Lohkojen 20x20x40 tee-se-itse: rakennustekniikka

20x20x40-pohjaiset lohkot ovat helpoin ja optimaalinen valinta eri rakennusten rakentamiseen. Niiden ominaisuus on kevyt, joten rakenne voi tapahtua ilman nostolaitteiden käyttöä. Lisäksi rakenteiden rakentaminen voidaan toteuttaa milloin tahansa vuoden aikana.

Lisäksi voit rakentaa lohkojen 20x20x40 perustan omiin käsiinsä ja viettää aikaa tähän. Mieti, minkä tyyppisiä perustuksia voidaan rakentaa tällaisesta materiaalista, asennustekniikasta sekä lohkojen valmistuksen ominaisuuksista.

edut

Betonin betonilohkojen käyttö säätiön rakentamiseen on erinomainen vaihtoehto kokemattomalle rakentajalle.

Harkitse tärkeimmät edut:

 • Rakennustarvikkeita ei tarvitse vuokrata. Siten on mahdollista minimoida kustannukset. Lisäksi kaikki työ voidaan tehdä omalla kädellä, mikä myös vähentää rakentamisen kustannuksia.
 • Rakennetta alustalle ei tarvitse asentaa muottirakennetta ja purkaa se sitten. Tämä nopeuttaa huomattavasti rakentamisprosessia;
 • On erittäin helppoa työskennellä materiaalin kanssa, joten on mahdollista tehdä säätiö sen avulla ilman kokemusta ja rakentamista;
 • Sitä voidaan käyttää rakennuskohteisiin milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa lämpötilassa.
 • Kun säätiö on rakennettu, voit heti aloittaa rakennuksen seinien rakentamisen.

Betonilohkot

Voit ostaa lohkoja 20x20x40 mistä tahansa rautakaupasta. Voit kuitenkin säästää tekemällä ne itse. Tämä edellyttää käytettävissä olevia materiaaleja ja työkaluja. Valmistukseen tarvitaan sementtiä, kvartsihiekkaa ja murskattua kiveä.

Ennen kuin aloitat, sinun on valmisteltava kaikki tarvitsemasi asiat sekä tehtävä lomake. Tuotannossa on käytettävä riittävän paksua vaneria, jolla on hyvät kosteutta kestävät ominaisuudet. Muodon valmistuksessa on tarpeen tarkkailla tarvittavat sisäiset mitat, jotka valmiit lohkot vastaavat GOSTia.

Sekoittamisen jälkeen betoni on kaadettava muottiin ja asetettava ne tasaiselle alustalle. Lomake on täytettävä tiiviisti betonilla, erityistä huomiota on kiinnitettävä sen kulmiin. Betonin tulee olla muodoltaan noin kolme päivää. Täydellisen kovettumisen jälkeen valmis tuote kestää jopa kolme viikkoa.

Lohkojen 20x20x40 pohjarakenteen ominaisuudet

Kevyitä betonilohkoja voidaan käyttää rakennusten, seinien, pohjakerrosten ja erilaisten perustusten rakentamiseen. Jos on tarpeen rakentaa perustan korkean kantavuuden omaavalle rakennukselle, on suositeltavaa käyttää nauhalevyä.

Hän puolestaan ​​voi olla matala ja syvä. Ensimmäistä tyyppiä käytetään puutaloissa, toinen kiveä ja tiiliä.

Nauhatalustana on betonirakenne, joka on asennettu pitkin rakenteen kehää. Rakennuksen alku on kaivannon kaivaus, johon betonipinnat asetetaan laastiin.

Strip Base Mounting Technology

Lohkojen 20x20x40 perustuksen valmistuksessa tee se itse, on tarpeen valmistaa kaivanto. Tämän jälkeen on tarpeen täyttää se hiekka- ja roska-seoksella sekä ramilla perusteellisesti.

Kaivosta kaadetaan sementtilaastilla, johon betonilohkoja asetetaan. Sen jälkeen sinun on kaadettava betoniin. Viimeinen vaihe on vedeneristysmateriaalin asennus.

On erittäin tärkeää ennakoida teknisiä avauksia sähkön, jätevesien ja muiden apuvälineiden asettamiseen.

Laskennassa tulee ottaa huomioon pohjan ja korkeuden pituus, leveys sekä rakennusaineiden kustannukset. Jos työ toteutetaan itsenäisesti ja materiaalit valmistetaan käsin, säätiön kustannuksia alennetaan useita kertoja.

Tällaisia ​​materiaaleja käytettäessä on myös mahdollista luopua suurikokoisten laitteiden käytöstä, joiden vuokraaminen voi myös nostaa rakennuskustannuksia.

Teknologian asennus pylväsperusta

Sarakepohjaa käytetään rakenteisiin, joissa on kevyitä seiniä, sekä alueilla, joilla ei ole suuria korkeuseroja. Jos et ota huomioon tätä ominaisuutta, rakennuksen siirtyminen voi olla mahdollista.

Alustan rakentaminen alkaa siitä, että on tarpeen kaivaa suorakaiteen kokoisia kaivoja. Niiden pohja on peitettävä sora ja hiekka, ja sitten varovasti tamped.

Tämän jälkeen lohkot sijoitetaan kaivon pohjaan, joka on tiivistetty sementin liuoksella. Pohja on tasoitettava ja peitettävä kerroksella vedeneristysmateriaalia.

On erittäin tärkeää, että jalustat ovat samassa tasossa, muuten on vaikea korjata vääristymiä tulevaisuudessa.

Tämäntyyppisen säätiön tärkein etu on sen edullinen ja nopea rakentaminen. On suositeltavaa käyttää rakennettaessa puutaloa. Se on kätevin vaihtoehto maaperälle, jossa on syvä jäädytys.

Tällä säätiöllä on kuitenkin haittansa:

 • Muita julkisivuja tarvitaan;
 • Ei ole mahdollista perustaa kellarissa;
 • Ei sovelleta savimaahan;
 • Käytetään vain vaaleisiin puutaloihin.

Hyödyllinen video artikkelin aihealueesta:

Jos tarkastelemme tällaisen materiaalin kaikkia etuja ja haittoja, sen käyttö perusrakenteen rakentamiseksi on usein ainoa hyväksyttävä vaihtoehto. Lisäksi lohkojen 20x20x40 omilla kädillä on korkea lujuus-, kestävyysindikaattori, ja niillä on myös alhaiset kustannukset verrattuna muihin materiaaleihin.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Betonielementtien 20x20x40 nauha ja pylväspohja

Betonielementit 20x20x40

Kevyiden rakennusten rakentamisen kannalta hyväksyttävin valinta säätilassa, vuodenajassa ja nostolaitteiden vähäisessä osuudessa on betonilohkojen perusta. Sen lisäksi, että ne ovat kustannustehokkaita, niiden asennusaika lyhenee merkittävästi. Ja lohkojen 20x20x40 asettaminen ei vaadi raskaiden koneiden käyttöä.

Betonielementtien valmistuksessa on tehty erilaisia ​​betonityyppejä, kuten betonia, vaahtobetonia, hiilihapotettua betonia ja muita. Mutta kaiken tyyppiset pääominaisuudet ovat pakkasenkestävyys, kosteuden kestävyys ja kestävyys.

Lisäksi valmiit betonilohkot 20x20x40 voivat olla onttoja, mikä antaa korkean lämmönkapasiteetin. Mutta niiden käyttöä rakennusten rakentamisessa ei ole suositeltavaa.

Niitä käytetään korjaamojen seinien tai ulkorakennusten rakentamiseen.

Strip-säätiö

Lohkojen 20x20x40 kaistaleosasto

Säätiön rakenne riippuu rakennuksen rakenteesta ottaen huomioon alueen geologia.

Rakennustyöt edellyttävät suurta kantavuutta. Näihin kuuluvat nauhan perustukset. Tämäntyyppisen rakenteen käytännöllinen ja taloudellinen hyöty on, että koko rakennuksessa ei ole tarvetta miehittää maata.

Ribbon säätiö ei vaadi irtotavaran maanrakennusta eikä lisäaineiston kustannuksia. Mutta sitä voidaan käyttää vain kiinteissä, veteen kyllästämättömissä maissa. Se voi olla syvä tai matala.

Rakennuksen ensimmäistä versiota käytetään kivirakennusten rakentamiseen ja se sijoitetaan sen alle syvyyteen. Tällaisen perustuksen tarkoituksena on estää sen muodonmuutos pakkaselta. Toista vaihtoehtoa käytetään useammin puiden tai hirsirakenteiden rakentamisessa maissa, jotka eivät ole pakkasnopeutta.

upotettu

Ribbon upotettu säätiö

Suoraan rakentamisen aikana kaivaminen kaivannon, suuri leveys 30-40 cm säätiön. Sitten lisätään hiekkakivilöityä kivimateriaalia, joka tiivistetään perusteellisesti, vasta sitten valmiit 20x20x40-lohkot asennetaan.

Lohkojen 20x20x40 peruskokoonpanon tärkeimmät vaatimukset ovat:

 • kaivettu ristikkäinen tyyny;
 • alarivin asettaminen on aloitettava niillä paikoilla, joissa seinät leikkaavat;
 • rakenteellisen lujuuden vuoksi 20x20x40-lohkojen rivejä on vahvistettu vahvikkeella ja sementtilaastilla;
 • Viimeinen rivi on tasoitettava laastilla ja lämmitettävä kahdella kerroksella vedenpitävyyttä;
 • Jalkakäytävä on pystytettävä kellarikerroksen ympärille suojatakseen lohkoja kosteudelta ja pakkaselta.

Perusrakenteen runkoon on välttämätöntä tarjota kaikki viestinnän aukot: jätevesi, vesi ja sähkö ja muut.

Matala syvyys

Laitteen malli matala pohja

Tämäntyyppisten nauhojen alapuolelle ei tarvita syvää kaivetta. On tärkeää puhdistaa alue ennen tulevan rakenteen merkitsemistä, ja maaperä, johon kasvillisuus sijaitsee, olisi poistettava.

Leveys säätiö on vahvistettu mesh, joka kaadetaan valmiiksi valmistettu betoni. 20x20x40-lohkojen asennus verkkoon alkaa kulmasta, jotta se ei häiritse tasoa, vie ne ristikon ratkaisuun ja sulkee näin liitokset. Lohkojen välissä on ratkaisu. Lohkojen välisiä yhteyksiä hierotaan ratkaisuun kaikilla puolilla.

Jokaisen 20x20x40 betonilohkon levittämisen jälkeen säännönvastaisuudet tarkastetaan tasolla, ja niiden esiintyminen korjataan laastin avulla. Ensimmäinen lohkoryhmä on kiinnitetty metalliristikkoon ja liuokseen, jonka jälkeen lisätään yksi lohko seuraavasta rivistä.

Tärkeää tietää! Jos rakenne on matalassa veden alla, lämmitetyt sokea alueet ovat pakollisia.

Pilarin perusta

Block Foundation

Pylväspohjan pystyttämisen materiaalikustannukset ja työvoimakustannukset ovat kaksi kertaa edullisempaa kuin matalalla nauhalevityksellä, varsinkin jos perustana on ottaa 20x20x40-lohkot. Tämän tyyppisen rakenteen pääasiallinen edellytys on voimakkaiden korotusten puuttuminen.

Teknologian perusperiaatteet:

 1. Rakenteen ympäryksen ympärillä kaivetaan tarvittava määrä suorakulmaisia ​​kaivoja.
 2. Ilman epäonnistumista, kaivon pohja peitetään varovasti tiivistetyllä tyynyllä, joka on valmistettu soraa sekoitetusta karkeaan hiekkaan.
 3. Asentaa sarjan lohkoja, jotka on tiivistetty betoniliuoksella.
 4. Toinen rivi sopii vastakkaiseen suuntaan. Jatka asennusta haluttuun korkeuteen.
 5. Pylväiden yläosa tasoitetaan, minkä jälkeen se peitetään vedeneristysmateriaalilla.

Muista! On välttämätöntä säilyttää samat pylvästasot kuin korjausten korjaus rakennuksen lopussa on ongelmallista.

Pylväsperusta on hyvä vaihtoehto rakennuksissa, joissa on syväjäämiä. Mutta tällä tyyppisellä on haittoja:

 • maanalaisen tilan puute;
 • vaatii rakennuksen julkisivun alaosan viimeistelyä;
 • Se on rakennettu vain ihanteelliselle pinnalle, jossa maaperäliike on suljettu pois. Jos ylimääräisiä linnoituksia oletetaan, kustannusosuus kasvaa, mikä riistää tämäntyyppisen edun perustan halvemmaksi;
 • ei ole tarkoitettu suurien kiinteiden rakennusten rakentamiseen.

Jäykistyskellari

Edellä mainittujen etujen ja haittojen huomioon ottamiseksi on syytä huomata, että sarakepohja on usein ainoa optimaalinen ja edullinen ratkaisu rakennusten kiireelliseen rakentamiseen. Jotta rakennus olisi pitkäikäinen, on kuitenkin noudatettava kaikkia ehtoja ja standardeja.

Lisäksi betonilohkot 20x20x40 kuuluvat yleismaailmalliseen ja talousarvioon tarkoitettuun materiaaliin, koska käyttöalue on melko laaja. Niiden etuja ovat:

 1. Materiaalin laatu, joka mahdollistaa rakenteen elinajan lisäämisen.
 2. Alhaiset kustannukset ja oikeat lomakkeet vähentävät ylimääräisen ratkaisumallin kustannuksia tasaamiseksi.
 3. Materiaalin keveyden ja lujuuden takia rakennusaika ja raskaiden laitteiden käyttökustannukset pienenevät.
 4. Materiaalin tärkeä tekijä on sen ympäristöystävällisyys.

Tee lohkot itse

Tee lohkot itse

Rakennusaineiden valmistukseen saakka, tehdäkseen itse itsensä, betonilohkojen 20x20x40 tekeminen ei ole aivan vaikeaa. Tarvitaan vain kvartsihiekkaa, korkealaatuista sementtiä, graniittikiveä ja muotoja, joissa tuotetaan valettuja tuotteita.

Betoniliuos valmistetaan 4 osaa sementistä, 6 osaa raunioista ja 7 osaa hiekkaa, joiden seos on täytetty vedellä ei-nestemäiseen sakeuteen. Valmistettu liuos täytetään etukäteen valmistetuilla lomakkeilla ja asennetaan tasaiselle alustalle. Liuoksen pinta on tiiviisti ja tasaisesti täytetty muoto, tasoitettu lastalla. Pysy täydelle jähmettymiselle kolmen päivän ajan. Jähmettymisen jälkeen muodot hajotetaan ja täytetään uudella liuoksella.

Valmislohkoja on mahdollista käyttää täydellisen kovettumisen jälkeen, joka kestää jopa kolme viikkoa.

Pylväspohja betonilohkosta 20x20x40 cm

Betonielementtien perusta

Säätiö on pääosa rakennuksesta, joka vastaa koko rakenteen luotettavuudesta ja kestävyydestä. Ennen rakennuksen rakentamista materiaalit lasketaan. Tässä tapauksessa jokaisessa vaiheessa valitaan paras vaihtoehto, joka auttaa vähentämään rakennusaikaa ja säästämään rahaa. Lohkojen 20x20x40 cm sarakemateriaalin rakentaminen auttaa ratkaisemaan ongelman.

Pylväsperustan tyypit ja sen ominaisuudet

Sarakkeen säätiöllä on useita eri tyyppejä, joten oikean valinnan tekemiseksi on tarpeen tutustua jokaiseen:

Sarakepohjan lajikkeet

 • Monoliittinen pylväskanta katsotaan kestävin, kestää suuren painon rakentamisen. Tämäntyyppisen säätiön elämä on 100 vuotta.
 • Pylväsnauha tarkoittaa kalliita säätiöitä. Kaikki kustannukset ovat kuitenkin perusteltuja käytön aikana. Tämäntyyppisten pohjaseinien kohdalla on sama painotus mihin tahansa osaan. Tällainen säätiö voi kestää jopa 50 vuotta.
 • Tukipilarin perustus ei vaadi suuria rakennuskustannuksia. Rakennustekniikan noudattamista voidaan käyttää pitkään. Tältä pohjalta on kuitenkin mahdotonta rakentaa taloa kellarilla.
 • Pylväspilarin perustus on pystytetty lyhyessä ajassa ja edullinen. Mutta tällaisissa säätiöissä rakennetuissa taloissa lattiat pysyvät aina kylmissä.
 • Puupylväspohja on edullinen, mutta poikkeaa lyhyestä käyttöjaksosta.
 • Lohkojen pylväspohja vaatii runsaasti työ- ja ajan kustannuksia. Kaikesta kuitenkin kompensoidaan tämäntyyppisen säätiön voimakkuus.

Hautausasteen mukaan erotetaan myös useita pylväsperustaisia ​​tyyppejä:

Pinoytynyt säätiö

 • Uppoasennetun pohjan taso laskeutuu 50 cm maanpinnan alapuolella. Tämäntyyppisen pohjan käyttö on suositeltava alueille, joilla on pääosin saviä ja kosteustasoa.
 • Matala pohja on asennettu 40-70 cm: n syvyyteen, jolloin ensimmäistä arvoa voidaan käyttää kevyiden rakenteiden rakentamisessa vakaaseen maahan. Toinen arvo sopii raskaampiin rakennuksiin ja heikompaan maahan.
sisältöön ↑

Kolumnipohjan lohkojen valinta

Luotettavan pohjan luotettavuus ja kestävyys riippuvat suoraan käytettyjen materiaalien laadusta. Siksi kun valitset pylvässpohjan lohkot, kannattaa kuunnella asiantuntijoiden suosituksia:

 • On parasta ostaa tehdasvalmisteinen materiaali. Tällaiset tuotteet ovat korkealaatuisia. Lisäksi valmistaja toimittaa lohkojen laadunvarmennetta, joka ei ole omiaan tehtyjä lohkoja. Valmistajan lisäsuojausasiakirjasta tulee vakuutus, jos säätiön rakentamisessa ja toiminnassa on odottamattomia olosuhteita.
 • Ostettujen lohkojen on oltava oikeat ja sileät. Tulevaisuudessa se helpottaa viimeistelyä.
 • Sinun ei pitäisi ostaa lohkoja sirujen ja muiden puutteiden reunoilla, koska tämä on suora näyttö valmistusteknologian rikkomisesta.
 • Sarakepesän rakentamisen lohkojen koko voi olla erilainen. Mutta käsiasennukseen on parempi käyttää 20 x 20 x 40 cm: n kokoisia pohjaosastoja.
sisältöön ↑

Sarakepohjan pystyttämisen vaiheet lohkoilta

Saraketyypin pohjaa lohkoilta 20x20x40 cm suositellaan asennettavaksi seuraavassa järjestyksessä:

 1. Sivuston valmistelu. Tässä vaiheessa alue puhdistetaan roskista ja ylimääräisestä kasvillisuudesta, poista ylempi hedelmällinen kerros, jonka paksuus on 25-30 cm. Tuloksena oleva alue on huolellisesti tasoitettu.
 2. Markkinarakenne. Kun huomaat tukipylväiden sijainnin, on syytä harkita, että on pakko asentaa tukia rakennuksen kulmiin ja laakerin väliseinien risteyksissä. Se on täällä, että puiset tangot porataan maahan, jonka välissä ne venyttää rakennekaapelin tai jousen. On myös syytä muistaa välipilarien välinen etäisyys. Optimaalinen askel on 2-3 metrin välinen etäisyys. Tukien toistuva sijainti on taloudellisesti epäedullinen, harvinainen - voi aiheuttaa rakennuksen seinämien muodonmuutoksia.
 3. Kaivojen valmistus kauranpäille. Tukien asentamiseksi on tarpeen kaivata kuopat, joiden syvyys on 15 - 30 cm. Syvennyksen on oltava riittävän leveä niin, että tukien asentamisen jälkeen on mahdollista suorittaa lisää töitä. Pohjan pohja on peitetty hiekalla, joka on vuodatettu vedellä ja varovasti tamped. Tulos on eräänlainen tyyny alustan alla.
 4. Pinoamislohkot. Lohkojen 20x20x40 cm tuet on rakennettu seuraavasti:
  • Kaksi lohkoa sijoitetaan hiekkapohjaan, pinnoittamalla niiden väliset pinnat korkeamman viskositeetin omaavalla sementtilaastilla. Lohkot painetaan tiukasti toisiinsa.
  • Lisäksi yläreunaan sovelletaan sementtiliuosta ja seuraavat kaksi lohkoa on asennettu. Samaan aikaan on tarpeen kääntää suuntaan 90 0. Asemointilohkot suoritetaan kolonnin haluttuun korkeuteen. Työskentelyvaiheessa on välttämätöntä pitää pystysuoran tuen jatkuvasti hallinta käyttäen lasia tai rakennustasoa.
  • Tarkista prosessin lopussa kaikki kannattimet samalle korkeudelle.
 5. Vedenpitävä pylväspohja. Lohkojen asentamisen jälkeen on välttämätöntä kipata koko pylvään pinta. Kun liuos kuivuu, lohkotukien vedeneristys suoritetaan. Tätä varten pylväät peitetään erityisellä vedeneristysaineella tai kääritään telaneristysmateriaaliin. Vahvistetaan vedeneristys tavanomaisella nauhalla.
 6. Täyttäminen. Kun kaikki maaperän täyttöön tarvittava työ on suoritettu. Maaperä täytetään pieninä annoksina, varovasti tamping each layer.
 7. Virkojen liittämiseen käytetään grillata. Se lisää merkittävästi pylväspohjan vakautta ja jakaa tasaisesti kannattimien välisen kuorman.
sisältöön ↑

Itsenäinen lohkojen tuotanto sarakepohjalle

Pienellä rakennusbudjetilla tai pienten rakennusten rakentamisella 20 * 20 * 40 cm: n tuotantolaitosten käyttökustannukset ovat taloudellisesti kannattamattomia. Tässä tapauksessa voit tehdä lohkoja omilla käsilläsi. Työlle tarvitaan:

 • Erityinen muoto.
 • Upotettava tärinänvaimennus tai yksinkertainen spatula.
 • Hiekkasementtilaasti.

Lohkojen valmistusmenetelmä on seuraava:

 1. Lomake on asennettu ruberoidiliuskaan, joka levitetään tasaiselle alustalle.
 2. Sementtilaastia kaadetaan muottiin tyhjyyden muodostumisen estämiseksi.
 3. Spatula läpäisi ratkaisun koko alueelle kiinnittäen erityistä huomiota muodon kulmiin. Tampuriliuosta voidaan käyttää erityistä tärinää.
 4. Tuotteen pinta on hyvin tasoitettu ja jätetään kuivumaan 2-3 päivää.
 5. Valmis lohko otetaan pois muotista ja poistetaan luonnollisen kuivauksen paikkaan kovan kovuuden ja lujuuden joukkoon. Tärkein edellytys on välttää suoraa auringonvaloa. Valmiit tuotteet ovat mahdollisia vain 3 viikon kuluttua.

Pylväspohjan lohkot

Näin ollen tietyn koon lohkojen sarakepohjan rakentaminen on kaikkien saatavilla. Tärkeintä on tehdä oikeita laskelmia ja noudattaa asiantuntijoiden suosituksia.

Block Foundation

Kaikista tunnetuista menetelmistä on suhteellisen halpaa ja luotettava rakentaa pieni puutalo, kylpylä tai kodinhoitohuone maaseudulla. Paras vaihtoehto olisi runkorakenne, joka on asennettu pylväspohjaiseen betonilohkoon. Välittömästi on syytä tehdä varaus, että pylväspohjan lohkotyypitys ei tarkoita FBS-lohkojen tai muiden vastaavanlaisten teräsbetonituotteiden käyttöä tonnikalaa painavana. Kyse on siitä, miten yhdistää pylväsperusta lohkojen 20x20x40, joka painaa alle 30 kg, ei enempää.

Betonielementtien pilarin perustuksen tekniikan perusteet

Mikä on mielenkiintoinen tällainen säätiön muunnelma:

 • Taitojen ja tietyn järjestelytavan tuntemuksen takia tällainen sarakepohja on rakennettu lohkojen käsin yhdeksi, enintään kahdeksi päivälle;
 • Kymmenen pilarin vaatimattoman perustuspylväsjärjes- telmän rakentamisen kustannukset ovat noin 3 tuhatta ruplaa edellyttäen, että pylväspohjan lohkot ostettiin valmiiksi 50 ruplaa kohden ja suurin osa työstä tehtiin käsin;
 • Se on helpompaa, nopeampaa ja halvempaa tehdä perustan vaalealle puurakenteelle, jota yksinkertaisesti ei ole olemassa, ja vaikeimmassa rakenteessa on pilarirakenteen tukipintojen geometria ja tasot.

Rakenna pylväsperusta säätiölohkojen päälle

Kuten mökkirakennuksessa tahansa, säätiön lohkotuote voidaan rakentaa useita tunteja päivässä vapaa-ajalla ja fyysisellä voimalla. Työ ei ole kova, ei vaadi suurta määrää kaivamaan kaivoksia tai kaivoksia. Mutta on yksi piirre - pylväsperustan rakentaminen vaatii ensinnäkin erittäin vakavaa valmistelutyötä. On tarpeen luoda lohkot, asentaa majakat ja maamerkit, joihin materiaali asetetaan sementtilaastille. Helpoin tapa tehdä tämä hieno osa työstä välittömästi, kun tarvittavat tiedot ovat tuoreita muistiin, kuinka merkitä sivuston. Katso, miten tiivistää ja kohdistaa tyynyn lohkojen 20x20x40 sarakkeen alapuolelle:

Kaksi sanaa sarakepohjan rakennuspalikoista

Säätiön rakentamiseen käytetään useimmiten monoliittisia kivejä, jotka on valettu värähtelevään koneeseen tai M100-150-merkkisen betonin betonista. Helpoin ja halvempi asia ostaa tällaista materiaalia kuin yrittää tehdä sitä itse. Se on suhteellisen kallis, eräiden mökkien tai kodinhoitohuoneen rakentamisesta omistajilta voi ostaa materiaalin jäännöksiä, varsinkin kun et tarvitse niin paljon, 40-50 kappaletta.

Useimmiten käytetään pylväsperustaisten rakenteiden rakentamista varsin objektiivisista syistä 20 x 20 cm: n pituudelta ja pituudeltaan 40 cm:

 • Lohkon koko määrittää sen pienen painon. Riippuen käytetystä täyteaineesta yhden kiven massa on 30 - 32 kg, minkä vuoksi on helppoa nostaa ja sijoittaa lohkot ilman lisätyökaluja ja lisävarusteita.
 • Useimmiten lohkot tehdään vibropressoihin vakiomuodossa vaahtobetoniin tai sementtilohkoon. Samanaikaisesti saadaan valukiveksi, jonka alkuperäisen lujuuden on ylittänyt käsityöläisen betonivalun;
 • Menestyksekkäät mittasuhteet tekevät siitä suhteellisen helpoksi taittua perustuspylvään taittamista ja tasoittaa tasoa ilman, että jyrsintä leikattaisi tuen yläosaa.

Sivuston merkitseminen ja tyynyn kannattimien tyynyn valmistelu

Valmistuksen alkuvaiheessa on välttämätöntä tehdä oikea merkintä asennuspisteiden kohdalla pilarin kannattimille. Voit tehdä tämän käyttämällä runkopalkin palkkipalkin kokoa ja muotoa, joka perustuu pylväisiin. Projektin luonnoksen mukaan on tarpeen laskea puun keskiviivan tarkat mittasuhteet ja siirtää se johdinten avulla maahan. Tulevan pohjan sivujen pituuksien millimetrin vaatimusten noudattamisen lisäksi sinun on tarkistettava, että vierekkäisten sivujen välinen oikea kulma on havaittavissa.

Tämän seurauksena kulmien pylväsmateriaalien asennuksessa olisi oltava neljä pääkohtaa, joiden välissä on rakenteeltaan tai merkintäjohtoa venyttämättä. Samanaikaisesti panokset, joille lanka tai johto on kiinnitetty, on sijoitettava säätiön kehän ulkopuolelle.

Samalla tavoin sinun on kohdistettava juovamerkkien sijainti korkeuteen siten, että havaitaan tarkka horisontin taso.

Seuraavassa vaiheessa on tarpeen valmistaa tyynyt asennuspaloille. On luotettavampaa syventää sarakkeen tukia maahan 20-25 cm, mutta tässä tapauksessa on tarpeen käyttää jokaista saraketta varten lisäparin lohkojen sijasta kahden rivin sijasta kolmeen riviin.

Jos teet ylimääräisen maadoituksen maaperään 50 cm: n säteellä tuen ympärille, pääset sitten sarakkeen tukemattomaan versioon. 30-35 cm: n syvyyteen kaivettuun ojaan on tarpeen kaataa kaksi kerrosta hiekkaa, jossa on keskimmäinen paksusekoitettu kerros. Kaatunut materiaali peitetään perusteellisesti kerroksittain siten, että pinnalla on pieni kerros pölyhiekkaa.

Pylväspohjapintojen asennus

Lohkojen sijoittaminen pylvästukeen pohjaan suoritetaan käyttäen samaa tekniikkaa kuin tiilen asettaminen. Korkea mekaaninen lujuus muurauslaastia ei tarvita, kunhan se on muovia, mutta ei levitä betoniin. Hiekkapohja, johon lohko asetetaan, kostutetaan ja välittömästi peitetään ohut kerros laastilla, jonka paksuus on 1-1,5 cm. Lohkot voidaan sijoittaa betonikerrokseen.

Lohkon sijainti on tasoitettava jännitetyistä johtimista ja rakennustasosta siten, että tukipinnan hyvä täyttö liuoksella varmistetaan eikä horisonttia ole tukossa.

Seuraavien parin korttelin kun makaat neljänneskierrosta, jolloin rivien ligaatio saadaan. Jos on kolmas rivi, se on myös sidottava alareunaan.

Joissakin tapauksissa ohjattu tyynyt lohkojen asettamiseksi tehdään betonilevyjen muodossa, jotka puhdistetaan ja yhdenmukaistetaan horisontin kanssa laastin ennalta asettamisen jälkeen. Tällöin tyynyn päällinen hiekkaa ei kaadeta, ja muurauslaasti on sijoitettu suoraan soraan, jossa sora on vuotanut nestemäisellä betonilla.

Viimeistely ja pinoaminen

Muurauslaastin asettamisen jälkeen pylväsosien lohkojen pohja puhdistetaan, aukot hierotaan laastilla, rappeutuvat ja vedetetään. Jos pylväitä asennetaan pitkin majakoita oikein, ilman tukipinnan tukkeutumista, voit jatkaa säätämisen säätämistä palkilla.

Grillityön puukehys valmistetaan puusta etukäteen, useimmiten kahden L-muotoisen elementin muodossa. Nurkkaliitoksen alaosa, joka lepää lohkojen pylväsrakenteisiin, on vahvistettu metallilevyllä. Parin metallilevyjen välissä on ankkurivaippa, joka upotetaan sauman päälle kahden ylemmän lohkon väliin.

Kehyksen kaksi puolta on sijoitettu kannattimiin ja keskittyvät sarakkeen tukien akseleille, minkä jälkeen ne liitetään laastarilla. Puutavara kiinnittyy myös välitelineisiin, mutta ilman levyjä palkit yksinkertaisesti sidotaan pehmeällä langalla ylempiin lohkoihin tai kuten video:

johtopäätös

Lohkojen perustuksen lujuus ja kestävyys riippuvat pitkälti vanteenpalkin ja lohkotukien oikeasta liitoksesta, joten usein palkin lisäksi kulmista tai puulevyistä on sijoitettu muita nurkkapidikkeitä ja tukirakenteita. Epäsuotuisin tekijä on vanteiden palkin heikkous, jonka voimakas pystysuuntainen taipuma johtaa kapenemiseen, joka voi jakaa tuen.

Pylväspohja lohkojen 20x20x40 kehysrakennukseen

Oikea lähestymistapa perustan valitsemiseen kotona tekee rakennuksesta vahvan ja järkevän käyttää rahaa rakentamiseen. Korkealaatuiset rakennusmateriaalit ja teknisen prosessin noudattaminen tarjoavat FBS: n luotettavan perustan missään rakenteessa ja mahdollistavat lohkojen 20x20x40 pylväsperustaisen varustuksen omilla.

Pylväsperustatyypit

Pylväspohjaan rakennetut pienet rakennukset, runkorakenteet ja matalan rakennuksen rakennukset. Omien käsien rakentamisprosessi eroaa nopeasti tehdyistä töistä ja käytettävissä olevasta FBS-tekniikan käyttöönotosta:

 • Matala sulautettu säätiö - käytetään kevyiden rakenteiden rakentamiseen liikkuvat maaperät ja kallion esiintyminen;
 • Uppoasennettu pylväspohja - tappien asennuksen syvyys on 0,5-2,00 m; asettuu savimaahan pohjaveden kanssa.

Tuki-sarakkeen säätö pystytään tekemään itse, noudattamalla teknisiä ohjeita valokuvaselosteen avulla. Runkorakenteelle tai kivitalolle säätiö asetetaan eri rakennusmateriaaleista:

 • Monoliittinen teräsbetoni;
 • tiili;
 • Luonnonkivi;
 • Asbestiputket;
 • Metallikanava tai putki;
 • Betonielementit 20x20x40 cm.

Vihje! Puu on yksi vähiten luotettavista rakennusmateriaaleista kehyksen, tiilen tai kivitalon tukikannan perustuksille. Tällaisia ​​paaluja on esikäsiteltävä suojaavalla liuoksella estämään hajoamisen prosessi kosketettaessa maata.

Pylväsperustan edut ja haitat

On olemassa sellaisia ​​myönteisiä hetkiä, jotka luonnehtivat omalla kädellään rakennettavaksi valittua tukipylväsperustaa:

 1. Kyky valita halpa ja laadukas materiaali;
 2. Alhaisemmat kustannukset PBS: n pystytetystä perustasta verrattuna nauhalle;
 3. Betonielementtien 20x20x40 käyttö on paras vaihtoehto kehysrakennukselle;
 4. Tämän tekniikan avulla voit nopeasti rakentaa lohkojen tukipylvään perustan omiin käsiisi yhdelle henkilölle.

Haitta on monimutkainen prosessin lämmittämiseksi pohja. Lohkojen 20x20x40 pohjalle on ominaista suuri kuumeneminen.

Vaiheittainen pohjarakenne

 1. Työ alkaa oikeiden rakennusmateriaalien laskennassa kehysrakennuksen aiemmin laaditun suunnitelman tai muun FBS: n rakennuksen mukaisesti.
 2. Rakenteilla oleva alue on täysin poistettu ja pylväiden sijainti 20x20x40 on merkitty. Kaivetaan kaivoja ja varustetaan tukipylväspohjan hiekan ja raunioiden "tyynyllä".
 3. Valmistellaan vedenpitävä FBS ja asennetaan muotti. Irrotettavalle rakenteelle levyt käytetään 4 * 15 cm paksuudeltaan ja leveydeltään.
 4. Pilarien 20x20x40 muodon vahvistaminen ja betoniliuoksen kaataminen suoritetaan.
  Master Board! Tukosten muodostumisen estämiseksi seos, joka kaadetaan tukikolonniin, suositellaan täytettäväksi säännöllisesti.
 5. Meidän täytyy rakentaa grillage ja zabirku.

Varoitus! Pylväiden mekaanisten vaurioiden ja niveltymisen estämiseksi ei voida asentaa tiilien tai kantavien seinien lohkoja.

Lohkojen 20x20x40 perustus

Rakennamme talon perustan perustilohkosta 20x20x40

Rakenteiden rakentamisen vaihe pidetään kalleimpana - kustannukset voivat olla noin 35-40 prosenttia kokonaistalousarviosta. Käytännöllisesti katsoen kaikki yksityiset kehittäjät valitsevat rakentamisen, tekniikan ja materiaalien valinnassa mahdollisuuden vähentää työn suorittamisen ehtoja ja hoitaa mahdollisimman suurta määrää toimintoja omilla käsillään, jotta palkansaajien palkkoja ja erikoislaitteiden vuokrausta voitaisiin säästää. Tältä osin kiinnostuksen kohteena ovat 20 x 20x40: n lineaariset mitat. Millaisia ​​tuotteita, mikä on sen erityispiirre ja sen järjestys - ehdotettu artikkeli antaa vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin.

Lohkot 20x20x40 - nimi on yleistetty. Tällaisia ​​näytteitä on useita muunnoksia. Ero on suorituskyvyssä (kiinteä tai ontto) ja komponentit, joista liuos on valmistettu. Myynnissä on tuotteita vaahtomuovista ja keramiitista. Pääsääntöisesti niitä hankitaan useimmiten seinien (sisäiset ja ulkoiset) rakentamisessa matalan rakennustuotannon yhteydessä. Mutta ottaen huomioon huokoisuuden ja materiaalin riittämättömän lujuuden, tällaisia ​​"tiiliä" tulisi käyttää perustilohkoina äärimmäisen varovasti, vaikka myyjät väittävät päinvastoin.

Joissakin tapauksissa kevytbetonista valmistettuja keinokivisiä voidaan käyttää säätiön järjestämiseen, mutta tällainen työ vaatii huolellisia laskelmia (ellei kyseessä ole esimerkiksi miekkailu). On epätodennäköistä, että voit tehdä ne itse, käsitellä optimaalisen järjestelmän asentamista perustan tällaisia ​​lohkoja. Jopa yksityiskohtainen ohje ei auta, koska sinun on otettava huomioon monet tekijät - maaperän ominaisuudet, kuorma, ilmasto, pohjaveden muoto ja vastaavat.

Jos runko-telineen (teipin) pohja on asennettu, joskus käytetään elementtejä 20x20x40 laajennettua savibetonia. Ne myös lämmittävät kellarin, ja tämä on järkevää. Tällöin ei kuitenkaan pitäisi rakentaa yli 2 kerroksen rakennusta, varsinkin raskailta materiaaleilta.

Yleiskattavuuden näkökulmasta paras vaihtoehto on betonilohkot 20x20x40 (se tarkoittaa keinokivää, joka on tehty hiekasta, sementistä ja kiinteästä täyteaineesta - soraa tai roskaa). He pystyvät kestämään suurta kuormaa ja niitä käytetään useimmiten yksittäisissä rakennuksissa säätiön rakentamisen aikana.

PBS: n edut

1. Säätö on asennettu hyvin nopeasti. Tätä helpotetaan:

 • niiden mitat. Vertailun vuoksi pilarivälirakenteen rakentaminen yksinään (kaikki samanarvoiset parametrit) vaatii työvoimakustannuksia ja paljon enemmän aikaa;
 • yksinkertaistettu tekniikka. Ensinnäkin ei ole tarpeen asentaa ja asentaa muottiin, piirtää sen esikokoonpanoon ja tehdä laskelmia. Toiseksi kaikki eivät voi tehdä korkealaatuista tiilimuurausta omiin käsiinsä, mutta lohkojen asettaminen ja kohdistaminen (kun otetaan huomioon, että niiden paino on vain 32 kg) ei ole ongelma myöskään kokemattomalle henkilölle;
 • riippumattomuus ulkoisista olosuhteista. Säätölevyn lohkot voidaan asentaa myös sade- ja jäätymislämpötiloihin. Jos verrataan sitä siihen, mitä sinun tarvitsee tehdä kaadettaessa teippiä (liuoksen tiivistys, keinotekoinen lämmitys) ja odota, kun se kovettuu, niin tuotteiden 20x20x40 edut ovat enemmän kuin ilmeisiä.

2. Betonilohkojen pohjalla on lujuus ja kestävyys.

3. Tuotteen geometrian oikeellisuus helpottaa jalustan viimeistelyä (vedenpitävyys, eristys).

4. Taloudellinen hyöty lohkojen käytöstä säätiön rakentamiseen. Ja tämä on ymmärrettävää, koska yksinkertainen asennus tekniikka, koko ja kohtuulliset kustannukset näytteitä (42 ja 98 ruplaa / kpl).

Ohjeet askeleille

Sitten - vain kuvaus teknologian ominaisuuksista, koska tapahtumaluettelo on sama kuin minkä tahansa muun perustuksen rakentaminen (tyypin, järjestelmän, materiaalien) mukaan. Lisäksi on mahdotonta antaa erityistä käskyä, koska se ei tunne kaikkia rakennusalan vivahteita tietyllä paikalla (esimerkiksi kuorma, jäädytysaste).

Suosituimmat vaihtoehdot pienten rakennusten perustalle omassa rakentamisessa ovat nauha ja pylväs. Pääprosessissa niiden asennus on sama, ero on vain yksittäisiä vivahteita.

Suositus: perustilohkojen valinnassa ei pidä ohjata vain koekoot (20x20x40) vaan myös muut parametrit.

Ensinnäkin tiheys on vähintään 1500 kg / m3, toiseksi tuotteiden muutos 20x20x40. FBP: t (ontot) ovat halvempia, mutta ne myös pitävät kuorman pienempinä. Jos oletetaan, että monimutkaisen viestinnän rakentaminen on mahdollista, on parempi rakentaa perustus FBV: n lohkoilta. Näillä kivillä on jo erityisreitit. Jos käytät elementtejä 20x20x40 luokkaan FBS, niin vain kevyisiin rakennuksiin (esim. Pieni kylpyamme, mökit) ja aina sisäänrakennetulla vahvistuskehyksellä.

Todella työskentelevä oikeudellinen tapa säästää.
Kaikkien täytyy tietää!

1. Sivuston valmistelu ja maanrakennustyöt.

Sen jälkeen, kun alueen segmentti on poistettu, se on merkitty millä tahansa sopivalla tavalla piirustuksen (rakennussuunnitelman) mukaisesti. Kaivannon tai kaivojen koon määrittämisessä (sarakepohjasta) on otettava huomioon, että suojapinnoitteet (lämpö- ja vedeneristys) on tehtävä. Kuinka mukava se on?

Erityispiirteenä on, että kuopan tai kaivannon pohja on kohdistettava täydellisesti. Näytteet 20x20x40 eroavat tiukasti geometrisesti. Ja jos tasoitusmateriaalin laadulla ei ole merkitystä betonin asettamisessa muottiin, se ei ole merkityksetöntä lohkorakenteiden asentamisessa.

Riippumatta maaperän ominaisuuksista, on parasta muodostaa kytkin päälle (noin 30 mm). Se antaa voimaa "tyynylle" ja lisäksi suoristaa sen yläleikkauksen. Laskeutuminen siitä, että lohkojen perustaminen asennuksen aikana voidaan korottaa laastin avulla, ei ole täysin oikea. Mitä paksumpi on kerros, sitä korkeampi lämpöhäviö on "kylmäsiltojen" vuoksi. Rakennuksissa, joissa on kellari (tekninen) lattia - enemmän kuin asiaankuuluva.

3. Vedeneristysraja.

Mikä tahansa keinokivi imee kosteutta. Riippumatta siitä, onko sarakepidike kiinnitetty vai nauha, vaaditaan tällainen suojaava kerros.

Suositus: ei ole välttämätöntä käyttää kateaineita, sillä kosteusolosuhteissa ja lämpötilaeroissa se rikkoo nopeasti. Kun otetaan huomioon kivien 20x20x40 mittasuhteet, niiden alle riittää panna nauhojen leikattu paksuisesta p / e-kalvosta.

4. Asennuslohkojen ominaisuudet.

Heidän siteensä tehdään laastilla.

Työpisteessä päätetään, kuinka syvä säätiö kannattaa tehdä. Mutta elementtien sijainti on väliä. Ominaisuutensa (20x20x40) on se, että leveys on ½ pituutta. Siksi jokaisessa peräkkäisessä rivissä pilarien geometriaa ei ole syytä muuttaa, asennuskuviota muutetaan 90 °: lla. Tämä on välttämätön estämään yhden jatkuvan pystysuoran liitoksen muodostaminen lohkojen väliin.

Suositus: korkeilla tukikorkeuksilla on tarpeen asentaa tuki. Ratkaisu ei vahvistu välittömästi, ja tällainen ennakointi estää spontaaneja muutoksia perustuspilarien geometriassa.

Betonipinnan periaatetta kunnioitetaan. Kunkin tason yläpuolella rakennuselementit siirtyvät ½ suhteessa edelliseen. Syy on sama.

Kaikki muut säätiön järjestelyistä määräytyvät omistajan mukaan. Esimerkiksi lohkojen korkeus maanpinnasta, tee grillata tai ei.

Pylväspohja lohkojen 20x20x40 kehysrakennukseen

Oikea lähestymistapa perustan valitsemiseen kotona tekee rakennuksesta vahvan ja järkevän käyttää rahaa rakentamiseen. Korkealaatuiset rakennusmateriaalit ja teknisen prosessin noudattaminen tarjoavat FBS: n luotettavan perustan missään rakenteessa ja mahdollistavat lohkojen 20x20x40 pylväsperustaisen varustuksen omilla.

Pylväsperustatyypit

Pylväspohjaan rakennetut pienet rakennukset, runkorakenteet ja matalan rakennuksen rakennukset. Omien käsien rakentamisprosessi eroaa nopeasti tehdyistä töistä ja käytettävissä olevasta FBS-tekniikan käyttöönotosta:

 • Matala sulautettu säätiö - käytetään kevyiden rakenteiden rakentamiseen liikkuvat maaperät ja kallion esiintyminen;
 • Uppoasennettu pylväspohja - tappien asennuksen syvyys on 0,5-2,00 m; asettuu savimaahan pohjaveden kanssa.

Tuki-sarakkeen säätö pystytään tekemään itse, noudattamalla teknisiä ohjeita valokuvaselosteen avulla. Runkorakenteelle tai kivitalolle säätiö asetetaan eri rakennusmateriaaleista:

 • Monoliittinen teräsbetoni;
 • tiili;
 • Luonnonkivi;
 • Asbestiputket;
 • Metallikanava tai putki;
 • Betonielementit 20x20x40 cm.

Vihje! Puu on yksi vähiten luotettavista rakennusmateriaaleista kehyksen, tiilen tai kivitalon tukikannan perustuksille. Tällaisia ​​paaluja on esikäsiteltävä suojaavalla liuoksella estämään hajoamisen prosessi kosketettaessa maata.

Pylväsperustan edut ja haitat

On olemassa sellaisia ​​myönteisiä hetkiä, jotka luonnehtivat omalla kädellään rakennettavaksi valittua tukipylväsperustaa:

 1. Kyky valita halpa ja laadukas materiaali;
 2. Alhaisemmat kustannukset PBS: n pystytetystä perustasta verrattuna nauhalle;
 3. Betonielementtien 20x20x40 käyttö on paras vaihtoehto kehysrakennukselle;
 4. Tämän tekniikan avulla voit nopeasti rakentaa lohkojen tukipylvään perustan omiin käsiisi yhdelle henkilölle.

Haitta on monimutkainen prosessin lämmittämiseksi pohja. Lohkojen 20x20x40 pohjalle on ominaista suuri kuumeneminen.

Vaiheittainen pohjarakenne

 1. Työ alkaa oikeiden rakennusmateriaalien laskennassa kehysrakennuksen aiemmin laaditun suunnitelman tai muun FBS: n rakennuksen mukaisesti.
 2. Rakenteilla oleva alue on täysin poistettu ja pylväiden sijainti 20x20x40 on merkitty. Kaivetaan kaivoja ja varustetaan tukipylväspohjan hiekan ja raunioiden "tyynyllä".
 3. Valmistellaan vedenpitävä FBS ja asennetaan muotti. Irrotettavalle rakenteelle levyt käytetään 4 * 15 cm paksuudeltaan ja leveydeltään.
 4. Pilarien 20x20x40 muodon vahvistaminen ja betoniliuoksen kaataminen suoritetaan.
  Master Board! Tukosten muodostumisen estämiseksi seos, joka kaadetaan tukikolonniin, suositellaan täytettäväksi säännöllisesti.
 5. Meidän täytyy rakentaa grillage ja zabirku.

Varoitus! Pylväiden mekaanisten vaurioiden ja niveltymisen estämiseksi ei voida asentaa tiilien tai kantavien seinien lohkoja.

Kuormituslaskenta

Karjan katemateriaali

Kaikki laskennalliset tiedot on esitetty valmistellussa rakennussuunnitelmassa. Standardien mukaan heikkoon maaperään kohdistuva maksimikuorma on 0,6 kg / cm². Lisäksi otettiin huomioon:

 1. Koko talon paino;
 2. Ehdotettujen huonekalujen ja sisustustuotteiden kokonaispaino;
 3. Itsensä tukevat pylväsperusta 20x20x40;
 4. Kuormitus tuulelta ja lumelta;
 5. Maaperän kantavuus.

Rakennussääntöjen mukaan lohkojen kannat on asennettava kulmiin talon kehän sisäpuolelle ja sisäisten väliseinien leikkauksen alle. Rakenteiden tulee nousta 15 cm maanpinnan yläpuolelle, jotta grillatus voidaan edelleen rakentaa.

Vihje! Betonipylväät FBS asennettuna 1,5 tai 2,00 metreinä pareittain. Tukin lopulliset mitat ovat 40 * 40 ja pituus vastaa syvyyttä, jolla maa jäätyy läpi.

Tällaiset laskelmat auttavat valitsemaan oikeat materiaalit sarakeaseman varustamiseksi FBS: ltä omiin käsiinsä. ja rakentaa talon kantavia seiniä.

Pilarin perustukset putkien avulla

 1. Valmistetussa kaivon pohjassa. Aseta putki ja peitä se tiiviisti maaperällä. Samalla tarkkaile tuen tarkkaa pystytasoa.
 2. Putken ontelo on 30% betonisekoituksella. Liuoksen kiinteyttämisen jälkeen putki nostetaan ja kaadetaan sementillä, ei kuitenkaan 15 cm: n päähän.
 3. Seos kaadetaan ja vahvistetaan putkiin asetetulla metallivarrulla. Liuoksen täydellisen jähmettymisen jälkeen suoritetaan vanteet, jotka asetetaan tukipylväspohjaan.

Porausreiät

Lohkojen 20x20x40 kaivokset kaivavat laajempaa kuin tulevaisuudessa. Näin voit vapaasti suorittaa asennuksen ja vedenpitävyyden omilla kädet.

Kun valitaan kehysrakennuksen hienoksi upotettu sarakepohja, riittää ulottaa reikä 15 cm kummallakin puolella. Jos FBS-syvennyspylväät ovat mukana, sisäänpääsyn pitäisi riittää kätevästi pilarien viimeistelyyn omilla kädillä ja järjestämällä vedenpitävyys.

PBS: n kunkin reiän pohja on hiekalla ja rauniolla. Tällaisen "tyynyn" paksuuden tulisi olla 20 cm.

Pinoamislohkot

Lohkojen asentaminen paksun ratkaisun avulla. Ne tarkkailevat pylväiden tarkkaa pystytasoa ja samaa korkeustasoa.

Korkealle alustalle, joka on yli 1 m maanpinnan yläpuolella, on saatavana lisärakenteiden asennus asennetuilla sivurajoilla. Tällöin on suunniteltu laajojen kaivojen porausta pylväille ottaen huomioon lisärakenteiden asennus.

vedeneristys

Kaikki betonilohkon 20x20x40 liitokset on peitetty huolella laastilla. Valmiit sauvat ompelemalla omia käsiään.

Lisäksi tukien vedeneristys suoritetaan erityisen kosteutta kestävällä kalvolla, mastilla tai kalvolla. Valmiin tuen ja kaivon seinien välinen tila täyttyy ja tiheästi kaatunut maahan.

Tärkeää tietää! Kun käytetään mastista, suojakerros tulee kuivua kokonaan, jotta se ei halkeile lisätoiminnan aikana.

Lohkojen 20x20x40 tee-se-itse: rakennustekniikka

20x20x40-pohjaiset lohkot ovat helpoin ja optimaalinen valinta eri rakennusten rakentamiseen. Niiden ominaisuus on kevyt, joten rakenne voi tapahtua ilman nostolaitteiden käyttöä. Lisäksi rakenteiden rakentaminen voidaan toteuttaa milloin tahansa vuoden aikana.

Lisäksi voit rakentaa lohkojen 20x20x40 perustan omiin käsiinsä ja viettää aikaa tähän. Mieti, minkä tyyppisiä perustuksia voidaan rakentaa tällaisesta materiaalista, asennustekniikasta sekä lohkojen valmistuksen ominaisuuksista.

edut

Betonin betonilohkojen käyttö säätiön rakentamiseen on erinomainen vaihtoehto kokemattomalle rakentajalle.

Harkitse tärkeimmät edut:

 • Rakennustarvikkeita ei tarvitse vuokrata. Siten on mahdollista minimoida kustannukset. Lisäksi kaikki työ voidaan tehdä omalla kädellä, mikä myös vähentää rakentamisen kustannuksia.
 • Rakennetta alustalle ei tarvitse asentaa muottirakennetta ja purkaa se sitten. Tämä nopeuttaa huomattavasti rakentamisprosessia;
 • On erittäin helppoa työskennellä materiaalin kanssa, joten on mahdollista tehdä säätiö sen avulla ilman kokemusta ja rakentamista;
 • Sitä voidaan käyttää rakennuskohteisiin milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa lämpötilassa.
 • Kun säätiö on rakennettu, voit heti aloittaa rakennuksen seinien rakentamisen.

Betonilohkot

Voit ostaa lohkoja 20x20x40 mistä tahansa rautakaupasta. Voit kuitenkin säästää tekemällä ne itse. Tämä edellyttää käytettävissä olevia materiaaleja ja työkaluja. Valmistukseen tarvitaan sementtiä, kvartsihiekkaa ja murskattua kiveä.

Ennen kuin aloitat, sinun on valmisteltava kaikki tarvitsemasi asiat sekä tehtävä lomake. Tuotannossa on käytettävä riittävän paksua vaneria, jolla on hyvät kosteutta kestävät ominaisuudet. Muodon valmistuksessa on tarpeen tarkkailla tarvittavat sisäiset mitat, jotka valmiit lohkot vastaavat GOSTia.

Sekoittamisen jälkeen betoni on kaadettava muottiin ja asetettava ne tasaiselle alustalle. Lomake on täytettävä tiiviisti betonilla, erityistä huomiota on kiinnitettävä sen kulmiin. Betonin tulee olla muodoltaan noin kolme päivää. Täydellisen kovettumisen jälkeen valmis tuote kestää jopa kolme viikkoa.

Lohkojen 20x20x40 pohjarakenteen ominaisuudet

Kevyitä betonilohkoja voidaan käyttää rakennusten, seinien, pohjakerrosten ja erilaisten perustusten rakentamiseen. Jos on tarpeen rakentaa perustan korkean kantavuuden omaavalle rakennukselle, on suositeltavaa käyttää nauhalevyä.

Hän puolestaan ​​voi olla matala ja syvä. Ensimmäistä tyyppiä käytetään puutaloissa, toinen kiveä ja tiiliä.

Nauhatalustana on betonirakenne, joka on asennettu pitkin rakenteen kehää. Rakennuksen alku on kaivannon kaivaus, johon betonipinnat asetetaan laastiin.

Strip Base Mounting Technology

Lohkojen 20x20x40 perustuksen valmistuksessa tee se itse, on tarpeen valmistaa kaivanto. Tämän jälkeen on tarpeen täyttää se hiekka- ja roska-seoksella sekä ramilla perusteellisesti.

Kaivosta kaadetaan sementtilaastilla, johon betonilohkoja asetetaan. Sen jälkeen sinun on kaadettava betoniin. Viimeinen vaihe on vedeneristysmateriaalin asennus.

On erittäin tärkeää ennakoida teknisiä avauksia sähkön, jätevesien ja muiden apuvälineiden asettamiseen.

Laskennassa tulee ottaa huomioon pohjan ja korkeuden pituus, leveys sekä rakennusaineiden kustannukset. Jos työ toteutetaan itsenäisesti ja materiaalit valmistetaan käsin, säätiön kustannuksia alennetaan useita kertoja.

Tällaisia ​​materiaaleja käytettäessä on myös mahdollista luopua suurikokoisten laitteiden käytöstä, joiden vuokraaminen voi myös nostaa rakennuskustannuksia.

Teknologian asennus pylväsperusta

Sarakepohjaa käytetään rakenteisiin, joissa on kevyitä seiniä, sekä alueilla, joilla ei ole suuria korkeuseroja. Jos et ota huomioon tätä ominaisuutta, rakennuksen siirtyminen voi olla mahdollista.

Alustan rakentaminen alkaa siitä, että on tarpeen kaivaa suorakaiteen kokoisia kaivoja. Niiden pohja on peitettävä sora ja hiekka, ja sitten varovasti tamped.

Tämän jälkeen lohkot sijoitetaan kaivon pohjaan, joka on tiivistetty sementin liuoksella. Pohja on tasoitettava ja peitettävä kerroksella vedeneristysmateriaalia.

On erittäin tärkeää, että jalustat ovat samassa tasossa, muuten on vaikea korjata vääristymiä tulevaisuudessa.

Tämäntyyppisen säätiön tärkein etu on sen edullinen ja nopea rakentaminen. On suositeltavaa käyttää rakennettaessa puutaloa. Se on kätevin vaihtoehto maaperälle, jossa on syvä jäädytys.

Tällä säätiöllä on kuitenkin haittansa:

 • Muita julkisivuja tarvitaan;
 • Ei ole mahdollista perustaa kellarissa;
 • Ei sovelleta savimaahan;
 • Käytetään vain vaaleisiin puutaloihin.

Hyödyllinen video artikkelin aihealueesta:

Jos tarkastelemme tällaisen materiaalin kaikkia etuja ja haittoja, sen käyttö perusrakenteen rakentamiseksi on usein ainoa hyväksyttävä vaihtoehto. Lisäksi lohkojen 20x20x40 omilla kädillä on korkea lujuus-, kestävyysindikaattori, ja niillä on myös alhaiset kustannukset verrattuna muihin materiaaleihin.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!