Keskustelut ja selostukset Novosibirsk - NGS.DOM foorumilla

22.7.2011 11:39 Vastaa viestiin Säätiö käyttäjältä FBS 24121972

Foorumit ovat paikka, jossa useat ihmiset voivat vakuuttaa tuhansia harhojaan.

22.7.2011 14:01 Vastaa viestiin Säätiön käyttäjä FBS 24121972

Päätösten tekeminen usein osoittaa, että henkilö on kyllästynyt ajattelemaan.

22.2.2011 14:13 Vastaa viestiin Re: FBS: n orpojen säätiö

07/22/11 15:04 Vastaa viestiin Re: Säätiön FBS: n käyttäjä 24121972

Foorumit ovat paikka, jossa useat ihmiset voivat vakuuttaa tuhansia harhojaan.

Mikä on parempi tehdä talon perusteet fbs tai monolith

FBS-lohkojen muodostaman asuinrakennuksen nauha-alusta

Rakennustöiden kustannusarviota laadittaessa perusrakennuksen kustannukset ovat neljäsosa rakennuksen kokonaiskustannuksista. Jokainen yksittäinen kehittäjä ei kieltäytyisi säästämästä merkittäviä varoja tähän rakennustyöhön kunnioittaen samalla hinta- ja laatutasapainoa, ja säätiöiden tapauksessa jopa vahvuus ja luotettavuus. Teknisen ja taloudellisen vertailun vuoksi voidaan harkita kustannuksia, jotka aiheutuvat suosittujen perusrakenteiden rakentamisesta: monoliittisesta betonista ja FBS: n tehdasvalmisteisista lohkoista.

Monoliittiset ja esivalmisteet: vertaileva ominaisuus

Lohkon rakenne

Vertailu ja päätelmä - mikä säätiö on halvempaa: monoliittinen tai FSB-korttelista koostuva, on tarpeen ymmärtää niiden suunnittelu ja asennus.

Monoliittisella betonilla ja esivalmistetuilla tukirakenteilla voi olla kaksi toteutustapaa: nauha ja pylväs. Tämäntyyppisten perustusrakenteiden suunnittelussa on monia eroja:

Lohkokokoonpanoja suositellaan upotettujen temppujen asennusta varten.

Valmis FBS nopeuttaa huomattavasti talon maanalaisen osan asettamista, ja siksi esivalmistetut perustukset ovat halvempia kuin muut.

Yhdistetty lohkoperusnauha FBS-lohkoista

Monoliitti- ja lohkopohjien vertailu

Vertailutaulukossa näet tärkeimmät erot laitteessa ja perustusten asennus:

 • Kummankin tyyppisten tukirakenteiden maadoitustekniikan tilavuus on suunnilleen sama, pienellä marginaalilla monoliittiselle rakenteelle, jolle tarvitaan hieman enemmän tilaa muottirakenteen vahvistamisen ja asennuksen yhteydessä.
 • Betonimyllyn ja valmiin betonin hintataso monoliittiselle betoniviljelmälle on lähes sama.
 • Perustablokit on pinottu kerros sementti-hiekkalaasti käyttäen kuorma-nosturia.
 • Monoliittinen nauha vaatii huomattavasti enemmän kustannuksia muotti- ja vahvistusmateriaalien hankinnalle, vahvojen häkkien valmistukseen ja niiden asentamiseen, betonin valmistukseen (pieniin määriin) tai ostamaan betonikuorma-autolla - sekoittamalla valmiin betonin ja betonimassan asettamista teipin muotoiluun. Tämän lisäksi on lisättävä työvoimakustannuksia betonimassan tiivistämiseksi värähtelemällä ja hoitamalla betonia 3-7 päivää ennen kuin se saavuttaa 70% vahvuuden.
 • Konesuuntaisen nostureiden kustannukset purku- ja asennustöiden valmistamiseksi ovat noin 12 000 ruplaa. FBS: n asentaminen pystyy tekemään useita päiviä työntekijöiden - asentajien yhteyden 3 henkilöä. Jos teet yksinkertaisimmat laskelmat, voit tehdä seuraavat johtopäätökset siitä, että kuorma-autonvuokrauksen kokonaiskustannukset, asentajien palkat ja sementtilaastin ostaminen ovat kaksi tai kolme kertaa halvempia kuin samanlaisen työn tekeminen monoliittisen laakerirakenteen rakentamisessa.

Peruslaitteen yhdistetty yhdistetty menetelmä

Edellä lueteltujen työolosuhteiden ja taloudellisen toteutettavuuden perusteella on mahdollista tehdä yksiselitteinen johtopäätös, että FBS-lohkojen nauhan perustus on parempi kaikissa indikaattoreissa kuin monoliitti.

Tallennetaan lohkon suunnitteluun

On olemassa useita lisämahdollisuuksia vähentää rakennusten rakentamiskustannuksia lohkoilta. Esimerkiksi:

 1. Asennettaessa käytä toisen käden lohkoja hyvässä kunnossa, jonka hinta on useita kertoja pienempi kuin uusilla.
 2. Mahdollisuus rakentaa lohkoperustan talvella, kun suuria kausittaisia ​​alennuksia tarjotaan asennustöitä varten.
 3. Esivalmistetun säätölaitteen sekä FBS-lohkojen ja pienikokoisten kivien (sementtilohkon tai tiilen) yhdistelmä.

Tällaiset yksinkertaiset toiminnot voivat merkittävästi vähentää valmiiden kantopohjan rakentamisen kustannuksia kotona.

Valintaominaisuudet

Nippipohjan rakentaminen suunnitelmaan jyrkällä rinnealueella

Vertailuhintaindikaattoreista huolimatta on mahdotonta valita yksi tapa: PBS tai monoliitti. On olemassa tapauksia, joissa on parempi valita kalliimman perustusmallin suunta ja varmistaa koko rakenteen luotettavuus ja kestävyys.

Tiedetään, että mikä tahansa monoliittirakenne on kestävämpi kuin yksittäisten fragmenttien ryhmä. Tämä totuus soveltuu ihanteellisesti perustusjoukkoihin. Vahvistettu betonilohko itsessään on yksi monoliitti, mutta erillisistä pohjalevyistä koottu rakenne ei ole täysin ehjä ja monoliittinen. Tämä on otettava huomioon kuljettajan tyypin valinnassa.

Jos rakennustelineessä on maaperän pohja mahdollisella siirtymällä vaakasuoraan tasoon, esivalmistettu säätiö voi olla äärimmäisen epävakaassa asennossa, mikä voi johtaa perustusryhmän eheyden menettämiseen.

Jos paikoilla olevat maaperät ovat epävakaita pintakerroksia tai paikka sijaitsee jyrkillä maastoilla tai kukkuloilla, on parasta mieluummin käyttää monoliittista betonipohjaa.

Kaistaleen sijoittaminen vaikeaseen maastoon:

Katso matala nauha-pohja

Halu säästää alustan peruslaitteiden rakentamisen aikana ei ole aina tärkein kriteeri tietyn rakenteen valinnalle. Perustavat tilanteet tukirakenteiden rakentamiselle:

 1. Yhden kerroksisen tiilen, betoni-, kivirakentamisen tai vaahtobetoniseinien monikerroksisten rakennusten rakentamisen aikana sallitaan FBS-lohkojen upotettujen perustusten rakentaminen. Suuremmat talot ja rakenteet on suositeltavaa asentaa kiinteälle monoliittiselle pohjalle.
 2. Jos pohjalla on matala syvyysrakenne, on parempi tehdä se monoliittisesta betonista käyttäen lujittavaa metallikehystä. FBS-lohkoja voidaan käyttää vakaan, voimakkaan maaperän kanssa.
 3. Yhdistetty teknologia, jolla luodaan säätiö yhdistämällä muuraus FBS-lohkoja ja kaatamalla vahvistavaa monoliittista betonivyöhää, joka toimii samanaikaisesti rakennuksen pohjana, on osoittautunut hyvin.

Voit käyttää perustusnauhaa jollakin seuraavista tavoista. On tarpeen punnita huolellisesti kaikki perusrakenteiden rakennemuutokset kullekin erityistilanteelle.

Syyt valinta monoliittinen nauha säätiö

On tapauksia, joissa ei ole järkevää tehdä valintaa: PBS: n tai monoliitin rakentaminen. On olemassa olosuhteita, joissa on välttämätöntä suorittaa monoliittinen betoniperusta jatkuvan nauhan muodossa:

 • Jos paikkakunnalla on valuma-alueet.
 • Rakentamisalueella on riski lisääntyneestä seismisyyksestä.
 • Pohjaan kohdistuu huomattavia kuormia, jonka seurauksena rakenne on taivutushetkellä.

Kaikkien näiden tekijöiden perusteella voidaan päätellä, että säästöjen pitäisi olla kohtuullisia. Säätiön tärkein tehtävä on koko rakenteen vahvuus, vakaus ja luotettavuus sekä koko rakenteen eheys.

On vaikea sanoa, minkä tyyppinen kantaja on edullisempi: monoliitti tai PBS. Tarkan vertailun tekemiseksi on suositeltavaa yhdistää rakentamisen ja yksittäisten tilojen välinen yhteys, maaston luonne ja maaperätyypit.

 1. Jäsen lähtien: 8/4/13 Viestejä: 570 Kiitos: 988

Alakerta. PBS vs. Monolith

Mutta arkkitehti vaatii PBS: n perustaa. Tämä väittää, että FBS: stä Base on 2 kertaa halvempi ja pahempi. Hän sanoo, että paikkakunnallamme jokainen tekee tämän. Puhuin jonkun paikallisen esimiehen kanssa. Hän sanoo, että hän vain 2 kertaa 12 vuoden työtä urakoitsijana meidän alueella.

Monoliittia koskevat väitteet:

1) Se on vahvempaa, koska betonibrändi on suunnitellut 350-400 graniitilla FBS: ssä M200- tai M250-kalkkikiveällä. Mutta he sanovat, että graniitti voi myös tehdä PBS.
2) Rakenteen eheys, koska raudoitus on jatkuvaa (ei lohkoja). Lohkot ovat paikallisesti heikkoja - ne ovat interblock-yhteyksiä.
3) takuu, joka ei murskata maata. Silti savi maaperä ja talvella huurteinen heaving on erittäin kunnon, ja talo ei ole 9 kerrosta kiinteän tiilen.
4) Lisää vesitiivis. Monoliitin vedeneristys on itsessään parempaa kuin FBS. FBS: ssä vesi leviää lohkojen väliin. Vedeneristys, eristys ja tyhjennys, ja niin teen. Mutta koska maaperä on savi, ja keväällä ja syksyllä on hyvin kosteutta kyllästynyt, vesi jättää sen hitaasti ja siksi on olemassa pelkoja siitä, että vedenpitävyys ylhäällä voi lopulta rikkoa ruohon juuret.

PBS: n edut:

1) Halvempi. He sanovat, että 2 kertaa.
2) Nopeampi. He sanovat, että 1,5 kuukauden aikana he tekevät kaikkensa. Monolith 2,5 kuukautta.
3) Se ei ole pahempi olosuhteissamme. Jälleen arkkitehdin ja esimiehen toimeksisaajan mukaan.

Luin foorumeita ja puhuin ihmisten kanssa, ihmisiä vastaan ​​sisennystä säätiön sisällä suositeltavaa porata lohkot pystysuunnassa 2 paikkaa kautta ja ajaa armature. Sekä kaada hiekkalaatikkoon. Suunnittelin 60 cm: n savi linna täyttää jäljelle jääneet 50-60 cm hiekalla.

Siellä, aivan pitkin pitkin kaivo pitkin hiekkaa, on viemäröinti. Ajattelin, että kaikki katon ja naapurin vesi liukui siihen.
Illalla yritän lopettaa ajatukseni tästä aiheesta.

Viimeksi muokkasi moderaattori: 21.11.17

 • Rekisteröinti: 11/6/12 Viestit: 8.803 Kiitos: 5.744

  Viimeksi muokattu: 08.09.14

 • Jäsen lähtien: 8/4/13 Viestejä: 570 Kiitos: 988

  Viimeksi muokkasi moderaattori: 21.11.17

 • Jäsen lähtien: Aug 7, 14 Viestejä: 369 Kiitos: 136

  Viimeksi muokattu: 08.11.14

 • Jäsen lähtien: 8/4/13 Viestejä: 570 Kiitos: 988

  Viimeksi muokattu: 14.8.2014

 • Rekisteröinti: 11/6/12 Viestit: 8.803 Kiitos: 5.744

  Kuinka paljon se maksaa kaatamalla kuutiometriä betonia pohjaan? Tämä viittaa koko avaimet käteen. Eli sinun täytyy tehdä monoliittinen kellari. Työmäärä on mielestäni noin 300 kuutiota.

  Kuinka monoliitti eroaa arvosta FBS: ltä?

  Viimeksi muokkasi moderaattori: 11/08/17

 • Rekisteröinti: 11/6/12 Viestit: 8.803 Kiitos: 5.744

  insinööri:
  Jokaisella on oltava oikeus antaa neuvoja.

  Napsauta paljastaaksesi...

  insinööri:
  Näet, egurg, lyhyessä viestissä annat viisi virheellistä ja aivan oikeaa vastausta Andrewin esittämään kysymykseen.

  Napsauta paljastaaksesi...

  Mitä tulee hankkeisiin, olisi erittäin hyvä, jos kaikki talot rakennettaisiin kehitettyjen projektien mukaan. Olen kaikki sitä varten!

  Lohkojen perusta FBS (Sivu 1/2)

  Sivut 1 2 Seuraava

  Sinun on kirjauduttava sisään tai rekisteröidä lähettämään vastaus.

  Viestit 1-15: 22

  # 1 teema Galka 10-10-2016 22:56:46

  • Galka
  • Jedi Pupil
  • Rekisteröinti: 11/13/2008
  • Viestit: 414

  Aihe: FBS-korttelien perustaminen

  Hyvää iltapäivää Itse asiassa hintalappu kiinnostaa, mitä se koostuu, mitkä ovat monoliittisen nauhan erottamiskykyiset piirteet. Koko on 10,5 10,5, syvyys 1,5. Onko se halvempaa kuin kaataa nauha? Samalla kun ajatellaan

  # 2 Vastaus shurik44 10-10-2016 23:08:49

  • shurik44
  • Jedi Knight
  • Rekisteröinti: 12.1.2011
  • Viestejä: 3,834

  Re: Lohkojen perustus FBS

  halvempi kuin kaatamalla

  Se ei toimi täsmälleen.

  # 3 Vastaus Galka 10-10-2016 23:11:44

  • Galka
  • Jedi Pupil
  • Rekisteröinti: 11/13/2008
  • Viestit: 414

  Re: Lohkojen perustus FBS

  Se ei toimi täsmälleen.

  Ymmärrän, että tärkeimmät säästöt ilman muottirakennetta?

  Vastaus # 4 Vastaus: ShumilkaMys 10-10-2016 23:13:03

  • Meluhiiri
  • Suurmestari Jedi
  • Rekisteröinti: 31.3.2014
  • Viestit: 72,033

  Re: Lohkojen perustus FBS

  ilman muottirakennetta?

  muotti on sallittu myös työstää, eikä hävittää, joko alustalla tai ristikolla.

  # 5 Vastaus Krabzi-Krabsista 10-10-2016 23:22:12 (09-11-2017 02:43:58 muokannut Krabzi-Krabs)

  • Krabzi-Krabs
  • Jedi Pupil
  • Rekisteröinti: 18-11-2015
  • Viestit: 987

  Re: Lohkojen perustus FBS

  # 6 Vastaus Putinin lihasta 11-10-2016 07:36:55

  • Putinin liha
  • Jedi Knight
  • Missä:? USSR
  • Rekisteröinti: 11-01-2013
  • Viestit: 4,273

  Re: Lohkojen perustus FBS

  työ 150000 betonia 30 kuutiota 96000+ armatuuria tuhatta 300 jättää säätiön hieman vähemmän

  # 7 Vastaus shurik44 11-10-2016 09:03:24

  • shurik44
  • Jedi Knight
  • Rekisteröinti: 12.1.2011
  • Viestejä: 3,834

  Re: Lohkojen perustus FBS

  Osta lohkoja
  1. maksaa merenkululle
  2. Lohkojen asentamiseen tarvitset nosturin tai manipulaattorin.
  3. Jotta hana ei olisi ollut käyttämättömänä pitkään, tarvitaan nopea ratkaisu, mikä ei ole realistista häiritä manuaalista tilaa.
  Ostan ratkaisun.
  Nauha on halvempi.

  # 8 Vastaus AlexDemontazh 11-10-2016 09:22:13

  • AlexDemontazh
  • Jedi Knight
  • Rekisteröinti: 01-04-2013
  • Viestit: 7,117

  Re: Lohkojen perustus FBS

  riippuen siitä, mitä korttelia se on.
  paljon lohkoja viime kerralla ei ole oikea geometria, kaada sitä ei tiedetä missä ja kuinka kamala
  niin parempi nauha

  # 9 Vastaus ShumilkaMysta 10.11.2016 09:23:36

  • Meluhiiri
  • Suurmestari Jedi
  • Rekisteröinti: 31.3.2014
  • Viestit: 72,033

  Re: Lohkojen perustus FBS

  ,Pure tuntematon ja kuinka kamala

  joten jokaisessa RHL: ssä ne kaada ja paskaa teknologian kuivaamista varten ja niin edelleen.

  # 10 Vastaus AlexDemontazh 11-10-2016 09:26:18

  • AlexDemontazh
  • Jedi Knight
  • Rekisteröinti: 01-04-2013
  • Viestit: 7,117

  Re: Lohkojen perustus FBS

  Toin sormuksen poijuun manipulaattorilla ennen poijua kesällä ja lähes kaikki hajosi
  Uzbekistan auringossa kuivattiin

  # 11 Vastaus djv44 11-10-2016 09:32:36

  • djv44
  • omistautunut
  • Rekisteröinti: 09-01-2011
  • Viestejä: 162

  Re: Lohkojen perustus FBS

  Lisään lisäosat lohkoihin:
  1. Teknologian tuottamat normaalit lohkot (täryttimet, uunit)
  2. Tonarin toimitus on hauska, ei kalliimpaa kuin mikseri.
  3. Teipin täyttämiseksi tarvitaan konkreettinen pumppu - ei tule halvemmaksi kuin nosturi lohkoille.
  4. Yksi henkilö, jolla on konkreettinen sekoittelija, hiljaa onnistuu valmistamaan ratkaisun nivelille asettamisen aikana (jos miksaajaa ei ole, 2 ihmistä selviytyy)
  5. FBS: n perusta ei tarvitse olla kuukausi, joten voit peittää levyt vähintään seuraavana päivänä.
  PS: kaikki tämä on minun IMHO, kun se rakennettiin - kaikki laskettiin, minulle, lohkot osoittautuivat suositeltaviksi.
  PPP: Jos RHL: lle ja vastaaville organisaatioille on hyviä poistumisia, betonin toimittaminen voi olla melkein vapaata. Jos pohjaan on sisäänsyötön kaikki sivut, betonipumppua ei tarvita, voit kaataa kaiken sekoittimen kanssa.
  Yleensä - kaikki erikseen.

  # 12 Vastaus Blazerista 11-10-2016 11:29:15

  • bleiseri
  • Jedi Knight
  • Sijainti: Kostroma
  • Rekisteröinti: 05-05-2006
  • Viestit: 1 160

  Re: Lohkojen perustus FBS

  Lisään lisäosat lohkoihin:
  1. Teknologian tuottamat normaalit lohkot (täryttimet, uunit)
  2. Tonarin toimitus on hauska, ei kalliimpaa kuin mikseri.
  3. Teipin täyttämiseksi tarvitaan konkreettinen pumppu - ei tule halvemmaksi kuin nosturi lohkoille.
  4. Yksi henkilö, jolla on konkreettinen sekoittelija, hiljaa onnistuu valmistamaan ratkaisun nivelille asettamisen aikana (jos miksaajaa ei ole, 2 ihmistä selviytyy)
  5. FBS: n perusta ei tarvitse olla kuukausi, joten voit peittää levyt vähintään seuraavana päivänä.

  Hän teki myös perustan esivalmistetulle PBS-6: lle. Asennus on edullista, saumoja on vähän. Sekoittajan kanssa ratkaisu valmistetaan ilman ongelmia. Momentin määrittäminen - FBS-lohkot pinotaan maahan. Joko monoliittinen vahvistettu laatta tai komposiittinen pohja, joka on valmistettu tiililevyistä, joiden pinta-ala on hieman suurempi kuin pohjan kehäalue. Jos se tehdään ilman perusta, säätiön odotettavissa oleva sedimentti maaperässä on enemmän kuin normalisoitu.

  # 13 Vastaus Galka 11-10-2016 22:20:16

  • Galka
  • Jedi Pupil
  • Rekisteröinti: 11/13/2008
  • Viestit: 414

  Re: Lohkojen perustus FBS

  Kiitos kaikille, jotka vastasivat.

  # 14 Vastaus TSan 15.10.2015 08:59:17

  • Tsan
  • omistautunut
  • Rekisteröinti: 09-04-2010
  • Viestit: 248

  Re: Lohkojen perustus FBS

  Mielestäni kaikki on amatööri. Tein itseni monoliittiseksi, enkä pahoillani. PBS-ystävä - ja myös tyytyväinen. Mutta hän ja minä epäröimme erityisesti))) C FBS, mielestäni säästää aikaa. Mutta sinun täytyy palkata nosturi. Mutta sinä, kuten ymmärretty viisaasti on sanottu, joutuu tekemään ainoan, vaihtoehtona kaataa, ja myös ylhäältä, todennäköisesti sinun täytyy tehdä vyötärönauha. Kummassakin tapauksessa aikaa, rahaa ja vaivaa jätetään paljon))) Katso, mitä löydät helpommin. FBS on mahdollista löytää mainos, ehkä jopa säästää rahaa siihen.

  Mukaan monoliitti, että tarvitset:
  1) kaivaa kuoppaan tai kaivantoon (riippuen versiosta, mitä teet) - ts. täytyy palkata tekniikka
  2) Rakenna muotit ja neulotut teräslevyt, kalvot, liittimet, neuletietoketjut, naulat / ruuvit, jos muotti kiristetään kierteitetyllä tangolla (ja se on aivan välttämätöntä - niin turvallisempi ja sitten kaikki hajoaa poijuihin) - tappi muttereilla ja lisälevyillä / baareja,
  3) betonin kaataminen - tämä on joko betonipumppu, jos esineiden lähestyminen on huono tai kaadetaan suoraan sekoittimesta - sinun on tehtävä joitain lokeroita. Betonipumpulla isäni ja minä kaadettiin ongelmitta. Mielestäni sekoittimen kanssa täytyy löytää enemmän ihmisiä. Betonipumppu maksetaan tunnissa.

  Hallitukset, kuten yllä mainittiin, ymmärtävät ja palvelevat ihanasti tulevaisuudessa.

  Ajattele)) Ja tarkkaan harkitse kaikkea. Laske, laske ja laske uudelleen. Ja sitten tarkista ja lue uudelleen)))

  FBS-talon perusta


  FBS-korttelista valmistettu talo on erittäin suosittu rakennustyyppi. Tätä materiaalia käytetään rakentamaan rakennuksen laakerielementtejä, joita voidaan käyttää lämpötiloissa -70... +50 astetta. Kaikkein tärkein on niiden käyttö kellari- ja kellaripintojen ja liitosnauhojen rakentamiseen. On huomattava, että tällaiset lohkot yhdistetään täydellisesti kaikentyyppisiin maaperään ja ilmastollisiin merkkeihin. Artikkelissamme selvitämme, miten rakentaa rakennuksen FBS: stä oikein ja itsenäisesti.

  Aineiston edut ja haitat

  Ennen lohkojen valitsemista asennusta varten sinun on tutustuttava FBS-materiaalin eduihin ja haittoihin. Nimittäin esimerkiksi:

  • Hyvä lujuus;
  • kestävyys;
  • Kestävyys mekaanisiin ja biologisiin vaikutuksiin;
  • Korkea lämmöneristys;
  • Ympäristön turvallisuus;
  • Laaja valikoima lohkojen malleja.

  Tällaiset edut laajentavat FBS-tuotteiden käyttöä, jolloin niitä voidaan käyttää epämiellyttävissä olosuhteissa. Rakennusalan asiantuntijat suosittelevat voimakkaasti tällaisen materiaalin käyttöä kellarihuoneisiin, koska tämä vähentää talon rakentamisen aikaa. Tietenkin tällaisilla lohkoilla on valtava määrä etuja, mutta meidän on otettava huomioon näiden tuotteiden haitat:

  • On huomattava, että lohkojen kustannukset ovat korkeat, mutta se on pienempi kuin monoliitti;
  • Lisäksi useimmissa tapauksissa ei ole mahdollista saada maksimaalista tiivistystä liittymispisteissä. Jos asennat irtotavaran ja kellarin pohjan, saat luotettavamman rakenteen. Tämä muotoilu on erityisen tärkeää vaikeissa ilmasto-olosuhteissa.
  • Perusrakennuksen rakentamiseksi sinun on käytettävä erikoiskoneiden palveluja.

  Varoitus! FBS-tuotteet ovat kalliimpia kuin muut materiaalit, ja ne edellyttävät kellarin tai kellarin vedenpitävyyttä.

  Asennusvaihtoehtojen valinta

  Rakennusmateriaalin valitseminen talolle, nimittäin FBS-lohkot, on ensin tarkistettava tavaroiden dokumentaatio ja passin saatavuus. Virallisessa tuotetodistuksessa on oltava seuraavat tiedot:

  • Valmistajan yhteystiedot;
  • Sarjanumero ja eränumero;
  • Kokonaiset parametrit, brändi, paino;
  • Voima puristuksen aikana;
  • Jäätymisen ja kosteuden kestävyys;
  • Perusmääräykset.

  Talon lohkojen perustukset on valmistettava sopivista materiaaleista. Tästä syystä on tehtävä mittauksia, joiden on oltava lähes samankokoisia. On huomattava, että poikkeama ei saa olla yli 6 mm. Muussa tapauksessa tällainen lohkokuori ei ole kannattavuus, sillä käytät ylimääräistä rahaa. Jos haluat ostaa kellarista tuotteita, ota yhteyttä myyjään, onko materiaali sopiva tällaisiin tarkoituksiin.

  Vaikka lohkot on valmistettu raudoitetusta betonista ja niillä on paljon painoa, lukuisat arviot osoittavat, että niiden kysyntä kasvaa. On välttämätöntä olettaa, että tämä vaikutti yksi tekijä - kyky kestää raskaita kuormia. Lisäksi lohkot ovat kestäviä ja luotettavia. Usein PBS-tuotteita käytetään asuin- ja toimistorakennusten rakentamisessa. Tällainen laite on kuitenkin perusteltu vain tällaisissa tilanteissa:

  • Tarvittaessa rakenna talon pohja niin nopeasti kuin mahdollista. Tässä tilanteessa rakennusrakenteiden nopeus ei ole merkittävä, vaan rakentamisen laatu niin lyhyessä ajassa. Voit suorittaa kaikki asennustyöt omalla kädelläsi tai erikoislaitteiden avulla.
  • Jos teet yksityistä rakentamista, etenkin tilanteissa, joissa sinulla ei ole erityisiä taitoja. Useimmiten tätä mallia käytetään prosessin yksinkertaisuuden ja laskujen suorittamisen helppouden takia.
  • Siinä tapauksessa, että tontille on ominaista sekamuotoinen maaperä. Kaikkien mahdollisten epämiellyttävien ilmiöiden ratkaisemiseksi on suositeltavaa asentaa reunaan ulottuvalla nauhapohjalla yksi rivi. Asenna kuitenkin säätiö hiekkapyyhkeeseen.

  Teemme lohkojen perustan omin käsin

  FBS-tuotteiden valmistusprosessi ei ole erilainen, mutta työ on suoritettava tiukasti ohjeiden mukaisesti. Joten sinun tarvitsee ensin laskea kaikki määrät. Puhumme tästä tarkemmin.

  Materiaalien määrän laskeminen

  Ennen kuin ostat. Sinun täytyy tietää, kuinka paljon materiaalia meidän on täytettävä rakentaminen. Kantoaineen muurausmäärä lasketaan seuraavan kaavan mukaan:

  V = l kerralla h, eli pituus kerrottuna paksuuden ja korkeuden mukaan. Seuraavaksi tuloksena oleva arvo jaetaan yhden blokin indikaattoreihin. Jos rakennuksessa on parallelepipedin muoto, laskenta on valmis, tuloksena oleva määrä on tarvittavan materiaalin määrä.

  Varoitus! On erittäin tärkeää unohtaa, että FBS: n elementteillä on paljon painoa, joten sinun on käytettävä erityisvarusteiden palveluja työn suorittamiseen. Tämän perusteella ammattilaiset suosittelevat suorittamaan laskutoimituksia keskimmäisille lohkoille, koska ne ovat helpommin asennettavissa.

  Nykyään valmistajat tuottavat useita standardiparametreja lohkotuotteille. Tällaiset arvot yksinkertaistavat rakennustyötä. Yleensä korttelin korkeus on 58 cm, mutta lasketuille toiminnoille on käytettävä numeroa 60. Sivuseinät voivat olla hieman kupera, mutta tämä on valinnainen normi, joten suurin osa korttelista on tasainen. Ominaisuuden taloudelliset ominaisuudet heikentävät muotoilutoimintoja.

  Varoitus! Tärkeimmistä vaatimuksista ei pidä unohtaa, että rakentamisen pitäisi alkaa perustamalla hiekka-sora-alusta. Kaikki työ on helppoa, tärkeintä on tehdä kaikki täsmällisesti ja oikein.

  Työkalut ja materiaalit työhön

  Kuten olemme jo huomanneet - pohjan asentaminen talon alle tapahtuu ilman liikaa vaikeuksia. Prosessin kesto riippuu maaperän ominaisuuksista paikan päällä ja rakennuksen kokonaispainosta. Mutta sinun ei pidä unohtaa, että lohkot on asennettava valmiiseen pintaan, joka vie suurimman osan ajasta. Asennuksen suorittamiseen tarvitaan seuraavat työkalut:

  • Rakennustarkoituksia;
  • Erikoistaso, lukko ja pitkä köysi;
  • Kompakti kaivinkone tai lapio. Tämän työkalun valinta riippuu talon koosta.
  • Hiekka ja rauniot;
  • Tärinävaimennusmekanismi;
  • FBS-lohkot;
  • Puutavaran puutavaran luominen;
  • Betoniliuos.

  Materiaalit esiseosten valmistamiseksi ovat tällaisia ​​lohkoja FBS, pituus 120-240 cm ja korkeus 40 ja 60 cm. Nämä arvot ovat vakioita, mutta nykyään asiantuntijat käyttävät muita vaihtoehtoja.

  Varoitus! Ennen kuin ostat lohkot, sinun on päätettävä itse. Mitkä korttelit ovat kannattavampia asennettavaksi.

  Alustava rakennusvaihe

  Kun haluat pinoa lohkoja, sinun on muistettava tärkeimmistä töistä - valmistautumisesta. Tässä vaiheessa on seuraavat vaiheet:

  • Valmistamme alueen työhön. Voit tehdä tämän, sinun on tasoitettava maaperä, poista suuria ruohoja ja kuoppia sivustosta. Seuraavaksi syvä vaihtelu määrittää maan tyypin. Pinnoitustyyppi riippuu tästä tekijästä.
  • Jos rakenne on tehty savimaasta. Tällaisissa olosuhteissa on tarpeen kaivaa oja, tietty syvyys. Alareunassa sinun on asetettava 30 cm leveä hiekka ja sora. Tämä kerros voidaan luoda useilla eri tavoilla, jotka valitaan rakennusmateriaalien saatavuuden mukaan. Tyynymomentti on tehtävä erityisellä värähtelevällä instrumentilla.
  • Hiekka- ja sora-kerroksen jälkeen jalkatyynyyn on kiinnitettävä trapezilevyjä. FBS-tuotteita käytetään kasvattamaan maaperän kuormitusta. Tämä prosessi lisää rakennuksen kokonaisvoimaa ja vakautta. Suorita pinoja, on suositeltavaa tehdä yhdestä, shakkilaudan muodossa.
  • Jos alue on hiekkainen maa, prosessi on hieman erilainen. On suositeltavaa käyttää toista menetelmää asennuksen suorittamiseen. Ensimmäinen. Sinun tarvitsee vain valmistaa kaivanto. On syytä huomata, että sellaisen maan osalta hiekkalaatta ei ole välttämätöntä. Työnnä pohja, asenna laatta ja täytä 10 cm paksu.

  Varoitus! Hiekkaiselle sivustolle on halvempaa asentaa kasettipohja.

  Rakennusprosessin päävaihe

  Tätä vaihetta kutsutaan pääasialliseksi, koska lohko on nyt asetettu. Tähän tehtävään on joitain sääntöjä. FSB-tuotteiden asettaminen vaativat kulmasta kulmaan ja diagonaalisesti. Aloitamme työn tekemisen ensimmäisen rakennekerroksen toteuttamisessa. Lohkot on asennettava valmistettuun betonikerrokseen, jonka tulee olla kestävä ja ilman soraa ja roskaa. On syytä huomata, että tämä periaate muistuttaa tiilimuurausta.

  Lohkoelementtien asennus on tehtävä kaistaleilla rakennuksen kulmissa. Tällöin vierekkäisten lohkojen välisten saumojen on oltava poissa. Rakennuksen jokainen kerros on suojattava vedestä ja kosteudesta. Vedenpitävät materiaalit, kuten kumi, nestemäinen hartsi ja kateaine ovat sopivia.

  Rakennuksen laadussa on tärkeä rooli rakenteessa. On huomattava, että se voidaan suorittaa pystysuoraan ja vaakasuoraan. Toisen menetelmän kohdalla on tarkka erityisillä majakoilla, köydellä ja rakennustasolla. Poikkeamat kulman normaalista voivat olla seuraavat arvot: horisontaalinen - 2 astetta, pystysuora - 3.

  Varoitus! Et voi luoda tyhjiä asennuslaitteita, koska ne voivat nopeasti deformoitua tai johtaa rakennuksen tuhoamiseen.

  Viimeinen rakennusvaihe

  Kun luodaan rakennusta mihin tahansa maaperään, lukuun ottamatta hiekkaista ulkoasua, viimeinen vaihe koostuu tällaisten pakollisten töiden suorittamisesta:

  • Vedenpitävä materiaali. Voit suorittaa tämän tehtävän katodimateriaalin, nestekumin, bitumin avulla.
  • Kun vedenpitävä aine kuivuu, on välttämätöntä hiekoittaa seinien läheltä sisä- ja ulkopuolelta. Huomaa. Kaikkien kerrosten täytyy olla tampereita tärinän estolla.

  Varoitus! Tällaisen rakenteen ennakkoedellytyksenä on tarve asentaa viemärijärjestelmä ja sokea betonialue.

  Joten tutustuttiin kaikkiin vivahteisiin ja erikoispiirteisiin talojen kokoamisesta FBS-korttelista omilla käsillämme. Nyt voit rakentaa halutun rakennuksen itse.

  Lohkojen perusta - miksi se on?

  Puhuessaan kuivasta tietosanakirjasta, säätiö on "osa rakennusta (tukirakenne), joka ottaa rakennuksen pohjaan ja siirtää kaikki kuormat yläpuolelta." Tästä "kuivasta" määritelmästä huolimatta on kuitenkin aivan selvää ja selvää, että säätiö on talon tärkein osa, joten sen rakennetta on lähestyttävä kaiken vastuun ja huolellisesti harkitun laitteen sekä sen materiaalin ja materiaalin sekä materiaalin vastuulla.

  Tänä päivänä perustuksia luodaan usein varsinaisia ​​lohkoja. Se voi olla sekä lohkojen että vaahtoblockien ja betonilohkojen sekä muiden materiaalien lohkot. Alla kerrotaan tarkemmin tämäntyyppisistä suosituimmista peruskannoista ja niiden rakenteiden ominaisuuksista.

  Lohkojen perusta fbs

  Useimmiten lohkojen fbs pystyttää nauha säätiö. Samalla voimme rakentaa niistä? pohjan kanssa kellarissa ja ilman sitä.

  Tällaisen säätiön rakentaminen alkaa kuopan tai kaivannon kaivamisesta. Tämän jälkeen lohkojen asennuskohteet kuoritaan hiekalla (10 cm kerros). Silloin, jos maa on epästabiili, vähintään 30 senttimetrin korkeudeltaan vähintään 30 senttimetriä oleva teippi on betonoitu, muotti on tehty ja tulevan heittotangon varusteet ovat sidotut. Vain tämän nauhan päällä fbs asetetaan perustuksen alle ja vain sen jälkeen, kun nauha tarttuu (keskimäärin kestää viikon).

  Harkitse, että fbs: n asettamisen suunnitellulla päivällä (ja jos käytät betonilohkoja, tämä on myös merkitystä), sinun on ehdottomasti huolehdittava kuorma-autonostureiden saatavuudesta. Sinulla on myös oltava konkreettinen sekoittelija ja muut kiinnittimet sementtilaastin vaivaamiseen. Lisäksi lohkojen välittömään asentamiseen tarvitset vähintään kaksi ihmistä. Sinun ei pidä unohtaa, että FBS-lohkojen perustuksen rakentaminen on edeltänyt mahdollisimman huolellisesti suunnittelun ja suunnittelun avulla, ja mallin pitäisi näyttää täsmällisesti lohkojen sijainti riveissä ja niiden määrässä. Lisäksi sinun on päätettävä etukäteen, missä viestintä tapahtuu ja ostaa fbs-korttelia, joilla on erityisiä viestintäreikiä. Samassa tapauksessa, jos et tee tätä, tulevaisuudessa sinun on turvauduttava kalliisiin riittävän suurien reikien poraamiseen paksuilla ja vahvoilla FBS-lohkoilla.

  Kun asetat FBS-lohkojen perustan, suosittelemme myös käyttämään ns. Muurausverkkoa, joka tulevaisuudessa estää purkamisen. Tällaisen verkon käyttöä voidaan kutsua erityisen sopivaksi, jos betonielementtiä ei käytetä asennuksen aikana.

  Varmista lisäksi, että huolehdit vedeneristyskappaleista, ja tämä eristys on erityisen tärkeä kellarissa. Tällaisen vedenpitävyyden toteuttamiseksi tarvitset: tervaa, mastista, lasineristystä, kaasupoltinta ja ruiskutusvaahtoa.

  Vaahto estää pohjan

  Edellä mainitun hiekkalaatan luomiseksi hiekka kaadetaan erityisiin "hiekkalaatikkoihin" ja kaadetaan runsaasti veteen ja painuu siihen asti, kunnes se jättää jälkiä kengille. Tämän jälkeen lujitemuodot on perinteisesti asetettu ja kaikki on täynnä vaahtobetonia. Seuraavaksi varmista, että tarvitset lisää vedenpitävyyttä ja vasta sitten on välttämätöntä jatkaa kellariblokkien asettamista vaahtobetoniin. On erittäin tärkeää, että tällaisten lohkojen tiheys on vähintään 700 kilogrammaa kuutiometriä kohden.

  Yleensä vaahtobetonilohkojen alhaisen hinnan vuoksi rakennusmateriaalin luominen näiden materiaalien avulla on pidettävä varsin edullisena.

  Kuva raportti munimisesta FBS: stä kaistaleen muodossa

  Asennus osoitti:

  1. Ilman ammatillista rakentajaa tehdä nefig
  2. Ilman ammattimaista nosturitoimittajaa tehdä nefig
  3. Lohkot voivat tanssia kiinteistä kokoluokista 7 senttimetriin mihin tahansa suuntaan.
  4. Sinun täytyy yrittää noudattaa olemassa olevia piirustuksia, muuten saat täydellisen suolen

  [Säätiön tyynyt] House 8 by 9 meters (project, pit) onnistui keräämään yhden työpäivän vanhempien ystävien ja tuttavien voimille. Teollisista vammoista, hieman päänsärkyä noin 15 minuuttia (aivot) ja vain vittu fingal polven (jonka lähde, jota en muista) oli lisätty sormen hieman naulattu kelkka vasara. Ja niin se kaikki oli zashibia.

  Asennus alkaa asentamalla majakka lohkojen kaikkiin kulmiin rakennuksen kehä. Tämän jälkeen kapron-lanka (kiinnitys) kiristetään ja myöhemmin kiinnitys asetetaan väliin. Ennen kuin venytät kierteen, muista tarkistaa majakan lohkot tasolla ja vedä sitten langan yläreunasta. Niiden kohdistaminen tapahtuu nosturilla. Jos asennusprosessin välikappaleet eivät vastaa kiinnityskorkeuteen valitut parametrit, tätä korkeutta voidaan muuttaa hiekkalaatalla. Poista tällöin hiekka tai päinvastoin. On mahdotonta jättää löystynyttä maata hiekkalaatan alle, koska lohkon kutistumisprosessissa saattaa mennä pienemmäksi kuin muut, mikä ei ole hyväksyttävää työn prosessissa.

  Ennen illallista he asettivat yhden kulman viimeiselle neljännelle tasolle, raapasivat yhden halkeaman ja sitten uudet voimat ylensivät nosturin ja onnellisesti lopettivat kaiken.

  Romun ja eräänlaisen äidin avulla siirrymme lohkojen päälle. He laskivat lohkot sivuiltaan laskemalla ne kahdelta tieltä yhdeltä puolelta aikaisemmin asetetuille rätinkiskoille, jotka sitten poistettiin koukusta toisella puolella lohkon vastakkaisilla puolilla ja nostettiin nosturilla.

  Kaikki kaikesta - noin 10 tuntia. He ajoivat 10 pussia sementtiä 50 kiloa kohden, eikä ollut selvää, mitä pitäisi tehdä jäljelle jääneiden kaksikymmentä vuotta - niitä olisi kiireesti käytettävä pistokkeisiin, jotka olivat jäljellä ennen viikunaa ja troshkaa (katso kuva alla).

  Samalla, kun vedämme korttelit ulos pinoon, ihmiset levittävät ratkaisua aktiivisesti seuraavan rivin alla.

  Seuraavana päivänä hän jätti sulkemisliitoksen, vaikkakin on arvovaltainen lausunto, että se olisi jätettävä kevääseen saakka. Suunnitan tiivistää saumat ainakin ulkona - ehkä minulla on aikaa käydä läpi lika ja liimaa vedenpitävä paska ennen viimeistä kylmää ilmettä. Jos kortit on kokonaan asetettu, haudan sen maaperään ainakin puoleen - se helpottaa monoliittisen vyön asentamista kevyille asennuslevyille.

  Tyynyt asennetaan niille rajoille, joissa nosturi on saatu.

  Oikealla, kummallinen tiilenrakennus symboloi paikkaa, jota on vielä korjattava joko tiilillä tai laastilla.

  Takaosanäkymä. Kaarteiden lohkot ovat vain suolisto, mutta nämä eivät ole vielä mitään.

  Lohkojen kaarevuus on saavuttanut huomattavia rajoja. Yksi fic on peitetty monoliittisella vyöllä.

  Dumped nosturi toiseen kulmaan. Talon nurkkaan, mahdollisimman lähellä auringonnousua, sijoitamme onnistuneesti kerätyn kahden frangin kolikon - jos orava asetetaan, niin säätiö voidaan kutsua jo ennen kevään pari kertaa. Rakennuspaikka on rakennuspaikka, ja nefik unohdetaan kansallisilla merkillä.

  Viimeinen kouristus. Lohkojen välinen kauko-aukko symboloi talon sisäänkäyntiä, joka on vielä 100 mm alhaalla.

  Chord - kaikki näyttää olevan valmis. Poikkeamasta piirustuksesta vain oikea 900. lohko siirtyi seinän vasemmasta puoliskosta, mistä päädyin zakhrenyachit ikkunaan koko seinään, koska seinä on itsekantava ja se on erittäin kaunis huone sisällä.

  Tulevat portaat.

  Näkymä tulevasta portaasta pudotusikkunaan

  Kysymykseen lohkojen geometriasta. Lohkot - joskus jopa edes paskaa, mutta täysi PPC.

  Yritä liittää lohkot yhdistelemään ne mahdollisimman lähelle toisiaan. Kun lohkot on asennettu, peitä kaikki aukot ja raot betonilaastilla ja peitä tekniset reiät rikkoutuneilla tiilimuodoilla ja tasoita pinta myös laastilla, sillä vedenpitävyys on erittäin korkea. Tämä estää alustan ennenaikaisen ja ei-toivotun tuhoutumisen.

  Asennetaan leveydeltään, ruuvataan senttimetriin pitkin talon pitkäa puolta. Projektissa on mahdollista ruuvata 4 cm: n päähän talon puolelta iso suunta ja 6 pienemmässä. Sijoittanut. Koiran korkeus oli noin 5..6 - lohkojen ansiosta, mutta kaikki tämä kama ei ole ollenkaan pelottavaa.

  Lohkojen PBS perustus, sen käytön edut ja haitat

  Useimmiten rakentamisen tavanomainen perusta on monoliittinen ratkaisu, jossa on tai ei ole vahvistuskammio, sekä pylväs- tai kasaerivariantti. Mutta olisi kummallista, jos teknologian nopean kehityksen myötä ei syntynyt uudentyyppistä materiaalia, joka olisi melko kestävä ja ei millään tavoin alhaisempi kuin klassinen ratkaisu rakennuksen perustamisen aikana.

  Useimmiten rakentamisen tavanomainen perusta on monoliittinen ratkaisu, jossa on tai ei ole vahvistuskammio, sekä pylväs- tai kasaerivariantti. Mutta olisi kummallista, jos teknologian nopean kehityksen myötä ei syntynyt uudentyyppistä materiaalia, joka olisi melko kestävä ja ei millään tavoin alhaisempi kuin klassinen ratkaisu rakennuksen perustamisen aikana. Näillä ominaisuuksilla on PBS-pylväiden perusta, jonka etuja ja haittoja käsitellään tarkemmin artikkelissa.

  Mitkä ovat FBS-esteet, niiden tarkoitus

  Mikä tahansa lyhenne piilottaa tietyn käsitteen kuivan merkinnän taakse. PBS, jos käännymme kirjaimelliseen tulkintaan, ovat säätiön rakennuspalikoita. Lisäksi oletuksena on olettaa, että tällainen merkintä tarkoittaa tarkasti suorakaiteen muotoista, vahvistettua betonirakennetta, jossa ei ole mitään onteloita, eli kiinteä. Puheessaan yksinkertaisemmalla kielellä tällaiset lohkot ovat vain tiili, jota käytetään monissa rakennusmateriaaleissa, mutta vahvistetaan vahvistuskannella.

  Oikean lomakkeen lohkojen lisäksi on olemassa muita tämän tyyppisiä tuotteita, jotka ovat erilaiset kokoonpanossa:

  • joissa on pystysuorat reiät, joiden nimeäminen on erilainen - FPP;
  • viestinnän aukot - FBV;
  • ns. "tyynyjä", jotka on nimetty FL: ksi.

  Tällaisten tuotteiden valmistaja voi valinnaisesti tehdä halutun kokoisen lohkon, ts. Ei ole tarpeen suunnitella pohjaa standardikokoisen alueen perusteella. Nimeämisessä on lyhennyksen lisäksi lukuja, joiden avulla lohkon kokonaismitat on salattu.

  Tällaisia ​​tuotteita käytetään laajalti monikerroksisten, raskasrakennusten rakentamisessa ja asuinrakennusten rakentamisessa. Tämän materiaalin voimakas kysyntä johtuu sen lujuudesta, joka vuorostaan ​​varmistuu siihen, että lujitushäkki on yksikön sisällä. Tämä materiaali on erittäin houkutteleva rakentajille myös siksi, että lohkojen kiinnittämiseen on useita mahdollisuuksia:

  1. Sementtilaastin käyttö. Muuraus samaan aikaan toteutetaan samojen sääntöjen mukaan kuin tiiliseinän rakentamisessa. Toisin sanoen tarvitset asianmukaisen liittämisen saumoja, ja on myös erittäin tärkeää, että jokainen seuraava elementti suuntautuu oikein suhteessa jo asennettuihin osiin.

  2. Erityisen kuivan liimaseoksen käyttö, joka riittää laimentamaan sopivalla mittasuhteella. Tietenkin tämä vaihtoehto on vähemmän aikaa vievää, ei vaadi aikaa ja vaivaa ratkaisun sekoittamisessa, mutta tällaisen ratkaisun kustannukset maksaisivat suuruusluokkaa kalliimpia kuin jos käytät sementtilaastia asennuspaloihin.

  Mitkä ovat FBS-lohkojen edut ja haitat?

  Kun rakennuksen rakentaminen perustuu sellaiseen rakenteeseen, joka perustuu FBS-korttelien perustuksiin, kaikki etuja ja haittoja on käsiteltävä huolellisesti ennen kuin tämä tai toinen vaihtoehto kohdistuu. Tällainen säätiö on houkutteleva rakentamiseen useista syistä:

  1. Säästä aikaa, koska ei tarvitse vaivata betonia, laskea tarvittavan materiaalin määrä ja huolehtia myös ihanteellisten mittasuhteiden noudattamisesta. Näin tapahtuu usein, jos tällä alalla ei ole kokemusta. Ja asennuspalikat toteutetaan nopeasti, eikä niiden tarvitse huolehtia tulevan säätiön laadusta.

  2. Valmistaja tarjoaa lähes kaikki vivahteet rakennuksen pohjan rakentamiseksi lohkojen FBS. Puhumme erityisistä koukkuista, jotka on varustettu erityisen suurilla mittasuhteilla. Tämä yksinkertaistaa huomattavasti tällaisten tuotteiden sijoittamista kaivoihin monikerroksisten tai yksinkertaisesti raskasrakenteiden rakentamisen aikana.

  3. Lohkoilla voi olla erityisiä uria, jotka säätiön rakentamisen aikana voivat edelleen vahvistaa rakennetta.

  4. Jos rakennelma on suunniteltu "hapan" maaperälle tai alueelle, jolla on erittäin kylmä ilmasto, sen vuoksi sen rakenteesta johtuvat edellä mainitut ulkoiset tekijät eivät vaikuta FBS-lohkoihin. Jotta tuotteilla olisi parempi vakaus, aineksen koostumuksessa on erityisiä aineita.

  Ymmärrämme, mitä epäkohtia nämä lohkot ovat, voimme erottaa kaksi merkittävää. Ensinnäkin tämä materiaali on melko kallis ja asennukseen tarvitaan erikoislaitteita. Ja toisaalta on olemassa riski, että säätiö taipuu, koska rakentaminen ei ole monoliittista, mikä tarkoittaa, että jokainen elementti voi käyttäytyä ennalta arvaamattomasti.

  Jotkut pitävät tämän materiaalin haittapuolena tarvetta lisätä vedenpitävyyttä ja eristystä, mutta tänään lähes kaikki rakennustyypit eivät tee tällaisia ​​manipulointeja. Näin ollen on väärin harkita tätä miinus FBS-lohkojen tapauksessa.

  Näin ollen rakennuksen pystyttämisen aikana perustetun raudoitetun betonipohjan perustuksen valitseminen ei voi pelätä joko lämpötilahäviöitä tai muita ulkoisten tekijöiden vaikutuksia. Ja tällaiseen säätiöön rakennettujen rakennusten luotettavuusaste on erittäin korkea. Lisäksi lohkojen rakentaminen rakennetaan hyvin nopeasti, mikä tarkoittaa, että ei ole mitään syytä olla huolissaan rakennusajasta ja sinulla on aikaa päättää työ kausien välillä. Vaikka aiotte rakentaa yksikerroksisen asuntorakennuksen vaatimattomia mittoja, tämäntyyppisten säätiöiden valinnasta saat rakenteen "vuosisatojen ajan".

  Lohkojen PBS perustus: hyvät ja huonot puolet

  Työn organisointi

  Esivalmistettuja betoniperustuksia käytetään silloin, kun monoliittirakenne on mahdotonta tai ei-toivottavaa useista syistä: betonisolmun huomattavasta etäisyydestä ja epäsuotuisista ilmastollisista olosuhteista kehittäjän valmistamattomuuteen, jotta pystytään kohtaamaan vaikeita rakenteita, vahvistamaan ja kaataamaan voimakkaasti haudattuja rakenteita.

  Tällöin PBS: n perusta on huomattavasti nopeampi, ja työvoimakustannukset vähenevät merkittävästi. Kuitenkin talon alle valmistetun betonipohjan rakentamisen tekninen monimutkaisuus voi olla jopa suurempi kuin monoliittisella betonitoimella. Se vaatii maansiirto- ja lastauslaitteiden osallistumista, lastauslohkojen järjestyksen huolellista laskemista ja rakennuskohteiden kunnioittamista.

  Yleinen menettely PBS: n säätiön toiminnalle on seuraava:

  1. Merkintäpaikka rakennushankkeen ja sitojärjestelmän mukaan.
  2. Louhintatyöt: maaperän poistaminen syvyyteen, avoimen kuopan kaltevien seinämien muodostuminen romahtamisen suunnitteluprofiilin mukaisesti.
  3. Monoliittisen perustan täyttö, joko tyynyn tai jalkaterän laite.
  4. Lohkojen järjestyspakotus niiden pehmittämällä sementtilaastilla ja vahvistusverkolla kulmissa ja pylväissä.
  5. Säätiö pitää kiinni kunnes kutistuminen on valmis.
  6. Täytä vahvistettu seisminen hihna ja laite päällekkäin ensimmäisen kerroksen kanssa.
  7. Ensimmäisen kerroksen seinien rakentaminen.
  8. Asennus vedenpitävyyteen ja pohjan eristämiseen.
  9. Backfill maaperään.

  Koostumus ja työn järjestys voivat vaihdella hieman. Erityisesti korkealla GWP: llä voidaan suorittaa rakennustyömaan keinotekoinen kuivatus, mutta alueen hydrogeologiasta riippuen viemärijärjestelmä voidaan sijoittaa sekä alkuvaiheessa että välittömästi ennen täyttöä. Tutkittuaan esivalmistettujen lohkopohjien rakentamisen ominaisuuksia kuitenkin useimmat teknologian kysymykset ja niiden rakentamisen vaiheet häviävät itsestään.

  Laakeriominaisuudet ja säätiön vakaus

  Esivalmistettujen perustusten lujuuden puute heikentää merkittävästi niiden rakenteellista lujuutta. Tärkein tuhoiseva vaikutus tulee maaperän sivujen muodonmuutoksista ja roiskeista. Huolimatta siitä, että lohkopohjat kokevat täydellisesti puristuskuormat, niiden iskunkestävyys on hyvin alhainen, jos pohja ei koe riittävän korkeaa paineita yllä olevista rakenteista. Sitä vastoin yhteisen tukirakenteen puuttuminen tekee esivalmistelusta hyvin alttiiksi taivutukselle ja kiertämiselle.

  Kaksi keskeistä sääntöä esimuotoisten säätiöiden rakentamisessa:

  1. Niiden sijainti on kokonaan maaperän jäädytyskerroksessa tai huurteen tunkeutumisen syvyyden alapuolella, mikä estää rakenteen nostamisen pakkashevosten voimilla.
  2. Sivuttaisvaikutuksen poistaminen maasta aina siihen hetkeen asti, jolloin puristusvaikutus on tarpeeksi korkea, jotta estävät kitkavoimat lohkojen välillä niiden siirtymisen estämiseksi.

  Se vaatii myös tasoittaa maaperän kerroksen tiheyden eroa, johon säätiö lepää. Tämä toteutetaan lohkojen asentamisella monoliitti- sellä teräsbetonisella nauhamyllyllä tai -lautalla, jolloin kuormitusjakautumisen vaikutus maaperän torjuntaan tapahtuu.

  Suositeltavat maatyypit

  Esivalmistetut perustukset eivät sovellu tukevasti ja voimakkaasti maadoituneisiin maaperäihin johtuen alhaisesta taivutuskuormitustasosta. Tällöin ei pidä sekoittaa tapauksia, joissa kantaja-alusta ja vaihtoehtoja lohkojen käyttämiseen kellari seinien rakentamiseksi kerätään FBS: ltä. Jälkimmäisessä tapauksessa tukitoiminnot eivät suorita itse lohkot vaan NZLF-nauha tai niiden alapuolella oleva kiinteä levy.

  Alapolohkojen asettaminen monoliittiselle levylle

  Lohkojen perustuksen rakentaminen perusteknologian mukaan on esitetty kuiville ja tulenkestäville taustalohkoille, joiden kantavuus on laakerialueen ja rakennuksen massan suhteen luotettavuuskerroin, joka on järjestyksessä 1,2-1,4. Yleensä on suositeltavaa asettaa esivalmistettu säätiö ilman grillausta, jonka kantavuus on vähintään 4,5 kg / cm 2.

  Monoliittisten armopoyojen laite FBS-lohkojen asettamisen yhteydessä

  Jos taustalla olevan maaperän tiheys on noin 3,8 - 4 kg / cm2 (hiekkasauma, rasvainen savi) tai uudelleenlaskeminen painolle ja laakerialueelle ei takaa positiivista luotettavuustekijää, säätö on asetettava puolisuunnikkaan profiilin hiekkamursseille. Kun luotettavuuskerroin on pienempi kuin 1 FBS, se voidaan asettaa vain grillattavalle tai ainakin laajemmalle jalalle.

  Erilaisia ​​peruslohkoja

  PBS-alue ei ole kovin laaja. GOST 13579-78: n mukaan, jonka leveyskorkeus on 30 tai 60 cm, leveys voi olla 30 - 60 cm 10 cm: n välein. Lohkojen pituus on 90-240 cm, pituus ja korkeus verhokäyrä on jo asetettu standardoitua ompeleelle, eli todelliset lohkot ovat 20 mm lyhyempiä ja pienempiä.

  FBS-lohkojen koot

  Perustablokit oletusarvoisesti eivät ole vahvistusta lukuun ottamatta sulautettuja kiinnityslenkkejä. Koska tärkein materiaali käytti Betonin lujuusluokkaa B7.5: stä B15: een. Samanaikaisesti lohkojen valmistuksessa standardimuotoja varten ei ole rajoituksia betonin asettamiseksi betoniin tai verkkorungolle tai käyttämällä seosta, jolla on erityisiä parametreja, esimerkiksi suuremmalla roiskeenkestävyydellä.

  FBS-lohko, jossa on edessä

  Betoniperustusten ja kannattujen kellari seinien rakentamiseen käytetään seinän pohjalevyjä (FBS), joissakin tapauksissa ne on valmistettu raskasta betonia. Silikaattilohkojen tai laajennetun saven lohkojen lajit eivät sovellu laakereille ja kriittisille rakenteille. Pohja-lohkoja voidaan vuorostaan ​​merkitä FBV: llä (pituussuuntaisen uran läsnä ollessa) tai FBP: llä (jossa on tyhjiöitä sementtilohkon tapaan).

  Yhdistetyt laitejärjestelmät

  Joten klassisessa versiossa PBS: n perusta on uskomattoman yksinkertainen ja jopa primitiivinen: alempi ja ylempi vahvistusvyö, jonka välillä voi olla mielivaltainen määrä rivejä, mutta yleensä enintään 4-5. Tämäntyyppinen säätö sopii parhaiten rakennuksiin, joissa ei ole kellarikerroksia ja teknisiä alustoja, eli lohkot on tukkeutunut kaikilla puolilla maata ja niiden suulakepuristus sisäpuolelle jätetään ulkopuolelle.

  Tuki FBS: n pohjan ylähaaran pylväistä

  Kellarin tai kellarikerroksen läsnä ollessa puristuskuormia horisontaalisilla akseleilla voidaan kompensoida kahdella tavalla:

  1. Vahvistetaan saumoja 8 mm: n vahvikkeella, joka kompensoi sisäisen vyöhykkeen jännitystä.
  2. Sisäseinien asennus, kaihtimet.

  On myös mahdollista asentaa FBS epävakaalle maaperälle, mutta kuten jo mainittiin, vain kuormitusjakaumajärjestelmä - pile-rozverkovogo tai nauhalevitys. Haluttaessa FBV-levyjen leikkauksia voidaan käyttää esivalmistettujen monoliittisten säätöjen järjestämiseen. Tällöin lohkojen leikkaukset toimivat tarjottimina siltojen tai täyttöhihnojen monoliitoksena, mikä takaa korkealaatuisen taivutuskuorman käsityksen. Samat tavoitteet voidaan saavuttaa tavanomaisten FBS-lohkojen avulla, joista 1-2 riviä kohti lisätään vahvistettuja hihnoja lisättyyn muottiin.

  Yhdistetty säätö: nauha ja lohkot FBS

  Sääolosuhteet ja vesihuolto

  FBS: n esipohjaisten perustusten pääasiallinen haitta on niiden pieni paikannuskyky. Jos on tarpeen varustaa kuiva kellari, lohkojen väliset liitokset ovat vakava ongelma, mutta ne eivät ole kaukana monoliittisen betonisulan kylmistä saumoista.

  Se voidaan ratkaista usealla eri tavalla. Pääosa on liitosten ulkoreunojen leikkaaminen ja betonikaapelin asentaminen niihin. Tällaiset ponnistelut eivät kuitenkaan riitä, jos lohkojen valmistuksessa ei käytetä erityistä betonia, jolla on alhainen veden absorptio.

  Yleensä esivalmistettujen perustusten eristäminen levitetään pinnoittamalla käyttäen korkealaatuisia liinoja, jotka perustuvat silloittuneeseen polypropeeniin tai lasikuituun. Tällöin vesivarasto on väliaikaisesti kiinnitettävä pohjan ylävyöhykkeelle pohjaveden yläpuolelle, sillä muuten on suuri vaara, että se irtoaa säästä johtuen, kun pohja pysyy avoimena melkein, kunnes rakennus on valmis.

  Huonolaatuisen betonin sulatuksen ongelma voidaan ratkaista myös lämmittämällä säätiön ja sokean alueen ulkopinnat. Tätä tarkoitusta varten ne käyttävät tavanomaisia ​​edullisia, pienitiheyksisiä PSB: ää, joka kiinnitetään väliaikaisesti eristeen päällä oleviin lohkoihin liimamenetelmällä ja tuetaan sitten täyteaineella.