. Tyyny tulee varovasti tamped. Jopa pieni vetäytyminen voi johtaa surullisiin seurauksiin: esimerkiksi 5 mm: n tyynyveto aiheuttaa Cibit-talon seinän lähes 7,5 cm: n etäisyydelle.

  Sitten muotti on asennettu. Se on koottu levyistä ja puusta. Tukipylväitä käytetään 60 cm: n välein. Asfaltti on asetettava valmiiseen muottiin, jotta betoniliuos voidaan suojata kosteuden vuotamisesta. Muottien tulee nousta maanpinnan yläpuolelle vähintään 30 cm: llä. Cibit-talon pohjan lisäeristehöinnistä voidaan käyttää ei-irrotettavaa polystyreenivaahtomuovia.

  Laitteen vahvistuksen häkki.

  Vahvikehikko asetetaan valmiiseen muottiin. Se tehdään seuraavasti:

  • Alempaa ja ylempää hihnaa varten otetaan 5 metallinen sauva;
  • Käytetään pituusvahvikkeena halkaisijaltaan 12 mm: n varret, ja poikittaisina käytetään halkaisijaltaan 20 mm: n tankoja;
  • pituussuuntaisten tangojen välinen etäisyys on vähintään 15 cm;
  • solujen välisen etäisyyden tulisi olla 20 cm;
  • raudoituksen kulmat kiinnitetään neulomalla.

  Betoni kaadetaan asennettuun raudoitukseen. Jokainen kerros on lävistettävä kaatumisen aikana mahdollisesti sattuneiden aukkojen poistamiseksi. Cibit-talon rakentamista voidaan jatkaa vasta sen jälkeen, kun betoniseos on kuivunut. Se kestää yleensä noin 28 päivää.

  Precast-nauhojen perustusten rakentamisen vaiheet

  Kuten edellä on mainittu, valmiita betoniteräksiä tai FBS-levyjä voidaan pitää parhaimpana ratkaisuna Cibit-talon altaan valmistukseen. FBS: n valinnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota merkintälohkoihin. Siten FBS 24-4-6-merkintä tarkoittaa, että pohjakerros on 24 cm pitkä, 40 cm leveä ja 60 cm korkea. Perusrakenteen laajennetun pohjan rakentamiseen käytetään yleensä FL-levyjä eli erityisiä vahvistettuja betonipyyhkeitä, joilla on myös tiettyjä merkintöjä.

  Esivalmistetun nauhateoksen pohjan valmistus tapahtuu perinteisellä tavalla sekä monoliittisen alla. Vahvistettu betoni- tai FBS-laattojen alapää on asennettu suoraan hiekkalaatikkoon ja ne on asennettu yhteen. Asennus suoritetaan käyttämällä erityisiä silmukoita, jotka sijaitsevat levyjen päätyosissa.

  Seuraavat rivi- levyt kiinnitetään toisiinsa M50-sementtilaastilla. Tällöin tarpeettomat kiinnityskorvakkeet on taivutettava kammiolla tai leikattava kaasujyrsimellä tai hiomalla. Kun muodostuu leveitä päittäisliitoksia, ne on täytettävä sementillä tai betonilevyllä hienolla sora. Siinä tapauksessa, että talon pohjan asennus tehdään pienistä lohkoista - betonikivistä tai sahatavaroista, on käytettävä sideaineliuoksena sementtiä, joka ei ole pienempi kuin M100.

  Jos maaperän ominaispiirteet sallivat, esikäsiteltyjen nauhalementtien käyttö vaikuttaa varsin houkuttelevalta, koska se ei vaadi vahvistuskotelon asennusta. Samalla jopa muutamia vähäisiä virheitä, jotka on tehty, kun ei-ammattilainen perustaa säätiön, ei voi vaikuttaa sen toimintaominaisuuksiin.

  Strip-pohjat - helpoin tapa järjestää pohja Cibitin talon alle omiin käsiinsä. Jos rakentaminen suoritettiin oikein ottaen huomioon tarvittavat vaatimukset, nämä perusteet kestävät kymmeniä vuosia, mikä on luotettava perusta rakennusten seinille.

  Säätiö kotiin Cibitiltä

  • 1 Cibit - ja vastaan
  • 2 Valmistelutyöt
  • 3 Perusteet - säätiö
  • 4 Cibit Walls
  • 5 Katon asennus
  • 6 Kattorakenteet
  • 7 videota
  • 8 valokuvaa
  • 9 piirustuksia

  Yhä useammat ihmiset ajattelevat, mitä rakentaa talonsa, mieluummin valita nykyaikaisia ​​materiaaleja, jotta niiden rakenne on luotettava, kaunis, täyttää nykyiset standardit ja se on ollut monta vuotta. Rakennusmateriaalina solukerros on yleistynyt ennennäkemättömällä nopeudella. Se voidaan jakaa ilmastettuun betoniin ja vaahtobetoniin. Huolimatta siitä, että niillä on sama tiheys, lämpökäsittely, joka läpäisee ilmastetun betonin, tekee siitä paljon vahvemman. Hän pystyy kestämään raskaita kuormia. Ilmastetun betonin edustaja on Cibit - materiaali, joka valmistetaan autoklaavissa kovettamalla. Koska se on huokoista, Cibitin lohkojen paino on pieni. Näin se eroaa perinteisestä tiilestä ja betonista. Lisäksi Cibit voi kertyä lämpöä ja "hengittää" sen huokoisen rakenteen ansiosta. Nämä ja muut ominaisuudet, joista keskustelemme myöhemmin, auttoivat saavuttamaan uuden materiaalin suuren suosion. Mutta kuinka rakentaa Cibitin talo omilla käsillään? Seuraavaksi kerrotaan.

  Cibit - ja vastaan

  Miksi Sibit saa yhä enemmän suosiota? Vastaus on melko yksinkertainen: sen positiivisten ominaisuuksien ansiosta se on ihanteellinen talojen rakentamiseen. Katsotaanpa tärkeimmät:

 • Tärkein etu on, että Cibitillä on valtavat lämpöeristysominaisuudet. Kesällä talo on viileä ja talvella lämmin. Käytännön mukaan Cibitin talojen omistajat säästävät jopa 30% asuntojen lämmityksestä, ja tämä olette samaa mieltä, on melko paljon.
 • Materiaali on helppo käsitellä. Jos lohkoja on säädettävä tai pyöristettävä, voit tehdä sen helposti tavallisella sahalla, jossa on suuret hampaat. Se on helppo leikata ja poraa jopa käsin.
 • Cibit-kevytlohkot mahdollistavat säästämisen sekä säätölaitteelle että erityisille raskaille laitteille lohkojen syöttämiseksi ylöspäin.
 • Huokoinen rakenne mahdollistaa materiaalin hengittämisen, joten talon ilmasto on aina tuore.
 • Cibit-talon rakentaminen on helpompaa ja nopeampaa, koska lohkot ovat paljon suurempia kuin yksinkertaiset tiilet. Muurausseinät voidaan tehdä paitsi tavanomaisella ratkaisulla, mutta käyttämällä erityistä liimaa.
 • Cbit ei polta eikä ole ympäristöystävällinen materiaali.

  Suojaus: sen epävakaisuus ja vahvat kosteutta absorboivat ominaisuudet. Mutta tämä ei ole iso ongelma, sillä seinien vahvistamisen aikana tehdään, mikä vahvistaa niitä edelleen. Ja itse kosteutta absorboiva yksikkö puolestaan ​​on päällystetty viimeistelymateriaalilla, jotta kosteus ei pääse sisään.

  Joten, positiivisten ja negatiivisten sivujen mukaan. Jos kuitenkin päätät käyttää Cibitä rakennusmateriaalina, katsotaan yksityiskohtaisesti, miten rakentaminen alkaa ja miten rakennetaan Cibit-talo.

  On suositeltavaa rakentaa talo Cibitistä keväällä tai kesällä, lämpötilassa 5-25 ° C. Jos lämpötila on tämän rajan yläpuolella, on kostutettava lohkot, kun seinät asennetaan.

  Piirustus gazoblokovin talosta

  Kuten aina, on tarpeen aloittaa oman kodin rakentaminen paperityöhön. Sinun on tehtävä tulevaisuuden rakennushanke, päättää koko, korkeus, muoto jne. Tässä tapauksessa sinun on otettava huomioon monia muita tekijöitä: maaperän tyyppi rakennuspaikassa, ilmasto ja syvyys, jossa pohjavesi sijaitsee. Jos et ota huomioon kaiken tämän, älä odota, että talosi kestää kauan.

  Kaikki eivät voi ammattimaisesti laatia suunnitelmia tulevasta kotiin, joten voit pyytää apua erityiseltä toimistolta, josta voit tilata talon hankkeen maksamalla rahaa palvelusta.

  Asiantuntijasi haluamaasi tarpeiden mukaan nopeasti ja tarkasti suunnitella tulevaisuuden kotiisi. Lisäksi ne voivat laskea, kuinka paljon materiaaleja tarvitaan rakentamiseen ja likimääräisiin hintoihin.

  Lisäksi valmisteluvaiheessa on välttämätöntä ostaa rakennusmateriaalia: Cibit, sementti, hiekka, murskattu kivi jne. Laskeaksesi tarkasti, kuinka monta lohkoa tarvitaan rakentamiseen, selvitä ensin seinien pinta-ala. Voit tehdä tämän koon perusteella kertomalla seinien kokonaispituuden niiden korkeudella. Sitten kerrotaan syntyvä alue lohkon paksuuden avulla. Näin voit määrittää, kuinka monta lohko-kuutiota tarvitaan. Voit ostaa materiaalia erikoisliikkeissä. On tärkeää, että kuljetuksen aikana materiaali on päällystetty polyetyleenillä ja hyvin kiinnitetty kosteuden tunkeutumisen ja lohkojen vaurioiden välttämiseksi. On välttämätöntä säilyttää Cibit kuivassa paikassa katoksen alla, jotta saostuminen ei heikennä sitä ennen rakentamista.

  Tärkeä kohta on rakennuspaikan valmistelu. Loppujen lopuksi sinun on tarjottava sähköä, aloitettava kaikki materiaalit ja tallennettava ne sekä valmistettava työkalu työhön. Jotkut sivustot ovat ylikuormittuneita erilaisilla roskikolla, puilla jne. Kaikki tämä on poistettava. Ja vasta kun kaikki valmistelutyöt on tehty, voit siirtyä päätehtävään - rakentaa talon tyhjästä.

  Säätiö on perusta

  Säätiö on tukirakenne, joka vie koko rakennuksen kuorman ja jakaa sen maan päällä. Se riippuu säätiöstä, kuinka kauan talosi on, joten sen rakentaminen on yksi tärkeistä rakennusvaiheista. Koska Cbit-materiaali ei ole raskas, voit käyttää nauhan perustusta talon rakentamiseen. Millainen syvyys ja leveys riippuu kerrosten lukumäärästä, maaperän tiheydestä ja pohjaveden pinnasta. Kaikki nämä indikaattorit ovat erilaisia, joten syvyys voi vaihdella 0,7 m - 2 m. Nauhan leveys on keskimäärin 0,4 m.

  Kaistaleen luomiseksi tarvitset:

 • Valmista sivusto. Jos haluat puhdistaa valitun paikan, jos se on päällystetty suurella ruoholla, se on leikattava.
 • Tee merkintä kaivosta. Se on tehty köydestä tai johto, joka on venytetty pitkin koko rakennuksen reunaa, toistaa sen ääriviivat. Se on kiinnitettävä telineisiin tai palkkeihin, jotka työnnetään maahan rakennuksen kulmissa. Sen tulisi selvästi noudattaa piirustuksissa olevia kokoja ja leveyksiä. Kun köysi on venytetty, tarkista kaikki mitat uudelleen. Vedä sitten lävistäjä nurkasta toiseen - jos koot ovat sopineet, voit jatkaa maanrakennustöitä.
 • Tarkennusmerkkiin on syytä kaivaa pohjaan valittu syvyys. Työ ei ole helppoa, mutta toteutettavissa. Varmista, että seinät ovat sileät. Suuntautumiseen voit käyttää lyijylinjaa. Kaivannon pohjan tulee olla myös vaakatasossa tasainen. Estääksesi kosteuden pääsemästä pohjaan, aseta vedenpitävä materiaali pohjaan.
 • Kun kaivanto on valmis, tee hiekkasyyny. Laita 10 cm: n alapuolelle hiekkakerros ja paina sitä alas. Sitten ryömpää ryöppyjen päällä ja tampaa uudelleen.
 • Nyt on aika ampua alas muottiin. Se on valmistettava puulaaduista, jotka yhdistetään ruuveilla tai nauloilla. Muottien korkeus riippuu alueen ilmastosta. Jos talvet ovat lunta, suosittelemme, että pohja on korkeudeltaan 50 cm. Kun ilmasto on lämmin, korkeus voi olla pienempi.
 • Tässä vaiheessa suosittelemme viestinnän päällystämistä: jätevesiä ja vesihuoltoa. Loppujen lopuksi, jos tätä ei tehdä ennen kuin kaatoa säätiötä, sen on tehtävä reikiä.
 • Vedä liittimet sitten Ø14 mm ja tee siitä runko, joka on sijoitettava kaivantoon. Tätä varten ankkuri on yhdistetty toisiinsa joustavalla langalla.
 • Nyt on aika kaataa betonia. Sen määrittämiseksi, kuinka paljon betonia tarvitaan valuun, nauhan kokonaispituus on kerrottava sen korkeudella ja leveydellä. Saat numeron, joka kertoo, kuinka monta kuutiota betonia tarvitset. Tämä määrä betonia voidaan joko tilata tai tehdä itsenäisesti. Valinta on sinun. Tämän jälkeen betoni kaadetaan kerroksiin 20 - 30 cm. Jokainen kerros tulee tiivistää ja ilma karkoittaa siitä.
 • Kun pohja on kaadettu, sen pinta on tasoitettava lian avulla.

  Vain odottaa sen kuivua. Se kestää yleensä 30 päivää. 10-15 vuorokautta voit poistaa muottipesän. Säätiön on peitettävä jotain niin, että sedimentit eivät pese sitä. Jos ilman lämpötila on korkea, silloin betonista on ajoittain kostutettava niin, että siihen ei muodostu halkeamia.

  Cibit Walls

  Seinien asentaminen Cbitistä on paljon helpompaa kuin tiili, koska lohkot ovat suurempia, joten niiden määrä on vähemmän. Ainoa ero on, että Cibit-kytkin on vahvistettava vahvikkeella. Joten, jotta rakennat seinät, tarvitset:

  • käsikäyttöiset tai sähköiset seinäkytkimet;
  • lastalla;
  • lovettu lastalla tai lastalla;
  • kumimetsät;
  • erityinen taso kaasulohkoille;
  • harja pölyn poistamiseksi strobilta;
  • käsi saha;
  • metallikulma;
  • merkkijono tai kalastusviiva;
  • rakennustaso;
  • ristipalkit Ø10 mm.

  Ennen kuin aloitat ensimmäisen rivin asettamisen, on tärkeää huolehtia vedenpitävyydestä. Siksi pohja voidaan peittää bitumilla tai asettaa useita kerroksia kateaineita.

  Ensimmäinen rivi on asetettava sementti-hiekkalaastilla. Tee se kiinni 1: 3 suhde - sementti ja hiekka. Lisää vettä, kunnes liuoksella on haluttu sakeus. Alustalla oleva kerros voi saavuttaa 1 cm, mikä piilottaa kaikki epäsäännöllisyydet.

  Päätehtävä ensimmäisen rivin asettamisen yhteydessä on tehdä siitä täysin sileä. Köysi, rakennustaso ja mörnas auttaa sinua selviytymään tehtävistä. Joten, sinun täytyy aloittaa seinien asentaminen kulmista. Asenna kulmapalat ja kohdista ne tiukasti tasolle. Jos haluat muokata lohkot, käytä kumimetsää. Sitten lohkojen välissä kannattaa kiristää kalastuslinja tai -johto, joka toimii ohjaamana muiden lohkojen asettamiselle. Sen horisontaalisuutta on myös tarkistettava tasolta. Varmista, ettei saggingia ole. Jos seinä on yli 10 m pitkä, asenna ylimääräinen lohko keskelle. Pitsi on venytettävä lohkon yläosaan. Siirry nyt muiden lohkojen asentamiseen. Seinien pituus ei aina ole yhtä suuri kuin kokonaisten lohkojen lukumäärä, joten osa niistä on räätälöitävä kokoon sopivaksi. Voit leikata ne sahan avulla, joka ohjaa leikkuukulman oikeellisuutta. Tällä tavalla sinun on asetettava ensimmäinen rivi ympärille. Kun olet tehnyt tämän, sinun on odotettava useita tunteja, jotta ratkaisu voidaan asettaa.

  Cibitin seinien asentaminen kalastuslinjalle

  Jäljellä olevat rivit tehdään samalla tavalla: kulmat asetetaan, johto venytetään ja prosessi toistuu. Vain täällä on joitain eroja. Cbit-pintaa voidaan käsitellä erityisellä tasolla, mikä antaa sille karheuden. Sitten sidosmateriaali menee paljon tasaisemmin. Älä myöskään unohda nippua, toisen rivin lohkojen tulee olla pinottu 8 cm: n offsetilla. Vielä yksi asia - voit nyt käyttää erityistä liimaa lohkojen liittämiseen. Se levitetään tasaisesti lastalla tai lovellulla lastalla. Tällöin lohkojen välinen rako on sama, mikä yksinkertaistaa työntöprosessia. Liiman toinen etu on, että se kuivuu paljon nopeammin, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan.

  Huomaa, että joka 3 tai 4 riviä lohkoa on vahvistettava. Tätä varten kehälohkoihin tehdään rinnakkaisia ​​uria vahvistamiseen. Urat puhdistetaan harjalla, ja niihin asetetaan liittimet Ø10 mm.

  Kahden raudoituksen kappaleen liitoksen ei tulisi olla lohkojen kulmissa ja nivelissä.

  Hylsyn armatuuri

  Ratkaisua tai liimaa käytetään edelleen. Tällainen tapahtuma olisi toteutettava paitsi seinien, myös ikkunoiden ylä- ja alapuolisten vyöhykkeiden sekä lattioiden lattian alle.

  Lattialaattojen asennus

  Asennus jatkuu, kunnes olet saavuttanut halutun tason, kunnes päällekkäisyys. Huomaa, että päällekkäisyyksiä tulee tukea armopoyas. Tehdäksesi sen, sinun on leikattava lohkot niin, että ne ovat 10 cm paksuisia ja laita ne ympäri kehää yhdensuuntaisesti muodostaen eräänlaisen muottipesän. Sisällä sinun täytyy laittaa venttiili ja kaataa kaikki betoni.

  Tällaisella vahvistetulla vyölenkkialustalla. Ne voivat olla betonia, kaasuseosta tai vastaavia analogeja. Levyjen väliset muodot on täytettävä laastilla. Ja päät on suljettu ulkopuolelta kömpelöillä lohkoilla.

  Jos päätät estää talon kaasubetonilaatoilla, on hyväksyttävää tehdä se, kun etäisyys kantavalle seinälle ei ylitä 6 metriä. Hiilihapotetun betonin päällekkäisyydellä on suuri kantavuus, alhainen lämmönjohtavuus ja korkea tulenkestävyys. Tällaisten raskaiden levyjen asentamiseksi sinun on palkattava nosturi, joka nostaa ne haluamaasi korkeuteen.

  Asennetaan päällekkäiset palkit

  Levyt eivät kuitenkaan ole ainoa tapa päällystää taloja, vaan ne voidaan tehdä puupalkkeista, betonista tai metallipalkkeista.

  Kun talosi on useita kerroksia, katon jälkeen sinun täytyy jatkaa laittamista, asentamalla toisen kerroksen. Jos talo on yksikerroksinen, viimeinen vaihe on katto.

  Ennen kuin aloitat katon rakentamisen, sinun on valittava, mikä se on:

  Työjärjestys on seuraava:

 • Suorita vesitiiviin ruberoidi.
 • Asenna mauerlat (tukipalkki), johon kiskot kiinnitetään.
 • Asenna ristikkojärjestelmä, vahvista se.
 • Suorita kattoverhous, höyrysulku ja eristä se mineraalivillalla tai vaahdolla.
 • Tee laatikko, joka myöhemmin tarvitsee kattotiiliä.
 • Käännä päätä.
 • Aseta valittu katemateriaali.

  Nyt talo on rakennettu Cibitistä. Olet jo suorittanut päätehtävän, mutta sinun on tehtävä paljon enemmän. On tarpeen lämmittää talon, kaataa lattiat, tehdä väliseinät, viimeistellä viimeistely, suorittaa viestintää, aseta ovet ja ikkunat, kipsi ja niin edelleen. Mutta nämä ovat jo erillisiä aiheita, koska et voi kirjoittaa kaikkea kerralla. Löydät ne kaikki verkkosivuillamme ja jatka rakentaa unelmiesi kotisi.

  Tämä video näyttää talon rakentamisen Cibit-korttelista:

  Rakennuksen rakennus Cibitistä

  Talon rakentaminen Cibitistä

  Laatikko on katettu katolla

  Rakennuksen ulkopinta

  Höyrytettyjen betonin talon piirustus 1178 × 1478

  Yksikerroksisen talon projekti 1294 × 1224

  Talo-hanke 10330 × 10450

  Ilmastoidun betonin yhden kerroksen talon suunnitelma

  Ilmastoidun betonin yhden kerroksen talon tilojen asettelu

  Kuinka rakentaa Cibitin talo

  House of Cibit: hyvät ja huonot puolet

  Kun Cibit valitaan talon seinämien pääaineeksi, ei pidä unohtaa, että Cibit, kuten mikä tahansa muu materiaali, on sen eduista ja haitoista. Ensin kosketamme sen myönteisiä ominaisuuksia.

  Ensinnäkin Cibitillä on erinomainen ääni- ja lämpöeristys, toinen mainitaan erikseen. Cibitin lämmönjohtavuus on noin neljää tiilen alapuolella, eli Cibit-talossa on neljä kertaa parempi talvi talvella ja mukava viileys lämpöön, koska materiaali "hengittää" kuten puuta. Materiaalilla on nämä ominaisuudet huokoisen rakenteen ansiosta erinomaisen lämmöneristeen ansiosta. Cibit mahdollistaa huomattavan säästämisen lämmitykseen.

  Cibit-talot ovat ympäristöystävällisiä taloja. Tämän upean materiaalin tuottaminen ei käytä mitään myrkyllisiä aineita. Cbit on luotu vain luonnollisten mineraalien perusteella ja lisäksi se ei liukene veteen. Materiaali ei pala.

  Cibit on erittäin kätevä ja muokattavissa oleva materiaali: materiaalin käsittelyn, asennuksen ja kuljetuksen helppous ja yksinkertaisuus ovat halvempia kuin jos kyseessä on tiilikonstruktio, ei Cibit-talon rakentamiseen tarvita nosturia ja vastaavia laitteita. Kaikki säätiöiden suunnittelussa. huomattavasti pienempi kuorma otetaan huomioon, ja tämä säästää myös betonin määrää. Cbit on helposti sahattu, kynnet ajetaan siihen.

  Cibitin tärkein haitta on pieni lujuus verrattuna tiiliin ja betoniin. Ei ole suositeltavaa kiinnittää raskasmetallikannattimia Cibitin seinämiin, massiivisiin kaappeihin, vedenlämmittimiin ja metsästysmuistoihin, joten nurkasta tulisi rakentaa erityisiä vahvistusrakenteita.

  Jäljelle jääneet haitat eivät ole niin kriittisiä yksityisen asumisen kannalta:

  • Älä rakenna taloja Cibitistä ilman runkoa, jossa on enemmän kuin viisi kerrosta.
  • Cbits vaativat sisä- ja ulkokoristelua.
  • Jotkut epäilijät edelleen väittävät, että Cibit imeytyy lopulta kosteuteen ja halkeamiin avointen huokosten vuoksi. (Kosteissa tiloissa on helppo käyttää kostea pinta.)
  • Jotkut epäilijät väittävät, että materiaaliin sisältyvä kalkki on haitallista. No, jopa kaikkein ympäristöystävällisimmän puun sisältämät hartsit ovat myös tietyssä määrin haitallisia.

  Cibitin ominaisuudet ja hinnat

  Koska hiilihapotettu betoni on vähäinen (noin 600 kg / kuutiometri) ja sen huokoisuus, Cibitin lämpöeristeen ominaisuudet ovat 3-5 kertaa parempi kuin tiili. Cibit 200 * 250 * 600: n vakio lohko painaa noin 18 kiloa, mikä on vertailukelpoinen kaksikymmentä tiiliä kohti. Täältä tärkein ero työvoimakustannuksissa.

  Jos SNiP: n lämpöeristysvaatimusten mukaan tiiliseinän ulkoseinän paksuuden on oltava vähintään 1,8 metriä (ilman eristystä), Cibitin seinä on noin 5 (tiheydellä Cibit 500 kg / kuutiometri, joka vastaa D500-laatua). Ja myös sen huokoisuuden ansiosta Cibit "hengittää" paremmin kuin monet muut materiaalit, minkä vuoksi liiallinen kosteus jättää huoneet helpommin. Vertailun vuoksi Cibitin läpäisevyys on 0,17 grammaa metriä kohden, kun taas tiilen osalta se on 0,10.

  Vahvistettuja laattoja valmistetaan myös Cibitistä, jotka eivät ole vahvempia betoniteräksille - ne lasketaan noin 800 kilogramman neliömetriä kohti. Ja Cibit-rakenteiden asentaminen on paljon vähemmän aikaa vievää, kuten yllä mainittiin - yksi korttelin Cibit vastaa kaksikymmentä tiiliä, mikä vähentää talon rakentamisen lopullisia kustannuksia.

  Mitä Cibitin hintaan on? tämän materiaalin hankinta maksaa suunnilleen sama kuin tiilen osto.

  House of Cibit omilla käsillään

  Artikkelin julkaisemishetkellä M 150: n kuormalava maksaa noin 3350 ruplaa, mikä on 480 tiiliä, mikä tarkoittaa 7 ruplaa kohden. Yksi korttelin Cibit 200 * 250 * 600 mm maksaa 140 ruplaa, ja koska Cibit-lohkon tilavuus sopii jopa 20 tiiliin, saamme saman 140 ruplan. Mutta älä unohda, kiitos vaahtobetonin kevyydestä. vertaileva edullisuus asentaa ja kuljettaa tätä materiaalia, lopullinen hinta rakennuksen talon Cibit on paljon pienempi. Säästöt vain seinien seinien alapuolella ovat jopa 15%.

  Sivuston materiaalien perusteella: http://microstroika.ru

  Kuinka paljon se maksaa talon hiilihapotettua betonia, hinta

  Jos päätät rakentaa hiilihapotettua taloa, sinulla on kolme vaihtoehtoa, joista ensimmäinen on täysin luottaa ammattilaisille, toinen rakentaa itsenäisesti ja kolmas osittain palkata kokeneita työntekijöitä.

  Yritämme antaa laajan vastauksen kysymykseen "kuinka paljon höyrykarkaistujen asuntojen kustannukset talouteen", mikä auttaa sinua päättämään verrattavissa muihin rakennusmateriaaleihin, kuten tiiliin, keramiikkaan, puubetoniin ja muihin.

  Talon rakentaminen koostuu monista vaiheista, mutta jos puhua lyhyesti, säätiö, laatikot, katot. Kirjoitamme rakentamisen yksityiskohtaisemmin ja ilmoitamme materiaalin ja työn likimääräisen kustannuksen, vaikka hinnat voivat vaihdella suuresti eri puolilla maata.

  Valmistelut talon rakentamiseen

  Kaikki rakennustyöt alkavat talon ja maaperätutkimuksen projektilla, ja katsastajat tekevät tällaisia ​​töitä.

  He ottavat maaperänäytteen muutaman metrin syvyydeltä ja määrittävät optimaalisen perustan tulevalle rakenteelle. Myös rakentajat tarvitsevat mökkejä - tilaa materiaalien, työkalujen, vaatteiden ja muiden tarpeiden säilyttämiseen.

  Jos sinulla on jo tällainen huone tontissa, säästät vähän.

  House of Cibit: hyvät ja huonot puolet.

  Jos hän ei ole siellä, hän voi vuokrata bungalow (perävaunu) 50-200 dollaria kuukaudessa.

  Höyrybetonin talon perusta, hinnat

  Talon säätiön likimääräiset kustannukset ovat 10 × 10 m.

  1. Monoliitti (levy) - 400 - 600 tr.
  2. Upotettu nauha - 200 - 300 tr.
  3. Matala nauha - 170 tr.
  4. Pile varpunen - 200t.r.

  Kallein on monoliittinen, esimerkiksi 10-10 metrin levy maksaa noin 500 tr. Tämä koskee kaikkia töitä ja materiaaleja. Jos teet kaiken työn itse, materiaali kestää noin 200-250 tr.

  Kuinka paljon on hiilihapotetun talon laatikko

  Yksinkertaisuuden vuoksi teemme kaikki laskelmat talon 10 10 metriä ullakolla. Katon määrä erikseen artikkelin alapuolella.

  Talon ulkoseinien ulkoreuna - 40 metriä

  40 * 2,5 - 20 = 80 m2 - ensimmäisen kerroksen ulkoseinien pinta-ala, ottaen huomioon ikkunat ja ovet.

  40 * 1,5 = 60 m2 - ullakolla olevien seinämien likimääräinen pinta-ala.

  Laakerin seinien pinta-ala on 160 m2. näistä ulkoisen seinämän pinta-ala on 140 m2.

  Rakennuksen likimääräinen alue - 50 m2.

  Kuumavesisäiliön kuutioiden määrä kantaviin seiniin on 160 m2 * 0,375 = 60 m3.

  Höyrystysbetonin kuutioiden määrä sisäosioille, joiden paksuus on 20 cm - 50 * 0,2 = 10 m3.

  Ilmastetun betonin kustannukset kantavien seinien osalta - 60 * 3000 = 180 000 s.

  Höyrystetyn betonin kustannukset sisäseinille ovat 10 * 3000 = 30 000 r.

  Höyrystetyn betonin kokonaiskustannukset - 210 000 p.

  25 kg: n liimapussit, joiden laskenta on 1,5 pussia kuutiota hiilihapotettua betonia kohden - 60 + 10 * 1,5 = 105 pussia.

  Liimapussin (25 kg) hinta - 250 ruplaa pussia kohden.

  Liiman kokonaiskustannukset - 105 * 250 = 26 250 p.

  Jos aiot käyttää 20 cm: n paksuista hiilihapotettua betonia, niin ilmastokustannukset tulisi puolittaa, samoin kuin liimaa.

  Raudoituksen laskeminen hiilihapotetun betonin vahvistamiseksi

  Asennusta joka 4. lohkon rivi

  Vahvistettujen rivien määrä - 5

  Rod-palkit peräkkäin - 4

  Vahvistuspaksuus - 8 mm.

  Perävahvistus - 50 m2.

  Vahvistuksen kokonaispituus marginaalilla - 5 * 4 * 50 = 1000m.

  Liittimien kustannukset - 15 000 s.

  Liittimien liimakustannukset - 2000 s.

  Armopoyojen hinta ilmastetun betonin talossa

  Keskimääräinen hinta, kun materiaalit ja teokset otetaan huomioon, on keskimäärin noin 1500 r / lineaarinen mittari, talon ympärillä, armopoyas maksaa noin 75 000 ruplaa.

  Sisäkatot ilmastoiduissa betonirakenteissa, hinta

  Lattiamateriaalien kustannukset 100 m2:

  1. Puu - 50 000 s.
  2. Höyrykarkaistu levyt 250 000 r.
  3. Hollow betonilaatat (alue) - 120 000 r.
  4. Monoliittiset betonilaatat - 250 000 r.

  Ilmastetun betonin talon kattaminen

  Kattokerroksen kaltevuuden mukaan katon pinta-ala on 120 - 150 m2.

  Rafter-järjestelmä - 100 tr.

  Katemateriaali - 70-200 tr.

  Mineraalikaton eristys - 20 - 50 tr.

  Ristikkojärjestelmään kuuluvat: mauerlat, subrafter-palkit, kattotuolit, laskurikaiteet, sorvit.

  Kateaineita ovat: vedenpitävä, höyryä läpäisevä kalvo ja itse katto, mukaan lukien kuivatusjärjestelmän harja, harja ja muut elementit. Liuskekivi, onduliini, metallilevy, joustava laatta, keraaminen laatta voi toimia kateaineena.

  Koska tärkein lämpöhäviö katkeaa, sen eristäminen mineraalivillalla on yksinkertaisesti välttämätöntä. Vaadittava eristyspaksuus on 10-20 cm.

  Rockwool kivi villa neliö, 100 mm paksu. maksaa 120 ruplaa.

  150 neliömetriä puuvillaa maksaa 20-40 p. riippuen paksuudesta.

  Ilmastetun betonin talon materiaalien kustannukset

  1. Säätiö - 200-400 tr.
  2. Ilmastettu - 210 000 s.
  3. Hiilihapollisen betonin liima - 26 000 r.
  4. Muurausmateriaali - 15 000 r.
  5. Armopoyas - 40 000 s.
  6. Päällekkäisyys - 50 - 250 m.
  7. Katto - 200 - 400 tr.

  Niinpä kaasutetun betonin talon sisäiset ja ulkoiset sisustusmateriaalit maksoivat noin 800 000 - 1 300 000 ruplaa.

  Jos vuokraat / vuokraat erikoislaitteita ja työntekijöitä, talon kustannukset kasvavat noin puolitoista kertaa kahteen kertaan.

  Älä myöskään unohda kodin sisustusta ja ulkoasua. Taloudellisin vaihtoehto ulkoseinille on sivuraide, jonka hinta on noin 400 p / m2.

  Hiilihapotettu betonirakennuksen hinta

  Pohjakerros

  "BOTTOM LAYER (tekninen leikkaus osa massan vieressä hallituksen muodossa). Soveltamisala - voidaan käyttää eristys rakennusten rakenteita; - ei-vastuullisten yksikerroksisten rakennusten rakentamiseen ja talonrakennusten rakentamiseen; - tilapäisten rakennusten, varastojen, kotityöpaikkojen rakentaminen rakennustyömaille

  Hommaa hiilihapotettua betonia omilla käsillä

  Lohkon pitkillä reunoilla on reunat, jotka voidaan helposti työstää yksinkertaisilla työkaluilla: haavasilla tai koneella. Pohjakerroksen asettaminen johtaa tavalliseen sementti-hiekkalaastiin. Pohjakerroksen sekä tavallisten pienten lohkojen SIBIT siirto suoritetaan 0,72 m3: n kuormalavoilla. "

  House of Cibit: askel askeleelta ohjeita!

  SIBIT on yksi samankaltaisten tavaramerkkien solubetonista, joka on nykyaikana löytänyt laajan sovelluksen rakentamisessa kestävänä, taloudellisena ja ympäristöystävällisenä seinäaineena. Nimi "Cibit" viittaa hiilihapotettuihin betonilohkoihin, jotka on autoklavoitu. Suosittelemme, että tutustut tähän lupaavaan rakennusmateriaaliin, tutustu sen eduista ja ymmärrät, miksi SIBIT (hiilihapotettu betoni) on parempi kuin sen konkreettiset "veljet".

  SIBITin ansioista

  SIBITin valmistuksessa käytetään vain luonnonmateriaaleja, nimittäin hiekkaa, kalkkia, sementtiä ja vettä. Höyrytettyä betonia varten asiantuntijat käyttävät autoklaavissa tapahtuvaa lämpö- ja kosteusprosessia (erikoislaitteita, joissa materiaali altistuu lämmölle ja korkealle paineelle), joten hiilihapotettujen betonilohkojen raaka-aineissa ei ole tilaa kemiallisille lisäaineille.

  Hiilihapollisten betonien talojen edut johtuvat SIBITin ominaisuuksista. Hiilihapotetun betonin (SIBIT) tärkeimmät edut sisältävät seuraavat ominaisuudet:

  • erinomainen lämmöneristys;
  • kykyä pitää lämpimänä kylmässä kaudella ja viileyttä talossa, kun lämpöä on ulkona;
  • ympäristöystävällisyys;
  • korkea kosteudenkestävyys;
  • pakkasenkestävyys;
  • kestävyys;
  • helppokäyttöisyys ja kuljetus.

  Miten hiilihapotettu betoni (SIBIT) on parempi kuin sen konkreettiset kollegat?

  Vaahtobetoni on konkreettinen sekoitus, joka on valmistettu käyttäen vaahtoavia synteettisiä tai orgaanisia lisäaineita. Valmistettaessa vaahtobetonisekoitetta kaadetaan erityiseen muotoon luonnon ilmakehän olosuhteiden vaikutuksen alaisena, seos kovettuu ja vahvuus kasvaa. Usein vaahtomuovin valmistus tapahtuu käsityöläisellä tavalla, mikä ei ole kyse hiilihapotetulle betonille (SIBIT), joka valmistetaan yksinomaan tuotanto-olosuhteissa.

  Kaasasilikaatti on sama solubetoni, mutta sillä on useita muita teknisiä ominaisuuksia kuin hiilihapotettu betoni (SIBIT). Viimeksi mainittu tärkein sidos on sementti ja kaasusilikaatti on kalkkia. Hiilihapotettu betoni on parempaa vastustuskykyä, vähemmän veden imeytymistä, parempaa lämmönkestävyyttä sekä kestävyyttä. Lisäksi hiilihapotettu betonilohko on halvempaa kaasu-silikaattia, jolla on myös tärkeä rooli nykyaikaisessa rakentamisessa.

  Puubetoni tai puubetoni on lohkoseinämateriaali, joka on luotu lisäämällä käsiteltyjä puuleikkeitä (80-90%) ja Portland-sementtiä sideaineena. Puubetonilla on useita haittoja verrattuna höyrystettyyn betoniin, kuten korkeampaan lämmönjohtavuuteen, matalampaan pakkasvastukseen, lohkojen suurempaan painoon, suurempaan virheeseen lohkojen geometriassa ja suuremman osan kosteuden imeytymisestä. Arbolitny lohkot, toisin kuin kaasukattila, eivät useinkaan tuo tuotantoa. Lisäksi arbolita-lohkojen hinta on suurempi kuin hiilihapotettu betoni.

  Keraamisilla lohkoilla on monia etuja muihin seinämateriaaleihin verrattuna, esimerkiksi korkea ympäristöystävällisyys ja hyvä lujuus, mutta niillä on myös haittojaan. Höyrytettyjen betonilohkojen verrattuna keraamilenkit vaativat ylimääräistä ulkoista lämmöneristystä ja massiivisemman perustan läsnäoloa, mikä merkittävästi lisää jo kalliita rakenteita (keramoblockit ovat kalliimpia kuin hiilihapotettu betoni).

  Betolex on SIBITin analogi ja on toinen ilmastetun betonin tavaramerkki. Toisin kuin jälkimmäisessä, Betolexilla on suuri potentiaali, koska SIBIT on hiilihapotettu betonilohko, ja Betolexia edustavat lohkot, silta- ja seinäpaneelit sekä lattiapaneelit. Betolexin myönteiset piirteet heijastuvat tämän materiaalin kustannuksiin. SIBIT on paljon halvempi kuin sen vastapuoli.

  Heatblock on moderni rakennusmateriaali, joka koostuu kolmesta kerroksesta, jotka on yhdistetty erikoisvarusteilla. Ensimmäinen kerros on vibro-kompressoitua betonia tai laajennettua savea betonia, toinen on polystyreeni-vaahtoeriste ja kolmas on koristeellinen vibrocast-betoni. Materiaalin tärkein etu on kyky säilyttää optimaalinen lämpötila talossa. Materiaalin ominaisuuksista johtuen sen suunnittelu edellyttää kuitenkin pakotettua ilmanvaihtoa ja pakollista sisustusta. Lohkeilla on usein epäsäännöllinen geometria, mikä vaikeuttaa munintaprosessia.

  Claydite on rakennusmateriaali, johon kuuluu sementtiä, hiekkaa ja savea.

  Kirjoita arvosteluita asuntoja Cibit.

  Jälkimmäisestä johtuen sardeldi-betonista valmistetut rakenteet ovat kestävämpiä kuin hiilihapotettu betoni. Jos verrataan näiden ja muiden lohkojen geometriaa, hiilihapotetulla betonilla on tasaisempi pinnoite, mikä yksinkertaistaa työntöprosessia. Hiilihapotettujen betonilohkojen tilat ovat suurempia kuin sardelliittibetoni, mikä tarkoittaa, että ensimmäinen tapaus on nopeampi. Lisäksi hiilihapollisen betonin asentamisella on pienempiä "kylmäsiltoja", eli vähemmän lämpöä menetetään saumojen kautta. SIBITillä on parempi lämpöeristys.

  Polystyreeni-betoni on eräänlainen kevytbetoni, mutta tällöin käytetään täyteaineena granulaattien vaahtopolystyreeniä, joka on pääasiassa syynä kaikkiin tämän materiaalin haittoihin. Polystyreeni-betoni kuuluu syttyvyysryhmään G1, mikä tarkoittaa sitä, että se ei ole palavaa, mutta ei palonkestävää. Polystyreenipallot lähellä tulen lähdettä tai altistuminen korkeille lämpötiloille vähenevät asteittain ja siten menettävät lämpösuojausominaisuutensa. Lohkot eivät romahdu tämän takia, mutta ne ovat yhä vähemmän kestäviä. Hiilihapotettu betoniin verrattuna polystyreeni-betoni on täysin ympäristöllisesti vaarallinen, sillä ei ole tarkkaa geometriaa, eikä sitä useinkaan tehdä sääntöjen mukaisesti, mikä heikentää lohkojen laatua.

  Kirjoita puhelinnumero ja soitamme sinut takaisin lähiaikoina.