Kuinka paljon se maksaa rakentaa autotalli karkea lohko - lasketaan lohkojen määrä

Laske kuinka paljon se maksaa hiekkoblock-autotallin rakentamiseksi on helppoa. Tärkeintä ei ole huijata se, että autotallin kustannukset eivät paljon ylitä lohkojen kustannuksia.

Luultavasti haluat jonkun kertoa sinulle, että jos päätät rakentaa autotallin pois hiekkakivistä, rakennusmateriaalien hinta on 45.736 ruplaa. jossa autotalli koko on 4-6 metriä. Voit ottaa tällaisia ​​sanoja itsestäänselvyytenä vain, jos kuulit heidät naapureiltasi, jotka rakensivat samanlaisen autotallin samalla maalla kuin sinä ja ostivat rakennusmateriaaleja paikalliselta myymälältä.

Kuinka paljon se maksaa rakentaa pohjan hiekkalaatikon autotallille

Säätiön kustannukset ovat merkittävä osa autotallin kokonaiskustannuksia. Sivuston pieni kaltevuus voi merkittävästi nostaa säätiön kustannuksia. Joten niille, jotka aiotaan rakentaa hiekkalaatikon autotalli, näiden samojen lohkojen määrien laskeminen ei ole ensimmäinen prioriteetti. Aloita säätiö.

Jotta laskettaisiin, kuinka paljon hiekkalaatikkoja autotallissa tarvitaan, melko yksinkertainen piirustus riittää.

Jos sinulla on litteä jalusta ja et tarvitse katselukivää autotallissa, voit valita laattapohjan. Jos autotalli rakennetaan rinteelle tai tarvitset tarkastuskaivon, valitse liuskajohto. Säätiön volyymi lasketaan yksinkertaisesti sen geometristen parametrien avulla.

1 - puolikasku kivi, 2 - karkeahyllyssä, 3 - puoli hiekkalaatikkoa

Tyypillisesti pohjaan sementtiä, soraa ja hiekkaa otetaan suhteessa 1: 5: 3. Per m3 liuosta tarvitaan yleensä 200... 400 kg sementtiä, riippuen vaaditusta laasti- ja sementtimerkin arvosta. M100-liuoksessa voi olla riittävästi 215 kg 300-laatuista sementtiä, ja M300-liuokselle voi tarvita 370 kg 400 sementtiä.

Mutta uudelleen, älä luota liikaa viitteisiin ja online-laskimiin. Ne lasketaan sen perusteella, että sementti vastaa pakkauksessa ilmoitettua merkkiä. Mutta sementin laatu ei aina ole hyvä. Ja jos se on myös tallennettu väärin, muutaman kuukauden kuluttua sen ominaisuudet heikkenevät huomattavasti.

Yleensä laske rakennusaineiden määrä, kerro paikallishinnalla, lisää toimituskulut. Arvioi, kuinka paljon aikaa se vie ratkaisun valmistelemiseen. Ja sen jälkeen harkitse tarkkaan mahdollisuutta ostaa valmiin ratkaisun betoni sekoittimessa.

Kuinka monta hiekkalaatua tarvitset autotalliin?

Laske kuinka paljon autotallille tarvittavia hiekkalaatteita on helpompaa kuin koskaan. Vakiopihan lohkon koko on 390 × 190 × 188 mm. Laske peräkkäin olevien karkeiden lohkojen määrä ja rivien määrä - helppoa. Anna pieni muutos taisteluun, ja numero lasketaan. Todennäköisimmin se muuttuu 450... 800 hiekkalaatikosta. Paljon riippuu autotallin korkeudesta, ovien, ikkunoiden, kattorakenteiden saatavuudesta (laatikot voidaan taittaa karkeista lohkoista).

Jotta voit laskea, kuinka paljon tarvitset autotallissa tarvittavia hiekkalaatikoita, sinun on tiedettävä hiekkakiven koko.

Muista, että kynsilohkojen seinät eivät ole yhtä vahvoja kuin lämpimät. Vzlomostokapun kynnyslohkon autotalli ei toimi. Ja ilman eristyskerrosta, hiekkakivistä valmistetut seinät tarjoavat puhtaasti symbolisen lämmöneristyksen.

Jos tarvitset lämpimän autotallin, sinun on lisäksi eristettävä seinät, katto ja portit. Seinät ovat lämpimämpiä ulkona.

Kuonakivet ovat erilaisia

Mutta tehdä autotalli hiekkalaatikko burglar - ongelmallinen. On parempi käyttää tiiliä - se on paljon vahvempi. Voit silti tehdä seinästä ja puolihelmistä. Se on suhteellisen vahva. On kuitenkin epätodennäköistä, että hyökkääjät tuhoavat autotallin seinän, lukon lukitseminen on helpompaa ja nopeampaa.

Päällystetty katto autotalliin

Autotallin katto voidaan valmistaa tavallisista hiekkalaatikoista, joissa on puinen laatikko, kattohuopa ja liuskekivi. Halpa, vihainen ja kylmä. Katto on paras valita, riippuen siitä, mitä tarvitset autotalliin:

Lämpimässä autotallissa erinomainen vaihtoehto olisi metallikehykselle asennettujen sandwich-paneelien katto. Se ei tarvitse ylimääräistä lämpenemistä. Tämä on paljon vähemmän aikaa vieviä prosesseja kuin kylmä katto ja sen eristäminen.

Jos päätät rakentaa suuren autotallin hiekkalaatikoista, hinta nousee paitsi lohkojen lukumäärän lisäksi monimutkaisempien ja kalliimpien kattorakenteiden ansiosta.

Kylmävaraston katto voidaan valmistaa liuskekivestä, metallilevyistä, euroruberoiduista... On kustannuksia ja esteettisyyttä.

On erittäin tärkeää, että katto suojaa seiniä sademäärästä. Sen pitäisi ulottua seinän senttimetrien yli 20: een.

Kuinka rakentaa suuri autotalli

Autovaraston vaatimukset ovat melko yksinkertaiset - luotettavuus (hakkeroinnin kannalta), kestävyys ja optimaalinen kapasiteetti. Siksi ehdotamme säästää rahaa ja rakentaa autotallin omiin käsiisi edullisista materiaaleista. Tämä julkaisu antaa yksityiskohtaisen oppaan rakennuksen rakentamisesta säätiöltä kattoon.

Luodaan autotalli huoneen asettelua

Valmisteluprosessissa sinun on vastattava kysymyksiin, millaista autotalli, mistä ja miten rakentaa. Mutta meidän on alettava suunnitella rakennuksen tulevaisuus - määriteltävä selkeästi sen ulottuvuudet ja sijainti kotitalouksissa tai kesämökissä. Ensimmäisen tehtävän ratkaisu riippuu tietyn ajoneuvon koosta, toinen - talon sijoituksesta ja muista esineistä.

Ohje. Henkilöautojen mitat ovat harvoin yli 5 m pituisia ja 2 m leveitä. Korkeus vaihtelee 1-2 m riippuen auton luokasta ja tarkoituksesta.

Luo oma projekti, joka perustuu tulevaisuuden autotalliin, jossa on seuraavat suositukset:

 1. Sellaisen tilan, jossa on tarkoitus tallentaa auto ilman korjaustöitä, on oltava vähintään 5 x 2,5 m (sisäisen mittauksen mukaan). Saat kapeat käytävät sivuilla ja tilaa pienelle telineelle auton edessä.
 2. Normaalin auton talon sisämitat ovat 6 x 4 m. Työpenkki, hyllyt ja kaapit ovat tarpeeksi tilaa. Koneen nykyisen kunnossapidon aikana, anna kuoppa 1 m leveä, vuorattu punaisella tiilellä.
 3. Korjauslaatikko on suunniteltava erikseen. Käytävien leveys on vähintään 1 m, ottaen huomioon autotallin kalusteet ja työstökoneet, korkeus on 3 m.

Piirustus autotalli huone, jossa laajennus

Huom. Huoneen talousarvion versio sopii vakiokokoisiin portaisiin, joiden korkeus on 2 m. Pikkubusseja ja maastoautoja varten vaaditaan korkeampaa kulkua.

Autotallin suunnittelussa ei ole tiukkoja vaatimuksia. Jos käytössä on kaksi autoa tai moottoripyörällä varustetut autot, lisää laatikko mukavaan leveyteen, jos se on tarpeellinen, tarjoavat kellarin, toisen kerroksen ja ylimääräisen huoneen, jossa on erillinen sisäänkäynti. Mutta muistakaa: kaksikerroksisen rakennuksen kustannukset kasvavat huomattavasti rakennusmateriaalien ja säätiön takia.

Mitä tulee autotallin sijoittamiseen maanmökin tai dachan läheisyyteen, suositus on yksinkertainen: rakenna rakennusta vastapäätä sisäänkäyntiportteja niin, että sinun ei tarvitse kääntyä auton pihalla. Kierrosliikennejärjestelyä ei voida kutsua halpiksi, koska sinun on käytävä laajaa aluetta.

Materiaalien valinta

Kun rakennat autotallin omiin käsiinsä, perusmateriaalien hinnalla on tärkeä rooli. Me luetellaan käytettävissä olevat vaihtoehdot:

 1. Sementtilohkon tai keittiön rakentaminen on edullista, mutta rakennus on raskasta ja kylmää. Samankaltainen tulos antaa sardeldi-betonilautat ja -lohkot. Tarvitsemme eristämistä, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia.
 2. Hiilihapattujen betonien ja vaahtolohkojen rakentaminen on aluksi lämmin, mutta menettää luotettavuuden. Varkaat voivat leikata betoniseinässä olevan reiän teräisellä haavasillä.
 3. Edullinen ja luotettava vaihtoehto - runko-metalli-autotalli, jossa on teräslevyt. Haittapuolena on tarve vakavaan lämpenemiseen ja ulkopinta ammattikäyttöön.

Huom. Paras ratkaisu energiatehokkuuteen ja estetiikkaan on metallirakenteisiin kiinnitettyjen sandwich-paneelien helppo rakentaminen. Haitta on rakennusmateriaalien korkea hinta.

Nopean rakennetun rakenteen kaavamainen kuva sandwich-paneeleista

Puusta valmistettujen seinien rakentamista ei hyväksytä syttyvyyden vuoksi. Toinen kysymys - puiset kattotuolit ja kattolevyt. Puutavara, jossa on 10 x 10-10 x 15 cm: n osa ja 20-40 mm paksuinen levy. Katto - mikä tahansa saatavilla oleva pinnoite: ammatillinen arkki, onduliini, liuskekivi ja niin edelleen.

Jos dachassa sinun täytyy nopeasti rakentaa kevyt autotallitilaa ilman vankkaa perustetta, sinun kannattaa harkita valokuvassa esitettyä komposiittista metallirakennetta. Teräsputkien runko on myynnissä valmiin taittosarjan muodossa, joka asennuksen jälkeen on halvalla galvanoitu profiili.

Miten kaataa säätiö

Vakaan maaperän ympärille rakennettuja hiekkalaatikoita varten sinun on tehtävä betonipohjainen nauha tyyppi, joka pystyy kestämään kunnon painon rakennetta. Säätiön perustamiseen omilla kädellänne monimutkainen teos näyttää tältä:

 1. Kun olet määrittänyt objektin sijainnin tontilla, suorita merkintä tappien avulla ja langan ollessa sidottuna. Poista maataso ja tasoita alusta.
 2. Tulevan rakenteen kehällä kaivaa 400-500 mm kaivantoa. Syvyys riippuu maaperän ylemmän istutuskerroksen paksuudesta, joka sijaitsee 0,5-1,5 m eri alueilla.
 3. Jättäen alas kaivannon pohjaan, järjestä 10 cm: n korkeudeltaan hiekka tai pieni sora.
 4. Kokoa suojamoduulit toisen luokan levyiltä, ​​lastulevyistä ja metallilevyistä. Asenna tukia ja venytysmerkkejä, jotka estävät muottien siirtymisen erilleen betonin painon alla. Suojusten korkeuden pitäisi olla riittävä emäksen nostamiseksi 20-30 cm maanpinnan yläpuolelle.
 5. Tie- tai hitsauskoukut, jotka on valmistettu syksyistä Ø12-16 mm kaivuprofiilin koko korkeudelle. Solun koko on 15 x 10 cm. Se saa käyttää putkien ja erilaisten metalliprofiilien leikkaamista.
 6. Aseta muovikelmu muottiin ja asenna kehykset, kuten valokuvassa.

Neuvoston. Jos aiot tehdä kellarin tai katselukanavan autotallissa, on parempi kaivaa säätiön kuoppaan ennen säätämistä. Kellarin seinät on yleensä rakennettu pohjaseinästä, kuten FBS, korjaus kuoppa - levittäytyvät punaisesta tiilestä.

Betoniyhdistelmä tehtaalla koneellisesti tai tilauksesta. Seoksen laatu on M150, mittasuhteet ovat 1: 3: 5 (sementti M400 / kuiva hiekka / murskattu kivikivi 20-40 mm). Asettaessasi betonia kondensoituu moninkertaiset pitkät teräsputket ja parempi - rakennusvärähtelijällä. Monoliitin täydellinen jähmettyminen on 4 viikkoa, purkaa muottiin 7 päivän kuluttua.

Vahvistettu betonijärjestelmä

Rakennamme lohkojen autotallin

Jotta rakennuksen seinät eivät pääse imemään kosteutta pohjasta, pohjan betonipinta peitetään vedenpitävällä kerroksella, joka kattaa kattomateriaalin puoliksi. Ennen kuin aloitat muuraustyöt, vie kaikki elementit täyttämään aukot esineen - portit, ovet, ikkunan kehykset ja tuuletusaukot.

Ohje. Käytettäessä tavanomaista sementtikappaletta 390 x 190 x 188 (h) mm / 1 m² muurausta tarvitaan noin 14 kiveä.

Vakiokokoisten karkeiden lohkojen autotallin rakentaminen suoritetaan tiilimuodostuman tapaan - kunkin seuraavan rivin kivet ovat päällekkäin edellisen nivelen kanssa (rakennuksen nimi on ligaatio). Algoritmi on seuraava:

 1. Valmistele muurauslaasti 4 hiukkasten suhdetta 1 osaan Portland-sementtiä 400. Aloita laskeminen kulmista ja altista 3 kiveä rakennuksen kummassakin päässä. Tarkista kulmien väliset etäisyydet suora- ja läpimitaltaan, säädä niiden sijainti varovasti.
 2. Kun olet lisännyt 2 kiviä kullakin kulmalla, nosta munat kolmanteen riviin ja venytä lankaa - maamerkki ensimmäisen tasoisen muodon muodostumiselle.
 3. Asenna portin ja oven luukku ja kiinnitysosat. Asettamalla ratkaisu lohkojen sivu- ja pohjapintoihin, laita ensimmäinen rivi kehän ympärille. Tarkista jatkuvasti pystysuorat ja vaakasuorat tasot, pidä saumojen paksuus enintään 10 mm.
 4. Siirrä johto, aja toinen taso ja nosta kulmapistikko uudelleen kolmella rivillä. Toista toiminta toiseksi viimeiseksi. Tee prosessissa asennusikkunoita ja tuuletusaukkoja.
 5. Aseta yläreuna karkeiden lohkojen päälle samaan aikaan kuin levyt tai palkit kattopalkkeihin. Ristitangojen välinen etäisyys on 0,6-0,8 m. Kaihtimien päät puristuvat seinämien yli 0,5 metrin etäisyydelle.
 6. Suorita liitokset seinän ulkopinnasta ja sisäpinnasta.

Neuvoston. Lisätäksesi liuoksen ominaisuuksia savien sijaan, lisätään pehmittimiä (kaupallisesti saatavilla).

Asettamalla onttoja lohkoja liuos viedään kiven yläosaan, eikä aukkoja tarvitse täyttää. Seinien tukemien puupalkkien päissä on 2 kerrosta kateaineita. Miten rakentaa hiekkalaatikko autotallin, katso video:

Jos autotallin yhden kerroksen katto oli suunniteltu, niin sivuseinille on ennustettava kaltevuus etukäteen ja nostettava etusijalle useita rivejä.

Katteen ja betonilattian asennus

Garage on 3 tapaa sulkea autotalli:

 • aseta valmiit laatat ja tee pehmeä sulatettu katto;
 • asenna kalteva päällekkäisyys puurunkoon;
 • rakentaa täydellinen pöydän katto.

Tehdas- tai improvisoitujen betonituotteiden nostamiseen ja asentamiseen tarvitaan kuorma-autonosturi. On paljon vaikeampaa laittaa laatikko paikoilleen - sinun on koottava vakava muotti. Lisäksi hitsattava katto vaatii säännöllisiä korjauksia. Nämä kohdat johtavat huomattaviin taloudellisiin ja työvoimakustannuksiin.

Yksinkertaisin ja halvin vaihtoehto on seinään upotettujen palkkien pitäminen päällekkäin. Tämän menetelmän haitta on pieni kaltevuus ja rakennuksen liian houkutteleva ulkonäkö. Tästä syystä suosittelemme kannettavan katon rakentamista pienellä ullakolla.

Asennukseen käytetään seinäpalkkeja, joiden päät muodostavat visiirin seinien ulkopuolelle. Jokaiselle hyppäälle on kiinnitetty ripustettu ristikkojärjestelmä, osiot yhdistetään harjanpalkkiin. Sitten vedeneristyskalvo asetetaan, suojus naulataan ja katto peitetään.

Harjapalkin asennus

Ohje. Asennusohjeet sivupalkki julkaistaan ​​sivun toisella sivulla.

Autotallin teollisuuskerrokset laskettiin auton painosta, kaadettiin betonia sitomatta säätöön. Monoliitti on järjestetty tiivistettyyn hiekkalaatikkoon käyttämällä verkkoa, joka on tehty jaksollisen profiilin vahvistamisesta. Työn yksityiskohdat esitetään erillisessä ohjeessa ja ne esitetään videossa.

Sisäisen järjestelyn salaisuudet

Sisävarustesäilytyksen viimeistely tapahtuu mielivaltaisesti harkintasi mukaan. Edulliset vaihtoehdot - kipsiseinät, joita seuraa maalaaminen tai maalaaminen suoraan lohkon muuraukseen ruiskupistoolilla. Katto on päällystetty OSB: llä, takalevyllä tai vanerilla.

Avaimenperäisen takapihan autotallin rakentaminen päättyy seuraavien konejärjestelmien asennukseen:

 • vesijohto (jos mahdollista);
 • lämmitys;
 • sähköasentaja.

Huom. Luonnon ilmanvaihdon järjestäminen huoneessa suoritetaan rakennuksen vaiheessa. Prosessissa, jossa seinämien asennetut tuuletussilmukat on varustettu läpillä.

Vesijohtoverkon sijoittaminen on suunniteltu nollan rakentamisjaksolla eli perustaksi kaatamisen yhteydessä. Pohjan maanalaisessa osassa on teräs- tai muoviholkki Ø50-80 mm, jossa vesiputki DU 15 vedetään tämän jälkeen, lumenia täytetään eristyksellä. Syvyys - 20 cm maanpinnan alapuolella.

Nyrkkeilyn lämmitysmenetelmät

Jos autotalli on asuinrakennuksen vieressä tai 10-15 metrin etäisyydellä, se voidaan lämmittää talon päävesilämmitysjärjestelmästä. Kysymys on ratkaistu asettamalla katolämmityslinja (ihanteellisesti maanalaiseen) kattilahuoneesta autotallikoteloon, johon on asennettu halpoja lämpöpattereita tai itse tehtyjä rekistereitä.

Autotalon itsenäinen lämmitys on järjestetty seuraavilla tavoilla:

 • puuhella;
 • kotitekoiset uunit, jotka polttavat jäteöljyä;
 • infrapunalämmittimet tai konvektorit;
 • kattila toimii kannattavalla ja kätevällä polttoaineella.

Autotalli uuniin

Normaalikäytössä uunissa tai kattilassa tarvitaan savupiippu, joka nostetaan vähintään 5 m: n korkeudelle, laskemalla raasta tai kaasupolttimesta. Vie se rakennuksen takaseinän läpi ja nosta se katon yläpuolelle estääkseen kärjen putoamisen vyöhykkeelle.

Neuvoston. Silitysrauta tai teräsuuni - kotitekoinen paljon tehokkaammin antaa lämpöä, jos sitä käytetään rungon ulkoiseen ilmavirtaukseen. Varusta uuni pienellä tuulettimella, mikä luo lämmintä ilmaa huoneeseen.

Kattila yhdistettynä veden lämmitysjärjestelmään voi olla apu kuumien autotallien, esimerkiksi kasvihuonekaasujen, kattopuutarhan tai kana-altaan, lämmittämiseen. Asunnonhaltijan tehtävänä on liuottaa putket lämmöntuottajalta ja asentaa lämmityslaitteita (vaihtoehtoisesti, kotitekoisia rekistereitä).

Sähköjohdot

Tärkeää syöttöjohtoa pitää yllä talon asennetusta pääpaneelista. VVG-luokan virtakaapeli, jonka poikkipinta-ala on vähintään 2,5 mm², on kytketty sähkömittariin erillisen RCD: n kautta, jonka vuotovirta on 300 mA ja joka on sijoitettu autotalliin ilmassa tai maan alla. Sisällä on ohjauspaneeli, jossa on automaattiset koneet, sen kotelo on kytketty maasilmukkaan.

Annamme muutamia suosituksia laitteen johdotuksesta:

 1. Reititys tekee seinät avoimella tavalla, vetämällä johdot aallotuksiin ja paremmin - teräsputkiin.
 2. Suojaa pistorasioiden ja valaistuksen virtajohdot 10 ja 20 ampeerin automaattisella kytkimellä, kuten kaaviossa on esitetty.
 3. Liitäntäjohdot kytketään linjaan vain jakelulaatikoissa, liitäntä sisäpinnassa ei ole sallittua.
 4. Liitä sähkölämmittimet ja muut voimalaitteet valitsemalla erillinen rivi.
 5. Liitä maadoitusjohto kaikkiin valaisimiin ja pistorasioihin.

Suositus. On parasta järjestää kellarin ja havainnointiheiton sähköinen valaistus astinmuuntajan kautta, joka antaa jännitteen 12 - 36 V.

Sisäjohdotuksen hienovaraisuudet on kuvattu yksityiskohtaisessa oppaassamme.

johtopäätös

Jos päätät rakentaa autotallin omiin käsiisi, sinun on valittava oikea aika aloittaa työn. Muistutamme sinua: säätiö on rakentamassa linnoitusta 4 viikon ajan, sitten sinun täytyy ajaa ulos seinistä ja kiinnittää katto. Nämä työt toteutetaan lämpimän kauden aikana, ja lämmityksen ja sähkölaitteiden asennus voidaan lykätä syksyyn asti.

Cinder block-autotallin rakentaminen: konseptista on halpa ja nopea

Cinder block-autotallin rakentaminen on tehtävä, jonka avulla jokaisella, jolla on vähintään vähäinen rakennusosaaminen, pystyy käsittelemään.

Mutta ennen kuin pääset alas liiketoimintaan, kannattaa tutkia tätä kysymystä teoriassa, jotta saisimme käsityksen tekniikasta ja työvaiheista.

Ja koska monet ihmiset haluavat rakentaa hiekkalaatikkoa, tätä vaihtoehtoa käsitellään alla.

Mikä on sementtiryhmä?

Kuonakivi on betonilohko, joka perustuu masuunikuolleen lisäämällä tuhkaa.

Sementtiä käytetään sideaineena, ja parannetuissa laatuja kvartsihiekka tai tiilihiutaleet voivat toimia lisäaineina. Koostumuksen valmistuksessa sekoitetaan hyvin, asetetaan erityiseen muotoon ja puristetaan.

Lohkoilla on huokoinen rakenne ja parannettava lämmönjohtavuutta, jotkut valmistajat lisäävät laajennettua savea, perliittiä tai polystyreeniä materiaalin koostumukseen. Kuonakivet ovat kahta muotoa.

Täysikokoiset - suuren lujuuden omaavat tuotteet, joita käytetään rakennusten perustuksiin, kellareihin ja laakerielementteihin. Hollow - käytetään pääasiassa seinien ja väliseinien rakentamiseen tiloissa.

Kaivuriportin rakentamisen edut ja haitat

Sementtilohkojen käytön edut autotallin rakentamiseen ovat seuraavat:

 1. materiaali eroaa melko edullisesti;
 2. sementti kulutetaan pienemmällä tilavuudella kuin muuraustyössä;
 3. kuona ei ole vaikea ja rakentaminen tapahtuu nopeasti;
 4. kestävyys - materiaalin käyttöikä on vähintään 50 vuotta;
 5. korkeat tulenkestävät ominaisuudet.

miinukset:

 1. huono äänieristys;
 2. myrkyllisten aineiden esiintyminen koostumuksessa;
 3. Jotkut materiaalityypit ovat hyvin raskaita.

Lue lisää alla kuvatun karkean lohkon eduista:

Rakennuksen alku

Ennen kuin aloitat autotallin rakentamisen, sinun on toteutettava joitakin valmistelutoimenpiteitä, nimittäin:

 1. Kehitä autotalli projekti, jossa on kaikki yksityiskohdat.
 2. Laske tarvittava määrä hiekkolohkoja.
 3. Lohkojen pintamenetelmän määrittäminen.
sisältöön ↑

Projektin luominen

Tämän ääneen ja kenties pelottavan otsikon takana piiloutuu suhteellisen mutkaton menettely.

Tässä tarvitaan vain päättää rakennuksen rakenteesta ja piirtää luonnos paperille ottaen huomioon kaikki rakenteen elementit, kuten edellä olevassa kuvassa esitetään.

Piirustuksen kehittämisessä kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen autotalli käytetään - vain auton säilyttämiseen tai korjaamiseen, tarvitsetko katseluhaaran tai kellarin jne.

Tämän jälkeen voit piirtää kaavamaisen piirustuksen perusteella arvioinnin ja ostaa tarvittavan materiaalin määrän.

Projektin yksityiskohtainen suunnittelu auttaa välttämään vakavia virheitä rakentamisen aikana ja toimii ohjeena kaikissa työn vaiheissa.

Karkeiden lohkojen lukumäärän laskeminen

Lohkojen lukumäärän laskemiseksi voit käyttää seuraavaa kaavaa, joka on esimerkki puolen korttelin paksuisesta seinämästä. Ensiksi on tarpeen laskea karkean lohkon ulkopinnan pinta, joka on tavallisesti 19 x 39 cm.

Kertoimen seurauksena saadaan 741 cm2, joka on noin 0,0741 m2. Saadaksesi selville, kuinka monta lohkoa menee rakentamaan 1 m2, tarvitset 1 / 0,0741. Se on noin 13,49.

Näin ollen neliömetrisen seinämän rakentamiseen tarvitaan 14 karkeaa lohkoa (pyöristetty arvo).

Seuraavaksi sinun on laskettava autotallin kehä, lisäämällä sen pituus ja leveys ja kertomalla kahdella lisäyksen tuloksella. Tuloksena oleva arvo kerrotaan seinämien korkeudella, minkä jälkeen lasketaan hiukkaslokerojen kokonaismäärä. Samanaikaisesti porttialue olisi jätettävä laskelmista.

esimerkiksi:

 • autotalli koko - 6x8;
 • seinän korkeus - 2,5 m;
 • Porttialue - 8.5 m2;
 • ympärysmitta on: 6 + 8 * 2 = 28 metriä;
 • 28 * 2,5 (seinän korkeus) = 70 m2;
 • 70 - 8,5 (porttialue) = 61,5 m2;
 • 61,5 * 14 (lohkojen määrä 1 m2: lle) = 861 sementtilohko.

Näiden laskelmien mukaan voit jo kuvitella, kuinka paljon tällainen autotalli maksaa, jos olet jo päättänyt rakennuksesi mittasuhteista.

Lue myös ilmastettujen betonilohkojen eduista rakentamisen aikana tässä artikkelissa.

Asennuspaikka

Automaattisen kuonan muurausrakenne ei ole erilainen kuin tiili, ja asennusmenetelmä riippuu rakennuksen seinämien kuormituksesta. Yhteensä on useita laskostusmenetelmiä:

 • puoli lohkoa sijoitetaan pääasiassa sisäisiin väliseinämiin, joten tämä menetelmä on relevantti muille rakennustyypeille;
 • muurauslohko ja puoli - joita usein käytetään rakennuksen kantavien seinien rakentamisessa;
 • muuraus kahdessa lohkossa - käytetään kaksin- ja kolmikerroksisten rakennusten rakentamiseen;
 • sijoitetaan yhteen korttiin (tychkovy-menetelmä) - tätä vaihtoehtoa käytetään useimmiten autotallin rakentamisessa parhaimpana.

Lue lisää videoiden levittämisestä hiutaleesta:

Rakennusvaiheet

Ennen kuin aloitat säätiön rakentamisen, sinun on valmisteltava paikka rakentamiseen ja merkitä sivusto aiemmin laaditun suunnitelman mukaan.

Maastojen valmistelu ja merkitseminen

Ensinnäkin sivuston, jolle rakentaminen on suunnitteilla, tulee tasata maksimiin ja puhdistaa roskia. Tämä voidaan tehdä sekä erikoislaitteiden avulla että manuaalisesti - kaikki riippuu sivuston kunnosta ja tulevan omistajan ominaisuuksista.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä suuriin juurien läsnäoloon maahan (erityisesti perustuksen asettamispaikassa), mikä voi tulevaisuudessa aiheuttaa ja vahingoittaa rakennetta. Siksi alueelle valmistautumista varten on tarpeen päästä eroon niistä.

Sen jälkeen aiemmin laaditun piirustuksen mukaan nauhatusrako on merkitty - tämä tyyppinen runko on varsin riittävä autotalliin. Perustan ääriviivaa voit käyttää vahvistus- ja kalastuslinjaa tai johtoa.

Tangot ajetaan kehän kulmiin pohjan ulkosivuilta ja sisäpuolelta (rakenteen minimileveys on 30 cm), jonka jälkeen lanka kiristyy niiden väliin.

Säätiön rakentaminen

Merkinnän lopussa kaivetaan pohjan alapuolella olevia kaivoksia, joiden syvyys on mahdolli- sesti maaperän jäädytyksen alapuolella, mutta Venäjän keskiosasta riittää 60 cm.

Seuraavaksi asetetaan tyyny hiekalle ja sora. Kunkin kerroksen paksuuden tulisi olla noin 30 cm.

Sen jälkeen asenna lankojen muotti, jonka seinät on peitetty vedeneristyskerroksella, joka on valmistettu polyeteenistä tai kateaineista. Seuraava vaihe on 12-14 mm: n paksuisten oksojen vahvistuskotelo.

Tämä rakenne antaa pohjan lujuuden ja vastustuskyvyn muodonmuutoksiin, mikä on mahaliikkeistä johtuvaa.

Tässä valmistelutyössä päästään loppuun, ja on vain täytettävä perusta.

Tätä varten voit tilata valmisvalmisteita, jotka toimitetaan erikoisautoissa tai valmistaudu itse ratkaisuun käyttäen komponentteja: sementtiä, hiekkaa ja murskattua kiveä suhteessa 1: 3: 5.

Walling

Ennen hiekkalaatan levittämistä sinun on huolehdittava säätiön vedenpitävyys, sillä jos rakentaa autotallin, sinun on tehtävä se osaavasti. Tätä varten ne käyttävät samaa sellofaania tai kattohuopaa, joka asetetaan pohjan kehäksi.

Myös portin kehys on kiinnitetty etukäteen, kiinnitetty tukien avulla. Pinoamislohkot alkavat kulmasta ja suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Ensimmäinen sora-lohkon rivi on säädetty, kun sen aikana on tehty muurauksen vaakasuora asento.
 • Seuraavat rivit sijoitetaan puolen korttelin siirtymän kanssa. Jokaisen kolmannen rivin jälkeen pystytetään lujitustangot, jotka tekevät seinistä kestävämmän.
 • Kun asetat viimeisen rivin, laske lattiapalkkeja.
 • On myös huomattava, että autotallin takaseinän pitäisi olla etuosaa pienempi. Tämä varmistaa katon kaltevuuden, jonka arvo riippuu pinnoitemateriaalista ja voi vaihdella 5 - 35 astetta.

  Katto ja lattia

  Kattorakennetta varten palkit sijoitetaan varustettuihin pesiin. On suositeltavaa käyttää I-teräspalkkeja, mutta koska tämä vaihtoehto on melko kallis, voit päästä puisen elementin kanssa sen jälkeen, kun olet altistanut heidät erityiseen käsittelyyn mätämpää.

  Levyt asetetaan palkkien päälle ja vedeneristys asetetaan. Tämän jälkeen asennetaan katemateriaali.

  Viimeinen vaihe rakentamisen autotalli - täytä lattia. Tee näin poistama kerros maaperä, pohja kuoppaan on räikeä ja peitetty hiekalla ja rauniot. Seuraavaksi koota vahvikeharja ja kaada betoni kellarikerroksen tasolle.

  Seinien koristelun ominaisuudet

  Ensinnäkin ulkopuolelta. Usein Internetissä saatat huomata, että karkea lohko on hygroskooppinen materiaali, joten ulkopinnan viimeistelykerroksen puuttuessa se lopulta romahtaa.

  Mutta käytännöllisesti katsoen tällaiset rakennukset ovat vuosikymmenien ajan ilman sisustusta, eikä niille ole mitään.

  Jos haluat kuitenkin suojata ja suojata lohkojen huokoisen rakenteen ulkoisesta ympäristöstä, voit levittää seinälle kerrosta ja maalata viimeisteltyä pintaa julkisivuomalla, mikä antaa autotallille esteettisen ilmeen.

  Tämä on todennäköisesti budjetti ja samalla tehokas vaihtoehto.

  Sisustuksessa on useita tapoja: kipsi, seinäpaneeli (puu, metalli tai PVC), kosteutta kestävä kipsilevy (jos autotalli ei ole lämmitetty). Kaikki riippuu omistajan mieltymyksistä ja taloudellisista ominaisuuksista.

  Niille, jotka haluavat säästää materiaalia, paras vaihtoehto on kipinöinti, ja ne, jotka eivät halua ottaa tätä aikaa vievää ja likainen työtä, ei ole muuta kuin käyttää edellä mainittuja pinnoitusvaihtoehtoja.

  Kaikki ne viittaavat pohjan rakentamiseen, joka mahdollistaa myös eristyksen piilottamisen verhousmateriaalin alla. Mutta tämän menetelmän avulla on uhrattava pieni osa autotallihuoneen tilaa, koska kehyksen rakentaminen merkitsee käytettävän alueen vähenemistä.

  Kuten näette, autotallin rakentaminen hiekkoblockista omilla kädillä on suoritettavien työkalujen tehtävä. Tietenkin sen täytäntöönpanon on käytettävä huomattavasti ja tehtävä merkittäviä ponnistuksia, mutta loppujen lopuksi rakentaminen ei voi tehdä ilman sitä.

  Vaahtolohkojen autotallit omilla käsillä

  Garage-rakentaminen on vastuullinen yritys. On erittäin tärkeää, että siitä tulee luotettava suoja autoellesi. Voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja tällaisiin töihin, esimerkiksi tiiliin, puuhun, hiutaloituun betoniin ja vaahtobetoniin. Seuraavaksi katsotaan vaahtolohkojen autotallin rakennustekniikka. Opit tämän artikkelin erottavista ominaisuuksista tässä artikkelissa.

  Suunnittelu - ensimmäinen vaihe

  Ensinnäkin sinun on otettava paperi ja kynä käsiisi suunnitella tulevaa rakentamista. Hankkeen läsnäolon ansiosta voit arvioida rakennusaineiston kulutusta ja vastaavasti taloudellisia resursseja. Lisäksi on tarpeen analysoida maaperää, nimittäin pohjaveden syvyys. Määritä myös maaperän rakenne. Saatujen tietojen perusteella voidaan päättää, minkä tyyppistä säätiötä pystytään.

  Vaahtolohkojen autotallin projekti voidaan suorittaa erityisillä tietokoneohjelmilla. Voit kuitenkin tehdä sen itse. Joten voit ottaa huomioon alueesi erityispiirteet projektissa ja tehdä suunnittelun oman harkintasi mukaan.

  Muun muassa kannattaa päättää, huolehtiiko autotalli muista toiminnoista kuin auton varastointi. Mieti esimerkiksi tätä:

  • onko tarkastuskaivo varustettu;
  • onko talvella tarpeen säilyttää säilytys ja muut tuotteet?
  • onko työkalustelineitä asennettu;
  • Tarvitsetko lisää työaluetta, kuten työpöydän, työpöydän jne.?

  Tämän perusteella sinun pitäisi suorittaa projekti, joka täyttää autotallin tarkoituksen. Määritä siis perustan tyyppi, sen pituus ja leveys sekä seinien ja katon korkeus. Jos otat esimerkiksi tällaisen rakenteen vakiomitat, ne ovat seuraavien rajojen sisällä:

  Tämän artikkelin lopussa tarjotaan useita hankkeita ja piirustuksia autotallin rakentamiseen. Jos olet tyytyväinen yhteen tai useampaan projektiin, voit käyttää sitä. Mutta samalla muistakaa alueesi piirteet: pohjaveden taso ja maaperän rakenne.

  Vaahtolohkojen mittojen laskeminen

  Tyypillisesti lohkoja 600 × 300 × 200 mm käytetään rakentamiseen. Seinien paksuus samanaikaisesti voidaan tehdä 200 mm ja 300 mm yksinkertaisesti kääntämällä lohkoa. Kuumattomat autotallit, seinämän paksuus on riittävä 200 mm. Lämmitetyn rakennuksen seinien paksuuden määrittämiseksi on otettava huomioon paikalliset ilmasto-olosuhteet. Jos hanke on jo valmis, on realistista laskea tarvittava yksikkömäärä. Voit tehdä tämän seuraavasti:

  • Suorita esimerkiksi autotallin mitat 5 × 6 × 3 m. Nyt lasketaan seinien kehän pituus ja näin ollen lohkojen lukumäärä yhdessä rivissä: (5 + 6) × 2 ja jaetaan lohkon pituus 0,6 m. Tuloksena saadaan seuraava toimenpide: (5 + 6) × 2 ÷ 0,6 = 36,6 (37 kappaletta).
  • Seuraavaksi määritä rivien määrä. Meidän tapauksessamme autotallin korkeus on 3 m. Joten se jakaantuu 0,3 metrin korkeudelle. Se näyttää näin: 3 ÷ 0,3 = 10 riviä.
  • Tämän perusteella voit helposti määrittää, kuinka monta lohkoa tarvitaan koko rakentamiseen: 37 kpl. × 10 riviä. = 370 kpl.
  • Mutta on myös tärkeää ottaa huomioon porttien, ovien ja ikkunoiden koko, jos sellainen on. Jos seinien asennus tehdään 200 mm: n paksuudella, keskimäärin 1 m 2: lla portteja ja ikkunoita on 6 vaahtolohkoa. Porttien ja ikkunoiden koon mukaan määrittelet aukkojen kokonaispinta-alan ja kerro saatava määrä 6: lla. Vakiokokojen keskimääräinen arvo on 40-50 korttelia. Loppujen lopuksi sinun täytyy ostaa 300 - 320 vaahtolohkoa.

  Tämän järjestelmän mukaan voit laskea lohkojen lukumäärän kaikenkokoiselle autotallille.

  Muista tarkastella seuraavia vivahteita: kuljetuksen aikana saattaa olla materiaalisia vaurioita, eikä tällaisissa laskelmissa oteta huomioon sauman paksuutta. Tästä syystä lisätään 5% määrästä. Muussa tapauksessa saatat olla tarpeeksi muutama lohko loppuun seinien asentamisen.

  Merkintäalue

  Valmistustyön loppuun saattamisen jälkeen sekä tarvittavan aineiston hankkimisen jälkeen voit jatkaa autotallin merkitsemistä. Tulevan rakenteen kulmissa vasara napeissa. Koko kehän ympärillä venyttää merkkijono. Muista tarkistaa kierteiden välinen kulma. Sen tulee olla 90 °. Tai voit piirtää aksiaalisia merkintöjä - se on paljon helpompaa ja tarkempaa. Jos langan pituus on sama, se on ehdottomasti 90. Merkitse noudattamalla tarkasti projektissa määritettyjä mittoja.

  Kun merkintä on tehty, seisoo lähellä tulevaa autotallin ovet ja varmista, ettei mikään estä niitä avaamasta. Se voi olla puu, rakennus, aita tai jotain muuta. Jos ei ole vakavia häiriöitä, voit aloittaa säätiön valmistuksen.

  Säätiö - säätiö

  Vaahtolohko on suhteellisen kevyt materiaali, joten syvän ja raskaan perustan rakentamista ei tarvita. Mutta paitsi aineen paino vaikuttaa tietyntyyppisen säätiön valintaan. Tärkeämpi kriteeri on maaperän tyyppi ja ominaisuudet rakennustyömaalla. Esimerkiksi jos pohjaveden taso alueellasi on alle 2-2,5 m ja maaperä ei ole yhtenäinen ja tiheä, voit rakentaa kevyen liuskan perustan, jonka syvyys on jopa 0,5 m. Melkoisen erilaiset tilat ilmenevät maaperässä., koska sinun täytyy rakentaa monoliittinen säätiö. Tämä johtuu lohkojen erityispiirteistä, jotka eivät siedä taivutusjännitystä. Tämän seurauksena vaahtolohko purkautuu ja rakennus itse kaatuu. Tämän välttämiseksi seinät asetetaan monoliittiselle levylle, joka "kelluu" maan päällä koko rakenteen kanssa.

  Jos projekti käsittää näköhavainnon rakentamisen, niin säätiön muunnelma monoliittisella levyllä katoaa. Tässä tapauksessa on välttämätöntä rakentaa upotettu hihna tai yhdistetty nauha-paalusäätiö.

  Tarkastellaan esimerkiksi nauhatalustojen rakennetta, syvyys 0,8 m. Teokset suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

  • Kaivetaan kaivanto, jonka syvyys on 0,8 m. Leveys on sama kuin vaahtolohko (200 mm) ja lisää 150 mm, minkä seurauksena pohjan paksuus on 350 mm.
  • Kaivannon pohja on painettava huolellisesti.
  • Sen jälkeen täytetään 100-150 mm hiekasta ja 70-100 mm murskattua hiekkaa sisältävä hiekkalaatta. Jokainen kerros on myös särkynyt.
  • Perusta asennetaan muottiin.
  • Kaivanto on sijoitettava hitsattavaksi tai sidotuksi sidontalaitteella. Tuloksena teet kehyksen nauhan perustuksille.
  • Seuraavaksi sinun on täytettävä säätiö betonilla kerrallaan ja tärisevästi.

  Vaikka betoni kuivuu, voit aloittaa tarkastuskaivon, jos se on hankkeen edellyttämä.

  Tarkastuskäyrä

  Muistathan, että havainnointikaivon rakentamisessa on otettava huomioon pohjaveden syvyys. Jos syvyys on yli 2,5 metriä, niin veden poistoa ei tarvita. Jos on vähemmän, niin tyhjennys on vastaavasti välttämätöntä. Suosittelemme tutustumaan tarkastuskaivon valmistusprosessiin, jossa on tarpeellista tehdä viemäröinti. Tee myös laskelmia sen koosta. Pituus valitaan ottaen huomioon auton koko, yleensä 2 m riittää. Syvyyden suhteen pitäisi olla sellainen, että se on mukava liikkua siinä. Joten otat huomioon auton omistajan kasvun, lisäämällä siihen 30 cm ja auton puhdistumaan, joka on 120-175 mm. Tämän seurauksena likimääräinen syvyys saavuttaa jopa 1800 mm. (30 cm on paljon - et pääse autoon. Autojen puhdistuma on erilainen, ja tämä on otettava huomioon etukäteen ottaen huomioon olemassa olevan auton suorituskyky.

  Työskentely tarkastuskuoppaan seuraavasti:

  1. Ensinnäkin maanrakennustyöt tehdään. Tarkastelemalla näin viimeistelevä lattiamatto, tyynyt, vedeneristyskerros ja kuivatus.
  2. Kaivon pohja on täytettävä sora, 100 mm kerros, ja sitten hiekka 50 mm kerroksella. Kaikki tämä vaihtelee vuorotellen.
  3. Kaivannon ympärysmitan varrella kaivetaan kaivettuja viemärijärjestelyjä 500 mm: n syvyyteen asti.
  4. Kaivannon pohja peitetään geotekstiilillä. Se on käännettävä 80 cm: n kaivon seinälle.
  5. Seuraavaksi täytetään 50 mm: n sora-kerros ja kuivatusputki asennetaan päälle. Voidaan käyttää rei'itettyjä putkia, jotka on valmistettu muovista, asbestisementistä tai keramiikasta. Asettaessasi putkea, tee hieman poikkeama niiden toimivuudesta. 1 metrillä riittää 1 cm: n kaltevuus.
  6. Tämän jälkeen täytä putki 20 cm: n soraaltaalla ja kääri geotekstiilit. Joten tyhjennys on valmis.
  7. Kaivon tuleva lattia täytetään pienellä kerroksella saviä, joka on täytettävä.
  8. Seuraava kerros on levitetty rullan vedeneristys, esimerkiksi kateaine tai muovikalvo.
  9. Kun lattian muotti on tehty, vahvikekehys asetetaan vahvikkeesta ja kaadetaan betonilla. Betonin seoksessa on suositeltavaa lisätä "Dehydrol" tai "Betoni" vedenpitävän betonin valmistukseen.
  10. Kun lasitus on kuivunut, tehdään uudelleen vedeneristys.
  11. Jos pohjavesi sijaitsee korkealla maanpinnalla, havainnointikaukalon seinät myös kastellaan / kovertaa saveella.
  12. Seinien rakentamiseksi voit käyttää tiiliä tai tehdä monoliittista betonia sen jälkeen, kun se on vedeneristetty ja rakennettu lujitemuoto. Viimeinen vaihtoehto on kaikkein tärkein pohjavesien korkeille tasoille.
  13. Seinille asetetaan vedenpitävä kerros, joka on liitetty lattian vedeneristämiseen. Kaikki nivelet, aukot ja reunat huolellisesti käsitellään. Sen jälkeen kaatamalla betonia.
  14. Kun seinät ovat kuivia, voit viimeistellä tarkkailupaikan seinät ja lattia.
  15. Seinät voidaan kipsiä ja vuoratella laatoilla tai lasikuitulevyillä.
  16. Kaivon yläpuolella on asennettava turvakisko. On välttämätöntä, että auto vahingossa putosi reikään. Valmistukseen käytetään 60 mm: n metallikulmaa. Kaivon koko on hitsattu runko. Kun rulla on asetettu reikään, runko on betonoitu. Rakennuksen päätyttyä on mahdollista sijoittaa levyt kulmaan (40 mm paksuus riittää) sulkemiseksi.

  Työn tämä vaihe voidaan suorittaa joko välittömästi sen jälkeen, kun autotallin seiniin perustuva säätö on valettu tai sen rakentamisen jälkeen.

  Gate-asennus

  Ennen seinien rakentamista on tärkeää asentaa portti. Ne osittain upotetaan seinään. Ennen kuin asennat ne pohjaan on välttämätöntä asettaa 2-3 kerroksessa kateaineen vedeneristyskerros. Asenna hitsatut kappaleet 40 cm Ø12 mm portin runkoon. Kummallakin puolella on hitsattava 4 osaa. Tangot on sijoitettava siten, että ne pudottavat vaahtolohkojen saumaa. Ja ennen kuin asennat portin kehyksen, ne on maalattava esipohjamaalilla. Gate-asennus on tehtävä tiukasti tason mukaan. Siksi tässä prosessissa sinun on käytettävä tasoa ja luota. Portti voidaan kiinnittää puupalkkien avulla ja asettaa ne vinosti.

  Beam yli portin aukko

  Beam yli aukon

  Sen varmistamiseksi, että portilla on vankka pohja, sen yläpuolella on palkki. Tätä varten voit tehdä metallikehyksen ja kaataa se betoniin. Huomaa kuitenkin, että palkin pituuden on oltava suurempi kuin aukon pituus vähintään 0,2 m kummallakin puolella. Vaihtoehtoisesti voit asentaa valmiin palkin I-palkin muotoon. Tässä tapauksessa 50 × 50 mm: n metallikulmasta, kiinnitä kehys portin kokoon. Asenna se niin, että autotallin sisäpuolelta se oli aivan seinän vieressä. Kulma on kiinnitetty sementillä. Seuraavaksi ylhäältä asenna I-palkki kehykseen ja porttiin.

  Jos toisen kerroksen rakentaminen on suunniteltu, niin lattialevyä pitkin pidetään käsivarren ympärillä kehä. Vaahtoblock-autotallin osalta on välttämätöntä, koska se pitää koko rakennelman yhteen ja toimii luotettavana katon tukena.

  Walling

  Aloita seinien rakentaminen paremmasta kulmasta. Lohkojen asennus tapahtuu pitkin seinää pitkin. Vaahdolohkot pinotaan erityisellä liimalla tai sementti-hiekkalaastilla. Jos puhumme liimasta, se tarjoaa paljon paremman eristyksen. Siksi sen käyttö on tehokkaampaa. Lisäksi liiman kulutus on suhteellisen pieni.

  Joten, asettaa kulmat, venyttää köysi niiden välillä. Se on muurattuja seiniä. Jokaista riviä on vahvistettava. Tätä varten saumaan asetetaan erityinen verkko- tai muurausraudoitus. Akselit, jotka olet aikaisemmin hitsattu porttiin, on upotettu muurattuihin lohkojen väliin. Kun olet päässyt kattopalkkeihin, asettelet lohkon syrjäyttämisen. Jos tarpeen, leikkaa lohko siten, että ompeleen nippu ei ole rikki.

  Aukko portit

  Jos projekti tehdään yksikerroksisella katolla, seinien asentaminen välittömästi suoritetaan kulmassa autotallin takaseinässä. 1 m riittävän lineaarisella 5 cm: n kaltevuudella.

  Kaltevuuden valmistukseen vaahtolohkot on yksinkertaisesti leikattu erikoishaapasilla. Aivan toinen asia on, jos katto on pylväs. Sitten on tärkeää pohtia, kuinka katon katot sulkeutuvat. Vaihtoehtona voit jatkaa tai käyttää muita kevyitä materiaaleja, kuten takalevyä.

  Armopoyat vaahtobetoniin

  Armopoyat vaahtolohkoon

  Rakennetaan muuraus, jonka korkeus on 0,3 metriä seinämien reunaa pitkin. Vahvistustekniikka on sijoitettu siihen. Kaikki tämä on betoni. Jos katon päällekkäisyyttä käytetään katon limittyessä, niin tällaisen voimakkaan panssarihihnan rakentamisen tarve katoaa ja sen vuoksi myös muotti on asennettava. Riittää, että kerrostetaan paksu sementti seinään palkin yläpuolelle ja sementtiä uudelleen. Poista jäljellä oleva liuos tarvittaessa liitoslevyllä. On tärkeää ohjata liuoksen paksuutta. Sen ei pitäisi olla sellaisessa kunnossa, että se kulkisi alas seinien läpi tai sen ei pitäisi olla liian paksu, joka murenee hetkessä.

  Kattorakenteet

  Katon järjestelyn yleisimpiä muunnelmia - betonilaatan asennus, joka on peitettävä useilla kerroksilla kateaineita. Mutta vaahtolohkojen seinien rakentamisen yhteydessä tämä tekniikka ei ole sopiva, koska tämä materiaali on itsessään hauras ja sitä voidaan myydä levyn painon alla. Harkitse esimerkkiä katon rakentamisesta I-palkilla:

  • Risteä katolla askel 800 mm asennus palkkeja. Palkin pituuden tulisi olla 200-250 mm suurempi kuin seinämä, ts. juuri niin kahdelta puolelta katto roikkuu alas. Tämä suojaa rakennetta saostuksesta. Palkit on upotettu seinään.
  • Alemmassa hyllyssä aseta 40 mm levyjä niin tiukasti kuin mahdollista.
  • Levitä rouberoidia päälle. Ruberoidien mutkan reunoilla 10 cm.
  • Sen jälkeen nukahtaa Ruberoidin päällä kuonan, laajennetun saven tai muun kuivan lämmöneristysmateriaalin kanssa.
  • Ylimmästä lämmittimestä teet ohuen sementin ja hiekkakytkimen 3 cm: iin.
  • Kun lasitus on kuivunut, käsitellä sitä nestemäisellä bitumimateriaalilla, esimerkiksi Primer.
  • Tämän jälkeen, käyttämällä kiinnitysmenetelmää, levitä katemateriaali autotallin yläpuolelle kohti katon alareunasta ylöspäin. Jokainen kankaiden pinot ovat päällekkäin, mikä tuottaa pinon sadeveden ja sulatetun veden huuhtelematta sitä katto "pie".

  Yhteenvetona, on vielä tehtävä visiiri portin yläpuolelle. Se voidaan tehdä itsenäisesti, hitsaamalla kulmasta ja kiinnittämällä se polykarbonaatilla tai muulla katolla tai osta valmiiksi.

  Lattiajärjestely

  Kun seinät on jo pystytetty, katto on asennettu ja tarkastuskaivo on tehty, voit aloittaa autotallin kerroksen. Tässä on tarpeen varustaa kestävä lattia, koska auto painaa rasvaa raskaasti. Siksi ihanteellinen ratkaisu olisi betonipohjan valmistaminen. Puulattiat voidaan suorittaa suoraan jalankulkualueella, varsinkin jos työalue ja pöydän asennus on suunniteltu. Se on mukavampaa olla puulattialla kuin betonilla.

  Joten maaperä tasoitetaan ja tiivistetään. Jokainen myöhempi kerros on myös tiivistetty, joka koostuu seuraavista:

  • murskattu kivi 100-150 mm;
  • hiekka 50-100 mm;
  • sora 50-100 mm.

  Näkymä katolta sisäpuolelta

  Lopuksi kaadetaan betonipinta vähintään 200 mm kerroksella. Sen jälkeen sinun on viimeisteltävä seinät, tehtävä tarvittavat viestinnät ja aloitettava auto uudessa, luotettavassa ja kuivassa "talossa".

  On syytä huomata, että hankkeen kokonaiskustannusten vaahtolohkojen ostaminen on noin 30%. Suurin osa rahoista menee pohjan ja katon järjestelyyn. Tästä huolimatta vaahtomuovilohkosta pidetään yhtenä halvimmasta. Jos sinulla on jo kokemusta tästä rakennusmateriaalista, kirjoita kommentteja tämän artikkelin lopussa. Kokemuksesi voi auttaa aloittelijoita.

  video

  Haluatko lisätietoja vaahtoblock-autotallin rakentamisesta? Katso video:

  piirustukset

  Vaahtoblock-autotalli, jossa laskelmat

  Autotalli yhdistettynä saunaan

  Vaahtoblock-autotallin projekti

  Hanke kahdelle autolle

  Laskentataulukko vaahtolohkojen määrästä

  Sellaisen autotallin järjestelmä, jossa on viereinen navetta

  Seinien asentaminen vaahtolohkolta

  Laite matala kellari

  Luonnon ilmanvaihdon asennus

  Yksi autotalli ulkoasu

  Garage katto

  Garage roof structure

  Järjestelmä seinien eristys vaahtomuovilohkareunusta

  Hyödyt ja haitat hiekkoblock-autotallissa: rakennusominaisuudet, valokuvamateriaalit

  Kuonakivi vuosien ajan on yksi rakastetuimmista rakennusmateriaaleista, joita käytetään yksityisten rakennusten rakentamiseen. Sisältää sen, jota käytetään korjaamojen rakentamiseen.

  Jos olet ajatellut tehdä talon autoosi itse ja materiaalin valinnanvaraa kohti karkeita töitä - tämä artikkeli on sinulle.

  Cinder block autotalli: mikä on hyvää ja mikä on huonoa

  Kuonilohkot valmistetaan puristetusta betonin, kuonan ja tuhkan seoksesta. Tällaisten lohkojen standardipituusleveyskorkeus on 380x190x190 mm. Tärkeimmät erot karkeiden lohkojen välillä ovat aukkojen kokoisia. Myös lohkoja, joissa ei ole tyhjiöitä, kutsutaan corpulentiksi.

  Tämän materiaalin suurin etu on alhaiset kustannukset - kuutio-mittari karkeista lohkoista maksaa vähemmän kuin halvin silikaattitiili. Siksi siitä tuli erittäin houkutteleva vaihtoehto muille rakennusmateriaaleille varsien, autotallien ja muiden ankkuripaikkojen rakentamisessa.

  Toinen etu hiutalohkosta on sen helppo asennus. Mittojensa suhteen yksi tällainen yksikkö on kuusi "klassista" tiiliä, mikä yhdessä sideaineliuoksen säästämisen kanssa yksinkertaistaa huomattavasti seinien rakentamista.

  Suhteellisen matalan massan (500-2000 kiloa / kuutiometri) ansiosta karkeiden lohkojen rakentaminen ei vaadi vahvaa pohjaa, mikä vähentää merkittävästi rakennuskustannuksia. Samanaikaisesti karkea lohko on kuitenkin erittäin kestävä ja pystyy seisomaan jopa 50 vuoden ajan asianmukaisella asennuksella ja vedeneristyksellä.

  Nyt kääntymme tämän materiaalin miinuksille. Kuonan betonilaatat rakenteensa vuoksi imevät kosteutta hyvin, joten ne tarvitsevat ulkoista ja sisäistä viimeistelyä ja lisää huomiota vedenpitävyyteen ja vedenpoistoon.

  Tämän materiaalin toinen haitta on myrkyllisyys - jotkut, erityisesti heikkolaatuiset kuonakivet, pystyvät aiheuttamaan haitallisia aineita. Siksi ostaessasi kannattaa olla varovainen ja älä epäröi kysyä myyjältä näyttämään sertifikaatin, joka takaa karkeiden lohkojen laadun ja turvallisuuden. Toinen miinus on huono eristys, mutta autotallissa se on pieni haitta.

  Kranaatinheittimet - kuva:

  Rakennuksen valitseminen

  Jos aiot tehdä autotallin maassa, niin hiekkalaatikko voi olla hyvä valinta - sen edullinen hinta antaa sinulle pääomarakennuksen, joka on selvästi parempi kuin polykarbonaatti- tai profiililevy turvallisuuden ja kestävyyden kannalta. Paras vaihtoehto on yksityinen talo, jossa on tonttiparkki.

  Seuraava kysymys, josta tarkastelemme, on paikka, jossa rakennetaan suoraan hiekkalaatikon autotalli? On olemassa kaksi vaihtoehtoa - laajennus päärakennuksessa ja erillisenä rakennuksena. Molemmat vaihtoehdot ovat käytettävissä ja niillä on etunsa.

  Laajennus on hyvä, koska sinun ei tarvitse mennä ulos sateessa tai kylmässä päästäkseen autotalliin - se on nyt yksi mökin huoneista, vain isompi ja auton sisällä. Lisäksi sähkön, vesijohtojen ja lämmitys on helpompaa. Samaan aikaan sinun ja kotitalouden voi häiritä moottorin melua, pakokaasujen, bensiinin ja öljyn haju.

  Irrotettu autotalli yhdistää päinvastaiset edut ja haitat: se on kalliimpi kommunikoida sen kanssa, mutta sinua säästyy epämiellyttävistä tuoksuista ja ääniä.

  Säätiö ja katto

  Kuonan betonin huokoisuuden ja lohkon suurien ontelojen läsnäolosta johtuen sillä on suhteellisen pieni massan kuutiometriä kohti muurausta. Tämä puolestaan ​​asettaa tulevaisuuden autotallin perustalle vähemmän vaativia vaatimuksia. Sinun ei tarvitse murskata massiivisissa paaluissa tai tehdä suurikokoista laatua - betonirakenteen tai betonin ja raunioiden seos riittää.

  On kuitenkin syytä muistaa, että tämä sementtikappale absorboi täydellisesti vettä, ja silloin tulisi kiinnittää paljon huomiota vedenpitävyyteen asennettaessa kellarissa ja pohjalla. On suositeltavaa varustaa useita kaivoja ja sademetsää: ensimmäinen kuljettaa pohjavettä, toista - sadevettä. Älä myöskään unohda tehdä betonipäällystystä.

  Karkeiden kattolaattojen osalta materiaalien valinta on hyvin laaja:

  1. Levy- ja kateaineisto niille, jotka eivät välitä estetiikasta ja jotka ovat houkutelleet materiaalien halvalla;
  2. Puu niille, jotka osaavat työskennellä sen kanssa ja joskus valmis korjaamaan katon. Vaatii kyllästystä kosteudelta, sieneltä ja mätästä;
  3. Profiililevy - hyvä laatu ja hyväksyttävä ulkonäkö edullisesti. Suuri valikoima värejä;
  4. Metallilevy ja keraaminen laatta - kallis, mutta erittäin kestävä ja esteettisesti miellyttävä.

  Trim ja viimeistely

  Kuonan betoniseinien ulkoseinät ja sisäpinta riippuvat suuresti rakentajan henkilökohtaisista mieltymyksistä. Joka tapauksessa se tarkoittaa päällystettä, joka ei salli kosteutta seinämille (muistutamme jälleen kerran, että hiekkakivet absorboivat vettä hyvin).

  Älä myöskään unohda huoneen lämmittämistä, varsinkin jos aiot mennä sinne useammin.

  Kaikkein taloudellinen vaihtoehto sementtikotelon viimeistelyyn: vaahtomuovi lämmöneristykseen, kipsiverkkoon ja itse asiassa kerrokselle kipsiä.

  Levittämisen jälkeen pinta tasoitetaan ja maalataan.

  Tätä varten voit käyttää tavanomaisia ​​maaleja julkisivuihin ja värillisiin laasteihin.

  Vaihtoehto kipsiä voi käyttää rakennuksen viimeistelyssä. Ja jos sinulla on rahaa, voit tehdä ulkoisesta verhouskoristekivestä. Mitä sisätiloihin näet, sinulla on käytettävissänne vakiovarusteita - seinäpaneelit, kipsilevyt, muovipaneelit ja kaikki samanlaiset kipsi.

  Valmistaudu talvella

  Jos et halua altistaa autoa lämpötilavaihteluille tai aiot olla autotallissa useammin tai jopa asua jo jonkin aikaa ullakolla tai toisessa kerroksessa - sinun on ratkaistava lämmitys. On syytä huomata, että monet käyttävät sementtilohkojen tyhjiä "luonnollisina" kanavina viestintään, joten huomioi ajatus.

  Jos autotalli on talon vieressä, ja se puolestaan ​​on kytketty keskitettyyn lämmitysjärjestelmään, on järkevää asentaa useita lämpöpattereita ja liittää ne, kuten mikä tahansa muu huone. Muussa tapauksessa kannattaa käyttää kaasua tai sähköistä vedenlämmitintä.

  Jos et halua käsitellä lämpöpattereita, voit käyttää lämpö-konvektoreita. Ja kaikkein radikaali ja yksinkertaisin vaihtoehto on lämmitellä autotalli - yksinkertaisin liesi, mutta sitten sinun on valvottava turvallisuutta ja pyrkimyksenä lämpöä eivät aiheuta tulipaloa.

  Kuten näet, autotalli, jossa on hiekkalaatikko on erittäin houkutteleva vaihtoehto "koti autoa varten". Kaikki, mitä tarvitaan rakentaa se on materiaali, pieni joukko helposti saatavilla työkaluja ja halu. Ansaitse, ja onnea työhösi!