Lohkot FBS 24-6-4: n perustalle

Vahvistettu betonireuntaa edustava pohja ei ole vain luotettavin, vaan myös monipuolisin, koska se soveltuu kaikentyyppisille rakennuksille. On olemassa useita tekniikoita kellarinauhojen järjestämiseksi, ja joissakin tapauksissa on suositeltavaa asentaa ei monoliittia, vaan lohkonrakennusta. Valmistettujen keinokivien valikoima on melko suuri, eikä sopiva paino- ja koonäytteissä ole ongelma. Tässä artikkelissa tarkastellaan sovellusten ominaisuuksia, sovellusten erityispiirteitä ja arkkitehtuurituotteiden arvioitua kustannustasoa, jota usein käytetään pienikokoisissa rakennuksissa - FBS 2400x400x600.

TU pohjaseinämäseinällä (tämä on, miten lyhenne FBS on kirjattu) on kuvattu yksityiskohtaisesti GOSTssä № 13579 vuodesta 1978. Kaikki tällaiset näytteet on jaettu 3 tyyppiin riippuen erityisestä sovelluksesta. Jatkuvista kivistä merkintä pysyy samana - FBS. Jos niissä on aukkoja (mikä yksinkertaistaa viestintälinjojen asettamista), ne merkitään MBF: ksi. Lohkot, joilla on tyhjät tilat, jolle on ominaista matala lämmönjohtavuus ja pienempi paino - FBP.

PBS: n pääpiirteet

Suuri näytekoko helpottaa asennustöiden nopeutta. Esimerkiksi säätiön rakentaminen. Jos se on tehty monoliittiseksi (täyteaineeksi), sinun on odotettava vähintään 4 viikkoa (rakennusolosuhteista riippuen), kunnes betoni saavuttaa hyvän lujuuden. Matalan syvyyden nauhan esivalmisteen nauhan järjestämiseen tarvitaan vain 16 kappaletta tämän ryhmän suurimpia lohkoja - FBS 24-6-6. Niiden asettaminen voidaan tehdä yhdellä päivällä. Laakerikapasiteetti on verrattavissa valetun monoliittikiven rakenteisiin.

 • Kun otetaan huomioon yhden elementin paino, se ei voi tehdä ilman erikoislaitteita.
 • Tarve myöhempää sulkemisnauhaa FBS: ltä. Säätöelementtien väliset liitokset eivät ole vain "kylmäsiltoja" vaan myös nesteen läpivienti kanavia.
 • Korkea kiven hinta. Keskimäärin monoliittinen teippi maksaa ⅓ vähemmän.

Peruslohkojen luokittelu 2400x400x600

Ennen kuin ostat tuotteen, sinun on tarkasteltava huolellisesti sen nimeä, etenkin viimeisimmissä merkinnöissä. Sovelluksen erityisyys riippuu suurelta osin tästä.

1. Betonityypin mukaan

Kiinnikkeet ilmaisevat kiven keskimääräisen tiheyden kg / m3.

 • T - raskas (2 400).
 • L - helppo (1 800).
 • C - tiheä silikaatti (2 000).

Markkinoilla on perustuslohkoja, joiden valmistus on keramzitobetonia. Merkitse viimeiseen paikkaan symboli "K / b" tai "P" (huokoinen). Niiden kustannukset ja paino ovat pienemmät kuin analogit. Käytettyjen betonituotteiden M100 tai M200 tuottamiseen. Ensimmäisessä tapauksessa, esimerkiksi raskaan ratkaisun osalta, kirjain "t" on merkitty nimikkeeseen, toisessa - "2m".

2. Lujittavan kehyksen PBS ominaisuuksien mukaan

 • Lax. Tämän luokan kustannukset ovat myös jonkin verran pienemmät.
 • Stressaavaa.

Yleensä näytteiden vahvistamiseen käytetään 2400x400x600 teräslajia A1 (tai 111). Ne soveltuvat parhaiten säätöjen asennukseen.

Ensimmäisessä asemassa nimi on FBS. Lohkon lyhenteen tulkinta on jo annettu. Edelleen (vasemmalta oikealle):

 • pituus: GOST: n mukaan kaikki otoskokoja ei ilmaista millimetreinä tavallisessa muodossa (2400x400x600), mutta myös dm: ssä pyöristettynä. Meidän tapauksessamme todellinen pituus on 2 380, nimityksessä - 24. Sama koskee muita lineaarisia parametreja;
 • leveys: 400 (4);
 • korkeus: 580 (6);
 • betonityyppi.

Viimeinen asema on GOST tuotteissa (13579-78). Toleranssi (virhe) koossa enintään ± 20 mm.

Säätöseinälohkojen laajuus

 • Nauhan ja saraketyypin perusteet. Pääasiassa rakennuksissa, joissa on tekninen kerros. Tällöin perustuksen asettamiseen käytettävät lohkot ovat kellarin seinät. Jos sinun on lisättävä kannatinpohjan kokoa, on parempi käyttää kivet 24-6-6 (koko ryhmän koko ulottuvuus).
 • Fyysisten teollisuusrakennusten rakentamiseen (yleensä FBS 24-6-6).
 • Keinotekoisten esteiden rakentaminen, sulkevat rakenteet.
 • Kiskot, luiskat, ohjaimet maanpaossa pysäköintilaitteissa ja vastaavat.

FBS-korttelit Voronezhissa

FBS-lohkot - rakennusmateriaali, joka on vahvistettu metallivahvikotelolla.

Osta PBS voi olla eri kokoisia järjestämiseen säätiöt, kellarit, tekniset osa-kentät. Yrityksemme FBS tarjoaa edullisia hintoja kaikille rakennusyrityksille. Kaikki tuotteet erotetaan laadusta ja tiukasta GOST-standardien noudattamisesta kaikissa eritelmissä.

FBS-lohkot - ominaisuudet ja ominaisuudet

FBS-lohkojen osalta parallelepipedin rakenne on luonteenomaista, sillä siinä ei ole aukkoja, tyhjiöitä. Sen muoto on oikea ja kätevä nopeaa ja tarkkaa asennusta varten. FBS-lohkot voivat poiketa korkeudesta, leveydestä ja pituudesta, joten jokainen yritys voi ostaa meiltä tarvittavat rakennusmateriaalit. Tuotteen mitat säilytetään tarkasti GOST-merkinnän mukaan.

Voimme ostaa FBS: llä korkean suorituskyvyn tärkeimmistä indikaattoreista:

Tuotteemme kestävät vaikuttavia kuormia, aggressiivisia käyttöolosuhteita, vettä ja subzero-lämpötiloja. Lohkot muodostavat luotettavan pohjan kohteelle, joka on säilyttänyt ominaisuutensa vuosisatojen ajan ilman vaurioita.

PBS: n edut

FBS-hinta on käytettävissä, joten rakennusmateriaaleja käytetään aktiivisesti säätiöiden järjestämiseen. Tuotteet toimitetaan asennuskalusteineen, erottuvat yksinkertaisella asennuksella, jota voidaan ylläpitää erityisellä liimalla tai laastin hiekkasementtikoostumuksella. FBS-lohkojen etuja ovat myös:

 • vaikuttava rakentamisnopeus - riittää yksittäisten elementtien kokoaminen FBS-lohkojen muodossa, hintaa houkutteleva ja säätiö on valmis;
 • luotettavuus - tuotannostomme tuotteista voit luoda perustan yksikerroksisille rakennuksille, korkealle rakennuksille. Tarjoamme erilaisia ​​FBS-lohkoja, joiden hinnat eroavat toisistaan, samoin kuin raudoituksen tiheys, liuosmuoto, joka tekee tuotteista sopivan eri kohdealueille;
 • kohtuullisuus - tuotteet toimitetaan asennuslenkkeillä, jotta ne voidaan sijoittaa helposti kaivoihin. Yhden kaliipin lohkojen koot on sovitettu tarkasti toisiinsa, myös telineiden tiheys kasvaa.

Lisäksi FBS: lle on tunnusomaista vastustuskyky nollan alapuolelle, pohjavedelle ja merkittäville kuormille. Jokainen tuotesindikaattori tarkistetaan tehtaalla, joten tuottamamme tuotteet ovat kaikilta osin yhdenmukaiset voimassa olevien määräysten kanssa.

Jos tarvitset FBS-korttelia, jonka hinnat ovat saatavilla, soita. Tuotannollemme nimikkeistö sisältää kaikki suosittujen tuotteiden kaliipit, joiden kustannukset ovat houkuttelevia kehittäjille.

Betonielementit 2400x600x400

Betonipohjat ovat nykyaikaisia ​​materiaaleja, joita ilman käytännössä ei ole mitään rakennetta. Ne on tarkoitettu monikerroksisten rakennusten perustusten rakentamiseen sekä rakennusten seinien pystyttämiseen.

Betonilohkot 2400x600x400 pystyvät kestämään suuria kuormia ja soveltuvat moniin monimutkaisiin töihin. Tämä on kaiken rakentamisen tärkein osa. Vahvistettu betonipohjaa käytetään myös ulkorakennusten, kellareiden, varastotilojen, teknisten, pohjakerrosten jne. Seinien rakentamisessa. Kuten tiedetään, rakennuspalikat ovat hyvin suosittuja yksityisten tyyppisten matalien rakennusten rakentamisessa. Tämä aito suosio ei johdu pelkästään erinomaisista ominaisuuksista, jotka mahdollistavat lämmön talon, mökin tai autotallin rakentamisen, mutta myös vähentävät rakentamisen kustannuksia menettämättä laatua. Lisäksi rakennuspalikoita voidaan käyttää rakentamaan kauniita ja edullisia aidat, savupiippu, kasvihuoneet ja puutarhan grillit.

Betonielementtien ominaisuudet

Yksi betonilohkojen eduista on niiden suuri palonkestävyys, mikä on erityisen tärkeää asuin- ja teollisuuslaitosten rakentamisessa.

Tällainen ominaisuus kuin jäätyvyys on tärkeä myös useimmille maamme alueille. Jokainen materiaali kestää tietyn määrän jäädytys- ja sulatusjaksoja. Tämän indeksin lisäämiseksi liuokseen lisätään erilaisia ​​lisäaineita. On selvää, että mitä enemmän syklistä betonielementtiä kulkee ilman tuhoa, sitä kauemmin säätiö toimii.

Koska perustilohkot sijaitsevat rakennuksen pohjalla ja koko rakenteen kestävyys riippuu niiden luotettavuudesta, ne on tehtävä tiukasti GOSTin mukaisesti. Betonilohkot eivät ole käytännössä alttiita ikääntymiselle, korroosiolle, kulumiselle, mätämiselle ja muille hajoamisprosesseille.

Nykyaikaisia ​​rakennusmateriaalimarkkinoita edustavat erittäin suuri valikoima seinän pohjapaneeleja (FBS). Voit saada sopivimmat niistä tunnetuissa Lemostroy-yhtiöissä tai lemostroy.ru-sivustossa. Mitkä sovelluksen piirteet ja kustannukset, joita käytetään laajalti lohkojen rakentamisessa, tarkastelevat yhtä esimerkkiä.

Säätiölohko 2400x400x600 - GOST № 13579 vuodesta 1978. Erota kiinteät kivet (FBS), joissa on katkaisuja viestintälinjojen (FBV) asettamisen helpottamiseksi, lohkot tyhjillä, joilla on alhainen lämmönjohtavuus ja pienempi paino (FBP). Rakennusobjektien perustusten rakentamisessa käytetään perustuslohkoja, joita GOST-standardien mukaan kutsutaan FBS: ksi tai "kiinteiksi perustilohkoiksi". Ne ovat pitkittäissuunnassa muotoiltuja, pitkittäisiä teräsbetonipalkkeja. Asennuksen yksinkertaistamiseksi ne on varustettu metallisilla saranoilla. Säätölevyt voidaan lisäksi vahvistaa lujilla (teräslajit A-1, A-111). Toimintaolosuhteista ja suunnitelluista kuormituksista riippuen on olemassa erilaisia ​​tyyppisiä perustilohkoja: 9,12 tai 24. FBS on valmistettu erilaisesta betonista. Puristuslujuutta varten ne tuottavat B22.5: n ja B15: n, joilla on jäätymisvastus - F50.

Lohkojen suuri koko kasvattaa huomattavasti säätiön rakentamisen nopeutta. Jos vesipohjainen säätiö tarvitsee vähintään 4 viikkoa tarvittavan voiman hankkimiseksi, työ voidaan tehdä seuraavien päivien aikana. Lisäksi tällaisen säätiön kantavuus ei ole alhaisempi kuin valetun monoliittikiven rakentaminen.

Peruslohkojen hankinta

Kun olet ostanut säätiöitä, sinun on kiinnitettävä huomiota merkintöjen ominaisuuksiin:

 • Ensimmäisessä sijainnissa - nimestä - PBS (seinän perustuslohkot).
 • Toinen kanta on pituus. GOST: n mukaan mitat (2400x400x600) on annettu desimaaleina pyöristettynä, missä 2400 on pituus (merkinnässä 24);
 • 400 on leveys (4);
 • 600 - korkeus (6)
 • ja millaista betonia.
 • Viimeinen asento on GOST 13579-78 ja sen toleranssi on 20 mm.

Lattian asettamiseen käytettävät lohkot ovat samanaikaisesti kellarin seinät. Jos haluat kasvattaa pohjan kokoa, käytä suurinta koko kiveen perustuslohkon ryhmää 2400x600x600. Samaa lohkoa käytetään lämmittämättömien teollisuusrakennusten rakentamiseen.

Keinotekoiset esteet, aidat, ramppeja, ramppeja rakennetaan samoista lohkoista.

PBS: ää voidaan valmistaa vain teollisesti, koska teknisesti se on tarkoitettu liuoksen pakolliseen vibropressointiin. Kuljetettaessa asiakkaan paikalle täytetään laatupassi. Rakennuksen aikana tekniikkaa käytetään suuren painon vuoksi:

 • pohjalevy 2400x400x600 - paino 1300-1350 kg;
 • pohjalohko 2400x400x600 - hinta on 2090-1605 ruplaa / yksikkö. betonimerkin mukaan.

Lohkojen mitat ovat määräävä tekijä, johon tuotteen hinta riippuu. Mitkä esteet hankitaan säätiölle riippuvat erityisestä rakenteesta ja kuormituksesta, joka asetetaan säätiölle. FBS: n hinta on melko korkea, joten kannattaa ostaa valmistajalta.

On parempi ostaa säätiöitä etukäteen, koska kauppa- ja rakennusalan yritys tarvitsee aikaa valmistella materiaalia.

Yleensä niiden hinta on:

 • 2400x600x600 - 1200 ruplaa;
 • 2400x400x600 - 755 ruplaa;
 • 2400x500x600 - 945 ruplaa;
 • 400x600x2400 - 2000 hieroa.

Sylinterimäisiä pylväitä käytetään pino- ja pylvästyyppisten perustusten rakentamisessa. Niitä kutsutaan kirjaimella "F". Trapetsiset fragmentit toimivat hyväksi nauhalle tai pylväspohjalle (tyynylle). Nämä tuotteet on merkitty "FL". Trapetsituotteet toimivat hyvän pohjan säätiölle.

Suorakulmainen ja kaarimaiset urat päissä on nimeltään "FBS". Niitä käytetään laitteen nauhan perustuksiin sekä seinien, kellarien rakentamiseen. Mitat ja parametrit ylläpidetään GOST 13579-78: n mukaan.

Onttoa lohkoa, joita käytetään pysyvien betonilaattojen valmistukseen monoliittisten nauhojen perustusten valmistuksessa. Niitä kutsutaan nimellä "FWP". Tällaiset lohkot ovat välttämättömiä monikerroksisten rakennusten rakentamisessa. Sitten osoittautuu erittäin luotettava perusta. Mutta matalan rakentamisen vuoksi niiden käyttö on tarpeeton: liian suuri turvamarginaali kylpyyn, jopa kaksikerroksinen. Niitä kuvataan samalla standardilla kuin FBS - 13579 - 78.

Joissakin tapauksissa saatat tarvita palkkeja - ne ovat suorakaiteen muotoisia ja puolisuunnikkaan muotoisia, merkitty "BF". Niiden koot normalisoidaan GOST 28737-90: lla

Sovellus lohkojen perustamisen yhteydessä mahdollistaa minkä tahansa rakenteen: rakennuksen, toimiston, teollisuuslaitoksen pysyvän lujasti ja luottavaisesti maahan.

Vektori - materiaalit

hakemisto

 • Tiili (49)
 • Kaasutilikaattilohkot (21)
 • Betonituotteet "betonituotteet" (163)
 • Maisemasuunnittelu (82)
 • Keraamiset lohkot (6)
 • Kuivat sekoitukset (3)

Tarjoukset ja uutiset

Kellari Basement Blocks

Säätiö on jokaisen rakennuksen perusta. Sen on oltava luotettava ja kestävä lämpötilan vaihteluille, sademäärän ja pohjaveden aggressiiviseen vaikutukseen. Nämä ominaisuudet ovat raudoitetut betonipohjat. Ne ovat helposti koottavia ja edullisia.

Vahvistettu betonilohkareita käytetään perustusten, kellari seinien ja teknisen maan alla. Betonituotteiden lohkot ovat melko massiivisia, säännölliset suorakulmainen kasvot. Ne on valmistettu GOST 13579-78: n mukaisesti raskaasta betonista, jolla on suuri tiheys. Tuotteiden lisää jäykkyys tarjoaa kiinnitysosat.

On olemassa useita erilaisia ​​raudoitettuja betonilohkoja, joista yleisimpiä ovat FBS, eli perusseinäelementit. He pystyvät kestämään hyvin suuria kuormia, he pystyvät rakentamaan rakennuksia.

Säätölevyt ovat suosittuja monipuolisuuden vuoksi: ne kestävät kovia lämpötilahäviöitä (-70... + 50 astetta)

Vahvistettu betonilohkareiden kohta "Ksm the Vector":

- täyttävät koon ja laadun vaatimukset;

- kestää mätää, ikääntymistä, korroosiota ja kosteutta;

- joita kemikaalit eivät koske.

Pohjaseinäelementit luokitellaan pääkerrosten lukumäärän ja niiden seinämän mukaan. "Kcm Vector" -sovelluksessa voit ostaa laadukkaita, eri ulottuvuuksisia betonituotteita. Pisin mallit ovat PBS 24 4 6 - 24 6 6, joiden pituus on 240 senttimetriä.

Merkintä koostuu pyöristetyistä lineaarisista mitoista ja materiaalin merkinnöistä. Esimerkiksi betonituotteiden lohko FBS 24-6-6t on lohko, jossa on parametreja 2400x600x600 mm tehty raskasta betonia.

Kumpikaan aika eikä kaikki ilmasto-olosuhteet vaikuttavat perustilohkojen ominaisuuksiin. Ne eivät ole epämuodostuneita, pysyvät yhtä vahvoina, huurunpitävät ja vedenpitävät.

Betonielementit FBS: n mitat, paino ja merkintä.

Betonilohkot kellari seinille. Lajeja.

Basement wall blocks on jaettu kolmeen tyyppiin:

FBV - kiinteä, jossa on leikkaus hyppääjille ja ohittaminen viestinnästä kellareihin ja teknisiin maanalaisiin;

FBP - ontto (avaa tyhjät aukot).

Seuraavassa kuvataan yksityiskohtaisemmin kiinteän betonin lohkojen FBS. Jos olet kiinnostunut FBS: stä, joka on valmistettu betonista huokoisilla aggregaatteilla (laajennettu savi betoni) tai tiheästä silikaattibetonista sekä lohkoista FBV tai FWP, lue lisää GOST 13579-78 * "Betonilohkot kellari seinille Tekniset olosuhteet".

Jatkuvien kellari seinämien lohkot (FBS)

Rakennuksessa käytettiin laajimmin betonilohkoja FBS raskasta betonia (indeksi T merkinnän lopussa). Suurin osa niistä valmistaa esiohjatut nauhalevyt, rakennusten kellari-seinät, maanpitävät seinät. Asennussilmukoiden lisäksi FBS-lohkojen liittimet puuttuvat.

FBS-lohkojen edut:

1. Suuri lujuus.
2. Nopeat kiinnitysseinät.
3. Kestävyys (vaihtoehtona on mahdollista käyttää toisen käden lohkoja).
4. Laaja.
5. Suuri paino (kun se on tehty pidätinseinästä).

FBS-lohkot:

1. Korkeat kustannukset.
2. Suuri paino - purkamiseen ja asennukseen tarvitaan nosturi.
3. Korkea lämmönjohtavuus 0,9 - 1,75 W / (m • rakeet).

merkki

FBS-lohkojen mitat ja paino

Lohkoissa on GOST 13579-78: ssä määritetyt vakiokoot. Leveys riippuen vaaditusta seinämän paksuudesta on 300, 400, 500, 600 mm. Korkeus on 600 mm: n monikerta (580 mm lohko ja 20 mm paksuus liuoksessa) ja 300 mm: n monikerta (280 mm lohko ja 20 mm liuos). Pituus on 2380 mm, 1180 mm ja 880 mm, pystysuora sauma tehdään myös 20 mm paksuisesta liuoksesta.

Säätiölohkot Voronezhissa

Geometrian vakaus ja toiminnan kesto riippuvat minkä tahansa rakennuksen pohjasta. Perinteisesti pohja oli nauha ja monoliittinen. Nykyään tämä prosessi voidaan optimoida ajallisesti ja kustannuksin perustuslohkojen avulla. Nämä ovat säännöllisesti muotoillut rinnakkaisnauhat, jotka on valmistettu valmistetusta pinnasta raskasbetoni-, silikaatti- tai laajennetusta savesta. Tarkan geometrian ansiosta saavutetaan todella luotettava säätö, ja erityinen tekniikka betonin höyryttämiseksi eliminoi sen halkeilun.

Rakennusten säästöt muodostavat yli 25 prosenttia rahoituksesta - FBS-lohkot ovat halvempia kuin muottipesät, betonilaastin, louhinnan ja lujituksen valmistelu ja yli 45 prosenttia asennuksesta 150 neliömetrin taloon. Kestää 2-3 päivää.

LLC ZhBI-Ural TEX valmistaa standardikokojen (2400x600x400, 200x200x400, 40x20x20, 20x20x40 jne.) Ja ei-standardin (400x400x200 mm, pyöreitä, jne.) Perustuksia. Voronezhissa meillä on täysi tuotantokierto raaka-aineiden hankinnasta siirtoon loppukuluttajalle. Riippumaton tekninen valvontaosasto suorittaa GOST 13579-78: n ja SNiP 2.03.11-85: n noudattamisen tarkastamisen, jonka jälkeen erää koskeva vaatimustenmukaisuustodistus annetaan.

Yksittäisille tilauksille tuotamme epätyypillisiä kokoja. Teemme avaimet käteen -asennuksen.

Voronezhin peruslohkojen hinnat

valokuva

nimi

Mitat, mm

Paino kg

Hinta, hiero.

Korkeus 300, R 150

Peruslohkojen tekniset ominaisuudet

Tuotteiden laatu. Betoni- ja teräsbetonimerkki vahvistetaan pääasiakirjalla - GOST 13579. Yrityksemme valmistaa kaikki päätyypit:

FBS - kiinteät pohjapaneelit, joita käytetään seinien, perustusten, tukirakenteiden jne. Rakentamiseen.

FBV: t ovat muodoltaan ja rakenteeltaan samanlaisia ​​perustuslohkoihin, mutta hyppyjä ja leikkauksia viestinnän järjestelyyn.

FBP on ontto elementti, jossa on avoimia reikiä alareunaa pitkin, jossa lujitustangot asetetaan ja täytetään betonilla.

Merkinnöissä käytetään aakkosia ja numeerisia nimityksiä:

 • aakkosellinen - betonityyppi (Т - raskas, П - laajennettu savi, С - silikaatti);
 • numerot - mitat (leveys, korkeus, pituus) mitattuna desimaalimittareina. Mittojen pyöristäminen on sallittua.

Annan esimerkin. Voronezhin matalarakentamisessa tilausperusta estää FBS 24 6 6 t.

Tämä tuote on säännöllinen geometrinen muoto, jonka mitat ovat 238x40x58 cm, pyöristettynä desimaalierteisiin täyteen arvoon ja saamme 24x4x6 dm. Merkinnän lopussa "T" tarkoittaa, että materiaali on valmistettu raskaasta betonista:

 • raskas tiheys 2400 kg / m;
 • silikaatti - tiheys 2000 kg / kuutiometri;
 • laajennettu savi - tiheys 1800 kg / kuutiometri.

Vakio vahvuusluokka:

Huomaa: voimakkuuden indikaattorit voivat vaihdella, jos laitteen rakenteellinen lujuus on säädetty standardiin.

Lämpötilan muutoksesta, vedenkestävyydestä ja kemiallisesti aggressiivisista ympäristöistä johtuvat indikaattorit asettavat SNiP 2.03.01: n.

Kiinnitysosat, jotka yksinkertaistavat lohkojen kuljetusta ja asentamista, tuottavat GOST5781: ssä perustetun luokan A-I ja AC-II jaksollisen profiilin tasaisen vahvistuksen.

Riippuen FBS: n jatkokäytöstä, voit valita betonipinnan jollakin seuraavista ehdoista:

 • A3 - maalausta varten;
 • A5 - kaakeloitu / keraamiset laatat;
 • A6 - viimeistely ei ole tarpeen;
 • A7 - tuotteiden pinta on näkymätön (kellarit, kellari, säätiö jne.).

Valmiit tuotteet säilytetään 250 cm: n korkeissa pinoissa yksittäisille erille ja merkinnöille. Lohkot asetetaan puupäällysteisiin keskinäisen tuhoamisen estämiseksi. Vuorausta ei poisteta, ennen kuin lähetys on tehty. Kuljetus paikkoihin on asetettu kuormalavoille, joiden paksuus on vähintään 3 cm ja pakolliset kiinnitykset toisiinsa nähden.

Base block 2400x400x600 varastossa

Monoliittisten tuotteiden edut

Eri betonituotteita, toisin kuin nauhalevyt, on useita merkittäviä etuja:

 • korkea lujuus millä tahansa maaperällä lukuun ottamatta valssausta, mutta täällä ne eivät rakentu ja vyö - vain kasa;
 • kätevä ja nopea asennus - erityisten laitteiden läsnä ollessa 100 m² alue kestää 10 tuntia, jäädytystä ei tarvita;
 • kyky varustaa pohja millä tahansa ilmastovyöhykkeellä ja eri vuodenaikoina;
 • elementtien universaalius - soveltamisala on hyvin laaja, riippuen pohjan ja seinien rakenteesta ja tiepiirin rajoittamisesta.

Rakennusyritys "ZhBI-Ural TEC", joka sijaitsee Voronezhissa, harjoittaa rakentamis- ja kunnossapitotuotteiden betonituotteiden, tie-, lento-kenttien ja muiden tuotteiden valikoimaa. Tuotanto perustuu kuljetustekniikkaan vibropressoimalla lomakkeita, joissa on ratkaisu. Pitkän tärinän aikana ylimääräinen ilma poistetaan koostumuksesta, ja ainutlaatuinen höyrytystapa poistaa veden. Tuloksena on poikkeuksellisen vahva, tiheä monoliitti, joka on vedenpitävä ja joka kestää teräviä lämpötila-huippuja, ei murskaa eikä mätä, vaikka pitkäaikainen altistuminen märälle ympäristölle.

Tarkkojen geometristen muotojen, poikkeuksellisen sileiden reunojen ja yhtenäisen kokoisen standardin ansiosta tällaiset elementit on helppo pinota nopeasti. Rakenna se osoittautuu todellakin ole vain kannattavaa, mutta joskus nopeammin.

Koko listalle kuuluvien tuotteiden valikoimasta hintaluettelossa voit selvittää säätiölohkojen hinnat, tarkat mitat ja paino. Jos sinun on vaikea laskea vaadittua määrää tai olet valmis tekemään tilauksen, ota yhteyttä yrityksen johtajiin, niin he auttavat sinua.

Miksi valita "ZHBI-Ural TEC"

 1. Olemme betonituotteiden ja -rakenteiden tuottajia, joten tarjoamme edullisimmat hinnat ja laskutusjärjestelmät.
 2. Kaikki tuotteet ovat GOST 13579-78: n, SNiP 2.03.11: n ja СН 165: n lisävaatimusten mukaisia.
 3. Riippumaton valvontaosasto, joka varmentaa tuotetta.
 4. Maksu tavaran toimittamisesta tavaroihin.
 5. Monipuolinen valikoima, mukaan lukien tavanomaiset tuotteet.

Miten ostaa perustablokit Voronezh

 • soita toimistoon ja tilaa tilaus - on kätevää, jos tiedät määrän ja koon;
 • jätä pyyntö sivustolle - yksinkertaisesti, jos määrä ja merkinnät ovat tunnettuja (esimerkiksi peruslohko 2400x400x600 100 kappaletta ja toimitusosoite);
 • ota yhteyttä tehtaaseen, jossa koon koko ja määrität kohteen numeron.

Kuten näette - kaikki on hyvin yksinkertaista. Aikaasi vain tunti ja rakentamisen maailmanlaajuinen osa, harkitse, on jo saatu päätökseen.

VIDEO: Rakennuslohkojen vivahteet

Säätölohko 2400x400x600

Säätiölohkot ovat kokoluokissa FBS: 24, 12, 9, 8, 6, 4. Aina nykyiset hinnat RusGradStroyn online-hinnastossa. Suotuisat hinnat toimitettavaksi Moskovaan ja Moskovan alueelle.

Piirustukset perustilohkosta FBS

FBS: ää käytetään rakennuskohteiden perustusten rakentamiseen rakennuksen tulevien seinien tukena. Suuren koon vaihteluvälin ansiosta betonivalmisteiden lisäämismahdollisuuksia tuotantovaiheessa voidaan käyttää missä tahansa rakennustyömaalla laajalla ilmastovyöhykkeellä. FBS-pohjaisten lohkojen käyttö antaa sinulle todella luotettavan perustan, koska ne on valmistettu tehtaalla, jonka avulla voit päästä eroon höyryn aiheuttama ylimääräisestä kosteudesta, jolloin vältetään betonin tuhoutuminen käytön aikana. FBS: n ostaminen, jonka hinta ei ole korkea, säästät paitsi rakennusmateriaaleja (verrattuna monoliittiseen: muottiin, varusteisiin, työhön, erikoisvarusteiden vuokraukseen sekoittimista ja betonipumppuista, tärinälle jne.), Peruslohkojen asennus on yksinkertaista, mikä on vaikeaa tehdä virhe.

Säätiölohkoja FBS on tuotettu useita vuosia GOST 13579-78: n mukaan: Betoniseinälohkot (FBS) kellari seinille. Standardi FBS-lohkot on valmistettu M 100 -betonista (B 7.5), puristuslujuus 100 kgf / m2, pakkasvastus F 50, lohkoja ei ole vahvistettu, koska FBS: llä on puristusjännitys, toisin kuin esimerkiksi levyistä päällekkäisyyksiä, mutta asennussilmukat (GOST 5781: n mukaiset VSt3ps2- ja Vst3sp2- tai Ac-II -luokkien luokan A-I liitokset) purkamisen ja asennuksen helpottamiseksi.

FBS: n vakiokoot ovat seuraavat: pituus - 400 - 2400 mm., Leveys 300, 400, 500, 600 mm., Korkeus 300, 400, 500, 600 mm. Peruslohkojen mitat on määritelty nimissään desimaalimetreinä: fbs 24 4 6, jossa 24 on 2400 mm: n korkeus, 4 on lohkon leveys 400 mm, 6 on korkeus 600 mm.

FBS-lohkojen kuljetus on moottoriliikennettä, nosturien purkamista erikoisvarusteilla varustetuille asennuslenkkeille, varastointi enintään 2,5 metriä korkeisiin paikkoihin, jotka on sijoitettu lähelle toisiaan, ja puupaneelit, joiden välissä on vähintään 30 mm: n lohkot. tasaiselle alustalle.

FBS 24.4.6 lohkot

GOST 13579-78 Betonilohkot kellari seinille. Tekniset olosuhteet.

LLC: ssä "Vahvistettu betoni" voit ostaa FBS 24.4.6 -sarjan korttelia halvemmalla hinnalla. Betonituotteet ovat sertifioituja ja ovat GOST 13579-78: n mukaisia.

Rakenteita käytetään maa- ja vesirakennustekniikassa perustusten asennuksessa. Ne ovat kiinteitä suorakaiteen muotoisia betonilohkoja, jotka on vahvistettu teräsvahvikkeella ja joissa on joskus varustetut korvakkeet käsittelyn yksinkertaistamiseksi. Perusrakenteiden lisäksi tätä tuotetta käytetään seinien ja tilapäisten aidojen rakentamiseen eri kohteisiin (tiet, rakennukset jne.).

 • FBS - vankka perustablokki;
 • Kolme ensimmäistä numeroa ovat tuotteen mitat (LxWxH). Esimerkiksi FBS-sarjan lohkot, joiden nimityksiä 24.4.6 ovat koot 2400 h400 h600 mm;
 • merkinnän lopussa oleva lisämerkki osoittaa materiaalin, josta rakenne on tehty: "t" - raskas betoni, "p" - laajennettu savibetoni, "c" - tiheä silikaattibetoni.

Peruslohko painaa 1300 kg. Kuormitusnopeus kaksikymmentä tonnin autoon on 15 kappaletta.

PBS 24.4.6: n käytön tärkeimpiä etuja ovat:

 • Halvempi ja nopeampi rakentaminen.
 • Laatu ei ole heikompi kuin monoliittiset rakenteet.
 • Helppo asennus.

Haluatko tilata FBS-sarjan lohkon, jonka mitat ovat 2400 x 600 x 400 mm ja toimitetaan missä tahansa Venäjän federaation kaupungeissa (Voronezh, Krasnodar, Volgograd, Rostov-on-Don, Stavropol jne.)? Ota yhteyttä! Kustannukset ja muut tuotetiedot voidaan määrittää puhelimitse.

Säätiölohkot Voronezhissa

Peruslohkot PBF. Laatu, saatavuus. Pienet hinnat. Kaikki koot.

FBS, betonipohjapaneelit (teräsbetoni) on suunniteltu kellariviin ja teknisiin maanalaisiin rakennuksiin. Kiinteitä lohkoja saa käyttää perustusten, kellari seinien käyttöön. Lohkot tehdään.

Käyttö: uusi, merkki: PBS, säätiölohko 3,4,5,6, puolikkaat ja lisäykset varastossa. Toimitus kaupungissa ja sen alueella.

Merkki: PBS; eri kokoisia kokoluokkakokoja - koko ja puolikkaat. Valikoiman päällekkäiset levyt, kaikki koot Toimitus kaupunki ja alue.

Tuotemerkki: ohjelmisto; Säätiölohkot pystyvät palvelemaan 50 tai useampia vuosia siitä hetkestä, kun laitos otetaan käyttöön menettämättä perusominaisuuksiaan. Toimitamme lohkoja kaupungissa ja sen alueella.

kaikentyyppiset kokoonpanolohkot varastossa ja pyynnöstä lyhyessä ajassa. Toimitus kaupungissa ja sen alueella

Tukkumyynti / vähittäiskauppaLaskutus, pankkisiirto, PostiennakkoKuljetusyrityksen toimitus, Toimitus yrityksen laivastollaMass: 500 kg, merkki: FBS, Alkuperämaa: Venäjä, Käyttö: uusi;

Käteismaksu, pankkisiirtoJälkikuljetus, kuljetusyritys Toimitusmaa: Venäjä, merkki: FBS, FBS 3ka, 4ka, 5ka. Toimitus kaikille alueille. Uusi ja b. y.

Tukku / RetailCalculation, Clearing settlementSelf pickup, Toimitus kuriirin välityksellä, Toimitus postitse, 2 muuta tapaa, Toimitus kuljetusyritykselle, Toimitus parkkipaikalla. Valmistusmaa: Venäjä;

OptFinancial settlement, Cashless PaymentThere on toimitus, Toimitus tehdäänBrand: FBS; Voronezh-pohjaiset lohkot on valmistettu kylmänkestävistä raskaista betonimerkkeistä. Se määräytyy rakentamisen mukaan.

Tukkumyynti / VähittäiskauppaLaskutus, muu kuin käteismaksu Oman toimitus, Toimitus Tuotemerkki: FB; Alkuperämaa: Venäjä; Koko: 2400x400x600; Käyttö: uusi; Merkintä: FBS 24.4.6;

Tukku / RetailCalculation, Cashless settlementToimitusyhtiö laivaston toimitusMarka: FBS; Lohko on valmistettu betonimerkistä M100. Alustavien pyyntöjen mukaan on mahdollista valmistaa betonia korkeammilta.

Tukku / RetailMark: PBS; PBS № 3, 4, 5, 6 eri kokoja.

Tukku / RetailMark: FBS, koko: 2380х300х580; Merkintä: FBS 24.3.6; Paino: 1015 kg; Erilaiset maksutavat ovat mahdollisia. Tuotteet toimittavat suoraan valmistavat yritykset. Yrityksessä "Ascona".

Tukkumyynti / RetailMark: FBS, FBS-lohkot. Kaikki koot. Aina saatavilla Toimitus, purku! 8 952 107 29 05, 8 951 853 82 50

Merkki: PBS; PBS (3,4,5). Kaivojen elementit (renkaat, kannet). Kaasutilikaattilohkot. Hiekka OEMK, SGOK (pestä, rakennus). Murskattu kivi (kaikki jakeet), seulaset, musta maa-laajennettu savi, punainen peruskaasu silikaattitiili.

Tuotemerkki: ohjelmisto; Säätiölohkot pystyvät palvelemaan 50 tai useampia vuosia siitä hetkestä, kun laitos otetaan käyttöön menettämättä perusominaisuuksiaan. Toimitamme lohkoja kaupungissa ja sen alueella.

Merkki: Ohjelmisto; Toimitus alueelle ja alueelle sopivana ajankohtana.

Käyttö: uusi, merkki: PBS, säätiölohko 3,4,5,6, puolikkaat ja lisäykset varastossa. Toimitus kaupungissa ja sen alueella.

Tukku / RetailMark: PBS; PBS № 3, 4, 5, 6 eri kokoja.

Merkki: PBS; Pbs-lohkot - № 3, № 4, № 5, № 6. Koko ja puolet. Toimitus.

Käteismaksu, Käteinen maksuVain pickup, Toimitus kuljetusyritykselläMass: 490 kg Käytetyt tienlevyt kuluvat käytännössä riippuen kahdesta luokasta: Grade 1 - tienlevyt, joissa on.

Selitys: FBS24.4.6-T FBS - vankka pohjalevy, 24 - 2380 mm pitkä (dm pyöristettynä koko numeroon), 4 - 400 mm leveä (dm), 6 - 580 mm korkea (dm pyöristettynä koko.

Käteismaksu, käteismaksu Yksikkömaksu, Toimitus kuljetusyritykselläMass.: 970 kg Käytetyt tienlevyt kuluvat käytetyistä ajoalustyypeistä riippuen 2 luokkaan: Grade 1 - tienlevyt, joissa on.

Selitys: FBS24.4.6-T FBS - vankka pohjalevy, 24 - 2380 mm pitkä (dm pyöristettynä koko numeroon), 4 - 400 mm leveä (dm), 6 - 580 mm korkea (dm pyöristettynä koko.

Selitys: FBS24.4.6-T FBS - vankka pohjalevy, 24 - 2380 mm pitkä (dm pyöristettynä koko numeroon), 4 - 400 mm leveä (dm), 6 - 580 mm korkea (dm pyöristettynä koko.

Selitys: FBS24.4.6-T FBS - vankka pohjalevy, 24 - 2380 mm pitkä (dm pyöristettynä koko numeroon), 4 - 400 mm leveä (dm), 6 - 580 mm korkea (dm pyöristettynä koko.

Tuotemerkki: PBS; Tuotevalikoimassamme on paras tarjous. Asiakkaillemme on alennusjärjestelmä! Hämmästyttät hinnoittelun saatavuudesta Slim-yrityksessä.

Merkki: PBS, PBS nro 3, 4, 5, 6, eri vakiokoot, toimitukset kaupungissa ja alueella.

Säätiö estää tukku- ja vähittäismyynnin suoraan Voronezhin toimittajilta. Promindeks - sivuston mainokset, joilla on nykyiset hinnat. Jos olet yrityksen edustaja, voit sijoittaa mainoksia henkilökohtaiseen tiliisi ilmaiseksi ja houkutella tavaroita ja palveluita ostajia.

Osta FBS-korttelit Voronezhissa

Osta FBS-korttelia, joiden arvo on 600 ruplaa

FBS-lohkoja käytetään laajasti säätiöiden järjestämiseen rakennusten ja rakenteiden lukumäärän ja tarkoituksen rakentamisessa. Tarjoamme vakiokokoisten vankojen pohjaosastojen valikoiman, jonka avulla voimme käyttää tuotteitamme perustusten rakentamiseen pikarakenteisille rakennuksille (runko), vähäisille rakennuksille tai työpajoille, pääkaupunkiseudun monikerroksisille asuinrakennuksille.

FBS-lohkojen rakenteelliset ja toiminnalliset ominaisuudet - suuri tiheys, vastustuskyky ulkoisille vaikutuksille, kyky varmistaa lohkojen tarkka kiinnitys toisiinsa - antavat niiden käyttää perustana säätiöiden järjestämiselle missä tahansa tilanteessa: talvella ja kesällä rakennettaessa asuinrakennuksia tai tuotantorakennuksia.

FBS-pohjaiset lohkot ovat jokaisen rakennuksen välttämätön ja perustavanlaatuinen elementti, ne ottavat itsestään rakennuksen koko kuorman, joten FBS-lohkojen valinta riippuu useista ulkoisista olosuhteista. Säätiön valinta ja sen muoto määrittävät rakennustyön geologiset ja hydrogeologiset olosuhteet, rakennuksen tarkoituksen ja muotoilun piirteet, FBS-lohkojen ja säätiön siirrettävän kuormituksen määrän sekä rakennusorganisaation tuotantokyvyn.

Mitään monimutkaisuutta ei voi rakentaa ilman FBS: ää. FBS-lohkot ovat nykyaikaisen rakentamisen perusta.

Laaja valikoima FBS-lohkoja on välttämätöntä, koska modernissa rakennuksessa on erilaisia ​​rakennuksia niiden ominaisuuksien ja tarkoituksen mukaan. FBS: n eri muodoissa voit toteuttaa minkä tahansa suunnittelun tai teknisen ratkaisun. Siksi FBS-lohkojen käyttäminen perustana on optimaalisin ratkaisu.