Käsintehdyt pohjaosat

Perusrakenteita käytettäessä käytetään tavallisesti peruslohkoja FBS. Ne eivät vain kanna kuormaa päällystetyistä seinistä ja lattialevyistä, vaan myös auttavat varustamaan kellarissa. Näiden tuotteiden koko ja paino edellyttävät kuitenkin suurikokoisten laitteiden käyttöä toimitukseen ja asennukseen, mikä ei aina ole mahdollista.

Hyvä materiaali esineille, joissa on vaikea päästä trukinostureihin ja raskaisiin kuorma-autoihin, ovat Besser-brändin runko-hiekkalaatikoita. Näiden tuotteiden koko on 390x190x190 mm ja niiden paino on 29,2 kg. Ne voidaan helposti purkaa ja koota käsin, minkä vuoksi niitä kutsutaan käsin asettamiseksi. Pakkaus kuormalavalla on 75 kpl, kuormalavan paino on 2,2 tonnia. Siksi kuljetukseen voidaan käyttää manipulointilaitteita, joiden kuormituskapasiteetti on vähintään 2,5 tonnia.

Koska hiekosementtituotteet eivät ole yhtä kalliita kuin Besserin keramitsit-betonilohkot, käsin tehtyjen perustusten lohkojen hinta on melko verrattavissa FBS: n hintoihin. FBS 24-4-6 on 41 tilavuusprosenttia. Kun Besserin keskimääräinen hinta on 50 ruplaa, sama määrä on 2050 ruplaa. Ja FBS 24-4-6 maksaa noin 2400 ruplaa, ts. vähän kalliimpaa. Tietenkin asennuksen aikana useampia ratkaisuja kulutetaan, mikä tasoittaa niiden kustannukset tasaisesti.

 • pieni paino ja koot mahdollistavat laitteiden käytön välttämisen,
 • demokraattinen hinta, joka on verrattavissa johonkin muuhun säätiön aineistoon.

Kaikilla Besserin tuotteiden eduilla on syytä muistaa haitat. Hiekosementin koostumus sisältää vain hiekkaa, sementtiä ja vettä, eli se on M-100 -luokan liuos eikä betoni, kuten FBS: n tapauksessa. Murskattu kivi, kuten suuri täyttö, se ei ole. Oikein käytettynä tämä ei ole ongelma, koska perustuksen pitäisi pitää kuormaa vain puristuksessa ja M-100-laatusovellus selviytyy tästä ei ole pahempaa kuin konkreettinen. Mutta kuka takaa, että säätö ei vaikuta muihin kuormituksiin, esimerkiksi sivuttaisleikkaukseen. Rikkomisen puuttuminen, samoin kuin niiden pieni koko, asettavat tiettyjä rajoituksia muurien käyttämisestä näistä lohkoista perustana.

Tärkeimmät haitat, jotka asettavat rajoituksia:

 • ei rakeita koostumuksessa,
 • pienet koot, jotka eivät salli kompensoimalla suunnittelemattomia kuormituksia munimessa.

Soveltamisala rajoittuu hienoksi maadoitettuun perustukseen pienten 1-2 kerroksisten talojen alapuolella, yleensä valopaneelista tai puusta, mutta käytännössä on taloja ja tiiliä, ts. raskailla seinillä. Samalla alapinnan alapuolella olevan maan on oltava luotettava - pienillä siirtymillä ja maan pettämisellä, suuret lohkot pystyvät kompensoimaan koon muutosta, mutta pienien hiekosementtilohkojen asettaminen ei ole mahdollista.

Ylösnousemuslaitos ZhBKiI
+7 (49644) 3-30-93, +7 (495) 928 - 4294

Teräsbetonituotteiden valmistus käsijalalle: TsKS ja FBS

ZHBI-4: n kasvibetonituotteiden valikoimaa edustaa paitsi rakennusmateriaalit, joita käytetään rakennusten tukien muodostamiseen ja niiden välittämiseen, mutta myös seinien rakentamiseen suoraan käytettäviin asemiin. Yksi näistä tuotteista on käsin luotuja lohkoja.

Mitkä ovat lohkot käsien asettamiseen?

Käsintehtäviin tarkoitettujen teräsbetonituotteiden tuotanto on tiukasti säännelty. Näiden tuotteiden vahvuus ja kestävyys ovat erittäin tiukat vaatimukset. Tehtaamme tarjoaa kahden tyyppisiä käsilevyjä:

 • Vibropressoimalla tehdyt CCS - lohkot. Käytetään muurattuihin seiniin.
 • FBS - korpulentti pohja lohkojen raskaasta betonista

Rakenteellisesti molemmat lohkotyypit ovat samanlaisia ​​ja edustavat monoliittista tuotetta, jossa on molemmilta puoliltaan asennettavat aukot ja sarana, mikä helpottaa niiden kuljetusta ja kuljetusta.

Lohkot TsKS ja FBS eroavat pieninä mitoina. Merkinnöissään tuotteen salatut mitat. Siten FBS 36.36.30 -tuotteella on seuraavat parametrit: pituus ja leveys - 36 cm, korkeus - 30 cm.

Missä manuaalinen muuraus estää CCS: n ja FBS: n?

Tässä jaksossa esitettyjä molempia muutoksia käytetään paneelilevyjen ja tiilien rakennusten ja rakenteiden rakentamisessa.

Kuten nimestä käy ilmi, FBS-tuotteet on suunniteltu järjestämään rakennusten tuet. Heidän avullaan voit perustaa säätiön omalla kädelläsi, kun rakennat taloa omaan juoniin. Säätiön lisäksi FBS-lohkoja käytetään kellari-seinien asentamiseen (nimi löytyy usein "kellarikerroksen lohkoista"), teknisestä maanalaisesta, kellarista ja nauhan perustuksesta. Lisäksi niitä käytetään usein muissa kuin asuinalueissa.

Tyypillisiä ЦКС-lohkoja käytetään useiden tilojen manuaaliseen asentamiseen.

Kuinka saada konkreettisia tavaroita käsiin asettamisen yhteydessä?

Plant ZhBI-4 tarjoaa FBS: n ja TsKS: n tyyppisten käsien asentamiseen tarvittavien määrien hankkimisen rakennusmäärässä, joka toimitetaan suoraan esineeseen. Omalla laivastomme avulla voimme nopeasti suorittaa kaikki tilaukset ja toimittaa konkreettisia tavaroita suoraan niiden asennuspaikkaan.

Kun viestitään etukäteen laitoksen työntekijöille, on mahdollista tehdä lasku, joka perustuu lastin painoon, valitse optimaalisesti sopiva kuljetus ja selaa toimituspäivämääriin. Lohkojen varaaminen oikeaan määrään tehdään vain sataprosenttisen ennakkomaksun edellytyksenä.

Käsittelemme TsKS- ja FBS-lohkojen lastaamista ja purkamista suurella vastuulla, koska ymmärrämme, kuinka tärkeää on säilyttää esitys laadukkaaseen muuraukseen. Tarjoamme tilaisuuden määrätä nämä konkreettiset tavarat vaaditussa määrin.

Betonituotteiden valmistus ja toimitus
ja rakennusmateriaalit

Block Foundation

Kaikista tunnetuista menetelmistä on suhteellisen halpaa ja luotettava rakentaa pieni puutalo, kylpylä tai kodinhoitohuone maaseudulla. Paras vaihtoehto olisi runkorakenne, joka on asennettu pylväspohjaiseen betonilohkoon. Välittömästi on syytä tehdä varaus, että pylväspohjan lohkotyypitys ei tarkoita FBS-lohkojen tai muiden vastaavanlaisten teräsbetonituotteiden käyttöä tonnikalaa painavana. Kyse on siitä, miten yhdistää pylväsperusta lohkojen 20x20x40, joka painaa alle 30 kg, ei enempää.

Betonielementtien pilarin perustuksen tekniikan perusteet

Mikä on mielenkiintoinen tällainen säätiön muunnelma:

 • Taitojen ja tietyn järjestelytavan tuntemuksen takia tällainen sarakepohja on rakennettu lohkojen käsin yhdeksi, enintään kahdeksi päivälle;
 • Kymmenen pilarin vaatimattoman perustuspylväsjärjes- telmän rakentamisen kustannukset ovat noin 3 tuhatta ruplaa edellyttäen, että pylväspohjan lohkot ostettiin valmiiksi 50 ruplaa kohden ja suurin osa työstä tehtiin käsin;
 • Se on helpompaa, nopeampaa ja halvempaa tehdä perustan vaalealle puurakenteelle, jota yksinkertaisesti ei ole olemassa, ja vaikeimmassa rakenteessa on pilarirakenteen tukipintojen geometria ja tasot.

Rakenna pylväsperusta säätiölohkojen päälle

Kuten mökkirakennuksessa tahansa, säätiön lohkotuote voidaan rakentaa useita tunteja päivässä vapaa-ajalla ja fyysisellä voimalla. Työ ei ole kova, ei vaadi suurta määrää kaivamaan kaivoksia tai kaivoksia. Mutta on yksi piirre - pylväsperustan rakentaminen vaatii ensinnäkin erittäin vakavaa valmistelutyötä. On tarpeen luoda lohkot, asentaa majakat ja maamerkit, joihin materiaali asetetaan sementtilaastille. Helpoin tapa tehdä tämä hieno osa työstä välittömästi, kun tarvittavat tiedot ovat tuoreita muistiin, kuinka merkitä sivuston. Katso, miten tiivistää ja kohdistaa tyynyn lohkojen 20x20x40 sarakkeen alapuolelle:

Kaksi sanaa sarakepohjan rakennuspalikoista

Säätiön rakentamiseen käytetään useimmiten monoliittisia kivejä, jotka on valettu värähtelevään koneeseen tai M100-150-merkkisen betonin betonista. Helpoin ja halvempi asia ostaa tällaista materiaalia kuin yrittää tehdä sitä itse. Se on suhteellisen kallis, eräiden mökkien tai kodinhoitohuoneen rakentamisesta omistajilta voi ostaa materiaalin jäännöksiä, varsinkin kun et tarvitse niin paljon, 40-50 kappaletta.

Useimmiten käytetään pylväsperustaisten rakenteiden rakentamista varsin objektiivisista syistä 20 x 20 cm: n pituudelta ja pituudeltaan 40 cm:

 • Lohkon koko määrittää sen pienen painon. Riippuen käytetystä täyteaineesta yhden kiven massa on 30 - 32 kg, minkä vuoksi on helppoa nostaa ja sijoittaa lohkot ilman lisätyökaluja ja lisävarusteita.
 • Useimmiten lohkot tehdään vibropressoihin vakiomuodossa vaahtobetoniin tai sementtilohkoon. Samanaikaisesti saadaan valukiveksi, jonka alkuperäisen lujuuden on ylittänyt käsityöläisen betonivalun;
 • Menestyksekkäät mittasuhteet tekevät siitä suhteellisen helpoksi taittua perustuspylvään taittamista ja tasoittaa tasoa ilman, että jyrsintä leikattaisi tuen yläosaa.

Sivuston merkitseminen ja tyynyn kannattimien tyynyn valmistelu

Valmistuksen alkuvaiheessa on välttämätöntä tehdä oikea merkintä asennuspisteiden kohdalla pilarin kannattimille. Voit tehdä tämän käyttämällä runkopalkin palkkipalkin kokoa ja muotoa, joka perustuu pylväisiin. Projektin luonnoksen mukaan on tarpeen laskea puun keskiviivan tarkat mittasuhteet ja siirtää se johdinten avulla maahan. Tulevan pohjan sivujen pituuksien millimetrin vaatimusten noudattamisen lisäksi sinun on tarkistettava, että vierekkäisten sivujen välinen oikea kulma on havaittavissa.

Tämän seurauksena kulmien pylväsmateriaalien asennuksessa olisi oltava neljä pääkohtaa, joiden välissä on rakenteeltaan tai merkintäjohtoa venyttämättä. Samanaikaisesti panokset, joille lanka tai johto on kiinnitetty, on sijoitettava säätiön kehän ulkopuolelle.

Samalla tavoin sinun on kohdistettava juovamerkkien sijainti korkeuteen siten, että havaitaan tarkka horisontin taso.

Seuraavassa vaiheessa on tarpeen valmistaa tyynyt asennuspaloille. On luotettavampaa syventää sarakkeen tukia maahan 20-25 cm, mutta tässä tapauksessa on tarpeen käyttää jokaista saraketta varten lisäparin lohkojen sijasta kahden rivin sijasta kolmeen riviin.

Jos teet ylimääräisen maadoituksen maaperään 50 cm: n säteellä tuen ympärille, pääset sitten sarakkeen tukemattomaan versioon. 30-35 cm: n syvyyteen kaivettuun ojaan on tarpeen kaataa kaksi kerrosta hiekkaa, jossa on keskimmäinen paksusekoitettu kerros. Kaatunut materiaali peitetään perusteellisesti kerroksittain siten, että pinnalla on pieni kerros pölyhiekkaa.

Pylväspohjapintojen asennus

Lohkojen sijoittaminen pylvästukeen pohjaan suoritetaan käyttäen samaa tekniikkaa kuin tiilen asettaminen. Korkea mekaaninen lujuus muurauslaastia ei tarvita, kunhan se on muovia, mutta ei levitä betoniin. Hiekkapohja, johon lohko asetetaan, kostutetaan ja välittömästi peitetään ohut kerros laastilla, jonka paksuus on 1-1,5 cm. Lohkot voidaan sijoittaa betonikerrokseen.

Lohkon sijainti on tasoitettava jännitetyistä johtimista ja rakennustasosta siten, että tukipinnan hyvä täyttö liuoksella varmistetaan eikä horisonttia ole tukossa.

Seuraavien parin korttelin kun makaat neljänneskierrosta, jolloin rivien ligaatio saadaan. Jos on kolmas rivi, se on myös sidottava alareunaan.

Joissakin tapauksissa ohjattu tyynyt lohkojen asettamiseksi tehdään betonilevyjen muodossa, jotka puhdistetaan ja yhdenmukaistetaan horisontin kanssa laastin ennalta asettamisen jälkeen. Tällöin tyynyn päällinen hiekkaa ei kaadeta, ja muurauslaasti on sijoitettu suoraan soraan, jossa sora on vuotanut nestemäisellä betonilla.

Viimeistely ja pinoaminen

Muurauslaastin asettamisen jälkeen pylväsosien lohkojen pohja puhdistetaan, aukot hierotaan laastilla, rappeutuvat ja vedetetään. Jos pylväitä asennetaan pitkin majakoita oikein, ilman tukipinnan tukkeutumista, voit jatkaa säätämisen säätämistä palkilla.

Grillityön puukehys valmistetaan puusta etukäteen, useimmiten kahden L-muotoisen elementin muodossa. Nurkkaliitoksen alaosa, joka lepää lohkojen pylväsrakenteisiin, on vahvistettu metallilevyllä. Parin metallilevyjen välissä on ankkurivaippa, joka upotetaan sauman päälle kahden ylemmän lohkon väliin.

Kehyksen kaksi puolta on sijoitettu kannattimiin ja keskittyvät sarakkeen tukien akseleille, minkä jälkeen ne liitetään laastarilla. Puutavara kiinnittyy myös välitelineisiin, mutta ilman levyjä palkit yksinkertaisesti sidotaan pehmeällä langalla ylempiin lohkoihin tai kuten video:

johtopäätös

Lohkojen perustuksen lujuus ja kestävyys riippuvat pitkälti vanteenpalkin ja lohkotukien oikeasta liitoksesta, joten usein palkin lisäksi kulmista tai puulevyistä on sijoitettu muita nurkkapidikkeitä ja tukirakenteita. Epäsuotuisin tekijä on vanteiden palkin heikkous, jonka voimakas pystysuuntainen taipuma johtaa kapenemiseen, joka voi jakaa tuen.

FBS-pohjainen käsikäyttöinen manuaalinen asennus raskaasta betonista (PGS-täyteaine - murskattu murskattu kivi)

Käytetään mökkien, talojen, kotitalousrakennusten, aitojen, kellari seinien, autotallien, maanalaisen pysäköinnin alhaisempiin kellareihin. Aleksinskyn tehdas tuottaa ja vapauttaa perustuslohkoja valmistajan hintaan. Tutustu yksityiskohtaisiin hintoihin ja toimituskuluihin (Moskovan alue) soittamalla meille numeroon +7 (495) 509-39-21.

Yksityiskohtaiset tiedot

FBS-raskasbetonilohkojen etuja:

 • korkea lujuus M150-M200 ja kestävyys
 • Betonin tiheys on noin 2300 kg / m3
 • Lohkojen pieni koko on 20x20x40cm ja pieni paino on 33 kg
 • perustablokkarakenteiden luotettavuus;
 • mahdollisuus rakentaa rakenteita erilaisiin maaperään ja maaperään sekä eri ilmastovyöhykkeisiin;
 • Manuaaliset muurausyksiköt eivät vaadi erityisiä laitteita purkamiseen, pinoamiseen ja siirtämiseen.
 • Perusholkien alhaiset kustannukset

Manuaaliset perustilohkot

Säätiö on yksi rakentamisen tärkeimmistä vaiheista. Tämä on tulevaisuuden rakentamisen luusto. FBS-pohja-alueet - suosituin ja käytettävissä oleva materiaali pohjan rakentamiseksi. Lohkojen käyttö säätiön alapuolella vähentää merkittävästi koko talon kustannuksia ja nopeuttaa myös säätiön rakentamista. Jokin edellä mainituista lohkojen komposiittisen perustuksen laatu ja lujuus on verrattavissa monoliittisiin perustuksiin. FBS-lohkojen perusta on talon "kehyksen" tärkein rooli - se jakaa tasaisesti koko rakennuksen painon pystysuorat kuormat kokonaan sen pohjalle.

Säätiölohkot ovat raskasbetonin tuotteita, jotka ovat välttämättömiä minkä tahansa asunnon rakentamisen alkuvaiheessa. On olemassa useita tyyppisiä perustilohkoja: raudoitetut betonilohkot FBS, hiekkalaatat, betonilohkot, raskasbetonilohkot, käsin laidat pohjaosat. Jokainen lohkotyypillä on sen etuja ja haittoja, joten voit paremmin kuulla suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa tiettyjen lohkojen käytöstä. Vahvistetut betonilohkot ovat erittäin vahvoja, luotettavia ja kestäviä, joten rakentajat ovat tyytyväisiä FBS-lohkojen rakentamiseen korkeisiin rakennuksiin. Mökkien, yksityisten talojen rakentamiseen käytettävät raskasbetonilohkot.

Yhtiö 71BLOCK hallinnoi ns. Manuaalisen muovausperuslohkon tuotantoa. Pääolosuhteita käsittelevien perustilohkojen käytöllä on mahdollisuus purkaa ne, asettaa ne ja siirtää ne rajoitetulle rakennustyömaalle houkuttelematta erikoisvarusteita, kuten kuormausnostureita, kuormaimia ja manipulaattoreita.

FBS-pohjainen lohko, joka on kooltaan 20x20x40 cm, painaa noin 33 kg. Näin voit siirtää lohkoja vaivattomasti ja purkaa ne. Käsintehtyjen säätiöiden käyttö yksinkertaistaa merkittävästi rakennuksen rakentamista talon, mökki, hozblok, autotalli. Tämä vähentää aikaa ja työvoimakustannuksia sekä säästää rahaa rakennusten rakentamiseen.

Raskasbetonilohkoja käytetään myös teollisuusrakennusten ja laitosten seinien, teknisten kerrosten ja kellarien rakentamiseen. Tällaisten lohkojen laatu asettaa vakavia vaatimuksia: vastustuskyky veden tunkeutumiselle, riittävä betonin puristuslujuus, rikki kestävyys, maaperän geologisten indikaattoreiden ja kuormituksen noudattaminen. On myös otettava huomioon säätiön pinta-ala, sisäisten väliseinien ja kantavien seinien sijainti sekä sarakkeen etäisyys.

Alexinsky Wall Block Plant 71Blok tuottaa FBS-peruslohkoja GOST 13579-78. Peruslohkojen koko on yleensä 20-20-40 cm. Riippuen maan ja maaperän tyypistä, johon rakennusta rakennetaan, ne voidaan lisäksi vahvistaa teräsvahvikkeella, jotta FBS-lohkot saisivat erityislujuuden. Rakennusten perus- ja päätehtävä on käyttää käsin tehtyjä kappaleita, jotka on valmistettu GOSTin vaatimusten mukaisesti. Raskasbetonin seinälohkojen suorakulmainen muoto, helppo asentaa, on edullinen. FBS-lohkoja käytetään lohkojen, tiilien, puun, kehysrakennusten seinien rakentamiseen. Pohjaseinämiä, joita voidaan käyttää seinien rakentamiseen, ovat yleensä onttoja säästäen raaka-aineita ja materiaaleja sekä helpottamaan ja edullisempaa. Lämpö- ja äänieristysominaisuuksia FBS ei vaikuta mitoituksen vuoksi. Hollow-lohkot ovat noin 25% halvempia kuin täyteläiset.

Kiinteä betonilohko toimii rakennusten ja rakenteiden kantavien seinien pohjana. Kiinteät lohkot ovat välttämättömiä aidojen, pilarien ja tukirakenteiden rakentamiselle. Muurauslaitoksen 71Block käsikappaleet on valmistettu raskasta betonia. Täyteaineena käytettiin hiekkaa ja soraa (CBC). Lohkot on valettu metallimuotoihin, samalla kun varmistetaan niiden pintojen laatu ja niiden geometristen ulottuvuuksien tarkkuus. Betonilohkoja valmistetaan puolikuivaisella vibropressoinnilla, jota seuraa kuivaus uunissa. Pohjustuslohkot hankkivat suuren lujuuden, huuruvastuksen ja vedenkestävyyden.

Säätölohkojen tekniset ominaisuudet ovat lähellä tätä rakennesektorin maksimiarvoa. Talojen, rakennusten, ansiorakenteiden ja ansiorakenteiden, kellari-seinien ja autotallien, alempien maanalaisten pysäköintialueiden sokeus - tämä on epätäydellinen luettelo käsinpesuosastojen mahdollisesta käytöstä. Tällaiset lohkot on merkitty eri tavoin: TsKS-100k, TsKS-100p, FBS, KSR-PR-39-150-2300-F35, SKTs-1PRP jne.

Hinnat ja toimitukset

FBS-lohkon läsnäolo sekä hinnat ja toimituskulut löytyvät hinnastosta. Tai soittamalla meille puhelimitse +7 (495) 509-39-21. Meiltä takaamme erinomaisen tuotteen laadun ja nopean jakelupalvelun. Kun soitat, on mahdollista tilata lohkoja, maksu suoritetaan paikan päällä toimituksen jälkeen. Tällaisten lohkojen huomattavan painon vuoksi koneiden maksimikuormituskyky on rajoitettu. Joten 15 metrin pituinen trukki voi toimittaa vain 720-780 kappaletta lohkoja ja manipulaattori 7 metriä - vain 300.

Manuaaliset perustilohkot

Valitessasi tätä rakennusmateriaalia, on tärkeää kiinnittää huomiota sen ominaisuuksiin, kuten lujuuteen, kosteuden kestävyyteen, erilaisiin mikro-organismeihin ja vaikeisiin pakkaseen, mikä varmistetaan kestävien ja luotettavien perustilohkojen avulla. Peruslohkojen tärkein tehtävä on kyky kestää useita tonnia kuormaa, ja tätä tarkoitusta varten niiden tuotantoon käytetään raskasta betonia, keramiittista betonia tai keskikovaa raskasta betonia.

Eri hintoja ja kokoja varten perustettavien perustusten lohkoja käytetään teollisuus- ja julkisyhteisöjen talojen rakentamiseen, jotka toteutetaan erikoislaitteiden avulla sekä manuaalisesti. Jälkimmäistä vaihtoehtoa käytetään useimmiten haluttaessa vähentää merkittävästi rakennuskustannuksia.

Käsinasennuksen perustilohkoja voidaan käyttää seinien ja perustusten rakentamisessa, koska niille on ominaista materiaalin suuri lujuus ja tiheys, jonka ansiosta se kestää päärakennuksen suuria kuormia. Tällaiset lohkot ovat ihanteellisia teknisten rakennusten, varastojen ja autotallien rakentamiseen. Kun pohjaan perustuvat käsijalavat on sijoitettava sementtilaastiin, ne on peitettävä bitumilla.

Usein lohkot perustuksiin, joiden tarkoituksena on antaa heille suurempi lujuus, voidaan vahvistaa erikoisventtiileillä. Tätä materiaalia valittaessa on tärkeää tietää merkinnät, joista jokainen vastaa tiettyjä ulottuvuuksia. Manuaalisia muurauslohkoja voi ostaa missä tahansa erikoistuneessa rautakaupassa tai markkinoilla, joka on täynnä erilaisia ​​tarjouksia. Kun rakennat säätiötä käsin, voit säästää huomattavasti rahaa rakennusyritysten ja yritysten töiden maksamiseen, mutta sinun on ymmärrettävä, että se vie paljon aikaa ja vaivaa tekemään tämän työn.

Kun olet hankkinut pohjalevyjä kädessä, kannattaa kiinnittää erityisiä aukkoja, jotka mahdollistavat viestinnän johdotuksen. Keskeiset tekijät säätiöiden valinnassa säätiön itsensä asettamiselle ovat niiden paino ja mitat. Jos valitsit suurikokoiset laatat, sinun on ehdottomasti käytettävä erikoislaitteita ja laitteita, jotka ovat täysin kannattamattomia, kun päätät säästää rakennustöitä.

Betonielementit FBS
Artikkelissa käsitellään betonilohkojen etuja, erityisesti niiden tuotannon teknologiaa. Mukana on myös tuotteen merkinnän jäljennös. Lohkojen louhintatapoja harkitaan.

Pohjuslohkojen asettaminen
Rakentamisessa on todettu betonielementtien perustusten rakentamisen teknologia. Sen avulla voit työskennellä laitekannassa laajalle rakennukselle...

FBS 9-6-6
FBS: n käyttö nykyaikaiseen rakennustyöhön helpottaa ja vähentää materiaalikustannuksia ja säästää aikaa esikaupunkirakennusten rakentamisessa - ainoana edellytyksenä toimivaltaiselle sovellukselle...

Lohkojen FBS kustannukset
Vahvitetusta betonista valmistettuja tuotteita käytetään hyvin nykyaikaisessa rakennusmaailmassa, koska niillä on erinomaiset suorituskykyominaisuudet ja korkea käytettävyys. Yleisin naisten keskuudessa...

Säätölevyt 20 x 20 x 40: hinta, ominaisuudet ja sovellus

Kuva 1 - Pohjustuslohkot 200 x 200 x 400

Kerrostalotus riittää usein rakennuksiin, jotka eivät ole monikerroksisia, niissä on kellareja sekä kellarikerroksia.

Jos erikoistekniikkaa ei voida soveltaa, lohkojen 20 x 20 x 40 (cm) pohja voidaan asettaa manuaalisesti, koska kunkin paino on 30-35 kg. Tämä säätiö ei ole hämmästyttävää sääolosuhteille, koska se on jo täysin muodostunut ja 100% vahva.

Yksi tärkeimmistä 200 x 200 x 400 säätiölohkoihin vaikuttavista asioista on hinta: riippuu taloudellisista mahdollisuuksista, minkä tyyppisen säätiön valitaan rakentamiseen.

Mitä he pitävät?

Kuva 2 - Valmiit kuljetusalustaan ​​200 x 200 x 400

Peruslohko on konkreettinen tuote, joka on valmistettu erityisessä muodossa ja saavuttanut suurimman lujuuden. Peruslohkojen valmistus on sarjamuotoinen ja valmistettu GOST 13579-78: n mukaisesti. Tällaisia ​​materiaaleja käytetään erilaisten emästen, kuten teipin, muodostamiseen perustuksesta tai pilareista (paalut). Standardikoko:

 • leveys 200 mm;
 • korkeus 200 mm;
 • pituus 400 mm.

Tekniset tiedot

Kuva 3 - Lohkojen 200 x 200 x 400 piirustuskennoja

Tällaisia ​​kokoja tukevat lattiat rakentavat kellareja, kellareja, kellareja.

[kärki] Tärkeää! Monikerroksisen rakennuksen rakentamiseksi ja mahdollisuuksien mukaan käytä FBS-lohkoja säätiön pohjassa. [/ Vinkki]

edut

Peruslohkon 20 x 20 x 40:

 • ei ole tarpeen palkata suurta määrää työntekijöitä ja käyttää erityisiä raskaita laitteita;
 • ei tarvita muottien valmistusta, mikä on edellytys monoliittiselle levylle tai nauhalle;
 • suuri nopeus rakennuksen rakentamisessa: säätöpohjien perustus voidaan helposti taittaa käsin;
 • mahdollisuus perustaa säätiö milloin tahansa vuoden, koska nämä materiaalit ovat jo valmiita tuotteita ja eivät vaaranna halkeilua tai romahdusta kuin tulva monoliitti;
 • ei odottaa aloittaa seinien rakentamista.

puutteet

Tällaisten tuotteiden haitat ovat:

 • kyvyttömyys luoda vankka perusta pienen koon vuoksi;
 • betonin korkea kulutus munien aikana.

Siksi perusta, joka yhdistää parhaat ominaisuudet, voidaan tehdä säätiölohkoista: tekniset ominaisuudet, laajuus ja kustannukset ovat optimaaliset ja täysin verrattavissa muihin materiaaleihin.

Peruslajin lohkojen 20 x 20 x 40: n peruskorjaus: perustaa perusta sisältää seuraavat osat:

 • raaka-aineiden kustannukset;
 • tuotannon hinta;
 • kuljetuskustannukset.

[kärki] Tärkeää! Joissakin tapauksissa, jos tuotanto sijaitsee samassa paikassa, jossa se myydään, ja tehtaalla on oma varasto, toimituskulut lasketaan erikseen ostaessaan tavaraerän. [/ Tip]

Kuva 4 - Lohkojen perusta 200 x 200 x 400

Säätiölohkojen 20 x 20 x 40 hinta vaihtelee keskimäärin 35-65 ruplaa kappaletta kohden. Tällainen voimakas hajotus johtuu useista syistä:

 1. Eri alueet, joilla ne tuottavat. Niissä paikoissa, joissa ei ole niin paljon kasveja, on heikko kilpailu ja tuotannon kustannukset ovat korkeammat.
 2. Valmiiden tuotteiden tyyppi. Jos se on keraamisia betonituotteita, niiden kustannukset ovat alhaisemmat kuin kiinteiden tuotteiden hinnat.
 3. Myyjäpyynnöt. Tehdasteollisuuden tuotteiden ostaminen on aina halvempaa kuin tavaraerän tilaaminen jälleenmyyjältä.

Jos toimitus lasketaan erikseen, osa myyjistä voi tehdä alennuksen ostamalla suuria määriä tavaroita.

video

Video osoittaa perustusseinien asentamisen 200 x 200 x 400 lohkossa.

tulokset

20 x 20 x 40 perustan lohko, jonka hinta on keskimäärin 50 ruplaa kappaletta kohden, on yksi kätevimmistä materiaaleista talon perustamisen ilman erikoislaitteita. Materiaalin tiheyden vuoksi, joka on 1350 - 2250 kg / m². m ja pieni paino (30 - 35 kg) tällainen säätiö on erinomainen valinta perustan matalan rakennusten tai kellarien.

FBS: n peruskäsikirjan asettaminen

FBS: n peruskäsikirjan asettaminen. Hinta 54 ruplaa.

Rakentaminen talon, pilvenpiirtäjä mökki, on mahdotonta ilman FBS. Nämä ovat pohjarakenteisia lohkoja, joiden muoto on suorakulmainen suuntaissärmiömuoto, jonka pienet mittasuhteet mahdollistavat minkä tahansa teknisen tai suunnitteluratkaisun toteuttamisen rakennettaessa minkäänlaisia ​​rakennuksia, maalajeja, kellariseinämiä, nauhalementteja ja teknisiä kellareja.

Rakennusrakenteiden kestävyys ja lujuus riippuvat pitkälti säätiön laadusta ja luotettavuudesta.

Säätölevyt ovat raskasta betonia.

Mitat: 390x190x188 mm

Pakkasenkestävyys: 50 sykliä

Tilavuuspaino: 2300 kg / m3

Estä paino: 33 kg

Lohkojen määrä lavaa kohti: 60 kpl.

Perustablokit on suunniteltu käytettäväksi vaikeissa ilmasto-olosuhteissa.

Laitos toimittaa autojen ja rautateiden tuotteet. liikenne. Voit myös noutaa tuotteita itse.

Kuinka FBS-kortit on asennettu?

Yksi keino perustaa säätiö on käyttää niin sanottuja FBS-lohkoja, joita erottaa suuri turvallisuus ja kestävyys. Lännessä tämä materiaali hylättiin, mutta ei sen vahvuusominaisuuksien vuoksi, vaan muiden, nykyaikaisempien tekniikoiden vuoksi. Mutta oikein toteutettu säätiö FBS: ltä on täysin perusteltu tällaisissa tapauksissa:

 • jos rakennusaika on lyhyt, silloin on perustettava vain muutama päivä varmistaen samalla luotettavuus, lujuus ja kestävyys. Yksikään muista vaihtoehdoista ei salli asennusta yhdestä tai kahdesta päivästä, mutta lohkojen käyttö mahdollistaa tällaisen työn todellisen ja laadukkaan.
 • jos säätiön asennus on suunniteltu toteutettavaksi itsenäisesti, mutta rakennustöissä ei ole paljon kokemusta FBS-lohkot on määritetty hyvin yksinkertaisesti, ei tarvitse käyttää monimutkaisia ​​laskutoimituksia ja kaavoja, riittää tietämään, minkä tyyppinen säätiö ja mitat ovat yhtä lohkoa. Lisäksi ei ole tarvetta luoda monimutkaista lujittavaa vyötä, neulottua teräsputkia ja niin edelleen.

Lohkojen FBS nauhan pohjan rakenne.

FBS-korttelin käytön edut

FBS-lohkoja, jotka on valmistettu suorakulmaisen suuntaissärmiön muodossa, käytetään seinien ja perustusten rakentamiseen.

Työn suorittamiseksi oikein, sinun ei tarvitse olla mitään erityistä tietoa, asennusaika on erittäin lyhyt.

Etuista on huomattava:

 • suurin työnopeus;
 • helppo asentaa;
 • lujuus ja luotettavuus, vastustuskyky monille mekaanisille vaikutuksille;
 • säätiön elementtien ennustettavuus (jos työ suoritettiin oikein).

FBS-betonilohkojen kokoluokka.

Miinuksista on vain korkea lohkohinta, tarve vedenkestävästä laitteesta, joka on valmistettu nestekumista.

Jos haluat asentaa oikein, sinun täytyy tietää lohkojen lukumäärä. Tätä varten sinun on tiedettävä tuotteen parametrit ja tuleva perusta. Muurausmäärä lasketaan seuraavan kaavan mukaan:

V = l × a × h, missä l on pohjan pituus, a on pohjan paksuus, h on korkeus.

Tuloksena oleva arvo on jaettava yhden blokin tilavuudella. Se voidaan saada valmistajalta tai laskea samanlaisella kaavalla korvaamalla yhden tuotteen leveys, korkeus ja pituus. Loppujen lopuksi saat vaaditun lukumäärän PBS-lohkoja tiettyyn säätiön osaan.

Nykyään valmistajat tarjoavat useita kokoisia yksiköitä, mikä tekee asennus- ja määrälaskelmista melko yksinkertaisen. Kaikkien lohkojen korkeus on 58 cm, vaikka laskelmia usein pidetään 60. Sivut voivat olla pintoja, joissa laasti voidaan helposti asettaa.

Erityispiirteistä on syytä muistaa, että asennus alkaa betonipohjalla tai asetetaan hiekka-sora-alustalla. Lisäksi muninta on äärimmäisen yksinkertainen: sinun tarvitsee vain oikein suorittaa se tavallisena tiilenä (ellei materiaali ole paljon enemmän).

Säätiön asennus

FSB-yksiköiden asennus on äärimmäisen yksinkertaista, työn kesto riippuu maaperän tyypistä, jolla rakentaminen suoritetaan. Tehdäkseen työtä säätiön rakentamisessa on valmisteltava:

Lohkojen merkki FBS.

 • rakentamisen taso ja taso, puiset tapit, köysi piirustuksen merkitsemiseen sivustolla;
 • kaivutyökaluilla (tämä voidaan tehdä manuaalisesti lapiolla tai käytä erityisiä rakennustarvikkeita);
 • hiekkaa ja murskattua kiveä luoda tyynyn pohja;
 • tärytyslevy pohjaan upottamiseksi;
 • trapezoidiset lohkot PBS;
 • reunat, kynnet, ruuvit muottien luomiseen;
 • betoniliuos;
 • FBS-lohkot käsien asettamiselle.

Esivalmistettu pohja voidaan rakentaa tämäntyyppisistä lohkoista:

 • FBS 24-6-6 (pituus - 240 cm, korkeus - 60 cm);
 • FBS 24-4-4 (pituus - 240 cm, korkeus - 40 cm);
 • FBS 12-6-6 (pituus - 120 cm, korkeus - 60 cm);
 • FBS 12-4-4 (pituus 120 cm, korkeus 40 cm).

FBS-lohkoja ja muita kokoja voidaan käyttää, tänään käytetään yli tusinaa eri tyyppejä, jotka eroavat koosta, painosta ja tilavuudesta. Tarvittavan määrän oikea laskeminen edellyttää, että huomioon otetaan myös perustan tyyppi, mutta myös sen rakenteen käyttämät lohkotyypit.

Myös FBS-lohkot tulevan perustavantyypin mukaan erotellaan: nauha, sarake, pylväs, massiivinen, kiinteä.

Ensimmäinen rakennusvaihe

Ensimmäinen rakennusvaihe on yksi tärkeimmistä. Kun sivusto on valittu, se on asianmukaisesti valmisteltava. Tätä varten se poistetaan roskista, mukulakivistä, poistetaan kerros ruohoa. Maaperä on ennalta määritelty, koska se vaikuttaa tarpeeseen lisätä turvatoimenpiteitä (suolaisia, savipintaisia ​​alueita varten). On tarpeen määrittää maaperän veden syvyys, maaperän jäädytyspaikka. Saatujen tietojen mukaan kaikki perustelut voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

FBS-lohkojen säätiö.

 • Ensimmäinen vaihtoehto koskee FBS-lohkojen rakentamista savimaahan. Valmisteluun liittyvä työ alkaa siitä, että on tarpeen kaivata vaaditun syvyyden kaivannot. Sen jälkeen alustalle asetetaan kolme erillistä kerrosta oleva tyyny: hiekkaa kaadetaan 10-15 cm: n päähän, jota seuraa 20-25 cm: n kerroskerros, sitten kaadetaan toinen kerros hiekkaa, jonka paksuus on 10-15 cm. työ jatkuu tamping tyyny kanssa tärisevä levy. Nyt on mahdollista sijoittaa FB-tyynyt tuloksena olevalle pohjalle, joka on muotoiltu puolisuunnikkaan muotoiseksi. Tämä lisää tulevan perustan tukea, mikä tekee siitä kestävämmän. Lisäksi nollarivin asettamisen jälkeen voit aloittaa FBS-lohkojen asentamisen, jotka muistuttavat jättimäisen tiilen kokoa. Pohjapaneelit eivät ole pelkästään puolisuunnikkaan muotoisia, vaan niillä on myös metallikiinnikkeet asennusta varten, kun taas muurauslohkot erotetaan tasaisilla reunoilla;
 • Toista vaihtoehtoa käytetään hiekkasävyille. Kaivantoa varten myös vedetään ulos, mutta hiekan ja soran tyynyä ei tarvita, koska maaperällä on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Täytetään pohja välittömästi levyn avulla. Tämän jälkeen on välttämätöntä rakentaa muottirakenne betonirakenteen monoliittiselle osalle, jonka paksuus on vain 10 cm. Kun tämä betonipinta on täysin kuiva, voit aloittaa FBS-lohkojen pinon. Voit tehdä tämän ottamalla lohkot manuaalista asennusta varten, jotka on muotoiltu tiiliksi (pinnat ovat tasaiset, ei ole korvia asennukseen).

Toinen vaihe työstä

Säätiön seuraava vaihe sisältää lohkojen asentamisen. On tarpeen asettaa ne tulevan rakenteen kulmista, niiltä paikoilta, joissa on seinien leikkauksia. Ensimmäinen on asetettava liuokseen, sen paksuus on puolitoista metriä, se havaitaan laitteen pystysuorat liitokset. FBS-lohkojen asianmukainen asennus on samanlainen kuin perinteinen tiilimuuraus.

Näistä piirteistä on tarpeen huomata, että ligaation noudattaminen rakenteen kulmissa on, että saumojen samankaltaisuus vierekkäisten lohkojen ympärillä ei missään tapauksessa saa olla. Jokainen vaakarivi FBS-lohkojen on oltava vesitiivis.

Muurien aikana asiantuntijat suosittelevat erityisten majakoiden käyttöä, joiden avulla suunta on tasoitettu. Maksimi poikkeama-arvo ei saa olla yli puolentoista metrin joka 10 metriä muuraus. Pinoamislohkojen työskentelyä varten on mahdotonta sallia aukkojen jäämistä, puutteiden välisiä aukkoja, koska tämä aiheuttaa koko pohjan ja rakennuksen voimakasta heikentymistä.

Lopullinen työ

Järjestelmä talon kanssa perustettiin FBS

Kun lohkojen asennus säätiölle tehdään kaikentyyppiselle maaperälle, lukuun ottamatta hiekkaa, voit harkita, että säätiö on melkein kokonaan valmis. Sinun on suoritettava vain sellaisia ​​toimia:

 • vedenpitävät lohkot käyttämällä nestemäisen kumin koostumusta;
 • heti kun vesieristys on täysin kuivaa, on tarpeen täyttää sektorit lohkojen avulla tavallisella hiekalla. Tämä tehdään vaiheittain: jokaisen kerroksen jälkeen hiekka on tiivistettävä, ja jatka sitten kaatamalla seuraavaksi.

Jos perustustyö suoritetaan hiekkaisella maaperällä, vaaditaan toinen lopullinen vaihe. FBS-lohkojen pinnalle on välttämätöntä kiinnittää reunalistat muottiin monoliittisen perustusvalun tuottamiseksi. Tällöin alemman kerroksen paksuus on 10 cm. Kun betoni kuivuu, lohkojen vedenpitävyys on suoritettava ja täyttö on suoritettava (järjestelmä on täsmälleen sama kuin edellä).

Hiekan täyttö on suositeltavaa toteuttaa erityisten rakennuslaitteiden avulla, mutta jos tilavuudet ovat pieniä, tällainen työ voidaan tehdä manuaalisesti.

PBS-lohkot ovat variantti säätiön rakentamisesta, joka on vielä melko yleinen kanssamme. Lohkojen perustuksille on luonteenomaista vahva ja yksinkertainen asennus, joka on käytettävissä myös muille kuin erikoistuneille. Asennus itsessään on jaettu kolmeen yksinkertaiseen vaiheeseen, eikä se vie paljon aikaa.

Yksilölliset mukavuudet perustuslohkoilta

Rakennusmateriaalivalikoiman kirjoissa rakennusperustusten rakentaminen löysi niiden paikan, jossa perustuslohkoja käsiasennukseen. Ne ovat pieniä, yleensä 20 cm x 20 cm x 40 cm. Nämä lohkot on helppo kuljettaa ja pinota. Rokot-yhtiö tarjoaa sinulle mahdollisimman hyvän mukavuuden korkealaatuisten pohjaseinäerien hankinnassa ja toimituksessa.

Tietoja meistä...

Yrityksemme "Rokot" sijaitsee Taldomin kaupungissa. Tämä sijainti mahdollistaa rakennusmateriaalien toiminnan toimittamisen Moskovan ja Tverin alueille.

Olemme tehneet tämän menestyksekkäästi ja molempia hyödyttäviä vuodesta 2002 lähtien. Olemme erikoistuneet esineiden monimutkaiseen toimittamiseen omiin tuotantomateriaaleihimme: betoni, pohjaseinät käsien asettamiseen, renkaat, metallilevyt, ammattikalevyt jne.

Argumentit meidän edustamme

Kaikkein kauneimmat sanat kaikista yrityksistä voidaan ratkaista käytännön vuorovaikutusprosessissa. Siksi suosittelemme, että et lue meistä, vaan testaa yhteistyömme kannattavuutta käytännössä.

Miksi olemme niin varmoja? Se on hyvin yksinkertaista - olemme työskennelleet rakennusmarkkinoilla yli kymmenen vuoden ajan ja:

 • me tuottavat itsenäisesti pohja-elementtejä käsin sijoitettaviksi käyttäen yksinomaan korkealaatuista sementtiä luotettavilta toimittajilta;
 • tuotantoa säännellään valtion normeilla, joita todella noudatetaan;
 • perustablokkien hinta käsien asettamiseen on optimaalinen ja laadukas;
 • Toimitusmme on kätevä, tehokas ja kannattava.

Saat...

Yhteistyössä yrityksen "Rokot" kanssa sinulla on mahdollisuus:

 • järkevästi investoida rakennusmateriaaleihin;
 • rakennusprosessin jatkuvuuden varmistaminen materiaalien oikea-aikaisen toimittamisen avulla;
 • edellyttäen, että muuraustekniikat varmistavat esineen pohjan rakenteen lujuuden;
 • vapauta aikaa siirtämällä joitain laitoksen hoitoa meille.

Mistä aloittaa.

- Soita! Samaa mieltä! Hyväksyä! Lisää...

- Soita! Samaa mieltä! Ota...

Kun arvioit etuja yhteistyössä kanssamme ensimmäisten tilausten kanssa, sinulla voi olla tosiasiassa perustuva halu tehdä yhteistyötä kanssamme jatkuvasti. Ja tämä tarkoittaa:

 • monimutkaisten toimitusten optimointi monipuolisen tuotevalikoiman ansiosta, keskittynyt yhteen paikkaan;
 • alennukset kustannuksista suurilla tilausmäärillä;
 • etusijalla toimitusjärjestyksessä aikataulun etukäteissuunnittelun vuoksi.

Takaamme rauhallisesti kaikki edellä mainitut - kaikki ohjataan ja testataan! Soita meille!

Block Foundation

Tällä sivulla opit, missä sarakepohjaa käytetään FBS-lohkoista ja mitä etuja ja haittoja se on. Lisäksi tarkastellaan tämän pohjan laskemisen erityispiirteitä ja analysoidaan yksityiskoh- taisesti sarakkeen rakentaminen omilla käsillä.

Kaikissa yksityisen rakentamisen yhteyteen perustuvissa säätiöissä on sarakepohjaisia, jotka ovat nopeimpia ja kustannustehokkaimpia.


Kuva 1.1: FBS-lohkojen pylväspohja puupellolla


Jos haluat rakentaa pienikokoista autotallia, kylpyhuonetta, talonrakennusta tai kehysrakennetta ja samalla rakennushanke on rajoitettu sekä toteutuksen että taloudellisten mahdollisuuksien suhteen, pylväsperusta on paras valinta.

Pylväsperiaatteita on useita - tiilistä, betonisoituneista asbestisementtiputkista, puupylväistä ja perustekivetaloista.

Asiantuntijaneuvonta! Paras vaihtoehto kestävyyden ja kantokyvyn kannalta on pylväsperusta, joka on tehty FBS-lohkoista - sardelditti-betonista tai tehtaalla tuotetuista teräsbetonituotteista, jotka on tehty vibropressoimalla.

soveltamisalansa

Pylväsperustusten pääasiallinen soveltamisala FBS-korttelista on yksityinen rakentaminen. Tällaisilla pohjilla ei ole suurta kantavuutta, joten niiden toimintapotentiaali on merkittävästi rajoitettu.

Pienet runko-, puu- tai paneelirakennukset - kerrostalot, kylpytilat ja kodinhoitohuoneet voidaan pystyttää kallistumatonta tai heikosti puhkeaa maata pitkin.


Kuva 1.2: Puuhuone pylväsperustaan


Jos rakentaminen suoritetaan alueella, jossa hiekka-, paksu tai iso-palamaista kiven (sora, kivet ja sora) maaperään, joissa on ominaisuudet pylväsmäinen perusta FBS: ää riittää talojen rakentaminen täynnä tukin, puun tai vaahto.

Kuva 1.3: Pylväsperustainen kaaviokuva FBS: stä

Asiantuntijaneuvonta! PBS-lohkojen pilari-pohja ei tarjoa mahdollisuutta järjestää kellari, jos tämä kriteeri on sinulle tärkeä - kiinnitä huomiota muun tyyppisiin tukikohtiin.

Optimaalinen syvyys pylväsmäisen perusta PBS: ää (ja kaikki elementti-) - enintään yksi metri, jos rakenne olosuhteissa (tyyppi maa, painosta talo) edellyttävät suurempaa syvyyttä, rationaalinen varustaa pylväsmäinen perusta betonitäytteiset asbestisementtiputkien, koska PBS lohkot noudattaen syvyys on yli 1 metri on erittäin aikaa vievä prosessi.

Ei ole suositeltavaa pystyttää pylväsperusta FBS-lohkoilta seuraavissa tilanteissa:

 • Massiivisten talojen rakentamisen aikana raskojen materiaalien seinät (tiilet, teräsbetoniseinälohkot);
 • Niillä alhaisilla kantavuuksilla - savi, sakkaus, kosteus kyllästetty;
 • Liikuteltavissa maissa - pylväspohjaisella pohjalla on pieni vastustuskyky horisontaalisille siirtymäkuormituksille;
 • Rakennustyömailla, joiden luonnollinen korkeusero on yli metriä (maaperän alustava tasoittaminen).


Kuva 1.4: Säätöpilarit ennen hilaamista


Käytetyt lohkot

Lohkojen luomiseen käytettävät lohkojen muodot on merkitty FBS: llä (rakennuksen perustilohkot). Valmistusteknologiaan sovelletaan GOSTin määräyksiä 13579-58.
GOST-standardien mukaan lohkojen luomiseen ei saa käyttää M.100: n alhaisempaa laatua olevaa betonia. Kehyskoot FBS on melko laaja.

Suurten teräsbetonien rakenteita on suunniteltu koneelliseen asennukseen rakentamisen nosturin avulla (niiden paino voi nousta kahden äänen välillä). Tällaiset lohkot on välttämättä vahvistettu kuumavalssatun vahvikkeen A3 vahvistuskammioilla. Käytetyn raudoituksen halkaisija riippuu FBS: n koosta, se voi vaihdella 9-15 mm: n sisällä.

Asiantuntijaneuvonta! Suurten teräsbetonilankojen FBS voidaan käyttää levy- ja nauhan perustuksiin massiivisille tiilarakenteille.

Lujitetun betonin kokoinen verkko näkyy taulukossa 1.1


Taulukko 1.1: Vahvistettujen FBS-lohkojen koot


Suuri koko PBS pienimuotoista rakennetta käytetään hyvin harvoin, koska niiden paino ei salli manuaalisesti luoda perusta - on tarpeen vuokrata nosturi, joka kumoaa tärkein etu pohjan pilarinmuotoisen lohkojen - sen halpuuden.

Käsin asettamista varten FBS on valmistettu laajennetusta savea betonista - kevyt materiaali, jolla on korkea lämmönkestävyys.

Yleisin yksityinen rakentaminen on FBS 20 * 20 * 40 cm, jonka paino on vain 32 kiloa.

Lohkon FBS 20 * 20 * 40 tekniset ominaisuudet:

 • Nimellislujuus - 150 kg / m²;
 • Mitat - 200 * 200 * 400 millimetriä;
 • Pakkasenkestävyys - vähintään 15 sykliä;
 • Imeytä kosteutta enintään 15 tilavuusprosenttia;
 • Suurin lämmönjohtavuus on 1,16 W / mK.

Etujen joukossa käyttäen PBS: ää annetaan koko voi erottaa nopea rakentaminen perustuksen - muurauskappaleille suoritetaan erityistä liima tai hiekka-sementtilaasti, kaikki työ suoritetaan käsin, ilman erityistä maarakennuskoneet.


Kuva 1.5: Pohjustuslohkot FBS 20 * 20 * 40 cm

Keskeinen haitta alhainen hydrofobisuuden työntyy materiaali - keramsit PBS on huokoinen rakenne, jolloin se imee kosteutta maaperästä kuin sieni (jopa 15% sen painosta), joka pitkällä aikavälillä johtaa tuhoutumiseen yksikkö.

Asiantuntijaneuvonta! Tämä miinus eliminoituu FBS: n vedeneristyksellä, joka säätiön rakentamisen aikana olisi pakollista.


Lohkojen sarakepohjan laskeminen

Laskenta stobchatogo säätiö määrittelee tarvittavat numerot ja poikkileikkaus tukee, joka koostuu talon pohjasta.

Tätä varten on ensin määriteltävä maaperän kantavuus, ja voit tehdä tämän käyttämällä alla olevaa taulukkoa.

Taulukko 1.2: Eri tyyppisten maalien kantavuus

Seuraavaksi lasketaan tulevan rakennuksen kokonaismassa (seinien, lattian ja katon kokonaispaino) sekä rakennuksen lumi- ja tuulikuormitus.

Taulukko 1.3: Rakennusosien ominaispaino


Lumi- ja tuulikuormitukset ovat vakioarvoja, jotka poikkeavat jokaiselle Venäjän alueelle. Niiden tarkat tiedot on lueteltu kohdassa SNiP nro 2.01.07-85 "Kuormat ja vaikutukset"

Rakennuksen käsitelty massa on jaettava yhden cm2 maaperän kantavuudella. Joten opimme säätiön tukikelpoisen alueen. Jos haluat selvittää yhden sarakkeen poikkileikkauksen, jakaudu vaaditulla perusalustalla tukien lukumäärän mukaan.

Asiantuntijaneuvonta! Sarakepohjaisten tukien kannat sijaitsevat 1,5 - 2 metrin etäisyydellä toisistaan. Rakennettaessa ongelmallisia maaperää askele voidaan vähentää 1 metriin. Tarvitaan myös pylväiden läsnäolo seinien leikkauspisteessä ja talon kulmissa.


Tee-se-itse tiilimuuraus säätiö

Harkitse työjärjestystä, kun järjestät FBS: n pilarin perustan.

Valmistelutyöt

Ensin sinun on valmisteltava sivusto työhön. Kaikki kasvit poistetaan alueelta ja maaperän ylempi kerros kerrostuu piikkilanka (15-20 cm) syvyyteen.
Rakennustyö on yhdenmukaistettava yhdellä tasolla. Jos korkeuserot ovat merkittäviä, tämä prosessi on aikaa vievä ja pitkä, mutta on erittäin välttämätöntä, että perustuksen tukipylväiden korkeus on sama.


Kuva 1.6: Turpeen poistaminen valmisteluvaiheessa ennen säätiön rakentamista

Asiantuntijaneuvonta! Jos tasoituksen seurauksena on vakava korkeusero kuopan ja muun paikan välillä, kuopan seinät on tuettava laudoilla, jotta maa ei murene.

Perusmerkintä

Seuraavaksi alue on merkitty säätiön tukipilarien suunnittelupaikan mukaan. Ensinnäkin talon kulmat on asetettu, äärimmäiset kohdat on merkitty terätuista, jotka on valmistettu raudoitustuista tai rungon rungosta, jonka väliin merkkijono on vedetty.


Kuva 1.7: Sarakepohjan asettelu


Sitten muodostettujen diagonaalien koko tarkistetaan suunnitellun pituuden noudattamiseksi ja myös kulmien perpendiculariteetti tarkistetaan. Merkinnän lopulliset vaiheet ajavat tukipylväiden tukipylväiden lujarakenteissa.


maavalli

Merkkien jälkeen voit alkaa kaivaa reikiä, johon perustuspilarit sijaitsevat. Kaivosten syvyyden on oltava 25 cm enemmän kuin maaperän pilareiden syvyys, lisäpysähdys on tarpeen tiivistysvaimennuksen sovittamiseksi.


Kuva 1.8: Kaivataan reikiä tukipylväiden alle

Asiantuntijaneuvonta! Jos kuopan syvyys ei ylitä yhtä metriä, seinät voidaan tehdä pystysuoraan, jos enemmän - seinät tehdään rinteillä ja vahvistetaan laudoilla maaperän irtoamisen estämiseksi.


Betonin täyttö ja kaataminen

Tiivistys tyyny asettuu kaivettuihin kaivoihin. Se koostuu kahdesta kerroksesta, joiden paksuus on 10 senttimetriä (rakenteeltaan heikkoa maaperää, kerrosten paksuutta voidaan lisätä). Ensimmäinen kerros on hiekkaa, joka kaadetaan veden päällä ja puristetaan käsin, toinen kerros on soraa.


Kuva 1.9: Tiivistysalusta tukipylväiden alle

Tiivistystyynyn luomisen jälkeen sementti-hiekkalaasti valmistetaan sementti M300: sta, joka kaadetaan kuopaan kupeen päälle. Betonikerroksen paksuus - 5 cm.


Muuratut lohkot

Ennen FBS: n tukipylväiden asentamisen alkua lohkot peitetään bitumista vedeneristyskerroksella. Muuraus voidaan aloittaa sen jälkeen, kun betoni on kokonaan kovettunut.

FBS-lohkot asetetaan hiekkasementtilaastille tai erityiselle liimakoostumukselle. Pilarien lujuuden lisäämiseksi muurausvahvistettu mesh-vahvistus.

Kun ensimmäinen sarake on säädetty, siihen tehdään nollamerkki, jolla kaikkien myöhem- mien tukien korkeus määritetään vesitasolla.


Kuva 2.0: FBS: n muuraus pylväsperäiset emäkset

Kun muuraus on suoritettu loppuun, tyhjennetään vapaata tilaa pylväiden ympärillä olevissa kaivoissa maaperän kanssa.

Asiantuntijaneuvonta! Jos rakentaminen suoritetaan talvimaahan, suosittelemme polttamalla hiekkaa.


Grillin rakentaminen

Pylväspohjan tukien sitominen voidaan suorittaa puu- tai lujitetulla betoniteräksellä. Jälkimmäinen on edullinen, koska sillä on suuruusluokaltaan suurempi kestävyys ja luotettavuus.

Jäätymisen tukipylväät, jotka perustuvat pohjan sisä- ja ulkokehälle, on puiset lankkuja, joiden sisäpuolella on pinnoite.

Kuva 2.1: Vahvistettu betonikiinnitys pylväspohjalla

Rakenteen sisällä on asetettu armo-runko, jonka halkaisija on 12 mm. Runko on syvennettävä betoniin 5 senttimetriä kummallakin puolella.


Kuva 2.2: Armo-kehys muottien sisällä

Seuraavaksi betoni kaadetaan muottiin. Tätä varten on parempi käyttää halutussa määrin ostettua teollisuusbetonia, koska kerta-aihion avulla voit luoda grillata ilman mikropolymeerejä betonin sisällä, mikä parantaa huomattavasti rakenteen lopullista lujuutta.

Asiantuntijaneuvonta! Lisärakentaminen suoritetaan grillatahon täydellisen kovettumisen jälkeen, joka kestää noin kuukausi.

Palvelumme

Yrityksemme "Bogatyr" perustuu palveluihin: paalutusajo, jyrsintäporaus, kaatopaikka, sekä paalujen staattinen ja dynaaminen testaus. Meillä on oma poraus- ja paalutuskoneisto ja olemme valmiita toimittamaan pinoja esineeseen niiden lisäämiseksi rakennustyömaalla. Pilarin hinnat näkyvät sivulla: pile ajohinnat. Jos haluat tilata työtä teräsbetonipilareilla, jätä sovellus:

Hyödyllisiä materiaaleja

Pylväspohja, jossa grillata

Laitetta sarakkeen pohjan kanssa grillage otettiin laajasti käyttöön rakentamisessa.

Laattoalaptio

Tällä sivulla opit, mitä monoliittisen betonilaatan pohjalla on, ja miten se lasketaan ja suunnitellaan.

Vaahtoblock-talon säätiö

Vaahtolohko on yleismaailmallinen rakennusmateriaali, joka on viime vuosina saanut laajan suosion kohtuullisen hinnan, kevyen painon ja minimaalisen lämmönjohtavuuden vuoksi.