Pohjalevyt FP

Levypohja FP-1 TU 400-1-6-89


Yleistä tietoa
Merkki (tyyppi) OP-1
GOST, TU TU 400-1-6-89
Pituus, mm 2 750
Leveys, mm 1 700
Korkeus 350 mm
Paino, kg 4 210
JSC "Beskudnikovskin rakennusmateriaalien yhdistelmä" valmistajat (BKSM)
Tilavuus, m3 0,03
Kehittäjä GUP "Moskovan tutkimus- ja muotoilututkimuslaitos, kokeellinen suunnittelu"
OKP-koodi 5813010003

Pohjalevy FP-24.24 GOST 23972-80


Yleistä tietoa
Merkki (tyyppi) FP-24.24
GOST, TU GOST 23972-80
Pituus mm 2 400
Leveys mm 2,400
Korkeus 350 mm
Paino kg 4 290
JSC "Beskudnikovskin rakennusmateriaalien yhdistelmä" valmistajat (BKSM)
Kehittäjä GUP "Moskovan tutkimus- ja muotoilututkimuslaitos, kokeellinen suunnittelu"
OKP-koodi 5813010003

Levypohja FP-30.30-35 TU 400-1-6-89


Yleistä tietoa
Brändi (tyyppi) FP-30.30-35
GOST, TU TU 400-1-6-89
Pituus, mm 2 980
Leveys, mm 2 980
Korkeus, mm 480
Paino, kg 7 200
OAO Mospromzhelezobetonin valmistajat (MPZHB)
Tilavuus, m3 2,97
Kehittäjä GUP "Moskovan tutkimus- ja muotoilututkimuslaitos, kokeellinen suunnittelu"
OKP-koodi 5813010003-003

Säätölevy fp 1

Betonituotteet Plant Delta Trade valmistaa betoniteräksen FP1 pohjalevyn työlaitteiston mukaan: sarja 3.501.1-165, numero 1-2, ja toimittaa ne toimituksineen Moskovassa, Moskovan alueella, Pietarissa ja muilla Venäjän alueilla.

Ratatuhkan jalankulkusiltojen hinnasto, sarja 3.501.1-165, numero 1-2

 • Lähettää

Jalankulkusillat yli rautatien? tuotanto ja myynti toimituksen kanssa

Betonituotteiden valmistus valmistaa jalankulkusiltoja rautateille ja myy niitä toimittamalla Moskovassa, Moskovan alueella, Pietarissa ja muilla Venäjän alueilla, jotka on valmistettu työasiakirjoista: sarja 3.501.1-165, numero 1-2. Toimitus tehdään mahdollisimman pian asiakkaan rakennustyömaille. Voit ostaa jalankulkusiltoja rautateitse yhtiömme valitsemalla tarvitsemasi kalenteripäivän toimitusaikasi. Voit myös noutaa tuotteita itsenäisesti käyttämällä tehtaiden purkupaikkoja ja varastoja. Yhdessä tuotemerkin FP1 kanssa usein ostaa tuotteita seuraavista merkinnöistä:

Pohjalevyt (FL, OP)

LLC Mosoblkomplekt harjoittaa FL: n ja OP: n pohjalevyjen myyntiä. Vahvistettu betonirainan alusta FL (GOST 13580-85) on suunniteltu käytettäväksi:

 • kuivissa ja tyydyttyneissä maissa;
 • ulkolämpötilassa -40 ° C;
 • joiden laskettu seismismi on enintään 9 pistettä;
 • maaperässä ja pohjavedessä, jossa ei ole aggressiivista altistumista, kun käytät betonia, jossa on normaali läpäisevyys (H)
 • maaperässä ja pohjavedessä aggressiivisella iskutilavuudella käytettäessä betonia, jossa on alhainen (P) ja erityisen pieni (O) läpäisevyys.

FL on jaettu neljään ryhmään niiden kantokyvyn mukaan. Kussakin ryhmässä laattoille on ominaista suurin sallittu paine pohjaan pohjan alapuolella. FL on tehty raskasta betonia. Lujuusluokka määräytyy kuormitusryhmän ja lautasen leveyden mukaan. Suojakerros betonista - 30 mm.

Esimerkki pohjalevyjen tunnuksesta: FL 16.24, jossa:

 • FL - nauhat;
 • 16 - leveys = 1600 mm;
 • 24 - pituus = 2380 mm.

Yrityksemme on ilo tarjota sinulle kaiken kokoisia pohjalevyjä FL. Tarkempia tietoja saat asiantuntijoistamme puhelimitse 8 (495) 642-43-87.

Säätölevy fp 1

Löysitkö tämän konkreettisen tavaran toisessa tuotannossa halvemmalla?
Kerro meille, ja ehkä me alentamme hintaa sinulle.

 • Hinta alv
 • 155685 hieroa.
 • - + Osta
 • Kirjanmerkeissä

Tilauksesta 500 000 ruplaa. mahdolliset ennakkomaksuvaihtoehdot:

Mahdollisuus vaiheittaiseen maksamiseen sovitaan erikseen.

Vahvistettu betonitehdas EKPERT valmistaa betoniteräksen pohjalevyn merkinnällä FP1 ja tarjoaa ostaa betoniteräksen hintaan 155 685 ruplaa. joka toimitetaan Venäjän kaikilla alueilla Moskovan, Pietarin, Nizhny Novgorodin ja Jekaterinburgin tuotantolaitoksilta.

FP1-tyyppisten raudoitettujen betonituotteiden valmistus toteutetaan sarjan 3.501.1-165, numero 1-2, suunnittelua koskevien asiakirjojen "Jalankulkusillat rautateitse" mukaisesti.

Vakiintuneen logistiikan ansiosta betonituotteet toimitetaan ajoissa asiakkaan rakennustyömaalle. Toimitus tapahtuu rautateitse, PC EKPERT: llä tai meritse.

Erilaisten pohjalevy (kelluva, USW tai ruotsi, FL, OP)

Pohjalevy on kiinteä monoliittinen raudoitettu betonirakenne, joka voi samalla olla rakennus- ja lattiaosan tuki- elementin rooli maanpinnalla tai ensimmäisessä kerroksessa. Rakenna se useimmiten monoliittisesta teräsbetonista, jossa koko tilavuuden pakollinen vahvistaminen.

Pohjalevyjä voidaan liittää irrallisiin, diffuusiin, heikkoihin ja muihin epästabiiliin maaperään. On suositeltavaa rakentaa ne pienten talojen rakentamiseen ja muihin rakenteisiin, vaikka korkea kellari suunnitellaan, ja lattia on lattia. Ylimääräisen pukun jäykisteiden jäykkyyden lisääminen, joka suhteessa siihen voidaan ohjata paitsi ylöspäin myös alaspäin. On huomattava, että aluslaitteen alaspäin suunnatut reunat ovat vähemmän työvoimavaltaisia. Pohjalevyt tarvitsevat hyvää lujitusta estääkseen rakennuksen rakenteen kutistumisen tai maan syrjäyttämisen. Vahvikkeen halkaisija on valittava laskennan tulosten mukaisesti, mikä on varsin monimutkainen, joten kannattaa kääntyä ammattilaisille. Moskovassa ja Moskovan alueella toimiva rakennusyritys "Project" tarjoaa tällaisen avun edullisimmalla hinnalla. Asiantuntijamme ovat riittävän päteviä rakentamaan pohjalevy nopeasti ja tehokkaasti, kun taas työn kustannukset ovat riittävät työhön.

Tämäntyyppisten säätiöiden edut ovat

 • laitteen yksinkertaisuus ja edulliset kustannukset;
 • suurin kantavuus, joka saavutetaan sen vuoksi, että suuri alue lepää maahan;
 • rakentamisen mahdollisuus jopa kaikkein ongelmallisimmilla alueilla;
 • tae rakennetun rakenteen eheyden säilyttämisestä.

Tällaisten rakenteiden haitat voivat johtua vain monimutkaisuudesta ja ylimääräisestä monimutkaisuudesta tai mahdottomuudesta käyttää laitetta alueilla, joilla on esijännitys.

Kelluva levy

Monoliittisia pohjalevyjä voidaan käyttää minkä tahansa pohjan syvyydessä. Alhaisen syvyyden pohjalevy suoritetaan hiekkalaatalla, jonka paksuus on 300 mm ja syvyys alle 500 mm maanpinnasta.

Mitä matalampi syvyys, sitä vähemmän maanrakennustöitä ja vastaavasti itse säätiö on taloudellisempi. Halvempi ja luotettava on matala pohjalevy tai, kuten sitä kutsutaan myös, kelluva levy. Yhtiömme käyttää tällaista säätiötä kaikkein ainutlaatuisimman ja ennennäkemättömän taloudellisen talon projektiin. Floating plate -levyä käytetään vain niissä tapauksissa, joissa kellarista tai kellariasemista ei tarvita.

Pohjalevytyypit

Tällä hetkellä seuraavat laattaperustyypit:

 • tavallinen monoliitti, kiinteä monoliitti ;;
 • monoliittinen kylkiluutin kanssa, kiinteä monoliitti jäykistinlaitteella. Sitä voidaan käyttää pohjana lämmitetylle alustalle;
 • Esivalmistettu monoliittinen levy. Esivalmistemuovilla on vähemmän voimaa kuin monoliitti, vaikkakin kaikki palkkien väliset liitokset ovat hyvin jäykästi kiinni.

On huomattava, että kaikentyyppiset pohjalevyt voivat vähentää louhinnan kustannuksia, mutta rakentamisen kustannukset kasvavat betonin ja runkojen varojen suurista kustannuksista. Pohjalevyjen hinta on melko korkea, mutta se on varsin perusteltu, koska se sallii sinun rakentaa vaikeisiin maaperään.

Pohjalevy FL, OP

Niitä käytetään teippityypin pohjan rakentamisessa. FL-pohjalevyt on valmistettu valtion standardin eritelmän 13580-85 mukaan ja niitä voidaan käyttää:

 • kuivalla ja vedellä kyllästetyllä maaperällä;
 • seismisen vaaran alueella enintään 9 pistettä;
 • ilman lämpötilassa -40 ° C;
 • maaperä sekä pohjavesi, ei-aggressiivisella iskutilavuudella. Levitä konkreettista normaalia läpäisevyyttä. Jos altistumisaste on aggressiivinen, käytä betonia, jolla on alhainen tai erityisen pieni läpäisevyys.

Niiden kantokapasiteetin mukaan nämä rakenteet on jaettu neljään ryhmään, jotka eroavat pohjan alla sijaitsevan sallitun paineen korkeimmalla arvolla. FL: n pohjalevyt valmistetaan raskasbetonialtaista, minkä luokan valinta valitsee leveyden ja kuormitusryhmän. Rakennustilan ja toimintatavan ilmastollisista olosuhteista riippuen betonin tiiviys ja räykkyys on valittu.

Pohjalevy F1

Se on elementti betonista, jota käytetään liuskajohtojen rakentamiseen, johon betonituotteista valmistettu aita asennetaan. Tämä pohja on riittävän kestävä kestämään huomattavaa painoa, koska se käyttää raskasta betonimerkkiä M200. F1-pohjalevyn hinta on melko demokraattinen, mikä tekee tuotteista melko houkuttelevan materiaalin.

Pohjalevyt F1 eivät tarvitse suurta kaivamista ja antavat rakentaa perustan hyvin lyhyessä ajassa. Lisäksi ne antavat aidan vakauden ja eivät salli sen siirtyä tai kaatua.

Tuotteet, kuten F1, voivat olla neliöitä tai puolisuunnikkaan muotoisia, ja niissä on eri muotoisia uria, jotka ovat välttämättömiä aidanlevyjen tukemiseksi. Vahvisteita varten käytetään hitsattuja verkkoja sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja irtotavaraa. Suunnittelussa on kaksi kiinnityskorvetta, jotka helpottavat nostetta ja asennusta.

USP tai ruotsalainen pohjalevy

Uusia tapoja luoda säätiö vähitellen työntää perinteisiä tapoja rakentaa luotettava säätiö taloon. Ruotsalainen pohjalevy on korkean teknologian tukikohta talolle. Euroopassa sitä on käytetty pitkään, ja Venäjän markkinoilla tätä tekniikkaa on sovellettu vasta äskettäin.

Ruotsalainen pohjalevy sisältää:

 • lämmitetty monoliittinen säätiö;
 • erilaiset viestinnät, mukaan lukien vesilattialämmitys.

Tällainen lähestymistapa mahdollistaa samanaikaisen hankinnan: lämpimän pohjan, johon on asennettu tekniset järjestelmät, ja lattia, jossa on sileä pinta, joka on valmis pinnoituksen, laminaatin, laattojen asettamiseksi.

Raha-arvo ruotsalaisessa pohjalevyssä on täydellinen. Tällaisten rakenteiden rakentamisessa ei ole erityisen vaikeata toimia, ja jos on olemassa hanke, voit yrittää itse tehdä tätä työtä. Tässä tapauksessa kuitenkin syntyy tietty monimutkaisuus, sillä jokainen vaihe vaatii tiettyä tietämystä ja kokemusta. Tämä koskee täysin putkien sijoittamista jäteveden ja veden toimittamiseen. Jotta putkistotarvikkeet voisivat varata sille varatun paikan, tarvitaan tarkka laskenta. Ei saa tehdä ilman asiantuntijan apua asennettaessa lämmitettyä lattiaa. Yrityksessämme voit ostaa ruotsalaisia ​​pohjalevyjä ja tilata niiden asentamisen. Kaikkien palveluiden hinnat ovat alhaiset ja edulliset melkein kaikille.

Pohjalevy FP-1

Toinen tyyppinen pohjalevyt - FP-1 on tehty betonista C20 / 25. Niitä käytetään asennettaessa kontrofosov - pystyrakenteita, jotka vahvistavat kantavia seiniä. Tuotteilla FP-1 on sellaisia ​​ominaisuuksia kuin tuotteiden korkea laatu, resistenssin erilaisiin vaikutuksiin, luotettavuus jne. Hankinta näiden tuotteiden houkuttelevalla hinnalla mahdollistaa rakennuskustannusten optimoinnin.

Pohjalevyt FBS

FBS-pohja-altaat on valmistettu suorakulmaisen suuntaissärmiön muotoisina ja ne on tehty suuritehoisesta betonista. Tällaisia ​​tuotteita käytetään laajalti lämmittämättömien rakennusten, FBS: n nauhan perustusten sekä teknisten maanalaisten rakennusten ja kellari seinien rakentamisessa. Niissä on runko kiinnitystarvikkeiden (teräslaatu A-111, A-1) perusteella ja ne on yleensä varustettu erityisillä urilla ja metallisilla saranoilla. Tästä johtuen raudoitetut betonituotteet kuljetetaan kätevästi, ja urat, joihin laastia kaadetaan, antavat pohjan voimakkaamman ja kiinteämmän. FBS-levyjen avulla on mahdollista suorittaa rakennusten rakennustyöt eri ilmastovyöhykkeillä ja kaikentyyppisissä maissa.

FBS-levyillä on tukirakenteiden toiminta ja ne kestävät valtavia kuormia. Myös teräsbetonituotteet ovat jatkuvasti maaperässä ja ne altistuvat jatkuvasti epäsuotuisille ympäristöille, jotka voivat johtaa korroosiota tai mätää. Kaikkien turvallisuusvaatimusten täyttämiseksi niiden on oltava vedenpitäviä, pakkasenkestäviä ja tulenkestäviä. Lämpötilahäviöillä rakenne voi olla epämuodostunut. Siksi peruslevyjen tuotannossa FBS käyttää korkealaatuisia materiaaleja ja esittää erittäin tiukat vaatimukset tuotteiden laadusta. Kaikki tuotteet on valmistettu GOST 13015 -standardin mukaisesti. Vahvistettu betonilaatta valmistetaan yksinomaan tehtaalla ja valmistuu laatusertifikaatin kanssa.

Näiden pohjalevyjen pääasialliset edut ovat:

 • pitkä toimintajakso (keskimäärin 150 vuotta);
 • asennus- ja asennusnopeus;
 • kätevä kuljetus;
 • korkealaatuisia tuotteita;
 • korkea lujuus;
 • korkea suorituskyky suhteessa huurteen ja kosteuden kestävyyteen;
 • edullisia kustannuksia.

FBS-betonilevyjen valmistukseen käytettiin betoniluokkaa M-100 (B-7.5), M-150 (B-12.5) ja M-200 (B-15) riippuen kosteudesta, lämpötilan putoamisesta ja kuormituksesta. Tuotteiden standardipituus on 2,4 metriä. Asiakkaan pyynnöstä tuote voidaan valmistaa pituudeltaan 750 ja 880 mm. PBS-pohjaosan hinnat vaihtelevat materiaalin ja valmistajan ominaisuuksien mukaan. Kun olet ostanut betoniterästuotteita, sinun on oltava hyvin perehtynyt erilaisiin merkintöihin ja tiedä tarkalleen mitä tarvitsevien tuotteiden mitat (pituus, korkeus, leveys).

Pohjalevyjen koot

Teollisuustyyppisten esivalmisteiden rakentamisen aikana tukialueen laajentamiseksi maahan pohjalevyillä, jotka sen alapuolella ovat laajemmat kuin standardilohko FBS. Tämä on eräänlainen tehdasvalmisteinen alustatyyny, joka mahdollistaa lyhyessä ajassa rakennuksen tukialustan ensimmäisen rivin asentamisen ilman suurta määrää konkreettista työtä. Suunnittelu tällaisten levyjen ympärille ympäröivät tulevaisuuden nauha ja luoda vakaa, vakaa pohja, vähentää mahdollisia vaikutuksia maan alla alapinta nauha.

Ominaisuudet ja vaatimukset

Pohja FL-tyynyt, jotka on asennettu suunnitellun tehtävän mukaan mahdol- lisilla maaperäliikkeillä, antavat lohkojen jäykän pohjan pysyvän alkuperäisessä asennossa.

Kaikentyyppisten alustojen laskemista koskevat sääntelyvaatimukset on muotoiltu SNiP 2.02.01-83 * (2011 edition) mukaisesti.

Muiden tyyppisten tyynyjen levyt eroavat seuraavissa ominaisuuksissa:

 • melko yksinkertainen ja nopea asennuspaikka valmiilla paikoilla, joka vaatii yhä erityisten nostolaitteiden käyttöä;
 • suuri mekaanisten vaurioiden ja lämpötilavaihteluiden kestävyys;
 • tuotanto ottaen huomioon rakennuksen yksilölliset ominaisuudet, hankkeen laskenta puristusta ja taivutusta varten;
 • pitkä käyttöikä;
 • suhteellisen edullisia kustannuksia verrattuna monoliittiseen työhön.

Tämän tekniikan avulla voit valita kuoren seinämien perustalohkot talon korotetusta osasta ja tyynystä - maaperän kantavuudesta. Tämä vähentää merkittävästi kokoonpanon alustan painoa.

Käyttöalueet

Vahvistettu betonipehmuste FL on suunniteltu asennettavaksi teippityypin alapuolelle. Sitä käytetään asuinrakennusten ja teollisuuskohteiden rakentamisessa, jotka eroavat tiilistä, laajennetusta savibetonista, luonnonkivestä, betonielementistä.

Pääasialliset tapaukset, joissa lohkopohjaista nauhaa perustetaan vahvalla tyynyllä:

 • rakennuksen seinät on valmistettu materiaaleista, joiden tiheys on suurempi kuin 1000 kg / cm³;
 • on kellari;
 • raskasbetonilaatat laitettiin;
 • maaperä ei ole yhtenäinen, saostuminen on mahdollista.

Tällaiset asiat ratkaistaan ​​käyttämällä tehdasalan työpajoissa tehtyjä rakenteellisia elementtejä, joiden ulottuvuuksia voidaan tarkasti ylläpitää ja hallita kaikkia raaka-aineita ja valmiita tuotteita koskevat parametrit.

Tehtaalla tapahtuva valmistus tapahtuu tietyn rakennuksen suunnittelulaskennan perusteella, joka noudattaa GOST-standardien vaatimuksia betonille, vahvisteille ja valmiille yksiköille kokonaisuutena.

Asennetut mitat, joita on noudatettava

Erillisen tuotemerkin elementin vahvistamisen rakenne riippuu sen kokonaismuodoista. Levyille, joiden leveys on 0,6 m - 1,600 m, käytetään raudoitusta hitsattua teräsverkkoa. Leveys 2 m - 3,2 m, asennetaan 2 ristikon lohko. Erityisen laskelman perusteella voidaan rakentaa raudoitustangot ja -johdot.

Suurten rakennusten osalta tyynyt valmistetaan laskennan (hankespesifikaatio) mukaan teknisten ja geologisten tutkimusten perusteella. Keskipitkän koteja sisältävissä rauhallisissa ja tiheissä maissa käytetään vakiotuotteita, jotka vastaavat parametreja käyttöolosuhteisiin.

Standardit määrittelevät kuljetusta koskevat säännöt ja vahvistettujen betonipohjien varastoinnin periaatteet. Säilytä ne vain vaakasuorassa asennossa, pinottava pino, jonka korkeus on enintään 2 m.

Laattojen alla olevat tiivisteet ja niiden välissä olevat tiivisteet on irrotettava (leveydeltään) altistusetäisyydellä levyjen päistä.

Jos levyn pituus on 2,98 m, etäisyys reunasta on 750 mm; 2,38 m - 600 mm; 1,18 m - 300 mm; 0,78 - 200 mm.

Varastossa

Valmiit tuotteet varastossa lattiasiirrolla näyttävät tässä kuvassa:

Tärkeä edellytys on tiukan noudattamisen edellyttämä taso, joka valitaan alueen maaperän tyypin mukaan ja sen kyky kestää valmiin rakenteen kokonaispaino.

standardit

Rakennuskoodit tekevät kovia olosuhteita teräsbetonilankojen pohjalevyille, materiaaleja niiden valmistukseen, menetelmiä, joilla seurataan käyttöparametrit ja merkitään sarjan sarjan tuotteet. GOST 13580-85 säätelee niiden vapauttamista koskevia teknisiä ehtoja.

Se ulottuu raskasbetonirakenteisiin rasioihin, joissa rakennetaan kaikenlaisia ​​rakennuksia (sekä rakenteita).

Standardi sallii pohjalevyjen käytön seuraavissa olosuhteissa:

 • kuivassa ja tyydyttyneessä maaperässä;
 • laskettaessa ympäristön ilman lämpötilan keskiarvoa käytetään rakennustöiden kylmimpien viiden peräkkäisen päivän aikana (SNiP 2.01.01-82) -40 ° C;
 • rakennukset / rakenteet mahdollisten seismismin alueilla enintään 9 pistettä (mukaan lukien);
 • jos maaperässä ja sen sisältämässä vedessä ei ole aggressiivista vaikutusta asennettuihin betonirakenteisiin esivalmisteisiin perustuksiin.

Jos laskennassa käytetty ilman lämpötila on alle -40 ° C, maaperällä ja pohjavedellä on aggressiivinen vaikutus raudoitettuun betoniin, niin SNiP 2.03.01-84: n ja SNiP 2.03.11-85: n mukaan hanke määrittelee valmistukseen lisäsauvat olosuhteet pohjalevyjä erikseen.

Pohjat on jaettu laakerikapasiteettinsa mukaisesti neljään suureen jakautuneen tasaisen kuormituksen ryhmään, jotka ovat erilaisia ​​arvoina. Kussakin ryhmässä kantolevy luonnehtii kantoaukan mahdollisen paineen suurimman sallitun arvon liuskajohdon pohjan alueella ja riippuu sen pystysuoran seinän leveydestä.

Vakioarvot on esitetty seuraavassa taulukossa:

Leveyden ja vaaditun lujuuden mukaan pohjalevyn FL koko vaihtelee korkeuden ja pituuden mukaan, kuten kuvassa näkyvissä tuotteissa:

Pohjat suurille alueille.

GOST 13580-85 raudoitettujen betoniliuskatanojen osalta (sellaisena kuin se on muutettuna) todetaan, että GOST 13015-2012: n tekniset vaatimukset koskevat Venäjän federaatiota (koskee betoni- ja betonituotteita, joita käytetään rakennusalalla). Siinä on myös säännöt tällaisen laatan hyväksymiselle, merkitsemiselle, kuljetusolosuhteille ja varastoinnille.

Nämä vaatimukset on sovittu käytettäväksi Armenian, Azerbaidžanin,

Kazakstan, Kirgisia, Moldova, Tadžikistan, Uzbekistan.

Tämä standardi laajentaa vaikutustaan ​​tuotteisiin, jotka on valmistettu betonista ja betonista kaikkiin GOST 25192: n määrittelemiin rakennusrakenteisiin.

Laskennassa käytetään tavallisesti vakiomallin pohjakerroksen PL mukaisia ​​betonilohkoja, jotka on esitetty taulukossa:

Rakennustyön erityisolosuhteissa projekti on suoritettava ja tilauksen eritelmä on lähetettävä tehtaalle.

Litteät pohjat

Konkreettisten betonirakenteiden sulkumateriaalien valmistuksessa on käytettävä levyjä FP-1. Ne antavat stabiilina tukinauhalle (siirtymät, sumentuminen) eivätkä vaadi merkittävää tunkeutumista maaperään.

Tällaisen raudoitetun betonilevyn ulkonäkö esitetään kuvassa:

Nauharakenteessa PF: n pohjassa on suuri lujuus, joka kykenee kestämään merkittävän painon kuormituksen. Niiden tuotantoa käyttäen raskasta betonia M200.

Tärkeimmät ominaisuudet on esitetty seuraavassa taulukossa:

Tämäntyyppisissä tuotteissa voi olla erilaisia ​​uria tai ulkonemia, jotka ovat tarpeellisia levitettyjen levyjen siirtymisen estämiseksi pää-aidan alle.

Käytä vahvistaessaan hitsattuja tasomaisia ​​verkkoja tai irtotavaraa suuritehoisia kehyksiä.

Betonin 2 kokoonpanon silmukoita varten on helppo tarttua kuorman nostamiseen.

Merkintävaatimukset

Jokainen levy on merkittävä GOST 23009-78: n vaatimusten mukaisesti.

Tällainen merkintä koostuu peräkkäisistä aakkos- ja numeerisista merkinnöistä, jotka on erotettu yhdysmerkillä.

Brändin ryhmien arvot on määritetty tässä järjestyksessä:

 1. Rakennetyyppien nimet - FL, leveys ja pyöristetty koko lukumäärään (ilmoitettu dm: ssä).
 2. Ryhmä määritetään pohjalevyn lasketun kantokyvyn mukaan.
 3. FL, F, OP, toimivat aggressiivisissa ympäristöolosuhteissa, tässä brändin (3) ryhmässä voidaan sisällyttää käytetyn betonimerkin läpäisevyyden indikaattori. H - normaali, P - matala, O - erityisen matala läpäisevyys.

Rakenteellisen laitteen lisäominaisuudet tuodaan myös tähän ryhmään - raudoituksen ja sulautettujen tuotteiden päästöjä. Niitä merkitään numeroilla (arabiaksi) tai kirjaimilla (pienillä kirjaimilla).

Esimerkkinä solujen merkitsemisestä annamme nimityksen FL 16.24-2. Tällaiset ehdolliset vähennykset vastaavat ryhmää 2 olevasta laakerikapasiteetista, jonka leveys on 160 cm ja pituus 238 cm, laskettuna 0,25 MPa: n (2,5 kgf / cm2) maaperäkannalle siirrettäväksi keskimääräiseksi painearvoksi, jonka paksuus on seinät 16 cm:

Merkintä FL 10.12-3-P vastaa pohjaa, jonka leveys on 100 cm ja pituus 118 cm, kantavuus on 3 ryhmää, jolla keskimääräinen paine pohjaan on 0,45 MPa (4,5 kgf / cm2) ja seinämän leveys on 30 cm. Betonimonoliitti on vähentää läpäisevyyttä.

Kirjoitus säilyy missä tahansa säässä.

Kunkin elementin päähän kohdistuva mustemerkki on yhtä helppo lukea ja näyttää kuvasta:

GOSTin täydellisellä merkinnällä pitäisi olla seuraavat tiedot:

 • tuotemerkki;
 • Lyhennetty yrityksen nimi - tuotteen valmistaja tai sen logo / tavaramerkki;
 • Leima OTC.

Lisäksi tuotteeseen lisätään tiedotusmerkintöjä, joiden tulee sisältää massa (yli 800 kg: n levyille) ja valmistuspäivä.

Tarvittavat kiinnitysmerkit on esitetty seuraavassa taulukossa:

Säätöbetonituotteiden merkitseminen voi tapahtua jollakin seuraavista tavoista:

 1. leimaaminen valmistusvaiheessa;
 2. maalaus kaavion läpi;
 3. leimattu maali;
 4. erityinen merkintälaite.

Merkintäkirjoitus on sallittua ja manuaalisesti erikoistunut lyijykynät tai maalit tuotteen betonipinnalle, joka ei ole vielä jäähtynyt höyryttämisen jälkeen.

Lähetysvaatimukset

Valmiit tuotteet, jotka toimitetaan mukana toimitetuissa asiakirjoissa tehtaalta, on sisällettävä seuraavat tiedot, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:

 1. Määritetty betoniluokka ei ole pienempi kuin B 10 (suurin sallittu B25).
 2. Vahvistus on tehty teräsverkkoista A 400 (AIII) ja BPI-langasta.
 3. Asennussilmukoiden sovittaminen GOSTin vaatimusten mukaisesti.
 4. Sallitut poikkeamat ilmoitetuista mitoista ovat enintään 5 mm - 10 mm.
 5. Valmistajan toimituksen yhteydessä betoni sai brandin vahvuuden vähintään 70%.
 6. Testit halkeaman kestävyydestä, lujuudesta ja jäykkyydestä, jotka suoritetaan GOST 8829: n mukaan.

Jokaisen valmiin tuotteen osalta palonkestävyysrajan, paloturvallisuusluokan on oltava valtion standardin mukaisen indikaattorin (yksittäisten tilausten mukana hankkeen organisaatioiden asiaankuuluvien käyttöohjeiden mukaan) ilmoitetun tarkoituksen ja suunnitellun sovellutuksen perusteella.

Kaikki oheisissa käyttöasiakirjoissa määritellyt ominaisuudet on vahvistettu valmistajan laskelmilla omille tuotteilleen tai varsinaisilla testeillä ennen massatuotantoon tarkoitettujen levyjen tuotantoa.

Valmistajan tekemä muutos parametreihin (betonityyppi, sallitun paksuuden suojakerroksen teräsvahvikkeella, lujuusluokka ja Ø tangot), jotka voivat muuttaa tuotteen suorituskykyä, on kielletty ilman sarjan ohjeasiakirjan kehittäjän kirjallista suostumusta.

Rakennuksen toiminnallisesta tarkoituksesta riippuen FL: n massatuotannon tekniset eritelmät edellyttävät lisäparametrien noudattamista, jotka määrittävät niiden suojaavat ominaisuudet (lämmönkestävyys, äänieristys, ulkopinnoitteen suojaava pinnoite). Jos tuotteessa on erityisiä ominaisuuksia koskevia standardeja tai yksittäisiä asiakirjoja, sovellettu korroosionestopinnoite valitaan välttämättä betonin ja höyryn läpäisevyyden indikaattoreiden mukaan.

Tulevan kilven teknisten parametrien arviointi suoritetaan sellaisten testien tulosten mukaan, jotka suoritetaan määrittelyvaiheessa tai ennen tuotannon aloittamista. Standardiosien sarjatuotannossa kaikkien säänneltyjen tuotteiden ominaisuuksien arviointi suoritetaan teknologian käyttämien materiaalien ominaisuuksien mukaan. Osapuolten yksittäisten näytteiden laadunvalvonnan noudattamiseksi tehdään rikkomattomia menetelmiä.

muuttamisesta

Asennettu pohja FL hiekkipyyhkeellä, kaadetaan tasoitettuun maahan ja kaadetaan vaakatasoon.

Hiekka otetaan louhoksesta, sora, ilman pölyn sulkeutumista. Ne on täytetty kostutetulla kerroksella, 10 cm: n repeytymiskerroksilla. Kastelu asennuspaikalla ei ole suositeltavaa - vertailumassan epätasaista eroosioa esiintyy ja itse hiekka tiivistetään haluttuun tilaan 0,5-2 vuodeksi.

Jotta vältytään myöhemmästä pudotuksesta, se on esipesty, poistaen savea, orgaanisia sulkeumia.

Tampingin jälkeen on tärkeää kontrolloida saadun pinnan vaakasuuntaisuus, koska PL ei pysty täyttämään tyhjiöitä ja kaivoja pinnalla pintana, toisin kuin nestemäisessä liuoksessa.

Kun olet saavuttanut vaaditun pohjan valmistuksen laadun, laita pohjalevyjen asettelu projektin mukaisesti. Lohkojen akseleiden keskitysmerkin avulla kohdistetaan tulevan nauhan ääriviivan suorat osat. Asennuksen päätyttyä lohkojen väliset saumat suljetaan yhdeksi monoliittiksi lohkojen väliin ja aloitetaan kellarin pystysuorat seinät.

Laskettaessa syntyvän loimen kokoa voidaan käyttää seuraavia sääntöjä pohjalevyjen mittojen suhteen:

 • vakioyksikössä on kaksi versiota korkeus: 30 ja 50 cm;
 • Levyn pituudet ovat 3 kokoa: 240 cm, 120 cm, 90 cm.

Nauha sijoitetaan pohjaan liittimien PBS ja FL liittämiseksi.

Näiden videoiden asiantuntija kertoo FL-levyn pohjalevyjen perustuksen laitteiston yksityiskohdat:

Säätölevy FP 1

1. Aina aina kaikkien rakennustuotteiden yhteydessä.

Varastoissamme tarjotaan tyypillisten teräsbetonituotteiden jatkuva tarjonta asiakkaillemme ympäri vuorokauden tuotettaville nopeille lähetyksille.

2. Epätyypilliset betonituotteet tilauksen mukaan

Toteutamme tilauksia sellaisten betonituotteiden valmistamiseen, jotka eivät ole vakiokokoisia ja joissa otetaan huomioon kaikki asiakkaiden toiveet.

3. Korkealaatuiset materiaalit

Kaikki tuotteet läpikäyvät kaksoisvalvonnan ja noudattavat täysin uusimpia GOST- ja TU-standardeja.

4. Toimitus tai nouto

Kaikki tuotteet, joita voit hakea omasta tai järjestää toimitus. Toimitus suoritetaan tilauksen täyden maksun jälkeen.

5. Monimutkainen tarjonta

Olemme valmiit täysin varmistamaan asiakkaidemme toimittamisen luettelossa mainituilla tuotteilla, tarjoten alennuksia tilausmääristä

Otamme mielellämme vastaan ​​asiakkaidemme keskuudessa!

Säätölevy fp 1

FP-3 -laatan 35-500kV: n sähköasemien yhtenäiset raudoitetut elementit ovat raskaasta betonista valmistettuja betonituotteita, jotka on tarkoitettu avoimien kytkinlaitteiden (avoimien kytkinlaitteiden), suljetun ja avoimen sähköaseman valmistukseen ja asennukseen, joita käytetään yläpuolella olevien suurjännitelinjojen (LEP) muuntaminen ja jakelu sähköverkoissa, joiden jännite on 35-500 kV. Alusta käytetään myös pää- ja apuvälineiden rakennuksissa. Sähköasemat sisältävät muuntajia, ohjauslaitteita, jakelu- ja apulaitteita.

Yrityksessä GC "BLOCK" voit ostaa betonituotteita 35-500kV FP-3 eri tyyppisten ja kootettujen sähköaseman käsittelyyn. Nämä tuotteet kuuluvat sarjaan 3.407.1-157 tehtyjen sähköasemien yhtenäisten teräsbetonielementtien ryhmään. Yrityksessämme ei voi vain tilata sähköaseman vahvistettuja betonielementtejä, vaan myös neuvotella asiantuntijoidemme kanssa ja valita tarvittavat betonituotteet. Myyntiosastollamme voit selvittää etukäteen ja tarkentaa sähköaseman elementtien hinnan ja laskea tilauksen kokonaiskustannukset. Voit ostaa zhb-tuotteita ja kuulla yleisistä osto- ja toimitustilanteista soittamalla GC "BLOCK" -yrityksen puhelinnumeroihin: Pietari: (812) 309-22-09, Moskova: (495) 646-38-32, Krasnodar: ( 861) 279-36-00. Yrityksen toimintatapa: ma-pe 9.00-18.00. Toimintatapa: ma- 9-00-18-00. Yritys GC BLOCK toimittaa sähköaseman elementit kaikkialla Venäjällä suoraan asiakkaan toimitiloihin tai rakennustyömaalle, jos infrastruktuuri sallii.

FP-3 -laatan 35-500kV: n sähköasennusten esivalmistetut raudoitetut betonielementit on tarkoitettu käytettäväksi ilmastoalueilla I, II, III ja IV siten, että ulkoilman lämpötila on vähintään kylmimmillä viidellä päivällä -55 ° C: seen.

Vahvitetun betonin käyttöaineena käytettävät aineet 35-500kV FP-3: n substraattien valmistukseen:


 • Vahvistettu betoni on selvästi kestävin materiaali verrattuna muihin rakennusmateriaaleihin.
 • betonista ei aiheudu muodonmuutoksia pitkästä ja voimakkaasta toiminnasta huolimatta myös betonituotteiden käytön tapauksessa aggressiivisella alueella;
 • teräsbetonituotteet säilyttävät alkuperäiset fyysiset ominaisuutensa kaikissa ilmasto-olosuhteissa melko pitkään (vähintään 70 vuotta), vaikka ne toimisivat alueilla, joilla on mahdollisimman alhainen ilman lämpötila;
 • betonirakenteiden pinta ei altistu kosteudelle ja aggressiivisille kemikaaleille;
 • taloudellinen toteutettavuus. Käyttökelpoisia rakenteita voidaan käyttää toistuvasti (esimerkiksi energian talteenottoon, väliaikaisten kytkinlaitteiden asentamiseen jne.).

FP-3 -laatan 35-500kV: n substraattien yhtenäiset raudoitetut betonielementit valmistetaan raskaan betonin sarjoissa 3.407.1-157 ja TU 5863-003-00113371-2004, joiden B15 puristuslujuusluokka on. Graniittikiveä käytetään yhdistelmänä. Jäätymisen estävien betonituotteiden brändi määräytyy rakennuksen ulkoilman lämpötilan mukaan: F100 - F200. Rakenteille, jotka altistuvat aggressiivisille ympäristöille maahan, betonilaatan vedenpitävyyden tulisi olla vähintään W6.

Merkittävät lujuusominaisuudet 35-500kV FP-3-levyä saavutetaan vahvistamisen esijännityksellä, mikä vaikuttaa positiivisesti resistenssiin negatiivisille luonnollisille tekijöille ja takaa rakenteiden luotettavuuden ja pitkäikäisyyden ilman, että uhka on ennenaikainen.

Betonielementtien betonirakenteita varten 35-500kV FP-3-levyä käytetään kuumavalssattua sileää terästä, joka on luokkaan A-I GOST 5781-82 mukaisesti, kuumavalssattu teräs A-III ja AV-jaksoittaisen profiilin GOST 5781-82 mukaan, lämpökovettuva teräs luokkaan IV-luokiteltu profiili GOST 10884-81 mukaan ja luokka B-1 tavallinen lujitemuovaus GOST 6727-80 mukaan. Asennuslenkit on valmistettu kuumavalssatusta, luokkaan A-I, luokka VSt3 sp2 ja Vst3 ps2. Kaikki raudoituksen ja sulautettujen tuotteiden osat on välttämättä esikäsitelty keinoilla korroosiota vastaan.

Suuri vastuu, joka seisoo aluskanavien kantoaallon osien edessä, edellyttää, että noudatetaan vakavia vaatimuksia, jotka asettavat OP-3-levyn 35-500 kV: n sähköasemille yhtenäisiä elementtejä. Betonielementtien lujuutta valvotaan kaikissa valmistusvaiheissa: seoksen valmistuksen vaiheessa; kun seos asetetaan muottipesään. Kun tuote on valmis, se tarkistetaan ultraäänellä, joka mahdollistaa jopa pienempien virheiden havaitsemisen.

FP-3 -laatan 35-500kV: n sähköasemien elementit on suunniteltava huomattaviin kuormituksiin vaikeissa käyttöolosuhteissa. Tuulikuormat saavuttavat merkittäviä arvoja, lämpötilanvaihtelut sekä kausittaiset ja päivittäiset, aggressiiviset altistukset ultraviolettisäteilylle, sademäärä, pakokaasut - näiden ulkoisten kuormitusten ja tuotevaikutusten vastustamiseksi on oltava erittäin pitkäkestoinen kantavuus.

Jos haluat asentaa Substation Elements -ryhmän tuotteiden, soita numeroon (812) 309-22-09.

Levypohja F 1

Pohjalautanen F 1 (geometriset mitat: 1500x1250x200) sarakkeessa 3.501.1-177.93 "Putket vettä läpäisevälle betonille suorakaiteen muotoon tehdasvalmisteille moottoriteille ja rautateille", paino 1,00 tonnia. Pohja-levyjä F 1 käytetään pohjan rakentamiseen suorakaiteen muotoisten betoniputkien osille. Suorakulmaiset teräsbetoniputket on suunniteltu käytettäväksi maanteiden ja rautateiden pinnalla kohtalaisissa ja vakavissa ilmasto-olosuhteissa alueilla, joiden arvioitu seismismi on enintään 9 pistettä. Linkkien rakenne on sama putkien putkille ja rautateille. Liitosten materiaali on rakenteeltaan B20-luokan betoni, jonka puristuslujuus, veden kestävyys W6 ja pakkasenkestävyys F100 ja F200, riippuen kylmimmän kuukauden kuukausittaisesta ulkolämpötilasta, miinus 10 ° С ja sen alapuolella alle 10 ° С - miinus 20 ° С sisältäen SNiP: n mukaan.

Online tilaus -
nopea ja kätevä

Vuosien kokemus
työtä ja virheetöntä
maine

sertifioinnit
ominaisuuksia
kaikki tuotteet

Toimitus Voronezh,
Voronezhin alue,
RF-

Tukkumyyntituotteet
ja vähittäiskauppa

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta? Ota yhteyttä asiantuntijaan: