Uusi säätiö vanhan talon ympärillä

Hyvä aika. Siellä on kilpirakennus, jossa on tiiliä. Rakennus on vanha. Päätin laajentaa aluetta, kaataa nauha-pohja vanhan ympärille, uuden kaksikerroksisen (vaahtoblockin) rakentaminen ja poista vanha ikkunoiden läpi. Kysymykset: 1. Uuden säätiön likimääräinen syvyys (hiekka ja savi). 2. Onko tarpeen, ja onko järkevää yhdistää uusi säätiö vanhan kanssa? Ja miten? 3. Onko talon poikkipalkki kaadettu talon sisäpuolella sen tukiseinän alle vanhan rakennuksen poistamisen jälkeen? Kiitos jo etukäteen.

Ruslan, Smolensk.

Hei, Ruslan Smolenskista!

Useat kerrat joutuivat kohtaamaan ongelmia uuden talon rakentamisessa suoraan paikalle, jossa vanha on edelleen.

Oppiaihe ei ole sydämen heikkouden kannalta. Aikaa menetetään kahdesti niin paljon kuin rakennettaessa uutta taloa puhtaaseen paikkaan. Siksi usein tällaisilla tilauksilla asiakkaiden on kieltäydyttävä. Suorita paljon, mutta saat vähän rahaa. Aivan kuten suomalaisessa sananlaskussa, kun perkele, leikkaamalla kissa, sanoo: "On paljon kihelmöintiä, mutta vähän villaa."

Työskentele kaikista mahdollisista vaihtoehdoista, jotka alkavat uuden talon rakentamisesta vanhan vieressä, kun vanha käytettiin myöhemmin rakennustilana, varikolla jne. Tai sen myöhemmässä purkamisessa.

Jos se ei toimi, niin mitä rakentaa. Missä mennä.

Sitten paras vaihtoehto, jos mahdollista, hajoaa vanhan talon pohjaan välittömästi. Tämäkin on joskus vaikeaa sen vuoksi, että vanhasta talosta ei ole mitään asioita, ja sinun on asuttava siinä rakentamisen aikana. Ja joukko muita syitä.

Jos päättänyt lopullisesti mahdollisuus rakentaa uuden kodin, jota seuraa purku vanhan ja poistamalla sen komponenttien rakentamisen roskat ja roskat ikkunoista, vastaus kysymyksiin (hänen näkökulmasta!).

Totta, ei täysin ymmärretä, ja myös vanhat tiiliseinät poistetaan? Tai vielä olla jäljellä. Joskus suojat sidottiin tiilillä niin, että purkaminen ja tiiliseinät tuhoutuivat.

1. Uuden nauhatalustan likimääräinen syvyys hiekka-savi-maaperän kanssa ja korkean pitoisen pohjaveden puuttuessa pitäisi olla hieman suurempi kuin maaperän jäädyttämisen leveysaste. Eli noin 1,6 - 1,8 metriä. Näin kaivaa kaivannon ympärysmitta kaistaleen alla noin 1,8 metrin syvyyteen ja kaada pohjaan 0,1 metriä korkea hiekkakerros. Kaivon leveys ei ole pienempi kuin talon tulevan seinän paksuus.

Kaada sitten pohja vahvistusvahvikkeella tai hitsatulla verkolla. Kellarin rakentaminen noin 0,3 - 0,5 metrin korkeuteen. Käyttämällä muottiinpanoa.

Luultavasti rakennusalan työntekijät kritisoivat minua nimettyjen parametrien osalta, he sanovat, että syvyys voi olla hieman yli metriä. Mutta sitten vahvuudet ovat jonkin verran vähemmän. Orvot talvet ovat Smolenskin leveyspiireillä viimeisten 15-20 vuoden ajan, mutta ennen sitä he olivat äkkiä ja voitiin toistaa tulevina vuosina. Tällöin nämä 1,6 - 1,8 eivät ole tarpeettomia.

2. Vanhojen ja uusien säätiöiden yhdistämiseen ei ole erityistä merkitystä.

Jos vanha perustus on laskettu paljon syvempi kuin uusi, jotka voidaan todentaa painamalla maaperän ja uusi perusta useita syitä tahansa haudata syvyyteen maaperän jäädyttämisen ei tarjota, niin se on todellakin mahdollista mahdollisuus liittää vanhat ja uudet tukikohdat yhtenä kappaleena.

Miksi vanha kaivoi ympäri kehä säätiön tarvittavat jutut paloja tangon (moukarilla ja mahdollisesti booli), yhdistää tämän vahvistaminen ja vahvistaminen uuden säätiön ja sitten tehdä konkreettisia kaatamalla.

3. Jos noudatat tiukasti rakennuksen normeja ja sääntöjä, kaikkien ulkoseinien ja sisäisten seinien laakeripohjasta on kaadettava samanaikaisesti. Mutta käytännössä tämä ei ole aina mahdollista, joten sinun tapauksessasi voit ehkä täyttää poikittaisen perustuksen talon sisällä olevan kantavan seinän alla, kun olet poistanut vanhan rakennuksen kokonaan. Mutta tämä säätiön osa on myös yhdistettävä säätiöön tärkeimpien ulkoseinien kesken. Kaikki samat täyttövahvikkeet ja liittäminen sen talon sisäpuolen tukirakenteen vahvistamiseen.

Muut kysymykset koskien kodin säätiön korjauksia:

Esitä kysymys Semenychille (materiaalin kirjoittaja)

Sivustoamme päivitetään säännöllisesti mielenkiintoisilla ja ainutlaatuisilla materiaaleilla ja artikkeleilla puutavaraa, rakennusmateriaaleja ja työtä varten, antaa tekijän mielipiteen ja tietämyksen todellisesta shabashnikista, jolla on yli 15 vuoden kokemus. On osa - hauskat tarinat shabashniki. Jos haluat saada tietoja tästä, tilaa tilauksesi uutiskirjeeseen. Osoitteen siirtäminen kolmansille osapuolille on taattu.

Uusi säätiö vanhan talon ympärille - laitteen peruskohdat

Yksityisen talon tai muun rakennuksen turvallisuus määräytyy usein säätiön luotettavuuden ja kestävyyden perusteella. Rakenteen pitkän aikavälin toiminnassa jopa hyvin rakennettu säätiö voi vähitellen romahtaa. Tämä on osoituksena laakerin seinämien lukuisien halkeamien ilmenemisestä, niiden sumentumisesta, vinosta ikkunasta ja oven aukosta, muuttamalla kulmien geometrisesti oikeat muodot. Kun tunnistat ensimmäisen merkityksen rakennuksen eheyden rikkomisesta, sinun on välittömästi ryhdyttävä perusta lujittamiseen. Kuitenkin jopa hävittämisen alkuvaiheessa, ei aina ole mahdollista tehdä yksinkertaisella ennaltaehkäisevällä korjauksella. Usein muotojen luonteen vuoksi on välttämätöntä turvautua vanhan säätiön radikaaliin uudelleenrakentamiseen, joka mahdollistaa joko täydellisen korvaamisen tai uuden maanalaisen rakenteen pystyttämisen talon ympärille.

Perussäätöjen aiheuttajat

 • alkuperäisen suunnittelun virheet, epätarkat sallitun kuormituksen laskemisessa, tekniikan noudattamatta jättäminen ja rakennusmääräykset;
 • Rakennuksen tavanomaisen toiminnan rikkomukset kunnostamisen, kerrosten määrän lisäämisen tai lisälaajennusten rakentamisen vuoksi;
 • huonolaatuisten rakennusmateriaalien käyttö tai materiaalit, joita ei ole tarkoitettu sen rakentamiseen;
 • maa-tärinät lähistöllä sijaitsevien rautateiden, moottoriteiden tai monikerroksisten rakennusten läheisyydessä;
 • pohjaveden nousu;
 • väärin valittu laskennallinen syvyys maaperän jäädyttämisestä;
 • muutokset ympäristötilanteessa aiheuttaen muutoksen maaperän koostumuksessa, jonka seurauksena pohja altistuu pohjaveteen liuenneille kemiallisesti aggressiivisille aineille;
 • maaperän kantokyvyn heikkeneminen, joka johtuu säännöllisestä tulvasta sulatus- ja pohjavedellä, runsas sademäärä, läpimurtoyhteydet.

On huomattava, että nauhan perustukset ovat useimmiten alttiita tuhoisille muodonmuutoksille, kun taas pohjalevyt ovat paljon vakaampia.

Vanhan säätiön tuhoamisen mahdollisten syiden huolellinen analysointi auttaa määrittämään sopivimmat menetelmät niiden poistamiseksi. Asiantuntijoiden alustava kuuleminen ongelmasta, joka on syntynyt, ei kuitenkaan ole tarpeetonta. Jos kysely osoittaa, että perusmuodonmuutokset ovat kriittisiä talon koko kehän ympärillä, sinun on todennäköisesti luotava uusi säätiö vanhan ympärille.

Tärkeimmät keinot palauttaa talon perusta

Ensinnäkin on syytä huomata, että tällaiset työt ovat melko työläs, vaativat pitkiä aikaa ja merkittäviä taloudellisia investointeja. On parempi suunnitella ne lämpimän kauden aikana, kun sademäärä on vähäinen.

Nykyään on mahdollista rakentaa uusi säätiö tuhoamatta vanhoja monin tavoin. Heidän valintansa riippuu paitsi syistä, jotka johtivat työhön, mutta myös tilanteeseen, jossa rekonstruoitu tukikohta sijaitsee. Käytännössä:

 • luodaan ylimääräinen monoliittinen teräsbetonivyö talon perustusten ympärille;
 • täytä uusi pohja vanhan pohjan pohjalle;
 • paalujen käyttö koko talon siirtämisellä juuri pystytettyihin tukiin.

Koska mikään talteenottomenetelmällä on oma metodologia ja työnjono, tarkastelemme jokaista niistä tarkemmin.

Laitteen monoliittinen, vahvistettu betonihihna talon ympärillä

Tämä vanhojen säätiöiden palauttamismenetelmä on yleisimpiä, koska se ei vaadi erityisten työkalujen käyttöä eikä rakennuslaitteiden käyttöä. Kaikki työ voidaan tehdä itsenäisesti. Menetelmän ydin on lujittavan vahvistetun betonivyöhykkeen rakentaminen talon ympärille ulkonevien nauhojen pohjan ympärillä.

Uusi säätö olisi sijoitettava jonkin verran syvemmälle kuin vanha, ja sen leveyden tulisi olla vähintään yksi metri.

Pohjan laajeneminen voi merkittävästi pienentää maan kuormitusta ja estää rakennuksen seinämien myöhemmän samentumisen. Teos suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • pohjaseinien lähellä, melkein lähellä, kaivetaan kaivantoa koko talon ympärysmitta;
 • syvennyksen pohjalle on sijoitettu hiekka- ja sora- kerroksen tyhjennystyyny, joka sitten peitetään vedeneristysmateriaalin kerroksella;
 • Vanha pohja puhdistetaan perusteellisesti saastumisesta, vahingoittuneet alueet upotetaan siihen ja tarvittaessa pinta käsitellään sienilääkkeellä;
 • vanhassa pohjassa uria porataan 25-30 cm: n välein, johon sitten asetetaan metallivarret, joita tarvitaan vanhan rakenteen nippuun, jossa on vahvistettu häkki, joka on koottu ja asetettu kaivetun kaivannon pohjalle;
 • tulevan perustuksen ulkopuolelta rakennetaan puutavaraa, jonka yksittäiset osat ovat tiheästi maadoitettuja toisilleen. Betoniliuoksen tunkeutumisen estämiseksi asiantuntijat suosittelevat muovikäärejä ongelma-alueisiin;
 • Valmistetussa muottirakenteessa, jossa on vahvistettu häkki, kaadetaan paksu konsistenssi. Tämä ohjaa liuoksen tasaista jakautumista estäen aukkojen muodostumisen.

Kaikki säätiön jälleenrakentamiseen liittyvät työt on suoritettava lyhyessä ajassa, jotta vanha säätiö pysyy avoimena vähimmäisajan. Kun betoni on saavuttanut suunnittelun voimakkuuden, talon tuki laajenee samalla tavalla vahvistaa myös rakennuksen ulkoseinämiä.

Uusi konkreettinen säätiö talon vanhan perustuksen alla

Jos pohjavesi kestää kantavuutta, joka voi tapahtua yksittäisten pohjakerrosten pohjaveden huuhtelun seurauksena, tarvitaan hieman erilainen talteenottomenetelmä. Se sisältää betonin kaatamisen pohjan pohjan ympärille talon ympärille. Tämä menetelmä mahdollistaa paitsi laakeroinnin laajentamisen myös vanhan perustusrakenteen syvyyden lisäämisen, jonka seurauksena uusi säätiö perustuu tiheämpiin maaperään. Työjärjestys on hieman erilainen kuin edellä. Se koostuu seuraavista vaiheista:

 • talon kellarissa olevista ulkoisista kulmista sekä paikoista, joissa rakennuksen sisäseinät leikkaavat ulkoisten osien kanssa, valmistetaan tunneli suunnittelun syvyyteen;
 • hiekka-sora-tyyny kaadetaan avattujen tukien alle ja kootaan vahvistettu häkki;
 • muotti on rakennettu kuopan ulkoreunoista;
 • Betoni kaadetaan kulmiin ja täytetään.

Jälkeen, kun joukko riittävän vahvaa betonia, palautettu nurkkien tukien välissä, pohjaseinillä, kaivanto tulee pois. Sen läpimurto on alle vanhan alustan tason, jotta voit kaivaa nykyisen perustuksen alla.

Varoitus! Kaivaminen on suoritettava useassa vaiheessa, erillisten segmenttien ollessa enintään 2 metriä. Rakennuksen seinämien romahtamisen estämiseksi paikkojen on vaihdettava!

Seuraavaksi avoimilla alueilla betonitointi suoritetaan kaatamalla valmiin seos-hiekkaseos pohjan alle. Tulvia betonipäällysteet on peitettävä perusteellisesti varmistaen, että ne täyttävät olemassa olevan tilan vanhan talon alapuolella mahdollisimman lähelle.

Uuden alustan vahvuuden vuoksi sen yksittäiset segmentit liitetään yhteen rakenteeseen. Tätä tarkoitusta varten talon kulmien osien vahvistuskotelo on koottu siten, että pienet metallirakennuksen ulostulot jäävät rakennettavan muotin ulkopuolelle, johon sitten sidotaan toisiinsa väliin kiinnitetyt häkit. Sitten muotti on rakennettu samalla tavalla ja rakenne kaadetaan betonilla. Ennen täyttöä liuos on jätettävä muutaman päivän ajan asetettavaksi.

Uusi ruuvipillojen perusta

Jos pohja on osittain tai kokonaan tuhoutunut, sen palauttamiseen käytettävät paaluteknologiat käytetään laajalti muuhun rakennuksen säilyttämiseen. Uusimpia ovat ruuvipillojen käyttö uudet tuet. Uuden perustuksen rakentamisen tärkein etu on asennusnopeus, koska tiettyyn voimaa oleva betoni ei kestä kovin kauan. Pohjan palauttaminen ruuvipapeilla on suositeltavin esimerkiksi suolla tai löysällä maaperällä. Tällaisen työn tuottamiseen tarvitaan kuitenkin rakennusryhmän osallistuminen ja erikoistyökalujen saatavuus.

Pilaritekniikka vanhan pohjalevyn vaihtamiseksi on suositeltavaa käyttää puurakenteisiin tai kevyisiin runkorakenteisiin.

Uuden säätiön rakentaminen suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • talon ympärillä tuetaan paaluja enintään 1,5 metrin välein ja haudataan maahan jäädytysrajan alapuolelle. Etäisyys rakennusten ulkoseinien reunasta tukiin ei saa ylittää 1 m. Tärkeintä on varmistaa työskentelyn mukavuus;
 • rakennuksen laatikko nostureiden avulla nostetaan asteittain haluttuun korkeuteen ja asennetaan tilapäisiin tukiin;
 • metallipalkit tai kanavapalkki kiinnitetään ruuvipillojen kärkiin hitsaamalla ja yhdistämällä ne yhteen rakenteeseen;
 • rakenteen avulla alus lasketaan rakennettujen grillauslaitteiden avulla.

Ennen työn aloittamista määritä ruuvipillojen tyyppi ja tarvittava määrä. Laskenta perustuu maaperätutkimukseen, rakentamisen alueeseen, itse talon painoon, käyttökelpoisiin ja tilapäisiin kuormituksiin. Vaikein vaihe on rakenteen nostamisprosessi, joka on annettava ainoastaan ​​alan ammattilaisille. Riippumaton työ voi paitsi antaa halutun tuloksen, mutta johtaa myös melko säälittäviin seurauksiin.

Tällaisen säätiön rakentamisen kustannukset ovat suhteellisen korkeat. Se riippuu paljolti käytettyjen ruuvipillojen laadusta ja työntekijöiden palkasta. Kuitenkin korkeat kustannukset ovat perusteltuja talon elämisen merkittävällä pidentämisellä yli kymmeneen vuoteen.

Miten rakentaa talon vanhan talon ympärille

Kyllä, on vaikeampaa kuin rakentaa puhtaalle paikalle, paljon kalliimpaa, mutta usein myös usein ainoa tapa päästä pois tästä tilanteesta. Siksi ei hyväksytä vastaväitteitä, kuten "on parempi pudottaa kaikki ja rakentaa uusi talo". Tämän tuloksena kaikki muuttuu entistä helpommin kuin se näytti, vanha sananlaskeva viisaus toimii täällä - silmät pelkäävät, kädet tekevät. Miten tämä ongelma voidaan ratkaista käytännössä, kerromme tässä artikkelissa.

Joten meillä on vanha kylätalo, joka on rakennettu 1900-luvun 50-luvulla. Ostimme sen yhdessä pienen tontin kanssa aputoiminnalle. Välittömästi tehty sisäpuolella Maalaistyyppinen korjaus, koukussa pumpun asema, laittaa asiat järjestykseen alueella, rakennettu maaseutu suihku ja wc, lakkautetaan kanoja.

Pari vuotta päätti liittää pienen huoneen taloon. Ja täällä alkoivat odottamattomat vaikeudet. Metsän puunvuoren tutkimisen jälkeen tuli selväksi, että sen seinät, jotka oli valmistettu tukkeista, syövät vikoja. Joissakin paikoissa puu juuri muuttui pölyksi. On selvää, että laajentaminen tällaisiin seiniin on kohtuutonta, seuraukset voivat olla eniten surullisia. Se on yksinkertaisempi ja ennen kaikkea luotettavampi, rakentaa uusi talo, vaikka se on paljon kalliimpaa.

Koska olemme viettäneet vanhaan taloon ja tulemme viettämään kaikki kesäkuukaudet, ja suunnitelman rakentaminen kestää yli vuoden, päätimme olla purkamatta kotaa. Sen on tarkoitus ensin rakentaa "laatikko", valmistaa huone, siirtyä siihen ja murtaa seinät vasta sitten ja tehdä ne ikkunan aukkojen kautta.

Ensimmäinen asia teki markup ja kaatoi talon ympärille raunioista perusta.

Kaivantoa kaivettiin vanhan säätiön ympärille, varmistaen, että tulevien huoneiden leveys ei ylittänyt 6 metriä. Tämä johtuu siitä, että lattian ja katon rakentamiseen tarkoitetut levyt, jotka tilaamme sähkösahalla, ovat standardin 6 metrin pituisia. Materiaali, joka on yli 6 metriä, on paljon kalliimpaa. Säätiön syvyys on 120 cm, yhtä suuri kuin alueen jäädytyspaikka, leveys - 40 cm, korkeus 50 cm. Mitä korkeampi alustan korkeus, sitä kauniimpi talo näyttää.

Kun säätiö asetettiin, etu- ja taka-terasseja purettiin yhdessä hallien kanssa. Puinen runko poistettiin majan seinistä, satelliittiantenni purettiin. Vain neljä seinää vanhan talon jätettiin katolle.

Meidän mökki on kytketty kaasutoimitukseen, joten pumppu on pestävä huolellisesti vahingoittamatta kaasuputkia.

Jälkeenpäin on luotava luotettavat tuet niiden alle. Samalla puretaan tyhjät sähköpistokkeet, kytkemällä sähköistysjärjestelmä vanhan talon sisään.

Valmistelutyö on valmis, voit jatkaa uusien seinien rakentamista. Materiaalia, josta taloa rakennetaan, on 15-15 cm: n mäntymetsä, mutta jos päätät käyttää tiiliä tai kaasusilikaattilohkoa, ei ole mitään eroa, mutta tärkeintä on, ettei mikään tartu vanhoista seinistä ja se tarttuu pohjan yläpuolelle.

Seinien rakentamisen aikana ei ole ongelmia, jotta voit myöhemmin mennä vanhaan majalle, sinun on katkaistava oviaukot.

kuvia ei löytynyt

Joten, kun saatiin puuta toiselle, nousimme katon tasolle. Uuden talon seinät ovat 50 cm korkeammat kuin vanhat, joten kattopalkkien asennuksessa ei ole ongelmia.

Tässä paikassa on ylimääräinen menoerä - vanhan katon purkaminen. Ensin irrota vanha liuskekivi ja pura sitten laatikko, sitten - kattotuolit. Sateen varalta suojaamme taloa paksulla PVC-kalvolla, jonka valmistelimme etukäteen.

Meidän talo on lämmitetty liedellä, joka on muunnettu kaasusuuttimen käyttämiseksi. uuni päätimme olla rikkomatta sitä talon lämmittämiseksi talvella. Porauksen lisäämiseksi lisättiin asbestisementtiä tiiliputken pohjalle, joka kului katon harjan yläpuolelle. Jotta se ei häiritse työtä, leikkaamme sen hiomakoneella käyttäen kiekkoa leikkaamaan kivellä. Ilmanvaihtoputki katosi kokonaan.

Nyt uuden pystyttämiseen pöydän katolla mikään ei häiritse. Katteen rakentamiseen käytettiin mahdollisimman vähän aikaa, sen valmistusmateriaali on hankittava etukäteen. Meidän tapauksessamme se rakennettiin viikoksi, jonka aikana ohi yksi pieni sade. Ajoittain levitetty kalvo suojasi majan katon vuodosta.

Katettu katto, jossa on katemateriaali, pisteytys pediments aluksella, uuden kodin "laatikon" rakentamista voidaan pitää täydellisenä. Joten, että sisällä, joka on sisällä, oli hieman luonnollisempi valo, voit leikata aukkoja klo väitetyt ikkunat moottorisaha.

Savupiippuun liittyvä ongelma ratkaistiin seuraavasti: Tin polvi sijoitettiin 135 asteen kulmaan asbestiputken loppuosaan. He laajensivat sen suorilla polvilla, ripustivat heidät lankkuun, joka oli kiinnitetty laatikkoon ja nostettu katon etuosaan.

kuvia ei löytynyt

He asensivat toisen nurkan ja nostivat putken yläpuolelle luistella. Putki ei koskaan kosketa puisia elementtejä, lisäksi se ei melkein lämmitä. Vetovoima sallii uunin toimivan normaalissa tilassa, käänteinen työntövoima ei tapahdu.

Rakensimme siis uuden talon vanhan talon ympärille. Syötämme sen oven läpi, jonka ympärysmitta on 60 cm, jonka ainoa haitta on taivuta, mutta samanaikaisesti liitosten joustavuus on säädetty pitkään.

Puu kutistuu 1 vuodeksi, sitten huoneiden viimeistely alkaa - tällä kertaa käytämme vanhaa taloa. Kun teemme korjauksia yhteen huoneeseen, siirrämme asioita siellä ja muremme vain vanhan majan, sahaamalla seinät moottorisahalla ja heittämällä ne ikkunan läpi. Siksi emme pääse pois yhdestä päivästä maan elämästä johtuen laajamittaisesta rakentamisesta.

Mitä seuraavasta tarinasta tapahtuu, tulet lopulta tutustumaan sivuston sivuihin.

Rakennamme uuden talon vanhalle

Usein elämä tekee yllätyksiä, joiden ratkaisu liittyy tiettyihin vaikeuksiin. Yksi näistä on maan vastaanottaminen tai hankkiminen, jolla on tuhottu rakennus. Tällöin ei riitä elää vanhentuneessa majassa, ja on olemassa halu rakentaa uusi talo vanhan ympärille. Kuinka tehdä se oikein, alla olevasta materiaalista yksityiskohtaisella videolla.

Heti huomaamme, että tällainen rakentaminen on paljon monimutkaisempaa ja kallista, toisin kuin tavallinen rakentaminen tyhjästä. Siksi on syytä harkita ja punnita kaikki yksityiskohdat ennen rakentamisen aloittamista. Ainoa syy, miksi kannattaa aloittaa uuden talon rakentaminen vanhalle, tulee olla asumisen puute kaikkien asennustöiden aikana. Tässä tapauksessa perhe asuu vanhassa rakennuksessa, ja sen ympärille rakennetaan uusi.

VALMISTELUASTE

-Ensinnäkin on syytä selvittää, onko vanha talo katastrofirekisteröinnissä. Jos on, niin se on poistettava rekisteristä. Muutoin sitten et muuttuisi oikeudelliseksi byrokratia rakennetun talon kanssa.

-On myös syytä analysoida maata vanhan talon ympärillä, jotta laskettaisiin tarkasti uuden säätiön kantavuus ja määriteltäisiin sen tulevaisuuden tyyppi. Säätiön perustaminen tässä tapauksessa voidaan toteuttaa sekä paaluteknologialla että nauhan monoliittisella (riippuen maaperän tyypistä ja materiaalista, josta tuleva talo tulee olemaan).

-Jos uusi talo rakennetaan tiukasti vanhan ääriviivaa pitkin, ja samaan aikaan uusi säätiö kytketään vanhaan, sitten vanhan säätiön tekninen analyysi on välttämätöntä. Useimmiten viime vuosisadan täyttyneet alustat eivät täytä rakennusstandardeja, eikä ole järkevää luoda tällaista perustetta uudella.

-Lisäksi sinun on valmistauduttava etukäteen rakennuksen materiaalin rakentamiseen säätiön määrittäen sen parametrit.

Tärkeää: Nippipohjan syvyyden on oltava vähintään 80 cm. Samalla sen leveyden tulisi vastata tulevien seinien leveyttä riippuen materiaalista, josta uusi talo rakennetaan.

-Uutta taloa varten kaadettaessa on parempi tehdä pohja, jonka korkeus on 40-50 cm. Siksi on tarpeen laskea rakennusmateriaalit sille.

BASEEN ASENNUS

Joten päätös tehtiin, rakennusaineet toimitettiin sivustoon. Aloittaminen.

-Ensinnäkin talon hankkeen mukaisesti kaivamme kaivannon kaistaleesta. Muistuttaa, että uusi koti voi tarkasti myötäilevät vanha, mutta voit suunnitella uuden rakennuksen, joka onnistuneesti pystytettiin noin vanhan rakennuksen, jolloin se voi mahtua sisustus, niin että jälkeen purkaminen voisi helposti kaataa perusta ja siellä

-Valmistettu kaivanto on hyvin tiivistetty ja kaadettu hiekkakerroksen pohjalle, jonka paksuus on 10-15 cm. Hiekka on hieman kostutettu ja täytetty. Se on eräänlainen hiekkalaatikko, joka tukee nauhan pohjaa.

-Kaivoon on asennettu puinen muotti, jonka korkeus työntyy kaivannon yläreunan yläpuolelle tulevan pohjan korkeuteen.

-Muotti on eristetty sisäpuolella olevasta ruberoidista siten, että materiaalinauha kulkee muotoseinien yli.

-Rakenteen luotettava vahvistaminen on välttämätöntä. Tätä varten 8-12 mm: n poikkileikkaukseltaan terästangoista neulotaan ruudukko, joka asennetaan kaikkiin kellariin ja socle-pohjaan. On tärkeää suorittaa vahvistamisen tekniikka, sillä hitsaus rikkoo teräksen teknisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia, mikä voi johtaa lopullisen rakenteen hävittämiseen myöhemmin.

Tärkeää: säätösauvojen kulmissa on taivutettava, mutta tangot eivät missään tapauksessa saa olla sidottuja oikeaan kulmaan. Tällainen teknologia rikkoo uuden talon tulevaisuuden linnoituksen.

-Valmiiksi sekoitettu betoniliuos kaadetaan muottiin, joka varovasti sekoitetaan rakennusvärähtelijän kanssa kaatoprosessin aikana. Varmista, että värähtelijä ei kosketa vahvistamista, muuten on olemassa vaara, että tartunta rikkoutuu.

-Tulvoitunut liuos kuivuu kolmesta neljään viikkoon. Kuivalla kuumalla säällä on parempi peittää se kalvolla ja kostuttaa se aika ajoin estääksesi betonin liiallista kuivausta.

-Kuivauksen jälkeen säätö vapautuu muottipesästä ja luotettavasti vedenpitävä piiri molemmin puolin bitumimastilla. Tämän jälkeen voit täyttää pohjan ja on toivottavaa käyttää savi tätä varten.

MAALA ASENNUS

Riippuen materiaalista, josta uuden talon seinät ovat, sinun on valmisteltava tarvittava määrä sitä. Samalla kannattaa huolehtia siitä, että materiaali riittää pystyttämään talon sisäseinät vanhalle.

-Uuden rakennuksen seinät on tehtävä aikaisintaan kuusi kuukautta sen jälkeen, kun säätiö on kaadettu. Se on tänä aikana, että pohja noutaa linnoituksensa. Tällöin rakennuksen kruunun tai kruunun ensimmäinen rivi on asennettava pohjaan kiinnitetyn vedenpitävän kerroksen päälle.

-Joten alamme rakentaa seiniä. Jos talo on tiili, on tarpeen jatkaa sen pakollisella vahvistuksella 4-5 riviä kohden. Jos talo on baarista tai pyöristetystä hirrestä, on tavallista laittaa materiaali kulhoihin ja laatikoihin suunnittelijan tyypin mukaan.

-On tärkeää, että kun rakennat uuden talon seinät vanhan luonnonvalon tasolle, on tarpeellista kiinnittää välittömästi ikkunoiden aukot rakennusaineiden asennuksen aikana. Ja sitten loppujen lopuksi ikkunoiden läpi purkautuva talo otetaan myöhemmin ulos.

-Seinien korkeus nostetaan uuden talon suunnittelutason mukaisesti. Tarvittaessa purkaa vanhan talon katto ja peitä se paksulla kalvolla.

Tärkeää: jos vanha talo on varustettu liesi- tai kaasulämmityksellä, kannattaa olla erittäin varovainen putken kanssa, kun poistat katon. Sen on pysyttävä kokonaisena.

-Kun talon ulkoseinät ovat valmiita, voit täydentää talon sisäisten väliseinien rakennetta siinä tilassa, jossa väliaikaisen talon tilat on tarkoitus varustaa vanhan talon purkamisen ja uuden täyttämisen ajan. Tätä varten sinun on huolellisesti purettava osa vanhan talon huoneista ja vapautettava tilaa uuden laatikon sisällä tilapäisen pääoman asumiseen.

-Heti kun sisäinen muuraus on valmis ja kuivuu riittävästi (jos se on tiili), voit asentaa kattopalkkeja ja peittää tilan katon tilapäisellä tiheällä materiaalilla.

Tärkeää: uuden huoneen seinien rakentamisen jälkeen sinun täytyy tuoda sähköä siihen ja viimeistellä huoneen sisälle korkealaatuista oleskelua varten.

Kaikki vanhan majan kaikki asiat siirretään valmiiseen uuteen huoneeseen ja vanha talo on huolellisesti purettu. Jos kota on puinen, se puretaan lokiin ja poistetaan varovasti uuden rakennuksen oven tai ikkunan aukkojen kautta. Jos talo oli tiili, sinun pitäisi hitaasti murtaa vanha muuraus ja poistaa roskia ulkopuolelta.

RAKENNE LOPPU

On syytä muistaa, että kun kaikki rakennusjätteet on poistettu uuden talon sisältä, voit lopettaa kaikki sisäseinät. Samanaikaisesti kaadetaan uusi säätiö (jos talon projekti on erilainen kuin vanha) tai seinät on pystytetty nykyisen säätiön vanhan projektin mukaisesti. Mutta edellyttäen, että perusta on vahva ja luotettava. Muussa tapauksessa sinun on vielä poistettava vanha alusta ja täytettävä ääriviivat uudella.

Jäljelle jäävät sisäseinät on järjestetty viimeisteltyyn perusnauhaan ja kattopalkit tai lattialaatat asetetaan.

Tärkeää: jos talo on rakennettu puusta, hänen on annettava aikaa kutistumiselle. Tämä on vähintään vuosi. Siksi voit turvallisesti rakentaa katon uuden talon päälle ja tilapäisesti asua jossakin uudesta huoneesta, joka ei koske rakennuksen sisustusta. Ajan jälkeen voit jatkaa rakennuksen sisustusta ja toimittaa kaikki viestinnät kaikissa huoneissa projektin mukaisesti.

Uuden talon lattia voidaan järjestää lokeihin, joiden alla oleva tila on pakollinen sääennuste. Ja voit täyttää lasin. Kaikki riippuu materiaalista, jolla rakennetaan uuden rakennuksen seinät.

Tärkeää: Muista myös muistaa, että puutalon kutistumisen aikana ei ole suositeltavaa asentaa ikkunoita ja ovikehyksiä. Ne voivat johtaa materiaalin kutistumiseen.

Näin käy selväksi, kuinka rakentaa uusi talo vanhan tilalle ja samalla olla menettämättä tilapäistä asuntoa rakennustyön ajan.

Vanhan puutalon restaurointi omilla käsillä

Valitettavasti puutalot eivät voi pysyä ikuisesti, ajan myötä vanhenevat ja hajoavat: näkyvät poikkeamat pystyviivoista, ikkunat ja ovet sulkeutuvat, seinät alkavat loimiä. Jossakin vaiheessa käy ilmi, että on aika aloittaa vanhan puutalon restaurointi. Tarkastelussa käsitellään mitä työtä on tehtävä ensin ja missä järjestyksessä.

Puutalo

Venäjällä on jo pitkään rakennettu hirsitaloja. Esivanhemmat uskoivat, että se oli talon sopivin rakennusmateriaali. Syy on melko yksinkertainen - puu on ainutlaatuinen luonnonmateriaali, joka pystyy kulkemaan ilman ja säilyttämään täydellisesti sisätilan lämmön. Kiistaton tosiasia on, että puusta valmistetuilla taloilla on erityinen energia, joka kestää kauan ja jolla on myönteinen vaikutus ihmisten terveyteen.

Puutalo, toisin kuin betoni tai kivirakenne, on eräänlainen elävä organismi, joka voi itsenäisesti kertoa omistajilleen sen kunnosta. Se, että hän tarvitsee restaurointia, vanha puutalo kertoo erilaisten särkyjen läpi ja ryntää, että omistajien pitäisi oppia kuuntelemaan. Useimmiten puun ominaispiirteiden vuoksi syntyy ongelmia: se on alttiina mätämiselle ja on hyvin herkkä lämpötilavaihteluille ja kosteudelle. Kuitenkin jopa vanhin puurakenne voidaan palauttaa omiin käsiisi.

Useimmiten sellaisissa rakennuksissa tuhoutuneessa tilassa tulee kuisti, talon pohja, katto, etuovi. Ennen vanhojen puutaloiden restaurointia ja korjausta on tutkittava huolellisesti kaikki rakenteet, tunnistettava paikat, jotka on korjattava ja määritettävä tulevien korjaustöiden laajuus.

Täyttymisen vaiheet

Vanhan rakennuksen restaurointi on melko hankalaa, mutta miellyttävää. On välttämätöntä kiinnittää huomiota suojavaihtoon ja kantajaan, ja vasta sitten koristeosaan. Ensinnäkin on tarpeen suorittaa testi linnoitukselle

Ei pidä unohtaa seinien korruptiota. Jos heidät pimenevät ajan myötä, se ei silti sano mitään. Hyvin usein lokin tumman pinnan alla näet valkoisen ytimen. Jos on kuitenkin pölyä, on tarpeen leikata se kokonaan palasiksi sekä puhtaiksi alueiksi, koska ei ole mitään syytä murskata pintaa.

Ennen kylän vanhan puutalon restauroinnin aloittamista sinun tulee myös tarkastaa ristikkojärjestelmä erilaisten vaurioiden varalta: aika, kosteus, biologiset loiset. Vanhojen hirsirakennusten kattolevyt on vaihdettava 15%: n elementtien vaurioitumiseen. Tällöin on välttämätöntä valmistaa etukäteen kaikki kantoyksiköt ja purkaa vain vanha kassi. Voit palauttaa toisen nuoruuden kotiisi, jos kattaa sen katon kirkkailla kauniilla laatoilla tai muilla kateaineilla.

On tutkittava huolellisesti vaurioita. Vanhan hirsitalon talonrakennus ei ole järkevää vahvistamatta ja vahvistamalla säätiötä. Siinä tapauksessa, että se ei ole tarpeeksi vahva, sen pohja saa voimakasta kuormitusta, joka johtaa ulkoisen ja sisäisen sisustuksen rikkomiseen.

On suositeltavaa ottaa pieni piikki ja lyhty ja tarkastaa pohjan pinnalta ulkopuolelta ja sisäpuolelta. Jos kokonainen kappaletta pudota, kun napautetaan, on suositeltavaa kutsua asiantuntijoita arvioimaan kantolaitteen ominaisuuksia.

Säätiön palauttaminen

Vaikein ja samalla tärkeä tehtävä on korjata vanhan talon perusta omilla varoilla. Rakenteen pohja voi alkaa sortua lisäkuormituksen, esimerkiksi toisen kerroksen tai ullakolla, ehkä vain ajoittain, koska tietyn ajan kuluttua kaikki materiaalit ovat käyttökelvottomia. Korjausmenetelmät riippuvat suoraan tuhoutumisasteesta ja säätiön tyypistä. Palautukseen on useita vaihtoehtoja.

Strip-säätiö

Jos asuinrakennuksessa on nauhatus ja sen tuhoutuminen tapahtuu pitkän käyttöiän jälkeen, se voidaan palauttaa kaatamalla uusi teräsbetonivyö. Tätä varten on tarpeen kaivaa kaivantoa rakennuksen kehällä ja vanha pohja onttoa reikää kohti, johon uusi vahvistus asetetaan myöhemmin.

Uusi runko on yhdistetty vahvikepäihin ja täytetty sitten betonilla. Kun säätiö kuivuu, siitä tulee yksi ja voi palvella taloa monta vuotta.

Vanhan puutalon restaurointi on paljon vaikeampaa omiin käsiisi, jos nauhatuloksen tuhoutuminen on epätasaista ja talo asettuu toiselle puolelle. Tässä tapauksessa peruskorjauksen aloittamiseksi on tarpeen nostaa hirsitalo. Aikaisemmin asunnon pitäisi vapautua huonekaluista, jolloin se lattiat, ikkunat ja ovet puretaan. Kun kaikki tarvittavat toimenpiteet on suoritettu, on erityisen huolellisesti otettava huomioon erikoisliitännät hirsitalon nostamiseksi vaadittuun korkeuteen ja väliaikaisten tukien asettamiseen. Vaurioitunut osa on poistettava kokonaan, laita uusi muotti ja kaada uusi betonipohja. Rakenteen yhtenäisyyden varmistamiseksi se on kytkettävä vanhaan säätöön.

Pilarin perusta

Jos rakenteen alla pilarirakenne ja pilarit alkoivat romahtaa, niiden jälleenrakentaminen tapahtuu samalla tavoin kuin hihnakorjausten tapauksessa. Kaatua nostetaan vähitellen neljästä kulmasta, vanhat koristeet purkavat ja asentavat uudet virrat. Jos huomaat, että tuhoaminen on vasta alkanut, voit laittaa ne uuteen betonivyöhykkeeseen. Tämä tehdään seuraavasti: ympärille asennetaan muotti, ja liuos kaadetaan suoraan siihen. Sen jälkeen rakenne on varovasti julkaistu uudella säätiöllä.

Vanha puutalo: restaurointi ulkona

Tällainen työ on varsin toteuttamiskelpoinen, on tarpeen vain ajan (kokonaan tai osittain) päivittää ulkoiset seinät ja katto. Jos rakenne on vääntynyt alempi vanteet, se nousee perustuksen yläpuolelle, vahingoittuneet lokit poistetaan ja ne korvataan uusilla. Huomaa: kun vaihdat, sinun on valittava lokit, joiden halkaisija ja pituus ovat samanlaiset.

Pohjapintaan asetetaan kerros katemateriaalia tai muuta vedenpitävää materiaalia. Vain tämän jälkeen koko laatikko on asennettu siihen.

Seinien restaurointi johtuu halkeamien muodostumisesta puutalon kehällä. Ne on puhdistettava perusteellisesti, käsitettävä antiseptisilla yhdisteillä, peitettävä tiivisteellä. Ja vasta silloin voit aloittaa talon restauroinnin ulkona.

Vanhan hirsitalon virheiden hionta ja poistaminen

Tällöin, jos et aio pudistaa taloa julkisivupaneeleilla, mutta aikovat puhdistaa sen, tarvitset erityisen koneen, jossa on suuttimet. Hirsitalon käsittelyssä se voi jopa selviytyä kaikkein vaikeimmista alueista. Hionta on suoritettava, kunnes näkyviin tulee vaalean värinen kerros.

Jos vanteissa on suuria vikoja, ne on korjattava ennen hiontaa. Tämä on tehtävä erityisellä sahanpurun ja asbestin seoksella, joten on välttämätöntä pyyhkiä kaikki vahingoittuneet alueet etukäteen. Asbestin sijaan on sallittua käyttää puun liimaa tai kipsiä. Tällaiset koostumukset ovat kuitenkin vielä paremmin korjattuja pieniä vikoja.

Jos vikoja on paljon ja ne ovat liian suuria, vuoraus on välttämätön, muuten halkeamien väistämätön kosteus voi aiheuttaa mätä ja vahingoittaa puuta. Kun palaat vanhalle puutalolle, muista, että puuta on välttämättä käsiteltävä kyllästyksillä ja erilaisilla suojavarusteilla. Tämän toimenpiteen suorittamiseksi tulisi edetä ennen sulkemista. Myös tiivisteaineita on käsiteltävä.

Tukkien väliin kaikki saumat olisi vapautettava vanhasta tiivisteestä, jolloin tämä tehtävä pätee täysin pölynimuriin. Vaihda vanha hinaus tulisi olla uusi tiivistemateriaali.

Rakennusväri

Kaikkien valmiiden töiden jälkeen pitäisi mennä talon maalaukseen. Tässä on huomioitava muutamia vivahteita. Tässä menettelyssä käytetään useita erilaisia ​​työkaluja - sävytys, lakka ja kellunta. Kaikki pitävät luonnollisen puun mielenkiintoisen tekstuurin. Huomaa: puiden päätä ei voida suojata tai käsitellä. Se on tässä paikassa, että ne ovat keskittyneet, eräänlainen puiden kapillaareja, joiden avulla se "hengittää". Jos tämä ehto ei täyty, normaali ilmavirta häiriintyy. Ottaen huomioon, että jalostusprosessi sinetöi ne, pian puuta tai hirsiä murskaa.

Voit oppia, kuinka päällystää talolta julkisivu julkisivuista.

Puulattiuksen remontti

Jokaisen puutalon erottuva piirre on katto, joka tehdään tiettyyn rinteeseen. Se voi olla useampia tyyppejä: kaksinkertainen piki, lantio, jos se on varustettu ullakolla, ullakolla. Suoritettaessa talon suuria korjauksia nämä ominaisuudet on otettava huomioon. Mitä pitäisi olla ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota katon päällekkäisyyksiin? Sen varmistamiseksi, että puu oli kuiva, muuten se saattaa muuttua korjaustyön jälkeen. On tarpeen pystyttää ulkokehät ja asentaa välit välissä. Jotta katto olisi mahdollisimman litteä ja vakaa, on tarpeen, että kaikki yläosat kattotuulettimilla sijaitsevat täsmälleen samalla tasolla. Yhä useammin katot on peitetty onduliinilla, pehmeillä laatoilla tai muilla moderneilla materiaaleilla, mutta ne poistavat vanhan pinnoitteen.

Katto on asennettu vain kiinnittimien kiinnittämisen ja kiinnittämisen jälkeen erikoisliitoksilla. Huomaa: asennetut kattotuolit eivät saa olla yli 60 cm.

Sisätilojen viimeistely

Kerromme, kuinka korjataan vanha puutalo. Valokuvat sisustuksesta, tarkemmin sanottuna yksi sen vaihtoehdoista, haluamme esitellä sinulle. Ensinnäkin sinun on päätettävä, mitä materiaaleja aiot viimeistellä huoneen sisälle.

Tämä voi olla kipsilevy, seinäpaneeli tai kipsi, kaikki nämä tyypit ovat erittäin suosittuja asukkaiden kanssa ja niillä on yksinkertainen ratkaisu. Sinun on myös valmisteltava pinnalle valitut raaka-aineet - kipsilevy ja kaatolaite vaativat aitaa, kun taas kipsi tulee levittää alustaan ​​vahvistusverkolla.

Ovien ja ikkunoiden vaihto

Tavallisesti vanhassa puutalossa palautettaessa on pakko korvata ovet ja ikkunat. Tapahtuma voidaan järjestää itsenäisesti. Mutta ensin sinun täytyy tarkistaa, onko rakennuksen laatikko ei ole squinting, se voidaan tehdä tasolla. Siinä tapauksessa, että tällaiset rikkomukset tapahtuvat, ne voidaan helposti korjata kiinnittimen ja naulanvarrella. Puisten kehysten ja ovien valmistukseen voit ottaa yhteyttä päällikköön, joka poistaa koko ja täyttää tilauksen lyhyessä ajassa.

Jos aiot korjata vanhan puutalon omiin käsiisi, kiinnitä erityistä huomiota lattiaan. Se voidaan korvata kokonaan tai suorittaa perusteellinen suojausprosessi. Ensimmäinen askel on poistaa lattialaudat ja muista tarkistaa lokin tila, ne on tasoitettava käyttäen tasoa, sarakkeita tiiliä tai puupalkkeja.

Siinä tapauksessa, että läsnäolo talossa on suunniteltu talvella, lattiat on lämmitettävä. Tätä tarkoitusta varten asetetaan karkeita kerroksia, joille käytetään halpaa puuta. Niitä käsitellään antiseptisellä aineella, ja sitten muodostuu ilmatyyny lämmön säästämiseksi. Valitut seisontalevyt on asetettu päälle. Uudet lattiapäällysteet olisi varmasti savustettu, koska kuori on erityisen kiinnostava loisia varten.

Miten rakentaa luotettava säätiö vanhalle talolle omilla käsillänne?

Ne, jotka asuvat omissa yksityisissä talouksissaan, useammin kuin asunto-asukkaat, joutuvat tekemään korjaus- tai huoltotyötä niin, että olemassa oleva rakennus tai useat rakennukset säilytetään melko pitkään.

Rakennuksen perusta on alttiimpia erilaisille kuormille ja ympäristön tuhoisalle vaikutukselle, joten sen korjaaminen on laadukasta ja perusteellista.

Yhden vuoden ei voi tehdä ilman, että talon omistaja ei tarvitse kallistaa katon korjausta, aitaamalla tai vahvistamalla säätiötä. On melko harvinaista turvautua viimeiseen tapahtumaan, sillä jos säätiö on alun perin luotettavasti ja tukevasti tehty, se on vielä useita vuosia ennen kuin se on korjattava. Ennen tai myöhemmin tämä aika tulee. Tässä on harkittava erilaisia ​​tapoja ja menetelmiä, joilla voimme vahvistaa, korjata tai jopa rakentaa uuden pohjan vanhalle talolle.

Kuinka vahvistaa vanhan talon perusta?

Vanhan säätiön ympärillä täytyy kaivata samaa leveyttä oleva kaivanto.

Kaikki eivät rakenta omaa taloaan, joskus tapahtuu, että yritys harjoittaa rakentamista ja talon omistajalla ei ole aikaa jäljittää niitä. Tämän seurauksena syntyy suuri määrä väitteitä, mutta ne ovat jo suorassa talossa. Lisäksi yksityisomaisuus ei aina aina alkane perustan luomisesta. Loppujen lopuksi sattuu usein, että puutarhurit tai esikaupunkien asukkaat ostavat maata vanhalla talolla, joka on jo olemassa paikan päällä, joka lopulta palautetaan tai puretaan kokonaan ja kasvaa rakennuksen, joka täyttää kaikki vaatimukset ja olosuhteet.

Huolimatta lukuisista vakuutuksista, että tämä hanke on hyvin yksinkertainen, käytännössä kaikki voi olla paljon monimutkaisempaa. Ensimmäinen kysymys koskee uuden pohjan rakentamista vanhaan taloon. Lopulta ilman rakennuksen tätä osaa ei edes veranta voi toimia, puhumattakaan itse asumisesta.

Tässä tapauksessa on välttämätöntä kaivata kaivantoa talon ympärillä enempää kuin piikkipaljonetin syvyys. Paluuta hieman, sinun on asennettava pieni tuki talon perustuksen alle. Se voi olla puupylväitä tai betonipylväitä. Kaivannon leveyden tulee olla yhtä suuri kuin jo käytetyn pohjan leveys. Kun kaivanto on valmis, on syytä laittaa pohjaan noin 100-150 mm paksu hiekkakerros. Tämän pitäisi olla melko tarpeeksi uuden pohjan luomiseksi, joka on tasaisesti lastattu maaperään, joka sitten ei hajota sen seisomaan talon painon alle. Sitten voit asentaa muotin pohjan sisäpuolelle rakennuksen alle.

Pohjanpohjan merkit.

Tällöin useimmat rakentajat suosittelevat käyttämään tavanomaisia ​​leikattuja levyjä, joiden paksuus on noin 20-30 mm. Jotta vältettäisiin puisen muottien kaatuminen betoniliuoksen kaatamisen aikana, se on edelleen vahvistettava useiden pylväiden ja pilarien avulla. On erittäin kätevää työskennellä puutalolla, joka voidaan nostaa telineillä, koska sinun on varovasti vasara telineillä vasaralla tai sledge hammerilla.

Jalkatavaran lujuuden takaamiseksi voit käyttää melko kevyttä ja samalla sopivaa puutavaran itsekokoonpanon rakentamista. Ne puolestaan ​​kiinnitetään ruuveilla ja ruuveilla puuhun ja ruuvimeisseliin. Muista jättää pieni reikä pohjan toiselle puolelle. Tämä mahdollistaa työn päätyttyä saadaksesi pohjan sisäpuolelle, jolla voit poistaa muottipesän - laastin kuivaamisen jälkeen sitä ei enää tarvita.

Joskus muottirakenne luodaan jatkuvasti, tämä koskee niitä taloja, joiden perustukset sijaitsevat kuivilla mailla, joissa maaperän vesitaso on erittäin korkea.

Kun muotti on pystytetty säätiön sisällä, voit jatkaa tulevan säätiön vahvistusvaihetta. Tämä lisää merkittävästi säätiön vahvuutta ja luotettavuutta. Kuitenkin arvovaltaiset aihekohtaiset oppaat ja vinkit antavat sinun ohittaa tämän vaiheen, mikä osoittaa, että betoniseos täyttää talon perustukset on jo melko vankka. Asiantuntijat haluavat rakentaa vahvistetun betonipohjan, joten heitä kehotetaan käyttämään tukipalkkia tukena.

Nauhan perustuksen vahvistaminen

Vahvistuksen rooli tässä tapauksessa voi olla:

Perustan vahvistamiseksi sinun on vahvistettava.

 • sileä teräslanka;
 • metalliset tangot;
 • silmäkoko tai jopa raudoitus, joka sopii kaivetun kaivannon muotoon ja kokoon perustan alla.

Kun olet asentanut kaikki raudoituksen uraan ja kiinnittänyt metallin koko säätöön, voit asentaa muotin ulkosivut.

Kun asennat muottiin uudelleen, kiinnitä huomiota siihen, että esivalmistetut osat ovat mahdollisimman lähellä toisiaan. Jos et voi taata tätä, sinun on tehtävä seinäkiinnitteisiä töitä, jotta se ei pääse käyttämään konkreettista ratkaisua. Tällaisessa tilanteessa asiantuntijat neuvovat käyttämään yksinkertaista ja erittäin tehokasta tapaa - venyttää muovikelmu muottirakenteisiin, jotka voidaan liittää levyihin tai vaneriin yksinkertaisella nipinimellä. Betonin sakeus tulisi muistuttaa paksua hapankermaa.

Halutun tuloksen saavuttamiseksi tarvitset:

 • 1 kauha vettä;
 • 1 ämpäri sementtiä;
 • 3 kaivoa raunioista;
 • 3 kauhan hiekkaa.

Ulomman kellarin vahvistaminen.

Ennen kuin kaadat betoniraudan pohjaan, sinun täytyy kaataa hienoja soraa siihen. Tämän jälkeen se on kaadettava, koska suurien hiukkasten käyttö voi johtaa liuoksen epätasaiseen jakautumiseen syvälle pohjaan. Tämä voi johtaa siihen, että siinä muodostuu aukkoja, jotka vaikuttavat kielteisesti pohjan ja talon lujuuteen, luotettavuuteen ja kestävyyteen. Sen lisäksi, että sinun täytyy kaataa betonia kaivantoon, sinun on noudatettava menetelmää, joka täyttää ja tiivistää laastin talon alla. Koska se on erittäin hankalaa ja vaikeaa tehdä, monet asunnon omistajat joutuvat luopumaan konkreettisesta perustasta.

Tällainen vaihtoehto on talon nostaminen. Mutta se on mahdollista vain, kun talo on puinen. Tällöin tärkein asia on tehdä oikeat tuet, poistaa kaikki kalusteet ja muut raskaat elementit talosta ja hydrauliikan avulla hydraulisesti nostamaan runko.

Betonin ratkaisun vaihtoehtoinen käyttö säätiölle

Talon perustan kaatamisen sijaan betonilla jotkut omistajat käyttävät seuraavaa menetelmää vanhan säätiön vahvistamiseksi. Tätä varten talon alle rakennetaan tiilipylväät. Menetelmä on melko yksinkertainen ja soveltuu hyvin uuden perustan luomiseen vanhaan taloon. Teokset eivät koske muottien rakentamista, sinun ei tarvitse kaivaa, vahvistaa ja täyttää kaivannon konkreettisella ratkaisulla. Näin ollen tämä menetelmä vaatii paljon vähemmän materiaaleja. Erityisesti on huomattava, että voit käyttää lisävarusteena saatavaa uutta tiiliä. Ja jos osa uudesta säätiöstä menee ulos talon etupuolelta, se voidaan viimeistellä kipsillä tai yksinkertaisesti sisustettu koristekivellä. Monet ammattimaiset rakentajat ja itseopiskelevat rakentajat peittävät rumaisen karkean perustan, jolla on sama materiaali kuin muilla seinillä, esimerkiksi sivuraide tai kivi.

Luotettava koti on kuitenkin vankalla betonipohjaisella pohjalla. Asiantuntijoiden neuvonnasta tulisi tehdä pieniä reikiä säätiön kummallakin puolella, jonka läpi talo jäähdytetään ja tuuletetaan. Tämä estää homeen ja liiallisen kosteuden kellarissa ja itse talossa. Niiden lukumäärä ja koko määräytyvät tietyn seinän pituuden mukaan. Sinun täytyy tehdä ilmanvaihtoaukkoja kaikilla neljällä sivulla (jos säätö on epäsäännöllinen, jokaisessa seinässä on reikiä). Jokaisella 2-3 m²: n alueella on tarpeen tehdä yksi reikä, jonka pinta-ala on 10 cm². Sopivin tapa on asentaa teräs-, keraamiset, muovi- tai asbestisementtiputket näihin aukkoihin, joiden pituus on yhtä suuri kuin kaivon leveys.

Jos päätät tehdä tiilet, niin reiät ovat kaksi tiiliä. Eli sinun on siirrettävä kaksi tiiliä peräkkäin joka 2-3 metrin välein jättäen reiän suorakulmion muotoon. Joten saat valmiiksi kaikki maanalaiset ikkunat, jotka sinun on asetettava talvella hinaamalla tai rätteillä suojatakseen taloa luonnoksilta. Ne, jotka haluavat koristella tuloksena olevia reikiä, voivat sulkea ne kesällä metalli- tai muovi-tuuletusriteillä. Sen lisäksi, että talo näyttää kauniilta ja kauniilta, tämä tapahtuma estää jyrsijöiden ja hyönteisten tunkeutumisen huoneeseen.

Kierrä paalut vahvistaaksesi vanhan perustan

Pahojen perusta vahvistaminen.

Tällä hetkellä käytetään laajalti teknisiä ruuvipalloja, joita pidetään erityisen suosittuna matalan rakennustyön kuntoutuksessa. Suurin positiivinen piirre tämän rakenteen rakentamisessa ja vahvistamisessa on se, että se tehdään paljon nopeammin kuin tiilillä tai betonilla. Lisäksi näiden välineiden avulla ei ole mahdollista vahvistaa vanhan talon perustaa vaan myös korvata vanhat säätiöt kokonaan.

Ruuvinvääntimet olettavat, että niiden asennus tapahtuu suoraan talon alapuolella asteittaisella ruuvaamalla maahan, eivätkä pääse maaperän tiheään pintaan. Tätä varten talo ei välttämättä nosta. Voit työskennellä vain talon ulkoseinien kanssa, joten paalujen kantavuus on määritettävä mahdollisimman objektiivisesti, mikä vaikuttaa siihen, kuinka paljon niitä käytetään ja kuinka pitkälle ne asennetaan talon kehäksi.

Vanhan talon peruskorjauskausi voi olla vain 1-2 päivää tai kestää useita viikkoja. Tämä riippuu pääsääntöisesti rakentamisen määrästä ja monimutkaisuudesta sekä perustan vahvistamismenetelmän valinnasta. Esimerkiksi jos betoniliuos on jäädytettävä vähintään yhden päivän ajan, niin paalun perustus pystyy osoittamaan fyysiset ominaisuutensa samana päivänä.

Säätiön vahvistamisen ja korjauksen kustannukset riippuvat siitä, mitä rakennusmateriaaleja käytät ja miten työ tehdään. Ammatillisten työntekijöiden palkkaaminen maksaa paljon. Mutta talon korjauksen jälkeen seisoo niin kauan kuin uusi. Joten, rakentaa säätiö talon alle voi ja pitäisi tehdä se itse.