Slaydite-lohkojen autotalli omilla käsillään

Ostit auton, ettet missään laita sitä? Monet ovat niin intohimoisia ostaa ajoneuvon, että he ajattelevat rakentaa autotalli viime. Ja jättää se monikulttuurisen tai yksityisen talon pihalle, joka ei halua, eikä se ole turvallinen. Auto voi olla varastettu, naarmuuntunut, rikki lasi. Kyllä, ja ilmakehän vaikutukset eivät ole erittäin hyödyllisiä vaikutuksia elimistöön. Siksi sinun täytyy ostaa tai rakentaa autotalli. Jos kaikki on yksinkertainen ja selkeä oston yhteydessä, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota rakentamiseen. Pääkysymys, jonka ovat pyytäneet ne, jotka haluavat rakentaa autotallin, ovat siitä, mistä rakentaa. On monia vaihtoehtoja, mutta tässä artikkelissa harkitsemme laajennetun savibetonilohkareiden rakentamista.

Mikä on keramiittibetoni? Mitkä ovat sen edut ja haitat? Mitä sinun tarvitsee tietää rakentaa autotalli näiden lohkojen? Kaikki tämä opit tästä materiaalista.

Yleiskatsaus kevyistä aggregaattiyksiköistä

Olisit yllättynyt, mutta laajentuneiden savibetonilohkojen rakentaminen maksaa paljon halvemmalla ja nopeammin kuin tiilen autotalli. Lisäksi malli on kevyempi, kestävämpi ja lämpimämpi. Kyse on laajentuneen saven ominaisuuksista. Sementin lisäksi tällaiset lohkot koostuvat laajennetusta savesta, joka tunnetaan sen eristysominaisuuksista. Se on huokoista, se voi absorboida ja varastoida paljon nestettä. Mikä on tämän materiaalin hyödyksi autotallin rakentamiseen?

 1. Se on edullinen. Jos verrataan sitä tiiliin, niin 1 m 3: n seinän hinta tiilen lähellä on paljon suurempi. Se vie paljon tiiliä ja laastia sille. Jopa tietyntyyppiset vaahtolohkot maksaa enemmän. Pieneen hintaan saat upean autotallin.
 2. Pieni paino. Lohkot ovat kevyitä, joten koko rakenne ei ole raskas. Voit tallentaa säätölaitteeseen. Kyllä, ja materiaalin käsittely on paljon helpompaa.
 3. Jäätymisenesto. Materiaali ei pelkää jäätymisen ja sulatuksen prosesseja.
 4. Se on korkea palonkestävyys.
 5. Ei murskata ja ruostua.
 6. Rakennettu autotalli on hyvä lämmöneristys ja äänieristys.
 7. Yksinkertaisuus työskennellä lohkojen kanssa ei ole yhtä tärkeää.

Siksi monet rakentajat mieluummin savi lohko. Ja autotallissa hän on täydellinen ollenkaan. Se, että voit säästää rahaa erikoistuneiden palkkaamiseen tekemällä kaiken itse, puhuu myös tämän aineiston puolesta. Katsotaanpa tekniikkaa, jossa rakennetaan autotallin laajennetut savi-lohkot tyhjästä.

Vaihe №1 - suunnittelu

Aluksi se tulee alas henkiseen työhön, paperilla. Sinulla on oltava suunnitelma tai piirros, jossa kuvataan yksityiskohtaisesti autotallin mitat, perustan tyyppi, säätiön mitat, katon tyyppi ja tarvittavien materiaalien laskenta. Ilman suunnitelmaa aloittaa rakentaminen on tyhmä. Se on kuin menossa tuntemattomaan kaupunkiin ilman karttaa. Et voi päästä sinne. Kun autotalli on samanlainen: jos sinulla ei ole ohjeita rakentamisessa, menestys ei ole taattu.

Sinun täytyy tehdä autotalli, jossa voit asentaa paitsi auton, myös osat, työkalut ja muut asiat. Usein autotallit tekevät työpaikkaa, jossa voit viettää aikaa korjaamaan auton. Huone ei saisi estää liikkumistasi, ja sen sisääntulon ja poistumisen vuoksi ei ole tarvetta tehdä vakavia liikkeitä. Valitse lisäksi säätötyyppi, kaaviota piirrä ja laske betonin määrä. Tällainen suunnitelma auttaa sinua rakentamaan autotallit sardeldi-betonilohkojen omilla kädillä nopeasti ja oikein.

Vaihe 2 - sivuston valmistelu

Kun paperi on valmis, voit tuoda suunnitelmasi elämään. Ensinnäkin, osallistua sivustoon, jossa autotalli sijaitsee. Sen on oltava valmis. Poista ensin kaikki, mikä häiritsee sinua. Kantoja, pensaita, roskia, korkeita ruohoja tai puita - kaikki tämä vain vahingoittaa sinua. Voit poistaa ne sekä manuaalisesti että erikoislaitteiden avulla.

On toivottavaa, että juoni tasoitettiin. Vahvat pudot vain häiritsevät. Kaada syviä kuoppia ja tasoita suuria mäkiä. Tällaisten manipulaatioiden jälkeen voit aloittaa työskentelyn.

Vaihe №3 - perusasennus

Säätiö on rakennettava suunnitelmien mukaan. Koska keramiittibetoni on kevyt materiaali, pienikokoinen autotalli laskee alhaisen syvyyden liuskan perustan. Voit rakentaa nauhalevyn omilla käsilläsi. Tarkastellaan tarkemmin ohjeita:

 1. Sivusto on merkintä. Autotallin muoto muodostaa suorakulmion. Merkittäessäsi merkitse kaikki koot.
 2. Kun keskityt tekemäsi merkintään, aloita kaivamisen kaivaminen. Sen syvyys riippuu monista tekijöistä, mutta pienille autotallille riittää keskimäärin 50-60 cm. Varmista, että seinät ovat tasaiset.
 3. Kaivannon pohja on pakattava ja siihen on tehtävä hiekka tyyny. Sen paksuus on 15-20 cm. Työnnä hiekkaa perusteellisesti, kostuta se vedellä.
 4. Seuraavaksi on aika tehdä muotti. Levyjä käyttämällä, työnnä muotti ulos, vahvista se ja vedä kalvo.
 5. Sisällä sinun täytyy tehdä vahvistus vahvistuspalkkeilla. On tärkeää, että liittimet eivät kosketa muottipesää eikä työntyvät ylhäältä.
 6. Nyt voit täyttää autotallin pohjan betonilla, tiivistää sen ja tasoittaa sen ylhäältä.

Vaihe 4 - muurausseinät

Kestää noin 3-4 viikkoa kuivua betoniperusta. Tämän jälkeen voit jatkaa laajennetun savibetonilohkon seinämien asettamista. Prosessi ei ole monimutkainen, vaan vaatii huomiota.

Seinien suojaamiseksi kosteudelta sinun on asetettava useita kerroksia vedenpitävyyteen perustukselle. Käytä ruberoidia. Hän on halpa ja vastustaa tehtävää. Seuraavaksi jatka makaa. Toisin kuin tiilet, voit rakentaa seinät yhteen korttiin. Tässä on, mitä sinun tarvitsee tehdä:

 1. Kohdista kulmakappaleet molemmin puolin. Ne on asetettava täysin tason alapuolelle, koska ne toimivat oppaiden roolissa.
 2. Lohkojen välissä on venytys, jonka pitäisi koskettaa yläosaa. Hänen tehtävänsä on, että laitat loput lohkot.
 3. Sementtilaastia käytetään kiinnittämiseen ja käytä kumisakset säätöä varten.
 4. Rivi näyttää ensimmäisen lohkon rivin.
 5. Kun kehä on valmis, aloita sama menettely: asenna kulmakappaleet, venytä kalastuslinja ja laita toinen rivi. Vain täällä on tarpeen tehdä se pukeutumalla, niin että malli on vahva.

Aseta laatikko, muodostavat ikkunan aukot ja aseta portin alle. Kun seinät ovat saavuttaneet halutun tason, voit siirtyä seuraavaan työvaiheeseen. Vain täällä ennen tätä sinun tulee tehdä vahvistettu hihna, koska seinien yläosaan kohdistuu ylimääräinen kuormitus katolta.

Vaihe 5 - kattorakenteet

Jälleen, sinun on ensin laadittava laadukas vedeneristys. Voit tehdä tämän asettamalla katemateriaalin sardeldi-betonilohkojen ruutuun. Mauerlat asennetaan ruberoidin päälle - erityinen levy, joka jakaa tasaisesti katon kuormituksen kaikille seinille. Ja myös mauerlat liittää autotallin katon rungon seiniin ja luo yhtenäisen rakenteen. Siksi se on kiinnitettävä tiukasti sardeldi-seinään.

Nyt voit koota katon runko. Useimmiten autotalli valitsee pylväät, yksi tai tasainen katto. Ne ovat helppokäyttöisiä ja melko käytännöllisiä. Laite vaatii kattorakenteita, jotka ovat katon selkäranka. Laatikko on täynnä niitä. Autotallin katolle on asennettu suojuksen päällinen. Suosittelemme, että käytät tähän tarkoitukseen terasseja, vyöruusuja, liuskekiveä tai taitettuja kattoja. Jos sinulla on jo rahaa, tee sitten ihanteellinen metallisen autotallin katto.

Yhteenveto

Slaydite-lohkojen autotalli valmis. Tarkemmin sanottuna hänen laatikonsa on täysin tehty. Voimme sanoa, että kaikkein vaikein on ohi. Laitteiden lattia-, verhous- ja seinieneristys sekä ikkunoiden ja porttien asentaminen autotalliin jäi vähäiseksi. Olen iloinen siitä, että keramit betoni kokee täydellisen lopputuloksen. Näin voit luoda luotettavan ja kestävän autotallin lisäksi myös kauniin.

Laajennettu savi-autotalli

Oletko harkinnut, mitä materiaalia rakentaa autotallihuone autollesi? Nyt markkinoilla on laaja valikoima erilaisia ​​materiaaleja. Voit määrittää, että suunnittelussa on paras vaihtoehto, jotta se olisi luotettava ja kestävä, mutta samalla oli mahdollisuus säilyttää pieni budjetti. Esimerkiksi erinomainen valinta - autotalli laajennetusta savesta. Tarkastellaan yksityiskohtaisemmin sen ominaisuuksia, etuja, rakenteiden ominaisuuksia.

Miksi sardeldin lohkojen suosio kasvaa?

Ensinnäkin on tärkeää selvittää, mitä täsmällisesti sardeldi-betonilohkot ovat niin houkuttelevia. Tässä rakennusmateriaalin kustannukset ovat välttämättömiä. Masters väittävät, että laajennettujen savibetonilohkojen rakentaminen on paljon taloudellisempaa ja tehokkaampaa. On välttämätöntä saavuttaa kohtuullinen laatu- ja hintaasema, koska autotallin rakentamista ei useinkaan suunnitella suurilla kustannuksilla, mutta rakennuksen ominaisuuksien on pysyttävä kunnolla.

Aloitamme lopettamalla kevyiden yhdistelmälohkojen kustannukset. Tietenkin, jos verrataan tiiliä ja lohkojen makaamista hintaan, keramitbetoni tulee paljon halvemmaksi (kuutiometriä kohden). Lisäksi jopa vaahtobetoni- ja kipsilohkoihin kuluu enemmän kuin sardeldi. Tietenkin tällainen tehokkuus välittömästi työntää materiaalia johtavaan asentoon.

ominaisuudet

Samalla tekniset eritelmät ovat myös hyvällä tasolla. Keskeinen slaydite-betonin menestys tärkeimmissä täyteaineissa on laajennettu savi. Se on kuuluisa hyvän tilavuuden ja minimaalisen massan yhdistelmästä. Tällainen huomattava vaikutus saavutetaan sen vuoksi, että laajennettu savi saadaan korkean lämpötilan käsittelyssä savesta, kun se vaahtoutuu. Saatu savi pallot sisältävät suuren määrän ilmaa, mutta samaan aikaan niillä on kiinteä kuori, joka on valmistettu savesta. Savi ei anna veden päästä läpi, ja kuplat antavat materiaalin jäätyvyyden. Korkealaatuisen laajenevan savirakenne koostuu laajennetusta savimaasta, sementistä ja laajennetusta savesta.

Erityisominaisuudet

Esittelemme lyhyesti lyhyesti laajennetun savibetonilohkon keskeiset ominaisuudet ja edut.

 • Demokraattinen arvo.
 • Paloturvallisuuden korkea taso.
 • Pieni paino ja huomattava volyymi.
 • Lisääntynyt pakkasvaste.
 • Kelvollinen vedeneristys, lämmöneristys ja äänieristysominaisuudet.
 • Claydite ei pelkää sientä, kosteutta, se ei aiheuta mätää.

Jos olet jo lopettanut tämän vaihtoehdon, sinun kannattaa toteuttaa laajennettujen savibetonilohkojen autotallin projekti, voit jopa tehdä ilman ammattimaisten rakentajien apua. Tämä materiaali sopii hyvin autotallin itsensä rakentamiseen, koska se on oikeassa geometrisessa muodossa, on helppo ja kätevä asennusvaiheessa.

Määritä tulevan autotallin koko

Vanhan mallin standardirakenteissa on parametreja 3-6 metriä. Mutta nykymaailmassa tällaiset mitat eivät enää ole täysin merkityksellisiä. Ja tässä ei ole pelkästään auton koko, vaan myös autotallin tarkoitus. Huone voi olla varasto, kellari, työpaja.

Merkitkää tärkeimmät tekijät, jotka on otettava huomioon määritettäessä autotallin optimaalista kokoa.

 • Autojen parametrit. Täällä kannattaa tehdä varaus, koska voit myöhemmin ostaa auton, jolla on erilainen runkotyyppi, suurempi.
 • Lämmöneristyskerroksen läsnäolo autotallin sisällä. Tämä "turkki" tietysti vähentää vapaata tilaa, autotallialueen.
 • Ajattele, asennatko hyllyjä, huonekaluja.
 • Harkitse hyllyjen, sulkujen ja kaikenlaisten säilytysjärjestelmien lukumäärää.
 • Jos mopedi tai moottoripyörä on tallennettu huoneeseen, se on myös otettava huomioon.
 • Garage workshopin pitäisi olla suurempi, tilavampi.
 • Toinen vivahde - ovien ja tavaratilan leveyden leveys.

Nyt päälliköt pitävät laajennetun savibetonilohkon koon 4x7 metriä täysin hyväksyttävänä.

Valmistelu rakentamiseen

Ennen rakennustyön aloittamista on tarpeen suorittaa asianmukainen koulutus. Harkitse sen tärkeimmät vaiheet.

 • Ensimmäinen vaihe on laatia suunnitelma, autotalli. Sinun täytyy määrittää kaikki tarkat parametrit ja mitat. Myös rakenteen tärkeimmät osat on merkittävä.
 • Tontti rakennuksen autotalli sinun täytyy ennalta valita. Huomaa: autotalli laajennettu savi on pääkaupunki rakennuksen säätiö, joten sinun on otettava luvat sen rakentamiseen.
 • Maa valmistelee myös. Se puhdistetaan turpeesta, kasvillisuudesta, mahdollisista roskista ja tasoitetuista.
 • Sitten suunnitelma siirretään paikalle. Käytä mittanauhaa, kolmiota, nailonjohtoa ja tappeja. Yritä siirtää tarkasti tulevaisuuden säätiön mitat.

Ole varovainen, yritä ennakoida kaikki vivahteet.

Säätiön rakentaminen

Seuraava askel on rakentaa vahva pohja autotallille. Asiantuntijat huomauttavat, että sardeldi-betonilohkot itsessään eivät sovellu perustuksen rakentamiseen. Siksi kokeneet käsityöläiset, garazhniki mieluummin käyttävät perinteistä konkreettista täyttöä. Selvitä, miten työ suoritetaan.

 1. Aluksi louhitaan kaivaa. Voit tehdä sen noin 30-45 cm syvällä. Muista tärkeä kohta: sinun on hallittava tarkasti diagonaalien pituus. Niiden on oltava samat, jotta lopulta perustus on säännöllinen suorakulmio.
 2. Sitten kaivon pohja on täynnä soraa ja hiekkaa. Jokainen kerros on varovasti kaatunut. Tällainen tyyny tulee olemaan hyvä takuu säätiön voimakkuuden ja vakauden paranemiselle.
 3. Seuraavassa vaiheessa yläpuolella on yläpuolinen muotti. On välttämätöntä tehdä kahta muotoa kerralla: sisäinen ja ulkoinen. Määritä korkeus itse. Kaikki riippuu siitä, rakentaako autotalli säätiön yläpuolelle vai vähennä sitä. Tarkasta varovasti diagonaalien pituus, muottiparametrit niin, että ne ovat tasaiset. Muista toinen tärkeä seikka: teidän muottipesän on oltava riittävän voimakasta kestämään betonin painoa kaatopaikassa sekä myöhemmin koko autotallin elinaikana.
 4. Sitten säätiö vahvistuu. Valitse korkealaatuiset metalliliittimet ja käsitellä sitä korroosionestoaineella.
 5. Sitten se menee ja suoraan kaatetaan säätiö betonilla. Mestareita kehotetaan suorittamaan koko valettu yksi päivä, niin että lopulta pohja on monoliittinen.
 6. Tee betonipinta itsetasaava yhdiste. Se voi tulevaisuudessa tulla kerrokseksi autotallissasi.
 7. Varmista, että betoni on kunnolla kovettu ja kiinnitetty tiukasti. Jotta se ei osoittaudu ylikylläiseksi, ei halkeile, ja se on saavuttanut hyvän lujuuden, se on juotettava säännöllisesti.

Muista: kestää noin kolme viikkoa betonin kovettumiselle. Sen jälkeen on aika sijoittaa autotallin seinät.

Walling

Nyt kiinnittäkää huomiota useisiin hyödyllisiin vinkkeihin. Ne ovat hyödyllisiä teitä varten autotallin seinien rakentamisessa, jossa sardelliitti lohkot asetetaan.

 • Ensinnäkin luodaan perusta. Metalliverkon tulee olla yhtä suuri kuin tulevan asennuksen leveys. Se on täynnä hiekkasementtiseosta.
 • Jäykän raa'an seoksen osalta on tarpeen vahvistaa leveät savenbetonilohkot. Asenna ensin elementti, sitten se päinvastoin - seuraavaksi.
 • Kaikki yhdisteet päällystetään liuoksella.
 • Ensin asetettu tychkovy, lusikka riviä.
 • Muuraus on omat ominaisuutensa. Jokaisen seuraavan rivin on määritettävä offsetilla. Kahden alemman lohkon risteys sijaitsee ylemmän lohkon keskellä. Tämä on erittäin tärkeää tasaisen paineen jakamiseksi.
 • Huolehdi erityisen huolellisesti ulkoisista saumoista.
 • On toivottavaa vahvistaa vahvistamista vahvistamalla verkkoa joka kahdessa rivissä. Aseta verkko suoraan saumaan. Se estää laastin vuotamisen muurausliitosten ulkopuolella, varmistaa turvallisuuden, kun autotalli kutistuu ja estää halkeamien muodostamisen. Tietenkin seinien vahvuus, vahvistaminen on valtava rooli.
 • Varmista aina, että muuraus ei vastaa pystysuoria saumoja. Lohkojärjestelmän sivupinnat asetetaan kohtisuoraan alariville.
 • Kun lohkot on leikattava pienempiin elementteihin, sinun on käytettävä hiomanauhaa.
 • Muista porttien, ikkunoiden ja tuuletusaukkojen järjestely.

Voit halutessasi lisäksi tehdä autotallisi seinämien eristyksen. On mahdollista pinnoittaa keraamisia betoniseiniä sementtikerroksella. Sisäisen eristyksen vaahto sopii parhaiten. Älä myöskään unohda tuuletusta: syöttö- ja pakojärjestelmän pitäisi toimia hyvin, ja ilmanvaihtoaukkoja ei ole mahdollista sulkea. Niitä tarvitaan ylimääräisen kosteuden, haitallisten kaasujen ja kemiallisten yhdisteiden poistamiseksi.

Garage katto

Katolla on myös erityistä huomiota. Ensinnäkin tukipalkkien järjestelmä on asennettu koko autotallin muurien koko kehälle. Seuraavassa vaiheessa katon tukikehikko on kiinnitetty kunnolla. Se on tavallisesti peitetty laudoittain. Välittömästi on huolehdittava vedeneristämisestä. Hyvä ratkaisu on kattaa koko pinta ruberoidilla, sillä se on aiemmin jättänyt sen bitumimastilla.

Nyt päälliköt suosittelevat myös mauerlatin käyttöä. Se on asennettu päälle kuorman optimaaliseen jakautumiseen seinille ja katolle. Se on asennettava erittäin huolellisesti, koska se on tärkein yhteys rakenteen ja katon välillä.

Katso katon kaltevuus: sen tulee olla vähintään 15 astetta. Tällöin lumi, kosteus ei kerääntyy katolle. Aseta katto peitolle ja sitten sinun on viimeisteltävä vastakkainen pinta. Käytä liuskekiviä, eri sävyjä.

Viimeisessä vaiheessa asenna portti, laita ikkunan aukot ja tuuletusaukot autotalliin. Sisä- ja ulkopuolinen täydellinen sisustus suoritetaan. Sitten voit siirtyä sisällä autotallin tilaa järjestelyyn.

Hyödyllistä videota: tutustu slaydite-betoniin

Muista lukea hyödyllisiä materiaaleja videomuodossa. Näin on helpompi havaita tietoja, kun kaikki esitetään mahdollisimman selkeästi. Ehdotamme katsomaan kahta videota. Ensimmäinen on omistettu laajentuneen saven lohkojen asettamiselle. Voit ymmärtää kaikki hienot yksityiskohdat, jos opit huolellisesti, kirjoita tärkeimmät kohdat.

Toinen video on myös erittäin hyödyllinen: se tutkii yksityiskohtaisesti keramit betonia, sen teknisiä ominaisuuksia, ominaisuuksia. Lisäksi on tietoa muurien vivahteista.

Tee kaikki työ huolellisesti, muista ohjeet ja hyödylliset vinkit, ole erittäin varovainen. On erityisen tärkeää, että se täyttää kunnolla ja huolehtii muurauksen täydellisestä tasaisuudesta. Sitten autotalli, joka on rakennettu laajennetuista savielementeistä, on luotettava, kestävä ja käytännöllinen ja turvallinen.

Garage-rakenne keramiikkalohkoilta

Savirauta-betonilohkojen autotalli on moderni näkökulma pienten teknisten laitteiden rakentamiseen. Tämän materiaalin lukuisat positiiviset ominaisuudet takaavat suunnittelun luotettavuuden ja kyvyn toimia pitkään aikaan. Tällainen pääoma-autotalli voidaan helposti rakentaa omilla kädillä, mikä vähentää merkittävästi kokonaiskustannuksia. Rakentamisen aikana on tärkeää ottaa huomioon kaikki materiaalin ominaisuudet ja tehdä työtä oikein ja tarkasti.

Rakennemateriaalien valinnan ominaisuudet

Miksi keramzit betonirakennukset ovat laajalti suosittuja? Sen ytimessä, sardelliittibetoni- tai kevytlohkon rakentaminen on pakattu elementti, joka perustuu korkeassa lämpötilassa kalsinoituun vaahtoutuun saveen. Tämä puolivalmiste sekoitetaan sementin ja hiekan kanssa lisäämällä vettä. Lohko muodostuu korkeassa paineessa. Siten tämä materiaali on eräänlainen vaahtolohko, jolla on korkea lämmöneristys- ja kohinasuojausominaisuudet.

Höyryn pitoisuuden muuttaminen lohkon tilavuudessa varmistetaan 3 päätyyppien tuottaminen: rakentavat, rakentavat lämmöneristys- ja lämpöeristetyt laajennetut savilohkot. Rakenteelliset elementit sisältävät pienimmän määrän ilmaa, mikä liioittelee erikoispainoa (1450-1850 kg / m³) ja materiaalin mekaanista lujuutta, mutta vähentää eristyskykyä. Näin ollen lämpöä eristävä lajike on kevyin (tiheys 320-650 kg / m³), ​​koska on enimmäismäärä huokosia. Tällaisten lohkojen lämmönjohtavuus pienenee merkittävästi, mutta samaan aikaan mekaaninen lujuus vähenee. Rakenteellinen ja lämpöeristysvaihtoehto on välivaiheinen. Sen tiheys on välillä 700 - 1250 kg / m³.

Yleensä monet savielementtien ominaisuudet eivät ole huonolaatuisia ja joissakin tapauksissa ylittävät sen. Ensinnäkin lohkojen laskun kustannukset ovat edullisemmat kuin tiilen, eivät heikompia voimaa. Elementtien merkittävät mitat riittävän pienellä painolla antavat mahdollisuuden yksinkertaistaa ja nopeuttaa rakentamista. Materiaali voittaa sen sopeutumiskyvyn, joka ilmaistaan ​​leikkaamisen, käsittelyn ja porauksen yksinkertaisuudessa. Tällaisissa lohkoissa voit vapaasti kiristää ruuvia tai käyttää kynttä. Materiaalin tärkeä etu on "hengittävän" vaikutuksen läsnäolo, ts. ilman läpäisevyys. Käsittelyn aikana ei ole havaittavissa kutistumista savi-betonissa, mikä on erittäin tärkeää rakenteen käytön aloittamisen nopeuttamiseksi. Tärkeitä etuja ovat melko korkea sumentuminen ja paloturvallisuus lohkot eivät pala myös suoraan kosketuksessa liekin kanssa.

Kuinka valita materiaali rakennuksen autotalli? On huomattava, että autotalli ei ole asuinalue, mikä vähentää lämmöneristysominaisuuksien vaatimuksia. Luonnollisesti talven ei pitäisi olla liian kylmä, mikä kuitenkin edellyttää tiettyä lämpösuojausta. Sellaisen rakenteen kannalta on tärkeämpää lisätä lujuutta ja luotettavuutta. Tämän vaihtoehdon huomioon ottaen tunnustetaan, että keramitsitekstiini, jonka tiheys on noin 850-1150 kg / m³, sopii parhaiten autotalliin, ts. rakennus- ja lämpöeristysluokkaan kuuluvat lohkot. Tämän tiheyden rajoissa valitaan keramzit-lohkot, joiden lujuusluokka ei ole pienempi kuin M50, jonka lujuusluokka on F50-F100.

Rakennusprojekti

Slaydite-lohkojen autotallit omilla käsillä olisivat optimaalisia mittoja, ts. mahdollistavat auton säilyttämisen mukavasti huoneen pienimmissä mitoissa. Tulevaisuuden autotallin projekti alkaa määrittämällä sen koko. Kuinka laskea ne oikein ja järkevästi?

Vanhoina päivinä tämä ongelma oli helppo käsitellä: autotallin vakiokoko oli 3x6 m, mikä mahdollisti kotimaisen auton mukavan käytön. Nykyään autojen valikoima on laajentunut merkittävästi, ja yhä useammat ihmiset haluavat tilata auton koko perheelle. Luonnollisesti vanhat standardit eivät enää voi täyttää autoilijoiden uusia vaatimuksia.

Laskettaessa autotallin kokoa otetaan huomioon seuraavat tekijät: auton koko, ottaen huomioon avoimet ovet; hyllyjen, työtasojen ja muiden välineiden sekä huonekalujen saatavuus; tarve tallentaa muita suuria tavaroita ja pieniä kuljetuksia (polkupyörä, mopedi, skootteri jne.); moottoriteiden suunnittelu (ilmanvaihto, putkisto). Mittasuhteissa tulisi huomioida käytävän tilaa, koneen kunnossapitoa ja korjausta. Näissä olosuhteissa katsotaan, että nykyaikaisen autotallin keskikoko on 4x7x2.8 m.

Vaaditut työkalut

Kun rakennat autotallin laajennettuja savielementtejä, sinun on huolehdittava sellaisesta välineestä kuin:

 • Bulgaria;
 • punssi;
 • sähköpora;
 • ruuvimeisseli;
 • rakentaminen mikseri;
 • vibraattorin;
 • lapio;
 • romu;
 • vasara;
 • sledge hammer;
 • kumimetsät;
 • lastalla;
 • lastalla;
 • siveltimet;
 • rullan,
 • veitsi;
 • sakset;
 • vannesahan;
 • pihdit;
 • mittanauha;
 • romahtamaan;
 • rakennustasolla.

Säätiön rakentaminen

Kysymys siitä, miten rakentaa autotalli savi lohkojen, alkaa perustaa säätiön. Tällaisella rakennuksella on pääkaupungin (stationaarinen) asema, ja sen vuoksi on tarpeen perustaa autotalli.

Säätiön optimaalinen muunnelma on nauha-versio. Tämä muotoilu mahdollistaa samanaikaisesti seinien muodostamisen suurelle kellarille. Kuitenkin useimmiten on kevyt, matala syvyysinen nauhatus perustetaan, eikä katselualue ole riippuvainen siitä.

Määritetyn tyypin perustus voidaan tehdä seuraavassa järjestyksessä:

 1. Kaivantoa kaivetaan koko kehällä, ottaen huomioon noin 30-35 cm: n betoniliuskan leveys ja tarve asentaa muottiin.
 2. Kaivannon pohjalle kaadetaan hiekkalaatikko ja murskattu kivi, jonka kokonaispaksuus on 15-20 cm, jonka päälle asetetaan kateaineen tai sakeutetun polyeteenikalvon vedeneristys.
 3. Asennettu puinen muottirakenne tulevaisuuden autotallin kehällä.
 4. Lujitushihna asennetaan vaakasuorat teräsvaipat, joiden läpimitta on 12-16 mm ja jotka on liitetty pystysuorilla siltoilla.
 5. Betoni on täynnä säätönauhoja, joihin käytetään sementti-hiekkalaatua murskattua kiveä, ja kaatamista seuraa massan tiivis tiivistys värähtelijän avulla.
 6. Muottien purkaminen ja aukkojen täyttäminen maaperän kanssa tromboosilla.

Seuraavassa rakennusvaiheessa on betonilattian valmistusta. Ennen sen täyttämistä tarkastuskaukalo kaivaa ja laskeutuu alas. Betonikerroksen asettaminen alkaa 10-15 cm: n paksuisen hiekan ja murskakiven täyttymisen jälkeen, minkä jälkeen vedeneristys levitetään paksun polyeteenikalvon koko pinnan päälle kerroksena. Levyn vahvistamiseksi asetetaan teräsvahvistusverkko, jonka läpimitta on 10-14 mm. Betoni kaadetaan 2 kerrosta käyttäen majakoita tasaisen lattian varmistamiseksi.

Muurausseinät

Laajennettujen savilohkojen asettaminen itsessään eroaa vähän muurausseinien tekniikasta. Nauhateoksen yläpuolelle on asetettu vedeneristys ja vahvistusverkko. Seinämateriaali alkaa lohkojen kulmittaisen linjauksen muodostamisella. Sitten alkaa elementtien säännöllinen asentaminen sementti-hiekkalaastilla. Työn aikana varmistetaan rivien "ns. Shakki" kohdistus, kun alemman rivin lohkojen välinen sauma putoaa ylemmän lohkon keskelle. Liuos valmistetaan sementistä ja hiekasta suhteessa 1: 3 tai 1: 4. On suositeltavaa käyttää sementtityyppistä Portland-tuotemerkkiä M400.

Kun seinät on asetettu, tulee olla tietoinen vaahtomateriaalin hauraudesta puristuskuormituksen aikana. Poistamalla vaurioituneiden savilohkojen asteittaisen tuhoutumisen vaara vahvistusverkko sijoitetaan 4-5 riviin.

Autotallin katto asennetaan liuoksen täydellisen kovettumisen jälkeen. Palkki asennetaan seinämien koko kehälle tasaisen kuorman jakamiseksi. Se kiinnitetään seinän päälle ankkureilla. Seuraavaksi asennetaan puiset kattotuolit, joiden kaltevuus on noin 60-80 cm. Rattaissa on kiinnitetty laatikko, jonka päälle kattolamateriaalin vedeneristys on asetettu. Katteen päällä katto on tehty valituista materiaaleista (teräs, metallilevyt, liuskekivi, laatta, rulla materiaalit). On pidettävä mielessä, että kun laitat pehmeän kattolaatan, asennetaan ristikkopaneelit lähellä toisiaan ilman rakoa.

Kuten jokin vaahtoblock, savi lohko pelkää altistumista kosteudelle, joka tunkeutuu sisäpuolelle kertyy sisäisiin huokosiin. Talvella vesi jäätyy, mikä voi johtaa materiaalin halkeiluun. Estolohkon suoran kosketuksen estämiseksi kosteudelta suositellaan seinien rappaus. Tällöin tällainen viimeistely on tehtävä sekä ulko- että sisäpuolella.

Slaydite-lohkot ansaitsevat äskettäin laajan suosion. Tällaisesta rakennusmateriaalista voidaan rakentaa omiin käsiinsä halutun kokoinen luotettava autotalli. Varmistaessaan hyvää materiaalisuojaa kosteudelta, sardeldiitti-betonikatot pysyvät monien vuosien ajan pysäyttäen kaikki mekaaniset ja ilmastolliset kuormat.

Rakennamme autotalli sardeldi lohkojen omilla käsillä

Tänään on runsaasti rakennusmateriaaleja, joista voit rakentaa autotalli autoosi. Tämä voi olla mobiilirakenne lähellä asuntorakennusta tai päärakennetta omalla juonialueella.

Tässä artikkelissa tarkastelemme kuinka rakentaa autotalli omalla kädelläsi laajennetusta savi-lohkosta ja tarjota askel askeleelta ohjeita.

Keramsit-lohkon edut

Pääasiallisen autotallirakenteen on oltava kestävä ja lämmin (katso Kuinka eristää autotalli sisäpuolelta nopeasti ja tehokkaasti). Laajennettujen savibetonilohkojen autotallin rakentaminen tapahtuu paljon nopeammin kuin perinteinen tiili, ja materiaalien hinta on paljon halvempi. Suuren saven tärkeimmät edut ovat sen hinta ja tekniset ominaisuudet.

Lohkojen valmistuksessa pääosa on kevyt, laajennettu savi. Laajennetulla savella on pieni osuus suurella tilavuudella.

Se on valmistettu tavallisesta savi, joka on lämpökäsitelty, jonka tuloksena se saa suuren lujuuden ja vaahdot. Saviastian pallolla on huokoinen rakenne, joka koostuu pienistä ilmakupleista, jotka on erotettu toisistaan. Tämä ominaisuus tekee materiaalista huurun kestävän ja vähentää merkittävästi lämmönsiirtoa.

Sardelliittibetonielementtien pääominaisuudet ovat:

 • Matala materiaalikustannus
 • Pieni osuus;
 • Palonkestävyys;
 • Alhainen lämpötila;
 • Korkea lämmöneristys ja äänieristysominaisuudet.

Tietoa. Korkealaatuista laajennettua savea valmistetaan lisäämällä sementtiä ja laajennettua savea hiekkaa, mikä lisää merkittävästi rakeiden lujuutta.

Työn tekeminen tämän materiaalin kanssa ei vaadi erityisiä taitoja. Riittää ostaa oikea määrä materiaalia ja valmistaa työkalu.

Seuraavassa esitetään vaiheittaiset ohjeet toimista, joiden perusteella pystyt itsenäisesti rakentamaan täyden palvelun autotallin.

Autotallirakenne

Koko rakennusprosessi on jaettava viiteen päävaiheeseen:

 • Paikan valmistus ja merkitseminen;
 • Säätiön luominen;
 • Walling;
 • Katon asennus;
 • Ulkopuoli ja sisustus.

Analysoimme jokaisen rakennusvaiheen yksityiskohtaisemmin.

Sivuston valmistelu ja layout

Ennen kuin rakennat autotallin, jossa on laajennettuja savielementtejä, sinun on valittava sopiva sivusto, jolla on mahdollisuus saada auto mukavasti. Sivuston pinta on puhdistettava kivistä, kasvillisuudesta ja muista vieraista esineistä.

Maaperän voimakkaiden epäsäännöllisyyksien läsnä ollessa kumpujen tai syvennysten muodossa, ne on tasoitettava ennen tasaista tasoa.

On tärkeää. Seuraava askel on luoda tulevaisuuden autotallin projekti paperilla, jossa on selkeä osoitus kaikista kokoluokista. Projekti auttaa myös laskemaan oikein kulutushyödykkeiden määrän seinien ja kattojen osalta.

Säätiön rakentaminen

Laajennettujen savilohkojen rakennetta varten voit käyttää nauhaa tai monoliittista säätiötä (katso: Kuinka kaataa säätiö autotallin alle: tee oikea asia). Huoneen täydelliseen kireyteen ja pehmeän maaperän läsnä ollessa on parempaa käyttää monoliittista säätiötä.

Tätä varten sinun on merkitettävä alue tangoilla, joiden välissä on venytetty lankojen mitat. Tämän jälkeen sinun on valittava maaperä, jonka syvyys on 30 cm, ja paina tupsua varovasti.

Kaivon ympärysmitta ympäröivä muotti on 10 cm maanpinnan yläpuolella, koska perustustason on oltava maatasoa korkeampi.

Sitten kuopan pinnalle asetetaan sora 10-12 cm paksu, jonka päälle vahvistetaan 6-8 cm: n halkaisijaltaan teräsvaipojen vahvistusverkko, jonka vahvistusverkon silmäkoko on 15-20 cm.

Ennen betonin kaatamista verkko nousee 10-15 cm: n korkeuteen ja se asennetaan tiiliin, kuten yllä olevassa kuvassa on esitetty. Viimeinen vaihe on kaataa betonia tasolle, joka on 10-15 cm maanpinnan yläpuolella.

On tärkeää. Jos sää on kuuma ja pohja altistuu suoralle auringonvalolle, se on peitettävä rakennekalvolla ja säännöllisesti kostutetulla vedellä. Kuumalla säällä ylempi kerros kiinteytyy paljon nopeammin kuin alempi, mikä johtaa murtumien esiintymiseen lasimaalla. Tee näin ja tee säännöllinen kosteus kosteuden tasaamiseksi.

Walling

Seinien rakentaminen alkaa vasta, kun säätiö on täysin asetettu 3-4 viikon kuluttua. Kun rakennamme autotallin laajennettuja savielementtejä, ensimmäisten lohkojen ja pohjan välille on välttämätöntä asettaa vesikerroksen kerros tavallisen katemateriaalin kaistaleeksi.

Metallipylväitä ajetaan kehää pitkin ja kiristetään lankaa, joka merkitsee seinän ulkoreunaa ja mahdollistaa asennuksen tasaisuuden hallinnan visuaalisesti.

Ensin lohkojen ensimmäinen rivi asetetaan sementti-hiekkalaastiin ja lävistäjä mitataan varmistaakseen, että ensimmäinen rivi on asetettu oikein ja huone on symmetrinen. Kun ensimmäinen rivi on asetettu, siirry kulmien rakentamiseen autotalli, joka olisi 3-4 korttelin koko rivi. Esimerkki on esitetty yllä olevassa kuvassa.

On tärkeää. Kun asetat jokaisen lohkon, säädä sen asentoa vaakatasossa ja pystysuunnassa. Tämä säästää tarvetta käyttää langoja ja luodin rivejä seuraavien rivien rakentamisen aikana. Kun asetat 2-3 riviä kevyitä runkolohkoja, aloittakaa taas muutaman rivin rakentaminen.

Kattotuotanto

Seinien asennuksen päätyttyä voit alkaa luoda katto (katso autotallin katon laite). Katemateriaali sijoitetaan yläreunojen riviin vedenpitäviksi, sitten sähkölevy asennetaan ja kiinnitetään ankkureilla lohkoihin.

Mauerlat on levy, joka jakaa katon painon tasaisesti kaikkien seinien läpi. Esimerkki on esitetty yllä olevassa kuviossa. Autotallin osalta on riittävän kevyt katto, jonka pinnan kaltevuus on vähintään 15 astetta hyvälle kaltevuudelle.

Seuraavassa vaiheessa valmistetaan poikittaispalkkeja, jotka on kiinnitetty mauerlataan metallikulmilla jokaisella reunalla. Sitten kehys on ommeltu vanerilevyjä, lastulevyä tai puukuitulevyä.

Seuraavaksi asennetaan kalvo, joka suojaa puuta kosteudelta ja katto on ommeltu ammattimaisella lattialla tai millä tahansa muulla kattotavulla (katso Kuinka kattaa autotallin katto: valitsimme vaihtoehdon).

On tärkeää. Ennen kuin puulevyjä peitetään kalvolla, niitä on käsiteltävä myös erityisillä kyllästyksillä, jotka suojaavat puuta kosteudelta.

Portin asentamisen jälkeen laajennetun savibetonilohkon autotallin rakentaminen voidaan katsoa täydelliseksi.

Ulkopuoli ja sisustus tehdään harkintasi mukaan. Sisäpohjasta valmistettu huone voidaan lisäksi eristää ulkopuolelta vaahtomuovilla, ja koristeluun voidaan käyttää kipsi- tai sivuraidepaneeleja.

Sisustukseen voidaan käyttää kipsiä, muovipaneeleja tai keraamisia laattoja. Lopuksi ehdotamme katsomaan videomateriaalia laajennetun savibetonilohkojen käytöstä.

Mitkä ovat laajennetun savien edut ja kuinka rakentaa autotalli ulos

Materiaalien edut

Kun valitset sardelliittibetonilohkojen pohjana autotallille, sinun on ensin tutkittava tämän materiaalin koostumusta - loppujen lopuksi se määrittää tällaisten lohkojen positiivisten ominaisuuksien joukon.

On huomattava, että itsessään laajennettu savibetoni on ehdottoman ekologinen materiaali, koska sen valmistukseen käytetään vain luonnollisia raaka-aineita. Nimellä voidaan ymmärtää, että pohja sisältää betonia (vain korkealaatuista) sekä eräänlainen huokoinen komponentti, jota kutsutaan hienojakefraktiaksi. Hiekkaa lisätään joskus materiaalin tiheyden lisäämiseksi. Tuloksena oleva yhdistelmä on ihanteellinen perusta rakentamiselle.

Tärkein etu on lämpöeristys. Keraamilohkoille on tunnusomaista alhainen lämmönjohtavuus, mikä ilmenee niiden käytöstä lämmöneristysmateriaaleina. Samalla ne kykenevät suorittamaan täydellisesti rakennustoiminnon, kun luodaan autotallin seinät.

Lohkot eivät vaadi erityistä huolellisuutta itsestään - ne ovat kestäviä kiviä, massiivisia kuin puu, täysin sietää lämpötilan muutosten vaikutuksia ja voivat toimia monien vuosien ajan.

Luonnon alkuperänsä vuoksi sardeldi-betoni edistää ihanteellisen mikroilmaston luomista huoneeseen, säätelee kosteutta, ylläpitää optimaalista ilmankiertoa ja ei aiheuta haitallisia aineita ympäristölle.

Valmiit seinät ovat täydellisiä kaikkien tehoelementtien, yksinkertaisten hyllyjen tai sisustustuotteiden kiinnittämiseen, eikä kaikki seinät voi ylpeillä. Tämä materiaali ei voi murskata ja imeä kosteutta. Myös jyrsijöitä tai haitallisia hyönteisiä ei voi vahingoittaa, mikä usein tapahtuu puusta valmistetuilla rakennuksilla.

Melueristys on tärkeä ominaisuus autotallirakennukselle, jossa korjaukset tehdään ja laajennettu savibetoni kykenee täysin suojaamaan ulkoista tilaa äänihuoneista sisältä.

Kevyt ja alhainen kulutus takaa rakennuksen nopean rakentamisen tällaisista lohkoista. Tämä tarkoittaa sitä, etteivät voi vain henkilökohtaisesti rakentaa autotallia sardelliittibetonielementeistä, vaan myös tehdä kaiken työn taloudellisesti ja ajallaan ja ilman viivytyksiä.

puutteet

Tietenkin, kuten mikä tahansa verrattain saatavilla oleva materiaali, keramitbetonilla on omat erityiset haittansa. Jotta saataisiin selville tärkein, yksi katsaus tällä materiaalilla riittää: jokaisessa lohkossa on aukkoja, ja mitä enemmän ne ovat, sitä vähemmän kestävä materiaali on käytännössä.

Kiitettävä pakkasenkestävyys tietyissä olosuhteissa voi myös muuttua epäedulliseksi, koska lohkojen huokosten sisällä oleva suuri negatiivinen lämpötila alkaa kertyä kosteudelle, joka sitten jäätyy. Jää voi puolestaan ​​laajentaa ja tuhota materiaalia sisältä. Tämän seurauksena useiden kylmien vuodenaikojen jälkeen voi- daan vähentää huomattavasti savibetonin kestoa.

Ammattilaiset eivät suosittele näiden lohkojen käyttöä perustuksen asettamiseen, koska ne eivät kestä kuormaa. Joten autotallin pohjan alla on löydettävä kestävämpi ja kiinteämpi materiaali. Lisäksi rakenteen rakenne edellyttää asianmukaisia ​​laskelmia niin, että seinämien kuormitus ei poistu liian suureksi.

Jotkut kevyiden aggregaattien tyypit eivät ole ulkonäöltään houkuttelevimpia, koska lohkojen pinnalla on kohoumia ja huomattavia syvennyksiä. Vain äskettäin valmistajat ovat oppineet tekemään enemmän tai vähemmän hyväksyttäviä materiaalin muodossa ja muodossa.

Tästä syystä saat täydet tiedot, joten voit tehdä perustellun päätöksen. Ja jos se osoittautui kannattavaksi rakentaa autotalli laajennettu savi betonilohkojen, niin on aika katkaista tarvittavat laskelmat.

Määritä autotallin koko

Luo autotalli kahdelle autolle

Autotallin tärkeimmät parametrit sisältävät toiminnallisuuden, hyödyllisen alueen, syvyyden ja perustan tyypin sekä materiaalityypin, jossa laatu on jo sardeldi. Laatussuunnitelma on välttämätöntä optimaalisten ulottuvuuksien määrittelemiseksi heti ensimmäisestä hetkestä lähtien eikä rakenneuudistuksesta, jos auto muuttuu suuremmaksi malliksi tai toisen auton ostoksi.

Autotallin vähimmäisparametrit vastaavat ajoneuvojen pysäköinnin kokoa - tämä on paikka, jossa voit ajaa autoa, enemmän tai vähemmän vapaasti avata ovi ja päästä ulos. Auton keskimääräinen leveys on 1,7 metriä. Tätä lukua varten sinun on lisättävä toinen metri - 50 senttimetriä kummallakin puolella. Lisäksi tulevien seinien paksuus ja kaikki kohteet ja sisustuselementit, jotka aiot määritellä autotallissa. Jos puhumme pituudesta, suositeltava pysäköintitilanne on 5.5 metriä. Ja tähän kuvioon lisätään myös seinien paksuus ja muut pienet mutta tärkeät vihjeet, kuten työkalujen varastointi ja erilaisten roskakorien säilytystila.

Näin ollen leveys on noin 3 metriä ja pituus - noin 7 - ja tämä on kaikkein vähäisin laskelmin. Korkeuden osalta kaikki on äärimmäisen yksinkertaista - vie korkeus ja lisää noin puoli metriä tähän pituuteen sekä katon korkeus eristyksellä.

rakentaminen

Sadebetoni-lohkojen autotallin luominen onnistui, joten sinun pitäisi tietää muutamia rakennussalaisuuksia. Ja ennen kaikkea ne liittyvät laajennettujen savimaisten betonilohkojen valintaan, koska kaikki eivät ole sopivia kiinteän ja kestävän rakenteen rakentamiseen. Esimerkiksi korkealaatuisten lohkojen valmistukseen käytetään sardelliittiä, jonka halkaisija on 7-9 millimetriä. Myös ostettaessa on tärkeää tehdä virheitä ja valita materiaali, jota käytetään rakenteisiin eikä tilojen eristämiseen.

Tarvitsemamme lohkot erotetaan niiden vahvuudesta (100-500 / kg / m²) sekä tiheydestä (1400 - 1800 kg / kuutiometri). Liian pieni tiheysarvo johtaa siihen, että materiaali murenee oikein prosessissa, ja liian korkea betonipitoisuus ei anna odotettua lämpö- ja äänieristystä. Näissä parametreissä sinun tulee ohjata sardeldittibetonin valinnassa.

Myös ennen rakennuksen aloittamista on hyödyllistä tietää, että halutessasi laajennetut savilohkot voidaan tehdä omilla kädillä. Tätä varten tarvitset betonisekoittimen, jonka tilavuus on 130 tai enemmän litraa, lopullinen seos kouru, itse asiassa laajennettu savi, jonka kaltevuus on 0,5-1 senttimetriä, rakentamalla hiekkaa ja sementtiä, pehmitintä tai nestesaippua sekä vettä.

Betonimyllyssä edellä mainittuun tilavuuteen, kaada 5 litraa vettä, noin 8 litraa sementtiä, 30 kiloa hiekkaa ja toinen 30-kerrosta savea. Älä myöskään unohda varastoida 70 grammaa nestemäistä saippuaa. Ensin sinun täytyy tuoda betonisekoittimen toimintaan ja kaataa vettä siihen. Sen jälkeen lisätään nestemäinen saippua ja kaikki olemassa oleva hiekka.

Tämä seos sekoitetaan perusteellisesti ja sitten levitetään savi ja betoni. Prosessissa jokainen kivi on peitettävä sementtiliuoksella. Koko sekoitus voi kestää 7-10 minuuttia.

Lopullisen koostumuksen pitäisi muistuttaa nestemäisen hapan kerman koostumusta, eikä se saa kaatua. Tämän seurauksena seos kaadetaan erityisiin muotoihin aukkojen muodostamiseksi tai muottiin. Jälkimmäisessä tapauksessa lohkot tulevat ulos kokonaan. Kun materiaali (kotitekoinen tai ostettu) on valmis, voit siirtyä suoraan laajennetun savibetonilohkon autotalliin.

Säätiö ja lattia

Autotallin perusta on vankka perusta. Olemme jo päättäneet, että lohkot eivät ole täysin sopivia tähän rooliin, joten on parempi käyttää hyvä vanhaa betonityötä.

Aloittaaksesi autotallin koon sinun täytyy kaivaa pieni kaivanto. Samalla on välttämätöntä mitata lävistäjiä huolellisesti - niiden samansuuruinen pituus on tae siitä, että säätiö tulee tasaiseksi ja suorakaiteeksi. Kaivannon pohja on täytettävä ja rammed, tämä on säätiön niin sanottu "tyyny".

Sitten sinun on rakennettava yläpuolella oleva yläpuolinen muotti. Niistä pitäisi olla kaksi - sisäinen ja ulkoinen. Korkeus riippuu siitä, aiotko nostaa rakennuksen tasoa ympäröivän perustuksen yläpuolelle vai jättää se tasolle maan kanssa.

Sitten sisäisen ja ulkoisen muottien välissä lujitus putoaa kaivetun kaivannon koko kehän ympäri. Samalla on toivottavaa, että se ei kosketa sivuelementtejä ja ei varmasti ulotu yläreunojen yli. Älä unohda tarkistaa muotolevyjä koko ajan - tämä on erittäin tärkeää. Sen täytyy myös olla riittävän vahva, jotta betoni ei murskata sitä kaatamisen aikana tai ajallaan. On suositeltavaa kaataa kaikki betoni yhteen päivään niin, että kerros menee monoliittiseksi.

Kadulla korkeissa lämpötiloissa betoni voi kuivua ja putoaa liian nopeasti - satunnaiset kastelut säästävät sen. Prosessin päätyttyä säätiön ja lattian pitäisi olla kovettu - kokonaisuudessaan kestää noin kolme viikkoa, jonka jälkeen voit aloittaa seinien rakentamisen.

seinät

Laajennettujen savibetonilohkojen autotallin seinien asentaminen ei ole kovin erilainen kuin tiilien kanssa. On tarpeen asettaa lusikka ja herkullinen rivit, ja sitten sitoa kaikki.

Kun asetat seinät, huomaa, että pystysuuntaiset nivelet eivät saisi olla samat. Aseta lohkojen sivupinnat kohtisuoraan alariville.

Älä unohda, että jokaisella kahdella rivillä sinun on vahvistettava muuraus käyttäen saumaan asennettua vahvistusverkkoa. Vahvistettu silmä ei ainoastaan ​​edesauta seinien parempaa lujuutta, vaan myös suojaa autotallilta häiriöitä kutistumisen aikana, koska tämä aika on vaarallinen, koska silloinkin saattaa esiintyä halkeamia ja siruja. Verkko estää myös liuoksen vuotamisen ulkoalueiden ulkopuolella.

Materiaalin ja asennuksen laskennassa ei pidä unohtaa tärkeitä elementtejä kuin portit ja ikkunat. Erityinen lisä on se, että sardelliitti-betonilohkojen geometria mahdollistaa ikkunoiden ja ovien aukkojen rakentamisen pienellä vaivalla.

Jos haluat leikata kortteja (ja tämä on varmasti varma), sitten bulgarialaiset tekevät. Rakenteen eristämiseksi sen ulkopinta voidaan peittää sementtikerroksella ja vaahtomuovilla päällystetyllä sisäpinnalla. Kun seinät on pystytetty, voit siirtyä rakennuksen viimeiseen osaan - katon asentamiseen.

katto

Ennen pinnoitteen asennusta on tarpeen kiinnittää tukipalkit seinämää pitkin. Kiinnitä sitten katon pääkehys, joka on peitetty ulkopuolisilla levyillä. Veden sisääntumisen ja kosteuden estämiseksi sinun on peitettävä pinta eristysmateriaalilla, esimerkiksi kateaineella. Ylhäältä kannattaa kiinnittää mauerlat, joka auttaa tasaisesti jakamaan katon kuorman seinille. Se toimii myös katon rungon ja rakenteen välisenä liitoksena, ja siksi se on asennettava erityisen huolellisesti ja lujasti.

Katon kaltevuuden on oltava vähintään 15 asteen kulmassa, jotta lumi ja sadevesi eivät kestäisi sen pinnalla. Tämän seurauksena katon peitto leviää korille, jonka jälkeen päällyskerroksen viimeistely tehdään. Roolissaan voi toimia laatta tai yksinkertainen liuskekivi - tämä on jo nyt kätevämpää talouteen. Tärkeintä on se, että lohkoissa on mukava huokoinen pinta, joka on hyvin yhdistetty mihin tahansa viimeistelypinnoitteeseen.

Kun pohja on valmis, rakennuksen on täytettävä vain asentamalla ikkunat ja portit ja siirtymällä sitten sisustukseen. Ja vaikka tuloksena rakennelma näyttäisi olevan kompakti ja vaatimaton - keraamisten betonilohkojen autotalli omilla käsilläsi pysyvät aina ylpeydelläsi.

Video "Rakentaminen autotalli laajennettu savi"

Kun katsot nauhoitusta, opit paljon sävyjä, joissa työskentelet sardeldi-betonilohkojen kanssa.

Kaikki vivahteet rakentaa sardelliittibetonielementtien autotalli omilla käsillään

Jos haluat rakentaa autotalli edullisesti ja nopeasti, sinun on kiinnitettävä huomiota sellaiseen materiaaliin kuin laajennettu savibetonilohko. Mutta millaista materiaalia se on, mitä etuja rakentamisen tekniikka on, ja miten rakentaa autotalli pois lohkojen?

Selitämme kaikki yksityiskohtaisesti alla. Joten lähdetään!

Laajennettujen savilohkojen edut

Ehkä materiaalin tärkein etu on se, että se on ympäristöystävällinen, toisin kuin paneelit tai kuona-betonilohkot, jotka voivat korkeissa lämpötiloissa päästää haitallisia höyryjä.

Materiaalin koostumus sisältää hienoa jauhemaista huokoista rakennetta, hiekkaa ja korkealaatuista betonia. Tällainen yhteys ei johda kielteisiin seurauksiin ihmisten terveydelle, ja se on vankka perusta autotallille, joka kestää yli kymmenen vuotta.

Seuraavat positiiviset ominaisuudet ovat kustannustehokkuus ja nopean rakentamisen mahdollisuus. Lohkojen asettaminen on kaksi tai kolme kertaa nopeampi kuin rakennus tiilistä, lisäksi lohkot ovat paljon halvempia kuin tiilet.

Clayditella on erinomaiset lämpö-, vesi- ja äänieristysominaisuudet. Jos rakennuksen aikana kaikki halkeamat suljetaan oikein, autotalli on lämmin myös alhaisissa lämpötiloissa. Ja lisää lämpöeristystä luo ihanteellinen, mukava ilmapiiri. Kevyt aggregoitu autotalli kestää kaikenlaisia ​​testiä, olivatpa se happopohjaista sateita tai äkillisiä lämpötilan muutoksia.

Lohkojen etuna on niiden kevyt paino, mikä helpottaa huomattavasti rakennusprosessia, kun taas ne kykenevät kestämään raskaita kuormituksia.

Toisin kuin puuta, sardeldi betonista ei aiheudu mätää, syövyttävät prosessit eivät myöskään riko lohkojen rakennetta.

Mistä aloittaa?

Miten rakentaa autotalli sardeldi lohkojen omia käsiä? Ensinnäkin, kun alkaa rakentaa, sinun on päätettävä tulevan autotallin projektista, sinun on noudatettava suunnitelmaa tiukasti ja poistuttava siitä yhdestä askeleesta.

Rakennustöitä on parempi toteuttaa toukokuusta syyskuuhun, jolloin lumi ja pohjavesi ovat jo menneet, ja maa on valmis kaivaamaan säätiötä. Sitten säätiö on vahva ja luotettava tukirakenne.

Projektin parissa on aika valmistautua tarvittaviin laitteisiin ja materiaaleihin. Tarvitsemme seuraavia:

 1. Lohkoja.
 2. Liimauslaasti, sementti, murskattu kivi ja hiekka.
 3. Varusteet.
 4. Muottipöydät.
 5. Roilokone.
 6. Lapio.
 7. Tasolla.
 8. Vannesahan.
 9. Kaikki säiliöt, joita voidaan käyttää liuoksen laimentamiseen.
 10. Hammer.

Garage mitat

Jotta autot voidaan rakentaa oikein lohkojen määrään, sinun on ensin mitattava yhden lohkon mitat. Lohkot ovat useassa lajikkeessa, mutta suosituimmat mitat ovat seuraavat: 200x300x600 ja 100x300x600 cm. Ensimmäinen sopii ulkoisten seinien rakentamiseen, toinen - sisäisten väliseinien rakentamiseen.

Jotta lohkojen oikea laskeminen voidaan tehdä esim. 4-kerroksiselle autotallille, sinun on käytettävä seuraavaa laskentaa:

Esimerkiksi olemme valinneet 200x300x600 cm: n lohkot rakentamiseen. Jälkimmäisten laskelmien helpottamiseksi kääntäkäämme tämä mittayksikkö mittareiksi, saamme 0,2 x 0,3 x 0,6 m (1000 cm yksi metrillä).

Yhden lohkon tilavuus saadaan, jos kerrotaan sen pituus, leveys ja korkeus:

Ja nyt määritellään autotallin seinien kehä, johon lisätään sivujen pituudet:

Laskemme huoneen alueen kertomalla kehä korkeudella. Koska autotallin vakiokorkeus on 2,4 m, kerro tuloksena oleva luku tällä mitalla: 20 * 2,4 = 48

Näiden laskelmien jälkeen on tarpeen määrittää kaikkien ovien ja ikkunoiden aukkojen oikea ala ja laskea sitten seinien alueelta eli kuvasta 48 kaikki aukot. Siten saamme luotettavan seinämateriaalin.

Mutta se ei ole kaikki. Laskentalohkot ovat monimutkainen prosessi, joka edellyttää suurta vastuuta, hoitoa ja algebra-perustietoa. Heti kun määritämme muurausalueen, meidän on kerrottava tämä luku lohkon paksuuden avulla. Tästä laskelmasta saamme laajennetun savibetonilohkon lukumäärän, jota tarvitsemme muurille. Lopulta käy ilmi, että autotallin rakentamiseen tarvitaan noin kaksisataa lohkoa.

Materiaalien laskeminen kolmiulotteisen autotallin rakentamiseksi suoritetaan käyttäen samaa kaavaa.

tekniikka

Ennen rakentamista kannattaa tehdä vähän vaivaa selvittää tilaa tulevalle autotallille. Me leikimme pensaat, juuret ja juuret, leikkasimme ruohon niin, että mikään ei estä lisää työtä.

perusta

Mikä pitäisi olla pohjan laajennetun savibetonilohkon autotallille?

Kun sivusto on valmis, jatketaan kaivamalla kaivantoa säätiön ympärille. Kaivannon pituus lasketaan autotalliosuunnitelman perusteella. Seuraavassa vaiheessa asetetaan muovikalvo seiniin, ja soran ja hiekan tyyny nukahtaa pohjaan.

Jotta tyyny tarttuu voimakkaaseen kytkinlaitteeseen ja siitä tulee luotettava tuki perustaksi, joka on monta vuotta, se on täynnä vettä. Sora, hiekka ja vesi muodostavat monoliittisen perustan, mitä tarvitsemme.

Pehmuste on asetettu useaan kerrokseen, kunkin on oltava vähintään 10 cm korkea. Pehmuste on jätettävä kuivaksi, ja se kaadetaan betonilla ja odotamme jälleen seoksen kuivumista.

Tarkastuskäyrä

Tietenkin, kun rakennat autotallin, olisi viisasta rakentaa välittömästi katselukanava siihen.

Tämä tarjoaa valtavia etuja: ensin voit tehdä yksinkertaisia ​​korjaustöitä itse ja säästää rahaa huoltoasemalla, ja toiseksi voit hankkia lisävarastotilaa varastolle.

Laitekuoppaan on ensin määritettävä sen koko. Kuopan leveys määräytyy nielemisesi akseliväli. Kaivon leveyden tulisi olla 20 cm. Jo akseliväli. (keskiarvona se on 75-80 cm).

Tarkastuskaivon syvyys lasketaan korkeudestasi, johon lisätään 15-20 cm, jotta työskentelisi mukavasti.

Valmiit autotallissa ei ole helppoa katsoa kuoppaan, mutta rakennuksen alkuvaiheessa, kun säätiö on juuri asetettu, tämä työ ei vie paljon aikaa.

Joten, tarvitsemme kuopan valitulla syvyydellä, joka on täynnä useita kerroksia savea ja soraa. Savi on luonnollinen vedeneristys, luotettava ja ympäristöystävällinen. Tyynyn päällä on elokuva, johon betoni on jo asetettu.

Nyt kuopan ympärillä rakennetaan puinen muotti (lisää lujuutta, on toivottavaa käyttää tukia ja vahvistamista, joka voi olla yksinkertainen ketjulinkki).

Sitten valmis muotti kaadetaan betonilla.

Säätiö (kaivo / kellari) on valmis. Mutta meillä on vielä paljon työtä. Mitä aiomme tehdä ensin? Tietenkin lattian järjestelyyn.

Kuormitus autotallin kerroksessa on monta kertaa suurempi kuin kuormitus lattialla asunnossa, joten täällä sinun on käytettävä mahdollisimman vaivaa eikä pahoillaan materiaalia ja aikaa. Me järjestämme lattian saman periaatteen mukaisesti kuin säätiö.

Ensinnäkin voimme tampereita maata, jonka jälkeen on tarpeen peittää kalvo ja peittää se useilla kerroksilla tyynystä (sora + hiekka).

Jos haluat antaa päällysteelle entistä enemmän lujuutta, aseta sitten vahvistus ja kaada se betoniin. Se on vieläkin parempi, jos lisäät murskattua kiveä seokseen, kun kaadatte vahvistusverkkoa betonilla.

Kun lattia on täysin valmis, on jo mahdollista aloittaa seuraava työvaihe - seinät ja katto.

seinät

Seinien asentamisen aikana rakennustekniikka on samanlainen kuin tiilien asentaminen, vain lohkojen tapauksessa, se on paljon nopeampaa ja helpompaa.

Jotta luotaisiin vankka perustus, varusteet asetetaan säätiön kehän ympärille ja kaadetaan betoniin. Laita sitten ensimmäinen lohko, toinen. Kolmas on sijoitettu risteykseen. Älä unohda käyttää ratkaisua joka kerta.

Kun seinät on asetettu, on tarpeen siirtää jokainen rivi puolen korttelin välein. Tämä tehdään, jotta kuormitus jakautuu seinämille tasaisesti. Se riippuu siitä, onko autotalli kestävä.

Ajoittain muurauslaseja tarvitaan muurien aikana. Mitä tehdä tässä tapauksessa? Tällaisen tarpeen ansiosta sinun tulisi käyttää yksinkertaista hiomanauhaa.

Ehkä jonkun tapauksessa sardeldi-betonilaitoksen ulkonäkö ei näytä esteettiseltä. Ei ongelmaa! Voit päällystää sen millä tahansa materiaalilla. Paras vaihtoehto sivuraiteelle on sivuraide, tässä on laaja valikoima värejä, rakennetta, kokoa, ja lisäksi, se ei ole niin kallista.

No, sekä lattia että seinät ovat jo seisomassa, nyt se kattaa katon.

katto

Autotallin katto on yhtä tärkeä kuin säätiö, eikä sen tarvitse olla vain ulkoasultaan esteettinen vaan myös luotettava.

Kattotavaraa on useita: tasainen, kaareva, nostettu, profiiloitu, pehmeä katto jne. Jne., Mutta edullisin, monipuolisin ja siksi tasakatto on suosittu vaihtoehto.

Mitä tulee perustukseen, katolle on tarpeen rakentaa puukehys, johon on asennettu kattopyyhki, joka on vesi- ja lämpöeristys ja sitten katto.

Taulukoita on ensin käsiteltävä erityisellä antiseptisellä aineella hajoamisen estämiseksi.

Lämpö, ​​vedeneristys

Jotta autotalli olisikin luotettava suoja autosi lämpöä ja kylmää ja erityisesti syksyistä sateista, sinun on suoritettava vesivoima ja lämpöeristys.

Mitä tehdä niin, että laajentuneet savi-autotallit eivät ole märät? Nykyaikaiset rakennusmarkkinat ovat täynnä vedenpitäviä materiaaleja. Täällä voit valita, kuten sanotaan, makusi ja lompakkosi. Voimme erotella kolme vaihtoehtoa vedenpitäviksi:

 • bitumipohjainen;
 • polymeerikalvot;
 • tunkeutuva eristys.

Jokainen vaihtoehto on mielenkiintoinen omalla tavallaan, sillä on omat vivahteensa, hyvät ja huonot puolensa. Täten läpäisevää eristystä voidaan soveltaa myös märällä pinnalla. Sen etuna on se, että sen nestemäinen rakenne pystyy tunkeutumaan jopa pieniin halkeamiin, mikä luo luotettavan suojan kosteudelta, kylmältä ja melulta.

Polymeerikalvot ovat suosittuja sopusointuisen hinnan ja laadun yhdistelmän kanssa. Ja lopuksi bitumi on vanha todistettu menetelmä, jonka avulla isämme ja isoisät rakensivat autoja. Bitumi on suhteellisen halpa ja melko luotettava.

Paras valinta eristeelle on kolmikerroksinen lattia: ensimmäinen kerros on vaahtoa, toinen polyeteeniä, joka estää kosteuden tunkeutumisen ja lopulta loppukerroksen viimeistelymateriaali on kipsilevy, joka ei ainoastaan ​​luo mukavaa ilmapiiriä huoneen lämpöä ja mukavuutta vastaan, vaan korottaa seinien epätasaisuuksia.

portti

Kun kaikki työn vaiheet jäävät jäljelle, viimeinen pysyy, ripusta portti. Tällä hetkellä tunnetaan seuraavat portin vaihtoehdot:

 1. Swing rakentaminen. Tämä on yksinkertaisin ja edullisin vaihtoehto. Suunnittelun toinen etu on sen yksinkertaisuus ja kestävyys. Kehys on asennettu teräksistä kulmista, ikkunaluukut - ammattimaisesta lehdestä. Kaikkien töiden pituus on enintään 3 tuntia.
 2. Sisäänvedettävä mekanismi koostuu autotallin seinämästä ja rungosta, joka kulkee seinää pitkin erikoisrullalla. Suunnittelu on esteettistä, mutta sitä on vaikea tehdä itse, ja se on paljon kalliimpi kuin edellinen versio.
 3. Nosto-mekanismi. Suunnittelu on monenlaista, mutta joka tapauksessa koostuu nostoelementistä ja kankaasta.

Sisätilojen viimeistely

Garniin loppuun on monia tapoja, mutta monipuolisimpia ja suosittuja ovat seuraavat:

 1. Takaluukku. Tämä on edullisin tapa sovittaa jopa pienimmän budjetin. Haluttaessa, ja hyvä mielikuvitus, voit tehdä alkuperäisen muotoilun seinäpaneelista.
 2. Muoviset paneelit. Niiden etu on halpa hinta, houkutteleva ulkonäkö, pinnoitusnopeus. Mutta on olemassa merkittävä haitta - ei-ekologinen materiaali. Ja tässä meidän on valittava mikä on tärkeämpää.
 3. Keraamiset laatat - ylellisin kaikista olemassa olevista, mutta myös kalleimmista sisustustavoista.
 4. Voimme myös mainita kipsi, joka on kymmenkunta lajia, jokaiseen makuun ja väriin.

Esimerkkejä keraamilohkoista: kuva.

Nyt tiedät kaiken rakentaa sardelliitti-betonilohkareiden autotalli omilla kädilläsi, täyttää säätiö, rakentaa seiniä, estää katto ja asentaa portti. Arm yourself with meidän yksityiskohtaiset ohjeet, tarvittavat laitteet, ja onnea kanssasi!