Pohjan laskeminen nosturipalkin alla

Jos haaveilet omasta kodistasi, on järkevää aloittaa rakentaminen. Tarjolla on lukuisia projekteja ja luonnoksia, jotta saat hienostuneimmat ratkaisut. Kuitenkin, älä unohda rakenteen vakautta, sinun on laskettava säätiö nosturipalkin alla. Tällainen talo on pitkä, voit nauttia monien vuosikymmenien elämisen mukavuudesta. Ihana muotoilu antaa iloa ja loistoa.

Moderni kaupunkilaiset ovat hyvin väsyneitä kaupungin vallitsevasta melusta. Jos pidät rauhaa ja mukavuutta, on järkevää siirtyä vihreään vyöhykkeeseen. Kaupungin ulkopuolella on aina rauhaa ja hiljaisuutta, runsaasti puita, linnut laulavat hurisoi korvan. Sinun tarvitsee vain rakentaa talo, joka sopii sinun ajatuksestasi onnea. Rakennuksen luotettavuutta varten tarvitset koneen, joka ajaa 5 paalainpainetta paaluihin, joten sinun pitäisi huolehtia laadukkaista materiaaleista.

Kesän alkaessa maanrakennusten, mökkien ja huviloiden rakentaminen alkaa aktiivisesti. Jos sinulla on oma sivusto, on järkevää huolehtia rakennuksen mukavasta rakennuksesta. Rakentamisen alku alkaa aina alueen tutkimuksesta, porojen paalut perustuvat. Tämä vaihe on otettava vastuullisesti varmistaaksesi, että rakenne on luotettava ja vakaa. On suositeltavaa ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka noudattavat tiettyä asentamisen tekniikkaa.

Sillanosturitukien laskeminen kuormille

Lähtökohtana: sillanosturin suunnittelun dokumentaatio.

tavoite:

 1. Laske sillanosturin tukit (palkit ja telineet) kuormituksella: nosturin paino ja kuorma.
 2. Anna suosituksia sarakkeiden perustalle ja nousulle.

Ilmoita sisällöstä:

 1. Laskentatoimi
 2. Laskennan tiedot
 3. Maksuehdot
 4. Rakennuksen kuvaus
 5. kuormat
 6. Kuormatapaukset
 7. Vahvuuslaskenta
 8. Vakauden laskeminen
 9. Tukiaseman laskeminen
 10. johtopäätös

Laskennan seurauksena annettiin suosituksia:

 • tukiportaan asentamisesta (askel ei saa olla korkeintaan 6 metriä);
 • tukien ja nosturikannujen tuhoamisesta;
 • betonipohjan asennusta varten (geometriset mitat, jotka perustuvat betonin vähimmäisominaisuuksiin).

Teräsrakenteen vähimmäisturvallisuuskerroin on 1,7.

Laitteen nosturataukset ja niiden toiminnalliset ominaisuudet

Nosturin alla sijaitsevat nosturit ovat tarpeen, jotta nosturit voivat liikkua teollisuus- tai rakennustyömailla. Kiskojen oikea asennus riippuu nosturin käyttöiästä ja häiriöttömästä käytöstä.

Kaikki nosturien reitit voidaan jakaa seuraaviin ryhmiin:

Yläpuolella olevat rakenteet ovat välttämättömiä sillanostureiden käytölle, nosturipalkkien ja muiden erikoistarkoituksiin käytettävien nostorakenteiden liikkumiseen, joita käytetään ulkoisissa telineissä tai teollisuusyritysten kaupoissa. Tällaisten tapojen asennusta varten käytetään nosturatauksia, ne on valmistettu teräsbetonista tai teräksestä. Rakentamisen aikana ne kiinnitetään kantolaukkuihin, joissa on tukia.

Maakuntien reitit voidaan jakaa seuraaviin tyyppeihin:

Ensimmäisellä nosturilla on keskeytetty, ja toisessa tapauksessa se nojautuu niihin. Jos yritys vasta aloittaa työnsä, se voi uusia työpajoissaan rakentaa minkä tahansa tyyppisiä rakenteita. Vanhojen rakennusten rekonstruoinnin yhteydessä on kuitenkin pidettävä mielessä, ettei kaikki heistä pysty kestämään niitä kuormia, jotka suspendoituvat järjestelmät käyttävät. Tässä tapauksessa sinun täytyy kehittää projekti, tehdä laskelmia.

Yritys voi valita laitteen maadoitetut raidat. Ne asetetaan sekä kadulle että sisätiloihin. Ne on suunniteltu laivanosturien, nostolaitteiden ja puoliautomaattien liikkumiseen. Tällaiset polut on suunniteltu liikuttamaan lava-autot.

Rakenteilla on tiukat vaatimukset.

Jos organisaatio on hankkinut pienen kapasiteetin omaavan nosturin, se riittää tekemään sen alla olevan painolastin pohjan. Esimerkiksi niin tapahtuisi myös kevyen laivanosturin alla. Raskas nostolaitteiden, kuten silta-laitteen, siirtäminen polun alla muodostaa perustan. Sitten siihen asetetaan vahvistettu betonipohja, jota käytetään palkin asennukseen.

laite

Nosturin keskeytymättömät toiminnot riippuvat siitä, kuinka laitetta nostettiin juoksurataa kunnolla. Kallioon asetettava kangas voidaan asentaa vasta rakennustyömaan kaivamisen jälkeen.

Jos haluat tehdä tien avoimen taivaan alla, sinun on ensin asetettava vesijohtoverkko vesijohtoveden täyttämiseksi kaasuputken liittymisen lopettamiseksi. On tarpeen kiinnittää huomiota siihen, että huojuvesi tulee ohjata paikalta, jota pitkin kiskot kulkevat.

Tämän jälkeen sinun tulee ottaa yhteyttä organisaatioon, jonka henkilökunta valmistelee hankkeen. Ammattilaisille lasketaan nosturatauksien pituus ja niiden leveys. Sitten voit aloittaa sen toteuttamisen.

Rakennuksen jokaisessa vaiheessa tulisi tarkasti valvoa työn laatua. Esimerkiksi jos talvella tapahtuu rakentaminen, jäätä tai lunta tulee jäädä oikosulkuihin. On varmistettava, että käytetään vain sulatettua maata. Hän, kuten soran kerros, jota käytetään mäen muodostamiseen, täytyy olla hyvin tiivistetty. Tämä välttää edelleen tahranpoistoa, halkeamia ja sakeutumista. On muistettava, että tällaiset viat voivat johtaa nosturin putoamiseen.

Nosturin ala, jonka nostokapasiteetti on enintään 80 tonnia, olisi oltava kestävä. Alle se voi kaataa lian pad, ylhäältä tehdä kasa hiekkaa. Se on halvempaa kuin makaama, mutta sen käyttöikä on enintään 1 vuosi.

Yritykset käyttävät usein nostureita, joiden nostokapasiteetti on yli 80 tonnia. Niiden reitit on rakennettu seuraavien vaatimusten mukaisesti:

 1. Painolasti on tehty raunioista, jakeiden koko on 2-7 cm.
 2. Matot asetetaan painolastikerrokseen. Niiden välisen etäisyyden on oltava 25-45 cm.

Mäntyjen valmistukseen käytettävät ratapölkyt. Tämä on kestävää materiaalia, mutta kaikkia tuotteita on käsiteltävä edelleen. Ne hiotaan ja peitetään antiseptisellä aineella. Raskaiden nostureiden alle ei ole asetettu puisia ratapölkkyjä ja vahvistettua betonia. Jotta tyyny voidaan sijoittaa pihdeillä tai siirtää köysi silmukoilla.

Kiskojen asettaminen, sinun on seurattava niiden välistä etäisyyttä. Sen pitäisi olla sama. Lupa on sallittu yhdellä tai toisella, mutta enintään 5 mm. Oppaat on sijoitettu siten, että ne kulkevat rinnan keskiakselin kanssa. Ensin raidejen ensimmäinen rivi on ommeltu ristisiteiden päälle, minkä jälkeen ne siirretään toiselle. Asennus tehdään mallineilla.

On varmistettava, että kiskot asetetaan tiukasti toisiinsa nähden yhdensuuntaisesti, koska poikkeamat ylikuormittavat nosturin liikkeestä vastuussa olevaa mekanismia. Jousitus kuluu nopeammin, nosturi vaatii korjauksia. Jos kuluu paljon kulumista, onnettomuus on mahdollinen, niin nostomekanismi voi epäonnistua kokonaan.

Asennuksen aikana on varmistettava, että kiskot eivät taivuta "käärme". Tällainen järjestely johtaa pikiön esiintymiseen, kun nosturi liikkuu. Punnerruksia, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että he eivät vain pitävät kiskot paikallaan, vaan painostivat heitä myös perustaan.

Voimakas kuormitus ja sivusuuntainen liike saattavat rikkoa. Tämän välttämiseksi älä vasara kainalot yhdellä suoralla linjalla. Kiskojen kiinnittämiseen vuoriin kiinnitetään ruuveja.

Asennettaessa polkuja on kiinnitettävä huomiota vaakatasoon, se tarkistetaan tasolta. Jos ei ole, laite voidaan korvata tasolla. Kun työ on valmis, polku on ajettava sisään. Tämä tapahtuu siirtämällä torninostureita, ne pyöritetään edestakaisin radoilla. Jälkeen lopettaa käynnissä sagging polttouuneja koputtaa.

Työn päätyttyä kappaleiden päissä pysähtyy. Ne ovat tarpeen nosturin liikkumisen rajoittamiseksi. Siirtyessä sen pitäisi pysähtyä lähemmäksi kuin 1 metrin päässä umpikujasta.

asennus

Jos nosturin kiitorataa on tarpeen asentaa avoimesti, sinun on aloitettava ottamalla yhteyttä organisaatioon, jolla on Rostechnadzorin myöntämä lisenssi. Siirry liittovaltion palvelun portaaliin, voit tarkistaa, onko yrityksellä lupa.

Ensinnäkin asiantuntijat kehittävät asennusohjelman ja jatkavat työskentelyä sivustolla. Siitä poista maan hedelmällinen kerros, joka päätyy kerrosta saveen. Tämän jälkeen tee tyhjennys, vuodata tyyny. Ylhäältä kaadettiin kerros ryöstöä. Asennustekniikkaa on noudatettava tiukasti, jolloin nosturin alla oleva tie kestää kauan.

On tärkeää, että perustus lasketaan oikein nosturin alla. Tehtäväsi on keskityttävä tavalliseen GOST-versioon. Jäykistettyjen polkujen muodostamisessa on tärkeää ottaa huomioon palkin mitat, joihin rautatie kiinnitetään. Ne riippuvat siitä, mitä kuormia on kuljetettava. I-palkkeja, jotka on valmistettu metallista, käytetään yleisimmin. Hyllyjen leveyden on oltava vähintään 20 cm, palkkien korkeus - vähintään 60 cm.

Projektin kehittämisessä sinun on keskityttävä siihen, millaisilla teknisillä ominaisuuksilla on nostokoneita. Yritykset voivat käyttää kapeita raideleveyksiä, kuten R-24, sekä erikoistuotteita, jotka on suunniteltu siirtämään nosturimekanismeja. Tämä on malli rautatiekiskoista KR-70.

Jos organisaatio on hankkinut pienen kapasiteetin omaavan nosturin, kiskot voivat olla valssattua metallia. Tätä varten käytetään neliöosaa 5 × 5 cm tai 6 × 6 cm.

Nosturikaiteet on asianmukaisesti kiinnitettävä nosturipalloihin. Neliökiskot on hitsattu ja kiinnitetty nosturipalkkiin. Jos olet ostanut kiskot R-24, ne voidaan myös hitsata, mutta tätä varten on käytettävä kiinnittimiä. K-70 voidaan asentaa vain ruuveilla. Tämä menetelmä vaatii suuria rahoituskustannuksia, mutta polkujen pitkä käyttöikä on huolettoman.

GOST 4121-96 on ohjattava asennustöihin. On otettava huomioon standardit R 53866-2010. Näissä asiakirjoissa luetellaan perusvaatimukset, jotka koskevat kiskoja.

palvelu

Useiden toimintavuosien jälkeen raiteiden ominaisuudet voivat poiketa normaalista. On otettava huomioon, että puutteet vaikuttavat nosturin suorituskykyyn, koska ne lisäävät elementtien kulumista. Seurauksena on onnettomuuden todennäköisyys.

Jotta estettäisiin tilanteen negatiivinen kehitys, suorita huolto. Asiantuntijat tarkistavat pulttiliitosten laadun, erityistä huomiota kiinnitetään umpikujaan. Työn aikana tarkista pulttiliitännät.

Kiskojen tarkastus. Niiden poikkeama ei saisi ylittää käytettävien asiakirjojen mukaista määrää. Tarkastuksen jälkeen asiantuntijat sisältävät raportissa olevan huoltosuositteen.

korjaus

Korjaustyö suoritetaan, kun kiskot ovat vaurioituneet tai kuluneet. Voit havaita ongelmat tekemällä kattavan tutkimuksen. Tarvittaessa työntekijät voidaan tehdä nosturien kiitotien suoristamiseen, se suoritetaan pitkin korkeutta sekä akseleita pitkin.

Asiantuntijat muuttavat osia, jotka ovat kuluneet enemmän, säätävät nivelet. Tarvittaessa toteutetaan tienvarsitäyttö, suoritetaan sähkölaitteiden korvaaminen, suoritetaan nosturin kiitotien tasoittaminen.

Jos sähköasentaja epäonnistuu, Rostekhnadzorin toimiluvan saaneen organisaation työntekijät jarruttavat nosturirakenteita.

Teosten kokonaisuutta voidaan laajentaa, koska diagnostiikan jälkeen saattaa käydä ilmi, että kiskot eivät ole sisäänkäynnissä. Tällöin ne on vaihdettava. Yritä ensin kehittää uusi projekti ja aloittaa menettely, joka on samanlainen kuin alkuperäinen asennus. Toimintahäiriöt auttavat tunnistamaan nokkakuilut.

Oikein valmistetut kiskot kestävät vähintään 25 vuotta, mutta joissakin tapauksissa aikaisempi purkaminen on mahdollista johtuen ylivoimaisesta esteestä. Tämä voi tapahtua esimerkiksi silloin, kun kumpu on syönyt tulvan vuoksi. Kiskot voivat vääntyä nosturin putoamisen tai kuorman seurauksena. Nosturataulujen korjaus tulisi suorittaa asiantuntijoiden toimesta.

pro-proectirovanie.ru

Kaikki pysyvästi asennetut torninosturit tarvitsevat tukea - perusta. Asennustorninostureiden asennusmenetelmät jaetaan seuraaviin tyyppeihin.

Torniostureiden perusteet luokitellaan seuraavien tyyppien mukaan:

Säätiön sijainnin mukaan:

 • erilliset säätiöt (jotka eivät liity rakennusten rakenteisiin);
 • integroidut perustukset (ovat osa rakennettavaa rakennetta).

Rakenteellisen järjestelmän mukaan:

 • esivalmistetut perustukset zh.b. levyt;
 • monoliittiset vahvistetut perustukset kiinnitysten kanssa;
 • monoliittinen paalusäätiö.

Nosturin asennuksen avulla:

 • asennus painoihin;
 • asennus ristillä;
 • asennus ankkureille.
3D-malli - torninosturin perusta

Torninosturin asentamiseksi painoihin käytetään useiden tienlevyjen valmistettua pohjaa, joka on asennettu tiivistettyyn maaperään, jossa on vuodevaatteet. Tällaisen nosturin asennusta varten on kehitetty yksinkertaistettua hanketta. FB-kortit eivät ole sallittuja - voit käyttää vain nosturipassin sallimia varastoja.

Monoliittisia raudoitettuja pohjalevyjä, joissa on upotettuja osia, käytetään torniostureiden asentamiseen ristikappaleeseen tai ankkureihin. Tällaisten nosturien asennusvaihtoehtojen osalta kehitetään QOL-osion vakavia hankkeita säätiön laskennan avulla.

Säätiö kuormittaa

Säätiön kuormitus koostuu kolmesta perusmäärästä:

 • pystysuora kuorma (joka koostuu nosturin omasta painosta, kuorman massasta ja asennetuista elementeistä);
 • vaakakuormitus (aiheutuu osittain dynaamisista kuormituksista nosturitoiminnan aikana, tuulikuormat);
 • kaatumisnopeus (joka johtuu keskiökuormasta - tuulesta, kuormituksen painosta ja vastapainon painosta).

Kaikki kuormat otetaan nosturin passiin taulukkomuodossa riippuen nosturin ja puomin korkeudesta. Säätiön kuormitus määräytyy kahden päätilan passin - työskentelyn ja työskentelyn vuoksi, suurimmat kuormat otetaan (yleensä ponnistelut syntyvät epävirallisessa tilassa).

On syytä huomata, että nosturin korkeudessa yleensä korkeimmat kokonaiskustannukset tapahtuvat nosturin kiinnikkeiden (kiinnittimien) asennuksen jälkeen, koska kiinnikkeiden asennus vähentää merkittävästi vaakasuoraa voimaa ja kallistusmomenttia.

Säätiön suunnittelusuunnitelma

Säätiön laskenta

Nosturin pohjan laskeminen pienenee seuraavien edellytysten täyttyessä:

 • säätiön perustuksen lävistämisen tarkistaminen (vertailutettujen kuormien vertaaminen raja-arvoihin geologisten tutkimusten raportista);
 • (vertailun suurimman ja pienimmän paineen alapinnan alapuolella - negatiivisia arvoja ei pitäisi esiintyä).

Yleiset laskentatulokset laaditaan erillisenä arkana ja lisätään projektin tekstiosaan:

Nosturin (2) pohjan laskemisen tulokset

Laskettaessa säätiötä on mahdollista valita mittasuhteiden optimaalinen suhde pohjan suunnitelmaan ja syvyyteen näiden parametrien koordinoimiseksi asiakkaan kanssa on tärkeä menettely rajoitetuissa olosuhteissa tai vaikeissa geologisissa olosuhteissa.

Hankesäätiön kokoonpano

Yleensä torninosturin monoliittisen pohjalevyn projekti sisältää seuraavat pääosat:

 • selittävä huomautus (yleiset tiedot, kuorman kuvaus, säätiön lastausmenetelmä, laskutoimituksen tulokset ja valittu asettelu, perussäätiön perusvaatimukset);
 • graafinen osa (pohjalevyn sitomissuunnitelma, laatan poikkileikkaus, vahvistuskuvioiden piirustukset, materiaalien määrittely ja vahvistaminen).
Torninosturin pohjalevyt - 1

Nosturin kiinnitys hyväksytään nostureiden (RPR) tuotantoon tai Stroygenplan-vaiheen "P" mukaan. Geologiset tiedot maaperästä olisi tehtävä geologisten tutkimusten teknisestä raportista.

Torninosturin alla olevan pohjalevyn kehitetty hanke sisältää monoliittisen laatan laitteeseen tarvittavat kattavat tiedot rakennustyömaalla. Harvoissa tapauksissa, kun on tarpeen asentaa torninosturi rakennettavan rakennuksen sisään, vain rakennuksen suunnittelua suunnittelevan organisaation suunnittelijat voivat suorittaa nosturin pohjalevyn projektin.

Torninosturin pohjalevyn piirustukset - 2

Joissakin tapauksissa epästabiililla maaperällä, joko läheisillä maanalaisilla apuohjelmilla tai korkeusmuutoksilla, on tarvetta nosturiperustaan ​​pile-pohjalla.

Asiantuntijoillamme on laaja kokemus erilaisten torninostureiden perustamisesta. Tarvittaessa on mahdollista tehdä vain perustan perusparametrien laskeminen (sijoittajien kanssa käydyissä neuvotteluissa tai osallistuminen tarjouskilpailuun) - nämä palvelut ovat taloudellisesti kannattavampia.

Voit tutustua peruskustannuksiin peruskalliohankkeen kehittämisestä tori-nosturille täällä.

Nosturin asentaminen säätiöön - kuinka laskea?

# 1 Asklepiadot

 • jäsentä
 • 5320 viestiä
  • Kaupunki: Krasnoye Selo
  • Nimi: Maxim

  Liitetyt kuvat

  Post on muokattuAsklepiadot: January 06, 2014 - 21:47

  # 2 KBP RO

  # 3 Asklepiadot

 • jäsentä
 • 5320 viestiä
  • Kaupunki: Krasnoye Selo
  • Nimi: Maxim

  KBP RO (06 Tammikuu 2014 - 22:39) kirjoitti:

  # 4 KBP RO

  Viestiä on muokattuBROP RO: 06 tammikuu 2014 - 23:15

  # 5 Asklepiadot

 • jäsentä
 • 5320 viestiä
  • Kaupunki: Krasnoye Selo
  • Nimi: Maxim

  KBP RO (06 Tammikuu 2014 - 22:52) kirjoitti:

  # 6 Admin Guest_Leon10_ * 07 tammikuu 2014 - 10:09

  • Asiakkaat

  Asclepiadot (6. tammikuuta 2014 - 21:47) kirjoitti:

  Viestiä on muokattuLion10: 07 tammikuu 2014 - 10:11

  # 7 Asklepiadot

 • jäsentä
 • 5320 viestiä
  • Kaupunki: Krasnoye Selo
  • Nimi: Maxim

  Laskeminen säätiön alla nosturien alla?

  Kerro minulle, mikä on ero nostureiden pohjan laskemisen ja perinteisen säätiön laskemisen välillä?
  Voiko kenelläkään olla laskentamenetelmä?
  Kiitos

  Kuormat tietystä nosturista ovat erilaiset. Ja sinä, anteeksi, et opiskellut laitoksessa? Etsi tekniikkaa / kysy DWG.RU: lta, kysy vain, miltä amatööri olet.

  2WK
  Aloitetaan siitä, että laskenta maksaa rahaa, ja kuka tekee sen, hän tuntee sekä menetelmän että eron

  Tu GAP
  Kiitos neuvoista, kysymys on todella lukutaidottomia. Kaikista kuormista tällä hetkellä tiedetään vain kantokyky, ja se on hyvin suuri. Haluaisin löytää tietoja laskelmista, mutta tähän saakka umpikujaan.

  opastus nostolaitteiden kuljetuksesta auttaa)

  2WK Jos nosturi on paikallaan, ei periaatteessa mitään. Kuormitus (nosturin paino ja kuorman paino) jaetaan 4 pistettä. 2 pisteen marginaali (kuorman ääriasento). Kuorma vaikuttaa nosturin jaloissa, vastaavasti, hajotetaan pystysuoraan ja horisontaaliseen komponenttiin. Luulen, että tiedät mitä ja kuinka luotat.. Mutta jos nosturi on siirrettävissä (menee kiskoille) - silloin sillä ei ole mitään perusta.

  WK kirjoitti:
  Kerro minulle, mikä on ero nostureiden pohjan laskemisen ja perinteisen säätiön laskemisen välillä?

  katsoin nosturinne, on 100% erilainen, kuten ymmärsin sivulta nostureista tehdystä kuviosta, perustukset olisi laskettava kehyksen alla

  Nosturi kulkee kiskoilla, ja säätiö on suunniteltu kiskoilla. Perusnauha ruoppauksella ristisiteiden asettamisen yhteydessä Ja mitkä vaihtoehdot ovat olemassa rautateiden pohjalle? Q = 100tn.
  2malaxit
  Kerro minulle linkki sivustoon, haluan myös tarkastella tapamme.

  Hei rakas WK!
  Uskon, että nosturisi perustusten parametreilla riittää vain päättää, onko se vain siitä, miten sen pitäisi näyttää.
  Mene rautatielle ja näe mollin + yksirunkoisen rautatien täydellinen rakenne.
  Jos nosturikuorma-autot liikkuvat yhdellä kiskolla, sen on oltava erittäin voimakas kisko ja voimakkaat ratapölkyt (jopa lujitetulla betonilevyllä), kiskolle, jota ne eivät koske.
  Siten kiskon alla oleva levy on noin 30-40 cm pitkä ja noin 1 m leveä. Pohja on murskattua kiveä, koska Gosgortekhnadzor ei hyväksy nosturia, jos radan kaltevuus ylittää sallitut arvot. Loppujen lopuksi on mahdotonta olla ottamatta huomioon kiskon ja tiekannan pituussuuntaista taipumista, kun nosturi liikkuu kuorman ollessa kuormitettuna, koska osoittautuu, että nosturi menee aina ylämäkeen kiskon mutkan vuoksi.
  Mutta minusta näyttää siltä, ​​että tällaisten kantokykyisten nosturien nostureiden osalta (sellaisissa vesivoimaloissa, joissa samankaltaisen kapasiteetin omaavat nosturit sijaitsevat, mutta eivät ole nostureita, näkisin vain nostureita rautateillä), joten todennäköisesti saat tavallisen rautatieverkon.. ratapölkyt.
  Nik_Nik.

  Pohja nosturipalkin alla

  Koneiden perustukset ovat dynaamisia kuormituksia. Jos perustukset ovat väärin rakennettuja, tärinät lähetetään maahan ja vähentävät vähitellen sen kantokykyä; maaperässä olevat elastiset aallot, jotka joskus ovat levinneet pitkiä matkoja ja aiheuttavat rakennusten eri osien värähtelyä. Tärinä vaikuttaa rakennusaineiden lujuuteen ja usein häiritsee työtä. Lisäksi säätiö hankkii värähtelyliikkeen, joka voi häiritä laitteen kunnollista toimintaa.

  Koneiden perustusten suunnittelua varten on välttämätöntä jatkaa seuraavia perusperiaatteita: säätöväräkset ovat pienemmät, sitä suurempi paino ja maaperän tiheämpi; vähentäminen maaperän laakerin kapasiteetti on pienempi pienillä kuormilla maahan, ja näin ollen määritys jalka on koko" perusta koneiden sallittu pintapaine voidaan ottaa nopeudella 50-80% verrattuna laskettaessa staattinen kuormitus.

  Rakenteiden luotettavin suoja tärinästä on vähentää säätöjen heilahteluiden amplitudia lisäämällä niiden massaa tai lisäämällä maaperän kantavuutta (tiivistyminen paaluilla, kemiallinen kiinnitys jne.). Neuvostoliiton tutkijoiden (professori D. D. Barkan ym.) Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että säätiön massalla ei myöskään sen kokoonpanolla ole merkittävää vaikutusta värähtelyjen vaimennukseen. Joten kellarin värähtelyn amplitudi on erittäin syvyydeltään, mutta pienemmällä laakerialueella on suurempi kuin sama paino, mutta sillä on suurempi kantavuusalue ja pienempi alku.

  Laitosten asennustyön suunnittelumenetelmiä kuvataan yksityiskohtaisesti "Dynaamisen kuormituksen kaltaisten koneiden teknisten olosuhteiden suunnittelussa" (TU 60-49).

  Riippuen koneen tyypistä ja luonteesta sen innoissaan perustan kuormien toimivat erehdys array (143 a) tai jäykkä spatiaalinen betonirakenne, joka koostuu kiinteän levyn alapuolella, pilarit ja palkit, joka yhdistää yläpäiden pystytukien (143,6).

  Dynaamisten vaikutusten heikentämiseksi säätöön vasarat asennetaan tammipalkkeihin (143, c).

  Rakenteiden säätiön tärinän vaikutuksen vähentämiseksi on suositeltavaa erottaa se rakennuksen elementeistä aukkoihin ja käyttää betonituotteen ja säätiön välissä olevia elastisia tiivisteitä.

  Pieniä koneita, sähkömoottoreita, pieniä polttomoottoreita jne. Käytetään joskus ns. Tärinänvaimentimiin, joissa teräsjouset absorboivat värähtelyenergiaa.

  § 48. KÄÄNTÄVARUSTEET

  Palkit, joita pitkin sillanostureiden raidat on sijoitettu, kutsutaan nosturikannoiksi; Rakennustöissä käytetään teräs- ja betonisillan nostopalkkeja.

  Säästämiseksi metalli teräs nosturi kannatinpalkit sallittu kun teräs runkopilareihin riippumatta nostureita, ja kehykset teräsbetonipaalujen - vain vaiheen yli 9 MU sillan alla nosturit yli 15 m keskimääräinen ja helppo käyttää ja yli 5 m vaikea tilassa.

  Tapauksissa, joissa rullatun osan käyttö on mahdollista nosturipalkkiin, teräksen käyttö ei ole rajoitettu.

  Teräsnosturipalkit voivat olla kiinteitä ja ristikkoa. Kiinteitä palkkeja muodostetaan valssaavasta I-palkista (joskus ylävyön vahvistamisella) tai on hitsatun I-palkin (144, a ja b) ulkonäkö. Kiinteiden nosturikappaleiden korkeus on otettu! / B-V12-span alueella (kuormituksesta ja koosta riippuen).

  Varten ristikko nosturi palkit ovat suositeltavia Sprengelin piiri (144 a), kun taas jännevälit enemmän kuin 7,5 m ja velvollisuus nosturit 30 m - tilalla (144 g); kummassakin tapauksessa ylempi vyö on valmistettu liikkuvasta I-palkista.

  "Hilan palkit ovat työvoimavaltaisempia kuin hitsatut I-palkit; ne vaativat kuitenkin vähemmän metallinkulutusta. Nostokisko kiinnitetään teräspalkkiin kolmella tavalla riippuen kiskon tyypistä:

  a) nostureita, joiden nostokyky on 3-5 tonnia, käytetään nelikulmaista neliökiskoa, joka on suoraan hitsattu teräsnosturipalkin ylävyöhön;

  b) ylemmän palkin vyöllä on kiinnitetty kantokahvaiset ja mutterit (145, a), joilla on laaja mittarilukko (nostoille, joiden nostokapasiteetti on 10-50 tonnia);

  c) Erikoisprofiilin nostokiskot (nostureita, joiden nostokapasiteetti on yli 50 tonnia) kiinnitetään erityislevyjen ja painepulttien avulla (145.6);

  d) kiskot valssatuista neliöprofiileista (joita käytetään erityisen sijasta) hitsautuvat kulmien lyhyisiin sivuihin, jotka puolestaan ​​on kiinnitetty palkin ylävyöllä ruuveilla (145, c).

  Kiinnitysmenetelmät b) -d) sallivat nosturin tapaamisen (kiskojen siirtäminen poikittaissuunnassa), mikä on erittäin tärkeää nostureiden keskeytymätöntä toimintaa varten.

  Teräsbetonirungon palkkeilla on metallin kulutuksen, palonkestävyyden ja massiivisuuden kannalta merkittäviä etuja metallin suhteen (erityisen hyödyllinen nosturien kuormituksen dynaamisuudelle). Lisäksi betonirakenteiset nosturikannat antavat rakennusrakenteelle huomattavan jäykkyyden.

  Vahvistettuihin nosturivarastoihin liittyvät haitat ovat laitteen nosturien reittien monimutkaisuus ja tällaisten palkkien herkkyys iskuille.

  Teräsbetonia nosturi palkit (kiinteä tai joukkuetta, menetelmästä riippuen rakentamisen rakennuksen vaippaan) käytetään teräsbetonipilareilla ja nostureita, pääsääntöisesti enintään '20

  Poikkileikkauksessa betonirakenteisella nosturipalkilla on tavallisesti T-tanko. Nostokiskojen kiinnittäminen vahvistettuun betonipalkkiin sopii parhaiten niihin kiinnitetyillä poikittaisilla nauhoilla ja pultteilla, jotka kulkeutuvat teräsputkien läpi, jotka on sijoitettu palkin laippaan

  Sarakkeiden pohjat on suunniteltu luokkiin B10, B12,5, B15.
  Muut kehysrakenteet - perusta, vanteet ja nosturikannat sekä subrafter - rakenteet.

  § 35. perustukset ja säätiöpalkit. Kehystyyppisissä teollisissa rakennuksissa on pylväsperusta.
  Muut kehysrakenteet - perusta, vanteet ja nosturikannat sekä subrafter - rakenteet.

  Asentamalla lisäkannat on mahdollista vahvistaa paitsi nosturikannattimia myös vähentää kuormitusta sarakkeisiin ja säätöihin. Tätä menetelmää voidaan soveltaa.

  § 2. Säätiöt ja perustuspalkit. Säätiöitä kutsutaan rakennuksen maanalaisiksi rakenteellisiksi elementteiksi, jotka siirtävät kuorman rakennuksesta.
  Muut kehysrakenteet - pohja, vanteet ja nosturikannat sekä osa - alus.

  Kantoaallot sisältävät esivalmistetut perustukset, pylväät, nosturikannat, subrafter- ja ristikkorakenteet sekä aitauslevyt, palkit (sidospalkit) ja seinäpaneelit.

  Sitten, vähitellen kääntämällä putkea, ne ylittävät kierteet kaikilla tarkastetuilla säätiöillä ja kiinnittävät niihin
  Ensimmäisen nosturipalkin akselin ympäri asennettu teodoliitti ohjataan palkin akseliin viimeisessä sarakkeessa, jonka jälkeen.

  pro-proectirovanie.ru

  Kaikki pysyvästi asennetut torninosturit tarvitsevat tukea - perusta. Asennustorninostureiden asennusmenetelmät jaetaan seuraaviin tyyppeihin.

  Torniostureiden perusteet luokitellaan seuraavien tyyppien mukaan:

  Säätiön sijainnin mukaan:

  • erilliset säätiöt (jotka eivät liity rakennusten rakenteisiin);
  • integroidut perustukset (ovat osa rakennettavaa rakennetta).

  Rakenteellisen järjestelmän mukaan:

  • esivalmistetut perustukset zh.b. levyt;
  • monoliittiset vahvistetut perustukset kiinnitysten kanssa;
  • monoliittinen paalusäätiö.

  Nosturin asennuksen avulla:

  • asennus painoihin;
  • asennus ristillä;
  • asennus ankkureille.
  3D-malli - torninosturin perusta

  Torninosturin asentamiseksi painoihin käytetään useiden tienlevyjen valmistettua pohjaa, joka on asennettu tiivistettyyn maaperään, jossa on vuodevaatteet. Tällaisen nosturin asennusta varten on kehitetty yksinkertaistettua hanketta. FB-kortit eivät ole sallittuja - voit käyttää vain nosturipassin sallimia varastoja.

  Monoliittisia raudoitettuja pohjalevyjä, joissa on upotettuja osia, käytetään torniostureiden asentamiseen ristikappaleeseen tai ankkureihin. Tällaisten nosturien asennusvaihtoehtojen osalta kehitetään QOL-osion vakavia hankkeita säätiön laskennan avulla.

  Säätiö kuormittaa

  Säätiön kuormitus koostuu kolmesta perusmäärästä:

  • pystysuora kuorma (joka koostuu nosturin omasta painosta, kuorman massasta ja asennetuista elementeistä);
  • vaakakuormitus (aiheutuu osittain dynaamisista kuormituksista nosturitoiminnan aikana, tuulikuormat);
  • kaatumisnopeus (joka johtuu keskiökuormasta - tuulesta, kuormituksen painosta ja vastapainon painosta).

  Kaikki kuormat otetaan nosturin passiin taulukkomuodossa riippuen nosturin ja puomin korkeudesta. Säätiön kuormitus määräytyy kahden päätilan passin - työskentelyn ja työskentelyn vuoksi, suurimmat kuormat otetaan (yleensä ponnistelut syntyvät epävirallisessa tilassa).

  On syytä huomata, että nosturin korkeudessa yleensä korkeimmat kokonaiskustannukset tapahtuvat nosturin kiinnikkeiden (kiinnittimien) asennuksen jälkeen, koska kiinnikkeiden asennus vähentää merkittävästi vaakasuoraa voimaa ja kallistusmomenttia.

  Säätiön suunnittelusuunnitelma

  Säätiön laskenta

  Nosturin pohjan laskeminen pienenee seuraavien edellytysten täyttyessä:

  • säätiön perustuksen lävistämisen tarkistaminen (vertailutettujen kuormien vertaaminen raja-arvoihin geologisten tutkimusten raportista);
  • (vertailun suurimman ja pienimmän paineen alapinnan alapuolella - negatiivisia arvoja ei pitäisi esiintyä).

  Yleiset laskentatulokset laaditaan erillisenä arkana ja lisätään projektin tekstiosaan:

  Nosturin (2) pohjan laskemisen tulokset

  Laskettaessa säätiötä on mahdollista valita mittasuhteiden optimaalinen suhde pohjan suunnitelmaan ja syvyyteen näiden parametrien koordinoimiseksi asiakkaan kanssa on tärkeä menettely rajoitetuissa olosuhteissa tai vaikeissa geologisissa olosuhteissa.

  Hankesäätiön kokoonpano

  Yleensä torninosturin monoliittisen pohjalevyn projekti sisältää seuraavat pääosat:

  • selittävä huomautus (yleiset tiedot, kuorman kuvaus, säätiön lastausmenetelmä, laskutoimituksen tulokset ja valittu asettelu, perussäätiön perusvaatimukset);
  • graafinen osa (pohjalevyn sitomissuunnitelma, laatan poikkileikkaus, vahvistuskuvioiden piirustukset, materiaalien määrittely ja vahvistaminen).
  Torninosturin pohjalevyt - 1

  Nosturin kiinnitys hyväksytään nostureiden (RPR) tuotantoon tai Stroygenplan-vaiheen "P" mukaan. Geologiset tiedot maaperästä olisi tehtävä geologisten tutkimusten teknisestä raportista.

  Torninosturin alla olevan pohjalevyn kehitetty hanke sisältää monoliittisen laatan laitteeseen tarvittavat kattavat tiedot rakennustyömaalla. Harvoissa tapauksissa, kun on tarpeen asentaa torninosturi rakennettavan rakennuksen sisään, vain rakennuksen suunnittelua suunnittelevan organisaation suunnittelijat voivat suorittaa nosturin pohjalevyn projektin.

  Torninosturin pohjalevyn piirustukset - 2

  Joissakin tapauksissa epästabiililla maaperällä, joko läheisillä maanalaisilla apuohjelmilla tai korkeusmuutoksilla, on tarvetta nosturiperustaan ​​pile-pohjalla.

  Asiantuntijoillamme on laaja kokemus erilaisten torninostureiden perustamisesta. Tarvittaessa on mahdollista tehdä vain perustan perusparametrien laskeminen (sijoittajien kanssa käydyissä neuvotteluissa tai osallistuminen tarjouskilpailuun) - nämä palvelut ovat taloudellisesti kannattavampia.

  Voit tutustua peruskustannuksiin peruskalliohankkeen kehittämisestä tori-nosturille täällä.

  Polkujen laskeminen vankalla pohjalla

  Kiskon laskeminen. Nosturin kiitotien kiskot kiinteällä pohjalla lasketaan äärettömän pituisen säteen joustavalla pohjalla, johon on lisätty keskimääräinen kuormitus, joka vastaa pyörän painetta. Viereisten pyörien paine, kuten prof. B. S. Kovalsky, joka on tavallisesti otettu halkaisijaltaan 600-800 mm: n kaapeliputkissa, niiden välinen etäisyys 800-1000 mm ja betoni- tai roskasäiliön pohja hieman vähentävät taivutusjännitystä käsitellyssä osassa, joten niitä ei lasketa mukaan.

  Yleensä rajoittuu kiskon laskemiseen normaalisti hänen päähänsä vaikuttavilla voimilla. Tapauksissa, joissa poikittaisvoimat vaikuttavat kiskonpäähän yhdensuuntaisesti sen kanssa ja ylittävät 15-20% tavanomaisten voimien kokonaismääristä, ne lasketaan niiden toiminnasta täysin vertailukohdaksi kiskon laskemiselle nukkujalustalle.

  Paikallisten jännitysten laskeminen, joka tuotetaan samalla tavalla kuin kiskon pohjaan.

  Jotta raudan kallistuksen alapuolen romahtamisen aiheuttama jännitys voitaisiin määrittää, on tarpeen tietää kiskon maksimipaine missä tahansa jaksossa. Kuten edellä mainitut tutkimukset ovat osoittaneet, vierekkäiset pyörät hinattavissa vaunuissa kaapelihissinostureissa eivät lisää painetta kyseisen pyörän alle; Tämän vuoksi paine voidaan määritellä sellaiseksi, että äärettömän pituisen säteen joustava pohja on ladattu yhdellä konsentroidulla kuormalla, joka vastaa pyörän painetta kerrottuna dynaamisella kertoimella.

  Nauhateoksen laskeminen. Nosturin kiitotien liuskajohdot ovat palkki elastisella pohjalla. Sen laskenta perustuu olettamukseen suoraosuuden suhteen säteenveden määrän ja perustuksen pohjan maaperän jännitysten välillä.

  Tätä riippuvuutta kutsutaan Winkler - Zimmerman - hypoteesiksi. Viime aikoina ilmeni useita tämän hypoteesin puutteita, joista merkittävimpiä ovat:

  Kuitenkin nosturin kiitotien erityisolosuhteissa, esimerkiksi kun kuorma on kahden palkin päässä, joka on erotettu lämpöhitsauksella, tämä työ ei anna vastausta. On selvää, että meidän on odotettava tämän nykyaikaisen teorian kehittymistä, jotta se voitaisiin soveltaa nosturatauksien laskemiseen. Vaikka pidämmekin mahdollista laskea nosturataukset prof. Kowalski (perustuu Winkler-Zimmerman-hypoteesiin), varsinkin kun tämä menetelmällä laskettu käytäntö kaapinostureiden rakentamiselle on perusteltu.

  Kimmoisen pohjan palkkien laskennassa hyväksyttyjen luokitusten mukaan palkkeja, joiden lämpötila on yleensä 40-60 m välillä, pidetään pitkän palkkeina.

  Palkin laskennassa otetaan huomioon kaksi asentoa: a) kun kuorma poistetaan palkin päästä ja b) kun kuorma kohdistetaan palkin päähän.
  Kun kuorma sijaitsee kaukana palkin päässä, kuviossa 3 on esitetty säteen sävyjen luonne (ja näin ollen maaperän jännitys), taivutusmomentit ja leikkausvoimat. 199. Kun kuorma liikkuu, nämä aallot liikkuvat itsensä rinnalla. Kirjekuoret ovat suorat, palkin akselin suuntaiset ja vastaavat positiivisia ja negatiivisia arvoja.

  Kuva 198. Hinattavan vaunun kaapelihissin pohjan kuorman luonne.

  Kuva 199. Palkkikuvioiden luonne (nosturin kiitotien liuskajohdot) palkin päässä olevasta kuormasta.

  Palkin päät työskentelevät eri olosuhteissa kuin sen osuudet, etäältä päistä. Suurten palkkien pituuden mukaan poikkileikkaus määräytyy kaavojen (126), (127) ja (128) mukaisesti määritettyjen arvojen mukaisesti, palkkien päät lasketaan erikseen ja tarvittaessa toteutetaan erityistoimenpiteitä materiaalin sallitun rasituksen varmistamiseksi maaperän paine.

  Ohjausliikkeen aikana palkin päällä taivutusmomenttien kaaviot muuttuvat positiivisissa ja negatiivisissa osissa, kuten kuvion 2 katkoviivalla on esitetty. 200. Näiden kaavojen kirjekuoret on esitetty kiinteillä viivoilla. Siirtyvät palkin päässä, ne vähitellen muuttuvat suoraksi, yhdensuuntaisesti palkin akselin kanssa ja vastaavat kaavioiden kirjekuoria keskimmäisissä osissa.

  Tässä kuvassa oleva katkoviiva esittää kaavion palkin päiden kääntöliitoksesta. Tarvittavien kertoimien arvot tällaisen tason rakentamiseksi esitetään taulukossa. 19.

  Kuva 201. Yksinkertaistettu suunnittelu taivutusmomenttien säteen päässä.

  Kun palkkien päät ovat kääntyvästi kytkettynä, maajännitykset ovat yhtä suuret kuin 50% kaavasta määritetyistä arvoista.

  Jalkojen päissä olevien jännitysten vähentämiseksi jälkimmäistä voidaan laajentaa ja tätä laajenemista suositellaan suoritettavaksi vähitellen 2 litran pituudelta.

  Laskennassa huomioidut kuljetuskärryt voivat vaikuttaa laskettuihin arvoihin. Kaksi tällaista vaikutusta on mahdollista:
  a) viereinen vaunu on vierekkäisen nosturin kannatin tai vaunun toinen vaunu, joka sijaitsee etäisyydellä (akseleiden välillä) ensimmäisestä;
  b) viereinen vaunu on naapurikoneen kuljettaja, joka lähestyy läheisesti ensimmäistä, jos nostureiden toimintaolosuhteet eivät rajoitu tällaiseen lähestymistapaan.

  Torninosturin laiteperusta

  Torninosturi on pyörivä rakenne, jonka yläosassa oleva nuoli on suunniteltu suorittamaan nosto- ja kuljetustoimintoja. Suurin osa hänestä on kysyntää rakennusteollisuudessa. Rakennustyömailla rakentamisen aikana monikerroksisia rakennuksia ilman sitä yksinkertaisesti ei voi tehdä.

  Torninosturin tärkein etu on kyky vaihtaa vuoronsa ja liikkua alueella sekä säätää puomunostimen tasoa ja sen ulottuvuutta. Kuorman nostamiseksi rakentajat käyttävät vinssiä, köyttä ja koukkuja.

  Torninosturin käyttöturvallisuus

  Pyörivän torninosturin rakenne on täysin yhdenmukainen nykyaikaisten standardien ja turvallisuusstandardien kanssa. Kuitenkin huolimatta siitä, että sen toiminnassa voi olla vaarallisia tilanteita terveydelle ja jopa nosturinkuljettajan tai läheisten ihmisille. Lisäksi, jos huonosti hoidettu, itse nosturi voi rikkoa, mikä uhkaa aineellista vastuuta. Siksi torninosturin turvallisuus olisi varmistettava rakennustyömaalla. Tätä tarkoitusta varten on kehitetty erityisiä ohjeita ja määräyksiä, jotka sisältävät torniosturin toimintaa koskevat säännöt ja suositukset. Niistä:

  • Henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, voivat työskennellä nosturilla tai sen läheisyydessä, kouluttaa heitä ja tuntea turvallisuusmääräykset.
  • se saa ottaa käyttöön vain täysin toimivan nosturin;
  • nosturia on käytettävä tiukasti sen aiottuun tarkoitukseen, eli vain nostettaessa ja laskettaessa kuormia;
  • Kuormituksen yhteydessä nosturioperaattorin pitäisi nähdä se, joten sumun tai yön aikana on parempi lykätä työtä tai hoitaa hyvä valaistus;
  • pysäytä nosturin toiminta ja seisoo voimakkaassa tuulessa;
  • Nosturi voidaan käynnistää vain, kun kaikki suojamekanismit ovat paikallaan, esimerkiksi hätäkytkin;
  • on kiellettyä muuttaa nosturin rakennetta ilman erityisiä tilauksia;
  • nosturikomponenttien on oltava huollettavissa ja ongelmien ilmetessä ne on korvattava välittömästi uusilla;
  • nosturin varaosien on vastattava täysin tekniset vaatimukset, mikä parhaimmillaan, jos ne ovat alkuperäisiä;
  • käytön aikana tarkista venttiili useita kertoja vikoja varten;
  • on tarpeen pitää nosturin puhtaus ja puhdas lika, lumi, lehdet ja maa ajoissa.

  Torninosturin laiteperusta

  Torninosturin asennus - prosessi on erittäin monimutkainen ja aikaa vievä. Se voidaan asentaa:

  • rautatie;
  • säätiöt;
  • tukikehys.

  Erityisiä vaikeuksia voi syntyä, kun asetetaan torninosturin perusta. Paljon riippuu siitä, kuinka hyvin työ tehdään, jopa rakennustyöntekijöiden turvallisuuden varmistamiseksi. Siksi torninosturijärjestelmän asentaminen olisi hoidettava ammattilaisilta, joilla on laaja kokemus tällä alalla ja erityiset teoreettiset tiedot.

  Rautatiekisojen rakentaminen tai torninosturin perusta on tehtävä nykyisten valtion määräysten ja määräysten mukaisesti.

  Torninosturin asennuksen perusta voidaan tehdä seuraavin tavoin:

  • erillinen monoliittinen levy betonista;
  • perusta käyttäen paaluilla ja ankkurikiinnikkeillä;
  • kiinteä rakenne rakenteen perustana;
  • monoliittinen levy.

  Suunnittele töitä, kun asetat torninosturin perustan

  Ensinnäkin kehitetään erityishanketta. Hänen päätavoitteena on parantaa työn laadun indikaattoria ja toteuttaa heidät ajoissa. Tällaisten tietojen on oltava sellaisia, että voidaan luoda rautatiekisojen rakentamista tai torninosturin perustaa:

  • asiakkaan laatiman hankkeen perusvaatimukset;
  • geologiset tiedot;
  • perustetun rakennelman perussuunnitelma;
  • nosturin kiinnitys;
  • passitorninosturin sisältämät tiedot.

  Lisäksi, kun rakennat torninosturia suunnitteluportaalle, tarvitset kopioita osiin rakennussuunnitelmasta.

  Asiantuntevan ja laadullisesti toteutettavan hankkeen tulisi sisältää seuraavat tiedot:

  • sitova koko monoliittisesta laatasta pohjan alla;
  • pohjan pystysuora sitoutuminen;
  • kaaviot, piirustukset, taulukot ja muut graafiset tiedot ja tiedot, jotka tukevat tekstitietoja;
  • joka sitoo pohjalevyn kokonaismitat;
  • tiedot materiaalien ominaisuuksista ja ominaisuuksista;
  • topografinen suunnitelma.

  Työn vaiheet

  Torninosturin asennusta voidaan tehdä useissa myöhemmissä vaiheissa.

  • Ensimmäinen vaihe on valmistelu. Se puhdistaa alueen erilaisista roskista, likaista, vieraista esineistä syksyllä - pudotusta lehdestä ja talvella - lumesta ja jäästä. Tällöin hedelmällisen maaperän kerros poistetaan ja viemäröinnin ja erilaisten viestintäverkkojen rakentaminen on käynnissä;
  • Toisessa vaiheessa suoritetaan geodeettisia töitä, nimittäin kehitetyn hankkeen mukaan perustetaan keskitysakselit ja korkeudet. Jakautuminen tapahtuu panosten, pilareiden muodossa. Sitten kaivaa kehittää yksi kauhan kaivuri;
  • Seuraava vaihe edellyttää konkreettista valmistelua, vahvistamisen ja muottien asentamista. On huomattava, että liittimet on esipuhdistettava plakin, lian, ruosteen ja rasvanpoiston. Muotti, eli kalteva rakenne, on valmistettu puulaaduista. Sen on oltava hyvin tiheä, jotta sementtimateriaali ei vuotaa halkeamien, halkeamien ja aukkojen läpi;
  • sitten tehdään säätiön betonointi, joka on suoritettava jatkuvasti, toisin sanoen keskeytyksettä töissä. Seos tulisi sijoittaa saman paksuuden omaaviin kerroksiin ja yhteen suuntaan. Jotta työntekijät voisivat liikkua betonialustalla, ne olisi peitettävä levyverkolla runkorakenteella.
  • Viimeisessä vaiheessa kuopan vedeneristys täyttää maapinnan ja sen tiivistymisen.

  Tämän jälkeen mono jatkaa nosturin asennustöitä. Jos nosturi asennetaan ilman laitetta, luottaa siihen vain ammattitaitoisille työntekijöille.

  Mistä kääntää?

  Jos etsit yritystä, joka tarjoaa laadukkaita palveluja, ota yhteyttä Project-Montage LLC: hen. Yrityksemme on monien vuosien ajan tarjonnut monipuolisia palveluja rakennusalalla, joka on kiistaton markkinajohtaja.

  Project-Montage LLC ammatillisella tasolla tarjoaa palveluja, jotka liittyvät:

  • rakennushankkeen dokumentaation kehittäminen;
  • rakennusmateriaalien, laitteiden ja mekanismien valinta;
  • ratsastustöiden suorittaminen.

  Epäilemättömät edut - suuri tieteellinen ja tekninen perusta sekä erittäin pätevä henkilöstö, joka voi helposti ratkaista ongelmat.

  Torninosturin perustaessa rakennustyömaan kaikki sääntelyä ja lainsäädäntöä koskevat vaatimukset ja ominaispiirteet huomioidaan, työ suoritetaan mahdollisimman tehokkaasti ja tarkasti. Suunnitteluvaiheessa kokeneet insinöörit ja arkkitehdit pyrkivät rakentamaan tornin reunan, heillä ei ole pelkästään korkeakoulutusta, vaan he ovat myös alan parhaita, mikä on osoittautunut useammin kuin kerran heidän hankkeistaan.

  Ottamalla yhteyttä Project-Montage LLC: hen asiakkaamme saavat useita etuja, kuten:

  • merkittäviä säästöjä;
  • säästää rahaa vähentämällä ennakoimattomien kulujen riskiä;
  • korkealaatuista työtä, joka täyttää lakisääteiset vaatimukset.

  On syytä panna merkille yrityksen uskollinen hintapolitiikka. Meidän hinnoittelupolitiikka on edullisin venäläisillä markkinoilla, joten monilla kiinnostuneilla asiakkailla on varaa siihen. Projektin kehittämisen yksittäisiä kustannuksia ei kuitenkaan voida nimetä, koska se riippuu monista tekijöistä. Kustannuksiin vaikuttavat työn määrä (mitä suurempi rakennusprojekti, kalliimpi kustannus), asiakkaan toimittamien tietojen laatu ja kattavuus, rakennuspaikan ominaisuudet ja paljon muuta.