perusta

Talon tuleva perusta on valittava rakennuksen, maaperän, maaperän jäädytyksen, pohjaveden ja muiden tekijöiden kuormituksen perusteella.

Geologisten tutkimusten suorittamisen ja tulosten saavuttamisen jälkeen ne suunnittelevat koko taloa ottamalla huomioon geologian tulokset, muuten talon käyttöikä voi olla pienempi kuin suunnitellut indikaattorit.

Avaimet käteen talon perustaminen

Perusrakenteiden perustamista ja teknologiaa on useita.

Rakennamme seuraavia päätyyppisiä säätiöitä:

- monoliittiset nauhalevyt ja vahvistus

- nauhalevyt FBS-lohkoilta

- perusta monoliittinen levy

- Ruotsalainen säätiö monoliittinen levy

Olemme valmiita rakentamaan paitsi perustaa, myös asettamaan tiili- ja kaasusilikaattilohkoja, kattamaan talon katolla, seuraamaan sisäistä ja ulkoista koristetta, eli olemme valmiita rakentamaan avaimet käteen-talon.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Säätiön hinta vuodesta 2000 rupla / kuutio

Voronezhin säätiön rakentamisperusmaksut 50 m3: n talon pohjan täyttömäärän kanssa:

- Digging käsin 900 ruplaa / m3

- kustannukset laskien lohkojen FBS 500 ruplaa / kpl.

- teipin pohjan hinta vahvistamalla ja ilman grillausta (täytä maanpinnan tasolla) 2000 ruplaa / m3

- hihnan nauhan pohjan vahvistus ja grillattavan laitteen arvo 2500 ruplasta / m3

- töiden kustannus, kun kaatopaikan kaataminen on vahvistettu 2700 ruplasta / m3

Säätiön laite

Säätiöön kuuluvat seuraavat perustoimet:

- akseleiden jakautuminen ja korkeustason päihittäminen kaikentyyppisille säätiöille

- kaivaminen kaikentyyppisille säätiöille

- hiekkasäkkilaite kaikentyyppisille perustuksille

- raudoituksen yhdistäminen kaikentyyppisiin perustuksiin, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- kaikentyyppisille perustuksille tarkoitettu muottilaite, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- valmiin betonin hyväksyntä tiivistykseen kaikentyyppisille perustuksille, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhan perustuksia

- konkreettinen huolto

Rakennusmateriaalien säästämiseksi säätiöiden suunnittelua ei kannata estää ei-toivottuja seurauksia: säätiön vääristyminen ja muodonmuutos, joka johtaa halkeamiin talon seinissä ja joissakin tapauksissa koko talon hätätilanteessa, joka ei pysty korjaamaan.

Strip-säätiö

Talon nauhasäätiö on yleisimpiä ja suosittuja laitteen yksinkertaisuuden ja kohtuullisten kustannusten takia laitteen perustaksi.

Esivalmistettuja FBS-nauhalankojen ja monoliittisen betonin lohkoja.

Lohkojen perusta FBS

FBS-lohkot valmistetaan betonituotteissa tehtaissa vakiokokoisina. FBS-lohkojen asennusta varten tarvitaan nosturi, mikä lisää säätiön kustannuksia, mutta asennuksen nopeus säästää aikaa rakentaa säätö verrattuna monoliittiseen, kun muotti on poistettu kuukauden kuluttua.

Vahvuuden kannalta talon lohkopohja on alhaisempi kuin monoliittinen, vedenpitävä ja lämmönjohtavuus on myös huonompi lohkojen välisten saumojen vuoksi.

Monoliittinen säätiö

Monoliittista säätiötä voidaan käyttää kaikentyyppisten rakennusten perustusten rakentamiseen sen eheyden ja voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta ne voivat muodostaa kaiken muodon.

Monoliittiset perustukset jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

- kaistale monoliittinen säätiö

- laatta monoliittinen säätiö

- monoliittinen pylväsperusta

- paalusäätiö

Jokaisella monoliittisella säätiöllä on oma tarkoitus ja ominaisuudet, ja säätiön valinta riippuu toimintaolosuhteista.

Säätiön monoliittinen levy

Säätiön monoliittinen levy on yleistynyt viime aikoina. Tällaista säätiötä kutsutaan myös kelluvaksi. Se on nykyisin luotettavin.

Kelluvan pohjan laite on perusteltua pohjaveden, pohjaveden, kallistumisen, levottomien ja epätasaisesti puristettavien maaperämaiden kanssa.

Säätiön monoliittilevy pystyy kestämään paitsi pystysuoran maaperän liikkeen myös pystysuoran. Monoliittinen laatta kaadetaan koko talon alueelle.

Ruotsin monoliittisen levyn säätiö

Eristetty ruotsalainen uuni (UWB) on yksi laattasäteilylajin lajikkeista, eroa tavallisesta laattojen pohjasta on eristää pohjan pohja ja laittaa vesilämmitteinen lattia laattaan seuraavalla kerroksella.

Kuumien ruotsalaisten monoliittisen levyn levittäminen talojen rakentamisessa on tullut suhteellisen hiljattain. Tällaista pohjaa voidaan käyttää mihinkään maaperään, jossa on läheistä vettä. Koska maaperä ei jäädy UWB: n alle, maaperän pilkkoutumisriski minimoidaan.

Aluksi tuntuu siltä, ​​että tämäntyyppisen säätiön laite on kallis, mutta kun otetaan huomioon tulevien säästöjen arvioiminen talon lämmityksessä, yhä useammat asiakkaat valitsevat tällaisen perustan.

Foundation Bay for Home

Persianlahden perusta voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
- Betonin valmistaminen konkreettisessa sekoittimessa
- tilaa valmiin betonin sekoittimessa 4-8 m kuutiota.
- kaadetaan betonipumpulla, se on tarkoituksenmukaista suurissa määriä betonin täyttämistä ja mahdottomuutta lähestyä sekoitinta.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Talon säätiön kustannusten laskeminen

Säätiön kustannukset riippuvat työn määrästä ja säätiön perustasta (maanrakennustöiden määrä, vahvistaminen, laitosten sijoittaminen, eristys, vedeneristys).

Talon säätiön tarkka hinta voidaan antaa vasta projektin jättämisen ja sivuston tarkastuksen jälkeen. Voit laskea hinnan ja saada alustavan arvion säätiölle, voit lähettää projektin sähköpostilla tai ilmaisen ennakkoilmoituksen kautta.

Nauhan perustan syvyys riippuu maaperän tyypistä ja ominaisuuksista, pohjaveden korkeudesta, keskimäärin 1,5 metrin korkeudesta. Säätiön ja sokean alueen eristyksen ansiosta voit vähentää pohjan syvyyttä. Jos pohjaveden taso on maanpinnan alapuolella, on tarpeen lisätä 2 metriä laskennalliseen syvyyteen.

Kaistaleen hinta

Taulukossa esitetään konkreettisen avaimet käteen -perusta (työ + materiaalit). Materiaalikustannukset annetaan vuoden 2017 alusta lähtien.

Asuntojen korjaus Moskovassa yrityksestä Base Stroy

Olet tervetullut Yritys Foundation Stroy - yksi parhaista korjausyrityksistä Moskovassa!

Yrityksemme Foundation Story hoitaa asuntojen korjaamista Moskovassa ja Moskovan alueella. Yhtiön pääsuunta on rakennusmarkkinoiden hintojen minimointi säilyttäen työn korkea laatu. Tietenkin asuntojen viimeistely on melko kallista asiaa, koska kaupunki itsessään on merkittävä kustannustensa takia. Säätiöjärjestelmä kuitenkin määrää täysin erilaisen hinnoittelupolitiikan, joka tarjoaa kaikille asiakkaille kohtuuhintaiset rakennuspalvelut. Yrityksen valikoimissa on kaikenlaisia ​​korjauksia, jotka vaihtelevat budjetti-kosmetiikasta ja päättyy yksinoikeudella eurooppalaiseen laatuun.

Asuntojen korjaus Moskovassa säätiöjärjestelmästä - on avain mukavimman elämän luomiseen. Sen avulla voit luoda erinomaiset virkistys-, viestintä- ja työskentelyolosuhteet. Yrityksen päälliköt luovat helposti haluamasi sisustuksen, koristele huoneiston vapaata tilaa ja tekevät kotisi aidosti ainutlaatuisen.

Yhtiö Base System vapauttaa sinut ongelmiin ratkaisun kysymyksiä liittyvät viimeistelyyn - me sitoudutaan kaikki. Sinun ei tarvitse etsiä rakennusmateriaaleja, urakoitsijoita, ottaa roskat pois, tehdä arvioita ja niin edelleen. Yrityksemme tekee kaiken korjaavan miellyttävän prosessin hämmästyttävällä tuloksella!

Asuntojen korjaus säätiöjärjestelmästä

Säätiö Stroy tarjoaa täyden valikoiman rakennuspalveluita Moskovassa. Näiden mestareiden kunkin tehtävän ammattitaitoinen toiminta antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme vain laadukkaan tuloksen täydellä takuulla. Yhtiöllä on neljäkymmentä pätevää käsityöläistä, joista jokainen työskentelee tietyn tyyppisessä työssä. Olemme valmiita toteuttamaan kaikki tarvittavat toimenpiteet, kuten suunnitteluprojektien kehittäminen, budjetointi, materiaalien osto, viimeistelytoiminta, jätteiden keräys ja paljon muuta. Kaikki huolet ovat yrityksen johtajat ja päälliköt, jotka säästävät asiakkaitaan turhista ongelmista.

Ainoa motiivi on tehdä hämmästyttävä huoneisto remontin ja yllättää asiakkaan uskomaton tulos! Meille on tärkeää, että olet aina tyytyväinen!

Tietoa yhtiöstä Säätiön tarina

Yrityksemme on ollut vuodesta 2001 lähtien. Nyt tämä on valtava joukko todellisia mestareita, jotka pystyvät tekemään asuntojen peruskorjauksia Moskovassa. Yrityksen olemassaolon aikana yhtiö on saanut valtavan kokemuksen rakentamisen palveluista ja optimoi kaikki työnsä haasteet. Päälainsäädämme - korjaus on palveltava asiakkaitaan vähintään 30 vuoden ajan ja oltava kaikkien saatavilla. Tämän vuoksi ammattilaistemme joukkue on valmis mihin tahansa!

Jos haluat olla onnekas ja muuttaa kotisi tunnustukseksi, sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä ja saada laatutulos kohtuulliseen hintaan. Mestareiden ammattitaitoa vahvistaa satoja kommentteja ja kiitos tyytyväisiltä asiakkailta, joiden elämä on tullut kirkkaammaksi kauniin korjauksen jälkeen.

Asuntojen suunnittelu säätiöjärjestelmästä

Asuntojen korjauksen tärkein asia on sisustussuunnittelu. Se, joka määrää rakennustyön säännöt, miten, mitä ja mistä asentaa. Sen kohtuus ja mukavuus riippuvat siitä, ja nämä ovat tärkeimpiä ominaisuuksia kaikissa asunnoissa. Lahjakkaat suunnittelijat ja ammattitaitoiset käsityöläiset Säätiöjärjestelmä on valmis luomaan kirkkaimman sisustuksen erinomaisella toiminnallisella osalla. Luomme projekteja kaikentyyppisille huoneistoille, joten vaikka omistat pienen yhden huoneen huoneiston, asiantuntijat voivat muuttaa sen tyylikkääksi majoitukseksi, jossa on maksimaalinen vapaata tilaa.

Säätiöryhmän sisustussuunnitelma ottaa huomioon kaikki yksittäiset asiakkaiden tarpeet. Vaikka sinun tarvitsee luoda "palatsi", henkilökuntamme tekee helposti upeita sisustuksen luonnoksia ja päärakennuttajat tekevät piirustukset todellisuudeksi. Asuntojen tyyliä ei rajoiteta vain mielikuvituksellasi, joten voit tilata sekä klassisen sisustuksen että huipputekniikan. Joka tapauksessa asiakkaan toiveista huolimatta tulevan asunnon suunnittelu yhdistää sekä estetiikan että toimivuuden. Kaikki tämä näkyy galleriassa esitetyssä valokuvassa. He voivat kertoa teille säätiöjärjestelmän työntekijöiden ammattitaidosta.

Miksi me?

Vastaus tähän kysymykseen on hyvin yksinkertainen! Säätiön tarina - Moskovan parhaiden yritysten joukossa, jotka tekevät huoneistojen korjaamista! Tämä on se, mitä asiakkaamme ansaitsevat. Yrityksemme tilauspalveluihin liittyy monia myönteisiä kohtia, joiden ansiosta kaikki asiakkaat ovat tyytyväisiä saatuihin tuloksiin. Säätiöjärjestelmän palveluiden avulla saat:

 • erinomainen laatu korjaus- ja viimeistelytyöt, jotka ovat vahvistaneet lukuisat asiakasarviot ja lukemattomat valokuvagalleria;
 • täydelliset viimeistelytyöt, mukaan lukien kaikki tarvittavat menettelyt kullekin yksittäiselle hankkeelle;
 • täysi takuu jopa 7 vuotta (yleensä antaa jopa 5 vuotta);
 • muodollinen sopimus, joka on tehty kaikkien sääntöjen ja standardien mukaisesti;
 • vapaita arvioita ja neuvontaa ammattitaitoisista käsityöläisistä sekä ainutlaatuisia lahjoja suunnitteluprojekteina, kun ne tilattavat pääoman eurorahoituspalveluja ja edellä mainittuja;
 • määräaikojen noudattaminen ilman tarpeettomia viivästyksiä;
 • postpaid maksujärjestelmä.

Tilaa asuntojen korjaus vain kertomuksen säätiöön! Me kääntäkäämme kotiisi todellinen mestariteos, joka erottuu kauneudestaan, houkuttelevuudestaan ​​ja uskomattomasta mukavuudestaan!

30 syytä tilata asunto remontin meiltä:

 • Työskentele virallisen sopimuksen mukaan.
 • Ilmainen kutsu arvioijalle sopivaan aikaan.
 • Suurin takuu on kaiken työn osalta 7 vuotta.
 • Ainutlaatuinen alennusjärjestelmä.
 • Paras palvelu asiakkaille (riippumattomien tutkimusten mukaan 2011-2013).
 • Yksi markkinoiden alhaisimmista hinnoista.
 • Venäjän rakentajat ja asentajat.
 • Työskentele vain GOSTin ja SNIP: n mukaisesti.
 • Työn suorittamisen pysyvä laadunvalvonta.
 • Erinomainen yrityksen maine.
 • Ilmaiset ilmaisohjelmat.
 • Laaja henkilöstö kymmeniä joukkueita ja asiantuntijoita.
 • Minkä tahansa tason työtä.
 • Rakennusmateriaalien suoramyynti tukkuliikkeiltä.
 • Teokset alkavat ilman ennakkomaksua.
 • Työn aikana käytetään vain ympäristöystävällisiä materiaaleja.
 • Monet itsenäiset positiiviset arvostelut verkossa.
 • Toiminnallinen sivusto, jossa on kätevä muoto korjauskustannusten laskemiseksi.
 • Toimistolla on kätevä osoite.
 • Kaikilla esimiehillä on erikoistunut rakennusalan koulutus.
 • Hiljainen suorituskyky korjaustöissä ja aikataulun yhteensovittaminen naapureiden kanssa.
 • Puhdista roskat työn jälkeen.
 • Yhtiö toimii seitsemän päivää viikossa ja lounastauko.
 • Miellyttävä viestintä puhelinpäällikön kanssa.
 • LCD-hallintayhtiöiden kaikkien vaatimusten noudattaminen ja meluntorjataulukko.
 • Rakenteiden toleranssien ja todistusten saatavuus.
 • Säätiö Stroy sai palkinnon "Vuoden yritys".
 • Erillisen esimiehen jakaminen koko korjausjaksolle.
 • Kaikkien sovittujen määräaikojen noudattaminen.
 • Jokainen hakemuksesi hallinnoi johtaja ja ei koskaan eksy.

Korjaus yrityksestä Base System takaa laadun ja kestävyyden. Siksi meitä suosittelemme usein ystävillesi!

Korjaa talon perusta Voronezhissa

37 mestaria

Hinnat: alkaen 999-3000 / sr.

Hinnat: 1000-1000 / m 3

 • Säätiön kodin korjaus - laaja asiantuntija
 • 104 arvostelua asiantuntijoista
 • Korjaa Voronezhin talon perusta 999 ruplasta.

Mistä aloittaa?

Määritä mikä etsimäsi päämies.

Hanki hintatarjouksia mestareilta

Kommunikoi suoraan ja valitse sinulle parhaiten.

Katso myös

Hinnat: 399 - 1000 / h

Hinnat: 350-8000 / piste

Hinnat: 1000-1000 / sr.

Hinnat: 1499-3000 / kpl.

Hinnat: 700-800 / sr.

Hinnat: 150-2000 / sr.

Hinnat: 500-5 000 / conv.

Todelliset tiedot valituista palveluista

3.92 Keskiarvosana

Arviot

Koulutus ja kokemus

Kokemus - vuodesta 2014.

Koulutus ja kokemus

Työkokemus vuodesta 2006.

Arviot

Koulutus ja kokemus

Kokemus - vuodesta 2009.

Arviot

Koulutus ja kokemus

Kokemus - vuodesta 1995.

Koulutus ja kokemus

Koulutus: Voronezh State Forestry University. GF Morozova, puunjalostuksen erikoisuus - teknologia (2004).

FOUNDATION IN VORONEZH KEYNILLÄ

Haluat rakentaa kiinteistön, mutta et tiedä, mistä tilata säätiötä Voronezhissa, jolla on korkea luotettavuus, kestävyys ja kestävyys? Yrityksemme on valmis auttamaan tämän ongelman ratkaisemisessa mahdollisimman lyhyessä ajassa ja yksilöllisellä lähestymistavalla jokaiselle asiakkaalle.

Voronezhin säätiöpalvelut ovat yrityksen päätehtäviä, joten takaamme ammattimaisen lähestymistavan kaikissa yhteistyön vaiheissa. Kokeneet tiimimme tekevät kaiken työn, mukaan lukien säätiöiden rakentamisen ja kaatamisen. Samaan aikaan asiakkaiden ei tarvitse houkutella asiantuntijoita. Tämän ansiosta taloudelliset ja ajalliset säästöt saavutetaan, ja laitteiston seisokkeja on täysin eliminoitu.

Yhtiömme tarjoaa Voronezh-palveluita erilaisten monimutkaisuuden ja mallien avaamiseen. Vankka kokemus tekee meidät pois kilpailusta Voronezhissa. Otamme täyden vastuun työn tuloksesta ja takaamme siis avioliiton puuttumisen. Yrityksemme toteuttaa säätiöiden rakentamisen vain käyttämällä materiaaleja, jotka täyttävät kaikki standardit ja rakennusmääräykset. Käytämme betonia, jonka lujuus on vähintään M300 ja luo vähintään 12 mm: n teräsvaipan halkaisija.

Säätiön rakentaminen

Säätiön säätiö alkaa valmistelutyöstä, mukaan lukien hedelmällisen maaperän poistaminen ja tasoittaminen. Sivuston sovittaminen mahdollistaa luotettavan rakenteen rakentamisen, mutta myös riittävän tilan sijoittamisen rakennusaineisiin ja laitteisiin. Runkorakennuksen perustan rakentaminen ei edellytä merkittäviä työvoimakustannuksia, koska sitä ei voida haudata. Betonipohjan rakentaminen Voronezhissa tiilenrakentamisen yhteydessä edellyttää, että vahvistetut betonilaatat tai lohkot vaativat erikoislaitteiden käyttöä.

Teosten toteutus alkaa vasta sen jälkeen, kun asiakas on merkinnyt esineen aluetta. Hän pystyy itsenäisesti määrittämään rakennuksen aseman ja asentamaan kiinnityskohdat sopivissa paikoissa, jotka asettavat tiimimme perustan tai antavat meille täysin tämän menettelyn.

Riippuen asiakkaan projektista, suoritetaan sopivan tyyppisen perustuksen valmistus. Raskaiden maalien pylväsrakennetta käytetään poraamalla kuopat syvyyteen maaperän jäädyttämisen alapuolella ottaen huomioon 20-30 cm: n paksuinen hiekkavyöhyke. Tiheämmässä maaperässä perustus on pystytetty kaatamalla betonia kaivoksiin tai louhoksiin. Asennusprosessissa houkutellaan sopivia laitteita.

Säätiön valu

Ennen kaatamista valmistettuun kaivantoon asennetaan muotti. Veden imeytymisen estämiseksi liuoksesta käytämme hydro-eristettyjä rakenteita. Sitten säätöä vahvistetaan lisäämällä sen voimaa. Tätä varten on tarpeen asettaa tukirakenteita, joiden läpimitta sopii säätöön ja kiinnitä se niin, että se ei ole täysin upotettu betoniin vaan tasaisesti jakautunut koko tilavuudeltaan.

Rakenteen yläosan valmistusvaihe alkaa koordinoinnin jälkeen kaikkien työvaiheiden asiakkaan kanssa. Säätiön asentamiseen liittyy myös tarvittavien kustannusarvioiden laatiminen, johon asiakas voi tehdä oikaisunsa. Jotta varmistat korkean luotettavuuden perustan tuotannossa, sinun on täytettävä säätiö laadukkaan materiaalin pohjalta. Valmistamiseen ja valutamiseen käytetään vain luotettavia toimittajia.

Ilmakuplien poistamiseksi liuoksesta, kun kaadetaan suuria määriä betonia, se tiivistetään perusteellisesti - säätiön rakentaminen vain näin takaa luotettavuuden ja laadun.

Säätiön rakentamisen hinta

Ennen rakennustyötä monet asiakkaat ovat kiinnostuneita kysymyksestä siitä, kuinka paljon se maksaa säätiön täyttämiseksi kuutiometriä kohden ja sen rakentamisen seurauksena. Siksi lähestymme estimaattien muodostumista suurella vastuulla, jotta nämä hinnat täyttävät täysin asiakkaan tarpeet ja materiaalilla on tarvittavat tekniset ominaisuudet.

Säätiön rakentaminen
Moskovassa ja Moskovan alueella vuodesta 2010 lähtien

Geologia. Muotoilu. Avaimeton asennus.
Rakennettu yli 400 säätiötä. 10 vuoden takuu

Hanki ilmainen arvio 1 tunti!

Saat alustavan laskelman säätiöstä ja insinööri vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

Mitä etsit kun rakennat säätiötä

? Mikä on perusta talon rakentamiseksi

Strip-säätiö

Laattoalaptio

Pile varpunen

Käytetyillä paaluilla

Olemme jo rakentaneet

Kirill Podolskyn piirikunta, D. Berezhki

Victor Mikhailovich Istrinsky-alue, KP "Englannin kanaali"

Alexander Mozhaiskyn piiri, DNP Berega

Alexey Dmitrovskin piiri, Ignatovo-kylä

Denis Dmitrovskin piiri, KP Vekshino

Miten työskentelemme rakennustyömaalla

Betonipumpun käyttö alustaan ​​täyttäen tekee työtä kaikissa olosuhteissa.

Vibro-tiivistys betoniseoksesta, kun kaatoa pohja on pakko-menettely!

Taso on jatkuvasti läsnä laitoksessa ja auttaa säilyttämään säätiön tarkat geometriset parametrit.

Säätiön rakentaminen on tehtävä työasiakirjaryhmittäin.

Yhtiömme omistaa suuren laivaston laitteiden rakentamiseen perustuksia

Vahvistettuun häkkiin yhdistämisen ja laattojen asettamisen jälkeen piilotetut työt hyväksytään. Yksityiskohtainen valokuvaseloste on suoritettu.

Säätiön rakentamisen avainvaiheissa prikaatin ja esimiehen työtä valvoo teknisen valvonnan insinööri.

Perusrakentaminen ja korjaus

Mökkirakennuksissa kehitetään yhä enemmän maata lähellä Moskovaa. Esikaupunkien kiinteistöjen omistajien määrä kasvaa nopeasti, ja he joutuvat kohtaamaan usein akuutti kysymys: kuka voi luottaa maan rakentamiseen?

Rakennusmarkkinat kysynnän ja rakentajien määrän mukaan lisääntyvät. Moskovasta ja muilta alueilta kävijöistä on riittävästi tilaa asiantuntijoille. On yhä enemmän todellisia ammattilaisia.

Kuitenkin ovat hyviä murskeja, kipsejä, maalareita jne. useimmat niistä eivät ole asiantuntijoita säätiöiden rakentamisessa, eivät tiedä, eivät ota huomioon paikallisia ilmasto-olosuhteita ja maaperän erityispiirteitä.

Usein rakennetun alueen omistaja, joka ei ole rakennusmestari, itsenäisesti suunnittelee luotettavaa, hänen mielestään säätiötä. Sama rakennusmestari, joka toimii periaatteessa "jokaisesta rahasta, kaikista himoista", toteuttaa tämän suunnitelman.

Kehittäjien tällaisten toimien seurauksena Garantremstroy LLC: llä on erittäin tiukka aikataulu olemassa olevien rakennusten pelastamiseksi. Seuraavassa on esimerkkejä tällaisista virheistä:

Lisätietoja säätiöiden korjaamisesta

Talvella 2008-2009. monet betonista tehdyt perustukset sekoitettiin käsityöläisen menetelmän kanssa hajallaan.

Täällä voi puhua tekniikan rikkomisesta, mutta siltä osin kuin tällaisia ​​tapauksia on paljon, syy on todennäköisesti heikkolaatuisessa sementissä. Ja mikä on mielenkiintoista, asiakas ei säästä paljon käsityöläisen betonista, koska kaikki komponentit on ostettava.

Puutaloiden alareunojen korvaaminen, sokea-alueen laite, kellarin kunnostus ja korjaus, kellareiden laite, viemäröintijärjestelmän laite - tämä on epätäydellinen luettelo yrityksemme tekemistä töistä. Ja niitä käsitellään yksityiskohtaisesti tämän sivuston sivuilla.

Fundam.ru asuntojen korjaus

Suorita hakemus heti
Sinulle taataan 50% alennus.
tehdä alustavaa
maa toimii!


* Alennus on voimassa, kun yhteys sivustoon ja sopimuksen tekeminen tapahtuu 10 päivän kuluessa hoitopäivästä.

Miksi valita meidät?

Säästämme energiaasi, aikaa ja rahaa!

Yli 7 vuoden kokemus

Vain kokeneet mestarit työskentelevät tiimissämme. Heidän pätevyytensä ansiosta voimme nopeasti luoda kiinteän perustan mille tahansa esineelle.

Laadunvarmistus

Käytämme korkealaatuista betonia ja sekoitus parhaista brandeista. Laatuvaatimuksena on kymmeniä perustuksissamme pystytettyjä rakennuksia.

Rehellinen työ

Täydellinen avoimuus ja oikeudenmukainen hinta ovat työmme perusta. Sopimuksen allekirjoittaminen ja selkeä aika ovat avain rauhaan.

Alhaiset hinnat

Jopa 25%: n alennus palkki, murskattu kivi, hiekka toimittajien kumppaniohjelmien mukaan.

Henkilökohtainen lähestymistapa

Yksilöllinen valinta betonityypin ja betoni merkki oman kohteen.

tehokkuus

Avaimet käteen perustuva säätiö tehdään 5-16 päivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta.

KIINNIKKEET
Voronezhissa ja Voronezhin alueella

hakemus

koulutus

Säätiön asettaminen

Säätiön valu

Lähetä töitä

suoritus

MITÄ toimimme
askel askeleelta

SOVELTAMINEN
Voit soittaa tai jättää pyynnön, ottaa sinuun yhteyttä ja neuvotella kysymyksestänne.

KOKOUS
Tapamme teidän laitoksessa sopivalla hetkellä. Teemme mittauksia, tutkimme maaperää, tarkennamme vivahteita.

SOPIMUS
Laskemme arvio ottaen huomioon kaikki toiveesi. Teemme sopimuksen, jossa täsmennetään osapuolten ehdot ja velvollisuudet.

TYÖ
SNIP: n ja GOST: n mukaan laadimme tehtävän laadullisesti.

LOPPUUN
Työn laajuuden ja sopimusehtojen mukaan luovutamme esineen asiakkaalle.

Ilmoita
Tarjoamme raportin suoritetusta työstä, piilotyöstä.

Yrityksestämme

12 vuotta moitteetonta maine

Yhtiö "FUNDAMENT-36" on toiminut matalissa rakennusmarkkinoilla vuodesta 2006 lähtien. Tänä aikana onnistumme yhdistämään joukon todellisia ammattilaisia, heidän veneensä päälliköitä.

Ammattitaito ja taito

Työskentelemme vain todistettujen rakennusmateriaalien toimittajien kanssa, mikä vahvistaa, että yli 33 tuhatta betonia betonia ei voida tarkkailla.

Tee oikea valinta

Olemme avoimia kaikille asiakkaille ja haluamme vakuuttaa teidät - säätiöni on erinomainen perusta kotiisi ja kestää yli kymmenen vuotta.

Arvostelut GK Foundation

Suurin osa asunnon omistajista on vain ajatus tulevasta korjauksesta hetkessä kauhistuneina, vaikka he haluavat päivittää sisustuksensa niin, että se olisi mahdollisimman mukava ja moderni. Siksi korjaus- ja rakennustöiden suorittamisen kannalta on ratkaisevan tärkeää valita luotettava toimeksiantaja, joka on säätiöryhmä. Arvioita asiantuntijoiden suorittamien korjaustöiden laadusta, voit valinnaisesti löytää Internetistä.

5 askelta unta!

Mitä tahansa korjausta, jonka suunnittelet: kosmetiikka, pääoma tai maailmanlaajuinen rakenneuudistus, yhteistyöalgoritmi on seuraava:

 • tapaaminen toimistossa tai puhelimitse, sopimuksen tekeminen (huoneen mittaamisen jälkeen);
 • työvaiheen vaiheittainen kehittäminen, asiakkaiden muokkaaminen, tilojen 3D visualisointi;
 • viimeistelymateriaalien valinta, budjetointi;
 • kunkin vaiheen hyväksymisasiakirjojen allekirjoittaminen, lopullisen säädöksen allekirjoittaminen;
 • vakuuden antaminen kolmen vuoden työstä.

Työn kaikki vaiheet ovat asiantuntijoita, joilla on tarvittavat luvat, laaja kokemus ja positiivinen palaute. GK Foundation arvostaa asiakkaitaan. Ja jokainen luo vain ylellistä sisustusta.

perusta

osoite:

Moskova, ul.Mytnaya, 7, s. 1

phone:
Kuvaus:

Arvostelut "Säätiö" - asuntojen korjaus Moskovassa

Rakennusyrityksen "Säätiön" arviot. Lue arviot ja kommentit rakennusalan säätiöstä. Jätä palautetta tai kommentteja

Nykyinen säätiöryhmä on Moskovan suurin organisaatio, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluja asuinrakennusten luomiseen.

Viimeisimmät arvostelut "Foundation"

Hyödyllisiä artikkeleita

Muutamat tilojen omistajat tai vuokralaiset tietävät, että käyttöpalveluihin käytetty määrä on jo sisällyttänyt useita korjauksia, jotka rahastoyhtiön on suoritettava. Millaista työtä?

Ohut seinät huoneistossa - todellinen vitsaus meidän aikamme, jonka ansiosta kuulet kaikki yksityiskohdat naapurimaiden elämästä. Äänieristys on erityisen akuutti, kun pieni lapsi, meluisa perhe, esiintyy seinän takana. Suunnitelmien toteuttamiseksi sinun on valittava huoneiston seinien ääneneristävä materiaali.

Akryylikylpyjen suosio ei ole vahingossa - ne nauttivat suosituista rakkaudesta johtuen hygienian, asennuksen helpottamisesta ja korroosion puuttumisesta. Tällainen putkisto palvelee vuosia ja jopa vuosikymmeniä, vain ahkera akryylipinta muuttuu todelliseksi taiteeksi.

Rakentamisekoitin on välttämätön ominaisuus tulevasta viimeistelystä asunnossa. Täytyykö valmistaa sementtilaasti? Haluatko vähentää korjausaikoja ja käyttää vähemmän energiaa? Ilman sekoitinta ei voi tehdä. Ja jos porauksen, hiomakoneen ja mönkijän valinta on yksinkertainen tehtävä, sekoittimessa on tiettyjä vaikeuksia.

Keittiöhuollon virheet ovat väistämättömiä, mutta joskus ne ovat pienimmissä yksityiskohdissa, jotka eivät vaikuta mukavuusasteeseen ja joskus joskus todellisiksi katastrofiksi. Mitkä ovat tyypilliset virheet, joita ihmiset tekevät manipuloida täällä? Miten välttää ongelmia, stressiä ja tarpeettomia kuluja tulevaisuudessa?

Ennen asuntojen kunnostustöiden aloittamista monet epäilevät, mikä aika on paras - kesällä tai talvella. Täällä sinun on ymmärrettävä, että jokaisella kaudella on omat ominaisuutensa, ja jos tulevat manipuloinnit vaativat runsaasti aikaa, sinun on suunniteltava etukäteen kätevät päivät kotitalouksille ja muille.

Lastenhuone omilla kädillä on varsin todellinen kahdelle lapsellekin. Voit tutkia suunnitteluratkaisuja ja aloittaa suunnitelman toteuttamisen niin, että huoneesi luoma huone sopii lapsille, olla mukava vauvan tai teini-ikäisen ikärajan mukaan.

Puulattiat ovat ongelma paitsi vanhojen talojen lisäksi myös uusissa huoneistoissa, joissa korjaus on tehty varsin huolimattomasti. Ja tuskin ärsyttävää nykii aiheuttaa miellyttäviä tuntemuksia. Ihanteellinen vaihtoehto on lattian täydellinen korvaaminen - se tarkoittaa, että on aika aloittaa pitkäaikainen korjaus.

Modernit huoneet ovat niin pieniä, että huoneistoon on erittäin vaikea asentaa ruokasali. Joskus jopa ruokapöytä tuskin voidaan laittaa elävään tilaan. Yhä useammat ihmiset ajattelevat: miten yhdistää keittiö ja ruokasali luoda viihtyisä tila?

Kun perhe kokee asunto-ongelmat, se huddles pienessä asunnossa, mutta se ei vielä voi säästää rahaa unelmiensa tiloihin, voit hakea lainaa ja ostaa kiinteistön asuntolainalla. Onko se kannattaa tehdä? Kuinka perusteltua asunnon osto tällä tavoin on?

Säätiön korjaus

Kuinka korvata puutalon perusta: nosta, kaada ja uudestaan. Valmistelut työtason peruskorjausta ja talon nousua varten. Kuinka vaihtaa nauhan ja sarakkeen säätiö.

Kaatamisen jälkeen pintaan ilmestyi alapinnan halkeamia. Miten kaataa säätiö. Miten poistaa ja estää muodostumisen halkeamia säätiössä.

Koristetaan tiilitalon omat talot, mikä on tärkeä tiili- ja puutaloille, jotka on rakennettu ilman alustavia laskelmia ja ilman hanketta.

Perusrakenteiden vahvistaminen ja korjaus: maan puutalojen jälleenrakentaminen ruuveilla, vedenpitävyyden vahvistaminen. Korjauksen ominaisuudet.

Ruiskutapojen perustan vahvistaminen: injektion lisäys. Kuinka oikein vahvistaa perusta. Kun joudut ajattelemaan injektiopillojen perustan vahvistamista.

Miten tasoittaa säätiön tiilillä. Jos sinulla on ongelmia säätiön kanssa, sen kohdistaminen voidaan tehdä tiilillä. Taustalevyjen tasoitustekniikka.

Säätiön vaihtaminen paaluilla: korjaus ja jälleenrakennus. Onko mitään halkeamia? Milloin sinun täytyy korvata säätiö? Kuinka parasta korvata vanha perusta kasa.

Säätiön vahvistaminen - millaisia ​​menetelmiä ja menetelmiä tähän on olemassa. Artikkeli esittelee teräsbetonipanon piirustukset.

Säätiön korjaus ja jälleenrakennus: miten halkeamat ja halkeamat voidaan poistaa ja miten rikkoa perustus, mitä tehdä?