Ponnistelujen pohja

Hyvää iltapäivää Tarvitaan pohjaa penkkejä varten. Ja jos pohjalla, jota ehdotat tehdä yhden riviä ratapölkyt, ja sitten seisoo - se seisoo vai ei?

Arthur, Chelyabinsk.

Hei, Arthur Tšeljabinskista!

Kylpyhuonet, jotka on valmistettu (käytetyistä?) Nukkumista, eivät ole heikompia kuin tavallisessa kylvyssä, joka on valmistettu hirsi- tai puutavarasta, ja jopa hieman raskaampaa, koska kreosootti kyllästys tekee puusta vain raskaampaa.

Eli se on melko painava rakenne, mutta ei sellainen kuin kivi, mutta silti. Lisäksi kylpyparametrit ovat rooli, yksi asia on 3 * 3 metriä, toinen 6 * 6 tai enemmän, tai se on jopa kaksikerroksinen.

Sikäli kuin ymmärrän, viitätte vastaukseni kylpylän perustuksen tekemiseen ratapölkistä. Mutta tämä on kokonaan "muusta oopperasta", siellä oli runko-amme ja sen alapuolella oleva parin riviä. Painoluokat ovat täysin erilaisia.

Jos aiot kylvyt täysin ratapölkistä, niin tämä on täysin erilainen. Sen alapuolella tarvitset tavallisen pohjan lohkojen tai nauhan vaihtoehtona - paalille, pile-ruuveille jne. Alkeellisimmassa versiossa - pistetukista (tai me kutsumme sitä "kelluvaksi"). Toisin sanoen, kun metrin ja puolen metrin välissä kuopat kaivaavat piikkipaljonettia, hiekkaa kaadetaan vähintään 10 senttimetrin kerroksella ja asetetaan pienikokoiset betonilohkot, useimmiten 0,2 * 0,2 * 0,4 metriä kahdessa ja mieluiten kolmessa rivissä ja päällekkäin. Kun lohkot asetetaan pareiksi - kaksi vierekkäin, kaksi ylhäältä, mutta edellisissä. Sementin käyttö ei ole välttämätöntä, rakenteen paino ei salli muurauksen romahtamista.

Lisäksi kysymyksessänne puhuu yhdestä rivistä ratapölkkejä ja sitten asennat telineet. Tarkoitatko, että telineiden välillä asetetaan vielä ratapölkyt? Paino on edelleen suurin.

Joten säätiön on oltava riittävän vahva.

Kuten on sanottu monta kertaa, paljon riippuu maaperän ominaisuuksista kylvyn rakennustyömaalla. Se on yksi asia, jos se on hiekkainen eikä veteen kyllästynyt, mutta aivan toinen, kun se on tiivis ja korkealla pysyvällä pohjavedellä. Jälkimmäisessä tapauksessa perustukset on punnittava täydellisesti maaperän syvyydessä, joka jäätyy niiden yli, muuten rakenne ei välttämättä ole täysin ennustettavissa.

Toisin sanoen yhteenveto - kun kylpyamme on kokonaan poimutettu ratapöllyksistä, sille on tehty täydellinen perustus (lohko, nauha, paalu, paalu, jossa on grillata, muut), jos rakenteen alla oleva maaperä on ongelmallinen. Jos hiekka- ja maapohjavedet ovat suurina syvyyksinä, perustus voidaan tehdä matalammista lohkoista, kuten yllä on osoitettu. Samanaikaisesti tukipisteet ovat nurkissa ja noin puolitoista metriä näiden tukipisteiden välillä.

Ja viimeinen - älä unohda ekologiaa. Käytetyt ratapölkyt kreosootin läsnäollessa lisäävät sinua enemmän haittoja kuin epäilyttävää iloa kylpyhuonekäsittelyistä. Jos ratapölkyt eivät ole käsitelty kreosootilla, niin ei ole mitään ongelmaa.

Joten ajattele ja onnea sinulle!

Muut kysymykset koskien kodin säätiön korjauksia:

Esitä kysymys Semenychille (materiaalin kirjoittaja)

Sivustoamme päivitetään säännöllisesti mielenkiintoisilla ja ainutlaatuisilla materiaaleilla ja artikkeleilla puutavaraa, rakennusmateriaaleja ja työtä varten, antaa tekijän mielipiteen ja tietämyksen todellisesta shabashnikista, jolla on yli 15 vuoden kokemus. On osa - hauskat tarinat shabashniki. Jos haluat saada tietoja tästä, tilaa tilauksesi uutiskirjeeseen. Osoitteen siirtäminen kolmansille osapuolille on taattu.

Pyyhkikää omat kädet

Bath - se on vain erinomainen rakenne kaikille talon ulkopuolella kaupungin. Mutta valitettavasti kylvyn rakentaminen vie paljon aikaa ja tänä aikana on erittäin kallis ilo.

pitoisuus

Säästä aikaa ja resursseja

Yleensä kylvyt on rakennettu hirsirakenteista, mutta aikaa ja resursseja säästäen jotkut tekevät kylpyjä ratapöllyksiltä. Niitä pidetään halvin aineisto. Jotkut, jotta säästää, käytä ratapölkkyjä kirjataan pois rautatie. Köysien ainoa haittapuoli on se, että niitä käsitellään kreosootilla puun suojaamiseksi ja se on melko myrkyllistä. Mutta tästä huolimatta jotkut vielä rakentavat kylpylöitä niistä.

Vaikka on muistettava, että kun kylvyssä on korkea lämpötila, kreosootti antaa epämiellyttävän hajun.

Ulkopuolella oleva kylpyamme

Kylvyn rakentamisen vivahteet

Jos vielä päätät rakentaa untuvapeitto, kiinnitä huomiota seuraaviin vivahteisiin. On olemassa kaksi vaihtoehtoa ostaa uudet ratapölkyt tai käytöstä poistetut. Kirjoitettu pois maksaa paljon halvemmalla, ja jos ne ovat aika vanhoja, niin et tunne tuoksua heiltä. Kun ostat ratapölkyt, koputa heitä vasaralla, äänen pitäisi olla kuuro. Tämä takaa, että nämä ratapölkyt ovat laadukkaita ja kestävät sinua vielä monta vuotta.

Säätiö ja seinät

Aloita valitsemalla paikka, johon haluat rakentaa. Sen pitäisi olla kuiva ja mukava. Perusta useimmiten kylvyssä tehdään pylväs- tai teippi.

Kun säätö on valmis, voit jatkaa seinien asennusta. Se on melko helppoa. Ensimmäinen linkki asetetaan pohjaan, mutta niiden välillä on toivottavaa sijoittaa ohutkalvot. Tämä pidentää puun käyttöikää.

Ponnahduslautan pohja ja seinät

Lomakkeet voidaan täyttää vaahdolla. Kiinnitä erityistä huomiota oikeisiin kulmiin. Tämän jälkeen aseta eristys ensimmäiseen kruunuun. Nidata toinen kytkentä ensimmäisten puupylväiden kanssa. Yhdistä kaikki linkit tasolle ja nitoa kaikki rivit ylhäältä.

Ovet ja ikkunat

Ovien ja ikkunoiden välissä olevat aukot on jätettävä välittömästi. Ja sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että sisäseinät ovat sileät, koska ne on kohdistettu, niin se on hyvin vaikeaa. Kun seinät ovat valmiita, liota ne palonsammutusjärjestelmään tulipalon vaaraa pienemmäksi ja sen jälkeen lakalla tai kuivausöljyllä. Katto ja lattia asennetaan samalla tavoin kuin muiden materiaalien rakentamisessa.

Kylpylän ovet ja ikkunat ratapölkistä

Sisätilojen viimeistely

Sisällä puuta valmistetaan kovapuusta. Se voi olla haapa, vaahtera tai linden. Joten jos haluat nopeasti ja edullisesti rakentaa kylpyamme, ratapölkyt sopivat täydellisesti.

Ponnauteiden sauna - rakentaa itsenäisesti

Suosituin ja samaan aikaan kalojen rakentamisen kallein materiaali on blockhouse. Ja koska hirsitalon rakentaminen vaatii huomattavia taloudellisia investointeja ja vie paljon aikaa, ei joka kesällä asuva päättää tällaisen rakennuksen rakentamisesta. Erityinen tapa ulos tilanteesta on ratapölkky - halpa ja melko kestävä vaihtoehto.

Monet käsityöläiset eivät edes pidä ratapölkkyjä täysimittaisena rakennusmateriaalina. Samanaikaisesti käsityöläiset, jotka haluavat säästää rahaa, ovat aktiivisesti pystyttämässä nukkuja-rakennuksia samalla kun he saavat laadukasta rakentamista. Miten rakentaa kylpy omalla kädellä polkuista, puhumme tässä artikkelissa.

Kuvassa - rakentaminen kylpyamme ratapölkyt.

Muutamia sanoja rakennusmateriaaleista

Haalarit ovat sahatavaraa, jota käsitellään erityisellä suojaavalla aineella - kreosootilla. Koska ratapölkkyjen käyttö kuuluu avoimiin alueisiin erilaisten luonnollisten tekijöiden vaikutuksesta, niiden perustamisen tärkein kriteeri on kestävyys. Kreosootti on myrkyllinen antiseptinen aine, jonka avulla puun kestävyys kasvaa huomattavasti, koska sen mätä on estetty.

Kuten tiedätte, ratapölkkien päätavoite on käyttää rautateiden rakentamisessa, jossa ne voidaan poistaa useista syistä (esimerkiksi elämän loppu). Useimmat puutarhurit käyttävät näitä materiaaleja, joiden avulla hoidetaan ratapölkyt, jotka on valmistettu ratapölkistä omilla käsillään.

Kirjoitettu ratapölkyt, joista useimmiten rakentaa kylpy talonmestarit.

Edut ja haitat

Ennen kuin rakennat kylpyamme ratapölkillä, sinun tulisi olla tietoinen tämän materiaalin tärkeimmistä eduista ja haitoista. (Katso myös artikkeli Ominaisuudet turkkilaisen kylpy Hamam)

edut

 1. Alhainen hinta.
 2. Helppo asennus.
 3. Korkea kestävyys. Tällaiset rakennukset palvelevat yli 20 vuotta.
 4. Korkea kokoontumisnopeus.

puutteet

 1. Houkutteleva ulkonäkö. Kesän asukkaat harvoin viilentävät tällaisia ​​rakennuksia.
 2. Tärkein haitta on kreosootin haitallisuus. Lämmityksen vuoksi se alkaa tuoda haitallisia epäpuhtauksia ilmaan, jolla on myös epämiellyttävä tuoksu, mikä heikentää merkittävästi höyryhuoneen mukavuutta.

Kuitenkin puutteista huolimatta nukkujauhojen rakentaminen on ollut käytössä jo vuosia.

Materiaalien valinta rakentamiseen

Pöytätasku olisi rakennettava kestävällä materiaalilla, jonka valinnassa olisi kiinnitettävä asianmukaista huomiota. Useimmat talliomistajat valitsevat käytetyn materiaalin, vaikka vapailla markkinoilla on myös uusia ratapölkkejä. (Ks. Myös artikkeli Saunojen hankkeet pyöristetystä lokista: vaihtoehdot)

Tämä selittyy paitsi käytöstä poistetun rakennusmateriaalin alhaisemmasta hinnasta myös siitä, että 10-12 vuoden käytön aikana haitallinen kreosootti katoaa kokonaan puusta.

Krakattomat rakennusmateriaalit on hävitettävä.

Jos tavoitteesi on luotettava kylpyamme ratapölkyt, silloin valittaessa materiaalia, sinun pitäisi kuunnella useita vinkkejä:

 1. Kaikki materiaali ei ole yhtä hyvä. Siksi ei ole tarpeen suorittaa ensimmäistä virkettä. Hyvin usein puutarhurit ostavat tällaisia ​​rakennusmateriaaleja satunnaisesti - ja tämä on ensimmäinen virhe, koska olet todennäköisesti luiskahtanut jo märkäpuun. Ja jos rakennat rakennuksen tällaisista raaka-aineista, se palvelee sinua enintään 3 vuodenaikaa, minkä jälkeen se epäonnistuu, eikä sitä korjata.
 2. Varmista ostetun materiaalin laatu napauttamalla sitä vasaralla. Äänen on oltava kuuro.

Valitse säätiö

Ponnauteiden kylpyammeet voivat olla kahdentyyppisiä:

Valokuvasarakkeessa.

Nauhapohja on luotettavampi, mutta myös sen järjestely maksaa melko suuria kuluja. Jos maa on vakaa, on mahdollista rakentaa sarakepohjaan.

Kylpyammeen rakentaminen

Niinpä rakentaa kylpyläalusta ratapöllyksiltä.

Tässä on yksinkertainen ohje:

 1. Me ostamme materiaalia. Työssä tarvitaan noin sata laadukasta ja vahvaa ratapölkkyä.
 2. Teemme jäykistetyn pohjan vedenpitävyyden. Tätä varten sinun on pinnoitettava betoni sulavalla bitumimastilla. Kipsimaalauksen päälle asetamme kateaineen kahteen kerrokseen.
 3. Sijoitamme ensimmäiset ratapölkyt.

Vihje!
Aluslevyt on sijoitettava säleisiin, jolloin pohjan ja alareunan välinen kosketus estetään.

 1. Ponnauteiden liittäminen keskenään tapahtuu piikkiyhteyden avulla. Kun ensimmäinen kruunu on asetettu, sen ja pohjan välinen rako tiivistetään vaahdolla.

Ensimmäisen kruunun asettaminen.

 1. Asettamme eristyksen ensimmäisen kruunun päälle. Lämpenemisen materiaali voi olla sammal, hinaus, juutti ja muut leikkuuterille tarkoitetut materiaalit.
 2. Aseta seuraava kruunu eristyksen päälle. Kiinnitys suoritetaan "groove-thorn" -menetelmällä, mutta asiantuntijat suosittelevat lisää messinkiliitoksen käyttöä. Voit tehdä tämän haarukoiden kahdella vastakkaisella sivulla katkaisemalla hylsyjen reiät (metallilevyt, jotka pitävät ratapölkyt). (Katso myös artikkeli Bathin katon eristämisominaisuudet)

Torvet ja muut kiinnikkeet on leikattava tarkalleen eikä missään tapauksessa silmään. Muussa tapauksessa suunnittelussa on vääristymiä ja aukkoja. Kruunut on asetettava rakennustasolla ja luodilla.

Kruunujen väliin sijoitetaan eristysliuskoja, jolloin rakennetaan seiniä.

johtopäätös

Pohdimme, kuinka rakentaa kylpyamme omilla käsillään ratapölkistä. Kuten näette, tässä prosessissa ei ole ongelmia. Jotta kaiken työn voi suorittaa korkeimmalla tasolla, sinun on noudatettava tiukasti edellä mainittuja suosituksia ja ammattilaisten antamia ohjeita.

Sitten kylpylärakennus palvelee sinua yhdellä vuosikymmenellä, mikä antaa lämpöä ja mukavuutta kylmimmillä talvikuukausilla. Saat lisätietoja aiheesta tutustumalla videoon tässä artikkelissa.

Miten rakentaa untuvapeitto omilla kädillä - teoria ja käytäntö

Useimmiten hirsirakennusta käytetään kylvyn rakentamiseen, vaikka se on kallein materiaali. Kuitenkaan kaikki eivät voi saada tällaisia ​​suuria rahoituskustannuksia ja viettää paljon aikaa. On käynyt ilmi, että on melko mahdollista rakentaa kylpytynnyri ratapöllyksiltä, ​​mitä itse asiassa käsitellään tässä artikkelissa.

Muutamia käsityöläisiä, jotka eivät ehdottomasti ole tyytyväisiä ratapölkkyihin, ovat arvokkaita hirsitalon korvaamia. Kuitenkin halvuutensa ja kestävyytensä ansiosta yhä useammat käsityöläiset menestyksekkäästi rakentavat ja käyttävät laadukkaita ratapölkkyjen rakentamista.

Mitkä ovat ratapölkyt

Haalarit ovat sahatavaraa, joka on käsitelty erityisellä suojaavalla seoksella, nimittäin kreosootilla. Koska ratapölkyt käytetään pääsääntöisesti avoimissa tiloissa, joissa ne ovat alttiimpia erilaisille luonnollisille tekijöille, ne luodaan kestävyyden odotuksin. Kreosootti on myrkyllinen antiseptinen aine, joka estää hajoamisprosessin ja puun käyttöikä kasvaa näin ollen merkittävästi.

Ei ole mikään salaisuus, että useimmiten ratapölkkyjä käytetään materiaalina rautateiden rakentamisessa. Elämän lopussa materiaali vähennetään ajoittain. Nämä ovat ratapölkyt ja hankkivat kesän asukkaita rakentamaan tämän aineen kylpyamme omilla käsillään.

Aineiston edut ja haitat

On toivottavaa, ennen kuin rakennat kylpyammeet ratapölkkeillä omiin käsiinsä, niin paljon kuin mahdollista perehtyä tämän materiaalin tärkeimpiin vahvuuksiin ja heikkouksiin.

Etuja ovat:

 • alhaiset kustannukset;
 • helppo asentaa;
 • kestävyys (kyky palvella yli 20 vuotta);
 • suurin pystytysnopeus.

On myös haittoja:

 • ei kovin houkutteleva ulkonäkö (puutarhurit eivät koskaan koskaan tuota polttareiden ulkopuolista viimeistelyä);
 • tärkein haitta on haitallisen kreosootin läsnäolo, josta lämmitettäessä syntyy myrkyllisiä epäpuhtauksia, jotka voivat merkittävästi vähentää höyryhuoneen vastaanottomenetelmien laatua.

Kuitenkin monista haitoista huolimatta tällaiset kylvyt on rakennettu jo jonkin aikaa.

Määritelmä rakennusaineiden kanssa

Kylpypyyhkeiden tulisi olla vahvoja, joten valintaa tulisi lähestyä erityisen huolellisesti. Suurin osa puutarhureista mieluummin ostaa käytettyjä ratapölkkyjä, vaikka löydät uutta materiaalia myynnistä.

Käytettyä materiaalia yritetään valita paitsi alhaisin kustannuksin myös siitä syystä, että viimeisten 10-12 vuoden aikana ratapölkkyjen käytön myrkyllinen kreosootti katoaa lähes kokonaan.

Jos todella haluat rakentaa kylpyläosaston, joka kestää useita vuosia, silloin materiaalin valinnassa on hyödyllistä ottaa huomioon useita hyödyllisiä vinkkejä:

 1. Kun ostat, ota huomioon, että eri paikoissa he voivat tarjota erilaisia ​​laatuja. Tältä osin älä osta materiaalia ensiksi. Usein ihmiset tekevät juuri niin, minkä yhteydessä on olemassa tapauksia, joissa laadukkaan materiaalin sijaan he joutuvat erilaisiin mädäntyviin puuhun. Loppujen lopuksi, jos rakentaisit tällaisten ratapölkkyjen kylpyamme, hän pystyy palvelemaan noin kolme vuotta, minkä jälkeen hänet ei enää korjata.
 2. Jotta voit määrittää todella laadukkaat ratapölkyt, sinun on lyödä ne vasaralla - heidän pitäisi antaa tylsää ääntä.

Mikä säätiö on parempi valita

Ponnahduslautan pohja voi olla yksi seuraavista kahdesta tyypistä:

Nahkatyypin tyyppi katsotaan laadullisemmaksi ja kestävämmäksi, mutta sinä vietät hieman enemmän rahaa materiaalin kirjanmerkkiin. Vaikka rakennuspaikan maaperä on vakaa, on mahdollista sijoittaa pylväsperusta.

Kylvyn rakentaminen

On aika harkita välittömästi kylvynrakentamisjärjestystä ratapölkistä.

On noudatettava useita ehdotettuja suosituksia:

 1. Ensinnäkin saamme materiaalin. Kylpyammeen rakentamisen täytyy ostaa jonnekin satoja laatua, joka on vahva, ratapölkyt.
 2. Pohjustuksen ja sen jälkeisen jähmettymisen jälkeen on asetettu vedeneristyskerros. Tätä varten betonin pinta voidellaan nestemäisellä bitumimastilla ja kaksi kerrosta kattohuopaa asetetaan päälle.
 3. Nyt on ratapölkkyjen aloituskruunu. Ensimmäinen rivi on asetettava säleille, minkä vuoksi ratapölkyt eivät kosketa pohjaa.
 4. Jokainen peräkkäinen ratapölkky on kiinnitetty edelliseen pikiyhteyteen. Ensimmäisen rivi- ja säätiön välinen kuilu puhaltaa rakennus (kokoonpano) vaahdolla.
 5. Ensimmäisen kruunun yläpuolelle asetetaan lämmitin, joka voi toimia hinauksessa, sammassa, juuttina ja muissa materiaaleissa, joita käytetään yleisesti hirsaketjussa.
 6. Lämmittimellä tehdään seuraava kruunu. Kiinnitys tapahtuu "kielen ja uran" menetelmän mukaisesti, mutta asiantuntijat suosittelevat turvautumalla ylimääräiseen jäykistysliitokseen. Se toteutetaan leikkaamalla reikiä vastakkaisissa päissä ratapölkkyihin kiinnikkeiden kiinnittämiseksi.

Kaikki kiinnikkeet ja piikit on leikattava erittäin tarkasti. Merkki ja leikkaus "silmällä" on ehdottomasti kielletty, koska tällainen lähestymistapa voi johtaa rakenteen vääristymiseen ja halkeamien ilmenemiseen.

Lopuksi

Yllä, pohdimme, kuinka rakentaa nukkuja kylpyamme omilla käsillämme. Tämän seurauksena voimme päätellä, että yleensä kylvyn rakentamisessa ei saa olla mitään komplikaatioita. Tärkeintä on, että kylpy on osoittautunut korkealaatuiseksi, sinun on lähestyttävä kysymystä vastuullisesti, ei jättää huomiotta edellä mainittuja suosituksia ja sääntöjä ammattilaisten. Katso myös: "Kuinka rakentaa kylpyamme perustuksesta kattoon."

Ja sitten kylpy kestää hyvin kauan, ei kymmenen vuotta, pitäen lämpimänä ja viihtyvänä jopa kylmin talven aikana.

Pohjarakenne ponnauteiden kylpyyn

Ennen kuin aloitat kylpyammeen rakentamisen, sinun on ensin selvitettävä, mihin säätiö perustetaan. Ei ole järkevää asettaa sellaisia ​​rakenteita, jotka edellyttävät kalliita rakennusmateriaaleja rakentamiseen, ja on parempi ja helpompi käyttää tällaista materiaalia säätiölle, mikä eroaa sen alhaisista kustannuksista ja luotettavuudesta.

Ponnahduslautojen perustana voi olla kahta tyyppiä, joko nauha tai pylväs, mutta mistä tahansa näistä tyypeistä on välttämätöntä valmistaa 10-15 cm: n paksuinen hiekkasyyny.

Rakentamaan kylpylän säätiötä edulliseen mutta samalla laadukkaaseen rakennusmateriaaliin, joka kestää pitkään, sinun on tutkittava huolellisesti kaikenlaisia ​​perustuksia ja rakennusaineistoa, josta ne rakennetaan.

Esimerkiksi voit luoda rautatien ratapölkyt, jotka ovat jo päässeet päätoimiinsa, mutta ne voivat silti toimia perustusmateriaalina.

On puisia ja teräsbetonisia ratapölkkejä. Sekä nämä että muut ovat erinomaisia ​​materiaaleja pohjan rakentamiselle. On parempi käyttää jo käytössä olevia puupalkkeja, koska uuteen tilaan ne aiheuttavat terveydelle haitallisia aineita ja epämiellyttäviä hajuja. Tämä johtuu siitä, että ne liotetaan kreosootilla, joka suojaa puuta hävityksestä ja hyönteisistä, jotka voivat vahingoittaa puuta.

Tyypit puiset ratapölkyt.

Käytettävissä olevaa puuta käytettäessä voit välttää kääntymistä kreosootti-kyllästykseen, sillä suorassa auringonvalossa, tuulessa ja sateessa altistuneen epämiellyttävän haju on haihtunut, ja ratapölkkyjen eheys on hyvin kyllästetty ja voit käyttää niitä rakentaaksesi säätiön. Ponnauteiden perustusta käytetään teippi- tai saraketyyppisen pohjan asettamisessa.

Vauvan pohja ponnahduslautojen voi olla syvä tai matala syvyys. Tässä tapauksessa kylvyn rakentamisessa käytetään syvää pohjaa.

Joten, ratapölkkyjen perustuksen rakentaminen alkaa valmistelevalla vaiheella, nimittäin maanrakennuksessa. On välttämätöntä puhdistaa kasvillisuuden kansi ja kaivaa kaivoita pitkin kehää. Kaivannon syvyys riippuu jäädytyksen syvyydestä ja maaperän ominaisuuksista, ja jos maaperällä on kallistusominaisuuksia, on suositeltavaa kaivata kaivannot täydellä jäätymisnopeudella vähintään puolitoista metriä. Sekoita tai murskattua kiveä 10-15 cm hiekkaa kaadetaan kaivantoon, joka kostutetaan ja tiivistetään.

Kaivannon pohja ja seinät on peitettävä vedenpitävällä materiaalilla puun suojaamiseksi kosteudelta ja sen vaikutuksilta. Sen jälkeen on mahdollista pinota lokit. Haalarit on kiinnitettävä toisiinsa vanteiden avulla ja kiinnitettävä maahan kainaloilla tai pystysuorilla nastoilla. Palkkien palkin kiinnitys tapahtuu pulttien avulla tai se on päällekkäin, mutta tällaisen liitännän yhteydessä on aina tehtävä puolet puun paksuudesta ja pituudeltaan 20 cm. Tukipalkki asetetaan kiinnityspalkkiin, johon seinämän seinämä on pystytetty.

Sleeper-säätiö

Ponnauteiden pylväspohjainen perustus, joka on luotettava pohja kylpylle, eroaa puisten ratapölkkyjen nauhan ulkoasusta. Joten tulevan kylpyammealueen reunojen kulmissa ratapölkyt asennetaan pystysuoraan, ja niiden sijainnin syvyyden pitäisi olla pienempi kuin huurteen tunkeutumisen syvyys. Penkkien yläosa on sidottu grillage, sen toiminto voidaan suorittaa samat puiset ratapölkyt.

Puun pohjan rakentamiseen käytettävän puupalkin edut:

Pylväiden sarakkeen perustuksen asettelu: 1. Untuvat; 2. Vedeneristys; 3. Betonikenkä (vaihtoehto 1), niitit (vaihtoehto 2); 4. hiekkavyö (lisävaruste 1), puinen tuenta (vaihtoehto 2); 5. hiekka tyyny.

 1. Edullinen.
 2. Kreosootin kyllästämisen ansiosta polkumöiden käyttö on pitkittynyt, eikä niitä altistu hyönteisten ja jyrsijöiden haitallisille vaikutuksille.
 3. Lavat eivät altistu lämpötilavaihteluille.
 4. Erinomainen pito ja painolasti.
 5. Elastisuus ja luotettavuus.
 6. Tarvikkeita ei tarvita erityisillä tekniikoilla, jotka mahdollistavat ratapölkkyjen sijoittamisen kaivantoihin.

Puupalkin haitat:

 1. Käytetyn puun, eli käytöstä poistettujen ratapölkyt, rajoitettu saatavuus alhaisella hinnalla tai on mahdollista ostaa ne vain, jos niissä on yhteyksiä.
 2. Koon rajoittaminen, puun pituus on noin 2,7 metriä.
 3. Suhteellisen suuri paino, noin yksi tanko painaa 50-80 kg.
 4. Erityinen haju tervasta ja kreosootista.

Kylvyn pohja vahvistetusta betonipalkista

Myös betonirakenteisiin käytettävän kylpyammeen perustana on usein arjen käyttö. Vahvistettu betoniterästä valmistettu nauha-pohja vähentää merkittävästi sementin kuluja, koska siteet sopivat täysin muottiin. Aloittaaksesi kylvyn perustan, sinun on poistettava kasvillisuuden kehä. Seuraavaksi sinun täytyy kaivaa kaivannon ympärysmitta, jonka syvyyden pitäisi olla maanpinnan jäädytyksen alapuolella, ja kaivannon leveyden tulisi vastata polvien kaksinkertaista leveyttä.

Vahvistettu betonirakenteiden järjestelmä.

Seuraavassa vaiheessa rakennetaan muottirakenteita, se koostuu pääosin levyistä, varmista, että levyjen yläosa on puolen metrin etäisyydellä maanpinnasta. Sitten tehdään kaivantoon 10 cm: n sora-alusta ja 20-40 cm hiekkakerros, mikä estää perustan kallistumisesta ja muista maaperän luonnollisista vaikutuksista. Sitten valmistetaan sementti tai betonilaatta ja se kaadetaan kaivantoon. Betonipalkkeja asetetaan liuoksen päälle, sitten liuos kaadetaan uudelleen ja ratapölit pinotaan uudelleen porrastetusti, tämä tehdään vahvistaaksesi ja vahvistaen perustan ja koko rakenteensa. Tällaiset toimenpiteet suoritetaan muottien yläosaan, minkä jälkeen perussäiliö kovettuu useiden viikkojen ajan sääolosuhteista riippuen.

Vahvistettu betonipalkin pylväspohja on luotettava pohja kylpylle. Tämän pohjan työn tekeminen alkaa kaivamalla reikiä, jotka on sijoitettava kehän kulmiin ja niiden välille 1,3 - 2 m: n etäisyydellä. Tällaisten reikien syvyyden tulisi olla 1,5-2 metriä, leveyden tulisi vastata palkkien leveyttä, (tuki). Höyryn pohjalle asetetaan hiekan ja soran tyyny, tai kaadetaan sementtilaastia.

Sen jälkeen kaivo on valmis asentamaan puuta siihen ja täyttämään se betonilla tai sementtilaastilla. Täyttö on välttämätöntä tehdä päivän kuluessa. Jos sateet kadulla, on tarpeen peittää pohja kalvolla, joka suojaa ylimmästä kerroksesta. Jos päinvastoin on erittäin kuuma sää, niin halkeamia voi esiintyä, jotta vältetään tämä, sinun on peitettävä pohja kostealla päällystemateriaalilla. Tämäntyyppiset talot ovat kestäviä ja luotettavia, ja jos noudatat kaikkia vaatimuksia, niin se on yksinkertainen rakentamisen aikana.

Vahvuudet ja heikkoudet

Niinpä hetki tuli esiin vahvojen betonipalkkien perustan tärkeimmistä eduista ja haitoista. Etuja ovat seuraavat:

Pyyhkkien nauhapohjan laite.

 1. Kestävyys ja luotettavuus.
 2. Pitkä käyttöikä.
 3. Taloudellinen vaihtoehto.

Lujitetun betonipalkin talon pohjan haitat:

 1. Vaatii lisätyötä tai erikoislaitteita ratapölkkyjen asettamiseen, koska niiden paino on yli 200 kg.
 2. Pylväspohjan asettamisessa on vaikeuksia kiinnittää grillata tukeilla.

Ponnainten perustaminen edellyttää samoja toimintoja ja toimintoja, joita toteutetaan minkä tahansa muun säätiön rakentamisen aikana. Tämä on ennen kaikkea vedenpitävyys ja eristys kellareiden kellarissa. Pohjan suojaamiseksi kosteudelta, ratapölkyt on jätettävä pois bitumilla.

Ennen levittämistä on tarpeen asettaa kerros vedeneristysmateriaalia, se voi olla muovikalvo, kattohuopa tai muita materiaaleja, jotka suorittavat kosteudenkestävyyden. Pylvään haittapuoli on se, että se sopii vain pienten ja kevyiden rakenteiden rakentamiseen, asuinrakennusten rakentamista varten sitä voidaan käyttää vain apumateriaalina.

Kun tiedät kaikki säätiön vaihtoehdot, jotka ovat täydellisiä kylpyammeen rakentamiseen, voit arvioida asianmukaisesti kaikkia etuja ja haittoja. Talon tai kylvyn perusta on koko rakenteen tärkein asia, joten on syytä ottaa tämä asia hyvin vakavasti. Voit tehdä kaiken rakennustyön itse, mutta jos epäilet jotain, ota sitten yhteyttä kokeneisiin rakentajiin. Vain tässä tapauksessa kylpy kestää kauan.

Penkkien pohja kylpyyn

Kysymys taloudellisen materiaalin valitsemisesta perusrakentamisen perustamiseksi on tarkka, koska loppujen lopuksi on luotava luotettava perusta. Käytetään usein yksityisellä sektorilla, kylpypyssyjen perustan. Selostus suosio on siinä, että se on halpa materiaali, joka on ollut käytössä ja on hyvin suojattu hyönteisten vaurioilta ja mätää. Tällainen pohja voi kestää noin puoli vuosisataa riippuen käyttöolosuhteista.

Maaperän nukkuminen hitaammin kuin ulkona. Siksi on tärkeää suojata maaperän osa sademäärästä ja auringosta. On olemassa kaksi vaihtoehtoa sellaisen säätiön järjestämiseen, joka on ponnahduslautan pohja kylpyyn omilla kädillä:

Hihnan perustus, jossa käytetään ratapölkkyjen vaakasuuntaista sijoittamista;

 • Pilarin perustus - materiaalin pystysuora järjestely.

Strip-säätiö

Nauhan säätölaite toteutetaan kahdella tavalla:

 • Hienosti haudattu perusta;
 • Pohjakerrosten syvä perustaminen puukylpyyn.

Ensimmäinen tyyppi on ihanteellinen valinta rakennuksen autotalli, varikko, kasvihuone ja muut taloudelliset rakenteet. Toinen vaihtoehto pääomarakennuksille, kuten kylpyamme. Ennen lanteiden asettamista polttimien on suoritettava valmistelutyö.

Poista maapallon pallo ja täytä oja hiekalla, jonka paksuus on noin 10 cm. Aseta ratapölkyt. Ne on sijoitettava maahan, yhdistettävä toisiinsa ja kiinnitettävä maahan. Ponnahduslautat on sidottu vanteisiin, ja ne kiinnitetään maahan erityisten kainalojen avulla.

Syvän pohjan perusta tehdään analogisesti minkä tahansa muun esivalmistetun pohjan kanssa. Sen rakentaminen alkaa valmistelusta - louhinnasta. He puhdistavat alueen kasvillisuuden, kaivaa kaivannon ympäri kehä. Niiden syvyys riippuu maaperästä. Jos sillä on kallistuksen ominaisuudet, on suositeltavaa kaivaa kaivannut jäätymisen syvyyteen, yli puolitoista metriä. Hiekka ja kaatopaikka kaadetaan kaivantoon, kastelee seosta ja sitten syöksyy.

Seinät ja pohja ovat vedenpitäviä suojaamaan ratapölkyt kosteudelta. Sitten itse materiaali asetetaan. Suoritetaan keskenään ja maadoituksella, samanlainen kuin matalalla syvennyksellä varustettu versio. Ponnahien päihin kiinnitetään rakennekannattimet. Tukipalkki asetetaan vanteisiin, jotta siihen rakennettaisiin kylpylä.

Pilarin perusta

Kun pohja on valmistettu betonikylvytilojen ratalaitteista, käytetään useimmin palkkien pystysuoraa järjestelyä. Maaperän sisäpuolella olevan kielekkeen syvyys määräytyy sen ominaisuuksien mukaan. Pohjaan mahtuu maanpinnan yläpuolella oleva osa, joka kiinnittyy kahvin avulla (puupalkki voi toimia roolissaan).

Ponnauteiden puute

Monilla myönteisillä ominaisuuksilla tämä materiaali ei ole riittämättömiä sen haitoista. Siksi on looginen kysymys: onko mahdollista käyttää ratapölkkyjä kylvyn perustana? Se osoittautuu - voit!

Nukkareita ei käytetä asuinrakennusten perustusten valmistukseen, koska ne kyllästetään kreosootilla (myrkkyä) niin, että erilaiset hyönteiset eivät syö niitä. Kreosootti on mahdollinen syöpää aiheuttava aine, joka aiheuttaa syöpäkasvainten muodostumista ihmisillä. Lisäksi kuumalla säällä se antaa tiettyä hajua.

Kylpyammeet

Tässä on sivu, joka on omistettu kylpyläperusteille. Täällä tiedot eivät koske pelkästään ongelmien vakioratkaisuja, vaan myös lukuisia jätteitä niistä säännöistä, joista sinun pitäisi tietää, ottaen huomioon niiden edut ja haitat.

Annamme kattavan katsauksen tiettyyn aiheeseen ja jos tarkempia tietoja sivuston muilta sivuilta saat, voit tutustua siihen seuraamalla linkkejä tekstissä.

Tyypit säätiöt

Kylvökoneiden rakentamisessa käytetään seuraavia tyyppejä:

 • Vyö. Se on valmistettu betonista (vahvistetusta) jatkuvasta nauhasta, joka toimii kannattimien seinäksi. Perustuksia rakennetaan myös: buta, butobetoni, tiilet (punainen, täyteläinen), vaahtobetoni. Lue lisää täältä.
 • Columnar. Laitteessa tiili- tai betonipylväät, jotka sijaitsevat pystysuorassa rakennuksen kulmissa ja seinien risteyksissä, edistävät kiinteän rakenteen muodostumista. Pilarien välissä on tahdissa tiiliseinät. Lisätietoja tästä.
 • Kasaan. Kaivojen valmistus maassa (jopa käsiporakoneella) viittaa niiden täyttämiseen betoniseoksella tai puun tai teräksen paalujen asettamisen yhteydessä. Tietoja lisäämästä tietoja, katso tätä linkkiä.
  • Tylsää. Porauskaivoja, jotta saavutetaan kiinteät maaperän kerrokset. Tuloksena olevista tyhjistä on asennettu putket ja ne on täytetty betoniseoksella. Liittimien käyttö on mahdollista.
  • Ruuvi. Tämä on eräänlainen paalusäätiö, mutta siinä on ero - paalun muoto. Tämä on putki, jossa on kierteiset terät terävä kärki, mikä helpottaa ruuvaamista maaperään. Asennuksen aikana putken yläosa leikataan ja haluttaessa se täytetään betonilla luotettavuuteen.
 • Laatta. Tämä merkitsee sitä, että käytetään (kaatamalla tai käyttämällä viimeisteltyä) vahvistettua betonilaattaa pohjana.
 • Säätiö altaan alla.

Kun järjestät uunin, huomaa sen perustana:

 1. on toivottavaa tehdä joka tapauksessa ja välttämättä, jos uuni on raskas;
 2. ei saa joutua kosketuksiin seinän, höyrysaunan, saunan jalustan kanssa;
 3. alueen tulisi olla 5-10 cm enemmän tilaa (kaikkiin suuntiin) kuin uuni itse;
 4. on toivottavaa tehdä yksi kerros (yksi täyttö);
 5. valmistettu betonista, betonista;
 6. tarkoittaa toimenpiteitä sen vedeneristys.

Mihin kylpyyn

Kylpät, joiden seinät on valmistettu eri materiaaleista, ovat erilaiset vaatimukset perustuksille. Kun valitset kylpysuojan perustan, sinun on harkittava itse kylvyn rakentamista. Mieti, mitkä ovat kunkin materiaalin mieltymykset.

Hirsimökki tai puutavara

Tämä ja muu materiaali eivät ole liian tiukkoja perustan tyypille. Lokit tai yhdensuuntaiset palkit sopivat täydellisesti sekä nauhan pohjaan että mihin tahansa muuhun perustukseen - pylväs-, pino-, laatta. Siksi on tarpeen rakentaa maaperätyypin valinta.

Kuonan kivi tai tiili

Molemmat ovat raskaita lohkomateriaaleja. On selvää, että jos meillä on kylpyamme lohkojen, niin paalun ja pylvään perustukset tarvitsevat grillage, joka yhdistää tukee yhdeksi rakenteen, jolla lohkot voidaan sijoittaa.

Nauha ja laatta eivät vaadi muutosta - lohkot asetetaan niihin välittömästi alustan yläosan vedenpitävyyden jälkeen.

Vaahdolohkot

Ja tämäntyyppinen materiaali on niin kevyt, että alapuolella ei ole tarvetta tehdä pohjaa täydelle koolle upotettuna altaan alle. Tarpeeksi matala, mikä vähentää kustannuksia. Tämä voi olla nauhat ja pylväsperiaatteet. Jos on tarpeen ratkaista ongelma helpotus tai permafrost, paalupallo on sopiva ja jos maaperä on ongelmallinen, heittää, niin kylpy voidaan sijoittaa myös laatta "kelluva" säätiö.

kehys

Se on myös erittäin vaalea kylpyamme, johon jokin pohja soveltuu, mukaan lukien halvat vaihtoehdot.

Tässä kehyshauteessa käytettiin kolonnia

Kehyshauteiden ominaisuus on se, että sinun on ajateltava kiinnityspalkin kiinnittämistä etukäteen, kun perustus on asetettu, koska se on tässä vaiheessa kiinnitetty kiinnittimiin.

Mittaukset pohjan alla kylpyamme

Laskenta säätiö on tarpeen selvittää määrä betonia sekä määrittää enimmäismassa rakenne, että se kestää. Jotta voit selvittää sen parametrit, jos tiedät rakennuksen koon, sinun on suoritettava seuraavat toimet:

 1. Leveys - kylvyn seinien arvioituun leveyteen lisätään yleensä 10 cm;
 2. Korkeus, joka on etäisyys maan pinnasta äärimmäiseen yläpisteeseen, riippuu tietyn alueen lumipeitteen keskimääräisestä korkeudesta, mutta sen ei tulisi olla alle 20 cm;
 3. Syvyys on jaettu matalalle haudattuun (vähintään 20 cm: n korkeudella hedelmällisestä maaperäkerroksesta) ja syvään haudattu (vähintään 20 cm maanpinnan alapuolella).

Linkit yksityiskohtaisiin materiaaleihin, ks. Alla.

Onko mahdollista perustaa kylpyamme omalla kädelläsi?

Tietenkin on todella mahdollista rakentaa kaiken itse, mutta sinulla on oltava ainakin vähän tietoa ja kokemusta. Tietomme, jonka me jaamme.

Rakentamista edeltää projekti, jossa määrität rakennuksen koon ja asettelun. Samanaikaisesti saadaan varmuus materiaaleista, joista kylpy tulee.

Mutta ennen säätiön laskemista jne., On tarpeen suorittaa geologinen ja hydrologinen tutkimus sivustosta. Tai poimi asiakirjoja, jos ne on jo toteutettu talonrakentamisen aikana.

Geologiatiedot osoittavat, kuinka syvälle pohjavesi on ja kuinka syvälle laakerikerros on. Lisäksi tarvitset maaperän jäädyttämisen syvyyttä. Näiden tietojen avulla voit laskea tarvittavan perustan syvyyden, sen korkeuden ja tarvittavien materiaalien määrän.

Laskelmista siirry sivuston ja maanrakennuksen merkintään. Sen jälkeen, kun perustusmuoto riippuu, osa kaadetaan valmiiseen muottiin tai koteloon betonilla, loput - joko asetettu tiilestä tai ruuvataan paalujen muodossa. Pylväs- ja kasaantuu seuraavan vaiheen tekeminen.

Valmiin pohjan on välttämättä vesitiivis vaakatasossa. (Pystysuora vedeneristys tehdään tarpeen mukaan.) Sen jälkeen alkaa valitun materiaalin seinien rakentaminen.

Hyödyllinen video

Mutta video, joka osoittaa kaikki vaiheet rakentamisen kylpy omilla käsillä.

Mukautetut ratkaisut

Penkkien pohja kylpyyn

Ponnauteiden pohjan asettamisen menetelmistä riippuen jakautuvat kahteen tyyppiin:

Ensimmäisessä tapauksessa ratapölit on pinottu vaakasuoraan, toisessa - pystysuunnassa. Nauhan perustus voi puolestaan ​​olla matala tai syvä. Jos päätät rakentaa kylpyamme niin vaarallisella tavalla, valitse ensimmäinen tai toinen vaihtoehto. Muuta horisontin tasoa kaikissa vaiheissa.

Toimintajakso nauhakannan sijoittamiseksi on seuraava:

 1. Pohjan säätö, merkintä ja kaivaminen 20-30 cm syvyyteen ympärysmitan ympärille, täyttö sora 10-15 cm, räystään.
 2. Sitomakerroksen valmistelu - polkumallien asentaminen, kiinnittäminen yhdessä rakennekannattimien kanssa - maakärpät.
 3. Tukipalkki asetetaan vanteiden päälle - seinä seisoo.
 4. Bitumipäällystys, vedenpitävä asennus (polyeteeni, kattohuopa), eristys.

video

Katso lyhyt video siitä, miten tämä voisi näyttää:

Pylväspohjan periaate on silloitettujen ratapölkkyjen sijoittaminen pystysuoraan maaperän jäädyttämiseen - noin 1,5 m tai enemmän (riippuen alueesi jäädyttämisestä) poratut kuopat. Kaivon pohjalle on asennettu vedenpitävyyteen vuorattu kaatopaikka, joka on sijoitettu päälle ja täytetty betonilla.

Ponnahduslautan perustan tukijat ovat materiaalin etuja, joita on helppo saada, se on halpa ja palvelee jopa 50 vuotta. Mutta tällä materiaalilla on ominaisuuksia, jotka estävät kaikki edut:

 • kreosootti, joka vahingoittaa tuholaisista aiheutuvaa vahinkoa, on impregnoitu ratapölkillä, on haitallinen syöpää aiheuttava aine ja sillä on pistävä haju, jota pahentaa lämpö;
 • tämän kyllästämisen takia uudet ratapölkyt ovat parempia olla käyttämättä, ja vanhat, jotka ovat käyttäneet käyttöikää ja "tuoksuvat", ovat vähemmän kuluneet. Vikojen yhdistelmä voi heikentää rakennetta, ei säästää säästöjäsi ja aiheuttaa onnettomuuden.

Kylpyammeen renkaiden perusta

Autojen renkaiden lisäksi saatat tarvita lapio-, rake-, hiekka-, sora-, muotolevyjä, puumateriaaleja, kateaineita tai linoleumia.

Kuinka perustaa renkaat:

 1. Kaivaa noin 30 cm: n syvä kaivo, joka on sijoitettava renkaisiin (sen on oltava yhtä korkealla kuin maanpinta), jolloin reunasta tulee noin 20 cm.
 2. Laita renkaat rikki, rikki tiilet, jne., Kaada betoniliuosta.
 3. Kaivannon reunaa pitkin seinistä renkaisiin tehdään muotti, sementtilaasti, jossa on raudoitusta (varusteet jne.).
 4. Älä unohda tasonsäätöä, vedenpitävyyttä ja eristystä.

video

Alla olevassa videossa on katkoviivainen, pylväspohjainen rakennuksen tukikohta. Voit myös ottaa käyttöön:

Tämän tyyppisen alustan etuja ovat kumin alhaiset kustannukset, iskunvaimennus- ja vedeneristysominaisuudet, joista renkaat valmistetaan. Samalla kumilla kuumennetaan kuitenkin haitallisia aineita. Älä anna tätä - miksi ei?

Yksinkertainen pohja kylpylle

Halu tehdä yksinkertaisen pohjan kylpylle selittyy halu säästää aikaa ja rahaa. Yksi yksinkertaisimmista - pohja hiekkavyöhykkeelle. Kaivannossa, jonka syvyys on 50-70 cm, hiekka asetetaan kerroksille 10-15 cm ja tiivistetään kaatamalla vettä ja / tai kaatamalla. Kun suunnittelumerkki pysyy 20-30 cm: n päällä, hiekalle asetetaan betonin ja raunioiden sekoitus, liuskekivi tai tiiliskivi.

Jos emme puhu eri fantasioista ja kokeellisista kotitekoisista tuotteista, yksinkertaisimmista yleisesti hyväksytyistä on pylväs.

Talvella oleva kylpylä

Se, että säätiön asettaminen on parempi lämpimässä kaudella, on tosiasia. Mutta olosuhteet ovat erilaiset, joten sinun täytyy tietää, talvi ei ole kiellon työskennellä säätiön kanssa, mutta siihen liittyy useita rajoituksia.

Suurin ongelma on betoni, ja ne lajikkeet, joissa sitä ei käytetä, esimerkiksi paaliruuvi, voidaan asentaa milloin tahansa vuoden aikana.

Sementtikivi on hydraation tuote, eli sen muodostuminen vaatii vettä liuoksesta. Ja jos tämä vesi jäätyy kylmään, betoni ei ehkä tartu ollenkaan. Jää on lisäksi haitallinen, koska se vähentää betonin ja lujituksen tarttumista.

Muuten säätiön kaatamisen tekniset toimet ovat samoja kesällä ja talvella. Siksi saatat tarvita tietoja artikkelista siitä, miten kylpyamme perustetaan oikein.

Talvella toimii säätiö, ja seuraavat ratkaisut ovat:

1. Jos lämpötila laski -5 asteeseen tai enemmän, betonia on lämmitettävä. Lämmitys on sisä- ja / tai ulkopuolelta. Sisästä tähän käytetään hitsausmuuntajaa, joka on kytketty kiinnitykseen. Muuntajan suositeltu jännite on 36 voltti. Elektrodit on järjestettävä puolet metriä.

Ulkopuolella betonia kuumennetaan seuraavasti: kantta tai teltta pystytetään pohjan koko aluetta kohti ja sitten lämpösäiliö sytytetään sisään. Laskelma on tämä: nostaa lämpötilaa 8-10 astetta verrattuna kadulle, tarvitset pistoolin, jonka teho on 10 kW, alueella 100 neliötä. Jos kadulla -15 ja alapuolella, pistoolin teho nostetaan 30 kW: iin. Pistooli toimii pari päivää, sitten lämmön säilyy lämpöeristeen (sen on oltava kosteutta kestävä), joka kattaa koko säätiön.

2. Voit myös käyttää erityisiä lisäaineita, jotka tekevät konkreettista roskaa kestävää. Samanaikaisesti jähmettymiselle tarvittavan veden määrä vähenee. Frost-resistenttiä betonia ei tarvitse lämmittää, vaikka sitä voidaan lämmittää.

3. Vaihtoehtoisesti on mahdollista kieltää lainkaan "märät" teokset tai minimoida ne. "Märkä" työtä ei tarvita paalusäätiölle. Ja niiden vähimmäismäärä on tarpeen, kun asetetaan valmiiden lohkojen perusta.

Muuten, kestää vähintään 4 viikkoa betonin kypsymiseen. Jos prosessi on talvella, silloin koko tämän ajan on jonkin verran lämmetettävä säätiötä.

Hyödyllinen video

Katso video, joka tarjoaa koko videoraportin säätiön rakentamisesta talvella.


Yhteenvetona, voimme sanoa, että on parempi olla kaatamatta talviaikaa kylpyyn, mutta voit ruuvata ruuvi ilman mitään ongelmia.

Talon kylpyamme

Jos aiot käyttää kylpyamme asuntona, huomaa, että talojen päärakennuksessa kaikki edellä mainitut perustatyypit rakennetaan.

Hänen valintansa on kussakin yksittäisessä tapauksessa toteutettu ottaen huomioon tärkeimmät tekijät ja tiedot tärkeysjärjestyksessä, nimittäin:

 1. maaperä ja sen ominaispiirteet rakennustyömaalla;
 2. arvioitu kokonaiskulutus (itse rakennuksesta ja siitä, mitä siinä voi olla) perustukseen;
 3. syvyys säätö;
 4. kuormituksen vaikutus lähellä sijaitsevista rakennuksista;
 5. korkeatasoinen työn suoritus ja vastaava materiaalien valinta.

Yleisimmät kylpyammeiden rakentamisessa ovat: nauha- ja pylväspohjat.

Ribbon säätiö on hyvä ratkaisu kaikille rakennuksille, elleivät ne ole paikoillaan räjähdys- tai syväjäähdyksiin. Tämän tyyppinen valinta on onnistunut tiilen, puun, betonin seinille. Rakenteen haittana on materiaalin kulutus. Mutta jos maaperä on kuiva, materiaalien kulutus on suunnilleen sama kuin jos käytät pylväspohjaa lokiin.

Pylväspohjaa käytetään huonolaatuisille rakennuksille (esimerkiksi puulle) maaperille, jotka sijaitsevat vyöhykkeillä, joilla on vakaa lämpötila. Sen rakenteilla on useita ominaisuuksia, mutta se on halvempaa ja mahdollista lyhyemmässä ajassa.

On olemassa monia ehtoja, jotka edistävät tietyn tyyppisen alustan laatua. Siksi on mahdollista, että paras ratkaisu olisi ottaa yhteyttä asianmukaisen profiilin asiantuntijaan, joka olisi perusteltu suunnitteluprojekti.

Tai voit kysyä naapureiltasi (sivuston mukaan) millaisen säätiön he ovat valinneet ja miksi.

Kylpy ilman perustetta: miten rakentaa

Suojelun suosio ilman säätiötä johtuu siitä, että niiden rakentaminen on paljon halvempaa ja kestää myös paljon lyhyemmän ajan. Lisäksi joskus ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi aikaa rakentaa vankka perustus. Harkitse, miten rakentaa kylpy ilman säätiötä.

Tällaisen kylvyn rakentamiseksi voit laatia erityiset perustukset rakennukselle, joka voi olla monenlaisia:

 1. Savi on sopiva alueille, joilla on tiheä maaperä, eivät ole alttiita ryömintää tai tippumista, eivät pesty vedellä;
 2. Soraa ja hiekkaa varten täytyy tehdä matala kuoppa, mutta tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää pienen tiheyden omaavilla mailla;
 3. Lohkareiden pohjaa käytetään useimmiten kivillä tai vuoristoisilla alueilla, joissa on paljon suuria kiviä;
 4. Niin kutsuttu murskattu kivi tyyny soveltuu vain maastoon, jossa on tasainen pinta, ilman maaperän pienintäkään kaltevuutta.

Jokainen voi rakentaa luotettavan kylpyamme ilman säätiötä, mutta on parempi, että sen alla on perustus, joka lisää rakennuksen lujuutta ja laajentaa käyttöikää.

Joten sinulla on käsitys siitä, mikä on kylvyn perustekijä ja millaisia ​​temppuja keksitään, jotta voidaan välttää erilaisia ​​esteitä - taloudellisesta säästä. Nyt voit aloittaa täysin kylpylärakennuksen.

Kylpyvuode

Pöytätuotteiden sauna on yksi suosituimmista vaihtoehdoista tällaisen rakennuksen rakentamiselle. Koska ei ole aina mahdollista kerätä tarpeeksi rahaa kalliille tiilitalleille, hirsitalleille tai muulle materiaalille, ihmiset löysivät halvemman tavan. Käytettäessä ratapölkkyjä, jotka ovat jo käyttöikää rakennusmateriaalina, ei ole turvallisin vaihtoehto, mutta vähiten kallis. Nyt sinun täytyy selvittää, mitä käyttää rakentamisessa ja mitä ei.

Kylpylärakenteiden ominaisuudet

Melkein minkä tahansa rakennuksen rakentaminen on sinänsä melko kallista ja kylpyhuonekalujen rakentaminen edellyttää myös erityyppisiä materiaaleja. Vanhalla tavalla Venäjällä kylvyt rakennettiin puukehyksestä. Puurakennukset voivat olla vuosikymmeniä jopa aktiivisessa käytössä. Tänään, jotta säästää rahaa, hirsitalo korvataan ratapölkkyillä.

Kylpylä omilla käsillä on tarpeeksi halpa, ja tämä on sen suurin etu. Kreosootilla käsitelty vanha puu voi olla vielä pitkään käytössä. Rakennus, joka tulee loppuun, voi kestää ainakin kymmenkunta vuotta ennen korjausta.

Mutta sinun pitäisi huolellisesti valita materiaali, muuten rakenne tulee käyttökelvottomaksi alle vuodessa. Keskellä olevat mädäntyvät ratapölkyt saattavat suuresti heikentää rakennuksen laatua, joten kannattaa tarkistaa kaikki, mitä ostit. Voimakkaasti säröiltuja materiaaleja ei saa käyttää, mutta niillä, joilla on pieniä vikoja ja kynsiä, sopivat ensimmäisen kruunun asettamiseen. Jos mahdollista, ota kaikki käytettävissä olevat puupalkit.

Neuvoja isännältä!

Materiaalien valinnan jälkeen voit aloittaa merkitsemisen ja luoda perustan - kylpyamme.

Rakenteilla oleva säätiö

Kylvyn perustana olisi oltava käytettävissä olevat materiaalit, joten yksi vaihtoehdoista voisi olla ratapölkkyjen perustana. Se voidaan tehdä pylväs- tai nauhamenetelmäksi.

Ensin sinun täytyy kaivaa kaivannot riippuen maan jäädytyksestä. Tuloksena olevat kanavat voivat saavuttaa syvyyteen puolentoista metriä. Ne on täytettävä hiekalla, kostutetulla ja tiivistetyllä hiekalla tai soralla.

Jos haluat tehdä ylimääräisen vedeneristyskerroksen, ennen kuin nukahtaa kaivannon, se voidaan vuorotella erityisellä kalvolla. Sitten voit asettaa ratapölkyt. Ensimmäinen puutavara asetetaan kaivannon alkuun, joten voit laittaa toisen ylätalven alapäälle.

Kaikki ratapölkyt kiinnitetään tangoilla tai kainaloilla maaperään ja kiinnitetään yhdessä vannenauhan kanssa. Puun päistä voidaan kiinnittää rakennekannattimet. Tämä on yksinkertaisin järjestelmä, joka voidaan toteuttaa kylvyn rakentamisen aikana.

Jos mahdollista, voit käyttää betonirakenteita säätiöksi. Teräsbetonipalkit ovat erittäin kestäviä ja luotettavia materiaaleja tällaisiin töihin, mutta niiden asettaminen on erilainen, koska on tarpeen käyttää betonia, jotta ne voidaan yhdistää yhteen. Jos ei ole tarvittavia laitteita ja keinoja, tämä vaihtoehto katoaa.

Kylpyammeen vaiheistettu rakentaminen

Kun olet lopettanut säätiön, voit jatkaa kylvyn rakentamisen rakentamista. Tärkein on ensimmäinen rivi. Asennusta varten on valittava tasaisimmat ja samankokoiset ratapölkyt. Kruunun ja säätiön väliin on asetettava säleet, jotka erottavat ne. Koko puun on oltava täysin vaakatasossa. Ensimmäisen kruunun nuket voidaan liittää vaahtoon. Ensimmäistä kruunua ei ole tarpeen korjata, koska rakenteen paino riittää vakaaseen asentoon.

Ensimmäisen rivin päälle voit laittaa lämpöeristeen. Edelleen, samanlaiset kuin ensimmäiset, sijoitetaan jäljelle jääneet kruunut. Puutavaraa kiinnitetään toisiinsa teräksisellä tapilla tai tangoilla, joiden reiät on tehtävä etukäteen. Työvoimakustannusten pienentämiseksi voit leikata tarvittavat reiät tulevaisuuden oviin ja ikkunoihin rakentamisen aikana.

Toiseksi viimeinen vaihe on katon rakentaminen. Viimeiset kaksi kruunua voidaan poistaa ja korvata palkkeilla. Katolla on kattohuopa tai liuskekivi. Ja rakentamisen lopettamiseksi sinun tulee "sulata" kylpy, täten tarvitset eristävää materiaalia, joka voidaan työntää kruunujen ratapölkkyjen väliin. Jotta kylpy houkuttelevampi ulkoasu, se voidaan peittää edullinen sivuraide. Tässä rakennushauteessa voidaan katsoa olevan täydellinen.

Neuvoja isännältä!

Niinpä talvikylpyjen tekniikka ratapölkistä on yksinkertainen, ja kuka tahansa, jolla on rakennustyöt, kärsivällisyys ja halu, voi suorittaa sen.