Socle syöttää CV: n

Valmistaja: LLC TPK Reef

Socle-tulo on yksiosainen liitos polyeteeni- ja teräsputkista, ja se on suunniteltu siirtämään ulkoinen maakaasuputki maanpinnan yläpuolelle suoraan rakennukseen. Pysyvä liitäntä on tehty teräskotelosta suojaamaan pohja sisäänkäynniltä mekaanisista vaurioista ja estämään putken jäähdytystä. Kotelon molemmin puolin on suljettu pistokkeilla.

Jalkakäytävän sisääntulot ovat saatavana kolmessa versiossa: metallieristetystä putkesta, jossa on "polyeteeni-teräs" -siirto putkilinjan vaakasuorassa osassa, vapaa polyeteeniputken taipuminen ja suora osa polyetyleeniputkesta (i-muotoinen socle-tulo) myöhempää hitsausta varten käyttäen vedenpoistoa kiinnityslämmittimellä. Ehkä metalliputken loppupää on hitsattava tai kierre.

Syöttöt ovat rakenteita, jotka on valmistettu teräs- ja polyeteeniosista, joiden kaaviot on esitetty kuv. 1,19 ja 1,20. Tulojen tärkeimmät geometriset parametrit vastaavat taulukossa 1.1.15 ja 1.16 annettuja arvoja horisontaalisille ja pystysuorille tuloille vastaavasti.

Kaasuputken läpivienti: tyypit, G-muotoiset, suorat ja I-muotoiset mallit

Normaaleja ja mukavia olosuhteita yksityisessä talossa ei voida kuvitella ilman sähköä ja kaasua. On erityisen vaikeaa tehdä ilman jälkimmäistä, sillä sen avulla ei voi vain valmistaa ruoanlaittoa uunissa vaan myös lämmetä kylmäkauden aikana. Voit luonnollisesti päästä tavanomaisen puuhella tai kivihiilellä, mutta kaasun käyttö sulkee käytännössä kaupungin ja maan välisen linjan.

Siksi on yksityisen talon yhteys keskeiseen kaasupäähän, jolla on erityinen rooli. Perinteisesti kaasunsyöttö kotelo tapahtuu matalapaineisen kaasuputken kautta.

Kuvassa - kellarikerroksen kolme versiota: g-muotoinen, suora ja i-muotoinen

Vinkki: älä tee kaasutoimitusta taloon omalla kädelläsi, ota yhteyttä erityiseen yritykseen.

Kaasuputki syötetään olohuoneeseen maanalainen linja käyttäen kellarissa. Sen on tarjottava lyhyin polku kaasun kulkemiselle vaadittavasta rakenteen osasta, ja GOST-kaasuputken ja muiden maanalaisten laitosten ja rakenteiden välinen etäisyys on säilytettävä.

Yksi vaihtoehdoista kaasuntuotannolle asuinrakennuksessa

Mikä on socle-merkintä? Tämä on nimitys teräsrakenteen ja polyeteeniputken välisen yksikappaleisen liitännän nimeksi, jonka tarkoituksena on luoda maanalainen ulkoinen kaasuputki tarpeelliseksi siirtymiseksi maanpäälliseen tilaan suoraan talossa.

Rakenne toteutetaan teräskotelossa, joka suojaa syöttöä mekaanisilta vaurioilta ja estää myös putken jäähtymisen. Kahdelta puolelta se on suljettu erityisellä pistokkeella.

Maakaasun toimitus mökillä

SNiP 42-103-2003: n tehtaalla tehdään Socle-merkintä, josta on erityinen ohje. Sen kokoa voidaan muuttaa yhteistyössä asiakkaan kanssa.

L-muotoinen

Eristetty metalliputki, jossa on siirtymä putkilinjan vaakasuoralla poikkileikkauksella. Lattialakentän "L-muotoisen" tyypin rakentava piirre on juuri tämä.

Tällainen malli ei salli laitteen polyeteenin osan jäädyttämistä ja mahdollistaa L-muotoisen tyyppisen pohjan asentamisen ilmastovyöhykkeisiin, joiden lämpötila on alle 15 ° C.

Socle-kaasutulo L-tyyppi

Kylmä taivutus ja hitsattomat liitokset tekevät tuotteista Ø 32 mm x 25 mm, 40 mm x 32 mm ja 63 mm x 57 mm. Luodaan putkilinjan uloskäynnin "L-muotoiset" tyypit rakennusten maaperästä sekä UGSH ja hydraulinen murtuminen. Niitä käytetään metaanin kuljettamiseen eri paineissa.

suora

Vapaa taipuinen polyetyleeniputki. Tämäntyyppinen muotoilu on kaasuputkien vapaa taipuminen sisääntulon alaosaan, joka on asennettu joustavaan koteloon. Tällöin pysyvä liitos sijaitsee pystysuorassa osassa ja se on suojattu teräskotelolla.

Suoratyyppisten kellariholkkien sijoittaminen on mahdollista ainoastaan ​​ilmastovyöhykkeillä, joiden lämpötila on 15º C. Kyseiset laitteet on asennettu asuinrakennuksen vieressä sijaitsevalle maakaasuputkistolle ja käytetään matalapaineisen metaanin syöttämiseen.

Suora maadoitustyyppi

I-palkki

Suorakappale polyetyleeniputkesta, joka on yhdistetty pistorasian hitsaamalla upotuslämmittimellä. Tällaisen kellarintulon suunnitteluominaisuus on polyeteenin ja teräksen pysyvän liitännän asennus laitteiston pystysuorassa osassa.

Tämä mahdollistaa tämäntyyppisen tuotteen käytön lähes kaikissa maissa. Tehokas lämpöeristys ja mekaanisten vaikutusten suojaus on eristetty teräseristetty (polyetyleeni) kotelo. (Katso myös artikkeli Miten eristää kellaripsi itse.)

Kaasupohjalukot i-tyyppi

On mahdollista sijoittaa kellariholkkeja "i" ilmastollisiin vyöhykkeisiin alle 15 ° C: n lämpötilassa. Liitä laite maanalaisella sähköhitsausputkella.

Tällaiset tuotantopanokset sijaitsevat putkilinjan ulostulosta maasta lähellä asuinrakennusta, UGSH: ssa ja PIU: ssa. Käytetään rakennusten toimittamiseen eri paineen omaavalla maakaasulla.

Vinkki: voit tehdä metalliputken loppuun ja kierteen alla ja hitsaamalla.

Mitkä ongelmat ratkaisee perusmäärän

Valmistuslaitteiden alkuperäisen tekniikan ja suunnittelun ansiosta on mahdollista unohtaa ongelmat, jotka ilmenevät säännöllisesti kaasujärjestelmien suunnittelun ja rakentamisen aikana, mukaan lukien:

 • ei tarvita viimeistelyä, joten kokonaishinta alenee; (Katso myös artikkeli Ominaisuudet sisustuksen kellarissa talon paneelit.)
 • Radiografista valvontaa ja valaistuksen kustannuksia hitsattujen liitosten puuttuessa ei tarvita;

Polyeteenitulo käyttäen vapaata putken taivutusta

 • laitteella on ihanteellinen tulovedenpitävä kotelon ansiosta, joka takaa ainakin koko kaasujärjestelmän käyttöikän;
 • ei edellytä IP: n käyttöä, koska se tarjoaa luotettavan keskityksen ja sähköeristyksen (40 MΩ);

Hirsitalon liittäminen keskuskaasuputkistoon

 • järjestelmää voidaan käyttää jopa -40 ° C: n ympäristön lämpötiloissa, koska kotelon lämpöeristys lisääntyy;
 • on ollut mahdollista käyttää laitteita seismisellä alueella (turvallisuustekijä 3 tai useampi kerta, kantalinjan säde - 5 halkaisijaltaan);
 • tuotteiden käyttämistä maaperässä, koska poistoaukon alaosa on valmistettu saumattomista polyetyleeniputkista, joiden keskimääräinen tiheys on.

johtopäätös

Kaasun toimittaminen asuintaloon liittyy tiettyihin vaikeuksiin, joita tietämättömät henkilöt eivät voi ratkaista. Lisäksi on erikoislaitteita, jotka auttavat tuottamaan työtä mahdollisimman pienillä kustannuksilla, mutta tämän vuoksi on välttämätöntä, että se asennetaan päteviin asiantuntijoihin.

Tässä artikkelissa esitetyssä videossa on lisätietoja tästä aiheesta.

Kaasu maadoitusliitännät

Socle-kaasutulot (kaasun poisto maasta) tehdään alkuperäisten teknisten eritelmien perusteella TU 4859-063-03321549-2010.
Yhden tai toisen kattorakennetyypin käyttö riippuu ilmastovyöhykkeestä, maaperätyypistä ja projektidokumentaation vaatimuksista.

Tarjoamme kaikentyyppisiä ja muunnelmia pohja-aukkoja, jotka on kuvattu julkaisussa SP 42-103-2003:

1) TsVPS-G
"L-muotoisen" kellarintulon rakentava ominaisuus on polyeteenin ja teräksen välisen pysyvän liitoksen sijainti tuotteen horisontaalisessa osassa. Tämä estää tuotteen polyeteenisäiliön jäätymisen ja mahdollistaa L-muotoisten kellariintulojen asentamisen ilmastovyöhykkeissä, joiden lämpötila on alle 15º.
Kylmätaivutusmenetelmällä valmistetaan pohjalevyn läpimitaltaan 32x25mm, 40x32mm ja 63x57mm ilman hitsausta. Putkilinjojen poistumispaikalle asennetaan "G-muotoiset" kellarintätulot maasta rakennustyömailla sekä PIU: ssa ja UGSH: ssa.
Suunniteltu maakaasun kuljettamiseen alhaisella, keskisuurella ja korkealla paineella.

2) TsVPS-i
Tämän kellarintulon suunnitteluominaisuus on polyeteeni-teräs-pysyvän liitoksen sijainti tuotteen pystysuorassa osassa. Tämä mahdollistaa "i-muotoisten" pohja-aukkojen käytön lähes kaikentyyppisissä maissa.
Tehokas lämmöneristys ja mekaanisen rasituksen estäminen, tämä tuote on varustettu lämpöeristetyllä teräseristetyllä (polyetyleeni) kotelolla.
On mahdollista asentaa "i-muotoiset" kellarintuotot ilmastovyöhykkeillä, joiden lämpötila on alle 15º.
Se on liitetty maanalaiseen putkistoon sähköisesti hitsatulla pistorasialla.
"I-muotoiset" kellariholkit asennetaan siihen pisteeseen, jossa putkilinja tulee maaperästä asuinrakennuksissa sekä PIU: ssa ja UGSH: ssa.
Suunniteltu maakaasun kuljettamiseen alhaisella, keskisuurella ja korkealla paineella.

3) TsVPS-P
Tämän kellarisäännöksen rakentava piirre on kellarikappaleen alaosan vapaan taivuttaminen - kaasupolyeteeniputki, joka sijaitsee joustavassa kotelossa.
Tämän tuotteen pysyvä liitäntä sijaitsee pystysuorassa osassa ja se on suojattu teräskotelolla.
"Suorat" maadoitussäiliöt ovat mahdollisia vain ilmastoalueilla, joiden lämpötila ei ole alle 15º.
"Suorat" kellarintulot asennetaan putkilinjan ulostulon paikkaan asuinrakennuksissa.
Suunniteltu kuljettamaan matalapaineista maakaasua.

Mitkä ovat kellarintuotot?

Mukava elämä yksityisessä talossa ei voi olla ilman sähköä ja kaasua. Keittäminen, rakennuksen lämmitys ja kuuman veden syöttäminen kaasukattilan tapauksessa on mahdotonta ilman kaasun syöttöä. Tietenkin voit käyttää vaihtoehtoisia polttoaineita, kuten kivihiiltä tai puuta, mutta siihen liittyy monia toimitus- ja käyttöongelmia.

Keskikaasun syöttö tapahtuu matalapaineputkistojen kautta.

Talon toimittamiseksi kaasulla käytetään kellarikaasuputkistoa - se poistaa kaasulinjasta talon ja tarjoaa lyhyimmän tavan toimittaa kaasua rakennuksen kellariosaan ilman, että seisontalattian seinämiä ei enää lyödä ja lyödä. Kaikkien kaasunviestintään liittyvien töiden on oltava hyväksyttyjen sääntöjen ja määräysten mukaisia ​​ja noudatettava tiukasti GOSTin ohjeita putkilinjan ja muiden viestien välisestä etäisyydestä.

Jotta kaasuverkko olisi turvallinen ja asianmukainen, on otettava yhteyttä erikoistuneeseen yritykseen.

Socle-tulo on yksiosainen putki erilaisista materiaaleista (teräs-polyeteeni), joka on suunniteltu kaasun turvalliseksi toimittamiseksi pääkaasuputkesta asuntorakentamiseen.

On korostettava teräskotelon läsnäoloa mekaanisten vaurioiden ja putken liiallisen jäähdytyksen sekä sulkulaitteen saatavuuden estämiseksi, ja sen saa asentaa rakennuksen ulkopuolelle. Samalla ulkoisen venttiilin asennuspaikka on valittava siten, että kaasunsyöttö estetään esteettömästi ja nopeasti.

Plinth-panokset valmistetaan tehtaalla SNiP 42-103-2003: n mukaisesti käyttämällä erityisiä ohjeita asiakkaan tarpeiden mukaisiksi hyväksytyillä kokoluokilla ja vaatimuksilla. Niiden ulottuvuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kellarantulon edut

 • Maahantulon käyttö vapautuu viimeistelyn tarpeesta;
 • Ei ole tarpeen suorittaa röntgenkuvausta, ja valaistuksen tarve, joka määrää hitsattujen liitosten oikeellisuuden, ei ole enää tarpeen;

Polyetyleeniputkisto ei tarvitse hitsausliitoksia johtuen putkilinjan joustavuudesta.

 • Kellariput eristetään perusteellisesti kosteudesta johtuen erityisen tapauksen käytöstä, jolla on erittäin myönteinen vaikutus käyttöikään;
 • Teräs-polyetyleeniyhdisteen ominaisuuksien vuoksi ei ole tarvetta käyttää eristysjärjestelmiä, vaan myös laadukasta sähköeristystä ja kohdistusta;
 • Kaasujärjestelmää käytetään vakaasti alhaisissa lämpötiloissa eristämällä kotelo;
 • Socle-tulo on osoittautunut paikoissa, joissa on korkea seisminen toiminta (putkella on ominaisuuksiltaan suurempi turvallisuustaso);
 • Asennus on mahdollista maadoittavan maaperän olosuhteissa - polyeteenin sisääntulon pohjan liitoksen alaosassa on riittävä tiheys.

Maadoituksen haitat

Tällaisen laitteen monista eduista on merkittäviä haittoja: asuinrakennuksen ulkonäön heikkeneminen, vesihöyryn jäädyttämisen todennäköisyys ja putkilinjan tukkeutuminen, maaperästä tulevan putken epävakaus korroosiota ja vaurioita kohtaan.

Pohjalevytyypit

"G - muotoinen"

Se on eristetty metalliputki, jossa siirtyminen "polyeteeniterästä" putkilinjan vaaka-osassa. Tämä malli suojaa putkia jäätymiseltä ja mahdollistaa L-muotoisen kellarin rakentamisen huomattavissa matalissa lämpötiloissa.

Tämän tyyppisten putkien halkaisijat ovat 32 * 25 mm - 63 * 57 mm ja asetetaan kylmä taivuttamalla ilman hitsattuja liitoksia. Tyypillinen sijainti - putkilinjan uloskäynnin rakennuksissa, UGSH ja PIU.

L-muotoinen pohjaosa on suunniteltu kuljettamaan metaania erilaisilla paineindikaattoreilla.

suora

Se on joustava polyetyleeniputki. Suunnitteluominaisuus on vapaa taivutus kellarin tuloosan alaosaan. Pysyvän liitännän asennus tässä tapauksessa suoritetaan sisäänmenon pystysuorassa osassa ja suljetaan suojakotelolla.

"Suora" -tyyppisten kellariholkkien sijoittaminen on mahdollista vain ilmastoalueilla, joiden lämpötila on yli 15 ° C. Paikan päällä tällainen maahantulo tulee maahan lähellä asuintaloa ja sitä käytetään matalapaineisen metaanin syöttämiseen.

"I - muotoinen"

Tämä I-muotoinen pohja-aukko on suoran polyeteeniputken osa, joka on liitetty pistorasian hitsaussaumalla erityisellä suljetulla lämmittimellä. Tyypin nimi tulee suunnittelutoiminnasta - pysyvä liitos sijaitsee pystysuorassa, mikä mahdollistaa käytön melkein kaikissa maissa. Eristetty teräseristetty kotelo luotettavasti suojaa lämpötilamuutoksilta ja mekaanisilta vaurioilta. Ilmastovyöhykkeen vaatimukset alkavat 15 astetta ja yli.

Kaasuputken poistoaukkoon on pääsääntöisesti asennettava I-muotoinen syöttöasema eri paineisiin tarkoitetun kaasun syöttämiseksi maapinta-alalta, joka sijaitsee asuinrakennuksen lähellä UGSH: ssa ja EMG: ssä.

Nykyaikainen rakentaminen ei pysähdy, tarjoamalla asuntorakennushankkeita sähkökäyttöisten uunien asennuksella, mikä estää kaasun käytön. Mutta on olemassa rakennuksia, joissa kaasuntuotantoa pidetään, ja tällaisissa tapauksissa on mahdotonta tehdä ilman kaasunottoaukkoja.

Itse asiassa ja toisessa tapauksessa asuinrakennusten teknisellä maanalustalla ei ole kaasuputkia, mikä merkittävästi lisää tällaisten asuntojen luotettavuutta ja poistaa tarpeen käyttää teräsputkia ja suljettuja laatikoita sähköverkkojen sähköntuotantolinjoille.

Liittyminen asuinrakennukseen kaasuverkkoon liittyy tiettyihin vaikeuksiin, jotka ovat mahdollisia vain kaasuteollisuuden asiantuntijoille, joilla on pääsy erityisiin laitteisiin, joiden avulla he voivat työskennellä turvallisissa olosuhteissa ja edullisin kustannuksin.

Maadoitusliitännät

Maakaasuputki

Putkilinjan asennus muodostuu tietystä määrästä komponentteja. Socle-panokset sisältyvät niiden numeroon. Tämä malli on yksikappaleinen liitäntä, joka sijaitsee siinä paikassa, jossa kaasuputken siirtyminen maanpinnasta maanpäälliseen tietoliikenteeseen sijaitsee.

Socle-kaasun syöttö, luokitus

Riippuen sen muodosta ja rakenteesta, tällainen laite voidaan jakaa useisiin luokkiin, joista kullakin on omat erityispiirteensä.

Maa g-muotoinen

 • Tämäntyyppistä syklistä sisääntuloa varten on tunnusomaista luokan "polyetyleeniteräs" -yhdisteiden sijoittaminen vaaka-asennossa olevaan osaan. Käytetään yksiosainen liitäntätyyppi.
 • Tästä johtuen muodostuu vakava este rakenteen polyeteenin osan jäädyttämiselle. Se edistää myös L-muotoisten luokkien asentamista sellaisissa ilmastovyöhykkeissä, joissa lämpötila on alle 15 astetta.
 • Rakenteita, joiden halkaisijat ovat 32x25mm, 40x32 ja 63x57 mm, kehitetään ilman hitsaustyyppisiä liitoksia käyttäen kylmä taivutusta. Ne on luotu tuottamaan maakaasua kaikista paineen tasoista: matala, keskisuuri ja korkea.

Pohjaosa i muotoinen

 • Putken kellarissa, jota kutsutaan kirjaimella "I", on myös omat ominaispiirteensä. Esimerkiksi polyetyleenistä ja teräksestä valmistetun yksikomponenttityypin sijoittaminen osaksi pystytyypin rakennetta. Tämä mahdollistaa "i-muotoisten" panosten käytön kussakin maaperityypissä.
 • Lämmöneristyksen tehostamiseksi ja mekaanisten vaikutusten estämiseksi teräspohjapinta on varustettu teräskotelolla, joka on lisäksi eristetty ja eristetty. Käytetyt laitteet "i-muotoiset" rakennukset niissä ilmastovyöhykkeillä, joiden lämpötila on alle 15 astetta.
 • Se voidaan yhdistää maanalaiseen putkistoon sähkö- ja hitsauspistorasiaan. Tällaiset peruskaasuläpät ovat ihanteellisia lähes kaikille painetasoille.

Maadoitus syöttö suoraan

 • Ja lopuksi kolmas luokka - "suora", joka on vapaasti taivutettu rakenteen pohjalle. Tämä on kaasuputki, joka on valmistettu polyeteenistä, joka sijaitsee taivutuskotelossa. Yhden kappaleen rakenne liittyy esillä olevaan tuotteeseen pystysuorassa osassa ja siinä on teräskotelon muodossa oleva suoja.
 • Niiden käyttö on mahdollista vain ilmastoalueilla, joiden lämpötila-alue on vähintään 15 astetta. Niitä, kuten pohja L-muotoinen syöttö, käytetään putkilinjan poistumispaikalta maasta rakennetuissa rakennuksissa.

Socle syöttää valmistajalta. Metalliputken pään valmistus

Tällainen muunnelma on metalliputken pääty, joka sopii sekä hitsaukseen että kierteittämiseen. Kellarikustannukset suurelta osin riippuvat sen kehityksen rakenteesta ja sen kaikista piirteistä.
Hankkeiden luominen ja kaasujakelujärjestelmien rakentamisen järjestäminen ovat paljon tuottavampia, jos alkuperäistä suunnittelua ja keinoja kehittää esitettyä panosta noudatetaan. Siksi voit ostaa tukikohdan täydellisen kodin parantamiseen. Asiantuntijapalvelujen avulla voit saada laatua ja toimittaa ajankohtaisesti esineitä.

Kaasuputken kellarikerroksen ostaminen ja asianmukaisten asiantuntijoiden asentaminen tarjoavat seuraavat edut:

 1. ei tarvitse viimeistellä työtä;
 2. ei tarvitse röntgenkuvausta. Valaistuksen kustannukset eivät aiheuta hitsaussivun puutteen vuoksi;
 3. jos veden tyyppi on erinomainen eristysaste, tapauksen läsnä ollessa taataan palvelun kesto, joka ei ole pienempi kuin itse putkilinjalle laskettu käyttöjakso;
 4. IC: n käytön välttämättömyys, luotettavan keskityksen ja sähköeristyksen ansiosta (vähintään 40 MΩ);
 5. ottaen huomioon kotelon pakotetun lämpöeristeen, on mahdollista käyttää ilmaa ympäristön lämpötilassa jopa -40 astetta. Tästä syystä putkilinjan socle-merkinnän hinta riippuu tapauksen eristämisestä;
 6. sovellusmahdollisuus seismisesti vaarallisilla alueilla (turvamarginaalisuhde on vähintään kolme, läpimitan läpimitta vähintään viisi sädettä);
 7. levityslaitteessa niin kutsutuissa maissa (poistoaukon alaosa koostuu kiinteistä ja vedetyistä putkista).

Käyttöalue. Osta maakaasun tuloaukko

Kun otetaan huomioon korkea toimivuus ja välttämättömyys, niitä käytetään kaasun toimittamiseen asuinrakennuksille ja teollisuusrakennuksille, mutta tätä varten on välttämätöntä leikata yleisestä valtatiejärjestelmästä. Objektin ominaisuuksista riippuen käytetään erilaisia ​​laitteiden muutoksia.
Tähän mennessä, yleisimmin käytetty valmistukseen kellari panos PE teräs. Rakennusalan sääntöjen huomioon ottaminen on sallittua käyttää vain yhtä yllä mainituista kolmesta rakenteesta.

Maakaasun tulo, taattu laatu

Esitetyt mallit on tehtävä kunkin valtion vaatimusten vaatimusten mukaisesti. Laitteiden on läpäistävä kaikki vaaditut testit ja hankittava todistus Federal Service of Ecology -valvonnasta.

Asiakkaan voi valita rakennuksen halutun halkaisijan hinnastossa esitetyistä muutoksista. On syytä huomata, että hinta yksi hyväksyttävä rakennusalalla pohjakerroksessa.

On mahdollista kehittää yksiosainen PE-teräsliitoksia mitkä tahansa mitatut indikaattorit, jotka valitaan erikseen.

Rakenteiden tiukimman laadunvalvonnan ansiosta kaikissa kehitysvaiheissa varmistetaan kaikkien komponenttien pitkä käyttöikä poikkeuksetta. Siksi maakaasun tuloaukko on yleensä ainutlaatuinen laite, joka on välttämätön monilla ihmisen toiminnan alueilla. Nykyään se on erityisen tärkeää ja mahdollistaa kaikkien resurssien järkiperäisen käytön.

Maadoitus

Socle-merkinnän tarkoituksena on siirtää kaasu putkilinjan rannalla olevalle rakennukselle lähelle rakennusta, ja se tehdään tavallisesti pysyväksi yhteydeksi polyeteenin ja teräsputkien välille. Socle-merkintä koostuu erityisestä metallikotelosta, joka voidaan sulkea molemmin puolin pistokkeilla, jotka on suunniteltu suojaamaan putkea ylikuumentumiselta sekä mekaanisilta vaurioilta.

Kellarin suunnassa tulisi olla mahdollisimman lyhyt polku kaasun virtaamiseksi tietylle paikkakunnalle asunnossa. Samanaikaisesti kaasuputken ja risteävien maanalaisten (vesihuolto, viemäröinti, sähkö, puhelinkaapelit jne.) Välinen pakollinen etäisyys on säilytettävä. Suojeltava perustason kaasuputki haitallisten tekijöiden vaikutuksilta: mekaaninen vaurio, ylikellotus jne. Pysyvä liitos suoritetaan teräskotelossa. Kotelon molemmin puolin on suljettu pistokkeilla.

Maatulopanosten hinnat

Socle-merkintä PE-100 SDR11 2x1

Socle-tulo PE-100 SDR11 2x2

Maadoitusliitännät voidaan pyynnöstä tehdä epälineaarisilla mitoilla.

Base-syöttölaite

Yleensä metallin eristettyä putkea käytetään kellarin valmistukseen, jolla on siirtymä putken horisontaalisessa osassa teräksen ja polyeteenin välillä. Pohja-aukot voivat olla myös PE-putken (esitetty kuvassa B) vapaan taivutuksen muodossa ja PE-putken suora osa (ns. I-muotoinen pohja-aukko). I-muotoiset rauhaset hitsataan sisäänrakennetun lämmittimen avulla. Metalliputken pää voidaan valmistaa hitsaamalla tai kierteillä.

Kellarintehtaan optimaalinen sijainti ja korkealaatuinen valmistus auttavat välttämään monia kaasuputkistossa syntyviä vaikeuksia, kuten ylimääräisiä viimeistelytoimia ja röntgenkuvauksen ja valaistuksen kustannuksia ilman hitsausta.

Uuden tekniikan avulla pystytään varmistamaan kellarikerroksen täydellinen vedeneristys, joka takaa sen toiminnan koko kaasuputken käyttöjakson ajan. Luotettavan kohdistuksen ja sähköeristeen ansiosta (yli 40 Äiti) on välttämätöntä käyttää IC-liitäntöjä.

Kotelon hyvän lämpöeristyksen ansiosta pohjaosaa voidaan käyttää jopa -40 ° C: n lämpötilaan, ja korkean turvamarginaalin ja suuren irrotusaudin ansiosta pohjalevyllä on hyvä seisminen stabiilius. Lisäksi, koska poistoaukon alaosa on tehty saumattomista PE-putkista, joilla on keskimääräinen tiheys, tätä muotoilua voidaan käyttää kallistamalla maaperää.

Pysyvät nivelet (siirtymät) polyeteeni-teräs

Pysyvää liitäntäpolyetyleeniterästä (NSPS) tai PE-teräsverkkoa käytetään kaasuputkistojen, vesiputkien ja painehäviöiden rakentamisessa siirtymään teräsputkesta muoviin tai päinvastoin. Käytetään asennettaessa putkenosat tai upotetaan olemassa olevaan teräsputkeen. Siirtynyt teräs PE ei vaadi huoltoa, se voidaan sijoittaa suoraan maahan ilman kaivoja suorissa putkiosissa.

Tuotteet valmistetaan TU 4859-001-83005101-2009 mukaisesti, ja ne valmistetaan korkean tarkkuuden erikoislaitteissa.

Testit toteutettiin tarvittavalla paineella, hitsit tarkistettiin röntgen- ja ultraäänitutkimuksilla.

Jokaiselle tuotteelle (erälle) annetaan sertifioitu laboratoriotodistus ja laatusertifikaatti (passi).

Tuotannossa käytetään korkealaatuista PE80-laatua olevaa polyetyleeniä, mahdollisesti (ennalta järjestelyllä) valmistettaessa tuotteita PE100-luokan polyetyleenillä.

Maadoitusliitännät

Kellarin tulo on monoliittinen liitoselementti kaasuputkijärjes- telmän putkien välissä, joka sijaitsee maanalaisen kaasuputken halutun siirtymisen paikan päällä maasään- tämiseen. LLC Antikor Polimer realisoi kaasun socle-panokset Ryazanin ja Kotelnikin varastosta. Saatavilla on tilattava seuraavia kokoja.

Asiakkaan pyynnöstä on mahdollista valmistaa VHC- ja muita vakiokokoja, myös teräs-polyeteenin kanssa ja ilman sitä. LLC "Antikor Polymer" tekee tarvittavan muutoksen perustaksi vain, kun piirustus on annettu. Lue lisää VHC: n valmistusprosessista suojapinnoitteella verkkosivuillamme.

Kaasun summaukseen käyttäen suoraa, i-muotoista tai L-muotoista kaasu-kellarin tuloa. Viimeksi mainittu on suosituin. Se on metallinen putki, joka on taivutettu 90 asteen kulmassa. Se on korroosionestopinnoite, joka on täysin eristetty kosteuden läpäisevyydestä eikä jäätymään jopa vaikeimmalle kylmälle. Kellarissa voi olla tai ei saa olla all-in-one-teräs-polyeteeni-liitäntää, riippuen maadoitusviestinnästä kulkevasta kaasuputkesta. Paremman suojan saavuttamiseksi kosketuskohdassa maan pinnan kanssa on erikoistapaus peruspisteen kohdalle.

CJSC IZOPIPIP valmistaa kaasuputkilinjan teräsputkia TU 2248-006-26704661-2011 ja TU 2248-001-26704661-2007 mukaisesti. Kaikilla tuotteilla on liittovaltion ympäristö-, teknologia- ja ydinvalvontayksikön öljy- ja kaasulaitosten valvontaosasto, mikä vahvistaa sen korkealaatuisen.

Teräs maakaasuputki: soveltamisala

Keskeytystulojen pääosa - teollisuusrakennusten, asuinrakennusten ja sääntelypisteiden kaasujakelujärjestelmien rakentaminen.

Teräspohjan sisääntulo siirtymävaiheen PE-teräslaitteen mukaan on jonkin verran erilainen kuin siirtymävaiheen teräs-polyeteeni. Tällaista VHC: tä käytetään putoavien putkien rakentamiseen polyeteeniputkista.

Järjestäksesi oksat putkilinjan reitiltä, ​​käytä i- ja L-muotoisia kellariholkkeja. Rakennussääntöjen mukaan se saa käyttää jotakin peruselementin tyypeistä.

MHC: n muotoilu mahdollistaa ongelmien ratkaisemisen, jotka syntyvät kaasunjakelujärjestelmän luomisen aikana: röntgenohjausta ja viimeistelyä ei tarvita, tuotteita voidaan käyttää alueilla, joilla on maanjäristys ja maaperä.

Laadunvarmistus

Tuotteita, joissa putkilinjan lisäsuojaus ja teräspohjat on valmistettu kaikkien valtion vaatimusten vaatimusten mukaisesti. Laitteistemme laatua kaasun tarjontaan vahvistaa lukuisat testit. Tuotteet saivat luvan Federal Service of Environmental, Technical ja ydinvalvonnasta.

Yrityksemme harjoittaa kaikentyyppisten kaasu-maahan syöttöaukkojen käyttöönottoa, jotka on määritelty rakennussäännöissä. Valitse haluamasi halkaisija hinnastossa. Pyynnöstä voimme myös tehdä pysyviä PE-teräsliitoksia mihin tahansa muuhun ulottuvuuteen.

Omien tuotantomme ansiosta voimme taata kohtuuhintaiset hinnat teräspohjan kaasuputkistoille. Tuotteen laadunvalvonta toteutetaan tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa. Tämä lähestymistapa takaa parhaan käyttöiän komponenteissa.

Yrityksemme kaasupohjaiset panokset on jo asennettu kaasuputkiin useilla Venäjän federaation alueilla. HCV: t varmistavat toiminnan turvallisuuden ja toimivat luotettavasti jopa vaikeissa olosuhteissa. Maadoitustulojen hankkimisesta ota yhteys johtajiin.

Socle-tulo kaasun syöttöön

MERKIT KAUPPAA ETELÄ

Socle-merkinnällä siirretään maanalainen kaasuputki kohotettuun asentoon. Socle-sisääntulo on kiinteä yhteys polyeteenin ja teräsputkien välille, joka koostuu erityisestä metallikotelosta, joka on suljettu molemmilta puolilta, ja joka on suunniteltu suojaamaan putkijäähdytystä sekä mekaanisia vaurioita.

Sovitin PE-teräs voidaan sijoittaa putken suoraan osiin suoraan maahan. Transition steel PE (permanent connection polyethylene steel (NSPS)) käytetään siirtymään teräsputkesta polyetyleeniin; lisätään olemassa olevaan teräsputkistoon; asennettaessa putkenosat.

Socle-tulo L-muotoinen

TsVPS-G - jäykkä kaasukokoinen tulo. Yksikappaleinen liitäntä polyeteeniputkeen sijaitsee tuotteen vaakasuorassa osassa ja se sijaitsee maan alla, mikä mahdollistaa L-muotoisten kellariintulojen käytön missä tahansa lämpötilassa. Suurin osa kellarista syötetään teräsputkesta, joka on eristetty neljän kerroksen polymeerinauhalla.

Socle-tulo i-muotoinen

TsVPS-i - suora kaasukokoinen tulo. Pysyvä liitos polyeteeni-teräs sijaitsee tuotteen pystysuorassa osassa, joka mahdollistaa "i-muotoisten" maatulojen käytön lähes kaikentyyppisissä maissa. Pohjaosa on varustettu lämpöeristetyllä eristetyllä kotelolla ja irrotettava liitäntä asennettuna 0,5 metrin syvyyteen, mikä estää mekaanisen iskun ja parantaa lämmöneristystä.

Seuraavassa taulukossa esitetään L-muotoisten kellariintulojen hinnat.

L-muotoinen pohja

soita arkisin klo 8.00-17.00

tauko 13: 00-14: 00

+7 (910) 732-20-51
- klo 8.00-20.00

394029, Voronezh
Str. Stratosfordin sankareita, 22g

Plinth syöttö - L-muotoinen kiinnitys teräs-polyeteenistä pysyvästi yhteen päähän. Se on tarkoitettu siirtymään horisontaalisesta maanalaisesta polyeteeniputkesta pystysuoraan pystysuoraan putkistoon (yleensä rakennuksen tai rakenteen seinälle). Yhden varren pituus vastaa putken syvyyttä. Se on liitetty polyetyleeniputkistoon päittäishitsauksella tai liittimillä ZN-tyyppisten laitteiden kanssa.

Piirtäminen maahan syötetystä

Putkilinjan socle-sisääntulo on putkien monoliittinen liitäntä, jonka avulla voit luoda tarvittavan siirtymisen maanalaisesta putkesta maanalaiseen yksityiseen taloon. Suojausvaatimukset täyttävä on suojattava metallivaippa, joka estää vaurioita, jotka johtuvat jäähdytyksestä ja mekaanisesta rasituksesta. Lisäksi kuori suljetaan erityisillä pistokkeilla. Kellarin sisäänkäynti on sallittua asuinrakennuksen missä tahansa osassa.

Tyypit kellarin tulo ja niiden ominaisuudet

Yksityisen talon omistajien tulisi ottaa huomioon, että ainoastaan ​​pätevät asiantuntijat asentavat kaasun sisääntuloaukon. Itsenäinen työ on kielletty, vaikka tietyn kokemuksen. Peruskaasun tuloaukossa on kolme päätyyppiä:

 • L-muotoinen pohjaosa. Keskeinen suunnitteluominaisuus on metallin putken luominen. Se on täysin suojattu kosteudelta ja epäsuotuisilta ilmasto-olosuhteilta. Teräs-polyeteeniputkien siirtyminen tapahtuu.
 • Suora perusmäärä. Tämäntyyppisen panoksen luomiseksi käytetään erityisiä polyetyleenipitoisuuksia. Putkessa on vapaa taivutus, joka sijaitsee rakenteen pohjassa. Yläosan yläpuolella oleva liitäntä on lisäksi suojattu teräskuorella. Tätä kellarintuloa on tarkoitus käyttää vain paikoissa, joissa lämpötila ei laske alle -15 astetta. Tämäntyyppisten laitteiden asennus sallitaan talon lähellä.
 • I-muotoinen pohjaosa. Suunnittelu poikkeaa suoraa syöttöä paljeen venttiilin mukana. Putket ovat terästä ja polyeteeniä. Asennus tapahtuu hitsaamalla. Tämän tyyppinen siirtyminen luodun verkon pystysuuntaiselle osalle on sallittua. Tämä tyyppi sopii käytettäväksi kaikissa ilmasto-olosuhteissa.

Suunnittelun piirteet: piirustusten laatiminen

Suunnittelu kellarintulon asennuksen aikana on tärkeä tapahtuma. Sen tulisi suorittaa päteviä asiantuntijoita, jotka tuntevat nykyaikaiset vaatimukset ja pystyvät toteuttamaan hankkeen niiden mukaisesti. Piirustusten laatiminen on tärkeä vaihe valmistelussa kaasuputkiverkoston luomiselle. Siirtymystyypistä riippuen erilaiset vaatimukset täyttyvät:

 • TsVPS-GE (L-muotoinen, lisäksi eristetty ekstrudoitu polyeteeni) - GOST 10705-80 ja TU 1390-013-01284695-2007.
 • TsVPS-GF (L-muotoinen kotelolla). TsVPS-i (I-muotoinen). TsVPS-P ("suora"). Löytyjen kaasuläppötyyppien osalta noudatetaan GOST 3262-75: n, 10705-80: n, 8732-78: n ja 8734-75: n vaatimuksia.

Vaatimukset ovat suoraan riippuvaisia ​​rakenteen ja sen muiden ominaisuuksien valmistuksesta. Kaikki luetellut tuotteet on suunniteltu tarjoamaan siirtymän polyeteenin ja teräsputkien välille. Kaasuputkiverkon suunnittelua helpotetaan käyttämällä esimerkkejä piirustuksista kellarista. Niiden kokoaminen edellyttää kuitenkin asianmukaista kokemusta ja taitoja.