Betonirakenteiden rakentaminen

Jos aikaisemmin raudoitettu betonirakenne todisti omistajansa hyvinvointia, tällä hetkellä rakennuselementtien ja lohkojen teollisen teknologian ansiosta rakennuksen kustannukset ovat laskeneet useita kertoja.

Suurin osa kotimaisista autonomistajista, joilla on hallussaan oleva maa-alue tai jotka vuokraavat sitä pitkällä aikavälillä, yrittävät rakentaa luotettavaa ja kestävää "taloa" autolleen. Päärakennustoiminta, jossa "laatikko" ja säätiö ovat yksi, on suosituin muotoilu. Valmistajien rakentamista varten voit ostaa betoniteräksiä garage-rakennuksen tai tiilen rakentamiseen. On kuitenkin huomattava, että tiili- tai vaahtoblock-rakennuksen rakentamisen kustannukset ovat useita kertoja enemmän kuin betoniterästen rakentaminen.

Nykyaikaisia ​​"taloja" teräsbetonista valmistetuille autoille valmistetaan tehdasolosuhteissa teollisuusyrityksissä ja ne esitetään kahdessa mahdollisessa vaihtoehdossa:

Esivalmistetut autotallit koostuvat yksittäisistä laatoista, jotka on kiinnitetty asennuksen aikana erityisillä ankkuripultteilla. Toinen vaihtoehto on täysin viimeistelty ja sidottu "laatikko", joka asennettu on kiinteästi kiinnitetty valmistettu säätiö.

Ennen kaikkea betoniteräksen rakenteen positiivisia ominaispiirteitä, edellyttäen, että kaikki rakennus- ja teknologiastandardit ja -säännökset täyttyvät, koko rakenteen vahva lujuus, luotettavuus ja kestävyys. Lisäksi betoniteräkset voidaan valita tulevan autotallin halutun koon perusteella, tai tilaus valmis, haluttu lähimpänä haluttua kokoa.

Tärkeä etu on se, että käytännöllisesti katsoen kukaan, ei edes kokenut rakennusmestari, pystyy kokoamaan autotallin valmiista raudoitetuista betonirakenteista omilla käsillään.
Myös pluses on lisättävä ja helppous korjata. Siinä tapauksessa, että levyn pinnalle muodostuu halkeamia tai vääntymiä, ne voidaan korjata itsenäisesti.

Voit tehdä tämän puhdistamalla vaurioituneet alueet korkeapaineisella vedellä. Puhdistuksen jälkeen ulkonevat metalliset lujitustangot tulee puhdistaa ruosteesta ja käyttää korroosionestoainetta. Tämän jälkeen sementti-hiekkalaasti täyttää muodostuneet reiät.

Vahvitetun betonirunkoisten rakennusten rakentamisessa suurin haitta on tiettyjen rakennusten erikoisalan ammattilaisten kuljettamisen tai vuokraamisen lisäkustannukset.

Vahvistettu betoniteräsrakenteinen autotalli sekä monoliittiset autot tarvitsevat lisäksi katon vedenpitävyyttä, joka on yleensä tasainen ja kattohuopa. Jos näin ei tapahdu, katon alle kerääntyvä vesi johtaa vaimennukseen ja lisäksi betonimoottoreiden hävittämiseen.

Eräs toinen lujitetusta betonista rakennettujen autotallien haittana on seinien kondensaatin muodostuminen, joka muodostuu liitoksissa lämpötilan erojen vuoksi erityisesti kylmäkauden aikana. Mutta tämä haitta voidaan helposti poistaa täydentämällä autotallin sisätilaa muovilevyillä tai laudalla.

Suuri tai pieni?

Ostajien suosituimpia ovat betonielementtien esivalmistetut (modulaariset) autotallit, joita tuotetaan useissa projekteissa:

 • ZHBI-1 (modulaarinen ilman lattiaa). Lineaariset mitat ovat 400x625x245 cm, ja koko rakenteen paino on noin 12 tonnia.
 • ZHBI-2 (yhdessä lattian kanssa). Se on sama koko kuin edellinen projekti, mutta 4,5 tonnia enemmän kuin edellinen.
 • ZHBI-3 (modulaarinen lattia ja kellari)

Vakiokokojen lisäksi suurille "Gazelleille" on valmiiksi valmistetut autotallit, joiden koko ja keskimääräiset hinnat Moskovassa toimituksen yhteydessä näkyvät alla olevassa taulukossa:

Levyjen autotalli: rakenteiden ominaisuudet

Tarvittava ja tärkeä rakenne kaikille auton omistajille on autotalli, joka kattaa auton huonoista sääoloista, suojaa sitä uteliailta silmiltä ja antaa sinun tehdä mukavasti pieniä korjauksia. Rakennuksen rakentamisessa kannattavin, kätevä ja nopein vaihtoehto on levyjen autotalli.

Pohjimmiltaan asennukseen käytetään kahta materiaalityyppiä:

 • Betonipäällysteiset esivalmisteet.
 • OSB-levyt.

Tässä artikkelissa tarkastelemme molempia tapoja, puhumme käytetyistä materiaaleista, teknisistä ominaisuuksista ja kokoonpanon ominaisuuksista.

Esivalmistettu betonirakennus

Tämäntyyppisten rakennusten rakentamiseen ei tarvita säätiötä (ks. Mitä tarvitaan perustaksi autotalliin: me määrittelemme ja teemme), levyt asetetaan pohjaan tasaiseksi ja ripotella hiekalla.

Rakentamisen aikana käytetään erityisiä autotallilevyjä, joihin kuuluvat:

 • Kolme tyhjää seinäpaneelia.
 • Yksi paneeli, jossa aukko portille.
 • Lattialaatta.
 • Levylaatta.

Tämän tyyppisen rakenteen etuja ovat seuraavat:

 • Asennuksen nopeus Autotalli on koottu suunnittelijan tyypin mukaan, joka kestää paljon vähemmän aikaa, vaan tarvitsee vain hitsausta kytkentäelementtien liittämiseen. Vaikka käytettävissä olevat lisävarusteet, jotka on yhdistetty ilman hitsausta, käytetään kiinnikkeitä ja ankkureita, ja hitsaustöitä tarvitaan vain portin asennuksen yhteydessä.
 • Kestävyys ja luotettavuus. Autotallilevyjen rakenne on yli kymmenen vuotta ja takaa auton turvallisuuden.
 • Sisällä oleva huone ei vaadi suurta investointia sisustukseen, pohjimmiltaan riittää maalata tai valkaista seiniä ja kattoa.
 • Betonirakenteinen autotalli on paljon lämpimämpi kuin monoliitti- tai metallirakennukset, mutta sähkön säästämiseksi ja lämpöhäviön vähentämiseksi jotkut omistajat kattavat lisäksi seinät vaahdolla tai matalalla sulatuksella.

Haittoihin kuuluu tarve houkutella laitteita levyjen asentamiseen ja sarjan suhteellisen korkeisiin kustannuksiin. Mutta hintaa voidaan vähentää tekemällä joitain tuotteita itsekseen.

Seinät ja autotalli

Seinäseinäkyltelevyjen sarjassa on pieni paino, pienempi paksuus (120-150 mm), jokaisella levyllä on sisäänrakennetut upotetut osat, jotka takaavat kehyksen luotettavan kokoonpanon.

Rakennuslattian kustannusten vähentäminen voidaan tehdä myös käsin. Autotallin alapuolella oleva monoliittinen laatta kaadetaan ensimmäiseen paikkaan, pohjan pinta vahvistetaan ristikkona tai yksittäisinä kytketyt sauvat, joiden läpimitta on 12-16 mm 200-300 mm: n välein, betoniin peitetty, tärinä ja tasoitettu.

Se on tärkeää! Koska rakennus on itsekantava rakenne, eikä se ole raskaan kuormituksen kohteena, on mahdollista käyttää toisen käden vahvistamista täyttämään laatat omiin käsiinsä ristikoiden asentamiseksi, sillä ne on aiemmin puhdistettu ja päällystetty korroosionestoaineella. Verkon yläpuolella olevan betonin suojakerroksen tulee olla vähintään 30 mm, ja lattian laattojen pienen kaltevuuden tulee olla portin suunnassa.

Rakennuksen kulmissa on nurkki tai putki asennettuna pystysuoraan lattialaattaan, joka toimii rungon perustana, ja seinäpaneelit on hitsattu niihin.

Tarvittaessa tarkastuskaivon laite ensin kaivetaan kuoppaa lisäkantalevyjen asennusta varten, jonka jälkeen pohja kaadetaan myös teräsbetoniin, seinälle asennetaan seinäpaneelit. Sinus nukahtaa maaperän kerroksittain räystään ja vuotaa vettä. Jos näin ei tehdä, autotallissa oleva lattia voi jäädä alaspäin kausittaisen maaliikenteen aikana.

Autotallin yläpuolisen osan asennus voidaan tehdä vain täydellisellä kutistumalla maata akselien kohdalla, joten tarkastuskaivon asentamisen jälkeen on odotettava vähintään 3 kuukautta.

Kattoterassi

Yleensä rakennuksen katto on tehty yksinään (ks. Lattiapinta-autotallin katto: miten se parhaiten sopii) tai pylväs ja käytä autotallin onttoja lattialaattoja, koska ne ovat kevyempiä ja levyn rungon tyhjät kanavat tarjoavat paremman lämmöneristyksen.

Katto on tehty seuraavan tekniikan mukaisesti:

 • Lattialaatat asennetaan laastille, seinien pitkän sivun on oltava vähintään 100 mm ja päiden - 150 mm.
 • Levyjen väliset saumat täytetään hienojakoisella liuoksella tai vaahdolla.
 • Kiinnitetty ristikkojärjestelmä yhden tai dvukhskatnoy katolle.
 • Levyjen pinta on päällystetty erityisellä kyllästyksellä pölynpoistoon ja materiaalien parempi tarttumiseen toisiinsa.
 • Höyrysulku asennetaan eristeen suojaamiseksi kondensoitumiselta lämpötilan muutosten aikana.
 • Aseta eristyskerros (laajennettu savi, kuona, hiutaleet tai valssatut materiaalit).
 • Vedeneristys on järjestetty suojaamaan lämmitintä kostealta, ja autotalli vuotaa.
 • Kattotarvikkeet asetetaan pitkin kattotuolia.

Jos katto on tasainen, yksipuolinen, käytä useita kerroksia kateaineita, jotka on liimattu bitumipohjaan, jonka päällekkäiset liitokset ovat 150 mm.

Se on tärkeää! Katolla on oltava vähintään 5% kaltevuus, jos sitä ei ole mahdol- lista tuoda ulos lattialautasella, sitten viemäröinti tehdään sementti-hiekkalaastilla.

OSB: n autotalli

Yksi autotallin rakentamiseen käytetyistä uusista materiaaleista on OSB-levyt, jotka valmistetaan puristamalla pitkistä puulastuista, jotka perustuvat erityisiin polymeerihartseihin. Mitkä ovat hyviä puupohjaisia ​​levyjä ja miksi ne ovat suosittuja?

 • Edullinen verrattuna raudoitettuihin betoni- tai monoliittisiin lisävarusteisiin.
 • Laitteiden vetovoimaa ei tarvita, levyt ovat kevyitä, ne on helppo kuljettaa ja koota.
 • Korkea kosteudenkestävyys ja erinomaiset lujuusominaisuudet.
 • Levyjä voidaan helposti käsitellä, sahata, porata, rakentaa minkä tahansa arkkitehtonisen monimutkaisen autotalli harmonisesti talon kokoonpanoon.

OSB-laatan autotalli on asennettu noin 400 mm: n syvyyteen, mikä riittää, koska rakennus kuuluu kevyisiin runkorakenteisiin. Leveys riippuu seinien paksuudesta ja 100 mm.

Toinen vaihtoehto voi olla pohjalaatta, se kaadetaan litistettyyn pohjaan vahvikkeella. Säätiön mitat lasketaan rakennusalueen mukaan. Tällainen pohja voi toimia myös lattiana huoneessa. Edellä on jo kerrottu, kuinka laatoitetaan autotallin alle.

Tekniikan rakentaminen runko-autotalli

Tämäntyyppisellä rakennuksella on erinomaiset voimakkuuden osoittimet, yksinkertainen laite ja sisustus:

 • Rakentaminen alkaa puutavaran tai metalliprofiilin kehällä.
 • Sisäpuolelta seinäreiät täytetään kiinteällä lattialla 150x50 mm.
 • Yksi puoli on ommeltu portin aukon sovittamiseksi.
 • Ulkopuolella levyt kiinnitetty eriste yhdestä tai kahdesta kerroksesta.
 • Kaduilta saat myös kartan.
 • Kaada kehyslevyjä Osb ulos ja sisälle.

Se on tärkeää! Levyjen alla on tarpeen kiinnittää vesitiivis kalvo, jotta vältetään kosteuden tunkeutuminen puurunkoon.

 • Osb: n autotallissa olevat levyt ovat täydellisiä päällekkäisyyksille, niillä on suhteellisen pieni paino, joten seinämille ei aiheudu raskaita kuormituksia.
 • Kattoristin järjestelmä on asennettu, se on asennettu, joka on katettu kateaineella.
 • Autotalli on päällystetty ulkopuolelta viimeistelevällä materiaalilla (muovi tai metallipinta on täydellinen).
 • Lattia kaadetaan sisään, 3 asteen kulmakerroin kohti porttia.

Lisäksi on syytä huomata, että neljänlaisista laatoista valmistetuista laatikoista OSB 3 on kaikkein vaadittu rakennustöiden teknisten eritelmien kannalta, sillä se yhdistää menestyksekkäästi materiaalin hinnan ja laadun.

Ehdotetut valokuvat ja videot auttavat sinua valitsemaan sopivimman vaihtoehdon sivustosi autotallin rakentamiseen.

Kaikki konkreettisesta autotallista: laattojen ja betonilohkojen rakentamisen edut ja haitat, koko, paino, kuva

Nykyään auto on lähes kaikissa perheissä, ja siitä on tullut välttämättömiä avustajia kaupungissa ja maassa. Käy päivittäistavarakaupassa tai kuljeta taimia autolla nopeammin ja helpommin.

Mutta kun saapuvat sivustoosi, monet joutuvat kohtaamaan auton pysäköintipaikan.

Kun auto lähti liikkeelle kadulla, aamulla auton omistaja kieltää auton löytämisen eri tavalla kuin hän jätti illalla. Kyllä, ja suojaa säästä ja korjaa "rautahevos" on usein hyödyllistä. Siksi monet auton omistajat ajattelevat talonsa autotallin järjestelyä.

Nykyään betonielementtien ja paneelilevyjen esivalmistetut betonirakenteet ovat markkinoilla.

Vahvistettu betoniturva: hyvät ja huonot puolet

Betonilaatikoiden etuja ovat:

 1. liikkuvuus

Ostettu autotalli, joka on valmistettu betonituotteista, kestää vain muutaman tunnin kokoamiseen; teräsbetonilaatoista - muutama päivä. Jos se on tarpeen siirtää uudelle paikalle, se ei aiheuta ongelmia - autotalli on helppo purkaa ja kokoonpano on valmis.

 • Erilaisia ​​vaihtoehtoja

  Nykyään voit ostaa autotallin mistä tahansa suunnittelusta - konkreettiset tehtaat tarjoavat valtavan määrän seinäpaneeleja yhdyskäytäviä, wickettejä, lattialaatoja, sisäänkäyntejä katselualueeseen ja kellariin.

  Tällaiset autotallit voidaan rakentaa mihin tahansa kokoonpanoon ja kokoon, tekemällä oma projekti niiden toimintaedellytysten mukaisesti.

 • haittoja:

  1. Esivalmistettujen rakenteiden rakentamisen aikana tarvitaan erikoislaitteita.
  2. Rakennettu autotalli ei voi siirtää uudelleen.
  3. Vahvistettujen betonirakenteiden väärä kuljetus johtaa niiden muodonmuutoksiin, heikentää niiden ominaisuuksia ja vaikeuttaa kokoonpanoa, mikä heikentää komposiittirakenteen operatiivisia ja teknisiä ominaisuuksia.

  Tältä osin rakennusprosessi edellyttää laattojen ja betonilohkojen kuljetuksen ja varastoinnin asianmukaista järjestämistä.

  Vahvistettu betonirakennus - kuva:

  Missä on kohtuullista rakentaa?

  Tämän luokan esineiden rakentamista koskevat säännöt on määritelty asiakirjoissa: SNiP 30-02-97 ja SP 30-102-99.

  Säännökset osoittavat, että autotallien rakentaminen kellarissa ja kellarikerroksissa, sis. ja liitteenä sallitaan ilman sääntöjä.

  SNIP säätelee vain, että ulkorakennukset sijaitsevat yhden metrin etäisyydellä alueen rajoista, ja vierekkäisten rakennusten välisen etäisyyden on oltava vähintään 10 metriä.

  Jos maalaistalo rakennetaan, talon alle rakennetulla betoniteräksellä on huomattavia etuja:

  • säästää vähintään sata neliömetriä maata muihin tarpeisiin;
  • auto voidaan vapaasti laittaa sisään ja ulos autotallista häiritsemättä kotitaloutta;
  • tarvittavat asiat ja työkalut ovat jatkuvasti talossa, jopa talvella;
  • Tämä rakennusvaihtoehto ei ole kalliimpi kuin erillisen autotallin rakentaminen.

  Jos valitset autotallin laajennuksena, tietenkin tärkein asia on sen luotettavuus, toimivuus ja mukavuus; toisin sanoen hinta-laatu.

  Luotettavuudella kaikki on selvää - sitä vahvempi autotalli, sitä paremmin. Mutta sen rakentaminen maksaa huomattavan määrän. Ostaminen, toimitus, työntekijöiden kutsu. Toisaalta luotettavuus ja kestävyys.

  Jos aiot asua maassa tai puutarhassa, niin lujitettu betoniportaan rakentaminen on perusteltu päätös. Mutta papereita on vielä puolustettava riveissä, jotka voivat kestää yli kuukauden.

  Aaltopahvista valmistettu metalli-autotalli maksaa noin 1000 dollaria, sen lisäksi, että sen rakentaminen edellyttää materiaalien toimituskustannuksia ja perushintojen (pieni) kustannuksia. Rakentaminen kestää hetken, saat erinomaisen ratkaisun, joka suojaa autoja auringolta ja sateelta. Periaatteessa tämä riittää maahan.

  Jos tarvitset tilaa puutarhatyökalujen säilyttämiseen, pienen telineen autotalli ratkaisee ongelman. Tarkastuskautta ei myöskään vaadita, tämä on lisä säästöjä, koska se ei vaadi vedenpitävyyden kustannuksia.

  Jos mökki tai puutarha ei ole pysyvä asuinpaikka, vaan vain tontti, jossa on loma-asunto, tämä vaihtoehto on optimaalinen taloutensa ansiosta.

  Vahvistettu betonitehdas tuottaa erilaiset kokoon ja painoon perustuvat autotallit riippuen mallista. Vahvistettu betonilaitteiston paino vaihtelee välillä 10 - 17 tonnia. Betonilattia ja portti mukana.

  Vahvistettu betonirakenne:

  rakentaminen

  Tärkeä asia tässä on sijainti- ja rakennusprojektin valinta. Aikaisemmin tehdasvalmisteiset autotallit rakennettiin betoniteräksestä paikan päällä - säätiö kaadettiin, varusteet sidottiin, muotti oli tehty, betoni kaadettiin ja kaikki kaivettiin perusteellisesti, jolloin tällaisen autotallin työvoimakkuus, aika ja kustannukset olivat melko korkeat.

  Moderni teknologia on tullut paljon helpommaksi. Esivalmistetun rakenteen ostaminen betonituotteissa vähentää kustannuksia noin puoleen. Tämä betonilaatan autotalli on suunniteltu yksinkertaiseen kokoonpanoon, ja sen mukana on yksityiskohtaiset ohjeet. Jopa autotallin omistajat voivat itse koota sen ilman rakentajien apua.

  Asennusvaiheet:

  • peruspaneelit asennetaan (jos toimitetaan);
  • lattialaatat on asennettu;
  • autotalliseinät on koottu;
  • aseta ovi paneeli;
  • päällekkäiset paneelit (ontto) on asennettu;
  • katto on asennettu.

  Tarvitaan nostomekanismeja. Levyt kiinnitetään ankkuripultteilla ja kiinnikkeillä. Portin asentamiseen tarvitset hitsauskoneen. Etuna on se, että autotallin sisä- ja ulkopuolella ei ole tarvetta viimeistellä työtä.

  Eristeen kanssa kokoontaitettavaa betonipohjaista vaahtomuovia käytetään yleensä. Se mahdollistaa ilman sisäistä lämmitystä.

  Vaahto kiinnitetään laastiin autotallin ulkoseinämiin, ja sitä käytetään myös muoviosien avulla.

  Sen jälkeen, kun kalkin verkko on upotettu liima-aineeseen, joka levitetään vaahtoon.

  Viimeisessä vaiheessa pinnoite on kitti ja tarvittaessa maalataan.

  Vedeneristys koskee kaikkia autotallin perustuksia. Se on asennettu 15-25 cm: n korkeudelle maanpinnan tasosta estämään kosteuden pääsemästä seiniin.

  Vedeneristys on jaettu vaakasuoraan ja pystysuoraan.

  Vaakasuora tehtävä tehdään kateaineen avulla, joka liimataan lämmitettyyn bitumiin kahdessa kerroksessa. Sitä käytetään perusteettomiin autotalliloihin, se tehdään koko autotallin ympärysmitan ympärillä säären (yläreuna), mutta maanpinnan yläpuolella (pakollinen).

  Jos autotallissa on kellari, sen lisäksi, että pääkäyttö suojaa kapillaarista kosteutta vastaan. Tätä tarkoitusta varten pystysuora vedeneristys käytetään kellarikerroksessa ulkoseinien alle. Se on myös järjestetty kellarin ulkoseinien ulkoreunoille. Näihin tarkoituksiin linjat on kohdistettu sementtiin ja bitumiin.

  Jos pohjavesi on kellarikerroksen yläpuolella, kellari on suojattava jatkuvalla jatkuvatoimisella kuorella.

  Veden eristyksen yläpuolella olevan kellarikerroksen lattia on tehty sementistä tai betonista.

  Kellarin vedeneristys on valmistettu biostabilisesta pinnoitteesta ja vedenpitävästä kyllästyksestä.

  Puu liotetaan 2-3 kertaa kuumilla seoksilla vuorokauden välein. Kuivumisen jälkeen puu voidaan maalata. Puu on maalattu öljymaaleilla, hyvällä maalilla ja kumilla, maalattuina tahansa pintaan.

  Tarkastuskautta ei suositella autotallissa, koska lämpötilaero siinä on kondensaatiota, joka aiheuttaa ajoneuvon korroosiota.

  Jos kuitenkin suunnitellaan tarkastuskautta, on suositeltavaa sijoittaa se auton pysyvän pysäköinnin ulkopuolelle tai tehdä kansi sulkemaan kuoppaan.

  Lämmitettävän betonilaatikon lämmittäminen keskuslämmityksellä on melko kallis ja tehoton. Tehokkaampi sähkölämmitys. Nykyään on monia tapoja, joilla on monia laitteita ja apulaitteita, jotka säätelevät sähkölaitteiden lämpötilaa ja käyttöaikaa.

  Mitkä laitteet voidaan käyttää valmiin betonikattilan lämmitykseen:

  • sähkölämmitys kattila;
  • lämpö konvektori;
  • lattialämmitysjärjestelmä;
  • infrapuna lämmitys.

  Lisälaitteet lämmitykseen:

  • pistorasian ajastin (säätelee lämmitysaikaa);
  • anturin termostaatti (pitää halutun lämpötilan huoneessa).

  Trim sisään ja ulos

  Litteät katot on peitetty kattohuopa, lasivilla tai eurolla. Se on halpaa, yksinkertaista ja helppoa, ja nämä materiaalit suojaavat hyvin vettä vastaan. Mutta ne ovat käyttökelvottomia 5-10 vuoden kuluttua, niillä on vähäinen vastustuskyky vaurioille.

  Istuimet kattavat galvanoidut levyt, metalliset laatat, teräslevyt tai liuskekivet. Materiaalit eivät pilaa melko pitkään, ovat kestäviä ja pitävät lämpöä hyvin, kestävät lämpötilan muutoksia ja ovat lisäksi tulenkestäviä. Heidän haittansa on korkeampi hinta ja on vaikea asentaa niitä.

  Jos autotallia käytetään talvella ja lämmitetään, on tarpeen lämmittää katto ennen viimeistelyä.

  Seinän koristelu:

  Nykyaikaisten esivalmistettujen korjaamojen koristelu suoritetaan joko sementtiliimalla tai sisustustarvikkeilla, kuten lohkotalalla, sivuraidalla, keinokivellä.

  Katto on vedenpitävä erikoistyökohteisiin näihin töihin (esim. Hydrotex-U), joka on tarkoitettu saumojen, nivelten ja halkeamien tiivistämiseen. Sen jälkeen, kun lasikuitunauha on levitetty ongelma-alueille, pohjamaali läpäisevästä liuoksesta levitetään koko kattoon. Seuraavat ovat jo viimeistelemässä.

  Kolme työtapaa:

  • viimeistely suoritetaan tulenkestävät ja kemiallisesti kestävät materiaalit;
  • materiaalit eivät saa olla liian likaisia, imevät hajuja ja ne on helppo pestä;
  • On välttämätöntä soveltaa erittäin kestäviä vaurioita.

  Näiden parametrien perusteella suositukset voivat olla seuraavanlaisia: kipsipintojen, PVC-viimeistelyn, metallien tai paneelien (muovi), keraamisten laattojen, lastulevyjen, OSB-levyjen tai taivekartongin (puun).

  Ja lopuksi:

  Betonirakenteet ovat yksinkertaisia ​​ja luotettavia, ne ovat kestäviä ja lämpimämpiä kuin niiden tiilen vastineet. Heidän haittansa voi olla jonkin verran yhtenäisyyttä ja korkeampaa hintaa. Niillä on myös etu valmiiksi valettuun betoniin. Ja jos rakennettaessa autoa kotiin taloudellinen kysymys ei ole etusijalla, autotalli palvella sinua pitkään betonilohkosta.

  Mikä on konkreettinen autotalli ?: Päätyypit, edut ja haitat. Vahvistettu laattasäiliö

  Emblem-autotalli: miten rakentaa omat kädet

  Esimerkki monoliittisesta betonilaitoksesta

  Jokainen omistaman auton omistaja haluaa rakentaa rautahevoselleen korkealaatuisen, luotettavan ja kestävän talon, ja projektissa on nykyisin valtava määrä rakennusmateriaaleja. Jos asut asunnossa eikä ole mahdollista rakentaa autotallia suojelualueelle, niin sinun on päästävä ulos tilanteesta ja asennettava esivalmistetut rakenteet auton säilyttämiseen lähimpään vapaaseen tilaan. Tällöin betonirakenteinen betoni on paras vaihtoehto ajoneuvojen luotettavaksi varastointiin.

  Aikaisemmin tällaiset autotallit eivät voineet varautua kaikkiin valmistuksen korkeisiin kustannuksiin. Ajan myötä materiaali muuttui kuitenkin paljon halvemmaksi ja saavutti suosiota yksinkertaisuuden ja nopeuden vuoksi.

  Modernien laitteiden nykyaikaisen betonituotannon autotalli, jonka tuotanto on jo otettu käyttöön, voi varautua lähes kaikkiin. Sen kokoonpano edellyttää kuitenkin työntekijöiden ryhmää, nosturia ja raskaita kuorma-autoja, jotka toimittavat moduulit asennuspaikkaan.

  Tärkeimmät lujitetut betonilautatyypit

  Esimerkki esivalmistetusta betoniteräksestä

  Kaikki nykyisin tuotetut betonirakenteet voidaan jakaa kahteen päätyyppiin, joilla kaikilla on omat erottuva ominaisuutensa, edut ja haitat, jotka on otettava huomioon:

  • Esivalmistetut rakenteet. Useimmat esivalmistetut autotallit voidaan koota omilla, mutta ylimääräisiä nostolaitteita tarvitaan vielä, koska modulaaristen osien paino on riittävän suuri. Kun tilaat tällaisen autotallin tehtaalla ja täydennät moduulit, vaaditaan kaikki tarvittavat asiakirjat rakennuksen ominaisuuksien osoituksineen sekä yksityiskohtaiset asennusohjeet. Betonimoduuleiden lisäliitäntää ei yleensä tarvita, koska useimmat hankkeet mahdollistavat asennuksen toisiinsa ilman ratkaisua ja niitä pidetään omalla painollaan. Joissakin tapauksissa hitsausta voidaan vaatia.

  On tärkeää. Esivalmistetun autotallin pääominaisuus on kyky nopeasti purkaa ja kuljettaa tarvittaessa toiseen paikkaan. Yleensä kokoaminen ja purkaminen nosturilla tapahtuu yhden päivän aikana. Lisäksi tällainen autotalli ei vaadi perustusta eikä erityisiä lupia.

  • Monoliittinen rakenne. Tämä on valmiina oleva huone, joka toimitetaan sivustoon ja asennetaan nosturilla. Monet valmistajat tekevät nämä autotallit jo portilla. Monoliittisen autotallin hinta on paljon korkeampi kuin kansallinen, koska raskaita laitteita käytetään kuljettamaan ja koottamaan sitä. Sivusto valmistellaan hiekkaa ja hiekkaa pitkin, ja mukana on suuri joukko työntekijöitä. Toimitus ja asennus suoritetaan valmistajan toimesta.

  Tietoa. Monoliittisen rakenteen haittana on suuri osa ja alustavan maaperänvalmistustarve. Rakennusta pidetään pääomana ja vaatii rekisteröintilupia oikeissa tapauksissa.

  Vahvisteisten betoniratoiden edut ja haitat

  Monoliittinen betonituotannon autotalli metallipohjalla

  Betonituotteiden tuotanto autotallissa on debugoitu pienimpään yksityiskohtiin ja tuloksena saat vankan ja kestävän huoneen, joka voidaan lisäksi lämmittää (katso Kuumennus autotalli: materiaalit ja työtavat), sisustaa ja järjestää halutessa. Kuitenkin, kuten missä tahansa muussa rakennuksessa, konkreettisilla korjaamoilla on omat etunsa ja haittansa, jotka rajoittavat sovelluksen laajuutta.

  Etuja ovat:

  • Korkea rakenteellinen lujuus. Esivalmistettujen autotallien tapauksessa lujuus taataan vain, jos kokoonpanotekniikkaa noudatetaan valmistajan ohjeiden mukaisesti.
  • Kestävyys. Jos valmistaja käytti korkealaatuista materiaalia, noudattaa kaatamista ja kuivaamista tekniikkaa, betonikatos voi kestää jopa 140 vuotta.
  • Ylläpitoa. Korjaamaan autotalli riittää käyttämään tavallista kipsiä tai kittiä seinien tiivistämiseen reikiin tai halkeamiin.
  • Korkea asennusnopeus. Monoliittinen autotalli perustaa työntekijäryhmä useita tunteja, ei lasketa aikaa säätiön valmistelemiseen. Valmisvalmisteinen autotalli, jossa on omat kädet, asennettuna 2-3 päivää rakennetyypin mukaan.

  Betonirenkaiden haitat ovat:

  • Suuri osa autotallista. Pehmeän hiekkaisen maaperän läsnä ollessa autotallin asennusta varten on laadittava erityinen pohja soran ja hiekan tyynyn muodossa. Jos malli on esivalmistettu ja ei tarjoa pohjaosan läsnäoloa, se luo ennen asennusta monoliittista betoniterästettä.
  • Koska asennus vaatii raskaiden kuorma-autojen ja nostureiden käyttöä kaupungeissa rajoitetuissa olosuhteissa, se ei aina ole mahdollista, koska työmaalla ei ole vapaata tilaa.

  Tietoa. On tärkeää muistaa, että raudoitetun betonin korjausrakentaminen voidaan tehdä erityisellä betoniliuoksella, johon lisätään polymeerisiä pehmittimiä ja antiseptisiä aineita, mutta tällaiset autotallit ovat paljon kalliimpia kuin tavalliset.

  Pehmentimet antavat betonille jonkin verran joustavuutta, mikä sallii rakenteen estävän ylikuormitusta. Tällaisissa autotallissa ei käytännössä ole halkeamia, ja pehmittimet varmistavat betonin kestävyyden kosteudelle.

  Antiseptiset komponentit estävät homeen ja sienen bakteerien muodostumisen, mutta tämä ei tarkoita sitä, että autotalli jätetään ilman tuuletusta (katso Autotallin tuuletus omilla kädillä ja säännöt, jotka on valittu).

  Betonimateriaalien rekisteröinti autotalli-kipsistä

  Asennettaessa tavanomaisia ​​betonirakenteita, jotka takaavat autotallin pitkän käyttöiän, on suositeltavaa asentaa korkealaatuinen ilmanvaihto, joka estää kondensaation syntymisen autotallinseinien sisäpinnalle. Lisäksi voit suojata huoneen ulkopuolelta eristysmateriaalin avulla vaahdon ja koriste-kipsin muodossa, kuten yllä olevassa kuvassa esitetään.

  Esimerkkejä betoniteräksistä löytyy artikkelin liitteenä olevasta videomateriaalista.

  Rakentamme betoniteräksen omilla kädillä: vinkkejä, ohjeita

  21.1.2015 Lähetetty: nbspMuut

  Kuinka asentaa betoniteräksestä esivalmistetut betoniteräsrakenteet käsin? Käytä ammattilaisten neuvoja.

  Valmis betonielementtien valmisbetonisarja voidaan ostaa tehtaalta betonituotteiden valmistamiseen monoliittisen laatikon muodossa, johon metalliset portit ripustetaan hitsaamalla. Toinen vaihtoehto on, että sinä itse ostaa yksittäisiä teräsbetonielementtejä ja sementin avulla kerää autotallin omilla kädilläsi. On parasta valita betonista valmistettu betonirakenne. Sinun ei pitäisi säästää laatua, ja autotalli suojaa kiinteistöä entistä luotettavammin.

  Valmisbetonirakenteinen sarja teräsbetonisia rakenteita

  Betonielementin etuja:

  nopea rakentamisen yksityiskohtainen kokoonpano ohjeiden valmistajalta, kuljetuksen helppous - tarvittaessa autotalli voidaan purkaa, kuljettaa ja pystyttää missä tahansa muualla, autotalli ei vaadi hitsausta hitsauksen aikana

  Standardi esitelty autotalli sisältää seuraavat kohteet:

  kattopaneelit (jos autotallirakenteessa on kellari) vasemmanpuoleinen paneeli, joka on puolelta oikealta puolelta seinäpaneeli, ontelolaatan kattolevyn keskiseinästä

  Autotalli joukosta teräsbetonirakenteita on koottu lasten suunnittelijan periaatteen mukaisesti: jatkuvasti kuulla yksityiskohtaisia ​​ohjeita, joihin kuuluu valmiin sarja autotallin kokoamiseen.

  Sinun on otettava huomioon kaksi vivahteitasi:

  1. Tarkista kuoppa autosi ylläpitoon. Kellari, vaikka monet eivät ole sitä mieltä, mutta on erittäin kätevää rakentaa se.

  Betonilaatan autotallin elementtejä voit helposti rakentaa ilman hitsausta käyttämällä erityisiä metallikannattimia ja pulttien liitäntöjä. Liitännät on sisällytettävä asennusrakenteiden betoniteräsrakenteiden toimitussisältöön, joten on ehdottomasti tarkistettava, ennenkuin raudoitetun betonin autotalli asennetaan. Pakkauksessa tulee olla myös metalliset portit.

  On suositeltavaa koota betonielementti autotallissa seuraavassa järjestyksessä:

  1. Kiinnitä pohjakerrokset valmistetuissa kaivannoissa (lattialaatta voidaan varustaa siellä tai lattia voidaan tehdä millä tahansa sopivalla menetelmällä).2. Asenna kaksi lattialaattaa. Kokoa esivalmistetut betonilautanen sivupaneelit.4. Asenna keskiseinäpaneeli. Lukitse ovi-paneeli ja asenna metalliset portit. Täytä katon asentaminen asianmukaisten kokoisten ontelolaattojen kokoon. Monoliittinen betonilaatikon autotalli

  Seuraavan tyyppinen autotalli, joka on valmistettu raudoitetusta betonista, on valmiina monoliittinen teräsbetonilaatikko, jossa on metalliset portit.

  Monoliittisen betoniteräksen autotallin haitat:

  sen kuljetukseen tarvitaan erikoislaitteita, asennuksen jälkeen autotallia ei voida purkaa, se on monoliittinen puolikierrossa etukäteen järjestettynä, mikä vaatii asiantuntijoiden osallistumista ja johtaa lisäkustannuksiin

  Jos asennat autotallin itsesi valmiiksi ostetuista betoniteräksistä, toimi seuraavasti:

  1. Tukipilarit asennetaan ilman erityistä pohjaa. Kun rakennat takaseinää, asenna tuet maahan kaivettuihin kaivauksiin. Vähitellen täytä ne 1: 5 konsistenssibetonilla ja varovasti kumpaankin kerrokseen. Kivet, murskatut kivet, sora- ja tiilikisat ovat hyviä paikanvaraajana. Jotta sama taso säilyisi kaikilla pylväillä, on pieni temppu. Sinun täytyy tehdä mallia ensimmäisestä reiästä, mikä luo betonipistokkeen, joka toimii vertauskuvana syvyyden syvyydessä. Seinämallit asennetaan alhaalta haluttuun korkeuteen. Peitä vaakasuorat liitokset sementtilaastilla suhteessa 1: 2. 3. Aseta asennuksen lopussa selkäraja ja kiinnitä kiinnitysraudat. Asenna sivuseinät vastapäätä takaa. Tarkasta varovasti kaikki vaakasuorat liitännät ja ota vastuuta kaikkien liitäntäelementtien lopettamisesta. Sen jälkeen, kun bussin liitokset on merkitty harjanteeseen ja ylätelineet, aseta kattopaneelit. Sementin laastilla tehdyssä luukkumassa. Asenna kattopaneelit käyttämällä saranoita ja tappeja, joihin ne on varustettu. Laita sitten kaikki paneelit merkintään, täytä se laastilla ja tee monoliitti.

  Kattopinta ei ole tarkoitettu kävelyyn. Se vaatii sen asettamista sen päälle, jos se on äkillistä tarvetta

  Portit kiinnitetään seuraavan tekniikan mukaisesti:

  1. Aseta portin kynnys hiekkakastikkeella, vuori on ehdottomasti horisontaalinen2. ripusta portin siipi mukana toimitetuilla pidikkeillä3. käytä vuorauksen aluslevyjä niin, että sama jousitus vaaditaan

  Varmista, että se on puhdas ja kuiva. Kaikki epäsäännöllisyydet on poistettu aiemmin sementtilaastilla. Kiinnitä sitten se kaksi kerrosta katemateriaalia tai lasimaista muovia. On parasta laittaa kangas yhdensuuntaisesti katon harjan kanssa ja aloittaa työn yli.

  Seinien ulkopinnan käsittely tapahtuu alaspäin lisää suojelua varten. Sisäpinnat voidaan kipsiä laimennetulla kalkkilaastilla ja vaalennetaan. Ulkoseinien käsittely mahdollistaa autotallin pääsyn harmonisesti olemassa olevaan rakennusten ja maiseman monimutkaisuuteen. Jos ei ole erityisiä ehtoja, voit käyttää tavallista sementtielementtiä. Se on yksinkertaisesti heitetty lastalla ja hierotaan varovasti. Kipsi voidaan maalata kalkilla ja uudistaa 2-3 vuoden välein.

  Miten eristää konkreettinen autotalli kädet: kansi, valokuva

  Jokainen auton omistaja ymmärtää, mitä epäilyttäviä etuja autotallilla on saman maksullisen pysäköintipaikan edessä. Ja se ei ole vain ajoneuvon suojaamisesta varkauksilta vaan myös halusta suojella autoa sateelta, tuulelta ja pakkaselta. Viimeinen kohta on erityisen tärkeä maissa, joissa on lauhkea ja kylmä ilmasto. Siksi kysymys siitä, kuinka eristää konkreettinen autotalli omilla käsilläsi, on aina tärkeä.

  Kuva klassisesta, tehokkaasta betonilohkosta

  Tyyppien autotallit

  Melko yksinkertainen ja tehokas ratkaisu on konkreettinen esivalmistettu autotalli. Tämä malli on muutamia betoniteräksiä, jotka valmistetaan tehtaalla.

  Yksi mahdollisuus asentaa autotalli raskaiden lohkojen muodossa

  Tällaisen autotallin kokoonpano suoritetaan suoraan asennuspaikalla pulttien ja varusteiden avulla. Portit valmistetaan tavallisesti raudasta.

  Tämäntyyppisen rakenteen pääasialliset edut ovat:

  • Tiiviyttä.
  • Korkea kokoontumisnopeus.
  • Suhteellisen alhainen hinta.
  • Siisti ulkonäkö.

  monoliitti

  Esivalmistettujen rakenteiden lisäksi konkreettinen monoliittinen autotalli on edelleen erittäin suosittu.

  Sen etuja ovat:

  • Kestävyys.
  • Vahvuus.
  • Mahdollisuus valita vaaditun koon omaavat teräsbetonilaatat.
  • Helppo toimittaa korjaustöitä, jos sellaisia ​​on. Betonipohjainen autotalli ei vaadi erityistä hoitoa ja usein korjauksia.

  Vakiomolekyylirakenteen kaaviollinen esitystapa

  kevytsoran kevytbetoni

  Erittäin suosittu rakennusmateriaali autotallin rakentamiseen on laajennettu savi.

  Tämän materiaalin tärkeimmät positiiviset ominaisuudet ovat:

  • Kosteudenkestävyys.
  • Resistenssi aggressiivisille happamille ja emäksisille ympäristöille.
  • Lohkojen suuren koon ansiosta muniminen on nopeaa ja melko helppoa, joten voit rakentaa sardelli-betonilohkareiden autotallin omiin käsiisi.

  Vaahtobetoni

  Kiinnitä huomiota myös sellaiseen materiaaliin kuin vaahtosbetoni.

  Tämä materiaali on ominaista sellaisilla ominaisuuksilla kuin:

  • Pieni paino.
  • Alhaisimmat kustannukset analogien joukossa.
  • Erinomaiset lämmöneristysominaisuudet eivät salli ylimääräistä lämpenemistä.
  • Samaan aikaan vaahtobetoni on melko kestävä materiaali.

  Näin ollen vaahtopäällysteisten korjaamoiden rakentaminen on taloudellisesti perusteltua.

  Vaimon yksinkertaisin rakenne kahdelle autolle

  Lämmitin ja kaikki siihen liittyvät

  Välittömästi on mainittava, että autotallin optimaalinen lämpötila on +5 astetta eikä enää. Jos pakkasesta tulee lämmin huone, kondensoituu autoon, mikä johtaa lopulta korroosiota.

  Siksi tärkeintä tässä ei ole liioitella sitä. Eristyskäytössä käytetään seuraavia menetelmiä, jotka näytetään taulukossa

  Se on tärkeää! Eristystyön aikana ei missään tapauksessa saa tuuletusaukkoja peitellä eristyksellä, sillä ajoneuvon hiilidioksidi ei voi poistua huoneesta ja kertyminen tapahtuu. Tämä voi johtaa myrkytykseen.

  Sisäpuolen lämmitys voidaan suorittaa vaahtomuovilla ja mineraalivillamattoilla.

  Lattia autotallissa

  Mistä tahansa materiaalista itse autotalli rakennettiin, lattia autotallissa useimmissa tapauksissa on konkreettinen. Betonilattiapinta on vedenpitävä, kestävä, kestävä ja melko edullinen.

  Mutta kaikella sen eduilla tämä pinta on melko pölyinen ja lopulta tyhjenee. Tämän välttämiseksi on tarpeen tehdä ylimääräinen pinnoite betonille autotallissa tai pysähtyä yksinkertaisimmalla vaihtoehdolla, eli maalata lattia.

  Maalien on oltava kulutusta kestäviä. Kaksikomponenttinen epoksimaali on paras betonibetonimaali autotallille.

  Lattian maali autotallissa on täytettävä monia vaatimuksia.

  Jos kuitenkin päätettiin lisätä kattavuutta, suosituimmat päällystetyypit ovat:

  • Keraaminen laatta.
  • Puuhuopa.
  • Kumipäällyste.
  • Polymeeripinnoite.

  Tällä hetkellä markkinoilla on paljon rakennusmateriaaleja, joita voidaan käyttää autotallin rakentamisessa ja sen eristämisessä.

  Mielenkiintoinen keraaminen kerros suurille autoille

  johtopäätös

  Voimakas betonirakenne voidaan rakentaa useaan eri muotoon, ja jokainen niistä on ehdottomasti erilainen lujuus ja luotettavuus. Jotta tässä työssäsi olisi oikea suunta, tässä artikkelissa oleva video on tarkoitettu sinulle eräänlaisena ohjaajana (ks. Myös artikkeli "Betonikerros autotallissa: asennustekniikka").

  VARUSTETUOTTEET. Kuvaus, tekniset ominaisuudet - GK ROSATOMSNAB

  Valmisvalmisteisten metalliosien rinnalle suosituin autotallit ovat esivalmistettuja betoniteräksiä. Niillä on epäilemättä etuja, kuten lujuus, kestävyys, luotettavuus (ominaisuudet, jotka ovat ominaisia ​​kaikkien betonituotteiden tuotteille materiaalin alkuperäisten teknisten ominaisuuksien vuoksi) sekä suhteellisen alhaiset kustannukset, kokoonpanon ja käytön helppous, mahdollisuus yksinkertaiseen purkamiseen ja rakenteen siirtämiseen mihin tahansa muuhun paikkaan, ei tarvita hitsausta, paitsi siinä tapauksessa, että levyjen upotetut osat on hitsattu. Betonituotteiden tuotannon parempien muutosten takia kaikki autotehtaiden osatekijät on tuotettu tehtaissa, mutta ei nykyisillä rakennustyömailla, mikä vähentää konkreettisten korjaamojen kustannuksia lähes puoleen ja siirtää ne elitejoukosta suhteellisen julkisen sektorin luokkaan autotalli mallit.

  Perinteisen "suunnittelija" -periaatteen ansiosta sopivat kokoonpanovahvisteiset betonirakenteet, kaikki komponentit valmistetaan odottamasta asennuksen helppokäyttöisyyttä, mikä joissakin tapauksissa tekee sinun tekemäsi ilman erityisryhmää. Nämä elementit sisältävät levyt, kiinnittimet ja rautaportit, jotka on alun perin sisällytetty koottujen autotallien alkuperäiseen laitteistoon sekä yksityiskohtaiset asennusohjeet. Vakioluettelo autotallielementeistä on seuraava:

  1. Korttilaudat (jos kellarissa on mukana) 2. Kaksi lattiapaneelia - vasen ja oikea 3. Seinäpaneelit 4. Keskimmäinen seinäpaneeli 5. Gate-paneeli 6. Kattolevy (ontto) 7. Metallikaulusmitat 8. Metalliset portit

  Esivalmistettujen betonilaitteiden koot vaihtelevat niiden tarkoituksen mukaan. Yleisimmät ovat 3,5x6m, 4x6m, jotka on tarkoitettu yhdelle henkilöautolle ja 4x9m kahdelle.

  Vahvisteisten betonirakenteiden valmistuksessa noudatetaan GOST-standardien tiukkaa noudattamista. Jokaisen yksittäisen osan tapauksessa tämä takaa kuluttajalle rakennettavan rakenteen luotettavuuden ja sen kestävyyden. Betoniyhdistelmä esivalmistettujen betonielementtien valmistukseen on GOST 7473-94, GOST 26633-91. Seinäpaneelien valmistukseen käytetään raskasbetonia B-15, W-4, F-100 päällystyslevyjen valmistukseen - B-22.5, W-6, F-150. Betoniseoksen tiivistymisastetta säädetään GOST 10181-2000: n mukaan. Metalliset osat (liittimet, saranat ja kiinnittimet) täyttävät GOST 23279-85, GOST 10922-90, GOST 14098-91 vaatimukset. Asennussilmukoiden valmistukseen käytettävät teräsliittimet kuumavalssaimet A-I, merkitty Vst3 sp2, VSt3 ps2. Kun asennuslämpötila on alle -40 ° C, vain Vst3 sp2 -tyyppiset teräspaneelit ovat sallittuja.

  Esivalmistetut autotallit ovat vaatimattomia, mutta niillä on kuitenkin joitain toiminnallisia ominaisuuksia ja ne tarvitsevat säännöllistä palauttamista. Erityisesti on kiinnitettävä huomiota katto- ja seinäkäsittelyyn. Asennettaessa katon on oltava kuiva ja puhdas, epätasaisuudet on poistettava sementtilaastilla, jonka jälkeen tarra on tehty kateaineista ja lasimaisesta muovista. Betonihuonekalut katto ei ole tarkoitettu kävelyyn, se on sallittua, jos etukäteen asetat katon puulevyille. On parasta käsitellä seinät sisäpuolelta liuoksella kalkkia ja kalkkia, yksinkertainen sementti kipsi sopii hyvin ulkoilman hoitoon, joka olisi uusittava joka toinen tai kolme vuotta. Autotallin vedenpitävyys riippuu seinäpaneelien liitosten tiivistämisen laadusta, ne tiivistetään betoniliuoksella 1: 2-suhteessa, liitäntäkappaleet huolellisesti rikotaan. Sedimenttiveden kuivatus tulee olemaan seinien sivupaneelien trapezoidisen muodon kustannuksella, joka muodostaa kolmen asteen kaltevuuden.

  Betonilaatikoiden hinta vaihtelee riippuen laitteesta ja koosta. Tällä hetkellä tällaisen autotallin hinta on suurempi kuin muutamat analogit, mutta se täyttää kaikki betoniteräsrakenteiden kaikki edut ja on sopusoinnussa sen toiminnallisten ominaisuuksien kanssa.

  Betonielementtien esivalmistetut autotallit ja niiden asennus

  Suuri autotalli on mukava, kestävä, turvallinen ja helppo päästä eroon rakennusmateriaaleista. Kaiken lisäksi sinun on käytettävä vähimmäissummaa sen rakentamiseen ja tehtävä kaikki todella nopeasti. Nyt tarkastelemme, kuinka rakentaa halpa autotalli omilla käsillänne käyttäen vain vakiovarusteita betonilevyjä ja käsiteltäviä materiaaleja.

  Autotallin valinta

  Nykyään kuluttajalle tarjotaan jopa 3 vaihtoehtoa: itsevahvistettu betoni, jossa on muottirakenteita, yksittäisten lohkojen hankinta kaikkiin tarpeellisiin "lisävarusteisiin" (tehdasbetonilohkojen esivalmistetut autotallit) sekä täysin valmiiksi raudoitettu betonirakenne, joka toimitetaan ja asennetaan säätöön.

  Tällaisen huoneen kokoaminen omien käsien kanssa on vaikeaa ja kallista, joten tämä vaihtoehto hylätään välittömästi. On myös huomattava, että yhden henkilön on vaikea tehdä työtä, ja on tarpeen luottaa 1-2 ylimääräisen työntekijän palkkaukseen. Tehtaalla on paljon halvempaa ostaa täysin valmiita betonituotteita, mutta on yksi este: useimmat valmistajat yliarvioivat kokoonpantujen tuotteiden hinnat avaimet käteen ja voivat ylittää 40-55 prosenttia.

  Siksi tarkastelemme tarkalleen betonielementtien esivalmistettua autotallia. Materiaaliryhmä maksaa noin 35 000 ruplaa (laitteista ja valmistajasta riippuen 25-60 tuhatta ruplaa), ja voit helposti koota sen muutamassa päivässä. Ainoa asia, joka on huolehdittava ennen kuin rakennat uuden "kodin" autoon, on laadullinen perusta autotallille. Portit voidaan tehdä itsenäisesti tai tilata suoraan pakettiin, jos niiden kustannukset sopivat talousarvioosi. Aloitetaan siis!

  Rakennuksen perustaminen autotalliin

  Monet ihmiset neuvovat laittaa lohkoja maahan kokoon taivutettavissa rakenteissa, tehdä pylväsmuodostuksia ja paaluja. Tietenkin kaikki tämä on järkevää ja voit säästää vähän, jotta ei kaada paljon betonia. Mutta helpoin tapa on tehdä raudoituksen pohja betoniteräkselle. Se on noin 70 senttimetriä korkea ja 25 cm leveä. "Se on kallista!" Itse asiassa voit säästää paljon. Nyt analysoidaan, kuinka tehdä budjetin perusta autotallille omilla käsillänne.

  VAIHE 1: materiaalien valmistelu. Ensin sinun on löydettävä halpa karkea hiekka, sementtimerkki M100 - M300 ja toisen luokan murskattu kivi. Emme tarvitse kalliita rakennusmateriaaleja, koska päätehtävänä on tehdä painava säätiö, ei sekoitus valtavaa voimaa.

  VAIHE 2: kuopan täyttäminen rakennusjätteellä. Monoliittinen autotalli voidaan sijoittaa säätiöön, josta 50% on kiviä, seuloja, mukulakiviä, rakennusjätettä. Kaada 30-35 senttimetriä kuoppaa esineillä, joiden tiheys on lähellä tiiliä. Tällainen rakennusjätte pysyy pääsääntöisesti päärakennuksen rakentamisen jälkeen ja se riittää rakentamiseen.

  VAIHE 3: täytä pohja konkreettiselle autotallille. Ensin kaadetaan nestemäistä liuosta niin, että se yhdistää pohjan kaikki "makrokomponentit", sitten paksu seos, kun neste sopii huuhtoutumiseen pengerteen kanssa.

  VAIHE 4: tasoittaa pinta. Erittäin tärkeä vaihe, koska kokoontaitettava autotalli on asennettava täysin tasaiselle alustalle, ja kovettunut betoni on erittäin vaikea jauhaa. Käytä tason ja lastan tasoitusta varten.

  Jos tarvitset tarkastuskaivon, voit täyttää sen käyttämällä laatikkoa. Se on paljon helpompaa kuin työskennellä autotallin sisällä. Mutta voit tehdä sen ja sitten, jotta ei putoa roskia ja sadetta.

  Betonin koostumus seoksessa voi olla paljon pienempi kuin runkorakenteiden tukirakenteiden ja perustusten rakentaminen. Se riittää sekoittamaan 1: 3 hiekalla, jos sementti-asteikko M-200 tai jopa 1: 4, käyttäen laatua M300-M400. Et voi säästää vain määrästä - massan massan on oltava lähellä tehtaan normeja, tyhjät tilat eivät ole sallittuja (rakenteen liukuminen on mahdollista).

  Betonituotteiden autotallin seinien rakentaminen

  Seinät on erittäin helppo asentaa, koska kaikki valmiit elementit toimitetaan tuotantolaitokselta ja kaikki, mitä tarvitset, on kiinnitettävä ne ankkureilla ja erityisellä ruuviliitoksella, joita laitos tarjoaa. Autotallin rakentaminen kestää enintään 2-3 tuntia, ainoa vaikeus on lohkojen suuri paino. Sinun täytyy palkata manipulaattorikone tai asentaa jalusta vinssillä.

  On tarpeen asentaa seinät tarkalle tasolle, että liitäntäelementit pääsevät urille. Kun levyt on esiladattu ruuveilla, tarkista tasaisuuden taso. Kaikki liitokset on suljettava vahvalla sementtilaastilla (pääasiassa 1: 2 sementti M500 hiekalla). Loppujen lopuksi se on mahdollista lämmittää ja kipsi parantaa lämmöneristystä.

  Vahvistettu betonirakenteinen katto

  Tehdasvalmisteissa on ontto kevyt laatta, josta katto on tehty. Tällaisen rakenteen ulkonäkö jättää paljon toivomisen, joten sinun on modernisoitava hieman, jotta autotalli näyttäisi modernilta. Voit halutessasi käyttää kalliimpia materiaaleja (vyöruusut, euroruberoidit jne.), Mutta olisi parempi säästää rahaa ja tehdä betoniteräksestä tavallinen katemateriaali tai värillinen liuskekivi. Tarkastelkaamme tarkemmin, miten se tehdään paremmin.

  VAIHE 1: Tee vähintään 5 prosentin kaltevuus. Sinulla on täysin litteä autotalli, mutta sinun on tehtävä pieni laskeutuminen, jotta vesi ei kestäisi. Ennen levyn asentamista on tarpeen sijoittaa 2 riviä silikaattitiiliä autotallin toiselle puolelle (tai aseta ne heti laattaan ennen asennusta). Se on noin 7% laskeutumisesta 3 metrin leveälle autotallille. Anna sementin kovettua 15 päivän ajan.

  VAIHE 2: teräsbetonilaatan asentaminen. Nostomekanismin (manipulaattori, vinssit, nosturipalkki jne.) Avulla aluslaskua alennetaan varovasti "laatikossa", kun 2-3 senttimetriä sementtiseosta kaadetaan kehän ympäri.

  VAIHE 3: pese betonilaatta, kuivaa se kuivaksi kosteudelta, poista mahdolliset epäsäännöllisyydet. Joillakin levyillä on erityiset säännölliset paikat tarttua kaapeliin, ne on sinetöitävä sementtilaastilla niin, että koko pinta on tasaista ja homogeenista.

  VAIHE 4: Ota erityinen liima kateaineelle (tai valmistele hartsi), laita se laattaan, laita kateaine. Puhtauksia voidaan tehdä 5-6 senttimetrin etäisyydellä niin, että vesi virtaa turvallisesti eikä lisää betoniportaan katon ja seinämien kosteutta.

  Jos haluat tehdä katon liuskekiven, voit ohittaa vaiheen 3, siirrä välittömästi puukertymien asentamiseen betonikattoon. Jokaisen 45 senttimetrin välein laattojen päälle, aseta puu 40 x 40 senttimetriä ja ruuvaa se lautaselle 30 cm: n välein käyttäen perforatoria (räävä puu ja laatta heti yhdellä iskulla). Voittaa liuska tavallisella tavalla naulojen kanssa.

  Autotallin betoni päällekkäisyys ei anna veden päällä ilman kattoa, mutta huoneen lisääntynyt kosteus ei mene mihinkään. Jos tarvitset kuivaa tilaa, olisi parempi kattaa vain katemateriaali, vaan myös tehdä seinät ja kattoeristys (erityisesti lämmitetty autotalli).

  Portit autotalliin omilla käsillään ja asentamisesta

  Tehdasrakenne on melko yksinkertainen ja siinä on kaksi vahvistettua ovilevyä, jotka sinun tarvitsee vain nostaa ja laskea saranoilla. Tietysti kehys itsessään on mukana. Se on asennettava aukkoon ja tehtävä vähintään kaksi kiinnitystä kummallakin puolella. Muista tarkistaa, että ikkunaluukun sisäpuoli on mennyt sisään, muutoin portti voidaan irrottaa silmukoista.

  Ostaessasi autotallilevyä, maksatte liian paljon metallisia portteja, joten tämä muotoilu on helpompi tehdä itsestäsi. Mikään ei ole monimutkaista täällä. Katsotaanpa tarkemmin tätä hienoa prosessia.

  VAIHE 1: mittaa aukko ja ota 2 metalli-arkkia, joiden paksuus on 3 mm (voit ostaa mistä tahansa alustasta) ja oikeat koot. Niiden korkeus ja kokonaispituus tulisi olla 1,5-2 cm pienempiä kuin aukon parametrit, jotta ne menevät helposti sisälle. Vetäytymme 4-5 senttimetrin etäisyydellä levyn kummastakin reunasta ja kaadetaan alas 30x30 mm: n metallinen neliöprofiili. Vahvistaa kangas, jossa on lävistävät kylkiluut, jotka kaikki hitsataan arkille.

  VAIHE 2: tee laskelmat ja hitsaat silmukat. Nauhamittauksen avulla mittaamme portin kehyksen silmukoiden välisen etäisyyden ja kiinnitämme vastauselementit kankaallemme. Silmukkavahvikkeen roolissa sopii 4-5 cm leveä, 20 cm pitkä ja 4 mm paksu metallinauha.

  VAIHE 3: ripustavat porttimme saranoille ja luodaan lisää nastat suojatakseen murrosta. Otamme 2 cm: n pituisia M8-ruuveja ja hitsataan ne korkilla ovikehyksen sisäpuolelle. Käytä sitten porata reikien muodostamiseen maalikehykseen. Sulkemalla ovenpulttien tulee pudota reikiin. Voit käyttää suojalevyjä (katso kuva). Leikki on sallittua, joten työn tarkkuus ei ehkä ole korkea.

  Autokorin luominen omiin käsiisi, voit hoitaa ylimääräisen turvajärjestelmän murrosta vastaan. Nämä voivat olla sisäisiä salpoja, ylempiä ja alempiin tappiin ja jopa tavallista metalliketjua. Pääasia on luoda vahva yhteys ovien ja päärungon välillä, silloin on äärimmäisen vaikeaa poistaa ovet tai koputtaa ne ulos. Voit nähdä betoniteräksen, jonka pitäisi olla työn tuloksena, tässä: