Vaahtolohkojen autotallin rakentaminen

Vaahtobetoni on rakennusalalla usein käytetty materiaali sen positiivisten ominaisuuksien ansiosta. Valittaessa "kultaista keskiarvoa" materiaalien laadun ja kustannusten välillä etusija annetaan nimenomaan vaahtolohkojen hyväksi.

Miksi juuri vaahtoblock?

Vaahdon betonille on ominaista lukuisia etuja, mutta on mahdotonta tehdä ilman haittoja. Houkuttelee materiaalia hämmästyttäviä teknisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia sekä suhteellisen alhaisia ​​kustannuksia. Lisäksi on olemassa paljon projekteja, joiden avulla voidaan rakentaa vaahtoblock-autotalli omilla käsillään.

edut

 • Lisääntynyt voima. Voimaa mitataan puristustasolla, joka tämän materiaalin osalta vaihtelee välillä 3,5 ja 5 MPa. Täten vaahtobetonia voidaan käyttää rakennusten rakentamisessa, joissa on korkeus kolmesta kerroksesta.
 • Lämmöneristys. Lämmönjohtavuudessa voidaan vaahtoblokkia verrata puuhun. Samalla se näyttää paljon parempaa suorituskykyä kuin savi-tiili. Toisin sanoen vaahtobetonin ohuen seinämän päällä on sama pieni määrä lämpöä kuin paksumpi tiiliseinä.
 • Äänieristys. Vaahtolohkot koostuvat monista huokosista, jotka ovat täynnä ilmaa. Tämä lisää huomattavasti materiaalin äänieristysominaisuuksia.
 • Vaahtobetonin lohkojen tiheys on erilainen (valmistajalta riippuen). Tämä indikaattori vaihtelee keskimäärin 400-1600 kg / m2 - vähän enemmän kuin puun tiheys. Pieni luku mahdollistaa materiaalin varastoinnin kassavirtojen pienentämisen ja myös helpottaa huomattavasti hänen kanssaan työskentelyä.
 • Kestää kosteutta. Avoimen huokosten vähimmäismäärä materiaalin rakenteessa takaa sen kosteuden kestävyyden. Esimerkiksi vakiovarusteisiin perustuvat korkealaatuiset vaahtolohkot voivat jäädä veteen vähintään viikon ajan.
 • Jäätymisenesto. Vaahtobetonin matalat lämpötilat eivät ole kauheita, johtuen rakenteeltaan pienistä huokosista, joihin vesi liikkuu jäätymisen aikana. Rakennusmateriaalien ominaisuudet säilytetään täydellisinä äärimmäisen kylmässä.
 • Palonkestävyys Yksi laitteen keskeisistä positiivisista ominaisuuksista on palonkestävyys. Materiaali kykenee estämään tulipalon 8 tunnin ajan, kun taas vapautuneet aineet eivät kuulu myrkyllisyyteen.
 • Homogeeninen rakenne. Verrattuna muihin rakennusmateriaaleihin, kuten keraamisiin tiiliin, raudoitettuihin betoniin jne., Vaahtobetonin rakenne on homogeeninen ja koostuu pienistä huokosista paksuudessaan. Näin ollen materiaalia voidaan käsitellä millä tahansa sopivalla tavalla - käyttämällä sahaa, porata jne. Ilman pelkoa sen tilasta.

Jotkin materiaalin ominaisuudet voivat olla sekä myönteisiä että negatiivisia samanaikaisesti. Vaahtolohkojen haitat ovat huomattavasti hyödyllisempää, mutta et voi unohtaa niitä.

puutteet

 • Ilmatiiviys. Puhuminen vaahtobetoni-lohkojen vakaudelle kosteudelle ei saa unohtaa, että niiden tiheä, homogeeninen rakenne, lujuus estää ilman tunkeutumisen. Tämä ominaisuus estää vaahtolohkojen "hengittämisen."
 • Hitaasti kovettuva. Verrattuna muihin rakennusmateriaaleihin vaahtobetoni on voimaa hidastumassa, vaikka sen kovettuminen ei pysähdy 5-10 vuoden jälkeen jne. Valmistajat eivät ole kiinnostuneita kestävän vaahtoblockin kestävyydestä, koska tämä vaatii lisävaroja.
 • Heikko laatu. Materiaalin kysyntä on tuonut mukanaan monia pieniä tuottajia, jotka ovat halukkaita myymään mahdollisimman monta tuotetta ja jotka eivät ole liian huolissaan sen laadusta.
 • Kutistumista. Materiaalille on ominaista kutistumisprosessi, joka alkaa voimakkaasti ensimmäisen kuukauden aikana asennuksen jälkeen.

Garage-projekti ja materiaalien laskenta

Suunnittelu - rakennuksen ensimmäinen vaihe. Aluksi on määriteltävä maaperän rakenne ja sen ominaispiirteet selvittääkseen pohjaveden syvyys jokaisen kauden aikana. Nämä indikaattorit määrittelevät autotallin yleisen rakenteen sekä sopivan tyyppisen säätiön.

Suunnittelussa on monia erikoisohjelmia, jotka ovat melko yksinkertaisia ​​hallita. Niiden avulla voit tarkistaa mahdollisimman paljon autotallin rakentamiseen tarvittavia materiaaleja. Tätä varten sinun tarvitsee vain määrittää haluttu seinämän paksuus ja yhden blokin parametrit.

Ennen projektin luomista sinun on määritettävä kaikki tulevan autotallin toiminnot. Päätarkoituksen lisäksi se voi toimia varastotiloina tuotteille, kellarille jne. Myös autokorjaamoissa sijaitsevat tarkastuslautat ja työalueet. Nämä hetket vaikuttavat rakennuksen kokoon, seinien korkeuteen, säätiöön. Internet on täynnä kehitettyjä autotallihankkeita, mutta voit käyttää niitä, jos ne sopivat maaperän ja pohjaveden ominaispiirteisiin.

Rakennusvaiheet

Vaahtoblock-autotallin rakentaminen sisältää useita vaiheita:

 1. Merkintäalue.
 2. Säätiön asennus.
 3. Seinien ja porttien asennus.
 4. Kattoasennus.
 5. Lattian asennus.

Merkintäalue

Alueen merkitseminen vie vähän aikaa. Vaadittavan alueen kulmissa panokset ajetaan, joiden paksuus on vähintään 5 cm. Seuraavaksi lanka kiristetään panosten väliin ja langat muodostavat oikean kulman - 90 °. Kohteen merkintä on aikaisemmin luodun projektin maastossa oleva näyttö.

Säätiön asennus

Aikaisemmin toistuvasti mainittiin, että maaperällä on keskeinen vaikutus säätiötyyppiin. Vaahtobetonin seinät ovat verrattain kevyitä, joten ne eivät tarvitse suurta painavaa pohjaa. Jos tulevassa autotallissa oleva maaperä on yhtenäinen ja tiheä, ja pohjavesi virtaa yli 2 metrin syvyydellä, voit rajoittaa itsesi yksinkertaiseen raudoitustasoon (teräsbetonipinta), joka on alle puoli metriä syvä.

Rakennusaineistoa käytettäessä sinun on ymmärrettävä niiden edut ja haitat - ekowoolin haitat.

Jos aloitit rakennuksen kaupungin ulkopuolella, lue tämä artikkeli.

Jos maaperä ei ole niin täydellinen ja on olemassa riski sen säännöllisistä muutoksista, on parasta käyttää betonilaattaa pohjana. Kun maaperä liikkuu, vaahtolohkojen seinät eivät altistu rasitukselle.
Monoliittinen säätiö soveltuu vain, jos autotallin projekti ei tarjoa kellarissa tai katselualueella. Tässä tapauksessa voit kiinnittää nauhamaisen pohjan, joka sijaitsee paljon syvemmällä, tai turvautuu paaluhihnan perustukseen. Sen ominaispiirre on, että seinien pääpaino toteutetaan kiinteällä nauhalevityksellä ja haudattujen paalujen avulla rakenne tarttuu tiheisiin maakerroksiin.

Seinien ja porttien asennus

Portit on rakennettava sisään ennen vaahtobetoniseinien asentamista, koska tulevaisuudessa ne täytyy osittain upottaa seiniin. Hitsaustangot (40 cm pitkä) hitsataan porttiin, vähintään neljä kappaletta kummallakin puolella. On toivottavaa, että sauvat vastaavat lohkojen liitospisteitä. Myös porttia käsitellään pohjamaalilla ja maalilla. Asennuksen aikana on välttämätöntä tarkkailla tarkasti portin tasoasentoa tason, luodin, tukevasti.

Video teknologian rakentamisesta autotallin vaahto estää:

Seinien rakentamisen prosessi on aloitettava autotallin kulmista. Seinämän optimaalinen leveys on noin 20 cm, joten sinun on valittava sopivat lohkot. Jokainen lohko sijoitetaan pitkäksi osaksi, koska tällaisella rakennusmenetelmällä käytetään vähemmän materiaalia. Jotta voit säästää huolellisista kulmista mittauksen aikana, voit saada erityiset nurkkaan vaahtolohkot. Sideaineena käytetään vakiolaastia, joka koostuu sementistä ja hiekasta tai liimasta vaahtobetoniin. Liimalla on lisäetuja, koska se kulutetaan taloudellisesti ja sillä on eristysominaisuudet.

Kulmakappaleiden asennuksen jälkeen voit jatkaa seinien rakentamista, kun olet jo vedä johto kulmien väliin. Seinien vahvistamiseksi käytetään erityistä raudoitusverkkoa, joka asennetaan joka toinen rivi rakennusaineistoon.

Suurin aikaa vieviin askeleisiin rakennusseinien rakentamisprosessissa on vaahtolohkojen asettaminen talliin, joka sijaitsee autotallin oven yläpuolella. Tässä vaiheessa jumpperin kiinnittäminen on välttämätöntä. Sen on tehtävä kehys, joka vastaa autotallin oven kokoa. Runko asennetaan autotallin sisäpuolelta sementtilaastilla ja kiinnittyy suoraan vaahtobetoniseinää vasten. Lisäksi palkki I-palkin muodossa on asennettu kehyksen yläosaan ja porttiin. Se on asetettu siten, että reunat syvenevät seiniin vähintään 20 cm.

Kattoasennus

Vaahtobetonirakenteelle yksi tai kahden pylvään tyyppi katto on ihanteellinen. Shed katto - helpoin ja halvin vaihtoehto. Asennusta varten käytetään palkkeja, jotka lepäävät vaahtobetoniseinillä. Viistekulma vaihtelee välillä 25-60 °. Seinien suojaamiseksi sateelta ja lumelta sinun on käytettävä noin 40 cm: n etäisyydellä rakennuksen ulkopuolelle ulottuvia palkkeja. Samalla pitäkää palkkien välinen etäisyys n. 80 cm: n etäisyydelle. Palkkien päälle levyt asetetaan tiukasti, ja sitten ruberoidi, eristemateriaali ja katto peitetään.

Lattian asennus

Autotallin lattian tulisi olla erityisen vakaa, koska auton valtava paine, sen romahtaminen, kutistuminen ja muut virheet ovat mahdollisia. Paras vaihtoehto on betoni, joka on ylimmässä kerroksessa. Sillan alapuolella soraa, hiekkaa ja raunioja painetaan huolella ensisijaisesti, betonin paksuus on vähintään 20 cm.

Huoneen ilmanvaihto

Ilmanvaihto on oltava läsnä autotallissa. Käytä yleensä kolmea menetelmää: mekaaninen, luonnollinen ja yhdistetty.

 • Mekaaninen ilmanvaihto tapahtuu pakoputkiston avulla, joka toimii tuulettimen ja tuoreen ilmanvaihdon pohjalta.
 • Huoneen luonnollinen tuuletus on varmistettu asentamalla ristikot portin sivulta, jonka kautta kadulta kulkeva ilma kulkee. Tämä on halvin tapa, mutta tehokkuuden kannalta mekaaninen ilmanvaihto on suositeltavaa.
 • Yhdistetty ilmanvaihto - käyttäen ensimmäistä ja toista menetelmää samanaikaisesti.

Lämmin autotalli

Autotallin eristys tarkoittaa lämmöneristysrakennetta, joka on asennettu seinille, katolle ja portille. Etusija olisi suositeltava edullisten eristemateriaalien kuten seinien, kuten polystyreenivaahdon jne., Hyväksi. Eristysasennettavaan seinään, johon materiaali on asennettu.

Katon eristämiseksi puusta valmistettu runko kiinnitetään kattorakenteisiin eristysmateriaalin pitämiseksi. Portit peitetään useimmiten lämpimällä liinalla.

Tee-se-itse-vaahtomuovi-autotalli - käytännön kokemus, joka avaa uusia tavoitteita

On helppo sekoittaa onnellinen maanomistaja kysymykseen: mitä hän rakentaa ensin? Talon rakentaminen kestää paljon aikaa, ja sinun on jatkuvasti käydä rakennustyömaalla, varsinkin jos työ tehdään palkatulla joukkueella. Ei ole mikään salaisuus, että joudut pysymään yhden tai useamman päivän ajan.

Mitä tulee ensin: muna tai kana - autotalli tai talo?

Tietenkin houkutteleva perävaunu auttaa, mutta on syytä muistaa, että ei ole mitään "pysyvää" kuin mitä on rakennettu jonkin aikaa. Siksi jotkin kaukokatseiset kehittäjät alkavat monitoimisen autotallin rakentamisella, jossa voit varastoida varastoja ja työkaluja, asentaa sähköpaneelin ja mittarin, siirtää putken ulos kaivosta paisuntasäiliöön tai järjestää kattilahuone.

Tietenkään tämä ei ole ihanteellinen vaihtoehto, koska autotalli on ennen kaikkea "matkatavarahuone" kalliimmalle ja vaativalle mekanismille jokapäiväisessä elämässä. Ja tällainen tallennus edellyttää:

 • paloturvallisuus;
 • huoltohuvilat;
 • estää lauhteen kertymistä;
 • pohjaveden suojelu ja säämuutokset.

Jos sinulla on aikaa ajatella, niin ennen säätiön asettamista sinun on päätettävä, millaista autotallia katsot, mitä lisätoimintoja sinä sitoudut siihen, voitteko rakentaa sen itse tai sinun pitäisi antaa rakentamisen ammattilaisille.

Miten autotallit eroavat ulkonäössä

Ensinnäkin, tyyppi autotalli määrittää paikan valittu sen rakentamiseen suhteessa päärakennukseen. Siksi on olemassa autotallit:

 • sisäänrakennettu (autotalli on mukana talon kantavissa seinissä);
 • (autotalli on yksi yhteinen seinä ja sisäinen sisäänkäynti talo);
 • (rakennus sijaitsee 9 metrin päässä päärakennuksesta ja 10 metrin päässä lähialueiden rakennuksista).

Kuinka autotalli lattiaan liittyy maanpinnan tasolle määräytyy seuraavan rakenteen tyypit:

 • maanpinnan yläpuolella (rakennus on täysin maanpinnan yläpuolella);
 • puoliautomaattinen (rakenne haudataan 1/3 tai 1/2 maahan, mikä on sallittua vain kuiville, tiheille maaperälle, syvälle pohjaveteen);
 • maan alla (rakennus on haudattu aivan katolle).

Ja tässä artikkelissa kerrotaan autotallin nauha-pohjasta.

Miksi projekti tarvitsee myös autotallille

Kun päätät valita haluamasi vaihtoehdon, on tarpeen luoda projekti piirroksena tai ainakin luonnoksena. Muuten tyypillinen autotallihanke ei ole vaikea löytää Internetissä rakennustyömailla tai luoda sitä ArchiCad-ohjelmassa - graafinen editori kohteen suunnittelussa. Joka tapauksessa se olisi sovitettava yhteen teknisten palvelujen kanssa maaperän ominaisuuksien, sen rakenteen, pohjaveden läheisyyden ja suolapitoisuuden kanssa.

Tyypillinen hanke sisältää:

 • rakennuksen ulkonäkö;
 • julkisivun viimeistelyvaihtoehdot;
 • kerrosten lukumäärä ja rakennuksen pinta-ala;
 • huoneen ulkoasu;
 • tarvittavat rakennusmateriaalit.

Millainen autotalli tekee kodin käsityöläisen?

Tietenkin paljon riippuu kehittäjän pyrkimyksistä, hänen rakentamisen tuntemuksestaan ​​ja käytännön taidoistaan. Mutta epäilemättä se, joka ei ole fyysisen työn tuntematon, taidokkaasti omistaa työkalun ja jolla on kekseliäisyys, on aivan hänen kykynsä rakentaa maanpäällinen irrallaan oleva autotalli, jossa on ohuen katon oma. Ja erityinen rooli tämän liiketoiminnan onnistumisessa on suosittu rakennusmateriaali - nimeltään vaahtoblock.

Tämän rakennuselementin rakenne, joka on valmistettu solubetonista, vedestä, hiekasta ja vaahdosta, tekee siitä kevyeksi, joustavaksi mekaaniseksi vaikutukseksi ja yllättävän kestäväksi.

Amatöörimestarin kannalta vaahtoblokin koko on yksi autotallille tärkeä: yleisimpiä on 20x30x60 (cm). Tämä on 5 kertaa enemmän kuin tiili, suhteellisen pieni paino. Siksi vaahtolohkojen seinämien rakenteen ajoitus vähenee huomattavasti verrattuna tiilenrakennukseen. Erityisen liiman käyttö sideainemateriaalina vahvistaa huomattavasti rakennetta pienillä (jopa 20 mm) saumojen paksuudella.

30 cm: n seinämän paksuus vastaa täysin autotallin huoneen toimivuutta ja tehtaan D500-lohkot antavat voimaa 500 kg: n kuormituksella 1 cm: n alueelle.

Vaahtolohkojen laskeminen autotallissa

Kuten lastenkuvioissa, rakentamisen aloittamiseen tarvitset täydellisen rakenteen elementtejä. Siinä olisi oltava riittävä määrä lohkoja, tuhlaamatta ylimääräisiä kustannuksia. Siksi me tarvitsemme tarkan laskelman materiaalista, koska sitä myydään kuormalavoissa kuutiometreinä.

Kuinka laskea vaahtolohkojen määrä per autotalli? Laskenta alkaa, kun olet päättänyt seinien paksuuden. Jos seinän paksuus on 30 cm, lisää laskemista varten pituus on 60 cm ja korkeus 20 cm. Laskemme kuinka monta tällaisen pituuden ja korkeuden lohkoa on 1 neliömetri. ja moninkertaista tämä arvo seinän tai seinien alueen ulkopuolella, lukuun ottamatta aukkoa portille tai ikkunoille. Lohkojen kokonaismäärä on haluttu tulos.

Yhden auton korkeudeltaan 3 metrin autotallin normaalikoko on 3,5 x 6. Kussakin yksittäisessä tapauksessa se riippuu tehtävistä, jotka sen on ratkaistava omistajan tahdosta.

Kun lohkojen lukumäärä on laskettu 1 neliömetriin, ei ole vaikeata laskea niiden lukumäärää kuutiometrissä (jos materiaali on samaa tyyppiä). Ja tietäen tämän lohkon myyntitarjonta (kuormalavat 0,9 m3 tai 1,8 m3), laskelmat auttavat hankkimaan muurauselementin ilman ylijäämää.

Ja tässä on artikkeli, joka puhuu ulkoilureitteistä.

Vaikutuslohkojen autotallin rakennustöiden järjestys omilla käsillä

 1. Sivuston merkintä telineen ja johdon kanssa projektin mukaan.
 2. Säätiön asettaminen. Kivistä maaperä on kiinteä monoliitti, joka on asennettu jäätymisasteen alapuolelle (katselualue tai kellari ei ole hyväksyttävissä). Kuivaa ja tiheää maata - jatkuvaa nauhalevyä, jossa näkyy kuoppa tai kellari.
 3. Metallisten porttien asennus välilevyihin (enintään 4 kpl kummallakin puolella, 40 cm pitkä) upotettujen seinien lohkojen liitoksissa.
 4. Vedeneristys valssatun materiaalin seinämien alapuolella.
 5. Vaaka-elementtien seinien rakentaminen alkaen nurkasta. Ensimmäisen rivin asennus sementti-hiekkalaastiin.
 6. Liimausratkaisuun asetetaan seuraavat rivit lohkojen muuttamalla 1/3 pituudella.
 7. Poikittaisen betonivarren asennus portin aukon yli.
 8. Seinien irrottaminen alaspäin taakse (yksikerroksisen katon alla).
 9. Muurauksen ala- ja yläviivoissa on välttämätöntä aikaansaada aukkoja ilmavirtauksille ja savukaasujen ulosvirtauksille, mikäli hanke ei sisällä syöttö- ja poistoilmastoinnin syntymistä.
 10. Seinien viimeistely luo monoliittisen vahvistetun hihnan.
 11. Asettaminen I-palkkien rakenteen yli 80 cm: n välein. Palkkien päät tuodaan 20cm seinien yli.
 12. Asettelu uritetun levyn palkkien alemmille reunoille katon muodostamiseksi.
 13. Levittäminen kalvon vedeneristämisen perusteella.
 14. Eristystyö (laajennettu savi, kuona, lasivilla).
 15. Laastarin täyttö 3 cm.
 16. Katemateriaali katon päällekkäisyydelle (takaseinästä visiiriin).

Ja tässä on video vaahtolohkojen autotallin rakentamisesta.

Ja toinen video siitä, miten rakentaa vaahtomuovilohkareita.

Siinä on muurauslampseja

 1. Vaahdolohkojen erikoislaipan kuiva-aineksen vesiliuos heitetään pystysuoralle pinnalle ja levitetään lapalalla vaakasuoraan saavuttaen enintään 20 mm: n sauman paksuuden.
 2. Ensimmäisen rivin lohkot on asetettu tiivisteen päälle, sovittamalla ensin liuos ensin alemmalle vaakasuoralle pinnalle ja sitten pystysuoralle.
 3. Parempaan nippuun lohkot ruiskutetaan vedellä.
 4. Rakennustasoa ja kiristettyä johtoa tarkastellaan jatkuvasti.
 5. Tuloksena olevat vääristymät poistetaan välittömästi jauhatustyökaluilla.
 6. Rakennuksen ensimmäinen ja viimeinen rivi lujuuden lisäämiseksi on vahvistettu metalliverkolla, lasikuiduilla tai lujitustangolla, joka on upotettu lohkojen runkoon, joka suojaa seiniä taipuilta ja halkeilta luonnollisen kutistumisen aikana.

Mikä määrää autotallin rakentamisen materiaalikustannukset

 1. Materiaalin kustannukset. Halvalla halvalla ei kannata ostaa vaahtopaloja käsityövalmistajilta, jotka eivät voi taata koostumuksen ja tuotantotekniikan tarkkaa noudattamista.
 2. Houkuttujen nostolaitteiden kustannukset.
 3. Rakenteissa käytettävien sähkölaitteiden kustannukset.
 4. Tarvittavan välineen kustannukset.
 5. Ennakoimattomat kulut.

Ja sitten artikkeli liima vaahto estää.

Tässä osassa sivuistamme http://ru-house.net/postrojki/garazh/ kaikki autotallin rakentamisen kannalta tärkeimmät ja välttämättömät.

Kuinka tallentaa autotallin rakentamiseen?

 1. Hankinta-aineisto kausi ei-suosittu rakentamiseen.
 2. Jätä pois katselukivestä, varsinkin jos olet säännöllinen auton harrastaja.
 3. Hylkää ulkoseinän koristelu huolellisesti.
 4. Betonin lattian sijaan käytä hyvin särjettyä aluketta.
 5. Jätetään kellarista ja, jos se on vaikeaa, kipsiseinistä siinä.
 6. Jaa rakentamisprosessi kahteen vaiheeseen, jolloin voit kerätä vaaditun määrän korjaustöiden viimeistelyyn ja järjestämiseen.

Ja näissä valokuvissa, kaksikerroksiset vaahtoblock-autotallit, ullakkokerrokset.

Vaahtolohkojen autotalli: rakennusten edut ja haitat, asennusominaisuudet

Ottaa auto tai ostaa sen, sinun on huolehdittava autotallista. Jos haluaa tehdä tämän huoneen yksilölliseksi ja sopivaksi tietylle omistajalle, on parempi olla hankkimatta sitä, vaan rakentaa se itse. Vaahtolohkot ovat helpoin ja kätevin vaihtoehto nopeasti ja tehokkaasti rakentaa seiniä ja rakentaa autotalli omalle.

Erityisominaisuudet

Jokainen omistaja auton ulkonäköön ajattelee ensin parkkipaikastaan. Autosta poistuminen ulkona ei ole toivottavaa ja myös riskialtista. Sääilmiöt heikentävät merkittävästi auton ulkonäköä ja vähentävät käyttöikää, ja vandalien käsien varkauden tai muun vahingon riski kasvaa. Jotta vältät kaiken tämän, sinun täytyy ostaa tai rakentaa autotalli.

Hankinta yksinkertaistaa auton omistajan tehtävää, koska rahoituksen lisäksi se ei edellytä muita merkittäviä investointeja. Mutta saada autotalli, joka täyttää tietyn henkilön vaatimukset, on helpoin tapa rakentaa sitä. Jotta tämä prosessi olisi riittävän nopea, voit rakentaa sitä vaahtolohkoista, jotka ovat useita kertoja suurempia kuin tiilet, koska työ on menossa paljon nopeammin.

Tällainen autotalli ei voi tehdä ilman perustusta, joka kaadetaan, ottaen huomioon maaperän, jolle rakennus sijaitsee. Alusta lähtien on laskettava autotallin mitat asianmukaisesti täyttämään säätiö. Itsenäisesti autotalli voi olla sisäänrakennettu, eli osaksi rakennusta, joka on kiinnitetty, kun se on valmistunut valmiiksi valmistettuun rakennukseen. Nykyisin vapaalla tilalla rakennettava omakotitalo on kätevämpää.

Paikka suhteessa maahan voi myös olla erilainen - autotalli sijaitsee sen pinnalla, se voi olla puoli haudattu maahan, jos maa on kuiva ja voimakas tai täysin maan alle, jos autotallille on hyvin vähän tilaa ja useita kohteita on sijoitettava samalle alueelle.

Jotta auto voisi istua autotallissa ja siellä on paikka tallentaa erilaisia ​​asioita, rakennuksen leveyden suositellaan olevan vähintään neljä metriä ja pituus - vähintään kuusi. Jos maaperä on kiinteä ja kuiva, se on helppo rakentaa katselualueelle ja maaperälle, jossa on pohjavettä, on parempi olla tekemättä tällaista rakennusta.

Vaahdolohkot niiden mittoihin ovat melko kevyitä ja erittäin kestäviä, joten se on mukava ja miellyttävä työskennellä niiden kanssa. Tällaiset elementit liitetään erityisen liiman avulla, joka kiinnittää lohkot hyvin, ei kylmällä tai lämpöllä, mikä luo optimaaliset olosuhteet auton säilyttämiselle. Vaahtolohkon pituus on 60 senttimetriä, leveys ja korkeus - 30 ja 20 senttimetriä. On tärkeää huomata materiaalin hyvät ulkoiset ominaisuudet, jotka käytännössä eivät tarvitse ulkoista viimeistelyä ja jotka voivat olla sopivia ilman sitä lainkaan.

hankkeet

Heti kun on tehty päätös rakentaa autotalli, ensimmäinen asia, josta on ajateltava, on hankkeen luominen. Tämän tyyppistä työtä voidaan tehdä itsenäisesti tai käyttää asiantuntijan palveluja. Riippuen alueen saatavuudesta, on mahdollista suunnitella tulevan rakentamisen koko ja sen vieressä olevat rakenteet tarvittaessa.

Jos perheessä on kaksi kuljettajaa ja kaksi autoa, niin autotalli rakennetaan vastaavasti. Rakennuksen 2 autolle tulisi olla tilava, jotta autot voisivat istua sen alle yhden katon alla, ja siellä oli paikka varaston, renkaiden ja muiden piikkeiden säilyttämiseen. Kun yksi auto on katastrofisesti puutteellinen, voit tehdä kaksikerroksisen autotallin, jossa auto on ensimmäisessä kerroksessa, ja toisessa kerroksessa on täysipainoinen työpaja. Toisessa kerroksessa on mahdollisuus varustaa paitsi työalue, myös paikka harrastukselle, jollekin musiikille, jollekulle on kerätty ja niin edelleen.

Menestyksekkäimpiä ovat autotallin 6 - 4 mitat, joissa se ilmestyy ja laittaa autoa ja täydentää rakennusta erilaisilla taloudellisilla vihjeillä ja täydentää työaluetta. Jos haluaa tehdä vain mukavan autotallin, mutta myös kauniin, se voidaan viimeistellä ullakolla, jossa voit suorittaa osan työstä tai olla lepäämään korjaustöiden jälkeen. Fanit voivat lämmetä, voit järjestää asianmukainen jatke. Kylpy voi olla osa autotallia, mutta tässä tapauksessa on tärkeää eristää molemmat huoneet niin paljon kuin mahdollista, jotta vesi ja kosteus ei kuulu toiseen.

Vaahtolohkojen autotallit omilla käsillä

Vaahtolohkot ovat moderni, huipputekniikka, kätevä rakennusmateriaali käsiteltäessä ja helppo asentaa. Vaaka-elementtien, mukaanlukien täydet autotallit, rakentamiseen ei tarvitse olla erityisiä taitoja ja valtava budjetti.

Vaahtolohkojen autotallit omilla käsillä

Vaahtobetoni on huomattavasti halvempi kuin sen lähimmät kollegat ja kilpailijat. Kun olet tutkinut tarkasti ehdotetut ohjeet, voit rakentaa autotallin pois kyseisestä materiaalista kotona, jolloin voit kieltäytyä kolmannen osapuolen asiantuntijoiden palveluista ja säästää vielä enemmän.

Sisältö vaiheittaiset ohjeet:

Vaahtobetonilohkojen tärkeimmät ominaisuudet

Ensinnäkin ihmiset valitsevat vaahtolohkot edulliseen hintaan. Toisessa - pieni paino. Valmis rakennus painaa paljon vähemmän kuin esim. Saman tiilen autotalli. Näin voit minimoida säätiön varustamiskustannukset. Samaan aikaan vaahtobetoni on melko voimakas. Auton paino ja muut autotallitarvikkeet, hän on yksiselitteisesti.

Vaahtobetonilohkojen koot

Vaahtolohkojen tärkeistä eduista ei voi johtua niiden alhaisesta lämmönjohtavuudesta. Tämä ominaisuus useimmissa tapauksissa sallii sinun kieltäytyä tekemästä töitä seinien eristyksestä.

Valmis vaahtomuovilohkot helposti asennettuina. Kaikki työ tehdään mahdollisimman lyhyessä ajassa eikä vaadi erityisten raskaiden laitteiden käyttöä.

Kuitenkin, kuten mikä tahansa muu rakennusmateriaali, vaahtobetonilla on sen haitat vaahtoavan aineen ominaisuuksien ansiosta.

Tärkein haittapuoli on se, että lohkot eivät "hengitä". Tietenkin joku sanoo, että autotallin osalta höyryläpäisevyysongelmat eivät ole niin tärkeitä, mutta tämä ei ole totta. Liiallisen kosteuden olosuhteissa muodostuu kondensaatiota. Se asettuu lähes kaikkiin pintoihin, myös auton runkoon. Ja autolle tällaiset olosuhteet ovat vieläkin vaarallisempia kuin jos pidit pelkästään auki taivaan alla sateessa, lumessa ja muissa sääolosuhteissa.

Koneen ja muiden huonekohtaisten vaurioiden välttämiseksi vaahtomuovipysäköinti on välttämättä varustettu tulo- ja pakokaasujärjestelmällä. Tällaisen järjestelmän asentaminen aiheuttaisi lisäkustannuksia, mutta ne ovat vähäisiä verrattuna tappioihin, jotka voivat johtua ilmanvaihdon puutteesta.

Toinen haittapuoli on alhainen palonkestävyys. Tietenkin vaahtolohkot, kuten mikä tahansa betoni, ovat suhteellisen vastustuskykyisiä liekille, mutta kaikella on sen rajat. Jos palo syttyy, autotalli voi polttaa kokonaan. Tilannetta varjostaa se, että vaahtopalojen polttamisen aikana päästään erittäin haitallisiksi ihmisten terveydelle.

Kuitenkin asennuksen, suorituskykyominaisuuksien ja kohtuuhintaisten kustannusten takia kaikki mainitut haitat tulevat merkityksettömiksi.

Suositukset laatimista varten

Ennen kuin aloitat oman vaahtobetonilaatan rakentamisen, vie aikaa hankkeen loppuun. Tutustu sivustosi ominaisuuksiin. Sinun täytyy asettaa maan tyyppi ja pohjaveden syvyys. Sinun tulisi ohjata nämä parametrit konkreettisen perustan valinnan mukaan.

Vaahdon Betonirakennushanke

Hankkeesta itsessään voidaan tehdä vanhanaikaisesti, ts. paperiin tai käyttää sivistyksen etuja ja tehdä kaiken tietokoneella. On olemassa monia käteviä ohjelmia, esimerkiksi ArchiCad. Tällaisten ohjelmien kirjastot sisältävät monia mallipohjaisia ​​elementtejä, jotta voit "rakentaa" tulevan autotallin sopivassa mittakaavassa ja määrittää samalla kuinka monta lohkoa käytetään työhön. Tätä varten sinun tarvitsee vain tietää yhden rakennusaukon mitat, rakenteen koko ja seinien paksuus.

Kun määrität autotallin koon, harkitse useita muita tekijöitä. Esimerkiksi kuinka monta autoa ja mitkä koot tallennetaan autotalliin samaan aikaan, tarvitsetko katselukupin, tarvitset kellarin, asennat telineen eri laitteisiin tai varustat minkä tahansa muun työtilan.

Yhden henkilöauton varastointiin tarvitaan 5-6 m pituinen autotalli, leveys noin 3,5-4 m ja korkeus noin 3 m. Muussa tapauksessa ohjaa tarpeesi ja mahdollisuutesi.

Optimaalinen autotalli koko

Suunnittelutaitojen tai hyvien ideoiden puuttuessa kiinnität huomiota valmiisiin projekteihin avoimista lähteistä. Yritä valita projekti, joka sopii täydellisesti olosuhteisiin.

Asettelu ja säätiö

Hanki alas merkintään. Tulevan autotallin kulmissa on kiinnitettävä metallista tai muusta sopivasta materiaalista valmistettuja tappeja. Tulevan rakennuksen ääriviivojen väliin vedä vahva johto. Tarkista, että köysien kulmat ovat erittäin suorat.

Kuinka merkitä säätiö

Itse asiassa sinun on siirrettävä autotallin projekti maahan.

Seisonta, jossa autotallin ovi tulee olemaan tulevaisuudessa. Kuvittele, että avaat portin ja katsot, ettei mikään häiritse niitä. Jos ongelmia ei ole, jatka. Jos häiriöitä esiintyy, sinun pitäisi yrittää päästä eroon niistä. Muussa tapauksessa sinun on etsittävä toinen paikka rakentaa autotalli.

Lohkojen autotallin perustan paras vaihtoehto on betoninen betonirakenne. Säätiö kaadetaan muutamiin yksinkertaisiin vaiheisiin.

Ensimmäinen askel. Laita kaivanto, jonka syvyys on 80-100 cm. Valitse tietty syvyys maaperän tyypin ja muiden siihen liittyvien parametrien mukaan. Yleensä 1 m: n syvyys riittää useimmissa tapauksissa. Tee säätiön mitat siten, että se ylittää tulevaisuuden autotallin mitat 10-15 cm kummallakin puolella.

Kaivanto perustaan ​​autotalliin

Toinen vaihe. Kondensoidaan maa kaivannossa ja siirrytään täyttölaitteen kerroksiin. Kaada 10-15 senttimetriä hiekkaa ja tampaa varovasti. Kaada 8-10 senttimetriä soraa ja täytä se.

Kolmas vaihe. Asenna muotti. Asennukseen sopivat tavalliset levyt. Voit käyttää valmiita muottirakennustuotantoa - ei ole mitään eroa. Pidä levyt samalla tasolla. Sinun tehtäväsi on saada täysin tasainen säätiö.

Neljäs vaihe. Hitsausraudoitus. Sen tulee olla ristikudos, jossa on 10 x 10 cm soluja. Suosittelemme 14 mm halkaisijaltaan vahvistuspalkkien käyttöä kehyksen kokoamiseksi. Myös sopivat ja 12mm sauvat. Aseta vahvistusverkko kaivannossa.

Viides vaihe. Valmista betoni. Vakioratkaisu valmistetaan 1 osaa sementistä (M400-M500), noin 3 osaa puhdasta hiekkaa ja 4-5 osaa aggregaatista murskattuna tai soraisena. Tietenkin vesi lisätään liuokseen, kunnes saadaan homogeeninen muoviseos. Jos haluat säästää aikaa ja vaivaa, tilaa valmiita betonitoimituksia.

Kuudes vaihe. Kaada betonia yhdellä kertaa. Tasaa pohjan pinta ja anna sen kuivua 3-5 viikon ajan.

Gate-asennus

Ennen seinien rakentamista suositellaan portin kiinnittämistä. Prosessissa, jossa portin elementit sijoitetaan muuraukseen, siksi ilmoitettu sekvenssi on optimaalinen.

Video - Nostoportin asentaminen autotalliin

Ensimmäinen askel. Aseta vedeneristys pohjan ympärille. Tavallisesti käytetään ruberoidia. Aseta kaksinkertainen kerros.

Toinen vaihe. Asenna ovenkehys ja hitsata 12 mm: n vahvikekaapit, joiden pituus on noin 40 cm. Rungon kummankin sivun korkeuden tulee olla vähintään 4 tällaista palkkia. Jos mahdollista, laske palkkien asennus siten, että ne sijaitsevat vaahtobetoni-lohkojen risteyksissä.

Kolmas vaihe. Päätä ja maalaa portin ovet.

Neljäs vaihe. Ripusta portti. Varmista, että ne on asennettu täysin tasaiselle. Tarkista, käytä asianmukaisia ​​rakennusvälineitä - lyijyä ja tasoa.

Viides vaihe. Kiinnitä portin asento puupintaan.

Walling

Vaahtolohkojen rakennusseinät alkavat mistä tahansa kulmasta. Paksuus useimmissa tapauksissa on tarpeeksi 20 cm. Siksi sinun on ostettava 20 cm leveitä vaahtolohkoja ja aseta ne pitkin seinää pitkin. Joten vähentää materiaalin kulutusta ja vähentää huomattavasti rakennustehtävän aikaa.

Lisäksi voit ostaa erityisiä kulmapaloja. Niiden käyttö helpottaa suuresti asennustyötä sinun ei tarvitse tehdä kulmien kohdistamista asennusprosessin aikana.

Aseta lohkot sementti-hiekkaviilulle tai erikoisliimalle. Liiman käyttö on edullisempaa - tämä materiaali tarjoaa lisää lämpöeristystä ja parempaa tarttumista elementteihin.

Vaahtolohkojen autotallin lohkojen asettaminen

Ensimmäinen vaihe. Säädä kulmat. Voit tehdä tämän käyttämällä jo tärkeitä teippiä ja johtoa.

Toinen vaihe. Siirry suoraan kytkinlaitteeseen. Aloita millä tahansa sopivalla kulmalla. He asettivat nurkkaan vaahtolohkon - ne laittoivat rivin vierekkäisen seinän - he laittoivat seuraavan kulmakappaleen - he asettivat toisen seinän rivin. Jokaisen vaahtobetonialustan toisen rivin jälkeen aseta erityinen vahvistusverkko.

Asennusprosessissa älä unohda tiilien tangot vaahtolohkojen välillä, jotka olet aikaisemmin hitsattu autotallin oven kehykseen.

Kyseisen työn vaikein vaihe on hyppyjohdon rakentaminen portin yli ja etuseinän yläosan myöhempi työntäminen.

Vaahtolohkojen autotallit omilla käsillä

Vaahtomuovia

Kolmas vaihe. Kiinnitä kehys portin kokoon. Tee se käyttämällä 5 cm: n kulmaa. Asenna kehys sisäpinnan sisäpinnasta seinää vasten ja kiinnitä se sementtilaastiin.

Asenna portin ja pystytetyn rungon päälle I-palkki. Aseta siten, että palkin reunat tulevat vaahtobetoniseinien laskemiseen vähintään 200 mm.

Neljäs vaihe. Jatka vaahtolohkojen asettamista.

Asettaessasi seinät, päätä mikä katto, jonka rakennat. Autotallit ovat useimmiten varustettu yksipuolisilla katoilla. Aloittelijan rakentajia kannustetaan antamaan etusija juuri tällaisille kattorakenteille.

Kattoluukun laitteen tekniikka edellyttää, että tällaisen katon alla olevilla seinillä on kaltevuus portista rakennuksen takaseinään. Jokainen mittari pienentää seinän korkeutta noin 5 cm: llä. Voit tehdä kaiken itse, koska vaahtolohkot ovat erittäin yksinkertaisia ​​käsittelyssä, niitä voidaan leikata jopa tavallisella sahalla.

Kattolaitteisto

Vaahtomuovia

Kuten jo todettiin, aloittelijoille suositellaan kaltevien kattorakenteiden suosimista. Tällainen katto on helpoin rakentaa ja sopii erinomaisesti yksityiselle lohkopaikalle.

Ensimmäinen askel. Asenna I-palkit seinien läpi. Näiden palkkien pituuden on oltava noin 250 mm suurempi kuin autotallin seinien leveys. Palkit pinoavat noin 800 mm etäisyydelle toisistaan. Tiivistä palkit muurattuihin seiniin.

Toinen vaihe. Kiinnitä puiset levyt 4 cm paksuihin kiinteisiin palkkeihin. Aseta levyt mahdollisimman lähelle toisiaan.

Kolmas vaihe. Laita ruberoidi levyille. Ruberoidin yläpuolella kaada eristys. Sopiva kuona, laajennettu savi ja muut vastaavat materiaalit.

Kattopinnan kulmakerroksen on ulotuttava seinämien yli vähintään 200 mm kummallakin puolella. Tämä varmistaa seinien luotettavan suojan saostuksesta.

Neljäs vaihe. Täytä lämmitin 20-30 mm: n paksuisella betonilla. Salli levittimen kuivua ja alustaa se.

Viides vaihe. Aseta lattiapäällystysmateriaaliin. Myös vedeneristys voidaan suorittaa käyttämällä bitumimuovia. Liimaa ruberoidi katon yli alkaen ramppin alapuolelta. Kiinnitä kangas 10-15 cm: n päällekkäin. Ylitys takaa entistä tehokkaamman sateen poiston katon pinnalta.

Kuudes vaihe. Asenna visiiri autotallin oven yli. Saatavana valtavassa versiossa eri malleista, valitse haluamallasi tavalla.

Lattiapinta

Lopuksi laita autotallin lattia. Paras vaihtoehto on betonipinta. Puuta ei voi tuskin kutsua kestävaksi materiaaliksi kontaktien suhteen moottoriajoneuvoihin ja ajoneuvoihin. Puulattiat voidaan järjestää paitsi jalankulkualueella.

Betonikerros autotallissa

Ensimmäinen vaihe. Puhdista pohja ja täyttö huolellisesti. Laita ensin 15 cm: n kerros rikki, sitten 10 cm kerros hiekkaa ja lopuksi 10 cm kerros hienohiekkaa. Jokainen täyttökerros varovasti tamped.

Toinen vaihe. Täytä täyttö 20 cm paksulla betonipinnoitteella, tasoitetaan tasoittain ja anna kuivua.

Betonin lattian kaataminen

Lohkot itsessään vie 30-35% rakentamisen kokonaiskustannuksista. Suurin kustannuserä kuuluu säätiön ja katon järjestelyyn. Kuitenkin ceteris paribus, vaahtomuovi autotalli maksaa paljon vähemmän kuin vastaavat rakennukset useimmista muista suosituista materiaaleista. Noudata suosituksia ja hyvin pian voit käyttää omaa autotallia.

Vaahtolohkojen autotallit omilla käsillä

Garage-rakentaminen on vastuullinen yritys. On erittäin tärkeää, että siitä tulee luotettava suoja autoellesi. Voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja tällaisiin töihin, esimerkiksi tiiliin, puuhun, hiutaloituun betoniin ja vaahtobetoniin. Seuraavaksi katsotaan vaahtolohkojen autotallin rakennustekniikka. Opit tämän artikkelin erottavista ominaisuuksista tässä artikkelissa.

Suunnittelu - ensimmäinen vaihe

Ensinnäkin sinun on otettava paperi ja kynä käsiisi suunnitella tulevaa rakentamista. Hankkeen läsnäolon ansiosta voit arvioida rakennusaineiston kulutusta ja vastaavasti taloudellisia resursseja. Lisäksi on tarpeen analysoida maaperää, nimittäin pohjaveden syvyys. Määritä myös maaperän rakenne. Saatujen tietojen perusteella voidaan päättää, minkä tyyppistä säätiötä pystytään.

Vaahtolohkojen autotallin projekti voidaan suorittaa erityisillä tietokoneohjelmilla. Voit kuitenkin tehdä sen itse. Joten voit ottaa huomioon alueesi erityispiirteet projektissa ja tehdä suunnittelun oman harkintasi mukaan.

Muun muassa kannattaa päättää, huolehtiiko autotalli muista toiminnoista kuin auton varastointi. Mieti esimerkiksi tätä:

 • onko tarkastuskaivo varustettu;
 • onko talvella tarpeen säilyttää säilytys ja muut tuotteet?
 • onko työkalustelineitä asennettu;
 • Tarvitsetko lisää työaluetta, kuten työpöydän, työpöydän jne.?

Tämän perusteella sinun pitäisi suorittaa projekti, joka täyttää autotallin tarkoituksen. Määritä siis perustan tyyppi, sen pituus ja leveys sekä seinien ja katon korkeus. Jos otat esimerkiksi tällaisen rakenteen vakiomitat, ne ovat seuraavien rajojen sisällä:

Tämän artikkelin lopussa tarjotaan useita hankkeita ja piirustuksia autotallin rakentamiseen. Jos olet tyytyväinen yhteen tai useampaan projektiin, voit käyttää sitä. Mutta samalla muistakaa alueesi piirteet: pohjaveden taso ja maaperän rakenne.

Vaahtolohkojen mittojen laskeminen

Tyypillisesti lohkoja 600 × 300 × 200 mm käytetään rakentamiseen. Seinien paksuus samanaikaisesti voidaan tehdä 200 mm ja 300 mm yksinkertaisesti kääntämällä lohkoa. Kuumattomat autotallit, seinämän paksuus on riittävä 200 mm. Lämmitetyn rakennuksen seinien paksuuden määrittämiseksi on otettava huomioon paikalliset ilmasto-olosuhteet. Jos hanke on jo valmis, on realistista laskea tarvittava yksikkömäärä. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • Suorita esimerkiksi autotallin mitat 5 × 6 × 3 m. Nyt lasketaan seinien kehän pituus ja näin ollen lohkojen lukumäärä yhdessä rivissä: (5 + 6) × 2 ja jaetaan lohkon pituus 0,6 m. Tuloksena saadaan seuraava toimenpide: (5 + 6) × 2 ÷ 0,6 = 36,6 (37 kappaletta).
 • Seuraavaksi määritä rivien määrä. Meidän tapauksessamme autotallin korkeus on 3 m. Joten se jakaantuu 0,3 metrin korkeudelle. Se näyttää näin: 3 ÷ 0,3 = 10 riviä.
 • Tämän perusteella voit helposti määrittää, kuinka monta lohkoa tarvitaan koko rakentamiseen: 37 kpl. × 10 riviä. = 370 kpl.
 • Mutta on myös tärkeää ottaa huomioon porttien, ovien ja ikkunoiden koko, jos sellainen on. Jos seinien asennus tehdään 200 mm: n paksuudella, keskimäärin 1 m 2: lla portteja ja ikkunoita on 6 vaahtolohkoa. Porttien ja ikkunoiden koon mukaan määrittelet aukkojen kokonaispinta-alan ja kerro saatava määrä 6: lla. Vakiokokojen keskimääräinen arvo on 40-50 korttelia. Loppujen lopuksi sinun täytyy ostaa 300 - 320 vaahtolohkoa.

Tämän järjestelmän mukaan voit laskea lohkojen lukumäärän kaikenkokoiselle autotallille.

Muista tarkastella seuraavia vivahteita: kuljetuksen aikana saattaa olla materiaalisia vaurioita, eikä tällaisissa laskelmissa oteta huomioon sauman paksuutta. Tästä syystä lisätään 5% määrästä. Muussa tapauksessa saatat olla tarpeeksi muutama lohko loppuun seinien asentamisen.

Merkintäalue

Valmistustyön loppuun saattamisen jälkeen sekä tarvittavan aineiston hankkimisen jälkeen voit jatkaa autotallin merkitsemistä. Tulevan rakenteen kulmissa vasara napeissa. Koko kehän ympärillä venyttää merkkijono. Muista tarkistaa kierteiden välinen kulma. Sen tulee olla 90 °. Tai voit piirtää aksiaalisia merkintöjä - se on paljon helpompaa ja tarkempaa. Jos langan pituus on sama, se on ehdottomasti 90. Merkitse noudattamalla tarkasti projektissa määritettyjä mittoja.

Kun merkintä on tehty, seisoo lähellä tulevaa autotallin ovet ja varmista, ettei mikään estä niitä avaamasta. Se voi olla puu, rakennus, aita tai jotain muuta. Jos ei ole vakavia häiriöitä, voit aloittaa säätiön valmistuksen.

Säätiö - säätiö

Vaahtolohko on suhteellisen kevyt materiaali, joten syvän ja raskaan perustan rakentamista ei tarvita. Mutta paitsi aineen paino vaikuttaa tietyntyyppisen säätiön valintaan. Tärkeämpi kriteeri on maaperän tyyppi ja ominaisuudet rakennustyömaalla. Esimerkiksi jos pohjaveden taso alueellasi on alle 2-2,5 m ja maaperä ei ole yhtenäinen ja tiheä, voit rakentaa kevyen liuskan perustan, jonka syvyys on jopa 0,5 m. Melkoisen erilaiset tilat ilmenevät maaperässä., koska sinun täytyy rakentaa monoliittinen säätiö. Tämä johtuu lohkojen erityispiirteistä, jotka eivät siedä taivutusjännitystä. Tämän seurauksena vaahtolohko purkautuu ja rakennus itse kaatuu. Tämän välttämiseksi seinät asetetaan monoliittiselle levylle, joka "kelluu" maan päällä koko rakenteen kanssa.

Jos projekti käsittää näköhavainnon rakentamisen, niin säätiön muunnelma monoliittisella levyllä katoaa. Tässä tapauksessa on välttämätöntä rakentaa upotettu hihna tai yhdistetty nauha-paalusäätiö.

Tarkastellaan esimerkiksi nauhatalustojen rakennetta, syvyys 0,8 m. Teokset suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Kaivetaan kaivanto, jonka syvyys on 0,8 m. Leveys on sama kuin vaahtolohko (200 mm) ja lisää 150 mm, minkä seurauksena pohjan paksuus on 350 mm.
 • Kaivannon pohja on painettava huolellisesti.
 • Sen jälkeen täytetään 100-150 mm hiekasta ja 70-100 mm murskattua hiekkaa sisältävä hiekkalaatta. Jokainen kerros on myös särkynyt.
 • Perusta asennetaan muottiin.
 • Kaivanto on sijoitettava hitsattavaksi tai sidotuksi sidontalaitteella. Tuloksena teet kehyksen nauhan perustuksille.
 • Seuraavaksi sinun on täytettävä säätiö betonilla kerrallaan ja tärisevästi.

Vaikka betoni kuivuu, voit aloittaa tarkastuskaivon, jos se on hankkeen edellyttämä.

Tarkastuskäyrä

Muistathan, että havainnointikaivon rakentamisessa on otettava huomioon pohjaveden syvyys. Jos syvyys on yli 2,5 metriä, niin veden poistoa ei tarvita. Jos on vähemmän, niin tyhjennys on vastaavasti välttämätöntä. Suosittelemme tutustumaan tarkastuskaivon valmistusprosessiin, jossa on tarpeellista tehdä viemäröinti. Tee myös laskelmia sen koosta. Pituus valitaan ottaen huomioon auton koko, yleensä 2 m riittää. Syvyyden suhteen pitäisi olla sellainen, että se on mukava liikkua siinä. Joten otat huomioon auton omistajan kasvun, lisäämällä siihen 30 cm ja auton puhdistumaan, joka on 120-175 mm. Tämän seurauksena likimääräinen syvyys saavuttaa jopa 1800 mm. (30 cm on paljon - et pääse autoon. Autojen puhdistuma on erilainen, ja tämä on otettava huomioon etukäteen ottaen huomioon olemassa olevan auton suorituskyky.

Työskentely tarkastuskuoppaan seuraavasti:

 1. Ensinnäkin maanrakennustyöt tehdään. Tarkastelemalla näin viimeistelevä lattiamatto, tyynyt, vedeneristyskerros ja kuivatus.
 2. Kaivon pohja on täytettävä sora, 100 mm kerros, ja sitten hiekka 50 mm kerroksella. Kaikki tämä vaihtelee vuorotellen.
 3. Kaivannon ympärysmitan varrella kaivetaan kaivettuja viemärijärjestelyjä 500 mm: n syvyyteen asti.
 4. Kaivannon pohja peitetään geotekstiilillä. Se on käännettävä 80 cm: n kaivon seinälle.
 5. Seuraavaksi täytetään 50 mm: n sora-kerros ja kuivatusputki asennetaan päälle. Voidaan käyttää rei'itettyjä putkia, jotka on valmistettu muovista, asbestisementistä tai keramiikasta. Asettaessasi putkea, tee hieman poikkeama niiden toimivuudesta. 1 metrillä riittää 1 cm: n kaltevuus.
 6. Tämän jälkeen täytä putki 20 cm: n soraaltaalla ja kääri geotekstiilit. Joten tyhjennys on valmis.
 7. Kaivon tuleva lattia täytetään pienellä kerroksella saviä, joka on täytettävä.
 8. Seuraava kerros on levitetty rullan vedeneristys, esimerkiksi kateaine tai muovikalvo.
 9. Kun lattian muotti on tehty, vahvikekehys asetetaan vahvikkeesta ja kaadetaan betonilla. Betonin seoksessa on suositeltavaa lisätä "Dehydrol" tai "Betoni" vedenpitävän betonin valmistukseen.
 10. Kun lasitus on kuivunut, tehdään uudelleen vedeneristys.
 11. Jos pohjavesi sijaitsee korkealla maanpinnalla, havainnointikaukalon seinät myös kastellaan / kovertaa saveella.
 12. Seinien rakentamiseksi voit käyttää tiiliä tai tehdä monoliittista betonia sen jälkeen, kun se on vedeneristetty ja rakennettu lujitemuoto. Viimeinen vaihtoehto on kaikkein tärkein pohjavesien korkeille tasoille.
 13. Seinille asetetaan vedenpitävä kerros, joka on liitetty lattian vedeneristämiseen. Kaikki nivelet, aukot ja reunat huolellisesti käsitellään. Sen jälkeen kaatamalla betonia.
 14. Kun seinät ovat kuivia, voit viimeistellä tarkkailupaikan seinät ja lattia.
 15. Seinät voidaan kipsiä ja vuoratella laatoilla tai lasikuitulevyillä.
 16. Kaivon yläpuolella on asennettava turvakisko. On välttämätöntä, että auto vahingossa putosi reikään. Valmistukseen käytetään 60 mm: n metallikulmaa. Kaivon koko on hitsattu runko. Kun rulla on asetettu reikään, runko on betonoitu. Rakennuksen päätyttyä on mahdollista sijoittaa levyt kulmaan (40 mm paksuus riittää) sulkemiseksi.

Työn tämä vaihe voidaan suorittaa joko välittömästi sen jälkeen, kun autotallin seiniin perustuva säätö on valettu tai sen rakentamisen jälkeen.

Gate-asennus

Ennen seinien rakentamista on tärkeää asentaa portti. Ne osittain upotetaan seinään. Ennen kuin asennat ne pohjaan on välttämätöntä asettaa 2-3 kerroksessa kateaineen vedeneristyskerros. Asenna hitsatut kappaleet 40 cm Ø12 mm portin runkoon. Kummallakin puolella on hitsattava 4 osaa. Tangot on sijoitettava siten, että ne pudottavat vaahtolohkojen saumaa. Ja ennen kuin asennat portin kehyksen, ne on maalattava esipohjamaalilla. Gate-asennus on tehtävä tiukasti tason mukaan. Siksi tässä prosessissa sinun on käytettävä tasoa ja luota. Portti voidaan kiinnittää puupalkkien avulla ja asettaa ne vinosti.

Beam yli portin aukko

Beam yli aukon

Sen varmistamiseksi, että portilla on vankka pohja, sen yläpuolella on palkki. Tätä varten voit tehdä metallikehyksen ja kaataa se betoniin. Huomaa kuitenkin, että palkin pituuden on oltava suurempi kuin aukon pituus vähintään 0,2 m kummallakin puolella. Vaihtoehtoisesti voit asentaa valmiin palkin I-palkin muotoon. Tässä tapauksessa 50 × 50 mm: n metallikulmasta, kiinnitä kehys portin kokoon. Asenna se niin, että autotallin sisäpuolelta se oli aivan seinän vieressä. Kulma on kiinnitetty sementillä. Seuraavaksi ylhäältä asenna I-palkki kehykseen ja porttiin.

Jos toisen kerroksen rakentaminen on suunniteltu, niin lattialevyä pitkin pidetään käsivarren ympärillä kehä. Vaahtoblock-autotallin osalta on välttämätöntä, koska se pitää koko rakennelman yhteen ja toimii luotettavana katon tukena.

Walling

Aloita seinien rakentaminen paremmasta kulmasta. Lohkojen asennus tapahtuu pitkin seinää pitkin. Vaahdolohkot pinotaan erityisellä liimalla tai sementti-hiekkalaastilla. Jos puhumme liimasta, se tarjoaa paljon paremman eristyksen. Siksi sen käyttö on tehokkaampaa. Lisäksi liiman kulutus on suhteellisen pieni.

Joten, asettaa kulmat, venyttää köysi niiden välillä. Se on muurattuja seiniä. Jokaista riviä on vahvistettava. Tätä varten saumaan asetetaan erityinen verkko- tai muurausraudoitus. Akselit, jotka olet aikaisemmin hitsattu porttiin, on upotettu muurattuihin lohkojen väliin. Kun olet päässyt kattopalkkeihin, asettelet lohkon syrjäyttämisen. Jos tarpeen, leikkaa lohko siten, että ompeleen nippu ei ole rikki.

Aukko portit

Jos projekti tehdään yksikerroksisella katolla, seinien asentaminen välittömästi suoritetaan kulmassa autotallin takaseinässä. 1 m riittävän lineaarisella 5 cm: n kaltevuudella.

Kaltevuuden valmistukseen vaahtolohkot on yksinkertaisesti leikattu erikoishaapasilla. Aivan toinen asia on, jos katto on pylväs. Sitten on tärkeää pohtia, kuinka katon katot sulkeutuvat. Vaihtoehtona voit jatkaa tai käyttää muita kevyitä materiaaleja, kuten takalevyä.

Armopoyat vaahtobetoniin

Armopoyat vaahtolohkoon

Rakennetaan muuraus, jonka korkeus on 0,3 metriä seinämien reunaa pitkin. Vahvistustekniikka on sijoitettu siihen. Kaikki tämä on betoni. Jos katon päällekkäisyyttä käytetään katon limittyessä, niin tällaisen voimakkaan panssarihihnan rakentamisen tarve katoaa ja sen vuoksi myös muotti on asennettava. Riittää, että kerrostetaan paksu sementti seinään palkin yläpuolelle ja sementtiä uudelleen. Poista jäljellä oleva liuos tarvittaessa liitoslevyllä. On tärkeää ohjata liuoksen paksuutta. Sen ei pitäisi olla sellaisessa kunnossa, että se kulkisi alas seinien läpi tai sen ei pitäisi olla liian paksu, joka murenee hetkessä.

Kattorakenteet

Katon järjestelyn yleisimpiä muunnelmia - betonilaatan asennus, joka on peitettävä useilla kerroksilla kateaineita. Mutta vaahtolohkojen seinien rakentamisen yhteydessä tämä tekniikka ei ole sopiva, koska tämä materiaali on itsessään hauras ja sitä voidaan myydä levyn painon alla. Harkitse esimerkkiä katon rakentamisesta I-palkilla:

 • Risteä katolla askel 800 mm asennus palkkeja. Palkin pituuden tulisi olla 200-250 mm suurempi kuin seinämä, ts. juuri niin kahdelta puolelta katto roikkuu alas. Tämä suojaa rakennetta saostuksesta. Palkit on upotettu seinään.
 • Alemmassa hyllyssä aseta 40 mm levyjä niin tiukasti kuin mahdollista.
 • Levitä rouberoidia päälle. Ruberoidien mutkan reunoilla 10 cm.
 • Sen jälkeen nukahtaa Ruberoidin päällä kuonan, laajennetun saven tai muun kuivan lämmöneristysmateriaalin kanssa.
 • Ylimmästä lämmittimestä teet ohuen sementin ja hiekkakytkimen 3 cm: iin.
 • Kun lasitus on kuivunut, käsitellä sitä nestemäisellä bitumimateriaalilla, esimerkiksi Primer.
 • Tämän jälkeen, käyttämällä kiinnitysmenetelmää, levitä katemateriaali autotallin yläpuolelle kohti katon alareunasta ylöspäin. Jokainen kankaiden pinot ovat päällekkäin, mikä tuottaa pinon sadeveden ja sulatetun veden huuhtelematta sitä katto "pie".

Yhteenvetona, on vielä tehtävä visiiri portin yläpuolelle. Se voidaan tehdä itsenäisesti, hitsaamalla kulmasta ja kiinnittämällä se polykarbonaatilla tai muulla katolla tai osta valmiiksi.

Lattiajärjestely

Kun seinät on jo pystytetty, katto on asennettu ja tarkastuskaivo on tehty, voit aloittaa autotallin kerroksen. Tässä on tarpeen varustaa kestävä lattia, koska auto painaa rasvaa raskaasti. Siksi ihanteellinen ratkaisu olisi betonipohjan valmistaminen. Puulattiat voidaan suorittaa suoraan jalankulkualueella, varsinkin jos työalue ja pöydän asennus on suunniteltu. Se on mukavampaa olla puulattialla kuin betonilla.

Joten maaperä tasoitetaan ja tiivistetään. Jokainen myöhempi kerros on myös tiivistetty, joka koostuu seuraavista:

 • murskattu kivi 100-150 mm;
 • hiekka 50-100 mm;
 • sora 50-100 mm.

Näkymä katolta sisäpuolelta

Lopuksi kaadetaan betonipinta vähintään 200 mm kerroksella. Sen jälkeen sinun on viimeisteltävä seinät, tehtävä tarvittavat viestinnät ja aloitettava auto uudessa, luotettavassa ja kuivassa "talossa".

On syytä huomata, että hankkeen kokonaiskustannusten vaahtolohkojen ostaminen on noin 30%. Suurin osa rahoista menee pohjan ja katon järjestelyyn. Tästä huolimatta vaahtomuovilohkosta pidetään yhtenä halvimmasta. Jos sinulla on jo kokemusta tästä rakennusmateriaalista, kirjoita kommentteja tämän artikkelin lopussa. Kokemuksesi voi auttaa aloittelijoita.

video

Haluatko lisätietoja vaahtoblock-autotallin rakentamisesta? Katso video:

piirustukset

Vaahtoblock-autotalli, jossa laskelmat

Autotalli yhdistettynä saunaan

Vaahtoblock-autotallin projekti

Hanke kahdelle autolle

Laskentataulukko vaahtolohkojen määrästä

Sellaisen autotallin järjestelmä, jossa on viereinen navetta

Seinien asentaminen vaahtolohkolta

Laite matala kellari

Luonnon ilmanvaihdon asennus

Yksi autotalli ulkoasu

Garage katto

Garage roof structure

Järjestelmä seinien eristys vaahtomuovilohkareunusta