Cinder block-autotallin rakentaminen: konseptista on halpa ja nopea

Cinder block-autotallin rakentaminen on tehtävä, jonka avulla jokaisella, jolla on vähintään vähäinen rakennusosaaminen, pystyy käsittelemään.

Mutta ennen kuin pääset alas liiketoimintaan, kannattaa tutkia tätä kysymystä teoriassa, jotta saisimme käsityksen tekniikasta ja työvaiheista.

Ja koska monet ihmiset haluavat rakentaa hiekkalaatikkoa, tätä vaihtoehtoa käsitellään alla.

Mikä on sementtiryhmä?

Kuonakivi on betonilohko, joka perustuu masuunikuolleen lisäämällä tuhkaa.

Sementtiä käytetään sideaineena, ja parannetuissa laatuja kvartsihiekka tai tiilihiutaleet voivat toimia lisäaineina. Koostumuksen valmistuksessa sekoitetaan hyvin, asetetaan erityiseen muotoon ja puristetaan.

Lohkoilla on huokoinen rakenne ja parannettava lämmönjohtavuutta, jotkut valmistajat lisäävät laajennettua savea, perliittiä tai polystyreeniä materiaalin koostumukseen. Kuonakivet ovat kahta muotoa.

Täysikokoiset - suuren lujuuden omaavat tuotteet, joita käytetään rakennusten perustuksiin, kellareihin ja laakerielementteihin. Hollow - käytetään pääasiassa seinien ja väliseinien rakentamiseen tiloissa.

Kaivuriportin rakentamisen edut ja haitat

Sementtilohkojen käytön edut autotallin rakentamiseen ovat seuraavat:

 1. materiaali eroaa melko edullisesti;
 2. sementti kulutetaan pienemmällä tilavuudella kuin muuraustyössä;
 3. kuona ei ole vaikea ja rakentaminen tapahtuu nopeasti;
 4. kestävyys - materiaalin käyttöikä on vähintään 50 vuotta;
 5. korkeat tulenkestävät ominaisuudet.

miinukset:

 1. huono äänieristys;
 2. myrkyllisten aineiden esiintyminen koostumuksessa;
 3. Jotkut materiaalityypit ovat hyvin raskaita.

Lue lisää alla kuvatun karkean lohkon eduista:

Rakennuksen alku

Ennen kuin aloitat autotallin rakentamisen, sinun on toteutettava joitakin valmistelutoimenpiteitä, nimittäin:

 1. Kehitä autotalli projekti, jossa on kaikki yksityiskohdat.
 2. Laske tarvittava määrä hiekkolohkoja.
 3. Lohkojen pintamenetelmän määrittäminen.
sisältöön ↑

Projektin luominen

Tämän ääneen ja kenties pelottavan otsikon takana piiloutuu suhteellisen mutkaton menettely.

Tässä tarvitaan vain päättää rakennuksen rakenteesta ja piirtää luonnos paperille ottaen huomioon kaikki rakenteen elementit, kuten edellä olevassa kuvassa esitetään.

Piirustuksen kehittämisessä kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen autotalli käytetään - vain auton säilyttämiseen tai korjaamiseen, tarvitsetko katseluhaaran tai kellarin jne.

Tämän jälkeen voit piirtää kaavamaisen piirustuksen perusteella arvioinnin ja ostaa tarvittavan materiaalin määrän.

Projektin yksityiskohtainen suunnittelu auttaa välttämään vakavia virheitä rakentamisen aikana ja toimii ohjeena kaikissa työn vaiheissa.

Karkeiden lohkojen lukumäärän laskeminen

Lohkojen lukumäärän laskemiseksi voit käyttää seuraavaa kaavaa, joka on esimerkki puolen korttelin paksuisesta seinämästä. Ensiksi on tarpeen laskea karkean lohkon ulkopinnan pinta, joka on tavallisesti 19 x 39 cm.

Kertoimen seurauksena saadaan 741 cm2, joka on noin 0,0741 m2. Saadaksesi selville, kuinka monta lohkoa menee rakentamaan 1 m2, tarvitset 1 / 0,0741. Se on noin 13,49.

Näin ollen neliömetrisen seinämän rakentamiseen tarvitaan 14 karkeaa lohkoa (pyöristetty arvo).

Seuraavaksi sinun on laskettava autotallin kehä, lisäämällä sen pituus ja leveys ja kertomalla kahdella lisäyksen tuloksella. Tuloksena oleva arvo kerrotaan seinämien korkeudella, minkä jälkeen lasketaan hiukkaslokerojen kokonaismäärä. Samanaikaisesti porttialue olisi jätettävä laskelmista.

esimerkiksi:

 • autotalli koko - 6x8;
 • seinän korkeus - 2,5 m;
 • Porttialue - 8.5 m2;
 • ympärysmitta on: 6 + 8 * 2 = 28 metriä;
 • 28 * 2,5 (seinän korkeus) = 70 m2;
 • 70 - 8,5 (porttialue) = 61,5 m2;
 • 61,5 * 14 (lohkojen määrä 1 m2: lle) = 861 sementtilohko.

Näiden laskelmien mukaan voit jo kuvitella, kuinka paljon tällainen autotalli maksaa, jos olet jo päättänyt rakennuksesi mittasuhteista.

Lue myös ilmastettujen betonilohkojen eduista rakentamisen aikana tässä artikkelissa.

Asennuspaikka

Automaattisen kuonan muurausrakenne ei ole erilainen kuin tiili, ja asennusmenetelmä riippuu rakennuksen seinämien kuormituksesta. Yhteensä on useita laskostusmenetelmiä:

 • puoli lohkoa sijoitetaan pääasiassa sisäisiin väliseinämiin, joten tämä menetelmä on relevantti muille rakennustyypeille;
 • muurauslohko ja puoli - joita usein käytetään rakennuksen kantavien seinien rakentamisessa;
 • muuraus kahdessa lohkossa - käytetään kaksin- ja kolmikerroksisten rakennusten rakentamiseen;
 • sijoitetaan yhteen korttiin (tychkovy-menetelmä) - tätä vaihtoehtoa käytetään useimmiten autotallin rakentamisessa parhaimpana.

Lue lisää videoiden levittämisestä hiutaleesta:

Rakennusvaiheet

Ennen kuin aloitat säätiön rakentamisen, sinun on valmisteltava paikka rakentamiseen ja merkitä sivusto aiemmin laaditun suunnitelman mukaan.

Maastojen valmistelu ja merkitseminen

Ensinnäkin sivuston, jolle rakentaminen on suunnitteilla, tulee tasata maksimiin ja puhdistaa roskia. Tämä voidaan tehdä sekä erikoislaitteiden avulla että manuaalisesti - kaikki riippuu sivuston kunnosta ja tulevan omistajan ominaisuuksista.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä suuriin juurien läsnäoloon maahan (erityisesti perustuksen asettamispaikassa), mikä voi tulevaisuudessa aiheuttaa ja vahingoittaa rakennetta. Siksi alueelle valmistautumista varten on tarpeen päästä eroon niistä.

Sen jälkeen aiemmin laaditun piirustuksen mukaan nauhatusrako on merkitty - tämä tyyppinen runko on varsin riittävä autotalliin. Perustan ääriviivaa voit käyttää vahvistus- ja kalastuslinjaa tai johtoa.

Tangot ajetaan kehän kulmiin pohjan ulkosivuilta ja sisäpuolelta (rakenteen minimileveys on 30 cm), jonka jälkeen lanka kiristyy niiden väliin.

Säätiön rakentaminen

Merkinnän lopussa kaivetaan pohjan alapuolella olevia kaivoksia, joiden syvyys on mahdolli- sesti maaperän jäädytyksen alapuolella, mutta Venäjän keskiosasta riittää 60 cm.

Seuraavaksi asetetaan tyyny hiekalle ja sora. Kunkin kerroksen paksuuden tulisi olla noin 30 cm.

Sen jälkeen asenna lankojen muotti, jonka seinät on peitetty vedeneristyskerroksella, joka on valmistettu polyeteenistä tai kateaineista. Seuraava vaihe on 12-14 mm: n paksuisten oksojen vahvistuskotelo.

Tämä rakenne antaa pohjan lujuuden ja vastustuskyvyn muodonmuutoksiin, mikä on mahaliikkeistä johtuvaa.

Tässä valmistelutyössä päästään loppuun, ja on vain täytettävä perusta.

Tätä varten voit tilata valmisvalmisteita, jotka toimitetaan erikoisautoissa tai valmistaudu itse ratkaisuun käyttäen komponentteja: sementtiä, hiekkaa ja murskattua kiveä suhteessa 1: 3: 5.

Walling

Ennen hiekkalaatan levittämistä sinun on huolehdittava säätiön vedenpitävyys, sillä jos rakentaa autotallin, sinun on tehtävä se osaavasti. Tätä varten ne käyttävät samaa sellofaania tai kattohuopaa, joka asetetaan pohjan kehäksi.

Myös portin kehys on kiinnitetty etukäteen, kiinnitetty tukien avulla. Pinoamislohkot alkavat kulmasta ja suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Ensimmäinen sora-lohkon rivi on säädetty, kun sen aikana on tehty muurauksen vaakasuora asento.
 • Seuraavat rivit sijoitetaan puolen korttelin siirtymän kanssa. Jokaisen kolmannen rivin jälkeen pystytetään lujitustangot, jotka tekevät seinistä kestävämmän.
 • Kun asetat viimeisen rivin, laske lattiapalkkeja.
 • On myös huomattava, että autotallin takaseinän pitäisi olla etuosaa pienempi. Tämä varmistaa katon kaltevuuden, jonka arvo riippuu pinnoitemateriaalista ja voi vaihdella 5 - 35 astetta.

  Katto ja lattia

  Kattorakennetta varten palkit sijoitetaan varustettuihin pesiin. On suositeltavaa käyttää I-teräspalkkeja, mutta koska tämä vaihtoehto on melko kallis, voit päästä puisen elementin kanssa sen jälkeen, kun olet altistanut heidät erityiseen käsittelyyn mätämpää.

  Levyt asetetaan palkkien päälle ja vedeneristys asetetaan. Tämän jälkeen asennetaan katemateriaali.

  Viimeinen vaihe rakentamisen autotalli - täytä lattia. Tee näin poistama kerros maaperä, pohja kuoppaan on räikeä ja peitetty hiekalla ja rauniot. Seuraavaksi koota vahvikeharja ja kaada betoni kellarikerroksen tasolle.

  Seinien koristelun ominaisuudet

  Ensinnäkin ulkopuolelta. Usein Internetissä saatat huomata, että karkea lohko on hygroskooppinen materiaali, joten ulkopinnan viimeistelykerroksen puuttuessa se lopulta romahtaa.

  Mutta käytännöllisesti katsoen tällaiset rakennukset ovat vuosikymmenien ajan ilman sisustusta, eikä niille ole mitään.

  Jos haluat kuitenkin suojata ja suojata lohkojen huokoisen rakenteen ulkoisesta ympäristöstä, voit levittää seinälle kerrosta ja maalata viimeisteltyä pintaa julkisivuomalla, mikä antaa autotallille esteettisen ilmeen.

  Tämä on todennäköisesti budjetti ja samalla tehokas vaihtoehto.

  Sisustuksessa on useita tapoja: kipsi, seinäpaneeli (puu, metalli tai PVC), kosteutta kestävä kipsilevy (jos autotalli ei ole lämmitetty). Kaikki riippuu omistajan mieltymyksistä ja taloudellisista ominaisuuksista.

  Niille, jotka haluavat säästää materiaalia, paras vaihtoehto on kipinöinti, ja ne, jotka eivät halua ottaa tätä aikaa vievää ja likainen työtä, ei ole muuta kuin käyttää edellä mainittuja pinnoitusvaihtoehtoja.

  Kaikki ne viittaavat pohjan rakentamiseen, joka mahdollistaa myös eristyksen piilottamisen verhousmateriaalin alla. Mutta tämän menetelmän avulla on uhrattava pieni osa autotallihuoneen tilaa, koska kehyksen rakentaminen merkitsee käytettävän alueen vähenemistä.

  Kuten näette, autotallin rakentaminen hiekkoblockista omilla kädillä on suoritettavien työkalujen tehtävä. Tietenkin sen täytäntöönpanon on käytettävä huomattavasti ja tehtävä merkittäviä ponnistuksia, mutta loppujen lopuksi rakentaminen ei voi tehdä ilman sitä.

  Garantti kynsilohkoja omilla kädillä

  Rakennustekniikat eivät pysy paikallaan. Muutama vuosi sitten tiili oli suosittu, mutta nyt lupaava kilpailija on ilmestynyt yksityisessä rakentamisessa - hiekkalaatikko.

  Mikä on sementtiryhmä?

  Kuonakivi on betonia, joka sisältää kuonaa. On olemassa monenlaisia ​​kuonaa, mutta rakennusmateriaalin valmistuksessa käytetään vain masuunia, jota erottuu hyödyllisellä ulostulolla ja moitteettomilla rakenteilla. Tarpeita täyteaineita käytetään joskus: tiiliskiviä, kuoren kiviä, tiiliskiviä. Lämmönjohtavuuden lisäämiseksi koostumukseen lisätään polystyreeniä, laajennettua savea tai perliittiä.

  Kortteleista rakennetaan talot, laajennukset, autotallit ja aidat. Materiaalilla on omat ominaisuutensa, jotka on otettava huomioon rakentamisen aikana:

  • Kuonakivet tulevat kahteen lajikkeeseen: ruumiinpainuva ja ontto. Seinät on valittava ontto. Ja korpulentit, vahvemmat, rakentajat käyttävät pohjan rakentamista.
  • Rakennusmateriaali ei pidä kosteutta, se on otettava huomioon, kun luodaan pohja kuorilohkoille. Se voidaan rakentaa vain pienille rakennuksille kuivalla maaperällä.
  • Sementtikappaleiden rakenteen ansiosta voit säästää aikaa ja rahaa, sinun ei tarvitse palkata ammattilaisia, voit tehdä kaiken työn itse.

  Kuinka aloittaa rakentaminen?

  Ennen kuin rakennat autotallin omilta lohkoilta, sinun on suoritettava valmistelutyö:

  • suorittamaan alueen geodeettinen arviointi;
  • arvioi etäisyys viestintään (valo ja vesi);
  • kehittää autotallihanke, jossa otetaan huomioon kaikki yksityiskohdat;
  • päättää muuraustyypistä, laske materiaalien määrä ja kustannukset.

  Hanke on kaiken työn perusta.

  Monet aloittelevat rakentajat pelkäävät usein tätä sanaa uskoen, että projektin luominen vie paljon aikaa ja joutuu käsittelemään valtava määrä piirustuksia. Itse asiassa näin ei ole, vaan riittää vetää yhteen paperiarkki, mitä autotalli näyttäisi. Piirros auttaa organisoimaan työn ja nopeuttamaan prosessia.

  Ja tässä artikkelissa kerrotaan kylvyn metallisista uuneista.

  Rakennamme autotallin hiekkalaatikoihin

  Kuinka rakentaa autotalli hiekkalaatikoita? Rakentaminen on jaettu useisiin vaiheisiin, se auttaa parantamaan navigointia työskentelyn aikana:

  1. Perustamisen luominen. Kuonan lohkot ovat riittävän kevyitä materiaaleja, joten voit valita nauhan perustuksen.
  2. Kellarikerroksen höyrysulku ja lämmöneristysmateriaalit.
  3. Rakentaminen leirin autotalli kinkku lohkoja.
  4. Lattiapinnoitteet.
  5. Lattiat ja kattotyöt.
  6. Gate-asennus.
  7. Viimeistely: sähköliitäntä, sisä- ja ulkopinta.

  Kuinka paljon kuorilohkoja tarvitsen autotallille? Kuinka laskea karkeiden lohkojen määrä?

  Ennen rakentamisen aloittamista vaaditaan tarvittava määrä materiaalia. Tätä varten tarvitset:

  Ensinnäkin määritä hiomalaipan koko. Standardi - 390x188x190 mm, usein on lajikkeita, joiden mitat ovat 390x188x120. Jos olet epävarma karkeiden lohkojen koosta, on parasta tehdä mittauksia itse, ja suuri merkitys on kasvot, jotka sijaitsevat ulkopuolelta.

  Jos esimerkiksi rakennat seinän lohkon lattiaan, sinun on ensin laskettava kasvojen alue.

  Kuinka paljon kuorilohkoja tarvitsen autotallille? Laskettaessa materiaalia per 1 neliömetriä tarvitset 1 / 0,074 = 13,51, pyöristämme arvoa, se osoittautuu 14. Ole varovainen, voit vain kierrättää tuloksena olevan numeron suuremmassa suunnassa.

  Annamme yksinkertaisen esimerkin laskelmista. Autolle 7x5m ja korkeus 2,5 m tarvitsevat 717 kuonakiviä. Materiaalin määrän laskemiseksi on tarpeen tehdä seuraavat laskelmat:

  1. Autotallin ympärysmitta: (7 + 5) * 2 = 24 m.
  2. Neliön seinät. Tuloksena oleva kehä kerrotaan korkeudella: 24 * 2,5 = 60 neliömetriä.
  3. Porttialue. Se on laskettava ja vähennettävä kokonaispinta-alasta. Esimerkiksi, jos portti on 2,5 * 3,2 = 8,75 m², sitten 60 - 8,75 = 51,25 neliömetriä. (tämä on kaikkien seinien pinta-ala).
  4. Karkeiden lohkojen lohkojen lukumäärän laskeminen. Tuloksena oleva alue kerrotaan lohkojen lukumäärällä 1 neliöksi. m. 51,25 * 14 = 717 lohkoa.

  Kuvia valmiista autotallin autotallin ja autotalli rakentamisen aikana.

  Ja tässä on artikkeli, joka kertoo sinulle konkreettisia aidoja.

  Korttikeskuksen autotalli

  Karkeiden lohkojen rakentaminen ei ole lastausta, ei ole tarpeen luoda kiinteää perustusta. Asennuksen syvyys riippuu maaperän jäädytyksestä, pohjaveden kulkeutumisesta ja maaperätyypistä (hiekka, savi, kivinen maasto jne.). Sementtilohkon autotalli voidaan rakentaa monella tavalla:

  1. Ensin yläkerros poistetaan, sitten kaivetaan kaivo. Se on täynnä useita kerroksia: hiekka, mukulakivi tai rikkoutunut tiili hiekalla. Molemmat kerrokset tuhoutumista ja sulatusvettä vastaan ​​ovat kyllästettyjä sementtilaastilla.
  2. Kaivo on kaivettu 40 cm leveäksi ja 50 cm syväksi. Pohjaan kaadetaan kerros hiekkaa, kaadetaan vedellä ja tiivistetään hyvin. Tämä tekee säätiöstä vahvan ja kestävän. Sitten varusteet asetetaan pohjaan niin, että niissä on eri suuntiin. Rakenne on tasoitettava ja se on annettava seistä vähintään 30 vuorokautta.
  3. Kolmas menetelmä on helpoin, sitä kutsutaan butobetonnyksi. Runkorakenne asetetaan kerroksiksi kaivannossa, johon on lisätty sementtiä. On tärkeää käyttää sementtiä, joka ei ole alle 150 markkaa. Sekoita Portland-sementti hiekalla laskemalla 1 osa sementistä 2,5 osaan hiekkaa. Lisää vettä, kunnes saadaan liikkuva seos.

  Pohja vedeneristys

  Tehdäksesi tämän, aseta säätiö ruberoidilla, aseta se muutaman senttimetrin kokoiseksi suuremmaksi kuin rakennusalue. Portti on asennettu tukeen.

  Garage seinät

  Muurien erityisiä sääntöjä ja salaisuuksia ei ole. Rakentajat käyttävät periaatteita työskennellä tiilien kanssa. Asettelu voi tapahtua seuraavilla tavoilla: lusikka (kiven lattialla) ja bonder (yksi kivi), 1,5 tai 2 kiviä. Autokorin kyky kestää alhaisia ​​ja korkeita lämpötiloja, tuulenpuuska riippuu muurauksen paksuudesta.

  Yleisin seinien rakentamismenetelmä on "tiili", kun seuraava kattaa edellisen rivin saumat. Ensin sinun on asetettava kulmat, venytettävä sitten niiden väliset johdot ja jatkettava karkeiden lohkojen asettamista.

  Lattiajärjestely

  Lattia on rakennettu kellarikerroksen tasolle, pinnan paksuuden tulisi olla yli 10 cm. Pinta on ensin valmistettava: poista rakenneyksiköt, tasoitettava pinta tarvittaessa, laita pieni ruho tai hiekka pohjaan.

  Valmista betoni levytasolle, on parempi ostaa valmis M200. Seosta kaadetaan jatkuvasti useissa kerroksissa, ja kun betoni on tarttunut, voit jatkaa pinnan hankaamista.

  Kattotyöt

  Kattoon tarvitaan I-palkkeja, joiden pituus on 25 cm enemmän kuin autotallin leveys. Palkit ovat päällekkäin, piki on noin 80 cm. Seuraavaksi ompelu suoritetaan käyttämällä 40 mm: n paksuisia palkkeja, ne sijoitetaan lähelle toisiaan. Aseta ruberoidi tankoihin, laajennetun saven päälle, kuona tai puolijäykkä lastulevy, suorita 20 mm paksu lattia, peitä katto rubemastilla tai akvaizolilla.

  Viimeistely

  Tässä vaiheessa suoritetaan ulkoista ja sisäistä viimeistelyä. Cinder-lohkojen autotalli ei vaadi erityistoimia. Haluttaessa voit kipsiä, sementoitua tai kalkkia seinät, päällystää seinälevyä. Voit myös eristää huoneen vaahtoa tai lasikuitua, suojata sitä kosteudelta muovikalvolla ja tehdä kipsilevyn.

  Koristepalojen autotalli, jossa koristelu ei näytä pahalta kuin tiilen tai muun materiaalin rakentaminen. Suunnittelu on luotettavaa, turvallista ja kestävää. Ulkoisten ja sisäisten seinien viimeistely tekee huoneesta mukavan ja viihtyisän.

  Autotallin rakentaminen tulisi aloittaa tutkimusalueen kanssa, laatia hanke ja laskea materiaalin määrä.

  Ja sitten artikkeli porttien aallotettu omiin käsiinsä.

  Cinderblock-autotalli

  Viime vuosina sementtilohkon rakentamista käytetään sekä asuinrakennuksiin että ulkotiloihin, kuten autotalliin. Suhteellisen alhaisella kustannuksella materiaalilla on suuri kulutuskestävyys. Sementtilautan autotallin rakentamiseksi ei ole välttämätöntä saada ammattitaitoa, riittää tietää materiaalin käsittelyn yksityiskohdat.

  Valmisteleva vaihe

  Tulevaisuuden rakentamiseen oli yli vuoden, on tarpeen suorittaa useita valmistelutöitä. Ensin arvioi alue. Luo sitten projekti ja laske materiaalit.

  Sivuston arviointi

  Kun valitset tulevan tilan hiekkalaatan autotallille, noudata seuraavia suosituksia:

  • läheinen sijainti tontin juoniin;
  • rakentaminen korkealle maalle säästää tulevaa autotallia tulvilta;
  • läheisyys viestintään (vesihuolto, jätevesi jne.).

  Kun olet valinnut paikan, on määritettävä pohjaveden syvyys, josta voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihin. Voit kuitenkin porata hyvin kaivoa poran ja lapion läsnä ollessa. Pohjaveden korkea taso alkaa 2 metriä tai vähemmän, alhaisempi kuin 5 tai enemmän. Korkealla tasolla tulevan autotallin perustus on rakennettu vähintään 50 cm: n päähän veden pinnasta. Autotallin perustamisen turvaamiseksi tuhoutumisesta on välttämätöntä keinotekoisesti alentaa pohjaveden määrää viemärijärjestelmällä koko alueella. Jos veden esiintyminen on alhainen, lisätoimenpiteitä ei saa suorittaa.

  Projektin luominen

  Ennen rakentamista on tärkeää ymmärtää huoneen tarkka tarkoitus. Jos autossa on suunniteltu varastojen varastointia, työkaluja jne., Autotalliin olisi tehtävä enemmän. Paras tapa ottaa huomioon kaikki tulevan rakennuksen ominaisuudet on piirustus tai piirustus. Ei ole tarpeen tehdä tarkkaa teknistä piirustusta, yksityiskohtainen piirustus, jossa on merkintä rakennuksen koosta ja seinien paksuus, riittävät. Hankkeessa otetaan huomioon seuraavat ominaisuudet:

  • on oltava paikka autotallin edessä portin avaamiseksi ja sulkemiseksi;
  • lähellä rakennusta jättää tilava alue auton korjaamiseksi ja pesemiseksi;
  • auton ja seinien välinen vähimmäisetäisyys on 70 cm.

  Pienille henkilöautoille on riittävästi autotalli, jonka seinän pituus on 6 ja 4 metriä ja korkeus on 2,7 metriä. Projekti voidaan luoda työn aikana materiaalista riippuen. Kuonan lohkot ovat melko yksinkertaisia ​​asentaa, mikä selittää niiden suosion.

  Materiaalin laskenta

  Rakennuksen tärkeä vaihe - tarkka materiaalien laskenta. Ensin sinun on valittava lohkojen koko. Vakiokärkikappaleen koko 39x19x19 cm, lohkojen määrä 1 m²: n kohdalla on 14. Esimerkki yksityiskohtaisista laskelmista autotallille, jonka seinän pituus on 8 ja 6 m ja korkeus 2,7 m, on seuraava:

  • laske huoneen kehä: (8 + 6) * 2 = 28
  • pidämme seinämäalueen: 2,7 * 96 (kehä) = 75,6 m²
  • porttien aukkoalue (korkeus 2.4, pituus 3.8): 2.4 * 3.8 = 9.12 m²
  • lasketaan seinien pinta-ala huomioiden aukko: 75.6 - 9.12 = 66.48 m²
  • laskee tarvittavien sementtilohkojen lukumäärän: 66,48 * 14 = 930,72 sementtilohko.

  Säätiön rakentaminen

  Kuonan autotallin pohja, yleensä, pystyttää teippityyppiä. Ensimmäinen rakennusvaihe on merkintä. Tulevan säätiön ulkokulmissa panokset haarataan ja köysi viedään kehän ympäri ja rulettia käytetään laskelmissa. Ulkopuolisen merkinnän jälkeen tehdään seinän paksuuden mukaisen sisennys, jonka jälkeen merkkiin tehdään johto ja tangot.

  Merkinnän jälkeen ne alkavat kaivaa kaivannon, korkeuden pohjaveden alapuolella ja paksuus yhtä suuri kuin seinien paksuus. Suorituskyvyn suorittamisessa on syytä tehdä syvä pohja, joka peittää sen turvallisesti vedeneristyksellä. Joten voit antaa lisää suojelua pohjavedestä.

  Autotallin perusta kaadetaan seuraavasti:

  • Kaivannon pohjassa on kaksi tyynyä hiekkaa ja roskaa, ne on varovasti tamped ja kaadettu vedellä, kerros vedeneristys on asetettu päälle;
  • ensimmäinen sementtikerros kaadetaan ylhäältä ja odottaa täydellistä jähmettymistä;
  • asennetaan muotti, jossa on usein tukipalkkeja (rakennekorkeus riippuu perustuksesta);
  • kaada betonikerros korkeintaan 25 cm;
  • liuokseen sijoitetaan raakakivi, jokaisen välinen etäisyys on 3-5 cm (ensimmäinen kerros koostuu kivistä, joissa ei ole teräviä päitä, ne voivat vahingoittaa liuoksen kovetetun kerroksen);
  • ylhäältä kaada toinen kerros sementtiä 20-25 cm;
  • kerrokset toistetaan halutulle tasolle, ylimmäinen on ratkaisu.

  Täydellisen kuivauksen jälkeen käytetään tasoituskerrosta, jonka korkeus on 15 cm. Näin ollen on yksinkertaista rakentaa pohja. Jos noudatat oikeaa järjestystä, sitä käytetään usean vuoden ajan. Ennen säätiön tekemistä kannattaa laskea sen kuormitus.

  Muurausseinät

  Kun rakennat autotalliseinää hiekkalaatan omilla kädillä, käytä seuraavia muuraustyyppejä: lusikka (kivilattia) ja tychkovuyu (1 kivi) ja 1,5 tai 2 lohkoa. Muurausmateriaalin paksuus riippuu ilmastosta, sitä paksumpi on, lämpimämpi autotalli.

  Ennen asennuksen aloittamista vedeneristys asetetaan pohjaan. Ruberoidi sopii tähän. Se asetetaan koko säätiölle pienellä marginaalilla.

  Lohkojen liittämiseen käytetään hiekkasementtilaastia. Asuminen alkaa kulmista, neljä lohkoa sijoitetaan jokaiseen kulmaan, ne tasoitetaan. Nurkamurroksen välillä jännitä johto ja laita jäljellä olevat sementtilohkot. Laastin paksuuden tulisi olla 7 - 1,5 cm, muuten autotalli on kylmä.

  Kaikki muuraustasot säädetään tasolle ja johtoon. Jokainen myöhempi taso siirretään puoleen pystysuuntaisten saumojen samanaikaisuuden välttämiseksi. Sen jälkeen seinät voidaan käsitellä antiseptisellä aineella.

  Kun rakennat autotallin hiekkalaatikoita, älä unohda vahvistamista. Tämä tekniikka auttaa parantamaan materiaalin tarttumista. Tätä tekniikkaa varten käytetään lujittavia sauvoja tai verkkoa, ne sijoitetaan lohkoihin tai liuokseen valmistettuun syvennykseen (mesh). Vahvistus tuottaa joka neljäs rivi, alkaen ensimmäisestä.

  Liitos (muurausliitosten puhdistus) suoritetaan työn aikana, noin joka 2-3 riviä. Tämä ei ole välttämätön, jos et aio viilata autotallissa.

  Lopullinen työ

  Kun seinät on pystytetty, voit jatkaa sisä- ja katto-töitä. Ensin tuotetaan lattialaattoja. Voit tehdä tämän käyttämällä sementtilaastia. Lattialla autotalli laittaa tyyny hiekkaa, painoi sitä. Siirrä sitten kaatamalla kaivoa, käytä lopullista seosta. Levyn minimaalinen paksuus - 10 cm. Kun kerros on täysin kuiva, voit suorittaa injektoinnin.

  Autotallin katto on I-palkkeja. Kunkin palkin pituuden on ulotuttava rakennuksen seinämien yli 20-30 cm: n korkeuteen. Ne on asetettu poikittain ja kiinnitetty ankkureilla seiniin. Palkit ovat 30-40 mm paksuiset paksut, jotka ovat tiukasti kiinni toisiinsa, ne kiinnitetään nauloilla tai ruuveilla. Yläpuolelta on kerros katemateriaalia, sitten lämmitin. Viimeinen vaihe - laskeutuvat kattolaatta. Kattomateriaalin asettaminen on 15 cm: n päällekkäisyyttä. Liitokset on päällystetty bitumimateriaalilla. Rakennuksen asennuksen jälkeen autotalli on käyttövalmis.

  Kuinka rakentaa suuri autotalli

  Autovaraston vaatimukset ovat melko yksinkertaiset - luotettavuus (hakkeroinnin kannalta), kestävyys ja optimaalinen kapasiteetti. Siksi ehdotamme säästää rahaa ja rakentaa autotallin omiin käsiisi edullisista materiaaleista. Tämä julkaisu antaa yksityiskohtaisen oppaan rakennuksen rakentamisesta säätiöltä kattoon.

  Luodaan autotalli huoneen asettelua

  Valmisteluprosessissa sinun on vastattava kysymyksiin, millaista autotalli, mistä ja miten rakentaa. Mutta meidän on alettava suunnitella rakennuksen tulevaisuus - määriteltävä selkeästi sen ulottuvuudet ja sijainti kotitalouksissa tai kesämökissä. Ensimmäisen tehtävän ratkaisu riippuu tietyn ajoneuvon koosta, toinen - talon sijoituksesta ja muista esineistä.

  Ohje. Henkilöautojen mitat ovat harvoin yli 5 m pituisia ja 2 m leveitä. Korkeus vaihtelee 1-2 m riippuen auton luokasta ja tarkoituksesta.

  Luo oma projekti, joka perustuu tulevaisuuden autotalliin, jossa on seuraavat suositukset:

  1. Sellaisen tilan, jossa on tarkoitus tallentaa auto ilman korjaustöitä, on oltava vähintään 5 x 2,5 m (sisäisen mittauksen mukaan). Saat kapeat käytävät sivuilla ja tilaa pienelle telineelle auton edessä.
  2. Normaalin auton talon sisämitat ovat 6 x 4 m. Työpenkki, hyllyt ja kaapit ovat tarpeeksi tilaa. Koneen nykyisen kunnossapidon aikana, anna kuoppa 1 m leveä, vuorattu punaisella tiilellä.
  3. Korjauslaatikko on suunniteltava erikseen. Käytävien leveys on vähintään 1 m, ottaen huomioon autotallin kalusteet ja työstökoneet, korkeus on 3 m.

  Piirustus autotalli huone, jossa laajennus

  Huom. Huoneen talousarvion versio sopii vakiokokoisiin portaisiin, joiden korkeus on 2 m. Pikkubusseja ja maastoautoja varten vaaditaan korkeampaa kulkua.

  Autotallin suunnittelussa ei ole tiukkoja vaatimuksia. Jos käytössä on kaksi autoa tai moottoripyörällä varustetut autot, lisää laatikko mukavaan leveyteen, jos se on tarpeellinen, tarjoavat kellarin, toisen kerroksen ja ylimääräisen huoneen, jossa on erillinen sisäänkäynti. Mutta muistakaa: kaksikerroksisen rakennuksen kustannukset kasvavat huomattavasti rakennusmateriaalien ja säätiön takia.

  Mitä tulee autotallin sijoittamiseen maanmökin tai dachan läheisyyteen, suositus on yksinkertainen: rakenna rakennusta vastapäätä sisäänkäyntiportteja niin, että sinun ei tarvitse kääntyä auton pihalla. Kierrosliikennejärjestelyä ei voida kutsua halpiksi, koska sinun on käytävä laajaa aluetta.

  Materiaalien valinta

  Kun rakennat autotallin omiin käsiinsä, perusmateriaalien hinnalla on tärkeä rooli. Me luetellaan käytettävissä olevat vaihtoehdot:

  1. Sementtilohkon tai keittiön rakentaminen on edullista, mutta rakennus on raskasta ja kylmää. Samankaltainen tulos antaa sardeldi-betonilautat ja -lohkot. Tarvitsemme eristämistä, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia.
  2. Hiilihapattujen betonien ja vaahtolohkojen rakentaminen on aluksi lämmin, mutta menettää luotettavuuden. Varkaat voivat leikata betoniseinässä olevan reiän teräisellä haavasillä.
  3. Edullinen ja luotettava vaihtoehto - runko-metalli-autotalli, jossa on teräslevyt. Haittapuolena on tarve vakavaan lämpenemiseen ja ulkopinta ammattikäyttöön.

  Huom. Paras ratkaisu energiatehokkuuteen ja estetiikkaan on metallirakenteisiin kiinnitettyjen sandwich-paneelien helppo rakentaminen. Haitta on rakennusmateriaalien korkea hinta.

  Nopean rakennetun rakenteen kaavamainen kuva sandwich-paneeleista

  Puusta valmistettujen seinien rakentamista ei hyväksytä syttyvyyden vuoksi. Toinen kysymys - puiset kattotuolit ja kattolevyt. Puutavara, jossa on 10 x 10-10 x 15 cm: n osa ja 20-40 mm paksuinen levy. Katto - mikä tahansa saatavilla oleva pinnoite: ammatillinen arkki, onduliini, liuskekivi ja niin edelleen.

  Jos dachassa sinun täytyy nopeasti rakentaa kevyt autotallitilaa ilman vankkaa perustetta, sinun kannattaa harkita valokuvassa esitettyä komposiittista metallirakennetta. Teräsputkien runko on myynnissä valmiin taittosarjan muodossa, joka asennuksen jälkeen on halvalla galvanoitu profiili.

  Miten kaataa säätiö

  Vakaan maaperän ympärille rakennettuja hiekkalaatikoita varten sinun on tehtävä betonipohjainen nauha tyyppi, joka pystyy kestämään kunnon painon rakennetta. Säätiön perustamiseen omilla kädellänne monimutkainen teos näyttää tältä:

  1. Kun olet määrittänyt objektin sijainnin tontilla, suorita merkintä tappien avulla ja langan ollessa sidottuna. Poista maataso ja tasoita alusta.
  2. Tulevan rakenteen kehällä kaivaa 400-500 mm kaivantoa. Syvyys riippuu maaperän ylemmän istutuskerroksen paksuudesta, joka sijaitsee 0,5-1,5 m eri alueilla.
  3. Jättäen alas kaivannon pohjaan, järjestä 10 cm: n korkeudeltaan hiekka tai pieni sora.
  4. Kokoa suojamoduulit toisen luokan levyiltä, ​​lastulevyistä ja metallilevyistä. Asenna tukia ja venytysmerkkejä, jotka estävät muottien siirtymisen erilleen betonin painon alla. Suojusten korkeuden pitäisi olla riittävä emäksen nostamiseksi 20-30 cm maanpinnan yläpuolelle.
  5. Tie- tai hitsauskoukut, jotka on valmistettu syksyistä Ø12-16 mm kaivuprofiilin koko korkeudelle. Solun koko on 15 x 10 cm. Se saa käyttää putkien ja erilaisten metalliprofiilien leikkaamista.
  6. Aseta muovikelmu muottiin ja asenna kehykset, kuten valokuvassa.

  Neuvoston. Jos aiot tehdä kellarin tai katselukanavan autotallissa, on parempi kaivaa säätiön kuoppaan ennen säätämistä. Kellarin seinät on yleensä rakennettu pohjaseinästä, kuten FBS, korjaus kuoppa - levittäytyvät punaisesta tiilestä.

  Betoniyhdistelmä tehtaalla koneellisesti tai tilauksesta. Seoksen laatu on M150, mittasuhteet ovat 1: 3: 5 (sementti M400 / kuiva hiekka / murskattu kivikivi 20-40 mm). Asettaessasi betonia kondensoituu moninkertaiset pitkät teräsputket ja parempi - rakennusvärähtelijällä. Monoliitin täydellinen jähmettyminen on 4 viikkoa, purkaa muottiin 7 päivän kuluttua.

  Vahvistettu betonijärjestelmä

  Rakennamme lohkojen autotallin

  Jotta rakennuksen seinät eivät pääse imemään kosteutta pohjasta, pohjan betonipinta peitetään vedenpitävällä kerroksella, joka kattaa kattomateriaalin puoliksi. Ennen kuin aloitat muuraustyöt, vie kaikki elementit täyttämään aukot esineen - portit, ovet, ikkunan kehykset ja tuuletusaukot.

  Ohje. Käytettäessä tavanomaista sementtikappaletta 390 x 190 x 188 (h) mm / 1 m² muurausta tarvitaan noin 14 kiveä.

  Vakiokokoisten karkeiden lohkojen autotallin rakentaminen suoritetaan tiilimuodostuman tapaan - kunkin seuraavan rivin kivet ovat päällekkäin edellisen nivelen kanssa (rakennuksen nimi on ligaatio). Algoritmi on seuraava:

  1. Valmistele muurauslaasti 4 hiukkasten suhdetta 1 osaan Portland-sementtiä 400. Aloita laskeminen kulmista ja altista 3 kiveä rakennuksen kummassakin päässä. Tarkista kulmien väliset etäisyydet suora- ja läpimitaltaan, säädä niiden sijainti varovasti.
  2. Kun olet lisännyt 2 kiviä kullakin kulmalla, nosta munat kolmanteen riviin ja venytä lankaa - maamerkki ensimmäisen tasoisen muodon muodostumiselle.
  3. Asenna portin ja oven luukku ja kiinnitysosat. Asettamalla ratkaisu lohkojen sivu- ja pohjapintoihin, laita ensimmäinen rivi kehän ympärille. Tarkista jatkuvasti pystysuorat ja vaakasuorat tasot, pidä saumojen paksuus enintään 10 mm.
  4. Siirrä johto, aja toinen taso ja nosta kulmapistikko uudelleen kolmella rivillä. Toista toiminta toiseksi viimeiseksi. Tee prosessissa asennusikkunoita ja tuuletusaukkoja.
  5. Aseta yläreuna karkeiden lohkojen päälle samaan aikaan kuin levyt tai palkit kattopalkkeihin. Ristitangojen välinen etäisyys on 0,6-0,8 m. Kaihtimien päät puristuvat seinämien yli 0,5 metrin etäisyydelle.
  6. Suorita liitokset seinän ulkopinnasta ja sisäpinnasta.

  Neuvoston. Lisätäksesi liuoksen ominaisuuksia savien sijaan, lisätään pehmittimiä (kaupallisesti saatavilla).

  Asettamalla onttoja lohkoja liuos viedään kiven yläosaan, eikä aukkoja tarvitse täyttää. Seinien tukemien puupalkkien päissä on 2 kerrosta kateaineita. Miten rakentaa hiekkalaatikko autotallin, katso video:

  Jos autotallin yhden kerroksen katto oli suunniteltu, niin sivuseinille on ennustettava kaltevuus etukäteen ja nostettava etusijalle useita rivejä.

  Katteen ja betonilattian asennus

  Garage on 3 tapaa sulkea autotalli:

  • aseta valmiit laatat ja tee pehmeä sulatettu katto;
  • asenna kalteva päällekkäisyys puurunkoon;
  • rakentaa täydellinen pöydän katto.

  Tehdas- tai improvisoitujen betonituotteiden nostamiseen ja asentamiseen tarvitaan kuorma-autonosturi. On paljon vaikeampaa laittaa laatikko paikoilleen - sinun on koottava vakava muotti. Lisäksi hitsattava katto vaatii säännöllisiä korjauksia. Nämä kohdat johtavat huomattaviin taloudellisiin ja työvoimakustannuksiin.

  Yksinkertaisin ja halvin vaihtoehto on seinään upotettujen palkkien pitäminen päällekkäin. Tämän menetelmän haitta on pieni kaltevuus ja rakennuksen liian houkutteleva ulkonäkö. Tästä syystä suosittelemme kannettavan katon rakentamista pienellä ullakolla.

  Asennukseen käytetään seinäpalkkeja, joiden päät muodostavat visiirin seinien ulkopuolelle. Jokaiselle hyppäälle on kiinnitetty ripustettu ristikkojärjestelmä, osiot yhdistetään harjanpalkkiin. Sitten vedeneristyskalvo asetetaan, suojus naulataan ja katto peitetään.

  Harjapalkin asennus

  Ohje. Asennusohjeet sivupalkki julkaistaan ​​sivun toisella sivulla.

  Autotallin teollisuuskerrokset laskettiin auton painosta, kaadettiin betonia sitomatta säätöön. Monoliitti on järjestetty tiivistettyyn hiekkalaatikkoon käyttämällä verkkoa, joka on tehty jaksollisen profiilin vahvistamisesta. Työn yksityiskohdat esitetään erillisessä ohjeessa ja ne esitetään videossa.

  Sisäisen järjestelyn salaisuudet

  Sisävarustesäilytyksen viimeistely tapahtuu mielivaltaisesti harkintasi mukaan. Edulliset vaihtoehdot - kipsiseinät, joita seuraa maalaaminen tai maalaaminen suoraan lohkon muuraukseen ruiskupistoolilla. Katto on päällystetty OSB: llä, takalevyllä tai vanerilla.

  Avaimenperäisen takapihan autotallin rakentaminen päättyy seuraavien konejärjestelmien asennukseen:

  • vesijohto (jos mahdollista);
  • lämmitys;
  • sähköasentaja.

  Huom. Luonnon ilmanvaihdon järjestäminen huoneessa suoritetaan rakennuksen vaiheessa. Prosessissa, jossa seinämien asennetut tuuletussilmukat on varustettu läpillä.

  Vesijohtoverkon sijoittaminen on suunniteltu nollan rakentamisjaksolla eli perustaksi kaatamisen yhteydessä. Pohjan maanalaisessa osassa on teräs- tai muoviholkki Ø50-80 mm, jossa vesiputki DU 15 vedetään tämän jälkeen, lumenia täytetään eristyksellä. Syvyys - 20 cm maanpinnan alapuolella.

  Nyrkkeilyn lämmitysmenetelmät

  Jos autotalli on asuinrakennuksen vieressä tai 10-15 metrin etäisyydellä, se voidaan lämmittää talon päävesilämmitysjärjestelmästä. Kysymys on ratkaistu asettamalla katolämmityslinja (ihanteellisesti maanalaiseen) kattilahuoneesta autotallikoteloon, johon on asennettu halpoja lämpöpattereita tai itse tehtyjä rekistereitä.

  Autotalon itsenäinen lämmitys on järjestetty seuraavilla tavoilla:

  • puuhella;
  • kotitekoiset uunit, jotka polttavat jäteöljyä;
  • infrapunalämmittimet tai konvektorit;
  • kattila toimii kannattavalla ja kätevällä polttoaineella.

  Autotalli uuniin

  Normaalikäytössä uunissa tai kattilassa tarvitaan savupiippu, joka nostetaan vähintään 5 m: n korkeudelle, laskemalla raasta tai kaasupolttimesta. Vie se rakennuksen takaseinän läpi ja nosta se katon yläpuolelle estääkseen kärjen putoamisen vyöhykkeelle.

  Neuvoston. Silitysrauta tai teräsuuni - kotitekoinen paljon tehokkaammin antaa lämpöä, jos sitä käytetään rungon ulkoiseen ilmavirtaukseen. Varusta uuni pienellä tuulettimella, mikä luo lämmintä ilmaa huoneeseen.

  Kattila yhdistettynä veden lämmitysjärjestelmään voi olla apu kuumien autotallien, esimerkiksi kasvihuonekaasujen, kattopuutarhan tai kana-altaan, lämmittämiseen. Asunnonhaltijan tehtävänä on liuottaa putket lämmöntuottajalta ja asentaa lämmityslaitteita (vaihtoehtoisesti, kotitekoisia rekistereitä).

  Sähköjohdot

  Tärkeää syöttöjohtoa pitää yllä talon asennetusta pääpaneelista. VVG-luokan virtakaapeli, jonka poikkipinta-ala on vähintään 2,5 mm², on kytketty sähkömittariin erillisen RCD: n kautta, jonka vuotovirta on 300 mA ja joka on sijoitettu autotalliin ilmassa tai maan alla. Sisällä on ohjauspaneeli, jossa on automaattiset koneet, sen kotelo on kytketty maasilmukkaan.

  Annamme muutamia suosituksia laitteen johdotuksesta:

  1. Reititys tekee seinät avoimella tavalla, vetämällä johdot aallotuksiin ja paremmin - teräsputkiin.
  2. Suojaa pistorasioiden ja valaistuksen virtajohdot 10 ja 20 ampeerin automaattisella kytkimellä, kuten kaaviossa on esitetty.
  3. Liitäntäjohdot kytketään linjaan vain jakelulaatikoissa, liitäntä sisäpinnassa ei ole sallittua.
  4. Liitä sähkölämmittimet ja muut voimalaitteet valitsemalla erillinen rivi.
  5. Liitä maadoitusjohto kaikkiin valaisimiin ja pistorasioihin.

  Suositus. On parasta järjestää kellarin ja havainnointiheiton sähköinen valaistus astinmuuntajan kautta, joka antaa jännitteen 12 - 36 V.

  Sisäjohdotuksen hienovaraisuudet on kuvattu yksityiskohtaisessa oppaassamme.

  johtopäätös

  Jos päätät rakentaa autotallin omiin käsiisi, sinun on valittava oikea aika aloittaa työn. Muistutamme sinua: säätiö on rakentamassa linnoitusta 4 viikon ajan, sitten sinun täytyy ajaa ulos seinistä ja kiinnittää katto. Nämä työt toteutetaan lämpimän kauden aikana, ja lämmityksen ja sähkölaitteiden asennus voidaan lykätä syksyyn asti.

  Sementtilautojen autotallin rakentaminen omilla käsillä

  Kuonakivää käytetään aktiivisesti rakentamisessa yli 30 vuoden ajan. Nykyään rakennetaan erilaisia ​​mittoja rakennetaan hiekkakivestä, mutta tämä materiaali on kaikkein tärkein matalarakentamisessa. Ei ole vaikeaa rakentaa autotallia hiekkakivestä, koska tämä valoisa ja suurikokoinen materiaali on myös erittäin lämpöeristetty.

  Mikä on sementtiryhmä?

  Se perustuu masuunikuoreen, ja lisäksi se lisää tuhkaa koostumukseen. Binder toimii sementtilaasti. Täyteaineiden teknisten ominaisuuksien parantamiseksi voidaan valmistaa: muru- tai kvartsihiekkaa.

  Koostumuksen kaikki ainesosat sekoitetaan laadullisesti ja niitä puristetaan erikoisasennuksilla, jotka aiheuttavat suuren paineen. Painamisen jälkeen materiaali vie valmiin muodon.

  Karkeiden lohkojen rakentaminen voi käyttää kahta rakennusmateriaalityyppiä:

  • ontto. Keskellä on useita reikiä. Onton tuotteen paino on 15-21 kg. Seinien ja uudelleenjärjestelyjen rakentamiseen 1-2-kerroksisissa rakennuksissa;
  • täyteläinen. Painon lisääminen 25-27 kg: iin johtaa materiaalin lujuuteen ja kovuuteen. Useimmiten perustettu säätiö on monikerroksisten rakennusten perusta.
  Kuonakivi on betonia, joka sisältää kuonaa

  Moduulien huokoisuus on etu ja haitta samanaikaisesti. Pintojen vuoksi lämpöeristysominaisuudet paranevat. Säilytykseen lisätään usein lämpöä, sardiinia, perliittiä ja polystyreeniä. Haittapuolena on vahvuuden väheneminen ja lisäverhouksen tarve.

  Ennen kuin rakennat hiekkalaatan autotallin, sinun on valittava materiaalin huokoisuus. Huokosten määrän ja koon pienentyessä lämmönjohtavuus kasvaa ja rakenteen lujuus kasvaa. Suurten huokosten moduuleille on tunnusomaista korkea eristyskyky, mutta ne ovat jonkin verran heikompia voimaindikaattoreiden suhteen.

  Kaivuriportin rakentamisen edut ja haitat

  Sementtilohkon autotalli omilla käsillä olisi rakennettava tutkittaessa rakennusmateriaalien ominaisuuksia ja valitsemalla paras tyyppi.

  Cinder block-autotallin etuja ovat:

  • aineen suhteellisen alhainen hinta;
  • alempi sementtikulutus verrattuna tiilen sijoittamiseen;
  • rakentamisen helppous - hiomalaikka vain sopii ja putoaa nopeasti suurien mittojen vuoksi;
  • rakenteellinen kestävyys - rakenne kestää vähintään 50 vuotta;
  • erilaiset tulenkestävät ominaisuudet.
  Talot, laajennukset, autotallit ja aidat on rakennettu karkeista lohkoista

  Niistä miinukset:

  • heikkolaatuinen äänieristys;
  • Koostumus käyttää kuonaa, joka sisältää myrkyllisiä elementtejä;
  • yksittäiset lajikkeet ovat erittäin raskaita.

  Kuinka aloittaa rakentaminen?

  Slag-block-moduuleja käytetään usein pienten rakenteiden rakentamiseen. Niitä käytetään usein kesäkeittiöissä, autotallissa, yhden kerroksen taloissa ja maatalousrakennuksissa rakennusten nopeuden takia. Koska jokainen auton omistaja haluaa rakentaa autotallin nopeasti, hiekkalaatat ovat yksi parhaista ratkaisuista. Jos vertaat menetelmää vaahtolohkojen ja kuonan autotallin rakentamiseksi, ero ei ole merkityksellinen.

  Cinder block-autotallin vaiheittainen rakentaminen sisältää seuraavat toiminnot:

  • rakennustyömaan geodeettinen arviointi;
  • etäisyyden määrittäminen pääviestinnästä: valo, vesi, kaasu (lämmitetyissä tiloissa);
  • kalkkikappaleiden laskemisen ja suunnittelun suunnittelu;
  • muurausmuodon valinta ja karkeiden lohkojen autotallin perustyyppi;
  • määritetään autotallin karkeiden lohkojen lukumäärä sekä lasketaan muiden materiaalien määrä.

  Hanke on kaiken työn perusta.

  Usein aloittelevat rakentajat välttävät etukäteen valmistelua, mieluummin improvisaatiota. Tällainen lähestymistapa edellyttää yksittäisten elementtien uudelleenjärjestelyä, lisäinvestointeja ja rakenteen puutteellisuuden riskiä säätiön väärän valinnan takia. Pienessä huoneessa ei ole paljon aikaa suunnitelmien ja piirustusten laatimiseen.

  Monet aloittelevat rakentajat pelkäävät usein tätä sanaa, uskovat, että hankkeen luominen kestää kauan.

  Hiekkalaatan autotalli vaatii vähän aikaa. On suositeltavaa piirtää arkin lävitse oleva kuva valmiista rakenteista ulko- ja sisäpuolelta. Visuaalinen esitys auttaa nopeuttamaan prosessia ja nopeuttamaan viestinnän tarjontaa, laitteiden ja työkalujen sijaintia.

  Ennen suunnittelun alkua on tarpeen määrittää rakennuksen tarkoitus:

  • autojen korjaukseen. Autotalli, jossa on kellari, sopii ihanteellisesti auton kunnon säilyttämiseen.
  • auton varastointiin. Jos yksi kone on saatavana, vakiolaatikko sopii ilman lisämuutoksia. Autotalli kahdelle autolle hiekkalaatikosta voi olla hyödyllinen myös toisen auton poissa ollessa, mutta suunnitellaan tulevaisuuden ajoneuvon ostamista.
  • työhön. Jos siellä on työpaja, tarvitaan lukuisia laitteita, rakennusta on laajennettava, jotta ohjattu toiminto voidaan liikkua vapaasti.

  Rakennamme autotallin hiekkalaatikoihin

  Karkeiden lohkojen autotallin rakentaminen omilla käsillä suoritetaan vaiheittain. Askel askeleelta ohjeita siitä, miten rakentaa autotalli hiekkalaatikko, auttaa olemaan jäämättä pieniä, mutta tärkeitä rakentamisen vaiheita.

  Kuonakivet ovat riittävän kevyitä materiaaleja, joten voit valita nauhan perustuksen

  Toiminta-algoritmia on kuvattu orientaatiolle kranaatin lohkon autotallin rakentamisen aikana:

  1. Valitse mikä säätiö on tarpeen. Materiaali on suhteellisen kevyt, joten muotoilu on vaatimaton - se on varsin sopiva nauhatyyppi.
  2. Määritetään materiaali vedenpitäväksi pohjaksi sekä otettava huomioon pinnoituskalvo höyrystä eristettävään ja suojautumiselta lämpöhäviöltä.
  3. Huoneen seinien rakentaminen. Rakenna autotalli omalla kädelläsi hiekkalaatikosta on helpompaa, jos käytät onttoa versiota.
  4. Pohjakerros ja kellarijärjestely (jos saatavilla).
  5. Katteen päällekkäisyyden muodostuminen.
  6. Porttien ja ovien asennus.
  7. Viimeinen vaihe: johdotuksen, sisä- ja ulkojärjestelyjen asennus.

  Kattokerroksen autotalli pohjasta kattoon on järjestetty 7 päävaiheeseen, joista jokaisella on rakennuksen tarkoituksesta riippuvainen työtehtävä. Jos rakennat autotallin omiin käsiisi, kaikki tekniset säännöt muodostavat monitoimisen, taloudellisen ja monitoimisen rakenteen.

  Karkeiden lohkojen lukumäärän laskeminen

  Ennen rakentamista on määriteltävä rakentamisen edellyttämät moduulit.

  Jotta autotallin oikein karkeiden lohkojen laskeminen olisi valmistettava:

  • paperiarkki;
  • rulettipyörä;
  • älypuhelin tai laskin;
  • kahva.
  Ennen rakentamisen aloittamista vaaditaan tarvittava määrä materiaalia.

  Jos haluat tietää, kuinka paljon sementtilohkoa tarvitaan autotalliin, jossa on tietyt seinän mitat, on tarpeen määrittää lohkojen mitat. Yksittäisen moduulin vakiomitat ovat 390'188'190 mm, mutta muunnokset, joiden mitat ovat 390'188'120 mm, ovat markkinoilla. Käytetyt materiaalit ovat vakiokokoisia, on parempi mitata. Ulkoreunus on tärkein. Jos seinä on puolen korttelin paksu, kasvualuetta alun perin lasketaan.

  Laskettaessa hiekkalaatikkoa per autotalli on useita tapoja, on helpointa määrittää lohkojen määrä 1 m2: ksi. Ehdotetun esimerkin perusteella - 1 0,014 = 13,5 kappaletta, kaikki murto-arvot pyöristetään suurempien lukujen puolesta - 14 kappaletta.

  Esimerkki siitä, miten lasketaan kynnyslasilaskuri 7'5 m: n rakentamiseksi ja 2,5 m: n korkeudeksi:

  1. Perimeterakenne. Suorakulmion kaavaa käytetään: (7 + 5) · 2 = 24 m.
  2. Neliön seinät. Laskettu määrä kerrotaan rakenteen korkeudella: 24 · 2,5 = 60 m2.
  3. Reikien koko. Puhtauksien pinta-ala lasketaan, koska on virheellista laskea koko alueelle tarkoitetun hiekkalaatan määrä. Ikkunoiden, ovien (jos sellainen), porttien pinta-ala vähennetään kokonaismäärästä. Harkitse esimerkki, kun sisäänrakennetut portit ovat 2,5 m korkeat ja 3,2 m leveät: 2,5 · 3,2 = 8,75 m2. Rakennusala yhteensä: 60-8,75 = 51,25 m2.
  4. Laske karkeiden lohkojen määrä auttaa kaikkia seiniä ja lohkojen määrää per 1 m2: 51.25 · 14 = 717 kappaletta.

  Ei ole välttämätöntä ottaa materiaalia päästä päähän, koska työn aikana on vaara, että avioliitto on vahingoittunut. Avioliiton ei pitäisi olla enempää kuin 5%. Jos tarkastelemme hiekkalaatikkoa, mikä on vain materiaalia, se käy ilmi: 800 · 25 = 20 000 ruplaa, joista 25 on Moskovan keskimääräinen materiaalihinta. Lisäksi otetaan huomioon muiden materiaalien hinta.

  Kuinka paljon kuorilohkoja tarvitsen autotallille?

  Asennuspaikka

  Jos rakennamme autotallin omiin käsiimme hiekkalaatasta ensimmäistä kertaa, mutta siellä oli kokemusta tiilimuurauksesta, henkilö saa nopeasti mukavan. Asennusmenetelmä riippuu seinämien kuormituksen suuruudesta.

  Nykyään on olemassa useita tapoja rakentaa karkeista lohkoista:

  • käytä puoli korttelia. Käytetään usein huoneen väliseinien järjestämiseen, jota ei käytetä suhteellisen lujuuden omaavien rakenteiden rakentamiseen;
  • 1.5 lohkon asennus. Sitä käytetään seinien asentamiseen;
  • 2 lohkojen käyttö. Vaaditaan tiloissa, joissa on suuri kuormitus säätiöön, pääasiassa 2-3-kerroksinen rakenne;
  • tychkovaya-tekniikka 1 korttelissa. Sillä autotalli on paras vaihtoehto.

  Rakennusvaiheet

  Tilojen sijoittelu, säätiön, seinien, katon päällekkäisyyksien rakentaminen on mahdollista vain sopivalla tontilla. Ensimmäinen vaihe on alueen perusteellinen valmistelu.

  Maastojen valmistelu ja merkitseminen

  Ensinnäkin rakennuspaikka on tasoitettava, työprosessissa on parempi käyttää vesitasoa. Samanaikaisesti kaikki roskat poistetaan, mukaan lukien haudattu maahan. Helpoin tapa on tasata maata erikoistuneiden laitteiden avulla, edullisemmin, mutta enemmän työtä voi tehdä työtä käsin.

  Kaivo on kaivettu 40 cm leveä ja 50 cm syvä

  Suurta huomiota olisi kiinnitettävä suurien juurakoiden esiintymiseen etenkin kellarissa. Kun puu kehittyy, juuret vahingoittavat pohjaa ja johtavat suurien halkeamien esiintymiseen. Pintavalmisteen aikana, ennen kuin autotallin rakentamisen muut vaiheet aloitetaan, ruohomaalit louhitaan.

  Ennen työn aloittamista on suositeltavaa tutkia viestintäsuunnitelma ja tarkistaa kaivettujen kaapeleiden, kaasu- ja vesiputkien puuttuminen. Jos jätät suosituksen huomiotta, tarkastuskaivon kaivamisen vaiheessa tai sen korvaamisprosessissa syntyy ongelmia, kun haluat murtaa vedon ja murtautua lattian läpi.

  Kun tontti on valmis, ne ottavat piirustuksen kädessä ja sen mukaan ne suorittavat merkinnät nauhan perustukselle. Ympyrä on merkitty ympärysmitan ympärillä, paremmin valokeila ja nauha. Kulmissa ajetaan sauvoja sekä rakennuksen sisällä että sen ulkopuolella. Alapinnan leveyden tulee olla vähintään 30 cm.

  Säätiön rakentaminen

  Perusta on korkealaatuisen ja kestävän rakenteen perusta. Tärkeimmät valmistusmääräykset:

  • mitä perustusta tarvitaan hiekkalaatikon autotallille, on määritettävä geodeettisen tutkimuksen perusteella. Jos tulokset osoittavat, että kosteus, virtaavuus ja maaperän taipumus lisääntyvät, olisi parempi vaihtoehto paalupohjan autotallille; riittää valitsemaan matalat paalut;
  • syvyys kellarin lohkojen autotallille lasketaan erikseen ottaen huomioon kuorman, maaperän tyypin, leveyden ja alustan tyypin. Ihanteellisesti syvyyden pitäisi olla suurempi kuin maaperän jäädyttäminen alueella. Keski-Venäjällä riittää perusta 60 cm: n syvyyteen. Kortin leveyden tulisi olla yli 30 cm;
  Karkeiden lohkojen rakentaminen ei ole lastausta, ei ole tarpeen luoda kiinteää perustusta
  • tukirakenteiden pohja on sijoitettu hiekkaa ja raunioita varten, joka imee tuhoisia vaikutuksia pohjaan. Aluksi hiekka asetetaan 30 cm: n kerroksella ja sitten murskattu kivi fraktioon 5-20, myös 30 cm: n kerroksella. Jos autotalli on suuri, on suositeltavaa käyttää useita kerrostumia, joista toinen on murto-osa 5-20, muut 10-40 tai 40-70;
  • pohja altaan autotallin alle, kaadettu kaivantoon. Jotta se olisi sileä, muotti on tehty levyistä. Kostutuksen ja hävittämisen estämiseksi puuta peitetään eristävällä materiaalilla (polyeteenistä tai vedeneristysmateriaalista);
  • Säätiön valmistus vaatii korkealaatuisen sementtiseoksen käyttöä. Helpompi, mutta kalliimpi, ostaa sen valmiina. Seosta on helppo valmistaa käsin tai betonisekoittimella sekoitettaessa sementtiä, hiekkaa, raunioita ja vettä: 1: 3: 5: 1. Veden määrää säännellään paikoillaan;
  • kaivo kaadetaan 30-50 prosenttiin, sitten varret 12-14 mm vahvistetaan. Voit hitsata käsin suoraan kaivosta ja pinoa se tiilien päälle nostamalla sitä kerroksen keskelle tai yhdistää rakenteen erikseen ja sijoittaa sen sitten kaivantoon, mutta tarvitaan useita työntekijöitä. Vahvikkeen läsnäollessa pohja muuttuu maaperän muodonmuutoksista ja siirtymistä vastaan.

  Walling

  Ennen kynsilohkareitin aloittamista sinun pitäisi luoda vesitiiviit pohja. Suojaus kosteudelta estää pohjan vahvuuden tuhoutumisen ja heikentymisen. Sopivat sellofaani- tai ruberoidilevyt, ne asennetaan säätiön kehän ympärille.

  Ennen työn aloittamista on suositeltavaa asentaa kehikko portille, ikkunoille ja oville (jos sellainen on). On parempi käyttää välilevyjä kohdistukseen.

  Yleisin seinien rakentamismenetelmä on "tiili", kun seuraava kattaa edellisen rivin saumat.

  Kuinka laittaa hiekkalaatikko autotalliin:

  1. Aseta ensimmäinen rivi. Kannattaa aloittaa kulmat niin, että yhteys toiseen seinään on mahdollisimman voimakasta. Asennuksen aikana on suositeltavaa tarkistaa taso.
  2. Kaikki seuraavat rivit on asetettu päällekkäin puolikkaaseen. Seinien lujuuden lisäämiseksi on suositeltavaa vahvistaa joka kolmas rivi vanteilla.
  3. Viimeisen rivin asettamisprosessissa tulisi jättää aukot, joissa palkit kiinnitetään lattian kiinnittämiseen.

  On suositeltavaa tehdä autotallin takana takana hieman etupuolen alapuolella. Koska kaltevuudet katon pinnalla ei kerry nestettä. Kaltevuus riippuu materiaalin tyypistä, joka vaihtelee välillä 5-35 °.

  Katto ja lattia

  Ennen kuin täytät lattian autotallissa, sinun tulee varustaa katto. Katon tekeminen merkitsee tarvetta asentaa palkit lohkojen väliin valmistettuihin aukkoihin. Paras tapa valmistaa katto sopiva dvutavrovy kanava teräs, mutta ne ovat melko kalliita. Puupalkit vähentävät rakentamisen arviointia, mutta niitä on alustavasti käsiteltävä keinoilla, joilla estetään mätää. Palkkikappaleiden päälle asennetaan, ja päälle on vedeneristys- ja kateaineita.

  Sisustus, portit, autotallin katto ja lattian valmistus ovat rakenteen viimeisen vaiheen rakentaminen.

  Kattoon tarvitaan I-palkkeja, joiden pituus on 25 cm enemmän kuin autotallin leveys

  Lattiajärjestely:

  1. Lattian täyttämiseksi poistetaan kerros maaperä.
  2. Kaivetun kuopan pohjaan kohdistuu tamping, voit käyttää manuaalista trombia tai värähtelevää levyä.
  3. Hiekka ja rauniot nukkuvat alareunassa.
  4. Vahvistettu runkorakenne.
  5. Kaada betonia kellarikerrokseen.

  Seinien koristelun ominaisuudet

  Alun perin tehty ulkovaippa. Usein on väärinkäsitys siitä, että koska hiilipölyn hygroskooppisuus loppuu, se muuttuu nopeasti tuhoutumiseksi. Tällaisten rakenteiden valmistuksen käytännön mukaan huokoinen materiaali kustantaa kymmeniä vuosia ilman viimeistelyä romahtamatta.

  Ulkonäön ja kestävyyden parantaminen täydentävän viimeistelyn avulla on melko sopiva. Yksinkertaisin, edullisin ja melko tehokas tapa on seinien rappaus ja maalaaminen julkisivulla.

  Sisustuksen osalta kaikki ei ole niin selkeä, on olemassa useita eri tapoja:

  • kipsi;
  • puinen, PVC- tai metallipäällyste;
  • kosteutta kestävä kipsilevy pinnoite, sopii myös lämmittämätön autotalli.

  Valinta perustuu projektin budjettiin ja visuaalisiin mieltymyksiin. Halvempi vaihtoehto on kipsi, mutta prosessi on aikaa vievää. Voit välttää paneelit likaisen ja pitkän työn välttämiseksi. Jotta pohja olisi vahva ja kestävä, ja koristeellinen materiaali muuttumaan muodonmuutoksesta, on suositeltavaa laatoittaa ja levittää eristemateriaalia. Muut materiaalikerrokset lisäävät rakennusarvion rakennetta ja osuvat huoneeseen.

  Haluatko ehdottaa täydennystä ja tehdä artikkelista paremman? - Jätä kommentti.