Miten rakentaa autotalli hiekkalaatikoita

Nykyaikaiseen tekniikkaan garages tai muiden ulkorakennusten rakentamiseen liittyy vaihtoehtoisten keinotekoisten kivi- tyyppien, kuten sementtilohkojen, käyttö. Mikä aiheutti hänelle tällaisen kiinnostuksen? Ensinnäkin kustannukset (kuonbetoni on halvempaa kuin tiili) ja toisaalta suuri työnopeus - yksi yksikkö korvaa 6-8 tiiliä ja muninta ei vaadi suurta sementtilaastin kulutusta. Kolmanneksi pieni paino mahdollistaa yksinkertaisen perustan käytön.

On kuitenkin muistettava, että:

1. materiaali on myrkyllistä ja sillä on alhainen äänieristys;

2. sementtilohkot ovat hauraita ja vaativat manuaalista purkamista (nämä ovat lisäkustannuksia);

3. saavuttaa esteettinen vaikutus autotalli on viimeisteltävä kipsi, sivuraide;

4. autotallin rakentaminen liittyy suuriin fyysisiin ponnistuksiin, johtuen karkeiden lohkojen massasta. Jos ei ole omia käsiä vaan kolmansien osapuolten apua, tarvitaan lisäkustannuksia.

Teemme tulevaisuuden autotallin projektin

Jos haluat itsenäisesti rakentaa hiekkalaatan autotallin, sinun on ensin määritettävä likimääräinen rakennussuunnitelma. Suositut projektit ovat yksi tai kaksi autoa. Rakenteissa ei ole olennaista eroa. Joka tapauksessa laskelmissa on otettava huomioon olemassa olevien autojen koko ja todennäköisyys hankkia enemmän ulottuvuutta tulevaisuudessa. Hyllyjen järjestäminen voi vaatia lisätilaa. Luonnollisesti rakentaa autotalli kahdelle autolle, tarvitset lisää materiaalia. Meidän on myös päätettävä erillisen osion läsnäolosta.

Kahdelle "maastoautolle" optimaalinen alue on 7 × 7 tai 7 × 8 m2. Kompakti autotallit keskiluokan autoja 6 x 6 metriä eivät ole paljon kalliimpia kuin yksi autotalli, joiden keskikoko on 6 x 4 m. Mukava Työn suorittamista huoneessa on mahdollista kattokorkeus vähintään 2,2 m. Alustavien laskelmien hankkeen on tarpeen päättää, onko katto yksittäinen vai kaksinkertainen.

Sementtilohkon luokitus suoritetaan GOST nro 6433-99 mukaisesti. Normatiivisen asiakirjan mukaan kiven voiditeetti on 30-40%; lämmönjohtavuus - 0,27 - 0,65 W / m3; tiheys on 750 - 1450 kg / m3. Kivi- seinä onttoja tai täyteläinen (monoliittinen) lohkojen koko 399h199h188 mm muurattuihin seiniin - 390h190h90 mm.

Rakennusvaiheet

Rakennusteknologia sisältää useita vaiheita:

 • perusta;
 • kellarin järjestely, joka mahdollistaa huoneen lisäeristyksen ja tuuletuksen;
 • portin asennus;
 • muurausseinät;
 • lattiapäällyste;
 • kattotyöt;
 • yleinen viimeistely (tarvittaessa).

Vaahtomuovit työskentelevät kuonan betonilla:

1. säätiö kuljettaa valtavia kuormia, joten valmiin rakenteen kokonaismassa ei saa ylittää 100 tonnia;

2. autotallin on suositeltava nostaa maaperän korkeutta korkeintaan 70 cm;

3. sokea alue minimoi vaikutuksen sateen ja sulaveden pohjaan;

4. Maastossa ei ole suositeltavaa käyttää märkä- tai savimaita, koska se ei kestä kuormia maaperän siirtyessä.

Lyhyesti perusta ja katto

Kuonan betoni - materiaali on suhteellisen kevyt, joten se riittää suorittamaan nauhapohja. Säätiön kaatamista koskevat ohjeet sisältävät vaatimukset:

 • ennen töitä, on tutkittava alueen geodesiaa - tutustua maaperän koostumukseen; selvittää, kuinka paljon se jäätyy ja kuinka syvälle pohjavesi virtaa;
 • tarkastella alueen seismistä toimintaa.

Saadut tiedot auttavat laskemaan tarvittavat kaivannon parametrit säätiölle. Yleensä sen leveys on 0,4 m, syvyys voi vaihdella 0,6-1,2 m riippuen maan jäädyttämisestä. Kaadettaessa kaivannon pohja ja seinät on pidettävä tiiviinä, joten löysä maaperä on poistettava.

Säätiö voi tehdä useita tapoja. Suosituin tekniikka pidetään kivimurska betoniperustusta: annetun valmisteltuun kaivantoon kivimurska, joka on täytetty sementtilaastilla kanssa johdonmukaisuutta paksu kerma (merkki sementin ei pitäisi olla alle 150 merkki).

Kattoja varten käytetään tavallisesti palkkeja, joiden pituus ylittää katon leveyden 0,25 m kummallakin puolella. Tämä on välttämätöntä luoda suojavisiiri sateelta. Palkit asetetaan noin 0,8 metrin syvyydelle. Katto on ommeltu vähintään 0,04 m paksuisilla tankoilla. Vedenpitävyyteen käytetään katemateriaalia.

Sementtikappaleen asettaminen omiin käsiinsä ei ole erilainen kuin munivia tiiliä. Rakennuskäsikirja tarjoaa useita menetelmiä:

 • asettuminen kivilattialle;
 • kivi;
 • 1.5 kivi;
 • 2 kiviä.

Laskettaessa tarvittavia määriä sementtilohkoa voidaan käyttää seuraavaa kaavaa, joka perustuu seinien asettumiseen kivilattialle.

Laskemme lohkon suurin reuna-alueen (m2) koon perusteella:

Määritämme, kuinka monta sementin lohkoa on 1 m2 seinästä:

 • 1 / 0,0741 = 14 (13,49 pyöristettynä kokonaisuutena).

Laskemme seinien kokonaispinta-alan (m2) miinus portin kokoa. Teemme projektin kahdelle autolle perustana. Olettaen, että korkeus on 2,5, pituus ja leveys on 6 m, ja portin parametrit ovat 2x2,2 m2, saamme:

Rakennusten rakennusten lohkojen määrä:

On muistettava, että edellä oleva laskentamalli on hyvin ehdollinen. Saadun tuloksen saavuttamiseksi on välttämätöntä lisätä pieni määrä ennakoimattomiin olosuhteisiin, esimerkiksi taisteluun.

Kun yksi kolmasosaa kuona-betonia arvioidaan kustannukseltaan 65 ruplaa (ruplastien hinnat voivat muuttua ajan myötä), kertyy 6x6 m2: n autotalli:

Jos teet kolmannen osapuolen voimien seinämien asettamisen, edellä saataviin kustannuksiin on lisättävä laskutuksen kustannukset, jotka riippuvat vuodenajasta, tehtävän kokonaistilavuudesta ja munimisen korkeudesta. Keskimäärin 1 m2 kuonan betonien kulutus on 2300 ruplaa. Näin ollen 6x6 m2: n kokoisen autotallin rakentaminen 2,5 metrin korkuisella korkeudella vaatii 127,880 ruplaa.

Kaikki edellä esitetyt seikat: autotallin rakentaminen tyhjästä karkeista lohkoista on helppoa eikä kovin kallista. Alhaisemmat kustannukset kuonan betonista suhteessa tiiliin rakentaminen vie myös paljon vähemmän aikaa. Jos kolmansien osapuolten joukkojen vetovoima vaatii kuitenkin lisäkustannuksia posliinista johtuen suuresta painosta.

Verkkolaskuri laskee rakennuspalikoita

Laskimen käyttötarkoitus

Rakennuspalikoiden online-laskenta on suunniteltu rakennusten talojen laskemiseen talojen, autotallien, liike- ja muiden tilojen seinien rakentamiseksi. Laskelmissa voidaan ottaa huomioon rakennuksen, ovien ja ikkunoiden aukkojen mitat sekä niihin liittyvät materiaalit, kuten laasti ja muurausverkko. Ole varovainen, kun täytät tiedot, kiinnitä erityistä huomiota mittayksikköihin.

Teknologiat eivät pysy paikallaan ja myös rakentaminen. Seinien rakentamiseen on tullut tiili, joka korvaa puun, ja nykyään sen paikka on yhä useammin keinotekoisesti hankitut rakennuspalikat, ja käytetyistä raaka-aineista riippuen niillä voi olla erilaisia ​​ominaisuuksia.

Rakennuspalikat ovat suosittuja matalien rakennusten rakentamisessa ja monoliittirakenteiden seinissä. Näistä ei voi rakentaa vain ulkoisia seiniä, vaan myös sisäisiä väliseiniä ja sisäseiniä. Betonilohkot soveltuvat kevyiden rakennusten esivalmisteiden valmistukseen.

Rakennuspalikoiden edut ovat ilmeisiä. Heidän avulla voit rakentaa nopeasti rakennuksen ilman erityisiä laitteita. Niillä on hyvä lämmöneristys ja tarvittava lujuus. Siksi eristämiseen käytetyt varat ovat merkittävästi pienempiä kuin tiilen rakentamisen aikana. Ja jos verrataan rakennuspalikoita puisten hirsimökkien kanssa, tämä ei ole vain vähemmän lisävaroja ja työtä vaan myös rakennuksen korkeampi kestävyys.

B-lohkot eivät tarvitse tällaista vahvaa höyrysulkua, kuten puuta. Niiden koon ja keveyden vuoksi jopa tällaisen talon perusta on paljon halvempaa verrattuna tiiliin ja vahvistettuun betoniin. Erityisen muurausliiman käyttö lisää seinien eristystä ja tekee niistä houkuttelevampia ulkonäöltään.

Rakennuspalikoita voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

 • Keinotekoinen - ne valmistetaan sekoittamalla eri tehtaissa betonin koostumusta käyttäen erityisiä vibroformointikoneita. Tuloksena olevasta materiaalista on raaka-aineista riippuen tarvittava lujuus, tiheys ja lämpöeristysominaisuudet.
 • Natural - ovat suhteellisen kalliimpia kuin ehdotettu tehdas. Ne saadaan huolellisella käsittelyllä, jauhamalla kiviä. Useimmin niitä käytetään koristeellisina julkisivuina.

Keinotekoisia rakennuspalikoita ovat: hiilihapotettu betoni, vaahtobetoni, laajennettu savibetoni, polystyreeni, sahanpurun betoni ja monet muut. Jokainen tyyppinen sovellus riippuu vaadittavista ominaisuuksista, ja sillä on sekä useita etuja että useita haittoja. Yksi tyyppi on hyvä lämmöneristyskyky, mutta ne ovat jonkin verran huonompia (jos verrataan esim. Hiilihapotettua betonia ja sardeldi-betonia). Joka tapauksessa rakennusaineiden avulla rakennetut rakennukset vaativat vähemmän aikaa avaimet käteen talojen rakentamiseen verrattuna samaan puupaneeliin, jotka kestävät kauan aikaa kuivua ja pysymään täysin. Ja vasta sen jälkeen voit aloittaa huoneen lopullisen koristelun.

Rakennuspalikoiden ominaisuuksiltaan erottuvat:

 1. Rakenteellinen Käytetään rakennuksen kantavien seinien rakentamiseen. Niillä on suuri lujuus, mutta myös korkea lämmönjohtavuus ja suuri paino. Tähän liittyen asuintilatilojen rakentamisessa tarvitaan lisää lämmöneristystä.
 2. Rakenteellinen ja lämpöeristys Käytetään matalien rakennusten kantavien seinien rakentamiseen. Omistaa keskimääräiset ominaisuudet sekä kestävyydestä että lämmöneristysominaisuuksista. Ihanteellinen asuinkäyttöön.
 3. Lämpöeristys Käytetään vain itsekantavien seinien, kuten sisäisten väliseinien ja kehysrakennusten seinien, rakentamiseen sekä eristävien kantavien seinien rakentamiseen. Niillä on alhainen lämmönjohtavuus, pieni paino, mutta myös pieni lujuus.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole ihanteellista materiaalia, jolla on suuria määriä kaikkia tarvittavia ominaisuuksia kerralla, kuten matala lämmönjohtavuus, korkea lujuus, alhainen paino ja kustannukset. Kussakin tapauksessa on tarpeen valita juuri suunnitellun rakentamisen kannalta sopivin materiaali, ottaen huomioon tarvittavat vaatimukset.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä palautteen kautta oikeassa lohkossa.

Kuinka lohkojen laskeminen on autotallissa

Sementtilohkon laskeminen autotallissa on välttämätöntä materiaalin määrän, alustavan kustannuksen ja rakenteen rakentamiseen käytetyn ajan määrittämiseksi. Itse rakentaa autotalli laskenta tehdään hyvin yksinkertaisesti. Tarpeellinen tuntemus peruskoulun matematiikasta. Miten laskea kuinka monta lohkoa tarvitset autotalli, artikkeli kehottaa.

Karkeiden lohkojen autotallin rakentamisen ominaisuudet

Kuonakivi on betonia, joka sisältää kuonaa. Suuresta monimuotoisuudesta huolimatta vain masuunikuonaa käytetään rakennusmateriaalin valmistukseen, sen eroon hyödyllisessä tuotannossa ja moitteettomassa laadussa seinien rakentamisessa.

Joskus edullisia täyteaineita käytetään:

Lämmönjohtavuuden lisääminen auttaa lisäämään koostumusta:

Kuonilohkoja käytetään rakentamisessa:

 • Taloa.
 • Laajennuksia.
 • Autotallit (ks. Kynsilohkareiden autotalli omilla käsillä).
 • Aidat.

Rakennuksia rakennettaessa on otettava huomioon tiettyjä materiaaliominaisuuksia:

 • Kuonan lohkot voivat olla:
 1. täyteläinen. Heillä on suurempi voima, jonka ansiosta he voivat rakentaa säätiön;
 2. ontto, jota parhaiten käytetään seiniin.
 • Hän ei pidä kosteutta, on tärkeää tietää perustettaessa säätiötä. Sitä voidaan käyttää vain pieniin rakennuksiin kuivalla maaperällä.
 • Tällaisen rakennusmateriaalin valitseminen säästää aikaa ja rahaa, joten voit tehdä kaiken työn omalla kädelläsi houkuttelemalla asiantuntijoita.
 • Rakennusten käyttöaika on yli 50 vuotta.

Kuinka aloittaa autotallin rakentaminen

Ennen autotallin rakentamista karkeista lohkoista on välttämätöntä suorittaa valmistelutoimet:

 • Suorita alueen geodeettinen arviointi.
 • Määritä etäisyydet tiedonsiirtoon: sähkö, vesihuolto.
 • Rakennussuunnittelun kehittäminen (ks. Garage Projects: Which is Better), ottaen huomioon kaikki yksityiskohdat, on kaiken työn perusta.
 • Päätä millainen muuraus.
 • Laske autotallin lohkot, niiden kustannukset.

Vinkki: Ennen rakentamisen aloittamista sinun pitäisi miettiä, mitä autotallin tarkoitus on: vain auton säilyttämiseen tai ajoneuvojen korjaamiseen, mikä voi edellyttää katselukivää, kellaria ja huoneen kokoa.

Autotallin rakentaminen on jaettu useaan vaiheeseen, mikä auttaa suunnittelemaan kaiken työn oikein:

 • Säätää säätiön. Kuonakivillä on melko pieni paino, joten voit valita nauhan perustuksen.
 • Valmista suojamateriaalin pohja höyrysulun ja lämmöneristeen päälle.
 • Rakenna autotallin tehtaat hiekkakivistä.
 • Suorita lattialaattoja.
 • Luo katto ja tee kattotyöt.
 • Asenna portti.
 • Työn suorittaminen:
 1. kytkeä sähkö;
 2. tehdä rakennuksen sisätilat ja ulkoa.

Kuinka laskea lohkojen lukumäärä?

Ennen työn aloittamista lasketaan, kuinka paljon materiaalia tarvitaan.

Tämä edellyttää:

 • Paperi.
 • Rulettia.
 • Lohkojen laskenta - laskin.
 • Lyijykynällä.

Muut ohjeet viittaavat seuraaviin:

 • Karkeiden lohkojen koon määrittäminen. Niiden vakiokoot ovat:
 1. poikkileikkaus, jonka mitat ovat 188x190 millimetriä, pituus 390 millimetriä;
 2. on lohkoja, joiden leikkaus on 120x188, pituus 390 millimetriä.

Vihje: Jos olet epävarma ostettujen hiekkalaatikoiden koosta, suorita mittaukset itse. Tällöin lohkotaso, joka sijaitsee rakennuksen ulkopuolella, on erittäin tärkeä.

Esimerkiksi kun rakennat seinää lohkon lattiaan, sinun on ensin laskea kasvojen alue.

 • Materiaalin laskemiseksi neliömetriä kohden on välttämätöntä jakaa neliömetri lohkon päätypinnalle, joka on 0,19 x 0,39 = 0,074. Tuloksena 1 / 0,074 = 13,51, tuloksena oleva arvo on pyöristettävä, saat 14 kappaletta.

Vihje: tulos on pyöristettävä vain.

Voit esimerkiksi laskea lohkojen lukumäärän autotallille, jonka mitat ovat 7x5 metriä ja korkeus 2,5 metriä.

Laskelmat suoritetaan tällä tavalla:

 • Autotallin ympärysmitta lasketaan kaavalla: (7 + 5) x2 = 24 metriä.
 • Seinien kokonaispinta-ala lasketaan: 24x2.5 = 60 neliömetriä.
 • Portin pinta-ala lasketaan, joka vähennetään rakennuksen kokonaispinta-alasta. Joten portin koolla: 2,5x3,2 = 8,75 neliömetriä, kokonaispinta-ala hiutaleille on: 60 - 8,75 = 51,25 neliömetriä.
 • Laske karkeiden lohkojen kokonaismäärä. Tällöin kokonaispinta-ala kerrotaan neliömetrin tarvitsemiin lohkoihin: 51,25 x14 = 717 lohkoa.

Vihje: On hankittava materiaali, jolla voidaan rakentaa autotalli, jolla on tietty marginaali, ottaen huomioon mahdolliset puutteet tai lohkojen vaurioitumisen muninnan aikana.

Miten rakentaa säätiö?

Alustan asettamista varten sen syvyys (katso säätiön syvyys autotallin alla: valitse oikea) riippuu:

 • Jäätymisalueiden syvyys.
 • Pohjaveden saatavuus.
 • Maaperän tyyppi, sen tiheys.

Perusta autotallille on rakenteilla monella tapaa.

 • Poistettiin maan yläkerros.
 • Kaivetaan kaivaa, joka on täynnä useita kerroksia hiekkaa, mukulakiviä tai rikki tiilistä hiekkaa.
 • Kerrokset kyllästetään sementtilaastilla, joka suojaa rakennetta tuhoutumiselta ja sulaveden vaikutukselta.

Toinen tapa, jolla voit:

 • Kaivaa kaivo 40 cm leveäksi 50 senttimetrin syvyyteen.
 • Pohja peitetään kerroksella hiekkaa.
 • Vesi kaadetaan.
 • Kerros tiivistetään tiiviisti, mikä tekee sää- teestä lujan ja kestävän.
 • Alareunassa olevat varusteet eri suuntiin.
 • Rakenne on betonoitu.
 • Vapauta vähintään 28 päivää.

Kolmannessa menetelmässä yksinkertaisin tai butobetonny:

 • Kaivosta on asetettu kengän kerrokset kenkien päälle.
 • Valmiit sementti, jonka ei pitäisi olla alle 150.
 • Portlandsementti sekoitetaan hiekkaan suhteessa 1: 2,5.
 • Lisätään vettä, kunnes seos liikkuu.

Sen jälkeen, kun säätö on valettu ja kovettu, se on vedenkestävä kateaineella, joka on muutamia senttimetrejä rakennusalueen ulkopuolella. Portaikko asennettu välikkeisiin.

Kuinka seinät on rakennettu

Sementtilohkareita käytettäessä käytettiin samoja periaatteita kuin tiilien kanssa.

Muuraus tehdään yhdellä tavalla:

 • Lozhkovy, lattialohkossa.
 • Tychkov, yhdessä korttelissa, 1,5 tai 2 korttelia.

Muuratut paksuus vaikuttaa autotallin kykyyn kestää lämpötilan ja tuulenpudotusten vaihtelut.

Karkeiden lohkojen seinämät on yleensä asetettu tiiliksi: seuraava elementti peittää edellisestä rivistä saumat. Ensinnäkin kulmat on rakennettu, niiden väliin venytetyt köydet ja teräspalikat.

Kuinka tehdä lattia ja katto

Lattia on valmistettu kellarikerroksessa, ja lattian paksuus on yli 10 senttimetriä.

 • Irrotetut rakennusjätteet.
 • Pinta tasoitetaan.
 • Tarvittaessa pohjaan kaadetaan hienoa soraa tai hiekkaa.
 • Betoniliuos valmistetaan tasoitettavaksi, on parempi käyttää valmiita betonia M200.
 • Seosta täytetään jatkuvasti useilla kerroksilla.
 • Kun betoni on asetettu, pinta hiotaan.

Kattoustyön järjestys:

 • Palkit ovat valmiita, jotka ovat pitemmät kuin autotallin leveys noin 25 senttimetriä.
 • Palkit asetetaan rakenteen yli 80 senttimetrin välein.
 • Ompelu tehdään 40 mm paksuisilla tankoilla, ne sopivat tiiviisti yhteen.
 • Ruberoid on sijoitettu rinnakkaisille tankoille.
 • Laajennettu savi, kuona tai osittain jäykkä miniläppä asetetaan päälle.
 • Suoritetaan noin 20 millimetrin paksuus.
 • Katto on peitetty rubemastilla tai akvizolilla.

Rakennustyön jälkeen suoritetaan autotöiden ulko- ja sisäkäsittely. Se voidaan peittää aluslevyllä, kipsiä tai hankausta sementillä, seulojen valkaisu.

Huone voidaan eristää vaahtomuovilla tai lasikuidulla suojaamaan kosteutta polyeteenikalvon asennuksesta. Kuonan autotalli, jossa viimeistely ei ole huonompi kuin tiilitalo tai muu materiaali. Yksityiskohdat sen rakentamisesta näyttää videon.

Kuonakivi on kestävä, kohtuullisen edullinen materiaali, jonka avulla omistaja voi luoda autotallin ilman ammattimaisten rakentajien osallistumista. Samalla rakennuksen hinta on huomattavasti vähemmän kuin tiili.

Cinder block-autotallin rakentaminen: konseptista on halpa ja nopea

Cinder block-autotallin rakentaminen on tehtävä, jonka avulla jokaisella, jolla on vähintään vähäinen rakennusosaaminen, pystyy käsittelemään.

Mutta ennen kuin pääset alas liiketoimintaan, kannattaa tutkia tätä kysymystä teoriassa, jotta saisimme käsityksen tekniikasta ja työvaiheista.

Ja koska monet ihmiset haluavat rakentaa hiekkalaatikkoa, tätä vaihtoehtoa käsitellään alla.

Mikä on sementtiryhmä?

Kuonakivi on betonilohko, joka perustuu masuunikuolleen lisäämällä tuhkaa.

Sementtiä käytetään sideaineena, ja parannetuissa laatuja kvartsihiekka tai tiilihiutaleet voivat toimia lisäaineina. Koostumuksen valmistuksessa sekoitetaan hyvin, asetetaan erityiseen muotoon ja puristetaan.

Lohkoilla on huokoinen rakenne ja parannettava lämmönjohtavuutta, jotkut valmistajat lisäävät laajennettua savea, perliittiä tai polystyreeniä materiaalin koostumukseen. Kuonakivet ovat kahta muotoa.

Täysikokoiset - suuren lujuuden omaavat tuotteet, joita käytetään rakennusten perustuksiin, kellareihin ja laakerielementteihin. Hollow - käytetään pääasiassa seinien ja väliseinien rakentamiseen tiloissa.

Kaivuriportin rakentamisen edut ja haitat

Sementtilohkojen käytön edut autotallin rakentamiseen ovat seuraavat:

 1. materiaali eroaa melko edullisesti;
 2. sementti kulutetaan pienemmällä tilavuudella kuin muuraustyössä;
 3. kuona ei ole vaikea ja rakentaminen tapahtuu nopeasti;
 4. kestävyys - materiaalin käyttöikä on vähintään 50 vuotta;
 5. korkeat tulenkestävät ominaisuudet.

miinukset:

 1. huono äänieristys;
 2. myrkyllisten aineiden esiintyminen koostumuksessa;
 3. Jotkut materiaalityypit ovat hyvin raskaita.

Lue lisää alla kuvatun karkean lohkon eduista:

Rakennuksen alku

Ennen kuin aloitat autotallin rakentamisen, sinun on toteutettava joitakin valmistelutoimenpiteitä, nimittäin:

 1. Kehitä autotalli projekti, jossa on kaikki yksityiskohdat.
 2. Laske tarvittava määrä hiekkolohkoja.
 3. Lohkojen pintamenetelmän määrittäminen.
sisältöön ↑

Projektin luominen

Tämän ääneen ja kenties pelottavan otsikon takana piiloutuu suhteellisen mutkaton menettely.

Tässä tarvitaan vain päättää rakennuksen rakenteesta ja piirtää luonnos paperille ottaen huomioon kaikki rakenteen elementit, kuten edellä olevassa kuvassa esitetään.

Piirustuksen kehittämisessä kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen autotalli käytetään - vain auton säilyttämiseen tai korjaamiseen, tarvitsetko katseluhaaran tai kellarin jne.

Tämän jälkeen voit piirtää kaavamaisen piirustuksen perusteella arvioinnin ja ostaa tarvittavan materiaalin määrän.

Projektin yksityiskohtainen suunnittelu auttaa välttämään vakavia virheitä rakentamisen aikana ja toimii ohjeena kaikissa työn vaiheissa.

Karkeiden lohkojen lukumäärän laskeminen

Lohkojen lukumäärän laskemiseksi voit käyttää seuraavaa kaavaa, joka on esimerkki puolen korttelin paksuisesta seinämästä. Ensiksi on tarpeen laskea karkean lohkon ulkopinnan pinta, joka on tavallisesti 19 x 39 cm.

Kertoimen seurauksena saadaan 741 cm2, joka on noin 0,0741 m2. Saadaksesi selville, kuinka monta lohkoa menee rakentamaan 1 m2, tarvitset 1 / 0,0741. Se on noin 13,49.

Näin ollen neliömetrisen seinämän rakentamiseen tarvitaan 14 karkeaa lohkoa (pyöristetty arvo).

Seuraavaksi sinun on laskettava autotallin kehä, lisäämällä sen pituus ja leveys ja kertomalla kahdella lisäyksen tuloksella. Tuloksena oleva arvo kerrotaan seinämien korkeudella, minkä jälkeen lasketaan hiukkaslokerojen kokonaismäärä. Samanaikaisesti porttialue olisi jätettävä laskelmista.

esimerkiksi:

 • autotalli koko - 6x8;
 • seinän korkeus - 2,5 m;
 • Porttialue - 8.5 m2;
 • ympärysmitta on: 6 + 8 * 2 = 28 metriä;
 • 28 * 2,5 (seinän korkeus) = 70 m2;
 • 70 - 8,5 (porttialue) = 61,5 m2;
 • 61,5 * 14 (lohkojen määrä 1 m2: lle) = 861 sementtilohko.

Näiden laskelmien mukaan voit jo kuvitella, kuinka paljon tällainen autotalli maksaa, jos olet jo päättänyt rakennuksesi mittasuhteista.

Lue myös ilmastettujen betonilohkojen eduista rakentamisen aikana tässä artikkelissa.

Asennuspaikka

Automaattisen kuonan muurausrakenne ei ole erilainen kuin tiili, ja asennusmenetelmä riippuu rakennuksen seinämien kuormituksesta. Yhteensä on useita laskostusmenetelmiä:

 • puoli lohkoa sijoitetaan pääasiassa sisäisiin väliseinämiin, joten tämä menetelmä on relevantti muille rakennustyypeille;
 • muurauslohko ja puoli - joita usein käytetään rakennuksen kantavien seinien rakentamisessa;
 • muuraus kahdessa lohkossa - käytetään kaksin- ja kolmikerroksisten rakennusten rakentamiseen;
 • sijoitetaan yhteen korttiin (tychkovy-menetelmä) - tätä vaihtoehtoa käytetään useimmiten autotallin rakentamisessa parhaimpana.

Lue lisää videoiden levittämisestä hiutaleesta:

Rakennusvaiheet

Ennen kuin aloitat säätiön rakentamisen, sinun on valmisteltava paikka rakentamiseen ja merkitä sivusto aiemmin laaditun suunnitelman mukaan.

Maastojen valmistelu ja merkitseminen

Ensinnäkin sivuston, jolle rakentaminen on suunnitteilla, tulee tasata maksimiin ja puhdistaa roskia. Tämä voidaan tehdä sekä erikoislaitteiden avulla että manuaalisesti - kaikki riippuu sivuston kunnosta ja tulevan omistajan ominaisuuksista.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä suuriin juurien läsnäoloon maahan (erityisesti perustuksen asettamispaikassa), mikä voi tulevaisuudessa aiheuttaa ja vahingoittaa rakennetta. Siksi alueelle valmistautumista varten on tarpeen päästä eroon niistä.

Sen jälkeen aiemmin laaditun piirustuksen mukaan nauhatusrako on merkitty - tämä tyyppinen runko on varsin riittävä autotalliin. Perustan ääriviivaa voit käyttää vahvistus- ja kalastuslinjaa tai johtoa.

Tangot ajetaan kehän kulmiin pohjan ulkosivuilta ja sisäpuolelta (rakenteen minimileveys on 30 cm), jonka jälkeen lanka kiristyy niiden väliin.

Säätiön rakentaminen

Merkinnän lopussa kaivetaan pohjan alapuolella olevia kaivoksia, joiden syvyys on mahdolli- sesti maaperän jäädytyksen alapuolella, mutta Venäjän keskiosasta riittää 60 cm.

Seuraavaksi asetetaan tyyny hiekalle ja sora. Kunkin kerroksen paksuuden tulisi olla noin 30 cm.

Sen jälkeen asenna lankojen muotti, jonka seinät on peitetty vedeneristyskerroksella, joka on valmistettu polyeteenistä tai kateaineista. Seuraava vaihe on 12-14 mm: n paksuisten oksojen vahvistuskotelo.

Tämä rakenne antaa pohjan lujuuden ja vastustuskyvyn muodonmuutoksiin, mikä on mahaliikkeistä johtuvaa.

Tässä valmistelutyössä päästään loppuun, ja on vain täytettävä perusta.

Tätä varten voit tilata valmisvalmisteita, jotka toimitetaan erikoisautoissa tai valmistaudu itse ratkaisuun käyttäen komponentteja: sementtiä, hiekkaa ja murskattua kiveä suhteessa 1: 3: 5.

Walling

Ennen hiekkalaatan levittämistä sinun on huolehdittava säätiön vedenpitävyys, sillä jos rakentaa autotallin, sinun on tehtävä se osaavasti. Tätä varten ne käyttävät samaa sellofaania tai kattohuopaa, joka asetetaan pohjan kehäksi.

Myös portin kehys on kiinnitetty etukäteen, kiinnitetty tukien avulla. Pinoamislohkot alkavat kulmasta ja suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Ensimmäinen sora-lohkon rivi on säädetty, kun sen aikana on tehty muurauksen vaakasuora asento.
 • Seuraavat rivit sijoitetaan puolen korttelin siirtymän kanssa. Jokaisen kolmannen rivin jälkeen pystytetään lujitustangot, jotka tekevät seinistä kestävämmän.
 • Kun asetat viimeisen rivin, laske lattiapalkkeja.
 • On myös huomattava, että autotallin takaseinän pitäisi olla etuosaa pienempi. Tämä varmistaa katon kaltevuuden, jonka arvo riippuu pinnoitemateriaalista ja voi vaihdella 5 - 35 astetta.

  Katto ja lattia

  Kattorakennetta varten palkit sijoitetaan varustettuihin pesiin. On suositeltavaa käyttää I-teräspalkkeja, mutta koska tämä vaihtoehto on melko kallis, voit päästä puisen elementin kanssa sen jälkeen, kun olet altistanut heidät erityiseen käsittelyyn mätämpää.

  Levyt asetetaan palkkien päälle ja vedeneristys asetetaan. Tämän jälkeen asennetaan katemateriaali.

  Viimeinen vaihe rakentamisen autotalli - täytä lattia. Tee näin poistama kerros maaperä, pohja kuoppaan on räikeä ja peitetty hiekalla ja rauniot. Seuraavaksi koota vahvikeharja ja kaada betoni kellarikerroksen tasolle.

  Seinien koristelun ominaisuudet

  Ensinnäkin ulkopuolelta. Usein Internetissä saatat huomata, että karkea lohko on hygroskooppinen materiaali, joten ulkopinnan viimeistelykerroksen puuttuessa se lopulta romahtaa.

  Mutta käytännöllisesti katsoen tällaiset rakennukset ovat vuosikymmenien ajan ilman sisustusta, eikä niille ole mitään.

  Jos haluat kuitenkin suojata ja suojata lohkojen huokoisen rakenteen ulkoisesta ympäristöstä, voit levittää seinälle kerrosta ja maalata viimeisteltyä pintaa julkisivuomalla, mikä antaa autotallille esteettisen ilmeen.

  Tämä on todennäköisesti budjetti ja samalla tehokas vaihtoehto.

  Sisustuksessa on useita tapoja: kipsi, seinäpaneeli (puu, metalli tai PVC), kosteutta kestävä kipsilevy (jos autotalli ei ole lämmitetty). Kaikki riippuu omistajan mieltymyksistä ja taloudellisista ominaisuuksista.

  Niille, jotka haluavat säästää materiaalia, paras vaihtoehto on kipinöinti, ja ne, jotka eivät halua ottaa tätä aikaa vievää ja likainen työtä, ei ole muuta kuin käyttää edellä mainittuja pinnoitusvaihtoehtoja.

  Kaikki ne viittaavat pohjan rakentamiseen, joka mahdollistaa myös eristyksen piilottamisen verhousmateriaalin alla. Mutta tämän menetelmän avulla on uhrattava pieni osa autotallihuoneen tilaa, koska kehyksen rakentaminen merkitsee käytettävän alueen vähenemistä.

  Kuten näette, autotallin rakentaminen hiekkoblockista omilla kädillä on suoritettavien työkalujen tehtävä. Tietenkin sen täytäntöönpanon on käytettävä huomattavasti ja tehtävä merkittäviä ponnistuksia, mutta loppujen lopuksi rakentaminen ei voi tehdä ilman sitä.

  Sementtilohjan laskeminen autotallin laskimessa

  Kuonan kivi on halpa ja luotettava rakennusmateriaali. Sen käyttö rajoittuu yleensä talonrakennuksiin, mutta myös hiekkalaatikoista valmistetut asuinrakennukset. Ennen kaikkea rakennustyöhön on ensinnäkin ratkaistava tarvittava määrä materiaalien laskemista. Kuinka monta karkeaa lohkoa neliömetrissä ja kuinka paljon laskea määrä, artikkelimme kertoo sinulle.

  Rakennuspalikoiden lajit

  Autotallin rakentaminen ei ole erityisen vaikeaa. Lisäksi se toimii erinomaisena koulutustilana rakennusalan taitojen käsittelyssä. Kuonan kivet ovat kevyitä (onttoja) ja raskas. Kaikki ne valmistetaan muovausmenetelmällä, ja erikoiskoneen läsnä ollessa on mahdollista järjestää tämän rakennusmateriaalin itsenäinen tuotanto.

  Kuonakivien valmistuksessa käytetään varmasti hiekkaa, erilaisten fraktioiden murskattua kiveä, kuonaa (malmien täyttyneet jäänteet) sekä sementtilaastin kytkimelle. Näiden "välttämättömien" ainesosien lisäksi seokseen lisätään usein saviä, tiili taisteluja ja jopa sahanpuru. Tietenkin tällaisella levyllä on paljon pienempi paino, mutta sitä eristävät erinomaiset lämmöneristysominaisuudet.

  Rakentaa rakenteen tulevaisuus monoliittisten lohkojen avulla, kestävä ja raskas. Ne tarjoavat luotettavaa tukea sekä mahdollistavat huomattavia säästöjä konkreettiseen ratkaisuun. Vaaleammat lohkot, joiden sisäpohjat ovat sisällä, soveltuvat paljon seinään. Lisäeristysominaisuuksia saadaan aikaan täyttämällä tilaa sisäpuolella laajennetulla savella tai sahanpurulla.

  Kuinka laskea materiaali autotallissa

  Tarvittavien virheiden laskemiseksi tarvitaan lisätietoja tästä aineistosta ja sen ominaisuuksista. Huolimatta siitä, että monet valmistajat ovat liian vapaita tulkitsemaan tämän tuotteen valmistusta koskevia standardeja, korkealaatuiset tavarat markkinoilla ovat yleisempiä väärennöksiä.

  On mahdotonta tarkistaa tuotantovaiheita omien resurssien avulla, mutta tuotteiden luotettavuus voi olla yksinkertainen testi. Tätä varten sinun on ostettava yksi tuote ja pudota se noin rintakehän korkeudesta (metri - yksi ja puoli). Hyvälaatuinen kuonakivi säilyy kokonaisena, paitsi että reunoilla hieman sirotellaan. Vialliset tavarat todennäköisesti jakautuvat puoleen. Testausta varten tehty pinta ei saa olla betoni, sen lisäksi on mahdotonta heittää lohkoa vaivattomasti. Vain todentamalla rakennusmateriaalin luotettava laatu voit jatkaa irtotavarana ostoksia.

  Mitä sinun tarvitsee tietää ennen ostamista:

  • Vakiokoot yksi lohko - 39 senttimetriä. Yksinkertaisilla laskutoimituksilla voidaan todeta, että 72 yksikköä tuotetta on kuutiossa.
  • Lomakkeiden valmistuksessa käytetystä käytöksestä riippuen vähäinen kokoeroero.
  • Jos rakennusten rakentamiseen vaaditaan erikokoisia lohkoja, laskenta suoritetaan kuutiokapasiteetista. Jos kaikki tuotteet ovat samat, on helpompi suunnitella kulutuksen perusteella neliömetriä kohti.
  • Paras tulos on kahden laskentamenetelmän vertailu. Näin voit saada tarkimman määrän ja välttää muita vaikeuksia.

  Jos tiedät tietyistä koosta tulevasta autotallitilasta, laske tarvittava materiaali ei ole vaikeaa. Seuraavassa kuvataan yksityiskohtaisesti kahta menetelmää karkeiden lohkojen laskemiseksi.

  Lohkon rakentaminen hiekkalaatan

  Rakennusmateriaalien laskemiseen tarkoitetun kätevän online-laskimen ansiosta varovainen omistaja säästää huomattavia investointeja. Kuitenkin, jotta voidaan selvittää, miten tällainen järjestelmä voi toimia, on hyödyllistä selvittää hahmosi. Vertaamalla saatuja tietoja voit turvallisesti jatkaa hankintaa, koska materiaalipulan riski on vähäinen.

  Materiaalin laskeminen kuutiometriä kohden:

  1. Viitetiedot ovat kunkin seinän indikaattori. Se lasketaan myös rakenteen korkeuden, leveyden ja pituuden mukaan.
  2. Tulokset on lisättävä yhteen. Laskettaessa sinun ei pidä unohtaa, että kahden seinän kohdalla on tarpeen poistaa liitäntäkaarien määrä.
  3. Lopullinen luku on haluttu lohkoryhmä, joka lasketaan jakamalla kokonaistilavuus materiaalisyksikön tilavuudesta.

  Sisäisten väliseinien rakentamisessa käytetään usein "puoli" materiaalia. Se on tarkoituksenmukaisempaa, koska sen sisällä ei edellytetä lisääntynyttä lämmönkestävyyttä. Käytettäessä edellä mainittua menetelmää kuitenkin saadaan melko suuri virhe, joten on parempi käyttää jotain muuta lohkojen laskentatapaa.

  Karkeiden lohkojen lukumäärän laskeminen kvadratuurissa:

  1. Rakennuksen pinta-ala voidaan laskea kertomalla seinien kokonaispituus huoneen keskimääräisellä korkeudella.
  2. Tämä arvo on jaettava käytetyn lohkon etupuolella.
  3. Tuloksena oleva arvo on pyöristettävä ylöspäin ja tarvittaessa lisätään 1-5% varastosta.

  Laske tarvittava määrä hiekkolohkojen rakentamista autotalli ei ole niin vaikeaa. Tämä edellyttää paperisuunnitelmaa - järjestelmää sekä tietoa käytettyjen materiaalien koosta. Laskenta voidaan tehdä kahdella tavalla, joiden tuloksia on verrattava toisiinsa. Garazhov.Ru: n kotimestareiden mukavuuteen on olemassa erityinen online-laskin, mutta itsenäinen laskenta antaa enemmän tietoa ja auttaa myös lisäämään kokonaiskuvan tulevasta projektista.

  Kuonakivet ovat kevyitä betonilohkoja, jotka sopivat talon rakentamiseen. Yhden hiomalaikan koko on 390 x 190 x 188.

  Online-laskimella voit laskea rakennustöiden tarpeellisia karkeiden lohkojen määrää.

  Kuinka käyttää sitä

  Laskennassa on tarpeen täyttää kaikki sarakkeet: tulevan autotallin pituus ja leveys sekä seinien korkeus. Jotta et halua ostaa ylimääräisiä lohkoja, sinun on määritettävä portin ja ikkunoiden koko (jos autotalli on suunniteltu korjaamoon).

  Laskimessa voit laskea karkeiden lohkojen lukumäärän paitsi yhden kerroksen, mutta kaksikerroksisen ja ullakkohuoneen rakentamiseen. Kuonalohkot voidaan asettaa sekä leveyteen että pituuteen. Ensimmäisessä tapauksessa kulutus on enemmän, mutta seinien paksuus on myös suurempi. Siksi kytkinpylväs on myös täytettävä.

  Huomio: online-laskenta tehdään ilman saumoja. Jos suunnittelet suuria saumoja lohkojen väliin, vähennä 5% tuloksesta.

  Sementtilautojen autotallin rakentaminen omilla käsillä

  Kuonakivää käytetään aktiivisesti rakentamisessa yli 30 vuoden ajan. Nykyään rakennetaan erilaisia ​​mittoja rakennetaan hiekkakivestä, mutta tämä materiaali on kaikkein tärkein matalarakentamisessa. Ei ole vaikeaa rakentaa autotallia hiekkakivestä, koska tämä valoisa ja suurikokoinen materiaali on myös erittäin lämpöeristetty.

  Mikä on sementtiryhmä?

  Se perustuu masuunikuoreen, ja lisäksi se lisää tuhkaa koostumukseen. Binder toimii sementtilaasti. Täyteaineiden teknisten ominaisuuksien parantamiseksi voidaan valmistaa: muru- tai kvartsihiekkaa.

  Koostumuksen kaikki ainesosat sekoitetaan laadullisesti ja niitä puristetaan erikoisasennuksilla, jotka aiheuttavat suuren paineen. Painamisen jälkeen materiaali vie valmiin muodon.

  Karkeiden lohkojen rakentaminen voi käyttää kahta rakennusmateriaalityyppiä:

  • ontto. Keskellä on useita reikiä. Onton tuotteen paino on 15-21 kg. Seinien ja uudelleenjärjestelyjen rakentamiseen 1-2-kerroksisissa rakennuksissa;
  • täyteläinen. Painon lisääminen 25-27 kg: iin johtaa materiaalin lujuuteen ja kovuuteen. Useimmiten perustettu säätiö on monikerroksisten rakennusten perusta.
  Kuonakivi on betonia, joka sisältää kuonaa

  Moduulien huokoisuus on etu ja haitta samanaikaisesti. Pintojen vuoksi lämpöeristysominaisuudet paranevat. Säilytykseen lisätään usein lämpöä, sardiinia, perliittiä ja polystyreeniä. Haittapuolena on vahvuuden väheneminen ja lisäverhouksen tarve.

  Ennen kuin rakennat hiekkalaatan autotallin, sinun on valittava materiaalin huokoisuus. Huokosten määrän ja koon pienentyessä lämmönjohtavuus kasvaa ja rakenteen lujuus kasvaa. Suurten huokosten moduuleille on tunnusomaista korkea eristyskyky, mutta ne ovat jonkin verran heikompia voimaindikaattoreiden suhteen.

  Kaivuriportin rakentamisen edut ja haitat

  Sementtilohkon autotalli omilla käsillä olisi rakennettava tutkittaessa rakennusmateriaalien ominaisuuksia ja valitsemalla paras tyyppi.

  Cinder block-autotallin etuja ovat:

  • aineen suhteellisen alhainen hinta;
  • alempi sementtikulutus verrattuna tiilen sijoittamiseen;
  • rakentamisen helppous - hiomalaikka vain sopii ja putoaa nopeasti suurien mittojen vuoksi;
  • rakenteellinen kestävyys - rakenne kestää vähintään 50 vuotta;
  • erilaiset tulenkestävät ominaisuudet.
  Talot, laajennukset, autotallit ja aidat on rakennettu karkeista lohkoista

  Niistä miinukset:

  • heikkolaatuinen äänieristys;
  • Koostumus käyttää kuonaa, joka sisältää myrkyllisiä elementtejä;
  • yksittäiset lajikkeet ovat erittäin raskaita.

  Kuinka aloittaa rakentaminen?

  Slag-block-moduuleja käytetään usein pienten rakenteiden rakentamiseen. Niitä käytetään usein kesäkeittiöissä, autotallissa, yhden kerroksen taloissa ja maatalousrakennuksissa rakennusten nopeuden takia. Koska jokainen auton omistaja haluaa rakentaa autotallin nopeasti, hiekkalaatat ovat yksi parhaista ratkaisuista. Jos vertaat menetelmää vaahtolohkojen ja kuonan autotallin rakentamiseksi, ero ei ole merkityksellinen.

  Cinder block-autotallin vaiheittainen rakentaminen sisältää seuraavat toiminnot:

  • rakennustyömaan geodeettinen arviointi;
  • etäisyyden määrittäminen pääviestinnästä: valo, vesi, kaasu (lämmitetyissä tiloissa);
  • kalkkikappaleiden laskemisen ja suunnittelun suunnittelu;
  • muurausmuodon valinta ja karkeiden lohkojen autotallin perustyyppi;
  • määritetään autotallin karkeiden lohkojen lukumäärä sekä lasketaan muiden materiaalien määrä.

  Hanke on kaiken työn perusta.

  Usein aloittelevat rakentajat välttävät etukäteen valmistelua, mieluummin improvisaatiota. Tällainen lähestymistapa edellyttää yksittäisten elementtien uudelleenjärjestelyä, lisäinvestointeja ja rakenteen puutteellisuuden riskiä säätiön väärän valinnan takia. Pienessä huoneessa ei ole paljon aikaa suunnitelmien ja piirustusten laatimiseen.

  Monet aloittelevat rakentajat pelkäävät usein tätä sanaa, uskovat, että hankkeen luominen kestää kauan.

  Hiekkalaatan autotalli vaatii vähän aikaa. On suositeltavaa piirtää arkin lävitse oleva kuva valmiista rakenteista ulko- ja sisäpuolelta. Visuaalinen esitys auttaa nopeuttamaan prosessia ja nopeuttamaan viestinnän tarjontaa, laitteiden ja työkalujen sijaintia.

  Ennen suunnittelun alkua on tarpeen määrittää rakennuksen tarkoitus:

  • autojen korjaukseen. Autotalli, jossa on kellari, sopii ihanteellisesti auton kunnon säilyttämiseen.
  • auton varastointiin. Jos yksi kone on saatavana, vakiolaatikko sopii ilman lisämuutoksia. Autotalli kahdelle autolle hiekkalaatikosta voi olla hyödyllinen myös toisen auton poissa ollessa, mutta suunnitellaan tulevaisuuden ajoneuvon ostamista.
  • työhön. Jos siellä on työpaja, tarvitaan lukuisia laitteita, rakennusta on laajennettava, jotta ohjattu toiminto voidaan liikkua vapaasti.

  Rakennamme autotallin hiekkalaatikoihin

  Karkeiden lohkojen autotallin rakentaminen omilla käsillä suoritetaan vaiheittain. Askel askeleelta ohjeita siitä, miten rakentaa autotalli hiekkalaatikko, auttaa olemaan jäämättä pieniä, mutta tärkeitä rakentamisen vaiheita.

  Kuonakivet ovat riittävän kevyitä materiaaleja, joten voit valita nauhan perustuksen

  Toiminta-algoritmia on kuvattu orientaatiolle kranaatin lohkon autotallin rakentamisen aikana:

  1. Valitse mikä säätiö on tarpeen. Materiaali on suhteellisen kevyt, joten muotoilu on vaatimaton - se on varsin sopiva nauhatyyppi.
  2. Määritetään materiaali vedenpitäväksi pohjaksi sekä otettava huomioon pinnoituskalvo höyrystä eristettävään ja suojautumiselta lämpöhäviöltä.
  3. Huoneen seinien rakentaminen. Rakenna autotalli omalla kädelläsi hiekkalaatikosta on helpompaa, jos käytät onttoa versiota.
  4. Pohjakerros ja kellarijärjestely (jos saatavilla).
  5. Katteen päällekkäisyyden muodostuminen.
  6. Porttien ja ovien asennus.
  7. Viimeinen vaihe: johdotuksen, sisä- ja ulkojärjestelyjen asennus.

  Kattokerroksen autotalli pohjasta kattoon on järjestetty 7 päävaiheeseen, joista jokaisella on rakennuksen tarkoituksesta riippuvainen työtehtävä. Jos rakennat autotallin omiin käsiisi, kaikki tekniset säännöt muodostavat monitoimisen, taloudellisen ja monitoimisen rakenteen.

  Karkeiden lohkojen lukumäärän laskeminen

  Ennen rakentamista on määriteltävä rakentamisen edellyttämät moduulit.

  Jotta autotallin oikein karkeiden lohkojen laskeminen olisi valmistettava:

  • paperiarkki;
  • rulettipyörä;
  • älypuhelin tai laskin;
  • kahva.
  Ennen rakentamisen aloittamista vaaditaan tarvittava määrä materiaalia.

  Jos haluat tietää, kuinka paljon sementtilohkoa tarvitaan autotalliin, jossa on tietyt seinän mitat, on tarpeen määrittää lohkojen mitat. Yksittäisen moduulin vakiomitat ovat 390'188'190 mm, mutta muunnokset, joiden mitat ovat 390'188'120 mm, ovat markkinoilla. Käytetyt materiaalit ovat vakiokokoisia, on parempi mitata. Ulkoreunus on tärkein. Jos seinä on puolen korttelin paksu, kasvualuetta alun perin lasketaan.

  Laskettaessa hiekkalaatikkoa per autotalli on useita tapoja, on helpointa määrittää lohkojen määrä 1 m2: ksi. Ehdotetun esimerkin perusteella - 1 0,014 = 13,5 kappaletta, kaikki murto-arvot pyöristetään suurempien lukujen puolesta - 14 kappaletta.

  Esimerkki siitä, miten lasketaan kynnyslasilaskuri 7'5 m: n rakentamiseksi ja 2,5 m: n korkeudeksi:

  1. Perimeterakenne. Suorakulmion kaavaa käytetään: (7 + 5) · 2 = 24 m.
  2. Neliön seinät. Laskettu määrä kerrotaan rakenteen korkeudella: 24 · 2,5 = 60 m2.
  3. Reikien koko. Puhtauksien pinta-ala lasketaan, koska on virheellista laskea koko alueelle tarkoitetun hiekkalaatan määrä. Ikkunoiden, ovien (jos sellainen), porttien pinta-ala vähennetään kokonaismäärästä. Harkitse esimerkki, kun sisäänrakennetut portit ovat 2,5 m korkeat ja 3,2 m leveät: 2,5 · 3,2 = 8,75 m2. Rakennusala yhteensä: 60-8,75 = 51,25 m2.
  4. Laske karkeiden lohkojen määrä auttaa kaikkia seiniä ja lohkojen määrää per 1 m2: 51.25 · 14 = 717 kappaletta.

  Ei ole välttämätöntä ottaa materiaalia päästä päähän, koska työn aikana on vaara, että avioliitto on vahingoittunut. Avioliiton ei pitäisi olla enempää kuin 5%. Jos tarkastelemme hiekkalaatikkoa, mikä on vain materiaalia, se käy ilmi: 800 · 25 = 20 000 ruplaa, joista 25 on Moskovan keskimääräinen materiaalihinta. Lisäksi otetaan huomioon muiden materiaalien hinta.

  Kuinka paljon kuorilohkoja tarvitsen autotallille?

  Asennuspaikka

  Jos rakennamme autotallin omiin käsiimme hiekkalaatasta ensimmäistä kertaa, mutta siellä oli kokemusta tiilimuurauksesta, henkilö saa nopeasti mukavan. Asennusmenetelmä riippuu seinämien kuormituksen suuruudesta.

  Nykyään on olemassa useita tapoja rakentaa karkeista lohkoista:

  • käytä puoli korttelia. Käytetään usein huoneen väliseinien järjestämiseen, jota ei käytetä suhteellisen lujuuden omaavien rakenteiden rakentamiseen;
  • 1.5 lohkon asennus. Sitä käytetään seinien asentamiseen;
  • 2 lohkojen käyttö. Vaaditaan tiloissa, joissa on suuri kuormitus säätiöön, pääasiassa 2-3-kerroksinen rakenne;
  • tychkovaya-tekniikka 1 korttelissa. Sillä autotalli on paras vaihtoehto.

  Rakennusvaiheet

  Tilojen sijoittelu, säätiön, seinien, katon päällekkäisyyksien rakentaminen on mahdollista vain sopivalla tontilla. Ensimmäinen vaihe on alueen perusteellinen valmistelu.

  Maastojen valmistelu ja merkitseminen

  Ensinnäkin rakennuspaikka on tasoitettava, työprosessissa on parempi käyttää vesitasoa. Samanaikaisesti kaikki roskat poistetaan, mukaan lukien haudattu maahan. Helpoin tapa on tasata maata erikoistuneiden laitteiden avulla, edullisemmin, mutta enemmän työtä voi tehdä työtä käsin.

  Kaivo on kaivettu 40 cm leveä ja 50 cm syvä

  Suurta huomiota olisi kiinnitettävä suurien juurakoiden esiintymiseen etenkin kellarissa. Kun puu kehittyy, juuret vahingoittavat pohjaa ja johtavat suurien halkeamien esiintymiseen. Pintavalmisteen aikana, ennen kuin autotallin rakentamisen muut vaiheet aloitetaan, ruohomaalit louhitaan.

  Ennen työn aloittamista on suositeltavaa tutkia viestintäsuunnitelma ja tarkistaa kaivettujen kaapeleiden, kaasu- ja vesiputkien puuttuminen. Jos jätät suosituksen huomiotta, tarkastuskaivon kaivamisen vaiheessa tai sen korvaamisprosessissa syntyy ongelmia, kun haluat murtaa vedon ja murtautua lattian läpi.

  Kun tontti on valmis, ne ottavat piirustuksen kädessä ja sen mukaan ne suorittavat merkinnät nauhan perustukselle. Ympyrä on merkitty ympärysmitan ympärillä, paremmin valokeila ja nauha. Kulmissa ajetaan sauvoja sekä rakennuksen sisällä että sen ulkopuolella. Alapinnan leveyden tulee olla vähintään 30 cm.

  Säätiön rakentaminen

  Perusta on korkealaatuisen ja kestävän rakenteen perusta. Tärkeimmät valmistusmääräykset:

  • mitä perustusta tarvitaan hiekkalaatikon autotallille, on määritettävä geodeettisen tutkimuksen perusteella. Jos tulokset osoittavat, että kosteus, virtaavuus ja maaperän taipumus lisääntyvät, olisi parempi vaihtoehto paalupohjan autotallille; riittää valitsemaan matalat paalut;
  • syvyys kellarin lohkojen autotallille lasketaan erikseen ottaen huomioon kuorman, maaperän tyypin, leveyden ja alustan tyypin. Ihanteellisesti syvyyden pitäisi olla suurempi kuin maaperän jäädyttäminen alueella. Keski-Venäjällä riittää perusta 60 cm: n syvyyteen. Kortin leveyden tulisi olla yli 30 cm;
  Karkeiden lohkojen rakentaminen ei ole lastausta, ei ole tarpeen luoda kiinteää perustusta
  • tukirakenteiden pohja on sijoitettu hiekkaa ja raunioita varten, joka imee tuhoisia vaikutuksia pohjaan. Aluksi hiekka asetetaan 30 cm: n kerroksella ja sitten murskattu kivi fraktioon 5-20, myös 30 cm: n kerroksella. Jos autotalli on suuri, on suositeltavaa käyttää useita kerrostumia, joista toinen on murto-osa 5-20, muut 10-40 tai 40-70;
  • pohja altaan autotallin alle, kaadettu kaivantoon. Jotta se olisi sileä, muotti on tehty levyistä. Kostutuksen ja hävittämisen estämiseksi puuta peitetään eristävällä materiaalilla (polyeteenistä tai vedeneristysmateriaalista);
  • Säätiön valmistus vaatii korkealaatuisen sementtiseoksen käyttöä. Helpompi, mutta kalliimpi, ostaa sen valmiina. Seosta on helppo valmistaa käsin tai betonisekoittimella sekoitettaessa sementtiä, hiekkaa, raunioita ja vettä: 1: 3: 5: 1. Veden määrää säännellään paikoillaan;
  • kaivo kaadetaan 30-50 prosenttiin, sitten varret 12-14 mm vahvistetaan. Voit hitsata käsin suoraan kaivosta ja pinoa se tiilien päälle nostamalla sitä kerroksen keskelle tai yhdistää rakenteen erikseen ja sijoittaa sen sitten kaivantoon, mutta tarvitaan useita työntekijöitä. Vahvikkeen läsnäollessa pohja muuttuu maaperän muodonmuutoksista ja siirtymistä vastaan.

  Walling

  Ennen kynsilohkareitin aloittamista sinun pitäisi luoda vesitiiviit pohja. Suojaus kosteudelta estää pohjan vahvuuden tuhoutumisen ja heikentymisen. Sopivat sellofaani- tai ruberoidilevyt, ne asennetaan säätiön kehän ympärille.

  Ennen työn aloittamista on suositeltavaa asentaa kehikko portille, ikkunoille ja oville (jos sellainen on). On parempi käyttää välilevyjä kohdistukseen.

  Yleisin seinien rakentamismenetelmä on "tiili", kun seuraava kattaa edellisen rivin saumat.

  Kuinka laittaa hiekkalaatikko autotalliin:

  1. Aseta ensimmäinen rivi. Kannattaa aloittaa kulmat niin, että yhteys toiseen seinään on mahdollisimman voimakasta. Asennuksen aikana on suositeltavaa tarkistaa taso.
  2. Kaikki seuraavat rivit on asetettu päällekkäin puolikkaaseen. Seinien lujuuden lisäämiseksi on suositeltavaa vahvistaa joka kolmas rivi vanteilla.
  3. Viimeisen rivin asettamisprosessissa tulisi jättää aukot, joissa palkit kiinnitetään lattian kiinnittämiseen.

  On suositeltavaa tehdä autotallin takana takana hieman etupuolen alapuolella. Koska kaltevuudet katon pinnalla ei kerry nestettä. Kaltevuus riippuu materiaalin tyypistä, joka vaihtelee välillä 5-35 °.

  Katto ja lattia

  Ennen kuin täytät lattian autotallissa, sinun tulee varustaa katto. Katon tekeminen merkitsee tarvetta asentaa palkit lohkojen väliin valmistettuihin aukkoihin. Paras tapa valmistaa katto sopiva dvutavrovy kanava teräs, mutta ne ovat melko kalliita. Puupalkit vähentävät rakentamisen arviointia, mutta niitä on alustavasti käsiteltävä keinoilla, joilla estetään mätää. Palkkikappaleiden päälle asennetaan, ja päälle on vedeneristys- ja kateaineita.

  Sisustus, portit, autotallin katto ja lattian valmistus ovat rakenteen viimeisen vaiheen rakentaminen.

  Kattoon tarvitaan I-palkkeja, joiden pituus on 25 cm enemmän kuin autotallin leveys

  Lattiajärjestely:

  1. Lattian täyttämiseksi poistetaan kerros maaperä.
  2. Kaivetun kuopan pohjaan kohdistuu tamping, voit käyttää manuaalista trombia tai värähtelevää levyä.
  3. Hiekka ja rauniot nukkuvat alareunassa.
  4. Vahvistettu runkorakenne.
  5. Kaada betonia kellarikerrokseen.

  Seinien koristelun ominaisuudet

  Alun perin tehty ulkovaippa. Usein on väärinkäsitys siitä, että koska hiilipölyn hygroskooppisuus loppuu, se muuttuu nopeasti tuhoutumiseksi. Tällaisten rakenteiden valmistuksen käytännön mukaan huokoinen materiaali kustantaa kymmeniä vuosia ilman viimeistelyä romahtamatta.

  Ulkonäön ja kestävyyden parantaminen täydentävän viimeistelyn avulla on melko sopiva. Yksinkertaisin, edullisin ja melko tehokas tapa on seinien rappaus ja maalaaminen julkisivulla.

  Sisustuksen osalta kaikki ei ole niin selkeä, on olemassa useita eri tapoja:

  • kipsi;
  • puinen, PVC- tai metallipäällyste;
  • kosteutta kestävä kipsilevy pinnoite, sopii myös lämmittämätön autotalli.

  Valinta perustuu projektin budjettiin ja visuaalisiin mieltymyksiin. Halvempi vaihtoehto on kipsi, mutta prosessi on aikaa vievää. Voit välttää paneelit likaisen ja pitkän työn välttämiseksi. Jotta pohja olisi vahva ja kestävä, ja koristeellinen materiaali muuttumaan muodonmuutoksesta, on suositeltavaa laatoittaa ja levittää eristemateriaalia. Muut materiaalikerrokset lisäävät rakennusarvion rakennetta ja osuvat huoneeseen.

  Haluatko ehdottaa täydennystä ja tehdä artikkelista paremman? - Jätä kommentti.