Teoksen luominen muistomerkille

Monumenttien asentaminen haudoille on erityinen rakentamisen ja asennustyön tyyppi, jolle on ominaista lisääntynyt monimutkaisuus. Ensinnäkin, hautausmaalaukset edellyttävät erikoisteknologian rakentamista, ja toiseksi muistomerkki on oikein pystytettävä.

On tärkeää ottaa huomioon säätiön suunnittelu, koska jos et noudata kirjanmerkkien tekniikkaa, vääristymät, kutistuminen ja muut muodonmuutokset voivat ilmetä monimutkaisen talteenoton (erityisesti hiekan) vuoksi.

Työn perusedellytykset

On useita ominaisuuksia, jotka määrittelevät prosessin, jossa perustus ja asennus muistomerkit haudat. Näitä ominaisuuksia ovat:

 1. Monumenttien asentaminen on sallittua jokaisen hautausmaan hallinnon luvalla. Hänet on rekisteröity, ja haudasta vastaava henkilö saa todistuksen hautakivien rakentamisesta.
 2. Monumentin rakentaminen on mahdollista vasta kuuden kuukauden kuluttua.
 3. Monumentin asennus tapahtuu vain lämpimällä säällä.
 4. Minimaalisen kutistumisen ja vääristymien vuoksi säätelyssä on oltava vahvistuselementtejä.

Vaatimukset betoniseoksesta

Jos laitat muistomerkin itsellesi, omalla kädelläsi, sinun on otettava huomioon sementti-hiekkaseoksen tyyppi, joka vahvistaa rakennetta. Yleisimpiä betonivaihteluvaihtoehtoja ovat seos, jonka suhde on 1: 5-1: 3 hiekkaa sementtiin.

Samanaikaisesti voidaan käyttää sementtiä 400 ja 500. Nämä sementin tuotemerkit kestävät kutistumisreikää, sillä on suurempi kantavuus ja kestävyys muodonmuutokselle kallistuvien maalien kohdalla.

Varjojen asentaminen säätiön

Jotta perusta perustuisi hautaan itsenäisesti, on ensinnäkin otettava huomioon maaperä. Monimutkaiset maaperät (savi ja kova hehku) tuhoavat nopeammin pohjan lisääntyneellä paineella, pysähtyneellä pohjavedellä jne.

Siksi sinun on asennettava vahvistus peruskakkuun sekä vedenpitävyyteen. Hiekkapohjaiset maaperät poistavat nopeasti vettä, minkä seurauksena pohja on vähemmän syövyttävää, mutta hiekan epävakaus voi johtaa kutistumiseen ja tukoksen edelleen vääristymiseen.

Myös painopisteen sijainti on otettu huomioon. Painopiste putoaa kaapin päälle, johon ne asentavat. Tässä paikassa pohja vahvistuu metallirungolla, ristikudoksella tai putkilla. Lisätietoja videoiden tekemisestä ja niiden esittämisestä on suositeltavaa opiskella videota työvaiheilla.

Tee itsellesi itsellesi tarvittava työkalu, tarvitset seuraavat työkalut:

Säätiön muistomerkki

 • bajonetti tai lapio;
 • kyky sekoittaa sementtilaasti;
 • lastalla;
 • mittaustaso.

Materiaaleista on välttämätöntä käyttää:

 • sementti;
 • murskattu kivi ja suuri osa hiekasta;
 • profiili,
 • erityinen liima;
 • muottipesu (vaneri tai puulevy);
 • vahvistus (kehys tai verkko).

Säätiön luomisen vaiheet (video)

Laitteen perusasioiden vaiheet

Säätiön säätiö kädellään alkaa kuopan kaivauksella. Yleensä pohja sijoitetaan haudan reunaan, jossa maaperän tiheys on maksimissaan. Lisätyö suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Hiekka täyttää kuoppaan. Hiekkakiveä tarvitaan maaperän tiivistämiseen. Jotta hiekka ei sekoita sen kanssa, maaperä voidaan esikattoa kattohuovan avulla.
 2. Valmistuskehys. Kehys voidaan tehdä käsin. Materiaali voi olla metallia - se antaa luotettavan kiinnityksen pohjaan. Seuraavaksi sisäinen ja ulkoinen muotti työntyy yhteen.
 3. Vahvistaminen. Asennetussa kehyksessä on asennettava metalliristikko, joka on tehty putkista tai tangoista. Asettelu tehdään usealla rivillä - kunkin rivin osalta tarvitaan betonipinta. Se tuotetaan muottien reunoihin ja sitten tiukasti paikoilleen. Tämä on välttämätöntä ilman kuplien poistamiseksi, mikä voi edelleen heikentää pohjan vakautta.

Vuoriominaisuudet

Yleensä on tehty graniittilaatat. Jalkakäytävä voi olla edullinen vaihtoehto. Vaipassa tarvitaan seuraavat vaiheet:

Vastapäätä muistomerkkiä muistomerkin alla

 • Valmista betonipohja (rasvanpoisto, puhdas maa, jne.);
 • laita laatta kovettumattomaan laastiin (asennus tehdään +5 ° C: n lämpötilassa, joten talviaikaa ei tehdä);
 • Asenna horisontaaliset elementit paikkoihin, joissa on lovet (ne on valmisteltu etukäteen);
 • Odota 24 tuntia, että laatta asetetaan kokonaan.

Monumentin asennus

Kuinka asentaa muistomerkki niin, että hautakivi pysyy tukevasti (ilman loimiä, kutistumista jne.)? Prosessi alkaa jalustan asennuksella. Voit tehdä tämän käyttämällä erityistä ympyrää, joka leikkaa lovet liimalla.

Tällaisia ​​lovia tehdään paitsi jalustalle myös pohjalevylle. Seuraavat - lovet, täyte liimalla, rasvattu parantamaan tarttumista jalustan kanssa.

Lopullinen askel, joka on tarpeen muistomerkin asentamiseksi, on stelin asennus. Tätä varten sinun on tehtävä syvä lovi muistomerkin pohjalla, sitten - aseta kestävä metallipinke.

Tappi on runsaasti päällystetty liimalla, ja vain silloin tähti asennetaan pyroniin (kiertämällä liikkeet ylimääräisen liiman poistamiseksi). Jotta paremmin ymmärrät, kuinka laittaa muistomerkit hautaan, voit katsella videota askel askeleelta.

Säätiön laite muistomerkille

Jotta vanhempiensa muisto pysyisi pysyvästi, on tavanomaista pystyttää muistomerkkejä haudoissaan. Asia ei ole halpa eikä yksinkertainen kuin se voisi aluksi näyttää. Mutta mikään ei ole mahdotonta, ja tässä artikkelissa annetaan vaiheittainen opas siitä, miten perustaa muistomerkki omiin käsiisi. Ensinnäkin hyödyllinen teoria.

Järjestelmä graniitin muistomerkin alla.

 1. Monumentti voidaan asentaa vasta saatuaan luvan hautausmaan hallinnolta. Muistomerkki on välttämättä rekisteröity, minkä jälkeen haudalle vastuuhenkilölle annetaan todistus hautakivien rakentamisesta.
 2. Vähimmäisaika, joka on kulunut hautaamisen ajankohdasta, on 6 kuukautta.
 3. On tarpeen perustaa muistomerkki lämpimään sääolosuhteisiin.
 4. Säätiöllä on keskeinen asema muistomerkin asennuksessa. Heikko perusta johtaa monumenttien tuhoamiseen.

Asennusrakenne

Ensinnäkin on määriteltävä, mitä maaperän koostumus on tulevan perustaksi. Tämä voidaan määrittää tarkastelemalla muiden muistomerkkien tilaa, jos ne ovat täysin ilman vääristymiä, niin maaperä on todennäköisesti melko vakaa. Tässä tapauksessa voit asentaa kaikki muistomerkit.

Mutta on syytä kiinnittää huomiota siihen, missä painopiste tulee olemaan, eli jalustan asentamiseen stele. Tässä paikassa säätiön on oltava kestävin, muutoin koko rakenne, joka myöhemmin pystytetään, yksinkertaisesti häpeää.

Pakollisen vahvistuksen lisäksi, paikoissa, joissa on suurin kuorma, sinun on lisättävä kaikki metallipohjat, olivatpa ne tangot, putket jne.

Graniittimuistin asennusohjelma.

 • lapio (lapio tai bajonetti);
 • kyky sekoittaa liuos;
 • lastalla;
 • rakennustasolla.
 • sementti;
 • profiili,
 • hiekka ja murskattu kivi;
 • erityinen liima;
 • laudat muottien alla;
 • varusteet.

laite

Prosessi alkaa kuopan kaivamisella, sen syvyys riippuu maaperän koostumuksesta ja tulevan monumentin painosta. Säätiö sijoitetaan yleensä haudan reunalle, jossa maaperä on tiheä, koska se ei vaikuttanut kaivamisen aikana.

 1. Hiekka kaadetaan kaivettuun kaivoon, tämä tehdään maan tiivistämiseksi. Hiekka voi kuitenkin sekoittaa maaperän kanssa, joten on suositeltavaa ensin asettaa ruberoidi kaivannon pohjaan ja täyttää hiekka jo sen päälle.
 2. Nyt sinun täytyy tehdä piirustus ja tehdä se kehykseen (mieluiten metalli), joka asennetaan valmistettuun kuoppaan. Ulkopuolinen ja sisäinen muottien väliin jää toinen. Ensimmäinen vaihe on ohi.
 3. Metalliristikko on asetettu useille riville litteässä kehyksessä, jolloin jokainen rivi on kaadettava liuoksella.
 4. Tee liuoksen suhteessa 1/3 hiekan käyttämiseen. Betonin rakenteen muodostamiseksi tulisi käyttää graniittikiveä. Betoni kaadetaan muottiosan hyvin reunoihin, minkä jälkeen se tiivistyy hyvin. Voit kaataa soraa, se antaa jäykemmälle pohjalle.

Rakennuksen edessä

Kun pohja kovettuu, voit tehdä vuorauksen.

Tietenkin graniittilaatat - edullisin vaihtoehto, mutta sen hinta on suuri. Voit ostaa budjetin vaihtoehdon - päällystyslaatat.

Asennusohjelma muistomerkin alla.

 1. Sen pitäisi alkaa betonipohjan valmistelusta, sinun on puhdistettava se liiallisesta liasta ja kostutettava vedellä.
 2. Seuraavaksi laatta asetetaan tuoretta laastia muistomerkin ympärille. Puhdistus on tehtävä yli + 5 ° C: n lämpötiloissa, talvella tällaista työtä ei voi tehdä.
 3. Seuraava askel on asentaa horisontaaliset elementit. Asennus tehdään aikaisemmin valmistetuilla lovoilla ja merkittyjä paikkoja pohjan pohjalla.

Samanaikaisesti pinta poistetaan erityisellä liimalla. Seuraavaksi elementit asennetaan merkittyihin paikkoihin ja ne painetaan hyvin. Täydellinen liima-asetus tapahtuu 24 tunnin kuluessa.

Asennustilan asentamiseksi tarvitset erikoisleveyden leikatut lovet liiman kaatamiseksi. Kellarin laattaan on tehtävä kourut. Liiman lisäkäsittelykohteiden on oltava hyvin rasvattomia, odota vähän, niin voit laittaa seisomaan. Jos ylimääräinen liima on muodostunut, ne poistetaan liuottimella.

Viimeinen ja vaikein vaihe on seinän asentaminen muistomerkkiin. Tätä varten muistomerkin alaosassa tehdään syviä viiltoja.

Tämän jälkeen asetetaan rautaportti, joka on runsaasti voideltu liimalla. Tähti asetetaan pyroniin, nyt se on pyöritettävä hieman eri suuntiin, joten se varmasti istuu paikalleen ja ylimääräinen liima tulee ulos, joka myös poistaa liuotin.

Tässä työssä, jossa perustetaan muistomerkin perusta, katsotaan valmistuvan.

Miksi tarvitsemme muistomerkin perustan?

Luotettava ja laadukas perusta on keskeinen osa kiinteän talon rakentamista. Säätiö tarvitsee paitsi yksityisomistusta, mutta myös tällaista massiivista, jopa monoliittista rakennetta muistuttavan muistomerkin. Tietenkin tämä ei ole talo. Mutta kuitenkin olette samaa mieltä siitä, että sen rakentamiseen investoidaan riittävästi rahaa ja vähemmän hermoja.

Siksi luonnonkivestä valmistetun muistomerkin asentamisen yhteydessä on erittäin tärkeää perustaa se sitten. Jälkimmäisen laatu ja hyvin työn prosessi riippuvat niin vahvoista ja kestävistä, että se on hautaamisen muistomerkki. Lisäksi säätiön luominen estää taantuman haudat.

Mikä voisi olla syyn kuohunta:

 1. Hautausmaalla on pohjavesi, joka vähitellen heikentää postia sivuston alla.
 2. Jos sivustosi vieressä on tuoreita hautauksia, usein tämä johtaa epätasapainoon. Hän on vastuussa maaperän liikkeen käynnistämisestä.
 3. Uusissa hautausmaissa tuodusta maaperästä käytetään yhä enemmän. Hän taipuu "kävelemään".

Svetlana: He asensivat muistomerkin meille ja lupasivat meille luotettavuutta jo vuosia. Kahden vuoden kuluttua muistomerkki taipui ja pelkäsimme, että se kaatui ja hajotti. Entä jos luottamus on mennyt?

Olga: He laittoivat meille laattoja, kahden ja puolen vuoden kuluttua, laatat levitettiin ja ruoho repeytyi uudelleen saumoissa. Haluan tulla aidaksi ja muistaa sukulaisia, eikä mennä ulos koko päivän.

Sergey: Olen ottanut yhteyttä yritykseen toisen kerran, mikä ammatillisesti luo perustan hautojen parantamiseksi.

Ensimmäistä kertaa olin pelastettu kirjaimellisessa mielessä aluskasvusta.

Rituaalilevyjen asentaminen auttaa välttämään tällaiset epämiellyttävät seuraukset ja takaamaan hautakiven kestävyyden ja lujuuden.

Rituaalilevyjen edut muistomerkin alla:

 • Asennus kestää vain muutaman tunnin. Rituaalilevyt voidaan asentaa hautajaispäivään, koska ne eivät pelkää maaperän kutistumista.
 • On mahdotonta olla huomaamatta heidän kätevyyttään. Loppujen lopuksi he pystyvät selviytymään toisesta hautaamisesta. Samaan aikaan heidän ulkonäönsä ja voimansa eivät kärsi.
 • Kuten perustusvalulla, rituaalilevyjen asennus minimoi laskevien hautausriskien. Tätä helpotetaan vahvojen betonivälien läsnäolo, jotka sijaitsevat kuolleen haudan yli.
 • Kun rituaalilevyn alle on asennettu erityinen materiaali - Geotekstiilit. Se estää ruohon itämisen. Kiitos hänelle, hauta näyttää aina hyvin hoidettuna ja pysyy puhtaana.

Miksi sinun pitäisi ottaa yhteyttä

Kuolema vie aina yllätyksenä. Useimmilla ihmisillä ei ole aikaa rakentaa säätiötä. Siksi useimmiten kuolleen sukulaiset valitsevat vaihtoehdon päällystyslautojen kanssa tai asettavat muistomerkin pidätyslohkoihin. Mutta tällaiset vaihtoehdot voivat aiheuttaa paljon haittaa.

Esimerkiksi ensimmäisessä tapauksessa ruoho voi itävyä laattojen saumoissa, ja sinun on, sen sijaan että kunnioitettaisiin kuolleen sukulaisen, puhdista tontti. Ja toisessa tapauksessa se on edelleen surullista - halkeamia voi ilmetä.

Meidän on usein tehtävä tehtävä uudelleen muiden päälliköiden jälkeen. Siksi tiedämme varmasti, että on parempi tehdä kerran laadullisesti monien vuosien ajan, kuin säästää tänään ja vielä uudistaa se vuodessa.

Säätiön muistomerkki

Muiden massiivisten rakenteiden tapaan raskas muistomerkki vaatii vankan perustan, joka tukee sitä. Hautausmaan muistomerkin perustaminen vähentää hautausmaan kallistuksen tai kouristusten todennäköisyyttä. On parempi tehdä se luotettavasti ensimmäisen kerran kuin korjata puutteet.

Seuraavassa on luettelo syistä, joiden vuoksi muutaman vuoden kuluttua hautakivi kallistuu tai uppoaa:

 • Monissa hautausmaissa, ja tämä koskee usein uusia, tuodun maaperän käyttöä, joka yleensä "kävelee", ja haudan kutistuminen vuoden aikana tällaisissa hautauksissa ei riitä.
 • Hautausmaa sisältää pohjavettä, joka vähitellen vähensi maaperää paikan päällä.
 • Tuoreet haudat naapurialueilla aiheuttavat epätasapainoa ja aiheuttavat maaperän liikkumisen.

Monumentin kelluvan kellarin kaataminen vähentää näiden tekijöiden vaikutusta, varmistaen haudan rakenteiden vakauden.

Jos paikan päällä on betonipinta, ja asennettavaksi suunniteltu muistomerkki on yli 140 cm korkeudeltaan tai leveydeltään, ja sen paksuus on yli 10 cm, suosittelemme muistomerkin nauhan perustaa. Pohja vahvistamisen avulla kommunikoi betonipohjan kanssa, jolloin voit levittää graniittimonumenttien painoa alueen ympärillä ja välttää paineita yhdessä pisteessä. Näin ollen ei ole rullaa eikä vetää.

Samankaltainen pohja voidaan kaataa haudalle, vaikka betonipohja yhdessä graniitin kanssa on jo asennettu paikalle. Kuten kuvasta näkyy (ks. Alla oleva esimerkki 1), tässä tapauksessa porakoneen reikää porataan jalustaan. Graniittiraja tässä tapauksessa ei ole purettu. Tulevaisuudessa muistomerkin alla oleva betonipyyhe on graniittilaatat, päällystyslaatat tai graniitti.

Luo esimerkkejä valokuvilla

Tässä esimerkissä asentajat hakivat syvennyksen tulevalle säätiölle, porattivat reiät betoniin, johon heidät sijoitettiin metallikehykseen. Lujitustangot hitsattiin toisiinsa kosketuspisteissä lisävoimakkuutta varten. Sitten muotti oli alttiina ja betonia kaadettiin.

Toisessa esimerkissä betonialusta ensin kaadettiin hautaan, sitten perustus lisättiin paikkaan, jossa hautakivi oli tarkoitus asentaa. Betonipohjan sisällä oleva vahvike lisää vahvuutta ja yhdistää samalla pohjan ja jalustan.

"40 päivän" työpaja -työryhmän ammattitaitoiset asentajat osaavat perustaa muistomerkin, valvoa valun teknisiä ominaisuuksia ja käyttää vain todistettuja materiaaleja.

Teemme säätiön temppelin alle

Muistomerkit, jotka olivat kadonneet, muistomerkit, obelisksit ja jalustat asennettiin hautaan.

Hautakivi on valmistettu marmorista, graniitista, pienistä kiven siruista ja metallista. He huolehtivat hautapaikoista, ylläpitävät järjestystä ja kartuttavat heitä.

Periaatteessa heitä sovelletaan erikoistuneisiin hautauspalveluyrityksiin, joissa he asettivat muistomerkkien asentamisen säätiöiden yhteydessä. Hautausmaan muistomerkin alainen säätiö voi tehdä itsesi tekemättä yhteyttä rakennusalan järjestöihin.

Tarpeelliset työkalut ja materiaalit

Aseman asennuspaikalla tutkitaan ensin maata. Hyvä opas on viereiset hautauskohteet. Vakaalla maalla muistomerkit näyttävät tarkkaan, ne eivät vääristy missään. Voit jopa tehdä raskaita laattoja ja hautakiviä.

Savi maaperän alla massiivisissa rituaaleissa komplekseja muodostavat nauhan perustan. Hiekkapohjaisissa maissa, ilman syvälle, tehdään teippi.

Etusija on pienten ja keskikokoisten muistomerkkien rakentaminen. Projektin painopiste on painopisteen keskellä. Vaikeimmassa paikassa säätö on vahvistettu voimakkaasti. Erityinen vahvuus pitää rakenteen jo vuosia hyvässä kunnossa.

 • lapio;
 • ruletti;
 • lastalla;
 • lastalla;
 • Kumimetsät;
 • Kovaa kumia 5 mm;
 • Rakennustaso.

Kauhaan tai erityiseen säiliöön vaivaa ratkaisu. Jos purkaminen on käynnissä, tarvitset romua.

 • Teräsbetonipalkit - kolme kappaletta;
 • Yksi venttiili, jonka läpimitta on 16 mm, pituus 30 cm ja 14 mm 15.

Vakiomallinen materiaali:

Paikan päällä optimaalinen kuorma käyttäen pohjaa kestävästä metallista.

Sivuston valmistelu

Monumentin säätiön rakentaminen alkaa selvityksen ja sivuston valmistelun kanssa. Jos vanha muistomerkki on pystytetty, purkaminen tehdään, säätiön paikka ja palkit määritetään. Selatuksen jälkeen tehdään merkintä. Rautaa helpottamaan hautaamisen reunan määrittäminen.

Palkkien pituus lasketaan. Palkkien alla kaivaa kaivanto ja upota kehys. Vahvistettu betonipalkki on pinottu, kun otetaan huomioon, että reunakivi ja kukkapenkki sopivat yhteen. Tason käyttäminen säästää huomattavasti aikaa.

Kaikissa vaiheissa on tärkeää tarkistaa mitat mahdollisimman usein.

Muottien asennus

Runko on asennettu kehykseen. Muotti on valmistettu puumateriaalista tai metallisuojista. Puun alla on tehty tilapäisiä tukia, sisäpuolelta ne on peitetty ruberoidien eristyksellä.

Valmistetuilla muottipesuilla on suuri vahvuus. Pulttien yhdistämät suojat. Suunnittelu on kätevää käyttää. Muotti voidaan nopeasti poistaa pohjasta. Sen jälkeen, kun metallimuotti on tasainen ja tasainen.

Metallirakentajat ovat välttämättömiä avustajia ammattimaisille rakentajille. Jos rakennat oman perustaasi, puumuotti on halvempi. Materiaali valitaan luotettavaksi betonin paineen pitämiseksi.

Säätiön vahvistaminen

Vahvistus lisää muistomerkin pohjan lujuutta. Lisäkiinnittimet pitävät luotettavasti rituaalikompleksin vakauden. Kehys on neulottu erikoisjohdosta tai hitsauksessa.

Jalustan jalustan asettamiseksi sementti vedellä laimennetaan tahnamattomaksi tilaksi. Sementtimaitoa käytetään putken alemmassa aukossa. Sama liuos on päällystetty venttiilin tapilla. Tappi kastetaan kuivaan sementtiin ja työnnetään valmiiseen reikään laatikon alareunasta.

Palkit upotetaan laastilla täytettyyn kaivantoon. Palkit on upotettava betoniin. Ylimääräinen liuos on poistettava ja odoteltava kunnes "tartu". Seuraavaksi muodostetaan tyyny, jossa jalustalle asetetaan jalusta maahan.

Suuri kumi-mönkijä tiivistetään tasaisesti ja samanaikaisesti jalusta asetetaan tasolle.

Se on tärkeää! Jalustan ja muistomerkin välillä tulee olla yhdistäviä reikiä. Ne esivalmistetusta sementtilaastista ja metallivahvikkeet lisätään.

Betonin kaataminen

Asennuskaappeihin valmistettu hiekkasementtilaasti, jolla on suuri kovuus. Kosteuden pitäisi olla pieni. Älä salli hiekan sirontaa. Heikko ratkaisu tällaisissa töissä ei ole sopivaa.

Täysin, sementtimaitoa levitetään koko vahvistuksen alueelle. Betoni kaadetaan kaivantoon ottaen huomioon, että palkki on tuettu ja se on betonissa. Ylärakenne on ripoteltu kuivalla maalla. Erojen välinen etäisyys on kaksi millimetriä ja vähemmän.

Kaatamisen jälkeen injektointi suoritetaan. Sementtiä sekoitetaan veteen savukermaan johdonmukaisuudelle. Ensinnäkin pitkät yksityiskohdat kukkapenkistä poistetaan huolellisesti ja asetetaan betoniliuos. Keski jää tyhjäksi sateen tyhjentämiseksi.

Pieni alaspäin poikkeaminen sallitaan niin, että sadevesi ei kerää muistomerkkiä. Saumat peitetään sementillä ja tehdään syvä pyyhkäisy. Asenna myös jäljellä olevat osat. Liuos nopeasti asetetaan ja kovettuu.

Monumentin asennus

Jotta pystyt pystyttämään muistomerkin häiritsemättä rakennetta, kaappiin käytetään pieniä levyjä. Tarkista vastaavia reikiä. Sen jälkeen levyt poistetaan. Kun viimeiset kalusteet on irrotettu, muistomerkki siirretään varovasti vapauttamaan vapaa ratkaisu. Tason valvontarkistus on tehty.

Sprinkling jälkeen sauma ei voi:

 • Vaihda ja löysää;
 • Tarkista liitoksen voimakkuus;
 • Nukahtaa kukkapohjaan. Tämä voidaan tehdä kahdessa viikossa.

Jos ylimääräistä työtä ei ole suunniteltu, se pysyy maadoitettuna näkyvän ratkaisun lähellä muistomerkkiä.

Suoritustöitä

Monimuotoisia muistomerkkejä on monia: modernista klassiseen versioon. Graniittilaatat ovat kestäviä, kestäviä, kauniita, mutta hinta kalliimpaa kuin päällystyslaatat.

Esi- poistaa lian ja pölyn betonista. Pinnasta saatu rasva poistetaan erityisellä liimalla. Perustukselle tehdään merkintä. Erityispiiriä käytetään sarjakuviin, jotka kaada liimaa. Laatta pysyy sisällä merkintä ja tiheä nestles. Päivän aikana liima tarttuu pintaan. Liiallinen liima pinnalta poistetaan liuottimella.

Suosittelemme katsomaan videota:

Betonilaatan sijasta voidaan asettaa erityisen raskaan raskaan betonilevy. Asennukseen käytetään vähimmäisaikaa - maksimaalinen estetiikka ja luotettavuus. Tavallinen vuori on vanha todistettu menetelmä levittämiseksi ilman liimaa, ilman sementtiä, ilman monoliittia. Kaikki työ tehdään vasaran alla löysästi rasklintsovku.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Säätiön muistomerkki

Asennettaessa muistomerkkejä luonnonkivestä on tarpeen tehdä pohja muistomerkin alle. Käytettyjen materiaalien laatu ja työn prosessi riippuvat siitä, kuinka kovasti ja luotettavasti hautakivi pysyy hautaamalla. Lisäksi hautausmaan muistomerkin alla oleva säätiö estää haudan leviämisen ja kaatumisen.

Graniittimuistomerkkien asentaminen edellyttää tiettyjen standardien ja tekniikoiden noudattamista. Valitsemalla sopivimmat vaihtoehdot täyttääksesi säätiön hautakiven muistomerkin, riippuu valmiin tuotteen koosta ja painosta. Lisäksi tuloksena on suuri vaikuttavuus rakennuttavien asiantuntijoiden ammattitaidolla.

Monumentin perusrakenne koostuu kolmesta osasta:

 • kukkapuutarha on suorakaiteen muotoinen osa, joka rajaa hauta-alueen, usein kukkia ja muita kasveja istutetaan sisälle
 • jalusta - osa muistomerkistä, johon stele on asennettu. Voidaan olla yksin tai monoliittina kukkapenkillä.
 • Runko - levy, jossa käytetään kuolleen nimen, elämäkerrat ja muotokuvan.

Monumentin asennus tehdään pääsääntöisesti vuoden kuluttua hautaamisen jälkeen. Tänä aikana maa lopulta laskeutuu, tiivistyy, tulee kestävämmäksi ja soveltuu monumentin rakentamiseen.

Ennen kuin alat kaataa muistomerkin perusta, valmistakaa sivusto. Kaikki maaperän epätasaisuudet (kuopat ja hummocks) kohdistuvat tasaiseksi.

Hautausmaan muistomerkin perusta tehdään kolmella tavalla:

 1. kehä ympäröivä säätiö on erikoistunut monumenttiin, jossa on kukkapenkki, se sijaitsee jalankorkeuden alapuolella ja kukkapenkki.
 2. teipin pohja - edustaa nauhaa teräsbetonista, johon hautakivi on asennettu. Tämän menetelmän käytännöllisyys on se, että tällaisella kaatamalla koko rakenteen paino jakautuu tasaisesti ja muistomerkin vinoutuminen tai taipuisuus vähenee nollaan.
 3. kiinteä betonivalmiste - joka on pääasiassa tuotettu monumentteihin, joissa on hautakivet, kukkaroilla peitetty tai peitetty kukkapuutarha sekä massiiviset ja suuret muistomerkit.

Joka tapauksessa asiantuntijat kaatoavat säätiön alle, jotta säätiö työntyisi 20-30 cm: n korkeudelle hautakiven rajat ylittävältä alueelta, mikä lisää koko rakennelman vakautta. Kellarivyöhykkeen laajentaminen Stelen alle on myös menestys, koska tällä alueella on suurin kuorma.

Graniitti- tai marmorimonumentin asennus tehdään betonipohjalla. Yleensä se on tehty nauhaa. Ympyrän ympärillä kaivetaan pieni reikä, siihen asetetaan lujarakenne ja kaadetaan betonia. Betoni on valmistettu sementin ja seulottujen jokien hiekan perusteella tietyssä määrin.

Monumentin perusta on mahdollista järjestää kolmella tavalla - jättää pyyntö verkkosivuilla, kutsua kotipäällikkö tai tulla toimistoomme. Yrityksen asiantuntijat neuvovat sinua kaikista asioista ja tekevät sopimuksen. Kenttäjoukkueemme toimii kaikilla Moskovan ja alueen hautausmailla.

Perustamme muistomerkkiä yrityksellämme, mikä tarkoittaa korkealaatuista asennusta ja kestävyyttä kohtuulliseen hintaan, mikä säästää voimaa ja henkilökohtaista aikaa. Näin ollen hautausmaan muistomerkin alla oleva säätiö edistää paitsi esteettisen hautakiviyhdistelmän luomista myös koko muistomerkin koko käyttöikää.

Hautakivien itseasennus

Epäilemättä hautakivien itseasennus on erittäin tärkeä asia.

Jos tekniikkaa ei havaita, tällaiset ongelmat voivat syntyä muistomerkkeinä johtuen haudan kutistumisesta, päällystyskankaan tuhoutumisesta, ruohon ei-toivottavasta itämisestä, palkkien altistumisesta maaperän eroosion tai tuhoutumisen aikana. Jotta vältät tällaiset virheet ja saat luotettavan asennuksen hautakivi omilla kädillä, sinun on tiedettävä tämän menettelyn perussäännöt.

Mitkä asennustapa valita?

Hautausmaalla on monta tapaa panna muistomerkki, mutta yksinkertaisimmat itsekokoonpanot ovat rituaalilaatoilla ja konkreettisella tyynyllä.

Rituaalilaatat ovat kestäviä, korkealaatuisia betonia, ne palvelevat paitsi muistomerkin perustana, mutta myös osana sivuston parantamista.

Johtuen siitä, että palkkien alla olevat palkit asetetaan, ne eivät romahdu muutamassa vuodessa.

Asennus betonipohjalle on suositeltavaa, jos hautausmaalla on hiekkaa tai suolaista maata.

Lisäksi hautakivien asettaminen samalle alustalle, voit tarvittaessa viilata alueen graniitti- tai posliinilevyllä.

Jokainen kuvatuista menetelmistä tulisi suorittaa tietyssä sekvenssissä.

Asennus rituaalilevyyn

Ensimmäinen vaihe on purkaa vanha tai väliaikainen hautakivi, jos se on asennettu, sivusto on täysin puhdistettu ja tasoitettu.

Lisäksi, riippuen alueen alasta, jonka laattojen on tarkoitus peittää, merkintä tehdään haudan ympärille. Tätä varten sinun on ensin määritettävä haudan rajat. Rajat tarkistetaan sorkkaraudalla: jos se tulee maaperään kovaa, on koskematonta maata, missä se on helppoa, siellä oli kuoppa.

Täytön kulmissa kannattaa ajaa köysien sisään ja vetää merkkijono sen väliin, kuten kuvassa näkyy. On varmistettava, että köyden avulla muodostetun suorakulmion kaikki sivut ovat tasaisia ​​ja vastaavat vaadittua kokoa. Nimetty alue on poistettava maaperän kasvikerroksesta lapioineen ja huolellisesti.

Seuraavaksi sinun täytyy kaivaa kaivoja palkkeihin

Palkit asetetaan, niiden pituus ja lukumäärä riippuvat päällystyslaatasta. Esimerkiksi yhden levyn asennukseen riittää kaksi palkkia, joiden pituus on 1 metri. Ne asetetaan siten, että levyn paino jaetaan mahdollisimman tasaisesti.

On tärkeää, että päätypalkkien päät ovat virgin maaperässä, ts. Maanpinnalla ei ole haudan kaivausta. Mutta kaivannot olisi täytettävä 4-5 senttimetrin paksuisella hiekalla, ristikkäin, tasoittain.

Seuraava askel on palkkien asettaminen.

Niiden on työnnettävä maanpinnan yläpuolella 2 senttimetriä.

Kirjanmerkki on kohdistettava ääriasentoihin pystysuoraan ja kaikki diagonaalit, jotka käyttävät rakennustasoa. Jos tarpeen, kaada hiekkaa palkin alle tai poista ylimäärä. Sivun yläpuolelta on peitetty geopoliittinen, joka mahdollistaa rikkakasvien ei-toivottavan itämisen.

Seuraava vaihe on levyjen asennus

Levyt asennuspalkkeina hankitaan etukäteen riippuen halutusta parannuksesta. Esivalinnut laitteet, määrä ja koko. Jos asennusvaiheen jälkeen on liukas reikiä (vapaata juoksua, wigglingia), se on poistettava erityisillä puristuslevyillä.

Asennetulle levylle on suunniteltu paikka muistomerkin ja kukkapenkkiasennuksen asentamiseksi. Sementtilaasti on sijoitettu merkintöihin, joihin kukkapuutarhan jalusta ja palkit sijoitetaan. Päällystyslaatat, pääsääntöisesti, tehdään jo kukkapenkkireiällä.

Ylimääräisen liuoksen puhdistuksessa on myös pieniä puupalkkeja, jotka on poistettava huolellisesti stelen asennuksen jälkeen.

Steles on asennettu erikoisreikäiseen, valmiiksi täytettyyn asennusseokseen.

Lopuksi on tarpeen tarkistaa asennuksen symmetria, tarkistaa myös kaikkien pintojen yhtäläisyys rakennustasolla ja puhdistaa liiallisen liuoksen saumat.

Kukkapenkki voidaan täyttää maaperällä tai koristeellisilla vuoteilla.

Säätiö muistomerkin alla hautausmaalla omilla käsillään

Kun ystävät, sukulaiset ja rakkaat poistuvat, se on katkera. Muistona heistä, on tavallista laittaa hautausmaan muistomerkit, jotka voidaan tehdä luonnonkivestä (graniitti, marmori), metalli, graniitti pelimerkit. Hautakivien valmistukseen tarkoitetut materiaalit erottuvat melko raskaalla painolla, joten sen on luotava luotettava säätiö muistolle. Voit ottaa yhteyttä erikoistuneeseen yritykseen, mutta minimaaliset rakennusvalmiudet on helppo asentaa muistomerkin omalla kädellä.

Monumentin asennus hautausmaalla: alustava työ

Ennen rakennustyön aloittamista hautausmaalla sinun on annettava erityinen lupa monumentin rakentamiseen.

On huomattava, että muistomerkin asennus voidaan aloittaa vasta lämpimän kauden aikana, aikaisintaan vuoden kuluttua hautaamisen jälkeen. Tänä ajanjaksona maaperä lujitetaan perusteellisesti, mikä vähentää maaperän samentumisen riskiä työn aikana.

Työn seuraavana vaiheena on hautausmaan maaperän tutkimus (yleensä haudattavissa saviolosuhteissa, mutta joskus muitakin). Koko maaperäominaisuudet auttavat valitsemaan optimaalisen perustan, joka kestää raskaiden hautakivien painoa.

Asennettaessa raskaita rakenteita savea maaperään, on parasta valita syvä tunkeutumisen liuska-pohja, pienet monumentit voidaan asentaa pylväspohjaan metallin kanavalla.

Jos hautausmaassa vallitsee hiekkapohjaiset maaperät, riittää pystyttää kasetti, jolla on matala syvyys monumentin alla. Tällainen pohja voi kestää minkä tahansa massan hautakivien painoa.

Monumentin perustaminen: työvaiheet

Kun rakennat hautausmaan muistomerkin perustaa, useita työvaiheita tulee tehdä omalla kädellä:

Alueiden valmistelu - tässä vaiheessa on tärkeää vapauttaa alue istutuksista, vanhoista hautakivistä, roskista, maa on suunnitteilla.

Kuinka kaivaa kaivo

Louhintatyöt - muistomerkin pohjalle on haudattu säätiö. On perusteltua sijoittaa säätiö maaperälle, jota ei haittaa haudan kaivamisen aikana (monumentin perustuksen alapuolella olevien kaivettujen kaivosten sisäpuolella on oltava vähintään 20 cm etäisyydellä kaivon ulkopuolisista sivuista), sillä säätiön tällainen järjestely on sen lujuus ja luotettavuus.

Päättäessään paikasta, he alkavat kaivata ojia tai reikiä tekemällä sen omilla käsillään. Valmistettaessa kaivaa muistomerkin perustamiseksi on erittäin tärkeää, että pohja ja seinät ovat sileitä ja niillä ei ole rinteitä. Kaivetun kaivon pohja on täynnä soraa, sitten hiekkaa varovasti kiristämällä taustalla olevia kerroksia.

Asennettaessa muistomerkki pylväsperustaan ​​tukipylväiden rakentaminen suoritetaan erillisissä kaivoissa, joiden syvyys on vähintään 40 cm.

Muottien asennus

Asenna muotokappale hautausmaalla - tämä työvaihe vaatii tietyn vastuun, on erittäin tärkeää asettaa muottiin mahdollisimman sileä, tarkkailla suojien pystysuoraa asentoa. Omat kädet voivat olla lankkuja, jotka yrittävät poimia materiaalia niin, että pienet aukot pysyvät. Muottien suojia vahvistetaan asentamalla tukia ja ristikoita. Jos alusmateriaalia käytetään muottiin, eristä suojukset sisäpuolella olevasta katemateriaalista. Vedenpitävälle pohjalle on asetettu kaksi kerrosta bitumia.

Säätiön vahvistaminen

Vahvistus - hautausmaan muistomerkin perustamisen vahvistamiseksi on vahvistettava vahvistus (halkaisija 12-14 mm), mikä lisää säätiön vahvuutta. Tunnelin asentamispaikassa on tarpeen vahvistaa vahvistettua vahviketta suuremmasta halkaisijaltaan rei'itetystä lujasta sekä asentaa upotettuja metalliosia, jotka voivat varmistaa muistomerkin vakauden. Lujitushäkki on kiinnitetty lujittamalla lankaa tai yhdistetty metallivanteilla hitsaamalla.

Betonityö

Betonointi - betoni on oikein valmistettu 1: 3 (1 osa sementtiä, 3 osaa hiekkaa) suhteessa täyttämään pohja. Betoniyhdistelmä valmistetaan omilla käsillä, vaivaamalla munintapaikalla. On tärkeää, että betoni kääritään muotin muotoon mahdollisimman nopeasti, välttäen pohjan runko-aukkoja, mihin tarkoitukseen betonia tiivistetään. Säätiön yläpinta tasoitetaan, on tarpeen peittää rakenne auringosta ja jouduttaa säännöllisesti betonia useiden päivien ajan.

Muottipaneelit voidaan purkaa viikon kuluttua, ja muistomerkin asennus on suoritettava aikaisintaan kuukautta myöhemmin.

Katso hyvä kuva näyttelyn asennusohjeista:

vuori

Taivutustyöt - jalusta on aloitettu sen jälkeen, kun betoni on täysin kuivunut ja säätö on vahvistunut. Pinta-esineisiin, luonnonkiven tai keraamisten levyjen käyttö ulkoiseen työskentelyyn. Talvella ei saa tehdä työtä, kun sade putoaa (sade, lumi, kuura). On parasta suorittaa työt laatat päälle + 5 ° C: n lämpötilassa.

Miten itsenäisesti asentaa hautakivi muistomerkki: alkaen säätiö - "avaimet käteen"

Merkille, että kunnioitamme kuolemaa, on jo pitkään ollut tavallista muistomerkin pystyttämistä hänen haudalleen. Muistomerkki edustaa menneisyyden muistoa, hän myös välittää tietoa kuolleiden elämän kuvien ja päivien kanssa.

On erittäin tärkeää noudattaa tarkkaan monumentin asentamista tekniikkaa, sillä yksi erehdys voi johtaa monumentin spontaaniseen kallistumiseen ajan myötä tai jopa sen laskuun.

Työn aloitus: työkalut ja materiaalit

Alussa pitäisi:

 1. Maaston poistaminen: poista oksat, lehdet, kaivaa varovasti kukkapenkit ja hillitä (jos sellaisia ​​on).
 2. Sitten sinun on tasoitettava mäkeä maanpinnalla niin, että pinta on tasainen.
 3. Perusvalun valmistelu.

Edellä mainittujen toimien jälkeen valmistamme työkaluja työhön: vasara, rakennusliina, rakennustaso, spatula, bajonetti, kumitetut vasara, ruuvimeisseli, ruuvimeisseli, haavasaha, kauha, pistooli (tiivisteenä).

Tarvikkeita tarvitaan: tiiviste, hiekka ja sementti, vesi ja murskattu kivi, puinen aluksella, useita kanavia, puupalkkeja (2 kpl), liittimet ja lanka.

Säätiön valu

Kehitämme tulevaisuuden kuopan vahvistuskentät ja vasaroimme neulat nurkkiin. Tasoittaa maa tasaisesti kuopan merkittyihin reunuksiin. Luotettavan kiinnityksen asentamiseksi riittävän liuska-pohja (hienoksi leikatut). Tärkeintä on siirtää perustuksen perustekijät oikein kaivetun maaperän rajojen ulkopuolelle.

Täytä rauniot ja asenna muita elementtejä

Kaada kaivettu kaivo (kerros 2 cm hiekkaa ja 4-5 cm soraa) ja peitä kaikki nestemäisellä sementtikerroksella (1 cm korkeampi kuin sora). Hiekkaisen maan alla ei tarvita hiekkaa. Sitten on tarpeen asettaa teräsvahvistus pohjan reunojen yli (poikki ja pitkin), samalla kun se yhdistetään kiinteästi toisiinsa lanka. Levyn vahvistuksen päälle sivun reunan ympärillä asennamme jalkakäytävät kumivasaralla, joka kiinnittää ne huolellisesti sivuilleen. Muista tarkistaa sivuston rakentamisen taso. Koska epätasapaino tulevaisuudessa johtaa muistomerkin ja tuhoutumisen epävakaisuuteen.

Kanavan asettaminen ja paikan valmistelu muistomerkin alla

Alan tasoittamisen jälkeen asetamme kanavan (useita kappaleita) ja vahvistusputkien (2 kpl) reunalle sementtilaastin päälle, joka kattaa koko haudan alueen (10-20 cm sen sivuilla).
Tyhjiä paikkoja kanavien ja varusteiden välillä täytyy nukahtaa hiekalla ja kunnolla paikoillaan.
Ja myös, jotta se olisi luotettavampi, peitä putket betonilla päälle.
Myös kaikkien osien asennuksen tasaisuus tarkistetaan tasolta. Sitten puukehys kootaan (ruuvimeisselillä ja ruuvimeisselillä), saadaan runko, joka asetetaan tasolle (4-5 cm korkeampi kuin 0), tarkasta huolellisesti kaikki rungon kulmat ja sivut, varmistaen täysin tasaisen muodon.

Täytä betonin kerros koskematta tukipisteisiin (jotka ovat täynnä maata, kun liuos kovenee).
Liuos kovettuu ja muotti voidaan puhdistaa. Säätiö on täysin valmis.

Lähellä säätiötä

Aluksi on tarpeen tarkastaa jäädytetty pohja, puhdistaa se roskista ja poistaa mahdolliset epäsäännöllisyydet, katsomme, että se asetetaan suoraan (tasolle). Mittaa koon sitten mittanauha tarkasti pinnoittamalla sen laatat laatat.


Laattojen on oltava mustia (mieluiten 30x60 tai 15x60 cm), ne on puhdistettava huolellisesti pölyn välttämiseksi. Jotta parannettaisiin paremmin, voit kiinnittää erityisen liiman pinnalle. Kun laatta valmistetaan, vaivaa sementtiliuos, sillä voit käyttää kauhoa tai valmistettua altaan. Liuos valmistetaan sementistä, hiekasta ja soraa suhteessa 1: 3: 5.
Levitä sementtikerros puhdistettuun kaakeliin ja kiinnitä se hyvällä paineella.
Ensin toistetaan tämä proseduuri jokaiselle laudalle pinnan sivulle päin ja asetamme laattojen pohjan eteen.
Käsittele varovasti katselemalla, että etulevy tarkasti peittää sivulasen pään.
Jos teet kaiken oikein, niin kaikilla puolilla saat täydellisen kehyksen. Aloitamme myös laatoituksia lyhyestä puolelta. Sitten siirrymme pinnan pitkät sivut päin ja tarkista taso niin, että kaikki on sileä. Sulje varovasti kaikki särkyjä.

Sitten hiomme saumoja, antaen koko rakenteen kauneuden.

Muistomestarin asennus

Aseta jalustalle alla olevaan paikkaan paksu sementtilaasti.

Asettamme lyhyen, suuren tangon pohjan tukipalkin ja mitan sen tasaisella tasaisuudella. Aseta sitten pitkät palkit ja lyhyt (mallin lopussa). Kaikki mitataan uudelleen tasolta.

Tarkastelemme rakentamista kaikilta puolilta, joten minkäänlaista puolueellisuutta ei ole.
Pylväässä, joka toimii tukikohdan pohjana, porataan reikiä (2 kpl) ja kaada sementti niihin. Laitamme siihen raudoituspalat (№ 12).
Odotamme, kunnes sementti kovettuu ja vahvistus pysyy tukevasti reikissä. Jalustaan ​​kiinnitetään pieni tiiviste (pistoolista) ja puupalkit asetetaan vahvikkeen reunuksiin.

Viimeisessä vaiheessa stele on kiristetty vahvikkeelle, tangot on poistettu huolellisesti (aiemmin säätämällä steleä) ja se on tiukasti kiinnitetty palkkiin. Se on keskitetty tasoittamalla ja saumaamalla kaikki saumat.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Molemmilla puolilla olevaan telineeseen laitetaan yksi puupalkki ja muistomerkin reikä yhdistetään paksun raudoituksen kappaleeseen, joka sijaitsee pohjan keskellä. Sitten puukannat poistetaan. Näin ollen muistomerkin vaurioituminen asennuksen aikana voidaan välttää. Liitokset käsitellään sementillä.

Hautausmaalla on monta tapaa panna muistomerkki, mutta yksinkertaisimmat itsekokoonpanot ovat rituaalilaatoilla ja konkreettisella tyynyllä.
1) Rituaalilevyt. Valmistettu kestävästä ja laadukkaasta betonista, ne palvelevat paitsi muistomerkin perustana myös elementtinä alueen maisemoinnille.
Johtuen siitä, että palkkien alla olevat palkit asetetaan, ne eivät romahdu muutamassa vuodessa.
2) Asennus betonialustalle on suositeltavaa, jos hautausmaalla on hiekka- tai suolla maata. Kun samaan aikaan on perustettu hautakivi, on mahdollista levittää paikka lisäksi graniitti- tai posliinilevylaattojen kanssa.

1) Muistomerkki on suojattava mahdolliselta fyysiseltä vaikutukselta. Ei tarvitse laittaa sitä esimerkiksi autotalliin kapeassa avaimessa auton ja oven ovesta.
2) Moraalista näkökulmaa ei pidä sulkea pois. Perhe ei ilmeisesti ilahduttaisi käytäväänsä, monoliittiseen rakenteeseen, jonka koko ulkonäkö muistuttaa hautausmaa.
3) Käytä paikkaan, jossa hautakiven pinta ei likaa.
4) Monien muistomerkkien myymälöiden varastot voivat tulla lisätietojen lähteeksi, varsinkin jos ne on tehty kalliista materiaaleista ja olet huolissasi sen turvallisuudesta.

Tämä on välttämätöntä, joten kun maa lakkaa, muistomerkki ei romahda. Kanavien sijaan voit käyttää betonipalkkeja, kulmia ja jopa vanhoja aidoja. Jos muistomerkki painaa jopa 100 kg, niin kolme palkkia riittää, jos ne ovat yli 100 kg, sitten 4.

Monumenttien koko vaihtelee pienimmistä suurimpaan. Olisi pidettävä mielessä, että jokaisella hautausmaalla on omat sisäiset säännöt, joten asennettavilla muistomerkillä on tiettyjä rajoituksia.
Monumenttien koko riippuu haudasta, johon se on asennettu. Pystysuorat hautakivet ovat optimaalisia hautausmaalle. Tämä stele-järjestely tarjoaa paikan lähettää tietoa vain yhdestä kuollutta henkilöstä. Toinen tyyppi on vaakasuora, joka on asennettu perheen muistomerkkeihin, jotka koostuvat kahdesta tai useammasta haudasta.
Vakiokokoiset hautakivet ovat riippuvaisia ​​kaikkien niiden osien muodosta. Pääsääntöisesti sarja asennetaan hautaan, joka koostuu stelasta, jalusta ja kukkapenkistä. Joten, kun otetaan huomioon monumentin mitat, on tarpeen ottaa huomioon kahden elementin mitat - stele ja jalusta - niiden yhdistelmä määrittää tuotteen lopullisen korkeuden.

Aidan asentaminen on monimutkainen menettely, joten ammattilaisten on asennettava se. Tämä takaa surun muotoilun kestävyyden ja hautauspaikan siisti ulkonäön useiden vuosien ajan.
1) Asennetaan aita maanpinnalla viherrakenteiden avulla. Tämä vaihtoehto sisältää myös surunvalmistuksen muodostumisen tuotteen ympärille. Asennuksessa käytetään kateaineita tai sementti- ja hiekkakytkimiä sekä koriste-murskattua kiveä. Menetelmä soveltuu vain hautauspaikoille, joissa ei ole horisontaalista pintaa. Asennustyön tällaisen ammatillisen asennuksen kustannukset hautaan ovat vähäiset.
2) Asennus aita maanpinnan tasolla käyttämällä päällystyslaatat puolessa sivuston maisemointi. Tätä vaihtoehtoa käytetään vain asennettaessa aidat ja muistomerkit alueilla, joilla ei ole kaltevuutta, kuten ruosteen yhteydessä. Vain puolet sivustosta on peitetty koristeellisella raunioilla, toinen osa sivusta jätetään muille perheen haudoille.
3) Asennus aita maanpinnalla käyttämällä päällystyslaatikoita koko puolen sivuston maisemointi. Aidon tekniset olosuhteet vastaavat kahta edellistä vaihtoehtoa. Tämän version parannuskeino on hautauspaikan koko vyöhykkeen seinälaattojen kiinteä asennus ilman mahdollisuutta purkaa myöhempiä hautausmaita.

- On käytettävä vain korkealaatuisia kestäviä liittimiä;
- sileitä tangkoja ei saa käyttää vahvistamiseen, koska tässä tapauksessa metalli- ja betonilaastarin kiinnittyminen ja siten koko perustuksen lujuus vähenevät;
- pituussuuntaista liitäntää suositellaan menetelmän suorittamiseksi päällekkäin;
- Vahvistuksen yhdistäminen kehyksen kulmiin ja sen leikkauspisteiden paikoissa olisi erityisen vahva.

Valokemiallisuuden tekniikan mukaan. Perus on keraaminen (posliininen, posliininen kivitavara) levy. Valokuvan emalissa, kuten nimestä käy ilmi, levitetään emaloituun neliöön (yleensä metalliin).

Vain betonilla, jotta se ei upposi maahan.

1. Jokainen elementti on pakattava ja kiinnitettävä autoon siten, että se ei taistele ja hankaa toisiaan matkalla. Muuten kiillotus vahingoittuu;
2. Lataa ensin suuret osat, sitten pienet.
3. Kun lataat, jos haluat, että voit pudottaa osan, parasta varoittaa kumppania ja aseta se varovaisesti maahan. Jos pudotat sen, voitat tai voitat loukkaantuneen.
4. Jos osa on märkä, pyyhi se kuivaksi. Ja on parempi ottaa kivi paljain käsin - se voi irrota kädestä käsineillä.
5. Jos stele seisoo pystyssä, kallista sitä kohti sinua. Anna kaksi ihmistä nostamaan alaosaa - se on melko vaikeaa.
6. Jos koiran koko on yli 120 * 10 * 8, on parempi ladata se neljällä tai antaa tehtäväksi ammattilaisille.

- Pyyhi liima paikalle muistomerkkiin minkä tahansa liuottimen avulla;
- anna sen kuivua, ja tällä hetkellä astut takaisin kuvan reunasta 1 cm;
- Levitä liimaa kuvakehyksen ääriviivaa pitkin paksu tasaiselle kerrokselle;
- seistä 3-5 minuuttia ja paina tiukasti monumenttiin.

perusta

Jotta muistomerkki olisi vakaa haudalla ja ajan myötä ei kaatunut tai se ei ole kauhistunut, on tarpeen perustaa muistomerkki. Se kaadetaan graniitti- tai marmorihauteisiin, koska ne ovat raskaita ja voivat kaatua maahan. Yritys valmistaa korkealaatuista valupohjaa, josta tulee luotettava tuki kivi-muistomerkille.

Mikä tekee säätiöstä?

Yrityksemme tekee betonitehtaan muistomerkin perustan. Tuotannossa käytämme vain laadukkaita materiaaleja. Liuoksen sekoittamista varten käytämme korkealaatuista sementtiä sekä muita sideainekomponentteja, jotka antavat sille lujuuden, lämpötilan ääripään ja muiden ulkoisten tekijöiden vastustuskyvyn.

Lisäksi, niin että pohja ei anna halkeamia, kaatamalla säätiön alle muistomerkki tapahtuu vahvistettu runko. Se vahvistaa tasaisesti koko alustan alueella. Yrityksessämme voit tilata tällaisen tuen paitsi muistomerkin alla myös myös laattojen alla. Asiantuntijamme tekevät vahvan pohjan haudalle, joka palvelee sinua jo vuosia.

Tuotteemme ja palvelut

standardi
(marmori koelga)

perhe
(marmori koelga)

sokkeli
(graniitti, betoni ja polymeeri)

laatta
(graniitti ja betoni)

sepeli
(graniitti, marmori jne.)

maljakot
(graniitti, marmori jne.)

Pienet pöydät
(metalli ja graniitti)

kauppoja
(metalli ja graniitti)

Kukkapenkit
(graniitti, marmori ja polymeeri)

Kellarityyppejä

Yhtiö perustaa muistomerkin perustan kahdella tavalla: jatkuva ja nauha. Ensimmäisessä tapauksessa koko hautausmaa-alue täyttyy tai pieni paikka jää haudan yläpuolelle kukkapenkkiin. Tämä menetelmä on hyvä, jos hautaamisen alue, monumentin asentamisen lisäksi, on koristeltu laattoilla tai muistomerkki on melko suuri ja raskas. Tällainen tuki kestää paljon painoa.

Toinen vaihtoehto - säätiö asetetaan vain ympärysmitan alle muistomerkin ja kukkapuutarhan, puhuminen 20-30 cm mitoituksensa ulkopuolella. Tällä menetelmällä hautakivi painaa tasaisesti koko pohjaan, mikä estää rakenteen uppoamisen tai vinoutumisen. Primogilnajan alue jää koskemattomaksi.

Hautakivien muistomerkin perusta edellyttää täytön täyttämisen kaikkia vaiheita. Voit luonnollisesti tehdä säätiön itse, mutta on parempi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka tekevät työn kaikkien vaatimusten mukaisesti. Ensinnäkin valmistamme huolellisesti paikan, poistamme roskat, poistamme ylemmän hedelmällisen kerroksen ja tasaamme pinnan. Sitten päälliköt asentavat muottipesän niin, että nestemäinen liuos ei levitä, vaan ottaa halutun muodon ja korkeuden.

Tämän jälkeen sivuston alueella hajotetaan karavaani, johon sijoitamme vahvistetun verkon. Tätä asennustapaa käytetään kiinteäpohjaan. Ristikon sijaan nauhalle asetetaan varret, jotka on kiinnitetty yhteen johtoineen. Sitten me vaivaamme liuoksen, täytämme sen jyrsimellä erityisellä levyllä. Kun betoni tarttuu ja kovettuu, muotti poistetaan ja muistomerkki asennetaan.

Kuinka tilata säätiön valu?

Yrityksessämme kaikki muistomerkit, jotka asetimme välittömästi säätiölle. Kaikki nämä teokset sisältyvät sopimuksen kokonaiskustannuksiin. Mutta jos haluat täyttää uuden säätiön (esimerkiksi laittaa toisen muistomerkin perheen haudalle), voit tilata yrityksen toimistossa tai täyttämällä erityisen lomakkeen verkkosivustolla iRitual.ru.

Asiantuntijamme neuvovat sinua kaikista asioista. He ehdottavat, millä menetelmällä kaatoa säätiö sopii muistomerkin asentamiseen suhteellesi. Tee säätiö yrityksellämme - saada laadukas ja kestävä pohja kohtuuhintaan. Lisäksi muistomerkkiin antaminen antaa sille estetiikan sekä kasvattaa koko hautausmaan kokonaisuuden käyttöikää.

Toimimme kaikissa Moskovan ja Moskovan hautausmaissa poikkeuksetta. Kaikki työ tehdään meille nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi voit jättää alustavan sovelluksen talvella, joten jo ensimmäisten lämpimien päivien myötä asiantuntijat asentavat säätiön.