Kuinka ja milloin on mahdollista käyttää virheitä henkilökohtaisessa juoksussa

Gabionit ovat monitoimisia ja yleismaailmallisia rakenteita. Ne ovat vahvoja lankoja tai kestäviä metalliverkkoja, jotka on täynnä kiviä, roskaa tai muita materiaaleja. Sana "gabion" on ulkomaalainen. Käännetään italiaksi, "gabbione" tarkoittaa "suurta solua".

Aluksi gabion kehykset olivat kudotut ja muistuttivat koreja ilman pohjaa. Niitä käytettiin 1500-luvulta alkaen sotilasasioissa linnoitusten pystyttämiseen. XIX-luvun lopulta lähtien näitä esivalmistettuja rakenteita alettiin käyttää rakentamisessa. Ilman heitä ei pystytty tekemään padojen, siltojen ja seinien rakentamista, kaltevuuden vahvistamista, rinteitä ja pankkien suojelua gabionilla käytettiin laajalti.

Virheet ja niiden laajuus

Myöhemmin metallikuoret korvasivat kudotut korit, ja mallit itse saivat uusia toimintoja. Nykyään gabionia käytetään paitsi rakentamisessa, myös maisemasuunnittelussa. Useiden täyteaineiden ansiosta ne voivat täyttää sekä suoran tarkoituksensa, esimerkiksi vahvistaa maata gabionilla ja koristeellisella toiminnolla tai yhdistää molempia näistä tehtävistä.

Piikkirenkaille käytetään tavallisesti kiinteää galvanoitua lankaa, jonka läpimitta on 2-6 mm. Erilliset tuotteet kiinnitetään yhteen samaan muotoon. Samaan aikaan rakenteen vakauden varmistamiseksi, sen muodonmuutoksen ja ennenaikaisen tuhoutumisen estämiseksi samaa vahvaa lankaa käytetään gabionien asennukseen. Kehyksen muoto, nämä tuotteet jaetaan:

 • tasainen;
 • lieriömäinen;
 • laatikko gabions.

Suurpintaisten rakenteiden on oltava jakautuvia seinämiä (kalvoja). Samanaikaisesti laatikon muotoiset rakenteet voivat olla joko silmäkokoisia tai hitsattuja gabioneja riippuen niiden tuotannosta.

Litteät piikkarit, joiden paksuus ei ole yli 30 cm, ovat erinomainen vaihtoehto patojen ja jokien, rinteiden rinteiden, vahvistamiselle, jotka sijaitsevat matalien altaiden pohjalla.

Joustavilla tuotteilla, nämä pienet paksut tuotteet toistavat kaikki pinnan taipumat ja kaikki helpotuksen epätasaisuudet. Tällaiset gabionit, kuten valokuvassa, voidaan myös pinota laatikon rakenteiden perustana.

Gabions - asiantuntijoiden valinta

Rakentajien, puutarhojen omistajien ja maisemasuunnittelijoiden huomion nämä rakenteet eivät houkutella sattumalta. Heillä on useita etuja, jotka ovat arvokkaampia:

 1. Grilliin perustuvalla verkolla on joustavuus, joka sallii rakenteen muodostavan minkä tahansa pinnan. Hän ei pelkää maaliikennettä: sen joustavuuden vuoksi rakenne voi olla epämuodostunut, mutta sen tuhoaminen ei tapahdu.
 2. Kiven täytetyillä gabionilla on hyvä kosteuden läpäisevyys. Tästä johtuen rakenne ei koe ylimääräistä hydrostaattista kuormitusta eikä vaadi tyhjennysjärjestelmää veden tyhjentämiseen.
 3. Gabionien asennus säästää aikaa, rahaa, resursseja ja vähentää työvoimakustannuksia verrattuna betoniteräsrakenteiden rakentamiseen.
 4. Rakenteilla on vahvuus ja vakaus, jotka ajan mittaan voivat vain kasvaa. Tämä johtuu siitä, että maaperä tunkeutuu täyteaineiden palasien ja kasvijuuston itämisen välillä.
 5. Lukuun ottamatta laajamittaisten hankkeiden toteuttamista rantaviivojen ja rinteiden kaltevuuden vahvistamiseksi ja rekonstruoimiseksi tällainen työ ei edellytä raskaiden rakennustarvikkeiden osallistumista.
 6. Rakenteet kouristuksista ovat kestäviä. Tämä laatu johtuu luonnonkiven ominaisuuksista ja galvanoidusta langasta. Näiden rakenteiden käyttöikä lasketaan vuosikymmeniä. Kuitenkin niiden ulkonäkö pysyy lähes ennallaan.
 7. Harhalähetysten käyttö helpotusalueilla mahdollistaa luonnollisen maiseman säilyttämisen ja ihmisten ympäristöön puuttumisen minimoimisen.
 8. Laadullisesti tehdyt gabionit eivät vaadi korjausta eivätkä tarvitse hoitoa koko käyttöjakson ajan.

Nämä mallit ovat turvallisia ja sopivat täydellisesti ympäröivään maisemaan.

Kuinka tehdä gabionit puutarhassa itsenäisesti

Esikaupungeissa ja esikaupunkialueilla gabionia voidaan käyttää:

 • terassien luominen ja vahvistaminen;
 • sängyt, sängyt ja kukkapenkit;
 • kaatopaikka;
 • pienet arkkitehtoniset muodot;
 • koristekasvien pohjan ja pankkien vahvistaminen;
 • tukiseinien rakentaminen ja rinteiden vahvistaminen;
 • koriste-aidojen ja -rajojen pystyttäminen;
 • puutarhakalusteiden tuotannon (penkit, tuolit, pöydät);
 • aidojen rakentaminen, molemmista murskeista ja puupalojen kanssa;
 • puutarhan veistosten, figuurien ja muiden maisema-elementtien rakenteet.

Voit rakentaa sivuston virheitä käyttämällä voit kutsua päteviä rakentajia. Kuitenkin tällainen malli on kyettävä kokoamaan itsenäisesti, sinun tarvitsee vain käyttää laadukkaita materiaaleja. Annamme askel askeleelta ohjeet siitä, miten voit tehdä virheitä omiin käsiisi. Vaihtoehtoja on kaksi:

 1. Osta teollisen tuotannon kehys valitsemalla haluamasi koko ja tarvittava määrä suunnittelua. Niitä voidaan käyttää sekä rinteiden lujittamiseen gabionilla että koristeellisiin tarkoituksiin. Tänään valmistajat tarjoavat valmiita silmäkooltaan erilaisia ​​säiliöitä ja kokoja. Rakennukset on asennettava niille varattuun tilaan ja täytettävä valittu materiaali.
 2. Tee kehys gabionille omilla kädet, lanka, metallinen sauva tai verkko ja sitten, kuten yllä on kuvattu, asetettu valittuun paikkaan. Tämän jälkeen työn luova osa alkaa: rakenteen täyttö. Soveltamalla mielikuvitusta ja luovaa luovutusta, voit muuttaa gabionin sivuston todelliseksi sisustukseksi, jota on vaikea välittää kiinnittämättä huomiota siihen.

Jättiläisten rakentamiseen tarvitset vahvan metalliverkon, erikoismetallispiraaleja, teräspinssejä, vahvoja langallisia kiinnikkeitä, telineitä, geofabrisia (irtotavarana) ja täyteainetta. Telineiden ja metallirenkaiden avulla voidaan liittää laatikon osat ja rakenteet kiinnittyvät tukevasti tangon avulla. Kontin keskiosa voidaan täyttää hienolla täyteaineella (tähän käytetään geofabiaa), ja etuseinät voidaan täyttää suuremmilla kivillä.

Täytefraktioiden tulee olla suurempia kuin gabion-säiliön solut. Mitä suurempia soluja, sitä suurempia täyttöaineita tarvitaan.

Pintarakenteiden järjestelyssä täytefraktioiden koon tulisi olla yksi kolmas suurempi kuin laatikon tai verkkokerrosten koko. Jos tuote on tarkoitettu käytettäväksi veden alla, tällainen rakenne on täytettävä vielä suuremmalla kiveällä, sen pitäisi olla puolitoista kertaa metallisäiliön kennojen koko.

Piilotusten asennus

Täyttäminen gabions: mikä valita?

Jos sivustollasi nämä rakenteet toimivat kiinnitysseinien, rinteiden lujittamiseksi tai päättävät rakentaa kukkuloita, tätä varten on käytettävä kestävää täyteainetta. Täydellinen kovan kiven luonnonkivi: basaltti, kvartsiitti, graniitti.

Voit myös käyttää muita lajikkeita, jotka ovat pakkasenkestäviä, kestäviä, vedenpitäviä ja kestäviä ääripäähän. Harmaiden kivi voi olla eri muotoisia ja kokoja riippuen metallikehyksen solujen koosta. Se voi olla pyöristettyjä lohkareita, "villikivi", suuria kiviä tai murskattua murskattua kiveä - mikä tahansa näistä materiaaleista ei ole vain kestävä, vaan myös koko rakenteen houkutteleva, mikä tekee siitä miellyttävän silmään.

Käytä koristeellisia toimintoja täyttävien virheiden täyttämiseen materiaaleja, joilla on mielenkiintoinen rakenne tai niiden erilaiset yhdistelmät.

Laiteversion koristepakkauksena voit käyttää kaikenlaisia ​​materiaaleja ja valita ne sivuston suunnittelun ja väripaletin tyylin mukaan. Se voi olla lasipaloja, leikkausputkia ja metallirakenteita, rikkoutuneita laatat, päällystyskivet, tiilihiutaleet, puiden leikkaukset, paksut kuorenpalat ja muut luonnolliset tai ihmisen valmistetut materiaalit.

Videokäsky kokoonpanossa malion rakentamisessa

Koristeviput maisemasuunnittelussa

Nykyään on yhä enenevässä määrin maisemasuunnittelun virheitä koriste-elementteinä. Ei ole epäilystäkään siitä, että näiden rakenteiden käyttö koristekäyttöön on tuonut heille uutta elämää. Tämä alue mahdollistaa sellaisten tuotteiden käytön, jotka aiemmin toimivat vain toiminnallisena kuormana, yhtenä sivuston pääkoristeet. Ja kääntäessään suunnittelijan fantasioita, tällä alueella on todella rajoittamaton tila.

Näiden rakenteiden koristeellinen rooli voidaan yhdistää menestyksekkäästi niiden toiminnalliseen tarkoitukseen. Nykyään omilla kädillä tehdyt gabionien seinät ovat nähtävissä paitsi takapihoilla, aidat, seinät, väliseinät rakennusten ja rakennusten ulkopuolella, mutta myös sisätiloissa.

Kaunis näyttävä valaistus koristeellinen gabion sivustolla illalla. Siksi näiden rakenteiden rakentamisessa tulisi huolehtia niiden valaistuksesta.

Gabions on paras ratkaisu grillipaikan ja huvipuistojen rakentamiseen, pienien koristelampien ja suihkulähteiden, kukkapenkkien, kukkaviljelmien, puutarhakalusteiden ja puutarhanviljelystelineiden rakentamiseen. Näiden mallien täyteaineet yhdistetään harmonisesti väärennettyjen osien, luonnon puun, metallin ja muiden materiaalien kanssa.

Gabionit näyttävät hyviltä huipputekniikan tai minimalistisen tyylin juoniin. Näiden mallien tiukkuus on kauniisti vihreä nurmikko, kukkivat kasvit ja koristepensaat. Alueilla, joilla on eroja helpotus, luodaan gabion rakennusten terassit ovat mielenkiintoinen ratkaisu. Virkistysalue voidaan erottaa näytöllä gabionista, sillä se on varustettu kodikkaalla kulmalla, jolla on alkuperäinen muotoilu.

Kun rakennetaan "ulkona" takka tai grillialue gabion, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä sen täyteaine. On parempi, jos se on tulenkestävä materiaali: kivi tai tiili. Näihin tarkoituksiin tarkoitettu puu ei toimi.

Maisemasuunnittelua edustavat gabionit, joista on kuvattu jäljempänä, ovat yllättävän erilaisia ​​materiaaleja, muotoja ja värejä. Näiden mallien ansiosta kaikki sivustot voivat saada ainutlaatuisen ulkoasun ja tulla mukavaksi paikka rentoutumaan, missä on mukavaa koko perheen kokoaminen ja vastaanottaminen.

Gabions do-it-yourself: askel askeleelta ohjeita.

Gabionit ovat kolmiulotteisia rakenteita, jotka koostuvat metalliverkosta tai vahvikkeesta ja täyteaineesta, täyteaineen roolissa ovat erilaiset kivet, kivet, roskat. Pää- ja alkutarkoituksena on suojella joenvuoteita, vahvistaa rinteitä ja seinämiä, mutta on mahdotonta tehdä omia käsiäsi maagisten rakenteiden elementteinä, varsinkin kun tuotteiden yksinkertainen ja laakoninen muoto tarjoaa suuria mahdollisuuksia suunnitteluideoille.

Gabions: mitä se on ja mihin he ovat?

Gabionien valmistukseen käytetään tavallisesti metalliverkkoa kaksoisvääntöä, korroosiosuojaa sinkkiä, galfaania tai polyvinyylikloridisuihkutusta vastaan.

Lisäksi rakenteen lujuuden lisäämi- seksi on kehys, jolle vahvistusta käytetään. Täyteaineena voi käyttää erilaisia ​​luonnonkiviä:

 • sora;
 • kiviä;
 • liuskekivi;
 • graniitti;
 • Okol;
 • basaltti;
 • graniitti;
 • Luonnonkivi;
 • hiekkakivi;
 • kvartsiitti ja muut.

Materiaalille ei ole erityisiä vaatimuksia tyypin, värin tai muodon mukaan lukuun ottamatta yhtä asiaa: niiden on oltava 25-40% suurempi kuin silmäkoko. Jos käytät gabionia vahvistaaksesi jokivarastoja tai pankkeja, eli jos ne ovat jatkuvasti alttiina liikkuvalle vedelle, kivien koon pitäisi olla kaksinkertainen ruudukon solun kokoon nähden.

Vaikuttavan painonsa ansiosta gabion-rakenteet ovat vakaita ja eivät ole alttiita muodonmuutokselle, vaikka merkittävät maaliikkeet olisivatkin paikallaan. Ajan myötä he laskeutuvat, tiivistetään maaperän hiukkasilla, kasvillisuus kasvaa, mikä tekee niistä luotettavampia ja kestäviä.

Kuva gabionov:

Toimintaedut gabionista

Sivuston päivittämistä tai suojaamista voidaan ostaa valmiina rakenteina, jotka kuitenkin kuljetetaan kokoonpainuvaan tilaan, mutta voit tehdä sen itse. Jopa sinimailanen itse tuottaminen ei ole erityisen vaikeaa. Riittää, että hankit tarvittavan materiaalin ja työkalut. Mutta gabionien käyttö tarjoaa kiistattomia etuja:

Erilaisten materiaalien käyttö täyttääksesi gabionin laajentaa suunnitteluratkaisujen mahdollisuuksia, jolloin voit maksimoida kivien värin ja muodon luonnollinen kauneus.

Hohtava gabion, video:

Joukkotyypit

Gabionit eroavat paitsi kooltaan myös muodoltaan, mikä usein määrittää sekä sovelluksen laajuuden että tuotteen toimivuuden. Esimerkiksi malleja:

 • litteitä muotoja, ns. Reno-patjoja käytetään useimmiten rinteiden, joenvuorojen vahvistamiseen ja myös tukemaan muiden muotojen suurikokoisten rakenteiden asennusta;
 • laatikkomainen, ovat yleisimpiä ja niitä käytetään ensisijaisesti rannikkosuojan ja esteiden rakentamisessa. Esimerkiksi jumittimien pidätysseinällä voit suojata rinteitä liukastumiselta padojen, siltojen, rautatiepantojen ja vaikeissa ja epävakaissa maissa olevien patojen rakentamisen aikana. Tämäntyyppinen gabion on yleensä kooltaan varsin vaikuttava, joten osana vahingoittumisen ja muodonmuutoksen estämistä sekä kuorman jakamista tasaisesti kivistä, erityiset väliseinät - kalvot järjestetään;
 • sylinterimäisiä muotoja voidaan käyttää pitämään materiaalin vahvistavaa toimintaa, rakentamalla vedenalaisia ​​esineitä sen perustaksi, mutta käytetään laajalti maisemasuunnittelussa;
 • epätasainen muoto - tällaiset tuotteet voivat olla abstraktio tai kaavamainen kuvaus tunnistettavissa olevista esineistä, ihmisistä tai eläimistä. Useimmin käytetään koriste-elementteinä, jolla ei ole mitään toiminnallista kuormitusta.

Keskeisimmät sovellukset gabions

Huolimatta siitä, että alunperin maametallit käytettiin maavahvistustöihin, ajan myötä niiden soveltamisala laajeni huomattavasti ja puhtaasti utilitaristisesta merkityksestä lähtevältä suunnittelulta ne alkoivat vähitellen muuttua elementteiksi ympäröivän tilan koristekuvioiksi.

Niinpä myös maisema-elementteinä käytetään myös gabionioita, joita voidaan käyttää myös pitkien seinien rakentamiseen erilaisten rakentavien esineiden ja rakenteiden rakentamiseksi, tiemaksujen vahvistamiseksi tai maaperän suojelemiseksi eroosilta.

 • kivi-pohja nurmikoille;
 • erotusrakenteet kaavoitusalueella;
 • koristeelliset vuoteet, kaaret, puutarha;
 • kuten puutarhatiet, portaat, portaat tai siirtymät alueen vyöhykkeestä toiseen;
 • puutarhakalusteiden (pöydät, penkit, penkit) valmistuksen perusta;
 • alueelle rajoittuneiden luonnollisten säiliöiden tai keinotekoisten altaiden rakentamisessa;
 • maiseman veistosten valmistukseen.

Voit jopa varustaa aidan gabionista omiin käsiinsä, joka sen päätehtävän lisäksi auttaa suojelemaan alueen alueen katumelun, äänien ja tuulen tunkeutumisesta.

Vaihtoehdot gabion tekstuurista, video:

Kuinka tehdä virheitä omiin käsiisi?

Ennen kuin ryhdyt tekemään virheitä, sinun on valmisteltava tarvittava materiaali:

 • metalliverkko, jonka paksuus on 2-8 mm, riippuen itse tuotteen koosta ja ottaen huomioon toiminnalliset ominaisuudet;
 • vahvistus kehyksen vahvistamiseksi ja jäykistämiseksi;
 • lankakaapelit ja metalliset kierteet - rakenteellisten elementtien liittäminen;
 • geofabriksi materiaalina käänteisen suodatuksen aikaansaamiseksi sekä hiekan tai muun irtomateriaalin kustannusten alentamiseksi asennustöiden aikana.

Ja tietenkin sinun on varastoitava tarvittava määrä täyteaineita. Tällöin, jos esteettiset vaatimukset päätyvät päälle tai ovat tärkeitä, sinun kannattaa antaa etusija materiaaleille, jotka eroavat toisistaan ​​värimuutoksilla tai epätavallisilla muodoilla, ulkonäössä.

Tämä edellyttää vain luovaa lähestymistapaa ja taiteellisen makun ilmentymistä.

Harjoitusten valmistuksessa ja asennuksessa tarvitaan yksinkertaisia ​​työkaluja, joista suurin osa on saatavana isännän arsenalissa:

 • pihdit tai pihdit;
 • metalli-kehyksen asennus nitoja;
 • vuorella
 • lapio;
 • ankkureita.

Mutta jos valmistus tapahtuu vahvistuspalkkien avulla, hitsauksen käyttö on edes välttämätöntä, koska elementtien neulominen tavallisella langalla on melko työlästä eikä se tarjoa tarpeellista jäykkyyttä kehykseen.

Kuinka korjata aivoviittaukset? videot:

Miten tehdä gabion: askel askeleelta ohjeita

Koska pienen rakenteen paino on melko vaikuttava, gabionin valmistus ja kokoaminen olisi suoritettava suoraan paikan päällä.

 1. Ensin sinun on valmisteltava pohja tarvittaessa vahvistaen ja vahvistet- tamalla sitä esimerkiksi karsimalla maata perusteellisesti tai poistamalla maapohjan kerros, tekemällä 10-20 cm paksuinen hiekkamyyjä riippuen gabionin painosta ja koosta. Joissakin tapauksissa jopa matala nauhataso on perusteltua, esimerkiksi avattaessa aidoja gabionista, erityisesti yhdistettynä perinteisten materiaalien osiin.
 2. Joten, että grilli ei ylitä ruohoa ja muita epätoivottuja rikkaruohoja, jotka tulevat myöhemmin melko ongelmallisiksi päästä eroon, on tehtävä kapea ura 10-15 cm: n syvyisen rakenteen ympärillä. Tämän jälkeen se peitetään geotekstilikankaalla tai mustalla kalvolla ja kiinnitetään, taivuttamalla yksi reuna tulevan rakenteen alla.
 3. Seuraavaksi leikkaat verkon ennalta laskettujen koon mukaan ja voit jatkaa sen liitäntää tai "ompelemista".
 4. Ensin asennetaan alaosa ja rakenteeltaan sivut sovitetaan yhteen ja yhdistetään toisiinsa metallilangalla. Viiran jäljellä oleva pää on tiukasti ja lujasti kierretty ja kiinnitetty pihdeillä.
 5. Jos aiot tehdä suurta gabionia tai suhteettoman pitkä osa sivuista, sinun on huolehdittava jäykistyskalvoista. Varmista, että jompikumpi osapuoli on jätettävä avoimeksi pystyäkseen täyttämään gabionin kivillä. Lopullinen ompelu suoritetaan asennustyön loppuun saattamisen ja koko tilavuuden täytön jälkeen.
 6. Kun rakenne on täysin valmis, sen lopullinen asennus ja kiinnitys suoritetaan. Rakenteen lujuuden ja stabiilisuuden varmistamiseksi paitsi oman painonsa kustannuksella, se olisi kiinnitettävä ankkureilla tai itsenäisesti tehdyillä panoksilla. Äärimmäisissä tapauksissa sopivat liitokset, joiden läpimitta on vähintään 10 mm.
 7. Monikerroksisten rakenteiden laitteille on mahdollista sallia jonkin verran materiaalisäästöjä esimerkiksi aidojen rakentamisen aikana. Tällöin alemman tason gabion-verkko voi tulla yläosan pohjaan (pohjaan). Tällöin tarjotaan lisää jäykkyyttä, mutta ottaen huomioon kasvava kuormitus, langan paksuus, josta kangas on tehty, on kyettävä kestämään sen, joten se on valittava ottaen huomioon turvamarginaali.

Valmistetut rakenteet kiinnitetään toisiinsa jäykästi, ja sitten gabionien laitetta voidaan jatkaa kiven asettamisen yhteydessä noudattamalla tiettyjä sääntöjä:

 • pitäisi alkaa täyttää, kun gabion on ottanut pysyvän paikkansa;
 • jos valitaan eri kokojen kivet täyttämiseksi, suuret reunat pinotaan, ja keskiosa on täynnä pienempiä;
 • jos käytetään pieniä, mutta suunnilleen samanlaisia ​​kokoja ja muotoisia kiviä, muninta tehdään irtotavarana, mutta aina useassa vaiheessa kunkin osan pakollisella tiivistämisellä;
 • Jos gabion korkeus on yli puoli metriä, kivet tulisi myös asettaa useita kerroksia, noin 15-25 cm paksuihin. Lisäksi tässä tapauksessa rakenteen täyttämisen jälkeen noin kolmanneksella on tarpeen tehdä erityisiä venytysnauloja, jotka kiinnittävät vastakkaiset sivut ( useimmiten - edessä ja takana) deformaation estämiseksi. Jos rakenteen korkeus on yli metrinen, tämä toimenpide on toistettava tietyn etäisyyden jälkeen esimerkiksi täytön jälkeen 2/3 ja 3/4 tilavuudesta.
 • siinä tapauksessa, että tarjotaan monikerroksisia gabionien asentamista, alempi rivi on täytettävä kivillä, ottaen huomioon niiden kutistumisen sekä oman painonsa että ulkoisen kuormituksen vuoksi, joten ne olisi täytettävä keskimäärin 5-7 cm rakenteen yläreunan yläpuolella;
 • joskus on sallittua käyttää kivihiilen pienempiä kiviä, mutta tässä tapauksessa niiden pitäisi sijaita rakenteen keskellä tai alemmassa osassa, kun ne on aikaisemmin kääritty geofabriksi, joka ei estä vettä pääsemästä gabionin läpi, mutta ei päästä pestämään täyteainetta;
 • Kun olet asentanut ja täyttänyt gabion-säiliöt, voit lopettaa viimeisen kosketuksen - sulje ja kiinnitä kansi metallilangan kierteen avulla.

Kivien siirron ja kuvan tuhoutumisen välttämiseksi työ on suoritettava vaiheittain, jolloin kerrokset käsittävät 10-20 cm: n kerrokset ja niiden kummankin pakollinen tiivistys.

Gabions tekevät sen itse: kuvaohjeet, miten tehdä gabion

Gabions tekevät sen itse: kuvaohjeet, miten tehdä gabion. Maisemanrakentaminen on tehokas tapa parantaa maan tai lähiöalueen aluetta, jotta se olisi ainutlaatuinen. Monet omakotitalojen omistajat käyttävät erilaisia ​​temppuja, alkaen kappaleiden suunnittelusta lähtien ja päättyy vihreisiin pensasaitoihin. Tänään suosituin tapa järjestää alue on gabions omalla kädellä: askel-askeleelta ohjeet ovat niin yksinkertaisia, että rakenne rakentaminen voidaan tehdä itsenäisesti.

Gabion on metalli runko (mesh) rakenne, joka on täynnä kivet tai muu materiaali.

Mikä on gabions: yleinen määritelmä ja kuvaus

Gabionit ovat säiliöitä, jotka koostuvat metallilangasta. Gabion-laitteeseen kuuluu kehyksen rakentaminen, johon on sijoitettu tietty materiaali.

Täyttömateriaali voi olla:

Erilaisia ​​materiaaleja voidaan käyttää gabionien täyttämiseen.

Hyvä neuvoja! On suositeltavaa käyttää hienoa soraa suurien osien välisten tyhjien tilojen peittämiseksi.

Suunnittelu on laaja ja se on luotu kierretystä langasta ja verkosta. Suuremmissa mittoissa suoritetaan poikkileikkausosastojen lisääminen. Ne eivät salli seinien muodonmuutosta metalli runkoa täyttävien kivien massan alle.

Oman käden tekeminen piikkilankailla on halpaa, joten he ovat niin suosittuja maa-alueiden omistajien keskuudessa. Tällainen tuote ei vaadi paljon työtä suhteessa sen hoitoon, sillä se on varustettu yläkansiin.

Alhainen aita-gabion maan sivustolla

Yksi gabionien rakenteiden eduista on niiden houkutteleva ulkonäkö, mikä näkyy maisemasuunnitteluprosessissa. Verkkorakenteiden täyteaineiden laajan valikoiman ansiosta voidaan saavuttaa ainutlaatuinen ulkoasu. Nämä mallit ovat luotettavia ja kestäviä.

Rakenteiden käyttöalue

Gabionia käytettiin laajalti sotilasoperaatioiden linnoituksina. Kirjallisessa käännöksessä tällaisen rakenteen nimi tarkoittaa "kiveä ruudukossa". Nykyään maisemasuunnittelun grainien rakentamisen tekniikkaa on sovellettu menestyksekkäästi.

Gabionia voidaan käyttää vahvistamaan ja / tai koristelemaan talon seiniä.

Mallit ovat seuraavat:

 • paikan päällä ja sisäpihalla (katujen tuolien ja penkkien, pöytien ja tuolien muodostaminen) perusteet;
 • kasvillisuuden kehykset;
 • kiinnitysseinät hangarien vahvistamiseksi;
 • rakennusmateriaali nurmikoiden ja kivipuutarhan luomiseksi;
 • pohjarakenteet, kaaret, vahvat sängyt pystysuoralla sijoituksella;
 • rakenteiden vahvistaminen järvien ja jokien rannikkovyöhykkeen maaperän kiinnittämiseksi alueen tai talon läheisyyteen;
 • koriste-elementit koristella alue (asennettu pihan sisäänkäynnin alueelle, missä portaat sijaitsevat);
 • materiaali veden laskemiseen tarkoitettujen portaiden rakentamiseen.

Puutarhakalusteet kiviradioista

Hyvä neuvoja! Virheiden asennustekniikkaa voidaan tehokkaasti käyttää vyöhykkeisiin. Näitä rakenteita ei käytetä pelkästään ulkoisina aidoina (aidat, jotka erottavat paikallisen alueen kadulta ja naapureilta), vaan myös jakaa kokonaispinta-ala alueiksi, kuten lepohuone, asennuspaikka, grilli, grilli, kesäsuihku. jne.

Edut, jotka liittyvät virheiden asentamiseen maan sivustolle

Useimmiten tietoa siitä, miten tehdä omalla kädellä tekemäsi gabion, on kiinnostunut luomaan linnoituksia sivustolle, koska niillä on useita etuja.

Vesiputouksen rakentamiseen käytetään gabion-mallia

Lujittavien rakenteiden edut:

 • ei ole tarvetta käyttää erikoistuneita rakennusmateriaaleja, joten virheiden rakentamisprosessi ei vahingoita maisemien ympäröimä muotoja;
 • tuotteilla on suuri kapasiteetti, minkä vuoksi ilma ja vesi kulkevat vapaasti niiden läpi. Tästä johtuen saavutetaan korkea ekologisen rakentamisen taso. Ilman jatkuva käyttö edistää kasvien normaalia kasvua ja rakenteilla ei ole kielteisiä vaikutuksia alueen maisemointiin;
 • grid-solut gabionille eivät aiheuta esteitä ruohon itämiselle. Tämän seurauksena saadaan kaunista fuusiovaikutusta ilman sellaisia ​​kielteisiä seurauksia kuin rakennuksen muodonmuutos tai sen toimintojen rikkominen;
 • kehyksen sisällä olevat kiviä ei ole kiinnitetty niin, että väliseinän täyttö pysyy liikkuvana, mikä vähentää hydrostaattisen paineen määrää;

Gabion Jumbo voidaan rakentaa vahvistamaan rakennuksen perustaa

 • Maaperän kausittainen siirtyminen ei voi vahingoittaa tuotteita. Jopa merkittävien muutosten myötä rakentaminen ei menetä integroituja muotojaan, mutta vain vähäinen muodonmuutos on mahdollista;
 • koska kasveista, jotka vuosittain yhä enemmän itää kivien välillä, rakenteen vahvuus kasvaa.

Gabion-rakenteiden yleinen luokittelu

Yleisen luokituksen puitteissa erotetaan seuraavat tuotetyypit:

 • laatikkotyyppi;
 • tasainen;
 • sylinterimäinen tyyppi.

Box gabion mallit kutsutaan Jumbo. Niissä oleva verkko muodostaa kuusikulmaisten tai suorakaiteen muotoisten solujen. Tämä rakennusmahdollisuus on kaikkein mitoittavin, sillä tuotteilla voi olla leveys noin 2 metriä. Niiden pituus on 6 metriä ja korkeus on 1 metri.

Boxed gabions kutsutaan "Jumbo"

Kiinnitä huomiota! Koska Jumbo-tilat ovat kooltaan niin vaihtelevia, niiden kehyksiä täydennetään välttämättä osioilla. Rakentamisen aikana voidaan käyttää ei vain verkkoa kehyksen muodostamiseen, vaan myös hitsausta.

Jumbo:

 • maaperän suojelu eroosiolta;
 • pidättävien seinien tuotanto gabionista;
 • maaperän kunnon seuranta.

Jumbo gabion rakennussuunnitelma vahvistaa kaltevuutta

Sylinterimäisiä tuotteita kutsutaan gabion-laukkuiksi. Näiden avulla veden alla sijaitsevat säätimet on varustettu. Tällainen rakenne on lisännyt joustavuutta.

Litteillä tuotteilla on korkeus 17 - 30 cm. Niitä kutsutaan Renault-patjoiksi ja ne asetetaan epätasaisille pinnoille, koska niillä on kyky sopeutua niihin.

Mallin "Renault patja" korkeus voi olla 17-30 cm

Reno-patjojen laajuus:

 • perusta seinämille;
 • maisemanrakentaminen;
 • sillankartioiden kiinnittäminen;
 • joen sängyn ohjaus;
 • rannikon vahvistaminen;
 • putkilinjan suoja.

Käyttö Gabions Renault patja vahvistamaan seiniä säiliö

Itse tehdyt piikkarit: askel askeleelta rakentaminen ohjeet ja sen ominaisuudet

Työn yksinkertaistaminen - voit ostaa valmiita malleja. Nykyaikaiset myymälät tarjoavat laajan valikoiman tuotteita gabionien muodostumiseen. Kehysten valmiit osat eivät kuitenkaan aina vastaa vaadittua kokoa. Joissakin tapauksissa on helpompi luoda itsellesi gabion. Rakennuksen ensimmäinen vaihe käsittää tulevan koostumuksen suunnittelun ja tarvittavan materiaalimäärän laskemisen. Jos haluat suunnitella omia käsiäsi, voit käyttää gabionin kuvaa inspiraatiota ja muotoilua omalle ainutlaatuiselle projektillesi.

Suunnittelu toteutetaan seuraavan kaavion mukaisesti:

 1. Mittausten poistaminen alueelta.
 2. Sovellus Markup.
 3. Merkinnän siirtäminen paperille (rakenteiden ulkoasu).
 4. Piirrä piirustukset jokaiselle esineelle.
 5. Täyteaineiden ja materiaalien valinta.
 6. Vaaditun materiaalimäärän laskeminen.

Vaiheittainen kaavio gabionin kokoamisesta ja täyttämisestä kivillä

Hyvä neuvoja! Materiaalit on ostettava marginaalilla. Laskelmien tuloksia olisi lisättävä noin 10-15%.

Suurten lujuuden saavuttamiseksi on suositeltavaa ostaa kaksinkertainen kierreverkko. Se on joustava rakenne, helposti varastoituna ja kuljetettuna, kestävä ja kestävä ulkoisten tekijöiden kielteisiä vaikutuksia.

Vaaditut rakennusmateriaalit

Ennen kuin itse teet virhepisteen, sinun on huolehdittava tarvittavista työkaluista, perusvarusteista ja tarvikkeista.

Joukkomateriaalin täyttämiseksi voit käyttää rakennusmateriaalien jäänteitä.

Tarvikkeet:

 • kiinnikkeet, jotka on suunniteltu yhdistämään vierekkäiset seinät tai kierteisen langan;
 • geotekstiilit;
 • teräsputket (käytetään tuotteiden kiinnittämiseen maaperään);
 • teräspidikkeet (suunniteltu tekemään seinämät, joissa on vastakkainen sijoituspaikka suhteessa toisiinsa).

Jotta voit suojata toimintoja ja vähentää työaikaa, sinun on käytettävä muita työkaluja.

Betonipohjan rakentaminen

Liittyvien työkalujen luettelo sisältää:

 • urkkia;
 • pihdit;
 • romahtamaan;
 • lapio;
 • vasara;
 • Rintasuojat, jotka suojaavat käsiä tiheydeltään materiaalista.

Suunnittelijat antavat usein alueen luonnollisen maiseman mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia helpotusmuotoja. Tällainen rakenne on niin voimakas, että sitä voidaan käyttää kukkuloiden ja laaksojen muodostamiseen.

Maiseman yläpuolella voit luoda kukkapenkkejä gabionista omilla käsilläsi, vesiputouksilla, keinotekoisilla säiliöillä, suihkulähteillä ja niin edelleen.

Virtaamaiset kukkapenkit sopivat täydellisesti maisemasuunnitteluun

Materiaalin valinta tavanomaisten ja hitsattujen gabionien seinämille

Metalliverkkoa käytetään tapauksissa, joissa gabionien hankkeen perustana on Reno-patjojen käyttö. Useimmiten tarve käyttää tällaisia ​​tuotteita syntyy, kun aiot rakentaa kohteen, jolla on monimutkainen kokoonpano sivustossa. Tässä tapauksessa Reno-patjat on järjestetty taivutuslinjoja pitkin. Ne voidaan asentaa kaariin tai sijoittaa rakenteen erillisiin osiin, joissa kehyksen pyöriminen tai taivutus on tarpeen. Tällainen materiaali saa kukkapenkkiä tai suihkulähteitä.

Hyvä neuvoja! Ottaen huomioon, että rakennetta ei saa sijoittaa sisätiloihin, mutta sen ulkopuolella, on suositeltavaa ostaa verkko gabionille, joilla on erityinen suojapinnoite. Ulko-olosuhteissa tavallinen materiaali on syövyttävää ja tulee erittäin nopeasti käyttökelvottomaksi. Sähkösinkitty pinnoite voi kestää lähes 100 vuotta.

Jättiläisten rakentamiseen on valittava verkko, jonka paksuus on vähintään 2,7 mm

Omien käsiensiirtojen valmistukseen ei ole suositeltavaa käyttää materiaalia, jonka paksuus on alle 2,7 mm. Taulukossa on taulukossa 3 mm paksuisesta sinkitystä teräksestä valmistettujen tuotteiden hinnat

Ristikkovesien keskimääräinen hinta virheistä:

Gabion-rakenteet: kuva, laite, sovellus

Maisemasuunnittelun artikkelit. Neuvottelut alueen maisemalle. 25. heinäkuuta 2016 JMSI

Gabion-rakenteet: maisemanrakentaminen on tehokas tapa parantaa maan tai kesämökin alueen tekemistä ainutkertaiseksi. Monet omakotitalojen omistajat käyttävät erilaisia ​​temppuja, alkaen kappaleiden suunnittelusta lähtien ja päättyy vihreisiin pensasaitoihin. Tänään suosituin tapa järjestää alue on gabions: askel askeleelta ohjeet ovat niin yksinkertaisia, että voit tehdä rakenteen rakennetta itse.

Gabion on metalli runko (mesh) rakenne, joka on täynnä kivet tai muu materiaali.

Mikä on gabion-rakenteet: laite ja sovellus

Gabionit ovat säiliöitä, jotka koostuvat metallilangasta. Gabion-laitteeseen kuuluu kehyksen rakentaminen, johon on sijoitettu tietty materiaali. Täyttömateriaali voi olla:

Gabionnyh-rakenteiden täyttämiseen voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja.

Hyvä neuvoja! On suositeltavaa käyttää hienoa soraa suurien osien välisten tyhjien tilojen peittämiseksi.

Suunnittelu on laaja ja se on luotu kierretystä langasta ja verkosta. Suuremmissa mittoissa suoritetaan poikkileikkausosastojen lisääminen. Ne eivät salli seinien muodonmuutosta metalli runkoa täyttävien kivien massan alle. Gabionien rakentaminen on edullista, joten ne ovat niin suosittuja maa-alueiden omistajien keskuudessa. Tällainen tuote ei vaadi paljon työtä suhteessa sen hoitoon, sillä se on varustettu yläkansiin.

Alhainen aita-gabion maan sivustolla

Yksi gabionien rakenteiden eduista on niiden houkutteleva ulkonäkö, mikä näkyy maisemasuunnitteluprosessissa. Verkkorakenteiden täyteaineiden laajan valikoiman ansiosta voidaan saavuttaa ainutlaatuinen ulkoasu. Nämä mallit ovat luotettavia ja kestäviä.

Gabion-rakenteiden soveltaminen

Gabionia käytettiin laajalti sotilasoperaatioiden linnoituksina. Kirjallisessa käännöksessä tällaisen rakenteen nimi tarkoittaa "kiveä ruudukossa". Nykyään maisemasuunnittelun grainien rakentamisen tekniikkaa on sovellettu menestyksekkäästi.

Gabion-rakenteita voidaan käyttää vahvistamaan ja / tai koristelemaan talon seiniä.

Gabeonin rakenteet on asetettu seuraavasti:

 • paikan päällä ja sisäpihalla (katujen tuolien ja penkkien, pöytien ja tuolien muodostaminen) perusteet;
 • kasvillisuuden kehykset;
 • kiinnitysseinät hangarien vahvistamiseksi;
 • rakennusmateriaali nurmikoiden ja kivipuutarhan luomiseksi;
 • pohjat partikkeleiden, kaarien, kestävien kukkapenkkien muodostamiseksi pystysuoralla sijoittelulla;
 • rakenteiden vahvistaminen järvien ja jokien rannikkovyöhykkeen maaperän kiinnittämiseksi alueen tai talon läheisyyteen;
 • koriste-betonituotteita koristamaan alue (asennettu pihan sisäänkäynnin alueelle, jossa portaat sijaitsevat);
 • materiaali veden laskemiseen tarkoitettujen portaiden rakentamiseen.

Puutarhakalusteet kiviradioista

Hyvä neuvoja! Virheiden asennustekniikkaa voidaan tehokkaasti käyttää vyöhykkeisiin. Näitä rakenteita ei käytetä pelkästään ulkoisina aidoina (aidat, jotka erottavat paikallisen alueen kadulta ja naapureilta), vaan myös jakaa kokonaispinta-ala alueiksi, kuten lepohuone, asennuspaikka, grilli, grilli, kesäsuihku. jne.

Asennus gabion rakenteet yksityisessä talossa

Useimmiten tietoa siitä, miten tehdä omalla kädellä tekemäsi gabion, on kiinnostunut luomaan linnoituksia sivustolle, koska niillä on useita etuja.

Vesiputouksen rakentamiseen käytetään gabion-mallia

Lujittavien rakenteiden edut:

 • ei ole tarvetta käyttää erikoistuneita rakennusmateriaaleja, joten virheiden rakentamisprosessi ei vahingoita maisemien ympäröimä muotoja;
 • tuotteilla on suuri kapasiteetti, minkä vuoksi ilma ja vesi kulkevat vapaasti niiden läpi. Tästä johtuen saavutetaan korkea ekologisen rakentamisen taso. Ilman jatkuva käyttö edistää kasvien normaalia kasvua ja rakenteilla ei ole kielteisiä vaikutuksia alueen maisemointiin;
 • grid-solut gabionille eivät aiheuta esteitä ruohon itämiselle. Tämän seurauksena saadaan kaunista fuusiovaikutusta ilman sellaisia ​​kielteisiä seurauksia kuin rakennuksen muodonmuutos tai sen toimintojen rikkominen;
 • kehyksen sisällä olevat kiviä ei ole kiinnitetty niin, että väliseinän täyttö pysyy liikkuvana, mikä vähentää hydrostaattisen paineen määrää;

Gabion Jumbo voidaan rakentaa vahvistamaan rakennuksen perustaa

 • Maaperän kausittainen siirtyminen ei voi vahingoittaa tuotteita. Jopa merkittävien muutosten myötä rakentaminen ei menetä integroituja muotojaan, mutta vain vähäinen muodonmuutos on mahdollista;
 • koska kasveista, jotka vuosittain yhä enemmän itää kivien välillä, rakenteen vahvuus kasvaa.
sisältöön ↑

Mallityypit

Yleisen luokituksen puitteissa erotetaan seuraavat tuotetyypit:

 • laatikkotyyppi;
 • tasainen;
 • sylinterimäinen tyyppi.

Box gabion mallit kutsutaan Jumbo. Niissä oleva verkko muodostaa kuusikulmaisten tai suorakaiteen muotoisten solujen. Tämä rakennusmahdollisuus on kaikkein mitoittavin, sillä tuotteilla voi olla leveys noin 2 metriä. Niiden pituus on 6 metriä ja korkeus on 1 metri.

Boxed gabions kutsutaan "Jumbo"

Kiinnitä huomiota! Koska Jumbo-tilat ovat kooltaan niin vaihtelevia, niiden kehyksiä täydennetään välttämättä osioilla. Rakentamisen aikana voidaan käyttää ei vain verkkoa kehyksen muodostamiseen, vaan myös hitsausta.

Jumbo:

 • maaperän suojelu eroosiolta;
 • pidättävien seinien tuotanto gabionista;
 • maaperän kunnon seuranta.

Jumbo gabion rakennussuunnitelma vahvistaa kaltevuutta

Sylinterimäisiä tuotteita kutsutaan gabion-laukkuiksi. Näiden avulla veden alla sijaitsevat säätimet on varustettu. Tällainen rakenne on lisännyt joustavuutta. Litteillä tuotteilla on korkeus 17 - 30 cm. Niitä kutsutaan Renault-patjoiksi ja ne asetetaan epätasaisille pinnoille, koska niillä on kyky sopeutua niihin.

Mallin "Renault patja" korkeus voi olla 17-30 cm

Reno-patjojen laajuus:

 • perusta seinämille;
 • maisemanrakentaminen;
 • sillankartioiden kiinnittäminen;
 • joen sängyn ohjaus;
 • rannikon vahvistaminen;
 • putkilinjan suoja.

Käyttö Gabions Renault patja vahvistamaan seiniä säiliö

Tee-se-itse rakentaminen gabion rakenteita: askel askeleelta ohjeita

Työn yksinkertaistaminen - voit ostaa valmiita malleja. Nykyaikaiset myymälät tarjoavat laajan valikoiman tuotteita gabionien muodostumiseen. Kehysten valmiit osat eivät kuitenkaan aina vastaa vaadittua kokoa. Joissakin tapauksissa on helpompi luoda sormea ​​omilla käsilläsi. Rakennuksen ensimmäinen vaihe käsittää tulevan koostumuksen suunnittelun ja tarvittavan materiaalimäärän laskemisen. Jos haluat suunnitella omia käsiäsi, voit käyttää gabionin kuvaa inspiraatiota ja muotoilua omalle ainutlaatuiselle projektillesi. Suunnittelu toteutetaan seuraavan kaavion mukaisesti:

 1. Mittausten poistaminen alueelta.
 2. Sovellus Markup.
 3. Merkinnän siirtäminen paperille (rakenteiden ulkoasu).
 4. Piirrä piirustukset jokaiselle esineelle.
 5. Täyteaineiden ja materiaalien valinta.
 6. Vaaditun materiaalimäärän laskeminen.

Vaiheittainen järjestelmä gabionrakenteiden kokoamiseksi ja täyttämiseksi kivillä

Hyvä neuvoja! Materiaalit on ostettava marginaalilla. Laskelmien tuloksia olisi lisättävä noin 10-15%.

Suurten lujuuden saavuttamiseksi on suositeltavaa ostaa kaksinkertainen kierreverkko. Se on joustava rakenne, helposti varastoituna ja kuljetettuna, kestävä ja kestävä ulkoisten tekijöiden kielteisiä vaikutuksia.

Materiaalit gabionin rakentamiseen tekevät sen itse

Ennen kuin itse teet virhepisteen, sinun on huolehdittava tarvittavista työkaluista, perusvarusteista ja tarvikkeista.

Joukkomateriaalin täyttämiseksi voit käyttää rakennusmateriaalien jäänteitä.

Tarvikkeet:

 • kiinnikkeet, jotka on suunniteltu yhdistämään vierekkäiset seinät tai kierteisen langan;
 • geotekstiilit;
 • teräsputket (käytetään tuotteiden kiinnittämiseen maaperään);
 • teräspidikkeet (suunniteltu tekemään seinämät, joissa on vastakkainen sijoituspaikka suhteessa toisiinsa).

Jotta voit suojata toimintoja ja vähentää työaikaa, sinun on käytettävä muita työkaluja.

Kaavio graafisten rakenteiden rakentamisesta betonialustalla

Liittyvien työkalujen luettelo sisältää:

 • urkkia;
 • pihdit;
 • romahtamaan;
 • lapio;
 • vasara;
 • Rintasuojat, jotka suojaavat käsiä tiheydeltään materiaalista.

Suunnittelijat antavat usein alueen luonnollisen maiseman mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia helpotusmuotoja. Tällainen rakenne on niin voimakas, että sitä voidaan käyttää kukkuloiden ja laaksojen muodostamiseen. Maisema-alueen yläpuolella voit luoda kukkapenkkejä kukkuloilta sekä vesiputouksia, keinotekoisia säiliöitä, suihkulähteitä ja paljon muuta.

Virtaamaiset kukkapenkit sopivat täydellisesti maisemasuunnitteluun

Tavallisten ja hitsattujen gabionien seinämateriaali

Metalliverkkoa käytetään tapauksissa, joissa gabionien hankkeen perustana on Reno-patjojen käyttö. Useimmiten tarve käyttää tällaisia ​​tuotteita syntyy, kun aiot rakentaa kohteen, jolla on monimutkainen kokoonpano sivustossa. Tässä tapauksessa Reno-patjat on järjestetty taivutuslinjoja pitkin. Ne voidaan asentaa kaariin tai sijoittaa rakenteen erillisiin osiin, joissa kehyksen pyöriminen tai taivutus on tarpeen. Tällainen materiaali saa kukkapenkkiä tai suihkulähteitä.

Hyvä neuvoja! Ottaen huomioon, että rakennetta ei saa sijoittaa sisätiloihin, mutta sen ulkopuolella, on suositeltavaa ostaa verkko gabionille, joilla on erityinen suojapinnoite. Ulko-olosuhteissa tavallinen materiaali on syövyttävää ja tulee erittäin nopeasti käyttökelvottomaksi. Sähkösinkitty pinnoite voi kestää lähes 100 vuotta.

Jättiläisten rakentamiseen on valittava verkko, jonka paksuus on vähintään 2,7 mm

Gabionien valmistukseen ei ole suositeltavaa käyttää materiaalia, jonka paksuus on alle 2,7 mm. Taulukossa on taulukossa 3 mm paksuisesta sinkitystä teräksestä valmistettujen tuotteiden hinnat. Ristikkovesien keskimääräinen hinta virheistä:

Keräämme gabionit omilla käsillämme - parhaat ideat antamista varten

Gabion on laatikko, joka on valmistettu metallilasta, joka on täynnä kiviä ja jota käytetään aidana tai koristeellisena elementtinä.

Tällaisia ​​aidoja käytetään alueilla, joilla on erilaiset tavoitteet, ne ovat melko houkuttelevia. Lisäksi erityyppisten kivien käytön ansiosta voit tehdä omalla kädellä ainutlaatuisen suunnitteluratkaisun.

On helppoa rakentaa aita aidalta, omalla kädelläsi, se on monta kertaa helpompaa, jos haluat rakentaa sitä kivistä sementtilaastin avulla.

Mitkä ovat aidan edut?

Tällaisia ​​aidoja käytetään yhä useammin, koska niillä on paljon etuja, joita tarkastelemme jäljempänä:

 • turvallinen vartiointi ei-toivottujen vieraiden ja uteliaiden silmien varalta;
 • tuulisuojaus;
 • houkutteleva muotoilu;
 • kohinasuojaus.

Lisäksi tällaiset suojaukset voivat usein olla osa rakennusten julkisivua.

Gabionit on rakennettu riittävän nopeasti omilla käsillään ja ovat erittäin kestäviä ja luotettavia rakenteita.

Niiden lisäksi, joita käytetään gabionien käyttämisessä aidoina, niitä voidaan käyttää yksinomaan suunnitteluratkaisuna, esimerkiksi alueen kaavoittami- seksi, penkkeinä tai kukkajärjestelyinä, portaina ja niin edelleen.

Mitä aita koostuu?

Kuten aiemmin mainittiin, aidat muodostuvat metalliristikosta, joka on kivellä täytetty laatikko.

Tällaiset laatikot voivat vaihdella muodoltaan ja kooltaan. Kivirakenteessa käytetään yleensä murskattuja kiviä, kiviä tai muita kivityyppejä, koko voi vaihdella halkaisijaltaan 70 - 150 mm.

Tavallisesti tämän suunnittelun suuremman lujuuden vuoksi metalliristikot on jaettu useisiin tasoihin. Näin ollen ei ainoastaan ​​saada aidan vetolujuutta, mutta on paljon helpompaa täyttää ne.

Kivien valinta on tärkeä kysymys.

Kun valitset kivien täyttämistä, sinun on ohjattava seuraavat näkökohdat:

 • kiven on oltava pakkasenkestävä;
 • sinun on kiinnitettävä huomiota valitun materiaalin lujuuteen;
 • kiven on oltava riittävän luotettava, mikä vaikuttaa rakenteen kestävyyteen;
 • kosteuden kestävyys on yksi tärkeimmistä pysyvyyden ja luotettavuuden parametreista.

Ristikko virheille

On myös tarpeen sanoa ristikon laadusta, etusijalle tulisi antaa tehdasrakenteet, joilla on korkea lujuuden, kestävyyden ja jäykkyyden osoitin.

Tyypillinen esimerkki gabionista on suorakulmainen laatikko, yläkansi avautuu ja sisällä on kaksi tai useampia osioita.

Tämän mallin versiot voivat kuitenkin olla paljon enemmän. Seuraavaksi tutustumme niihin tarkemmin.

Teemme vanhojen renkaiden polkuja omin käsin. Kaikki tarvittavat tiedot ja lisävalokuvat ja videot ovat saatavilla osoitteessa.

Käytä maisemasuunnittelussa

Suuri menestys, kukat käytetään maisemasuunnittelussa, joka on luotu omilla käsillä, ja ne antavat mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen ja kestävä muotoilu samanaikaisesti.

Jos et edes puhu aitauksista, tällaiset tilat voivat myös löytää toisen sovelluksen sivustolta. Jos haluat jakaa tontin virkistysalueelle ja työtilaan, tämä on yksinkertaisesti ainutlaatuinen vaihtoehto, jonka avulla voit tehdä kaikki fantasiasi todellisuudesta nopeasti ja helposti.

Voit helposti tehdä sivustosi luonnollisen ja ainutlaatuisen suorituskyvyn, voit nähdä itsellesi.

Oikeus käyttää virheitä valokuvan valinnassa.

Päätyypit

Gabionilla voi olla erilaisia ​​malleja. Joten suunnitteluominaisuudet, ne on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

 1. Laatikoiden muoto, ne ovat pääsääntöisesti suorakaiteen muotoisia, ne voidaan helposti asettaa toistensa päälle ja ne kestävät hyvin pitkään.
 2. Lieriömäinen muoto on harvinaisempi, mutta se on kuitenkin myös hyvin käytännöllinen versio. Lyhyt lieriömäinen rakennus voi olla erinomainen tuki kukkapuutarhalle, se näyttää tyylikkäältä ja luonnolliselta.
 3. Patjan Reno-muoto on käytännöllisin vaihtoehto, niiden korkeus eli paksuus on pieni. Mielenkiintoista, että tällaisten patjojen pinoaminen voi rakentaa rakenteen, jonka korkeus voi nousta 8 metriin.
 4. Monimutkaisten rakenteiden rakenteet voidaan yleensä rakentaa yksinkertaisista rakenteista.

Tee omat kädet

Gabionit ovat melko yksinkertaisia, voit itsenäisesti rakentaa aitaa, kukkapuutarhaa tai muita ainutlaatuisia sävellyksiä.

Lisäksi on huomattava, että itse gabionit voidaan tehdä omalla kädelläsi, jolloin luotat tulevan suunnittelun luotettavuuteen ja voivat tehdä kaiken täsmälleen niin kuin haluat.

Rahalla säästämisellä on myös tärkeä rooli tässä liiketoiminnassa. Tällaisten rakenteiden suurin etu on se, että niitä voidaan kuljettaa.

Haluttaessa ja tarpeellisina ne voidaan helposti poistaa tai muuttaa, järjestellä uudelleen. Joten, jatka valmistamaan käsintehdyt aidat.

Askel askeleelta

Tätä varten tarvitset:

 • teräsrasiat;
 • kivet täyttöä varten;
 • teräsjouset ja vavat kiinnittämistä varten, metallitangot antavat jäykkyyden tulevalle rakenteelle.

Yleensä gabionin luomiseen tarvittavat kohteet määräytyvät sen mukaan, mitä haluat saada.

Esimerkiksi, jos haluat vain asentaa kukkia, tarvitset patjat täynnä kiviä ja materiaalia, kuten terästangot kiinnittämiseen.

Halutessasi voit myös rakentaa laatikoita galvanoidusta ketjuliitosverkosta, tarvitset myös teräsvaijeria ja metallilangan, jonka läpimitta on noin 3 mm. Näin voit säästää paljon.

Rakennamme aidan

Jos haluat rakentaa tiettyyn korkeuteen liittyvän aidan, sinun on ensin valmisteltava pohja eli kompakti maaperä, koska rakenne on tarpeeksi painava ja maa hajoaa.

Gabion-osan täyttö kivillä

Sinun on myös huolehdittava siitä, että rakenne on kiinnitetty teräsjousilla. Laatikot on kiinnitetty toisiinsa metallirakenteilla.

Tässä tapauksessa on myös mahdollista säästää metallia. Tämän lisäksi laatikoiden ensimmäinen rivi ei saa olla suljettua tyyppiä, kansi tulee olemaan ensimmäinen rivi virheitä.

Rakennamme aidan, joka keskittyy telalle.

Harkitse aitauksen rakentamiseen liittyvien toimenpiteiden likimääräistä algoritmia:

 1. Alusta lähtien päättää, millaista rakennustyötä sinulla on, minkä korkeuden aita on tarkoitus olla. Joka tapauksessa tarvitaan fyysistä apua, sillä jos ensimmäinen rivi voidaan laittaa omaan käyttöön, toisen, kolmannen ja niin edelleen on pakattava voimakkailla avustajilla.
 2. Päätä, ostako valmiita laatikoita ja tehdä ne itse.
 3. Sinun täytyy aloittaa työn jälkeen maata aita on valmis. Voit tehdä sen tällä tavalla. Kaada sementtilaastia ikään kuin seinämän alle. Jos maa on heterogeeninen tai kallioinen, niin et voi tehdä sitä, riittää se. "Kellarikerroksen" tulee olla noin 20-25 cm korkea.
 4. Ensimmäinen rivi laatikoihin voidaan tehdä siten, että ne täytetään, kun ne on asennettu oikeaan paikkaan tarpeellisella tavalla. Joten voit säästää virtaa niiden kuljetukseen. Seuraavien laatikoiden asettaminen järkevästi vain täynnä kivet. Tämä oppitunti vie paljon työtä, aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta tämä on välttämätön vaihe rakentamisen aita.
 5. Menetelmässä, jossa heitetään gabionit, heidät täytyy liittää toisiinsa metallivanteilla, jotka on kierrätettävä verkon läpi niin, että ruudut pysyvät yhdessä. Ne on kiinnitetty myös kierteillä ja metallipalkkeilla.

Valmis misioon maassa

Videossa kerrotaan, miten voit tehdä virheitä omiin käsiisi ja mitä sinun on otettava huomioon rakentamisen aikana.

Luotettava miekkailu ei ole mielikuvitus, sillä nykymaailmassa se on välttämätöntä. Mutta miksi ei tehdä tällaisia ​​aitoja, jotka suunnittelun näkökulmasta voivat olla kohokohta ja ovat luotettavia samaan aikaan.

Gabionit ovat vankkoja ja kestäviä rakenteita, ne ovat yhä suosittuja, koska rakennusten aitoja on tullut paljon helpommin ja nopeammin.